Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
10:00 Signes dels temps - El matrimoni cristià
tancar

El matrimoni cristià

Què vol dir casar-se per l'Església? Què té d'específic aquest sagrament en el món d'avui? Segons dades de l'Institut d'Estadística de Catalunya, el 2009 es va registrar la xifra més baixa de matrimonis dels darrers 55 anys. El 74% dels casaments eren civils i el 25% eren matrimonis per l'església catòlica. "Signes dels temps" entrevista Gaspar Mora, teòleg i consiliari del Centre de Preparació pel Matrimoni.

10:51 Automobilisme: GP2 - Segona cursa des del Circuit de Catalunya
11:54 Notícies 3/24
12:16 La fórmula - La Fórmula
13:56 Automobilisme - Cursa del G. P. d'Espanya
15:58 Telenotícies migdia
17:16 APM? Extra - + info
tancar

+ info

Al programa d'humor "APM? Extra", un rànquing dels reporters més originals que han passat darrerament per la televisió. Periodistes tan aguts que el que fan és el ridícul. També hi haurà una selecció de les animalades més grosses que s'han dit en els concursos de la tele. A més, Iker Casillas convidarà els espectadors a participar al seu campus d'estiu; Karlos Arguiñano explicarà uns acudits al Club de la Comèdia, i un avi recordarà com es va estrenar amb les dones en el "Minut de glòria". El "Cinquè Mil·lenni" d'aquest diumenge està dedicat al porc "Manolo" i al seu cuidador. Una parella amb una relació molt especial. El programa, de 45 minuts, recull el bo i millor de l'actualitat i la televisió, al ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?"

18:09 Tarda de cine - Casa't amb mi
tancar

Casa't amb mi

Tot comença quan Anderson perd la nòvia per la impressió que li fa que li demani per casar-se. Anderson passa un any de dol fins que el seu millor amic l'anima a obrir-se de nou a les possibilitats de la vida. Aleshores, Anderson proposa el matrimoni a la primera dona que veu, Katie, una cambrera del cafè on és en aquell moment.

19:41 Just for laughs
19:53 Eleccions Municipals 2011 - E11 Eleccions Municipals
tancar

E11 Eleccions Municipals

El programa especial "Eleccions Municipals 2011", presentat per Núria Solé, Joan Carles Peris i Josep Cuní, dirigit per Dani Bramon i Ernest Maymó, amb realització de Patrícia Artigas i producció d'Anna Maria Bordas, arrencarà a les 19.55, cinc minuts abans del tancament dels col·legis, i estarà en antena fins al voltant de les 12.30 de la nit, hora en què es coneixeran els resultats definitius. Núria Solé i Joan Carles Peris seran els encarregats de fer arribar als espectadors totes les dades de la nit, uns resultats que es podran seguir a través de gràfics en 3D, que representaran els ajuntaments, els parlaments i l'evolució del vot. Per la seva banda, Josep Cuní analitzarà, amb els representants de les principals forces polítiques catalanes, els resultats de les urnes.

00:28 Pel·lícula - Alerta a Paris
tancar

Alerta a Paris

Una vaga d'escombriaires a París s'allarga dies i dies. Les rates comencen a aparèixer al carrer i el govern promet mesures dràstiques. Però arriben als hospitals les primeres víctimes de mossegades, que porten un virus desconegut. Idioma versió original: francès

02:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:42 El Palazzo Grassi: el palau del col·leccionista - El Palazzo Grassi: el palau del col·leccionista
tancar

El Palazzo Grassi: el palau del col·leccionista

El Palazzo Grassi, un dels palaus més imponents del Gran Canal de Venècia, avui dia allotja una de les col·leccions d'art contemporani més importants del món. És la feina de tota una vida i un somni fet realitat, és l'obra del multimilionari francès François Pinault. Aquest documental és el retrat d'una de les figures més enigmàtiques del món de l'art.

