Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:09 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Marco Polo assenyala el bon camí
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Popets amb mongetes i ceba caramel·litzada
15:49 El cor de la ciutat - Cap. 1843
tancar

Cap. 1843

En David torna a Sant Andreu. Vol veure la Marta. Les cartes d'en Tomàs han fet el seu efecte en la K, la Paquita i la Montse. I en Sàhara confessa que va anar a la presó. En Fede atabala la Dhara mentre en Marcel és fora. La Trini, cada cop més convençuda que al "Vides" expliquen la vida del barri. I necessita un culpable...

16:24 Divendres
18:14 Les germanes McLeod - Cap. 47 El retorn a casa
tancar

Cap. 47 El retorn a casa

Becky marxa de Drovers quan li arriben notícies que algú ha vist Brett. La seva obsessió li impedeix estar per la feina i Claire ja en té prou, però Becky està convençuda que aquesta vegada podrà tornar amb ell a casa. En companyia de Jack, Becky segueix la pista de Brett fins a una explotació on, suposadament, estava treballant, però les seves esperances s'esvaeixen quan veu que només es tracta d'algú que s'hi assembla molt.

19:04 Just for laughs
19:36 Bocamoll
20:04 Esport Club - Cap. 23
20:36 Espai Terra - ESPAI TERRA
tancar

ESPAI TERRA

Us convidem a fer un trajecte en cotxe... elèctric. Ens arribarem a Ginebra, des d'on Salvador Sala ens ensenyarà un prototip de cotxe amb les últimes novetats d'aquesta tecnologia. El repte: fer que les bateries de liti tinguin més autonomia i la implantació de punts de xarxa suficients per garantir-ne la mobilitat. Serà possible que la societat, els fabricants i els governs facin una aposta ferma perquè els prototips deixin definitivament de ser-ho?

21:00 Telenotícies vespre
21:52 El partit - Getafe - València
00:07 Pel·lícula - She's the man
tancar

She's the man

Viola és una noia que juga a futbol a l'institut. Juga molt bé i li agradaria incorporar-se a l'equip masculí perquè el femení ha estat eliminat. Com que l'entrenador no la vol, Viola veu la seva oportunitat quan el seu germà bessó li truca des de Londres avisant que no tornarà a temps per començar el curs.

01:49 Divendres
03:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Planeta Terra
07:02 El planeta indòmit - Hawaii
07:46 Secrets de la natura - L'ànec mandarí: L'ocell fidel
08:15 Viure Catalunya - Palamós
08:24 Viure Catalunya - Vidrà
08:35 Trasllats colossals - Torres gegantines
tancar

Torres gegantines

Un equip de transportadors d'edificis fa mans i mànigues a l'aeroport de Heathrow per moure una torre de control aeri feta de vidre i acer a través d'una de les pistes més transitades del món. Al Canadà, una sitja de gra gegantina haurà de recórrer més de 30 km i superar una muntanya coberta de neu i gel.

09:24 Zoom - Una trobada de samurais - El Japó
09:29 Horitzons
09:29 Nefertiti i la dinastia perduda - Nefertiti i la dinastia perduda
tancar

Nefertiti i la dinastia perduda

Fa més de tres mil anys van destruir l'antic Egipte i després van desaparèixer. Parlem de Nefertiti, la perfecta, d'una bellesa llegendària, i el seu marit, Akhenaton, el rei radical. Aquesta parella revolucionària va sacsejar els fonaments d'Egipte i va reinventar la civilització. En menys de vint anys, van trasbalsar tot l'imperi egipci, van eliminar l'antic govern i l'antiga capital, i fins i tot van substituir els antics déus, i després van desaparèixer de la història.

10:21 El blau de la jungla - El blau de la jungla
tancar

El blau de la jungla

Aquest documental segueix una expedició d'exploradors submarins per un sistema de coves de proporcions gegantines desconegudes fins ara i situades a la selva profunda de Papua Nova Guinea.

11:15 Europa a vista d'ocell - La Gran Bretanya i Irlanda
11:43 El jardiner de ciutat - Chorlon, Manchester
12:09 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista a Juan Manuel Montilla, "El Langui", raper líder del grup La Excepción, que acaba de publicar el seu primer llibre, "16 escalones antes de irme a la cama". Actuació de la cantautora Anni B Sweet, que ens presentarà el seu últim treball discogràfic, "Start Restart Undo", i actuarà demà a la Plaça del Rei dins de la programació del BAM.

12:44 60 minuts - Corea: la guerra inacabada - Cap. 2
tancar

Corea: la guerra inacabada - Cap. 2

Emissió de la segona part del documental "Corea: la guerra inacabada". La batalla entre la comunista Corea del Nord i els Estats Units ha estat l'última confrontació de l'antiga guerra freda. Va iniciar-se armamentísticament l'any 1950 i es va convertir en un dels conflictes més llargs de l'edat mitjana. Va ser una guerra de dimensions desproporcionades, amb milions de morts, i sense cap bàndol guanyador ni vençut. L'equip del documental va poder gravar en les línies del conflicte, incloent-hi algunes escenes dramatitzades, i va portar sobre el terreny de la batalla un soldat de la marina nord-americana a qui es va ordenar assassinar els presoners, una família coreana sacsejada per la guerra civil o una doctora nord-coreana que va trobar el lirisme en l'horror. Avui, Corea del Nord ha llençat una nova ofensiva en amenaçar els seus veïns amb noves i cada vegada més poderoses armes nuclears. Però per damunt d'això, s'ha fet forta en un aspecte que amenaça la seguretat mundial: les armes biològiques. Durant la guerra, els EUA van gastar prop de 350 milions de dòlars a desenvolupar aquest tipus d'armament, entre el qual hi havia l'àntrax. El documental també investiga les acusacions que Corea i la Xina van fer als EUA, a qui es recrimina haver utilitzat aquestes armes durant la guerra.

