Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

TV3 treu els platós al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi. El primer dels programes que traslladarà el seu plató al centre de la ciutat serà "El matins", de Josep Cuní, que, coincidint amb el seu quart aniversari, ha preparat una edició especial on, a més dels llibres i les roses, tindran també una important presència les tradicions de la cultura popular. Al llarg de tot el matí, el programa connectarà en directe amb diferents punts d'interès de la jornada: Lleida, Tarragona i Girona -per saber com se segueix allà la festivitat-, el Palau de la Generalitat, per conversar amb el president José Montilla; el Palau de Pedralbes, on hi haurà la tradicional recepció institucional de Sant Jordi, i la Llibreria Catalonia, on diferents autors signaran llibres als seus lectors. La tertúlia del programa estarà protagonitzada per l'escriptor Jordi Llavina, l'editora Blanca Rosa Roca, el llibreter Antonio Ramírez i l'agent literari Mònica Martín.

13:10 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:22 El medi ambient - La febre dels "cincs grans"
14:30 Telenotícies migdia - + info
tancar

+ info

Coincidint amb la commemoració del 25è aniversari de la cadena, dimecres, per primera vegada, totes les edicions dels "Telenotícies" de TV3 s'emetran íntegrament -inclosos els blocs d'esports i el temps- des del plató de TV3 a la plaça de Catalunya. En aquestes edicions, a més del repàs de tota l'actualitat de la jornada, per copsar l'ambient propi de Sant Jordi hi haurà equips desplaçats a la Rambla i al Passeig de Gràcia i es connectarà en directe amb diferents punts de Catalunya per seguir la festivitat arreu del país.

15:42 Toc de Llum - Cap. 1 Mamadou,el nen que es volia dir Jordi
tancar

Cap. 1 Mamadou,el nen que es volia dir Jordi

Quan tenia 3 anys, Mamadou acabava d'arribar del Senegal amb unes cataractes congènites que a penes li permetien valer-se per ell sol. La implicació d'un equip de TV3 en la seva vida i en el seguiment de l'operació pionera que li van fer als ulls va assegurar un final feliç. 15 anys després, Mamadou és un jove de mirada diàfana que ha comprat el seu primer cotxe, i que encara continua volent-se dir Jordi.

15:55 El cor de la ciutat - Cap. 1568
tancar

Cap. 1568

El Barça juga la semifinal de la Champions, en Rafa té reunió a la congregació, i en Marcel rep la visita de les seves filles. L'Eli i l'Ivan s'enfronten al despatx dels seus advocats, l'Àngela ha de preparar el càsting, en Paco rep la visita del pèrit de l'asseguradora i un convidat inesperat esguerra els plans de tots.

16:36 El club - + info
tancar

+ info

El programa "El Club" celebra la diada de Sant Jordi fent un programa en directe des de la plaça de Catalunya. Reunirem en una mateixa taula grans noms que aquest any s'estrenen. Passaran el seu primer sant Jordi com a escriptors el president Jordi Pujol, l'exfutbolista Carles Rexach, el pilot Isidre Esteve, el periodista Manel Fuentes, el guionista Albert Espinosa i l'escriptora Najat El Hachmi. Entrevistarem el que es perfila com el gran protagonista de la jornada: l'escriptor Carlos Ruiz Zafón. La seva darrera novel·la "El juego del ángel" segur que serà un dels títols més venuts de la jornada. També conversarem amb l'escriptora Carmen Posadas. Serem al carrer pendents de tres punts: el punt de l'amor, el punt dels llibres i el punt del futbol.

18:51 Cine de cine - Cavalcant en solitari
tancar

Cavalcant en solitari

Ben Brigade havia estat xèrif i decideix capturar el bandit Billy John per obligar el seu germà Frank, un assassí, a presentar-se a rescatar-lo. En aquesta jugada, Brigade compta amb la col·laboració d'un altre bandit, Sam Boone, que vol reformar-se i establir-se en algun lloc, i de Carrie, una viuda jove i atractiva.

20:05 Just kidding
20:21 Bocamoll - Cap. 95
21:00 Telenotícies vespre
21:58 No em ratllis. Especial (No m'atabalis) - Cap. 47
tancar

Cap. 47

Risto Mejide i Ferran Monegal a "No em ratllis!" - El programa emet demà, amb el subtítol "No m'atabalis!", un especial amb la gent gran com a protagonistes - El programa dirà adéu el 30 d'abril amb l'especial "No t'empatollis!", en què els infants preguntaran coses de política al president José Montilla "No em ratllis!" emetrà demà el tercer especial del mes, amb el subtítol "No m'atabalis!" i en què la gent gran serà protagonista. Els convidats seran el publicitari i membre del jurat del programa de televisió "Operación Triunfo", i el periodista i crític de televisió Ferran Monegal. El programa s'acabarà el dimecres 30, amb un altre especial, "No t'empatollis!", en què els infants tornaran a ser els protagonistes i parlaran de política amb el president de la Generalitat, José Montilla.

