Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
10:00 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Bremen: l'Ajuntament i Rotllà. Caixa forta de la llibertat civil. Alemanya
10:15 Champions Magazin
10:44 Automobilisme - 3a sessió entrenaments lliures G. P. d'Espanya
12:10 Travelogue of masterpieces
12:21 Planetari
12:21 Exploradors d'avui - Els huaranis
12:53 Extraordinary dogs - Els misteris de la curació. primera part
13:21 Automobilisme - Qualificació del G. P. d'Espanya
15:11 Telenotícies migdia
16:18 Tarda de cine - Els protectors
tancar

Els protectors

L'any 1897, a l'Oest llunyà, el vaquer Print Ritter decideix tenir el seu propi ranxo, però, per aconseguir els diners que li falten, ha de dur 500 cavalls des d'Oregon fins a Wyoming. Li demana al seu nebot Tom Harte que l'acompanyi i l'ajudi en aquest llarg viatge.

19:30 Rex - Cap. 68 Joguines assassines
20:22 El Gran Dictat
21:00 Telenotícies vespre
21:50 El partit - Reial Societat - Getafe
00:04 Esport Club
01:06 Pel·lícula - Rates 2: tornen!
tancar

Rates 2: tornen!

Tres anys després del malson de Frankfurt, els supervivents de les rates es reuneixen per celebrar el casament d'Axel. Mentre fan el comiat de solter, una noia apareix morta a la banyera. Les ferides que presenta semblen mossegades de rata.

02:42 El partit - Reial Societat - Getafe
04:27 Videoclips catalans - MINE! Fumar
04:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:04 Cinema d'Àsia - Iran
07:56 Arquitectures - La Piràmide del Faraó Djoser a Sakkara
09:14 Canta y no llores - Canta y no llores
tancar

Canta y no llores

Aquest documental ens introdueix al món dels mariachis. A través de diferents grups més o menys famosos, de ciutat i del camp, el programa arriba fins als orígens d'aquesta música popular. Descobrirem d'on provenen els seus costums i acompanyarem els músics en la seva vida diària. Una part del programa està dedicada als corridos, una forma de cançó popular que es va originar en la revolució mexicana.

10:12 Nydia - Percussions Corporals & Luthier Reparador Joan Jordi Beumala
tancar

Percussions Corporals & Luthier Reparador Joan Jordi Beumala

Quants i quins ritmes podem crear fent picar les mans o picant-nos el tòrax? Cada vegada hi ha més practicants de percussió corporal, una tècnica que descobrim amb la professora Neus Fernández i la companyia Perkimba i els percussionistes Ferran Samper i Albert Martín.

10:38 Rodasons - Pep Gimeno "Botifarra" (2a part)
tancar

Pep Gimeno "Botifarra" (2a part)

El 21 de gener, el XXIV Festival Tradicionàrius i el nou cicle Bandautors van posar-se d'acord per organitzar conjuntament un doble concert al Petit Palau de la Música de Barcelona, on van intervenir dos dels intèrprets amb més projecció de la música tradicional valenciana: Miquel Gil i Pep Gimeno "Botifarra". Amb aquest atractiu cartell, el "Rodasons" dóna inici a la temporada d'emissions de concerts enregistrats amb unitat mòbil.

11:06 De prop - Quimi Portet
tancar

Quimi Portet

Quimi Portet (Vic, Osona, 20 d'octubre del 1957) és, sens dubte, l'artista català més transversal amb més de trenta anys de carrera. Es va iniciar en grups de la seva Osona natal (The Kilimanjaro's, The Dumpers, Kul de Mandril), va passar per Los Rápidos, Los Burros, i va arribar a fundar El Último de la Fila, el grup amb què va assolir un èxit enorme a tot l'estat al llarg dels anys 80 i 90.

