Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Mirar l'Alt Empordà
tancar

Mirar l'Alt Empordà

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha condicionat 10 miradors i ha organitzat un taller per veure el territori d'una forma diferent. Estan oberts a escoles i a visitants en general.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Bacallà amb suquet lleuger i navalles
15:50 La Riera - Cap. 91
tancar

Cap. 91

L'Anna i en Balló, aliats contra en Claudi L'Anna i en Balló arriben a un acord per fer pagar a en Claudi tot el que els ha fet patir. A casa dels Flaquer, a l'Albert no li marxa el dolor del cop que va rebre d'en Joan. El noi, per cert, no és precisament un gran company, a la cuina. I l'Ernest, que no vol repetir errors del passat amb la Sònia, descobreix coses interessants del passat de la seva mare.

16:35 Divendres
18:25 Les germanes McLeod - Cap. 200 Segones oportunitats
tancar

Cap. 200 Segones oportunitats

Patrick prepara una festa sorpresa per celebrar els 18 anys de Tayler. Mentrestant, un misteriós foraster fa que Grace es replantegi la seva relació amb Heath i Marcus rep una bona lliçó de la nova veterinària.

19:20 Rex - Cap. 23 Sota el signe de Satanàs
20:15 Esport Club
20:35 Espai Terra
21:00 Telenotícies vespre
21:50 Crackòvia - Cap. 69
22:25 La Sagrada Família - Cap. 14 Animals sagrats
tancar

Cap. 14 Animals sagrats

Un nen vol que sa mare, que és vegetariana, i la seva àvia, que és de la vella escola i sempre li dóna carn per dinar, deixin de discutir pel que ha de menjar. En paral·lel, la iaia Fina suborna el seu nét Joel i li promet una moto si fa la primera comunió. El Pau passa de tot, que el nen faci el que li sembli, però la Remei s¿hi oposa frontalment, perquè ho considera un acte d¿hipocresia.

23:35 Àgora
00:40 Pel·lícula - Una cançó del passat
tancar

Una cançó del passat

En un barri pobre de Nova Orleans, Purslane és una jove solitària que torna a casa quan s'assabenta que la seva mare ha mort. En lloc de trobar-se la casa buida, Purslane, a qui anomenen Pursy, coneix dos homes amics de la seva mare: Bobby Long i Lawson Pines. Com que cap d'ells no té intenció d'anar-se'n, tots tres es veuen forçats a conviure. Poc a poc s'aniran coneixent i descobriran fets de les seves vides que els marcaran per sempre.

02:30 Dawson's creek
03:10 Divendres
05:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Identitats - NURIA ESPERT
07:50 Tot un món
08:00 Planeta Terra
08:00 Parcs salvatges - Els Everglades
08:55 Els gegants de les profunditats - Els gegants de les profunditats
tancar

Els gegants de les profunditats

Són els animals més grossos que han poblat mai el planeta. Les balenes blaves més grosses arriben a pesar un centenar de tones. Un centenar de tones de múscul i greix, en un cos tan llarg que sembla que no s'acabi mai. Aquests animals, tan apreciats temps enrere per l'oli, ara es troben a un pas de l'extinció. Avui dia són valorades per la seva magnificència, i no per la seva carn.

09:20 Viure Catalunya - Agramunt
09:30 Horitzons
09:30 A peu per Europa - Cracòvia
10:00 Saving the slumdog donkeys (Pendent títol català) - Salvar els ases dels suburbis
tancar

Salvar els ases dels suburbis

Aquest documental explica la història d'una parella d'anglesos excèntrics que deixen el confort de la seva vida de jubilats per anar-se'n a l'Índia a dur a terme una missió. Volen salvar els ases. Pels habitants de les barriades de barraques de Nova Delhi, els ases són una eina de treball imprescindible que funciona incansable set dies a la setmana, vuit hores al dia. Aquests ases arriben a treballar tant, que moren d'esgotament abans d'arribar als cinc anys. Decidits a aturar aquest procés, Jean i Bob Harrison deixen la seva vida al nord de Londres per dedicar-se a recórrer els carrers polsosos de la capital índia amb l'objectiu de recollir els ases mig morts que es vagin trobant per intentar recuperar-los.

