Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:04 Club Super3
08:04 Els barrufets - Els barrufets i l'ocell xisclaire
tancar

Els barrufets i l'ocell xisclaire

El Gran Barrufet ha fet servir, per accident, una de les seves pocions màgiques de creixement amb un ocell xisclaire, que s'ha convertit en un monstre i ha destrossat tot el poblat. Com s'ho barrufaran ara per aturar aquest gegant? Sort que el Gran Barrufet sempre en té una d'amagada! T'ho perdràs?!

08:35 Els quatre fantàstics - L'Atlàntida ataca
tancar

L'Atlàntida ataca

Encara que no ho reconegui, en Namor ha tornat per demanar ajuda als 4 Fantàstics. I és que el rei de l'Atlàntida ha estat derrocat per un bàrbar molt poderós, anomenat Attuma, que està amenaçant d'envair també el món de la superfície! En Johnny, que s'ha quedat per vigilar la ciutat, ni s'ha adonat que l'atac ja ha començat, i en forma de balena gegant!

09:03 Hattori el ninja - Alerta amb el foc
09:30 Doraemon - L'heura de la fibra òptica / El líquid per tornar
tancar

L'heura de la fibra òptica / El líquid per tornar

L'heura de la fibra òptica - El líquid per tornar favors

10:00 Doraemon - El controlador de globus / El guant per canviar
tancar

El controlador de globus / El guant per canviar

El controlador de globus - El guant per canviar situacions

10:18 Codi: Lyoko - Míssil guiat
10:50 Codi 3xl
10:50 Turc per principiants - On les dones flaquegen
tancar

On les dones flaquegen

Arran de l'intent de suïcidi de l'Axel, la seva terapeuta, la Doris, pateix un enorme sentiment de culpa. I la Lena també es veu en l'obligació de ser considerada. Ara no pot engegar l'Axel de cap manera. Però tampoc pot oblidar en Cem, i finalment, ell li fa una oferta immoral: que tinguin una aventura! Ser o no ser... immoral, aquesta és la qüestió!

11:14 Turc per principiants - On faig el petó de comiat
tancar

On faig el petó de comiat

L'Axel fa tot el que pot per fer fracassar la inepta aventura secreta de la Lena i en Cem. Fa tan bé el paper d'orfe i de pobre víctima, que la Doris li ofereix que es quedi a viure a casa dels Schneider-Öztürk, una decisió que desembocarà en diversos problemes d'organització per a la Lena i en Cem.

11:49 Samantha ups! - Samantha celebra el Halloween
tancar

Samantha celebra el Halloween

La Samantha visitarà una vident per preguntar-li pels seus amors i els de la Chantal.

11:54 Samantha ups! - Samantha es presta als jocs
tancar

Samantha es presta als jocs

La Samantha i la Chantal passen l'estona jugant a endevinar amb gestos les pel·lícules, a fet i amagar... Quin fart de riure!

12:06 L'aventura de Jeff Corwin - Cambodja: serps al menú
13:00 La tata - La tata (ii)
13:26 La tata - La tata (ii)
13:53 Zona zàping - Zona Zàping
14:19 Tot un món - Veure, captar, mostrar
tancar

Veure, captar, mostrar

Els blocs de Can Garcia desapareixeran. Can Garcia, el formen uns edificis de pisos econòmics que, amb el pas del temps, s'han anat degradant. Ara, l'Ajuntament de Manlleu ha decidit enderrocar-los; però, abans, s'han de reallotjar les 230 famílies que hi viuen. Sergi Càmara, fotògraf professional, en documenta el procés. La trajectòria de Càmara està molt vinculada al món de la immigració des que l'any 2001 va centrar la seva mirada en aquells vigatans arribats d'arreu del món.

14:30 Telenotícies migdia
15:38 Cicle James Bond - Mai diguis mai més
tancar

Mai diguis mai més

La perillosa organització criminal Espectre ha robat dos projectils nuclears. Ernst Blofeld, el cap d'Espectre, amenaça de fer esclatar els míssils si els països de l'OTAN no accedeixen a les seves peticions. El govern britànic envia James Bond, l'agent 007, a recuperar els míssils i matar Blofeld.

18:07 Desapareguts - La germana perduda
tancar

La germana perduda

Mentre Jess treballa d'incògnit amb Burgess, Brooke està amoïnada per la possibilitat que un vell amic de l'agència pugui estar al darrere del segrest d'un autor controvertit.