12:13 Sputnik - "Bob Marley & the wailers:Catch a fire"
12:15 Sputnik - Bob marley and the wailers - catch a fire
tancar

Bob marley and the wailers - catch a fire

Sputnik us ofereix una nova entrega de la sèrie documental Classic Albums, amb Catch A Fire de Bob Marley. Amb aquest disc de The Wailers, Marley es va a donar a conèixer a tot el món. Publicat ara fa 30 anys, aquest disc va convertir el reggae en un fenomen d'abast mundial gràcies a un so assequible i atractiu per al públic del rock.

13:04 Sputnik - "Bob Marley & the wailers:Catch a fire"
13:06 Concert Mishima al palau - + info
tancar

+ info

El 33 emet el concert que el grup Mishima va oferir el 6 de març al Palau de la Música de Barcelona, per presentar el seu disc "Ordre i aventura". Un concert magnífic en què els Mishima van deixar ben clar que són una de les apostes més serioses i consolidades del pop català actual.

14:31 TR3S C
14:42 Els cranis misteriosos de les Palau - Els cranis misteriosos de les Palau
15:33 Món natural - Escurçons mortals
tancar

Escurçons mortals

Fins i tot a l'Àrtic hi ha perill de topar-se amb una serp verinosa. Aquests rèptils causen moltes morts cada any i els verins que inoculen al mossegar provoquen paràlisi nerviosa, necrosi dels teixits i, si no es disposa d'antídot, la mort i tot.

16:29 A fons - Florida, EUA
16:52 Batecs de natura - El projecte orenetes
16:59 Segle XX - La nit dels vidres trencats
tancar

La nit dels vidres trencats

La majoria dels historiadors ho consideren la línia vermella, la divisòria que separa, per un costat, les mesures antisemites promulgades pels nazis des de la seva arribada al poder, el 1933, i per l'altre la violència sistemàtica i oficial que es convertiria aviat en l'Holocaust. Aquella línia vermella va ser la Nit dels Vidres Trencats, la Reichkristallnacht del novembre de 1938, i a explicar-la amb l'ajut de testimonis directes.

17:03 Segle XX - La nit dels vidres trencats
17:52 Dies de transició - La lluita de les dones
tancar

La lluita de les dones

L'any 1976 ja havia mort Franco, però les dones encara podien anar a la presó i perdre la custòdia dels fills si el marit les acusava d'adulteri. La dona, i molt especialment la dona casada, era un zero a l'esquerra. No podia obrir un compte corrent sense el permís del marit. En moltes empreses es veia obligada a deixar la feina quan es casava. La pàtria potestat dels fills era només del pare. I hi havia professions, com la de jutge, que li estaven vetades.

18:25 Dies de transició - "Cas Huertas". Llibertat d'expressió.
tancar

"Cas Huertas". Llibertat d'expressió.

Juny de 1975. El periodista Josep M. Huertas publica un article al diari "TeleXprés" sense saber que li havia de canviar la vida. El reportatge feia un repàs de la vida sexual dels barcelonins, des dels anys 20 fins als 70. Sense cap pretensió d'escandalitzar. Però Huertas va escriure que alguns "meublés" estaven en mans de viudes de militars i això va provocar un terratrèmol dins la institució armada.

18:57 Dies de transició - El "destape"
tancar

El "destape"

El 2 de setembre del 1976, la revista "Interviú" desafia la censura i s'atreveix a treure, per primer cop en portada, una dona completament despullada. L'atreviment és doble, perquè aquesta dona és Marisol, que havia estat la nena mimada del règim i la nòvia de tota una generació.

19:28 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

L'Aurora és una dona apassionada que viu en un barri obrer de Barcelona. Des de fa deu anys, cada matí es vesteix amb quatre draps, agafa un carro de la compra i un pal de ferro i surt al carrer a remenar els contenidors i a recollir tot el que troba: roba, aliments, electrodomèstics, mobles... Ho emmagatzema a casa i ho reparteix entre els pobres del barri. Ha ajudat la majoria de famílies d'immigrants que han arribat al barri els últims anys. L'Aurora està casada i el seu marit, el José Luis, treballa en un magatzem etiquetant roba. Ell no tan sols accepta les activitats de la seva dona: també l'ajuda a fer caritat sempre que té temps lliure. L'Aurora ha viscut el rebuig social i sobretot el de la seva família, però ella és una lluitadora nata.