10:50 Mars del món - Nordsee / North Sea
tancar

Nordsee / North Sea

Visitarem diferents llocs del mar del Nord, des de Noruega fins a les illes Britàniques i Holanda. Per a la gent que trobem, el mar del Nord significa alguna cosa més que una línia a l'horitzó. És el seu lloc de treball, la seva passió, la seva raó de viure.

11:35 L'Ànima del 33
11:40 Horitzons
11:40 Un tast pel món - Natural
12:10 RITMES
12:10 Ritmes concert - Nacho Vegas
tancar

Nacho Vegas

L'asturià Nacho Vegas és una de les estrelles incontestables sorgides de l'escena independent espanyola del segle XXI. Aquest compositor, cantant i guitarrista, fundador d'un altre dels noms mítics de la independència, el grup Manta Ray, ha conquerit al llarg dels últims 10 anys un territori propi en què ha desenvolupat una carrera musical i literària que l'ha diferenciat de la resta dels seus companys de viatge.

12:50 Titan Desert 2010 - Titan Desert 2010
13:15 Motor a fons
13:45 Zona de ball - Zona de ball: Open Internacional llatí en cadira de rodes-Sitges 2010
14:25 L'Ànima del 33
14:30 Planeta Terra
14:30 Extremadura des de l'aire - Un paradís de pissarra i brucs
14:55 Els deu millors llocs per veure la fauna canadenca - Els deu millors llocs per veure la fauna canadenca
tancar

Els deu millors llocs per veure la fauna canadenca

Al Canadà hi ha parcs naturals de fama mundial, i als seus territoris verges hi viuen una gran varietat d'animals salvatges. Amb aquests dos documentals d'una hora, l'un dedicat als parcs i l'altre a les zones verges, els espectadors podran viatjar a les regions més espectaculars del Canadà.

15:40 Australàsia salvatge - Illes Arca
tancar

Illes Arca

El mar australià és ple d'un seguit d'illes, des de la tropical Nova Guinea fins a la freda Nova Zelanda, cadascuna amb un paisatge i una fauna propis. Hi ha cangurs que viuen als arbres, ocells del paradís, mamífers que ponen ous, misteriosos ocells que no volen i el rar kea, un lloro de muntanya que juga amb la neu.

16:30 Batecs de natura - Pel riu de Montsant
16:45 Carrer dels lèmurs - Dormint amb l'enemic
17:10 L'Ànima del 33
17:15 Thalassa - Un pintor submarí a Cuba/Pingelap, una illa en blanc i negre
tancar

Un pintor submarí a Cuba/Pingelap, una illa en blanc i negre

En el primer reportatge acompanyem el pintor submarí terrassenc Alfonso Cruz a fer una marató pictòrica. Durant disset dies, recorrerà l'illa de Cuba d'un extrem a l'altre, per intentar plasmar la llum i la riquesa dels seus paisatges subaquàtics. A l'illa en blanc i negre veurem com una illa perduda enmig de l'oceà Pacífic hi ha homes que, a la nit, troben el camí, com si fos de dia. No veuen els colors; només el negre i el blanc.

18:00 Horitzons
18:00 L'imperi de la reina Victòria
19:05 Cànon
19:05 Cànon Visions - Les bèsties
19:55 L'Ànima del 33
20:00 Taller - Nunes. Anarquia visual.
20:35 Futbol Cat.
21:00 La Riera - Cap. 91
tancar

Cap. 91

L'Anna i en Balló, aliats contra en Claudi L'Anna i en Balló arriben a un acord per fer pagar a en Claudi tot el que els ha fet patir. A casa dels Flaquer, a l'Albert no li marxa el dolor del cop que va rebre d'en Joan. El noi, per cert, no és precisament un gran company, a la cuina. I l'Ernest, que no vol repetir errors del passat amb la Sònia, descobreix coses interessants del passat de la seva mare.

