Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:12 Club Super3
08:12 Les Tres Bessones - Les tres bessones a l'Everest
tancar

Les tres bessones a l'Everest

L'Avorrida envia les Bessones a l'Himàlaia, al campament d'un equip d'alpinistes que volen fer l'Everest. El cap de l'equip les vol fer tornar cap a casa, però elles estan decidides a fer-se un lloc a l'expedició. La Bruixa no els ho posarà fàcil.

08:40 Què hi ha, Scooby-Doo? - Viva Las Vegas
09:04 Hattori el ninja - Falsa lluita d'en kan./recup. l'honor del mestre/k
09:27 Doraemon - T'estimo molt, àvia / L'extractor de mals humors
tancar

T'estimo molt, àvia / L'extractor de mals humors

En Nobita troba molt a faltar la seva àvia, que és morta. Donaria el que fos per tornar-la a veure. En Doraemon, molt preocupat de veure el seu amic tan trist, l'ajudarà a fer un viatge en el temps amb un dels seus invents. No t'ho perdis! Gràcies a l'Extractor dels Mals Humors, un altre dels invents espectaculars d'en Doraemon, en Nobita ha aconseguit que el seu pare deixi de fumar. Com de costum, però, no es podrà estar de fer-lo servir per fer alguna brometa als seus amics... Que no els passi res!

09:56 Doraemon - Cronòmetre interceptar trànsit/perdre casa
tancar

Cronòmetre interceptar trànsit/perdre casa

El cronometre per interceptar el trànsit - Ens vam perdre a la casa

10:15 Club Super3
10:15 L'hotel zombi - La màgia de les joguines
tancar

La màgia de les joguines

Demà, que és l'últim dia abans de començar les vacances, tots els nens poden portar una joguina a l'escola. En Fungus està molt content! Hi portarà el "craninet"! La Maggot, en canvi, hi acabarà portant la nina màgica de l'oncle Von que, sense saber-ho, està feta amb ungles i cabells i controla la doctora Isabelle, la nova osta de l'hotel.

10:45 Els increïbles germans Adrenalini - El petroli de l'avaricía
tancar

El petroli de l'avaricía

Tot foradant el planeta per arribar a la Xina, els Adrenalini han trobat petroli a Texas i han convertit un granger, que era molt pobre, en un dels homes més rics del món. L'avarícia farà que en Xan decideixi abandonar els seus germans, que continuaran la seva aventura cap a la Xina. Però actuar com un duet és molt complicat. Com s'ho faran per recuperar en Xan?!

10:54 Keroro - La Natsumi i la Koyuki s'estrenen a l'escenari! En Keroro i els paparazzi! A for
tancar

La Natsumi i la Koyuki s'estrenen a l'escenari! En Keroro i els paparazzi! A for

La Natsumi i la Koyuki s'han apuntat a participar en una obra de teatre, però la Natsumi es posa molt nerviosa quan ha d'actuar en públic i no les acaba de tenir totes. Sort que en Keroro i companyia l'ajudaran! Això si els col·laboradors del diari de l'escola no el descobreixen! Ja sospiten que és extraterrestre i avui han entrat a casa dels Hinata!

11:25 Keroro - En Tamama i el visitant de Keron! La Momoka vol tenir bona figura! A formar!
tancar

En Tamama i el visitant de Keron! La Momoka vol tenir bona figura! A formar!

En Tamama s'escriu amb un keronià de la tropa infantil i no para d'explicar-li les grans gestes que estan aconseguint a la Terra. El que no s'esperava és que el menut vingués de visita! La Momoka, d'altra banda, està convençuda que necessita tenir unes bones "corbes" per lligar-se en Fuyuki. En Keroro ja li ha dit que l'ajudarà i, de passada, en treurà quatre calerons...

11:48 Automobilisme - Entrenaments G. P. de Malàisia
13:52 Zona zàping - Zona zàping
14:17 Tot un món - Cap. 285
tancar

Cap. 285

La paraula "xabab" significa joves en àrab. "Xabab Farga" és un documental fet per un grup de 9 nois i noies de la Farga de Banyoles per donar a conèixer el barri des de la seva òptica personal. Desestigmatitzar-lo, descobrir-ne les coses positives i, sobretot, intentar solucionar-ne els problemes són alguns dels objectius que els joves s'han marcat i pels quals han comptat amb l'ajuda de dues entitats del poble. El capítol d'avui comença amb la projecció del documental en un bar de la localitat.

14:30 Telenotícies migdia
15:33 Robinson Crusoe - L'illa d'en Robinson
tancar

L'illa d'en Robinson

Les imatges del film mostren, al primer capítol, la vida de Crusoe a l'illa en què va arribar després d'un naufragi, el moment de l'arribada, els seus recorreguts de reconeixement per saber si en aquell territori hi vivien altres sers humans, els seus moments difícils i les seves decepcions, fins al moment en què es troba en una platja amb un congènere en estat salvatge, Vendredi, un ser jove en estat pròxim a l'animalitat.