19:39 Generació Digital - + info
tancar

+ info

Al "Generació Digital" mostraran la faceta més digital del director i actor Àngel Llàcer, que confessarà quina és la raó per la qual utilitza les xarxes socials. Amb ell parlaran d'alguns videojocs i cantaran al conegut Singstar, mentre ens dóna algun consell per lligar. Els trolls, uns personatges poc tractats, seran al centre del tercer programa.

20:05 quèquicom - Defensant les dents
tancar

Defensant les dents

Amb el títol "Defensant les dents", el programa científic del 33 explicarà amb un reportatge de Pere Renom i Cari Pardo, què cal fer per lluitar contra un dels grans enemics de la salut de les dents: la càries. La càries és una perforació de l'esmalt produïda per l'àcid dels bacteris bucals i és, també, de les amenaces principals de les nostres dents. És per això que l'hem de prevenir des de ben petits.

20:35 quèquicom - El pa que s'hi dóna
tancar

El pa que s'hi dóna

Aquest any la farina procedent del blat espanyol ha estat de pèssima qualitat pel seu baix contingut en gluten i una elevada propensió a la colonització per fongs. Els elaboradors han pogut compensar aquests defectes barrejant-la amb farina d'importació, de manera que el pa que es comercialitza no en patirà les conseqüències. Quèquicom investiga quins són els paràmetres de qualitat del pa amb els experts de Laboratoris Girona.

21:02 Sense ficció - El final de l'espera
tancar

El final de l'espera

Una coproducció de Televisió de Catalunya amb Inicia Films i ITVS (Estats Units) amb el amb el suport de l'ICIC i de la Junta de Comunitats de Castilla-La Mancha. A Uclés, província de Conca, l'estiu de 2006, s'ha acabat d'exhumar la primera fossa comuna d'una presó franquista. Supervivents de la repressió, familiars de les víctimes i joves de la comarca reflexionen sobre el que va succeir i sobre el que suposarà per a les seves vides un esdeveniment tardà, però necessari.

21:56 Loto 6/49
22:00 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana, a "Cinema 3": Veurem un especial Festival de Canes: entrevistes a Woody Allen i a Owen Wilson per "Midnight in Paris", Brad Pitt parla de "The tree of life", l'última pel·lícula de Terrence Malick, grans directors en competició: parlem dels germans Dardenne, d'Aki Kaurismäki, de Nani Moretti, Lars Von Trier... Estrena mundial a Canes de "Piratas del Caribe: en mareas misteriosas". Roda de premsa amb Johnny Depp i Penélope Cruz.

22:46 Sala 33 - El joc del penjat
tancar

El joc del penjat

Girona 1989. Sandra i David són amics i companys d'aventures des de l'infància. Quan arriben a l'adolescència, sembla que la seva amistat derivi en una relació més profunda, però un esdeveniment imprevisible els sacseja brutalment a cadascú per separat, alterant el curs que segueixen les seves vides.

00:56 Sala 33 - Gear school
01:06 Filmoteca 33 - Funny games (v.o.s.)
tancar

Funny games (v.o.s.)

Anna, Georg i el seu fill Georgie passen uns dies de vacances en una caseta a la vora d'un llac. Uns nois que s'estan a la casa del costat aconsegueixen entrar a la seva finca i començarà un malson per a la família.

02:50 Nydia - Percussions Corporals & Luthier Reparador Joan Jordi Beumala
tancar

Percussions Corporals & Luthier Reparador Joan Jordi Beumala

Quants i quins ritmes podem crear fent picar les mans o picant-nos el tòrax? Cada vegada hi ha més practicants de percussió corporal, una tècnica que descobrim amb la professora Neus Fernández i la companyia Perkimba i els percussionistes Ferran Samper i Albert Martín.

