Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui, entrevista a Joaquim Nadal, conseller de Política Territorial i Obres Públiques. Al tema del dia parlarem de les persones que ho han perdut tot en un incendi. TYambñe parlarem de la tornada del mundial de la fòrmula 1, de100 invents fascinants que aterren a Barcelona i de la campanya en favor de la donació de medul·les. Farem un vol en globus des de Girona i una visita noctura al Teatre-Museu Dalí de Figueres. A l'actuació, "La Salseta del Poble Sec" interpretarà "A sucar!"

12:11 Quin país - Cap. 24
12:42 Majoria absoluta - Encadenats
tancar

Encadenats

L'anunci del Felip i la Marta que es casen per regular la seva situació amb el Kòstia fa que l'Eduard descobreixi l'interès econòmic que per a ell representaria el matrimoni. Davant la negativa de la Judit, l'Eduard es proposa tornar-la a enamorar, i es veu ajudat per la il·lusió que els petits tenen per la cerimònia. Tot plegat es converteix en un setge a la Judit perquè es rendeixi i doni el sí.

13:31 Joking around
14:00 Telenotícies comarques
14:19 El medi ambient - L'aqüífer del delta del Llobregat
14:30 Telenotícies migdia
15:45 Les germanes McLeod - Cap. 25 Mesures desesperades
tancar

Cap. 25 Mesures desesperades

Becky és assetjada per algú que la culpa d'haver-li arruïnat la vida. Claire i Peter es van acostant i Tess troba un aliat sorprenent en Nick.

16:38 Històries del cor - Cap. 25
tancar

Cap. 25

En el capítol d'avui repàs a la família Vidal-Bosch (temporada 8): història Max/Iago i Clara torna a la presó.

17:55 Tarda de western - Abaixa el cap, maleït!
tancar

Abaixa el cap, maleït!

Juan Miranda és un pagès que s'ha tornat bandit i que es dedica als robatoris amb l'ajut de tota la família. S'ajunta amb John Mallory, un irlandès acabat d'arribar a Mèxic i que, com a militant de l'IRA, té una gran experiència en explosius. John manté les seves conviccions ideològiques i per això accepta l'encàrrec dels revolucionaris mexicans de volar la porta d'una presó per alliberar els presos polítics. A Juan li fa creure que han d'assaltar un banc. D'aquesta manera, Juan es veu convertit en heroi revolucionari i ha de patir la persecució de les tropes governamentals dirigides pel brutal coronel Gutiérrez.

20:21 Bocamoll - + info
tancar

+ info

"Bocamoll" és un concurs que juga amb la llengua i la cultura catalana amb una finalitat amena, lúdica i divertida. Sorgeix a partir de l'adaptació del concurs basc "Mihiluze", que s'emet diàriament a ETB1 (EiTB). El concurs, amb 150 emissions en antena, és un èxit absolut. El concurs fa servir els recursos i el llenguatge audiovisual estàndard; remarca la funció lúdica de la llengua; potencia la participació activa dels espectadors; presenta una imatge moderna adaptada als nous temps, tant en "look" com en continguts (SMS, argot...), i dóna una visió oberta que combina temes locals i temes internacionals, urbans i rurals, moderns i tradicionals.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 La gran pel·lícula - 11:14
tancar

11:14

Al barri de Middleton la nit ha començat de manera tranquil·la, però molt aviat les coses es compliquen. A l'autopista, Jack, que va borratxo, atropella un noi. Hi ha un atracament en una botiga i la dependenta, Buzzy, queda ferida. Al cementiri local, Frank, un pare molt protector, es disposa a carregar la responsabilitat d'un crim que no ha comès. Tres adolescents avorrits van en una furgoneta fent imprudències. Cheri, una noia atractiva i manipuladora, intenta convèncer el seu nòvio perquè mati una persona. Dos adolescents acabaran morts a Middleton, víctimes d'un destí que entrellaça totes aquestes històries que, tot i no tenir una connexió aparent, convergeixen a la fatídica hora de les 11 i 14 minuts de la nit.

23:19 Pel·lícula - Gresca de solters
tancar

Gresca de solters

Un grup d'amics fan una aposta: l'últim que quedi solter rebrà una gran quantitat de diners que li pagaran els altres. Han passat 7 anys i un dels nois, Michael Delany, veu en aquests diners l'única sortida que té per pagar uns deutes de joc. Per aconseguir-los haurà de fer tot el possible perquè Kyle, l'altre amic de la colla que encara és solter, es casi amb Natalie.

