Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 Signes dels temps - + info
tancar

+ info

La solidaritat de l'Església Les parròquies i comunitats cristianes sempre han ajudat les persones més desafavorides. Amb la crisi, però, ha augmentat el nombre de famílies que truquen a la porta de les parròquies demanant aliments, roba i ajuda per viure en un habitatge digne. Signes dels Temps visita dues comunitats cristianes de Barcelona, el convent dels caputxins de Sarrià i la parròquia de Santa Maria del Mar. Altres temes: - Conversa amb Lluís Font, director general de la Fundació Blanquerna-Ramon Llull, amb motiu dels 60 anys d'aquesta institució educativa. - Presentació del nou catecisme "Jesús és el Senyor" per a la catequesi dels infants a les diòcesis catalanes. - Recull de notícies dels últims dies. - Espai d'idees. - L'apunt de l'Evangeli.

09:48 PLAN
09:48 Fora del mapa - Sarawak
10:12 Cròniques de l'oceà - Poo Poo in Papua
10:12 Cròniques de l'oceà - Light in motion
10:15 Automobilisme: GP2 - Segona cursa des de la Gran Bretanya
11:19 Joking around
11:45 Sheena - Presoners al cap dels anys
12:30 Automobilisme - LA FÓRMULA
13:57 Automobilisme - Cursa del G. P. de la Gran Bretanya
15:41 Telenotícies migdia
16:48 Prepara't per a la TDT - + info
tancar

+ info

Plou a casa dels paus. L'ambient és melangiós. Pau s'enyora del passat i explica a Pau-e com anava això del teletext. Pau-e és digital i això d'anar a fer tombs per tornar al mateix lloc no ho acaba d'entendre. I el futur? Què ens depara el futur? Com mirarem la televisió? Hi podrem interactuar? Cal investigar nous usos i possibilitats de la televisió.

16:53 APM? Extra - + info
tancar

+ info

El programa d'humor de TV3 "APM? extra" caçarà tots aquells que s'infiltren a la tele mentre s'està fent un directe. A més a més, el programa farà un petit homenatge a Xavier Sardà; Bojan Krkic serà el protagonista d'un anunci, i hi haurà paròdies de "Col·leccionistes" i "Cuestión de peso". Tot això i molt més, en un programa de 15 minuts amb el ritme habitual d'"Alguna pregunta més?".

17:18 Tarda de cine - Aiguamarina
tancar

Aiguamarina

(Aquamarine) Idioma versió original: anglès Producció: Fox 2000 Pictures i Storefront Pictures, 2006 (Estats Units) Direcció: Elizabeth Allen Durada: 106 minuts Guió: John Quaintance i Jessica Bendinger, basat en la novel·la d'Alice Hoffman Fotografia: Brian J. Breheny (color) Música: David Hirschfelder Intèrprets: Emma Roberts (Claire), Joanna JoJo Lavesque (Hailey), Sara Paxton (Aquamarine), Jake McDorman (Raymond), Arielle Kebbel (Cecilia), Claudia Karvan (Ginny) Dues amigues adolescents, Claire i Hailey, aprofiten els cinc dies que els queden d'estar juntes fins que Hailey se'n vagi a viure a Austràlia. Un vespre, després d'una tempesta molt forta, troben una sirena a la piscina del seu club, que està al costat de la platja. Les noies i la sirena, que es diu Aquamarine, es fan amigues.

19:13 Camins misteriosos - La mà que tremola
tancar

La mà que tremola

En Declan investiga la miraculosa capacitat d'una dona gran per predir en futur a través de l'escriptura i descobreix que la dona és extremadament precisa. Però quan el mira i escriu les paraules "la teva germana s'està morint" en Declan inicia un viatge emocuional de reconnexió amb una germana de la qual no en sap res. Mentre en Declan lluita per saber la veritat, aprèn que abans d'ajudar la seva germana a "curar-se" primer s'ha de "curar" ell.

20:08 La salut al cistell - + info
tancar

+ info

TV3 ofereix un altre capítol del programa "La salut al cistell", que presenten Marcel Gorgori i Màbel Martí. El convidat serà el músic Lluís Gavaldà, cantant d'Els Pets, un dels grups de referència del pop rock català. Conegut per tots els catalans pel bon sentit de l'humor que té i les intervencions que ha fet en programes com "Qui els va parir" i "El Club" de TV3. Actualment, està fent la gira "Els pets fan soroll" i participa en el programa de Catalunya Ràdio "Eduqueu les criatures". Els productes destacats seran l'enciam, les cireres i els ous. Al camp, s'hi mostraran enciams de diferents varietats i com els llauren, cullen i preparen per vendre. A Mercabarna ensenyaran com es fan les bosses de mesclum i quines varietats contenen. L'August Corominas, el nutricionista del programa, parlarà de les propietats de l'enciam, com ara que relaxa i ajuda a agafar el son. "La salut al cistell" anirà a collir cireres a Torrelles de Llobregat, on explicaran com es fan, es cullen i quines són més dolces i madures. L'August en donarà dades interessants, com ara que són una fruita molt bona, són depuratives i tenen efecte diürètic. I, dels ous, se n'ensenyarà el procés des de la posta fins que ens arriben al mercat. S'explicarà què vol dir la numeració que porten i que tots tenen la mateixa quantitat de colesterol siguin de l'animal que siguin: ànec, gallina, emú, guatlla, etc¿ L'Àngel Pascual, xef del restaurant Lluçanès, reconegut amb una estrella Michelin, explicarà com podem fer uns ous merengats amb bolets i unes cireres amb vi. El Lluís Gavaldà anirà a comprar al Mercat del Carmel de Barcelona, amb la Màbel. El tema del dia serà la verdura. Es parlarà de la diferència entre verdures i hortalisses i d'altres coses tan interessants com quanta verdura s'ha de menjar cada dia.

