Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Teresa FORCADES i VILA, monja de Montserrat TERTÚLIA Antoni PUIGVERD Sílvia CÒPPULO Josep M. URETA Miquel PORTA PERALES Natxo SOROLLA, sociolingüista CONNEXIÓ ALPENS / FERRAN VERGÈS Antoni LLAGOSTERA, president del Centre d'Estudis Comarcals del Ripollès Lead: Recuperen l'antic camí ramader del Lluçanes TEMA FALTEN CAPELLANS Sefa AMELL COMAS, Col·lectiu Dones en l'Església per la Paritat Teresa GENÉ, laica consagrada en missió pastoral Lead: No hi ha relleu generacional pels capellans Lead: Les dones prenen protagonisme per la manca de vocacions religioses TEMA: NOVA NOVEL·LA MATILDE ASENSI Matilde ASENSI, escriptora i autora de "La conjura de Cortés" Lead: Matilde Asensi tanca la trilogia de novel·la històrica del Segle d'Or espanyol GENT DE TELE Txell ORTIZ Martí ANGLADA, periodista Lead: Martí Anglada, la tasca d'un corresponsal internacional Josep Lluís GALLEGO Lead: Com reduir la contaminació lumínica TEMA ESCLEROSI LATERAL AMIOTRÒFICA Inmaculada GÓMEZ, afectada d'ELA Enric Maria VALLS, president Fund Miquel Valls i fill d'afectat d'ELA Núria SALA, treballadora social Fund Miquel Valls Lead: Testimonis de la lluita contra l'Esclerosi Lateral Amiotròfica ACTUACIÓ YACINE + ENTREVISTA YACINE (Yacine Belahcene, veu; Ioannis Papaioannou, llaud; Daniel Tejedor, bateria; Aniol López, darbuka; Oscar Ferret, teclat; Bernat Guardia, baix) Interpreta: "Parabol" Lead: Segon disc dels "Yacine", un disc amb sons orientals i occidentals Lisi ANDRÉS Lead: Madonna embogeix de ritme el Palau Sant Jordi Maria Josep SOLER Lead: Com és el look de Madonna Núria FELIU Lead: Recitem la Nit de Sant Joan, de Jaume Sisa

13:16 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:25 El medi ambient - El poder destructiu de les xarxes i línies de pesca
tancar

El poder destructiu de les xarxes i línies de pesca

El poder destructiu de les xarxes i línies de pesca Les xarxes i les línies de pesca estan fetes amb fibres sintètiques de gran resistència. Això és un gran avantatge per als pescadors, però un greu problema per als organismes marins, sobretot per als invertebrats colonials que viuen a prop del fons.

14:30 Telenotícies migdia
15:39 Cuines - Fricandó japonès
tancar

Fricandó japonès

Adelf Morales del Restaurant Topik de Barcelona, ens prepara un " Fricandó japonès".

15:45 La Riera - Cap. 516
tancar

Cap. 516

En Lluís convida la Mercè a dinar a la fonda, però l'Ernest i en Sergi no la volen allà. Avui és el judici de l'Imma i la Sònia espera aconseguir un bon tracte, gràcies al que va explicar d'en Víctor al seu oponent, en Blasco. En Sergi es vol reconciliar amb l'Imma, però ella no està per això, ara. La Carme accepta jubilar-se i en Guillem s'ha de vendre les accions del casino. Mentrestant, la Judit s'adona que, sense ella, en Prats es va apagant. A la fonda, la Marina diu a l'Ona que no va passar res amb en Lluc, però hi haurà sorpresa.

16:29 Divendres - + info
tancar

+ info

Els economistes Gonzalo Bernardos i Francesc Cabana ens donaran pistes al voltant de la delicada situació econòmica, amb les novetats que hagin sorgit durant la setmana. Sabrem què no ens podem perdre quan visitem el Prat de Llobregat. Avui comença l'estiu, època en què veiem coses com gent passejant amb sandàlies i mitjons, dones amb bikini comprant en un super o nens que juguen a pilota a la sorra a dos pams nostres. Què cal i què no cal fer a l'estiu? Ens ho precisarà Marc Giró, en companyia de Sílvia Soler, Imma Sust i Carolina Ferre. Rememorarem els cinemes d'abans (els preus, les actituds, les olors, les il·lusions...) amb Josep Maria Solé i Sabaté.

18:31 Julie Lescaut - Secrets de nens
20:13 Esport Club
20:34 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Dijous, el Toni Nadal s'enlaira amb l'helicòpter cap a una comarca que coneix ben de prop: l'Alta Segarra, terra de cereals per excel·lència com veurem des del cel, cosa que fa que en aquests paisatges hi hagi uns canvis de color molt i mot contrastats al llarg de l'any. Veurem l'Eix Transversal, una de les vies més importants que travessen aquesta zona, i localitats com Pinós, Pujalt o Sant Guim de Freixenet. I miradors excepcionals sobre la comarca, com Segur, des d'on, un dia clar, es veu des de l'Aneto fins al Montseny o el Puigsacalm.

21:00 Telenotícies vespre
21:53 Veterinaris - + info
tancar

+ info

La crisi ha comportat, entre altres situacions molt dramàtiques, que cada vegada hi hagi més animals de companyia abandonats. Estàvem acostumats als gossos i als gats, però ara també s'abandonen cavalls i burros. En veurem dos exemples i coneixerem el Jordi, una de les poques persones que s'encarrega de donar-los una vida digna. També coneixerem el cas d'un gos que té moltes al·lèrgies i el d'un altre que respira molt malament. Tant, que es passa el dia roncant.

