Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Jordi DE DALMASES, president Consell Col·legis de Farmacèutics Catalunya TERTÚLIA Milagros PÉREZ OLIVA Francesc-Marc ÁLVARO Miquel GIMÉNEZ Marta SELVA TEMA: ADOPTATS QUE BUSQUEN ELS SEUS ORÍGENS Anna SOLER PONT, mare adoptant Virginia FIGUERAS, mare adoptant Marta FERNANDEZ DE LA REGUERA, psicòloga Institut Família i Adopció Eva Mª GISPERT, directora del' Institut Família i Adopció Lead: El viatge de retorn per retrobar-se amb els orígens CONNEXIÓ BARCELONA / LAURA GIMENO Lead: Preparem les coques de Sant Joan per la revetlla Lluís PERMANYER Lead: Festes, supersticions i tradicions per Sant Joan CONNEXIÓ CAR SANT CUGAT / JORDI SANUY ( Ana Mª Piñero, saltadora de perxa ) ( Hans Ruff, entrenador de perxa CAR ) Lead: La millor saltadora de perxa de l'atletisme espanyol Lead: Els saltadors de perxa es preparen pels jocs olímpics de Londres REPARACIONS DOMÈSTIQUES - CLIMENT VERDAGUER Lead: Una nova màquina vibradora multifuncions que fa de tot DENÚNCIA - MAGDALENA OLIVER Carlos ESCOLÀ, president de l'Associació de Centres de Fisioteràpia de Catalunya Manuel DOMINGO, degà Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya Lead: Els fisioterapeutes denuncien que les asseguradores els paguen molt poc per la seva feina ACTUACIÓ CESK FREIXES + ENTREVISTA CESK FREIXES Lead: Cesk Freixes presenta el disc "Tocats pel foc" Lead: Nou disc de Cesk Freixes on lliga música i activisme polític MASTER CLASS - BIBIANA BALLBÈ Jordi CRUZ, xef de l'Àbac Restaurant David ANDRÉS, cuiner de l'Àbac Restaurant Lead: Fem la millor truita francesa del món TEMA ACCEPTAR EDAT EN POSITIU M. Josep Soler Mercè PÉREZ SALANOVA, psicòloga Institut Envelliment Actiu UAB Lluís LLONGUERAS, estilista Teresa GIMPERA, model i actriu Lead: Tenim por a l'envelliment físic?

13:18 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:24 El medi ambient - Mosaic 22/06/12
tancar

Mosaic 22/06/12

Mosaic Rio: la fi del gran abocador; mobles a la Xina, desforestació a Birmània; protegir l'ós més petit del món; llibre: "100 itineraris al voltant de cases de colònies"

14:30 Telenotícies migdia
15:47 Cuines - Pastes de te
tancar

Pastes de te

Mariàngel Mojal , Secretaria comercial, Cornellà de Llobregat, ens prepara unes "Pastes de te".

15:56 La Riera - Cap. 517
tancar

Cap. 517

L'episodi d'ahir fa que la Mercè s'adoni que no pot continuar callant, ja que això està trencant la família, així que queda amb l'Ernest i en Sergi... La Nora comença el seu pla de venjança contra en Julià i queda amb la seva dona, decidida a tirar pel dret. En Joan porta a casa els diners de la coca i hi ha divisió d'opinions. En Balló pren consciència que és molt probable que l'Oriol sigui mort.

16:38 Divendres - + info
tancar

+ info

Analitzarem tot el que ha passat a "La Riera" amb Pere Mas, Ana Boadas, Enric Majó, l'àvia Remei i David Balaguer. A 24 hores de la revetlla de Sant Joan, parlarem de la nit més màgica de l'any amb Josep Guijarro. La Cristina Martí Ribas (filla de l'Àvia Remei) ens parlarà de com preparar una farmaciola natural.

18:29 Julie Lescaut - Assumpte privat
20:13 Esport Club
20:34 Espai Terra - + info
tancar

+ info

L'escriptor i periodista (articulista) Josep M. Espinàs ens durà a fer un tomb a peu per Argentona (Maresme), el seu poble d'estiueig amb el seu avi Alfons Massip, temps abans de la Guerra Civil espanyola. D'aquesta etapa infantil, en va sortir el seu conegut llibre "El nen de la plaça Ballot" (Barcelona: La Campana, 1988). Just al davant de la plaça Ballot hi ha la casa on va passar i va gaudir de molts estius, racons plens de records i moltes coses que han canviat totalment de fesomia. Ens parla de com un nen de menys de deu anys jugava pel carrer, esperava el tramvia, caçava papallones o buscava espiadimonis. I no gaire lluny, farem una visita al paratge frescal i humit de la font Picant, amb totes les vivències que li vénen al cap. Un espai fantàstic, ple de natura, a tocar del poble, on encara es poden omplir garrafes d'aigua dolça o bé d'aigua carbonatada (picant). Al bell mig d'Argentona, anirem a veure un vagó de tramvia original, que evocarà els temps passats del nostre convidat literari.

21:00 Telenotícies vespre
21:57 La gran pel·lícula - Districte 9
tancar

Districte 9

Una nau espacial enorme arriba a Johannesburg. Als alienígenes que van a la nau els tanquen en uns camps de concentració en qualitat de refugiats. Vint anys enrere, els primers extraterrestres van contactar amb el planeta Terra, però les expectatives dels humans d'un atac hostil o bé de trobar-se amb una societat molt avançada tecnològicament van quedar frustrades. La realitat dels alienígenes és ben diferent.