08:35 Cinema d'Àsia - Taiwan
09:26 Toca al teu aire - Toca al teu aire
10:17 Clàssica - Gala des de Berlín amb Lang Lang
11:59 Clàssica - Sergei Rachmaninoff, sota la seva influència
tancar

Sergei Rachmaninoff, sota la seva influència

Rakhmàninov, sota la seva influència Un recorregut per la vida del compositor rus Serguei Rakhmàninov. La seva infantesa a la seva Rússia natal, la fugida de la revolució bolxevic i l'exili als Estats Units on es va convertir en un dels compositors de més èxit.

12:24 Millennium - Pares i fills. No sempre és facil.
tancar

Pares i fills. No sempre és facil.

Aquesta setmana parlarem de les relacions entre pares i fills. L'escriptor David Vann, que ha hagut de fer front al suïcidi del seu pare, reflexionarà amb la resta dels convidats sobre les projeccions paternes i sobre què necessita un fill del seu pare. Convidats: David Vann, escriptor, Mireia Vilaseca, psicòloga, Jordi Còdol, periodista, Joaquim Carbó, escriptor i David Escamilla, periodista i escriptor

13:21 Singulars - Victor Grau, petits grans invents
tancar

Victor Grau, petits grans invents

El convidat és jove, però amb només 32 anys ja codirigeix un programa acadèmic al MIT, el prestigiós Massachusetts Institute of Technology, als Estats Units. Es diu Víctor Grau, és enginyer i té el màster en telecomunicacions per la Universitat Polítècnica de Catalunya i el d'enginyeria electrònica a la Universitat de Maryland. Grau codirigeix un dels programes estrella del MIT.

14:05 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" tractarà el tema de la possible tornada a casa de les indústries tèxtils. El programa econòmic del 33 oferirà un reportatge sobre quatre empreses del sector que es plantegen la tornada. Després de la deslocalizació de fa uns anys, de portar la producció a països amb mà d'obra barata, sense importar la seva qualificació, ara sembla que ve la relocalització, la tornada a casa per fabricar aquí.

14:35 TR3S C
14:45 Viatge a un món desconegut - Tombuctú
15:30 Món natural - Hotel Helicònia
tancar

Hotel Helicònia

Aquesta és la increïble història de l'helicònia, una preciosa planta exòtica de la jungla, possiblement una de les flors més boniques del món. Se la podria considerar l'hotel i també el supermercat de la selva tropical perquè proveeix de casa i d'aliments una multitud d'animals que la utilitzen com si fos de la seva propietat, però, qui és que en treu més profit?

16:23 A fons - Arizona, USA
16:46 Urpes i bigotis - + info
tancar

+ info

Avui fa una calor de mil dimonis a les planures de Massai Mara i tots els animals cerquen un lloc a la fresca. Les zebres van al riu a beure i xipollejar, els hipopòtams es rebolquen pel fang fred i les girafes es refugien sota els arbres més alts. Els nostres cadells de guepard també necessiten un lloc fresc on descansar. El petit Moja creu que ha trobat l'ombra perfecta: sota un elefant amb rodes endormiscat. Poc s'imagina ell que el l'elefant en realitat és un cotxe!

16:57 10 coses que heu de saber sobre el son - 10 coses que heu de saber sobre el son
tancar

10 coses que heu de saber sobre el son

Tots necessitem dormir. Però per què tenim tants problemes per mantenir el son? Mitjançant un reguitzell de consells i recomanacions útils, el documental explica per què és tan vital fer les vuit hores. Dormir hauria de ser fàcil. Un està cansat, se'n va al llit i s'aixeca sentint-se fresc i a punt per encetar un nou dia. A vegades, però, independentment de com s'intenti, és impossible mantenir els ulls tancats.

17:48 Thalassa - Els pescadors de la Llacuna / Tornada a Dubai
tancar

Els pescadors de la Llacuna / Tornada a Dubai

Els pescadors de la Llacuna: El "moeche" és una exquisidesa que s'obté a partir d'un cranc comú i que només es produeix i es consumeix a Venècia. Tornada a Dubai: L'abril del 2007, un dels nostres equips va anar a Dubai per seguir els avenços d'un dels projectes immobiliaris d'aquest petit emirat que, en pocs anys, s'ha convertit en el símbol de l'avenç i del triomf...

