TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

07:29 TN Matí - + info
tancar

+ info

L'edició del matí dels "Telenotícies", conduïda per Ariadna Oltra, per arrencar el dia amb un repàs exhaustiu a l'actualitat.

08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia. Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:00 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya. El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Risotto de tòfona i xiitakes
tancar

Risotto de tòfona i xiitakes

La tòfona negra és un dels bolets més preuats de la nostra gastronomia i com que té molt gust ¿i sobretot molta aroma- una sola tòfona ens pot servir per a molts plats si la conservem bé. Avui farem un risotto amb dos tipus de bolet, la tòfona i el xiitake.

15:57 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

L'Anna comença a donar classes amb el suport del seu pare, que l'acompanya amb cotxe. A la parada del bus coneix en Juli, amb qui s'intercanvia una bossa accidentalment. En Litus està enfadat amb l'Eva per la bronca que li va clavar a l'Ismael. L'Eva es defensa i li diu que pensa anar a parlar amb l'institut. Ho fa i hi ha conseqüències. La Sílvia comença a fer classes de piano amb la Gemma, però no s'entenen gens. Queden per sopar amb l'Eulàlia, una dona molt simpàtica que van conèixer a Salzburg durant el cap de setmana. L'Ivan continua en xoc després del que li ha demanat en Gabriel a la carta.

16:33 Tot es mou
20:15 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre. El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta. Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Òscar Andreu, Peyu i Marc Giró, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:09 Sense ficció - Adeu a les botigues?
tancar

Adeu a les botigues?

Dinou botiguers parlen en el documental Adeu a les botigues? sobre el futur del petit comerç i es pregunten sobre la viabilitat de la botiga en plena crisi de model empresarial, amb la pandèmia i l'explosió de les compres per internet.

23:10 Valor afegit - Sultans de l'algoritme
tancar

Sultans de l'algoritme

"Valor afegit", dirigit i presentat per Albert Closas, analitzarà com el futur del petit comerç depèn de l'aposta que faci pel comerç electrònic. Però, quins perills té acabar en mans dels gegants del sector, els sultans de l'algoritme?

00:10 Més 324 - + info
tancar

+ info

"Més 324", un espai de debat diari sobre temes d'interès i d'actualitat, amb els millors especialistes i protagonistes del dia, dirigit i presentat per Xavier Graset.

01:44 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:00 Rumba a l'estudi - Pantanito
04:59 Folc a l'estudi - Carol Durán - Soroll Blanc
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer. El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català". "El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:10 Especial animac - Animac 2021
tancar

Animac 2021

Una prèvia del que serà la Mostra de Cinema d'Animació de Lleida, Animac 2003 La setena Mostra de Cinema d'Animació de Lleida, Animac 2003, se celebrarà els dies 20, 21, 22 i 23 de febrer. A les portes d'aquesta consolidada mostra d'animació, el 3xl.net fa un repàs a les seccions que la formen, presentant-les a través de dues entrevistes i fragments dels materials d'animació que es podran veure a Lleida. Una de les novetats de l'Animac d'enguany, de què el programa especial es fa ressò, és la projecció dels treballs realitzats per alumnes de diferents instituts de Lleida dins la secció "Superanimac", basada en mostres de cinema d'animació realitzat per nens i nenes d'entre 6 i 12 anys que es projectaran juntament amb treballs infantils d'altres països com l'Argentina i Bòsnia, entre d'altres. L'Especial s'emet en el marc del 3xl.net i no faltarà una mirada a l'Animació més actual, atrevida i trencadora. Un repàs que va des dels curtmetratges més guardonats fins als més alternatius, passant per retrospectives, i per descomptat un apartat dedicat als talents locals. El programa és un repàs àgil i fresc del que donarà de si l'Animac. El programa acabarà amb l'emissió d'un episodi de 7 minuts de la sèrie "Pic Pic André Show", dels prestigiosos animadors belgues Stéphane Aubier i Vincent Patar. Els personatges d'aquesta sèrie són un cavall i un porc que es veuen immersos en les situacions més delirants. Destaca l'originalitat de les seves històries, la imaginació i el ritme frenètic de les seves accions.

22:44 Pel·lícula - Quan cau la neu
tancar

Quan cau la neu

QUAN CAU LA NEU (Despite the falling Snow) Direcció i guió: Shamim Sarif Producció: Falling Snow, Enlightenment Productions Any: 2016 País: Gran Bretanya Durada: 93 minuts Fotografia: David Johnson Música: Rachel Portman Intèrprets: Rebecca Ferguson, Charles Dance, Sam Reid, Antje Traue, Thure Lindhardt, Oliver Jackson-Cohen, Anthony Head, Amy Nuttall, Trudie Styler, Ben Batt, Milos Timotijevic, Branislav Tomasevic, Ana Sofrenovic, Peter J. Chaffey, Tamara Krcunovic, Mark Jax Moscou, 1959. En plena guerra freda, la jove Kàtia, que de petita va perdre els seus pares executats a mans del brutal règim estalinista, que els acusava de dissidents, fa veure que és una ciutadana comunista modèlica, però en realitat ella i el seu amic Misha fan d'espies per passar informació als nord-americans. En Misha també és amic d'en Sasha, un jove polític comunista idealista que ocupa un càrrec important al Ministeri d'Afers Estrangers i que està convençut que la política pot servir per millorar les coses per a tota la societat. A petició d'en Misha, la Kàtia es comença a veure amb en Sasha per obtenir-ne informació útil per passar-la als nord-americans, però de seguida se n'enamora i ha de triar entre l'amor i les seves conviccions.

00:17 Curtcircuit 33 - Especial Premis VOC
tancar

Especial Premis VOC

FERIDES ¿ Joan Paüls ¿ Ficció / NEGRE DE MERDA ¿ Manel Serrat ¿ Documental / SÒL ¿ Clàudia Munuera ¿ Ficció / SAVIS DE L'HORTA ¿ Documental

01:17 La ciutat àrtica - Superrosegadors urbans
tancar

Superrosegadors urbans

Una de les bèsties salvatges amb qui comparteixen espai els habitants d'Anchorage, a Alaska, són els castors, els rosegadors més grans de l'Amèrica del Nord, capaços de transformar l'entorn... de vegades massa i tot! Tant o més problemàtics són els porcs espins; sobretot, per als gossos, que, quan s'hi emboliquen, en surten ben malparats. Més simpatia provoquen els emblemàtics ants, que campen lliurement per la ciutat i crien, fins i tot en patis particulars.

02:05 El món des de l'aire - D'Avinyó a Mònaco
tancar

D'Avinyó a Mònaco

En aquest episodi farem un viatge per la Provença i la Costa Blava, i l'acabarem a Mònaco. Sortirem d'Avinyó, ciutat dels papes, passarem per diversos pobles enfilats en turons enmig de boscos i camps d'espígol, veurem restes romanes i sobrevolarem la Camarga, les seves salines i la ciutat de Marsella. A partir d'aquí, anirem seguint la costa mediterrània passant per sobre de pobles i ciutats que evoquen les vacances de la jet-set mundial.