01:03 Pel·lícula - Sentència de mort
tancar

Sentència de mort

Charlotte és una jove condemnada a mort per l'assassinat d'una nena. Durant la seva estada al corredor de la mort fa amistat amb un home per correspondència. Es tracta de Frank Nitzche, un home sense escrúpols que viu de publicar les cartes dels condemnats a mort amb els quals s'escriu un cop ja han estat executats. Però aquest cop tot serà diferent: Frank s'enamora de Charlotte i, a més, descobreix que la investigació del cas va tenir moltes mancances.

02:44 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui, entrevista a Joaquim Nadal, conseller de Política Territorial i Obres Públiques. Al tema del dia parlarem de les persones que ho han perdut tot en un incendi. TYambñe parlarem de la tornada del mundial de la fòrmula 1, de100 invents fascinants que aterren a Barcelona i de la campanya en favor de la donació de medul·les. Farem un vol en globus des de Girona i una visita noctura al Teatre-Museu Dalí de Figueres. A l'actuació, "La Salseta del Poble Sec" interpretarà "A sucar!"

04:15 Videoclips catalans - ESPALDAMACETA : No hay por qué sufrir tanto amor
04:19 Videoclips catalans - RAUXA. Por la calle va José
04:23 Videoclips catalans - RAYDIBAUM.Maleeixo el temps
04:26 Videoclips catalans - SPLAC. Passos de zebra
04:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Planeta Terra
07:02 Viatges per la natura - Els llamàntols, rastrejadors del fons marí
tancar

Els llamàntols, rastrejadors del fons marí

Per uns les llagostes són els crustacis més saborosos i per altres uns objectes de recerca molt interessants. La sobrecaptura d'aquests crustacis n'ha fet minvar perillosament la població. Els biòlegs en saben poques coses sobre aquests delicats "cavallers de les profunditats". Per què les llagostes, de sobte, després de molts segles, canvien els seus hàbitats usuals? Emigren? I si ho fan, per què? L'equip de filmació d'aquest documental ha passat molt temps observant-les a la costa est dels Estats Units i del Canadà.

07:48 El regne salvatge - El refugi de l'aire
08:16 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - La stravkirke d'Urness, la fusta de l'arbre Yggdrasil. Noruega
08:31 La Roma antiga: grandesa i decadència d'un imperi - Cap. 4 La revolta jueva
tancar

Cap. 4 La revolta jueva

La revolta jueva que va sacsejar Judea el 66 dC, va ser la rebel·lió més gran de la història dins una província romana. Aquesta rebel·lió va posar fins i tot en perill el temple de Jerusalem. Per poc temps, aquesta rebel·lió va estar a punt de fer tremolar tot l'Imperi sencer. El general Vespasià i el seu fill Titus protagonitzen aquesta quarta entrega de "La Roma antiga". Amb unes gran seqüències de batalla, veurem fil per randa el que va passar en aquesta rebel·lió narrat fidelment partint de documents de l'època.

09:24 Tot un món - Fugir per viure
tancar

Fugir per viure

Fugir per viure. La labor periodística i humanitària de l'Emana Kanas en contra l'ocupació de l'Iraq va obligar-la a sortir del país a causa de les amenaces de mort que havia rebut. Ara és una refugiada política al nostre país. Des d'aquesta condició, l'Emana denuncia el paper dels mitjans de comunicació durant la guerra i la falta d'autoritat governamental a l'Iraq.

09:29 Tinc un dubte
09:32 Horitzons
09:32 Pedres vives - Palmira: el regne de sorra
10:01 Automobilisme - 1a sessió entrenaments lliures del G. P. d'Europa
11:35 Horitzons
11:35 Plaers - El cristall
11:50 Gino D'Acampo: un italià a Mèxic
12:15 30 Minuts, l'any dels 25 - El comboi dels 927
tancar

El comboi dels 927

El 24 d'agost de 1940, un tren amb 927 refugiats espanyols -molts d'ells catalans- sortia de l'estació d'Angulema, a la regió francesa de la Charente. Les tropes alemanyes de Hitler acabaven de partir França en dues meitats, i els refugiats creien que els portaven a zona no ocupada. Però aviat es van adonar que enfilaven cap al nord. Quatre dies més tard van arribar al poble de Mauthausen. No els sonava de res el nom d'un camp de concentració que, al cap d'uns anys, seria un dels símbols de l'holocaust i l'extermini. Allà mateix, es va produir una dramàtica separació: els soldats alemanys van obligar a baixar els homes, ja fossin vells o criatures, a partir dels 13 anys. Era l'inici de la tragèdia. 470 persones queden internades al camp de Mauthausen, on en morirà el 87%.

