Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 PLAN
09:00 Trasllats colossals - Rescats arriscats
tancar

Rescats arriscats

En aquest capítol veurem com es trasllada un far sencer de Massachusetts que pesa 500 tones i que corre el perill de desplomar-se a l'Atlàntic, ara que s'acosta l'època d'huracans. I també veurem un poble sencer de Suècia, que està a punt de caure a l'avenc d'una mina, i que s'ha de traslladar a causa del gran risc que corre.

09:47 Flavours of Vietnam (pendent títol en català) - El nord
10:13 Mars del món - Nordsee / North Sea
tancar

Nordsee / North Sea

Visitarem diferents llocs del mar del Nord, des de Noruega fins a les illes Britàniques i Holanda. Per a la gent que trobem, el mar del Nord significa alguna cosa més que una línia a l'horitzó. És el seu lloc de treball, la seva passió, la seva raó de viure.

11:00 National Geographic: Specials - El xou dels pops
tancar

El xou dels pops

El gran tauró blanc és un animal que ens evoca la imatge d'una monstruosa màquina de matar. Tot i així, aquest documental ens el mostra com pot estar, actualment, molt a prop de l'extinció. Gràcies a les últimes tecnologies de filmació, podrem disfrutar d'unes imatges incomparables dels taurons blancs que viuen a les aigües d'Austràlia i Sud-àfrica. I aquesta visió ens ha de servir per vèncer la por cega cap aquests animals. Nedar amb els taurons blancs serà una experiència única.

11:59 Arre Demo
12:09 Arre Demo
12:30 Duval i Moretti - Cap. 15 Una justícia estranya
13:24 Crackòvia - Cap. 21
tancar

Cap. 21

A Crackòvia, tindrem en Marc (Carlos Latre) i en Pau Gasol (Xavi Serrano) comentant el cap de setmana dels All Stars. Per la seva part, Michael Phelps (David Serrano) ens explica com ha aconseguit deixar de "fumar". Núñez (Carlos Latre) té problemes amb internet i Gaspart (Pep Plaza) mira d'ajudar-lo. Tamudo (Carlos Latre) analitza la delicada situació de l'Espanyol amb Pochetino (Xavi Serrano).

13:55 Zona zàping - Zona zàping
14:16 Tot un món - Dues generacions
tancar

Dues generacions

Dues generacions Mei Chiun i la seva família van arribar a Catalunya fa trenta anys. Van obrir un restaurant xinès on treballaven tots: pare i mare a la cuina, i els fills servint taules. Així va ser que la mare, Yin-Mei Peng, no va aprendre mai el català ni el castellà. La seva filla sempre la va haver d'acompanyar i traduir-li tot el que li deien, des de la consulta del metge fins al mercat. Amb el temps, i de tant traduir, la Mei s'ha dedicat professionalment a això, i ara és intèrpret del xinès mandarí. Treballa per entitats i organismes públics que donen servei a la comunitat xinesa.

14:30 Telenotícies migdia
15:36 Tarda de cine - L'hoste
tancar

L'hoste

A causa d'un experiment militar, uns productes tòxics contaminen el riu Han i apareix un monstre mutant. El monstre s'endu Hyun-Seo, una adolescent. L'exèrcit comença a buscar-la, però durant la nit, Gang-Du, el pare, rep una trucada de la noia que li diu que està bé i que la vagin a buscar. Gang-Du i la seva família es posaran en marxa per rescatar la noia, ara sense l'ajut de l'exèrcit.

17:39 Pel·lícula - El gos indomable
tancar

El gos indomable

Buck és un gos a qui segresten i porten a unes mines de Yukon per traginar trineus. Allà tothom el maltracta i el gos intenta fugir per afegir-se als gossos salvatges de la zona. L'arribada d'un buscador d'or canviarà la seva situació.