23:08 Un quart de 3 - UN QUART DE 3
23:51 La nit al dia - + info
tancar

+ info

"La nit al dia" i "L'hora del lector" s'emetran el dia de Sant Jordi a la mateixa hora per TV3 i el 33, respectivament, però establiran un diàleg l'un amb l'altre en diverses ocasions durant la nit. Així, els dos programes faran balanç conjuntament de com ha anat la Diada i connectaran en directe conjuntament amb els últims actes de la jornada, les festes d'editors i escriptors que se celebren a la nit. A més, viuran en directe el recompte de vendes d'una llibreria de barri que viu el primer Sant Jordi, oferiran en directe actuacions musicals i, fins i tot, compartiran els convidats. Pel que fa a l"L'hora del lector", l'objectiu és fer passar el màxim d'escriptors possibles per plató perquè signin llibres als espectadors que truquin per telèfon. Al plató del programa hi haurà, entre molts altres, Víctor Amela, Jorge Wagensberg, Xoan Bello, Biel Mesquida, Llúcia Ramis, Quim Monzó, Najat El Hachmi, Albert Espinosa, Sisa i Joan Miquel Oliver. A més, el programa es tancarà amb l'actuació musical de Sisa, Joan Miquel Oliver i Tornasol

01:27 Invasió - Nosaltres o els altres
tancar

Nosaltres o els altres

En Russell fa que la Mariel s'enfronti als canvis que ha patit des de l'huracà. El xerif Underlay convida l'ajudant Sirk a casa seva perquè es recuperi. I en Jesse troba una bonica i estranya noia mentre està de vacances amb la Larkin i la Rose.

02:08 Pel·lícula - Mou-te, que això és Nova York
tancar

Mou-te, que això és Nova York

Comèdia juvenil en què dues germanes bessones, Jane i Roxy, han d'anar a Nova York per motius ben diferents. Jane, molt bona estudiant, per participar en un concurs per unes beques d'estudis, i Roxy, més esbojarrada, per veure el seu grup musical favorit. Un seguit de coincidències i confusions fan que el dia a la gran ciutat esdevingui un caos.

03:30 TVist
04:06 El club - + info
tancar

+ info

El programa "El Club" celebra la diada de Sant Jordi fent un programa en directe des de la plaça de Catalunya. Reunirem en una mateixa taula grans noms que aquest any s'estrenen. Passaran el seu primer sant Jordi com a escriptors el president Jordi Pujol, l'exfutbolista Carles Rexach, el pilot Isidre Esteve, el periodista Manel Fuentes, el guionista Albert Espinosa i l'escriptora Najat El Hachmi. Entrevistarem el que es perfila com el gran protagonista de la jornada: l'escriptor Carlos Ruiz Zafón. La seva darrera novel·la "El juego del ángel" segur que serà un dels títols més venuts de la jornada. També conversarem amb l'escriptora Carmen Posadas. Serem al carrer pendents de tres punts: el punt de l'amor, el punt dels llibres i el punt del futbol.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Planeta Terra
07:01 Àfrica - Les muntanyes de la fe
tancar

Les muntanyes de la fe

Fa més de 40 milions d'anys que grans quantitats de lava van formar les muntanyes i les terres altes del Corn d'Àfrica. La força erosiva del vent i l'aigua hi van modelar un paisatge únic. A les muntanyes d'Etiòpia, hi viuen babuïns, voltors i llops. En aquestes mateixes muntanyes també s'hi han refugiat grans religions. El judaïsme, el cristianisme i l'islam, en un moment o un altre de la seva existència, hi han trobat acollida. La cultura d'aquesta regió és plena d'antigues creences, i aquest llegat ha deixat una terra plena d'indrets sants.

07:55 Secrets de la natura - Els mantofàsmids: uns insectes sortits del passat
08:22 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - El centre històric de Tallinn, antiga ciutat hanseàtica, Estònia
08:36 Les tribus - La tribu Penan
09:26 Hi havia una vegada... - A la recerca del cocodril
09:32 Una odissea tribal - Els Wolami
10:24 Graduï's, ara en secundària: matemàtiques - Un planeta per al futur
tancar

Un planeta per al futur

ÀMBIT DE LES MATEMÀTIQUES, LA CIÈNCIA I LA TECNOLOGIA

10:55 El que sabien els antics - Greece
11:47 Remeis naturals - La deixebla de santa Brígida
12:11 60 minuts - La ruta de les flors
tancar

La ruta de les flors

Demà, dia de Sant Jordi, les roses es converteixen en protagonistes de la jornada. Aquest reportatge entra en el procés de mundialització de les flors, per fer-nos un retrat de com se n'està canviant la comercialització. També a la floricultura ha arribat la globalització, i avui en veurem el funcionament, des de Kènia fins al gran mercat d'Holanda. Ja fa temps que la rosa s'estima més el clima i els baixos costos salarials d'altres continents. Kènia és un dels països on creix més ràpidament la producció de la reina de les flors, la rosa.