23:57 Pel·lícula - Torturat
tancar

Torturat

Kevin Cole és un agent de l'FBI infiltrat en una perillosa i sanguinària organització criminal. Kevin ha de fer servir mètodes extrems per no delatar-se. Ziggi, el misteriós cap de l'organització, li encarrega que segueixi la pista d'uns diners que li han robat. D'aquesta manera arriba fins a un comptable de la màfia i la seva situació esdevé molt perillosa.

01:44 Ventdelplà - Cap. 204
tancar

Cap. 204

L'Alba té un comportament estrany i el Biel ho nota. La nena diu a la Roser que té un secret amb el Genís. La Teresa demana a l'Enric que no faci proves innecessàries als pacients. L'Enric demana ajuda a la Teresa per fer un diagnòstic a la Dora, que s'espanta en veure tant d'enrenou. La Nicole explica a el Manel que se'n va amb el Julià a Austràlia. El Paco constata que el Xavi i l'Esteve són parella. El Xavi creu que el Jaume no té acceptat que el seu fill és gai. L'Esteve li dóna la raó, però pensa que se li ha de donar temps. Avui l'Ester parlarà amb l'Ajuntament sobre l'estat del bar.

02:39 Jazz a l'estudi - Amadeu Casas
tancar

Amadeu Casas

Pioner del blues al nostre país i figura del rhythm and blues, gira habitualment amb Quico Pi de la Serra.

03:38 Jazz a l'estudi - Gorka Benitez
tancar

Gorka Benitez

Ha estat premiat diverses vegades per l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna com a millor saxofonista, millor disc i millor grup.

04:38 Divendres - + info
tancar

+ info

Analitzarem tot el que ha passat a "La Riera" amb Pere Mas, Ana Boadas, Enric Majó, l'àvia Remei i David Balaguer. A 24 hores de la revetlla de Sant Joan, parlarem de la nit més màgica de l'any amb Josep Guijarro. La Cristina Martí Ribas (filla de l'Àvia Remei) ens parlarà de com preparar una farmaciola natural.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:46 Batecs de natura
08:03 Les muntanyes del món
08:48 Ferrocarrils romàntics
09:18 Retalls de món
09:32 Cròniques de cocodrils
09:57 La vida secreta dels grans felins - + info
tancar

+ info

Des de fa trenta anys, Joh Varty ha portat la seva passió pel món natural a una sèrie de relacions amb alguns dels animals més perillosos del món, convivint amb ells a la natura. "Vides secretes" explica la història de les seves relacions amb gran felins: una mare lleopard, un cadell de lleó abandonat i dues cries de lleopard adoptades.

10:46 Vida: el rodatge
11:01 60 minuts - Egipte, t'estem vigilant
tancar

Egipte, t'estem vigilant

Tres dones sense experiència en l'activisme polític i incapaces d'estar assegudes en un moment en què el país podria afrontar un dels canvis més determinants, comencen un moviment espontani per explicar a la població el significat de la "democràcia". L'any 2005, George Bush Jr., president dels EUA, va dir en el discurs de l'Estat de la Unió que Egipte seria un dels països a posar la primera pedra en el camí cap a la democràcia a l'Orient Mitjà.

11:56 Binta - Binta
12:28 Latituds - Defensant la llengua
tancar

Defensant la llengua

En els últims anys la llengua catalana està rebent forts atacs des de sectors del món judicial i polític per relegar-la en un segon pla. Arreu dels països catalans emergeixen moviments socials perquè el català visqui sense complexos.

12:59 Itàlia des de l'aire
13:28 Que vagi de gust! - Que vagi de gust!
tancar

Que vagi de gust!

Al llarg de l'any, un munt de menjar, la producció del qual canvia el món en què vivim, omple els nostres plats cada dia. De ser una temptació per al nostres paladars i un estímul per a la socialització, ha esdevingut una qüestió de consciència, el menjar? En quines condicions es produeix? Piscifactories que contaminen el medi ambient, grans extensions de boscos tallats perquè hi pasturin els ramats... Fins i tot les mongetes tenen el seu costat "obscur": la manca d'aigua a les zones d'on són originàries. Si volem comportar-nos com a consumidors responsables i conscients, haurem de trobar un camí entre els camps minats de les decisions morals i dels dilemes que susciten.

14:28 La llegenda de les calaveres de cristall - La llegenda de les calaveres de cristall
tancar

La llegenda de les calaveres de cristall

Durant 130 anys, tres cranis de cristall de mida real han fet ballar el cap als experts i han captivat la imaginació del públic. Han inspirat fins i tot l'última pel·lícula d'Indiana Jones. Són una efígie antiga o un frau modern?Al segle XIX, el British Museum i el Musée de l'Homme van adquirir dos cranis. L'origen de les calaveres de cristall se situava en la cultura asteca, una societat antiga on les efígies de cranis eren habituals.

15:16 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
15:33 Ferrocarrils romàntics
16:05 Les muntanyes del món
16:53 Bon viatge
17:00 Quèquicom - Detecció precoç del càncer de còlon
tancar

Detecció precoç del càncer de còlon

El càncer de còlon és el més freqüent i, en canvi, el més desconegut, tot i que a Catalunya cada any se'n diagnostiquen més de 4.500 casos nous. Diagnosticar-lo a temps és clau per poder-lo tractar.

