Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
09:00 Signes dels temps - + info
tancar

+ info

L'Església celebra el Dia del Seminari, una jornada que té per objectiu potenciar les vocacions sacerdotals. Preparar-se per ser capellà exigeix anys d'estudis eclesiàstics i un clar discerniment de la vocació. "Signes dels temps" emet un reportatge sobre el Seminari Conciliar de Barcelona que inclou el testimoni de dos joves que expliquen perquè han optat pel sacerdoci.

09:47 Les costes d'Europa des del cel
09:54 Planetari
09:54 França per la costa - La Volta a Còrcega
10:55 Els déus perduts - Els Egipcis
11:26 Buscant La Trinca - + info
tancar

+ info

La gala d'avui té com a convidat el cantant Sergio Dalma. La cançó col·lectiva d'aquesta setmana és "El fado de l'enfadós". El Sergi, el Marc i el David, interpretaran "Visca tot el diccionari"; L'Antonio, el Benjamí i el Quim, "Califa", i el Didac, l'Òscar i el Joan, "El concert". Els Mainats cantaran "Em descontrolen les neurones"; els Tonis, "El baró de bidet", i els Miquel Àngels, "Tots som pops".

13:11 Crackòvia - Cap. 59
tancar

Cap. 59

TV3 presenta "Crackòvia", una visió de l'actualitat esportiva a través del gag. En aquesta edició, s'estrena la secció "1 contra 1", en la qual un personatge real s'enfronta al seu personatge de ficció en un peculiar qüestionari. Carles Puyol es veurà les cares amb l'altre Carles Puyol (Jordi Rios).

13:45 Polònia - + info
tancar

+ info

En aquesta edició, el programa visitarà la seu d'Endesa, acompanyats dels alcaldes gironins. Mentrestant, José Montilla (Sergi Mas) i el seus companys de govern assajaran un nou pla d'emergències... per si les mosques. I amb ànims de recuperar el seu tarannà conciliador, José Luis Rodríguez Zapatero (Queco Novell) pactarà amb tothom, literalment. D'altra banda, Artur Mas (Bruno Oro) s'engrescarà amb els últims sondejos electorals.

14:16 Tot un món - Salut universal
tancar

Salut universal

Les malalties tractades a països com Colòmbia i Mèxic o a Espanya no són el mateix. Així ho expliquen la doctora Muñoz, psiquiatra, i la doctora Quintero, pediatra, les quals formen part d'un equip mèdic que treballa amb nens que tenen càncer a l'hospital de Sant Joan de Déu. Al reportatge expliquen les diferències entre sistemes sanitaris, com a conseqüència dels recursos econòmics, i asseguren que possiblement l'única semblança és el suport social.

14:30 Telenotícies migdia
15:38 APM? Extra - + info
tancar

+ info

El programa d'humor de TV3 "APM? Extra" presenta un rànquing de cuiners mediàtics. Uns personatges bastant particulars. El programa revisarà un clàssic del cinema de terror, "Malson a Elm Street", a la secció "Clàssics APM?" i mostrarà el "Tràiler" de "500 días juntos", una comèdia romàntica d'aquelles que ve de gust mirar els diumenges a la tarda.

16:37 Tarda de cine - Què més pot passar?
tancar

Què més pot passar?

Es tracta d'una comèdia protagonitzada per un lladre que usa mètodes molt sofisticats anomenat Kevin Caffery. Kevin intenta robar a la casa de Max Fairbanks, un home de negocis multimilionari, però Max el descobreix. A més, els papers s'inverteixen i és Max qui acaba prenent l'anell de promès a Kevin, que ben aviat buscarà recuperar la joia i també la revenja amb l'ajuda d'uns quants col·legues.

18:21 Supernanny - La família Nitti
tancar

La família Nitti

Darren, de 10 anys, Matthew, de 8, Devin, de 6 i Jared, de 4, són tan violents que es deixen marques i cicatrius entre ells i a la mare, Lisa. Ella no sap com posar drets els nens sense recórrer sempre a l'enuig i les amenaces de trucar John, el seu xicot, que per domesticar les quatre feres els intimida. Els menjars, els viatges en cotxe i l'hora d'anar a dormir són tragèdies constants.

