TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui, Els Matins entrevista Joan Rossell, president de Foment del Treball. Els robatoris i estafes de loteria i també els llums de Nadal seran alguns dels temes de debat. A més, es faran connexions en directe amb motiu de la rifa de Nadal.

13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:19 El medi ambient - Control de sorolls a l'aeroport del Prat
tancar

Control de sorolls a l'aeroport del Prat

L'Ajuntament de Gavà ha implantat un sistema de seguiment dels avions que s'enlairen o aterren a l'aeroport del Prat. Així, vigila el compliment dels acords entre municipis de la zona i Aena, l'organisme que gestiona l'aeroport. Els pactes entre ajuntaments i Aena permeten un 15 per cent d'enlairaments i aterratges per les pistes conflictives. Però el seguiment indica que aquest percentatge es duplica i que algunes companyies i models d'avió no ajusten el gir.

14:30 Telenotícies migdia
15:41 Prepara't per a la TDT - + info
tancar

+ info

Pau manté una relació molt estreta amb el seu petit i antic aparell de televisió però és advertit per Pau-e que li caldrà un descodificador. Un què? Per començar a investigar Pau es deixa caure en una botiga d'electrodomèstics, ha de saber ben bé què és això del descodificador i com es connecta. Pau descobreix que tot i el passat gloriós la tele no té entrada d'euroconnector...

15:52 Cuines - Bûche de Noel
16:01 El cor de la ciutat - Cap. 1905
tancar

Cap. 1905

L'Íngrid ha decidit demanar ajuda a en Beni. Però quina mena d'ajuda? És el dia del casament de la Maise. I sí que hi ha sorpreses, sí. Però no les que ens podíem imaginar... L'endemà dels fets, la Montse i en Sàhara han de prendre decisions... En Fede i en Marcel continuen fent animalades i les bessones no són exactament el que semblen... En David parla amb l'Ester per mirar d'arreglar el problema, però el que fa és empitjorar molt les coses.

16:46 Divendres - + info
tancar

+ info

Els actors Joan Pera i Lloll Beltran ens parlaran de l'obra "La doble vida d'en John", que s'estrena al Condal el dia 28. També parlarem del Nadal en famílies nombroses, i connectarem amb Mataró, on la tradició dels Pastorets està molt arrelada. Sílvia Abril acompanyarà Espartac Peran per fer una representació dels Pastorets, i veurem com es fabrica torró d'autor i neules tradicionals.

18:05 Les germanes McLeod - Cap. 107 Terra de ningú
18:56 Rex - Cap. 47 Adéu, Moser. Part 2
20:00 Telenotícies vespre
20:23 Futbol - + info
tancar

+ info

TV3 emet el Catalunya-Argentina, partit amb el què Johan Cruyff debuta com a seleccionador català. La transmissió d'aquest partit, que reunirà els millors jugadors catalans del món, anirà a càrrec de l'equip habitual de TV3, amb Bernat Soler, en la transmissió, i de Pichi Alonso, en l'anàlisi tècnica. Recollint reaccions a la llotja hi haurà Josep Maria Puig, i a peu de gespa, Jordi Grau.

22:53 Buscant La Trinca - + info
tancar

+ info

Arriba a TV3 el cinquè capítol de "Buscant La Trinca, els càstings". L'Auditori de Barcelona acull la gala, on s'hi presenten joves seleccionats de la comarca que competeixen per protagonitzar la pel·lícula musical que dirigirà Joaquim Oristrell. La cantant Beth dóna pas a les actuacions dels aspirants, que interpretaran èxits de La Trinca. A més, hi participen Xavier Sardà i Boris Izaguirre.

00:04 Entre línies - + info
tancar

+ info

L'any passat es van confiscar productes falsificats per valor de més de 200.000 milions d'euros, i es va doblar el nombre de decomisos. Un negoci fraudulent que cada cop va a més i que, amb el suport de les noves tecnologies i la picaresca, busca constantment formes innovadores d'esquivar la llei. Hem acompanyat els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Badalona en una operació conjunta en un polígon d'aquesta ciutat. Al segon reportatge, "Toni Miró, fora de context" coneixem Toni Miró més enllà de la seva vida pública com a dissenyador. El veurem també com a músic amateur, marit o pare de tres fills, un d'ells de 9 anys. Més que dissenyar, l'autèntica passió d'en Toni és tocar la guitarra.

00:41 Vic Mackey - Clímax
01:25 Vic Mackey - Genocidi
02:06 Divendres - + info
tancar

+ info

Els actors Joan Pera i Lloll Beltran ens parlaran de l'obra "La doble vida d'en John", que s'estrena al Condal el dia 28. També parlarem del Nadal en famílies nombroses, i connectarem amb Mataró, on la tradició dels Pastorets està molt arrelada. Sílvia Abril acompanyarà Espartac Peran per fer una representació dels Pastorets, i veurem com es fabrica torró d'autor i neules tradicionals.