21:00 Telenotícies vespre
21:51 30 minuts - PER ALGUNS BARRILS DE MÉS
tancar

PER ALGUNS BARRILS DE MÉS

"PER ALGUNS BARRILS MÉS" Diumenge 21 de juny, el programa 30 Minuts viatja fins a la província canadenca d'Alberta, que viu una autèntica febre per l'or negre. Alberta és l'última frontera del petroli, l'últim Eldorado per a empreses gegants com Total o Exxon. Aquesta província canadenca té al subsòl unes reserves de petroli immenses, les segones del món després de les de l'Aràbia Saudita. El reportatge és un retrat d'aquest Texas canadenc on plouen petrodòlars i les ciutats surten com bolets. Aquesta regió remota, amb els seus grans espais, els seus totterrenys i la seva població bàsicament masculina, recorda el Far West. Aquí, les empreses petroleres s'enfronten a cop d'inversions. La francesa Total invertirà 10.000 milions de dòlars durant els pròxims deu anys. A Alberta fer sortir el petroli és molt car. Està enterrat en capes d'arenes en forma de betum pesant i resulta impossible de bombar. Els petrolers rivalitzen en enginy per extreure'l, però sigui quina sigui la tecnologia que facin servir, sempre han de gastar grans quantitats d'aigua i d'energia. Consumeixen aproximadament un barril de petroli per extreure'n dos i, de passada, emeten una gran quantitat de gasos d'efecte hivernacle. Fins que els preus no es van disparar, durant la dècada dels 90, les arenes bituminoses d'Alberta no van ser rendibles, però actualment hi ha una febre d'or i ningú es preocupa del medi ambient. Les mines a cel obert devoren el bosc boreal i les refineries aboquen aigua contaminada. L'equip del reportatge ha recollit els testimoniatges dels indis del llac Athabasca, que tenen càncers poc habituals. L'Eldorado atrau treballadors vinguts de l'altra punta del Canadà. La població de Fort McMurray, la Meca de les arenes bituminoses, es dobla cada deu anys. Aquí, un soldador sense experiència guanya 5.000 euros al mes, però la vida és dura i la protecció social, escassa. Diversos centenars de sense sostre ronden pels carrers i alguns són víctimes de la seva addicció al crack. La febre de l'or negre és cruel. És un reportatge de Patrice Lorton i Elodie Metge. Producció: Envoyé Spécial-France 2

22:19 Ventdelplà - Cap. 306
tancar

Cap. 306

Tot i això, el Tomàs, a Can Rossinyol, és apallissat per dos lladres. La Nuri té por que l'ombra de la fotografia sigui un lladre que els vigila. La Teresa s'adona que una nova pacient, la Lali, té blaus, que ha tapat amb maquillatge. L'Alícia no acaba de sortir-se'n amb la feina de la consulta. Se li notifica a la Berta el nivell de colesterol del Monràs. La Isona explica a l'Enric que li han suspès el treball.

23:28 Pel·lícula - La casa dels esperits
tancar

La casa dels esperits

En un País hispanoamericà, la vida del terratinent Esteban Trueba, la seva esposa Clara i la seva filla Blanca s'estén al llarg de quatre generacions. Clara té una ment oberta i sap percebre el millor de cadasc. Té poders sobrenaturals i es mou en un món metafísic. En canvi, Esteban és un home brusc i ambiciós, amb un gran desig de poder que li impedeix captar el que resulta significatiu per a Clara i la seva filla Blanca, que ha heretat la sensibilitat de la mare i l'empenta del pare. La relació de Blanca amb Pedro, un revolucionari que treballa a la hisenda del seu pare i el suport que Esteban dóna a un cop d'estat militar entrelliguen els conflictes socials i polítics amb les relacions personals. La vida familiar arriba a un alt grau de dramatisme que combina les manifestacions d'odi amb les d'amor.

01:55 Parlament - + info
tancar

+ info

L'aprovació, aquesta setmana, de la Llei sobre la localització i la identificació de les persones desaparegudes durant la Guerra Civil i la dictadura franquista, coneguda també com la Llei de Fosses, ocuparà demà l'espai principal de "Parlament". El programa oferirà un resum del debat i dels arguments dels diversos representants, la majoria dels quals van qualificar la norma com "un pas decisiu i històric per a la restitució de la dignitat de les víctimes". Nombrosos familiars van assistir al ple d'aprovació de la llei, a què es va oposar el Partit Popular. El programa farà també un resum de la sessió de control al govern, en què es va preguntar al president de la Generalitat sobre el finançament autonòmic i sobre l'última proposta del govern central, sobre la nova Llei de Política Industrial, aprovada, amb els vots dels grups del tripartit, que pretén ser un revulsiu contra la crisi. L'espai d'entrevista l'ocuparà el diputat de CiU Agustí López. I el reportatge analitzarà la situació del sector turístic, ara que comença la temporada d'estiu. Aquest any de crisi es plantegen interrogants no només sobre la marxa de la present temporada estival, sinó també sobre les polítiques que cal seguir per mantenir el sector en el futur.

02:18 Guàrdia de costes - El "Poseidon"
tancar

El "Poseidon"

