Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA ELENA ESPINOSA, ministra Medi Ambient, Medi Rural i Marí TERTÚLIA Oriol BARTOMEUS Manuel MILIAN Mar JIMÉNEZ Lluís BASSETS CONNEXIÓ CERDANYOLA/ Pol MARSÀ Lead: Inauguració del sincrotró Alba OCUPACIÓ TXELL ORTIZ Maria DIMITROVA, ajudant de direcció Lead: Ha trobat feina CONNEXIÓ VALLVIDRERA/ Olga MIRÓ Lead: Obertura de la tomba de Pere el Gran DENÚNCIA - MAGDALENA OLIVER Júlia ISCHERLAND, veïna del Carmel + REPORT RAQUEL MATEOS Lead: Aigües freàtiques dins de casa CONNEXIÓ BARCELONA/ Marta CASAGOLDA Lead: Alimentària obre les portes PINTORS Albert PUJOL, artista aficionat Lead: Fer barcos i trens amb material reciclat PRESENTEM TEMA ANORÈXIA Maria CUESTA, estudiant Dr. Josep TORO, psiquiatre Lead: L'anorèxia es pot superar

13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Gàmbia, paradís dels ornitòlegs
tancar

Gàmbia, paradís dels ornitòlegs

Gàmbia és el país més petit de l'Àfrica continental. Però la seva situació estratègica, envoltant el riu que li dóna nom, el converteix en el destí ornitològic per excel·lència de l'Àfrica Occidental. A Gàmbia hi ha citades prop de sis-centes espècies d'ocells, mentre a tot Europa i el nord d'Àfrica en tenim nou-centes.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Crema de carbassa amb bolets de cultiu
15:50 La Riera - Cap. 52
tancar

Cap. 52

En Claudi convoca una reunió amb els germans per parlar de la tornada del pare. En Sergi "ajuda" en Mauri a fer el menú gurmet, però en Mauri se sent corregit. En Joan Flaquer fa el que li dóna la gana a casa i els pares no reaccionen igual.

16:35 Divendres - + info
tancar

+ info

Conversarem amb l'actor Pepe Sacristán. Com es presenta la primavera que va començar ahir? Amb el doctor Antoni Valero, especialista en al·lèrgies, i Tomàs Molina. Estem davant un nou boom del rock català? Amb l'expert musical Lluís Hidalgo, i amb actuació de La Pegatina...I amb el camió, l'Espartac Peran serà a Santa Coloma de Gramenet.

18:30 Les germanes McLeod - Cap. 162 A l'últim moment
tancar

Cap. 162 A l'últim moment

Stevie mira de lligar caps a Drover's abans no comenci el seu judici. Mentrestant, Fiona s'apunta al CFS per demostrar a Alex que és capaç d'integrar-se al poble. Quan Alex i Riley són fora, totes les portes de Killarney queden obertes.

19:20 Rex - Cap. 109 Una instantània
20:15 Esport Club
20:35 Espai Terra
21:00 Telenotícies vespre
21:50 Especial Informatiu: Entrevista al President del Govern Espa - + info
tancar

+ info

Quatre anys després de la seva aprovació, l'Estatut segueix al Tribunal Constitucional. Per parlar d'aquesta qüestió, de les relacions Catalunya-Espanya i de les receptes per a la crisi econòmica, TV3 entrevista el president del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero. L'entrevista, a càrrec de la periodista Mònica Terribas, serà la segona que el president espanyol dóna a TV3 des de la seva arribada al govern. El 31 de maig del 2006 Zapatero va concedir una entrevista al programa "La nit al dia" que van seguir més de 600.000 espectadors. En aquella ocasió, Terribas va entrevistar Zapatero als jardins de la Moncloa; aquest dilluns ho farà a Catalunya.

22:50 Crackòvia - Cap. 60
tancar

Cap. 60

TV3 presenta "Crackòvia", una visió de l'actualitat esportiva a través del gag. En aquesta edició, Josep Cuní (Queco Novell) dóna el premi de Català de l'Any a Pep Guardiola (Pep Plaza) D'altra banda, en un nou "1 contra 1", Quique Guasch s'enfronta al seu personatge. Núñez (Carlos Latre) i Gaspart (Pep Plaza) miren el partit del Barça al costat de Jaume Roures (Toni Albà).