13:06 (S)avis - Cap. 5 Josep Maria Castellet
tancar

Cap. 5 Josep Maria Castellet

El "mestre" de les lletres catalanes, sobrenom amb el que és conegut Josep Maria Castellet, actual president del Grup 62, analitza obertament el món editorial actual, parla, entre d'altres, dels seus referents literaris, dóna la seva visió sobre la situació de la cultura catalana al segle XXI i es mostra optimista respecte el seu futur. El degà de la Institució de les Lletres Catalanes -i una de les persones més influents de la literatura catalana del segle XX- parla de les noves tecnologies en el món editorial i creu que el llibre físic no desapareixerà mai.

14:10 Futbol int.
14:55 Túrmix clàssics - Cap. 8
15:24 Cançons - Isidor Marí " flors de baladre"
15:31 La invasió de les meduses - La invasió de les meduses
16:29 Secrets de la natura - Les cuques de llum: il.luminades per l'amor
16:55 Bèsties clip - les oques
17:02 Bèsties clip - La Cigonya
17:08 Thalassa - Djibouti, un port que avança
tancar

Djibouti, un port que avança

Djibouti, un port que avança El port de Djibouti, situat entre Etiòpia i Dubayy, s'ha convertit en els darrers anys en un port cabdal de la regió. Els pescadors dels penya-segats A Xàbia coneixerem una arriscada forma de pesca tradicional feta als penya-segats de la zona.

17:49 El medi ambient - Uyuni, un desert de sal
17:52 El medi ambient - La recuperació de l'ozó
17:55 El medi ambient - El peix zebra, model per a la medicina
17:59 L'aventura de Jeff Corwin - Costa Rica: l'arribada
18:43 Tot un món - Cap. 255
tancar

Cap. 255

Condicions raonables L'habitatge es pot convertir en un factor d'exclusió social. Per evitar aquesta possibilitat, la Fundació Sergi de Girona i, des del seu propi negoci, la Svetlana Gherta, de Tortosa, fa de mediadora entre els propietaris i els usuaris. Són dues maneres diferents d'actuar per aconseguir, simplement, unes condicions raonables.

18:48 Tot un món - Cap. 256
tancar

Cap. 256

La hipoteca El somni de la Marita Campos era tenir un pis de propietat per oferir-l'hi a la seva mare i, d'aquesta forma, recompensar tots els esforços que havia fet per ella i la seva germana. Després d'uns anys de lloguer, la Marita ha pogut fer realitat la seva il·lusió. Per poder comprar un pis a Terrassa s'ha hagut d'hipotecar. La Marita explica quins són els avantatges de tenir un pis en propietat i les dificultats a què ha hagut de fer front pel fet de ser immigrant.

18:53 Tot un món - Cap. 257
tancar

Cap. 257

Escola afectiva La Fathia Benhammou és mestra d'educació infantil. Especialitzada en intervenció socioeducativa, diversitat cultural i exclusió social, fa 10 anys que treballa a la Fundació Bofill. L'anàlisi i la diagnosi del camp educatiu li ha permès veure les contradiccions i proposar millores en aquest àmbit. La Fathia planteja la necessitat d' una escola més afectiva. Una escola que potenciï les activitats de cooperació i d'empatia entre l'alumnat.

19:00 Cànon Mites - Assemblea de líders religiosos de Montserrat
tancar

Assemblea de líders religiosos de Montserrat

ASSEMBLEA DE LÍDERS RELIGIOSOS DE MONTSERRAT Carles Vivancos, José Luís Montenegro (Catalunya, 2007 - 52 minuts) Una coproducció de Televisió de Catalunya amb Fair Play Produccions, Tasmania Films i The Council for the Parliament of the World's Religions. El documental reflecteix, pas a pas, els esdeveniments que van tenir lloc a l'Assemblea de Líders Religiosos de Montserrat. És una narració que comença amb les arribades individuals dels assistents, i que reflecteix la construcció, durant tres dies, d'una comunitat religiosa, l'objectiu de la qual és prendre compromisos que permetin avançar en la resolució dels quatre temes que afecten el món: la violència relacionada amb la religió, l'aigua potable, el deute extern dels països en vies de desenvolupament i el problema dels refugiats. El documental se centra en el procés de plantejament, discussió i resolució d'aquests quatre temes, que transcorre paral·lelament al procés de construcció d'aquesta comunitat. Fitxa tècnica: Productors Executius: Carles Vivancos, Ramon Tello Editor continguts: Francesc Bellmunt Realitzador: José Luis Montenegro Documentalista: Helena Medina Redactora: Elisenda Piferrer Assessora religiosa: Marita Fontanarossa Caps de producció: Olga Lozano, Xel·la Navarro Muntatge: Jéssica Fernández Música: Joan Enric Garde

19:52 Territori Dansa - Les autoritat sanitàries adverteixen: Protegiu els nens
20:00 La gran nit de Sant Jordi
21:33 quèquicom - Sistema mètric
tancar

Sistema mètric

Quina relació tenen el Paral·lel de Barcelona, la Meridiana i la platja d'Ocata? Doncs que estan vinculades al sistema mètric decimal. Quèquicom explica la història del metre i la seva relació amb Catalunya, ja que just després de la revolució francesa, es va decidir que la nova mesura de longitud es basaria en una fracció del meridià que passa per París i Barcelona. El reporter Miquel Piris, de la mà dels tècnics de l'Institut Cartogràfic de Catalunya, aprèn a mesurar distàncies per triangulació.