13:38 Temps d'aventura - Copa del Món de Salt Base
tancar

Copa del Món de Salt Base

Aquest dijous, a "Temps d'aventura", veurem en acció alguns dels millors saltadors Base del planeta, durant la seva participació en la Copa del Món d'aquest esport, celebrada íntegrament a l'Estat. L'Hotel Bali de Benidorm, l'hotel més alt d'Europa i el segon edifici més alt de l'Estat; i el mirador del poble de Hoz de Jaca (Osca), són els dos escenaris d'una competició nascuda a Catalunya i dirigida i coordinada per catalans. Una trentena de saltadors Base, dels Estats Units, Mèxic, Noruega, Hongria, República Txeca, Itàlia, Alemanya..., van prendre part en aquesta Copa del Món oficiosa. I entre la cita de Benidorm i la d'Hoz de Jaca, encara van tenir temps de fer altres salts espectaculars al Congost de Mont-rebei, una de les meques mundials del salt BASE.

14:06 RITMES
14:06 Ritmes cat
14:59 Planeta Terra
14:59 Sentinelles de la natura - Turquia
15:49 La natura des de dins - Primats i diversitat botànica
16:33 Secrets de la natura - Les tortugues de Ridley: Arribada a Ostional
17:00 Curiositats del món animal - Beneath the trees - Rain forests
17:06 Batecs de natura - El Molí del Foix
17:13 Catalunya des de l'aire - Les muntanyes
17:44 Veterinaris - Veterinaris
tancar

Veterinaris

La Pita, la gata de la Isabel i el Fidel l'han operat per treure-li un bony que tenia al tòrax. El veterinari descobreix en la intervenció que la massa extranya que tenia la gata era un fetus momificat. El José Manuel Rey, el veterinari rural, ha anat a la granja "La Font d'Almacelles" perquè hi ha una vaca que té problemes per parir. El vedell ve girat i no pot sortir. El veterinari intentarà girar l'animal dins la panxa de la mare abans de fer-lo néixer. Al zoo marí Marineland, de Palafolls, hi ha 4 pelicans blancs: 3 mascles i una femella. La Tània, la veterinària, ha vingut a fer-los una revisió de control. Però els pelicans no es deixen agafar perquè els visiti ningú. El Manuel té 13 anys i és autista. El Manuel viu aïllat de la realitat, immers en un món de representacions fantàstiques. Des de fa 6 anys va a l'Aquapark de Tenerife a fer delfinoteràpia. La mare del Manuel, que sempre ha estat pendent del seu fill, té molt clar que la delfinoteràpia no cura el seu fill. És com una recompensa, un premi portat a la teràpia.

18:18 Els homes de la selva - Els homes de la selva
tancar

Els homes de la selva

Avui en dia queden molt poques comunitats primitives que visquin a selves verges. Hi ha, però, dos grups ètnics que encara segueixen portant la mateixa vida i mantenint la seva cultura. El documental compara els pigmeus de l'Àfrica Central i els Yanomami de l'Amazones mostrant la vida d'aquestes persones que van néixer i encara viuen a les selves humides del món.

19:10 El jardiner de ciutat - Chorlon, Manchester
19:34 CANON
19:34 Cànon d'autor - Angola: saudades d'aquell que t'estima
tancar

Angola: saudades d'aquell que t'estima

ANGOLA: SAUDADES D'AQUELL QUE T'ESTIMA (Angola, Saudades de quem te ama) Richard Pakleppa - Sud-Àfrica, 2006 - 63 minuts Fruit de la relació entre el director nascut a Namíbia, Richard Pakleppa, i el cantant Paulo Flores, un dels més importants artistes angolesos, aquest documental defuig la narrativa convencional. A "Angola, Saudades de quem te ama" una veu desconeguda llegeix cartes que porten l'espectador a diferents realitats del país. A través del documental prenem consciència i coneixem històries dramàtiques de la postguerra en un país que lluita per a aixecar-se i que fa front a nous reptes. Les primeres filmacions per al documental van començar l'any 2003 a les províncies de Huambo, Huíla, Kuando-Kubango, Bengo, Benguela i Luanda i el muntatge definitiu es va fer a Londres. Per primera vegada a la seva història, Angola està experimentant la llibertat. Després de vint-i-set anys de guerra aquesta antiga colònia portuguesa plena de contrastos ha aconseguit disfrutar des d'en fa més de tres d'un període seguit de pau. Aquest és un motiu de celebració important per als angolesos. De tota manera, el director ha captat la melancolia que es manté com un estat d'ànim permanent després de tants anys d'enfrontaments. La gent, exhausta per tants anys de guerra, no veu encara massa clares les esperances d'un canvi veritable. Cada any el país puja un graó en el grup de grans productors mundials de petroli. També posseeix una font de riquesa inestimable en forma de mines de diamants. Malgrat aquests recursos naturals, el país encara no té prou hospitals ni escoles i la principal preocupació d'una immensa majoria de la població és aconseguir prou aliments per a allunyar el fantasma de la fam. Bandes de criatures intenten sobreviure entre les runes que han quedat sobre el terreny guanyant diners netejant cotxes de luxe. Tota la riquesa del país va a parar a les ja plenes butxaques dels nous colonialistes de l'Oest que s'interessen en alguna de les porcions del jove mercat angolès. Les queixes de la gent corrent del camp i de les ciutats es fonen en melodies salmodiades composades per un jove raper, MCK, que és un més dels joves netejadors de cotxes urbans. Ell identifica d'una manera senzilla, però acurada, els problemes del seu país, un país en el futur del qual i malgrat tot, encara creu i que per això mateix celebra i defensa en un continu poema. Richard Papekkla ens porta a fer un viatge líric a través d'aquesta nació turmentada per guerres infinites, presentant-nos una visió caleidoscòpica de les diverses vivències de la seva gent, des dels barons que s'estan enduent els beneficis dels enormes recursos naturals del país fins els nens del carrer que intentent guanyar-se la vida netejant-los els cotxes. Imatges de mansions luxoses i de centres comercials exclusius es juxtaposen amb visions de runes i decadència, mentre una banda sonora composta de sons urbans i rurals és el reflex dels pensaments i dels sentiments dels habitants d'Angola. La paraula portuguesa "Saudade" implica un "sentiment de nostàlgia per a allò que un cop es va estimar, que ja no hi és, però que pot tornar en un futur". Papekkla suggereix que aquest futur és encara molt llunyà per a la majoria d'habitants d'Angola que lluiten per sobreviure en aquesta terra rica i angoixada. Fitxa tècnica: Direcció: Richard Pakleppa Producció: Neil Brandt Guió: Richard Pakleppa Fotografía: Richard Pakleppa So: Jita Gueivra Música: Paula Fluis & Mc Carper Muntatge: Katherine Meyburg Premis i Festivals: Millor pel·lícula al Three Continents Film Festival, Sud-àfrica 2006 Premi Horizon al DokFest Film Festival, Munic, Alemanya 2006 Selecció Oficial, Amsterdam Documentary Film Festival (IDFA), Amsterdam, Països Baixos 2006 Selecció Oficial, One World Film Festival, Praga, Txèquia 2006 El realitzador, Richard Pakleppa, va néixer a Namíbia l'any 1961. Ha treballat i viatjat per