19:09 Rex - Cap. 13 Sota els carrers de Viena
20:00 Salut ! - Deixar de fumar
tancar

Deixar de fumar

Un 50% de la població no ha fumat mai i un 17% afirma haver-ho deixat; això vol dir que un 33% és fumador actiu. L'OMS qualifica el tabaquisme com a malaltia addictiva crònica i per això les autoritats sanitàries impulsen polítiques de prevenció del consum i campanyes per deixar de fumar. Però tot i que les estratègies actuals es mostren efectives, l'èxit no està assegurat. Les estadístiques revelen reduccions significatives en el consum entre la població adulta masculina, i no tant en la femenina, sobretot per l'incorporació de joves fumadores. Deixar de fumar no és fàcil, però és possible. Cal sempre un esforç personal important. El més efectiu és trobar un bon motiu i, sovint, poder comptar amb l'ajuda dels professionals.

20:32 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

El xarel·lo s'està revelant com un dels principals arguments de la DO Penedès per afrontar el seu futur més immediat. Diversos viticultors, amb el suport de l'INCAVI i del Consell Regulador, estan treballant per reivindicar aquesta varietat de raïm i convertir-la en el nou referent d'aquesta important regió vinícola. El programa "Al Vostre Gust" ha parlat amb alguns dels impulsors d'aquesta iniciativa per conèixer de primera mà el camí que volen que segueixi una de les denominacions d'origen més importants de país.

21:00 Telenotícies vespre
21:49 El partit - Sevilla - At. Madrid
23:59 Pel·lícula - Caça legal
tancar

Caça legal

Marx Kirkpatrick és un excel·lent policia que s'encarrega de la protecció de l'advocada Kate McQueen, que està amenaçada per un comando del KGB. Aviat la dona es veu sotmesa a una anguniosa persecució complicada pels sofisticats mitjans electrònics de què disposa el comando.

01:23 Pel·lícula - Pirata
tancar

Pirata

Maxi, a tres anys de la jubilació, ha tingut un accident amb el taxi. L'empresa de radiotaxi aprofita per jubilar-lo anticipadament. El seu fill Jack reconstrueix un taxi amb l'ajuda de Boli i comença a prendre passatgers a l'empresa interceptant la freqüència de l'emissora de radiotaxi. Una festa a l'hangar de Jack propiciarà que Boli s'enrotlli amb Àfrica, que treballa de locutora de radiotaxi, i que Jack es reconciliï amb Júlia, la seva exnòvia, que comparteix pis amb Àfrica. Jack continuarà piratejant l'empresa de radiotaxi i provocant la locutora, sense adonar-se que es tracta d'Àfrica.

03:00 Pel·lícula - Junts
tancar

Junts

L'Helena és una dona d'uns 70 anys que viu en una residència per gent gran. La seva filla i, sobretot, el seu gendre, no la volen tenir a casa. Expulsada ja de sis residències, l'Helena creu que, si s'evadeix de l'actual, aconseguirà que la seva filla no tingui més remei que tornar-la a acceptar a casa. Per fugir a Benidorm, segons l'Helena a casa d'una amiga, embolica el Jaume, un altre resident sense família que s'ha enamorat d'ella. Però el que havia de ser una fuga innocent es transforma en un malson.

04:20 Desapareguts - Heu vist aquest home?
tancar

Heu vist aquest home?

Els agents investiguen, en el despertar de l'accident de la Nicole, la desaparició del fill d'un magnat del petroli.

05:01 Riviera - + info
tancar

+ info

Laurent no pot creure que Beatrice hagi tornat al seu llit. Algú ha robat la duquessa, però Daniel creu que no ha estat el mateix lladre dels diamants. Nicolas descobreix que Chloe ha passat la nit fora de casa. Laurent es proposa fer tot el que calgui per fer les paus amb Christophe.