18:54 Just kidding
19:02 Just kidding
19:29 Premis Nacionals de Cultura - + info
tancar

+ info

TV3 transmetrà en directe i des del Teatre Fortuny de Reus, l'acte de lliurament dels Premis Nacionals de Cultura, que serà presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, i pel conseller de Cultura, Joan Manuel Tresseres. La transmissió anirà a càrrec de Josep Maria Andrés (Aranya), en la realització, i Fàtima Casaldàliga, en la producció. Durant la cerimònia, que presentarà l'actriu tarragonina Sílvia Sabaté, hi haurà les actuacions musicals d'Albert Roig i de Refree. La cuinera Rosa Sanromà i l'artista Joan Baixes protagonitzaran una performance artisticoculinària i el pallasso blanc, Jordi Martínez i Ferran Rañé representaran una escena de la pel·lícula "El pallasso i el führer". La música del quartet de corda Les Violines serà present al llarg de tota la cerimònia. A més, un vídeo documental rememorarà tots els esdeveniments importants que han succeït en el món de la cultura enguany. També hi haurà un poema visual d'homenatge a totes les persones que han mort al llarg de l'any. Els Premis Nacionals de Cultura guardonen personatges catalans que destaquen per la gran activitat cultural que desenvolupen arreu del país. Aquest any els Premis Nacionals de Cultura 2007 tenen 16 categories i els guanyadors són: Premi Nacional de Cultura Popular (Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya), Premi Nacional de Patrimoni Cultural (Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana), Premi Nacional d'Arquitectura (Dani Freixes), Premi Nacional d'Arts Visuals (Frederic Amat), Premi Nacional de Disseny (Martí Guixé), Premi Nacional d'Audiovisual (Manuel Barrios), Premi Nacional de Literatura (Francesc Serés), Premi Nacional a la Projecció Social de la Llengua Catalana (Associació de Juristes en Defensa de la Llengua Pròpia), Premi Nacional de Periodisme (Martí Domínguez), Premi Nacional de Pensament i Cultura Científica (Ricard Torrents), Premi Nacional de Circ (Bet Miralta i Jordi Aspa), Premi Nacional de Dansa (Marta Almirall), Premi Nacional de Música (Benet Casablanques), Premi Nacional de Teatre (Lluïsa Cunillé), Premi Nacional de Cinema (Cesc Gay) i una nova categoria titulada Premi Nacional a la Trajectòria Professional i Artística (Josep Fontana). El guardó que s'entragarà als premiats ha estat dissenyat per l'artista Quim Tarrida.

21:10 Telenotícies vespre
21:45 Avantmatx
21:57 El partit - Múrcia - R. Madrid
22:53 Zona futbol - Zona Futbol
22:56 El partit - Múrcia - R. Madrid
23:48 El partit - Zona Futbol
23:57 El vestidor
00:46 Pel·lícula - Duel de dracs
tancar

Duel de dracs

A Hong-Kong, la policia no aconsegueix aturar la màfia de les tríades. El detectiu Chan busca capturar Po, un cap mafiós que té atemorida la gran ciutat. Chan està a punt de retirar-se i el seu substitut, l'inspector Ma, resulta ser un expert en arts marcials que donarà un caire diferent a la lluita contra el crim organitzat.

02:12 Pel·lícula - Una dona enamorada
tancar

Una dona enamorada

Morgane té setze anys i és filla de pares divorciats. La seva mare deixa París per anar a viure amb un transportista, prop de Saint Malo. Això obliga la noia a un canvi de vida brusc en un moment en què s'obria al món. Passa de la vida urbana a una vida rural que troba avorrida. A més de conviure amb el seu futur padrastre, també ho ha de fer amb els seus dos fills, un noi i una noia de la seva mateixa edat. Tot plegat no li resulta fàcil ni agradable.

03:42 Pel·lícula - La Pimpinella Escarlata
tancar

La Pimpinella Escarlata

Sir Percy Blakeney es comporta com un típic petimetre entre l'aristocràcia britànica que és testimoni de la Revolució Francesa. Però és una manera d'amagar les aventures que protagonitza quan s'emmascara com a P.E., el salvador dels aristòcrates francesos amenaçats per la guillotina. La seva esposa francesa, Marguerite, ignorant del seu secret, el menysprea pel seu comportament frívol. Però les autoritats franceses capturen el germà de Marguerite per obligar sir Percy a desemmascarar-se quan s'ha desplaçat a França en una de les seves missions. Marguerite sospita alguna cosa i segueix el seu marit.

05:15 Stargate - Ascensió
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 El medi ambient
07:10 Músiques del món
07:20 Els oceans de l'home - Perla blanca, perla negra
tancar

Perla blanca, perla negra

11.- PERLA BLANCA, PERLA NEGRA L'invent de Mikimoto i la perla cultivada. Joies per a tots els colls. Treball en una indústria de perles nipona. Els cultius japonesos i l'emigració a l'atol·ló. La perla negra de Takaroa i els impactes en el medi coral·lí. Cultiu, empelt, desenvolupament, comerç. Localitzacions: Japó, Polinèsia francesa.