21:40 Cronos - Davant la deportació dels jueus
tancar

Davant la deportació dels jueus

"Cronos" presenta "Davant la deportació dels jueus", l'últim capítol de la sèrie "La resistència", un viatge a la segona Guerra Mundial i al naixement d'un moviment cabdal per a la resolució del conflicte. Segona Guerra Mundial. França fa temps que s'ha convertit en un dels destins dels jueus que han de fugir dels nazis alemanys. El govern francès decideix internar aquests jueus, tal com havia fet amb els refugiats republicans que havien vingut d'Espanya, i les condicions a què els sotmet són semblants a les que van patir els catalans fugits del franquisme. Però la invasió alemanya de França encara empitjorarà la situació. Amb l'ajuda entusiasta del govern col·laboracionista del mariscal Pétain, els jueus refugiats i els jueus francesos es veuran abocats a amagar-se i fugir per evitar la deportació als camps d'extermini. Molts francesos participaran en aquesta persecució contra milers d'innocents. Però molts més francesos ajudaran moltíssims jueus del país a amagar-se i evitar així la mort. De fet, encara que 76.000 moriran, uns 250.000 podran escapar-se dels nazis i dels feixistes francesos. "Cronos" presenta en aquest capítol l'odissea dels jueus a França, un relat documental de misèria, lluita i heroïcitat.

22:35 Singulars - Juan Antonio Belmonte
tancar

Juan Antonio Belmonte

A "Singulars", sentirem el dilluns 24 de maig un personatge enlluernador: l'arqueoastrònom Juan Antonio Belmonte. I què és un arqueoastrònom? És el científic que investiga la influència de l'astronomia en la construcció de monuments de les civilitzacions antigues. Juan Antonio Belmonte és doctor en Ciències Físiques i en Astrofísica per la Universitat de La Laguna. I és també el coordinador de projectes de l'Institut d'Astrofísica de les Canàries. És una autoritat mundial en Astronomia Cultural i Història de l'Astronomia, i és fascinant sentir-lo parlar de com la civilització egípcia va construir els seus monuments tenint en compte la posició del sol i les constel·lacions. La humanitat sempre ha mirat al cel, ens diu. El Machu Picchu dels inques, o els misteriosos i fascinants moai de l'illa de Pasqua estan també orientats a les estrelles. Sentir parlar Juan Antonio Belmonte és un plaer, ja que ens barreja amb saviesa ciència i mitologia, després d'haver viatjat a tots els racons del món buscant el rastre de les civilitzacions que ens han precedit. Juan Antonio Belmonte, l'Indiana Jones espanyol.

23:15 Ànima
00:10 Segle XX - Albània, el país de davant
01:10 Taller - Nunes. Anarquia visual.
01:40 Cànon
01:40 Cànon Visions - Les bèsties
02:30 Futbol Cat.
02:55 Singulars - Juan Antonio Belmonte
tancar

Juan Antonio Belmonte

A "Singulars", sentirem el dilluns 24 de maig un personatge enlluernador: l'arqueoastrònom Juan Antonio Belmonte. I què és un arqueoastrònom? És el científic que investiga la influència de l'astronomia en la construcció de monuments de les civilitzacions antigues. Juan Antonio Belmonte és doctor en Ciències Físiques i en Astrofísica per la Universitat de La Laguna. I és també el coordinador de projectes de l'Institut d'Astrofísica de les Canàries. És una autoritat mundial en Astronomia Cultural i Història de l'Astronomia, i és fascinant sentir-lo parlar de com la civilització egípcia va construir els seus monuments tenint en compte la posició del sol i les constel·lacions. La humanitat sempre ha mirat al cel, ens diu. El Machu Picchu dels inques, o els misteriosos i fascinants moai de l'illa de Pasqua estan també orientats a les estrelles. Sentir parlar Juan Antonio Belmonte és un plaer, ja que ens barreja amb saviesa ciència i mitologia, després d'haver viatjat a tots els racons del món buscant el rastre de les civilitzacions que ens han precedit. Juan Antonio Belmonte, l'Indiana Jones espanyol.