22:00 Loto 6/49
22:05 (S)avis - Cap. 5 Josep Maria Castellet
tancar

Cap. 5 Josep Maria Castellet

El "mestre" de les lletres catalanes, sobrenom amb el que és conegut Josep Maria Castellet, actual president del Grup 62, analitza obertament el món editorial actual, parla, entre d'altres, dels seus referents literaris, dóna la seva visió sobre la situació de la cultura catalana al segle XXI i es mostra optimista respecte el seu futur. El degà de la Institució de les Lletres Catalanes -i una de les persones més influents de la literatura catalana del segle XX- parla de les noves tecnologies en el món editorial i creu que el llibre físic no desapareixerà mai.

23:17 Silenci? - + info
tancar

+ info

El posthumor conquereix la televisió i internet Quan Bret i Jermaine es van despenjar del seu grup de teatre de la universitat de Wellington per crear un duo de paròdies folk, no s'imaginaven que la BBC els acabaria demanant un programa de ràdio. I encara menys que acabarien fent el salt a Nova York i protagonitzant la sèrie que fa que els moderns de mig món es trenquin de riure. B ret McKenzie i Jermaine Clements són "Flight of the Conchords", i es pot dir que són el millor que ha passat a la comèdia des de Peter Sellers. I la punta de l'iceberg d'un estil que entronca amb referents com els Monty Python. L'humor surrealista té el millor aliat en el capítol televisiu de 22 minuts, i un grapat de sèries i programes d'esquetxos arrasen a mig món a través de la televisió o d'internet. Aquest reportatge de "Silenci?" repassa alguns d'aquests fenòmens més destacats.

23:46 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

"L'hora del lector" emet un programa especial amb motiu de la diada de Sant Jordi. Aquest especial del programa de llibres del 33 rebrà la visita d'una sèrie d'escriptors, que explicaran les seves vivències i faran balanç de la jornada, mentre conversen amb el director i presentador, Emili Manzano, i amb la resta de col·laboradors del programa. Alguns dels escriptors que tenen previst passar pel plató de "L'hora del lector", que emetrà una part d'aquest especial conjuntament amb l'edició del dia de l'informatiu de TV3 "La nit al dia", són: Quim Monzó, Biel Mesquida, Jorge Wagensberg, Albert Espinosa, Najat el Hachmi, Llúcia Ramis, Xuan Bello.

01:05 Cànon Mites - Assemblea de líders religiosos de Montserrat
tancar

Assemblea de líders religiosos de Montserrat

ASSEMBLEA DE LÍDERS RELIGIOSOS DE MONTSERRAT Carles Vivancos, José Luís Montenegro (Catalunya, 2007 - 52 minuts) Una coproducció de Televisió de Catalunya amb Fair Play Produccions, Tasmania Films i The Council for the Parliament of the World's Religions. El documental reflecteix, pas a pas, els esdeveniments que van tenir lloc a l'Assemblea de Líders Religiosos de Montserrat. És una narració que comença amb les arribades individuals dels assistents, i que reflecteix la construcció, durant tres dies, d'una comunitat religiosa, l'objectiu de la qual és prendre compromisos que permetin avançar en la resolució dels quatre temes que afecten el món: la violència relacionada amb la religió, l'aigua potable, el deute extern dels països en vies de desenvolupament i el problema dels refugiats. El documental se centra en el procés de plantejament, discussió i resolució d'aquests quatre temes, que transcorre paral·lelament al procés de construcció d'aquesta comunitat. Fitxa tècnica: Productors Executius: Carles Vivancos, Ramon Tello Editor continguts: Francesc Bellmunt Realitzador: José Luis Montenegro Documentalista: Helena Medina Redactora: Elisenda Piferrer Assessora religiosa: Marita Fontanarossa Caps de producció: Olga Lozano, Xel·la Navarro Muntatge: Jéssica Fernández Música: Joan Enric Garde

01:58 Museus d'art del món - Cap. 10 El Museu Gustave Moreau: L'amor alimenta un artista enigmàtic
02:22 quèquicom - Sistema mètric
tancar

Sistema mètric

Quina relació tenen el Paral·lel de Barcelona, la Meridiana i la platja d'Ocata? Doncs que estan vinculades al sistema mètric decimal. Quèquicom explica la història del metre i la seva relació amb Catalunya, ja que just després de la revolució francesa, es va decidir que la nova mesura de longitud es basaria en una fracció del meridià que passa per París i Barcelona. El reporter Miquel Piris, de la mà dels tècnics de l'Institut Cartogràfic de Catalunya, aprèn a mesurar distàncies per triangulació.

02:47 (S)avis - Cap. 5 Josep Maria Castellet
tancar

Cap. 5 Josep Maria Castellet

El "mestre" de les lletres catalanes, sobrenom amb el que és conegut Josep Maria Castellet, actual president del Grup 62, analitza obertament el món editorial actual, parla, entre d'altres, dels seus referents literaris, dóna la seva visió sobre la situació de la cultura catalana al segle XXI i es mostra optimista respecte el seu futur. El degà de la Institució de les Lletres Catalanes -i una de les persones més influents de la literatura catalana del segle XX- parla de les noves tecnologies en el món editorial i creu que el llibre físic no desapareixerà mai.