19:12 Quin país - Cap. 21
19:52 Export.cat - Cap. 3 Gastronomia catalana
tancar

Cap. 3 Gastronomia catalana

L'embranzida que està agafant la gastronomia catalana arreu del món és un fet més que demostrat. A través del programa de Lectors organitzat per Prodeca, veurem com tres estudiants americanes es submergeixen en la nostra cuina, acompanyades pels professionals de la Fundació Alícia. A Nova York, el Culinary Institute of America convida el prestigiós xef Rafa Peña per conèixer més d'aprop un tipus de cuina que captiva als ciutadans d'arreu del món.

20:23 El Gran Dictat
21:00 Telenotícies vespre
21:50 30 minuts - Made in India
tancar

Made in India

Abordem una qüestió poc coneguda: el paper de l'Índia com "la fàbrica de nens del món". L'Índia és un dels pocs països que autoritza obertament a pagar mares de lloguer. O, més ben dit, úters de lloguer. Són moltes les parelles occidentals i de tot el món amb problemes per tenir criatures que viatgen fins a l'Índia per aconseguir, per un preu sensiblement inferior al d'altres indrets, que una dona del país desenvolupi l'embrió fecundat "in vitro" a partir de l'òvul i de l'esperma de la pròpia parella.

22:24 Ventdelplà - Cap. 348
tancar

Cap. 348

L'Elena, antiga amiga - i parella - de la Isabel, es presenta al Tramuntana i li planta un petó als llavis davant la sorpresa de tothom. El Jaume coneix l'Elena i, tot i que queda una mica sorprès per les maneres de la dona, troba ben normal que s'estigui uns dies a Cal Brinco. L'Elena també se sorprèn que la Isabel estigui casada amb un home com el Jaume. La Teresa i l'Àlex demanen ajuda a l'Ajuntament després d'haver perdut un dels seus finançadors de la casa d'acollida, però la Isabel els hi diu que no s'hi pot fer res. Desesperats, recorren a Monràs, que, com que se sent culpable, els dóna diners dels seus comptes personals. La Isabel rep una oferta per ser candidata al Parlament en les pròximes eleccions autonòmiques i diu al Jaume que s'ho pensarà. La Isabel vol dedicar uns diners de Cultura a l'edició d'una guia de Ventdelplà i manipula la Mònica fent-li creure que així incentivarà la cultura. La Mònica s'adona aviat que el que vol la Isabel té més a veure amb la propaganda electoral que no pas amb la cultura. La Teresa i l'Àlex reben una nova dona a la casa d'acollida, la Neus, que encara té molta por del seu marit. La dona no triga a rebre una nova amenaça i explica a la Teresa els mals moments que va viure. Dins la seva bossa, la Neus hi amaga una arma. El Ramon es presenta a casa del Monràs, que l'acull sense vacil·lar. La Berta no ho veu de bon ull, però el Monràs li explica que deu la vida a aquest home. La Berta amaga a la Dora l'autèntica procedència del nou hoste. El Monràs porta al Ramon a les granges, cosa que no entusiasma al Jordi. El Ramon treballa molt. De fet, treballa tant que per culpa d'això acaba cometent un error. El Paco no vol que el seu fill convisqui amb el Ramon i la Berta li dóna suport. La Nuri i el Jordi tenen problemes per combinar els seus horaris i poder ser amb el nen. El Julià s'ofereix per fer de cangur i la Nuri, tot i que no ho veu clar, acaba acceptant. Al Julià se li trenca el pot de la llet i l'Enric està a temps d'advertir-lo que un setmesó no pot prendre llet de farmàcia. El Rafa descobreix que el Ramiro l'ha apuntat a un concurs de TV3 sense consultar-l'hi. La Mònica, que intueix les autèntiques raons del Ramiro, el repta a anar-hi. El Rafa acaba accedint, però amb la condició que la Mònica també hi vagi. El Ramiro queda una mica decebut en veure que el seu fill no insisteix quan la Marcela proposa que sigui ell el tercer concursant. La decepció augmenta quan sent com el Rafa proposa al Llibert d'anar-hi.

23:48 Pel·lícula - Servei de companyia
tancar

Servei de companyia

Byron és un novel·lista que no té gaire èxit. El seu darrer treball no és acceptat per les editorials i aviat es troba ple de deutes. Arran d'això, el seu matrimoni amb Dena també se'n ressent. Aleshores un home elegant i misteriós li proposa que treballi per a ell en una agència d'acompanyants masculins, a canvi de molts diners.