17:29 Quèquicom - Suor, salut i llàgrimes, la solució?
tancar

Suor, salut i llàgrimes, la solució?

La suor és una reacció del cos necessària per viure. Sense, moriríem ofegats. Hi ha persones, però, que la pateixen en excés: és el que s'anomena hiperhidrosi. L'Alba Casals és una persona que pateix hiperhidrosi. Li suen les mans en excés i això ha influït tant en la seva vida personal com professional.

18:01 ExperiMental - + info
tancar

+ info

Creieu que fer balls de saló és romàntic? Ara, al Japó, els homes poden practicar amb atractives robots que ballen el vals com els àngels. Si sou dels que us agrada dinar al despatx, potser després d'aquest capítol us estimareu més canviar la taula per la tassa del vàter. Avui també revelarem el misteri del parpelleig. No suporteu mullar-vos? Tenim un truc perquè no ens entri ni una gota quan plou. Voleu improvisar un gelat?

18:26 El missatger de Gorgan: l'autocar legendari - El missatger de Gorgan: l'autocar legendari
tancar

El missatger de Gorgan: l'autocar legendari

Us proposem un viatge entre contes, llegendes i realitats a bord de l'autocar que enllaça Teheran amb Gorgan, a la província iraniana del Golestan, allà on s'ajunten la serralada muntanyosa d'Alborz i les estepes del nord-est. Seguint el mateix trajecte que va fer Marco Polo fa 700 anys, ens trobem amb els missatgers del present, aquells gràcies als quals la línia continua existint: Anaba, el criador de cavalls turcmans; Reza, el pescador; Hussein, el cal·lígraf, i, Alí, el xofer.

19:17 City folk (versió curta)
19:32 Itàlia des de l'aire
20:01 Que vagi de gust! - Que vagi de gust!
tancar

Que vagi de gust!

Al llarg de l'any, un munt de menjar, la producció del qual canvia el món en què vivim, omple els nostres plats cada dia. De ser una temptació per al nostres paladars i un estímul per a la socialització, ha esdevingut una qüestió de consciència, el menjar? En quines condicions es produeix? Piscifactories que contaminen el medi ambient, grans extensions de boscos tallats perquè hi pasturin els ramats... Fins i tot les mongetes tenen el seu costat "obscur": la manca d'aigua a les zones d'on són originàries. Si volem comportar-nos com a consumidors responsables i conscients, haurem de trobar un camí entre els camps minats de les decisions morals i dels dilemes que susciten.

21:00 Cuines - Pastes de te
tancar

Pastes de te

Mariàngel Mojal , Secretaria comercial, Cornellà de Llobregat, ens prepara unes "Pastes de te".

21:09 La Riera - Cap. 517
tancar

Cap. 517

L'episodi d'ahir fa que la Mercè s'adoni que no pot continuar callant, ja que això està trencant la família, així que queda amb l'Ernest i en Sergi... La Nora comença el seu pla de venjança contra en Julià i queda amb la seva dona, decidida a tirar pel dret. En Joan porta a casa els diners de la coca i hi ha divisió d'opinions. En Balló pren consciència que és molt probable que l'Oriol sigui mort.

21:51 Fotografies - + info
tancar

+ info

Podem explicar la vida amb fotografies? Podem fer un diari personal, com qui escriu un diari íntim, amb fotografies? En aquest episodi de "Fotografies" seguim la vida i la feina de tres joves fotògrafs: Roger Guaus, Juan Diego Varela i Daniel S. Álvarez, que acaben de publicar un llibre de fotografia sobre les seves vivències. Seguirem també la història fotogràfica de Fiona Mclaughlin, que va fer un diari fotogràfic sobre la seva malaltia, un tumor cerebral. I recordarem un dels grans fotògrafs valencians, Gabriel Cualladó, i les fotos del seu àlbum de família durant els anys del franquisme.

22:20 Thalassa - El Món del celacant/Passió "vintage"
tancar

El Món del celacant/Passió "vintage"

EL MÓN DEL CELACANT El celacant és el peix més antic del món. Ha travessat cinc-cents milions d'anys. Va veure com apareixien i es multiplicaven els dinosaures. Els homes, el van descobrir el segle passat i es pensaven que era el nostre avantpassat llunyà. És un objecte de fascinació i de desig: el món sencer li va al darrere. Redescobert el 1938 a Sud-àfrica per una jove conservadora, Marjorie Latimer, qui va llegar el seu nom, celacant o latimèria. Des de llavors, ja comença un cicle, que ens arrossega a la persecució del celacant, de generació en generació. PASSIÓ "VINTAGE" Catalunya ha estat pionera en l'exploració submarina. Als anys 60 els avenços tècnics i descobriments del CRIS, la primera associació de bussos de tot l'Estat, van traspassar les nostres fronteres. Les seves gestes omplien els diaris de l'època fascinats per les actuacions d'aquests homes peix. Avui, apassionats del busseig "vintage" de tot el món segueixen les seves petjades. Anirem a Tossa de Mar on se celebren les Jornades de busseig vintage, una trobada d'aficionats al busseig històric que no només recuperen i restauren els equips dels pioners, sinó que els mantenen vius i bussegen amb ells per conservar el record d'aquests primers submarinistes.