17:24 Robinson Crusoe - En Robinson i en Divendres
tancar

En Robinson i en Divendres

L'argument del segon capítol mostra el llarg i difícil acostament entre tots dos homes, que no tenen res en comú, ni tan sols la llengua, i que porta a situacions complicades, com quan Robinson, un mariner de York, es troba amb el dilema d'haver d'acceptar la cultura antropòfaga de Vendredi. Tal com passa en la novel·la de Defoe, l'arribada d'un navili amb un motí a bord farà que tots dos homes oblidin els problemes de convivència per ajudar els oficials del vaixell. Però l'aparició dels membres del vaixell posa en contradicció els costums del món dels blancs, transportistes d'esclaus, amb el dels natius.

19:19 Just kidding
19:43 Just kidding
19:52 Salut ! - Prevenir els problemes de peus
tancar

Prevenir els problemes de peus

Els peus són els grans oblidats, excepte quan fan mal. Suporten tot el pes del cos i, amb el seu disseny complex, ens propulsen per caminar, per correr i per saltar. Però no els donem la importància que es mereixen: el 80% dels catalans té problemes de salut als peus.

20:24 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

TV3 presenta un nou capítol del programa "Al vostre gust", que dirigeix i presenta Tana Collados. En aquesta edició, Sergi Arola i el seu restaurant de l'Hotel Arts i els formatges artesans de Clua.

21:00 Telenotícies vespre
21:43 Avantmatx - Cap. 339
21:57 El partit - Sevilla - At. Madrid
23:01 Zona futbol
23:04 El partit - Sevilla - At. Madrid
00:04 El vestidor
00:18 Pel·lícula - A la recerca de la ciutat perduda
tancar

A la recerca de la ciutat perduda

Chris s'embarca en una odissea que el porta arreu del món. El segresten i l'esclavitzen uns traficants d'armes, el venen uns pirates i va a parar a l'illa prohibida de Muay Thai, on s'ensenyen arts marcials mortíferes. Allà s'enfronta a les proves més dures que suporten els lluitadors asiàtics.

01:45 Pel·lícula - En Max ha desaparegut
tancar

En Max ha desaparegut

Max és un noi que va de viatge al Perú junt amb el seu pare. Durant la visita a les ruïnes del Macchu Picchu, Max, que no està content amb la presència de Rebecca, la nova companya del pare, s'allunya d'ells i és testimoni d'un assassinat. La víctima, abans de morir, entrega al noi un objecte i li transmet un misteriós missatge.

03:15 Pel·lícula - Venjança sense límits
tancar

Venjança sense límits

Michael Mitchell era un bon home i un bon pare fins que un dia el seu fill Chase mor en un tiroteig. El dol de Michael es converteix en ira quan als assassins del nen només els cau una mínima condemna. Aleshores Michael es fa detenir per poder entrar a la presó i, d'aquesta manera, venjar-se personalment dels homes que van matar Chase.

04:46 Riviera - + info
tancar

+ info

Nicolas i Solange preparen l'exposició de fotografies al Club Marítim. Elizabeth descobreix, gràcies a Fiona, que Jennifer no va tenir el nen a Nova York.

05:11 Stargate - Teatre d'ombres
06:00 Notícies 3/24
06:19 Automobilisme - Entrenaments G. P. de Malàisia
Progrmació BD ....
07:00 El medi ambient - Recuperació de senders
07:03 El medi ambient - Lluita contra la pesca il.legal
07:06 El medi ambient - Europa promou la bicicleta
07:09 Músiques del món - Cuba
tancar

Cuba

VIEJA TROVA SANTIAGUERA (Cuba) La música tradicional de Cuba és una de les més riques i conegudes d'Amèrica. Està arrelada als antics esclaus africans sota la dominació espanyola i s'ha desenvolupat amb una gran personalitat i una gran varietat de ritmes i maneres de cantar. La Vieja Trova Santiaguera és una formació veterana i respectada que canta a ritme del que s'anomena so afrocubà. Discografia: "Gusto y Sabor" (1995) i "Hotel Asturias".

07:13 Músiques del món - Hongria
tancar

Hongria

MÁRTA SEBESTYÉN (Hongria) Hongria, situada al cor d'Europa, l'han travessada grans corrents de moviments comercials i migratoris, i, entre aquests, el del poble gitano. Márta Sebestyén és una reconeguda cantant que interpreta un ric i ampli repertori de cançons tradicionals.