La segona temporada ens acosta la història de dos amics que es veuen atrapats en un viatge llarg i terrible, i també la de dos germans que acaben perdent-se l'un a l'altre per sempre. És la crònica d'un naufragi i d'una vida salvada, d'un vaixell enfonsat i dels seus secrets, d'un pare i els seus fills, d'una filla i el seu pare, d'una guerra i d'aquells que fan tots els possibles per evitar-la. També és una història de grans amors i traïcions, de redempció i condemna, d'una investigació que pot comportar perill de mort i de veritats que costen d'acceptar. El comandant Angelo Sammarco i els homes de l'oficina del port tornen a ser l'eix central de la sèrie, aquesta vegada acompanyats pel millor amic d'Angelo, Salvatore Terrasini. La família Amitrano també apareix: Sofia i Toni; la seva mare, Viviana, i la memòria sufocant del seu pare, Carmine. Calàbria és l'escenari de "Guàrdia de costes", amb el poble de Tropea, la línia de costa i les seves magnífiques aigües. I és aquí on els dos grups oposats passen comptes. D'una banda tenim els homes d'Angelo Sammarco, la guàrdia de costes italiana, treballant amb carabinieris i magistrats; de l'altra, els homes de les famílies de la 'ndrangheta, que contaminen, assassinen, roben, eliminen i destrueixen qualsevol cosa que s'interposi en el seu camí mentre expandeixen la seva base de poder i acumulen riquesa. Com en un joc d'escacs, que té els seus orígens profundament arrelats en el passat, ambdues parts lluiten pel que està en joc: el futur. La 'ndrangheta, actualment la màxima organització criminal d'Itàlia, té una debilitat fatal: està dividida en moltes famílies que sovint es troben en guerra entre elles mateixes. Però ara estan negociant un pla ambiciós per conjuminar forces com els seus "cosins" de la màfia d'ultramar. Algú ha decidit unir-los i crear un cavall de Troia amb el seu diner negre, un colós industrial net que poden utilitzar per fer-se un lloc en la societat, introduir-se en les sales de reunions dels poderosos i insinuar així el seu camí en l'economia nacional. Tanmateix, aquest pla criminal trobarà un escull en el comandant Angelo Sammarco, els seus homes, el seu amic Salvatore, els carabinieri de Zannoni, els magistrats de Bonanni, la Dra. Margherita Scanò i Sara Polimenti, la filla d'una de les primeres víctimes. La 'ndrangheta reaccionarà amb força, amb violència brutal, i intentarà eradicar els seus enemics i qualsevol que s'interposi en el seu camí. Hi haurà assassinats, atacs, bombes. Angelo i els seus homes patiran revessos directes, però tot plegat no serà suficient per aturar-los. No es rendiran mai en la seva lluita per la justícia. I en els combats constants contra la família Amitrano és on descobriran que els pitjors enemics per destruir són els que s'amaguen en els nostres cors. Director: Giorgio Serafini Protagonitzada per Lorenzo Crespi, Vanessa Gravina, Mirko Petrini, Fabio Fulco, Giuseppe Zeno i Tiziana Lodato.

03:05 Riviera - + info
tancar

+ info

Diego amenaça Ghislaine. Christophe porta a sopar a casa un convidat inesperat i sorprèn la família quan rebutja l'oferiment de Laurent per fer les paus. El seu malson fa que Marguerite descobreixi més coses sobre el suïcidi del seu marit.

03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

JAUME SISA --- NO CAL PARLAR REFREE --- LA REINA DE LES NEUS PAPA NOES --- TAN REAL LA TROBA KUNG FU --- STOP BLOOD LOS TIKI PHANTOMS --- REGRESAN DE LA TUMBA NOU ROMANCER --- A LA VORERA DE L¿HORT S¿ALBAIDA --- FANDANGO DE LES MIL FLORS CRIS JUANICO, ORIGINAL JAZZ ORQUESTRA TALLER DE MUSICS --- TOT DE MI JORDI BOIXADOS --- DESPERTA¿T EN MI MARIA DEL MAR BONET --- MONS APART GERARD QUINTANA --- VOLDRIA APRENDRE NUA --- DILLUNS ELS PETS --- SOROLL ANTONIA FONT --- WA YEAH! ADRIA PUNTI --- SOTA UNA COL MINE! --- FUMAR

07:55 Cànon Sons
08:44 Nydia - + info
tancar

+ info

La cobla Els Montgrins toca a les Illes Medes / Els tallers de creació coreogràfica d'IT La Cobla Orquestra Montgrins ha donat el tret de sortida dels actes commemoratius dels seus 125 anys interpretant una sardana a les Illes Medes. Una singular travessa naval en clau musical que us expliquem al primer reportatge d'aquesta setmana. Hem anat als tallers de creació coreogràfica que Catherine Allard dirigeix a l'Institut del Teatre per coneìxer la feina de dos joves ballarins i coreògrafs: Albert Garrell i Igal Tsur. Partint de l'imaginari tradicional de la seva terra, Albert Garrell ens presenta un singular "Ball de bastons" en clau contemporània i Igal Tsur una recreació de la música hebrea. Presentem el nou disc del Jordi Paulí Quartet: "Aire fresc", i el catàleg que recull els 25 de dansa al Centre cultural caixa de Terrassa, amb textos de Joaquim Noguero i fotografies de Josep Aznar. Notícies, novetats discogràfiques i l'agenda d'actes que no et pots perdre. NYDIA: música i dansa.

09:14 Clàssica - + info
tancar

+ info

XX FESTIVAL DE GUITARRA 2a part Des de la Sala Pau Casals de l'Auditori. Barcelona Orquestra de Guitarres de Barcelona Orquestra Catalana de Guitarres Sergi Vicente, director Leo Brouwer, director Leo Brouwer (1939) Paisaje cubano con lluvia Canción de cuna Tocatta Gaspar Sanz (1647 - ~1716) Dues "danzas cervantinas" Sergi Vicente (1965) Vals Flamenco Ignacio Cervantes (1847 - 1905) Danzas cubanas

09:52 Rodasons - + info
tancar

+ info

THE DUBLINERS a L'Auditori (5a part) Amb 47 anys d'existència, The Dubliners és una de les formacions més llegendàries de la música folk d'arreu del món. Des del 1962, aquesta banda irlandesa ha estat una de les principals impulsores de la renovació de la tradició musical de l'illa, i ha arribat a enregistrar 180 discos i a influir en molts altres artistes, de Van Morrison a The Pogues. L'11 de febrer, The Dubliners van reaparèixer a Barcelona, amb un concert a L'Auditori organitzat pel XXII Festival Tradicionàrius i l'associació El Feile. Una unitat mòbil del Rodasons en va enregistrar l'actuació, i avui us oferim l'última part de les cinc en què l'hem dividida. THE DUBLINERS L'Auditori (Barcelona), 11 de febrer del 2009 XXII Festival Tradicionàrius Cinquena part 1.- Tin whistle solo 2.- Fiddle solo 3.- Dirty old town 4.- Whiskey in the jar 5.- Wild rover 6.- Molly Malone Formació: Barney McKenna: banjo tenor, mandolina i veus John Sheahan: violí, tin whistle, mandolina i veus Séan Cannon: veu solista i guitarra Eamonn Campbell: guitarra, mandolina i veus Patsy Watchorn: veu solista i banjo