23:10 Millennium - Pensar el segle XX
tancar

Pensar el segle XX

Repassem els grans temes del segle XX, com ara el capitalisme, les grans guerres, la construcció europea, la socialdemocràcia o el liberalisme. Amb els historiadors Josep Maria Muñoz i Agustí Colomines, els escriptors Xavier Bru de Sala i I

00:13 El documental - Dies a Sea Point
tancar

Dies a Sea Point

Una visió fresca i atractiva de la República de Sud-àfrica a través d'un extraordinari espai públic en un moment de transició, uns vint anys després de la desaparició de l'apartheid.

01:47 Fotografies - + info
tancar

+ info

Podem explicar la vida amb fotografies? Podem fer un diari personal, com qui escriu un diari íntim, amb fotografies? En aquest episodi de "Fotografies" seguim la vida i la feina de tres joves fotògrafs: Roger Guaus, Juan Diego Varela i Daniel S. Álvarez, que acaben de publicar un llibre de fotografia sobre les seves vivències. Seguirem també la història fotogràfica de Fiona Mclaughlin, que va fer un diari fotogràfic sobre la seva malaltia, un tumor cerebral. I recordarem un dels grans fotògrafs valencians, Gabriel Cualladó, i les fotos del seu àlbum de família durant els anys del franquisme.

02:12 Thalassa - El Món del celacant/Passió "vintage"
tancar

El Món del celacant/Passió "vintage"

EL MÓN DEL CELACANT El celacant és el peix més antic del món. Ha travessat cinc-cents milions d'anys. Va veure com apareixien i es multiplicaven els dinosaures. Els homes, el van descobrir el segle passat i es pensaven que era el nostre avantpassat llunyà. És un objecte de fascinació i de desig: el món sencer li va al darrere. Redescobert el 1938 a Sud-àfrica per una jove conservadora, Marjorie Latimer, qui va llegar el seu nom, celacant o latimèria. Des de llavors, ja comença un cicle, que ens arrossega a la persecució del celacant, de generació en generació. PASSIÓ "VINTAGE" Catalunya ha estat pionera en l'exploració submarina. Als anys 60 els avenços tècnics i descobriments del CRIS, la primera associació de bussos de tot l'Estat, van traspassar les nostres fronteres. Les seves gestes omplien els diaris de l'època fascinats per les actuacions d'aquests homes peix. Avui, apassionats del busseig "vintage" de tot el món segueixen les seves petjades. Anirem a Tossa de Mar on se celebren les Jornades de busseig vintage, una trobada d'aficionats al busseig històric que no només recuperen i restauren els equips dels pioners, sinó que els mantenen vius i bussegen amb ells per conservar el record d'aquests primers submarinistes.

02:56 Millennium - Pensar el segle XX
tancar

Pensar el segle XX

Repassem els grans temes del segle XX, com ara el capitalisme, les grans guerres, la construcció europea, la socialdemocràcia o el liberalisme. Amb els historiadors Josep Maria Muñoz i Agustí Colomines, els escriptors Xavier Bru de Sala i I

03:59 Blues a l'estudi - THE BOOTY HUNTERS
tancar

THE BOOTY HUNTERS

Els seus temes estan inspirats per tota una estètica referida als ambients rurals dels Estats Units, però també pels bandolers de casa nostra. "Blues a l'estudi" obre les portes a Jordi Ollé, a la bateria i washboard, Javi Ollé a la veu, banjo i guitarra acústica, a Dani Banon, a la guitarra elèctrica, a Javi Banon, al contrabaix, i a Lluís Gómez, al fiddle i al banjo.

04:59 Blues a l'estudi - MIGUEL TALAVERA POWER TRIO
tancar

MIGUEL TALAVERA POWER TRIO

Miguel Talavera és un guitarrista incansable a l'hora de defensar el seu so i la seva visió del blues. El "Power Trio" és aquest format de banda que es va definir als anys seixanta i setanta com a rock-blues. Talavera és un músic que ens pot dur des de la tècnica del finger-picking, més pròxima al country, fins al blues més profund i ho farà juntament amb Miki Santamaría, al baix, i Miguel Ballester, a la bateria.

06:00 Videoclips catalans - ELS SURFING SIRLES, Taxista
06:04 Animals com nosaltres
06:28 Animals com nosaltres
06:50 El viatge de l'aigua
Progrmació BD ....
07:27 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Marco Polo
tancar

Les tres bessones i Marco Polo

Les tres bessones són al moll d'un canal de Venècia en ple segle XIII. Aquesta vegada també viatjaran. Ho faran amb Marco Polo i aniran cap a la Xina, on coneixeran el Gran Khan i descobriran l'origen de molts estris i aliments que ara formen part de la nostra vida quotidiana.

07:55 Doraemon - L'anella de l'amistat / L'adhesiu del protagonista
08:20 Doraemon - El diari del passat / El senyor acompanyament
08:47 Lila - El mal humor
tancar

El mal humor

La Lila desitja que la família deixi d'estar sempre tan contenta... i només perquè ella es lleva de mal humor i li molesta que tothom faci bona cara. Apa... però, que els que t'envolten estiguin tot el dia rondinant és molt pitjor que rondinar tu!

08:53 Lila - El videojoc
tancar

El videojoc

La Lila desitja jugar amb una videoconsola, precisament avui que és la Festa Major! I què serà més divertit, seguir enganxada a la pantalleta o disfrutar de les coses meravelloses que passen al seu voltant?