01:27 Parlament - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana s'ha posat punt final a la comissió d'investigació de l'incendi d'Horta. Els diferents grups parlamentaris han coincidit a elogiar la feina dels professionals, i a reconèixer que hi va haver mancances i que calen millores. També s'ha parlat de responsabilitat a la Comissió de Treball. El grup de Convergència i Unió ha sotmès la consellera Mar Serna a una bateria de preguntes que han qüestionat la capacitat de previsió i reacció del govern davant de la crisi i l'augment de l'atur.

01:49 Pel·lícula - Els problemes creixen: el retorn dels Seaver
tancar

Els problemes creixen: el retorn dels Seaver

Ara que els fills de la família Seaver han marxat de casa, Jason i Maggie, els pares, volen jubilar-se i vendre la casa. Cadascun dels fills té la seva pròpia idea sobre la venda de la casa: Mike i Carol miren d'impedir-ho, mentre que Ben necessita que es vengui, ja que n'és l'agent immobiliari. Enmig d'aquesta situació, Chrissy, la filla petita, torna a la casa familiar perquè l'han desallotjada del seu apartament.

03:13 Videoclips catalans - JORDI BOIXADÓS. Desperta't en mi
03:16 Videoclips catalans - THE PINKER TONES. Working bees
03:20 Videoclips catalans - MANEL. Dona estrangera
03:25 Videoclips catalans - JAUMET. El consol està tot mort
03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Els 60 animals més perillosos del món
07:28 Els 60 animals més perillosos del món
08:00 Mediterrània submarina - Les meravelles del Mediterrani
08:25 Travelogue of masterpieces
08:35 L'Ànima del 33
08:45 Clàssica - Transcripcions: Cor Accentus (cap. 1)
tancar

Transcripcions: Cor Accentus (cap. 1)

"Transcripcions" és el nom d'aquesta excepcional producció del Cor Accentus. Les obres de Mahler, Ravel, Wagner, Schubert i Barber són interpretades pel cor en unes acurades transcripcions fetes expressament per a ells. El Cor de Cambra Accentus és un grup professional de 32 cantaires.

09:40 Rodasons - + info
tancar

+ info

Després d'haver complert setze anys a la pantalla el programa obre un parèntesi en la seva programació habitual de concerts de música folk per presentar una sèrie d'espais dedicats a tres de les convocatòries musicals més importants que es produeixen a Catalunya i que tenen com a protagonista principal o compartida la música d'arrel.

10:05 RITMES
10:05 Ritmes cat - Folk la música del moment
tancar

Folk la música del moment

El programa d'avui mostra diversos exemples de Folk Contemporani.

10:35 Programa sindical UGT
10:45 Parlament - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana s'ha posat punt final a la comissió d'investigació de l'incendi d'Horta. Els diferents grups parlamentaris han coincidit a elogiar la feina dels professionals, i a reconèixer que hi va haver mancances i que calen millores. També s'ha parlat de responsabilitat a la Comissió de Treball. El grup de Convergència i Unió ha sotmès la consellera Mar Serna a una bateria de preguntes que han qüestionat la capacitat de previsió i reacció del govern davant de la crisi i l'augment de l'atur.

11:05 L'Ànima del 33
11:10 L'Ànima del 33
11:20 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Entrevistes a l'equip d'"El mal ajeno", la primera pel·lícula d'Óskar Santos, produïda per Alejandro Amenábar i protagonitzada per Eduardo Noriega, Belén Rueda i Angie Cepeda. Reportatge de l'estrena juvenil de la setmana "Tensión sexual no resuelta", protagonitzada per Amaia Salamanca. Homenatge a Kurosawa en el centenari del seu naixement. Atenció també a "El libro de Eli", un western apocalíptic amb Denzel Washington i Gary Oldman.

11:50 TR3S C
12:00 World sport - World Sport
12:30 Bàsquet - Suzuki Manresa - DKV Joventut
14:15 NBA.CAT
14:45 Snowboard - Snowboard: Copa del Món Paral·lel Gegant des de La Molina
16:20 Campiones - Cap. 2 Laia Sanz
16:30 Esport Club
17:00 Hoquei patins
18:40 Hoquei patins
18:40 Gol a gol - Gol a gol
19:40 Zona zàping
20:00 Motor a fons
20:30 KM 0 - Km 0
21:00 NBA.CAT
21:30 Hat trick Espanyol
22:00 Hat trick Total - Hat trick Total
22:45 Hat trick Barça
00:00 Champions Magazin - Champions Magazín
00:30 Motor a fons
01:00 Snowboard - Snowboard: Copa del Món de Halfpipe des de La Molina
02:00 Bàsquet - Suzuki Manresa - DKV Joventut
03:30 World sport - World Sport
04:00 Tendències - + info
tancar

+ info

No fa pas tant que una marca de disseny podia garantir l'exclusivitat. Tanmateix, el màrqueting de masses que s'ha fet dels articles de luxe ha disparat l'interès per l'extravagància. Cada vegada més, els consumidors benestants demanen objectes no només ben treballats, sinó també únics. Tornen les coses fetes a mida i amb més força que mai.