20:36 Trasllats colossals - Mansions monumentals
tancar

Mansions monumentals

Aquest episodi mostra el cas d'una vil·la al Canadà destinada a ser enderrocada que s'acaba embarcant en un viatge de 300 km, una odissea que la trasllada per la costa fins que finalment arriba a la seva nova residència: l'illa de Vancouver.

21:26 Loto 6/49
21:30 Karakia - Paisatges nòmades-1
tancar

Paisatges nòmades-1

El Tibet i Mongòlia són dues regions de l'Àsia Central que avui dia continuen fascinant tothom. La seva relació històrica i social es basa sobretot en molts aspectes de la vida nòmada que comparteixen, però també en la religió budista tibetana que els mongols van adoptar a partir del segle XIII. En Baada i la família de l'Ogui, uns dels pocs mongols que s'estan a Catalunya, obren les portes de casa seva al programa per parlar de l'energètica cuina de Mongòlia, el país mare de la pasta i d'un munt de tradicions que no s'han oblidat al seu país. "Karakia" assisteix al ritual d'inauguració del restaurant de la Chung, que va néixer a Sikkim, un país al sud del Tibet que va acollir molts tibetans refugiats. La Chung i el seu cosí, en Topden, ensenyaran com es fa lamsha labú, vedella amb naps, i la versió tibetana dels peus de porc. La major part dels tibetans que viuen a Barcelona es dediquen al sector comercial i a la restauració, com la Chung o la família d'en Tashi, que va obrir el primer restaurant tibetà de la ciutat. La Pasang, la seva mare, farà un te tibetà, sopa o uns farcellets de verdura, els tsel momo. El lama Tubteng, el representant del dalai-lama a Barcelona, explicarà algunes tradicions i folklore tibetans i descobrirà els secrets del capse, unes pastes fregides presents a totes les festivitats; i també tsampa, la popular massa de farina amb mantega.

22:06 Karakia - Paisatges nòmades-2
22:42 ExperiMental - + info
tancar

+ info

Sabíeu que els pèl-rojos senten menys el dolor que la resta de persones? Això explicaria el seu temperament fogós! Avui posarem a prova la resistència d'un ou de gallina. Si sou dels que sentiu empatia envers els altres, teniu més números de sucumbir a un badall contagiós que la gent més freda. Us n'explicarem la raó. Ara bé, el que no hem resolt és per què els humans badallem. També comentarem la relació entre l'augment de la mortalitat de felins i el fet que caiguin d'un setè pis. Us agraden, les crispetes? Veurem què fa esclafir el blat de moro. Havíeu sentit mai que els cavalls tendeixen més cap a una mà, ep! una peülla, que cap a l'altra? Es veu que el cantó cap a on els creix el pèl de la cara indica si són dretans o esquerrans. No sou gaire hàbils en els esports de raqueta? Doncs és culpa del vostre cervell. No suporteu haver d'esperar que us tornin a omplir el got? Doncs, us hem trobat el posavasos ideal. Serveix perquè els cambrers s'adonin de seguida que us fa falta una altra copa.

23:07 A pagès - Cap. 1 Tradició
tancar

Cap. 1 Tradició

El programa segueix les passes a tres dones que treballen amb allò que feien els seus avantpassats. Se senten hereves d'una forma de vida que no volen que es perdi. El futur del món que coneixen és incert, però són optimistes. Montserrat Molla, enginyera en tècnica agrícola i enòloga, es vol dedicar al món de la vinya com la seva mare i la seva àvia. Marisol Ardit , conserva i treballa els camps d¿arròs dels seus avantpassats; el clan dels Parrillo. Dolors Toló, única dona en una família en què hi ha 7 homes i es dedica a l'elaboració artesanal d¿embotits.

23:33 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista al director teatral Joan Ollé, dies abans de l'estrena d'"El jardí dels cinc arbres", l'espectacle que a partir de textos de Salvador Espriu inaugurarà la 18a edició del Festival Temporada Alta de Girona-Salt. Actuació de Flavio Rodríguez, cantant de soul-pop que ens presentarà el seu nou treball discogràfic, "Eléctrico".

00:05 Colors - Negre: el túnel al final de la llum
tancar

Negre: el túnel al final de la llum

Negre: el túnel al final de la llum 1820. Goya pinta les seves pintures negres. Però, podria ser que no les hagués pintat ell. Qui podia haver-ho fet? Un negre Mort, mals presagis, ocultisme... La llegenda que arrossega el negre fa difícil creure que és també el color de la sofisticació i l'elegància, i el que més urbanites han volgut vestir per identificar-se amb un grup social o un altre.