09:02 mic 3
09:02 Zoobabu - Mofeta
09:07 Els cap de drap - La Rita és una xerraire
09:16 Pingu - En Pingu perd l'aposta
09:21 Pingu - La postal del dia dels enamorats de la Pingi
09:30 Animals divertits - Sóc el facoquer
09:33 En Thomas i els seus amics - Cau la neu
09:43 En Thomas i els seus amics - Spencer el magnífic
09:54 Bob, el manetes - El servei de mudances de la Wendy
10:04 Bob, el manetes - El Pansit i la pastanaga gegant
10:14 Bob, el manetes - Les teules de la Vadora
10:24 Pepa, la porqueta - El museu
10:29 Pepa, la porqueta - Fa molta calor
10:34 Pepa, la porqueta - L'espectacle de titelles
10:43 Asha - Cap. 46 Platònic ve de Plutó
tancar

Cap. 46 Platònic ve de Plutó

Últimament, el Roc està més pesat del que és normal amb l'Asha: l'acompanya a casa en sortir de l'escola i vol quedar-s'hi per fer els deures. Fins i tot, un dia s'hi queda a dormir. L'Asha pensa que s'ha enamorat d'ella, però el comportament del Roc té una altra explicació, relacionada amb la seva mare i una interferència al televisor de casa...

10:56 Asha - Cap. 48 Vell vol dir molt gran
tancar

Cap. 48 Vell vol dir molt gran

Al pati, amb els Carotes, la Clara fa bromes una mica cruels sobre els seus avis, que sempre la vénen a recollir a l'escola. Quan arriba l'hora de marxar, i contràriament al que esperava, en lloc dels avis la va a recollir una cangur que no havia vist mai fins ara. La dona li explica que han hagut d'ingressar l'avi a l'hospital....

11:12 Lou!
11:28 Contes clàssics - La gallineta vermella
11:33 Contes clàssics - Narcís
11:38 Contes clàssics - La casa vella
11:44 Un minut al museu - Quadrat negre sobre fons blanc - Kasimir Severínovitx Malèvitx
11:45 Un minut al museu - Etr - Peter Klasen
11:46 Un minut al museu - Esdeveniment amable - Vasili Kandinski
11:52 Léonard - Sembrant la zitzània
tancar

Sembrant la zitzània

En Basile, tip que el mestre Léonard sempre el tracti de burro i de cap de suro, ha decidit inventar-se una màquina que el faci callar per sempre més. Es tracta del Basilòfon, una mena de robot que insulta tothom que li passa pel davant. A veure si, d'aquesta manera, el mestre s'adona que a ningú no li agrada que el tractin malament. Per cert, també té fusta d'inventor, en Basile?!

12:00 Léonard - Un geni de sobres
tancar

Un geni de sobres

Imagina't que fregues una tetera i te'n surt un geni que et concedeix tres desitjos. Què li demanaries? En Basile té molt clar que el primer desig que demanarà és poder dormir tantes hores com vulgui i decidir ell, i només ell, a quina hora es vol llevar. I els altres dos, quins seran? I el gran mestre Léonard, com s'ho farà a partir d'ara?!

12:09 Léonard - Criogènia
tancar

Criogènia

Una veïna ha portat 300 quilos de fruita i de verdura per agrair al mestre que s'hagi inventat un sistema per evitar que surtin els ulls vermell quan fan fotos amb flaix. Però la Mathurine ha deixat clar que farà la maleta si en Léonard no s'inventa alguna cosa per evitar que el menjar es faci malbé! Què faran sense la Mathurine?! Avui toca pencar de valent!

12:22 Master Hamsters - Estrella de Rival! L'equip dels Hàmsters Vividors
tancar

Estrella de Rival! L'equip dels Hàmsters Vividors

Feia temps que el Mestre Superior sentia rumors de l'existència de l'Equip dels Hàmsters Vividors. Ara ha descobert que els rumors són certs, i que l'equip liderat per en Darts Vader vol demostrar que és millor que els Mestres Hàmsters. El pitjor de tot és que ho faran provocant un incendi en un bosc ple d'animals! Operació rescat en marxa!

12:45 Master Hamsters - Estrella de lavabo! La passarem magra a l'escola!
tancar

Estrella de lavabo! La passarem magra a l'escola!

L'episodi d'avui comença en el futur, on un Kaito de 70 anys recorda les dues hores més terribles de la seva vida. Va ser un dia que havia menjat més del compte i no s'atrevia a anar al lavabo perquè sabia que, en aquella escola, quan anaves al lavabo, tothom se'n reia de tu. Vols saber com el van ajudar els Mestres Hàmsters?! I vols conèixer en Kaito de vellet?!

13:12 Què hi ha, Scooby-Doo? - El monstre de les neus
tancar

El monstre de les neus

La misteriosa retirada del medallista de bronze olímpic Chris Klug del campionat Wilkinson d'snowboard ha posat els nostres herois en alerta. Evidentment, la millor manera de descobrir el misteri és des de dins, però això en Fred farà veure que és un dels concursants. I el monstre?! L'Scooby-doo necessitarà energia extra per no tremolar!

13:33 El xou de l'Scooby-Doo - Els dimonis subterranis
tancar

Els dimonis subterranis

De viatge per Seattle, la Màquina dels Misteris s'ha trobat amb un altre repte. Resulta que una colla de dimonis que viuen en una antiga ciutat subterrània, estan provocant el pànic en un edifici en construcció. L'Scooby-Doo i companyia ja ho tenen tot a punt per fer-te viure una altra aventura plena d'enigmes! T'hi apuntes?!