04:25 Cuidem el planeta - + info
tancar

+ info

Fundada al segle XI, la universitat d'Oxford és la més antiga del món anglòfon. A la cuina del complex universitari, construïda el 1427, s'està experimentant amb noves maneres de protegir el medi ambient. Un dels projectes consisteix a recollir l'oli de cuina per convertir-lo en biocombustible i provar-lo amb els vehicles de la universitat.

04:50 Cuina passada de rosca - La regata de carbasses
05:10 RITMES
05:10 Ritmes concert - R Hawley (FIB)
tancar

R Hawley (FIB)

Antic guitarrista dels Pulp i col·laborador habitual de Jarvis Cocker, Richard Hawley (Sheffield, UK, 1967) és un dels artistes britànics sorgits dels 90 que ha sabut trobar un territori propi on ha desenvolupat el seu amor a les sonoritats vintage i la seva devoció pel que fa als crooners del rock & roll com ara Roy Orbison o Scott Walker. Després de cinc discos en solitari, és ja un artista indiscutible en el panorama britànic del nou segle.

05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen. En el capítol d'avui veurem a: Daniela Mercury, Bidinte, Mission hispana, Amadou et Mariam, Pirat's sound sistema, Joan Colomo, Goran Bregovic, Malevaje, Cabo San Roque, Luz Casal, Donovan.

06:35 Planeta Terra
06:35 Naturalesa fantàstica - Una vida subterrània extraordinària - Japó: Els talps
Progrmació BD ....
07:14 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Romeu i Julieta
tancar

Les tres bessones i Romeu i Julieta

Les tres bessones apareixen a la Plaça Major de Verona. Viuran les rivalitats dels Montesco i els Capuleto, aquesta vegada explicades a través dels colors de dos equips rivals. L'enginy de les tres bessones farà que la Bruixa Avorrida no se surti amb la seva i la lluita acabi amb un final feliç.

07:37 SamSam - Jocs de nenes, jocs de nens
tancar

Jocs de nenes, jocs de nens

És una mica complicat trobar un joc que agradi tant a les nenes com als nens. La SuperJulieta troba que el monstre-rodeo és un joc cruel i poca-solta. En SamSam, en canvi, troba que jugar als socorristes de l'espai és molt avorrit. A en Pesolet li faria molta gràcies que juguessin tots plegats, però no hi ha manera. I un duel d'insults graciosos? Oi que seria divertit...?

07:43 SamSam - El gegant de Marx
tancar

El gegant de Marx

La SamMare ha començat a separar tot de roba que a en SamSam ja li ha quedat petita. El nostre heroi còsmic està una mica amoïnat, perquè li fa l'efecte que creix massa de pressa. Per això ha decidit trobar la manera d'aturar el seu creixement, abans que es converteixi en un gegant! Potser la solució és anar-se'n a Marx. Diuen que allà la gent creix més a poc a poc...

07:52 Explica'm un conte - La terrible història del FIB
08:02 Lou! - Secretets entre amigues
08:14 Lou! - De qui ha estat culpa?
08:28 mic 3
08:28 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Els nostres amics estan molt contents avui, perquè s'han trobat una càmera! A l'Ava li encanta fer fotos i en vol fer una de tots tres. Però, com s'ho faran?! Necessiten algú que els la faci, algú que entengui de fotografia, algú... com un cargolet molt eixerit que acaben de conèixer! La pega és que va tan a poc a poc que no l'acaba de fer mai, la foto!

08:37 La Franny i les sabates màgiques - Quin cacau!
08:50 Pingu - Qui ajudarà en Pingu?
tancar

Qui ajudarà en Pingu?

Avui en Pingu ha sortit a jugar amb la barca. Però què li passa, a la barca? Què ho fa que s'enfonsa? Sort que cada cop en Pingu és a temps de salvar-la. Bé, fins que arriba un moment que ja no hi arriba i la perd. Qui l'ajudarà, a trobar-la?