07:17 Músiques del món - Noruega
tancar

Noruega

JAN GARBAREK (Noruega) Noruega és el país escandinau que té un relleu més muntanyós. En aquests últims anys, a Noruega les fusions de música tradicional, clàssica i moderna han contribuït a crear un so singular i alhora contemporani. El saxofonista Jan Garbarek, que prové del jazz, és un dels màxims exponents de les noves músiques de Noruega. Discografia: "Legend of the Seven Dreams" (1988) i "Rites" (1998).

07:22 Mars del món - Nordsee / North Sea
tancar

Nordsee / North Sea

Visitarem diferents llocs del mar del Nord, des de Noruega fins a les illes Britàniques i Holanda. Per a la gent que trobem, el mar del Nord significa alguna cosa més que una línia a l'horitzó. És el seu lloc de treball, la seva passió, la seva raó de viure.

08:07 La natura des de dins - Alaskan bears
08:51 Viatges al voltant del món - Trobades a Tallin
tancar

Trobades a Tallin

Segons la tradició, si vols fer-te amic d'un estonià haureu de menjar plegats 3 kg de sal. Tot i que poden ser un xic reservats, als estonians els agrada molt parlar del seu país. A més, aquest viatge ens permetrà comprovar perquè Tallinn, la seva capital, va ser nomenada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

09:22 Els caçadors de mamuts - Els caçadors de mamuts
tancar

Els caçadors de mamuts

Aquest documental tracta sobre els aventurers russos atrapats a la neu perpètua de Sibèria a causa del saqueig d'ivori dels mamuts: dels seus ullals, dels esquelets i, a vegades, també dels seus cossos conservats i trobats al gel siberià. Cada estiu, els homes de negocis de Rússia i els paleontòlegs envien expedicions a aquestes àrees remotes de l'Àrtic. El seu objectiu és trobar restes congelades de mamuts. L'ivori, també anomenat l'or blanc de la tundra, es ven a més de 50 dòlars el quilo i representa un mercat estimat de 2,5 milions de dòlars.

10:13 L'origen de la Setmana Santa - L'origen de la Setmana Santa
tancar

L'origen de la Setmana Santa

La Setmana Santa és un dels moments més importants dins de l'any cristià. Jerusalem n'és la ciutat santa, i mentre milers de pelegrins hi viatgen per viure "in situ" la passió i resurrecció de Crist, en aquest documental intentarem esbrinar-ne la història real. Des de l'Hort de Getsemaní fins al Mont de les Oliveres, des de la Via Dolorosa fins a l'església del Sant Sepulcre, seguirem els indrets on van transcórrer els últims dies de Crist a la terra. On va ser jutjat per Ponç Pilat? On es va reunir amb els seus deixebles per celebrar el Sant Sopar? On va ser crucificat i on és la seva tomba? Un grup d'estudiosos intenten trobar-ne les respostes.

11:05 Viatge al Planeta Terra - Mars d'herba
12:01 Paradís salvatge - Paradís salvatge
tancar

Paradís salvatge

Aquest documental és la visió d'Hugo van Lawick sobre els cicles de la vida a les planures del Serengeti a l'Àfrica. Van Lawick viatja pel continent africà i ensenya la seva fauna: lleons, xacals, goril·les, girafes i altres animals que viuen allà.

12:54 Euskal Herria: la mirada màgica - Del Cromlec al Guggenheim
tancar

Del Cromlec al Guggenheim

El capítol recorre els primers refugis naturals dels habitants bascos i també les construccions més recents.

13:20 Cànon Visions - Olivia Newton John
tancar

Olivia Newton John

Nascuda a Cambridge, Anglaterra, l'any 1948, Olivia Newton-John es va convertir en una estrella de la cultura pop quan l'any 1978 va protagonitzar Grease. John Travolta va insistir que ella fes el paper principal. Als anys 90, Olivia va aconseguir superar un càncer de mama i des de llavors s'ha dedicat a difondre la importància del diagnòstic precoç d'aquesta malaltia.

14:05 TR3S C
14:15 Transworld sport - Transworld Sport
14:26 Hoquei herba - Hoquei herba: KO 16 Egara - Bloemendaal
15:14 Transworld sport - Transworld Sport
15:20 Hoquei herba - Hoquei herba: KO 16 Egara - Bloemendaal
16:07 Transworld sport - Futbol int.
16:44 Futbol sala - Futbol sala: Barcelona - Mostoles
18:29 Futbol - Sporting - Reial Societat
20:34 Boscos endins (making off)
21:05 Tot un món - Cap. 281
tancar

Cap. 281

Espai de diàleg En un moment en què les ordenances de civisme intenten governar els usos de l'espai públic, el geògraf urbanista Jordi Villel es mostra contrari a aquestes normes impositives i defensa la cerca d'un esperit de convivència sorgit de la societat. Per a Villel, el col·lectiu immigrat és un dels més vulnerables ja que l'ús més intents que fan d'aquest espai públic genera una situació d'inseguretat entre els autòctons.