18:33 Thalassa - Cantinera de Cabrera
tancar

Cantinera de Cabrera

Ens parla de la vida de na Cati coneguda como la cantinera de l'illa de Cabrera. Na Cati va viure la seva infantesa a l'illa perquè el seu pare era l'únic colon civil durant els anys que la van gestionar els militars. La cantina militar es va mantenir quan Cabrera va passar a ser Parc Natural i na Cati va decidir tornar a l'illa per treballar-hi. Guardes, pescadors, científics... tots tenen un punt de trobada a la cantina de na Cati.

18:48 Km33 - Gàmbia. El somriure d'Àfrica
tancar

Gàmbia. El somriure d'Àfrica

La Karen i la Paula viatgen a Gàmbia, el país més petit del continent negre. Gràcies a un 4x4, coneixeran de ben a prop la costa gambiana i l'interior del país, i entre mercats, canoes, festes i nens, descobriran el secret més ben guardat d'aquest indret: el somriure i l'hospitalitat de la seva gent.

19:23 Blog Europa
19:42 Fotografies - + info
tancar

+ info

En aquest episodi: el reconegut fotògraf Toni Catany ens mostrarà com treballa el nu masculí en una sessió fotogràfica al seu estudi; explorarem les fotografies eròtiques de finals del segle XIX de l'històric estudi d'Antoni Esplugas; Christian Maury ens mostrarà els seus projectes entorn el desig i el sexe, i veurem com fotografia un espectacle eròtic.

20:07 Latituds
20:45 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Emili Manzano parla amb Amadeu Cuito sobre les seves memòries, "Memòries d'un somni", acabades d'editar per Quaderns Crema. També hi serà al plató l'editor Quim Torra (A Contra Vent), amb el seu llibre, "Honorables", al que parla, entre d'altres, d'Amadeu Hurtado (avi d'Amadeu Cuito), de qui Edicions 62 acaba de publicar el diari "Quaranta anys d'advocat. Història del meu temps 1894-1936". Al reportatge, Marina Espasa i Enric Juste repassen els actes del festival Barcelona Poesia. També hi seràn al plató Víctor Amela i la dibuixant Claire Roquigny.

21:51 Nit d'espectacle al 33 - Cap. 3 Impossible magic 3
tancar

Cap. 3 Impossible magic 3

Mestres de l'il·lusionisme: la màgia impossible (Capítol 2)

22:34 Sputnik - Lennon NYC Part 1
22:35 Sputnik - Lennon NYC Part 1
tancar

Lennon NYC Part 1

"LennoNYC" és la història de la relació de l'ex-Beatle amb Nova York i un retrat dels últims anys de la seva carrera. I, al mateix temps, és la crònica de la història d'amor entre John Lennon i Yoko Ono. L'any 1971, John Lennon i Yoko Ono viatgen a Nova York fugint del setge de la premsa britànica i de la seva vida a Londres. Nova York es converteix en la seva nova llar i en l'escenari de la carrera en solitari de Lennon, que amb la col·laboració de la seva dona hi gravarà alguns dels seus discos més obertament polítics, com el controvertit "Some time in New York City". Però la seva participació en les protestes contra la guerra del Vietnam i en els moviments contestataris liderats pels activistes Jerry Rubin i Abbie Hoffman faran que l'administració nord-americana vulgui expulsar-lo del país. A més, la relació amb Yoko Ono es deteriora i Lennon es refugia a Califòrnia. El documental "LennoNYC" es va estrenar en l'última edició del festival In-Edit.

23:29 Sputnik - Lennon NYC Part 1
23:30 Pop Ràpid - + info
tancar

+ info

The Frederics estan entusiasmats perquè els han ofert fer un concert al bar. El que no saben és que es tracta d'una acció publicitària i hauran de tocar disfressats de porquets per promocionar fuet... El Fede es debat entre la seva integritat i les ànsies de pujar a un escenari...