23:25 Àgora - + info
tancar

+ info

"Immigració: trencar el tabú" Amb els alcaldes de Salt, Manlleu, Guissona i Tortosa i "Òmnium Cultural" Entrevista amb la nova presidenta, Muriel Casals. Aquest dilluns, Xavier Bosch parlarà d'immigració. Després dels últims fets al municipi de Salt entre els veïns autòctons i els d'origen estranger per motius de l'increment de la inseguretat ciutadana, i els conflictes registrats a Vic en negar-se el seu alcalde a empadronar els "sense papers" per frenar l'augment de "pisos patera", el tema de la immigració torna a estar més viu que mai. A la taula hi haurà l'alcaldessa de Salt (Gironès), Iolanda Pineda; l'alcalde de Manlleu (Osona), Pere Prat; Josep Cosconera, alcalde de Guissona (Segarra), i Ferran Bel, alcalde de Tortosa (Baix Ebre). Xavier Bosch també entrevistarà Muriel Casals, nova presidenta de la Institució Òmnium Cultural.

00:35 Pel·lícula - Fatwa
tancar

Fatwa

La política antiterrorista de Maggie Davidson, una jove senadora, posa en alerta un grup armat islàmic que decideix seguir-li la pista per eliminar-la en el moment adequat. Maggie, a més, passa una crisi personal i l'amenaça terrorista no l'ajuda gens.

02:05 Divendres - + info
tancar

+ info

Conversarem amb l'actor Pepe Sacristán. Com es presenta la primavera que va començar ahir? Amb el doctor Antoni Valero, especialista en al·lèrgies, i Tomàs Molina. Estem davant un nou boom del rock català? Amb l'expert musical Lluís Hidalgo, i amb actuació de La Pegatina...I amb el camió, l'Espartac Peran serà a Santa Coloma de Gramenet.

03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Identitats - Josep Pla i Duat
07:55 Tot un món
08:00 Planeta Terra
08:00 L'última foca del Mediterrani - L'última foca del Mediterrani
tancar

L'última foca del Mediterrani

La foca monjo és un animal únic. Des de fa dotze milions d'anys, aquest animal, el membre més antic de la família de les foques, ha estat l'única espècie que ha poblat les aigües càlides del Mediterrani i dels tròpics. Però avui dia només en sobreviuen uns quants exemplars en petits grups a les illes gregues més remotes, als penya-segats més escarpats de Mauritània i en alguna illa de l'oceà Pacífic.

08:50 Secrets de la natura - El pelicà vulgar: una multitud als aiguamolls
09:15 Viure a sang freda - Senyals des de la selva
09:30 Horitzons
09:30 Vora el mar - Els genis del vent
tancar

Els genis del vent

El segle XVII, després que els portuguesos els foragitessin del Brasil, els holandesos, avesats en les tècniques del vent, van instal·lar molins de sang i molins de vent al voltant de les seves residències a les Antilles. Trituraven, premsaven i molien tabac, gingebre, mandioca, indi i, evidentment, canya de sucre.

09:55 Els moments més perillosos de... - Els moments més extrems de National Geographic
tancar

Els moments més extrems de National Geographic

Des d'una crucifixió autèntica fins a una caiguda lliure impressionant. Des de rescats increïbles fins a aventures fantàstiques. Veurem en directe les sensacions de viure a l'extrem.

10:45 Viatges misteriosos - Viatges misteriosos
tancar

Viatges misteriosos

Casos sobrenaturals i inexplicables. Al Comedy Club de Los Angeles, els actors hi veuen éssers sobrenaturals; un castell anglès és presa dels fantasmes i llums inexplicables apareixen a les muntanyes de Carolina del Nord.

11:35 L'Ànima del 33
11:40 Horitzons
11:40 L'art de menjar - El bou
tancar

El bou

Quina importància té el marisc per als pintors? I com s'ho va fer un artista del segle XVI de terra endins per elaborar un quadre amb seixanta-dues espècies marines diferents? Oliver Peyton comença a investigar sobre l'art i el peix amb l'obra de l'artista suís Paul Klee "Fish Magic" (1925), d'aspecte semblant a un còmic. Després, a Nova York, on Klee va gaudir d'una enorme popularitat, Peyton visita el conegut restaurant japonès Nobu per contemplar la recreació del quadre de Klee amb sushi.