02:31 Especial animac - Animac 2021
tancar

Animac 2021

Una prèvia del que serà la Mostra de Cinema d'Animació de Lleida, Animac 2003 La setena Mostra de Cinema d'Animació de Lleida, Animac 2003, se celebrarà els dies 20, 21, 22 i 23 de febrer. A les portes d'aquesta consolidada mostra d'animació, el 3xl.net fa un repàs a les seccions que la formen, presentant-les a través de dues entrevistes i fragments dels materials d'animació que es podran veure a Lleida. Una de les novetats de l'Animac d'enguany, de què el programa especial es fa ressò, és la projecció dels treballs realitzats per alumnes de diferents instituts de Lleida dins la secció "Superanimac", basada en mostres de cinema d'animació realitzat per nens i nenes d'entre 6 i 12 anys que es projectaran juntament amb treballs infantils d'altres països com l'Argentina i Bòsnia, entre d'altres. L'Especial s'emet en el marc del 3xl.net i no faltarà una mirada a l'Animació més actual, atrevida i trencadora. Un repàs que va des dels curtmetratges més guardonats fins als més alternatius, passant per retrospectives, i per descomptat un apartat dedicat als talents locals. El programa és un repàs àgil i fresc del que donarà de si l'Animac. El programa acabarà amb l'emissió d'un episodi de 7 minuts de la sèrie "Pic Pic André Show", dels prestigiosos animadors belgues Stéphane Aubier i Vincent Patar. Els personatges d'aquesta sèrie són un cavall i un porc que es veuen immersos en les situacions més delirants. Destaca l'originalitat de les seves històries, la imaginació i el ritme frenètic de les seves accions.

03:05 Curtcircuit 33 - Especial Premis VOC
tancar

Especial Premis VOC

FERIDES ¿ Joan Paüls ¿ Ficció / NEGRE DE MERDA ¿ Manel Serrat ¿ Documental / SÒL ¿ Clàudia Munuera ¿ Ficció / SAVIS DE L'HORTA ¿ Documental

04:05 Volcans i homes - L'illa de la Reunió. Al cor dels volcans
tancar

L'illa de la Reunió. Al cor dels volcans

En aquest episodi, Arnaud Guérin, geòleg i fotògraf professional, ens porta a l'illa de la Reunió. Entre d'altres coses, l'acompanyarem en la seva visita als dos grans volcans de l'illa, el vell i suposadament apagat Piton des Neiges i el jove volcà Piton de la Fournaise, que manté una activitat constant. També veurem la seva incursió espeleològica en un túnel creat per la lava i l'acompanyarem en la seva visita al circ geològic de Mafate, al Piton des Neiges, i a la remota comunitat de Marla, que viu gairebé en l'autarquia.

04:31 Karakia - Moussa (Dakar) / Rosi (Mèxic)
tancar

Moussa (Dakar) / Rosi (Mèxic)

Un nou país, un nou clima, nous amics, família i feina. En pocs anys, la vida d'en Moussa ha canviat de dalt a baix. Tot i això, el record de Dakar, del barri de Yembel on vivia, dels seus nombrosos germans, continua molt present a Lleida. Una de les coses que més li agrada ara és donar a conèixer la seva cultura als nous amics. La possibilitat de trobar, a dues passes de casa, molts dels productes que enyora li ha permès fer plats com el sub canya, tan ric d'ingredients diversos -iahatú, kani, iet...- o aconseguir el cuscús de mill amb el qual es prepara el xacri, una de les postres més populars. En els seus menús no hi poden faltar dues begudes que molta gent aquí considera insòlites: el bissap, feta amb fulles de flor d'hibisc, i el buy, feta amb el fruit del baobab, emblema del Senegal. Tots sabem que el menjar forma part de l'expressió cultural dels pobles. La Rosi, a més, dedica bona part de la seva vida professional al seu estudi. Va començar a Mèxic DF, la seva terra, va seguir a diferents països de Llatinoamèrica i des de fa uns anys, a Barcelona. Però en el món de la gastronomia no només es viu de teoria i el que més li agrada a la Rosi és la cuina en si, la que omple els fogons de cassoles i l'obrador d'estris com el molcajete o les tortilleras.

05:06 Thalassa - L'ESTELA DELS FENICIS
05:27 L'illa del tresor - Jose mari bakero
tancar

Jose mari bakero

Té com a objectiu principal oferir "el que al llarg de la setmana veu l¿espectador, però no sap que veu". L'espectador veu coses que no sap que veu. L¿objectiu de "l¿illa del tresor" és dotar d¿intenció poètica, mitjançant la paraula, la música, la imatge o el silenci, totes aquelles coses que es creguin oportunes i que hagin vist la llum- ja que sigui de l¿actualitat o de la mirada dels presentadors- al llarg de la setmana.

Progrmació BD ....
06:00 Rovelló - El segrest de la castanyera
tancar

El segrest de la castanyera

Ja fa unes quantes nits que algú roba ous del galliner de Mas Tolosa. Per aquest motiu, el Llisot posa en alerta els gossos: els demana que a les nits estiguin a l'aguait i els entrena perquè bordin com gossos perillosos. Aquella mateixa nit, el Rovelló sent un soroll sospitós. Tot sol enxampa la Tia Nyera disfressada de Castanyera. La foscor i els lladrucs de gos perillós del Rovelló fan que no es reconeguin mútuament.

06:25 Rovelló - Uns troncs molt generosos
tancar

Uns troncs molt generosos

La nit de Nadal, el Rovelló veu com els de Mas Tolosa fan cagar el tió. L'endemà se'n va al bosc a la recerca d'un tronc perquè cagui un os per a ell. La guineu Com-Fuig se'n riu d'ell: el tió només funciona amb les persones. Però el Rovelló està decidit a no moure's del bosc fins que el tronc li doni l'os.

06:52 Dinotrux - D-structor
tancar

D-structor

El D-Structor vol aconseguir tots els supercarregadors com sigui i això fa que estigui a punt d'acabar a mans dels ferràptors. Per sort, o per desgràcia, el seu germà l'ajuda a sortir-se'n. Mentrestant, el Dozer no vol admetre que potser la Skya torna a tenir raó i també es fica en un embolic.

07:17 Mike el magnífic - Abracatàstrofe
tancar

Abracatàstrofe

No hi ha res com un truc de màgia per impressionar la gosseta dels teus somnis. Però l'Iris no és l'única que queda impressionada quan el Mike comença a fer trucs de màgia i multiplicar pilotes: el Freddy es pensa que la vareta és màgica de veritat i somia a multiplicar-se ell mateix per poder envair la casa dels Mikkelsen sense que el Mike hi pugui fer res. La lluita per la vareta serà ferotge...

07:24 Mike el magnífic - Quin dormilega
tancar

Quin dormilega

El Mike passa la nit del lloro per culpa d'una mosca empipadora que no el deixa dormir ni una mica, i l'endemà al matí el pobre no s'aguanta de son. De manera que quan els ossos rentadors entrin a la casa en el seu intent habitual de robar, l'Iris i les tortugues hauran de fer mans i mànigues perquè el Mike es mantingui despert i els foragiti.