10:17 Programa sindical UGT
10:28 Parlament - + info
tancar

+ info

L'aprovació, aquesta setmana, de la Llei sobre la localització i la identificació de les persones desaparegudes durant la Guerra Civil i la dictadura franquista, coneguda també com la Llei de Fosses, ocuparà demà l'espai principal de "Parlament". El programa oferirà un resum del debat i dels arguments dels diversos representants, la majoria dels quals van qualificar la norma com "un pas decisiu i històric per a la restitució de la dignitat de les víctimes". Nombrosos familiars van assistir al ple d'aprovació de la llei, a què es va oposar el Partit Popular. El programa farà també un resum de la sessió de control al govern, en què es va preguntar al president de la Generalitat sobre el finançament autonòmic i sobre l'última proposta del govern central, sobre la nova Llei de Política Industrial, aprovada, amb els vots dels grups del tripartit, que pretén ser un revulsiu contra la crisi. L'espai d'entrevista l'ocuparà el diputat de CiU Agustí López. I el reportatge analitzarà la situació del sector turístic, ara que comença la temporada d'estiu. Aquest any de crisi es plantegen interrogants no només sobre la marxa de la present temporada estival, sinó també sobre les polítiques que cal seguir per mantenir el sector en el futur.

10:51 Valor afegit - + info
tancar

+ info

Les energies renovables ocuparan l'espai principal d'aquest "Valor afegit". El programa de divulgació de l'economia planteja si el sector de les energies renovables és un nou sector de conqueridors. El cert és que ara, Espanya és ja tota una potència mundial en aquest camp. Però, fins a quin punt és real i sostenible aquest lideratge? Les empreses espanyoles seran realment els nous conqueridors del mercat americà? Quants llocs de treball pot arribar a generar aquest sector? El programa buscarà respostes a tots aquests dubtes. L'espai d'entrevista l'ocuparan Ricard Robles i Enric Palau, dos dels cofundadors del Sónar, el Festival de música avançada de Barcelona, que s'ha convertit en una gran marca de la indústria cultural de Catalunya que s'exporta per tot el món. Finalment, a l'espai "Sentit comú", el compositor i músic mallorquí Joan Miquel Oliver explicarà els seus hàbits econòmics.

11:17 Cinema tres - + info
tancar

+ info

Aquest dissabte a "Cinema 3": Tot sobre el retorn de Francis Ford Coppola amb "Tetro", amb declaracions del director i de Maribel Verdú. Reportatge sobre l¿estrena de "Cher ami", la pel·lícula catalana d¿animació dirigida per Miquel Pujol. Arriba la reposició de "Mishima", la pel·lícula que Paul Schrader va dedicar, al 1985, al extraordinari director japonès. Estrenes "made in USA" : "Ejecutiva en apuros", "Corazón de tinta", "Obsesionada"... i estrenes exòtiques con "El cumpleaños de Laila" (Palestina) i "Parque Via" (Mèxic).

11:45 TR3S C
11:57 Futbol femení - Futbol femení: final de la copa de la Reina entre Saragossa - Espanyol
12:48 Esports 33
13:01 Futbol femení - Futbol femení: final de la copa de la Reina entre Saragossa - Espanyol
14:02 Sónar 2009: Sota zero - Sónar 2009 : Territori Polar
tancar

Sónar 2009 : Territori Polar

Sota el paraigüa del programa "Sputnik", s'emet l'especial "Sónar 2009: territori polar", una mirada personal sobre la setzena edició del festival. Des de Londres, el programa, que firmen Genís Cormand i Óscar Lorca, ha entrevistat en exclusiva dues de les estrelles del Sónar 2009, les joves cantants de pop Little Boots i La Roux. Són les exponents d'una generació emergent d'artistes femenines, intel·ligents i descarades, coloristes i imaginatives, que a Anglaterra ja es disputen el tron de la nova diva del pop electrònic. El programa s'endinsa als estudis de la prestigiosa BBC Ràdio a Londres per entrevistar la influent periodista i discjòquei Mary Anne Hobbs, que reflexiona sobre el significat i la transcendència internacional d'una cita com el Sónar. L'especial fixa a la retina algunes de les propostes musicals que marcaran la nova edició del certamen: la musa Grace Jones, l'energètica formació africana Buraka Som Sistema o els clàssics de l'electrònica Orbital.

14:28 La volta al Pacífic amb Michael Palin - Xile i Bolívia
15:17 Planeta Terra
15:17 L'indomable Okavango - L'indomable Okavango
tancar

L'indomable Okavango

Seguint la guia Di Tilden Davies, veurem de molt a prop els lleons i els hipopòtams del delta de l'Okavango, a Botswana. Observarem una cacera filmada des de dins d'una gàbia de protecció i sortirem a caçar amb una manada de lleons en plena nit. També descobrirem el món subaquàtic amagat dels hipopòtams i veurem la força amb què aquests animals són capaços d'atacar quan estan ferits.

16:05 Vela - Vela: Ocean Race
16:29 Hoquei patins
17:13 Hoquei patins
17:21 Hoquei patins
18:05 Temps d'aventura - Temps d'aventura
18:32 Hoquei patins
19:14 Hoquei patins
19:22 Hoquei patins
20:13 Zona zàping - Zona Zàping
20:30 Quarts de nou - + info
tancar

+ info

"Quarts de nou" començarà diumenge les celebracions dels 40 anys dels Castellers de Barcelona, que tindran lloc al llarg de tota la temporada. El magazín d'informació castellera del 33 oferirà les imatges més importants de la primera celebració de l'aniversari: la jornada que els castellers de Barcelona, els Capgrossos de Mataró i els Minyons de Terrassa, celebraran a la plaça de Sant Jaume de la capital. A més de la trobada barcelonina de celebració, el programa oferirà el resultat de l'actuació de la Festa Major de Sant Pere, de Reus, que protagonitzaran els Xiquets de Reus, els Castellers de Lleida i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona. I "Quarts de nou" de diumenge emetrà també un reportatge sobre l'ambient previ al primer cara a cara de la temporada que dimecres vinent, diada de Sant Joan, tindran les colles Vella i Joves de Valls. Aquest "derby" vallenc entre les colles dels Xiquets l'oferirà el 33 el mateix dia 24, a partir de les 22.30, en un programa especial de "Quarts de nou".