00:28 La lluïta per la vida - La maduresa
01:18 CANON
01:18 Cànon d'autor - Angola: saudades d'aquell que t'estima
tancar

Angola: saudades d'aquell que t'estima

ANGOLA: SAUDADES D'AQUELL QUE T'ESTIMA (Angola, Saudades de quem te ama) Richard Pakleppa - Sud-Àfrica, 2006 - 63 minuts Fruit de la relació entre el director nascut a Namíbia, Richard Pakleppa, i el cantant Paulo Flores, un dels més importants artistes angolesos, aquest documental defuig la narrativa convencional. A "Angola, Saudades de quem te ama" una veu desconeguda llegeix cartes que porten l'espectador a diferents realitats del país. A través del documental prenem consciència i coneixem històries dramàtiques de la postguerra en un país que lluita per a aixecar-se i que fa front a nous reptes. Les primeres filmacions per al documental van començar l'any 2003 a les províncies de Huambo, Huíla, Kuando-Kubango, Bengo, Benguela i Luanda i el muntatge definitiu es va fer a Londres. Per primera vegada a la seva història, Angola està experimentant la llibertat. Després de vint-i-set anys de guerra aquesta antiga colònia portuguesa plena de contrastos ha aconseguit disfrutar des d'en fa més de tres d'un període seguit de pau. Aquest és un motiu de celebració important per als angolesos. De tota manera, el director ha captat la melancolia que es manté com un estat d'ànim permanent després de tants anys d'enfrontaments. La gent, exhausta per tants anys de guerra, no veu encara massa clares les esperances d'un canvi veritable. Cada any el país puja un graó en el grup de grans productors mundials de petroli. També posseeix una font de riquesa inestimable en forma de mines de diamants. Malgrat aquests recursos naturals, el país encara no té prou hospitals ni escoles i la principal preocupació d'una immensa majoria de la població és aconseguir prou aliments per a allunyar el fantasma de la fam. Bandes de criatures intenten sobreviure entre les runes que han quedat sobre el terreny guanyant diners netejant cotxes de luxe. Tota la riquesa del país va a parar a les ja plenes butxaques dels nous colonialistes de l'Oest que s'interessen en alguna de les porcions del jove mercat angolès. Les queixes de la gent corrent del camp i de les ciutats es fonen en melodies salmodiades composades per un jove raper, MCK, que és un més dels joves netejadors de cotxes urbans. Ell identifica d'una manera senzilla, però acurada, els problemes del seu país, un país en el futur del qual i malgrat tot, encara creu i que per això mateix celebra i defensa en un continu poema. Richard Papekkla ens porta a fer un viatge líric a través d'aquesta nació turmentada per guerres infinites, presentant-nos una visió caleidoscòpica de les diverses vivències de la seva gent, des dels barons que s'estan enduent els beneficis dels enormes recursos naturals del país fins els nens del carrer que intentent guanyar-se la vida netejant-los els cotxes. Imatges de mansions luxoses i de centres comercials exclusius es juxtaposen amb visions de runes i decadència, mentre una banda sonora composta de sons urbans i rurals és el reflex dels pensaments i dels sentiments dels habitants d'Angola. La paraula portuguesa "Saudade" implica un "sentiment de nostàlgia per a allò que un cop es va estimar, que ja no hi és, però que pot tornar en un futur". Papekkla suggereix que aquest futur és encara molt llunyà per a la majoria d'habitants d'Angola que lluiten per sobreviure en aquesta terra rica i angoixada. Fitxa tècnica: Direcció: Richard Pakleppa Producció: Neil Brandt Guió: Richard Pakleppa Fotografía: Richard Pakleppa So: Jita Gueivra Música: Paula Fluis & Mc Carper Muntatge: Katherine Meyburg Premis i Festivals: Millor pel·lícula al Three Continents Film Festival, Sud-àfrica 2006 Premi Horizon al DokFest Film Festival, Munic, Alemanya 2006 Selecció Oficial, Amsterdam Documentary Film Festival (IDFA), Amsterdam, Països Baixos 2006 Selecció Oficial, One World Film Festival, Praga, Txèquia 2006 El realitzador, Richard Pakleppa, va néixer a Namíbia l'any 1961. Ha treballat i viatjat per

02:18 Karakia - Paisatges nòmades-1
tancar

Paisatges nòmades-1

El Tibet i Mongòlia són dues regions de l'Àsia Central que avui dia continuen fascinant tothom. La seva relació històrica i social es basa sobretot en molts aspectes de la vida nòmada que comparteixen, però també en la religió budista tibetana que els mongols van adoptar a partir del segle XIII. En Baada i la família de l'Ogui, uns dels pocs mongols que s'estan a Catalunya, obren les portes de casa seva al programa per parlar de l'energètica cuina de Mongòlia, el país mare de la pasta i d'un munt de tradicions que no s'han oblidat al seu país. "Karakia" assisteix al ritual d'inauguració del restaurant de la Chung, que va néixer a Sikkim, un país al sud del Tibet que va acollir molts tibetans refugiats. La Chung i el seu cosí, en Topden, ensenyaran com es fa lamsha labú, vedella amb naps, i la versió tibetana dels peus de porc. La major part dels tibetans que viuen a Barcelona es dediquen al sector comercial i a la restauració, com la Chung o la família d'en Tashi, que va obrir el primer restaurant tibetà de la ciutat. La Pasang, la seva mare, farà un te tibetà, sopa o uns farcellets de verdura, els tsel momo. El lama Tubteng, el representant del dalai-lama a Barcelona, explicarà algunes tradicions i folklore tibetans i descobrirà els secrets del capse, unes pastes fregides presents a totes les festivitats; i també tsampa, la popular massa de farina amb mantega.