09:03 El xai Shaun - L'estel
tancar

L'estel

Avui n'ha passat una de molt divertida. Ha aparegut un estel al camp on pasturen en Shaun i companyia. Que bé que s'ho passaran! Però ja se sap, de vegades els estel es queden embolicats als arbres. Sort que en Shaun està disposat a qualsevol cosa per fer baixar l'estel de l'arbre. Però, com s'ho pot fer...?

09:11 En Leon - Cap. 10 Ral.li safari
tancar

Cap. 10 Ral.li safari

Hi ha un mico que no para de tocar el clàxon d'un jeep que hi ha abandonat a la sabana. En Leon, que ja n'està fins al capdamunt, ha decidit tirar-lo per un penya-segat. El que passa és que el motor s'ha engegat... i ara persegueix el pobre Leon per tot arreu!

09:14 En Leon - Cap. 11 Zzzum-zzzum
tancar

Cap. 11 Zzzum-zzzum

En Leon és capaç de tot i de més per desempallegar-se d'una colla de mosques que li fan la vida impossible. Fins i tot de fer un ridícul espantós! No t'ho perdis!

09:22 Asha - Cap. 18 Temps zero
tancar

Cap. 18 Temps zero

L'Asha intercepta el rellotge que regeix tots els rellotges del món i impedeix que s'endarrereixin a l'horari d'hivern. L'endemà, en llevar-se, s'adona que s'ha aturat el temps: està revivint exactament el que va fer el dia abans. I l'endemà torna a ser exactament igual. I l'altre... Com s'ho farà per tornar els rellotges a l'hora que els correspon?

09:34 Asha - Cap. 19 Quatre pèls
tancar

Cap. 19 Quatre pèls

L'Asha i el Roc experimenten alguns canvis físics propis de l'edat. És que es fan grans! Tots dos es mostren distants l'un amb l'altre, perquè els fa una mica de vergonya parlar d'aquestes coses... Però tenen molt clar que la culpa de tot el que els passa és de les hormones!

09:46 Asha - Cap. 20 Canvis
tancar

Cap. 20 Canvis

Els temors d'en Daniel es confirmen: els seus pares es divorcien. El noi ho encaixa molt malament i reacciona enfadant-se molt amb tots dos. L'Asha i els Carotes li donen suport en aquests moments difícils i l'ajuden a adonar-se que la seva vida ha estat plena de canvis i que sempre ha sabut adaptar-s'hi.

09:58 Asha - Cap. 21 Destijos
tancar

Cap. 21 Destijos

L'Asha sap que el seu pare és un lampista molt manetes i n'està molt orgullosa. Però ignora que també en sap molt de programació i de xarxes telemàtiques, perquè va ser becari de la Sra. X i entre tots dos van establir els primers fonaments d'Internet! L'Omar preguntarà a l'Asha si ha pensat què vol ser quan sigui gran. I aquesta pregunta sacsejarà profundament el pensament de la nena...

10:14 La família del Super3
10:44 Els guerrers Shaolin - Els ogres de Kaifeng
tancar

Els ogres de Kaifeng

Des que han aparegut els ogres a Kaifeng, la capital de Henan, tot s'ha convertit en un caos. Però, d'on han sortit, aquestes criatures tan salvatges? El governador ha tornat a demanar ajuda als guerrers shaolin, que aviat descobriran que els ogres, en realitat, són humans! A més, avui en Tang tindrà l'oportunitat de tornar a veure el seu pare, que cada cop està més distant...

11:13 Els guerrers Shaolin - L'arc sagrat de Yi
tancar

L'arc sagrat de Yi

Algú ha robat el llegendari Arc Sagrat de Yi, un arc màgic que el van fer els mateixos déus i que diuen que no falla mai. El lladre té la intenció de lliurar-lo a en Heihu, que el vol per matar els seus adversaris. El destí, però, farà que acabi a mans d'en Cheng, que s'apuntarà al torneig de tir de Nanyang! O, si l'enxampen, potser acabarà a la presó...

11:39 Els guerrers Shaolin - El pavelló dels murmuris
tancar

El pavelló dels murmuris

En Cheng està molt trasbalsat després d'haver descobert que en Wang, el seu millor amic de la infantesa, forma part de les Guineus Negres. Avui, per intentar convence'l que se'n desentengui, en Cheng farà veure que traeix els guerrers shaolin per convertir-se en un esbirro d'en Heihu. La seva intenció és fer-lo entrar al Pavelló dels Murmuris!

