TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
08:00 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.Equip d'"Els Matins a TV3":Direcció i presentació: Lídia HerediaSubdirecció: Montse MoraRealització: Ramon LarumbeProducció: Lluís BacarditCoordinació: Ferran MartínezEquip de Redacció: Marta Arrufat, Virgínia Arqué, Marta Blanco, Pere Bosch, Xavi Duran, Sara Fernández, Xavier Figueras, Cristina Macias, Ernest Maymó, Isabel Nadal, Olga Nolla, Anna Poch, Marc Prats, Gemma Puig, Eduard Querol, Jordi Ramos, Toni Puntí, Mònica Sanjosé, Equip de Coordinació: Gisele Hebrard, Esther Marquina, Pepa PonsEquip de Producció: Joaquim Arnaiz, Montse Cecília, Núria Pilar Sorribas, Àngels Vandellós, Montse VendrellEquip de Realització: Gemma Piquer, Mònica Úbeda, Montse TrilloSecretària de redacció: Esther Cases

11:00 Notícies 3/24
11:57 Notícies 3/24
12:27 Notícies 3/24
13:27 Notícies 3/24
13:54 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:47 Cuines - Costellam de vaca al forn
tancar

Costellam de vaca al forn

El costellam de vaca és un tros de carn que fa goig. El farem a baixa temperatura i l'acompanyarem amb unes verduretes. En Marc Ribas fa un plat de revetlla: costellam de vaca al forn.

16:03 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

Avui s'han de casar en Miquel i la Noe. A l'Ajuntament, ella i la seva família s'estan esperant, perquè en Miquel té una reunió important amb un possible client. Triga perquè coincideix amb en Cesc i tenen una discussió que va pujant de to. En Quim s'enfronta amb l'Albert per la Cati. L'Albert se sent traït per ella, que reconeix a en Quim que se sent atrapada. L'Andreu no aconsegueix que la Marta vulgui anar a dinar amb l'Eva i en Litus, que no saben qui és la parella de l'Andreu. Com reaccionaran quan se n'assabentin? I com reaccionarà la Marta quan sàpiga que l'Andreu sí que hi ha anat?

16:49 Tot es mou
20:15 Està passant - + info
tancar

+ info

"Està passant" és un informatiu satíric diari que analitza les claus de l'actualitat. El programa està presentat per Toni Soler i ens acosta als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta. Soler estarà acompanyat al plató per Òscar Andreu, que analitza aquells aspectes de les notícies que ningú ha tingut en compte, i per Jair Domínguez, que, amb la seva reconeguda visió mordaç, mostra amb ull crític com s'ha tractat la informació en altres mitjans. Elisenda Carod s'encarrega dels reportatges."Està passant" no només buscarà l'humor, sinó que també donarà veu a experts perquè donin la seva opinió sobre l'actualitat i entrevistarà els seus principals protagonistes.

21:00 Telenotícies vespre
22:06 Polònia - + info
tancar

+ info

La temporada del "Polònia" va començar amb uns protagonistes ben diferents dels de l'últim capítol. Com, per exemple, el president de la Generalitat. Quim Torra (Ivan Labanda) es prepara per la trobada amb el rei Felip (Pep Plaza) a la inauguració dels Jocs Mediterranis.Mentrestant, Mariano Rajoy (Queco Novell) ha aprofitat que ja no és president del govern per marxar a Rússia a veure el partit de la selecció espanyola. Acompanyat d'Alfonso Dastis (Ivan Labanda), intentarà entrar a l'estadi tot i que no té acreditació.En canvi, l'Estatut ha tornat. Els socialistes aniran, porta per porta, venent les bondats de l'autonomisme, al mateix temps que cantaran el tema principal del musical de Broadway "The Book of Mormon".Qui no ha marxat és Franco. De moment. Si avança la llei de memòria històrica, s'iniciaran els tràmits per treure les despulles del dictador del Valle de los Caídos. Per aquest motiu, un grup molt divers s'esmunyirà pel mausoleu per mirar de rescatar les restes del Generalísimo.Amb l'arribada del vaixell Aquarius, Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Meritxell Batet (Mireia Portas) es desplaçaran al port del València i seran els primers de donar la benvinguda als migrants.La infanta Cristina (Mònica Pérez) torna a casa dels seus pares després de l'empresonament del seu marit. El rei emèrit, Joan Carles de Borbó (Toni Albà), la rebrà amb escarafalls per haver tacat la reputació de la família reial.L'advocat Jaume Alonso-Cuevillas (David Olivares) tindrà un problema legal i haurà de contractar un advocat: Jaume Alonso-Cuevillas. El de veritat.

22:46 Katalonski - Melbourne
tancar

Melbourne

A Melbourne acompanyem la jove artista Georgie Mattingley en una exposició en què mostra la seva impactant obra; fem boxa a la platja amb l'aprenent d'actor Giovanni Piccolo; el peruà Edgar Porcel ens presenta la seva mestra de català que treballa de cambrera en un bar; en Shem McDonald ens convida a una autèntica barbacoa "aussie" i l'Stewart King ens porta a un concert "heavy, heavy".

23:51 Quan arribin els marcians - + info
tancar

+ info

Les possibilitats d'una nova democràcia, l'emprenedoria, els arqueòlegs musicals i l'actorDavid Verdaguer, protagonistes del vint-i-setè capítol marcià.

00:42 Més 324
02:18 Gran Reserva. Xou
03:27 Ritmes a l'estudi - JAVIER GALIANA & SPICE BERBERECHOS
tancar

JAVIER GALIANA & SPICE BERBERECHOS

El pianista gadità ens presenta "Campo de Agramante", el seu últim disc, que amb una formació renovada aprofundeix en el camí musical obert en la seva obra anterior, "Werther en Nueva York". La formació jazzística dels components de la banda i el flamenc com a base continuen sent l'element principal de la seva recepta.

04:27 Jazz a l'estudi - Diego Amador
tancar

Diego Amador

Durant el segle XX el jazz s'ha convertit en un llenguatge musical universal. Gèneres com el be bop, el blues o el swing han trencat fronteres geogràfiques i racials per esdevenir una música popular, que músics d'arreu del món han adaptat a la seva manera de fer. Jazz a l'estudi és un programa de seixanta minuts de durada dedicat al gènere musical jazzístic per on passen músics arrelats a Catalunya. Des d'aquest espai es proposa fer un cop d'ull al panorama del jazz i les seves variants al nostre país.I ho fa d'una manera diferent, perquè el programa ofereix la possibilitat de veure els artistes en un dels seus àmbits naturals: l'estudi de gravació on s'enregistren les sessions, com una instantània sonora, i on es couen les millors receptes musicals del jazz a Catalunya.

05:27 Blues a l'estudi - CHINO & THE BIG BET
tancar

CHINO & THE BIG BET

Fa més d'una dècada que en Chino Que va arribar a Barcelona. En aquest temps s'ha fet un nom i s'ha convertit en una referència en l'escena del Blues i el Swing. Amb un directe fresc i energètic "Chino i els Big Bet" proposen un Blues cru i contundent, inspirat en els primers passos del Blues elèctric. El trio està format per: Chino al Dobro i la veu, Rod Deville al contrabaix i Giggs Nother a la bateria.