22:28 Polònia - Temporada 2011-2012
tancar

Temporada 2011-2012

Mariano Rajoy (Queco Novell) es transforma en el cantant Juan Luis Guerra per cantar el que sens dubte serà l'èxit de l'estiu: "Me sube la prima de riesgo". Artur Mas (Bruno Oro) competeix amb Rajoy (Queco Novell) al nou concurs "Eufemitza i guanya", el concurs on guanya qui més eufemismes diu. A més, el govern d'Artur Mas creu haver trobat la fòrmula definitiva per solucionar el dèficit català. Volen transformar Catalunya en un banc i així poder rebre diners directament d'Europa. Mentrestant, Alfons López Tena (Cesc Casanovas), Oriol Junqueras (Carlos Latre) i Pere Navarro (David Olivares), convençuts que Catalunya no aconseguirà el pacte fiscal, exigeixen al president Mas (Bruno Oro) que els ensenyi el pla B. Eduard Punset (Queco Novell) descobreix que cada vegada que algú del PP fa unes declaracions, Zapatero, estigui on estigui, rep un clatellot. Per parlar sobre aquest descobriment, entrevista també l'expresident Montilla (Sergi Mas). D'altra banda, a la casa reial, el Rei Joan Carles (Toni Albà) es prepara per passar la revetlla del seu sant amb la reina Sofia (Mireia Portas), el príncep Felip (Queco Novell) i Letizia Ortiz (Agnès Busquets). I en una farmàcia qualsevol, l'aplicació de l'euro per recepta comença a generar els primers conflictes.

23:08 La bèstia - Cap. 11 El vigilant del meu germà
tancar

Cap. 11 El vigilant del meu germà

Per acabar amb una sèrie d'assassinats atribuïts a la família criminal Doherty -i venjar-se de l'horrorosa mort de l'antic company de Conrad- Barker se les empesca per situar Ellis dins de l'empresa criminal dels Doherty. Tot simulant intel·ligentment l'assassinat d'un tinent mafiós rival, Ellis es guanya la confiança de Tommy Doherty Jr., el germà gran impulsiu del cap de família actual, Jackie. Mentrestant, Conrad i Barker segueixen una pista sobre el Guant Vermell que han extret d'Ezekiel, sense que Ellis s'assabenti dels seus plans. En descobrir que Tommy no està content amb la intenció de Jackie de transformar la família criminal en un negoci legal, Ellis se'n va a fer petar l'esquerda. Després de pressionar un dels sospitosos del Guant Vermell, Barker s'assabenta que el comptable Mike Smith està aconsellant Jackie sobre noves empreses comercials. En enxampar Mike en una situació compromesa amb una prostituta, Barker li fa xantatge sobre el fet de convèncer Jackie d'invertir una fortuna en un valuós arrendament de petroli. Tan bon punt Jackie transfereix els fons a Barker, Mike es veu obligat a informar el seu cap que els han estafat amb el pagament d'un arrendament que no ha existit mai. Després de guanyar-se la confiança de Tommy Jr. en fer com si l'hagués salvat de ser abatut a trets, Ellis comença a sospitar que Tommy Sr., el patriarca de la família que tothom creu que va ser eliminat en un cop al món del crim anys enrere, en realitat és viu. Mentre Jackie està disposat a perdonar, Tommy està decidit a veure que Mike pagui pel seu error. Però després que Ellis salvi la vida de Mike i eviti per poc que quedi al descobert, incita Tommy Jr. a un enfrontament en el qual mata Jackie. I quan Tommy Sr. reapareix de sobte, mata el seu fill restant, només perquè aleshores Barker el detingui. Finalment, amb la família Doherty anihilada d'una vegada per totes, Conrad prepara un altre acte de venjança en col·locar una bomba que mata un dels sospitosos de l'assassinat de l'ambaixador.

00:06 Breaking bad - Cap. 3 ...I el sac és al riu
tancar

Cap. 3 ...I el sac és al riu

Mentre Walt neteja les restes del desastre del seu primer negoci, s'adona que Skyler està molt a prop de descobrir la seva doble vida i es planteja dir-li la veritat sobre la malaltia.

00:57 Ventdelplà - Cap. 203
tancar

Cap. 203

El Monràs vol comprar un anell a la Berta, però la Mònica li aconsella que respecti el temps que ella li ha demanat. El Julià diu a Nicole que no li pot prometre res, que està fet un embolic. La Teresa li demana que no tingui por del compromís. El Jaume es pregunta fins a quin punt l'homosexualitat de l'Esteve és culpa de l'educació que l'hi han donat. El Xavi sent comentaris homòfobs i l'Esteve li aconsella que parli amb els seus pares i els digui que és gai. La Marcela truca al Ramiro i li diu que el bar té problemes de fonaments. L'Enric recepta la pastilla del dia després a la Cristina.

01:54 Jazz a l'estudi - Ramón Ángel Rey
02:53 Jazz a l'estudi - Martí Serra
03:53 Divendres - + info
tancar

+ info

Els economistes Gonzalo Bernardos i Francesc Cabana ens donaran pistes al voltant de la delicada situació econòmica, amb les novetats que hagin sorgit durant la setmana. Sabrem què no ens podem perdre quan visitem el Prat de Llobregat. Avui comença l'estiu, època en què veiem coses com gent passejant amb sandàlies i mitjons, dones amb bikini comprant en un super o nens que juguen a pilota a la sorra a dos pams nostres. Què cal i què no cal fer a l'estiu? Ens ho precisarà Marc Giró, en companyia de Sílvia Soler, Imma Sust i Carolina Ferre. Rememorarem els cinemes d'abans (els preus, les actituds, les olors, les il·lusions...) amb Josep Maria Solé i Sabaté.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:51 Guies de butxaca - Marràqueix
08:00 La volta al món en 80 jardins
08:59 Ferrocarrils romàntics
09:30 Cròniques de cocodrils
09:54 Animals com nosaltres
10:16 Animals com nosaltres
10:40 Vida: el rodatge
10:59 Segle XX - Em diuen mare
11:52 Valor Afegit Innovació
11:59 60 minuts - Quanta gent pot viure al planeta Terra?
12:56 Itàlia des de l'aire
13:23 Cuiner sota pressió
13:49 Forquilla i motxilla
14:21 L'Iran de Rick Steves - L'Iran de Rick Steves
15:18 Ferrocarrils romàntics
15:50 La volta al món en 80 jardins
16:52 Blog Europa - Cap. 108
tancar