08:10 El falcó que va volar amb l'home - El falcó que va volar amb l'home
tancar

El falcó que va volar amb l'home

El falcó pelegrí és un dels animals més ràpids del món. Ningú sap realment quina velocitat pot agafar ni com accelera amb tanta rapidesa. El somni de Lloyd Buck és esbrinar-ho i, per això, ha reunit un grup d'experts de pilots de globus aerostàtics, paracaigudistes i els seus pelegrins per contestar aquesta pregunta d'una vegada per totes. Només hi ha una forma d'assegurar-se'n: convertir l'home en la presa. Lloyd Buck ha entrenat àligues i falcons durant 20 anys i els seus ocells han aparegut en multitud de programes. Com molta altra gent al llarg dels segles, està fascinat pel falcó pelegrí i la velocitat a què pot volar. Usant microacceleròmetres, paracaigudes, globus aerostàtics i l'escenari d'un dels penya-segats més grans del món, Lloyd ha decidit trobar la resposta a la seva pregunta.

09:00 Pel Sàhara a la corda fluixa - Pel Sàhara a la corda fluixa
tancar

Pel Sàhara a la corda fluixa

1er Premi al Festival de Cinema d'Aventura de La Rochelle, 2006. Régis Belleville, un explorador experimentat, decideix emprendre una aventura poc corrent: travessar el desert del Sàhara, de l'oest a l'est pel paral·lel 20, una ruta solitària i àrida. Caminant al llarg de 6.000 km, amb l'única companyia de tres camells, aquesta expedició no és solament un repte "esportiu" sinó també una aventura humana en la que Régis haurà de sobreviure a condicions extremes i podrà comprovar quins són els límits de la capacitat del cos humà.

10:00 Els hereus de la Terra - El tambor del Rei
tancar

El tambor del Rei

BURKINA FASO, EL TAMBOR DEL REY Noussa Bargo és el tambor del rei mossi del poble de Kaya. A cop de tam-tam, ens mostra Burkina Faso, una jove república que encara manté els costums de les antigues monarquies feudals. Des del nord, on les caravanes de tuaregs s'endinsen en el Sàhara, fins a les sabanes del sud, habitades pels lobi, els senufo o els kassena, Noussa ens acompanya pel regne mossi.

10:50 Enginy natural - Alarmes, guardaespatlles i sistemes de seguretat
11:15 Els Carpats: vida en els boscos de Dràcula - Els Carpats: vida en els boscos de Dràcula
tancar

Els Carpats: vida en els boscos de Dràcula

La serralada dels Carpats sembla que torna a reviure. Quan el pastor Vasile passeja pels boscos del comte Dràcula, el camí el porta a través d'uns paisatges que amaguen tota una tradició cultural farcida de mites i llegendes.

12:10 Imax - L'Àfrica: El Serengeti
tancar

L'Àfrica: El Serengeti

Un gran espectacle que pocs han pogut veure, la Gran Migració, un viatge de prop d'un milió i mig d'animals creuant el Serengeti, a Tanzània i Kènia. Aquest documental és un tribut al nyu i a la seva odissea, però també mostra una fascinant col·lecció d'animals, com ara zebres, girafes, elefants, micos, hienes, xacals i voltors.

12:50 Cànon Visions - Clark Gable: el rei de Hollywood
tancar

Clark Gable: el rei de Hollywood

A Clark Gable se'l coneixia com "el Rei". Va treballar a la Metro Goldwyn- Mayer durant 25 anys, l'estudi que deia que tenia "més estrelles que les que hi ha al cel". Gable va protagonitzar una de les pel·lícules més famoses de la història del cinema, Allò que el vent s'endugué, i va guanyar un Oscar per una de les seves primeres pel·lícules (Va passar una nit). Aquest documental parla més de l'home que de l'estrella i descobrim que, malgrat la fama i la fortuna, Clark Gable mai va tenir el reconeixement del seu pare. Des dels 17 anys va portar una vida aventurera, es va casar diverses vegades i va tenir relacions amb dones molt més grans que ell.

13:30 TR3S C
13:45 Esports 33
13:45 Futbol Cat. - Futbol Cat.
14:20 Futbol int. - Futbol int.
15:00 Forat 18 : Circuit Europeu - Forat 18: Circuit Europeu
15:30 Transworld sport - Transworld Sport
16:30 Futbol - C. E. L'Hospitalet - C. E. Sabadell
18:30 Futbol - Elx - Alabès
20:30 Parlament - + info
tancar