23:58 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Emili Manzano parla amb Amadeu Cuito sobre les seves memòries, "Memòries d'un somni", acabades d'editar per Quaderns Crema. També hi serà al plató l'editor Quim Torra (A Contra Vent), amb el seu llibre, "Honorables", al que parla, entre d'altres, d'Amadeu Hurtado (avi d'Amadeu Cuito), de qui Edicions 62 acaba de publicar el diari "Quaranta anys d'advocat. Història del meu temps 1894-1936". Al reportatge, Marina Espasa i Enric Juste repassen els actes del festival Barcelona Poesia. També hi seràn al plató Víctor Amela i la dibuixant Claire Roquigny.

01:01 Latituds
01:38 Jean-Marie Gustave Le Clézio: entre els mons - Jean-Marie Gustave Le Clézio: entre els mons
tancar

Jean-Marie Gustave Le Clézio: entre els mons

A base de viatges, trobades i descobertes, el documental de François Caillat i Antoine de Gaudemar combina paisatges, pobles, naturalesa i paraules, concretament les d'un escriptor que ha estat recorrent continents durant mig segle. El reportatge mostra un home lliure i lúcid que durant anys va descriure un planeta ferit, un home de lletres polivalent a qui la seva recerca personal va dur a conèixer moltes cultures diferents.

02:30 El Palazzo Grassi: el palau del col·leccionista - El Palazzo Grassi: el palau del col·leccionista
tancar

El Palazzo Grassi: el palau del col·leccionista

El Palazzo Grassi, un dels palaus més imponents del Gran Canal de Venècia, avui dia allotja una de les col·leccions d'art contemporani més importants del món. És la feina de tota una vida i un somni fet realitat, és l'obra del multimilionari francès François Pinault. Aquest documental és el retrat d'una de les figures més enigmàtiques del món de l'art.

03:22 Cinema d'Àsia - Taiwan
04:13 Toca al teu aire - Toca al teu aire
05:02 Canta y no llores - Canta y no llores
tancar

Canta y no llores

Aquest documental ens introdueix al món dels mariachis. A través de diferents grups més o menys famosos, de ciutat i del camp, el programa arriba fins als orígens d'aquesta música popular. Descobrirem d'on provenen els seus costums i acompanyarem els músics en la seva vida diària. Una part del programa està dedicada als corridos, una forma de cançó popular que es va originar en la revolució mexicana.

06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - ELS CONVIDATS. Començar de nou
06:03 A fons - Escòcia
06:26 A fons - Croàcia
06:49 Jean-Marie Gustave Le Clézio: entre els mons - Jean-Marie Gustave Le Clézio: entre els mons
tancar

Jean-Marie Gustave Le Clézio: entre els mons

A base de viatges, trobades i descobertes, el documental de François Caillat i Antoine de Gaudemar combina paisatges, pobles, naturalesa i paraules, concretament les d'un escriptor que ha estat recorrent continents durant mig segle. El reportatge mostra un home lliure i lúcid que durant anys va descriure un planeta ferit, un home de lletres polivalent a qui la seva recerca personal va dur a conèixer moltes cultures diferents.

Progrmació BD ....
07:17 Rovelló - Fredolic mon amour
tancar

Fredolic mon amour

El Rovelló té uns malsons terribles on tothom actua com si ell no existís... Qui també té uns malsons terribles és l'Oriana, que somia que es casa amb el poca-solta i poca-vergonya del Fredolic... El pitjor de tot és que els malsons de l'Oriana mica en mica es van fent realitat... El Llisot se n'haurà d'empescar una de bona per evitar el que sembla inevitable...

07:41 Rovelló - El gos dels acudits
tancar

El gos dels acudits

En aquest capítol veurem un pallasso que no fa gràcia... El Rovelló li dóna un cop de mà i aconsegueix arrencar el riure al públic. A partir d'aquest moment, passa a ser el gos dels acudits... Tothom esriu de qualsevol cosa que fa... Cosa que no deixa de ser empipadora, per cert...