03:16 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Planeta Terra
07:01 Vida salvatge
07:55 El pescador aventurer - Nicaragua
08:19 Batecs de natura - El corb marí gros
08:33 Mars del món - El carnaval a Trinitat
tancar

El carnaval a Trinitat

Durant l'època colonial hi va haver baralles entre Espanya, França, Holanda, la Gran Bretanya i fins i tot Malta per apoderar-se d'un racó del Carib. Cadascun d'aquests països volien disposar d'un paradís tropical amb aigües de color turquesa, cel blau i platges meravelloses. Aquest documental mostra la màgia del Carib més enllà de les ofertes de "tot inclòs"...

09:18 Guies de butxaca - Melbourne
09:29 Horitzons
09:29 En Suggs i la seva missió a Itàlia - Journey's end
tancar

Journey's end

Suggs segueix les petjades d'"El Padrí", fa un tast de vins al vessant d'un volcà i descobreix una vil·la que oculta una història sorprenent.

09:57 La conquista del Brasil - L'illa dels búfals
10:25 Destins clàssics - Warsaw & Krakow: Frederic Chopin & Karl Szymanowski
tancar

Warsaw & Krakow: Frederic Chopin & Karl Szymanowski

La intrigant ciutat històrica de Varsòvia fou la llar del millor pianista i compositor de la història de Polònia, Frederic Chopin. Contrastarem la fortalesa de Varsòvia amb el bonic refugi de camp on va néixer i el van batejar, per acabar el capítol al sud del país, a la ciutat de Cracòvia, un lloc ple d'història i encant. El quartet de l'Orquestra de Cambra Australiana ens ofereix el quartet de corda n. 2 de Szymanowski.

10:53 Itineraris - El mar petit i el gran. El Golf del Morbihan al sud de Bretanya
11:37 Tresors animals - El cérvol mesquer: una aroma mítica
12:03 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista i actuació d¿ Alfonso Vilallonga que estrena al teatre Lliure ¿Corazón Lengua¿,el seu nou espectacle que va del chansonnier al cabaret .

12:32 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Amb motiu de la inauguració de l'exposició "Monzó", entorn de la vida i obra de l'escriptor Quim Monzó, Emili Manzano entrevista aquest escriptor, el comissari de l'exposició i crític literari Julià Guillamon i el dissenyador i il·lustrador América Sánchez. Al reportatge, Marina Espasa i Enric Juste presentaran totes les cares de Quim Monzó. El programa acabarà amb l'actuació de Tornasol.

13:40 Futbol Cat.
14:12 RITMES
14:12 Ritmes clàssica - Gala from Berlin 2001: Invitation to the dance
15:06 Planeta Terra
15:06 Paranys de la natura - Verins singulars
15:28 Paranys de la natura - Animals espectaculars
15:50 L'aeròdrom dels suslics - L'aeròdrom dels suslics
tancar

L'aeròdrom dels suslics

A la rodalia d'una gran localitat polonesa hi ha un vell aeròdrom. Entre ultralleugers i helicòpters, una colla d'animals hi han fet el seu catau, sobretot l'esquirol terrestre o suslic europeu. Són 11.000 els parents de l'esquirol comú que viuen entre les pistes i els prats dels voltants. Un d'ells es diu Marcin, un mascle jove que viu el seu primer estiu en companyia de la seva mare i els seus germans. Marion Pöllman, directora de reportatges d'animals, il·lustra les aventures d'un d'aquests suslics. Un programa d'animals meravellós per a nens i per a tota la família.

16:37 El pescador aventurer - Veneçuela
17:00 L'Ànima del 33 - MENÚ CULTURAL JULIETTE LEWIS
17:04 Planeta Terra
17:04 Batecs de natura - Les nàiades i altres joies dels nostres rius
17:21 Segle XX - Els atlàntics
tancar

Els atlàntics

El programa que els proposem avui se situa en la intersecció entre dos temes aparentment inconnexos: la història de l'aviació i la del feixisme italià. És la crònica del raid que va protagonitzar el 1933 una flota de 24 hidroavions de la Regia Aeronautica Italiana des del seu país fins als Estats Units d'Amèrica. És també l'epopeia d'un dels personatges més singulars del règim feixista: Italo Balbo.

18:36 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Merv, una ciutat en ruïnes a la ruta de la seda. El urkmenistan
18:54 Cànon
18:54 Cànon Sons - + info
tancar

+ info

Un dels millors i més grans compositors vius: Arvo Pärt. La seva vida, la seva obra, els seus somnis i la seva ètica conformen l'estructura narrativa que dóna cos a aquesta peça, el primer documental autoritzat sobre la persona i l'obra del compositor estonià. Filmat per una persona amiga i pròxima a Arvo Pärt, Dorian Suipin, la càmera segueix el protagonista amb la finalitat de descobrir els seus pensaments.