12:10 RITMES
12:10 Ritmes concert - Marc Parrot
tancar

Marc Parrot

Músic, productor, cantant, compositor,... Marc Parrot és un d'aquells músics catalans que s'escapa de qualsevol intent de catalogació exacta i precisa. Domina gairebé tots els aspectes de l'ofici fins a conformar una personalitat pròpia que li ha proporcionat un territori propi en el panorama musical de casa nostra.

12:55 Hat trick Espanyol
13:25 Hat trick Barça
14:30 Planeta Terra
14:30 Euskal Herria: la mirada màgica - Pescadors i mariners, costa oriental de Biscaia
tancar

Pescadors i mariners, costa oriental de Biscaia

Entre els racons secrets de l'Illa d'Izaro i les aigües reposades del port d'Ondarroa s'estén la Costa Oriental de Biscaia. Bermeo té una reputació marinera centenària i és coneguda en tots els ports de l'Atlàntic. És el port més septentrional de la costa biscaïna, que quan va néixer aspirava a ser cap de Biscaïa però que, aïllat de les valls interiors per les per les Muntanyes Sollube, va ser desbancat per Bilbao.

14:55 Els 60 animals més perillosos del món
15:24 Els 60 animals més perillosos del món
15:55 National Geographic: Specials - LA TONYINA: LA REINA DELS OCEANS
tancar

LA TONYINA: LA REINA DELS OCEANS

Científics prestigiosos, biòlegs marins i pescadors de les tonyines "bluefin" estan d'acord amb el fet que s'ha de buscar la manera de mantenir la població d'aquests peixos, sense prohibir la seva pesca. Per una banda, tenen un paper important en el delicat ecosistema marí i, per l'altra, són considerats un menjar exquisit dintre de la nostra dieta.

16:45 Secrets de la natura - El narval: L'unicorn de l'oceà Àrtic
17:10 L'Ànima del 33
17:15 Thalassa - Un bretó al país de les perles/El futur de les illes Formigues
tancar

Un bretó al país de les perles/El futur de les illes Formigues

A les clares aigües de les Filipines, la història d'un bretó que s'ha convertit en un dels productors de perles més important del món i les illes Formigues, una proposta de reserva que ha generat polèmica.

18:00 Horitzons
18:00 Descobrint la remota Alaska amb avioneta - Descobrint la remota Alaska amb avioneta
tancar

Descobrint la remota Alaska amb avioneta

A Alaska tot és immens. Glaceres i fiords gegants, boscos que no s'acaben mai, moltíssims rius i llacs i una pila de muntanyes de quatre mil i cinc mil metres d'altitud. De tota aquesta immensitat, només una petita part està unida per carreteres. I a causa de les grans distàncies, els avions cada cop són més important, sobretot les avionetes petites. A Alaska hi ha deu mil avions registrats, per tan sols 60.000 habitants.

18:45 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - El sistema de reg d'Oman, dirigit pel sol i les estrelles
19:00 Cànon
19:00 Cànon Visions - Richard Donner
19:27 Cànon Visions - Jan de Bont
19:55 L'Ànima del 33
19:59 L'Ànima del 33
20:05 La volta ciclista a Catalunya - Volta Ciclista a Catalunya: contrarellotge individual Lloret de Mar - Lloret de
20:35 Futbol Cat.
21:00 La Riera - Cap. 52
tancar

Cap. 52

En Claudi convoca una reunió amb els germans per parlar de la tornada del pare. En Sergi "ajuda" en Mauri a fer el menú gurmet, però en Mauri se sent corregit. En Joan Flaquer fa el que li dóna la gana a casa i els pares no reaccionen igual.

21:35 Cronos
22:30 Singulars - Eulàlia Torras de Beà
tancar

Eulàlia Torras de Beà

Eulàlia Torras de Beà és metge, psicoanalista i psiquiatra infantil i juvenil. Fa gairebé 50 anys que cuida la salut mental i el desenvolupament emocional de nens i adolescents. Va ser pionera a Catalunya a oferir atenció psiquiàtrica i psicològica a nens i adolescents des de l'assistència pública. Va ser el 1969, a l'Hospital de la Creu Roja de Barcelona.