03:35 Ànima
04:25 Pel·lícula - Projecte Cassandra
tancar

Projecte Cassandra

La doctora Laura es trasllada a Barcelona per fer-se càrrec de la plaça d¿obstetrícia a una clínica privada. Uns mesos després, la seva brillant carrera es veu trencada quan una de les seves pacients mor per un avortament i ella és acusada de negligència. Suspesa de feina i sou i convençuda de la seva innocència, Laura comença a investigar pel seu compte les circumstàncies que envolten aquella mort i descobreix el Projecte Cassandra. Algú està experimentant amb embrions que s¿implanten a pacients que segueixen el tractament de fertilitat.

05:50 RITMES
05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 L'Ànima del 33
06:15 Travelogue of masterpieces
06:25 RITMES
06:25 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: Roger Mas, Anna Roig, Plouen Catximbes, Jaumet, Glissando, Menaix a trua, Oscar Briz, The Gruixut's, Whiskyn's i Xavier Baró.

Progrmació BD ....
07:10 Daniel, el trapella - Part.bitlles/daniel conquereix la marina/mitja iar
07:35 El xai Shaun - En Shaun ho soluciona
07:42 El xai Shaun - Un mal vent
07:49 El xai Shaun - A la vora del foc
08:00 Doraemon - Sky al parc
tancar

Sky al parc

Esquí al parc - La campana de la son - Remullador de butxaca

08:20 Doraemon - El bastó dels canvis
tancar

El bastó dels canvis

El bastó dels canvis - En Nobita canvia de pell - El rellotge per guanyar temps

08:50 Lou! - Bon Dia de la Mare
09:05 mic 3
09:05 Bob, el manetes - Pallissa en reparació
tancar

Pallissa en reparació

És època de collita, però el graner del senyor Rasclet és a punt d'esfondrar-se. Li podrà reparar el graner en un sol dia, en Bob? Per acabar-ho d'adobar s'acosta una tempesta d'estiu que els ho posarà encara més difícil.

09:20 Louie - Louie, dibuixa'm un submarí
tancar

Louie, dibuixa'm un submarí

A la Yoko i a en Louie els agraden molt els peixos. Els faria molta gràcia poder-los veure de ben a prop, però és clar, com que viuen dins de l'aigua, és una mica complicat. Sort que en Louie ha tingut una idea genial! Dibuixarà un submarí i així podran veure el fons del mar! N'hi ha de tots els colors, de peixos, i de totes les mides! T'hi apuntes?!

09:30 Les coses de casa - Les tasses i la vitrina
tancar

Les tasses i la vitrina

Al tocar les dotze campanades, la vitrina es va obrir, i una tassa, d'un cop de nansa, es va poder escapolir. Tot seguit, les seves germanes al ball es van afegir, però en tornar a sonar les campanades, les de la una de la matinada, les tasses van veure que faltava, la germana esgarriada.

09:35 La Supermots - El Halloween d'en Tobi
09:48 La Supermots
09:49 La Supermots - Una fugida patam!
10:02 La Supermots
10:03 La Supermots
10:05 Info k
10:20 Lucy: quina mandra! - L'última foto
tancar

L'última foto

A la Lucy només li falta fer-se una foto de carnet i ja ho tindrà tot pel viatge de l'escola. Però això de fer-se una foto en una cabina no és tan fàcil com sembla. S'han de fer un munt de coses! Segur que hi ha d'haver una manera més còmoda de fer-ho. I si se la fa ella a casa seva? A més, si se'n surt, potser també s'hi apuntaran en Paul, en Tom i la Jasmine!

10:25 Lucy: quina mandra! - La pluja de pomes
tancar

La pluja de pomes

La Lucy, en Paul i la Jasmine volen un pastís de pomes i la mare els ha demanat que en vagin a collir unes quantes. Ara, que si la Lucy ha de moure una escala que pesa tant només per collir quatre pomes, es cansarà moltíssim. I és molt més divertit fer-ho jugant: al "salt de la poma", per exemple, o al "futbol del pomer"... D'idees rai, no n'hi falten!