19:52 L'Ànima del 33 - REPORTATGE SPANISH MOVIE
19:59 Mars del món - Les illes del Canal
tancar

Les illes del Canal

Les illes Anglonormandes de Guernsey, Sark, Herm i Jersey són molt més que paradisos fiscals. En una combinació única de cortesia anglesa i "savoir vivre" francès, hi trobem platges i penya-segats, ports pesquers i fortaleses.

20:47 Guies de butxaca - Roma
20:58 In situ - In Situ Redux SÍLVIA ABRIL "Esoterisme"
21:03 Navegant pels sabors - Les illes Abrolhos
21:37 60 minuts - Criatures consumidores: la comercialització de la infància
tancar

Criatures consumidores: la comercialització de la infància

En una època, el Nadal, en què els catàlegs de joguines ja han inundat les bústies de mig món, "60 minuts" emet un reportatge que ens aporta una visió sobre les pràctiques incessants d'una maquinària de màrqueting que mou milions de dòlars i que fa que els pares comprin per als seus fills i filles des de menjar escombraria fins a videojocs violents, passant per dubtosos productes educatius i, fins i tot, el model de cotxe familiar que els menuts s'estimen més.

22:30 Singulars - MARINA ESCOLANO
tancar

MARINA ESCOLANO

Marina Escolano és llicenciada en Història i especialitzada en Història Antiga. Ha estat directora adjunta de l'expedició arqueològica de l'Egypt Exploration Society a l'antiga ciutat egípcia de Sais i acaba d'aconseguir una beca Fullbright per aprendre demòtic, és a dir, l'última etapa de l'idioma egipci. Només hi ha una dotzena de persones al món que en saben. Amb només 23 anys, Marina Escolano domina la transcripció dels jeroglífics, l'escriptura hieràtica, el grec i l'hebreu antic, el copte, el llatí, l'anglès, l'alemany, l'italià, el francès, el castellà i el català. I estudia el sumeri i l'accadi. Als 13 anys va començar a llegir jeroglífics egipcis pel seu compte de l'Ashmolean Museum of Art and Archaeology d'Oxford. Uns quants anys més tard, va desxifrar l'escarabeu de l'Alcúdia. Marina Escolano és passió, és tendresa, és coneixement i ganes d'aprendre. És tot un regal de Nadal.

23:13 Arròs covat - Arròs d'hospital
tancar

Arròs d'hospital

Després de la festa dels premis LAÜS, el Xavi i la Tieta Paquita discuteixen. Ell s'enfada molt i a la tieta li agafa un cobriment de cor, fent sentir al Xavi molt culpable. A l'hospital ella rebrà visites de persones conegudes que li descobriran al Xavi secrets del passat de la seva tia.

23:27 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ ALADO SINCERA
23:31 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista a la cantant i compositora Sílvia Pérez¿Cruz , guanyadora del Premi Miquel Martí i Pol, amb un poema musicat de Maria Mercè Marçal. Actuació del cantautor català Cesk Freixas.

00:03 El documental - El disseny dels aliments
tancar

El disseny dels aliments

Documental austríac dirigit per Martin Hablesreiter i Sonja Stummerer que ens parla d'un camp del disseny força desconegut i sorprenent, aquell que tracta de com dissenyar i produir aliments d'acord amb un seguit d'estudis sobre les nostres percepcions visuals, olfactives, auditives i tàctils... El so de les salsitxes, per exemple. Quan les mosseguem i es produeix un cruixit característic sembla que tenen un millor gust.

00:56 Blog Europa
01:12 Cànon
01:12 Cànon Sons - + info
tancar

+ info

Un dels millors i més grans compositors vius: Arvo Pärt. La seva vida, la seva obra, els seus somnis i la seva ètica conformen l'estructura narrativa que dóna cos a aquesta peça, el primer documental autoritzat sobre la persona i l'obra del compositor estonià. Filmat per una persona amiga i pròxima a Arvo Pärt, Dorian Suipin, la càmera segueix el protagonista amb la finalitat de descobrir els seus pensaments.

02:11 Paranys de la natura - Caçadors famolencs
02:33 Singulars - MARINA ESCOLANO
tancar

MARINA ESCOLANO

Marina Escolano és llicenciada en Història i especialitzada en Història Antiga. Ha estat directora adjunta de l'expedició arqueològica de l'Egypt Exploration Society a l'antiga ciutat egípcia de Sais i acaba d'aconseguir una beca Fullbright per aprendre demòtic, és a dir, l'última etapa de l'idioma egipci. Només hi ha una dotzena de persones al món que en saben. Amb només 23 anys, Marina Escolano domina la transcripció dels jeroglífics, l'escriptura hieràtica, el grec i l'hebreu antic, el copte, el llatí, l'anglès, l'alemany, l'italià, el francès, el castellà i el català. I estudia el sumeri i l'accadi. Als 13 anys va començar a llegir jeroglífics egipcis pel seu compte de l'Ashmolean Museum of Art and Archaeology d'Oxford. Uns quants anys més tard, va desxifrar l'escarabeu de l'Alcúdia. Marina Escolano és passió, és tendresa, és coneixement i ganes d'aprendre. És tot un regal de Nadal.