03:17 Rodasons - Pep Gimeno "Botifarra" (2a part)
tancar

Pep Gimeno "Botifarra" (2a part)

El 21 de gener, el XXIV Festival Tradicionàrius i el nou cicle Bandautors van posar-se d'acord per organitzar conjuntament un doble concert al Petit Palau de la Música de Barcelona, on van intervenir dos dels intèrprets amb més projecció de la música tradicional valenciana: Miquel Gil i Pep Gimeno "Botifarra". Amb aquest atractiu cartell, el "Rodasons" dóna inici a la temporada d'emissions de concerts enregistrats amb unitat mòbil.

03:45 Lina Font, personatge polièdric - Lina Font, personatge polièdric
tancar

Lina Font, personatge polièdric

Aquest documental proposa una mirada personal sobre la primera dona crítica d'art a l'estat espanyol i té com a punt de partida l'escultura que Àngel Camino està fent per al municipi de Begues (Barcelona). També parla de la col·lecció d'art de l'Ajuntament de Begues i de la persona que va fer la donació d'aquest fons, la crítica d'art i poetessa Lina Font.

04:09 Cinema d'Àsia - Iran
05:51 RITMES
05:51 Ritmes.clips - MANEL. Dona estrangera
05:55 Ritmes.clips - LOS REBELDES: Made in Spain
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - LAX'N'BUSTO. Que boig el món
06:03 Ritmes.clips - SÓLO RE. Lejos de tí
06:07 Ritmes.clips - RAUXA. Por la calle va José
06:13 Els animals més letals del món - L'Amèrica del Nord
Progrmació BD ....
07:17 Rovelló - Els gossos rodamons
tancar

Els gossos rodamons

En aquest episodi, el Rovelló es tornarà a trobar amb dos vells coneguts seus... No us en recordeu? Si són els dos gossos que hi havia a la botiga d'animals on van venre el Rovelló! Els dos gossos són uns penques i s'aprofiten de la bons fe del gosset... I el Rovelló, bona fe com és, provarà de trobar-los de totes totes una casa on puguin viure...

07:41 Rovelló - Teoria o pràctica
tancar

Teoria o pràctica

Fins ara, el Rovelló ho ha après tot amb la pràctica... Amb la pràctica, ha après que no totes les persones que semblen simpàtiques ho son realment... O que l'amor és bonic... Bonic, de vegades... En aquest episodi, el Rovelló aprendrà que, a més de la pràctica, per anar per la vida fa falta la teoria, fa falta saber el que diuen els llibres...

08:06 De què va? - Un petó de mandarina
tancar

Un petó de mandarina

El primer dia d'escola de la Vanina, el Tavi ja veu que és una nena especial i se n'enamora de seguida. Però, com s'ho farà, un nen tan normal com ell, per acostar-se a una noia tan extraordinària?

08:16 Les Tres Bessones - Les tres bessones a l'espai
tancar

Les tres bessones a l'espai

Les Bessones senten l'anunci d'un viatge que faran els fills dels astronautes que estan voltant per l'espai. Aprofitant tres baixes d'última hora s'hi apuntaran i s'adonaran que l'ambició no té límits, ni a l'espai intergalàctic.

08:40 Les Tres Bessones - Ullal blanc
tancar

Ullal blanc

Les tres germanes apareixen enmig d'un bosc nevat d'Alaska. És un paisatge fascinant i l'Anna la Teresa i l'Helena en queden meravellades. Però molt aviat es trenca l'encís, quan apareixen quatre llops ferotges. Per sort, intervé l'Ullal Blanc, un gos valent i decidit que salva les tres bessones.