12:00 Els guerrers Shaolin - Amor de joventut
tancar

Amor de joventut

La desaparició del mestre Fong ha fet que els guerrers shaolin confessessin que una nit el van veure amb una noia tan bonica que tots se'n van enamorar. El mestre Sanzang de seguida ha sabut que es tractava de la Hsi Wang Mu, una fetillera que sedueix homes valents perquè li vagin a buscar fruits de l'arbre de l'eterna joventut. Cal trobar el mestre Fong immediatament!

12:24 One piece - Ple d'animals? El jardí meravellós de la Perona
12:47 One piece - La tripulació del barret de palla desapareix i apareix un espadatxí misteriós!
13:09 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - La baixada a l'infern. El crit d'en Byakko
13:31 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - En Hiel. L'espasa invisible
13:51 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - En Suzako. L'últim gran monstre
14:11 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - El combat de les tècniques secretes. els 7 suzakos
14:38 Els Podcats - Cap. 22 Tallafoc
tancar

Cap. 22 Tallafoc

Els Podcats tenen clar que l'única manera de desfer-se del drac que hi ha just damunt del tresor del seu joc, és fent servir un tallafoc, un programari que permet bloquejar els pirates informàtics. Per cert, quin deu ser el tresor? Ah! I no t'ho perdis, que avui hi ha càsting de coristes per als Podcats! Hi ha 2040 candidats! Quina canya!

14:45 Els Podcats - Cap. 27 Combo
tancar

Cap. 27 Combo

Avui, els Podcats estan disposats a fer-nos una exhibició espectacular de combos. Veurem el de pantera elàstica i eriçó rabiós, però no et perdis el d'energia superior amb projecció de toro assegut! Un combo és una combinació de cops, de sortilegis i d'atacs, però s'ha de ser àgil, ràpid i molt precís a l'hora de combinar les tecles! Si no, compte amb els danys!

14:51 Els Podcats - Cap. 32 Vell de savi
tancar

Cap. 32 Vell de savi

La Bella i la Gala només han de passar la prova d'intel·ligència del vell savi per acabar el nivell. El que passa és que primer l'han de trobar... i sovint els vells savis canvien d'aparença per posar a prova els aventurers. En Senzo i en Mimo, en canvi, estan enfeinats buscant l'orbe màgic de Panagorn. Els hi acompanyes?!

14:57 Els Podcats - Cap. 37 Warp Zone
tancar

Cap. 37 Warp Zone

En Mimo ha creat una warp zone, és a dir, una zona de teletransport. Ara, si entra a "Mags i trolls", per fi podrà vèncer l'enemic final i el bastó de Gondolfor serà seu! El problema és que en una warp zone no se sap mai on s'aterra... i val més sempre portar el bitllet de tornada! A més, en males mans, com les d'en Senzo, pot ser catastròfic!

15:04 Els Podcats - Cap. 41 Teletransport
tancar

Cap. 41 Teletransport

En Mimo té un equip de teletransport en fase experimental. Si funciona li permetrà desplaçar-se d'un lloc a l'altre sense moure ni un dit. Controlarà l'espai temps i, amb una mica de sort, no farà mai més tard als concerts! Llàstima que a la vida real encara no existeix el teletransport. Resoldria una pila de problemes!

15:10 Els Podcats - Cap. 46 Invencibilitat
tancar

Cap. 46 Invencibilitat

En Mimo s'estima més anar sobre segur i fer servir la invencibilitat per conèixer l'enemic final del joc d'avui. En Senzo, en canvi, creu que tenir invencibilitat permanent no té cap gràcia, és com anar de passeig, és carregar-se el plaer de jugar... La Gala també farà servir la invencibilitat, però per organitzar un concert espectacular!

15:16 Els Podcats - Cap. 51 Macjomo,a
tancar

Cap. 51 Macjomo,a

Avui en Senzo està decidit a fer una machinima amb els seus companys, que la veritat és que no l'hi ajuden gaire. Una machinima és una pel·lícula realitzada a partir de seqüències de videojocs gravades en temps real. En Mimo està convençut que no és tan complicat com sembla, i aviat ho demostrarà... O no?!

15:25 En Leon - Cap. 1 Fet i a amagar
tancar

Cap. 1 Fet i a amagar

Sense voler un porc senglar li ha mossegat la cua a en Leon. Ja comencen les corredisses! I compte, que aquest porc senglar en sap molt, d'amagar-se! T'hi apuntes, a jugar a fet i a amagar?!