20:56 El Cercle de Mingote - El Cercle de Mingote: Perú
tancar

El Cercle de Mingote: Perú

Grans llacs amb l'aigua de color maragda, grans parets de gel i neu que es mantenen dretes en dubtós equilibri, la serralada blanca en estat pur. Amb la seva gent, els indígenes quítxues, l¿equip ascendirà a una de les muntanyes més maques del món, el mític Artesonraju, muntanya de la qual la Paramount Films va treure la seva imatge. Un ascens on la dificultat tècnica i la verticalitat estan presents en tot moment, fins a arribar als 6.020 metres del cim.

21:27 Motor a fons
22:00 Km33 - Camerun, cuiners sense fronteres
tancar

Camerun, cuiners sense fronteres

En Flip busca pel Camerun els llocs on es van conèixer els seus pares. Marxa amb el Paco, un amic que també és cuiner. Descobreixen mercats, menjars exòtics i receptes. Recorren la selva i la sabana, i acaben remullant-se a la platja. I a més a més: El Camerun en dades, informacions útils per planificar un viatge; Allotjaments de religiosos, llocs econòmics on només s'hi dorm o també viure-hi experiències; moure's per l'Àfrica Occidental, els vols d'avió com a alternativa a les carreteres precàries i les llargues distàncies.

22:47 Boira negra - Cap. 2 Fugint dels Nazis
tancar

Cap. 2 Fugint dels Nazis

L'any 1942 les tropes alemanyes arriben a la frontera entre Espanya i França. Els refugiats que s'havien ocultat a la Catalunya Nord es veuen en l'obligació de passar la frontera clandestinament. Les muntanyes són terreny de resistents francesos, republicans que combaten el feixisme i els membres del maquis. Prenen gran importància les xarxes d'evasió a través dels Pirineus. Es recuperen els soldats i pilots aliats abatuts en territori enemic i se'ls ajuda a passar d'amagat la frontera per arribar fins al consolat britànic a Barcelona. Molts jueus també són acompanyats per guies o passadors fins a l'altra banda de la frontera. L'objectiu és arribar a Lisboa, des d'on es podran embarcar cap a Amèrica.

23:46 Cuba le canta a Serrat - Cuba le canta a Serrat
tancar

Cuba le canta a Serrat

La primera part del documental recull documents històrics dels viatges de Serrat a Cuba des del 1973. Alguns d'ells són inèdits, com el concert al Teatre Amadeo Roldán de L'Havana i el que va fer al Karl Max, també a L'Havana, on va interpretar "Cançó de matinada" (en català). La segona part del treball, a la vegada que suposa una mena de making of del doble disc que aviat serà al mercat sobre les versions que, de temes de Serrat, fan músics cubans, descobreix a través dels intèrprets l'admiració que el noi del Poble Sec va despertar entre la societat cubana.

00:37 Quarts de nou - + info
tancar

+ info

"Quarts de nou" començarà diumenge les celebracions dels 40 anys dels Castellers de Barcelona, que tindran lloc al llarg de tota la temporada. El magazín d'informació castellera del 33 oferirà les imatges més importants de la primera celebració de l'aniversari: la jornada que els castellers de Barcelona, els Capgrossos de Mataró i els Minyons de Terrassa, celebraran a la plaça de Sant Jaume de la capital. A més de la trobada barcelonina de celebració, el programa oferirà el resultat de l'actuació de la Festa Major de Sant Pere, de Reus, que protagonitzaran els Xiquets de Reus, els Castellers de Lleida i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona. I "Quarts de nou" de diumenge emetrà també un reportatge sobre l'ambient previ al primer cara a cara de la temporada que dimecres vinent, diada de Sant Joan, tindran les colles Vella i Joves de Valls. Aquest "derby" vallenc entre les colles dels Xiquets l'oferirà el 33 el mateix dia 24, a partir de les 22.30, en un programa especial de "Quarts de nou".

01:02 Motor a fons
01:32 Km33 - Camerun, cuiners sense fronteres
tancar

Camerun, cuiners sense fronteres

En Flip busca pel Camerun els llocs on es van conèixer els seus pares. Marxa amb el Paco, un amic que també és cuiner. Descobreixen mercats, menjars exòtics i receptes. Recorren la selva i la sabana, i acaben remullant-se a la platja. I a més a més: El Camerun en dades, informacions útils per planificar un viatge; Allotjaments de religiosos, llocs econòmics on només s'hi dorm o també viure-hi experiències; moure's per l'Àfrica Occidental, els vols d'avió com a alternativa a les carreteres precàries i les llargues distàncies.

02:18 Boira negra - Cap. 2 Fugint dels Nazis
tancar

Cap. 2 Fugint dels Nazis

L'any 1942 les tropes alemanyes arriben a la frontera entre Espanya i França. Els refugiats que s'havien ocultat a la Catalunya Nord es veuen en l'obligació de passar la frontera clandestinament. Les muntanyes són terreny de resistents francesos, republicans que combaten el feixisme i els membres del maquis. Prenen gran importància les xarxes d'evasió a través dels Pirineus. Es recuperen els soldats i pilots aliats abatuts en territori enemic i se'ls ajuda a passar d'amagat la frontera per arribar fins al consolat britànic a Barcelona. Molts jueus també són acompanyats per guies o passadors fins a l'altra banda de la frontera. L'objectiu és arribar a Lisboa, des d'on es podran embarcar cap a Amèrica.

03:15 Expedients de l'espai - De zero a infinit
03:25 Expedients de l'espai - La galàxia
03:35 El medi ambient - Mosaic
03:38 El medi ambient - Les papallones del Parc Nacional d'Aigüestortes
03:41 Chiloé - Hongria, el llegat magiar
tancar

Hongria, el llegat magiar

Hongria representa la unió de les cultures eslava, otomana i llatina, i Budapest és un bon exemple d'aquesta convivència geogràfica i cultural.

04:09 Aventures a la naturalesa - Els senglars de l'Austràlia interior
05:00 Ritmes concert - Orbital
tancar

Orbital

Concert enregistrat durant la segona edició del festival Sónar (1995). El grup Orbital feia el seu primer concert a Barcelona i mostrava les noves formes de la llavors innovadora música electrònica.