Progrmació BD ....
21:24 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

Avui s'han de casar en Miquel i la Noe. A l'Ajuntament, ella i la seva família s'estan esperant, perquè en Miquel té una reunió important amb un possible client. Triga perquè coincideix amb en Cesc i tenen una discussió que va pujant de to. En Quim s'enfronta amb l'Albert per la Cati. L'Albert se sent traït per ella, que reconeix a en Quim que se sent atrapada. L'Albert no aconsegueix que la Marta vulgui anar a dinar amb l'Eva i en Litus, que no saben qui és la parella de l'Andreu. Com reaccionaran quan se n'assabentin? I com reaccionarà la Marta quan sàpiga que l'Andreu sí que hi ha anat?

22:03 300 - La llengua
tancar

La llengua

En aquest episodi de la sèrie "300", el presentador ens explica diverses històries quotidianes que ens permeten veure què ha passat amb la llengua d'aquest país els últims tres-cents anys. La pregunta que es fa és: com és que tres-cents anys després encara parlem català? Després del 1714, la nova administració espanyola va engegar un projecte per unificar tot el territori amb una sola llengua, el castellà. Però a la Catalunya de llavors pràcticament només es parlava català. El 1786, el jutge Francisco de Zamora va recórrer tot Catalunya amb un encàrrec del rei Carles III: esbrinar si les mesures que s'havien dictat per aconseguir aquell objectiu havien fet efecte o no.A mitjans del segle XIX, la llengua del país estava canviant. Les classes benestants havien assumit el castellà com a llengua habitual i la imposició del castellà a les escoles es començava a notar. Vegeu si no el diari que va deixar escrit Ramon Argullol, un viticultor manresà, en què ens explica les peripècies per conquistar el cor d'una joveneta trenta anys més jove.En aquesta mateixa època, el gaèlic irlandès, que fins aleshores era la llengua majoritària a Irlanda, va començar a desaparèixer. Fins al punt que a principis del segle XX, quan Irlanda es va convertir en un estat independent, la llengua irlandesa pràcticament havia desaparegut. A Catalunya podia passar el mateix. Però aleshores un grup d'intel·lectuals va proposar-se recuperar la llengua literària catalana. I l'any 1859 van organitzar els primers Jocs Florals recuperats.Les dues dictadures del segle XX van reprendre el projecte unificador d'una manera violenta. Però l'autèntic canvi lingüístic va venir dels grans moviments migratoris del segle. Molts d'aquells nouvinguts van impulsar un nou canvi històric. A Santa Coloma de Gramenet, la ciutat més castellanoparlant del país, un grup de pares immigrants van impulsar la primera experiència d'immersió lingüística.

23:03 Cronos - El dia que va morir Hitler
tancar

El dia que va morir Hitler

"El dia que va morir Hitler" recrea les últimes hores d'una de les persones més malvades de la història per boca d'aquells que van ser al seu costat. Es tracta d'imatges d'arxiu recentment descobertes, on un dels jutges de Nuremberg, Michael Musmanno, entrevista aquells que van sobreviure en el búnquer del führer, entre ells la seva secretària, Traudl Junge, el líder de les joventuts hitlerianes, Artur Axmann, o el seu ajudant militar, el baró von Loringhoven.

23:53 Cinema a mitjanit - Hollywood contra Franco
tancar

Hollywood contra Franco

El documental mostra com la guerra civil espanyola va ser utilitzada a Hollywood- entre 1937 i 1975- en sintonia amb les tendències i interessos de la política americana de cada moment. Des de posicions liberals prorepublicanes en els 40s-amb el nazisme com enemic- l'apropament a Franco en els 50s, quan l'adversari era el comunisme. Hollywood va realitzar més de 50 pel·lícules amb referències a la guerra civil espanyola. "Hollywood contra Franco" combina fragments de "Casablanca", "por quién doblan las campanas", "las nieves de Kilimanjaro"...amb abundant material documental, recollit en més de trenta arxius internacionals.La guerra civil espanyola va exercir un fort impacte amb els artistes de Hollywood. Molts d'ells van recolzar campanyes contra la política de no intervenció del govern dels EEUU, van participar a mítings o van pagar ambulàncies pel bàndol republicà, alguns inclús es van allistar a les brigades internacionals.

01:23 300 - La llengua
tancar

La llengua

En aquest episodi de la sèrie "300", el presentador ens explica diverses històries quotidianes que ens permeten veure què ha passat amb la llengua d'aquest país els últims tres-cents anys. La pregunta que es fa és: com és que tres-cents anys després encara parlem català? Després del 1714, la nova administració espanyola va engegar un projecte per unificar tot el territori amb una sola llengua, el castellà. Però a la Catalunya de llavors pràcticament només es parlava català. El 1786, el jutge Francisco de Zamora va recórrer tot Catalunya amb un encàrrec del rei Carles III: esbrinar si les mesures que s'havien dictat per aconseguir aquell objectiu havien fet efecte o no.A mitjans del segle XIX, la llengua del país estava canviant. Les classes benestants havien assumit el castellà com a llengua habitual i la imposició del castellà a les escoles es començava a notar. Vegeu si no el diari que va deixar escrit Ramon Argullol, un viticultor manresà, en què ens explica les peripècies per conquistar el cor d'una joveneta trenta anys més jove.En aquesta mateixa època, el gaèlic irlandès, que fins aleshores era la llengua majoritària a Irlanda, va començar a desaparèixer. Fins al punt que a principis del segle XX, quan Irlanda es va convertir en un estat independent, la llengua irlandesa pràcticament havia desaparegut. A Catalunya podia passar el mateix. Però aleshores un grup d'intel·lectuals va proposar-se recuperar la llengua literària catalana. I l'any 1859 van organitzar els primers Jocs Florals recuperats.Les dues dictadures del segle XX van reprendre el projecte unificador d'una manera violenta. Però l'autèntic canvi lingüístic va venir dels grans moviments migratoris del segle. Molts d'aquells nouvinguts van impulsar un nou canvi històric. A Santa Coloma de Gramenet, la ciutat més castellanoparlant del país, un grup de pares immigrants van impulsar la primera experiència d'immersió lingüística.

02:20 Thalassa - Els pescadors de la llacuna
02:41 Cinema a mitjanit - Hollywood contra Franco
tancar

Hollywood contra Franco

El documental mostra com la guerra civil espanyola va ser utilitzada a Hollywood- entre 1937 i 1975- en sintonia amb les tendències i interessos de la política americana de cada moment. Des de posicions liberals prorepublicanes en els 40s-amb el nazisme com enemic- l'apropament a Franco en els 50s, quan l'adversari era el comunisme. Hollywood va realitzar més de 50 pel·lícules amb referències a la guerra civil espanyola. "Hollywood contra Franco" combina fragments de "Casablanca", "por quién doblan las campanas", "las nieves de Kilimanjaro"...amb abundant material documental, recollit en més de trenta arxius internacionals.La guerra civil espanyola va exercir un fort impacte amb els artistes de Hollywood. Molts d'ells van recolzar campanyes contra la política de no intervenció del govern dels EEUU, van participar a mítings o van pagar ambulàncies pel bàndol republicà, alguns inclús es van allistar a les brigades internacionals.

