Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Esmorzar a ritme de Boc'n Roll
tancar

Esmorzar a ritme de Boc'n Roll

Esmorzar a ritme de Rock'n Roll Un nou producte reutilitzable per embolicar entrepans, galetes o peces de fruita, que evita l'ús de pel·lícula de plàstic o de paper d'alumini.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Carxofes amb cargols i emulsió de porradell
15:50 La Riera - Cap. 54
tancar

Cap. 54

L'Ernest no actua i en Claudi exigeix ordre a la cuina, però en Mauri és com és i en Sergi torna a perdre.. En Quique crea una situació tensa amb l'Ona. La Maribel haurà de baixar del burro. En Claudi sabrà que l'Estel té una cita.

16:35 Divendres - + info
tancar

+ info

Parlem amb l'actriu Clara Segura. Hi ha molts mites de la ciència que donem per fets i que no són certs; en parlarem amb Daniel Closa, autor d'un llibre sobre el tema.

18:30 Les germanes McLeod - Cap. 164 Fràgil
tancar

Cap. 164 Fràgil

Rose, que ignora la història entre Leo i Stevie, comença a veure's amb Leo en secret. Mentrestant, Riley, Alex, Jodi i Kate fan nit a la ruta del bestiar amb tot el ramat. Patrick troba la capseta d'un anell al cotxe de Dave i Jodi i Kate adverteixen a Regan que Dave aviat li proposarà matrimoni. Regan mira de decidir com s'ho vol prendre.

19:20 Rex - Cap. 111 El que han de patir els nens
20:15 Esport Club
20:35 Espai Terra
21:00 Telenotícies vespre
21:50 Esport Club
22:30 Banda Ampla - + info
tancar

+ info

La setmana que ve al Banda Ampla parlarem de mobilitat, de conductors i de com ens comportem al volant. 3 de cada 4 conductors admeten que no respecten els límits de velocitat. Debatrem sobre si som responsables al volant, si els límits de velocitat són adequats i de si es pot millorar la convivència entre cotxes, motos, bicis i vianants. La mobilitat, els conductors i els comportaments en la carretera, dimecres vinent, a Banda Ampla

00:10 Pel·lícula - The haunting (La casa infernal)
tancar

The haunting (La casa infernal)

Fa 130 anys Hugh Crain va fer construir una mansió per a la seva dona i uns fills que mai no van tenir. Ara, la casa, al capdamunt d'un turó, està buida i rodejada de misteri d'ençà que protagonitzés un munt d'històries tràgiques al quedar deshabitada. Ara, un segle més tard, el doctor David Marrow, intrigat pel misteri de la casa, hi va amb tres persones més per estudiar, aparentment, un cas de desordres en el son.

01:50 Divendres - + info
tancar

+ info

Parlem amb l'actriu Clara Segura. Hi ha molts mites de la ciència que donem per fets i que no són certs; en parlarem amb Daniel Closa, autor d'un llibre sobre el tema.

03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Identitats - JOSEP BENET MORELL
07:55 Tot un món
08:00 Planeta Terra
08:00 L'última lleona de Liuwa - L'última lleona de Liuwa
tancar

L'última lleona de Liuwa

Aquest documental narra l'emocionant història d'un parc natural africà i de l'últim refugi d'una lleona solitària.La planura de Liuwa és un racó remot i espectacular on es troben les fonts del poderós riu Zambezi. Prades d'un daurat intens dominen aquest paisatge corprenedor.

08:50 Secrets de la natura - L'ànec mandarí: L'ocell fidel
09:15 Viure a sang freda - Qüestions familiars
09:30 Horitzons
09:30 Ciutats de Déu - Roma
10:25 Les cares de Kashi - Les cares de Kashi
tancar

Les cares de Kashi

Un passeig per l'antiga ciutat índia de les llums més coneguda com Benarés.

11:15 Dèria viatgera i bon paladar - Xipre
tancar

Xipre

Al sud parlen grec, i al nord, turc. Des de la divisió, només la part del sud s'ha desenvolupat com a centre turístic. La zona nord segueix sent una perla per descobrir, amb platges de sorra i un interior verge. Però hi ha una cosa que comparteixen les dues parts de l'illa: una cuina extraordinària.

11:35 Grans idees per a un petit planeta - Transport
12:10 RITMES
12:10 Ritmes cat
12:50 La veritat sobre el menjar - Cap. 4 Com estar prims
tancar

Cap. 4 Com estar prims

En el món en què vivim sembla que no hi ha ningú que no hagi acabat o que no estigui a punt de començar un règim. L'única manera per aconseguir aprimar-se de debò és canviar el nostre estil de vida: fer més exercici i menjar bé. Examinarem alguns dels mites dels règims més populars.