21:10 Tot un món - Cap. 284
tancar

Cap. 284

Donar la benvinguda, presentar-se o informar de les obligacions veïnals és el que fa la Montse Prats cada vegada que arriba un nou veí al seu bloc del carrer Torras i Bages de Salt. Aquesta peculiar comunitat de veïns, que s'ha convertit en els últims anys en un mosaic de nacionalitats, ha empès la Montse i el Juan, secretària i president de la comunitat respectivament, a adoptar aquesta actitud acollidora per fomentar una millor convivència veïnal.

21:16 Rodasons - Rodasons
tancar

Rodasons

LA PORTÀTIL FM al Tradicionàrius + COETUS al Festival de Percussió Quan falten dues setmanes per la inauguració del XXI Festival Tradicionàrius de Barcelona, avui obrim el programa amb el darrer reportatge realitzat al Tradicionàrius de l'any passat, que té com a protagonista una de les formacions amb més veterania i solera del sector, La Portàtil.FM. El segon reportatge, per contra, està dedicat a un grup novíssim, que s'acaba d'estrenar. Es tracta de Coetus, l'orquestra de percussió ibèrica liderada per Aleix Tobías i Eliseo Parra, i amb quinze components, que va actuar a l'Auditori de Barcelona, en el marc del III Festival Internacional de Percussió de Catalunya.

21:43 Loto 6/49
21:47 Cinema tres
22:19 Sala 33 - L'illa de l'Holandès
tancar

L'illa de l'Holandès

1969. Lluís Dalmau, un professor universitari arriba a una illa deportat per la seva activitat política. Dalmau, seduit per l'illa i la seva gent, ajorna els seus plans de fuga i inicia un idil·li amb Feli, que ha de replantejar-se la seva relació amb Patrice 'el belga', un estranger de passat tèrbol.

00:09 Millennium
00:09 Millennium - Jaume I,el rei de tots
tancar

Jaume I,el rei de tots

El Millennium d'aquest dissabte tracta sobre la figura de Jaume I en motiu del 600è aniversari del seu naixement. L'entrevistat és Baltasar Porcel, escriptor. A la taula de debat hi participen Maria Teresa Ferrer, Professora d'Investigació del CSIC; Oriol Junqueras, Doctor en Història del Pensament Econòmic i professor a la UAB; Ernest Belenguer, catedràtic d¿Història Moderna de la UB; i Stefano Maria Cingolani, Doctor en Filologia romànica a la universitat La Sapienza de Roma

01:41 Planeta música - LES ORIENTALES
tancar

LES ORIENTALES

"Les Orientales", és el nom d'un projecte/espectacle ideat pel realitzador i arranjador musical Gil Aniorte Paz. El seu objectiu és retre homenatge al repertori dels grans temes del "music-hall" algerià entre els anys 40 al 60. Els intèrprets d'aquest espectacle són les cantants: Sylvie Denia, de Marsella, i Mona Boutchebak, d'Algèria.

02:05 Clàssica - Rèquiem de Mozart
03:01 Nydia - Nydia
tancar

Nydia

Músiques retrobades a l'arxiu de Montserrat / La tenora amb efectes electrònics de Jordi Paulí Al primer reportatge de NYDIA anem a l'arxiu musical de l'Escolania de Montserrat per descobrir, de la mà del pare Daniel Codina i la professora Montserrat Calduch, algunes partitures de mestres històrics de l'Escolania com Jacint Boada o Benet Brell, que han estat oblidades durant molts anys i que finalment han estat editades. El segon reportatge de NYDIA el protagonitza Jordi Paulí. Aquest tenorista inquiet ha introduït els pedals d'efectes al so de la seva tenora i ens ho demostra al costat del caixó i del piano. El pianista Joan Amils interpreta música de l'històric compositor ripollès Honorat Vilamanyà. A més, notícies, novetats discogràfiques i editorials.

03:27 Rodasons - Rodasons
tancar

Rodasons

LA PORTÀTIL FM al Tradicionàrius + COETUS al Festival de Percussió Quan falten dues setmanes per la inauguració del XXI Festival Tradicionàrius de Barcelona, avui obrim el programa amb el darrer reportatge realitzat al Tradicionàrius de l'any passat, que té com a protagonista una de les formacions amb més veterania i solera del sector, La Portàtil.FM. El segon reportatge, per contra, està dedicat a un grup novíssim, que s'acaba d'estrenar. Es tracta de Coetus, l'orquestra de percussió ibèrica liderada per Aleix Tobías i Eliseo Parra, i amb quinze components, que va actuar a l'Auditori de Barcelona, en el marc del III Festival Internacional de Percussió de Catalunya.