13:21 Herois quotidians - Cap. 8
13:49 City folk (versió curta)
14:01 Automobilisme - 2a sessió entrenaments lliures G. P. d'Europa
15:37 Planeta Terra
15:37 L'Equador
16:38 Secrets de la natura - La rata dormidora japonesa: petits miracles
17:05 Batecs de natura - L'àliga marcenca
17:13 Psicopatologia digital - Aprendre anglès a internet
17:19 Amors - Rosalinda
tancar

Rosalinda

"Orfe d'amor": Rosalinda Manning, 57 anys. Sant Esteve d'en Bas. Anglesa nascuda a Sri Lanka, catalanoparlant. Viuda. És una dona sense arrels que sempre ha buscat el seu lloc al món. Durant molts anys, el va buscar en l'amor, en relacions molt intenses per les quals renunciava a tot. Ara, viuda i sola, creu haver-lo trobat a través d'internet.

17:45 Veterinaris - + info
tancar

+ info

A l'Aquàrium de Barcelona hi han d'arribar tres pingüins procedents del Zoo d'Alborg, de Dinamarca, aquests pinguins són una espècie protegida i són originaris de les costes de Xile i el Perú, on viuen gràcies al corrent de Humboldt, que porta aigües fredes des de l'Antàrtida i els proporciona aliment. La Cecile ha d'anar a una hípica per atendre la "Lluna", una euga de cinc anys que té mal de panxa i no es pot aixecar de terra. El sistema de les esponges que utilitza la Roser farà 20 ovelles quedin prenyades al mateix temps. Al Cim d'Àligues, fa 10 dies que hi va néixer una cria de falcó llaner, la cria ha estat a la incubadora i ha arribat el moment de traslladar-la amb la mare. El Jak és un gos pequinès de 8 anys que té dificultats per caminar, el Josep li farà diverses proves per determinar l'abast de la malaltia i saber si es pot operar de la lesió medul·lar que té.

18:23 Veus oblidades - Tailàndia, esperits i homes
19:14 Gino D'Acampo: un italià a Mèxic
19:37 Cànon Lletres - De totes les èpoques
tancar

De totes les èpoques

A la recerca de Shakespeare (Capítol 4: De totes les èpoques)

20:36 La Roma antiga: grandesa i decadència d'un imperi - Cap. 5 Constantí
tancar

Cap. 5 Constantí

Veurem com l'emperador Constantí porta el Cristianisme al món occidental en una història de guerra, traïció, amor i mort. Al 312 aC, l'imperi romà estava dividit en quatre parts que lluitaven entre elles. Aleshores, un Constantí molt militar va unificar-ho tot utilitzant de pilar la religió cristiana. Constantí de ben jove ja pintava símbols cristians en els seus escuts i finalment va estendre el cristianisme per tot l'occident, fins al punt que si les nostres arrels són cristianes és gràcies a ell.

21:26 Psicopatologia digital - Aprendre anglès a internet
21:33 Karakia - "Nam-Viet Gan" (Cotxinxina propera), comunitat vietnamita
tancar

"Nam-Viet Gan" (Cotxinxina propera), comunitat vietnamita

D'aquest país asiàtic, en deien la Cotxinxina i durant molt temps va ser als confins de la Terra. En l'era de les comunicacions, el Vietnam continua sent un país molt desconegut entre nosaltres i són ben pocs els veïns que arriben d'aquelles terres. Per parlar de la cultura, dels costums i, sobretot, de la gastronomia d'aquest país, Karakia va voler contactar amb aquests veïns. Alguns són nouvinguts, com la Phu?ng, i altres, com la Margarita, fa dècades que viuen entre nosaltres. Aprendrem amb ells a cuinar sopes delicioses, com la pho o la canh chua, rotllets, amanides, saltats i algun guisat.

22:13 10 cites - Cap. 11 Rosa i Simona
22:31 Thalassa - Jubilats migradors. Corders de marina.
tancar

Jubilats migradors. Corders de marina.

Al primer reportatge "Jubilats migradors" veurem com a França, des de fa uns quants anys, molts jubilats fugen de l'hivern a climes més càlids. La destinació preferida d'aquests jubilats migradors és el Marroc. Després a "Corders de Marina": ni els vaixells més ben dissenyats, ni les millors tripulacions podrien sortir de port sense l'ajut d'una corda. Des dels més veloços clípers que feien la ruta del te pel cap de Bona Esperança, fins al més humil dels gussis de pescadors, tots necessiten fermar els elements de bord amb una corda, maniobrar les veles, tensar els pals o les vergues.