03:51 Silenci? - + info
tancar

+ info

El posthumor conquereix la televisió i internet Quan Bret i Jermaine es van despenjar del seu grup de teatre de la universitat de Wellington per crear un duo de paròdies folk, no s'imaginaven que la BBC els acabaria demanant un programa de ràdio. I encara menys que acabarien fent el salt a Nova York i protagonitzant la sèrie que fa que els moderns de mig món es trenquin de riure. B ret McKenzie i Jermaine Clements són "Flight of the Conchords", i es pot dir que són el millor que ha passat a la comèdia des de Peter Sellers. I la punta de l'iceberg d'un estil que entronca amb referents com els Monty Python. L'humor surrealista té el millor aliat en el capítol televisiu de 22 minuts, i un grapat de sèries i programes d'esquetxos arrasen a mig món a través de la televisió o d'internet. Aquest reportatge de "Silenci?" repassa alguns d'aquests fenòmens més destacats.

04:17 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

"L'hora del lector" emet un programa especial amb motiu de la diada de Sant Jordi. Aquest especial del programa de llibres del 33 rebrà la visita d'una sèrie d'escriptors, que explicaran les seves vivències i faran balanç de la jornada, mentre conversen amb el director i presentador, Emili Manzano, i amb la resta de col·laboradors del programa. Alguns dels escriptors que tenen previst passar pel plató de "L'hora del lector", que emetrà una part d'aquest especial conjuntament amb l'edició del dia de l'informatiu de TV3 "La nit al dia", són: Quim Monzó, Biel Mesquida, Jorge Wagensberg, Albert Espinosa, Najat el Hachmi, Llúcia Ramis, Xuan Bello.

05:33 Túrmix clàssics - Cap. 20
06:01 Túrmix clàssics - Cap. 8
06:30 El medi ambient - Una nit a Okaukuejo
06:33 El medi ambient - L'illa Farriola
06:36 Remeis naturals - La deixebla de santa Brígida
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Els Fruittis - Un missatge d'alegria
tancar

Un missatge d'alegria

Un dels Fruittis dels poblat ha estat agraciat amb un premi de loteria. Malgrat que l'afortunat es manté en l'anonimat, totes les sospites es dirigeixen cap a en Gaspatxo, que casualment en aquells dies està molt feliç i content...

07:30 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Una visita del segle XXI: En Goril·la i el seu fill han vingut del futur
07:59 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La capseta Ara-mengen i la maledicció d'en Benzo
08:29 Codi: Lyoko - Un gran dia
tancar

Un gran dia

Els nostres herois no acaben d'entendre per què el XANA està tan interessat en el programa de "Retorn al Temps". El cas és que, sense adonar-se'n, el Súper Ordinador s'ha apoderat de la Sissi. I és que ara, el XANA és capaç, fins i tot, de controlar els humans! Qui serà el següent...?

08:55 Els petits fantasmes - L'últim misteri
tancar

L'últim misteri

Avui els Petits Fantasmes es convertiran en Petits Detectius. Al castell han començat a desaparèixer coses. L'Enric ha perdut l'última peça del seu trencaclosques, l'Eduard l'últim tall del seu pastís, i la Lucy l'última nota de la seva arpa! Però el pitjor de tot és que l'Enric no troba l'última paraula de les seves frases! I això ja comença a ser més greu!

09:03 mic 3
09:03 Ja arriba en Noddy! - El senyor Espurnes arregla el rellotge
tancar

El senyor Espurnes arregla el rellotge

El rellotge del campanar de la Ciutat de les Joguines s'ha espatllat. Tothom se l'estima molt i el senyor Espurnes està convençut que el pot arreglar. No seria pas la primera vegada. Aquest cop, però, no li serà gens fàcil. Fins i tot haurà d'anar a demanar uns quants consells a en Noddy. Entre tots dos i una mica d'imaginació, potser encara se'n sortiran...

09:13 Ja arriba en Noddy! - En Noddy fa trasllat
tancar

En Noddy fa trasllat

En Rodanxonet creu que la casa d'en Noddy podria estar en un lloc més divertit, més emocionant. El nostre heroi no s'ho pensa dues vegades, enganxa una corda a la casa i comença a voltar per tot el País de les Joguines buscant el lloc ideal per instal·lar-hi casa seva. Vols dir que trobarà cap lloc que li faci el pes? Que no estava bé, on era...?

09:24 Yoko! Jakamoko! Toto! - La multitud
tancar

La multitud

En Toto i la Yoko s'han fet amics d'uns animals que porten flors al cap i tenen una cançó i un ball que només saben ells. A en Jakamoko, en canvi, no l'han volgut a la colla, perquè no ha fet bé el ball. La Yoko, però, no hi està d'acord, i no té cap intenció de mossegar-se la llengua.