04:10 Nedant amb cocodrils - Nedant amb cocodrils
tancar

Nedant amb cocodrils

Als camins fluvials de l'Àfrica, el cocodril del Nil n'és el rei indiscutible. És un dels rèptils més grans i letals de la Terra. La seva terrorífica reputació provoca el pànic a les persones amb qui comparteixen el territori. Brad Bestelink, un càmera expert en cocodrils, porta a terme una gesta temerària: es capbussa a les profunditats del delta de l'Okavango. Sense gàbia ni cap protecció, s'acosta a aquests monstres temibles per filmar un documental que talla l'alè... Una gesta que no havia intentat ningú fins ara. Aquesta extraordinària filmació proporciona una visió dramàtica de l'exploració moderna unida a l'emoció d'interactuar amb uns animals salvatges. Els secrets dels cocodrils del Nil se'ns revelen en una aventura captivadora que té lloc en les nítides aigües del fons del delta de l'Okavango.

05:00 Els Estats Units des de l'aire - Wisconsin
tancar

Wisconsin

Wisconsin és un estat definit per l'aigua. Com la dels Grans Llacs i el riu Mississippí, que en l'època dels pioners van convertir aquestes terres en importants punts comercials. La pell i la fusta dels seus boscos immensos van ser la base del seu creixement. Com ho són avui dia l'agricultura i la ramaderia. El conreu de productes com els nabius, el blat de moro i el blat, així com la cria de vaques lleteres, són fonamentals en la seva economia. També ho són les fàbriques de cervesa, llegat de la important arribada d'immigrants alemanys al segle XIX. Però si alguna cosa caracteritza Wisconsin és el seu paisatge a la tardor, quan una impressionant varietat de tons grocs i vermells s'estén per uns boscos que, després de les intenses tales que van patir fa segles, s'han recuperat esplendorosament.

05:51 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
06:01 Megaminimals - El tren de la Bonnie
tancar

El tren de la Bonnie

Els Megaminimals porten a classe la seva joguina preferida. La Bonnie ha portat un trenet nou, molt bonic, i tots hi volen jugar. Però quan han muntat les vies, resulta que el tren no funciona...

06:06 Megaminimals - El collaret
tancar

El collaret

Els Megaminimals troben un collaret al pati i volen descobrir de qui és per a poder tornar-li. En la seva recerca, es troben amb vells amics com la granota Carlota o el senyor Talp però trobar qui ha perdut el collaret no serà gens fàcil.

06:11 Megaminimals - El bagul de la bona sort
tancar

El bagul de la bona sort

En Pickle té ganes de jugar, però els altres Megaminimals estan tristos i no volen jugar amb en Pickle. Miss Meadows ensenyarà als Megaminimals el bagul de la bona sort, un bagul d'on surten tota mena de coses per animar una altra vegada els Megaminimals.

06:17 Megaminimals - Fem melmelada
tancar

Fem melmelada

Els Megaminimals es preparen a provar la mermelada que ha fet Miss Meadows amb les fruites del jardí, però l'Eric es queda sense poder tastar-la. Els Megaminimals proposen ajudar Miss Meadows per a poder tornar a fer un bon pot de melmelada per a què l'Eric la pugui provar.

06:22 Megaminimals - La cursa d'obstacles
tancar

La cursa d'obstacles

Avui els Megaminimals fan una mica d'exercici. Miss Meadows els ha preparat una cursa d'obstacles. La Cassie es la guanyadora favorita, però l'emoció està servida, perquè cada mega té una manera particualr de participar...

06:28 Megaminimals - L'estrella de rock
tancar

L'estrella de rock

La Cassie quan sigui gran vol ser una estrella del rock però quan canta plou. Els Megaminimals ajudaran a la Cassie a ser cantant de rock, i buscaran mel per afinar la veu. Al final la Cassie se li afinarà tant la veu que serà cantant d'òpera.

06:33 Megaminimals - A poc a poc...
tancar

A poc a poc...

Els Megues són al jardí quan es troben a un cargol. La Bonnie se'n riu d'ell perquè és un lent, però el cargol els esplica que, anar poc a poc, no té res de dolent. Per demostrar-ho els proposa un joc. Construiran dos castells, un fet pel cargol i el Pickle i l'altre per la resta dels Megues. D'aquesta forma els Megues aprendran que l'important, no és fer les coses ràpid, sinò fer-es ben fetes!

06:43 Pat, el gos - Un sopar desastrós
tancar

Un sopar desastrós

La Lola té la pensada de preparar un sopar sorpresa per als seus pares, que fan anys de casats. Per fer-ho, compta amb el Pat, a qui encarrega vigilar la batedora mentre ella para taula al jardí. El problema és que el Pat ha de vigilar, a més a més, el Caputxet i els coloms, que aprofiten l'absència de la Lola per fer-ne de les seves. L'èxit del sopar, tanmateix, està garantit.

06:50 Pat, el gos - L'entrevista
tancar

L'entrevista

La revista "Amics animals" ha triat la Lola com a "propietària de mascotes de la setmana" i volen fer un reportatge sobre ella i les seves mascotes, el Pat i el Caputxet. Però en Víctor té enveja i mirarà d'esguerrar l'entrevista.

06:57 Pat, el gos - El rècord de punts
tancar

El rècord de punts

La Lola està a punt de fer el rècord de punts d'un videojoc de ball, però necessita una targeta amb un codi que només surt amb una revista. Però en l'afany d'obtenir-la li sortirà un competidor, el seu veí Víctor.

07:05 Doraemon - Les fotos sonores / La plastilina teledirigida / Un planeta ideal
tancar

Les fotos sonores / La plastilina teledirigida / Un planeta ideal

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon)Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978)"Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem.Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials.Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX.Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar.El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

07:25 Doraemon - El líquid per pondre ous / El fil de la relació
tancar

El líquid per pondre ous / El fil de la relació

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon)Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978)"Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem.Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials.Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX.Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar.El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

07:50 Els germans Kratt - La succió de l'ós peresós
tancar

La succió de l'ós peresós

Mentre l'equip Kratt és a l'Índia, la Mala, dels Amics dels Germans Kratt, els avisa que hi ha un animal en perill. És un animal molt curiós i, com que l'equip no sap ben bé si es tracta d'un os o d'un peresós, decideixen estudiar-lo a fons per aclarir-ho. Al mateix temps, tenen la missió de rescatar un exemplar que la Donita Donata ha capturat per provar uns pentinats nous amb el pèl tan particular que té aquest animal.

08:11 Els germans Kratt - El Bernat Americà
tancar

El Bernat Americà

Explorant uns pantans, els germans Kratt troben un bernat americà i, com que és de color blau, el Martin està molt content. Tots plegats queden bocabadats amb les característiques i les habilitats d'aquest ocell; tots menys el Chris, que voldria un ocell verd per ell. L'equip Kratt es posa a estudiar a fons el bernat americà per fer-ne un disc de poder animal, però alhora també s'haurà d'enfrontar amb el Zach, que miniaturitza la nau Tortuga per quedar-se tots els invents de l'equip.