08:06 De què va? - El circ
tancar

El circ

En aquest circ, fet de poemes, hi treballen pallassos, acròbates, hipnotitzadors, domadors, malabaristes, faquirs... i, fins i tot, un home bala, que per res no s'atabala!

08:17 Les Tres Bessones - Les tres bessones i el fantasma de l'òpera
tancar

Les tres bessones i el fantasma de l'òpera

Les tres bessones es troben en un teatre, però aviat s'adonen que no és un teatre qualsevol. La Bruixa Avorrida s'enamora de la veu de la cantant, la Cristina, que viu un terrible drama d'amor. La Bruixa n'enveja la veu i, com sempre, posarà tots els entrebancs perquè les tres nenes no aconsegueixin que el Raül es declari a la Cristina.

08:40 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Moby Dick
tancar

Les tres bessones i Moby Dick

La Bruixa Avorrida castiga les nenes a una aventura de mariners. Apareixen en una taverna, on l'ambient les impressiona des del primer moment. Però, ben aviat, s'ambienten i es fan amigues d'Ismael, amb qui surten a la mar i viuen moltes aventures, acompanyades de Moby Dick.

09:07 mic 3
09:07 Elias, el vaixell remolcador - La cova sense fons
09:19 Els cap de drap - Què vols ser quan siguis gran?
09:29 L'hora del Timmy - El Timmy vol el timbal
09:46 Doraemon - La locomotora / La pantalla indiscreta / El gas antigravitatori
10:09 Doraemon - Una casa per la colla / Les abelles buscadiners / La màquina que controla la gravetat
10:29 La família del Super3
10:55 Els pingüins de Madagascar - La mà dreta / Cervell espatllat
tancar

La mà dreta / Cervell espatllat

Avui tenim un nouvingut al zoo, un altre lèmur, en Clemson. Pel rei Julien, un altre súbdit lleial per governar. En Maurice està encantat de la vida. En Mort, en canvi, de seguida s'ha adonat que en Clemson pot arribar a ser molt malvat si s'ho proposa. Per cert, avui en Kowalski intentarà augmentar la potència del seu cervell de supergeni a supermegageni. T'ho perdràs?

11:21 Els pingüins de Madagascar - Simpatiscàstrofe / Rei Julien per un dia
tancar

Simpatiscàstrofe / Rei Julien per un dia

Després de comprovar que els humans cada dia els donen menys menjar, en Kowalski ha decidit fer servir el seu nou invent amb el Recluta, l'Adorabilitzador, i fer-lo arribar al Súmmum de la Hipersimpatia. Ara segur que s'atipen de valent! I segur que no pot anar res malament! Per cert, què passaria si el rei Julien i el Capità s'intercanviessin els papers?

11:42 Els pingüins de Madagascar - La visita de l'oncle Nigel / En Maurice descansa pau
tancar

La visita de l'oncle Nigel / En Maurice descansa pau

En Nigel, l'oncle del Recluta, s'ha presentat al zoo assegurant que el seu objectiu és l'Esquirol Vermell. Tothom creia que era un mite, una invenció, i avui, per fi, sabrem la veritat del més pèrfid dels malvats! Més tard, els pingüins descobriran que a en Maurice només li queden 24 hores de vida! Avui, fins i tot, el rei Julien li oferirà el tron! T'ho imagines?

12:07 Fanboy i Chum Chum - Ximplets pel Ximpa Ximple / Qui té un porc té un tresor
tancar

Ximplets pel Ximpa Ximple / Qui té un porc té un tresor

En Fanboy i en Chum Chum xerren animosament mentre fan cua per comprar entrades per al cinema. Però en Boog hi arriba i ho espatlla tot... En Fanboy i en Chum Chum tindràn cura del Tresor, el porquet mascota de la classe, durant tota una setmana. Però tenir-lo a casa serà bastant complicat...