07:31 Mike el magnífic - Robotix 3000
tancar

Robotix 3000

La partida de dames del Mike i l'Iris queda sobtadament interrompuda per la irrupció a la casa dels ossos rentadors Freddy i Mercury, que hi han entrat com sempre amb la intenció de robar. Amb el que no compten els ossos rentadors és amb el robot aspiradora, que els confondrà amb brossa i els començarà a empaitar, fins que un cop trastocarà el robot i portarà el caos a la casa.

07:39 Mike el magnífic - El millor del concurs
tancar

El millor del concurs

Quan la Louise anuncia que hi ha un concurs per a gossos al poble i pregunta si hi poden inscriure el Mike, la mare es fa un tip de riure i diu que el Mike no és un gos atlètic. Ferit en l'orgull, el Mike demanarà ajuda a les tortugues esportistes i a la gosseta Iris per muntar una pista d'entrenament i posar-se en forma per al concurs.

07:46 Mike el magnífic - El rival
tancar

El rival

Els plans del Mike per sortir amb l'Iris se'n van en orris quan la troba al pati de casa seva jugant amb un altre gos. És la guerra! El Mike i el Cassius començaran una competició sense treva per mirar d'impressionar l'Iris, que s'ho mira horroritzada. Però quan els ossos rentadors es colen a la casa per robar, els dos rivals pels amors de l'Iris hauran d'unir forces per fer fora els intrusos.

07:53 Pat, el gos - Superbitlles
tancar

Superbitlles

El Víctor desafia la Lola a una partida de bitlles per veure qui és el millor jugador del barri, i està ben decidit a fer trampes. El Pat, però, se n'adona ràpidament i es veu obligat a intervenir-hi per ajudar la Lola a no perdre la partida. Al mateix temps, el Caputxet desapareix i el Pat haurà de fer el possible per recuperar-lo.

08:01 Pat, el gos - Ràpid i net
tancar

Ràpid i net

Amb la càmera del seu pare, la Lola es proposa rodar una pel·lícula d'acció amb el títol "Supercaputxet contra el Doctor Pat". Per fer-ho, li demana a la mare el robot aspirador, que, en un moment de distracció, es posa en marxa i provoca que el Víctor enjegui el seu gos Tanc a perseguir el Pat i el Caputxet pels carrers de la ciutat. El vídeo, que la Lola penja a internet, és un èxit entre els seus amics.

08:07 Pat, el gos - La impressora 3D
tancar

La impressora 3D

La mare de la Lola s'ha comprat una nova impressora 3D i la Lola té la intenció de fer-la servir en tornar d'escola per fer regals per als seus pares. Abans, però, el Pat l'haurà de recuperar de les urpes dels coloms.

08:17 Pat, el gos - Seu, aixeca't, jeu
tancar

Seu, aixeca't, jeu

Per a un concurs de mascotes, el Víctor presenta el talent del Tanc com a ballarí fent servir un ritme del seu mòbil. Els coloms, que s'adonen que el Caputxet se sent atret per la música, decideixen robar-li el mòbil al Víctor. El Pat haurà d'aconseguir rescatar el Caputxet.

08:25 Comptem amb la Paula - El germà del senyor mercader
tancar

El germà del senyor mercader

La Paula i la seva colla reben una invitació del mercader dient que vol que coneguin el seu germà mecànic. Al començament, com que no el reconeixen, en desconfien, però quan saben qui és, no dubten a córrer a la farmàcia a comprar-li la medecina que necessita. En Billy no les té totes, perquè no coneix la farmacèutica, però aprèn a parlar amb els desconeguts i aconsegueix el medicament.

08:38 Comptem amb la Paula - Vigilem amb les tisores!
tancar

Vigilem amb les tisores!

La Paula i els seus amics s'ensenyen el dibuix que ha fet cadascun, llevat d'en Tim, que no l'ha pogut acabar perquè li falta el color lila. En Tim deixa el dibuix a mitges i se'n van tots al desert a comprar-li un llapis de color lila al mercader. El mercader els proposa donar-los-en un de franc si l'ajuden a tallar uns papers per fer cartells. L'important, però, és saber fer anar les tisores!

09:00 La Franny i les sabates màgiques - Temps boig
tancar

Temps boig

Avui unes botes d'aigua duran la Franny fins a un estany on hi coneixerà en Randall, un ànec que està refredat com una sopa. A més, no para d'atabalar els altres dient-los que ja és hora de migrar cap al sud, que ja ha arribat l'hivern. La Franny no sap ben bé com fer-s'ho per convènce'l que encara no fa prou fred, però segur que al final se li acut la manera...

09:11 La Franny i les sabates màgiques - Tunelvisió
tancar

Tunelvisió

Ja saps que a la Franny li encanta retrobar-se amb vells amics. Avui està de sort, perquè els peus la duran a veure en Harry, un hàmster que és molt amic d'ella. Però en Harry està una mica trist, perquè se li ha espatllat la roda i no pot fer exercici. La Franny el pot ajudar, però primer l'ha de convèncer d'entrar al túnel... i en Harry és del morro fort!

09:22 La Franny i les sabates màgiques - Festa Fais Do Do
tancar

Festa Fais Do Do

Avui unes botes duran la Franny als pantans de Florida, on hi coneixerà en Zydeco, un caiman que és tan tímid que no para d'inventar-se excuses per no haver d'anar a la festa Fais Do Do. En Gumbo també hi ha convidat la Franny, que té moltes ganes d'anar-hi: hi haurà un munt de menjar, es faran un tip de ballar... i en Zydeco ens deixarà tots amb un pam de nas! No t'ho perdis!

09:32 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Camping in the Cold (Story)
09:37 Wow! English Method - Early Primary Green - Silly Family Photo Stories (Story)
09:42 Kiwi - The blue butterfly
tancar

The blue butterfly

En Twini i en Twiki són els divertits germans Kiwi, dos animals de plastilina que introdueixen els nens en paraules angleses a través d'històries divertides. A la cuina o durant una visita al museu, mentre es neteja, es prepara un aniversari o es fan manualitats, totes les circumstàncies són bones per descobrir vocabulari i ortografia. Aquesta sèrie d'edutainment stop-motion va guanyar el premi Educational Film Award al Festival d'Atenes.

09:47 BabyRiki - Chalk
tancar

Chalk

La Pandy troba un guix groc i el vol fer servir per dibuixar un gran laberint per jugar-hi. Però en va trencant trossets per ajudar els seus amics. Al final, quan vol dibuixar el laberint a terra, resulta que se li fa malbé el tros de guix que li quedava. Però sort que els seus amics l'ajuden! En aquest episodi, els més menuts aprenen que, ajudant els altres, fas que estiguin contents.