08:36 Pirata i Capitano - L'illa sense nom
tancar

L'illa sense nom

El Capitano ha descobert una illa que no surt a les cartes nàutiques. La Popeta Salma els explica que, les illes, les bateja el primer que puja al punt més alt i hi planta una bandera. La Pirata i el Capitano faran una cursa, i qui hi arribi primer li posarà el seu nom. Però Dodo-el-Dur, un vell llop de mar, està disposat a jugar brut per assegurar-se la victòria.

09:00 Pat, el carter: Servei d'entregues especial - Pat, el carter. Una acampada caòtica
tancar

Pat, el carter. Una acampada caòtica

Els nens del poble se'n van d'acampada amb la Sara i la Lauren, i el Pat els hi ha de portar la tenda per dormir i la cuina de campanya per fer el sopar.L'acompanyen l'Ajay i l'agent Selby, que es declaren especialistes en plantar tendes i en cuinar, però a l'hora de la veritat les coses no resulten tan fàcils comsemblaven.

09:15 Pat, el carter: Servei d'entregues especial - Pat, el carter i el comandament descontrolat
tancar

Pat, el carter i el comandament descontrolat

El Charlie i el Julian han inventat un Dependent-Bot per un treball de ciències de l'escola. El porten a la botiga de la senyora Goggins perquè l'ajudi, però mentre esperen que el Pat els porti el comandament a distància, l'engeguen amb l'interruptor manual i el robot s'avaria i provoca el caos a la botiga. Pel camí, i sense ser-ne conscient, el Pat també provoca el caos al poble amb el comandament a distància del robot.

09:28 Pat, el carter: Servei d'entregues especial - Pat, el carter i l'armadura del rei
tancar

Pat, el carter i l'armadura del rei

Avui a l'escola celebren el dia dels cavallers i els dracs, i com a sorpresa especial, el Pat ha d'anar a Gal·les a buscar peces d'armadura que pertanyen a la família de la Sarah. Quan arriba al castell de la Jackie, la tieta de la Sarah, el Pat s'emprova una armadura reial, que és la seva il·lusió. El problema és que després no sap com treure-se-la.

09:41 Pat, el carter: Servei d'entregues especial - Una casa a l'arbre
tancar

Una casa a l'arbre

El Pat ha d'anar a fer una entrega especial a l'Amy per la Dora, la rata dormidora. Mentrestant, els nens busquen una casa pel seu club de superherois. El Pat va a buscar la caseta de la Dora a la central de correus i fa servir l'helicòpter per fer l'entrega però, malauradament, la caseta aterra a damunt d'un arbre! Després, resulta que la caseta no és la que l'Amy havia encarregat, i el Pat resol el problema fent un refugi especial per la Dora amb les caixes de cartró i transformant la caseta de l'arbre en el club dels superherois.

09:54 Raa Raa, el lleó escandalós - El mico que rugia
tancar

El mico que rugia

En Raa Raa és el lleó més escandalós de la selva Xiu-xiu-xivarri. Es lleva de bon matí, fa les coses que fa cada dia abans de sortir de casa, i després se'n va a veure els seus amics i anuncia la seva arribada amb un rugit ben fort. Però es comencen a sentir uns altres rugits molt forts i en Raa Raa no entén res perquè no els fa ell. Potser no és l'únic lleó escandalós que hi ha a la selva Xiu-xiu-xivarri.

10:04 Raa Raa, el lleó escandalós - Coses noves
tancar

Coses noves

En Raa Raa té una lupa i per això ha decidit que es dedicarà a buscar coses. Però només vol buscar coses que siguin noves. Amb la lupa enganxada als ulls, es va fixant en totes les coses petites, però com que no mira al seu voltant, no s'adona que hi ha coses noves que són tan grosses que no es poden mirar de tan prop.

10:13 Raa Raa, el lleó escandalós - El gran llibre dels sorolls d'en Raa Raa
tancar

El gran llibre dels sorolls d'en Raa Raa

A en Raa Raa li agrada molt llegir i es posa una mica trist quan se li acaba el llibre que estava llegint. És un llibre que li ha deixat la Gigi, i se'n va a veure-la per demanar-li si n'hi pot deixar un altre de la seva biblioteca. Quan arriba a casa de la Gigi, la troba tota enfeinada: ha de fer un llibre perquè els ha promès a tots que a l'hora del conte hi hauria un llibre nou. En Raa Raa decideix acompanyar-la i fer-ne un ell també.

10:21 Raa Raa, el lleó escandalós - El doctor Raa Raa
tancar

El doctor Raa Raa

Avui a la selva Xiu-xiu-xivarri es preparen per tocar les pedres musicals. Però mentre ho preparen tot, la Gigi es dóna un cop al dit del peu. En Raa Raa consulta un llibre de la Gigi que diu que si s'hi posa una bena no li farà mal. En Raa Raa ha descobert la seva vocació. A partir d'ara, serà el doctor Raa Raa i curarà a tothom, tant si els hi fa falta com si no.

10:30 Raa Raa, el lleó escandalós - El repte sonor d'en Raa Raa
tancar

El repte sonor d'en Raa Raa

En Raa Raa i el seu amic Croc Croc juguen a fer sonar objectes. En Croc Croc busca un objecte i si en Raa Raa aconsegueix fer-lo sonar, guanya ell. Si no, guanya en Croc Croc. En Raa Raa en sap molt, de jugar a aquest joc. És capaç de fer sonar qualsevol cosa. De fet, ell està convençut que pot fer sons amb tot. Els seus amics li proposaran el repte de fer sonar objectes ben curiosos.

10:42 El xai Shaun - Salveu l'arbre!
tancar

Salveu l'arbre!

El granger necessita llenya per escalfar la casa i ha decidit tallar l'únic arbre que hi ha al camp on pasturen les ovelles. Com s'ho faran sense el seu estimat arbre?! És l'únic que els fa una mica d'ombra... De vegades, fins i tot companyia. La situació és desesperada i s'han de prendre mesures desesperades. La missió d'avui és... salvar l'arbre!

10:48 El xai Shaun - Acampada caòtica
tancar

Acampada caòtica

Un excursionista malcarat ha plantat la tenda al camp on pasturen les nostres amigues, les ovelles. Ja et pots imaginar que a en Shaun i companyia no els ha fet cap gràcia. Per això aprofitaran que l'home ha sortit a donar un volt per preparar-li una bona rebuda quan torni de l'excursió. No te la perdis!

10:54 El xai Shaun - La fada de les dents
tancar

La fada de les dents

En Bitzer sovint fa la vida impossible a les ovelles, però avui no pot ni amb la seva ànima. Té un mal de queixal terrible i no és bo per res. Sort que en Shaun s'ha ofert per fer-li de dentista. I és que, en el fons, se l'estima molt, el gos del granger. El que no sap en Bitzer és que en Shaun és un dentista amb uns mètodes molt peculiars...