10:30 Martin Mystery - El lladre de cossos
tancar

El lladre de cossos

Els nostres herois han anat al Pol Nord a investigar un destacament del Centre que ha perdut el contacte amb la M.O.M.. Allà, descobreixen que un paràsit s'ha apoderat de l'agent destinat a aquestes terres tan llunyanes, que és, ni més ni menys, que en Marvin! En Martin, la Diana i en Java hauran d'unir les seves forces per evitar que el paràsit també s'apoderi dels seus cossos.

10:52 Martin Mystery - Germans del més enllà
tancar

Germans del més enllà

El Monstre del Pantà ha aconseguit fugir de la presó del Centre i no hi ha qui l'aturi. La M.O.M. ha avisat de seguida els nostres herois, però resulta que tots tres pateixen una malaltia ben misteriosa. De fet, no es poden ni aixecar del llit! En Martin, la Diana i en Java descobriran que la malaltia podria ser mortal, i creuen que la M.O.M. té intenció d'eliminar-los...

11:20 Sakura, la caçadora de cartes - La sakura, en yukito i el nou curs escolar
11:44 Sakura, la caçadora de cartes - La tomoyo perd la veu
12:05 Capità Fracasse - Les campanes de l'apocalipsi
12:30 L'abella Maia - Cap. 52 La Maia torna a casa
tancar

Cap. 52 La Maia torna a casa

La Maia ha tornat corrents cap a casa per avisar el seu rusc de l'imminent atac de les vespes. Les vespes són les pitjors enemigues de les abelles. Però l'avís de la Maia ha arribat tard, perquè la invasió ja ha començat...

13:00 Martin Mystery - El lladre de cossos
tancar

El lladre de cossos

Els nostres herois han anat al Pol Nord a investigar un destacament del Centre que ha perdut el contacte amb la M.O.M.. Allà, descobreixen que un paràsit s'ha apoderat de l'agent destinat a aquestes terres tan llunyanes, que és, ni més ni menys, que en Marvin! En Martin, la Diana i en Java hauran d'unir les seves forces per evitar que el paràsit també s'apoderi dels seus cossos.

13:22 Martin Mystery - Germans del més enllà
tancar

Germans del més enllà

El Monstre del Pantà ha aconseguit fugir de la presó del Centre i no hi ha qui l'aturi. La M.O.M. ha avisat de seguida els nostres herois, però resulta que tots tres pateixen una malaltia ben misteriosa. De fet, no es poden ni aixecar del llit! En Martin, la Diana i en Java descobriran que la malaltia podria ser mortal, i creuen que la M.O.M. té intenció d'eliminar-los...

13:45 Tags
14:05 Sakura, la caçadora de cartes - La sakura, en yukito i el nou curs escolar
14:29 Sakura, la caçadora de cartes - La tomoyo perd la veu
14:55 Els Podcats - Cap. 35 Demo
tancar

Cap. 35 Demo

Avui, els Podcats es quedaran amb les ganes de saber moltes coses. És el que té quan jugues amb demos! Que no deixen accedir a certes zones o activar certes funcions... De vegades, però, també t'emportes alguna sorpresa. I si no pregunta-ho a en Senzo i a en Mimo, que són a la festa de demostració de Ciutat Gàngster 3! No t'ho perdis!

15:00 Doraemon - Sky al parc
tancar

Sky al parc

Esquí al parc - La campana de la son - Remullador de butxaca

15:20 Doraemon - El bastó dels canvis
tancar

El bastó dels canvis

El bastó dels canvis - En Nobita canvia de pell - El rellotge per guanyar temps

15:45 Espies de veritat - L'associació femenina malèfica
tancar

L'associació femenina malèfica

La Clover té molt clar que vol entrar a la Fi Èpsilon Fi, l'associació femenina del campus. La Sam i l'Alex, en canvi, no hi estan tan interessades. I menys quan saben que la Mandy i la Mindy també se'n volen fer. La Sam i l'Alex aviat començaran a notar els canvis en la seva companya: està més contenta que mai! Massa i tot! I això fa sospitar...