09:30 Pepa, la porqueta - Cap. 57
tancar

Cap. 57

La Pepa, després de veure el Detectiu Patata, el seu programa de televisió preferit, ha decidit que, de gran, voldrà ser una detectiu molt i molt famosa. I en Jordi també, és clar! El pare els explicarà que no cal que s'esperin a fer-se grans per fer de detectius. Amb un barret i una lupa ja poden començar a solucionar misteris!

09:35 Tork - Qui marxarà d'intercanvi?
tancar

Qui marxarà d'intercanvi?

Gràcies al programa d'intercanvi d'ajudants, l'Iris anuncia a en Tork i en Batt que un dels dos tindrà l'oportunitat d'anar-se'n uns dies de vacances. El problema és que tant en Tork com en Batt volen ser l'escollit. Davant la dificultat de decidir-se, l'Iris els proposarà tres proves: trobar un objecte amagat, no riure i la gran cursa. Qui guanyarà?

09:42 Una mà de contes - La família feroç
09:49 Explica'm un conte - Un futur ideal
09:56 Beverly Hills - només tinc ulls per tu
10:38 Beverly Hills - A ritme de jazz
11:21 Hora Tòquio
11:21 Fruits basket - De totes les formes i mides
tancar

De totes les formes i mides

El Kyo passa el primer dia a l'escola i no li agrada gens ni mica, però quan mira de fugir-ne de manera molt atrevida provoca una confrontació violenta amb en Yuki i la Tohru no té altre remei que intervenir. Cada acció té les seves conseqüències, i l'acció de la Tohru ha posat en marxa una cadena d'esdeveniments que aviat la portaran a descobrir que en Yuki i en Kyo no són el que sembla!

11:43 Els dotze regnes - L'ombra de la lluna, el mar de les tenebres. Capítol 3
tancar

L'ombra de la lluna, el mar de les tenebres. Capítol 3

Gràcies al poder del hinman, la Yoko derrota els monstres i salva els seus amics. Com que tenen molta gana, al final es veuen obligats a entrar en una granja per robar menjar. Just llavors arriba el propietari, en Takki, i els dóna menjar i roba. Llavors en Takki els promet que els trobarà una feina al poble, la Yoko se'n refia, però la Sugimoto no s'ho acaba d'empassar. Se'n van al poble i pel camí veuen que fan una obra sobre el reialme de Kei. Cap al final de l'obra, la Yoko veu l'Aozaru, un ésser que sortia al seu malson, que fa de pare i mare de la Yoko. La noia queda molt alterada.

12:11 Club Super3
12:11 El xou dels espies - La marató infernal dels conillets
tancar

La marató infernal dels conillets

Avui se celebra la Gran Marató dels conillets de peluix, un dia de l'any en què tothom envia pastanagues als conillets sense cau. La Doctora Doctora ho aprofitarà per fer la seva pròpia marató... per una causa més aviat infernal. En Víctor i l'Anita intentaran evitar-ho, però abans hauran de salvar la mare d'en Víctor d'una altra mena de conillet...

12:28 Rei - A caçar napiüts
tancar

A caçar napiüts

Les grauxes tenen el pla perfecte perquè en Bob Filat es converteixi en un heroi: fer tornar els Napiüts perquè se'n vagin les bolalegres. En Bob, però, enlloc de fer la feina, contracta un parell de mitjoners: en Turmell i en Sota-genoll. En Russell no serà menys i també se n'anirà al desert a caçar Napiüts. Només hi faltes tu! No t'ho perdis!

12:52 La màgica Do-Re-Mi - L'Aiko torna a veure la seva mare!
tancar

L'Aiko torna a veure la seva mare!

L'Aiko té una espina clavada al cor: el divorci dels seus pares. Fa mesos ja va intentar anar a veure la seva mare a Osaka, però hi va haver un malentès i es va pensar que s'havia tornat a casar. Ara ho tornarà a intentar, sense que el pare sospiti res, és clar.

13:21 Rantaro - On s'ha ficat, el bonze? / Són els mestres / M'encanten, els escacs
13:46 Domo - + info
tancar

+ info

Avui coneixerem un ós molt afamat que està decidit a enredar en Domo per ficar-lo dins de la cassola... per cruspir-se'l! Sort que en Domo se la sap molt llarga i sempre en té alguna d'amagada. Segur que se li acut alguna cosa. Vés a saber... Potser el senyor Usaji els convidaria tots dos a sopar...!

13:57 3xl.cat
13:57 El detectiu Conan - L'assassinat de l'atracament al banc
14:24 Inuyasha - La gran clau secreta de l'espasa d'ullal de ferro / El destructor del corrent explosiu
tancar

La gran clau secreta de l'espasa d'ullal de ferro / El destructor del corrent explosiu

L'Inuyasha derrota en Ryukotsusei amb l'atac més letal de la Tessaiga.