+ info

LES CLAUS DEL PRESSUPOST DEL 2008, A "PARLAMENT" Les àrees de Salut i Ensenyament són les més importants pel que fa a despesa, segons les partides detallades pel projecte de llei de pressupostos de la Generalitat per al 2008. Un pressupost que ja ha vist rebutjades totes les esmenes a la totalitat presentades pels tres grups de l'oposició a cada una de les comissions legislatives. El programa d'aquesta setmana exposa les claus del projecte, que destina les principals partides a la despesa social. A l'entrevista, té la paraula Anna Figueras, diputada del grup parlamentari de Convergència i Unió. Amb ella, el programa "Parlament" visita el barri barceloní de Sant Andreu. I el reportatge d'aquesta setmana recull l'informe sobre presons catalanes que el síndic de greuges ha presentat al Parlament. Rafael Ribó i el seu equip han elaborat un estudi sobre la situació del sistema penitenciari a Catalunya i l'han comparat amb altres sistemes penitenciaris europeus. Els grups van acollir favorablement les propostes del síndic, tot i que van subratllar la feina feta fins ara.

20:55 Tot un món - Viure. Accés restringit
tancar

Viure. Accés restringit

El problema de l'habitatge no és específic de la població immigrada. Tot i així, els ciutadans d'origen immigrat sovint acaben vivint en pitjors condicions. Amb el seu estudi als barris de Ciutat Meridiana i el Raval, el sociòleg Albert Terrones intenta aïllar quins són els factors pels quals això succeeix. Segons Terrones, la falta de recursos econòmics i la discriminació a l'hora d'accedir al mercat de lloguer són alguns dels factors que limiten l'accés a un habitatge digne.

21:00 Tot un món - Viure. Paloma, 9
tancar

Viure. Paloma, 9

Al número 9 del carrer Paloma del Barri de Sant Antoni de Barcelona hi viuen famílies de més de 10 nacionalitats diferents. L'Amjad Hussain, la Sheila Bisarra i la Gladys Riveros expliquen com és la convivència a l'escala i parlen dels principals conflictes. Trencant tòpics, els problemes més comuns són els de qualsevol altra escala: el soroll, la neteja o la conservació dels elements comuns.

21:05 Rodasons
21:30 Loto 6/49
21:40 Cinema tres - cinema tres
tancar

cinema tres

- Tot sobre REC, la triomfadora moral de l'últim festival de Sitges - Antologia de Fernando Fernán Gómez amb fragments de diverses pel·lícules i declaracions d'Emma Vilarasau i Roger Coma, companys de repartiment seus a "Para que no me olvides" - José Luis Garci parla de "Luz de domingo" i enquesta. - Beowulf, numero 1 als EUA i les seccions habituals d'estrenes i llepafilms

22:15 Sala 33 - Adela
tancar

Adela

A Bolivia de 1945, el jove Timar arriba a la ciutat de San Jacinto per encarregar-se de "La Sacova" una empresa d'importació-exportació. S'instal·la en el Hotel Central, però San Jacinto no és una ciutat tranquil·la i en el seu cercle es produeix un doble crim. En el delicte es veu involucrada l'Adela, una dona atractiva i seductora que enamora a Timar.

23:55 Millennium
23:55 Millennium - El nostre islam
tancar

El nostre islam

Aquest dissabte el programa Millennium s'apropa a la cultura islàmica. Ho fa, en primer lloc, entrevistant Maribel Fierro (Professora d¿investigació CSIC), que parlarà sobre la cultura islàmica en el passat i, en segon lloc, amb una taula de debat formada per Dolors Bramon, Hassan Akioud, Abdennur Prado i Jordi Moreres.

01:30 Clàssica - OBC i Michel Camilo II
02:25 Nydia - + info
tancar

+ info

Els músics teatralitzats de Quim Lecina i les dones compositores Al primer reportatge de NYDIA l'actor i director Quim Lecina ens parla d'alguns dels espectacles teatrals en què ha treballat la figura i l'obra de músics com Fats Waller, Erik Satie, Mozart, Salieri o el jazz en l'obra d'escriptors com Cortázar i David Rosenthal. Al segon reportatge de NYDIA la compositora Anna Bofill, que acaba d'estrenar una obra a la sala Beckett, fa una reivindicació de les dones compositores de la història. A més, recomanacions editorials i discogràfiques, i un clip amb la cobla La Principal del Llobregat.

02:50 Rodasons
03:15 De la terra
03:25 Ciència al límit - Cocodrils
03:50 El jardí vivent - Un bosc a casa
04:15 Una odissea tribal - Els fantasmes dels camps de la mort
05:05 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - ALMASÄLA
tancar

ALMASÄLA

ALMASÄLA, és el nom del projecte musical creat a Barcelona per la jove cantant d'origen andalús Paloma Povedano. Povedano, que va ser cantant a la primera formació d'Ojos de Brujo, ha estat sempre molt vinculada a l'escena mestissa. La música d'aquest projecte barreja la world music i l'electrònica, a través de la rumba, la bulería, els tangos o les "soleás". Les lletres denuncien les injustícies del món, però també ens contagien de ganes de viure.