15:28 En Leon - Cap. 2 Ben cuits
tancar

Cap. 2 Ben cuits

Enmig d'un descampat hi ha un rostit tot sol. El que no està sol és en Leon, que avui s'haurà d'esbatussar amb una hiena que no està per brocs.

15:35 Pel·lícula - Inuyasha 2: el castell més enllà del mirall
tancar

Inuyasha 2: el castell més enllà del mirall

Inuyasha, Kagome i els seus amics s'enfronten i derroten definitivament el seu arxienemic, en Naraku. Un cop eliminat, els nois recuperen la normalitat, en Miroku s'allibera de la maledicció i en Sango recupera el seu germà. Amb el dies, però, la lluna plena els indica l'arribada d'una nova amenaça: Kagura i Kanna han descobert el mirall on es troba empresonada la princesa Kaguya i conspiren per apoderar-se del món sencer.

17:16 mic 3
17:16 Zoomix - + info
tancar

+ info

Has vist mai un cavall amb un pijama de ratlles? No, no és un cavall. És el P.J., una zebra blanca amb franges negres. Acaba de néixer, però ja camina, i és més grossa que tu! De fet, té les potes tan llargues com les de la seva mare! El P.J. viu a l'Àfrica i el seu pare és el líder de la manada. Les zebres estan molt ben organitzades. En vols saber més coses?!

17:22 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Avui la Laia i la Júlia juguen a fer de botigueres i tenen una botiga on hi venen absolutament de tot, fins i tot les ulleres de nedar d'en Carles! En Carles les hi ha deixat només una estona, perquè més tard anirà a la piscina amb en Marcel, però resulta que les ha acabat comprant en Morten, que no les pensa tornar a canvi de res. Com s'ho farà en Carles per recuperar-les?!

17:36 Pingu - Problemes al lavabo
17:48 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
18:14 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
18:38 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
19:03 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
19:32 Inspector Gadget - El triangle de les bermudes
19:54 Inspector Gadget - La connexió japonesa
20:14 Inspector Gadget - En gadget al país de les mil i una nits
20:37 Info K dia a dia
21:01 Tom i Jerry - L'agent super-ratolí
21:07 Tom i Jerry - Cent mètodes per enxampar un ratolí
21:14 Tom i Jerry - Tom el forçut
21:21 Tom i Jerry - El gatet enginyós
06:01 mic 3
06:01 Les endevinalles de la Rac-Rac - La tortuga
06:04 La Franny i les sabates màgiques - Quin cacau!
06:15 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Els nostres amics estan molt contents avui, perquè s'han trobat una càmera! A l'Ava li encanta fer fotos i en vol fer una de tots tres. Però, com s'ho faran?! Necessiten algú que els la faci, algú que entengui de fotografia, algú... com un cargolet molt eixerit que acaben de conèixer! La pega és que va tan a poc a poc que no l'acaba de fer mai, la foto!

06:23 Els Fruittis - Les faules d'en Gaspatxo
tancar

Les faules d'en Gaspatxo

Una mentida dita per en Gaspatxo fa que al poblat el titllin de mentider. En Gaspatxo enfadat, decideix anar-se'n sol al bosc i perdre tothom de vista. Allà li succeeixen una sèrie de fets increïbles, fruit de l'atzar. Quan torna al poble, ningú no el creu, però unes fotos provaran que tot era cert...

06:51 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Els viatges d'Ulisses
tancar

Les tres bessones i Els viatges d'Ulisses

Les Tres Bessones acompanyen l¿Ulisses en el seu llarg viatge de retorn a casa. L¿ajuden a vèncer el cant de les sirenes, el gegant Polifem¿, i fins i tot l¿ajuden a lliurar-se de la Bruixa i de tots els pretendents que té la seva estimada, la Penèlope, que l¿espera pacientment a Ítaca, la seva terra.

Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Edgemont - Lluitar o fugir
tancar

Lluitar o fugir

En Mark descobreix que la Laurel se'n torna a viure a Toronto, a l'hora que la Jennifer li demana ajut per evitar que en Derek se'n vagi a Mèxic. L'Erin es pensa que els seus sentiments per en Kevin són correspostos, fins que veu que a ell n'hi agrada una altra. La Shannon i en Craig parlen del seu idil·li i decideixen tirar-s'hi de cap.

21:50 Clàssics del cinema - L'heroi del riu (v.o.s.)
tancar

L'heroi del riu (v.o.s.)