23:19 Sputnik - "Live forever", 1ª part
tancar

"Live forever", 1ª part

"Live forever" explica com, amb el britpop, els britànics van recuperar l'orgull per la seva música. Conté entrevistes en profunditat amb els germans Gallagher (Oasis), Jarvis Cocker (Pulp), Damon Albarn (Blur), 3D (Massive Attack) i altres músics, però també amb dissenyadors, artistes, periodistes i polítics que van tenir un paper rellevant a la Gran Bretanya dels anys 90. Aquesta setmana "Sputnik" ofereix la primera meitat d'un documental excepcional que tracta la música i el seu entorn amb rigor, sentit crític i molt d'humor. La setmana següent n'oferirem la segona part.

23:58 Tinc un dubte
00:03 Ritmes concert - Coldplay
tancar

Coldplay

El Ritmes Concert ofereix una producció molt especial de la BBC britànica. Es tracta d'un recull de gravacions en directe, en diferents escenaris i platós, dels grups més famosos i més venuts arreu del món, els Coldplay. Les gravacions de les seves actuacions van ser realitzades per la televisió pública britànica al llarg de la fulgurant carrera, plena d'èxits, del grup encapçalat per Chris Martin. Així doncs, fans o no del grup, "Ritmes concert" repassa el millor d'aquest grup que s'ha fet una fama incontestable en poc més d'una dècada, amb una cadena imparable d'èxits que n'han fet el grup més popular sorgit des del començament d'aquest nou segle.

00:55 Territoris Dansa - Tensions
01:22 Cànon Lletres - De totes les èpoques
tancar

De totes les èpoques

A la recerca de Shakespeare (Capítol 4: De totes les èpoques)

02:17 Cases ecològiques - Sunhawk
02:41 Karakia - "Nam-Viet Gan" (Cotxinxina propera), comunitat vietnamita
tancar

"Nam-Viet Gan" (Cotxinxina propera), comunitat vietnamita

D'aquest país asiàtic, en deien la Cotxinxina i durant molt temps va ser als confins de la Terra. En l'era de les comunicacions, el Vietnam continua sent un país molt desconegut entre nosaltres i són ben pocs els veïns que arriben d'aquelles terres. Per parlar de la cultura, dels costums i, sobretot, de la gastronomia d'aquest país, Karakia va voler contactar amb aquests veïns. Alguns són nouvinguts, com la Phu?ng, i altres, com la Margarita, fa dècades que viuen entre nosaltres. Aprendrem amb ells a cuinar sopes delicioses, com la pho o la canh chua, rotllets, amanides, saltats i algun guisat.

03:15 10 cites - Cap. 11 Rosa i Simona
03:30 Thalassa - Jubilats migradors. Corders de marina.
tancar

Jubilats migradors. Corders de marina.

Al primer reportatge "Jubilats migradors" veurem com a França, des de fa uns quants anys, molts jubilats fugen de l'hivern a climes més càlids. La destinació preferida d'aquests jubilats migradors és el Marroc. Després a "Corders de Marina": ni els vaixells més ben dissenyats, ni les millors tripulacions podrien sortir de port sense l'ajut d'una corda. Des dels més veloços clípers que feien la ruta del te pel cap de Bona Esperança, fins al més humil dels gussis de pescadors, tots necessiten fermar els elements de bord amb una corda, maniobrar les veles, tensar els pals o les vergues.

04:15 Ritmes concert - Coldplay
tancar

Coldplay

El Ritmes Concert ofereix una producció molt especial de la BBC britànica. Es tracta d'un recull de gravacions en directe, en diferents escenaris i platós, dels grups més famosos i més venuts arreu del món, els Coldplay. Les gravacions de les seves actuacions van ser realitzades per la televisió pública britànica al llarg de la fulgurant carrera, plena d'èxits, del grup encapçalat per Chris Martin. Així doncs, fans o no del grup, "Ritmes concert" repassa el millor d'aquest grup que s'ha fet una fama incontestable en poc més d'una dècada, amb una cadena imparable d'èxits que n'han fet el grup més popular sorgit des del començament d'aquest nou segle.

05:04 Territoris Dansa - Tensions
05:31 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra. En el capítol d'avui veurem a: The Spinto Band; Rosa Luxemburg; Snow Patrol; Low; Macaco; Green Day; Violadores Del Verso; The Pretenders; Scissor Sisters; Rem; The Gruixut¿S; Refree; Rabia Positiva; Veracruz.

06:21 Expedients de l'espai - Descobriment
06:31 Zoom - Cap. 28 Escenes d'un poble - Sumba, Indonèsia
06:32 Escapades saboroses - A l'Alt Egipte
Progrmació BD ....
07:05 Club Super3
07:05 Els Fruittis - A l'aigua, Fruittis
tancar

A l'aigua, Fruittis

En Motxillo surt d'expedició científica amb en Kumba, en Gaspatxo i en Punxa. Han de portar mostres d'aigua dels rius, llacs i mars. Es juguen la vida en mil i una aventures, tot sigui per la ciència! Quan tornen al poblat descobreixen que tot es tractava només d'un caprici d'en Maduixot...