05:26 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - CD's del MOMENT
tancar

CD's del MOMENT

Sota el títol "CD's del Moment", emetrem una mostra dels millors CD's sortits al mercat mundial de "World Music", a partir dels seus respectius videoclips. Hi podrem veure, el cantautor de Belize ANDY PALACIO, la cantant de bluegrass nord-americana DOLLY PARTON, la formació israeliana THE IDAN RAICHEL PROJECT, el cantant valència MIQUEL GIL, la cantant australiana LISA GERRARD, i la cantant polonesa NINA STILLER.

05:50 Turmix Pop Rock - + info
tancar

+ info

Recull de videoclips de pop rock de grups i d'artistes de casa nostra i d'arreu del món. ANTÒNIA FONT - L'Univers és una festa EL DIABLO EN EL OJO - The Place Where Nobody Wants to Go FAMILIA LÓPEZ - I si ha arribat l'hora CORN FLAKES - I Believe in You ÈLENA - Satan Kingsize GALLYGOWS - Rooler Disco Combo IT'S NOT NOT - Ups And Downs FROM HEADTOTOE - Divine BJÖRK - Violently Happy CORNELIUS - Drop REMATE - Born With A Stranger Inside NOSOTRÄSH - Dando Vueltas SURFIN' BICHOS - Fuerte DENEUVE - San Valentín ESCLARECIDOS - No quiero

06:45 Ritmes.clip
Progrmació BD ....
07:00 mic 3
07:00 L'ós de la gran casa blava - En rondinaire es fa amic d'en molsut
07:25 Ja arriba en Noddy! - En Noddy i l'arc iris
tancar

En Noddy i l'arc iris

En Noddy i en Rodanxonet estan més que decidits a viure una aventura que no oblidaran mai de la vida. Tenen la intenció d'anar a buscar la marmita plena d'or que hi ha al final de l'Arc de Sant Martí. Quan la trobin, s'adonaran que, si se l'emporten, desapareixerà l'Arc per sempre. Què et sembla que faran?

07:36 Ja arriba en Noddy! - Per sobre de tot
tancar

Per sobre de tot

Després de incomplir moltes promeses, el senyor Guàrdia ha ordenat a en Murri i a en Pillet que es quedin al Bosc Fosc fins que no estiguin disposats a comportar-se com cal. Fins aleshores, no podran posar els peus al País de les Joguines. Però poden anar-hi volant! Només s'han d'enfilar dalt d'un núvol!

07:48 Bumba
07:53 Pau, la petita guineu roja - Jo i la meva ombra
tancar

Jo i la meva ombra

En Pau, la Poppy i en Carbasseta s'han quedat sorpresos quan han descobert que hi ha una mena de coses de color negre i que es mouen que no paren de seguir-los tot el dia. Són les seves ombres, és clar! Però és que ells no ho sabien! Avui aprendran que, amb les ombres, es poden fer un munt de coses, i molt divertides! T'hi apuntes?!

08:03 Club Super3
08:03 Els barrufets - Els barrufets i l'ocell xisclaire
tancar

Els barrufets i l'ocell xisclaire

El Gran Barrufet ha fet servir, per accident, una de les seves pocions màgiques de creixement amb un ocell xisclaire, que s'ha convertit en un monstre i ha destrossat tot el poblat. Com s'ho barrufaran ara per aturar aquest gegant? Sort que el Gran Barrufet sempre en té una d'amagada! T'ho perdràs?!

08:34 Els quatre fantàstics - L'Atlàntida ataca
tancar

L'Atlàntida ataca

Encara que no ho reconegui, en Namor ha tornat per demanar ajuda als 4 Fantàstics. I és que el rei de l'Atlàntida ha estat derrocat per un bàrbar molt poderós, anomenat Attuma, que està amenaçant d'envair també el món de la superfície! En Johnny, que s'ha quedat per vigilar la ciutat, ni s'ha adonat que l'atac ja ha començat, i en forma de balena gegant!

09:02 Hattori el ninja - Alerta amb el foc
09:29 Doraemon - L'heura de la fibra òptica / El líquid per tornar
tancar

L'heura de la fibra òptica / El líquid per tornar

L'heura de la fibra òptica - El líquid per tornar favors

10:01 Doraemon - El controlador de globus / El guant per canviar
tancar

El controlador de globus / El guant per canviar

El controlador de globus - El guant per canviar situacions

10:18 Codi: Lyoko - Míssil guiat
10:50 Codi 3xl
10:50 Turc per principiants - On les dones flaquegen
tancar

On les dones flaquegen

Arran de l'intent de suïcidi de l'Axel, la seva terapeuta, la Doris, pateix un enorme sentiment de culpa. I la Lena també es veu en l'obligació de ser considerada. Ara no pot engegar l'Axel de cap manera. Però tampoc pot oblidar en Cem, i finalment, ell li fa una oferta immoral: que tinguin una aventura! Ser o no ser... immoral, aquesta és la qüestió!

