Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Eliminació de la flora exòtica a l'antic Club Med
tancar

Eliminació de la flora exòtica a l'antic Club Med

Després d'eliminar les 400 petites cases i els equipaments de l'antic centre de vacances Club Med, per recuperar aquesta zona situada dins del Parc Natural del Cap de Creus també ha calgut treure la flora exòtica. En total, s'hauran extret tres mil tones de plantes invasores. El 80% del total corresponen a Carpobrotus, coneguda popularment com a bàlsam o ungla de gat.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Arròs al forn amb cigrons
15:50 La Riera - Cap. 53
tancar

Cap. 53

La Mercè i l'Ignasi, inevitablement, s'acabaran trobant. En Joan i en Lluís surten de festa. Tenen mala sort ambl tot. L'Ona coneix el germà toxicòman d'en Daniel i la Maribel. A la Maribel no li agrada la nòvia d'en Daniel.

16:35 Divendres - + info
tancar

+ info

Ens visita Jordi Puntí per parlar del seu nou llibre, "Maletes perdudes". Parlarem dels coloms missatgers amb Josep M. Corona, president de l'Associació de Col·lombofília, i n'enviarem un en directe des del plató de TV3 fins a Santa Coloma de Gramenet, on l'esperarà l'Espartac Peran.

18:30 Les germanes McLeod - Cap. 163 Greuges antics
tancar

Cap. 163 Greuges antics

Rose, la filla de Stevie, arriba a Drover's per quedar-s'hi un mes, però mare i filla tenen opinions diferents sobre la seva relació. Mentrestant, Stevie no es pot treure del cap la trobada amb Alex i Jodi s'enfronta a l'organitzador de la celebració del 150 aniversari de Gungellan.

19:20 Rex - Cap. 110 De nit a l'hospital
20:15 Esport Club
20:35 Espai Terra
21:00 Telenotícies vespre
21:50 Alguna pregunta més
22:25 Buscant La Trinca - + info
tancar

+ info

TV3 presenta una nova gala de "Buscant La Trinca", l'última abans de la gran final. El programa tindrà com a convidats el cantant Tomeu Penya i el polifacètic Boris Izaguirre. Ja hi ha 3 finalistes (escollits pel jurat): Antonio (per fer de Mainat), Marc (Toni) i David (Miquel Àngel). D'entre els altres 6 finalistes, aquesta setmana el públic en votarà 3 més perquè arribin a la gran final. Els 6 candidats són: DÍDAC - SERGI (per fer de Mainat); BENJAMÍ - ÒSCAR (per fer de Toni), i JOAN - QUIM (per fer de Miquel Àngel) Les actuacions d'aquesta gala són: MASSACRE I ANIQUILACIÓ: canten Antonio, Òscar i Joan. PUJA A L'AVIÓ: canten Dídac, Marc i Quim. LA GUERRA DE L'ENCIAM:, canten Sergi, Benjamí i David. HOMENATGE: canten els 3 finalistes, ANTONIO, MARC i DAVID. FANTASMES: és la cançó col·lectiva de la setmana. I a part, hi haurà un MEDLEY que també cantaran tots. EL DANUBI ÉS BLAU serà el tema que servirà per fer la batalla de personatges. TOMEU PENYA és el convidat musical, que cantarà COSES DE L'IDIOMA. I per ajudar el jurat, aquesta setmana visitarà el plató BORIS IZAGUIRRE

00:05 Entre línies
00:35 The nine. Després de la por - Tot sobre l'Eva
tancar

Tot sobre l'Eva

Nick i Kathryn fan un descobriment sorprenent sobre el robatori que implica Eva. Franny s'assabenta que Lizzie està embarassada de Jeremy. Malcolm haurà de bregar amb les responsabilitats contradictòries amb el banc i amb la vídua d'un amic.

01:20 Pel·lícula - Desapareguts a Amèrica
tancar

Desapareguts a Amèrica

Jake Neeley és un heroi de la guerra del Vietnam que rep la visita inesperada d'un antic company d'esquadró. Per a Jake, aquella guerra va ser l'episodi més trist de la seva vida i la visita li du records que el fan trontollar. A més, el seu amic li encomana una missió delicada: que tingui cura de la seva filla.

03:00 Divendres - + info
tancar

+ info

Ens visita Jordi Puntí per parlar del seu nou llibre, "Maletes perdudes". Parlarem dels coloms missatgers amb Josep M. Corona, president de l'Associació de Col·lombofília, i n'enviarem un en directe des del plató de TV3 fins a Santa Coloma de Gramenet, on l'esperarà l'Espartac Peran.

04:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Identitats - Gemma Romanya
07:55 Tot un món
08:00 Planeta Terra
08:00 National Geographic: Specials - LA TONYINA: LA REINA DELS OCEANS
tancar

LA TONYINA: LA REINA DELS OCEANS

Científics prestigiosos, biòlegs marins i pescadors de les tonyines "bluefin" estan d'acord amb el fet que s'ha de buscar la manera de mantenir la població d'aquests peixos, sense prohibir la seva pesca. Per una banda, tenen un paper important en el delicat ecosistema marí i, per l'altra, són considerats un menjar exquisit dintre de la nostra dieta.

08:55 Secrets de la natura - El narval: L'unicorn de l'oceà Àrtic
09:30 Horitzons
09:30 La transformació de l'energia - La transformació de l'energia
tancar

La transformació de l'energia

Les solucions per resoldre el problema de l'escalfament global i de la disminució de reserves de petroli no vindran d'alguna innovació tecnològica màgica, sinó d'un recurs molt abundant, renovable i molt potent: la passió, l'enginy i el compromís de persones extraordinàries. Aquesta és la història d'algunes d'aquestes persones: enginyers, empresaris, visionaris, científics i estudiants que ja comencen a transformar el món on vivim amb la seva feina, la seva creativitat i el seu compromís.

10:30 Gent del planeta - Els àngels bojos de la Línea Cinco
11:20 Quaderns de viatge - Namibie
11:45 Tendències - + info
tancar

+ info

Normalment, quan pensem en luxe ens vénen al cap feixos de bitllets, cotxes rapidíssims i joies cares. Però els temps estan canviant. Segons un nou informe, la definició real de luxe ha canviat, i és que les coses més exquisides de la vida ja no són el que eren. Als Estats Units l'art està finançat en gran mesura pel sector privat.

12:10 Clàssica - L'Orquestra de Cadaqués a Girona (2a.part Ainhoa)
tancar

L'Orquestra de Cadaqués a Girona (2a.part Ainhoa)

L'Orquestra de Cadaqués va néixer l'any 1988 en el marc del Festival de Cadaqués. Formada per una selecció de músics de tot Europa, es reuneix periòdicament per oferir en els principals cicles i festivals uns programes que es caracteritzen per l'afany d'harmonitzar les obres més conegudes del repertori simfònic amb altres d'innovadores, recuperar obres importants del patrimoni musical històric i estrenar peces de creadors contemporanis.

13:05 Taller - L'avi de la càmera
tancar

L'avi de la càmera

L'avi Jaume té 81 anys i en fa dos que es va comprar una petita càmera de vídeo digital. Ha descobert que amb ella pot explicar coses, com per exemple: explicar-li la seva vida a la seva néta. L'avi de la càmera és un retrat familiar que parteix de la passió de l'avi per filmar tot allò que té al davant, de la fascinació que sent per aquest nou llenguatge. Però al filmar, evidentment, té alguns problemes tècnics...

13:35 Ànima - + info
tancar

+ info

Raimon, seurà al sofà d'Ànima (33, a les 23.10), pocs dies abans del concert antològic que farà al festival Barnasants. Amb ell es repassarà la seva carrera, però també la nova escena musical valenciana, plena de vitalitat i de noms joves. A més, el programa d'aquesta setmana inclou un reportatge sobre l'ahir, l'avui i el demà de La Rambla de Barcelona, coincidint amb la programació del cicle "Rambleros" i de dues exposicions centrades en aquest passeig, a punt d'inaugurar-se al Palau de la Virreina.

14:30 Planeta Terra
14:30 Euskal Herria: la mirada màgica - A mar obert, costa occidental de Guipúscoa
tancar

A mar obert, costa occidental de Guipúscoa

En aquest capítol es recorre la part occidental de Guipúscoa, d'oest a est, des de Saturraran fins a Getaria. Les imatges mostren una gran quantitat de penya-segats que formen autèntiques escultures sobre l'aigua. I ofereix la visió de molts paratges als quals només es pot accedir des del mar i des de l'aire. Saturraran, Mutriku, Deba, Zumia i Getaria són les localitats que es recullen en aquest episodi.

14:55 Els 60 animals més perillosos del món
15:23 Els 60 animals més perillosos del món
15:55 L'última lleona de Liuwa - L'última lleona de Liuwa
tancar

L'última lleona de Liuwa

Aquest documental narra l'emocionant història d'un parc natural africà i de l'últim refugi d'una lleona solitària.La planura de Liuwa és un racó remot i espectacular on es troben les fonts del poderós riu Zambezi. Prades d'un daurat intens dominen aquest paisatge corprenedor.