07:32 Els Fruittis - Tots els camins porten a París?
tancar

Tots els camins porten a París?

Els nostres amics es disposen a visitar París, però hi ha una errada en el rumb del globus i els porta a l'Àrtic. Allà coneixen el cèlebre Yeti, una discreta criatura sense ganes de ser descoberta. En tornar al poblat, fingiran haver estat a París...

07:55 mic 3
07:55 El teatre de l'Isop - El corb i el paó
tancar

El corb i el paó

Després del gran èxit del primer musical, on l'Elvis ha quedat com una estrella, l'Isop ha decidit escriure'n un altre per donar-li una lliçó. A l'Elvis li han pujat els fums al cap i no para d'exigir tractes especials. Fins i tot vol que la companyia passi a dir-se El Teatre de l'Elvis! Aviat, però, interpretant el paper de corb, s'adonarà dels seus errors. No t'ho perdis!

08:08 Les tres bessones bebès - El Nadal i la capsa de cartró
08:16 La Franny i les sabates màgiques - Fantàrtics
tancar

Fantàrtics

Avui unes botes d'hivern duran la Franny cap a l'Àrtic, on hi coneixerà en Joey i els seus dos gossos, en Keelut i en Kuktuk. En Joey es vol apuntar a una cursa de trineus, però resulta que els gossos es passen tot el dia discutint i no es posen mai d'acord. Després de provar de mil maneres d'ensenyar-los a treballar en equip, arriba el gran moment. Preparat per la cursa?!

08:31 Una mà de contes - Galetes màgiques
tancar

Galetes màgiques

Conte basat en l'obra "Laboratori de La Galette", anys 1890-1891. Autor: Santiago Rusiñol.

08:43 Club Super3
08:43 Zoe Kezako - Cap. 43 Bon viatge
tancar

Cap. 43 Bon viatge

La Zoe ha descobert que els seus pares estan planejant un viatge a Venècia sense ella ni en Titi. Es perdrà el carnaval, les góndoles, els gelats... I per postres, no sap ni amb qui s'hauran de quedar! Una bona manera d'engegar el viatge a rodar seria amagar els bitllets d'avió... Però la mare encara li té una altra sorpresa preparada. I aquesta potser és bona!

08:58 Els barrufets - El barrufet Bocagrossa / L'amic més barrufet
tancar

El barrufet Bocagrossa / L'amic més barrufet

L'última malifeta d'en Gargamel ha estat fer un encanteri a en Bocagrossa per convertir-lo en un barrufet. Aviat arribarà al poble... amb ganes de trinxar-ho tot, és clar. Sort del Gran Barrufet, que sempre sap què fer... L'Ulleres tenia un amic, en Pocatraça, però és clar, era tan pocatraça, que se n'ha cansat. Com s'ho farà ara? Ja no té ningú que se l'escolti. I el dimoniet que hi ha a la vora del Gran Roure?!

09:29 Doraemon - La càmera voladora/ La cadira de cavall
tancar

La càmera voladora/ La cadira de cavall

La cadira de cavall - La càmera voladora

09:55 Doraemon - El titella manipulador/ L'aventura marina
tancar

El titella manipulador/ L'aventura marina

Aventura marina - El titella manipulador

10:22 Espies de veritat - Enemics virtuals
tancar

Enemics virtuals

Després de ser víctimes de diverses agressions a la Universitat de Malibú, la Sam, l'Alex i la Clover comencen a sospitar que, per l'estil els atacs, s'ha de tractar de vells enemics. Segons en Jerry els possibles autors estan tots tancats a la presó de la WOOHP i, ara com ara, la principal sospitosa, encara que sembli impossible, és la Britney!

10:50 Capità Fracasse - Els plomes negres
11:18 Hattori el ninja - Hattori ha desaparegut / Tècnica transf. ninja / S'ha cremat
11:42 En Matt i els monstres
11:54 Els increïbles germans Adrenalini - Les piràmides del pànic
tancar

Les piràmides del pànic

Per la ira del déu Seth! Els germans Adrenalini, tot conduint pel desert en plena tempesta de sorra, acaben de destruir dues piràmides de Cleòpatra! Si no volen acabar a la panxa dels cocodrils, ja es poden espavilar a recontruir-les! A més, sense adonar-se'n, han despertat una mòmia, que encara hi ha de dir la seva! Que no els passi res!

12:01 Els pirates robacalçotets - El calçonstre del Llac Ness
12:05 Angus i Cheryl - Beisbol
tancar

Beisbol

Com? Una noia que colpeja més bé que un noi? L'Angus està realment desconcertat i disposat a fer tot el que pugui per tal que la Cheryl falli...