02:53 Karakia - Paisatges nòmades-2
03:28 A pagès - Cap. 1 Tradició
tancar

Cap. 1 Tradició

El programa segueix les passes a tres dones que treballen amb allò que feien els seus avantpassats. Se senten hereves d'una forma de vida que no volen que es perdi. El futur del món que coneixen és incert, però són optimistes. Montserrat Molla, enginyera en tècnica agrícola i enòloga, es vol dedicar al món de la vinya com la seva mare i la seva àvia. Marisol Ardit , conserva i treballa els camps d¿arròs dels seus avantpassats; el clan dels Parrillo. Dolors Toló, única dona en una família en què hi ha 7 homes i es dedica a l'elaboració artesanal d¿embotits.

03:54 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista al director teatral Joan Ollé, dies abans de l'estrena d'"El jardí dels cinc arbres", l'espectacle que a partir de textos de Salvador Espriu inaugurarà la 18a edició del Festival Temporada Alta de Girona-Salt. Actuació de Flavio Rodríguez, cantant de soul-pop que ens presentarà el seu nou treball discogràfic, "Eléctrico".

04:26 Colors - Negre: el túnel al final de la llum
tancar

Negre: el túnel al final de la llum

Negre: el túnel al final de la llum 1820. Goya pinta les seves pintures negres. Però, podria ser que no les hagués pintat ell. Qui podia haver-ho fet? Un negre Mort, mals presagis, ocultisme... La llegenda que arrossega el negre fa difícil creure que és també el color de la sofisticació i l'elegància, i el que més urbanites han volgut vestir per identificar-se amb un grup social o un altre.

04:48 RITMES
04:48 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: LAX¿N¿BUSTO, ESTANISLAU VERDET, GLISSANDO, MARCEL CRANC, EL PETIT DE CAL ERIL, DEPT, BLUES DE PICOLAT, DIJOUS PAELLA, PLOUEN CATXIMBES. LA BRIGADA, MINE!, AT VERSARIS, GERTRUDIS, EINA.

05:39 Zoom - Escenes de Sumba - Sumba, Indonèsia
05:41 Zoom - A cavall a l'escola - El Camerun
05:42 Zoom - El titellaire - Java, Indonèsia
05:44 Enciclopèdia breu - Henry Hudson
05:51 Petroli arran de casa - Petroli arran de casa
tancar

Petroli arran de casa

El petit poble de Sakiré, amagat a les profunditats de la vall de Borjomi, amb un dels paisatges més bonics de Geòrgia i seu de fonts d'aigua mineral conegudes a tota la regió, està vivint els dies més agitats de la seva història. Un oleoducte gegantí construït per la British Petroleum aviat travessarà aquesta pau celestial, aquest oasi d'aire pur, aquest paradís caucasià..., com si fos la cua encesa d'un drac. BP va prometre pagar compensacions a aquells vilatans que es veiessin afectats pel pas de l'oleoducte per les seves terres. Però en aquesta exrepública soviètica no hi ha manera d'averiguar amb exactitud què correspon a qui... A la vegada il·lusionats per la promesa d'una suculenta compensació en dòlars i espantats per una immensa canonada que ha de partir el seu poble en dos, Kako, Leila i els altres vilatans discuteixen sense parar i ho proven quasi tot. La tensió creix i creix. Destruïrà el monstruós oleoducte la bellesa de la vall o serà el salvador que portarà la prosperitat a la zona?

Progrmació BD ....
07:05 Club Super3
07:05 Starla i les amazones de les joies - Les terres ermes
tancar

Les terres ermes

L'Starla, la Fallon i la Tàmara tenen la missió d'escortar una caravana de comerciants que va fins al Castell del Bosc Verd. Per fer-ho han de travessar les temibles Terres Ermes, un lloc ple de perills que la malvada Caluixa no pensa desaprofitar. A la caravana, a més, hi van els pares de la Fallon.

07:31 Inspector Gadget - El gran premi automobilistic
07:59 Doraemon - El concert d'en Gegant / Els talons màgics
tancar

El concert d'en Gegant / Els talons màgics

El concert d'en Gegant - Els talons màgics

08:28 Doraemon - L'ascensor panoràmic / La poció màgica
tancar

L'ascensor panoràmic / La poció màgica

L'ascensor panoràmic - La poció màgica

08:50 SamSam - Una dent contra els piraterribles
tancar

Una dent contra els piraterribles

En SamSam està molt content! Avui li ha caigut una dent de llet! Saps què vol dir això? Que demà, quan es desperti, a sota del coixí hi tindrà una moneda que li haurà deixat un angelet! De nit, però, passa una cosa terrible! En Barbaferotge decideix robar-li la dent! En SamSam per aquí no hi passa! La pensa recuperar peti qui peti!

09:01 mic 3
09:01 Bob, el manetes - La benvinguda a la Wendy
tancar

La benvinguda a la Wendy

El Golut i les altres màquines ja tenen a punt la caravana de la Wendy i necessiten en Bob, que encara és a Quatrecases buscant el seu pare, en Robert. La Wendy ja té les maletes fetes i la tenda a punt per marxar. Poc s'espera que la rebran amb una caravana amb plaques solars, un jardí preciós i un regal d'en Robert que deixarà tothom bocabadat!

09:12 Les tres bessones bebès - La roba del pare i la mare
09:20 Tork - L'abella Tork
tancar

L'abella Tork

L'Iris ha organitzat una excursió pels cargols que finalitza al rusc de les abelles on menjaran mel. Quan en Tork intenta ajudar les abelles a fabricar mel més de pressa, les coses empitjoren. Podran acabar la mel a temps abans que arribin els cargols?

09:27 Tork - La primavera la sang altera
tancar

La primavera la sang altera

L'Iris té cura de la primavera i, entre altres coses, fa que alguns animalons s'enamorin d'altres animalons, amb la mala sort que l'encanteri cau sobre en Batt, que acaba enamorat d'un cargol.