14:01 Fanboy i Chum Chum - Cap. 26 El carquinyoli mecànic / Tocar i parar
tancar

Cap. 26 El carquinyoli mecànic / Tocar i parar

La imaginació i les fantasies d'en Fanboy i en Chum Chum no tenen límit! I si no, com funciona un carquinyoli mecànic? Els dos companys viuran una gran aventura que comença amb el joc de tocar i parar.

14:23 Fanboy i Chum Chum - Cap. 32 Glaçada cerebral
tancar

Cap. 32 Glaçada cerebral

El Fanboy i el Chum Chum acaben de descobrir que estan a punt de retirar del mercat el seu refresc preferit, el Fresqui Frigi Fred rosa, i després d'afartar-se'n i de patir una glaçada cerebral, l'endemà no recorden absolutament res.

14:49 Martin Mystery - La cançó maleïda
tancar

La cançó maleïda

En Martin, que últimament no lliga gaire, ha decidit formar un grup de rock! T'imagines amb qui? Amb en Billy i en Java! Al primer concert ja comencen a passar coses estranyes. En Martin no toca gens bé la guitarra, però les noies es tornen boges per ell. La guitarra, de fet, és molt estrambòtica...

15:10 Martin Mystery - Un encanteri d'amor infernal
tancar

Un encanteri d'amor infernal

A l'institut de Torrington ha arribat una nova alumna i en Martin està convençut que ja la coneix. I tant! És la primera noia de la que es va enamorar, però que sempre li donava carbasses. Pot ser que s'hi hagi repensat, després de tants anys? O hi ha algun misteri, darrere d'aquesta noia...?

15:36 Els pingüins de Madagascar - Operació: canvi de veí / Els superagents
tancar

Operació: canvi de veí / Els superagents

Els pingüins estaven tips de les festes constants i eixordadores dels lèmurs i, finalment, han aconseguit que els traslladin al zoo infantil. El que no sabien era que el nou veí seria en Roger! Ni s'ho imaginen, el que els espera! Més tard, se n'aniran d'aventura a les profunditats de l'oceà, a la recerca d'un tresor submarí! Els hi acompanyes?!

15:58 Els pingüins de Madagascar - La reparació / El collaret
tancar

La reparació / El collaret

L'Alice ha contractat en Gus perquè aixequi tot el terra de l'hàbitat dels pingüins, que saben que el seu quarter general secret perilla, i faran el que calgui per aturar el medalla de plata d'aixecament de pesos dels Jocs Panasiàtics del 79! Més tard, el rei Julien es trobarà el collaret de diamants que acaben de robar en Cecil l'increïble i el seu company Totxo. I no el pensa tornar!

16:24 Les Tres Bessones - Les tres bessones i el soldadet de plom
tancar

Les tres bessones i el soldadet de plom

L'Avorrida no ha dominat la seva màgia i no sap a quina història ha enviat les Bessones. Elles són amb el soldadet de plom, amb qui viatjaran al fons del mar i a l'estómac d'un gran peix! Allà hi coneixen una ballarina, el veritable amor del soldadet¿ Mentrestant, la Bruixa volta pels contes buscant les nenes.

16:48 Les Tres Bessones - El flautista d'Hamelín
tancar

El flautista d'Hamelín

En un poble infestat de ratolins, las Tres Bessones coneixen un flautista. Amb ell van a visitar el jove rei, amb qui fan un tracte: si el flautista aconsegueix fer fora els ratolins del poble, el recompensarà amb un sac d'or. Però, és clar, la Bruixa no l'hi posarà gens fàcil...

17:12 mic 3
17:12 Bob, el manetes - El gran encàrrec del Robust
17:23 La Lua i el món - El dia de la síndria
17:26 Zoobabu - Ovella
17:31 En Thomas i els seus amics - Un bon desig
17:43 L'hora del Timmy - La capsa sorpresa del Timmy
18:01 Una mà de contes - La serp i la donzella
tancar

La serp i la donzella

Al cor de l'Àfrica tot és àrid i sec. El que ara és desert però, fa molts anys era un zona amb camps plens d'horts i arbres fruiters. Al riu que travessava la regió hi vivia una serp gegant, la Bida, que portava els núvols i la pluja, i per això tothom l'adorava. En canvi, cada any la serp triava la donzella més bonica i se la menjava...

18:11 Clifford, el gran gos vermell - L'hàbit no fa el gos / Un canvi d'alçada
tancar

L'hàbit no fa el gos / Un canvi d'alçada

El xèrif Lewis li ha posat un jersei de color lila al Bistecs i n'està molt orgullós. El Mac, en canvi, l'ha convençut que fa el ridícul, amb aquest jersei, i el Bistecs se l'ha tret.

18:43 La Supermots - El gurmet acarnissat
tancar

El gurmet acarnissat

Avui es fa la competició anual de rentat de cotxes per recaptar fons per l'escola. Mentrestant, al Carnisser li ha sortit competència. Es tracta del Gurmet Acarnissat, un personatge malvat amb uns poders mai vistos sobre la carn i els productes derivats. Qui es convertirà en el carnisser més dolent de la ciutat?! I la Supermots, no té res a dir-hi?!