16:45 Secrets de la natura - L'ànec mandarí: L'ocell fidel
17:10 L'Ànima del 33
17:15 Segle XX - El setge
18:20 Horitzons
18:20 Viatges misteriosos - Viatges misteriosos
tancar

Viatges misteriosos

Casos sobrenaturals i inexplicables. Al Comedy Club de Los Angeles, els actors hi veuen éssers sobrenaturals; un castell anglès és presa dels fantasmes i llums inexplicables apareixen a les muntanyes de Carolina del Nord.

19:10 L'art de menjar - El bou
tancar

El bou

Quina importància té el marisc per als pintors? I com s'ho va fer un artista del segle XVI de terra endins per elaborar un quadre amb seixanta-dues espècies marines diferents? Oliver Peyton comença a investigar sobre l'art i el peix amb l'obra de l'artista suís Paul Klee "Fish Magic" (1925), d'aspecte semblant a un còmic. Després, a Nova York, on Klee va gaudir d'una enorme popularitat, Peyton visita el conegut restaurant japonès Nobu per contemplar la recreació del quadre de Klee amb sushi.

19:35 Blogs Europa
19:45 La volta ciclista a Catalunya - Volta Ciclista a Catalunya: Salt - Banyoles
20:10 La Riera - Cap. 53
tancar

Cap. 53

La Mercè i l'Ignasi, inevitablement, s'acabaran trobant. En Joan i en Lluís surten de festa. Tenen mala sort ambl tot. L'Ona coneix el germà toxicòman d'en Daniel i la Maribel. A la Maribel no li agrada la nòvia d'en Daniel.

20:45 Bàsquet - Regal F. C. Barcelona - R. Madrid
22:40 Latituds - + info
tancar

+ info

Que les dones treballin, guanyin un sou i defensin els seus interessos, és normal als països desenvolupats, però en moltes zones rurals de l'Africà subsahariana és excepcional. Al Senegal, a la regió de Kolda, associacions senegaleses impulsen un ampli programa de promoció de les dones. Mame Cissé és una de les activistes que treballa pel desenvolupament, personal i col·lectiu, de les dones al Senegal. Es dedica principalment a organitzar les dones de les zones rurals més remotes, en cooperatives agràries. Quan s'associen, treballen cooperativament la terra i guanyen els seus propis diners, les dones incrementen la seva autonomia personal, són més respectades a la família i comencen a prendre decisions que beneficien tota la família, i especialment als fills. El projecte, possible gràcies a la solidaritat internacional, remou profundes estructures socials a les zones rurals i converteix les dones en germen d'un canvi emergent al Senegal. Un canvi que comença a fer front a un gran subdesenvolupament social. Un subdesenvolupament fruit de mals governs, però que té les seves arrels en els profunds desequilibris provocats per un segle de colonialisme, que seguia a quatre segles de tràfic d'esclaus amb els que Europa va maltractar el continent. I des de Catalunya, Ferran Iniesta, professor d'Història d'Àfrica, subratlla la importància de les cultures africanes en el desenvolupament de la Humanitat i de com, hi ha símptomes per a l'esperança i de que la recuperació pot veure la llum per primera vegada en tots aquests segles.

23:05 60 minuts - Sick around America
00:05 Els sentits humans - El tacte i la vista
tancar

El tacte i la vista

El tacte: Sense cap por, en Nigel Marven es prepara per descobrir els secrets del nostre sentit del tacte: el plaer i el dolor. Amb persones que han pres el sol, comprova la sensibilitat de diferents zones de la pell. Explora la manera com la ment pot bloquejar la sensació de dolor. I pren part en un experiment al circ per comprovar que se sent quan un faquir jau damunt d'un llit de punxes. La vista: Seguim amb en Nigel Marven mentre compara la nostra visió amb la dels millors ulls del món animal - el què veiem i el que no arribem a veure. En un bar, alguns col·laboradors que porten uns auriculars molt visibles, descobreixen que atrauen les mirades de la gent sense que facin res. En Nigel intenta fer una volta en bicicleta portant unes ulleres de bussejar. Després d'altres experiments, descobreix que tot i sent capaços de fer moltes coses, també podem deixar de veure el que és més obvi.