11:14 Turc per principiants - On faig el petó de comiat
tancar

On faig el petó de comiat

L'Axel fa tot el que pot per fer fracassar la inepta aventura secreta de la Lena i en Cem. Fa tan bé el paper d'orfe i de pobre víctima, que la Doris li ofereix que es quedi a viure a casa dels Schneider-Öztürk, una decisió que desembocarà en diversos problemes d'organització per a la Lena i en Cem.

11:47 Samantha ups! - Samantha es presta als jocs
tancar

Samantha es presta als jocs

La Samantha i la Chantal passen l'estona jugant a endevinar amb gestos les pel·lícules, a fet i amagar... Quin fart de riure!

11:53 Samantha ups! - Samantha a la centraleta
tancar

Samantha a la centraleta

La Samantha troba feina en una centraleta, però no és ben bé el que s'esperava. Això de treballar és molt dur.

11:59 Info K dia a dia
12:17 El món perdut - Sospita
tancar

Sospita

Quan un grup d'arqueòlegs mor assassinat a Plateau, les sospites d'una possessió demoníaca planen sobre cadascún els membres de l'expedició d'en Challenger. Guió: Judith i Garfield Reeves-Stevens Direcció: Ian Gilmour Actors convidats: Ian Bliss, Robert Mammone, Verity McIntyre

13:01 quèquicom - La bala de l'addicció
tancar

La bala de l'addicció

El programa científic del 33 "Quèquicom" tractarà demà del tema de les drogues i els efectes que tenen sobre la salut. Amb el lema "Cànnabis i cocaïna: què se n'ha de saber", "Quèquicom" emetrà diversos reportatges sobre aquestes dues drogues, les substàncies més consumides a Catalunya. L'equip del "Quèquicom" acompanyarà un equip d'investigadors del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) en la recerca de traces de diferents drogues en les aigües del Llobregat, on arriben a través de l'orina humana. Els científics estan convençuts que trobaran partícules de cocaïna a l'aire de Barcelona. Rafael Maldonado, investigador de la Universitat Pompeu Fabra, i el seu equip explicaran les conclusions de les seves investigacions i respondran preguntes clau com ara "Quan i per què es converteix un consumidor en addicte?" o "Quines són les conseqüències d'aquestes substàncies en el cervell?". La reportera Samantha Vall parlarà amb en Johnatan, un jove de 29 anys afectat pel consum de droga durant 12 anys que va arribar a perdre records de la infantesa. Ara, un cop desintoxicat, nota que ha perdut agilitat mental. Des del plató, Toni Mestres explicarà per què les drogues són capaces d'arribar al cervell amb tanta facilitat i com es cau en l'addició.

13:30 Codi 3xl
13:30 One piece - Les set habilitats d'en Chopper
13:53 One piece - Quan s'acabi la tirania, la bandera de la fe s'alçarà per sempre
14:19 Codi 3xl - Codi 3XL - Canvi radical
tancar

Codi 3XL - Canvi radical

Triar la roba més adeqüada i el pentinat perfecte és complicat. Al Codi 3XL d'avui dues amigues s'aconsellen entre si i els fem un canvi "radical".

14:32 Fruits basket - Un motiu d'alegria pot anar-se'n a l'aigua per un refredat
tancar

Un motiu d'alegria pot anar-se'n a l'aigua per un refredat

Els exàmens de primavera ja s'han acabat, però en comptes de poder respirar tranquil·la d'una vegada, la Tohru descobreix que el pitjor dels malsons possibles s'ha fet realitat: ha suspès un dels exàmens! Ara la Tohru només té una oportunitat més per recuperar el suspens i li queden molts pocs dies per estudiar per al segon examen. Però les coses encara empitjoren perquè resulta que ha enxampat un refredat com una casa!

14:58 Codi 3xl - Codi 3XL - A tota vela
tancar

Codi 3XL - A tota vela

Segur que has vist molts reportatges sobre el món de la vela però cap com aquest... La vela solidària arriba al Codi 3XL.cat

15:11 Hora Tòquio
15:11 Get Backers - Recuperar els gira-sols. Misteriosos. Segona part
15:35 Trigun - Sobreviure
16:00 Atrapa-sons - Improvisadors
16:22 mic 3
16:22 Pingu - + info
tancar

+ info

En Pingu té moltes ganes que la mare li compri una joguina nova, però no hi ha manera. Ara bé, ja saps que quan a en Pingu se li fica una cosa al cap, no hi ha qui l'aturi. El coet vermell que ha vist a la botiga ha de ser seu, peti qui peti i trenqui el que trenqui. Ai, Pingu, que et tocarà el rebre!