03:14 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista a la cantant i compositora Sílvia Pérez¿Cruz , guanyadora del Premi Miquel Martí i Pol, amb un poema musicat de Maria Mercè Marçal. Actuació del cantautor català Cesk Freixas.

03:45 Bollywood
03:51 El món fantàstic d'Albert Khan - + info
tancar

+ info

Entre el 1914 i el 1918, Kahn va enviar diferents fotògrafs als camps de batalla de Verdun, on van documentar la destrucció i els tractaments mèdics tan elementals d'aquella època.

04:42 Blog Europa
04:57 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - El pont de Mostar. Un arc sobre l'abisme. Bòsnia i Hercegovina
05:12 Orient i Occident
05:58 Bollywood
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - D'CALLAOS: Libre
06:04 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ ALI JORGE ARANGO
06:07 RITMES
06:07 Ritmes concert - Spiritualized
Progrmació BD ....
07:03 Gat i gos - En Greixós s'enamora / Mira això
07:31 Erky Perky - + info
tancar

+ info

Unes cuques de fora han segrestat l'Erky i han demanat un rescat al Perky. Els ha de portar menjar i té de temps límit fins que els comenci a roncar la panxa. Després de parlar amb totes les cuques de la Cuina, al Perky li ha quedat clar que l'única que els pot ajudar és la Margaret. L'Erky, en canvi, té uns altres plans per la Margaret... i molt llaminers!

07:43 Al país del Pare Noel
07:47 Doraemon - 1ª Hist.: M'agrades moooolt! 2ª Hist.: Missió: adormir en Dekisugi
tancar

1ª Hist.: M'agrades moooolt! 2ª Hist.: Missió: adormir en Dekisugi

En Nobita s'ha enamorat d'una nena del barri i no s'atreveix a dir-l'hi. Abans de fer el pas, es vol assegurar que és un sentiment compartit... amb la Flexta de Cupido d'en Doraemon, és clar! Això sí, cal tenir molta punteria! Més tard, en Nobita i companyia, tips que en Dekisugi els faci quedar sempre malament, miraran d'impedir que faci els deures. Vols saber com?!

08:16 Doraemon - 1ª Hist.: El retorn d'en Màscara de Lleó. 2ª Hist.: En Nobita se'n va de casa du
tancar

1ª Hist.: El retorn d'en Màscara de Lleó. 2ª Hist.: En Nobita se'n va de casa du

Com que són incapaços d'esperar-se tot un mes per saber com s'acaba el seu còmic preferit, en Nobita i en Doraemon han decidit anar-ho a preguntar a l'autor, que no té ni idea de com continuar-lo. Potser ells li poden donar alguna idea! Més tard, després de discutir-se amb la mare, en Nobita decideix anar-se'n de casa per fer-la patir. Qui et sembla que patirà més, la mare, o en Nobita?!

08:49 Contes clàssics - La Jorinda i en Jorindel
tancar

La Jorinda i en Jorindel

Hi havia una vegada una noia molt bonica que es deia Jorinda, que estava a punt de casar-se amb un pastor molt ben plantat que es deia Jorindel. Just abans del casament, però, una bruixa malvada va capturar la Jorinda i la va convertir en un rossinyol. En Jorindel havia de demostrar era molt valent per recuperar la seva estimada... Vols saber com ho va fer?!

09:00 mic 3
09:00 Carrer del zoo 64 - Cap. 46 El monstre del bosc
tancar

Cap. 46 El monstre del bosc

La Lucy no veu gaire clar que a sota del seu llit no hi hagi cap monstre. Per això el Nelson avui li explicarà la història del Jazz, un jaguar que no tenia por de res. O almenys això és el que deia ell. Un bon dia va decidir amb els seus amics de seguir l'Adam, l'armadillo, cap a un bosc on deien que hi havia un monstre. Vols dir que no era l'Adam el que no tenia por de res?

09:12 Louie - Louie, dibuixa'm un llop
tancar

Louie, dibuixa'm un llop

Avui en Louie i la Yoko juguen a la Caputxeta Vermella, però el pobre Louie no se'n surt gaire bé, a l'hora de fer de llop dolent. Sort que dibuixant sí que se'n surt bé... molt bé! Dit i fet! Dibuixarà un llop ben gros i ben ferotge, d'aquells que fan tanta por. Ara, que això de fer de dolent no és gens fàcil... i per ningú!

09:23 Pingu - El tricicle d'en Pingu
tancar

El tricicle d'en Pingu

El pare, sense voler, ha aixafat el cotxet de joguina de la Pinga. No para de plorar i ningú no sap què fer per consolar-la. Sort que en Pingu ha decidit regalar-li el seu tricicle nou. Compte, però, que és una mica perillós...