11:00 El xai Shaun - El detector de metalls
tancar

El detector de metalls

Sembla divertit el detector de metalls del granger. A en Shaun li faria molta gràcia poder-hi jugar una estona. Fa un sorollet molt curiós i es poden trobar un munt de coses. Fins i tot l'anell que porta el toro al nas! Això de córrer davant d'un toro no n'és tant, de divertit! I si no, pregunta-ho a en Shaun i companyia!

11:06 El xai Shaun - Un tractor amb problemes
tancar

Un tractor amb problemes

Avui el granger s'ha trobat que el tractor no se li engega. Com s'ho farà, ara, per llaurar els camps? En Shaun i companyia estan convençuts que tenen la solució i han decidit fer-li una revisió. La pega és que no hi ha ningú que entengui gaire de mecànica. En fi, si més no, passaran una bona estona... I al tractor que no li passi res!

11:12 El xai Shaun - Dia de bugada
tancar

Dia de bugada

Que n'és de divertit jugar amb la roba que hi ha al penjador! La roba neta del granger, és clar. Llàstima que el joc acabarà malament. En Shaun i companyia s'enredaran amb les cordes i deixaran tota la bugada feta una porqueria. Ara els toca tornar a rentar tota la roba abans que se n'adoni el granger... O en Bitzer!

11:19 Geronimo Stilton - El tresor d'en Ratanegra
tancar

El tresor d'en Ratanegra

En Benjamí i en Martin Gala, que veuen que en Geronimo va massa estressat, l'han enredat perquè surti una estona del despatx dient-li que al moll de Ratalona hi ha aparegut un monstre marí. Tot hauria quedat en una anècdota si no fos perquè, al moll, el temible capità Ratanegra ha segrestat els nostres herois per endur-se'ls a buscar un tresor extraràtic!

11:41 Geronimo Stilton - La banda Diamant
tancar

La banda Diamant

Avui el campió del món d'escacs, Gary Goudov, arriba a l'Illa dels Xiclets per enfrontar-se al primer supercomputador capaç de derrotar un gran mestre. En Geronimo no s'ho pensa perdre ni per mil formatges de bola! I això vol dir que la Tea i en Benjamí s'hauran d'encarregar, tot sols, d'aturar la perillosa banda Diamant, que està buidant totes les joieries de Ratalona!

12:06 Espies de veritat - Les galetes de la passió
tancar

Les galetes de la passió

Un pervers fabricant de galetes crea unes galetes altament addictives que fan que tothom qui se les menja s'engreixa d'una manera desmesurada. Cauran a la temptació, les nostres amigues?

12:27 Espies de veritat - La màquina encongidora
tancar

La màquina encongidora

Un delinqüent amb un complex de Napoleó fa servir la seva màquina encongidora per deixar el món a la seva mida. Les nostres amigues no s'escaparan pas dels efectes d'aquesta màquina diabòlica!

12:48 Les aventures del gat amb botes - Repligat
tancar

Repligat

Sense ser-ne ben bé conscient, el Gat amb Botes accedeix a participar a la cursa anual de cavalls de San Lorenzo, tant com a genet de l'equip de l'Artefius com de l'equip de l'orfenat. Incapaç d'admetre el seu error, busca desesperadament una solució al problema i la troba en la proposta de l'Artefius: invocar un "exemplicus" del Gat, una rèplica exacta del nostre heroi. Mentrestant, l'Uli segueix fent de les seves però la Pajuna li acaba prenent el número.

13:13 El detectiu Conan - El petit client (2a part)
tancar

El petit client (2a part)

Les sospitoses de l'assassinat del periodista són les tres cambreres de l'establiment, la Mitsu, la Toshiko i la Tomoe. Les tres tenen una piga... però a un lloc diferent del de la foto del mòbil! A mes, resulta que el senyor Kamoshita havia llogat una cinta de vídeo que, segons en Conan, ha estat l'arma del crim. Però com es pot assassinar algú amb una cinta de vídeo? I, com és, que mirant-ho bé, la piga de la foto és... vermella? I com pot ser que, al mateix resoldre el crim, es descobreixi qui és la mare d'en Kazuki?

13:35 El detectiu Conan - El prodigiós caminar aeri d'en Kaito Kid (1a part)
tancar

El prodigiós caminar aeri d'en Kaito Kid (1a part)

Un tiet de la Sonoko, en Jirokichi Suzuki, és assessor del Consorci Financer Suzuki. És un home que ho ha tingut tot a la vida, però li falta una cosa: enxampar en Kaito Kid, un lladre habilíssim que sempre li ha robat els titulars de premsa. Per això, ha posat una magnífica deessa daurada a la teulada del seu museu i ha fet saber a en Kaito Kid, que si la vol, vaig a buscar-la. En Kaito Kid li contesta que hi anirà i s'hi presenta... surant a l'aire! Però en Jirochi activa un mecanisme de seguretat per protegir la deessa, i en Kaito Kid assegura que tornarà l'endemà a la nit...

14:00 Shin Chan - Ei, que estan fent obres! / Ei, que sé cosir botons! / Ei, que la mare va a classes d'anglès!
tancar

Ei, que estan fent obres! / Ei, que sé cosir botons! / Ei, que la mare va a classes d'anglès!

En Shin Chan deixa amb un cap com un timbal un noi que controla unes obres. En Bo Chan sap cosir botons i en Shin Chan en queda tan impressionat que demana a la seva mare que n'hi ensenyi. En Robert comença a fer classes d'anglès a la Misae i les mares dels amics d'en Shin Chan, i en Hiroshi i en Shinnosuke fan apostes sobre quant de temps durarà la Misae.

14:26 Shin Chan - Ei, que el director plora i no sabem per què / Ei, que les de l'Exèrcit Escarlata treballen disfressades / Ei,
tancar

Ei, que el director plora i no sabem per què / Ei, que les de l'Exèrcit Escarlata treballen disfressades / Ei,

Ei, que el director plora i no sabem per què / Ei, que les de l'Exèrcit Escarlata treballen disfressades / Ei, que faig la ronda nocturna amb el pare

14:52 Bola de drac Z - On és la sortida? Una fugida desesperada de l'interior del cos del monstre Bu
tancar

On és la sortida? Una fugida desesperada de l'interior del cos del monstre Bu

Després de l'atac inicial del Bu dolent, en Vegeta aconsegueix alliberar el Bu bo i el monstre comença a fer una mutació que sembla ben bé que hagi d'explotar. En Son Goku i en Vegeta agafen tots els seus amics i intenten una fugida desesperada de l'interior del cos del monstre. Si aconsegueixen sortir-ne, falta saber què es trobaran a l'exterior.

15:14 Bola de drac Z - Tots els esforços han estat en va. El monstre Bu acaba destruint la Terra
tancar

Tots els esforços han estat en va. El monstre Bu acaba destruint la Terra

A l'exterior del cos d'en Bu, en Son Goku i en Vegeta s'adonen que el monstre ha tornat a la seva forma original, la que el fa més malvat i més poderós que mai. Aleshores, sense donar temps de reaccionar a ningú, el monstre Bu acaba destruint la Terra. Just abans, però, el déu Neptú aconsegueix endur-se en Son Goku, en Vegeta, en Dende i en Satan al seu planeta.