05:27 Riviera - + info
tancar

+ info

Marguerite intenta convèncer Daniel que deixi definitivament el cos de policia. Christophe segueix el consell de Sam i renegocia el tracte amb Diego sobre la propietat del Casino.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Túrmix arrels - + info
tancar

+ info

Avui veurem els vídeos de: Angelique Kidjo, Miquel Gil, Ojos De Brujo, Orquestra Arab De Barcelona, Khaled, Carla Bruni, Immigrasons, Remate, Ben Harper, Ayo, La Troba Kung-Fu i Manu Chao.

07:50 Loops! Concert - 08001 (BamDamm 07)
tancar

08001 (BamDamm 07)

És el codi postal d'un dels barris més vius de Barcelona i també el nom d'un grup nascut de la confluència de cultures que es troben en aquest mateix barri, el Raval. Una banda formada per músics amb orígens que van des del Marroc a l'Índia, passant per l'Argentina, els Estats Units, Bulgària, Grècia, Palestina o Guinea. La suma de totes aquestes cultures la vam poder sentir durant les últimes Festes de la Mercè, on van presentar el segon disc, "Voràgine". "Loops! Concert", amb 08001 al BAM.

08:19 De prop - La Troba Kung-Fú
tancar

La Troba Kung-Fú

Han marcat un abans i un després en el panorama mestís català. La seva intel·ligent barreja de rumba catalana amb cúmbia, reggae, o música llatina, els ha situat en un territori propi des del que el mestissatge català ha de seguir evolucionant però sense mirar enrere. Dirigits per l'ex-Dusminguet Joan Garriga, La Troba Kung-Fú es mostra com una banda imponent, convincent i honesta. Miren endavant anunciant nous camins pel mestissatge que no pot oblidar mai les arrels, on ja no hi caben artificialitats.

09:21 Turmix Cat
10:26 Sputnik - Classic albums: Frank Zappa
tancar

Classic albums: Frank Zappa

A la història del rock, hi ha hagut pocs músics tan innovadors i atrevits com el compositor, guitarrista i cantant Frank Zappa. Les seves cançons barregen tota mena de músiques, des del rock més cru fins la música contemporània més complexa. I tot servit amb un sentit de l'humor irreverent que ho qüestionava tot: les classes dominants, però també el moviment hippie. Aquesta setmana descobrirem Frank Zappa a través de dos dels seus discos més influents. Apostrophe(') -el seu únic àlbum que va entrar a les llistes dels més venuts- i Over-nite sensation, gravats l'any 1973, són dues de les millors obres d'un artista únic que va portar el rock un pas més enllà.

11:16 Loops! Concert - 08001 (BamDamm 07)
tancar

08001 (BamDamm 07)

És el codi postal d'un dels barris més vius de Barcelona i també el nom d'un grup nascut de la confluència de cultures que es troben en aquest mateix barri, el Raval. Una banda formada per músics amb orígens que van des del Marroc a l'Índia, passant per l'Argentina, els Estats Units, Bulgària, Grècia, Palestina o Guinea. La suma de totes aquestes cultures la vam poder sentir durant les últimes Festes de la Mercè, on van presentar el segon disc, "Voràgine". "Loops! Concert", amb 08001 al BAM.

11:44 TR3S C
11:57 Futbol Cat. - Futbol cat.
12:27 Hoquei patins
14:04 El Cercle de Mingote - El Cercle de Mingote: Marroc
14:30 Esquí - Esquí: Copa del Món
14:59 Ral.li de Noruega - Ral·li Noruega
15:55 Notícies - Notícies: el derbi
16:13 World sport - World Sport
16:41 Patinatge artístic - Patinatge artístic: "Grups Shows" des de Fontajau
17:39 Notícies - Notícies: el derbi
18:09 Futbol - Elx - Saragossa
19:00 Notícies - Notícies: el derbi
19:11 Futbol - Elx - Saragossa
20:15 Artista!
20:23 Artista!
20:31 Parlament - + info
tancar