09:30 Els Hoobs - El cavaller Iverlot
tancar

El cavaller Iverlot

Què pot fer l'Iver per demostrar que és valent? Fer-se escalador, potser? O fer-se bomber? És clar! Es pot fer cavaller! Però com s'ho fa un hub per fer-se cavaller? Aquesta és una bona pregunta per les hubinotícies.

09:55 Info k
10:08 En Matt i els monstres - Nadal de por
tancar

Nadal de por

A punt de celebrar el Nadal a casa amb la família al complet, els Average han rebut una trucada de l'alcalde dient-los que un monstre horrible ha atacat l'ajuntament i se n'ha endut tots els ornaments. Segons en Xic és un simple Voltovor. L'àvia, en canvi, està convençuda que es tracta del Masskris, una bèstia llegendària que odia el Nadal!

10:21 Sakura, la caçadora de cartes - Sakura i el judici final
10:47 Blue dragon - Cap. 36 La nova habilitat de la Buquet
tancar

Cap. 36 La nova habilitat de la Buquet

En Conrad s'ha compromès a protegir la ciutat de Korin i defensar l'honor dels Mestres Cavallers. La Buquet i l'Hipo, que han aconseguit augmentar la seva Força, provaran la seva eficàcia contra l'exèrcit de robots de l'Szabo. La Zola, d'altra banda, ha confessat que fa temps que sap que el Setè Guerrer de la Llum és, ni més ni menys, que en Nene.

11:10 El detectiu Conan - Cinquè episodi de la història d'amor dels policies. 1ª part
tancar

Cinquè episodi de la història d'amor dels policies. 1ª part

L'inspector Takagi i la inspectora Sato han quedat per passar el dia a Marine Land. Ell porta un anell a la seva motxilla perquè vol aprofitar la sortida per proposar-li a la Sato que es casin. La relació ha fet posar molt gelosos els altres oficials, i tots han fet cap a Marine Land per vigilar la parella! De sobte, en Takagi s'adona que li han canviat la motxilla i que en la que porta ara... hi ha una bossa amb heroïna! De moment, en Conan -que era al parc convidat per l'inspector Shiratori- només pot deduir que la motxilla és d'un esportista que, a més, és esquerrà...

11:32 El detectiu Conan - Cinquè episodi de la història d'amor dels policies. 2ª part
tancar

Cinquè episodi de la història d'amor dels policies. 2ª part

El parc de Marine Land s'omple de gent que vol veure l'espectacle de focs artificials. L'home que porta la motxilla de l'inspector Takagi (pensant-se que és la motxilla plena d'heroïna), seu a veure l'espectacle, i al seu costat seu... l'Asakichi Yakura, un delinqüent molt buscat per la policia. La inspectora Sato se li llença al damunt, però el sospitós aconsegueix fugir. Entre en Conan i en Takagi, però, acaben aturant en Yakura. La motxilla, mentrestant, ha caigut al mar, i l'anell s'ha perdut.

11:58 El xou de la granota - Cap. 20 Una granota marciana
tancar

Cap. 20 Una granota marciana

Un parell d'extraterrestres han confós la granota per un marcià que ha perdut la memòria. Amb la intenció que recuperi els records de Mart, faran servir tota mena d'estris alienígenes, com ara el macrocervellòmetre. El que passa és que no són els únics que estan interessats en la nostra amiga. La fura també volta per allà a prop. Ves que no acabi a Mart!

12:09 Hattori el ninja - El més important és estar net
12:33 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - L'época en què els nens vivien feliços i contents
12:58 Al país del Pare Noel
13:03 Sakura, la caçadora de cartes - Sakura i el judici final
13:33 Sweesters -virtual room- - El gest de la Ji Lan
tancar

El gest de la Ji Lan

La Ji Lan no pot parar de repetir un gest, i la Laia i l'Olívia intenten ajudar-la a reprimir-lo.

13:35 Sweesters -virtual room- - La dama de Xangai
13:39 Tags
13:54 Imp - El gra
13:56 Imp - Toxines
14:05 El detectiu Conan - El misteriós escarabat de la primavera
tancar

El misteriós escarabat de la primavera

En Genta convida en Conan, l'Ayumi i en Mitsihiko a visitar una botiga d'animals, però quan hi fan cap, la troben tancada. Un client que arriba en aquell moment, diu que ahir va trucar l'amo i li va prometre que avui hi seria. Quan obren la persiana troben l'amo, en Shirai, mort a dins de l'establiment. De seguida descobreixen que han d'anar al museu d'insectes de Gunam perquè en Shirai hi havia estat el dia abans.