01:00 Blog Europa
01:15 Xesco Boix, vull ser lliure - Vull ser lliure
tancar

Vull ser lliure

Documental que, a través de diferents persones, intenta fer una construcció de la figura de Xesco Boix (1946-1984) en totes les seves facetes. D'una banda, s'entrevisten familiars, companys i amics del cantant i, d'una altra, cantants que expliquen què n'han rebut i com els ha influït la seva música.

02:10 La volta ciclista a Catalunya - Volta Ciclista a Catalunya: Salt - Banyoles
02:35 Karakia - La mar de Corea
tancar

La mar de Corea

El mar de Corea és un topònim que no existeix als nostres mapes. Les aigües que envolten aquest país porten els noms de la Xina i el Japó, els dos països que durant segles han eclipsat, pel que fa a Occident, la cultura coreana. Lluny del seu país, però, els coreans han après a integrar-se en les societats que els han acollit sense perdre de vista la seva herència cultural.

03:10 Karakia - The melting pot? - 1
tancar

The melting pot? - 1

Els Estats Units d'Amèrica són un país relativament jove, fruit de la colonització del continent per part dels europeus i de les successives migracions de gent d'arreu del món. Això fa que la societat nord-americana sigui una barreja de diferents tradicions culturals i ètnies, tot i que és la tradició anglosaxona la que hi predomina.

03:45 Latituds - + info
tancar

+ info

Que les dones treballin, guanyin un sou i defensin els seus interessos, és normal als països desenvolupats, però en moltes zones rurals de l'Africà subsahariana és excepcional. Al Senegal, a la regió de Kolda, associacions senegaleses impulsen un ampli programa de promoció de les dones. Mame Cissé és una de les activistes que treballa pel desenvolupament, personal i col·lectiu, de les dones al Senegal. Es dedica principalment a organitzar les dones de les zones rurals més remotes, en cooperatives agràries. Quan s'associen, treballen cooperativament la terra i guanyen els seus propis diners, les dones incrementen la seva autonomia personal, són més respectades a la família i comencen a prendre decisions que beneficien tota la família, i especialment als fills. El projecte, possible gràcies a la solidaritat internacional, remou profundes estructures socials a les zones rurals i converteix les dones en germen d'un canvi emergent al Senegal. Un canvi que comença a fer front a un gran subdesenvolupament social. Un subdesenvolupament fruit de mals governs, però que té les seves arrels en els profunds desequilibris provocats per un segle de colonialisme, que seguia a quatre segles de tràfic d'esclaus amb els que Europa va maltractar el continent. I des de Catalunya, Ferran Iniesta, professor d'Història d'Àfrica, subratlla la importància de les cultures africanes en el desenvolupament de la Humanitat i de com, hi ha símptomes per a l'esperança i de que la recuperació pot veure la llum per primera vegada en tots aquests segles.

04:10 Pel·lícula - Estocolm
tancar

Estocolm

Un grup d'amics se serveix de l'èxtasi per posar a prova els seus límits, creuen haver descobert el secret de la felicitat, però ressorgeixen els sentiments d'una dolorosa experiència en comú i tenen una aventura amb el tràfic de drogues. Han d'obrir els ulls i enfrontar-se a la realitat, això sí, tots plegats.

05:50 RITMES
05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 L'Ànima del 33
06:10 Travelogue of masterpieces
06:20 RITMES
06:20 Ritmes concert - Marc Parrot
tancar

Marc Parrot

Músic, productor, cantant, compositor,... Marc Parrot és un d'aquells músics catalans que s'escapa de qualsevol intent de catalogació exacta i precisa. Domina gairebé tots els aspectes de l'ofici fins a conformar una personalitat pròpia que li ha proporcionat un territori propi en el panorama musical de casa nostra.

Progrmació BD ....
07:30 LMN'S
07:45 El xai Shaun - Encontres amb en Shaun
tancar

Encontres amb en Shaun

En Shaun i en Bitzer no saben pas la nit que els espera. A la granja acaben d'aterrar dos marrecs extraterrestres amb moltes ganes de gresca... i de fer la vida impossible a tothom qui se'ls posi al davant! Com s'ho faran per aturar-los abans que es desperti el granger?! A veure quina una se n'empesca aquesta vegada en Shaun...!

07:55 En Leon - Cap. 23 El cocodril guardià
tancar

Cap. 23 El cocodril guardià

En Leon té clar que, quan té set, l'únic que ha de fer és anar a la bassa a beure aigua. Però avui resulta que hi ha un cocodril que vol tota l'aigua per ell sol... I no està per brocs! Com s'ho farà per fer-se passa la set?! I amb la calor que fa avui...!