03:52 De la terra - De la terra
04:02 El medi ambient - Recuperació de senders
04:06 Els caçadors de mamuts - Els caçadors de mamuts
tancar

Els caçadors de mamuts

Aquest documental tracta sobre els aventurers russos atrapats a la neu perpètua de Sibèria a causa del saqueig d'ivori dels mamuts: dels seus ullals, dels esquelets i, a vegades, també dels seus cossos conservats i trobats al gel siberià. Cada estiu, els homes de negocis de Rússia i els paleontòlegs envien expedicions a aquestes àrees remotes de l'Àrtic. El seu objectiu és trobar restes congelades de mamuts. L'ivori, també anomenat l'or blanc de la tundra, es ven a més de 50 dòlars el quilo i representa un mercat estimat de 2,5 milions de dòlars.

04:57 Túrmix arrels - Cap. 48
tancar

Cap. 48

Recull de videoclips de músiques d'arrel, mestisses i d'autor de casa nostra i d'arreu del món. NOUR - Vida moderna OJOS DE BRUJO - Corre Lola corre MACACO - Chan chan LA TROBA KUNG-FU - Dansa d'amor AI AI AI - Dimoni pelut PERET - Jalamandrú ORQUESTRA ÀRAB DE BARCELONA - La protecció RACHID TAHA - Ecoute moi camarade CHEB MAMI - Le rai c'est chic KHALED - Aïcha ARI - Juana Calamidad LA SHICA - Zíngara rapera

05:52 Túrmix Pop Rock - Cap. 39
tancar

Cap. 39

Recull de videoclips de pop rock de grups i d'artistes de casa nostra i d'arreu del món EL FILL DEL MESTRE - 110 Colors QUIMI PORTET - Cançó d'amor 101 ELS PETS - Cançó d'amor 398 LOVE OF LESBIAN - Universos infinitos SANPEDRO - Bons costums MAZONI - S'em moren les plantes PASTORA - Tengo STANDSTILL - ¿Porqué me llamas a estas horas? PAUL FUSTER - Spoon and a jewel FUFÜ-AI - Puntitos DORIAN - Tan lejos de tí GOSSOS - En un instant LEK MUN - Finally over EL ULTIMO DE LA FILA - Como un burro amarrado a la puerta del baile

06:49 Ritmes.clips - U:MÄ Blanc
06:51 Ritmes.clips - AEROPUERTO: Cruces en el suelo
Progrmació BD ....
07:00 Els Hoobs - Trontollar
tancar

Trontollar

La col·lecció d'estris d'en Groove és hubiguatxi. Té coses que tremolen, coses que vibren i coses que giren. El que és evident, però, és que la col·lecció no estarà acabada fins que no trobi una cosa que trontolli.

07:24 mic 3
07:24 La vaca Connie - La vall de les papallones
tancar

La vall de les papallones

S'acosta l'hivern i en Flap i la Bela, les dues papallones, estan molt amoïnades. Aviat ja no hi haurà flors i es quedaran sense menjar. En Henry, el mussol, els parla de la vall de les papallones, un lloc on hi ha flors tot l'any. Quin et sembla que els podria ajudar a trobar-lo...?

07:31 La vaca Connie - L'animal més fort del bosc
tancar

L'animal més fort del bosc

En Tom, la formiga, està molt trist perquè en Dodger li ha pres el formatge. La Connie i en Patch tenen la solució: buscar algú prou fort i amable que convenci en Dodger que ha de fer servir la seva força per ajudar els altres. Però de forces n'hi ha de molts tipus, alguns ben inesperats...

07:39 Bumba
07:46 Les tres bessones bebès - les flors de l'àvia
07:51 Les tres bessones bebès - la mixeta té gana
08:04 Club Super3
08:04 Les Tres Bessones - Les tres bessones a l'Everest
tancar

Les tres bessones a l'Everest

L'Avorrida envia les Bessones a l'Himàlaia, al campament d'un equip d'alpinistes que volen fer l'Everest. El cap de l'equip les vol fer tornar cap a casa, però elles estan decidides a fer-se un lloc a l'expedició. La Bruixa no els ho posarà fàcil.

08:32 Què hi ha, Scooby-Doo? - Viva Las Vegas
08:56 Hattori el ninja - Falsa lluita d'en kan./recup. l'honor del mestre/k
09:21 Doraemon - T'estimo molt, àvia / L'extractor de mals humors
tancar

T'estimo molt, àvia / L'extractor de mals humors

En Nobita troba molt a faltar la seva àvia, que és morta. Donaria el que fos per tornar-la a veure. En Doraemon, molt preocupat de veure el seu amic tan trist, l'ajudarà a fer un viatge en el temps amb un dels seus invents. No t'ho perdis! Gràcies a l'Extractor dels Mals Humors, un altre dels invents espectaculars d'en Doraemon, en Nobita ha aconseguit que el seu pare deixi de fumar. Com de costum, però, no es podrà estar de fer-lo servir per fer alguna brometa als seus amics... Que no els passi res!