05:52 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

THE GRUIXUT¿S --- VOLEM FESTA! XAZZAR --- IMAGINARI MIQUEL ABRAS --- CRIDA IX! --- EL BOSC SANPEDRO --- EL CAIRE ANIMIC --- LES FULLES FAN D¿OCELL CLARA ANDRES --- HUI FA VENT TURNEZ & SESE --- REPARTIMENT MANEL --- DONA ESTRANGERA ROSA LUXEMBURG --- MOLA FUMAR DE NIT RAUXA --- COLLARETS DE LLUM VITRUVI --- PACIENCIA

06:35 Ritmes.clips
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Rovelló - Cadell per sempre
tancar

Cadell per sempre

El temps passa inevitablement per a tothom, persones i animals. En Rovelló, que no vol créixer, desitja que el temps s'aturi, i se'n surt! Ara tothom voldrà que el temps torni a córrer, però no serà tan fàcil...

07:33 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i el taller Gaudí
tancar

Les Tres Bessones i el taller Gaudí

L'Avorrida envia les nenes a la Barcelona de començaments del segle XX, on coneixeran Antoni Gaudí, un arquitecte que sempre s'imagina edificis estranys. A en Gaudí, però, no li fa cap gràcia que el distreguin, com fan les Bessones.

08:00 mic 3
08:00 Louie - Louie, dibuixa'm un pelicà
tancar

Louie, dibuixa'm un pelicà

En Louie i la Yoko han pescat un munt de coses al llac, però ara es troben que no les poden portar. Qui els hi podria ajudar? És clar! En Louie dibuixarà un pelicà perquè els ho carregui tot. Hi ha un despertador, una sabata vella, una pila de coses... És increïble, oi, el que es pot arribar a trobar dins d'un llac?! Per cert, saps com es dibuixa un pelicà?

08:08 Pepa, la porqueta - En Jordi es refreda
tancar

En Jordi es refreda

Avui en Jordi no té ganes de fer cas. Plou una mica i no es vol posar el gorro per sortir a jugar al jardí. I què passa quan surts al carrer sense anar ben abrigat? Que et refredes, és clar. Ara hauran de trucar el doctor Ós Bru i en Jordi s'haurà de ficar al llit. Però com que no té ganes de fer cas, tampoc no es vol estar al llit! Què en farem, avui, d'aquest porquet...?!

08:15 Elias, el vaixell remolcador - Inconscient
tancar

Inconscient

La Ruda potser se n'haurà de penedir d'haver-se rigut de l'Elias perquè no és capaç de passar tot sol per l'Estret de la Por. Tornant de portar les mercaderies al Gran Pampalluc, el petit remolcador ha fet el cor valent i s'ha atrevit a travessar un estret que tothom sap que té uns corrents molt perillosos. Qui l'anirà a rescatar?!

08:30 Club Super3
08:30 Pau, la petita guineu roja - El so de la música
tancar

El so de la música

Avui l'Eixerit s'emporta en Pau, la Poppy i en Carbasseta a passejar... I és que els té una sorpresa preparada! Els durà a una botiga de música! Podran tocar tota mena d'instruments, remenar tots els estris, mirar-se les partitures... sense que els vegi ningú, és clar! Que si no, s'hauran de fer un tip de córrer! Els hi acompanyes?!

08:35 Pau, la petita guineu roja - Un bany nocturn
tancar

Un bany nocturn

En Pau, la Poppy i en Carbasseta s'han quedat amb un pam de nas quan han vist que l'estany era buit. Com s'ho faran ara per rentar-se?! La Fromage ja els ha dit que ella sap un lloc genial, d'on en sortiran nets com una patena. És el mateix lloc on els humans renten els cotxes. L'aventura està assegurada! I les corredisses també! No t'ho perdis!

08:45 L'illa de la Lili - Els gossos de la boira
tancar

Els gossos de la boira

Els Gossos de la Boira es passen tota a vida fent pastissos i estàtues pel Gran Polo, que els ha promès que els alliberaria de la terrible boira que s'escampa per tot el seu bosc. Però resulta que el Gran Polo només és una creació d'uns gats que són una colla de golafres. Avui, per fi, els nostres amics sentiran parlar del Mag F7, un bruixot que els podria ajudar.

09:04 Eliot Kid
09:17 Eliot Kid
09:36 Els dibuixos d'en Zeke
10:03 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

En Timmy ha demanat a en Cosmo i a la Wanda que creïn el nòvio perfecte per la Vicky. D'aquesta manera estarà tan enfeinada que no li podrà fer de cangur. La pega és que en Ricky, perquè li agradi a la Vicky, ha de ser tant o més cruel que ella! Ara en Timmy té dos cangurs que li fan la vida impossible... I els padrins màgics no hi poden fer res quan hi ha amor autèntic!

10:14 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Després de comprovar que a la Trixie li encanta la gent que fa riure, en Timmy ha demanat a en Cosmo i a la Wanda que el converteixin en el nen més graciós de la Terra. El problema és que ara ningú no se'l pren seriosament. Ni els pares quan els demana la paga, ni els seus padrins màgics quan els demana que desfacin l'encanteri! Preparat per fer-te un tip de riure?!

10:33 Keroro - La tortuga de l'espai. A formar!
tancar

La tortuga de l'espai. A formar!

En Fuyuki s'ha trobat una tortuga molt bufona abandonada al carrer i ha decidit endur-se-la a casa, sense saber que es tracta d'un exemplar molt valuós que busquen desesperadament uns bandits galàctics. Gelós, en Keroro ha decidit segrestar-la.. per provocar una sèrie de desastres en cadena gairebé impossibles d'aturar! Que no li passi res!

11:00 3xl.cat
11:00 El detectiu Conan - Un cas de sincronicitat. Primera part
tancar

Un cas de sincronicitat. Primera part

En Shoichiro Hitomi, un home a qui el detectiu Kogoro seguia la pista, cau per la finestra d'un hotel on justament en Conan i la Ran dinen aquell dia. Resulta que aquell home ha caigut per la finestra perquè perseguia la Kaoru Minamizato, una dona que acabava d'arribar a l'hotel. Mentre en Conan comença a investigar el cas, a la televisió donen una notícia increïble: el germà bessó d'en Soichiro, en Takehiko, ha estat trobat mort al seu pis precisament a la mateixa hora que ha mort en Shoichiro! Es podria tractar d'un cas de sincronicitat, de la coincidència en el temps de dos fenòmens sense relació directa?