12:07 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

En Bebè, el gos de la senyora Grolu, ha desaparegut. Qui el pot haver segrestat?! És clar que és un cas per a la senyora Mandarina i tots els seus aparells dignes d'un Premi Nobel: l'analitzador, l'espectropetjades i l'holoscopi, entre altres. La pega és que tots els sospitosos tenen coartada, però resulta que tots són sospitosos! El misteri està servit! No t'ho perdis!

12:20 Rantaro - El pícnic / La casa enmig de la boira / El son de la princesa
12:45 Angus i Cheryl - Un contra un
tancar

Un contra un

La Cheryl està jugant a bàsquet i, de cop i volta, la pilota es queda aturada a la cistella. Sort que per allí hi volta l'Angus també... per complicar la situació.

12:52 La llei de Ueki - La llei dels dons
tancar

La llei dels dons

La lluita entre els escollits per fi ha començat! El primer contrincant d'en Ueki serà en Mauro Taira, un lluitador que converteix en foc l'aigua que es posa a la boca. El seu candidat a Rei és en Rafaty i està decidit a fer el que calgui per guanyar, encara que hagi de saltar-se les normes. Avui el nostre heroi tindrà un al·liat, un altre dels escollits... Qui deu ser?

13:21 3xl.cat
13:21 Bo-Bobo - Els tres germans infernals contra els tres lluitadors a llàgrima viva! Qui fa el millor treball en equip?
tancar

Els tres germans infernals contra els tres lluitadors a llàgrima viva! Qui fa el millor treball en equip?

El grup d'en Bo-Bobo ha arribat al Castell Money, la base de l'Halekulani. Evidentment els espera una altra emboscada. Les noies tornen a caure presoneres, així que els nostres amics hauran de treballar en equip i arribar fins a dalt de tot per salvar-les. Ho podran fer?

13:47 Angus i Cheryl - Fer diana
tancar

Fer diana

Abans se suposava que els nois l'encertaven, a la diana, que guanyaven el peluix gegant i que les noies l'acceptaven enamorades. Ara l'Angus i la Cheryl descobreixen un nou ordre per a la mateixa història.

13:49 Angus i Cheryl - Tot entrenant en Keke
tancar

Tot entrenant en Keke

La Cheryl dóna lliçons a en Keke perquè aprengui a portar-li la pilota, però el gosset no para de confondre la bola amb tot d'objectes estranys. Quins misteris ocults revelarem?

13:52 Els increïbles germans Adrenalini - Els pirates de l'avarícia
tancar

Els pirates de l'avarícia

En Barbarara, el pirata més temut de tots els mars, acaba d'arribar a l'illa del tresor. El cofre és al cim d'un volcà ple de trampes i protegit per un goril·la gegant. Necessita algú que estigui més sonat que la campana de coberta perquè l'ajudi a arribar fins al botí. Aquí entren en acció els Adrenalini, que d'entrada, han pescat la barba del pirata!

14:00 El detectiu Conan - Les ales fosques d'Ícar (part 1)
14:22 El detectiu Conan - Les ales fosques d'Ícar (part 2)
14:45 3xl.cat
14:45 One piece - Perduts a les ruïnes, la Vivi, l'amistat i un model de país nou
15:07 One piece - Renió d'oficials al Café de les Aranyes a les 8
15:29 Angus i Cheryl - El vestidor
tancar

El vestidor

L'Angus es canvia al vestidor mentre en Keke demostra per què és una mascota adorable. No és el desig de qualsevol noi, que el vegin les noies semidespullat?

15:32 Get Backers - La dansa a les fosques del fuet Rouran
15:58 Somnis d'estiu
16:25 Club Super3
16:25 Equip Galaxy - Bojos pel reciblatge
tancar

Bojos pel reciblatge

En Josh, la Yoko i en Brett han sortit a descarregar tot de material informàtic antic en un abocador intergalàctic. En arribar-hi, s'adonaran que el vigilant ha desaparegut. Abans de poder avisar en Kirkpatrick, el director, els atacarà una mena de robot de creació pròpia fet de components electrònics vells. El seu objectiu és venjar-se de l'Institut Galaxy!

16:53 La màgica Do-Re-Mi - La Floreta fa sisè!
tancar

La Floreta fa sisè!

Segons la Babà, la manera d'aconseguir que l'antiga reina es desperti del seu llarg son és fent-li els mateixos regals que es van fer amb els seus sis néts i nétes, per portar-li bons records. La Floreta s'ha fet passar per la seva cosina i l'han acceptat a l'escola... a sisè!