09:50 Doraemon - Cronòmetre interceptar trànsit/perdre casa
tancar

Cronòmetre interceptar trànsit/perdre casa

El cronometre per interceptar el trànsit - Ens vam perdre a la casa

10:00 Doraemon - Doraemon (iii)(326-390)
tancar

Doraemon (iii)(326-390)

Benvinguts a la casa dels empanyoraments - No ploris, Beso!

10:29 L'hotel zombi - La màgia de les joguines
tancar

La màgia de les joguines

Demà, que és l'últim dia abans de començar les vacances, tots els nens poden portar una joguina a l'escola. En Fungus està molt content! Hi portarà el "craninet"! La Maggot, en canvi, hi acabarà portant la nina màgica de l'oncle Von que, sense saber-ho, està feta amb ungles i cabells i controla la doctora Isabelle, la nova osta de l'hotel.

11:00 Els increïbles germans Adrenalini - El petroli de l'avaricía
tancar

El petroli de l'avaricía

Tot foradant el planeta per arribar a la Xina, els Adrenalini han trobat petroli a Texas i han convertit un granger, que era molt pobre, en un dels homes més rics del món. L'avarícia farà que en Xan decideixi abandonar els seus germans, que continuaran la seva aventura cap a la Xina. Però actuar com un duet és molt complicat. Com s'ho faran per recuperar en Xan?!

11:06 Els increïbles germans Adrenalini - Els cascos del tro
tancar

Els cascos del tro

Avui en Xan i l'Adi es disfressaran de cavall per ajudar l'Enk a entrar a l'hipòdrom. Ja et pots imaginar que les curses d'avui no seran gaire tranquil·les. Aviat un genet confondrà el seu cavall pel dels Adrenalini i els germans es trobaran en plena cursa! La victòria de la disputen l'Huracà i el Bòtsna Ràta. Que guanyi el millor... o el més animal!

11:16 Keroro - La Natsumi i la Koyuki s'estrenen a l'escenari! En Keroro i els paparazzi! A for
tancar

La Natsumi i la Koyuki s'estrenen a l'escenari! En Keroro i els paparazzi! A for

La Natsumi i la Koyuki s'han apuntat a participar en una obra de teatre, però la Natsumi es posa molt nerviosa quan ha d'actuar en públic i no les acaba de tenir totes. Sort que en Keroro i companyia l'ajudaran! Això si els col·laboradors del diari de l'escola no el descobreixen! Ja sospiten que és extraterrestre i avui han entrat a casa dels Hinata!

11:46 Keroro - En Tamama i el visitant de Keron! La Momoka vol tenir bona figura! A formar!
tancar

En Tamama i el visitant de Keron! La Momoka vol tenir bona figura! A formar!

En Tamama s'escriu amb un keronià de la tropa infantil i no para d'explicar-li les grans gestes que estan aconseguint a la Terra. El que no s'esperava és que el menut vingués de visita! La Momoka, d'altra banda, està convençuda que necessita tenir unes bones "corbes" per lligar-se en Fuyuki. En Keroro ja li ha dit que l'ajudarà i, de passada, en treurà quatre calerons...

12:08 Jugamón - La Ivet i els jocs de festa major
tancar

La Ivet i els jocs de festa major

La Ivet és de la Ribera d'Ebre. S'ho passa molt bé pintant i cuinant. Com que a Ascó encara celebren la festa major com a abans, ens ensenyarà tot de jocs tradicionals.

12:29 Creature comforts - Ser un ocell
tancar

Ser un ocell

Què fa que un ocell es mantingui en l'aire? Com els funciona l'instint de localització? I què passa quan un colom cau per una claraboia? Tot això i més, en aquest capítol en què els nostres amics de les plomes ens revelen els alts i baixos de la vida en el cel.

12:38 Sheena - El tresor de sienna mende
13:20 quèquicom - Fòrmula 1
tancar

Fòrmula 1

"Quèquicom" mostrarà demà les interioritats del món de la Fórmula 1, en el reportatge "F1", fet al circuit de Catalunya, en què es fa un seguiment del treball dels experts de la mecànica. El programa científic del 33 oferirà les imatges que la reportera Samantha Vall ha aconseguit, en el curs de la competició de les World series, amb l'assessorament de l'enginyer Joan Villadelprat, gran coneixedor del sector i president de l'escuderia Epsilon Euskadi.