09:40 Club Super3
09:40 Els Hoobs - Noms
tancar

Noms

La Tula no acaba d'estar convençuda si el seu nom li fa prou el pes. I si es posés un nom de badoca? Ara, que per posar-se un nom de badoca, abans hauria de triar quin és el nom que li agrada més.

10:04 Info k
10:15 Méteo K - Cap. 7
10:22 Club Super3
10:22 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - En Korosuke es venja del Samurai Iaohatxi
10:45 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Les cloïses i el mal tràngol d'en tongari
11:11 Combat Xaolín - Chucky Choo
tancar

Chucky Choo

Avui ha aparegut en Chucky Choo, un drac que era amic d'en Dojo, però que es va convertir en el seu enemic. Ben aviat, amb el seu caràcter, es ficarà tots els monjos a la butxaca, que intentaran fer que es reconciliï amb en Dojo. El que no saben, però, és que hi ha molta gent que persegueix en Chucky Choo per haver venut Chen Gong Wus falsos...

11:36 Els misteris de Roswell - L'espècie mutant
11:56 El xou de la granota - Cap. 22 La granota i el mixet
tancar

Cap. 22 La granota i el mixet

La princesa s'ha quedat sense la seva granoteta de goma i li ha exigit al guàrdia que n'hi busqui una altra. Avui la fura, que perseguia la granota pel castell, acabarà fent de ninot de la princesa. Però el gatet també hi vol jugar, amb la nova granoteta de goma. És molt més divertida que la d'abans! I potser estar per llepar-se'n els bigotis!

12:03 El xou de la granota - Cap. 23 Una granota a l'estany
tancar

Cap. 23 Una granota a l'estany

La princesa ha decidit que la granota serà l'escultura central de la font que farà construir a l'estany del castell. Però és clar, primer s'ha de construir l'estany! Quina feinada! El guàrdia necessitarà algú que l'ajudi. Avui la fura té clar que si es vol cruspir la granota, li tocarà fer de paleta! Apa, doncs, a treballar!

12:15 Hattori el ninja - Casa s'esta be / Concert piano de la ium. / Deixarè la
12:38 Club Super3
12:38 Vaca i pollastre - Cap. 8 Policia ortodòntica - La vaca amb quatre ulls -Festa de malalties
tancar

Cap. 8 Policia ortodòntica - La vaca amb quatre ulls -Festa de malalties

Un agent de l'autoritat capficat a posar ferros a les dents de tothom, s'ha trobat amb la Vaca i en Pollastre. A més, la Vaca està convençuda que amb ulleres semblarà més llesta... I està disposada a fer qualsevol cosa per portar-ne! En Mostela també ens sorprendrà amb una cura fantàstica per una malaltia al·lucinant: la cara d'atleta.

13:03 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Per fi ha arribat el moment que la senyora Mandarina feia tants anys que esperava! Carta d'Estocolm dient-li que li atorguen el Premi Nobel! La pega és que ara troba que la família no és prou "nobel": per això ha decidit posar en pràctica el Netox, un invent que esborrarà tots els seus defectes en sentit real i figurat. Avui pot passar de tot! No t'ho perdis!

13:15 3xl.cat
13:15 Bo-Bobo - Som al regne dels sons mortals / A dormir tots juntets
tancar

Som al regne dels sons mortals / A dormir tots juntets

Els combats a l'interior de la màquina escurabutxaques mortal són d'allò més aferrissat i els rivals que els esperen als nostres herois són d'allò més perillós. Com per exemple, una noia que es passa el dia dormint. Però si en Bobobo es pensa que el fet que dormi la fa menys perillosa, s'endurà una bona sorpresa!

13:41 Tags
13:57 Sweesters -virtual room- - Dibuixos animats
14:00 Sweesters -virtual room- - La Laia dirigeix
14:06 3xl.cat
14:06 El detectiu Conan - Un tret a la Vil·la Gira-sol
14:30 El detectiu Conan - El misteri enredat a la sarxa (part 1)
14:53 Club Super3
14:53 Els increïbles germans Adrenalini - Les sorres de la set
tancar

Les sorres de la set

Els germans Adrenalini s'han quedat atrapats enmig del desert sense ni una gota d'aigua. De fet, l'aigua l'han gastat tota en un número aquàtic que no ha acabat gaire bé. En sortiran vius, de les sorres de la set? Per fer-ho, abans hauran d'aturar un camell que no para de deixar tots els oasis secs. I que, a més, se la sap molt llarga!

15:02 3xl.cat
15:02 Inuyasha - Un combat terrible: Sesshomaru contra Tessaiga
tancar

Un combat terrible: Sesshomaru contra Tessaiga

Inuyasha fa fugir el seu germà amb Tessaiga, que s'ha transformat misteriosament en una arma molt més poderosa.

15:26 Get Backers - Un recital només per tu
15:50 Edgemont - Un pacte amb el diable
tancar

Un pacte amb el diable

La situació s'escalfa el dia que en Mark posa per a la sessió fotogràfica de la Laurel. En Chris fa una juguesca amb en Gil, diu que farà que l'Anika es fiqui al llit amb ell. L'Scott mira de fer-se passar per una persona espiritual perquè vol enlluernar la Brenda.

16:18 Club Super3
16:18 Equip Galaxy - Una fruita estranya
tancar

Una fruita estranya

Després d'haver-se menjat una fruita d'un planeta alienígena, en Josh ha començat a experimentar tot de canvis físics: la pell se li torna vermella, li ha aparegut una mena de tija al cap, li surten llavors per les orelles... S'està convertint en la fruita que s'havia cruspit! I precisament ara, que la Toby per fi ha acceptat sortir amb ell! Ja és mala sort!

16:43 La màgica Do-Re-Mi - Somriu per mi! Les copes misterioses!
tancar

Somriu per mi! Les copes misterioses!