Cap. 108

- Florència - La Marta Alemany i el consum cultural. Florència és coneguda internacionalment per ser una de les ciutats amb més art, tan a museus com a llocs públics. La seva bellesa abraça cada dia a milers de turistes. Però vet aquí una cosa curiosa: la ciutat de l'art eclipsa als nous artistes. Els mateixos galeristes d'art ens ho expliquen. - Paris- L'Estefania Bedmar i els joves. França és un dels països més avançats en l'impuls de la cultura. L'oferta és immensa i a un preu generalment econòmic, sobretot per als menors de 26 anys. De fet, estar a París i ser jove implica poder gaudir d'un munt d'avantatges en el món cultural: els museus gratis, anar al teatre sense pagar, anar al cinema i a exposicions d'art amb descompte.... - Praga- L'Amanda Sánchez i les titelles. La República Txeca és un dels pocs països que pot presumir de tenir veritables artistes que treballen el món dels titelles de manera professional, i tenen estudis universitaris especialitzats en la matèria. - Cardiff- La Sabina Pedrós i la música en directe. Acudir a veure actuacions musicals en directe és una de les pràctiques culturals preferides pels habitants de Cardiff en el seu temps de lleure. Els pubs amb música en directe són un avantatge per a tots: s'ofereix una plataforma als grups de música per mostrar el seu talent, els locals en treuen un gran rendiment i el públic pot veure diferents actuacions en directe. - Istambul- La Gemma de Ramon i el consum cultural. Cinemes, museus, art i músics al carrer... L'àmplia oferta cultural d'Istanbul posa de manifest la ciutat com a mosaic de cultures, períodes i religions. Present i Passat, Est i Oest, Llibertat i Repressió conviuen en una ciutat plena d'art i cultura.

17:14 El documental - El quadern de fang
tancar

El quadern de fang

"El quadern de fang" és un documental d'Isaki Lacuesta concebut en col·laboració amb el pintor Miquel Barceló. Fa més de vint anys que l'artista mallorquí passa llargues temporades a l'Àfrica. Allà va aprendre a pintar entre tèrmits i escorpins, abans que la calor assequi la pintura i el vent arrossegui les teles. A dalt del penya-segat de Bandiagara, Barceló representa, juntament amb el coreògraf Josef Nadj, la "performance" "Paso Doble" i ens descobreix per primera vegada els secrets del seu taller africà.

18:15 Òpera en texans - La dama de piques
tancar

La dama de piques

Txaikovski és el creador número 1 de melodies romàntiques. "El llac dels cignes", la cinquena simfonia, l'obertura 1812, "El trencanous"... I en aquesta òpera posa en marxa tota la seva maquinària romàntica amb la ludopatia com a teló de fons. Herman i Lisa units per l'amor i separats per una partida de cartes. Qui guanyarà: l'amor o la passió pel joc? "Pikovaya dama", de Piotr Ílitx Txaikovski (1890).

18:41 Òpera en texans - Butterfly
tancar

Butterfly

Torna Puccini. I torna amb una altra obra mestra. La tragèdia d'una petita Geisha de Nagasaki que comet un error gravíssim: enamorar-se. L'espectador se sentirà commogut per aquesta dona innocent i per la música de Puccini, un creador d'emocions, el pare de la música de Hollywood. Puccini tenia un do: saber en tot moment quina tecla tocar per fer-nos vibrar. Orient i Occident en un drama exòtic, passional i profund. I un final de luxe: "Un bel dì vedremo" versionat per Delafe y Las flores azules.

19:09 No t'ho perdis - + info
tancar

+ info

Les fotografies d'Agustí Centelles, Pere Català Pic o Emili Godes omplen el MNAC: visitem les dues sales dedicades a la fotografia catalana moderna que s'acaben d'inaugurar amb Joan Fontcuberta. Fugim d'etiquetes musicals al Cruïlla, un festival variat i heterodox que tindrà lloc el 6 i 7 de juliol. Coneixem els misteris d'Eduard Punset materialitzats a "Viatges", un espectacle denominat com d'"òpera quàntica". I viatjant per la vida, què canvia en una dona quan arriba als 30? Escoltem les "Confessions de dones de 30" al Club Capitol i ens acomiadem del capítol i de la temporada a la fresca al fossar del castell de Montjuïc, punt de trobada de molts barcelonins durant el mes de juliol gràcies al cicle de cinema a la fresca Sala Montjuïc, que aquest any celebra el desè aniversari.

19:35 Itàlia des de l'aire
20:02 Cuiner sota pressió
20:29 Forquilla i motxilla
21:00 Cuines - Fricandó japonès
tancar

Fricandó japonès

Adelf Morales del Restaurant Topik de Barcelona, ens prepara un " Fricandó japonès".

21:07 La Riera - Cap. 516
tancar

Cap. 516

En Lluís convida la Mercè a dinar a la fonda, però l'Ernest i en Sergi no la volen allà. Avui és el judici de l'Imma i la Sònia espera aconseguir un bon tracte, gràcies al que va explicar d'en Víctor al seu oponent, en Blasco. En Sergi es vol reconciliar amb l'Imma, però ella no està per això, ara. La Carme accepta jubilar-se i en Guillem s'ha de vendre les accions del casino. Mentrestant, la Judit s'adona que, sense ella, en Prats es va apagant. A la fonda, la Marina diu a l'Ona que no va passar res amb en Lluc, però hi haurà sorpresa.

21:49 Espai Terra 33 - + info
tancar

+ info

A l'"Espai Terra 33" d'aquesta setmana la reportera Cori Calero ens porta a conèixer una raça d'animal autòcton de Catalunya que malauradament està en perill d'extinció. Es tracta de l'ovella ripollesa. A més, el reporter Enric Oller ha visitat un taller de gegants i capgrossos i ens mostrarà tot el procés de creació, des dels primers esbossos fins a l'esplèndid resultat final. D'altra banda, el doctor Martí Boada ens parlarà de plantes tòxiques. En diferents localitzacions, bàsicament de la comarca de la Selva, ha trobat diverses plantes molt conegudes i comunes que s'utilitzen habitualment en jardineria o que ens podem trobar a la vora dels camins, com ara el castanyer d'índies, el baladre o el xenixell. També tindrem temps per sobrevolar el nostre país: El meteoròleg Toni Nadal ens porta aquesta setmana a conèixer una mica més l'Alta Ribagorça, un territori de boscos i pastures que, en aquesta època de l'any, omplen de verd la fesomia del país. I acabarem amb una proposta d'excursió que ens farà el motorista i pilot de ral·lis Marc Coma per la comarca del Berguedà amb l'home del temps Dani Ramírez.