13:47 Codi 3xl
13:47 One piece - Sypea, la terra del deú! Àngels al núvol platja
tancar

Sypea, la terra del deú! Àngels al núvol platja

Troben l'entrada a l'illa del cel, que està formada per una altra mena de núvols, diferents del mar damunt del qual naveguen. Coneixen la bellíssima Konis, un àngel que viu en aquesta terra desconeguda, i al seu pare, en Pagaya.

14:08 One piece - El santuari prohibit! La terra on viu el déu
tancar

El santuari prohibit! La terra on viu el déu

La Konis els explica que el Déu viu a la terra superior i que està prohibit anar-hi, de manera que, evidentment, en Ruffy hi vol anar! La Nami, que està provant la meravella del waver hi arriba sense voler, veu el poder del Déu i dels seus sacerdots, i se'n torna, espantada. En McKinley i els seus boines blanques volen arrestar els pirates per haver entrat il·legalment a l'illa.

14:32 Kimagure Orange Road - La Madoka al punt de mira! En Kyosuke demostra que és valent
14:55 Kimagure Orange Road - Una decisió perillosa! La gran aventura de la Manami
15:18 Samantha ups! - La Samantha passatgera d'avió
15:23 Samantha ups! - La Samantha hostessa d'avió
15:28 Samantha ups! - La Samantha al dentista. Primera part
15:34 Hora Tòquio
15:34 Get Backers - L'últim dels quatre reis
15:59 Trigun - Els errors de la veritat
16:24 Atrapa-sons - Eco i reverberació
16:47 mic 3
16:47 Pingu - + info
tancar

+ info

Avui obren la nova botiga de gormanderies i en Pingu és el primer de la cua! Han vingut pingüins de tota l'Antàrtida per l'ocasió. Però, què passa si tothom llença els embolcalls a terra? Quedarà tot fet un desastre! A més, en Pingu sap que ell ha sigut el primer, de llençar el paper a terra. Li toca buscar una solució.

16:54 Pau, la petita guineu roja - Us he enredat!
tancar

Us he enredat!

Avui a en Pau li ha agafat la dèria de fer bromes a tothom. Ho troba divertit, això d'aixecar la camisa als altres. Fa com en Pere i el llop, i la veritat és que els seus companys ja en comencen a estar una mica tips. Saps què li pot passar? És clar! Que quan necessiti que el vagin a ajudar de veritat, potser no li farà cas ningú... Ai, Pau, que en sortiràs escaldat!

17:03 Capelito - Capelito terrissaire
tancar

Capelito terrissaire

Avui en Capelito té moltes ganes de treballar. S'ha ofert per portar una tina plena d'aigua a la senyora Bolet, però pesa tant, que se li ha trencat. Què ha de fer, ara? Comprar-n'hi una altra? No té prou diners. També pot construir un torn i fer de terrissaire. Si fos tan fàcil...!

17:11 Hora Local
17:11 Rovelló - Fantasmes a les golfes
tancar

Fantasmes a les golfes

A les golfes hi passen coses molt estranyes. El fantasma del comte Tolosa tornarà a cobrar vida i farà la vida impossible als habitants de la casa. En Rovelló haurà de trobar una solució bona tant per als vius com per als morts.

17:36 La brigada dels fossers - El taüt de dràcula
tancar

El taüt de dràcula

En Dràcula, fart dels turistes que visiten el seu castell, marxa amb el seu taüt per instal·lar-se en un altre lloc, però té la desgràcia d'arribar al cementiri dels fossers, que li faran la vida impossible.

17:49 La brigada dels fossers - Mort a la carta
tancar

Mort a la carta

Els fossers es troben desbordats de feina a causa de l'arribada massiva de cadàvers. Decideixen investigar què està succeint, però ignoren que les seves vides poden córrer la mateixa sort que la dels seus clients.

18:02 Sidèria
18:02 Invasió - La nació de corbs
18:47 Evangelion - Malalta per morir, i...
tancar

Malalta per morir, i...

La mort és a prop Shinji comença a creure's que és un bon pilot d'evangelions. El seu índex de sincronització i la seva autoestima augmenten amb cada elogi que li fan. Però, per desgràcia, l'excés de confiança el fa caure en un nou parany dels àngels. Es troba atrapat dins l'evangelion, sense poder-ne sortir i amb els recursos interns esgotant-se a poc a poc. La seva mort sembla imminent, però la resta de NERV fa tot el que pot per arrencar-lo de les urpes de l'àngel.

19:11 Sheena - La fosca
19:53 Codi 3xl
19:53 Edgemont - Secrets i mentides
tancar

Secrets i mentides

La Jennifer enxampa en Mark i la Laurel petonejant-se. La pàgina web de l'Erin i l'Anika per criticar en Chris les fica en un bon merder. En Mark s'adona que no coneix la Laurel tan bé com es pensava. En Craig mira de fer-se enrere d'una cita amb la Kat, però al final encara s'embolica més. La Jennifer es pensa que en Jordan li vol demanar per sortir.