La Do-Re-Mi acaba de rebre un paquet de part de la Majocloth: unes copes molt misterioses que va comprar en una subhasta i que havien sigut de l'antiga reina. Ara, l'únic que han de fer és reproduir el regal que li va fer l'Àngela a la seva àvia: un posavasos fet de tela.

17:07 Pau, la petita guineu roja - Què és, això?
tancar

Què és, això?

Avui en Pau, l'Eixerit i en Gil, la gavina, faran d'exploradors. Se n'aniran fins a l'abocador municipal per veure què hi troben. Els humans llencen un munt de coses, i ben estrambòtiques! A més, segur que n'hi ha moltes que es poden aprofitar. Només cal tenir-hi traça i una mica d'imaginació. Els hi acompanyes?!

17:12 Pau, la petita guineu roja - Com creixen les plantes, Pau?
tancar

Com creixen les plantes, Pau?

En Pau està fascinat amb el jardiner que planta llavors a la parcel·la del costat. Li surten unes plantes! I unes flors! Són precioses! Avui ha decidit que ell també provarà de plantar coses. L'Eixerit i la senyora Mussol l'hi ajudaran. I el primer que haurà d'entendre és que no tot el que plantes creix... i encara menys d'un dia per l'altre!

17:19 Saari - Viatge a l'espai
tancar

Viatge a l'espai

Amb el seu coet de fabricació casolana en Pulpo, en Rikitiki i la Pii creuen l'espai ple de planetes i constel·lacions. Però descobreixen una estrella que ha perdut la lluentor i decideixen ajudar-la. Què li deu passar?

17:22 Saari - Els vinils
tancar

Els vinils

La Buu està ensenyant la seva col·lecció de música a en Pulpo. De sobte, comencen a sentir-se uns sons estranys que vénen del tocadiscos... Què serà?

17:28 mic 3
17:28 Chiro - + info
tancar

+ info

En Chiro, després de veure que en Charlie arriba a tots els prestatges per agafar les joguines, ha decidit que vol ser tan alt com el seu amic mico. Per això ha anat a veure la Ullala, que li farà unes xanques! Ara fins i tot arriba a dalt de tot dels arbres! El que passa és que s'ha de practicar molt per anar en xanques! Ai, que encara caurà ben llarg a terra!

17:37 Bob, el manetes - L'amiga del Corró
tancar

L'amiga del Corró

Avui hi ha una feina molt complicada a la Vall dels Gira-sols: s'ha de fer un camí de la caravana d'en Bob fins al taller. El que tindrà més feina serà el Corró, és clar. Això si apareix! Resulta que s'ha fet amic d'un ocellet que li ha recordat l'ocell que hi havia a Quatrecases, s'ha despistat i ara els altres han de fer la seva feina... On es deu haver ficat?!

17:52 Una mà de contes - Pinxa-punxa
18:03 Club Super3
18:03 Mila - La miss peresosa
tancar

La miss peresosa

Avui la Mila t'explicarà la història de la Jennifer, una truja molt mandrosa que es passava tot el dia posant-se guapa. Un bon dia els seus amics, la vaca, l'ase i la gallina, que no paraven mai de treballar, van decidir donar-li una lliçó. La van convèncer que al poble hi feien un concurs de bellesa perquè hi acompanyés el granger carregada com una mula. Vols saber com va acabar...?!

18:10 Contes clàssics - L'aigua de la vida
tancar

L'aigua de la vida

Fa molt de temps, a Espanya, tres germans i una germana, després de treballar molt, es van construir una casa molt bonica. Arribava gent de tot arreu per admirar-la. Un bon dia, un vellet els va dir que per ser realment feliços en aquella casa, havien d'anar a buscar una gerra de l'aigua de la vida, una branca de l'arbre de la bellesa eterna i un ocell parlador. Els hi acompanyes?!

18:15 Petites faules - + info
tancar

+ info

Ho saps que els cabrits són molt tossuts? Un bon dia, dos cabrits es van trobar enmig d'un pont. Cada un venia d'un costat i anava amb la intenció de creuar el pont cap a l'altre voral. El problema és que cap dels dos no es volia apartar per deixar passar l'altre i, al final, van acabar tots dos de cap a l'aigua. I no t'ho perdis, que l'endemà es van tornar a trobar al pont! I saps què van fer?!

18:27 Bali - Cap. 8 El xef sóc jo!
tancar

Cap. 8 El xef sóc jo!

Avui és l'aniversari de la mare, i aprofitant que ha sortit amb la Lea, en Bali i el pare li faran un pastís sorpresa. L'única pega és que no saben com posar-s'hi. Sort que en Bali, en els seus somnis, sempre aprèn moltes coses! Com ara que per fer un pastís, l'únic que cal fer és seguir les instruccions de la recepta! T'hi apuntes a fer un pastís per a la mare d'en Bali?!

18:43 Asha - Cap. 8 Sospitós habitual
tancar

Cap. 8 Sospitós habitual

Al Roc li ha desaparegut la videoconsola. Sembla que algú ha obert la seva motxilla i se l'ha endut. Moltes sospites recauen en l'Ahmed, de la colla dels Barroers, el "sospitós habitual" de l'escola i del barri. Fins i tot, l'Asha i altres Carotes el consideren culpable. Però el Roc els fa veure que no poden acusar ningú sense tenir-ne cap prova. L'Asha troba una pista que implica el Nabil, el seu germà gran, i el segueix d'amagat per comprovar-ho. Sembla que el noi amaga alguna cosa important i l'Asha no es rendirà fins a descobrir el secret del seu germà. I, finalment, el Roc recuperarà la videoconsola...

18:56 Mandarina & Cow
19:09 Combat Xaolín - El poder dels Wus
tancar

El poder dels Wus

Els monjos hauran de fer servir els seus poders Wudai per absorbir i dominar els seus Shen Gong Wus elementals. L'Omi, de fet, s'ho agafa tan a la valenta, que també aprendrà a dominar els Wus dels seus companys. Aviat, però, s'adonarà que no és capaç de controlar l'excés de poder i es convertirà en una amenaça per tothom, fins i tot pels seus companys!