12:29 Fanboy i Chum Chum - El Dracuboy / Un monstre a la boira
tancar

El Dracuboy / Un monstre a la boira

En Fanboy està convençut que un vampir l'ha mossegat i en Chum Chum també vol convertir-se en un! Però com s'ho farà en Fanboy per fer d'en Chum Chum un vampir si el seu amic no té coll? En Boog creu que ha vist un monstre al Fresquimercat i confiarà la seva seguretat a en Fanboy i en Chum Chum, que s'han autoproclamat caçamonstres professionals.

12:52 Tags
13:22 Jo sóc així - Enganys mal interpretats
tancar

Enganys mal interpretats

El pròxim examen es presenta interessant. A tots els posarà la mateixa nota, la mitjana de tot el grup. La Birch ha convençut en Liam que la Sandra té problemes d'estudi per culpa dels nois. Si no hi fan alguna cosa, segurament suspendran tots. La solució és evident: inventar-se un admirador secret. El que passa és que la Sandra no en té mai prou!

13:33 Jo sóc així - Esperit d'equip
tancar

Esperit d'equip

La Sandra ha decidit apuntar el Grup 4 a "Ho sabia", un concurs de la tele per a "nens repel·lents que ho saben tot", segons en Raffi. Segons la Sandra, si vol trobar espònsors per patrocinar-se en el món de l'skate, s'ha de fer famosa! Però això de sortir a la tele no és tan fàcil com sembla! I menys, si corres el perill de sortir-ne amb la cua entre les cames!

13:44 Jo sóc així - Retrat de gran home
tancar

Retrat de gran home

El senyor Towes té el plaer d'anunciar-vos que aquest any el guanyador del premi d'art jove és... Raffy Rodríguez! Això vol dir que la Birch ha perdut... Segons la Sandra, la Birch trigarà ben poc a explotar. En Liam ho està processant tot amb un llibre del senyor Towes. I en Raffi encara no entén com és que la Birch no s'alegra que hagi guanyat el concurs...

13:55 Jo sóc així - El llapis assassí
tancar

El llapis assassí

La Birch, de cop i volta, s'ha fet famosa per una tira de dibuixos que es diu "Vida en grup" i que algú l'hi ha publicat al diari. Hi surten tots quatre, i la Sandra de seguida s'ha queixat que els deixa com si fossin uns friquis. De fet, aviat es convertiran en la riota de tot l'institut! I això com s'arregla?! Discutint? O fent pinya?

14:10 Espies de veritat - Enxampades de veritat (1a part)
14:37 Espies de veritat - Enxampades de veritat (2a part)
14:57 Espies de veritat - Enxampades de veritat (3a part)
15:22 Els Dalton - Divuit forats per als quatre Dalton
15:30 Els Dalton - La pel.licula dels Dalton
15:36 Els Dalton - El rodeo dels Dalton
15:43 Els Dalton - Daltonlàndia
15:53 Bugs Bunny - L'heroi
16:00 Bugs Bunny - En Bugs i l'Elmer artista
16:07 Bugs Bunny - El conill que venia a sopar
16:15 Bugs Bunny - El super conill
16:26 El xou del Correcamins - Espies i agonies/Gat i a la gâbia/Molt formatge per tant poc gat
16:50 Els Tom i Jerry petits - La mansió del mal / Una barbacoa fallida / Els fabulosos Droopy i Dripple
17:17 mic 3
17:17 Els cap de drap - L'Olga cuinera i la Mumu golafre
17:24 Els cap de drap - L'amic rinoceront
17:33 La Franny i les sabates màgiques - El papa pingüí
17:46 L'hora del Timmy - El Timmy i la foto
18:03 Glumpers - Castell de sorra
18:05 Suckers - Perruqueria boja
tancar

Perruqueria boja

El Travis perd la cresta accidentalment i es llançarà a la recerca desesperada d'un nou pentinat que n'estigui a l'alçada.

18:10 Els pingüins de Madagascar - Escarabats al poder / Sortida de camp
tancar

Escarabats al poder / Sortida de camp

Avui torna l'Agent Ics, reciclat en l'Exterminador Ics! Per culpa dels pingüins el van despatxar de Control d'Animals i ha arribat l'hora de venjar-se. També ha arribat l'hora que el Recluta superi la por als escarabats. Si no, no podrà salvar els seus amics! Més tard, els pingüins hauran d'aturar un nen que ha descobert una de les seves missions secretes.