22:17 Cinema 3
22:52 Pel·lícula - Ràdio encoberta
tancar

Ràdio encoberta

(The boat that rocked) Anglaterra, anys 60. Dos locutors de ràdio d'una emissora pirata inunden el país amb música pop i rock les 24 hores del dia. Més de la meitat de la població escolta aquesta emissora, Radio Rock, instal·lada en un vaixell que és al mar del Nord. Carl i Quentin, els dos locutors, formen equip amb diversos discjòqueis. Idioma versió original: anglès Producció: Working Titles Films, 2009 (Gran Bretanya) Durada: 130 minuts Direcció i guió: Richard Curtis Fotografia: Danny Cohen Música: diversos autors Intèrprets: Tom Sturridge, Philip Seymour Hoffman, Bill Nighy, Nick Frost, Rhys Ifans, Chris O'Dowd

01:04 Pel·lícula - El cas Ben Barka
tancar

El cas Ben Barka

EL CAS BEN BARKA Producció: Mallerich Films Paco Poch, Casablanca Films Productions i Maia Films Direcció: Serge Le Péron- Saïd Smihi / 90 minuts Guionistes: Fréderique Moreau i Saïd Smihi Director de fotografia: Christophe Pollock Música: Joan Albert Amargós i Pierre Alexandre Mati Intèrprets: Charles Berling (G. Figon),Josiane Balasko (M. Duras), Jean Pierre Léaud (Mehdhi Ben Barka) i Fabienne Babe (Anne Marie Coffinet) Anys 60. Georges Figon és un home que ha passat més temps a la presó que a fora. Té contactes amb intel·lectuals i polítics, es busca la vida i necessita un cop de sort per aconseguir diners. Quan està decidit a fer una pel.lícula amb l'ajuda de Marguerite Duras i Franju, li encarreguen un documental com a productor sobre la descolonització. Només ha d'agafar, com a assessor històric a Ben Barka, reconegut líder de masses. L'encàrrec li donarà un munt de diners però, al capdavall, es tracta tot d'una emboscada per segrestar Ben Barka. Els serveis secrets francesos i el ministeri de l'interior algerià hi estan ficats. Tot i això, Figon accepta. Quan Ben Barka acut a la cita a París, la policia francesa el fica en un cotxe i se l'emporta. Franju i Duras veuen de què es tractava l'assumpte i s'escandalitzen, mentre Figon només es preocupa per cobrar la seva feina. Però tot es complica. D'amagat maten a Ben Barka i comencen a saltar els culpables. Figon, mort de por i desesperat perquè no té diners, parla amb la premsa a canvi d'una bona suma de diners. els diaris publiquen la seva versió dels fets, els noms, qui va matar a Ben Barka (tot i que mai no se n'ha trobat el cos). Finalment, apareix es cos sense vida de Figon al seu apartament. La policia diu que s'ha suïcidat però els amics del mort asseguren que l'han assassinat. L'assumpte de Ben Barka no està resolt i la mort de Figon queda com un fet obscur.

02:45 Retalls de món
02:58 Espai Terra 33 - + info
tancar

+ info

A l'"Espai Terra 33" d'aquesta setmana la reportera Cori Calero ens porta a conèixer una raça d'animal autòcton de Catalunya que malauradament està en perill d'extinció. Es tracta de l'ovella ripollesa. A més, el reporter Enric Oller ha visitat un taller de gegants i capgrossos i ens mostrarà tot el procés de creació, des dels primers esbossos fins a l'esplèndid resultat final. D'altra banda, el doctor Martí Boada ens parlarà de plantes tòxiques. En diferents localitzacions, bàsicament de la comarca de la Selva, ha trobat diverses plantes molt conegudes i comunes que s'utilitzen habitualment en jardineria o que ens podem trobar a la vora dels camins, com ara el castanyer d'índies, el baladre o el xenixell. També tindrem temps per sobrevolar el nostre país: El meteoròleg Toni Nadal ens porta aquesta setmana a conèixer una mica més l'Alta Ribagorça, un territori de boscos i pastures que, en aquesta època de l'any, omplen de verd la fesomia del país. I acabarem amb una proposta d'excursió que ens farà el motorista i pilot de ral·lis Marc Coma per la comarca del Berguedà amb l'home del temps Dani Ramírez.

03:24 Cinema 3
03:56 Blues a l'estudi - THE BOOTY HUNTERS
tancar

THE BOOTY HUNTERS

Els seus temes estan inspirats per tota una estètica referida als ambients rurals dels Estats Units, però també pels bandolers de casa nostra. "Blues a l'estudi" obre les portes a Jordi Ollé, a la bateria i washboard, Javi Ollé a la veu, banjo i guitarra acústica, a Dani Banon, a la guitarra elèctrica, a Javi Banon, al contrabaix, i a Lluís Gómez, al fiddle i al banjo.

04:56 Blues a l'estudi - CECE GIANNOTTI
tancar

CECE GIANNOTTI

Cece Giannotti ja ens ha demostrat la seva destresa a l'hora de canviar d'estils i passar del rock al pop, o del jazz al blues sempre amb el seu segell inconfusible. Ara ens presenta el seu nou disc "Deja Voodoo" amb arrels de Nova Orleans. L'acompanyen Francesc Chaparro a la percussió i teclats, Jordi Picazos a les guitarres i Matías Míguez al baix.