09:52 Zoobabu - Sheep
tancar

Sheep

Endevina qui s'amaga dins la capsa! És un ocell? És un ós? És Zoobabu! El joc d'endevinalles més divertit al què hagis jugat mai. Has vist mai una trompa tan grossa? I una pell tota tacada de blanc i negre? I has vist aquest, com s'arrossega poc a poc? Pas a pas, tot seguint els indicis, una capsa et donarà les claus per tal d'esbrinar quin animal s'hi amaga, a dins. Zoobaub és la primera sèrie en 3D estereoscòpic per a TV, Blue-Ray i VOD.

09:54 Wow! English Method - Primary Silver - It's Party Time (Story)
09:59 Wow! English Method - Primary Bronze - On the Farm (Story)
10:07 La família Teixó-Guineu - En Timbal, el campió
tancar

En Timbal, el campió

Per primera vegada la Guineta li guanya una cursa al seu pare. I ell li regala un collaret de campiona, del qual n'està molt orgullosa. Per posar-se a prova contra en Pinxo, deixa el collaret sota la vigilància d'en Timbal. Però mentre en Timbal fa una becaina, els gats del poble li roben el preuat collaret.

10:19 La família Teixó-Guineu - La vida dels grans
tancar

La vida dels grans

En Martís ha decidit que ja és gran i pot anar-se'n a viure tot sol amb els seus germans. En Pinxo se'n vol anar amb el seu amic: excavaran un cau sota un arbre, menjaran quan els doni la gana i se n'aniran a dormir a l'hora que els vingui de gust. Quan se n'assabenten, la Guineta i en Timbal se'n van a buscar-los, perquè ells també volen viure com els grans.

10:31 Espies de veritat - No facis mímica on no et demanen
tancar

No facis mímica on no et demanen

Les investigacions sobre l'home misteriós que deixa les seves víctimes sense veu han fet que les nostres heroïnes descobreixin que es tracta d'un mim que vol obligar tot el món a viure com ell. La comunicació arreu del planeta s'està fent impossible¿ Fins i tot les espies s'han quedat sense veu! I això de parlar fent mímica és més complicat del que sembla¿

10:52 Espies de veritat - L'atac de la Mandy gegant
tancar

L'atac de la Mandy gegant

En el concurs d'aquest any de Miss Beverly Hills hi ha dues participants que et són ben conegudes: la Mandy i la Clover. Totes dues s'han fet un tractament de bellesa especial, la Mandy amb resultats que es veuen d'una hora lluny, sobretot perquè s'ha tornat literalment gegant. I per acabar-ho d'adobar, estan desapareixent totes les seves rivals¿

11:15 La màgica Do-Re-Mi - Targetes grogues a la revisió mèdica?
tancar

Targetes grogues a la revisió mèdica?

La Flor ha estat de mala sort. No ha pogut aprovar la segona revisió mèdica perquè les seves mares no han sabut contestar totes les preguntes que els han fet. Tot i així, la Majoheart li donarà una altra oportunitat. S'ho jugarà tot al pròxim examen!

11:36 La màgica Do-Re-Mi - La Do-re-mi es casa?
tancar

La Do-re-mi es casa?

L'equip de la Botiga Màgica se n'ha anat a la regió de Tohoku. Allà hi han conegut en Shinzo, un noi molt extravagant, que s'ha declarat a la Do-Re-Mi. En Shinzo té una vaqueria i la Do-Re-Mi ja es veu la noia més feliç del món. Menjarà bistec cada dia!

11:57 En Grizzy i els Lèmmings - El mapa del tresor
tancar

El mapa del tresor

En Grizzy i els lèmmings descobreixen sota el parquet de la cabana l'entrada d'una galeria subterrània i un mapa del tresor. En aquest mapa s'assenyala el lloc on hi ha el tresor amb una "X". Mirant-lo de prop, però, el tresor que hi ha representat s'assembla molt a un pot gegant de crema de xocolata.

12:04 En Grizzy i els Lèmmings - Un problema de mides
tancar

Un problema de mides

Quan un meteorit cau prop de la cabana, comencen a créixer unes baies misterioses que fan exageradament més gros qualsevol animal que en mengi, com per exemple una perdiu. Pujar dalt d'una perdiu gegant que ho destrossa tot mentre cavalca és el somni dels lèmmings. En Grizzy, en canvi, troba que és veritable malson.

12:11 En Grizzy i els Lèmmings - Confusió mental
tancar

Confusió mental

L'ossa estimada d'en Grizzy ha rebut un cop molt fort al cap i ara es pensa que és un lèmming. En Grizzy creu que un petit cop al cap li farà recuperar la memòria. L'únic problema és que els lèmmings estan encantats amb la seva nova companya i no tenen cap intenció de deixar que en Grizzy la canviï.

12:17 En Grizzy i els Lèmmings - Germà de mentida
tancar

Germà de mentida

En Grizzy construeix un robot molt semblant a ell per mantenir allunyats els lèmmings, mentre ell prepara crispetes per la seva ossa estimada. Però la intel·ligència artificial del seu doble deixa molt a desitjar. Tant de bo fos tan eixerit com l'original...

12:25 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El flautista de Sherwood
tancar

El flautista de Sherwood

Una plaga de rates infesta el poble de Nottingham, i en Robin i la seva colla proven de foragitar-les sense èxit. Fins que en Tuck, de casualitat, les atreu amb els seus xiulets. Les rates ja han arribat al castell i el príncep Joan en fuig esfereït. Mentrestant, en Tuck ha fabricat una flauta, amb què en Robin, pagat pel príncep, treu les rates del castell. Amb tot, cal un recurs extraordinari per fer fora les rates definitivament.

12:37 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Un rei de més
tancar

Un rei de més

El príncep Joan descobreix un joglar pèssim que s'assembla molt al rei En Ricard, i aprofita l'absència del monarca per fer-lo aparèixer com un rei tirànic i poder arrabassar-li el tron. En un primer moment, l'impostor aconsegueix enganyar a tothom i el príncep és aclamat pel poble; però en Robin s'adona del frau i fa tornar En Ricard a temps de desbaratar els plans de l'aprofitat del seu germanet.

12:50 Les Sisters - La "germanetitis"
tancar

La "germanetitis"

A la Wendy li surten tot de granets i no para d'esternudar i de gratar-se quan se li acosta la Marine. I si s'ha tornat al·lèrgica al corconet? La Wendy li explica que ha agafat la "germanetitis", una al·lèrgia a les germanetes que pateixen alguns adolescents. I això vol dir que la Marine no podrà tornar a jugar amb la seva germana? No. Perquè la Wendy es curi només cal que la Marine no se li acosti en tota la tarda.

13:02 Les Sisters - El do de la Wendy
tancar

El do de la Wendy

Per participar en un càsting sense que la Marine ho espatlli tot, la Wendy té una idea genial: farà creure a la seva germana petita que pot llegir la ment. La paparra és tan previsible que serà bufar i fer ampolles. I funciona! Però la Marine acaba descobrint l'engany i demostrarà a la seva germana gran que ella no és l'única que té un do.

13:16 Les Sisters - Quin coco!
tancar

Quin coco!