15:39 Vicky, el viking - Permís per navegar
tancar

Permís per navegar

Un dia que en Vicky porta el timó del drakar, els deté una patrulla de control de navegació marítima, que li demana el permís de pilotatge. En Vicky no en té, però posa l'excusa que se l'ha deixat a casa, i el controlador marítim li fa passar un examen per poder tornar-l'hi a expedir. Llavors entren sense adonar-se'n en un laberint d'icebergs, del qual només ens sortiran gràcies a en Vicky.

15:50 Vicky, el viking - Tifa de vaca
tancar

Tifa de vaca

Tornant cap a Flake, una vaca s'empassa l'anell que en Halvar pensava regalar a l'Ylva per l'aniversari del seu casament. Per tal de recuperar-lo, compra la vaca i se l'emporta a Flake, on l'Ylva l'espera impacient per a la festa. Però vol que primer es renti bé i es mudi. Mentre s'empolaina, en Halvar s'entreté tant com pot perquè els seus homes puguin recuperar l'anell a temps, cosa que no aconsegueixen fins a l'últim moment.

16:02 Vicky, el viking - En Loki, el déu burleta
tancar

En Loki, el déu burleta

Durant la Festa del peix, els vikings organitzen una funció teatral sobre la mitologia nòrdica. Però els actors contractats no s'hi veuen amb cor i són substituïts per en Vicky, l'Ylvi i en Gilby en els papers de Thor, Bàlder i Loki, respectivament. A la història, en Loki, envejós de les virtuts d'en Bàlder, prova d'enverinar-lo amb una branca de vesc. Però en Thor ho descobreix a temps i salva el seu germà Bàlder.

16:13 Vicky, el viking - La caseta de l'arbre
tancar

La caseta de l'arbre

L'Ylvie es disposa a gaudir de la casa que li ha fet en Tjure en un arbre pel seu aniversari, quan se la troba ocupada per en Gilby i companyia. Ella, en Vicky i els seus amics proven d'espantar els intrusos perquè abandonin la casa, però quan en Gilby n'està baixant se li trenca l'escala i ha de ser rescatat per en Vicky moments abans que arribi ajuda del poble.

16:26 Yakari - El laberint de pedra
tancar

El laberint de pedra

El Yakari va a fer llenya amb el Cérvol Lent i l'Ull Passat per Aigua. Com que els altres van molt a poc a poc, quan acaba, ell té temps d'anar a jugar. Però quan torna, els seus dos companys han desaparegut. El Yakari, el Fill del Tro i el gos Orella Caiguda es posen a buscar els dos sioux perduts, però es fiquen en un laberint i no en poden sortir.

16:38 Yakari - El cadell perdut
tancar

El cadell perdut

El gos Orella Caiguda està trist perquè fa dos dies que la Tortuga Ràpida no li dóna menjar. Els gos es queixa al Yakari, que descobreix que el que passa és que hi ha un cadell perdut que roba el menjar de l'Orella Caiguda. En veure que no li fan tant de cas com abans, el gos decideix marxar del campament, però el Yakari el va a buscar.

16:49 Yakari - La gran caminada de l'Ull Passat per Aigua
tancar

La gran caminada de l'Ull Passat per Aigua

En aquest episodi, els nostres amics fan una competició i guanya el que cull més llenya de tots. El Llavor de Bisó, però, pensa que és un joc indigne d'un caçador i diu que vol fer heroïcitats per aconseguir la ploma que distingeix els valents. A més, s'estranya molt que l'Ull Passat per Aigua en tingui una, perquè és un indi que es passa la vida dormint. Llavors el Roc Tranquil els explica als tres amics una història que els deixa bocabadats.

17:03 El petit drac Coco - L'Amadeu s'encalla al canyó
tancar

L'Amadeu s'encalla al canyó

L'Òscar fa tard a la Festa del Festí anual dels dracs devoradors, que té lloc al canyó del costat del poble. L'Amadeu vol ajudar l'Òscar, en Coco i la Matilde a arribar ràpidament a Viladevora. Però no pot frenar a temps i es queda encallat justament al canyó on s'hauria de fer la festa. Trobaran la manera d'alliberar-lo abans que comenci el banquet i el Xef s'enfadi de valent?

17:15 El petit drac Coco - Dragonel·la
tancar

Dragonel·la

La Proselinda està fent el càsting per representar l'obra Dragonel·la, i sembla que la Pinya es quedarà el paper de protagonista. Però en Coco i l'Òscar creuen que la Matilde seria molt millor i la convencen perquè faci la prova. La seva actuació és commovedora, però com que la protagonista ha de ser una drac de foc que voli i escupi foc, no l'agafen, i ella no s'ho pren gaire bé. Caldrà trobar una manera d'alegrar-la.

17:27 Pirata i Capitano - La revolució de les estrelles
tancar

La revolució de les estrelles

La Pirata, el Capitano i les Piratestrelles busquen el tresor d'un naufragi, però quan localitzen les restes i troben el cofre, no hi ha res a dins. Aleshores, les Piratestrelles troben un mapa del tresor que només elles poden llegir, i la Pirata les nomena capitanes per aquesta aventura. Vet aquí, doncs, que la Calavera Rosa, comandada per la Plic, la Plac i la Ploc, se'n va a la recerca d'aquest nou tresor.

17:38 Pirata i Capitano - El mapa de les estrelles
tancar

El mapa de les estrelles

La Cavalleta Sàvia, que va ser professora de cartografia de la Pirata, ha trobat un mapa molt curiós que sembla que indica on és la Ciutat del Sol, però té la sensació que algú l'està espiant, i demana a la seva exalumna que l'ajudi a trobar la ciutat secreta. Entre les dues localitzen la ciutat, però, quan estan a punt d'arribar-hi, unes sirenes els roben el mapa perquè no la trobin.

17:51 La caleta de la Lily - Al rescat!
tancar

Al rescat!

La Lily es troba a la platja una brúixola vella que després li resultarà útil a la Caleta del Tronc. Allà la Lily troba la Conilleta, que va a veure en Bou al Gran Cingle del Nord. La Lloca es pensa que en Bou està en perill, i ella i la Lily corren a rescatar-lo. Però, quan arriben al cingle, resulta que en Bou està la mar de bé menjant dents de lleó.

17:58 La caleta de la Lily - Una abella entre un milió
tancar

Una abella entre un milió

La Lily troba un tovalló a la platja. I resulta que li anirà perfecte per al pícnic de la Caleta del Tronc! De camí cap allà troba en Bou parlant amb la seva amiga, l'abella Melina. Però la Melina desapareix i la Lily ajuda en Bou a trobar la seva amiga, cosa no gens fàcil, si tenim en compte que hi ha un milió d'abelles a cada rusc...

18:06 El Mic i els seus amics - L'estiu dels gelats!
tancar

L'estiu dels gelats!