13:40 Karakia - La mar de Corea
tancar

La mar de Corea

El mar de Corea és un topònim que no existeix als nostres mapes. Les aigües que envolten aquest país porten els noms de la Xina i el Japó, els dos països que durant segles han eclipsat, pel que fa a Occident, la cultura coreana. Lluny del seu país, però, els coreans han après a integrar-se en les societats que els han acollit sense perdre de vista la seva herència cultural.

14:20 L'Ànima del 33
14:30 Planeta Terra
14:30 Euskal Herria: la mirada màgica - Collaret de ports i badies, costa oriental de Guipúscoa
tancar

Collaret de ports i badies, costa oriental de Guipúscoa

Es recorre la costa oriental guipuscoana, des de Zarautz fins a Irun passant per Aia, Oiro, Igeldo, la badia de la Conxa amb l'illa de Santa Clara i la muntanya Urgull com a protagonistes, Pasaies San Juan i San Pedro, les cales de Jaizkibel i Hondarribia. Es mencionarà, entre altres coses, que Pasaia és el port més segur, de més calat de tot el Cantàbric i que, al mateix temps, al llarg de la història s'ha convertit en una trampa per als vaixells que hi havia a dins, perquè l'enemic que es situava fora podia tancar tota la badia. A més s'expliquen les gestes dels mariners de la comarca i es mostra la impressionant visió del far de La Plata penjat de la paret vertical.

14:55 Els 60 animals més perillosos del món
15:23 Els 60 animals més perillosos del món
16:00 Sessió de preguntes al President de la G
16:40 Planeta Terra
16:40 Secrets de la natura - Les tortugues de Ridley: Arribada a Ostional
17:10 L'Ànima del 33
17:15 60 minuts - Sick around America
18:10 Horitzons
18:10 Gent del planeta - Els àngels bojos de la Línea Cinco
19:00 Blogs Europa
19:05 Cànon Panorama - Un món ideal
tancar

Un món ideal

"Vet aquí una vegada hi havia un home que va tenir una visió. La visió de crear un món completament virtual¿" Així és com comença la història de Second Life, el món virtual que ha permès a milions de persones d'arreu del planeta fer realitat les seves fantasies al ciberespai. A Second Life, els jugadors creen avatars (els personatges del seu món virtual) i fan coses que en la vida real només es podrien somiar, com ara obrir una botiga de moda, construir catedrals, ser famós, comprar una illa o viure com una criatura fantàstica. Ara bé, Second Life té més del que es veu a simple vista. Aquest documental segueix el desenvolupament fascinant d'aquesta idea des dels seus orígens humils fins al fenomen global en què s'ha convertit. La frontera entre il·lusió i realitat està desapareixent, i prova d'això és que els jugadors han creat una societat virtual amb un govern i una economia propis. La moneda de Second Life rivalitza amb el dòlar a eBay i sovint cotitza per sobre del ien o del mateix dòlar. Alguns dels jugadors que habiten aquest ciberespai ja passen més temps davant de l'ordinador que a la feina. Amb més de deu milions de jugadors actius a tot el món, i amb les injeccions multimilionàries de Microsoft i Sony per desenvolupar videojocs, els jocs virtuals han adquirit una dimensió que ja no es pot ignorar. El programa investiga aquest fenomen i revela l'increïble potencial, a banda dels problemes no previstos, d'aquest nou món.

19:55 L'Ànima del 33
20:00 El Màster de TV3 - Aquí vivía María la guapa
tancar

Aquí vivía María la guapa

"Aqui vivia Maria la guapa" / Montse Espanyol, Neus Jiménez Mas, Elsa Jiménez i Pau Raya Castell. El reportatge mostra la reforma del barri del Bon Pastor de Barcelona i les reaccions dels veïns que es resisteixen a renunciar a unes construccions que els han comportat una manera de viure que, amb el temps, ha esdevingut incompatible amb el desenvolupament urbanístic de la ciutat.

20:30 La volta ciclista a Catalunya - Volta Ciclista a Catalunya: Vall d'en Bas/Sant Est.-La Seu
21:00 La Riera - Cap. 54
tancar

Cap. 54

L'Ernest no actua i en Claudi exigeix ordre a la cuina, però en Mauri és com és i en Sergi torna a perdre.. En Quique crea una situació tensa amb l'Ona. La Maribel haurà de baixar del burro. En Claudi sabrà que l'Estel té una cita.