17:18 mic 3
17:18 Zoomix - + info
tancar

+ info

La llama Paca viu als altiplans dels Andes, a l'Amèrica del Sud, amb la seva cria, unes quantes femelles més i el líder del ramat. La llet de llama és molt bona i a la seva filleta li encanta! És una mica més menuda que un cavall i es passa tot el dia menjant herba. Això sí, de vegades té molt mal geni. Si t'acostes mai a una llama, no la miris als ulls! Vols saber què et pot passar?!

17:21 Zoomix - + info
tancar

+ info

És un ocell i té ales, però no pot volar. Neda millor que molts peixos, però no és un peix. Què és?! El Pigu, el pingüí emperador, és clar! Quan arriba l'hora de criar, es reuneixen milers de pingüins. N'hi ha tants que omplirien un camp de futbol! I quan els pollets surten de l'ou se'n van tots cap al sud, que hi ha molts més peixos. Els hi acompanyes?!

17:27 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Els nostres amics són en una illa de sorra enmig del mar, plena de palmeres i de cocoters. I s'hi està tan bé a la platja! Aviat, però, se'ls acabarà la pau i la tranquil·litat... I és que sembla que els ataquen amb pilotes de futbol... O potser són cocos?! Això s'ha d'anar a investigar, tot i que en Teo s'estimaria més quedar-se fent la migdiada. Els hi acompanyes?!

17:38 Bob, el manetes - La nova família del Mímic
tancar

La nova família del Mímic

El senyor Nastapat se n'ha d'anar a casa de la seva germana, perquè els productes químics que fa servir en Bob per arreglar-li la casa li fan molta al·lèrgia. Però i en Mímic, amb qui es quedarà? La Molly s'ha presentat voluntària per cuidar-lo.

17:52 Una mà de contes - Mares a dojo
18:01 Club Super3
18:01 Mila - L'ase i el rei
tancar

L'ase i el rei

Avui la Mila t'explicarà la història d'un rei que es passava tot el dia cridant, manant i rondinant. Resulta que un dia va començar a escridassar un ase i se'ls va aparèixer una fada. Per donar-li una bona lliçó va donar al rei el cos de l'ase i a l'ase el cos del rei. Poc s'ho esperava que acabaria obeint les ordres d'un granger malcarat! I a l'ase, com li devia anar?!

18:13 Pau, la petita guineu roja - Al vol
tancar

Al vol

Que divertit que és jugar amb la roba que voleia al penjador! En Pau, la Poppy i en Carbasseta s'han llevat molt d'hora i s'ho estan passant molt bé. A més, amb el vent que fa, encara és més entretingut! Compte, però, que la roba se'n pot anar volant amb la brisa que fa! I si no la recullen abans que es llevin les persones, encara rebran!

18:19 Tinc un coet - Una vida de novel.la
tancar

Una vida de novel.la

En Vinnie ha escrit un llibre de la seva vida amb el Coet i s'ha fet famós. L'única part negativa és que algunes coses de les que ha escrit són inventades. I la gent se les ha començat a creure! A més, si la gent es creu el que hi diu a l'última pàgina, el faran fora de la ciutat, o del país, o del planeta! L'ha de canviar abans que la llegeixi ningú! Però, com s'ho farà?!

18:36 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - En Benzo vol perdre la memòria
19:05 Animàlia
19:34 En Matt i els monstres
19:46 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

El doctor Glu, que ha vist la Vaca massa grassa, li ha recomanat que perdi uns 300 o 400 quilos fent natació. La senyora Mandarina l'hi ajudarà amb un suc de taronja irradiat, per enriquir la vitamina C. Però ara resulta que s'ha convertit en una campiona, que anirà als Jocs Olímpics de Pequín! Preparat per a la gran final?! No t'ho perdis!

19:53 3xl.cat
19:53 Angus i Cheryl - Beisbol
tancar

Beisbol

Com? Una noia que colpeja més bé que un noi? L'Angus està realment desconcertat i disposat a fer tot el que pugui per tal que la Cheryl falli...

19:55 Angus i Cheryl - Un contra un
tancar

Un contra un

La Cheryl està jugant a bàsquet i, de cop i volta, la pilota es queda aturada a la cistella. Sort que per allí hi volta l'Angus també... per complicar la situació.

20:00 One piece - Renió d'oficials al Café de les Aranyes a les 8
20:21 One piece - En Ruffy contra la Vivi, la promesa de companys de tripulació
20:43 Angus i Cheryl - El vestidor
tancar

El vestidor

L'Angus es canvia al vestidor mentre en Keke demostra per què és una mascota adorable. No és el desig de qualsevol noi, que el vegin les noies semidespullat?