En Cincsegons i el Mic es banyen al mar, i en Cincsegons no encerta l'estació. Com m'agrada banyar-me al mar a l'hivern! Nooo, Cincsegons, que no som a l'hivern. Que som a l'estiu! És l'estiu dels gelats.

18:31 Dinotrux - El sot
tancar

El sot

Els nostres amics es troben que un tronc gegant els barra el pas. En Ty i els altres dinotrux de seguida es posen a tallar-lo. En Revvit els vol ajudar, però en Ty no ho vol perquè té por que prengui mal si es posa pel mig, sent tan petit. El D-Structor descobreix un sot immens que ha fet la tempesta i hi va fent caure tots els dinotrux amics d'en Ty i en Ty mateix. Només queda en Revvit per poder-los salvar.

18:53 El drac Digby - L'Scottie es descontrola
tancar

L'Scottie es descontrola

L'Albert prepara la festa de la melmelada i envia l'Archie a descarregar un pot gegant que hi ha al tren Scottie. La Grizel i en Mungo volen endur-se el pot gegant de melmelada i, sense voler, en Mungo posa en marxa el tren, que es posa a córrer descontrolat. L'Archie no té prou força per aturar-lo tota sola, i necessitarà l'ajuda d'en Digby per impedir que l'Scottie s'estavelli contra els pots de melmelada de l'Albert.

19:06 Salve, rei Julien! - Oh, capità, el meu capità! (2a part)
tancar

Oh, capità, el meu capità! (2a part)

El rei Julien és ostatge d'uns pirates i està a punt de ser carn de tauró. La Clover i en Mort el busquen desesperadament a bord del Pipipot. Els pares del rei Julien no han beneït la collita de mangos, però, per tenir contenta Gladys, la deessa de la fruita i els cereals, han decidit sacrificar el pobre Ted. Amb un miracle no n'hi haurà prou! Aquest cop en faran falta uns quants!

19:30 Info K - Especial Fi de Curs
tancar

Especial Fi de Curs

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS.Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip:Direcció i presentació: Laia ServeraProducció: Edgar GerRealització: Marta De LucasCap d'edició: Eva VarasRedacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria VilanovaAjudant de realització:Jordi YsasPostproducció vídeo: Lluís XufréProducció Executiva: Belén Samper

19:52 Kody Kapow - Petit Kapow
tancar

Petit Kapow

El Mogo posa en pràctica un pla malvat per capturar l'equip Kapow: fa veure que és una dona i que el Baozi i el Ming l'han engabiat. Quan els herois intenten alliberar-la, els micos capturen la Mei i el Goji i fugen. Ara el Kody s'haurà d'espavilar per alliberar-los i només té l'ajuda del petit Fu Yin. Per aconseguir-ho, haurà d'aplicar la lliçó d'avui: de vegades les coses petites poden marcar una gran diferència.

20:07 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Els Sapotis
tancar

Els Sapotis

La Marinette i l'Alya es queden de cangurs de les germanetes d'aquesta última, però les bessones tenen moltes ganes de gresca i no se'n volen anar a dormir. Al final l'Alya les ha de renyar, i la ràbia que senten l'aprofita l'Esfinx per convertir-les en una mena de follets burletes que no fan cas de ningú.

20:28 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Rogercop
tancar

Rogercop

El dia que se celebra la jornada de pares a l'institut, la Chloé perd un braçalet molt valuós i no triga ni un segon a culpar la Marinette. L'alcalde, molt nerviós,intenta obligar el Roger, l'agent de policia, a escorcollar la Marinette, i això desencadena una nova aventura amb un nou malvat que amenaça la pau a París.

20:53 El detectiu Conan - El justicier
tancar

El justicier

Al metro, la Ran està a punt de ser atacada per un desconegut, però un avi deixa fora de combat l'atacant amb el seu bastó. L'avi desapareix i, al cap de poc, la Ran i en Conan veuen des del metro que la policia ha trobat un home assassinat. Quan s'acosten a veure què passa, coincideixen amb l'avi del metro, que els diu que ha estat testimoni del crim. En Conan troba sospitoses tantes coincidències i es posa a investigar.

Progrmació BD ....
06:01 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:22 El Club de la Mitjanit
08:18 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

09:17 Esports
09:23 Zona zàping
09:59 Programes Externs Esports - Sea Otter Europe
10:25 Campiones - BM Granollers. orgull d'equip
tancar

BM Granollers. orgull d'equip

"Campiones", és un programa que neix per fomentar l'esport femení, a través del testimoni de les protagonistes de l'esport català i internacional en la seva disciplina. Amb una durada de 6 minuts, "Campiones" serà una sèrie fruit de l'acord de col·laboració entre Televisió de Catalunya i la Secretaria General de l'Esport, que explicarà l'experiència de dones esportistes: les que han guanyat títols i batut rècords, i també, les esportistes anònimes que no són famoses, però que dediquen moltes hores a l'esport.L'equip de TVC de "Campiones" està format per Imma Pedemonte, Mireia Vicente i Lluís Riola, en la direcció i realització, i Ester Poses, en la producció.

10:34 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià RocaRealització: Albert Medina

10:58 En un riu d'Irlanda - Primera part
tancar

Primera part

El riu Shannon és el més llarg d'Irlanda i divideix el país de dalt a baix en dues meitats molt diferents. El naturalista Colin Stafford-Johnson volta amb la seva canoa per aquest últim espai realment verge de l'illa, atent a totes les possibilitats de descobrir com viuen els animals que aprofiten l'abundància i la tranquil·litat que hi troben. És un passeig fet amb calma i sense un rumb fix per un món que sembla que no canviï.

11:49 La meva vida és un zoo - Operació tigre blanc
tancar

Operació tigre blanc

Al Zoo Familiar DeYoung no discriminen cap animal, per molts defectes que tingui. L'Emo és un tigre blanc carregat de problemes de salut perquè és víctima de les males pràctiques d'uns criadors que forçaven la consanguinitat per poder tenir cries blanques. Perquè no es pugui reproduir, l'han d'esterilitzar, però no és fàcil operar una bèstia de 130 quilos. Per si no n'hi hagués prou, el Bud i la Carrie han de resoldre altres problemes.

12:35 Thalassa - Es Trenc, un paradís fràgil
12:50 Els Estats Units des de l'aire - Wisconsin
tancar

Wisconsin

Wisconsin és un estat definit per l'aigua. Com la dels Grans Llacs i el riu Mississippí, que en l'època dels pioners van convertir aquestes terres en importants punts comercials. La pell i la fusta dels seus boscos immensos van ser la base del seu creixement. Com ho són avui dia l'agricultura i la ramaderia. El conreu de productes com els nabius, el blat de moro i el blat, així com la cria de vaques lleteres, són fonamentals en la seva economia. També ho són les fàbriques de cervesa, llegat de la important arribada d'immigrants alemanys al segle XIX. Però si alguna cosa caracteritza Wisconsin és el seu paisatge a la tardor, quan una impressionant varietat de tons grocs i vermells s'estén per uns boscos que, després de les intenses tales que van patir fa segles, s'han recuperat esplendorosament.