23:10 Ànima - + info
tancar

+ info

Raimon, seurà al sofà d'Ànima (33, a les 23.10), pocs dies abans del concert antològic que farà al festival Barnasants. Amb ell es repassarà la seva carrera, però també la nova escena musical valenciana, plena de vitalitat i de noms joves. A més, el programa d'aquesta setmana inclou un reportatge sobre l'ahir, l'avui i el demà de La Rambla de Barcelona, coincidint amb la programació del cicle "Rambleros" i de dues exposicions centrades en aquest passeig, a punt d'inaugurar-se al Palau de la Virreina.

00:05 Segle XX - El setge
01:05 Cànon
01:05 Cànon Visions - Richard Donner
01:32 Cànon Visions - Jan de Bont
02:00 La volta ciclista a Catalunya - Volta Ciclista a Catalunya: contrarellotge individual Lloret de Mar - Lloret de
02:25 Futbol Cat.
02:50 Singulars - Eulàlia Torras de Beà
tancar

Eulàlia Torras de Beà

Eulàlia Torras de Beà és metge, psicoanalista i psiquiatra infantil i juvenil. Fa gairebé 50 anys que cuida la salut mental i el desenvolupament emocional de nens i adolescents. Va ser pionera a Catalunya a oferir atenció psiquiàtrica i psicològica a nens i adolescents des de l'assistència pública. Va ser el 1969, a l'Hospital de la Creu Roja de Barcelona.

03:30 Ànima - + info
tancar

+ info

Raimon, seurà al sofà d'Ànima (33, a les 23.10), pocs dies abans del concert antològic que farà al festival Barnasants. Amb ell es repassarà la seva carrera, però també la nova escena musical valenciana, plena de vitalitat i de noms joves. A més, el programa d'aquesta setmana inclou un reportatge sobre l'ahir, l'avui i el demà de La Rambla de Barcelona, coincidint amb la programació del cicle "Rambleros" i de dues exposicions centrades en aquest passeig, a punt d'inaugurar-se al Palau de la Virreina.

04:20 Pel·lícula - Delta
tancar

Delta

Àlex passa les vacances d'estiu al Delta de l'Ebre amb els seus fills. El treball d'advocada de Sílvia, la seva dona, només li permet estar amb ells els cap de setmana. El dia de l'aniversari de la seva filla Julia es presenta força agitat. Sílvia ha d'acabar una feina amb el seu soci Ricard.

05:50 RITMES
05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 L'Ànima del 33
06:08 L'Ànima del 33
06:15 Travelogue of masterpieces
06:25 RITMES
06:25 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: Cris Juanico, Whyskin's, Gerard Quintana, Òscar Briz, D'estranquis, Angelina i els moderns, La increïble història de Carles Carolina, Delên, Mazoni i Senior.

Progrmació BD ....
07:05 Els desastres del Rei Artús - El torneig del terror
tancar

El torneig del terror

Convençuda que el seu pare ha ofert la seva mà en matrimoni al guanyador del torneig anual de Camelot, la princesa ha suplicat a l'Artús que s'hi presenti. I és que la Ginebra es casaria amb l'Artús, abans que amb cap altre! Serà capaç de vèncer Sir Lancelot, Sir Margaret, Robin Hood i Guillem Tell?! I segur que el premi és la mà de la princesa?!

07:30 LMN'S
07:45 El xai Shaun - Abracadabra
tancar

Abracadabra

El granger ha llançat un joc vell de trucs de màgia i en Shaun ja està pensant d'organitzar un espectacle. S'ha convertit en un mag extraordinari, o això es pensa ell, i només necessita uns quants voluntaris. Els conills no estan per brocs i haurà de fer desaparèixer ovelles, és clar. Però, com es fa perquè tornin a aparèixer?! Ai, que això s'acabarà malament...

07:55 En Leon - Cap. 22 El rei de la rialla
tancar

Cap. 22 El rei de la rialla

En Leon ha vist un parell de gripaus que no paren de riure com dos beneits. Però resulta que quan s'hi ha acostat, no s'han pogut aguantar i encara s'han posat a riure molt més. Pot ser que se'n riguin d'ell?! Això s'ha d'aclarir! En Leon és el rei de la sabana, però potser també ho és de la rialla!