16:06 Espies de veritat - Els pizzers malvats
tancar

Els pizzers malvats

Aprofitant que la feina està de baixa, la Sam, la Clover i l'Alex han decidit anar-se'n de vacances a Itàlia. Aviat, però, es trobaran enmig d'una guerra entre uns germans pizzers. Després d'aconseguir que facin les paus, els germans duran a terme un pla encara més malèfic: fer-se els amos de la indústria pizzera... eliminant tota la competència!

16:30 Un drama total d'illa - El factor fòbia
17:00 Els petits fantasmes - Poder fantasmal
tancar

Poder fantasmal

Una tempesta de trons acaba de despertar els Petits Fantasmes. En Jordi, molt espantat, no podrà evitar que li caigui un llamp al damunt i es convertirà en un fantasma electrificat! Està clar que han d'anar a veure el doctor Au! Resulta, però, que a l'hospital hi ha hagut una apagada i no hi ha cap aparell que funcioni. Sort que en Jordi té llum per tothom!

17:07 Els petits fantasmes - Tonet
tancar

Tonet

Una trucada de la tieta Gigi ha deixat els Petits Fantasmes amb l'ai al cor! I és que torna a venir en Tonet! Com de costum, aviat començarà a fer de les seves, però aquesta vegada en Jordi, l'Eduard, la Lucy i l'Enric li tenen una sorpresa preparada. L'entremaliat d'en Tonet ha d'aprendre la lliçó i els nostres amiguets ja saben com fer-ho. Se'n sortiran?!

17:15 mic 3
17:15 Pingu - Els pastissets d'en Pingu
tancar

Els pastissets d'en Pingu

Avui en Pingu i la Pinga ajudaran a fer pastissets a la mare. En Pingu està tan emocionat, que no fa cas dels consells de la mare i comença a girar els pastissets llançant-los tan amunt com pot. S'enganxen al sostre, per les parets a la cara del pare! Vols dir que en quedaran per menjar?!

17:20 Els cap de drap - La flor que volia ballar
17:30 L'hora del Timmy - El Timmy i el picarol
17:45 Una mà de contes - La paella coqueta
17:55 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

En Loopdidoo s'ha trobat el mòbil nou del pare i ha decidit fer-li una brometa a en Basili. S'ha fet passar pel veterinari i li ha dit que té el jardí ple de puces. També li ha explicat que si té un gat, li ha de posar pólvores antipuces. El que no sap en Loopdidoo és que en Basili se la sap molt llarga i aquesta mena de bromes les veu venir d'una hora lluny...

18:05 La Supermots - El Halloween d'en Tobi
18:18 La Supermots
18:19 La Supermots - Una fugida patam!
18:32 La Supermots
18:33 La Supermots
18:40 Animalades al corral - Les vaques se'n van de gresca / La caça de l'Otis
tancar

Les vaques se'n van de gresca / La caça de l'Otis

Avui l'Otis, que ha hagut de sentir que s'ha tornat un tou, està decidit a demostrar que continua sent la vaca més marxosa del comtat. T'apuntes a anar de festa amb ell?! Pensa que en poden passar de tots colors! Més tard, per aprofitar tots els regals de la Setmana d'Agraïment a l'Ant, l'Otis es disfressarà d'ant, sense saber que avui en comença la temporada de caça!

19:00 El meu amic gegant - Cap. 17 El dilema
tancar

Cap. 17 El dilema

En Linus s'ha apuntat a una cursa de jetboard, sabent que el que la guanyi anirà al cine amb la Jenny. Avui és el seu dia! La pega és que l'Iris ha interceptat un S.O.S. d'un grudj que s'ha quedat atrapat en un camp gravitatori. Si no l'ajuden, l'oxigen de la Terra el podria fer tornar boig. Quin dilema! En Linus no té gens clar què ha de fer...

19:13 El meu amic gegant - Cap. 18 La meva millor enemiga
tancar

Cap. 18 La meva millor enemiga

L'agent Chase per fi ha descobert la identitat secreta d'en Boom. Just després, però, s'ha donat un cop al cap i ho ha oblidat tot. No sap ni qui és! Fins i tot s'ha unit als nostres herois per combatre l'SDC! Convençuda que és la tieta de l'Iris, la Wanda, es convertirà en un dels seus millors aliats. El que encara no sabem és què passarà quan recuperi la memòria...