19:30 Info k
19:42 3xl.cat
19:42 Erky Perky - + info
tancar

+ info

El Perky i el Tuf l'han fet molt grossa amb la perruca de la Margaret Malcarada. Per postres, a l'Erky se li ha quedat un glaçó enganxat a la llengua. I si no menja una mica de xocolata no n'hi sortirà una altra. L'única que té xocolata ja saps que és la Margaret. I potser en canviaria una mica per una Llengua de Babau... la llengua de l'Erky, és clar!

19:55 Inuyasha - El gripau Tsukumu, el príncep dimoni
tancar

El gripau Tsukumu, el príncep dimoni

Inuyasha i companyia coneixen Nobunaga, que ha d'alliberar una princesa d'un príncep que s'ha convertit en un gripau gegant.

20:18 Sweesters -virtual room- - Dibuixos animats
20:20 Sweesters -virtual room- - La Laia dirigeix
20:23 Tags
20:40 3xl.cat
20:40 Dawson's creek - Sospitosos pic habituals
tancar

Sospitosos pic habituals

Se sospita que Dawson, Pacey i Jack són els autors d'una broma de les grosses.

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1843
tancar

Cap. 1843

En David torna a Sant Andreu. Vol veure la Marta. Les cartes d'en Tomàs han fet el seu efecte en la K, la Paquita i la Montse. I en Sàhara confessa que va anar a la presó. En Fede atabala la Dhara mentre en Marcel és fora. La Trini, cada cop més convençuda que al "Vides" expliquen la vida del barri. I necessita un culpable...

22:00 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L¿Antoni explica a la tieta Victòria la possibilitat d¿obrir un nou negoci. En Ferran seguirà vivint amb la Mònica. En Martí està enamorat i l¿Helena ha aconseguit el pis nou.

22:22 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L¿Anna i la Júlia es coneixen i van a visitar el pis nou de la Júlia. La Mònica fa un regal a en Ferran. I al magatzem de la tieta es troben papers i fotografies de la tieta Victòria.

22:45 Poble Nou - + info
tancar

+ info

La Júlia no suporta les visites que l¿Enric fa a la seva mare Helena. L¿Antoni porta en secret tota l¿organització del nou negoci; la tieta i la Rosa no hi estan d¿acord. La Mònica intenta arreglar els problemes amb un altre regal a en Ferran.

23:10 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L¿Antoni ha decidit canviar de pis; per l¿altre costat intenta que la Rosa participi en el negoci, la tieta Victòria fa costat a la Rosa. En Martí amaga a casa seva que té problemes amb l¿escola. L¿Enric està decidit a deixar la seva dona i anar a viure amb l¿Helena.

23:35 Extres Coproduccions - Sota el mateix cel
23:40 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Tronera manté "segrestada" la Mònica. A la presó, la Mercè farà amistat amb una immigrant marroquina, la Fàtima. L'Esteve anirà a casa de la Cèlia. El Tomàs i la Gemma preparen l'acció final contra el Salvador. El Guillem no hi està d'acord. Violenta trobada del Salvador amb el Guillem.

00:16 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

La Mati ha pagat els plats trencats amb el Salvador. Torna l'Alfred i explica el que ha fet. Ara s'obre la porta per a l'alliberament de la Mercè, però el Tronera encara reté la Mònica. A l'Oriol li cau bé la seva "professora particular". La Ció s'interposa entre la Mati i el Salvador. L'Esteve s'enfronta amb l'Alfred. El noi anirà a casa de la Mònica sense saber el que es trobarà.

00:45 Beverly Hills - Un casament i un funeral
01:27 Beverly Hills - Interferència ofensiva
02:10 Riviera - + info
tancar

+ info

El ball d'aniversari continua. Després de 28 anys, Beatrice diu a Laurent que sap que Sam és el seu fill il·legítim. Laurent fa fora de casa seva Diego i Clara i ordena a Sam que no torni a veure Gabriella.

02:34 Riviera - + info
tancar

+ info

Han de portar Sybella a l'hospital amb urgència. Diego va begut i ataca apassionadament Ghislaine.

03:00 Extres Coproduccions
03:05 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L¿Antoni explica a la tieta Victòria la possibilitat d¿obrir un nou negoci. En Ferran seguirà vivint amb la Mònica. En Martí està enamorat i l¿Helena ha aconseguit el pis nou.

03:27 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L¿Anna i la Júlia es coneixen i van a visitar el pis nou de la Júlia. La Mònica fa un regal a en Ferran. I al magatzem de la tieta es troben papers i fotografies de la tieta Victòria.

03:50 Poble Nou - + info
tancar

+ info

La Júlia no suporta les visites que l¿Enric fa a la seva mare Helena. L¿Antoni porta en secret tota l¿organització del nou negoci; la tieta i la Rosa no hi estan d¿acord. La Mònica intenta arreglar els problemes amb un altre regal a en Ferran.

04:15 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L¿Antoni ha decidit canviar de pis; per l¿altre costat intenta que la Rosa participi en el negoci, la tieta Victòria fa costat a la Rosa. En Martí amaga a casa seva que té problemes amb l¿escola. L¿Enric està decidit a deixar la seva dona i anar a viure amb l¿Helena.

04:40 El cor de la ciutat - Cap. 1843
tancar

Cap. 1843

En David torna a Sant Andreu. Vol veure la Marta. Les cartes d'en Tomàs han fet el seu efecte en la K, la Paquita i la Montse. I en Sàhara confessa que va anar a la presó. En Fede atabala la Dhara mentre en Marcel és fora. La Trini, cada cop més convençuda que al "Vides" expliquen la vida del barri. I necessita un culpable...

05:10 Joking around
05:35 Beverly Hills - Un casament i un funeral
06:17 Beverly Hills - Interferència ofensiva