05:56 Videoclips catalans
06:00 Videoclips catalans - LA BANDA DEL YUYU, Diumenge de juliol
06:03 Videoclips catalans - MAZONI, La galàxia interior
06:08 Els animals més letals del món
06:59 Creacions de l'home - La llanterna
Progrmació BD ....
07:22 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Frankenstein
tancar

Les tres bessones i Frankenstein

Les Tres Bessones apareixen a la consulta del Dr. Frankestein, que en aquesta ocasió és un veterinari que pot crear animals al gust de tothom: gallines amb cua de peix, vaques amb ales, etc. Aquesta curiosa habilitat li comporta un excés de feina i necessita ajudants. L'Anna la Teresa i l'Helena s'hi apunten de seguida.

07:50 Doraemon - La sella de muntar / La marieta de les vicissituds
08:14 Doraemon - En Nobita és un bon detectiu? / La gran aventura amb en Doraemon en miniatura
08:42 Lila - L'espectacle de màgia
tancar

L'espectacle de màgia

La Lila desitja que un mag "de debò" vagi a fer l'espectacle de l'escola, en lloc de l'avi -que està convençuda que farà el ridícul. Però el mag, per molt de debò que sigui potser no guanyaria a l'avi en simpatia...

08:48 Lila - Anem en cotxe
tancar

Anem en cotxe

La Lila desitja anar en cotxe al centre, així arribarà abans i sense cansar-se... o no! Segur que anant-hi a peu hauria arribat a l'hora i el carrer no faria aquella pudor de "pets de cotxe".

08:57 mic 3
08:57 Zoobabu - Cigne
09:02 Els cap de drap - Històries de por a la vora del foc
09:10 Pingu - En Pingu fa de pastisser
09:15 Pingu - En Pingu ajuda l'avi
09:23 Animals divertits - Sóc el facoquer
09:26 En Thomas i els seus amics - En James al rescat
09:36 En Thomas i els seus amics - Amunt, amunt cap al cel
09:47 Bob, el manetes - El monopatí del carbassot
tancar

El monopatí del carbassot

El Carbassot es troba unes rodes velles, una post de planxar i una cassola i es fa un monopatí, amb la cassola de casc. Mentrestant, en Bob està col·locant uns senyals de trànsit. Farà cas dels senyals, el Carbassot?

09:57 Bob, el manetes - El monstre del bolquet
tancar

El monstre del bolquet

En Bob ha treballat tota la nit i està dormint al taller. La Wendy diu a les màquines que mirin de no fer gaire enrenou. Però se senten uns sorolls molt estranys. Tan estranys, que la Panxona convenç el Bolquet que és un monstre el que els fa.

10:07 Bob, el manetes - El detector de metalls
tancar

El detector de metalls

Per fi ha arribat el detector de metalls al taller d'en Bob! El vol fer servir per localitzar una canonada que s'ha rebentat al camp del senyor Rasclet, però li ha promès al Bolquet que després el faran servir per buscar tresors enterrats.

10:17 mic 3
10:17 Pepa, la porqueta - L'acampada
10:22 Pepa, la porqueta - La princesa dormilega
10:27 Pepa, la porqueta - La caseta de l'arbre
10:36 Asha - Cap. 42 Ying i Yang
tancar

Cap. 42 Ying i Yang

El Roc i l'Asha viuen de manera oposada les seves responsabilitats. L'Asha creu que a casa en té moltes i el Roc desitjaria que la seva mare n'hi donés alguna. Per això, a escola, l'Asha no està gaire motivada per assumir-ne més i el Roc, tot el contrari, es presenta voluntari a totes les que surten. Aviat, però, les coses canviaran...

10:49 Asha - Cap. 44 Enyorant el bolquers
tancar

Cap. 44 Enyorant el bolquers

El petit Joan ja no necessita bolquers. Sembla una bona notícia per a tothom, excepte per a la Rosa, que s'entristeix. L'Asha decideix fer-li costat i, amb el seu germà gran, li demanen que els acompanyi a comprar roba i altres iniciatives per l'estil perquè se senti útil. Però no se n'acaba de sortir...

11:06 Lou!
11:18 Lou!
11:34 Contes clàssics - El xacal blau
11:39 Contes clàssics - El somni
11:45 Un minut al museu - La dama i l'unicorn, el meu únic desig
11:46 Un minut al museu - Els nuvis de la torre Eiffel - Marc Chagall
11:48 Un minut al museu - Dos ocells volant - Alexander Caldar
11:54 Léonard - La porta!
tancar

La porta!

Un geni com cal té el deure d'inventar-se, com a mínim, una cosa al dia. Quina una serà, avui, mestre Léonard? La porta automàtica? Dit i fet! I el que estaria bé és que n'hi hagués per a tota la casa, és clar! En Basile està encantat amb aquest invent! Ara només falta fer les connexions correctament i llestos... No pot anar res malament... O sí?!

12:02 Léonard - Duplicador
tancar

Duplicador

Prepara't per admirar el giny més extraordinari que hagis vist mai, perquè el gran mestre Léonard s'acaba d'inventar el Duplicador, un aparell revolucionari que permet duplicar la matèria. Poses una paella en un extrem i en surten dues per l'altre. Hi poses en Basile, i en surten dos, tres, quatre, deu, dotze! Potser són massa, no trobes?! Sobretot a l'hora de dinar!

12:11 Léonard - Un bon gos
tancar

Un bon gos

El gos del veí d'en Léonard té un problema d'obediència i el gran mestre, com a ésser superior que és, té el deure d'ajudar-lo. Dit i fet! Ja té escrita "La guia general del bon gos", una obra que revolucionarà l'espècie canina, la seva educació i, en definitiva, tota la humanitat. I amb qui la posarà a prova? Amb en Basile, és clar! Seu, Basile! I creu!

12:24 Master Hamsters - Estrella de caçador! Capturem el misteriós animal d'un milió de iens!
tancar

Estrella de caçador! Capturem el misteriós animal d'un milió de iens!