14:49 Dawson's creek - Totes les coses bones tenen un final (2)
tancar

Totes les coses bones tenen un final (2)

La gravetat del cas de Jen és cada vegada més evident mentre Dawson i els seus amics tracten de resoldre les seves desavinences. Direcció: Greg Prange Guió: Kevin Williamson & Maggie Friedman

15:31 Doctor Who - Cap. 16 Reunió a l'escola
tancar

Cap. 16 Reunió a l'escola

El Doctor investiga una escola contemporània de Londres que cada nit és ocupada per unes estranyes criatures en forma de ratpenat. A l'escola, el Doctor es troba amb una vella amiga seva, Sarah Jane Smith, que ja està treballant en el cas d'amagat. El Doctor i Sarah tenen encara comptes pendents i Rose descobreix quin és el vertader llegat de ser la companya d'un Time Lord. Al final de l'episodi, Mickey entrarà a formar part de la tripulació habitual del Tardis.

16:16 3xl.cat
16:16 Tots cinc - Vés-te'n
17:00 Curiositats del món animal - Camuflatge. L'aranya cranc
17:06 mic 3
17:06 Bumba
17:11 Les coses de casa - L'aspiradora i la catifa
tancar

L'aspiradora i la catifa

L'aspiradora corria que corria. La catifa, entremaliada, es movia i fugia. Tot seguit, va anar a parar, darrere d'un moble vell, va fer caure una vitrina i va fer un gran desgavell. L'aspiradora, desesperada, ja no sabia què fer, si avisar una fada, o anar-se'n cap al carrer...

17:14 Pepa, la porqueta - Cap. 58
tancar

Cap. 58

La Pepa i en Jordi són al parc amb tots els seus amiguets. Aviat arribarà la Rebeca, que avui vindrà amb el seu germà petit, en Ricard. En Ricard té la mateixa edat que en Jordi, i també porta un dinosaure! D'entrada, els costa una mica deixar-se les coses. Encara són una mica petits i estan aprenent a compartir. Segur que de seguida es faran bons amics, ja ho veuràs!

17:20 Carrer del zoo 64 - Cap. 1 La història d'en Nelson, l'elefant
tancar

Cap. 1 La història d'en Nelson, l'elefant

Hi va haver una vegada que en Nelson feia més soroll que tots els altres animals junts. I és que fa molt de temps, quan era més jove i encara vivia a l'Àfrica, en Nelson sempre començava el dia fent un bon badall i es posava a jugar al joc del Salt de dalt. Ell gairebé ni se'n recorda, però la Georgina en sap tots els detalls. No te'n perdis la història!

17:38 Una mà de contes - El pare sense veu
17:50 Club Super3
17:50 Tinc un coet - Compartir com bons germans
tancar

Compartir com bons germans

La Crystal s'ha quedat sense cotxe per culpa d'en Vinnie i del Coet, que l'hi han destrossat. Per això el Professor Q ha decidit que, a partir d'ara, en Vinnie i la seva germana hauran de compartir... el Coet! A en Vinnie no li fa gaire gràcia, i menys quan el Coet comença a canviar de personalitat després de sortir amb la Crystal... i els seus col·legues.

18:07 Combat Xaolín - El mal interior
tancar

El mal interior

La Kimiko ha trencat un Shen Gong Wu sense voler i l'ha amagat a l'habitació d'en Clay. L'endemà al matí, en Clay comença a comportar-se d'una manera molt estranya. Resulta que el Shen Gong Wu contenia un esperit anomenat Sibini, que si troba les Ales de Monarca, es convertirà en una criatura invencible.

18:33 Espies de veritat - Quin fàstic, els insectes!
tancar

Quin fàstic, els insectes!

Unes forces misterioses, que encara ningú no ha aconseguit veure, estan envaint tot d'instal·lacions secretes del govern. Les espies han descobert que és cosa d'en Max Exterminus, que ha ensinistrat un exèrcit d'insectes amb la intenció de fer-se amo i senyor del planeta, al costat de l'Alex...

18:55 Domo - + info
tancar

+ info

Avui l'Esther ens donarà una bona sorpresa. D'on han sortit tantes guineus? I tots germans? El cas és que en Domo, amb tantes guineus, aviat no sabrà on para. A més, això dels germans és ben curiós. Tan aviat es barallen, com es fan un tip de riure! Potser a en Domo també li agradaria tenir un germà...!

19:02 Keroro - El dia de la mare de la Momoka! A formar!
tancar

El dia de la mare de la Momoka! A formar!

Aquest any, a casa dels Nishizawa, tenen intenció de celebrar el dia de la mare d'una manera ben especial. Tots els sistemes de seguretat estan connectats i tothom està alerta pel que pugui passar. Tot i així, hi ha algú que s'acosta a la mansió i sembla que ningú no el pot aturar. L'atac és imminent! Pot passar qualsevol cosa! Qui deu ser?!

19:30 Info k - + info
tancar

+ info

Dimecres l'"Info K", presentat per Lluís Marquina des de plaça Catalunya, connectarà en directe amb les Rambles i amb el passeig de Gràcia per saber quins han estat els llibres infantil i juvenil més venuts de la diada i entrevistaran un autor. També emetran un reportatge gravat en una escola per veure com han celebrat la diada i faran un recorregut per "les rambles" de diferents poblacions.

19:44 3xl.cat
19:44 One piece - El gran enfrontament! La batalla contra els homes del capità Kuro
tancar

El gran enfrontament! La batalla contra els homes del capità Kuro

El pla de l'Usopp per no deixar passar als pirates no ha funcionat. Els pirates han desembarcat pel costat nord i ara es complica tot per a en Ruffy i tots els altres.