21:30 Loto 6/49
21:35 quèquicom - Miners del plom
22:00 quèquicom - Formigues: petites grans invasores
tancar

Formigues: petites grans invasores

Les formigues autòctones catalanes, els "cuallevats", han de suportar la pressió d'una espècie originària d'Argentina que forma immenses colònies fins i tot en les ciutats. Quèquicom visita la casa de famílies afectades. El biòleg Xavier Espadaler, de la UAB, ensenya a la reportera Samantha Vall a reconèixer-les i a trobar formiguers amagats. Samantha Vall té, a més, l'oportunitat d'agafar amb les seves pròpies mans una joia natural única al món, la peça d'ambre Jorge Caridad, custodiada a Cosmocaixa. En aquell ambre hi han quedat atrapades formigues de fa 20 milions d'anys que curiosament són quasi idèntiques a les d'ara. Socialment, en canvi, han evolucionat i molt, això ha fet que les formigues ho hagin envaït tot. Quèquicom visita una família de Cerdanyola que va escriure al programa perquè no entenen com és que tot i que vivint en un àtic les formigues hi pugen per tot arreu. I és que gràcies a l'enorme fecunditat de la seva reina no és fàcil acabar amb elles. Toni Mestres, el presentador del programa, mostra una reina viva, un animal que s'amaga tan bé que és dificilíssim de trobar si no és desfent tot el formiguer. A Formigues: petites grans invasores es veu com és un formiguer per dins i s'entén per què és tan difícil eradicar-les. Precisament, al Centre Superior d'Investigacions Científiques extreuen els cervells dels insectes per trobar una manera d'afeblir-los fent-los perdre la fam. Però gràcies a aquesta voracitat que les permet menjar de tot, les formigues són els escombriaires del món.

22:30 Valor afegit
22:55 Sputnik - Els Monkees
23:50 RITMES
23:50 Ritmes concert - Mishima
tancar

Mishima

Els Mishima van formar part d'aquella generació de grups independents catalans que van començar les seves carreres cantant en anglès. Tot i que els mitjans de comunicació més importants els van donar l'esquena, aquell temps els va servir per madurar i créixer musicalment. Després, quan van fer servir el català, se'ls van obrir moltes portes i, cosa més important, van arribar a un públic més ampli. Així doncs, els Mishima són, a hores d'ara, una de les bandes indiscutibles del panorama català. A Ritmes Concert us oferim el concert que van fer a l'Auditori Enric Granados de Lleida el 29 d'abril. Una oportunitat per sentir i veure els Mishima més actuals, més madurs i més consolidats.

00:35 El Màster de TV3 - Aquí vivía María la guapa
tancar

Aquí vivía María la guapa

"Aqui vivia Maria la guapa" / Montse Espanyol, Neus Jiménez Mas, Elsa Jiménez i Pau Raya Castell. El reportatge mostra la reforma del barri del Bon Pastor de Barcelona i les reaccions dels veïns que es resisteixen a renunciar a unes construccions que els han comportat una manera de viure que, amb el temps, ha esdevingut incompatible amb el desenvolupament urbanístic de la ciutat.

01:05 Cànon Panorama - Un món ideal
tancar

Un món ideal

"Vet aquí una vegada hi havia un home que va tenir una visió. La visió de crear un món completament virtual¿" Així és com comença la història de Second Life, el món virtual que ha permès a milions de persones d'arreu del planeta fer realitat les seves fantasies al ciberespai. A Second Life, els jugadors creen avatars (els personatges del seu món virtual) i fan coses que en la vida real només es podrien somiar, com ara obrir una botiga de moda, construir catedrals, ser famós, comprar una illa o viure com una criatura fantàstica. Ara bé, Second Life té més del que es veu a simple vista. Aquest documental segueix el desenvolupament fascinant d'aquesta idea des dels seus orígens humils fins al fenomen global en què s'ha convertit. La frontera entre il·lusió i realitat està desapareixent, i prova d'això és que els jugadors han creat una societat virtual amb un govern i una economia propis. La moneda de Second Life rivalitza amb el dòlar a eBay i sovint cotitza per sobre del ien o del mateix dòlar. Alguns dels jugadors que habiten aquest ciberespai ja passen més temps davant de l'ordinador que a la feina. Amb més de deu milions de jugadors actius a tot el món, i amb les injeccions multimilionàries de Microsoft i Sony per desenvolupar videojocs, els jocs virtuals han adquirit una dimensió que ja no es pot ignorar. El programa investiga aquest fenomen i revela l'increïble potencial, a banda dels problemes no previstos, d'aquest nou món.