Història de la rivalitat entre dues famílies que competeixen en els transports fluvials pel Mississippí. Bill Canfield, un vell mariner, espera l'arribada del seu fill Willie, que ha acabat els estudis i apareix convertit en un figurí ridícul. A més, Willie s'ha enamorat de la filla de l'armador rival. Per a Willie les coses empitjoren cada dia, i, per reblar el clau, arriba un cicló que arrasa tot el poble.

23:00 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Entrevistes a l'equip d'"El mal ajeno", la primera pel·lícula d'Óskar Santos, produïda per Alejandro Amenábar i protagonitzada per Eduardo Noriega, Belén Rueda i Angie Cepeda. Reportatge de l'estrena juvenil de la setmana "Tensión sexual no resuelta", protagonitzada per Amaia Salamanca. Homenatge a Kurosawa en el centenari del seu naixement. Atenció també a "El libro de Eli", un western apocalíptic amb Denzel Washington i Gary Oldman.

23:30 Pel·lícula catalana - Entre viure i somiar
tancar

Entre viure i somiar

Ana recorda el seu primer amor, un jove francès que va conèixer l'estiu del 68 i quese semblava a l'Alain Delon. Amb ell va aprendre tres sabors: el sabor dolç dels petons, el sabor fresc de la vichyssoisse i el sabor amarg del comiat. No el va tornar a veure mai més, però ara se li presenta l'oportunitat d'anar a Paris a buscar-lo. Aquest és el seu somni però els somnis mai no són com un se'ls imagina. Entre viure i somiar, una pel·lícula dolça com el primer amor, amarga com la vida i saborosa com la bona cuina.

01:15 Psico Expres - El nen de la clau
tancar

El nen de la clau

El Kevin és un nano de 13 o 14 anys que es connecta amb Psico Express perquè se sent sol a casa. Els seus pares no s'entenen i, a sobre, treballen tot el dia. La Sussa, mentre el tracta, recordarà la seva infància, la relació amb els seus pares, i, al mateix temps, se sentirà una mica mare. Actors convidats: Eduard Farelo, Melanie Olivares, Rosa Gámiz, David Bosch, Fermí Herrero, Ernest Serrahima.

01:43 Psico Expres - La comunitat "ONE"
tancar

La comunitat "ONE"

Els pares de la Maika la porten al Gabinet perquè estan molt preocupats ja que és membre de la comunitat "ONE", una secta destructiva. Ella captarà el Neo per a la comunitat, però no s'aturarà aquí l'ofensiva dels sectaris, perquè els psicòlegs són els enemics naturals de les sectes... Actors convidats: Melanie Olivares, Eduard Farelo, Cristina Brondo, Lluís Soler, Joan Segalés, Anna Rosa Cisquella Repartiment: Laia Piró, Ferran Castells

02:15 Cròniques de la veritat oculta
02:40 Lobster comedies
02:55 Clàssics del cinema - El carrer de la tristesa (v.o.s.)
tancar

El carrer de la tristesa (v.o.s.)

Tot just acabada la primera guerra mundial, la ciutat de Viena viu una època dura: la feina escasseja, la gent passa fam i hi ha assassinats i corrupció. Greta, la filla d'un exoficial, acaba de perdre la feina i busca diners desesperadament per poder sobreviure. Greta viu amb el pare i una germana petita i li lloga una habitació de casa seva al tinent Davis, un oficial americà de la Creu Roja. Malauradament, però, els diners del tinent se n'aniran de pressa perquè el pare de Greta té molts deutes.

03:55 Clàssics del cinema - L'heroi del riu (v.o.s.)
tancar

L'heroi del riu (v.o.s.)

Història de la rivalitat entre dues famílies que competeixen en els transports fluvials pel Mississippí. Bill Canfield, un vell mariner, espera l'arribada del seu fill Willie, que ha acabat els estudis i apareix convertit en un figurí ridícul. A més, Willie s'ha enamorat de la filla de l'armador rival. Per a Willie les coses empitjoren cada dia, i, per reblar el clau, arriba un cicló que arrasa tot el poble.

05:05 Clàssics del cinema - Les tres edats (v.o.s.)
tancar

Les tres edats (v.o.s.)

A l'edat de Pedra, Buster lluita contra un rival forçut per aconseguir la dona que li agrada. En temps de l'Imperi Romà es troba en una situació similar i ha de competir amb el seu adversari en una cursa de quadrigues. A l'època moderna, el seu rival és un ric home de negocis, però quan la noia es troba en perill és Buster qui fa l'impossible per ajudar-la.