08:00 Doraemon - El talc esportiu / L'entrenador de l'equilibri
08:22 Doraemon - Becoming a princess with a time machine / an alien
08:55 Contes clàssics - La Polzeta
tancar

La Polzeta

Hi havia una vegada una dona que volia tenir una filla, però l'única persona que la podia ajudar era una bruixa. Un bon dia li va regalar un gra d'ordi màgic, el va plantar, en va néixer una flor preciosa i de dins en va sortir una nena molt petitona. Va arribar un dia, però, que un gripau llefiscós se la va emportar per casar-la amb el seu fill. Vols saber què més va passar?

09:05 mic 3
09:05 Carrer del zoo 64 - Cap. 73 La història de la cria de bisó
09:20 Megaminimals - Un viatge a l'espai
tancar

Un viatge a l'espai

Els Megaminimals juguen al racó de la fantasia i viatgen a l'espai. Tenen la missió de recollir mostres del terra de Saturn, però la seva nau està espatllada i dóna voltes a la terra. En Larry l'arreglarà, mentre l'Eric i en Pickle preparen el berenar de la tripulació.

09:25 Bumba
09:35 L'aneguet lleig i jo - Cap. 22 Pollets a dojo
tancar

Cap. 22 Pollets a dojo

Arrel d'un comentari molt desafortunat d'en Ratso, que ha dit que les gallines són totes unes gandules, l'Esmeralda l'ha castigat a passar-se tot un dia fent-se càrrec de tots els ous i de tots els pollets del corral. En Lletget s'encarregarà dels ous, en Ratso, mentrestant, aprofitarà per ensenyar quatre cosetes als pollets... Que no els passi res!

10:05 Info k
10:15 Explica'm un conte - La maledicció de la princesa llop
10:25 Espies de veritat - Una cerimònia de graduació terrible
tancar

Una cerimònia de graduació terrible

El dia de la graduació a l'Institut Beverly Hills ha començat amb un gran misteri. Tota la classe, amb la Sam, la Clover i l'Alex incloses, han perdut el coneixement i s'han tornat a despertar a l'escola. Ha estat només un somni, la graduació? O és que estan presoneres en una rèplica de l'escola? El misteri està servit...

10:46 Espies de veritat - La companya d'habitació malvada
tancar

La companya d'habitació malvada

La Sam, la Clover i l'Alex ja són a la Universitat de Malibú, una facultat preciosa amb vistes a l'Oceà Pacífic. La Clover i l'Alex dormiran juntes. La Sam, en canvi, es trobarà amb una companya d'habitació ben peculiar. No dorm de nit, és molt competitiva i, sobretot, molt gelosa. Les sospites augmentaran amb la desaparició dels cervells de la facultat...

11:10 Inuyasha - El llaç que ens uneix: El fragment de l'esfera dels quatre esperits (1a part)
11:40 Inuyasha - El llaç que ens uneix: El fragment de l'esfera dels quatre esperits (2a part)
11:55 El xou de la granota - Cap. 45 Desitjaria que no fossis aquí!
tancar

Cap. 45 Desitjaria que no fossis aquí!

En un dels mil i un intents d'atrapar la granota, la fura ha obert l'ampolla d'un geni que feia sis-cents anys que hi estava tancat. Ara el geni li vol agrair al preu que sigui i li concedirà tots els desitjos que vulgui. La fura, en canvi, el troba una mica paparra, aquest nou amic. A més, després de tants anys, això de concedir desitjos ho té una mica rovellat...

12:10 Els desastres del Rei Artús - Embrancat amb branques
tancar

Embrancat amb branques

Davant de l'horror de tots els habitants de Camelot, la princesa Ginebra s'ha aficionat a tocar la bateria! El rei Artús, en un rampell de passió, s'ha ofert per fer-li de professor, però la seva estimada princesa l'ha convençut que li vagi a buscar una branca del roure cantaire per fer un duet. Mentre ella toca, la branca podria cantar!

12:40 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

El Club dels Caçamonstres i el senyor Smith encara no se'n saben avenir. La tieta Frida s'acaba de presentar a Singletown amb una notícia que els ha deixat tots amb un pam de nas. S'ha casat amb el Rossinyol, el millor cantant d'òpera de la galàxia! Segons el comandant, un alienígena molt perillós que ha vingut a robar-li la col·lecció de còmics!