13:42 Assaboreix el món amb en Pascal - Madeira - 2
tancar

Madeira - 2

En Pascal continua el seu periple per Madeira, i admira el seu fantàstic paisatge format per roques expulsades pel volcà. A Câmara de Lobos, el poble de pescadors més antic de l'illa, aprèn a pescar i filetejar el tauró o, més aviat, el cosí del tauró: el negret xato. Després d'aquesta lliçó encara ha de recollir plàtans i aportar una mica de bogeria a un restaurant ben tranquil, on cuina croquetes de "bacalhau", un plat tradicional de bacallà salat.

14:07 Forquilla i motxilla - Destinació: Nova York 3
tancar

Destinació: Nova York 3

És l'hora de fer un viatge al món dels aliments: aquest viatge, presentat pel gastrònom rodamón Julie Andrieu, ens porta a fer una odissea gastronòmica en què anem descobrint alguns dels plats estranys més deliciosos que el món té per oferir. Cada episodi ofereix una nova aventura culinària, assaonada amb trobades divertides i anècdotes.Aconseguiu el passaport de seguida, amants de la gastronomia! Bon profit!Producció: Coyote (2007-2011)Directors Stéphane Jobert, Yann L'HénoretDistribució: France Télévisions Distribution

14:32 Forquilla i motxilla - Destinació: El Líban 1
tancar

Destinació: El Líban 1

És l'hora de fer un viatge al món dels aliments: aquest viatge, presentat pel gastrònom rodamón Julie Andrieu, ens porta a fer una odissea gastronòmica en què anem descobrint alguns dels plats estranys més deliciosos que el món té per oferir. Cada episodi ofereix una nova aventura culinària, assaonada amb trobades divertides i anècdotes.Aconseguiu el passaport de seguida, amants de la gastronomia! Bon profit!Producció: Coyote (2007-2011)Directors Stéphane Jobert, Yann L'HénoretDistribució: France Télévisions Distribution

15:00 Medis inundables - Pacaya-Samiria: La jungla dels miralls
tancar

Pacaya-Samiria: La jungla dels miralls

Aquest documental ens ofereix una àmplia visió de Pacaya-Samiria, la reserva natural més gran del Perú. Aquesta àrea, situada a la zona amazònica, es caracteritza per la marcada alternança d'una estació plujosa i una de seca, un fet que origina una gran crescuda i un gran descens del nivell de l'aigua, cosa que condiciona el desenvolupament de la flora i la fauna i permet trobar-hi algunes espècies úniques al món.

15:52 Nedant amb cocodrils - Nedant amb cocodrils
tancar

Nedant amb cocodrils

Als camins fluvials de l'Àfrica, el cocodril del Nil n'és el rei indiscutible. És un dels rèptils més grans i letals de la Terra. La seva terrorífica reputació provoca el pànic a les persones amb qui comparteixen el territori. Brad Bestelink, un càmera expert en cocodrils, porta a terme una gesta temerària: es capbussa a les profunditats del delta de l'Okavango. Sense gàbia ni cap protecció, s'acosta a aquests monstres temibles per filmar un documental que talla l'alè... Una gesta que no havia intentat ningú fins ara. Aquesta extraordinària filmació proporciona una visió dramàtica de l'exploració moderna unida a l'emoció d'interactuar amb uns animals salvatges. Els secrets dels cocodrils del Nil se'ns revelen en una aventura captivadora que té lloc en les nítides aigües del fons del delta de l'Okavango.

16:44 Catalunya salvatge - La muntanya sagrada
tancar

La muntanya sagrada

"Catalunya salvatge" és una sèrie documental de 13 capítols que donarà a conèixer als espectadors els ecosistemes més representatius del nostre país. Des dels cims del Pirineu fins a les llacunes del delta de l'Ebre, "Catalunya salvatge" farà un repàs de la flora i la fauna dels paratges més emblemàtics de Catalunya.Els seguidors de la sèrie tindran, doncs, una finestra privilegiada a la biodiversitat del Parc Nacional d'Aigüestortes, la muntanya de Montserrat, la zona volcànica de la Garrotxa, els aiguamolls de l'Empordà o el món submarí de les illes Medes.El primer ecosistema explorat en profunditat serà el d'alta muntanya, on la supervivència no és gens fàcil.(tardor 2010)

17:10 Trens singulars - Tailàndia
tancar

Tailàndia

Tailàndia és l'únic país del sud-est asiàtic que no va ser colonitzat i és un cas únic en aquesta regió del món perquè els ferrocarrils no els van construir els europeus. Philippe Gougler ens mostra aquest país i la seva gent a través de la xarxa ferroviària, que, atesa la forma allargada del territori, permet fer trajectes llargs per descobrir sense pressa l'essència tailandesa.

18:02 Assaboreix el món amb en Pascal - Crete - 1
tancar

Crete - 1

Després del viatge a Madeira, on en Pascal i seu equip han sigut testimonis d'un gran incendi, semblava que el periple culinari per Creta seria més tranquil. Però la natura és imprevisible i escull un dia ben assolellat per sorprendre en Pascal amb un tornado. Ni els capricis del temps poden desviar el cuiner del seu camí: aconsegueix acabar la recepta amb uns deliciosos calamars com a protagonistes.

18:26 Forquilla i motxilla - Destincaió: Bali 1
tancar

Destincaió: Bali 1

És l'hora de fer un viatge al món dels aliments: aquest viatge, presentat pel gastrònom rodamón Julie Andrieu, ens porta a fer una odissea gastronòmica en què anem descobrint alguns dels plats estranys més deliciosos que el món té per oferir. Cada episodi ofereix una nova aventura culinària, assaonada amb trobades divertides i anècdotes.Aconseguiu el passaport de seguida, amants de la gastronomia! Bon profit!Producció: Coyote (2007-2011)Directors Stéphane Jobert, Yann L'HénoretDistribució: France Télévisions Distribution

18:53 Forquilla i motxilla - Destinació: Bali 2
tancar

Destinació: Bali 2

És l'hora de fer un viatge al món dels aliments: aquest viatge, presentat pel gastrònom rodamón Julie Andrieu, ens porta a fer una odissea gastronòmica en què anem descobrint alguns dels plats estranys més deliciosos que el món té per oferir. Cada episodi ofereix una nova aventura culinària, assaonada amb trobades divertides i anècdotes.Aconseguiu el passaport de seguida, amants de la gastronomia! Bon profit!Producció: Coyote (2007-2011)Directors Stéphane Jobert, Yann L'HénoretDistribució: France Télévisions Distribution

19:21 Extreme BCN - Extreme BCN MTB
20:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

21:03 Extreme BCN - Extreme BCN Inline Final
21:39 Extreme BCN - Extreme BCN BMX
22:23 Extreme BCN - Extreme BCN Scooter WSF
23:00 El Club de la Mitjanit
01:02 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

01:26 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

02:27 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

02:50 El Club de la Mitjanit
04:51 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

05:16 Extreme BCN - Extreme BCN Inline Final femení