01:55 La volta ciclista a Catalunya - Volta Ciclista a Catalunya: Vall d'en Bas/Sant Est.-La Seu
02:25 quèquicom - Miners del plom
02:50 quèquicom - Formigues: petites grans invasores
tancar

Formigues: petites grans invasores

Les formigues autòctones catalanes, els "cuallevats", han de suportar la pressió d'una espècie originària d'Argentina que forma immenses colònies fins i tot en les ciutats. Quèquicom visita la casa de famílies afectades. El biòleg Xavier Espadaler, de la UAB, ensenya a la reportera Samantha Vall a reconèixer-les i a trobar formiguers amagats. Samantha Vall té, a més, l'oportunitat d'agafar amb les seves pròpies mans una joia natural única al món, la peça d'ambre Jorge Caridad, custodiada a Cosmocaixa. En aquell ambre hi han quedat atrapades formigues de fa 20 milions d'anys que curiosament són quasi idèntiques a les d'ara. Socialment, en canvi, han evolucionat i molt, això ha fet que les formigues ho hagin envaït tot. Quèquicom visita una família de Cerdanyola que va escriure al programa perquè no entenen com és que tot i que vivint en un àtic les formigues hi pugen per tot arreu. I és que gràcies a l'enorme fecunditat de la seva reina no és fàcil acabar amb elles. Toni Mestres, el presentador del programa, mostra una reina viva, un animal que s'amaga tan bé que és dificilíssim de trobar si no és desfent tot el formiguer. A Formigues: petites grans invasores es veu com és un formiguer per dins i s'entén per què és tan difícil eradicar-les. Precisament, al Centre Superior d'Investigacions Científiques extreuen els cervells dels insectes per trobar una manera d'afeblir-los fent-los perdre la fam. Però gràcies a aquesta voracitat que les permet menjar de tot, les formigues són els escombriaires del món.

03:15 Valor afegit
03:40 L'art de menjar - El bou
tancar

El bou

Quina importància té el marisc per als pintors? I com s'ho va fer un artista del segle XVI de terra endins per elaborar un quadre amb seixanta-dues espècies marines diferents? Oliver Peyton comença a investigar sobre l'art i el peix amb l'obra de l'artista suís Paul Klee "Fish Magic" (1925), d'aspecte semblant a un còmic. Després, a Nova York, on Klee va gaudir d'una enorme popularitat, Peyton visita el conegut restaurant japonès Nobu per contemplar la recreació del quadre de Klee amb sushi.

04:20 Pel·lícula - Les filles de Mohamed
tancar

Les filles de Mohamed

Carme, una ginecòloga barcelonina que acaba de separar-se del seu company, s'implica en el problema de Shahida, una de les seves pacients, a qui el seu marit es nega a reconèixer la seva filla acabada de néixer. A través d'Amir, el germà de la dona rebutjada, Carme descobrirà la manera de veure el món dels marroquins, alhora que acull Shahida i la nena a casa seva. Carme l'ajudarà a adaptar-se a la societat occidental i al mateix temps haurà d'assimilar l'atracció imprevista per Amir.

05:50 RITMES
05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 Clàssica - L'Orquestra de Cadaqués a Girona (2a.part Ainhoa)
tancar

L'Orquestra de Cadaqués a Girona (2a.part Ainhoa)

L'Orquestra de Cadaqués va néixer l'any 1988 en el marc del Festival de Cadaqués. Formada per una selecció de músics de tot Europa, es reuneix periòdicament per oferir en els principals cicles i festivals uns programes que es caracteritzen per l'afany d'harmonitzar les obres més conegudes del repertori simfònic amb altres d'innovadores, recuperar obres importants del patrimoni musical històric i estrenar peces de creadors contemporanis.

Progrmació BD ....
07:30 LMN'S
07:45 El xai Shaun - Doble feina
tancar

Doble feina

En Shaun, que està una mica avorrit, ha decidit disfressar-se de granger i s'ha adonat que ara pot donar ordres a en Bitzer. De fet, fins i tot ho ha aprofitat per organitzar una festeta! Aviat, però, en Bitzer lligarà caps i s'adonarà que li han estat prenent el pèl... Que no li passi res, a en Shaun!

07:55 En Leon - Cap. 24 Quina preciositat!
tancar

Cap. 24 Quina preciositat!

En Leon s'ha creuat amb una lleona preciosa que no li ha fet ni cas. Trist i abatut, ha tornat a la seva roca, s'ha endormiscat i ha començat a somiar que feia un niu gegant per la lleona. Més tard, s'ha posat a caminar adormit, com els somnàmbuls, i ha començat a construir el niu... No t'ho perdis, que aviat es despertarà!

08:00 Doraemon - Bring-to-mind eau de cologne / telling the truth r
08:22 Doraemon - El controlador d'onades / El receptor dels lloguers
08:55 Contes clàssics - La llebre i el lleó
tancar

La llebre i el lleó

Fa molts anys, en una selva de l'Índia, hi havia una vall molt bonica on tots els animals vivien en pau i harmonia. Un dia, però, s'hi va instal·lar un lleó que se'ls va començar a cruspir a tots. Va haver de ser una llebre la que el va enredar per fer-lo fora, però, vols saber com s'ho va manegar? Els altres animals encara riuen ara! No t'ho perdis!