18:32 Els pingüins de Madagascar - Alarma rèptil / Colomassa a dojo
tancar

Alarma rèptil / Colomassa a dojo

El Capità i companyia tenen clar que en Roger no pot continuar vivint a les clavegueres de la ciutat. Per això han posat en marxa l'Operació "Salvem l'Al·ligàtor." Però, vols dir que hi està gaire d'acord en Roger?! Més tard els pingüins hauran d'aturar en Frankie, el colom de les tifes blaves, que està decidit a atacar el delegat de parcs de Nova York.

18:57 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Cada 400 anys s'han de recarregar les reserves d'energia del Club dels Caçamonstres. Els ginys i els vehicles que fan servir s'alimenten amb una superpila orgànica, la flor de Mobotto, que només floreix un dia casa 400 anys! Però, és clar, ells no són els únics que la busquen! Avui els nostres herois se'n van d'acampada! Els hi acompanyes?!

19:18 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

En Danny, per impressionar la Wendy, s'ha fet el valent i ha entrat a la casa més tenebrosa de Singletown. Amb tanta mala sort, que no n'ha sortit! Ara els seus companys hi hauran d'entrar, la Cathy la primera, per descobrir que no hi ha cap fantasma, sinó un cadell de màntic que no pot tornar al seu planeta! La invasió dels màntics podria ser imminent!

19:42 Marsupilami - Operació selva buida
20:06 Marsupilami - L'Hector fa de cangur
20:34 Tom i Jerry - Problema triple
20:41 Tom i Jerry - Fora els intrusos
20:48 Tom i Jerry - Aquest és el meu fillet
20:55 Tom i Jerry - L'orquestra de hollywood
21:02 Tom i Jerry - El cangur
21:08 Tom i Jerry - La treva
21:16 Tom i Jerry - L'ànec invisible
21:23 Tom i Jerry - Tom i cherie
06:01 mic 3
06:01 La ciutat dels poppets - La celebració de solstici
06:13 Megaminimals - La porta dels secrets
06:19 Tork - T'estimo, marieta
06:27 L'aneguet lleig i jo - Cap. 15 L'anell i jo
tancar

Cap. 15 L'anell i jo

Després d'haver quedat com un pocavergonya amb la Daphne per haver-se cruspit el treball de ciències d'en Lletget, en Ratso l'únic que vol és desaparèixer. Per si això fos poc, la Daphne, l'Emmy i en Lou hauran de marxar del corral per culpa de la ganduleria d'en Ratso... i perquè està convençut que té un anell que concedeix desitjos! Té solució, tot això?!

06:49 L'aneguet lleig i jo - Cap. 16 L'increïble Ànecgrill
tancar

Cap. 16 L'increïble Ànecgrill

Ho sabies que empassant-se un grill, en Lletget és capaç de convertir-se en un superheroi?! Donem la benvinguda a l'increïble Ànecgrill! Però un superheroi no és ningú sense un arxienemic! I d'això se n'encarrega en Ratso, convertint-se en la Rata Maula, amb el seu superajudant, el Cos de Serp, en Wesley! No t'ho perdis, que comença l'acció!

Progrmació BD ....
21:30 APM? Extra - + info
tancar

+ info

Al programa d'humor "APM? Extra", un rànquing dels reporters més originals que han passat darrerament per la televisió. Periodistes tan aguts que el que fan és el ridícul. També hi haurà una selecció de les animalades més grosses que s'han dit en els concursos de la tele. A més, Iker Casillas convidarà els espectadors a participar al seu campus d'estiu; Karlos Arguiñano explicarà uns acudits al Club de la Comèdia, i un avi recordarà com es va estrenar amb les dones en el "Minut de glòria". El "Cinquè Mil·lenni" d'aquest diumenge està dedicat al porc "Manolo" i al seu cuidador. Una parella amb una relació molt especial. El programa, de 45 minuts, recull el bo i millor de l'actualitat i la televisió, al ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?"