+ info

Un dels temes destacats del programa "Parlament" d'aquesta setmana tracta la polèmica sobre l'autogovern que afecta el finançament de les ONG. Les organitzacions no governamentals catalanes podrien quedar excloses del repartiment dels ingressos estatals provinents de l'aportació voluntària del 0,7% de l'IRPF. Aquest fet es pot donar si, finalment, es fa efectiva l'ordre del govern espanyol que prepara el Ministeri d'Educació i Política Social. Més de 130 ONG catalanes deixarien de rebre ajudes per valor d'uns 17 milions d'euros. Aquest tema ha estat tractat aquesta setmana al Parlament amb el compromís del govern d'oposar-se a aquesta decisió. Un altre tema destacat en el programa d'aquesta setmana és la polèmica del finançament, que, una vegada més, va tornar a ser motiu de disputa en la sessió de control al president de la Generalitat. L'oposició també ha volgut saber com ajuda el govern el comerç i la indústria per superar aquest moment econòmic. A més, també es tracta el fet que el síndic tingui més capacitats a partir d'ara gràcies al nou projecte de llei que en regula l'activitat. La Llei de la Dependència ha generat llocs de treball i suposa ajudes als ciutadans més necessitats; però, tot i així, no s'està desplegant en tot el seu potencial. Això ha fet que moltes de les persones afectades hagin fet públiques les seves queixes a Rafael Ribó. L'entrevista d'aquesta setmana té com a protagonista la diputada Dolors Montserrat, portaveu del grup del Partit Popular de Catalunya. El reportatge se centra en la mesura que ha pres la Generalitat, ja des de fa uns mesos, per fer front a la parada de la construcció tot accelerant la licitació d'obres públiques, fomentant la rehabilitació i incentivant la construcció d'habitatge protegit.

20:55 Tot un món - Inclusió
tancar

Inclusió

Najate Benmira és una noia marroquina de dinou anys que va arribar a Barcelona quan encara era menor. Durant els primers anys de la seva estada a Catalunya, la van obligar a fer de minyona a casa d'uns familiars, fins que va decidir acudir a la policia i va ser traslladada a un centre de menors. Gràcies al suport de Josep Lluís Casanova, un educador social, i als professionals de l'associació Espai d'Inclusió i Formació Casc Antic, va poder trobar una feina de caixera al supermercat d'Antònia Jiménez en arribar a la majoria d'edat, cosa que li va permetre obtenir un permís de treball i residència. La Najate, en Josep i l'Antònia reflexionen sobre les dificultats amb què es troben els menors que arriben indocumentats a Catalunya, sobre els mètodes d'actuació que permeten fomentar la inclusió d'aquests menors en la societat i sobre les seves perspectives de futur.

21:01 Tot un món - Xinesos de Qingtian
tancar

Xinesos de Qingtian

La majoria dels immigrants xinesos que arriben a l'àrea metropolitana de Barcelona provenen de la regió de Qingtian, al sud de Xangai. Amb la intenció de permetre una aproximació a la realitat social i cultural de la zona, el CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) ha organitzat una taula rodona dedicada a aquesta ciutat. Hi han participat Joaquín Beltrán, un professor de la Universitat Autònoma de Barcelona especialitzat en migració internacional i interculturalitat xineses, i Sushan Qu, una mediadora intercultural d'origen xinès que va ser alumna d'en Joaquín. Tots dos comenten les característiques de la immigració xinesa en l'actualitat, descriuen els canvis que transformen la societat de la Xina i reflexionen sobre quin serà el futur de les noves generacions de xinesos a Catalunya.

21:08 Rodasons - El Pont d¿Arcalís + The Gypsy Queens and Kings
tancar

El Pont d¿Arcalís + The Gypsy Queens and Kings

L¿1 de novembre passat, El Pont d¿Arcalís va celebrar els divuit anys de la seva fundació amb un gran concert al teatre Kursaal de Manresa, organitzat en el marc de la XI Fira Mediterrània d¿Espectacles d¿Arrel Tradicional. L¿actuació, que va comptar amb la presència de nombrossos convidats, va ser enregistrada per una unitat mòbil del Rodasons, i pròximament l¿emetrem sencera. El segon reportatge del programa d¿avui té com a protagonista l¿espectacle "The Gypsy Queens and Kings", creat al voltant del grup romanès Fanfare Ciocarlia, que es va presentar l¿estiu passat al XXVIII Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú.