09:05 mic 3
09:05 Carrer del zoo 64 - Cap. 74 La història del Zed, l'heroi de l'Àfrica
09:20 Megaminimals - Un talp al jardí
tancar

Un talp al jardí

Els Megaminimals decideixen sortir al jardí a recollir préssecs. Al jardí, es troben amb un talp que els ajudarà a recollir les fruites. L'únic problema és que el talp no té gaire bona vista i confon contínuament els Megaminimals i les fruites que li porten.

09:25 Bumba
09:35 L'aneguet lleig i jo - Cap. 23 La nova estàtua de l'alcaldessa
tancar

Cap. 23 La nova estàtua de l'alcaldessa

Demà és el Dia de l'Alcaldessa i tothom li ha de preparar un espectacle sorpresa. En Lletget, aprofitant que el senyor Inspiració no pot venir, farà un número d'acrobàcies. Els corbs, a més, han enredat l'Esmeralda perquè els deixi tornar al corral a canvi de fer-li una estàtua de blat de moro... que només poden veure els que són molt intel·ligents!

10:05 Info k
10:15 Explica'm un conte - El princep blau i el drac terrible
10:25 Espies de veritat - El professor malvat
tancar

El professor malvat

La Sam, la Clover i l'Alex s'han quedat sorpreses, però molt contentes, en saber que aquest any hi ha una assignatura nova que es diu "Introducció a l'Espionatge". El professor, fins i tot els farà fer un treball de camp: robar una arma secreta que té la capacitat d'inflar la Terra fins a fer-la explotar. Una mica sospitós, tot plegat...

10:46 Espies de veritat - L'àvia
tancar

L'àvia

Avui en Jerry té una missió molt especial per les Espies: transportar el criminal molt perillós de tota la història a la presó l'alta seguretat de la WOOHP. En realitat, els nervis els passaran quan vegin la persona en qüestió: una velleta de més de 80 anys més dolça que la mel. En Jerry ja les ha avisat que no es poden confiar, però és que és una àvia tan innocent...!

11:10 Tsubasa: les cròniques perdudes - Una trobada inevitable
tancar

Una trobada inevitable

En Syoran viu al Regne de Crow i es guanya la vida fent excavacions. Va créixer amb la princesa, la Sakura, i no s'han arribat mai a confessar l'amor que senten l'un per l'altre. Una nit, tot anant cap a l'excavació, en Syoran sent un soroll ben estrany. Aviat es trobarà la Sakura en una situació que ni ell no se l'espera...

11:34 Tsubasa: les cròniques perdudes - La força per lluitar
tancar

La força per lluitar

En Syoran, en Kurogane i en Fay s'han trobat a casa de la Yuko, la bruixa de les dimensions. Ella els explicarà que per tal de viatjar als mons paral·lels tots tres hauran de fer un sacrifici. En Kurogane, lliurar la seva espasa, el Drac de Plata, en Fay, renunciar al seu tatuatge i en Syoran, a la seva relació amb la Sakura. Comença el gran viatge!

12:00 El xou de la granota - Cap. 47 Operació amfibi
tancar

Cap. 47 Operació amfibi

El científic ja té a punt el seu últim invent: el Superespia, l'agent biònic Granota, un robot amb uns poders extraordinaris. En Louis i la Bonnie també ho tenen tot a punt per fer-se'l seu. Ha de ser una feina ràpida i discreta. El que no saben és que la fura també l'ha clissat, la granota... i de discreta no en té res! Encara els ho engegarà tot a rodar...

12:10 Els desastres del Rei Artús - El pergamí d'Arusella
tancar

El pergamí d'Arusella

Avui és el Dia del Pare i la princesa Ginebra està decidida a regalar-li el pergamí d'Arusella al seu estimat pare. La pega és que el pergamí és al Castell Rosa, vigilat per un destacament de Guardes Roses. Per sort, el rei Artús està disposat a jugar-se la vida per seva estimada princesa. El que no sap és que en Robin Hood també hi vol dir la seva!

12:40 El club dels caçamonstres
13:05 Espies de veritat - El professor malvat
tancar

El professor malvat

La Sam, la Clover i l'Alex s'han quedat sorpreses, però molt contentes, en saber que aquest any hi ha una assignatura nova que es diu "Introducció a l'Espionatge". El professor, fins i tot els farà fer un treball de camp: robar una arma secreta que té la capacitat d'inflar la Terra fins a fer-la explotar. Una mica sospitós, tot plegat...

13:26 Espies de veritat - L'àvia
tancar

L'àvia

Avui en Jerry té una missió molt especial per les Espies: transportar el criminal molt perillós de tota la història a la presó l'alta seguretat de la WOOHP. En realitat, els nervis els passaran quan vegin la persona en qüestió: una velleta de més de 80 anys més dolça que la mel. En Jerry ja les ha avisat que no es poden confiar, però és que és una àvia tan innocent...!