13:05 Espies de veritat - Una cerimònia de graduació terrible
tancar

Una cerimònia de graduació terrible

El dia de la graduació a l'Institut Beverly Hills ha començat amb un gran misteri. Tota la classe, amb la Sam, la Clover i l'Alex incloses, han perdut el coneixement i s'han tornat a despertar a l'escola. Ha estat només un somni, la graduació? O és que estan presoneres en una rèplica de l'escola? El misteri està servit...

13:26 Espies de veritat - La companya d'habitació malvada
tancar

La companya d'habitació malvada

La Sam, la Clover i l'Alex ja són a la Universitat de Malibú, una facultat preciosa amb vistes a l'Oceà Pacífic. La Clover i l'Alex dormiran juntes. La Sam, en canvi, es trobarà amb una companya d'habitació ben peculiar. No dorm de nit, és molt competitiva i, sobretot, molt gelosa. Les sospites augmentaran amb la desaparició dels cervells de la facultat...

13:50 Tags
14:10 Inuyasha - El llaç que ens uneix: El fragment de l'esfera dels quatre esperits (1a part)
14:40 Inuyasha - El llaç que ens uneix: El fragment de l'esfera dels quatre esperits (2a part)
14:55 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La visita de la cosina de la Vaca, la Heidi, ha trasbalsat tota la família. La Heidi és suïssa i només parla de calés i de llacs, però és que, a més, vol enredar tothom perquè inverteixin en el seu banc! Fins i tot els animals del zoo! De fet, ara tothom està convençut de posar els seus estalvis al banc Heidi... i la Heidi se la sap molt llarga! No t'ho perdis!

15:00 Doraemon - El talc esportiu / L'entrenador de l'equilibri
15:22 Doraemon - Becoming a princess with a time machine / an alien
15:50 Espies de veritat - El dentista sonat
tancar

El dentista sonat

Abans que li fessin tancar la consulta, s'havia convertit en el dentista més famós del planeta. Ara, ha tornat amb set de venjança, armat fins a les dents amb aparells de dentista i disposat fer molt mal, fins i tot a les espies...

16:15 Espies de veritat - Fugim de l'illa de la Whoop!
tancar

Fugim de l'illa de la Whoop!

La Britney, companya de les espies, ha patit un accident amb un helicòpter de la WHOOP en una illa perduda per l'Oceà Atlàntic, on hi ha reclosos els enemics més perillosos de les nostres heroïnes: humans, robots, mutants, alienígenes... I els sistemes de seguretat no funcionen!

16:40 Keroro - La Natsumi in en Fuyuki... a la casa posseïda! A formar! / El superheroi definit
tancar

La Natsumi in en Fuyuki... a la casa posseïda! A formar! / El superheroi definit

A cals Hinata cada dia passen coses més estranyes. Pot ser que la casa estigui posseïda? Qui deu estar al darrere de tot plegat? Un cop aclarit el misteri, en Keroro, que sempre enreda tothom, ja en té una altra de preparada: la gravació en directe d'una sèrie de superherois en un món virtual creat per la seva imaginació. No t'ho perdis!

17:05 Pau, la petita guineu roja - Com creixen les plantes, Pau?
tancar

Com creixen les plantes, Pau?

En Pau està fascinat amb el jardiner que planta llavors a la parcel·la del costat. Li surten unes plantes! I unes flors! Són precioses! Avui ha decidit que ell també provarà de plantar coses. L'Eixerit i la senyora Mussol l'hi ajudaran. I el primer que haurà d'entendre és que no tot el que plantes creix... i encara menys d'un dia per l'altre!

17:10 Pau, la petita guineu roja - El so de la música
tancar

El so de la música

Avui l'Eixerit s'emporta en Pau, la Poppy i en Carbasseta a passejar... I és que els té una sorpresa preparada! Els durà a una botiga de música! Podran tocar tota mena d'instruments, remenar tots els estris, mirar-se les partitures... sense que els vegi ningú, és clar! Que si no, s'hauran de fer un tip de córrer! Els hi acompanyes?!

17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - La gran idea d'en Bob
tancar

La gran idea d'en Bob

Ara que en Bob s'ha quedat sense caravana, tothom ha decidit que el que li cal és una casa a la Vall dels Gira-sols. Però, com ha de ser, la casa d'en Bob? Tots estan d'acord que ha de ser especial, però ni al mateix Bob no se li acut cap idea que li faci el pes. Avui toca rumiar... i de valent! Vols saber com serà la casa d'en Bob?! No t'ho perdis!