08:00 Doraemon - El joc del bonsai / La gorra de pedra
08:22 Doraemon - Memory kit / tourism in galaxy
08:55 Contes clàssics - El pardal de la llengua tallada
tancar

El pardal de la llengua tallada

Fa molt de temps, en un poblet del Japó, hi vivia una velleta amb el seu marit. Un matí, la velleta es va trobar a la porta de casa un pardal que tremolava de fred i el va salvar. El pardal, molt agraït, a partir d'aquell dia els va alegrar la vida cantant-los cançons precioses. Fins que, un dia, una veïna molt antipàtica va tallar la llengua al pardal. Què et sembla que va passar?

09:05 mic 3
09:05 Carrer del zoo 64 - Cap. 72 La història de la tonada enganxosa de l'Alan
09:20 Megaminimals - Classe de gimnàstica
tancar

Classe de gimnàstica

Avui Miss Meadows farà una classe de gimnàstica als Megaminimals. Tots fan exercici i es posen en forma al ritme de la música mentre suen, però l'Eric té problemes de coordinació i elasticitat. Tots ajuden i animen a l'Eric, i finalment descobriran que té elasticitat a la trompa i que és una estrella del bàsquet.

09:25 Bumba
09:35 L'aneguet lleig i jo - Cap. 21 Què faria en Ratso?
tancar

Cap. 21 Què faria en Ratso?

L'Olga Pip i en Ratso estan desesperats. L'una s'ha quedat sense feina, perquè en Lletget ara fa de protegit de l'alcaldessa. L'altre s'ha quedat sense fill, que està tan enfeinat, que no té temps ni de veure'l. S'han d'empescar un pla perquè l'Esmeralda despatxi en Lletget, encara que sigui malvat i cruel... I d'això aquest parell en saben molt! No t'ho perdis!

10:05 Info k
10:15 Explica'm un conte - El ratolí i els marcians
10:25 Espies de veritat - Enxampades de veritat (2a part)
10:46 Espies de veritat - Enxampades de veritat (3a part)
11:10 Inuyasha - L'enemic més poderós de tots: En Shippo i les crisàlides paràsites
11:33 Inuyasha - La millor pista per acabar amb en Naraku!
11:55 El xou de la granota - Cap. 43 La granota miraculosa
tancar

Cap. 43 La granota miraculosa

En Fred, el fill del president ha organitzat un espectacle de màgia. La preestrena serà espectacular i hi ha convidat la premsa de tot el món. La Peach li farà d'ajudanta i la granota serà l'estrella del xou! El que ha de vigilar en Fred és que enlloc d'aparèixer-li una granota, del barret no li surti una fura... amb una granota a la panxa!

12:10 L'hotel zombi - Oh, en altre temps!
tancar

Oh, en altre temps!

En Francis ha trobat un tresor al celler de l'Hotel Zombi. Per desgràcia, el guarda un esperit maligne que el convertirà en un monstre malvat. Tot seguit, convencerà l'oncle Von que l'ajudi a conquerir el món: faran uns cacauets que transformaran la gent en robots durant tres dies. És un pla que no pot fallar... o potser sí!

12:40 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

El rei Petàlia, que aviat descobrirem que ha deixat de ser bo, ha convençut el Club dels Caçamonstres que els esporgabots el tornen a empaitar i que l'han fet fora del seu estimat planeta. Precisament ara que la Cahty se n'anava de vacances... i que només en fa un cop cada 300 anys! Pot ser que vulgui alguna cosa de la Cathy, el rei Petàlia?! Aviat ho sabrem!

13:05 Espies de veritat - Enxampades de veritat (2a part)
13:26 Espies de veritat - Enxampades de veritat (3a part)
13:50 Tags
14:10 Inuyasha - L'enemic més poderós de tots: En Shippo i les crisàlides paràsites
14:33 Inuyasha - La millor pista per acabar amb en Naraku!
14:55 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

L'últim invent de la senyora Mandarina, el súper tònic bio-vitaminat, ha provocat una reacció en cadena, és a dir, un desastre rere l'altre. Ella té clar que contra aquest encadenament fatal només hi ha un remei: el Rebobinador, la màquina que rebobina la realitat. Avui se'n faran un tip, de rebobinar! Primer cal saber on ha començat la cadena de desastres! No t'ho perdis!