13:50 Tags
14:10 Tsubasa: les cròniques perdudes - Una trobada inevitable
tancar

Una trobada inevitable

En Syoran viu al Regne de Crow i es guanya la vida fent excavacions. Va créixer amb la princesa, la Sakura, i no s'han arribat mai a confessar l'amor que senten l'un per l'altre. Una nit, tot anant cap a l'excavació, en Syoran sent un soroll ben estrany. Aviat es trobarà la Sakura en una situació que ni ell no se l'espera...

14:34 Tsubasa: les cròniques perdudes - La força per lluitar
tancar

La força per lluitar

En Syoran, en Kurogane i en Fay s'han trobat a casa de la Yuko, la bruixa de les dimensions. Ella els explicarà que per tal de viatjar als mons paral·lels tots tres hauran de fer un sacrifici. En Kurogane, lliurar la seva espasa, el Drac de Plata, en Fay, renunciar al seu tatuatge i en Syoran, a la seva relació amb la Sakura. Comença el gran viatge!

15:00 Doraemon - Bring-to-mind eau de cologne / telling the truth r
15:22 Doraemon - El controlador d'onades / El receptor dels lloguers
15:50 Espies de veritat - Quina estafa de campament!
tancar

Quina estafa de campament!

Les espies han anat d'incògnit a un campament on hi passen coses molt estranyes. Tots els adolescents que s'hi apunten: ballarins, cantants i esportistes, en surten sense les habilitats que tenien. Les nostres heroïnes hauran d'anar per feina, si no es volen quedar també sense les seves habilitats.

16:15 Espies de veritat - La Gladis es torna dolenta
tancar

La Gladis es torna dolenta

Per Nadal, com cada any, a la WHOOP se celebra la festa més avorrida que et puguis imaginar, això és el que pensen les espies. De sobte, però, la Gladis experimenta una mena de mutació i comença la gresca de veritat. Pot ser que estigui posseïda? Per qui? Ha de ser algú molt i molt dolent...

16:40 Keroro - Sorpresa! L'aniversari d'en Keroro. A formar! / Mois al país de les meravelles!
tancar

Sorpresa! L'aniversari d'en Keroro. A formar! / Mois al país de les meravelles!

Només falta una setmana pel seu aniversari i en Keroro ja ho té tot previst. Atabalarà tothom perquè li organitzin la millor festa que s'hagi vist mai. Encara que no sigui una sorpresa, segur que no es queda sense festa! Vols dir que se'n sortirà...? Per cert, no et perdis el viatge de la Mois! És tan al·lucinant com el de l'Alícia pel País de les Meravelles!

17:05 Pau, la petita guineu roja - Un bany nocturn
tancar

Un bany nocturn

En Pau, la Poppy i en Carbasseta s'han quedat amb un pam de nas quan han vist que l'estany era buit. Com s'ho faran ara per rentar-se?! La Fromage ja els ha dit que ella sap un lloc genial, d'on en sortiran nets com una patena. És el mateix lloc on els humans renten els cotxes. L'aventura està assegurada! I les corredisses també! No t'ho perdis!

17:09 Pau, la petita guineu roja - El viatge amb globus
tancar

El viatge amb globus

En Pau s'ho passa molt bé corrent pel jardí, saltant, jugant amb els altres animalons... Però hi ha una cosa que el té ben capficat. Al nostre amiguet li encantaria poder volar! Com s'ho pot fer? Que coneix algú que sàpiga volar? És clar! En Sebastià, la gavina! Potser ell n'hi ensenyaria! Potser ell l'ajudaria a fer realitat el seu gran somni! No t'ho perdis!

17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - El cometa del Pansit
tancar

El cometa del Pansit

Aprofitant que demà a la nit passarà un cometa pel cel que només es veu cada quatre-cents mil anys, en Bob ha decidit construir un observatori, un edifici amb un gran telescopi a dins. L'únic que no ho veu clar és el Pansit, que ha decidit que pujarà dalt d'una muntanya per veure'l. I és que no se'l vol perdre per res del món! Però, vols dir que hi arribarà?!

17:30 El carrer dels ocells - La botiga de la Dolça
tancar

La botiga de la Dolça

Avui, la Dolça ha decidit que jugarà a les botiguetes, però de seguida s'ha adonat que no tenia res per vendre. Precisament a en Samuel li han desaparegut les bales, al senyor Becdepam l'esborrador i a la senyora Alafina la regadora... Avui, la Dolça aprendrà que les coses, abans d'agafar-les, s'han de demanar!