21:35 Loto 6/49
21:40 Cinema tres - + info
tancar

+ info

En el programa d'avui: la travessa dels Oscar 24 hores abans de la cerimònia. A més, veurem un reportatge sobre "The Westler" (El luchador) que pot suposar un Oscar per a Mickey Rourke, tot sobre "Vals con Bachir", un dels títols favorits de cara als Oscar de parla no anglesa. I a més, balanç final de la Berlinale 2009 i una valoració del palmarès.

22:09 Sala 33 - Caps rapats
tancar

Caps rapats

En Miki i l'Andreu són dos skinheads. El que els atrau és el poder, la diversió i la intimidació. S'avorreixen i no troben motivacions. Juntament amb Toño i l'Ira formen un grup violent, agressiu, intolerant. Sorgeix un problema greu quan, després d'una pallissa, roben una gran quantitat de droga. El camell treballa per una autèntica organització criminal vinculada a la base més dura del nacionalsocialisme skinhead.

23:43 Millennium
23:43 Millennium - Cultura bancària
tancar

Cultura bancària

Aquest dissabte, al Millennium, ens farem ressò dels darrers esdeveniments que, vinculats a la crisi econòmica que vivim, han protagonitzat uns quants bancs d'aquest país. Per entendre bona part de les actituds i reaccions d'avui, aprofundirem en la tradició de la cultura bancària de les darreres dècades. Ramon Colom entrevistarà Josep González i Sala, president de PIMEC, i Antoni Serra Ramoneda, expresident de La Caixa i catedràtic emèrit d'economia de la UAB. A la taula de debat, José García Montalvo, catedràtic d'economia de la UPF, i Mercè Martí, economista i auditora, discutiran sobre els efectes que tenen actualment en empreses, emprenedors i usuaris l'actuació dels bancs. Per últim, Ramon Colom conversarà amb Pere Ferrer, historiador i autor de diversos llibres sobre un dels banquers més emblemàtics del nostre país: Joan March.

01:09 Clàssica - + info
tancar

+ info

70è aniversari de l'Orquestra Filharmònica d'Israel

02:03 Nydia - + info
tancar

+ info

L'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les terres de Lleida posa música als fiilms de Buster Keaton. Descobrim qui són i com treballen els components d'aquest orquestra emergent. El 7 de febrer de 1909 es presentava a Manresa l'esbart local. Exactament cent anys després, l'Esbart Manresà celebra cent anys en dansa amb un espectacle farcit de sorpreses. Us ho expliquem al segon reportatge de "Nydia". I de la mà de Víctor Estrada explorem el theremin, l'únic instrument del món que es toca sense tocar-lo. Una creació de l'enginyer rus Lév Thermen que té adeptes arreu del món. Recordem Pere Rigau, el primer gran flabiolaire de la història, en el centenari de la seva mort. Fundador de la cobla Els Montgrins, va morir als 41 anys i va escriure un grapat de sardanes de tall vuitcentista.

02:31 Rodasons - El Pont d¿Arcalís + The Gypsy Queens and Kings
tancar

El Pont d¿Arcalís + The Gypsy Queens and Kings

L¿1 de novembre passat, El Pont d¿Arcalís va celebrar els divuit anys de la seva fundació amb un gran concert al teatre Kursaal de Manresa, organitzat en el marc de la XI Fira Mediterrània d¿Espectacles d¿Arrel Tradicional. L¿actuació, que va comptar amb la presència de nombrossos convidats, va ser enregistrada per una unitat mòbil del Rodasons, i pròximament l¿emetrem sencera. El segon reportatge del programa d¿avui té com a protagonista l¿espectacle "The Gypsy Queens and Kings", creat al voltant del grup romanès Fanfare Ciocarlia, que es va presentar l¿estiu passat al XXVIII Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú.