22:16 Pel·lícula - Kung-fu-sió
tancar

Kung-fu-sió

Ambientada en el caos de la Xina de la dècada de 1940, la pel·lícula explica la història de Sing, un lladre de baixa estofa que aspira a ser un dels membres de la mítica Banda de la Destral, una colla de criminals cruels i sofisticats liderats per Sum, un home despietat. Però Sing no té ànima d'assassí i haurà d'enfrontar-se a la seva pròpia ètica quan Sum i la seva banda ataquen un barri aparentment senzill.

23:55 Doctor Who - Cap. 59 La decisió de l'Amy
tancar

Cap. 59 La decisió de l'Amy

Ja han passat 5 anys des que l'Amy i el Doctor van deixar de viatjar junts per l'espai temps. Ara ella està a punt de tenir el seu primer fill, quan de sobte el Doctor torna a caure de nou al jardí de casa seva. Evidentment, en passa alguna de grossa.

00:42 APM? Extra - + info
tancar

+ info

Al programa d'humor "APM? Extra", un rànquing dels reporters més originals que han passat darrerament per la televisió. Periodistes tan aguts que el que fan és el ridícul. També hi haurà una selecció de les animalades més grosses que s'han dit en els concursos de la tele. A més, Iker Casillas convidarà els espectadors a participar al seu campus d'estiu; Karlos Arguiñano explicarà uns acudits al Club de la Comèdia, i un avi recordarà com es va estrenar amb les dones en el "Minut de glòria". El "Cinquè Mil·lenni" d'aquest diumenge està dedicat al porc "Manolo" i al seu cuidador. Una parella amb una relació molt especial. El programa, de 45 minuts, recull el bo i millor de l'actualitat i la televisió, al ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?"

01:28 Doctor Who - Cap. 59 La decisió de l'Amy
tancar

Cap. 59 La decisió de l'Amy

Ja han passat 5 anys des que l'Amy i el Doctor van deixar de viatjar junts per l'espai temps. Ara ella està a punt de tenir el seu primer fill, quan de sobte el Doctor torna a caure de nou al jardí de casa seva. Evidentment, en passa alguna de grossa.

02:19 Death note - Cap. 35 Malícia
02:44 Bleach - Cap. 132 El Hitsuyaga, la Karin i la pilota de futbol
03:08 Bleach - Cap. 133 Ikkaku, la història del kendo a sang calenta
03:33 Porca misèria - Adéu a l'esperança
tancar

Adéu a l'esperança

La Laia vol convèncer el Pere perquè vagi a viure a Utah, però el Pere no les té totes. La Maria està molt irascible. La Natàlia intenta que la Cristina declari a favor seu en el judici. L'Àlex descobreix el negoci del segle, i munta la seva oficina a casa de la Natàlia, cosa que al Jordi no li fa cap gràcia.

04:34 Little Britain
05:03 Imp - Spaniels
05:04 Imp - L'aniversari
05:06 Imp - L'excursió
05:07 Imp - El pastís
05:09 Imp - La silueta
05:10 Imp - Pecats
05:12 Imp - L'arbust
05:15 APM? Extra - + info
tancar

+ info

Al programa d'humor "APM? Extra", un rànquing dels reporters més originals que han passat darrerament per la televisió. Periodistes tan aguts que el que fan és el ridícul. També hi haurà una selecció de les animalades més grosses que s'han dit en els concursos de la tele. A més, Iker Casillas convidarà els espectadors a participar al seu campus d'estiu; Karlos Arguiñano explicarà uns acudits al Club de la Comèdia, i un avi recordarà com es va estrenar amb les dones en el "Minut de glòria". El "Cinquè Mil·lenni" d'aquest diumenge està dedicat al porc "Manolo" i al seu cuidador. Una parella amb una relació molt especial. El programa, de 45 minuts, recull el bo i millor de l'actualitat i la televisió, al ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?"