20:14 Edgemont - Llenya al foc
tancar

Llenya al foc

El servei comunitari d'en Derek a l'institut passa per un mal moment perquè ell es baralla amb en Chris. La Jennifer mira d'ajuntar la Shannon amb en Jordan, però no aconsegueix altra cosa que fer que la seva amiga s'enfadi amb ella. En Craig s'enfronta a les conseqüències d'haver fet un petó a la Kat. I, finalment, en Mark descobreix algunes coses inquietants sobre el passat de la Laurel.

20:36 Cowboy bebop - La samba dels bolets
tancar

La samba dels bolets

A la Bebop se li ha acabat el combustible i a la seva tripulació se li han acabat els diners i les provisions. Esperonats per la gana, Edo i Ein emprenen una aventura que es converteix en la cacera de recompenses més estranya de la història. Què poden fer, una noia de 13 anys i un gos superdotat, contra els seus perillosos adversaris? Moltes coses.

20:58 Cowboy bebop - Parla com una nena
tancar

Parla com una nena

Arriba un paquet per Faye i, com que ella no el vol obrir, Spike i Jet es prenen la llibertat de fer el tafaner. La recerca de l'equip necessari per desxifrar-lo els porta a les ruïnes de la Terra i al passat de Faye.

21:21 La màgia dels il·lusionadors - .
21:28 Imp - L'entrepà
Progrmació BD ....
21:31 La pitjor setmana de la meva vida - Dissabte
tancar

Dissabte

Finalment, el gran dia despunta. El temps és ideal, els convidats ja van arribant i tot fa pensar que en Howard i la Mel no oblidaran mai aquesta data...

21:59 Laura
22:47 Laura - Petra
tancar

Petra

La Maria sent que es l'hora de la veritat, l'Olga se sent molt neta, la Laura se sent molt a prop del Berni i el Pere sent coses rares.

23:34 La pitjor setmana de la meva vida - Divendres
tancar

Divendres

És la vigília del gran dia i en Howard i la Mel tenen l'assaig del casament. Aconseguiran sortir-se'n i a continuació sobreviure al gran sopar de família que els espera?

00:03 La pitjor setmana de la meva vida - Dissabte
tancar

Dissabte

Finalment, el gran dia despunta. El temps és ideal, els convidats ja van arribant i tot fa pensar que en Howard i la Mel no oblidaran mai aquesta data...

00:31 Vic Mackey - Amb el mono
01:20 Vic Mackey - Bateig de foc
02:05 Vic Mackey - Tornar a començar
02:50 Diagnòstic: Assassinat - Ballar amb la mort
tancar

Ballar amb la mort

L'última xicota de l'Steve, una professora de dansa, és la principal sospitosa de la mort misteriosa del propietari del club de dansa.

03:34 Lobster comedies - A la una de la matinada
03:49 Clàssics en blanc i negre - L'estrany amor de Marta Ivers
tancar

L'estrany amor de Marta Ivers

Martha Ivers, quan era adolescent, va matar la seva tia, empenyent-la escales avall. Gràcies al seu company, Walter O'Neil, que va presenciar el fet i que no va dubtar a mentir a la policia, Martha va quedar lliure de tota sospsita i es va condemnar un innocent. Divuit anys després, torna a la ciutat Sam Masterson, amic d'infància de Martha, amb qui ella se'n volia anar de casa i que encara no ha oblidat. Martha s'ha casat amb Walter O'Neil, que ara és el fiscal del districte. Walter creu que Sam coneix la culpabilitat de Martha i que li vol fer xantatge. Martha intentarà convèncer Sam perquè mati Walter i poder anar a viure junts a un altre lloc. Mentrestant, Walter encarrega a uns pinxos que eliminin Sam.

05:41 Clàssics en blanc i negre - Adéu a les armes
tancar

Adéu a les armes

La Primera Guerra Mundial converteix en grans amics Rinaldi, comandant de Sanitat de l'exèrcit italià, i Frederick Henry, tinent del cos nord-americà d'Ambulàncies Militars. Una esquadrilla austríaca bombardeja la població on hi ha tots dos amics. El tinent Henry es resguarda al mateix lloc on es troba Catherine, una de les infermeres angleses que acaben d'arribar al campament. Més tard, Henry és ferit greument i l'envien a un hospital de Milà, on, gràcies a les influències de Rinaldi, és destinada Catherine. Henry haurà de tornar al front, mentre que Catherine buscarà a Suïssa un lloc per esperar el naixement del seu fill.