02:56 La fascinació de la fe - Casablanca. La mesquita Hassan II
03:39 Viatges per la natura - L'Eifel agrest
tancar

L'Eifel agrest

El curs de l'Eiffel ha creat una zona molt especial enmig de la regió muntanyosa d'Alemanya. El passat volcànic de l'indret és visible per tot arreu, cons d'antics volcans dibuixen el terreny i de fonts subterrànies emergeix un gas verinós que constitueix una trampa mortal per a molts animals. Una gran varietat d'insectes envolten flors extremadament rares, mentre que granotes, ratapinyades, serps i llangardaixos també s'hi deixen veure. Una de les atraccions de la zona són el "Ulls de l'Eifel" uns petits llacs d'aigües tranquil·les que la llum de la posta del sol i la boira de les matinades fa que es converteixin en indrets plens de misteris i de secrets.

04:22 Fites de les ciències naturals i de la tècnica - George Stephenson i el ferrocarril
04:37 De la terra - De la terra
04:47 De la terra - De la terra
04:57 Túrmix arrels - + info
tancar

+ info

GALACTIC --- THINK BACK MALA RODRIGUEZ --- POR LA NOCHE AT VERSARIS --- DOS ES UN BEBE --- SIEMPRE ME QUEDARA MARIZA --- CAVALEIRO MONGE MADREDEUS --- LABIRINTO PARADO LA TROBA KUNG FU --- LA CANÇO DEL LLADRE JOHN LEGEND, KANYE WEST --- USED TO LOVE YOU MALKIT SINGH --- KURRI PATOLE WARGI NOUR --- EM DESENGANXO DEL PLOM CHEB MAMI --- LE RAI C¿EST CHIC COMPANYIA ELECTRICA DHARMA --- ALGEMESI

05:46 Túrmix Pop Rock - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem els vídeos de: The Brakes, Lcd Soundsystem, Franco Battiato, Rammstein, Yannick Noah, Obrint Pas, Andrea Corr, Hercules And Love Affair, Kylie Minogue, Antonia Font, Najwa, Sidonie, Whiskyn¿S, Francoiz Breut. Mick Harvey i Benjamin Biolay.

06:46 Ritmes.clips
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Rovelló - Veïns enfrontats
tancar

Veïns enfrontats

Un parell de malifetes d'en Rovelló provoquen l'enfrontament entre els del Mas Canut i els del Mas Tolosa. En Llisot mirarà de calmar els ànims, encara que no l'hi posin gens fàcil, ni els uns, ni els altres.

07:34 Les Tres Bessones - Robin Hood
tancar

Robin Hood

L'Avorrida ha enviat les Bessones a un bosc preciós, el bosc de Sherwood. Allà, viuran tot d'aventures amb en Robin Hood i els seus amics. Fins i tot acabaran coneixent el rei Ricard, Cor de Lleó!

07:59 mic 3
07:59 Carrer del zoo 64 - Cap. 40 La història del Casper, el camaleó
tancar

Cap. 40 La història del Casper, el camaleó

Avui el Casper ens recordarà el dia que el seu avi li va explicar què era el camuflatge. D'entrada, li va semblar molt divertit, allò de poder canviar de color, al Casper, i ben aviat va començar a fer servir la seva màgia per fer trapelleries. En Toby, com de costum, també s'hi va apuntar i, evidenment, van acabar tots dos ficats en un bon embolic!

08:12 Pepa, la porqueta - L'espectacle de titelles
tancar

L'espectacle de titelles

Anar a casa de la Clàudia sempre és molt divertit! I més avui, que la cosina de la Pepa i en Jordi està preparant un espectacle de titelles! La Pepa i en Jordi també aprendran a fer-se una titella i, tots tres junts, prepararan l'espectacle pels pares i pels tiets. Haurà de ser molt entretingut perquè els pare i el tiet no s'adormin! Quin parell de dormilegues!