17:30 El carrer dels ocells - La fira dels pastissos
tancar

La fira dels pastissos

Aprofitant que és la Fira del Pastís, en Quinn s'ha inventat una màquina per fer pastissos. Només s'hi ha de posar la massa, abaixar una palanca i en surt el pastís fet. En Samuel, la Rudy i la Dolça l'ajudaran a col·locar-los al prestatge, però sobretot no han de tocar el botó vermell... que és tan rodó i tan vermell, que t'agafen ganes de tocar-lo!

17:40 Les endevinalles de la Rac-Rac - La vaca
17:50 Una mà de contes - Ens canviem les potes ?
18:00 El xai Shaun - Encontres amb en Shaun
tancar

Encontres amb en Shaun

En Shaun i en Bitzer no saben pas la nit que els espera. A la granja acaben d'aterrar dos marrecs extraterrestres amb moltes ganes de gresca... i de fer la vida impossible a tothom qui se'ls posi al davant! Com s'ho faran per aturar-los abans que es desperti el granger?! A veure quina una se n'empesca aquesta vegada en Shaun...!

18:10 L'aneguet lleig i jo - Cap. 22 Pollets a dojo
tancar

Cap. 22 Pollets a dojo

Arrel d'un comentari molt desafortunat d'en Ratso, que ha dit que les gallines són totes unes gandules, l'Esmeralda l'ha castigat a passar-se tot un dia fent-se càrrec de tots els ous i de tots els pollets del corral. En Lletget s'encarregarà dels ous, en Ratso, mentrestant, aprofitarà per ensenyar quatre cosetes als pollets... Que no els passi res!

18:40 En Leon - Cap. 23 El cocodril guardià
tancar

Cap. 23 El cocodril guardià

En Leon té clar que, quan té set, l'únic que ha de fer és anar a la bassa a beure aigua. Però avui resulta que hi ha un cocodril que vol tota l'aigua per ell sol... I no està per brocs! Com s'ho farà per fer-se passa la set?! I amb la calor que fa avui...!

18:45 El meu amic gegant - Cap. 30 Do de pit
tancar

Cap. 30 Do de pit

Els nostres herois han conegut en Pit, un alienígena que ha vingut a la Terra per obtenir urgentment "Ügüj-frü". El problema és que ningú no sap qui és o què és això que busca en Pit. Capturat per l'SDC i amb en Linus malalt, en Pit s'ha enfadat molt i ha començat a destrossar tota la ciutat. L'únic que el pot calmar és l'"Ügüj-frü". Però, què deu ser?

19:05 Gat i gos - La bogeria dels 4x4 / L'or del gatigos
19:30 Info k
19:45 Espies de veritat - El dentista sonat
tancar

El dentista sonat

Abans que li fessin tancar la consulta, s'havia convertit en el dentista més famós del planeta. Ara, ha tornat amb set de venjança, armat fins a les dents amb aparells de dentista i disposat fer molt mal, fins i tot a les espies...

20:10 Espies de veritat - Fugim de l'illa de la Whoop!
tancar

Fugim de l'illa de la Whoop!

La Britney, companya de les espies, ha patit un accident amb un helicòpter de la WHOOP en una illa perduda per l'Oceà Atlàntic, on hi ha reclosos els enemics més perillosos de les nostres heroïnes: humans, robots, mutants, alienígenes... I els sistemes de seguretat no funcionen!

20:35 Els Podcats - Cap. 52 Missatgeria
tancar

Cap. 52 Missatgeria

Tot i que en Mimo li ha dit que s'ho pensés bé abans de fer-ho, en Senzo ha decidit intercanviar missatges amb una desconeguda que es fa dir Sheena. En Senzo sap que les noies et poden arribar a marejar molt, però també sap que home previngut val per dos. En això dels xats, però, no se sap mai què pot passar...

20:45 Tom i Jerry - Amenaça en miniatura
20:50 Tom i Jerry - El gat mecànic
21:12 Tom i Jerry - Riu bé qui riu darrer
21:15 Tags
21:22 Tom i Jerry - Llevant àncores
06:00 mic 3
06:00 Bumba
06:05 Tork - La Marxa de l'ris
tancar

La Marxa de l'ris

L'Iris anuncia que se'n va amb altres fades a un altre bosc i deixa sols en Tork i en Batt. Tots dos amics faran tot el possible per intentar que l'Iris es quedi al bosc. Ho aconseguiran?

06:15 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Avui la mare portarà la Laia a fer la revisió de la vista. Ella, d'entrada, diu que ho veu tot molt clar i que no necessita ulleres, però a la classe hi ha una nena que en porta unes de flors que són precioses. Ara a la Laia també li agradaria portar ulleres, però en Carles ja l'ha avisat que només n'haurà de dur si és realment necessari. Vols acompanyar la Laia a l'òptica?!