14:35 El detectiu Conan - La història de fantasmes de l'Institut Teitan. 1ª part
tancar

La història de fantasmes de l'Institut Teitan. 1ª part

A l'institut de Teitan, on va la Ran, tothom està espantat perquè diuen que hi ha un fantasma. Asseguren que és l'esperit de l'Hosaka, un noi que fa uns dos anys va caure per les escales i es va matar. I és cert que passen coses estranyes: un dia troben el pupitre de l'Hosaka al gimnàs, un altre dia els llibres que havia demanat a la biblioteca apareixen fora dels prestatges i, per acabar-ho d'adobar, el pupitre torna a aparèixer a fora de l'Institut amb un paper que diu: "el meu rancor encara no ha desaparegut".

14:58 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - L'época en què els nens vivien feliços i contents
15:24 Doraemon - 1ª Hist.: M'agrades moooolt! 2ª Hist.: Missió: adormir en Dekisugi
tancar

1ª Hist.: M'agrades moooolt! 2ª Hist.: Missió: adormir en Dekisugi

En Nobita s'ha enamorat d'una nena del barri i no s'atreveix a dir-l'hi. Abans de fer el pas, es vol assegurar que és un sentiment compartit... amb la Flexta de Cupido d'en Doraemon, és clar! Això sí, cal tenir molta punteria! Més tard, en Nobita i companyia, tips que en Dekisugi els faci quedar sempre malament, miraran d'impedir que faci els deures. Vols saber com?!

15:48 Doraemon - 1ª Hist.: El retorn d'en Màscara de Lleó. 2ª Hist.: En Nobita se'n va de casa du
tancar

1ª Hist.: El retorn d'en Màscara de Lleó. 2ª Hist.: En Nobita se'n va de casa du

Com que són incapaços d'esperar-se tot un mes per saber com s'acaba el seu còmic preferit, en Nobita i en Doraemon han decidit anar-ho a preguntar a l'autor, que no té ni idea de com continuar-lo. Potser ells li poden donar alguna idea! Més tard, després de discutir-se amb la mare, en Nobita decideix anar-se'n de casa per fer-la patir. Qui et sembla que patirà més, la mare, o en Nobita?!

16:13 Gat i gos - En Greixós s'enamora / Mira això
16:41 Keroro - La invasió dels dibuixos animats! A formar!
tancar

La invasió dels dibuixos animats! A formar!

En Keroro i companyia, que estan enganxats a una sèrie de la tele, han decidit fer una sèrie de dibuixos com a part d'un gran pla per envair la Terra. Però això de fer una sèrie de dibuixos no és tan fàcil com sembla! Primer s'han d'aprendre moltes coses i, tot i així, comporta molta feina... i molta paciència! Vols dir que se'n sortiran?

17:05 Pau, la petita guineu roja - Els llums de la ciutat
tancar

Els llums de la ciutat

De nit, com per art de màgia, s'encenen tots els llums de la ciutat. És tot un espectacle! Avui en Pau, la Poppy i en Carbasseta han decidit sortir a seguir els llums que es van encenent. El problema és que s'han engrescat tant, que han acabat perdent-se per la ciutat. Com s'ho faran ara per tornar fins a casa seva? Els hi vols ajudar?!

17:14 mic 3
17:14 Megaminimals - El joc dels cubs
tancar

El joc dels cubs

La Bonnie juga a fer construccions amb els cubs però ho troba avorrit. Miss Meadows proposa que facin servir la imaginació. Els Megaminimals comencen a fer construccions imitant objectes però no tots els Megaminimals tenen la mateixa imaginació ni la mateixa traça.

17:22 La Neli i en Cèsar - Cap. 47 L'exhibició de mascotes. Qui menja què?
tancar

Cap. 47 L'exhibició de mascotes. Qui menja què?

Avui a l'escola hi ha exhibició de mascotes i tots els nens poden portar els animals que tinguin a casa. La Neli, tot i que en Cèsar no ho aconsella, ha decidit portar-hi la Nyam-nyam, l'eruga que viu al jardí. Ben aviat s'adonarà que li hauria d'haver fet cas, a en Cèsar... Vols saber què ha passat?! Ah! I no t'ho perdis, que avui t'ensenyaran a jugar a "Qui menja què?"!

17:32 Bob, el manetes - Pansit, el socorrista
17:50 Una mà de contes - El vell llop
tancar

El vell llop

Conte basat en l'obra del MNAC "Parella amorosa desigual", any 1517. Autor: Lucas Cranach "El Vell"

17:57 Mila - La bruixa babaiaga
tancar

La bruixa babaiaga

Avui la Mila ens explicarà la història de la Natacha, una nena que tenia una madrastra molt dolenta que la va enviar a casa de la bruixa Babaiaga, famosa perquè es menjava tota mena de nenes. Sort que la Natacha era molt espavilada i de seguida es va fer amiga d'un gat que la va ajudar a fugir. I de la madrastra, vols saber què se'n va fer?!