En Kaito i la Mizuki s'han adonat que en Daisuke feia coses molt estranyes i han descobert que té un gat a casa sense que els seus pares ho sàpiguen. Aviat també descobriran que es tracta d'un cadell de tigre de Bengala que s'ha escapat del zoològic Animalandia. I que uns caçadors furtius li van al darrere! En Daisuke està en perill!

12:47 Master Hamsters - Estrella de jugador! Les roses són més boniques que els gira-sols
tancar

Estrella de jugador! Les roses són més boniques que els gira-sols

Avui el Mestre Superior ha convocat un examen sorpresa i només s'hi han presentat tres hàmsters: en Mitsuru, en Tendo i en Riki. Tots tres l'han suspès, però en Tendo i en Riki, molt desil·lusionats, han decidit anar-se'n amb en Darts Vader, al Palau de la Rosa, el paradís dels Hàmsters Vividors... per fer la vida impossible als Mestres Hàmsters?!

13:14 Què hi ha, Scooby-Doo? - Un simi espacial al Cap Canaveral
tancar

Un simi espacial al Cap Canaveral

L'ou extraterrestre que va recollir la Janet entre les restes d'un cometa s'acaba d'obrir i n'ha sortit... un alienígena! Que està en fase de creixement! L'amenaça de Mart cada vegada és més grossa! Fins i tot hauran d'aturar el llançadora! I això voldria dir llançar per l'aigüera cinc anys d'investigació de la Janet! Ho podran impedir l'Scooby-doo i companyia?!

13:34 El xou de l'Scooby-Doo - El gran esperit de Tamuka
tancar

El gran esperit de Tamuka

Avui, l'Scooby-Doo i companyia són a Texas, al ranxo d'en Matt, l'oncle de la Daphne. Allà descobriran que el Gran Esperit de Tamuka i el fantasma d'un curandero podrien tenir relació amb una colla de lladres de bestiar. Un altre misteri ple d'enigmes, ensurts, toros que parlen i moltes coses més... Te'l perdràs?!

14:03 Fanboy i Chum Chum - Cap. 28 Gameboy / Xuletes
tancar

Cap. 28 Gameboy / Xuletes

El Fanboy i el Chum Chum han agafat un joc al Boog que es diu la Ximpa Ximple i han tocat un botó que ha alliberat el mico de la partida. Per arreglar-ho, el Chum Chum s'ha ficat a dins del joc, però ara el Fanboy no sap com fer-s'ho per treure'l, abans que el Boog es torni a emportar el joc a casa seva! Més tard, el Kyle intentarà entrar a l'acadèmia de bruixots i acabarà convertit en un nadó! T'imagines qui li faran de mainaderes?!

14:25 Fanboy i Chum Chum - Cap. 31 Un regal sense comptabilitzar / L'espasa al tron
tancar

Cap. 31 Un regal sense comptabilitzar / L'espasa al tron

Avui és l'aniversari del Chum Chum, que està convençut que el Fanboy li farà el millor regal de tots, com cada any! El problema és que el Fanboy se n'ha oblidat i ara haurà de superar tot de regals impressionants!

14:51 Martin Mystery - Viatge al País del Terror
tancar

Viatge al País del Terror

Per celebrar que en Martin fa un any que és agent del Centre, la Diana, la M.O.M., en Billy i en Java li volen donar una sorpresa. El duran al País del Terror, un parc temàtic de fenòmens paranormals. D'entrada, tot va com una seda, fins que els monstres comencen a recobrar vida...

15:12 Martin Mystery - La fúria del leprechaun
tancar

La fúria del leprechaun

Al Centre acaben d'inaugurar una línia d'atenció telefònica per resoldre casos de fenòmens paranormals. En Martin està molt emocionat! Fins que rep la primera trucada, ni més ni menys que d'en Marvin. Des que treballa al Centre no para d'atacar-lo una criatura minúscula i s'està tornant de color verd!

15:37 Els pingüins de Madagascar - Vigília de Nadal accidentada
tancar

Vigília de Nadal accidentada

Cada any, el zoo de Central Park tanca des de la vigília de Nadal fins al matí del 26 de desembre. Els animals aprofiten l'absència d'humans per organitzar una gran festa pels fills de les famílies animals, una activitat que anomenen Nen-Nadal. Aquest any, però, el rei Julien està decidit a saltar-se la tradició... i vés a saber com pot acabar!

15:59 Els pingüins de Madagascar - El perill porta capa / Operació dormir
tancar

El perill porta capa / Operació dormir

El Capità està convençut que els còmics de superherois que han anat a parar a les mans del Recluta són un perill. I ben aviat descobrirem que té tota la raó del món! Avui va de superherois... i de supermalvats, és clar! Més tard, el Capità començarà a sospitar que el Recluta s'ha convertit en un agent doble i que s'ha passat al bàndol dels lèmurs. I si fos veritat?!

16:25 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la Caputxeta Vermella
tancar

Les tres bessones i la Caputxeta Vermella

La Caputxeta Vermella no té temps d'anar a casa de la seva àvia: té una entrevista a la televisió. L'Avorrida es troba el llop, a qui retreu que no fa la seva feina¿ Ell li diu que està retirat, que ja no persegueix ningú. Ella l'entrenarà i el llop tornarà a estar en forma per perseguir les Bessones, que apareixen a casa de l'àvia vestides de Caputxeta. Allà hi ha l'Avorrida disfressada d'àvia...

16:47 Les Tres Bessones - Les tres bessones i en Barbablava
tancar

Les tres bessones i en Barbablava

Les Bessones descobreixen que el Barbablava que han conegut no és l'autèntic pirata, és el seu nebot. Aquest, en realitat, té la barba negra. Està enamorat de l'única persona que coneix el seu secret, la perruquera que li tenyeix la barba blava, però és massa tímid per dir-li. Per complicar més les coses, el fantasma del seu oncle i la Bruixa ronden per la casa. Sort que les Bessones també hi són i l'ajudaran a vence'ls!