18:55 La Supermots - Art al parc
tancar

Art al parc

Avui la Beti s'ha compromès a ajudar la Violeta a organitzar una actuació amb les tres "pes": pintura, poesia i p-música. Mentrestant, el senyor Peixgròs ha tret al mercat el seu nou llibre, titulat "La pràctica del control mental". El que no veu gens clar la Beti és que en Peixgròs estigui regalant els llibres. Això és que en porta alguna de cap! Avui aprendràs què volen dir les paraules "actuació" i "estratagema".

19:06 La Supermots - L'univers del sandvitx
tancar

L'univers del sandvitx

En Chuck, tip de viure al soterrani de casa de la seva mare, ha decidit construir-se un amagatall ben sinistre per convertir-se en el superdolent més dolent de tota la ciutat. Per això ha fet un parc temàtic creat únicament per destruir la Supermots i el Capità Galtes. En podran fugir, els nostres herois?! I en Chuck, no trobarà a faltar la seva mare...?!

19:17 La Supermots - En Chuck, el cuiner
tancar

En Chuck, el cuiner

La senyora Bel està treballant en un nou projecte destinat a ajudar els delinqüents a reintegrar-se a la societat. Per això ha decidit que en Chuck, el noi del Sandvitx Malvat, en lloc d'anar a la presó, a partir d'ara serà el nou cuiner de l'escola de la Beti. Ara bé, els menús han de ser sense sandvitxos. Això no pot acabar bé de cap manera. Vols dir que ho resistirà?!

19:30 Info k
19:50 Espies de veritat - L'atac de la Mandy gegant
20:16 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - Per molts anys, Scooby-doo
tancar

Per molts anys, Scooby-doo

Aprofitant que és l'aniversari de l'Scooby-Doo, tota la colla li ha preparat una sorpresa i l'han dut al programa de televisió d'en Mark Winkendale, el presentador d'"Aquesta és la teva vida, Scooby-Doo"! Avui ens retrobarem amb tots els amics del nostre heroi... i amb un enemic molt especial, la Màscara Roja, que ha vingut a buscar venjança.

20:40 Scooby-Doo, on ets? - NO ET FIQUIS ON NO ET DEMANEN
tancar

NO ET FIQUIS ON NO ET DEMANEN

L'Scooby-Doo i companyia han anat a la platja de Punta Rocosa a fer surf, però s'han trobat que hi passa una cosa d'allò més misteriosa. Hi estan desapareixent iots sense deixar cap rastre, i tant el xèrif com els guardacostes estan ben desconcertats. Segons el llop de mar Ebeneezer Shark, el culpable és el fantasma del capità Cutler. Pot ser que sigui veritat?!

21:07 Tom i Jerry - L'Spike i en Tyke van al camp
21:14 Bugs Bunny i els seus amics - Conill a la carta
21:22 Tom i Jerry - Atrapat amb sortida
06:01 mic 3
06:01 La vaca Connie - El cistell de mores
06:09 Megaminimals - El trencaclosques
06:15 Megaminimals - Camuflatge
06:21 Megaminimals - L'esport de l'Eric
06:27 La Lua i el món - Calces i calçotets
06:35 Inuyasha - La confessió més valenta d'en Miroku
06:57 Inuyasha - La dona que estimava en Sesshomaru (1a part)
Progrmació BD ....
21:38 Bola de drac Z - Finalment arriben els androides que assassinen a sang freda
tancar

Finalment arriben els androides que assassinen a sang freda

Han passat tres anys i tothom, menys en Vegeta, es reuneix en el lloc on en Trunks havia dit que apareixerien els androides. Per fi ha arribat el moment de la veritat! Tal com havia pronosticat el jove del futur, apareixen els androides assassins i en Iamxa es converteix en la primera víctima de la matança. Però, quin és el poder ocult dels androides?

22:04 Bola de drac Z - Vigila, Son Goku! Els androides et poden absorbir la força
tancar

Vigila, Son Goku! Els androides et poden absorbir la força

Després de localitzar els androides assassins i de comprovar que l'A-20 ha destruït mitja ciutat sense cap mena d'escrúpols, la batalla es trasllada cap a una illa remota. Allà, en Son Goku sorprèn els androides amb una transformació plena de ràbia, però ni convertit en superguerrer no sembla que els faci gaire por.

22:27 Doctor Who - Cap. 16 Reunió a l'escola
tancar

Cap. 16 Reunió a l'escola

El Doctor investiga una escola contemporània de Londres que cada nit és ocupada per unes estranyes criatures en forma de ratpenat. A l'escola, el Doctor es troba amb una vella amiga seva, Sarah Jane Smith, que ja està treballant en el cas d'amagat. El Doctor i Sarah tenen encara comptes pendents i Rose descobreix quin és el vertader llegat de ser la companya d'un Time Lord. Al final de l'episodi, Mickey entrarà a formar part de la tripulació habitual del Tardis.

23:14 Inuyasha: foc a l'illa mística - Inuyasha: foc a l'illa mística
tancar

Inuyasha: foc a l'illa mística

Segons la llegenda, la misteriosa illa de Horai, on humans i dimonis van conviure en pau, reapareix del no-res un cop cada 50 anys. Allà hi viuen un grup de dimonis orfes atrapats per una maledicció. Quan la més petita, l'Ai, aconsegueix escapar, demana ajuda a l'Inuyasha per alliberar els seus germans.