11:23 El detectiu Conan - Un cas de sincronicitat. Segona part
tancar

Un cas de sincronicitat. Segona part

La Kaoru, la noia a qui perseguia en Shoichiro -l'home mort en caure per la finestra- estava a punt de casar-se amb en Manabu Anzai, un home que va desaparèixer sobtadament de la seva vida. El dia de la seva mort, en Shoichiro li havia dit que trobaria un paquet de l'Anzai a la recepció de l'hotel. Però com és que no hi havia cap paquet? I per què en Shoichiro va atacar la Kaoru si no la coneixia de res? Pot ser que dos assassins diferents s'hagin posat d'acord per intercanviar-se els crims?

11:46 Entrampat - Immòbil
11:48 Transfer - Cap. 12 El combustible del futur
11:54 Joves fora de serie - Aforament il.limitat
tancar

Aforament il.limitat

El primer dia que l'Eli va anar a la discoteca amb la Fundació Ludàlia, no s'imaginava que acabaria suant la samarreta! Fundacions com Ludàlia proposen activitats perquè les persones amb discapacitat intel·lectual puguin decidir sobre el seu temps lliure i agafin confiança en elles mateixes. Com que són persones força dependents, sovint el seu oci està lligat al de la família. A Catalunya hi ha més de 48.000 persones menors de 65 anys que tenen alguna discapacitat intel·lectual.

12:01 3xl.cat
12:01 Penjat per tu - Gelosies
tancar

Gelosies

L'Eva i en Léo, que ara ja fa un temps que surten junts, van tenint petites crisis. I és que val a dir que en Léo no és gens romàntic ni apassionat, per desesperació de l'Eva! L'Alex ho va suportant com pot, i va aguantant l'espelma mentre acompanya la parelleta amunt i avall. Ara, però, en Léo ha ideat un pla: es tracta de provocar la gelosia de l'Alice... Només ha de triar una de les noies de la platja i batejar-la amb qualsevol nom. Per exemple, "Alexandra"!

12:26 Penjat per tu - L'arbre de la veritat
tancar

L'arbre de la veritat

L'Alex i en Léo han anat a esperar l'Alice davant de casa de la noia. Just quan l'Alice en surt acompanyada d'en Jess, el xicot ros que el dia abans l'estava petonejant, també apareix l'Alexandra, i comença a flirtejar de valent amb l'Alex. Tot plegat: l'Alice desapareix sense haver pogut intercanviar ni una paraula amb l'Alex. Quina manera hi por haver de parlar amb aquesta noia, si constantment va amb un "guardaespatlles"?

12:52 Vampirs a l'internat - Renéixer
tancar

Renéixer

Drew, destrossat per la mort de la seva estimada, es lliura al costat fosc de la seva naturalesa de predador i conjura unes forces ancestrals que el fan omnipotent. Mentrestant, Dillan i Mimi comparteixen el dolor per la pèrdua de Sherry.

13:14 15 love - L'hora d'en Justin
tancar

L'hora d'en Justin

La Cody ha estat pre-seleccionada per entrar a la famosa Escola d'Art Aronczyk de Nova York. Tothom està molt trist de saber que ja no la tindran més a Cascadia. Tothom, menys l'Squib, és clar. Abans els ha d'enviar una mostra de fotos seves, però l'Squib s'ha negat a fer-li de model. Com el pot fer posar gelós? Demanant-l'hi a en Justin Powers, potser...?

13:39 La clau de la llum
14:05 Minúscul - Cap. 39 La batalla de la tallarina
tancar

Cap. 39 La batalla de la tallarina

Vols saber què pot passar si algun dia deixes menjar al plat? Avui veurem una mosca i una aranya barallant-te per una tallarina. Primer començaran perseguint-se, com si juguessin a tocar i parar. Després s'amagaran, com si juguessin a fet i amagar... I al final, qui et sembla que es cruspirà la tallarina?! La més espavilada, és clar!

14:10 Minúscul - Cap. 40 Santa nit ...
tancar

Cap. 40 Santa nit ...

"L'arbre de Nadal seria el lloc ideal per descansar una estona", pensa la mosca. Llàstima que hi hagi una aranya molt malcarada que només té ulls per ella... Diuen que el Nadal és època de pau i d'harmonia, però aquesta aranya no està pas per brocs. La mosca, desesperada, tindrà una idea tan original que ens deixarà tots amb un pam de nas!

14:16 Tags
14:32 3xl.cat
14:32 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - Els plans d'en Sagyo desapareixen amb l'estadi
14:54 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - El deute d'en Toguro. El millor premi
15:17 El detectiu Conan - El cas de la fuga de l'escriptor de misteri (1)
15:39 El detectiu Conan - El cas de la fuga de l'escriptor de misteri (2)
16:04 Club Super3
16:04 Erky Perky - + info
tancar

+ info

El Frenzel ha decidit reclutar l'Erky perquè entri a formar part del Club Secret. La Delilah és l'encarregada de portar les cordes, el Tuf és el geni de les mates, el Zum-zum és el forçut, la Grendel és la pilot i l'Erky serà el que treballarà des de dins. El seu objectiu: el magatzem secret que hi ha a la Muntanya Blava. La qüestió és atipar-se com lladres! I mai més ben dit!

16:18 Els barrufets - Un barrufet agraït / La venjança dels barrufets
tancar

Un barrufet agraït / La venjança dels barrufets

En Pocatraça, després que l'Inventor l'ha salvat d'una catàstrofe, li vol tornar el favor peti qui peti, encara que sigui d'una manera encara més catastròfica... En plena època medieval, una colla de cavallers en guerra destrueixen, sense adonar-se'n, el poble dels barrufets. És l'hora de la venjança! Ho pemetrà el Gran Barrufet?

16:46 SamSam - Els monstres es conviden
tancar

Els monstres es conviden

Avui en SamSam ha organitzat una festa que, a més de ser còsmica, promet ser molt divertida. D'entrada, perquè els seus tres millors amics s'hi han presentat disfressats de monstres. Però, i si són monstres de veritat? Com se'n podrà desempallegar si el SamPare i la SamMare estan tan convençuts que són els amics del seu fill?