17:11 mic 3
17:11 Bob, el manetes - La gran desfilada del senyor Bonvent
17:22 La Lua i el món - L'atac de les cols
17:26 Zoobabu - Camell
17:30 En Thomas i els seus amics - Els embolics d'en Thomas
17:43 L'hora del Timmy - El joc de pistes del Timmy
18:02 Una mà de contes - El sol i la lluna
tancar

El sol i la lluna

Segons els sioux, una tribu índia de l'Amèrica del Nord, antigament el Sol i la Lluna eren grans amics, fins que un bon dia es van adonar que eren tan diferents com la nit i el dia. Va ser aleshores quan van tenir una gran baralla que explica per què quan l'un se'n va a dormir, l'altra tot just es desperta...

18:12 Clifford, el gran gos vermell - El Bistecs, un gos de món / El cor gran del Clifford
tancar

El Bistecs, un gos de món / El cor gran del Clifford

El Bistecs ha conegut una gosseta que es diu Mimi i se n'ha enamorat a primera vista. La Cleo l'ajudarà a canviar d'imatge, perquè el Bistecs es pensa que no és prou guapo per a ella.

18:43 La Supermots - Ajudem l'ajudant
tancar

Ajudem l'ajudant

En Patams, que està tip d'haver de fer sempre d'assistent d'algun altre malvat, s'ha buscat un entrenador perquè el motivi i l'ajudi a convertir-se en el seu propi amo. El que passa és que l'entrenador se la sap molt llarga i en Patams podria acabar convertint-se, un altre cop, en el seu assistent! La Supermots també ha entrat en acció, per aturar-los tots dos!

18:55 La Supermots - Hola, any nou; adéu, Lluna
tancar

Hola, any nou; adéu, Lluna

A cal Dolça estan preparant una festa colossal de Cap d'Any, la millor que han fet mai. Mentrestant, el doctor Dos Cervells està maquinant un pla èpic per aquesta nit: amb el seu megaraig transformador convertirà la Lluna en formatge; després, amb el raig arrossegador l'estirarà fins a la Terra i se la cruspirà sencera! Si no ho impedeix la Supermots, és clar! Avui aprendràs què volen dir les paraules "propòsit" i "colossal".

19:06 La Supermots - La dama redundant
tancar

La dama redundant

La Beatrix Còpia, convençuda que hauria de ser ella l'encarregada de la copisteria, ha trobat el botó de "Fusió amb la fotocopiadora" i s'ha convertit en la Dama Redundant, amb el poder de fer còpies d'ella mateixa i fer-los fer tot el que els diu. El seu pla malvat ja ha començat... L'única que el pot aturar és la Supermots! No t'ho perdis!

19:17 La Supermots - Carn amb patates
tancar

Carn amb patates

Avui apareix en escena el pare del Carnisser per fer realitat el seu somni de formar una autèntica parella de delinqüents amb el seu fill i convertir-se en els Carn amb patates! El Carnisser no ho acaba de veure clar, més que res perquè el pare no para de fer-li la guitza. La Supermots també hi dirà la seva, però serà capaç d'aturar aquest parell de superdolents?! Aviat ho sabrem!

19:30 Info k
19:47 Espies de veritat - No facis mímica on no et demanen
20:12 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - Una tafaneria monstruosa / La mà de l'horror
tancar

Una tafaneria monstruosa / La mà de l'horror

L'Scooby i companyia, convertits en periodistes de la revista "El Tafaner", intentaran entrevistar la Norma Deathmond, desapareguda des de la seva última pel·li de terror i només localitzable a la seva mansió vigilada per monstres! Més tard, provaran de desemmascarar el secret de la Mà de l'Horror. Potser els Bessons Von Trasto hi tenen alguna cosa a veure...

20:37 Scooby-Doo, on ets? - No et fiquis on no et demanen
tancar

No et fiquis on no et demanen

L'Scooby-Doo i companyia acaben d'arribar a la Ciutat d'Or, l'antiga ciutat fantasma. S'han instal·lat al ranxo del Gran Ben i de seguida han descobert l'existència del miner del 49, un fantasma que té la mania de presentar-se al ranxo a espantar els hostes perquè se'n vagin. Aquí hi ha alguna cosa que fa pudor de socarrim! Un altre misteri pels nostres herois!

21:03 Tom i Jerry - El gat pistoler
21:09 Tom i Jerry - Història d'un cadell
21:15 Bugs Bunny i els seus amics - L'Elmer vol una mascota
21:23 Tom i Jerry - Problemes a Hawaii
06:01 mic 3
06:01 La vaca Connie - La història de dos amics
06:08 Megaminimals - El Marcià que menja iougurts
06:14 Megaminimals - Uns grans mags
06:20 Megaminimals - El Dentetes
06:27 La Lua i el món - Presidenta del món!
06:35 Inuyasha - Regiex, Shippo! La tècnica de la ferida del cor!
06:57 Inuyasha - La trampa de la pintrua de la deessa Kannon!
Progrmació BD ....
21:34 Bola de drac Z - El rei dels superguerrers. La cursa pel combat
tancar

El rei dels superguerrers. La cursa pel combat

En Son Goku, en Cor Petit, en Son Gohan, en Vegeta i la resta de guerrers inicien una etapa molt dura d'entrenaments perquè el futur infernal que els va pintar en Trunks no arribi mai a fer-se realitat. En Vegeta, obsessionat a superar en Son Goku, s'entrena amb una gravetat que no pot aguantar i s'acaba fent mal.

22:04 Bola de drac Z - En Son Goku davant d'una altra prova
tancar

En Son Goku davant d'una altra prova

Després d'haver-se enfrontat al poderós Freezer i d'haver salvat la Terra en més d'una ocasió, en Son Goku, acompanyat d'en Cor Petit, s'enfronta ara al repte més gran de la seva vida: treure's el carnet de conduir per no haver d'aguantar el mal geni de la Xixi! En Vegeta es continua entrenant cada cop amb una gravetat més alta.

22:27 Corre i madura! - Ens hem portat malament, oi que sí?
tancar

Ens hem portat malament, oi que sí?