18:12 El xai Shaun - Presa de pèl
18:25 En Leon - Cap. 7 Match point
tancar

Cap. 7 Match point

Avui en Leon i la hiena s'han llevat amb ganes de gastar-se bromes... pesadetes. I si no paren a temps, això acabarà com una olla de grills... o de granotes saltadores! No t'ho perdis!

18:32 Pat i Stan - Cap. 24 A la recerca del tresor perdut
tancar

Cap. 24 A la recerca del tresor perdut

Avui la tieta Marthe s'ha presentat a casa d'en Pat i l'Stan amb el mapa d'un tresor que s'ha trobat en una botigueta d'antiguitats. És ple d'enigmes per descobrir i d'aventures per viure. La pega és que aviat la recerca del tresor es convertirà en un malson... I ells avui tenien pensat passar-se el dia a casa veient la tele! Per cert, què hi deu haver, al tresor?!

18:40 Al país del Pare Noel
18:48 En Matt i els monstres - Nadal de por
tancar

Nadal de por

A punt de celebrar el Nadal a casa amb la família al complet, els Average han rebut una trucada de l'alcalde dient-los que un monstre horrible ha atacat l'ajuntament i se n'ha endut tots els ornaments. Segons en Xic és un simple Voltovor. L'àvia, en canvi, està convençuda que es tracta del Masskris, una bèstia llegendària que odia el Nadal!

19:05 Blue dragon - Cap. 37 La batalla final. La fortalesa aèria
tancar

Cap. 37 La batalla final. La fortalesa aèria

Després d'haver-se infiltrat a la Galió, la Fortalesa Aèria, i d'haver derrotat l'exèrcit d'Ombres Negres Tipus Tres de l'Szabo, en Shu i companyia per fi s'han trobat cara a cara amb el malvat Nene. En Jiro té clar que avui podrà venjar-se i posar fi a aquest viatge tan dur, però les forces del Rei del Gran Regne, d'entrada, semblen invencibles...

19:30 Info k
19:48 Els Podcats - Cap. 63 Jocs de rol
19:55 Els Podcats - Cap. 64 Comportament de geek
20:02 Els Podcats - Cap. 7 Acampador
tancar

Cap. 7 Acampador

En Mimo i en Senzo estan convençuts que ho tenen fàcil avui. Han desafiat la Gala i la Bella a una partida d'un joc de guerra, sense saber que elles tenen un tècnica invencible: fer d'acampadores, és a dir, quedar-se en un punt estratègic del joc i no moure-se'n en tota la partida! Per cert, al campament es prepara un concert al·lucinant! No te'l perdis!

20:08 Els Podcats - Cap. 8 Guitar hero
tancar

Cap. 8 Guitar hero

En Mimo està una mica tip d'haver de ser sempre al darrere, a la bateria. Algun cop també li agradaria ser el centre d'atenció. I avui és el seu dia! En Senzo li deixarà fer de guitarrista tot un concert perquè es pugui convertir en un autèntic "Guitar Hero"! Avui toca fer solos de guitarra espectaculars!... Ep! Però sense calar foc!

20:18 Tags
20:37 Noies enamorades - Cap. 10 Les noies surten fins tard
tancar

Cap. 10 Les noies surten fins tard

En Greg ha fet públic que està enamorat de la Magda, la Nadine ha rebut una carta d'amor d'un admirador secret i l'Ellie... s'ha tornat a quedar sola, com de costum! El que no sap encara és que avui coneixerà en Russell, un noi de setze anys que li robarà el cor. El que sí que té clar és que l'amor ideal no existeix... O potser sí?!

06:01 mic 3
06:01 Megaminimals - L'esport de l'Eric
tancar

L'esport de l'Eric

Els Megues fan equips al pati per practicar un esport. L'Eric sempre és l'últim en ser triat perquè és lent i poca traça. Això el posa tant trist que se'n va del pati sense intentar jugar amb els seus companys. La resta dels Megues intentaran que l'Eric trobi quin és l'esport en el que pot sobresortir.

06:07 La Neli i en Cèsar - Cap. 46 El conte del drac
tancar

Cap. 46 El conte del drac

En Cèsar s'ha llegit un llibre molt impressionant i ara està convençut que hi ha un drac a la cova del parc. Fins i tot li fa por anar a patinar sobre gel amb la Neli i els altres...! De totes maneres, farà el cor fort i entrarà a inspeccionar la cova amb en Fred i la Neli... Què et sembla que s'hi trobarà?! No t'ho perdis!

06:15 Bob, el manetes - El cometa del Pansit
06:26 Els Hoobs - On són els hubagínjols?
tancar

On són els hubagínjols?

Si no tens hubagínjols no pots fer un pastís de hubagínjols, això està claríssim. Però resulta que el hubaginjoler d'en Groove, sense saber com, s'ha quedat sense hubagínjols. On han anat a parar?