La Marine contesta correctament les preguntes d'un famós concurs de ràdio... sense dir-li a la Wendy que era una reemissió i que el dia abans havia sentit totes les respostes. La Wendy queda bocabadada amb la nova intel·ligència de la seva germana. La Marine hauria d'estar contenta, però es veu que la Wendy estima més la nova Marine, amb la seva passada de quocient intel·lectual, que la Marine de tota la vida.

13:29 Un drama total: la gira mundial - Enamorats del Louvre
tancar

Enamorats del Louvre

Avui fem parada a París, on els tres equips hauran de trobar tres estàtues que en Chris ha amagat pel Museu del Louvre. D'entrada, sembla una prova força senzilla, però això és "Un drama total", i els concursants que queden ho hauran de fer perseguits per un ós, una foca i un ieti! En sortiran vius, d'aquesta prova cultural? Qui rebrà, avui, el Petó de la Vergonya?

13:51 Un drama total: la gira mundial - Una aventura marinera
tancar

Una aventura marinera

Avui aterrem a Terranova, a la bonica costa del Canadà. La primera prova, després de llançar-los al mar, és nedar fins a una barca i començar a remar! Els dos primers equips que arribin a la costa participaran en l'últim repte, i començaran una prova eliminatòria de relleus, bevent-se una ampolla de vinagre de poma! Vols saber com continua?

14:11 La Pantera Rosa - Rosa psicodèlic
14:17 La Pantera Rosa - Borratxera rosa
tancar

Borratxera rosa

La pantera rosa està trista i sola, asseguda en un banc del parc. De cop, passa per allà un borratxo que se'n compadeix i la convida a anar a casa seva perquè s'animi una mica. A casa però, hauran d'anar amb molt de compte de no despertar la senyora, que està més que tipa d'aguantar els amics borratxos del seu marit.

14:23 La Pantera Rosa - Rosa a pes
tancar

Rosa a pes

Tot passejant pel carrer, la pantera rosa troba una curiosa bàscula que parla. I no només parla, sinó que endevina el futur. La bàscula és tan convincent que aconsegueix que la pantera se l'endugui a casa seva després de prometre-li que amb ella no haurà de patir mai més pel que pot passar l'endemà, ja que ella l'informarà de tot.

14:28 La Pantera Rosa - La conspiració del paquet rosa
tancar

La conspiració del paquet rosa

Un malfactor obliga de males maneres la pantera rosa a entregar un paquet misteriós a l'ambaixada eslobvanesa. Ella no té cap més remei que intentar-ho però el gos guardià de l'ambaixada no li posarà les coses gens fàcils. La pantera rosa farà una exhibició, com sempre, de la seva tenacitat.

14:33 La Pantera Rosa - Seguint el rastre de la pantera solitària
14:39 El xai Shaun - Costa d'empassar
tancar

Costa d'empassar

Un observador d'ocells ha perdut el reclam per cridar els ànecs al camp on pasturen les ovelles, i en Shaun, després de divertir-s'hi una estona i de fer riure a tot el personal, sense voler, se l'ha acabat empassant. Les ovelles continuen rient, i més que mai! El que no està tan content és en Shaun, que està fent anar tots els ànecs de corcoll!

14:45 El xai Shaun - El robatori de l'osset de peluix
tancar

El robatori de l'osset de peluix

El granger descobreix que es poden guanyar molts diners amb joguines antigues. Quan troba l'osset de peluix del Timmy el fica en una caixa forta d'última generació convençut que val una fortuna. Com s'ho faran el Shaun i els altres per recuperar l'osset de la gran fortalesa i tornar-lo al pobret Timmy?

14:51 El xai Shaun - El granger pudent
tancar

El granger pudent

La higiene personal del granger cada vegada va pitjor. Ara és complicat fins i tot acostar-t'hi, si no vols caure d'esquena a terra. El Shaun, el Bitzer i la resta del ramat han decidit que hi han de fer alguna cosa urgent per posar-hi remei i ja ho tenen tot preparat per oferir-li un servei de neteja que recordarà tota la vida!

15:00 El detectiu Conan - El tren del misteri (Sortida)
tancar

El tren del misteri (Sortida)

En Conan i companyia pugen al Tren del Misteri per fer un viatge molt especial. Durant el trajecte es fa un concurs de deduccions. L'Ai nota la presència dels Homes de Negre, mentre en Conan i els altres es concentren en el que creuen que és un assassinat de broma, fins que s'adonen que un vagó ha desaparegut. I aquí comença la investigació.

15:21 El detectiu Conan - El tren del misteri (Túnel)
tancar

El tren del misteri (Túnel)

En Conan i els seus amics han pujat al Tren del Misteri, una locomotora que ningú sap on va. Durant el trajecte, s'organitza un concurs de deduccions, un joc que es converteix en realitat amb la mort d'un passatger en un dels compartiments. En Conan i els seus comencen a investigar qui pot haver entrat al compartiment de la víctima, però els testimonis no encaixen. Mentrestant, l'Ai nota la presència inquietant dels Homes de Negre.

15:43 Les Tres Bessones - Sandokan
tancar

Sandokan

Les Bessones aprofiten que la seva àvia s'ha adormit per fer un passeig en barca. L'Avorrida, que sempre les vigila, les enxampa i les castiga a conèixer en Sandokan, a qui troben lluitant per salvar el príncep Nyssa de les urpes d'en Brooke. Les nenes ajudaran en Sandokan a alliberar el poble de Sarawak.

16:05 Les Tres Bessones - Els músics de Bremen
tancar

Els músics de Bremen

Durant la nit, un burro comenta a les tres bessones que el seu amo vol comprar-se un tractor, que substituirà la feina de l'animal. L'endemà decideixen, per aquest motiu, anar-se'n tots a la ciutat de Bremen per començar-se a guanyar la vida com a músics. Finalment, acabaran viatjant en vaixell a través dels canals i, durant el trajecte, es troben amb altres animals -un gos, un gat i un gall- que també desitgen convertir-se en músics i que decideixen acompanyar-los.

16:28 Bob, el manetes - L'ajudant del senyor Bonvent
tancar

L'ajudant del senyor Bonvent

El senyor Bonvent, que ho està organitzat tot per l'arribada de 5 nouvinguts a la Vall dels Gira-sols, ha deixat el seu mòbil al Carbassot, que de seguida s'ha apuntat a ser el seu ajudant. Una trucada de la senyora Bonvent farà que el Carbassot es pensi que són 45, els nouvinguts. Com s'ho farà ara per trobar lloc per a tanta gent?! Quina feinada!

16:38 Bob, el manetes - Els talpets del Corronet
tancar

Els talpets del Corronet

En Bob i companyia estan convertint el molí del senyor Sabatini en una cafeteria. La feina del Corró és aplanar per poder-hi posar les taules i les cadires, però per allà on passa hi apareixen talperes. Com s'ho pot fer per convèncer els talps que se'n vagin?! Sembla impossible! A més, sense adonar-se'n ha aplanat totes les taules i les cadires! Ara sí que l'ha fet grossa!