L'Ollie ha filmat la Jas despullada a la dutxa i n'hi ha enviat el clip a en Dick, que l'ha ensenyat a tot l'insti! Te n'imagines les conseqüències?! En Matt està desesperat per deixar de ser verge i està disposat a pressionar la Chloe, potser massa i tot. En Dick, que té problemes amb un professor nou, està disposat a fer que el despatxin utilitzant l'Ollie, una finestra i un pot de quètxup.

22:55 Psychoville - T1E4
tancar

T1E4

En David i la seva mare, la Maureen, continuen amb la seva espiral d'assassinats: tres persones, una habitació i un cadàver en un maleter... En ple assassinat, un personatge misteriós i totalment inesperat els posa amb l'ai al cor. Qui deu ser? I què passa, si descobreix el cadàver?! Aquest episodi està inspirat en "La Soga", d'Alfred Hitchcock.

23:26 Món 3xl - A SANG FREDA
tancar

A SANG FREDA

En Jèrico, que havia desaparegut al far d'Argos, recupera la consciència, i es retrobarà amb vells coneguts, antics companys i ara enemics. Un d'ells tindrà a les mans el seu destí. Mentrestant, els membres de la Rebel.lió preparen el contraatac.

23:34 Jet lag - NETEJA
tancar

NETEJA

L'Esther està farta de fer totes les feines de la casa i vol agafar una dona de la neteja. Les altres no hi estan gaire d'acord, però, un cop la tenen, n¿estan encantades, perquè ho fa tot millor que l'Esther. En canvi, l'Esther, cada cop li troba més defectes. La Carla, per la seva banda, està passant un moment vital molt baix. Veu que no ha arribat a res del que ella volia ser i se sent fracassada.

00:00 Jet lag - OBSESSIONS
tancar

OBSESSIONS

La Sílvia està a punt de rebre la visita d'una antiga professora seva que ara s'ha convertit en una novel·lista de renom mundial i que ella l'admira profundament des que era petita. Però els mites poden caure. La Mariona diu sense cap problema que ella mai ha llegit un llibre i promet que no en pensa llegir mai cap, però una nit que no pot dormir obre un llibre i ... ja no el pot tornar a deixar. L'Esther a en buscar un filferro per tancar la bossa del pa que ha perdut no sap com. I la Diana ha obert una línia de telèfon eròtic. Té un client fix que la truca cada dia i la seva veu li sona molt. Pot ser el Mario? O potser l'Andreu?.

00:30 Doctor Who confidencial: l'onzè doctor - Doctor Who confidencial: l'onzè doctor
01:08 One piece - Torna el Fènix. El somni d'una bandera pirata jurat a un amic
tancar

Torna el Fènix. El somni d'una bandera pirata jurat a un amic

Després de fugir de la presó de gel, els Pirates del Barret de Palla es tornen a trobar cara a cara amb la família Accino. En Franky i en Chopper contra en Hockera. En Sanji i la Nami s'enfronten a l'Abelle i en Sanco. En Ruffy contra en Bildo i en Puzzle, ara amb molta més confiança, s'enfronta a en Canpaccino. Mentrestant, la Lil agafa d'ostatge la Robin per pressionar-la perquè es quedi a Lovelyland.

01:35 Evangelion - Submarinista magmàtica
02:00 Corre i madura! - Ens hem portat malament, oi que sí?
tancar

Ens hem portat malament, oi que sí?

L'Ollie ha filmat la Jas despullada a la dutxa i n'hi ha enviat el clip a en Dick, que l'ha ensenyat a tot l'insti! Te n'imagines les conseqüències?! En Matt està desesperat per deixar de ser verge i està disposat a pressionar la Chloe, potser massa i tot. En Dick, que té problemes amb un professor nou, està disposat a fer que el despatxin utilitzant l'Ollie, una finestra i un pot de quètxup.

02:35 Psychoville - T1E4
tancar

T1E4

En David i la seva mare, la Maureen, continuen amb la seva espiral d'assassinats: tres persones, una habitació i un cadàver en un maleter... En ple assassinat, un personatge misteriós i totalment inesperat els posa amb l'ai al cor. Qui deu ser? I què passa, si descobreix el cadàver?! Aquest episodi està inspirat en "La Soga", d'Alfred Hitchcock.

03:06 El nan roig - Cap. 45 Retorn al nan - 1a. Part
03:33 El nan roig - Cap. 46 Retorn al nan - 2a. Part
04:02 Jet lag - NETEJA
tancar

NETEJA

L'Esther està farta de fer totes les feines de la casa i vol agafar una dona de la neteja. Les altres no hi estan gaire d'acord, però, un cop la tenen, n¿estan encantades, perquè ho fa tot millor que l'Esther. En canvi, l'Esther, cada cop li troba més defectes. La Carla, per la seva banda, està passant un moment vital molt baix. Veu que no ha arribat a res del que ella volia ser i se sent fracassada.

04:30 Doctor Who confidencial: l'onzè doctor - Doctor Who confidencial: l'onzè doctor
05:05 Benvinguts a Patatamón ! - Has creat un monstre
tancar

Has creat un monstre

El Jojó acompanya el Turista en la seva ruta diària amb el bus turístic. De sobte, el bus atropella una pobre gavina. Llavors, el Jojó , que sent una atracció estranya cap a aquesta mena d'aus, decideix endur-se-la a casa per cuidar-la.

05:17 Imp - Atrapats
05:20 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" acomiadarà com es mereix Rodrigo Rato, amb un reportatge especial. Després d'"El Cercle del 4", ara arriba "El Cercle del Rato". Un documental de TV3 molt emotiu. Gairebé per plorar. També hi haurà un nou capítol del "Deformatiu", on es parodiarà l'actualitat, com sempre, amb elegància. Al "Minut de Glòria" l'"APM?" recordarà un moment del programa "Divendres", on dos convidats es van estomacar de valent. I es presentarà una nova edició de "S'ha matao Paco". Aquesta setmana, a més, el programa ha recuperat moments televisius que fan molta por. Són "Històries per no dormir". I també mostrarà que als platós la gent oblida la seva edat. Tot això i molt més, en un programa de 40 minuts, amb tota l'actualitat i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".