20:47 Dawson's creek - Endevina qui ve a sopar
tancar

Endevina qui ve a sopar

La mare de Jen arriba sobtadament el Dia d'acció de gràcies.

Progrmació BD ....
21:30 Històries del cor - Cap. 25
tancar

Cap. 25

En el capítol d'avui repàs a la família Vidal-Bosch (temporada 8): història Max/Iago i Clara torna a la presó.

22:30 Ventdelplà - Cap. 199
tancar

Cap. 199

La Roser acompanyarà la Teresa a fer-se la primera ecografia. Els mossos es comprometen a enxampar el culpable d'haver entrat al súper. La Dora i en Llibert estan disposats a fer tots els possibles per tancar el "puticlub". La Nicole està feta un garbuix de sentiments ara que veu com en Julià dubta d'uns sentiments que fins ara semblava tenir molt clars. A en Xavi li sembla que l'Esteve li va tirar els trastos.

23:25 Extres Coproduccions - La memòria i el perdó
tancar

La memòria i el perdó

Elena Satta i Daniel Olivier, es coneixen a Buenos Aires on han anat a la recerca dels seus nets desapareguts. La filla d'Elena i el fill de Daniel Olivier van desaparèixer durant la dictadura argentina i ara, l'obertura dels arxius d'un militar colpista, permet indagar en l'assignació que es va fer dels fills d'aquests desapareguts. Elena i Olivier col·laboren en aquesta recerca en un univers de gent que no vol o no pot recordar un passat massa dolorós per a tothom.

23:30 Ventdelplà - Cap. 200
tancar

Cap. 200

La Teresa i el David explicaran l'embaràs al Martí i la Isona. La Mònica s'adona que el Julià parla tendrament amb algú per telèfon. L'Alba és a punt de delatar el Genís. La Berta planifica un sopar sorpresa per l'aniversari del Monràs. El Jaume està content però atabalat amb la reobertura de Can Rata. L'Esteve regala un equip de fúting al Xavi.

00:25 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

Després de la mort del Frederic, queda clar que a l'Esteve li han estat amagant moltes coses. El Lluc Palou està inquiet... Al funeral, apareix una dada que encara atabala més l'Esteve. Comencen els preparatius per a la boda de la Gemma i el Salvador. Hi ha una certa rivalitat entre la Ció i la Raquel per fer de mare. El Tomàs i la Raquel estan a punt d'enfrontar-se al seu propi destí. Aniran a casa del Tomàs.

00:57 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

L'Esteve està decidit a parlar amb el Lluc Palou. L'Alfred segueix fent creure a tothom que té una nòvia que es diu Míriam, però la senyora Cèlia és molt llarga. El Salvador agafa l'Aguiló en falta i ho jugarà a favor seu. Però l'Aguiló escorcolla l'habitació del Salvador i hi trobarà una cosa que deixarà gelada la Raquel.

01:20 Beverly Hills - Gates calentes
02:03 Beverly Hills - La veritat fa mal
02:45 Riviera - + info
tancar

+ info

Laurent no pot creure que Beatrice hagi tornat al seu llit. Algú ha robat la duquessa, però Daniel creu que no ha estat el mateix lladre dels diamants. Nicolas descobreix que Chloe ha passat la nit fora de casa. Laurent es proposa fer tot el que calgui per fer les paus amb Christophe.

03:10 Riviera - + info
tancar

+ info

Marguerite intenta convèncer Daniel que deixi definitivament el cos de policia. Christophe segueix el consell de Sam i renegocia el tracte amb Diego sobre la propietat del Casino.

03:35 Ventdelplà - Cap. 199
tancar

Cap. 199

La Roser acompanyarà la Teresa a fer-se la primera ecografia. Els mossos es comprometen a enxampar el culpable d'haver entrat al súper. La Dora i en Llibert estan disposats a fer tots els possibles per tancar el "puticlub". La Nicole està feta un garbuix de sentiments ara que veu com en Julià dubta d'uns sentiments que fins ara semblava tenir molt clars. A en Xavi li sembla que l'Esteve li va tirar els trastos.

04:30 Extres Coproduccions
04:35 Ventdelplà - Cap. 200
tancar

Cap. 200

La Teresa i el David explicaran l'embaràs al Martí i la Isona. La Mònica s'adona que el Julià parla tendrament amb algú per telèfon. L'Alba és a punt de delatar el Genís. La Berta planifica un sopar sorpresa per l'aniversari del Monràs. El Jaume està content però atabalat amb la reobertura de Can Rata. L'Esteve regala un equip de fúting al Xavi.

05:30 Joking around
05:35 Beverly Hills - Gates calentes
06:18 Beverly Hills - La veritat fa mal