09:07 mic 3
09:07 Elias, el vaixell remolcador - La festa al port del Iot
09:20 Els cap de drap - Els Jocs Olímpics dels caps de drap
09:29 L'hora del Timmy - El Timmy no es vol banyar
09:48 Doraemon - Els estalvis / El vigoritzador de carpes / El gas marí
10:12 Doraemon - Les festes noves / El gas insonoritzador / Les ales de papallona
10:33 Doraemon - El rescat d'en Kurobei / Els túnels de l'ultra espai / La targeta direccional
10:58 Els pingüins de Madagascar - El pingüí, a la foto ha de sortir / El fraret danès
tancar

El pingüí, a la foto ha de sortir / El fraret danès

El Recluta encara no se'n sap avenir! Aquest any no l'han triat a ell per sortir a la foto de la portada del prospecte del zoo! D'entrada, sembla que hi sortirà en Mort. Si en Bada i en Bing no ho impedeixen, esclar! Per cert, avui coneixerem en Hans, el fraret més mortal de Dinamarca, l'arxienemic del Capità! T'ho perdràs?!

11:24 Els pingüins de Madagascar - L'esquirol roig / Ja era hora!
tancar

L'esquirol roig / Ja era hora!

En Boc Rocdur, l'heroi pingüinià més famós d'Amèrica, ha convençut tot el zoo que l'Equirol Roig és l'enemic número U de tots els pingüins. El Recluta és l'únic que sap la veritat... i el que ha de convèncer tots els altres! Com s'ho farà?! Més tard, en Kowalski amenaçarà tothom de partir en dos el contínuum espai-temps. Avui pot passar de tot!

11:45 Els pingüins de Madagascar - Pam, patapam! / El casc
tancar

Pam, patapam! / El casc

En Rico, de cop i volta, s'ha posat a les ordres del rei Julien i ha començat a solucionar-li tots els problemes a base de patapams! Ara la feinada serà aturar-lo! Comença l'Operació Recuperem en Rico! No t'ho perdis! Més tard, en Julien robarà l'últim invent d'en Kowalski: un casc que fa realitat tot el que penses! Ja es poden anar preparant els pingüins!

12:11 Fanboy i Chum Chum - El cementiri de mascotes digitals / El Fanboy fa pudor
tancar

El cementiri de mascotes digitals / El Fanboy fa pudor

En Fanboy i en Chum Chum apaguen, sense voler, el gat digital de la Yo. Per mirar de fer reviure'l, l'enterren al cementiri de mascotes digitals, cosa que fa que es converteixi en un zombi digital aterrador!! En Fanboy no vol banyar-se i va tan brut que el seu vestit, el Tuf, pren vida. Tot és genial, fins que el Tuf mostra la seva cara més bruta... En Fanboy ha de trobar una manera de fer que el seu vestit torni a estar ben net!

12:33 Fanboy i Chum Chum - Jo, Fanbot / El Refri, el monstre gelat
tancar

Jo, Fanbot / El Refri, el monstre gelat

En Fanboy està desesperat perquè té un examen important! I com que no les té totes per aprovar, decideix intercanviar-se el cervell amb un robot. Però quin cervell hauria de fer l'examen? Durant una onada de calor de l'estiu, els dos amics descobreixen que la màquina dels Fresqui Frigi Fred s'ha quedat seca. Dependrà d'en Fanboy i en Chum Chum que el Refri, el monstre gelat, es recuperi...

12:55 Fish & chips
13:30 Iron Man: les aventures de l'Home de Ferro - Relats de suspens. Primera part
13:51 Iron Man: les aventures de l'Home de Ferro - Relats de suspens. Segona part
14:16 Espies de veritat - Espies i futbol
14:42 Espies de veritat - Espies al camp
15:03 Espies de veritat - El lladre més guapo de tots
15:28 Els Dalton - La reencarnació
15:35 Els Dalton - En Joe el funànmbul
15:41 Els Dalton - Els Dalton a la jungla
15:48 Els Dalton - El fill de la jungla
15:58 Bugs Bunny - La conilleta vermella i els tres porquets
16:05 Bugs Bunny - Conill a la carta
16:13 Bugs Bunny - El conill equip
16:20 Bugs Bunny - El conill sonat
16:32 El xou del Correcamins - Ves que van, van, van! / Com gat i gossos/ Amb la llana al clatell
16:57 Els Tom i Jerry petits - Els robacases / La meva zebra i jo / El retorn d'en Dakota Droopy
17:24 mic 3
17:24 Els cap de drap - Històries de por a la vora del foc
17:31 Els cap de drap - Avui plourà molt
17:41 La Franny i les sabates màgiques - Tòtem tort
17:54 L'hora del Timmy - El Timmy i els sorolls
18:09 Glumpers - Problemes digestius
18:12 Suckers - Carabasses
tancar