06:25 Pau, la petita guineu roja - Fent equilibris
tancar

Fent equilibris

En Pau se l'escolta molt a l'Eixerit, sempre n'aprèn moltes coses. Avui li ha explicat que, per ser una guineu de ciutat com cal, ha d'aprendre a tenir una mica més d'equilibri, s'ha de moure d'una altra manera... I és clar, per practicar, el lloc ideal és la carpa de circ abandonada! En Pau, tot cofoi, està decidit a convertir-se en una guineu de ciutat amb totes les de la llei.

06:30 Explica'm un conte - El dinosaure d'Hollywood
06:35 Els desastres del Rei Artús - Embrancat amb branques
tancar

Embrancat amb branques

Davant de l'horror de tots els habitants de Camelot, la princesa Ginebra s'ha aficionat a tocar la bateria! El rei Artús, en un rampell de passió, s'ha ofert per fer-li de professor, però la seva estimada princesa l'ha convençut que li vagi a buscar una branca del roure cantaire per fer un duet. Mentre ella toca, la branca podria cantar!

06:58 Els desastres del Rei Artús - El pergamí d'Arusella
tancar

El pergamí d'Arusella

Avui és el Dia del Pare i la princesa Ginebra està decidida a regalar-li el pergamí d'Arusella al seu estimat pare. La pega és que el pergamí és al Castell Rosa, vigilat per un destacament de Guardes Roses. Per sort, el rei Artús està disposat a jugar-se la vida per seva estimada princesa. El que no sap és que en Robin Hood també hi vol dir la seva!

Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - Un dia de tele
21:37 Samantha ups! - Un dia esportiu
21:40 Freqüència 04
22:05 Temps de silenci - Veritats
tancar

Veritats

Amors retrobats que han de superar el rebuig. El règim pateix, però encara es defensa. La mort de Carrero Blanco. El secret de la Victòria comença a cremar: la Carmeta lliga caps.

23:15 Temps de silenci - Els que se'n van
tancar

Els que se'n van

La malaltia d'en Frederic. Els problemes d'en Llorenç. En Ramon i la Isabel poden demostrar a tothom com són. L'allunyament forçat de la Núria i l'Antonio.

00:20 Extres Coproduccions - Eva
tancar

Eva

Any 2041. En un futur pròxim on els sers humans viuen acompanyats de criatures mecàniques. Eva, una nena de 10 anys, és testimoni únic d'un tràgic accident en el qual mor la seva mare, Lana, i arran del qual queda amnèsica. Amb l'ajuda d'Álex, un enginyer de talent, Eva s'endinsa en el màgic món de la robòtica i mira de recuperar la seva identitat. Junts, Eva i Álex revisaran el seu passat en un fantàstic viatge que els precipitarà a un final revelador.

00:25 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Salvador i l'Iñaki segueixen una teràpia inquietant. El Román es retroba amb el Recasens. El Cesc vol entrar a la banda. El Bruno, rabiós amb el Salvador. La Carla hi pren partit. Per si les coses no anaven prou malament, la Mireia fa una confessió al Quim que encara les pot empitjorar.

00:55 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

"Bronca" entre el Víctor i la Cèlia. Ella compromet el tracte amb el Robert Lamb. El Jordi deixa clar a la Carla tot el que està fent el Bruno. Ella comença a veure les coses clares.

01:30 Babylon 5 - Mort errant
02:11 Babylon 5 - Creients
02:55 Freqüència 04
03:20 Temps de silenci - Veritats
tancar

Veritats

Amors retrobats que han de superar el rebuig. El règim pateix, però encara es defensa. La mort de Carrero Blanco. El secret de la Victòria comença a cremar: la Carmeta lliga caps.

04:30 Extres Coproduccions - Eva
tancar

Eva

Any 2041. En un futur pròxim on els sers humans viuen acompanyats de criatures mecàniques. Eva, una nena de 10 anys, és testimoni únic d'un tràgic accident en el qual mor la seva mare, Lana, i arran del qual queda amnèsica. Amb l'ajuda d'Álex, un enginyer de talent, Eva s'endinsa en el màgic món de la robòtica i mira de recuperar la seva identitat. Junts, Eva i Álex revisaran el seu passat en un fantàstic viatge que els precipitarà a un final revelador.

04:35 Babylon 5 - Mort errant
05:16 Babylon 5 - Creients