19:30 Info k
19:45 Espies de veritat - L'associació femenina malèfica
tancar

L'associació femenina malèfica

La Clover té molt clar que vol entrar a la Fi Èpsilon Fi, l'associació femenina del campus. La Sam i l'Alex, en canvi, no hi estan tan interessades. I menys quan saben que la Mandy i la Mindy també se'n volen fer. La Sam i l'Alex aviat començaran a notar els canvis en la seva companya: està més contenta que mai! Massa i tot! I això fa sospitar...

20:06 Espies de veritat - Els pizzers malvats
tancar

Els pizzers malvats

Aprofitant que la feina està de baixa, la Sam, la Clover i l'Alex han decidit anar-se'n de vacances a Itàlia. Aviat, però, es trobaran enmig d'una guerra entre uns germans pizzers. Després d'aconseguir que facin les paus, els germans duran a terme un pla encara més malèfic: fer-se els amos de la indústria pizzera... eliminant tota la competència!

20:30 Tom i Jerry - El diari d'en jerry
20:36 Tom i Jerry - El ratolí vienès
20:42 Tom i Jerry - L'aneguet
21:05 Tom i Jerry - El gat burlat
21:10 Tags
21:12 Tom i Jerry - Aterratge perillós
21:25 Sincopats - Buscant feina
06:00 mic 3
06:00 Bumba
06:05 Tork - Les flors també parlen
tancar

Les flors també parlen

En Tork descobreix que en Batt sap comunicar-se amb les flors i ell també vol fer-ho. Es fa una poció per poder-ho fer, però només aconsegueix fer la mateixa olor que les flors, de manera que ara tots els insectes del bosc el persegueixen.

06:15 La Lua i el món - Otabup, la mascota
tancar

Otabup, la mascota

OTABUP, LA MASCOTA Abans de portar una mascota a casa s'ha de pensar en les responsabilitats que això ens comportarà. No n'hi ha prou d'estimar l'animal. Cal cobrir totes les seves altres necessitats, físiques i sanitàries. Els animals no són joguines.

06:18 La Lua i el món - Hiperespai
tancar

Hiperespai

De vegades agafem el cotxe sense mirar si tenim l'alternativa de fer el trajecte en bici o en transport públic. A més, sovint ens pensem que arribarem abans en cotxe, i ens trobem en embussos, que provoquen retards i contaminen.

06:21 La Lua i el món - En Xucla-sol
06:25 Lucy: quina mandra! - L'última foto
tancar

L'última foto

A la Lucy només li falta fer-se una foto de carnet i ja ho tindrà tot pel viatge de l'escola. Però això de fer-se una foto en una cabina no és tan fàcil com sembla. S'han de fer un munt de coses! Segur que hi ha d'haver una manera més còmoda de fer-ho. I si se la fa ella a casa seva? A més, si se'n surt, potser també s'hi apuntaran en Paul, en Tom i la Jasmine!

06:30 Lucy: quina mandra! - La pluja de pomes
tancar

La pluja de pomes

La Lucy, en Paul i la Jasmine volen un pastís de pomes i la mare els ha demanat que en vagin a collir unes quantes. Ara, que si la Lucy ha de moure una escala que pesa tant només per collir quatre pomes, es cansarà moltíssim. I és molt més divertit fer-ho jugant: al "salt de la poma", per exemple, o al "futbol del pomer"... D'idees rai, no n'hi falten!

06:40 Capità Fracasse - Les campanes de l'apocalipsi
Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - L'espectacle
21:37 Samantha ups! - Consignes de seguretat
21:44 Samantha ups! - A Correus fan vaga
21:45 Freqüència 04
22:10 Extres Coproduccions - El criminal
tancar

El criminal

El Daniel, un home d'uns 40 anys, treballa en una editorial de València. Ara, amb la seva dona Clara, està a punt d'inaugurar un hotel a la costa catalana. Les obres gairebé estan enllestides i el Daniel es disposa a començar el viatge per retrobar-se amb la seva dona i el seu fill Ivan. Abans d'agafar el cotxe, el Daniel s'atura al bar de sempre per prendre un cafè. Una jove de Romania, Iliana, li demana si pot utilitzar la càmera de fotos del seu telèfon mòbil. La jove, alegre i directa, es fa una fotografia amb el Daniel per comprovar que la màquina funciona. Inicien una conversa. Ella li fa saber que també va cap a la costa. El Daniel entra en el joc del flirteig que li proposa la Iliana i, finalment, decideix que una mica de companyia durant el viatge no li farà mal. Aquí comencen els problemes...