17:40 Les endevinalles de la Rac-Rac - La papallona
17:50 Una mà de contes - El xacal i el cocodril
18:00 El xai Shaun - Doble feina
tancar

Doble feina

En Shaun, que està una mica avorrit, ha decidit disfressar-se de granger i s'ha adonat que ara pot donar ordres a en Bitzer. De fet, fins i tot ho ha aprofitat per organitzar una festeta! Aviat, però, en Bitzer lligarà caps i s'adonarà que li han estat prenent el pèl... Que no li passi res, a en Shaun!

18:10 L'aneguet lleig i jo - Cap. 23 La nova estàtua de l'alcaldessa
tancar

Cap. 23 La nova estàtua de l'alcaldessa

Demà és el Dia de l'Alcaldessa i tothom li ha de preparar un espectacle sorpresa. En Lletget, aprofitant que el senyor Inspiració no pot venir, farà un número d'acrobàcies. Els corbs, a més, han enredat l'Esmeralda perquè els deixi tornar al corral a canvi de fer-li una estàtua de blat de moro... que només poden veure els que són molt intel·ligents!

18:40 En Leon - Cap. 24 Quina preciositat!
tancar

Cap. 24 Quina preciositat!

En Leon s'ha creuat amb una lleona preciosa que no li ha fet ni cas. Trist i abatut, ha tornat a la seva roca, s'ha endormiscat i ha començat a somiar que feia un niu gegant per la lleona. Més tard, s'ha posat a caminar adormit, com els somnàmbuls, i ha començat a construir el niu... No t'ho perdis, que aviat es despertarà!

18:45 El meu amic gegant - Cap. 31 Ha nascut una estrella
tancar

Cap. 31 Ha nascut una estrella

La Jenny ha convençut en Boom perquè vagi amb ella a classes de ball. Els Beebees han enviat a l'escola un alienígena anomenat Takadem, que ha sol·licitat assistència per a un aterratge d'emergència. Els agents Chase i Sandborn saben que és la seva gran oportunitat per localitzar en Boom... que ara només pensa a ballar!

19:05 Gat i gos - Les llaminadures gatigos / Canvi de casa
19:30 Info k
19:45 Espies de veritat - Quina estafa de campament!
tancar

Quina estafa de campament!

Les espies han anat d'incògnit a un campament on hi passen coses molt estranyes. Tots els adolescents que s'hi apunten: ballarins, cantants i esportistes, en surten sense les habilitats que tenien. Les nostres heroïnes hauran d'anar per feina, si no es volen quedar també sense les seves habilitats.

20:10 Espies de veritat - La Gladis es torna dolenta
tancar

La Gladis es torna dolenta

Per Nadal, com cada any, a la WHOOP se celebra la festa més avorrida que et puguis imaginar, això és el que pensen les espies. De sobte, però, la Gladis experimenta una mena de mutació i comença la gresca de veritat. Pot ser que estigui posseïda? Per qui? Ha de ser algú molt i molt dolent...

20:35 Els Podcats - Cap. 53 Naus espacials
tancar

Cap. 53 Naus espacials

Avui en Senzo i en Mimo estan disposats a travessar la nebulosa troll i a fer front a les naus zambdalianes amb l'objectiu d'arribar a un súper planeta espatarrant per fer-hi el concert de les seves vides! No te'l perdis! Els Podcats actuen en directe des de l'espai!

20:45 Tom i Jerry - Crida a les mixetes
20:55 Tom i Jerry - Dins la gossera
21:05 Tom i Jerry - Vull dormir
21:15 Tom i Jerry - Cal rescatar en robin
21:15 Tags
06:00 mic 3
06:00 Bumba
06:05 Tork - En Tork no pot dormir
tancar

En Tork no pot dormir

Després de treballar durant tot el dia, en Tork es mereix un descans. Però els sorolls d'en Batt i els de la resta dels animals del bosc faran impossible que en Tork pugui fer una becaina.

06:15 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

La Laia diu que no li fan por les tempestes. Només es posa coixins a les orelles, perquè a les orelles potser sí que els fan una mica de por. En Carles, d'entrada, li haurà d'explicar que no hi ha cap gegant enfadat al cel, i que el cel no està a punt de caure... Però també s'haurà d'inventar uns quants jocs per distreure la seva germaneta. T'hi apuntes?!

06:25 Pau, la petita guineu roja - Al Supermercat
tancar

Al Supermercat

Avui en Baxter ha explicat a en Pau, la Poppy i en Carbasseta que a la ciutat hi ha uns llocs que estan sempre plens de menjar. Hi ha absolutament de tot! També els ha explicat que es diuen supermercats. I si li demanen a l'Eixerit que els acompanyi a un d'aquests supermercats? Vols dir que no serà perillós? Calla, que potser encara s'atiparan!