16:27 Pingu - + info
tancar

+ info

Avui a en Pingu li ha tocat fer-se càrrec de la mascota de l'escola: un cranc que, cada cop que se li acosta, li clava una pessigada al bec. El pare, però, no està per brocs i el fa fora de casa. Ara a en Pingu li toca trobar un altre cranc. Com s'ho farà? Potser en Robby l'hi ajudarà

16:35 Bob, el manetes - La Panxona dorm fora
16:45 Bob, el manetes - Pansit, l'estrella
16:58 Hora Local
16:58 Les Tres Bessones - Marco polo
tancar

Marco polo

Les bessones són al moll d'un canal de Venècia en ple segle XIII. Aquest cop acompanyaran en Marco Polo en un dels seus viatges a la Xina. Allà coneixeran el Gran Khan i aprendran l'origen de molts estris que ara formen part de la nostra vida quotidiana.

17:22 Rovelló - Els Tres Tombs
tancar

Els Tres Tombs

S'acosta el dia dels Tres Tombs i al Mas Tolosa han de fer proves per veure qui ha d'encapçalar la desfilada. De vegades l'enginy guanya la força, però d'altres és la força la que triomfa.

17:48 Sidèria
17:48 Invasió - Experiments genètics
tancar

Experiments genètics

L'estudiant de Massachusetts Julia Hartman és capaç de calar foc a la gent només amb el poder de la ment. Cade investiga la possible relació del fenomen amb els alienígenes.

18:34 Els misteris de Roswell - Dies comptats. Primera part
18:55 El món perdut - Els impostors
tancar

Els impostors

La Finn ha de lluitar amb un enemic del seu passat quan en Challenger, en Roxton i la Marguerite són reemplaçats per tres dimonis. Guió: Guiy Mullally Direcció: Catharine Miller Actors convidats: Rod Mullinar, Freya Stafford, Brett Tucker

19:40 Codi 3xl
19:40 Som així - + info
tancar

+ info

La Sasha passa la nit en blanc. Nota que n'està passant alguna, però no sap exactament de què es tracta. Mentre mira de lligar caps, la Sasha s'adona que en Rob i la Nicki han estat flirtejant de valent. A la Sasha no li fa gens de gràcia que la traeixin així. Es prepara un bon merder.

20:03 Som així - + info
tancar

+ info

Ja fa un temps que en Jamie va dient mentides als seus pares, que encara estan convençuts que el seu fill és a la Universitat, a Inverness. Però la sort se li acabarà ben aviat, i les mentides estan a punt de sortir a la llum. Però això no és tot. La vida d'en Jamie empitjorarà molt més del que ell s'hagués pogut imaginar mai. Les coses li aniran tan malament, que costarà de creure i tot.

20:27 HUMANG
20:27 El nan roig - Final
tancar

Final

Producció: aliena (Paul Jackson Production per a la BBC TV) Guió: Robert Gran i Doug Naylor Nombre d'episodis: divendres Període d'emissió: a partir del 9 d'abril de 1993 Canal: Canal 33 Títol original: Red Dwarf "El Nan Roig" és una immensa nau espacial, que explora les llunes de Saturn amn una tripulació de 169 membres. Abans del final del primer episodi, 168 d'ells moren. La resta de la sèrie passa tres milions d'anys després i és un retorn cap al present. Lister és l'únic supervivent de raça humana. Holly, la computadora de la nau pot mantenir únicament un holograma, a escollir, d'un dels membres de la tripulació morts; Holly tria Rimmer, antic company d'habitació de Lister i un complet capsigrany, responsable de la mort dels membres de la tripulació. També hi ha Cat, la mascota que Lister ha introduït d'amagat, una criatura calenta amb vestuari superfred, resultat de 3 milions d'any d'evolució felina. Finalment, tenim Kryten, recollit en una de les aventures, és un androide capquadrat trastornat, amb l'única funció de servir. Kryten és probablement la raó única per la qual "El Nan Roig" és declarada àrea d'accés prohibit pel Departament de Sanitat Espacial.