22:15 El joc de viure - + info
tancar

+ info

El Sergi dóna consells a l'Ignasi sobre la Cristina: malament! Continuen els malentesos entre aquesta parella. El Sergi s'hi fica pel mig per ajudar-la a fer un transport i la "Patti" es fica enmig de tots. L'Ignasi malinterpreta tot el que ha passat.

22:37 El joc de viure - + info
tancar

+ info

La Laura Stein descobreix que l'Arbret la fa servir de tapadora. Es prepara l'aniversari de l'Eulàlia: sopar sorpresa. L'Arbret té problemes per assistir-hi, però ha de parlar amb l'Eulàlia; està fet un embolic. Apareix el cosí de l'Eulàlia: nous problemes!

23:00 Laura - Records
tancar

Records

La Laura creu que enganya el Ramon. Els Jesús ja no hi és i l'Olga no para de plorar...

23:55 Invasió - Ànimes perdudes
00:40 Estació d'enllaç - L'admirador
tancar

L'admirador

Un escriptor que espera el tren que va a Girona es troba involucrat en uns fets que l'afecten directament, tant a ell com la novel·la que acaba d'escriure. L'Eduard, l'home que regenta el quiosc, fa el que pot per ajudar-lo. El Manel, l'amo del bar, impel·lit pels esdeveniments, ens fa unes revelacions sobre el seu passat, força sorprenents.

01:21 Estació d'enllaç - L'espot
tancar

L'espot

A l'estació s'està rodant un espot publicitari. Una de les persones que hi intervé té una relació molt concreta amb l'Ester i la Laura. I, per descomptat, amb la seva mare. El Pere, que estava tan tranquil, rep una notícia referida a la Fina que li fa trontollar els seus esquemes.

02:00 Samantha ups! - L'espectacle
02:05 Extres Coproduccions
02:10 El joc de viure - + info
tancar

+ info

El Sergi dóna consells a l'Ignasi sobre la Cristina: malament! Continuen els malentesos entre aquesta parella. El Sergi s'hi fica pel mig per ajudar-la a fer un transport i la "Patti" es fica enmig de tots. L'Ignasi malinterpreta tot el que ha passat.

02:32 El joc de viure - + info
tancar

+ info

La Laura Stein descobreix que l'Arbret la fa servir de tapadora. Es prepara l'aniversari de l'Eulàlia: sopar sorpresa. L'Arbret té problemes per assistir-hi, però ha de parlar amb l'Eulàlia; està fet un embolic. Apareix el cosí de l'Eulàlia: nous problemes!

02:55 Laura - Records
tancar

Records

La Laura creu que enganya el Ramon. Els Jesús ja no hi és i l'Olga no para de plorar...

03:50 Invasió - Ànimes perdudes
04:40 Estació d'enllaç - L'admirador
tancar

L'admirador

Un escriptor que espera el tren que va a Girona es troba involucrat en uns fets que l'afecten directament, tant a ell com la novel·la que acaba d'escriure. L'Eduard, l'home que regenta el quiosc, fa el que pot per ajudar-lo. El Manel, l'amo del bar, impel·lit pels esdeveniments, ens fa unes revelacions sobre el seu passat, força sorprenents.

05:21 Estació d'enllaç - L'espot
tancar

L'espot

A l'estació s'està rodant un espot publicitari. Una de les persones que hi intervé té una relació molt concreta amb l'Ester i la Laura. I, per descomptat, amb la seva mare. El Pere, que estava tan tranquil, rep una notícia referida a la Fina que li fa trontollar els seus esquemes.