Carabasses

El Travis vol fer una carbassa terrorífica per celebrar el Halloween i el que acaba fent por és ell mateix!

18:17 Els pingüins de Madagascar - El perill porta capa / Operació dormir
tancar

El perill porta capa / Operació dormir

El Capità està convençut que els còmics de superherois que han anat a parar a les mans del Recluta són un perill. I ben aviat descobrirem que té tota la raó del món! Avui va de superherois... i de supermalvats, és clar! Més tard, el Capità començarà a sospitar que el Recluta s'ha convertit en un agent doble i que s'ha passat al bàndol dels lèmurs. I si fos veritat?!

18:39 Els pingüins de Madagascar - Operació: canvi de veí / Els superagents
tancar

Operació: canvi de veí / Els superagents

Els pingüins estaven tips de les festes constants i eixordadores dels lèmurs i, finalment, han aconseguit que els traslladin al zoo infantil. El que no sabien era que el nou veí seria en Roger! Ni s'ho imaginen, el que els espera! Més tard, se n'aniran d'aventura a les profunditats de l'oceà, a la recerca d'un tresor submarí! Els hi acompanyes?!

19:05 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Unes obres al clavegueram de la ciutat podrien fer que es descobrís el secret del Club dels Caçamonstres, i la nau espacial que tenen enterrada a sota del jardí de la Cathy! Més que res perquè els treballadors són àliens que tenen com a objectiu acabar amb el Club! A més, hi ha una llegenda que diu que pel clavegueram hi volta un fantasma!

19:27 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

El senyor Smith ha encomanat una missió molt delicada al Club dels Caçamonstres: fer-se càrrec de la pedra de l'oblit, que esborra tots els records de les persones que la toquen. Resulta que el Glor Glanamour, el perillós lladre alienígena, ha jurat robar-la per esborrar els records de tot el món, perquè oblidin tots els seus crims. Seran capaços d'aturar-lo, sense patir cap amnèsia?!

19:53 Marsupilami - A alguns els agrada verd
20:17 Marsupilami - Empresonats a la selva
20:44 Tom i Jerry - El cosí poruc
20:51 Tom i Jerry - Energia tom-ica
20:57 Tom i Jerry - Touche petit gat
21:03 Tom i Jerry - Dos petits indis
21:10 Tom i Jerry - Caricatura d'un ratolí
21:17 Tom i Jerry - Aquesta és la meva mama
21:23 Tom i Jerry - Munti-s'ho vostè mateix
06:01 mic 3
06:01 La ciutat dels poppets - El cranc Chester
06:13 Megaminimals - El joc dels cubs
06:19 Tork - Fem teatre
06:27 L'aneguet lleig i jo - Cap. 13 El cosinet Jimmy
tancar

Cap. 13 El cosinet Jimmy

La Terri, la germana d'en Ratso, ha amenaçat de quedar-se a viure al corral amb el trapella del seu fill, en Jimmy! En Ratso, però, ha tingut la idea de quedar-se uns quants dies en Jimmy per veure si el pot redreçar. El problema és que aquest parell de trapelles s'entenen molt bé i en Lletget, que comença a estar-ne una mica gelós, també s'hi ha apuntat, a fer el trapella!

06:50 L'aneguet lleig i jo - Cap. 14 Apocalipsi al corral
tancar

Cap. 14 Apocalipsi al corral

En Ratso, que es queixa que no hi ha ningú al corral amb prou imaginació per fer bromes el Dia dels Innocents, ha decidit demostrar que si li diuen el Rei de les Innocentades, és per alguna cosa. I ja saps que quan en Ratso s'hi posa, no hi ha qui l'aturi! Ni els fantasmes que corren pel corral... que tothom està convençut que són de veritat!