00:38 Món 3xl - A SANG FREDA
tancar

A SANG FREDA

En Jèrico, que havia desaparegut al far d'Argos, recupera la consciència, i es retrobarà amb vells coneguts, antics companys i ara enemics. Un d'ells tindrà a les mans el seu destí. Mentrestant, els membres de la Rebel.lió preparen el contraatac.

00:48 Bola de drac Z - Batalla superradical dels Déus deslleials
tancar

Batalla superradical dels Déus deslleials

El fill d'en Gàrlic i els seus homes han fet servir l'energia diabòlica del planeta endimoniat per augmentar la seva força, però en Krilin, en Cor Petit i en Son Gohan estan disposats a plantar cara a aquesta nova amenaça. Mentrestant, els Antics Guardians de la Terra comencen a xuclar la força vital del Totpoderós i, al mateix temps, la d'en Cor Petit.

01:11 Bola de drac Z - L'aigua sagrada funciona. El món es desperta d'un malson
tancar

L'aigua sagrada funciona. El món es desperta d'un malson

En un últim esforç per salvar els seus amics, en Son Gohan llança un atac amb totes les seves forces contra el fill d'en Gàrlic, convertit ara en un gegant immortal. A la Zona Sagrada, continuen els atacs contra el Totpoderós, que ordena al senyor Popo que faci servir l'aigua sagrada abans que el fill d'en Gàrlic dugui el seu pla fins a les últimes conseqüències.

01:31 Bola de drac Z - Una bona oportunitat de disparar contra el planeta endimoniat
tancar

Una bona oportunitat de disparar contra el planeta endimoniat

Encegat per la ràbia que sent i desesperat per derrotar els seus enemics, el fill d'en Gàrlic obre una Zona Morta molt perillosa. Ara, amb en Cor Petit i en Krilin fora de joc, l'únic que el pot aturar és en Son Gohan. Però, serà capaç de parar-li els peus i de salvar la Terra, encara que per aconseguir-ho hagi de sacrificar els seus amics?

01:52 Bola de drac Z - Una afirmació d'en Krilin: és dur ser un home
tancar

Una afirmació d'en Krilin: és dur ser un home

Després d'haver vençut el fill d'en Gàrlic, els guerrers tornen a fer la seva vida de sempre i la pau ha tornat a la Terra. En Krilin, després de conèixer la llegenda de la Llàgrima de la Sirena, una perla llegendària, se n'anirà a buscar-la per fer feliç la Maron, la seva nòvia. Quan torni d'aquesta gran aventura amb en Son Gohan, haurà de prendre una decisió molt important.

02:13 Bola de drac Z - Això és la Terra, pare. En Freezer contraataca
tancar

Això és la Terra, pare. En Freezer contraataca

Un any després de la batalla de Namek, en Son Gohan i els seus amics detecten una energia maligna d'una força increïble que s'acosta a la Terra. Els temors més profunds es confirmen quan descobreixen que en Freezer ha sobreviscut i es dirigeix cap a la Terra amb el seu pare. Això podria ser el final...

02:33 Bola de drac Z - Guanyaré en Freezer. Un jove misteriós
tancar

Guanyaré en Freezer. Un jove misteriós

Quan encara falten tres hores perquè torni en Son Goku, la Terra s'enfronta a una de les pitjors crisis que ha viscut mai: l'amenaça d'en Freezer, acompanyat del seu pare. Però quan tot semblava perdut, del no res, apareix un jove misteriós que assegura que és capaç de plantar cara a en Freezer. Qui deu ser?

02:54 Bola de drac Z - En Freezer cau destrossat. Un altre superguerrer
tancar

En Freezer cau destrossat. Un altre superguerrer

El jove misteriós que assegura que pot derrotar en Freezer resulta que és un altre superguerrer llegendari. Ben aviat demostrarà la seva gran superioritat i posarà fi a la diabòlica venjança que tenien planejada en Freezer i el seu pare. En Vegeta i companyia es quedaran bocabadats davant de la presència d'un altre superguerrer.

03:18 Death note - Cap. 27 Segrest
03:40 Death note - Cap. 28 Impaciència
04:07 Doctor Who - Cap. 16 Reunió a l'escola
tancar

Cap. 16 Reunió a l'escola

El Doctor investiga una escola contemporània de Londres que cada nit és ocupada per unes estranyes criatures en forma de ratpenat. A l'escola, el Doctor es troba amb una vella amiga seva, Sarah Jane Smith, que ja està treballant en el cas d'amagat. El Doctor i Sarah tenen encara comptes pendents i Rose descobreix quin és el vertader llegat de ser la companya d'un Time Lord. Al final de l'episodi, Mickey entrarà a formar part de la tripulació habitual del Tardis.

04:52 Benvinguts a Patatamón ! - El teu cervell és típic bipolar
tancar

El teu cervell és típic bipolar

Darrerament al pis hi ha greus problemes de convivència. Així que el Turista i el Jojó tenen una idea brillant: sol.licitar l'intervenció del Dr. Esperança, un conegut 'coacher' televisiu especialitzat en resoldre conflictes familiars.

05:04 Benvinguts a Patatamón ! - Preservatius amb gust a maracujà
tancar

Preservatius amb gust a maracujà

Un gurú altermundialista prediu que la civilització patata aviat es col.lapsarà, i només sobreviuran els que siguin capaços d'adaptar-se a una economia de subsistència. La Ramona decideix que cal preparar-se per quan arribi el moment.

05:17 Death note - Cap. 25 Silenci
05:38 Death note - Cap. 26 Regeneració