16:52 Loopdidoo
17:00 mic 3
17:00 Bumba
17:07 L'Ava, en Riko i en Teo
17:16 L'Ava, en Riko i en Teo
17:31 Club Super3
17:31 Els quatre fantàstics - El dia del judici final
tancar

El dia del judici final

El doctor Mort ha aconseguit que acusin en Reed d'haver exposat expressament la Susan, en Johnny i en Ben als rajos còsmics que els van transformar en els 4 Fantàstics. L'equip, desfet, haurà de fugir de la presó del doctor Mort per salvar en Reed i evitar que tota la ciutat de Nova York acabi a la Zona Negativa.

17:56 Espies de veritat - El gelater malvat
18:17 Espies de veritat - Tractaments radicals
18:42 3xl.cat
18:42 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - El poder de la paraula prohibida. L'astúcia d'en Kurama
tancar

El poder de la paraula prohibida. L'astúcia d'en Kurama

...KURAMA

19:04 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - La terrible veritat. Un nou misteri
19:26 Love Hina (especials) - Love Hina: primavera
tancar

Love Hina: primavera

"Love Hina: primavera" ens mostra l'ambient que es respira a la residència Hinata després dels exàmens d'accés a la universitat. En Keitaro és força pessimista i creu que no podrà entrar a la Toudai. Per no deprimir-se més, decideix abandonar la residència i anar a descansar a una illa del Pacífic. Però en Keitaro no aconseguirà estar sol, perquè les noies de la residència decidiran anar-lo a buscar.

20:12 Atrapa-sons - Instruments amb canya
20:33 Àlia - Cap. 9 L'amor i jo
20:44 Invasió - La nació de corbs
Progrmació BD ....
21:30 Clàssics del cinema - El gabinet del Dr. Caligari
tancar

El gabinet del Dr. Caligari

Es tracta de la pel·lícula més emblemàtica del cinema expressionista alemany. Un home anomenat Francis explica la història del seu millor amic, Alan. Alan i Francis van a una fira a veure el doctor Caligari, que exhibeix un home somnàmbul. Cesare, el somnàmbul, suposadament pot predir el futur. Quan Alan li pregunta quant de temps ha de viure, Cesare li diu que només viurà fins a l'albada. La predicció s'acompleix i Alan és assassinat. Cesare esdevindrà el principal sospitós del crim.

22:35 Cinema tres - + info
tancar

+ info

Aquest dissabte a "Cinema 3": Tot sobre el retorn de Francis Ford Coppola amb "Tetro", amb declaracions del director i de Maribel Verdú. Reportatge sobre l¿estrena de "Cher ami", la pel·lícula catalana d¿animació dirigida per Miquel Pujol. Arriba la reposició de "Mishima", la pel·lícula que Paul Schrader va dedicar, al 1985, al extraordinari director japonès. Estrenes "made in USA" : "Ejecutiva en apuros", "Corazón de tinta", "Obsesionada"... i estrenes exòtiques con "El cumpleaños de Laila" (Palestina) i "Parque Via" (Mèxic).

23:05 Pel·lícula - L'atracament del segle
tancar

L'atracament del segle

Basada en fets reals, la pel·lícula explica la història de Marcel Talon, un home que es veu atrapat pel passat i que decideix venjar-se robant una caixa de seguretat d'un banc de Mont-real. El robatori encara es recorda a la ciutat com "l'atracament del segle".

00:50 Pel·lícula catalana - Perquè ningú no oblidi el teu nom
tancar

Perquè ningú no oblidi el teu nom

La Rosa és una jove professora que inicia el curs en un col·legi situat a l'extrarradi de València. Allà entra en contacte amb un alumnat conflictiu que al començament no sap com manegar, i també amb el Jaume, el director de l'escola, un home desencantat que ha après que no es pot ser idealista amb una realitat com la del seu col·legi. Una de les seves alumnes li crida de seguida l'atenció a la Rosa: es tracta de l'Amira, una nena sudanesa que no es relaciona gaire amb el resta de companys. Entre elles es crea una bona relació i això fa que la Rosa descobreixi que la família de l'Amira li vol practicar l'ablació. La Rosa pretén impedir-ho i ajudada pel Jaume intentaran evitar que se li practiqui a l'Amira aquest ritual.

02:10 Invasió - La nació de corbs
02:55 Dinamita - Florero
03:25 Clàssics del cinema - El carrer de la tristesa (v.o.s.)
tancar

El carrer de la tristesa (v.o.s.)

Tot just acabada la primera guerra mundial, la ciutat de Viena viu una època dura: la feina escasseja, la gent passa fam i hi ha assassinats i corrupció. Greta, la filla d'un exoficial, acaba de perdre la feina i busca diners desesperadament per poder sobreviure. Greta viu amb el pare i una germana petita i li lloga una habitació de casa seva al tinent Davis, un oficial americà de la Creu Roja. Malauradament, però, els diners del tinent se n'aniran de pressa perquè el pare de Greta té molts deutes.

04:25 Clàssics del cinema - El gabinet del Dr. Caligari
tancar

El gabinet del Dr. Caligari

Es tracta de la pel·lícula més emblemàtica del cinema expressionista alemany. Un home anomenat Francis explica la història del seu millor amic, Alan. Alan i Francis van a una fira a veure el doctor Caligari, que exhibeix un home somnàmbul. Cesare, el somnàmbul, suposadament pot predir el futur. Quan Alan li pregunta quant de temps ha de viure, Cesare li diu que només viurà fins a l'albada. La predicció s'acompleix i Alan és assassinat. Cesare esdevindrà el principal sospitós del crim.

05:30 Clàssics del cinema - El nostre poble
tancar

El nostre poble

El senyor Morgan ens explica com ha estat la vida a Grovers Corners, una petita ciutat de New Hampshire, del 1901 al 1913. Durant aquests 12 anys hi han passat coses importants: naixements, casaments, defuncions, etc. El film es centra en les família dels Gibbs i dels Webb, a partir del moment que George Gibbs, el fill del metge, fa la cort a Emily Webb, la filla del director del diari local.