15:00 Doraemon - El joc del bonsai / La gorra de pedra
15:22 Doraemon - Memory kit / tourism in galaxy
15:50 Espies de veritat - Quin mal gust!
tancar

Quin mal gust!

L'Arnold, per casualitat, s'ha trobat un màquina que té la capacitat de transformar la gent en inútils sense cap mena de gust per res, i que fa que ell cada cop sigui més guai. Com s'ho faran les espies per evitar que converteixi els habitants de tot el planeta en una colla de rucs?

16:15 Espies de veritat - Massa massa muscular
tancar

Massa massa muscular

Els aficionats a la musculació d'arreu del món tenen problemes, i grossos! La massa muscular els creix sense mesura, la pell els canvia de color, tenen una força sobrehumana i una ràbia incontrolable. Tot plegat és cosa d'un ex-Mister Univers i les espies ja li segueixen la pista.

16:40 Keroro - La màquina d'intercanvi de cossos! A formar! / La Natsumi, una Magical girl! A f
tancar

La màquina d'intercanvi de cossos! A formar! / La Natsumi, una Magical girl! A f

Amb l'ajut d'una màquina que ha creat en Kururu, en Keroro ha canviat el seu cos pel de la Natsumi. La seva intenció és descobrir els punts dèbils de la seva rival, però, és clar, les coses no són sempre tan senzilles com semblen... I no t'ho perdis, que avui els nostres amics jugaran amb unes varetes màgiques i es transformaran en mags!

17:05 Pau, la petita guineu roja - Us he enredat!
tancar

Us he enredat!

Avui a en Pau li ha agafat la dèria de fer bromes a tothom. Ho troba divertit, això d'aixecar la camisa als altres. Fa com en Pere i el llop, i la veritat és que els seus companys ja en comencen a estar una mica tips. Saps què li pot passar? És clar! Que quan necessiti que el vagin a ajudar de veritat, potser no li farà cas ningú... Ai, Pau, que en sortiràs escaldat!

17:09 Pau, la petita guineu roja - Què és, això?
tancar

Què és, això?

Avui en Pau, l'Eixerit i en Gil, la gavina, faran d'exploradors. Se n'aniran fins a l'abocador municipal per veure què hi troben. Els humans llencen un munt de coses, i ben estrambòtiques! A més, segur que n'hi ha moltes que es poden aprofitar. Només cal tenir-hi traça i una mica d'imaginació. Els hi acompanyes?!

17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - La patinada del Golut
tancar

La patinada del Golut

Per acabar les salines, només falta col·locar-hi les comportes, però en Bob se les ha deixat al magatzem. El Golut serà l'encarregat d'anar-les a buscar i està molt content, perquè ja saps que li encanta ajudar. De vegades, massa i tot! Avui, mentre és al magatzem, en Bob espatllarà la comporta sense voler... i el Golut es pensarà que ho ha fet ell!

17:30 El carrer dels ocells - El picnic perfecte
tancar

El picnic perfecte

Avui, en Samuel, la Dolça i la Rudy estan molt contents, perquè se'n van a fer un pícnic al parc de la Branca de la Fruita. Això sí: en Samuel ha dit que havia de ser un pícnic perfecte! Tot ha de sortir de primera! La pega és que la Dolça per menjar només ha portat un parell de llavors! Com s'ho faran, ara?! La senyora Alafina potser té la solució...

17:40 Les endevinalles de la Rac-Rac - La granota
17:50 Una mà de contes - El ratpenat
18:00 El xai Shaun - Abracadabra
tancar

Abracadabra

El granger ha llançat un joc vell de trucs de màgia i en Shaun ja està pensant d'organitzar un espectacle. S'ha convertit en un mag extraordinari, o això es pensa ell, i només necessita uns quants voluntaris. Els conills no estan per brocs i haurà de fer desaparèixer ovelles, és clar. Però, com es fa perquè tornin a aparèixer?! Ai, que això s'acabarà malament...

18:10 L'aneguet lleig i jo - Cap. 21 Què faria en Ratso?
tancar

Cap. 21 Què faria en Ratso?