Progrmació BD ....
21:30 Crackòvia - Cap. 104 Crackòvia
tancar

Cap. 104 Crackòvia

En aquesta edició, Guardiola s'emporta tot l'equip a Montserrat per intentar allunyar-se de l'eufòria blaugrana regnant i preparar-se per la final de Wembley. Es descobrirà si els monjos de Montserrat estan tan aïllats de l'actualitat barcelonista com a Guardiola li agradaria. La celebració blaugrana pel títol de lliga també és protagonista del programa.

22:06 Comedy Inc.
22:35 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El programa d'humor "APM?" mostrarà l'Homo APM? celebrant la lliga a la rua del Barça i al Camp Nou i com els jugadors blaugranes el van deixar ben moll de cervesa. L'actor català David Janer, d'"Águila Roja", explicarà com veu la tele a la "Televisió és Cultura". Hi haurà un homenatge a Tomás Roncero amb el tràiler de "Thorcero", una segona edició de "Big Bang Theory", el repàs de l'actualitat en el "Deformatiu" i un ball amb la "Tothomfonia".

23:08 Little Britain
23:41 El nan roig - Cap. 35 Planeta Rimmer
00:11 Els informàtics - Des de l'infern
00:35 The inbetweeners - Cap. 16 Trip to Warwick
01:01 Crackòvia - Cap. 104 Crackòvia
tancar

Cap. 104 Crackòvia

En aquesta edició, Guardiola s'emporta tot l'equip a Montserrat per intentar allunyar-se de l'eufòria blaugrana regnant i preparar-se per la final de Wembley. Es descobrirà si els monjos de Montserrat estan tan aïllats de l'actualitat barcelonista com a Guardiola li agradaria. La celebració blaugrana pel títol de lliga també és protagonista del programa.

01:36 Comedy Inc.
02:05 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El programa d'humor "APM?" mostrarà l'Homo APM? celebrant la lliga a la rua del Barça i al Camp Nou i com els jugadors blaugranes el van deixar ben moll de cervesa. L'actor català David Janer, d'"Águila Roja", explicarà com veu la tele a la "Televisió és Cultura". Hi haurà un homenatge a Tomás Roncero amb el tràiler de "Thorcero", una segona edició de "Big Bang Theory", el repàs de l'actualitat en el "Deformatiu" i un ball amb la "Tothomfonia".

02:37 Little Britain
03:10 El nan roig - Cap. 35 Planeta Rimmer
03:39 Més Dinamita - Cap. 7 Gent amb fums
tancar

Cap. 7 Gent amb fums

La nova cultura dels marginats que es veuen obligats a sortir al carrer per fumar.

04:05 Crackòvia - Cap. 104 Crackòvia
tancar

Cap. 104 Crackòvia

En aquesta edició, Guardiola s'emporta tot l'equip a Montserrat per intentar allunyar-se de l'eufòria blaugrana regnant i preparar-se per la final de Wembley. Es descobrirà si els monjos de Montserrat estan tan aïllats de l'actualitat barcelonista com a Guardiola li agradaria. La celebració blaugrana pel títol de lliga també és protagonista del programa.

04:36 Little Britain
05:04 Comedy Inc.
05:26 Imp - Lasagna
05:29 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El programa d'humor "APM?" mostrarà l'Homo APM? celebrant la lliga a la rua del Barça i al Camp Nou i com els jugadors blaugranes el van deixar ben moll de cervesa. L'actor català David Janer, d'"Águila Roja", explicarà com veu la tele a la "Televisió és Cultura". Hi haurà un homenatge a Tomás Roncero amb el tràiler de "Thorcero", una segona edició de "Big Bang Theory", el repàs de l'actualitat en el "Deformatiu" i un ball amb la "Tothomfonia".