06:54 Explica'm un conte - El tresor dels gossets
Progrmació BD ....
21:01 3xl.cat
21:01 Turc per principiants - On fem l'especial-gueto
21:25 El cor de la ciutat - Cap. 1905
tancar

Cap. 1905

L'Íngrid ha decidit demanar ajuda a en Beni. Però quina mena d'ajuda? És el dia del casament de la Maise. I sí que hi ha sorpreses, sí. Però no les que ens podíem imaginar... L'endemà dels fets, la Montse i en Sàhara han de prendre decisions... En Fede i en Marcel continuen fent animalades i les bessones no són exactament el que semblen... En David parla amb l'Ester per mirar d'arreglar el problema, però el que fa és empitjorar molt les coses.

22:04 La tramuntada - La branca dels ocells
23:35 Extres Coproduccions - Estrena (sèrie d'animació)
23:38 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Dos mesos més tard.... Els problemes de la Mercè: ella creu que ningú no la necessita. L'Aurora no ha superat el trauma que li va crear la seva esterilitat. La relació a distància de la Gemma i el Guillem. El Salvador i el Duran preparen la defensa, però... Descobrim la decisió que va prendre la Mati...

00:11 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Retrobament de la Mati i el Tomàs. Dubtes: d'ells... i del Cesc. La Rosa, que segueix assetjant el porter perquè declari contra el Tentacle, fa un descobriment interessant. L'acusació particular contra el Salvador. La Mati té una actitud estranya... Una dama misteriosa passeja per Sabadell.

00:42 Beverly Hills - La prova definitiva
01:24 Beverly Hills - El doctor Martin
02:06 Riviera - + info
tancar

+ info

Després de trobar-se amb Laurent, Daniel finalment està d'acord a acceptar la carrera de Ghislaine. Diego troba les pastilles anticonceptives de Clara.

02:31 La tramuntada - La branca dels ocells
04:02 Extres Coproduccions - Estrena (sèrie d'animació)
04:07 Nova ficció - Renda antiga
tancar

Renda antiga

Són joves artistes, esclaus de la ciutat on es juguen les escasses possibilitats de difusió de la seva obra, esclaus de l'incert camí de l'èxit. Amb ingressos esporàdics i despeses fixes. Esclaus del lloguer. En Jan és també esclau de la seva pròpia ment creativa i destructora, la qual l'aïlla cada cop més en un món d'obsessios. Té tan poca mà esquerra amb productors, programadors i galeristes, que els seus guions o els seus quadres no es venen tot i ser originals i inquietants. Tan sols es mostra servicial i pròxim amb la Sra. Castells, la mestressa octogenària que li fa de mecenes indirecta en mantenir-li, any rere any, un pis de lloguer amb RENDA ANTIGA. Mentre la mestressa sigui viva, en Jan podrà seguir vivint com un artista. La Lola és una joveneta de l'extrarradi que, a les nits, cuida la Sra. Castells. Manuel, el nòvio de la Lola, no està disposat a renunciar a la seva companyia nocturna, i gairebé cada nit apareix per seduir-la, i es guanya unes hores de passió a l'escala de l'inmoble, mentre la mestressa dorm. Jan els espia mentre Manuel s'ho passa bé amb la Lola. Jan aconseguiex amagar-se a la casa abans que arribi la Lola decidit a ser ell qui la poseeixi aquella nit. La fatalitat farà que la mestressa topi amb en Jan amagat. L'esglai produït per tan sobtada impressió atura per sempre el cor atrotinat de la mestressa, que cau morta als braços del Jan. Desfet per l'infortuni, havent perdut el que més i importa, en Jan està disposat a portar la seva follia fins a lesfdarreres conseqüències. Mentre en Manuel i la Lola s'estimen, ingorant el que està passant al seu voltant, en Jan pot sortir del pis amb el cos de la mestressa i amagar-lo al maleter del cotxe d'en Manuel. La Lola no comprèn res quan troba buit el llit de la mestressa. Està molt amoïnada. La Sra. Castells és tan vella que mai no surt de casa. On pot ser? No trigarà a aparèixer en Jan per explicar-li que va veure en Manuel carregar el cos mort de la mestressa al maleter del cotxe. En Jan es fa el comprensiu, potser va ser un accident... tant se val. En Jan està disposat a mantenir el secret, sempre que la Lola sigui capaç de fer creure a tothom que la mestressa encara és viva. Si en Jan no perd la seva RENDA ANTIGA, la Lola i el Manuel mantindran la seva llibertat. Intèrprets: Marc Marínez Laia Marull Carlota Soldevila Amb la colaboració de : Santiago Lajustícia Guió: Jordi Solé Música: Juan Campos Muntador: Jordi Puig Director Postproducció: Xavier Cabrera Coordinadora de Continguts: Rosa Duque Coordinador de Producció: Eduard Vallès Decoradora: Elisabeth Casajuana Director de Fotografia: David Omedes Directora de Producció: Montserrat Bou Guió I Direcció: Jordi Solé

04:35 Beverly Hills - La prova definitiva
05:16 Beverly Hills - El doctor Martin