L'Olga Pip i en Ratso estan desesperats. L'una s'ha quedat sense feina, perquè en Lletget ara fa de protegit de l'alcaldessa. L'altre s'ha quedat sense fill, que està tan enfeinat, que no té temps ni de veure'l. S'han d'empescar un pla perquè l'Esmeralda despatxi en Lletget, encara que sigui malvat i cruel... I d'això aquest parell en saben molt! No t'ho perdis!

18:40 En Leon - Cap. 22 El rei de la rialla
tancar

Cap. 22 El rei de la rialla

En Leon ha vist un parell de gripaus que no paren de riure com dos beneits. Però resulta que quan s'hi ha acostat, no s'han pogut aguantar i encara s'han posat a riure molt més. Pot ser que se'n riguin d'ell?! Això s'ha d'aclarir! En Leon és el rei de la sabana, però potser també ho és de la rialla!

18:45 El meu amic gegant - Cap. 29 Agent Boom
tancar

Cap. 29 Agent Boom

Els nostres herois han decidit participar d'incògnit en unes proves que organitza l'SDC per nomenar un ambaixador ecològic intergalàctic. En realitat, però, és una prova dissenyada per determinar les aptituds que tenen els estudiants per convertir-se en agents de l'SDC. I en Boom sembla que és el millor candidat!

19:05 Gat i gos - Cantants famosos / docugatigos
tancar

Cantants famosos / docugatigos

"Gat i gos" és la història d'un animal molt especial. Si te'l mires de davant pots deduir que és un gat. Però, espera, ara que s'ha girat hi veig un gos! Efectivament, no estem al·lucinant, sinó que tenim davant una bestiola que és gat per un costat i gos per l'altre. Si a aquesta anatomia insòlita hi afegim una manifesta incompatibilitat de caràcters, la combinació pot resultar explosiva.

19:30 Info k
19:45 Espies de veritat - Quin mal gust!
tancar

Quin mal gust!

L'Arnold, per casualitat, s'ha trobat un màquina que té la capacitat de transformar la gent en inútils sense cap mena de gust per res, i que fa que ell cada cop sigui més guai. Com s'ho faran les espies per evitar que converteixi els habitants de tot el planeta en una colla de rucs?

20:10 Espies de veritat - Massa massa muscular
tancar

Massa massa muscular

Els aficionats a la musculació d'arreu del món tenen problemes, i grossos! La massa muscular els creix sense mesura, la pell els canvia de color, tenen una força sobrehumana i una ràbia incontrolable. Tot plegat és cosa d'un ex-Mister Univers i les espies ja li segueixen la pista.

20:35 Els Podcats - Cap. 51 Macjomo,a
tancar

Cap. 51 Macjomo,a

Avui en Senzo està decidit a fer una machinima amb els seus companys, que la veritat és que no l'hi ajuden gaire. Una machinima és una pel·lícula realitzada a partir de seqüències de videojocs gravades en temps real. En Mimo està convençut que no és tan complicat com sembla, i aviat ho demostrarà... O no?!

20:45 Tom i Jerry - Alerta amb el xarampió
20:55 Tom i Jerry - El gat pistoler
21:14 Tom i Jerry - Història d'un cadell
21:15 Tags
21:24 Tom i Jerry - L'spike i en tyke van al camp
06:00 mic 3
06:00 Bumba
06:05 Tork - Juguem tots plegats
tancar

Juguem tots plegats

En Batt ha fet un nou amic, un ocell amb qui es passa el dia volant i jugant. En Tork té enveja, pensa que en Batt ja no vol ser amic seu, i es deprimeix. Intenta buscar un altre millor amic, però tots els animals ja estan jugant amb algú. Finalment en Tork aprèn que poden jugar tots plegats i ser tots millors amics.

06:15 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Avui la Laia té moltes ganes d'arribar a l'escola, perquè sap que li donaran un llibre nou per llegir ella soleta. La mestra també els ha explicat que faran números grans i potser també escriuran! El que passa és que el llibre té paraules que són molt llargues i quan toca fer coses difícils la Laia de seguida es desanima. Sort que en Carles té tanta paciència...!