20:09 Somnis d'estiu
20:33 Samantha ups! - Samantha al bar
tancar

Samantha al bar

La Samantha i la Chantal s'expliquen les últimes novetats mentre es prenen alguna cosa al bar.

20:39 Samantha ups! - Les cites de la Samantha
tancar

Les cites de la Samantha

La Samantha està decidida a trobar l'home de la seva vida a través dels anuncis a la premsa. Tot i que li és complicat trobar l'home ideal, aconseguirà alguna cita...

20:44 Doctor Who - Cap. 17 La noia de la llar de foc
tancar

Cap. 17 La noia de la llar de foc

El Doctor troba amor, a més d'androides diabòlics, a la França del segle XVIII. Madame de Pompadour és perseguida per un foraster anomenat el Doctor. La podrà salvar del assassins de rellotgeria? Nota: Sophia Myles és la xicota real de David Tennant.

Progrmació BD ....
21:31 El cor de la ciutat - Cap. 1568
tancar

Cap. 1568

El Barça juga la semifinal de la Champions, en Rafa té reunió a la congregació, i en Marcel rep la visita de les seves filles. L'Eli i l'Ivan s'enfronten al despatx dels seus advocats, l'Àngela ha de preparar el càsting, en Paco rep la visita del pèrit de l'asseguradora i un convidat inesperat esguerra els plans de tots.

22:02 Pel·lícula catalana - Els pares terribles
tancar

Els pares terribles

Yvonne sent pel seu fill Michel, de vint anys, una passió gairebé incestuosa. La tieta Léo, que viu amb ells, dirigeix insidiosament la família.Una nit Michel no va a dormir a casa. Ha passat la nit amb una noia tres anys més gran que ell, de la qual s¿ha enamorat i que fins que es van conèixer tenia un amant d¿una cinquantena d¿anys. Per altra banda, aviat descobrirem que Léo ha estat sempre enamorada de Georges, el seu cunyat. Georges accepta conèixer la noia i convenç la seva dona perquè ella també ho faci. Però el que ell ignora és que la noia és Madeleine, la seva pròpia amant i que ara es disposa a abandonar-lo.

23:35 Pel·lícula - Carinyo, he enviat els homes a la Lluna (V.O.S.)
tancar

Carinyo, he enviat els homes a la Lluna (V.O.S.)

Es tracta d'una comèdia plena d'ironia. La pel·lícula ens explica la història de Rosa, una dona que té un negoci a punt de fer fallida: no hi ha manera de millorar les vendes de la seva empresa de compreses higièniques. Entre l'espasa i la paret, demana ajuda a Déu i Déu li aconsella que llegeixi una tesi sobre un experiment. Ella posa mans a l'obra i crea una pasta de dents que fa que els homes (i no les dones) siguin alfatransmutats, de manera que se'n van, pel que sembla, a la Lluna.

00:54 Beverly Hills - El dia de la mare
01:35 Beverly Hills - L'última setmana
02:19 Dallas - Vals d'aniversari
tancar

Vals d'aniversari

Tot i la complicada tàctica que JR fa servir per recuperar l'Ewing Oil a través de la Webstar Oil, li surt una competència inesperada. Bobby vol venjar-se del culpable, que sospita que ha provocat la batalla per la custòdia de Lisa.

03:06 Dallas - Amor fratern
tancar

Amor fratern

Disposat a venjar-se de JR, Bobby apunta contra la cosa que més estima el seu germà. Sue Ellen hi fa la seva particular contribució estrenyent la seva relació amb Nicholas Pearce. Casey Denault concerta una cita amb la secretària de JR.

03:54 Pel·lícula - Carinyo, he enviat els homes a la Lluna (V.O.S.)
tancar

Carinyo, he enviat els homes a la Lluna (V.O.S.)

Es tracta d'una comèdia plena d'ironia. La pel·lícula ens explica la història de Rosa, una dona que té un negoci a punt de fer fallida: no hi ha manera de millorar les vendes de la seva empresa de compreses higièniques. Entre l'espasa i la paret, demana ajuda a Déu i Déu li aconsella que llegeixi una tesi sobre un experiment. Ella posa mans a l'obra i crea una pasta de dents que fa que els homes (i no les dones) siguin alfatransmutats, de manera que se'n van, pel que sembla, a la Lluna.

05:13 Just kidding
05:25 Dallas - Vals d'aniversari
tancar

Vals d'aniversari

Tot i la complicada tàctica que JR fa servir per recuperar l'Ewing Oil a través de la Webstar Oil, li surt una competència inesperada. Bobby vol venjar-se del culpable, que sospita que ha provocat la batalla per la custòdia de Lisa.

06:12 Dallas - Amor fratern
tancar

Amor fratern

Disposat a venjar-se de JR, Bobby apunta contra la cosa que més estima el seu germà. Sue Ellen hi fa la seva particular contribució estrenyent la seva relació amb Nicholas Pearce. Casey Denault concerta una cita amb la secretària de JR.