08:20 El teatre de l'Isop - La cigonya i els porquets
tancar

La cigonya i els porquets

Avui a l'Isop li toca fer un regal al Libbit i als Porquets, que estan molt il·lusionats. I saps què passa quan fas regals sense tenir en compte els gustos i les necessitats dels altres? L'Isop aviat ho entendrà i li servirà per escriure l'obra d'uns porquets que no es van portar gaire bé amb una cigonya. Vols saber com s'ho va fer per donar-los una lliçó?

08:34 Club Super3
08:34 Lucy: quina mandra! - El camí de la neu
tancar

El camí de la neu

Avui s'ha posat a nevar i la Lucy, la Jasmine i en Paul volen anar fins al cobert per treure el trineu. Però per arribar al cobert han de treure un munt de neu! I la Lucy es cansarà moltíssim! Hi ha d'haver una manera més còmoda de fer-ho, i la nostra amiga està convençuda que la trobarà. No t'ho perdis, que avui hi haurà més d'una patinada!

08:39 Lucy: quina mandra! - Vola que volaràs
tancar

Vola que volaràs

Fer volar un estel pot ser molt divertit, però és clar, si s'ha de córrer tant perquè s'enlairi, al final et canses molt. I això a la Lucy ja saps que sempre li fa molt mandra. Segur que hi ha d'haver una altra manera més còmoda de fer-ho. Només fa falta una mica d'enginy... i molta imaginació! I ja saps que a la Lucy, d'això, no n'hi falta gens ni mica!

08:44 SamSam - El gegant de Marx
tancar

El gegant de Marx

La SamMare ha començat a separar tot de roba que a en SamSam ja li ha quedat petita. El nostre heroi còsmic està una mica amoïnat, perquè li fa l'efecte que creix massa de pressa. Per això ha decidit trobar la manera d'aturar el seu creixement, abans que es converteixi en un gegant! Potser la solució és anar-se'n a Marx. Diuen que allà la gent creix més a poc a poc...

08:50 SamSam - Un dia de malsòmines
tancar

Un dia de malsòmines

En SamSam ha caigut dues vegades, ha trencat el seu coet preferit i ha desendreçat l'habitació; tot això en menys de trenta segons. Una proesa digna d'un heroi còsmic! Està clar que té un mal dia. A més, en Malsòmines avui té ganes de riure una estona... d'en SamSam. Amb un comendament a distància li pot fer repetir el dia tantes vegades com vulgui!

09:02 Zoe Kezako - Cap. 47 Quina vergonya!
tancar

Cap. 47 Quina vergonya!

La Tieta vol que la Zoe enviï una foto amb en Titi a una revista de nens que encara porten bolquers per veure si la trien Millor Germana Gran de l'Any. Quina vergonya! La Jenny ja s'ha encarregat de fer córrer el rumor i la Zoe vol evitar la sessió de fotos costi el que costi. El que no sap és que el premi és un viatge d'un cap de setmana amb en Valentine!

09:13 Zoe Kezako - Cap. 48 El superpare
tancar

Cap. 48 El superpare

L'amo de la botiga de caramels ha organitzat un campionat de dobles de patinatge acrobàtic i l'equip guanyador s'emportarà el seu pes en llaminadures. La Zoe convencerà el pare perquè s'hi presenti amb ella, però és clar, ell fa molt temps que no patina. El dia del campionat, la nostra amiga s'adona que amb el pare no hi té res a fer. L'altra opció és en Super Duper...

09:28 Kamichama Karin - + info
tancar

+ info

S'ha acabat l'estiu i només començar les classes del segon semestre en Kirika li ha demanat a la Karin per sortir. Aviat en Kazune, que no es refia gens d'en Kirika, s'adonarà que l'anell que li ha regalat a la Karin té unes propietats d'allò més misterioses. Però el misteri més gran ens l'amaga en Kirika. Pot ser que en Kirika sigui una noia?!