16:49 La Franny i les sabates màgiques - Cap a l'oest!
tancar

Cap a l'oest!

Avui unes botes d'època portaran la Franny a fer una travessia en carro cap a l'oest dels Estats Units. Acompanyarà la Lucy, que la veritat és que està molt trista, perquè allà on se'n va a viure trobarà a faltar els seus amic i el seu ocellet, en Koko. Sort que la Franny aviat li farà veure que això de canviar de casa també té coses molt divertides! T'hi apuntes?!

17:00 La Franny i les sabates màgiques - Tothom a riure!
tancar

Tothom a riure!

Avui unes sabates tristes portaran la Franny al circ, on hi coneixerà en Rialles, un pallasso i malabarista increïble, espectacular i meravellós que no sap perquè, però no li surt cap número. La Franny el vol ajudar, però prepara't, que comença l'espectacle! A la pista central, els pallassos que els canviaran la cara! I que els faran petar de riure! El Capità i el gran Rialles!

17:10 Wow! English Method - Do the Funky Monkey (bonus)
17:14 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Camping in the Cold (Story)
17:19 Wow! English Method - Early Primary Green - Silly Family Photo Stories (Story)
17:23 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Steve's Colourful Parchute (Story)
17:27 El Mic i els seus amics - L'esternut del Cargol
tancar

L'esternut del Cargol

Fa fred i sembla que el Cargol s'ha refredat, perquè fa un esternut. És un esternut petit i cargolat!

17:53 Una mà de contes - El rossinyol
tancar

El rossinyol

"Una mà de contes" és un espai dedicat a explicar els contes de tota la vida mentre un il·lustrador els va dibuixant. A "Una mà de contes", una veu en "off" explica un conte mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques pictòriques diverses: aquarel·la, dibuix, collage... El procés es mostra en pla curt, de manera que només es veuen la il·lustració i les mans de l'artista plàstic; d'aquí el nom d'"Una mà de contes" i dels blocs, que agrupen els contes de cinc en cinc, com els dits de la mà. En principi es faran contes clàssics, i la intenció, a la llarga, és crear una antologia de contes populars en català que sigui de referència per a les famílies catalanes. La durada de cada conte és, aproximadament, de 7 minuts. Aquest espai no incorpora cap tècnica d'animació. Pretén fonamentar el seu interès en la fascinació que pot provocar en els nens el fet de veure el procés d'elaboració de les il·lustracions. D'altra banda, pot resultar especialment estimulant per a nens i nenes amb interessos dirigits a l'expressió plàstica i artística. Els autors Tots els dibuixants tenen experiència en el món de la il·lustració, encara que els seus noms no són especialment coneguts. La banda sonora de cadascun dels contes també està composta originalment per un músic. Les locucions en "off" van a càrrec de veus amb experiència reconeguda en el mitjà. Versió radiofònica Tots els contes tindran una versió especial adequada a la seva emissió per ràdio a Catalunya Cultura. Aquesta versió es diferencia principalment de l'audiovisual pel fet que els personatges protagonistes dels contes parlen i dialoguen entre ells. L'acció argumental i, evidentment, els personatges són totalment comuns. Equip Direcció i realització: Manuel Barrios Adaptació guió: L. M. Hernández Ripoll, "Txusqui" Producció: Laia Gimó Locucions TV: Dolors Martínez Música original: "Pantxulo" Il·lustracions: Toni Llobet, Martí Ribas, Pep Presas, Toni Benages, Marie Nigot Direcció versió ràdio: Dolors Martínez Locucions ràdio: Dolors Martínez i altres veus de l'equip de dramàtics de Catalunya Cultura (Abril 2001)

18:00 Una mà de contes - El secret de la capsa de sabates
tancar

El secret de la capsa de sabates

"Una mà de contes" és un espai dedicat a explicar els contes de tota la vida mentre un il·lustrador els va dibuixant. A "Una mà de contes", una veu en "off" explica un conte mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques pictòriques diverses: aquarel·la, dibuix, collage... El procés es mostra en pla curt, de manera que només es veuen la il·lustració i les mans de l'artista plàstic; d'aquí el nom d'"Una mà de contes" i dels blocs, que agrupen els contes de cinc en cinc, com els dits de la mà. En principi es faran contes clàssics, i la intenció, a la llarga, és crear una antologia de contes populars en català que sigui de referència per a les famílies catalanes. La durada de cada conte és, aproximadament, de 7 minuts. Aquest espai no incorpora cap tècnica d'animació. Pretén fonamentar el seu interès en la fascinació que pot provocar en els nens el fet de veure el procés d'elaboració de les il·lustracions. D'altra banda, pot resultar especialment estimulant per a nens i nenes amb interessos dirigits a l'expressió plàstica i artística. Els autors Tots els dibuixants tenen experiència en el món de la il·lustració, encara que els seus noms no són especialment coneguts. La banda sonora de cadascun dels contes també està composta originalment per un músic. Les locucions en "off" van a càrrec de veus amb experiència reconeguda en el mitjà. Versió radiofònica Tots els contes tindran una versió especial adequada a la seva emissió per ràdio a Catalunya Cultura. Aquesta versió es diferencia principalment de l'audiovisual pel fet que els personatges protagonistes dels contes parlen i dialoguen entre ells. L'acció argumental i, evidentment, els personatges són totalment comuns. Equip Direcció i realització: Manuel Barrios Adaptació guió: L. M. Hernández Ripoll, "Txusqui" Producció: Laia Gimó Locucions TV: Dolors Martínez Música original: "Pantxulo" Il·lustracions: Toni Llobet, Martí Ribas, Pep Presas, Toni Benages, Marie Nigot Direcció versió ràdio: Dolors Martínez Locucions ràdio: Dolors Martínez i altres veus de l'equip de dramàtics de Catalunya Cultura (Abril 2001)

18:07 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas de la capsa màgica espatllada
tancar

El cas de la capsa màgica espatllada

La Pat-Pat no podrà fer més espectacles de màgia perquè s'ha trobat la seva capsa màgica espatllada. Però el pitjor de tot és que, al cap d'una estona, li ha desaparegut! El Noddy comença a buscar pistes i troba un adhesiu a la Casa-arbre que el porta fins al galió dels pirates, però els pirates no tenen la capsa. Avui tocarà buscar moltes pistes. Sort que el Noddy no es rendeix mai!

18:19 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas de la desaparició de l'Expertasaure
tancar

El cas de la desaparició de l'Expertasaure

L'Expertasaure està molt il·lusionada amb la Festa de la Nit de les Estrelles que ha organitzat el Noddy. Han instal·lat un telescopi a l'habitació del Noddy per poder-les veure molt bé, i amb el nou invent de l'Expertasaure tots es podran fer fotos amb les estrelles de fons. El problema és que, quan arriba l'hora de la festa, l'Expertasaure no s'hi presenta. Què li deu haver passat?! Això s'ha d'investigar!