20:57 El nan roig - Ecos del futur
21:26 Imp - 5000 Peces
21:28 Imp - El dirigible
Progrmació BD ....
21:30 Roseanne - Gabinet de crisi
21:52 Roseanne - L'èlite de landford
22:15 Vic Mackey - Desfloradors
22:59 Vic Mackey - Pagar amb dolor
23:43 Vic Mackey - Cupido i psique
00:27 Vic Mackey - Incriminat
01:10 Guàrdia de costes - Al cau dels pirates
tancar

Al cau dels pirates

Roben un iot de motor ancorat prop de la costa mentre els propietaris són a la platja. Quan el cap del jove lladre descobreix una nena petita a la cabina, li ordena desfer-se tant de la nena com del iot. Des de fora tot apunta a que es tracta d'un segrest, però ni el capità Zannoni ni Angelo n'estan convençuts. Ara que fins i tot el capità creu que Onorato era innocent, Angelo pot marxar de Tropea i tornar a la seva feina. Malgrat tot, hi ha dos factors que l'obliguen a quedar-se: l'amor que torna a sentir per Margherita, que li acaba confiant part del seu secret, i la intenció d'esbrinar els motius del doble assassinat. Mentre espera que Compatri es recuperi, Angelo interroga el seu secretari, que li suggereix que tot podria ser conseqüència d'un xantatge. El segon a bord d'Angelo, el primer contramestre Pietro Melluso, ara ja confia prou en ell per entregar-li el diari d'Onorato, que conté referències críptiques a un tal "Jugador". Gràcies a l'esforç de tot l'equip, aconsegueixen arribar a la costa, on troben un vaixell acabat de pintar que oculta la seva verdadera identitat rere un nou nom, "Beatrice".

02:05 Guàrdia de costes - Benvingut, Jamil
tancar

Benvingut, Jamil

Angelo i Melluso segueixen la pista d'un jove tunisià anomenat Ibrahim fins un vaixell portacontenidors, on s'ha embarcat de polissó amb la seva dona que es troba en les últimes setmanes de l'embaràs. En l'atapeïda bodega, Sharifa comença a tenir contraccions: Margherita haurà de posar a prova la seva competència professional. Animat pel descobriment del "Jugador", Angelo presencia l'interrogatori infructuós del jutge Bonanni amb Compatri. Quan surt de l'hospital veu un guàrdia de costes inconscient entrant en llitera a tota velocitat. És el segon contramestre Paolo Zannoni, que pateix símptomes greus d'intoxicació. Angelo creu que es tracta de peix emmetzinat i la seva teoria la confirma el primer contramestre Sante Lo Foco, que li comunica que el "Jugador" ha estat transportant barrils molt pesats amb substàncies corrosives. Angelo es veu obligat a estendre una prohibició de pesca per evitar una onada d'emmetzinaments i decideix consultar l'amic del seu pare, Carmine, una figura dominant de la comunitat de pescadors. Quan són a la casa, Sofia, la filla de Carmine, insinua que Margherita li està amagant més secrets. Preocupat pel seu fill Paolo, el capità Zannoni envia Angelo i Melluso a visitar Iro, un informador cec que sap tot el que passa en el poble. Després d'un dia molt dur, Margherita revela el seu secret a Angelo: l'home que la va abandonar per una altra dona i va fugir a Londres és Toni Amitrano, el germà de Sofia i un amic de la infància d'Angelo.

03:00 Roseanne - Gabinet de crisi
03:22 Roseanne - L'èlite de landford
03:45 Lobster comedies
04:00 Clàssics en blanc i negre - El fill de Monte Cristo
tancar

El fill de Monte Cristo

El dictador Gurko Lanen té sota el seu domini el país de la duquessa Zona. El comte de Monte Cristo reuneix un exèrcit per enderrocar el dictador. Lanen pacta amb l'ambaixador rus per rendir Lichtenburg al tzar i instal·lar-se ell mateix com a dirigent. Per consolidar els seus poders obliga la duquessa a casar-se amb ell. El comte de Monte Cristo obliga l'ambaixador perquè li confessi la traïció, però Lanen se n'assabenta, i tanca el comte a la presó. Però ell s'escapa a temps per impedir la boda i per venjar-se de Lanen, el dictador.

05:40 Clàssics en blanc i negre - El pirata negre
tancar

El pirata negre

EL PIRATA NEGRE (The black pirate) Pel·lícula muda Producció: Douglas Fairbanks per a Elton Corporation, 1928 (Estats Units) Direcció: Robert Parker Durada: 82 minuts Guió: Doglas Fairbanks i Jack Cunningham Fotografia: Henry Sharp (blanc i negre) Música: Mortimer Wilson Intèrprets: Bille Dove (princesa Isobel), Tempe Pigott (Duenna), Donald Crisp (MacTavish), Sam De Grasse (lloctinent), Anders Randolf (capità), Charles Stevens Una banda de pirates es dedica a capturar vaixells i matar-ne tots els ocupants. En un dels atacs, però, hi ha dos supervivents, un jove de la noblesa i el seu pare, que acaba morint a causa de les ferides. El jove jura venjar-se i per això s'infiltra a la colla de pirates. Els malfactors capturen un vaixell i fan presonera una noia. El jove haurà de protegir-la sense aixecar les sospites dels pirates.