06:25 Pau, la petita guineu roja - La cacera
tancar

La cacera

En Pau té la panxa buida i, com que això de passar gana no és gens divertit, ha decidit anar a buscar, tot sol, alguna cosa per omplir el pap. Després d'unes quantes aventures, entretingudes, però res més, arribarà a l'abocador de les escombraries. Allà sí que hi ha menjar! Potser massa i tot! Ai, que encara agafarà un empatx, el pobre Pau!

06:30 Explica'm un conte - L'arbre dels vestits
06:35 L'hotel zombi - Oh, en altre temps!
tancar

Oh, en altre temps!

En Francis ha trobat un tresor al celler de l'Hotel Zombi. Per desgràcia, el guarda un esperit maligne que el convertirà en un monstre malvat. Tot seguit, convencerà l'oncle Von que l'ajudi a conquerir el món: faran uns cacauets que transformaran la gent en robots durant tres dies. És un pla que no pot fallar... o potser sí!

Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - Festa a la casa rural 1
21:37 Samantha ups! - Festa a la casa rural 2
21:40 Freqüència 04
22:00 Extres Coproduccions - Eva
tancar

Eva

Any 2041. En un futur pròxim on els sers humans viuen acompanyats de criatures mecàniques. Eva, una nena de 10 anys, és testimoni únic d'un tràgic accident en el qual mor la seva mare, Lana, i arran del qual queda amnèsica. Amb l'ajuda d'Álex, un enginyer de talent, Eva s'endinsa en el màgic món de la robòtica i mira de recuperar la seva identitat. Junts, Eva i Álex revisaran el seu passat en un fantàstic viatge que els precipitarà a un final revelador.

22:05 El joc de viure - + info
tancar

+ info

El Sergi s'intenta lligar l'Eulàlia però ella està enamorada d'un professor, el Rafael Arbret. El Sergi vol fer negoci venent aigua de València a la festa d'Econòmiques, però resulta un fracàs. L'Eulàlia somia que passa la nit amb en Rafael.

22:28 El joc de viure - + info
tancar

+ info

El Sergi, la Dolors i l'Ignasi viuen en un pis d'estudiants. El Sergi té problemes econòmics i el Ramon, el propietari, li va al darrera. Ha mort una tia de l'Eulàlia sense deixar testament, ara la torre on vivia és de tots els nebots i l'Eulàlia s'hi vol instal·lar. La Dolors decideix compartir la seva habitació amb la Cristina.

22:55 Laura
23:45 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Cesc ha de suportar la desconfiança de la Mati i el Tomàs, però avui descobrirà coses que el faran canviar molt. El Quim i l'Aurora han fet l'amor... La Mireia arriba per sorpresa. Torna el Víctor. La Cèlia l'espera amb ganes. La situació entre la Carla i el Bruno explota de debò.

00:15 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Cesc ha descobert el secret de l'Abel. Les coses estan a punt de canviar... Els problemes de l'Aurora s'acumulen. Avui marxa cap a Califòrnia. La Carla busca feina al Salvador... al diari.

00:45 Babylon 5 - Prec de guerra
01:26 Babylon 5 - I el cel ple d'estels
02:05 Dawson's creek - Una bogeria
tancar

Una bogeria

Jen intenta convèncer Dawson perquè vagi a viure a Boston mentre Joey, Pacey i Audrey queden per celebrar les respectives fites.

02:45 Extres Coproduccions
02:50 El joc de viure - + info
tancar

+ info

El Sergi s'intenta lligar l'Eulàlia però ella està enamorada d'un professor, el Rafael Arbret. El Sergi vol fer negoci venent aigua de València a la festa d'Econòmiques, però resulta un fracàs. L'Eulàlia somia que passa la nit amb en Rafael.

03:13 El joc de viure - + info
tancar

+ info

El Sergi, la Dolors i l'Ignasi viuen en un pis d'estudiants. El Sergi té problemes econòmics i el Ramon, el propietari, li va al darrera. Ha mort una tia de l'Eulàlia sense deixar testament, ara la torre on vivia és de tots els nebots i l'Eulàlia s'hi vol instal·lar. La Dolors decideix compartir la seva habitació amb la Cristina.

03:40 Laura
04:25 Just for laughs
04:35 Babylon 5 - Prec de guerra
05:16 Babylon 5 - I el cel ple d'estels