18:30 Wow! English Method - Primary Silver - The Season Song (Song)
18:34 Wow! English Method - Primary Silver - It's Party Time (Story)
18:40 Wow! English Method - Primary Bronze - On the Farm (Story)
18:45 L'Alícia i en Lewis - El deliri de grandesa
tancar

El deliri de grandesa

En Bastien, la Carole i l'Alícia trenquen un vidre jugant a pilota i el senyor Bonpunt els castiga sense jugar-hi més. Com que tots tres ho veuen injust i no saben què fer, l'Alícia se'n va al País de les Meravelles a parlar-ne amb en Lewis. Però allà també haurà d'ajudar les cartes i el seu amic a lluitar contra les injustícies de la reina i de la carta en cap.

18:57 L'Alícia i en Lewis - L'amagatall dels guillats
tancar

L'amagatall dels guillats

Un nen de l'escola es riu de l'Alícia perquè porta una gorra groga, ella se'n va disgustada al País de les Meravelles i es posa a jugar a l'amagatall amb els seus amics. Però resulta que no sap una de les regles més importants d'aquest joc: la reina de cors diu que qui juga al joc de l'amagatall i no se'l troba, desapareix per sempre. La gorra groga serà important.

19:11 Pat, el gos - Quin desordre
tancar

Quin desordre

La Lola ha d'endreçar l'habitació de seguida si no vol quedar-se sense festa de pijames, com li ha dit la mare. El problema és que als coloms els encanta aquest desordre, per ells és com un parc d'atraccions, i el Pat haurà d'ajudar la Lola a endreçar-ho tot abans que torni la mare.

19:18 Pat, el gos - Fancy Fancy
tancar

Fancy Fancy

Han escollit el Caputxet com a mascota d'una famosa marca de pinso per a gats, però els coloms es posen gelosos i intentaran robar-li el protagonisme. El Pat haurà de fer alguna cosa per evitar-ho.

19:25 Pat, el gos - El trencaclosques
tancar

El trencaclosques

La Lola i el seu pare estan a punt d'acabar un puzle que volen regalar-li a la mare pel Dia de la Mare, però falta una peça. El Pat adverteix que el Caputxet hi està jugant, però quan la intenta recuperar, el mixet se l'empassa. Decideix emportar-se'l al veterinari, però els coloms, que també volien la peça, se n'adonen i passen a l'acció.

19:31 Pat, el gos - El dia de la ciutadania
tancar

El dia de la ciutadania

El Víctor accedeix a ajudar la Lola a netejar el barri durant el Dia de la Ciutadania, amb la condició que no li passi res a la seva nova consola. Però el Marcel i l'Esquitllet faran tot el possible per aconseguir-la. Pat al rescat!

19:38 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i un Halloween molt Elvis
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i un Halloween molt Elvis

És Halloween i la senyoreta Jennifer posa com a deures un repte: a veure qui la pot espantar. L'Elvis té una idea esbojarrada per aconseguir-ho. Tan esbojarrada que, al final, s'acaba descontrolant... com sol ser habitual. Esteu preparats per viure un Halloween a l'estil Elvis Riboldi?

19:49 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, em torno superllest
tancar

Jo, Elvis Riboldi, em torno superllest

L'Elvis ha d'aprovar un examen molt difícil per poder tenir vacances d'estiu. En Boris l'ajuda a estudiar, però no se'n surt. Com a alternativa, en Boris acaba creant el llestificador: unes ulleres que tornen superllest a qui les porta. Però quan l'Elvis les prova, l'ego li puja al cap i perd la noció del que està bé i està malament!

20:00 Info K - + info
tancar

+ info

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS. Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip: Direcció i presentació: Laia Servera Producció: Edgar Ger Realització: Marta De Lucas Cap d'edició: Eva Varas Redacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria Vilanova Ajudant de realització:Jordi Ysas Postproducció vídeo: Lluís Xufré Producció Executiva: Belén Samper

20:18 Dracs: Cap a nous horitzons - La propera gran fiblada
tancar

La propera gran fiblada

Mentre exploren una nova illa, els genets de dracs troben una cria de fibló rabent amb una pota ferida i, tot i les reticències d'en Carademoc, decideixen endur-se-la a la Riba dels Dracs per curar-la. Però l'efecte paralitzador del fibló del jove drac causarà més d'un disgust a la colla de genets, tot i que aquesta no serà la pitjor sorpresa que els espera.

20:40 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Atrapats al poble
tancar

Atrapats al poble

En Robin, en Tuck i el Petit John han fet una col·lecta a Nottingham per a l'orfenat d'una contrada veïna. Malauradament el príncep Joan els sorprèn provant de treure els diners del poble i en fa tancar tots els accessos. Ajudat per la seva colla, en Robin aconsegueix burlar la guàrdia i ordeix un pla: amagar els diners al carro dels bessons, els fills del xèrif.

20:52 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Correu volador
tancar

Correu volador

Un corrent d'aire s'emporta una fórmula màgica firmada per la Marian i acaba aterrant als peus del Príncep Joan, que sospita de la presència d'un mag al castell i ordena al xèrif que recuperi la fórmula màgica i el desemmascari. En Robin i la seva colla fan tot el que poden per evitar que condemnin la Marian per bruixeria i, mentrestant, també hauran de descobrir qui ha robat una recepta a la Matilda.

21:06 Les Sisters - Les germanes es fan grans
tancar

Les germanes es fan grans

Les germanes estan fartes de fer els deures, d'endreçar la seva habitació i de parar la taula. Estan tipes de fer feines de casa! A la Marine i a la Wendy els encantaria fer com els pares, que l'únic que fan és manar i donar ordres. El seu pare els proposa canviar els papers. La Wendy i la Marine faran de pares, i els pares, de nens petits! Si aguanten tot el cap de setmana, estaran un mes sense fer feines de casa!

21:18 Les Sisters - De colònies sense el corcó
tancar

De colònies sense el corcó

La Marine descobreix que la Wendy anirà de colònies a la muntanya amb la seva amiga Sammie. Hi farà caiac, natació, equitació... La Marine es mor de ganes d'anar-hi, també. Els pares hi estan d'acord: ja es veuen quinze dies a casa sense les trapelles de les seves filles! Però la Wendy no hi vol anar per res del món amb la paparra de la seva germana. I decideix muntar-li unes colònies a casa per convèncer-la que les colònies no fan per ella...

21:30 La Pantera Rosa - Atraccions roses
21:36 La Pantera Rosa - Llamps roses
21:42 La Pantera Rosa - En rosa
21:48 La Pantera Rosa - Les mil i una nits roses
Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:21 Programes Externs Esports - Pure Outdoor cap. 86
06:44 Onze
08:15 Nascar - Nascar Daytona Road Course
09:43 Actius - Joaquín Martín, passió pel ciclisme
tancar

Joaquín Martín, passió pel ciclisme

Va ser ciclista professional, a les ordres de Federico Martín Bahamontes. L'esport ha estat una constant a la vida de Joaquín Martín; l'ha ajudat a superar-se i a mantenir un estat de salut envejable. Als 70 anys continua pedalant i competint.