06:30 Explica'm un conte - La Rosalia i la pluja
06:35 Els desastres del Rei Artús - L'aventura vikinga
tancar

L'aventura vikinga

La princesa Ginebra ha demanat una taula nova, però ha de ser de Noruega. En un nou intent per guanyar-se el seu afecte, el rei Artús plantarà cara als temibles vikings, als trolls gegants, als llops salvatges i fins i tot a una desbandada de conills de Noruega! Però val la pena, perquè tot plegat podria suposar la creació de la llegendària Taula Rodona.

06:58 Els desastres del Rei Artús - El regal sorpresa
tancar

El regal sorpresa

En Merlí ha descobert una poció que farà que la princesa Ginebra, per fi, es vulgui casar amb el rei Artús. La mala sort farà que la destinatària de la poció no sigui la princesa, sinó la seva dama d'honor, la Pètal! Ara el rei ha de buscar els ingredients per desfer l'encanteri. Però trobar una ploma d'un mussol volador cap enrere i un pèl d'unicorn invisible no és gens fàcil!

Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - Sopar de caçadors
21:37 Samantha ups! - Els retalls inèdits del dissabte
21:40 Freqüència 04
22:05 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Anna vol comprovar si realment està embarassada. La Charo explica tota la veritat al Xavier. La Júlia ha descobert la malaltia de la seva mare. El supermercat comença a rebre nou gènere gràcies al nou soci.

22:35 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Anna està embarassada. La Rosa troba les notes de l'escola del Martí. En Marc diu a l'Antonio que porti els comptes del supermercat correctament i li demana els diners de la compra del material. En Ferran i la Rosa es queden molt parats quan s'assabenten que el nou soci del supermercat és el Marc. L'Abel, el marit de la Charo, apareix a casa de la Rosa.

23:03 Poble Nou - + info
tancar

+ info

En Xavier se sent enganyat per l'Abel. L'Esther regala una moto al Ferran. L'Anna vol exlicar-li al Jaume que està embarassada. La Marta jardí fa fora de casa el seu marit. L'Helena està desfeta perquè l'han d'operar. L'Eugeni està molt enfadat perquè en Xavier segueix amb la Charo.

23:35 Extres Coproduccions - Eva
tancar

Eva

Any 2041. En un futur pròxim on els sers humans viuen acompanyats de criatures mecàniques. Eva, una nena de 10 anys, és testimoni únic d'un tràgic accident en el qual mor la seva mare, Lana, i arran del qual queda amnèsica. Amb l'ajuda d'Álex, un enginyer de talent, Eva s'endinsa en el màgic món de la robòtica i mira de recuperar la seva identitat. Junts, Eva i Álex revisaran el seu passat en un fantàstic viatge que els precipitarà a un final revelador.

23:40 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Els problemes de la Mati i el Tomàs amb el Cesc no fan més que créixer. Però el Cesc no explica el que ha descobert. La Sol pressiona el Tellemann per l'ascens del Ramon. Però té el pobre Ramon ben enganyat... La Marina aconsegueix una cita amb el Carles. El Cesc, embolicat en un robatori.

00:07 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Salvador no ha aconseguit feina al diari. És cosa del Bruno. La Carla no està disposada a tolerar-ho. El Cesc ha estat detingut. Tindrà un fort enfrontament amb els seus pares. Algú entra a robar a ALA. És el Román. I queda clar que no ho fa tot sol...

00:35 Babylon 5 - Supervivents
01:16 Babylon 5 - Senyals i presagis
02:00 Dawson's creek - De llit en llit
tancar

De llit en llit

Pacey haurà d'escollir entre un antic amor i un de nou; Dawson i Jen intenten trobar un equilibri en la seva nova relació i Jack s'adona que la germandat ja no l'accepta com abans.

02:40 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Anna vol comprovar si realment està embarassada. La Charo explica tota la veritat al Xavier. La Júlia ha descobert la malaltia de la seva mare. El supermercat comença a rebre nou gènere gràcies al nou soci.

03:10 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Anna està embarassada. La Rosa troba les notes de l'escola del Martí. En Marc diu a l'Antonio que porti els comptes del supermercat correctament i li demana els diners de la compra del material. En Ferran i la Rosa es queden molt parats quan s'assabenten que el nou soci del supermercat és el Marc. L'Abel, el marit de la Charo, apareix a casa de la Rosa.

03:38 Poble Nou - + info
tancar

+ info

En Xavier se sent enganyat per l'Abel. L'Esther regala una moto al Ferran. L'Anna vol exlicar-li al Jaume que està embarassada. La Marta jardí fa fora de casa el seu marit. L'Helena està desfeta perquè l'han d'operar. L'Eugeni està molt enfadat perquè en Xavier segueix amb la Charo.

04:10 Extres Coproduccions
04:15 Just for laughs
04:35 Babylon 5 - Supervivents
05:16 Babylon 5 - Senyals i presagis