09:56 GR Pirineus - Anem de colònies
tancar

Anem de colònies

Avui el viatge ens portarà del Berguedà fins al Bages, pels orígens industrials de la nostra terra.

10:28 GR Pirineus - Vespre de llegendes
tancar

Vespre de llegendes

Avui viatgem fins al Lluçanès

11:01 Thalassa - L'artista i el mar
11:22 km33 - Polinèsia,la meva terra és el mar
tancar

Polinèsia,la meva terra és el mar

El Santi i la Míriam són dos mariners que viatgen a la Polinèsia. Descobreixen illes paradisíaques, postes de sol inoblidables i una cultura que viu del mar. Segueixen una competició de piragües, lloguen un catamarà i es banyen entre taurons. I a més a més: Polinèsia francesa, números i coordinades per situar la Polinèsia al món. Destins de somni: opcions a l'abast de tothom per visitar illes paradisíaques. On el vent et porti: navegar pel món amb velers, canoes i embarcacions tradicionals.

12:04 Karakia - L'herència britànica + la cuina 'taronja'
tancar

L'herència britànica + la cuina 'taronja'

Dues històries: L'herència britànica d'en Liam i en David i la taronja carbassa. En Liam va néixer a Eivissa. Eren els últims anys del paradís hippy i els pares van acabar tornant a Anglaterra. Després d'estar-se un temps allà, en Liam va retornar a Eivissa i va acabar fent cap a Catalunya. Abans d'instal·lar-se a Barcelona ha viscut a la Vall d'Aran, a la Selva o al Baix Llobregat. És una persona inquieta, que ha sabut adaptar-se a moltes situacions laborals, i ara, en època de crisi, prepara el salt a un altre continent. També és pràctic a la cuina. Ens ho demostra amb plats fàcils de fer i amb bona part dels ingredients procedents del supermercat britànic on treballa. L'apple crumble with custard n'és un bon exemple. El plat principal és ben casolà: uns sticky ribs amb salsa agredolça, recepta de la mare. Fa vint anys que en David va ser "abduït" pel color taronja. Amb aquesta declaració tan insòlita us convidem a veure una de les històries més diferents que hem gravat i potser la que més s'allunya dels karakia que heu vist fins ara. La d'en David és una història que barreja art i gastronomia. L'obsessió d'aquest artista d'Igualada pel color de les taronges i carbasses el va portar a vestir-se de cuiner durant les performance que protagonitza. Família i amics participen també en les seves accions, com la que desenvolupa a casa seva ¿una casa blanca i taronja¿ fent cuina taronja amb sabors d'altres cultures: la búlgara, la colombiana i la japonesa. Com diu en David, ja que t'obsessiones per una cosa, és més ric arribar fins al final!

12:54 Onze
14:25 Futbol Cat. - + info
tancar

+ info

A "FutbolCat", mirem de passar una bona estona al voltant del futbol català de Segona Divisió i les categories inferiors. No només resumim i analitzem els partits de la jornada a Segona A, Segona B, Tercera i Primera Divisió femenina, sinó que també sentim els protagonistes, repassem l'actualitat i les millors imatges de la setmana, recuperem partits històrics i proposem jocs visuals a l'espectador. Tot, sota la direcció de Lluís Cervelló, la realització de Marià Ejarque i la participació dels redactors especialitzats en els equips catalans a TV3.

14:58 NHL - Vegas Golden Knights-Colorado Avalanche
16:34 Programes Externs Esports - Millors esmatxades Lebron James
16:41 Thalassa - LA DRASSANA DE LES CENT BARQUES
17:00 Insectes - Itàlia i dinamarca
tancar

Itàlia i dinamarca

Els investigadors gastronòmics de Nordic Food Lab van a l'illa italiana de Sardenya a aprendre com elaboren el famós "casu marzu", un formatge que deixen infectar per una mosca que hi diposita els ous. Més endavant viatjaran fins a l'illa de Livo, a Dinamarca, per preparar diverses receptes amb larves d'escarabat de maig, considerat una plaga, i larves d'abella de les arnes d'un apicultor de la zona.

17:28 Insectes - Països baixos
tancar

Països baixos

En aquest episodi, el Ben i el Josh visiten els Països Baixos coincidint amb la celebració d'una convenció sobre els insectes com a font d'aliment. Allà coneixen de primera mà un exemple de producció industrial, i accedeixen a una cuina de proves d'àpats per a avions on preparen les seves especialitats. Finalment, participen a la convenció i expressen el seu convenciment que els insectes no s'han de veure com una altra manera de produir aliments massivament.

17:58 Programes Externs Esports - Pure Outdoor cap. 87
18:23 Programes Externs Esports - Pure Outdoor cap. 88
18:47 Temps de neu
19:14 Programes Externs Esports - GSeries 2021 Cursa 4
19:46 Zona UFEC
19:56 Roda de Premsa - Roda de premsa Koeman
20:21 Futbolint - Futbolint
20:48 Zona Champions - Zona Champions: Champions Quiz 2
21:16 Top gols La Lliga - Jornada 26: 2a. Divisió
21:44 Top gols La Lliga - Jornada 24: 1a. Divisió
22:10 Especial Pau Gasol - Especial gasol
tancar

Especial gasol

"Pau Gasol: jugant amb les estrelles", un documental de produció pròpia que mostra la història que ha transformat un nen que volia jugar en l'NBA en el primer europeu escollit "rookie" de l'any, millor debutant de la temporada, una fita que només han aconseguit grans estrelles del bàsquet com Chamberlain, Bird o Jordan.El somni americà del jugador català comença un 27 de juny a Nova York. Gasol és escollit nou professional de l'NBA en la cerimònia del Draft 2001. El seu destí serà una ciutat del sud mitjà dels Estats Units, Memphis.A "Pau Gasol : jugant amb les estrelles" es desenvolupa l'adaptació del protagonista a la millor lliga del món i la seva evolució. Paral·lelament descobrim com la seva família. pares i germans, s'adapta a la nova vida nord-americana. La formació familiar i escolar a Catalunya dóna els principals trets a la personalitat del jove de Sant Boi, escollit català de l'any 2001. El fil argumental descobreix com darrere del triomfador hi ha un llarg camí ple d'obstacles que ha pogut superar a partir d'una confiança construïda amb constància, treball i un gran esperit de superació."Pau Gasol: jugant amb les estrelles" és un documental elaborat per Víctor Lavagnini, Joan Ramon Anguera, Ester Poses, Víctor Díaz i Jesús Muñoz.

23:00 Onze
00:31 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:55 Onze
02:26 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:50 Ok Lliga - Noia Freixenet-Barça
tancar

Noia Freixenet-Barça

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

04:34 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

04:57 Monster Jam - Monster Jam Saint Louis ep.2
05:39 Actius - Joaquín Martín, passió pel ciclisme
tancar

Joaquín Martín, passió pel ciclisme

Va ser ciclista professional, a les ordres de Federico Martín Bahamontes. L'esport ha estat una constant a la vida de Joaquín Martín; l'ha ajudat a superar-se i a mantenir un estat de salut envejable. Als 70 anys continua pedalant i competint.