09:55 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Avui és l'últim dia d'escola i en Timmy està convençut que li donaran el premi d'assistència. També sap, però, que l'últim dia d'escola en Francis es dedica a pegar tots els nens, amb el seu cop de puny especial de fi de curs. La solució és ben senzilla: desitjarà tornar-se invisible i llestos! Però si no el veu ningú tindrà una falta d'assistència i es quedarà sense premi!

10:08 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Ara que en Timmy ja pot pujar a totes les atraccions de grans, els pares han decidit portar-lo a Adrenalàndia, el millor parc d'atraccions del món. Però avui és divendres 13, el dia que els anti-padrins s'escapen del Món Màgic i es dediquen a escampar la mala sort per tot arreu. En Timmy té clar que anirà al Món Màgic... amb molta mala sort!

10:26 Keroro - La revolució dels vàters! A formar! / En Kururu i el cadell! A formar!
tancar

La revolució dels vàters! A formar! / En Kururu i el cadell! A formar!

En Keroro ha tingut una altra de les seves pensades esbojarrades. Està convençut que la millor manera d'envair Pokopen és a través de les tasses de vàter, un lloc on tothom abaixa la guàrdia. Ara, que potser els vàters també hi tenen alguna cosa a dir...! Una altra cosa increïble és que en Kururu s'ha encaterinat d'un cadell! Sembla impossible, oi?!

10:55 3xl.cat
10:55 El detectiu Conan - Els muntatges contra la màgia (primera part)
11:17 El detectiu Conan - Els muntatges contra la màgia (segona part)
11:40 Info K dia a dia
11:59 3xl.cat
11:59 Berlín, Berlín - Un milió
tancar

Un milió

Un trasbals de bon matí: ja és el quart dia que la regla de la Lolle es retarda. A la capsa de pastilles anticonceptives n'hi ha quedat una que no hi hauria de ser. Com és possible? La Lolle es fa una prova d'embaràs, i mentre n'espera el resultat, arriben visites molt desagradables al pis. Mentrestant, la Rosalie ja n'està tipa que l'Sven i la Lolle es passin el dia fent morros. A més, fer de taxista no li agrada gens. Només li queda una sortida: se'n va a Nova York. Llavors pugen al seu taxi dos mafiosos russos, en Bebetov i en Krustxev. Els dos parlen obertament de la fortuna que porten en una maleta perquè no sospiten que la Rosalie entén el rus. La Rosalie es decideix a accelerar de sobte just en el moment en què els mafiosos baixen del cotxe, i es queda la maleta. "Un milió d'euros: el bitllet cap a Nova York!" La Rosalie comença immediatament a fer la ronda per acomiadar-se de tothom. Primer va a veure la seva mare. De fet, no té ni idea que els dos mafiosos russos ja són al pis dels tres amics i tenen l'Sven i la Lolle en el seu poder.

12:22 Berlín, Berlín - Positiu és negatiu
tancar

Positiu és negatiu

La Lolle i l'Sven són en poder dels mafiosos russos. La Rosalie ofereix a la parella de gàngsters que els tornarà els diners al cap de mitja hora davant de la porta de Brandenburg. En Bebetov i en Krustxev tanquen la Lolle i l'Sven al maleter del cotxe, i la Rosalie i en Hart esperen el moment de deixar els dos musculosos goril·les fora de combat amb unes ampolles de cervesa. Però justament llavors apareix en Tuhan, el salvador, que hipnotitza els dos russos amb els seus mètodes i els deixa asseguts a terra. Aquest cop, però, no els deixa fora de combat amb filosofies orientals sinó amb un parell de puntades molt ben dirigides. Els amics d'en Tuhan fins i tot temen que els dos mafiosos no se n'hagin anat a l'altre barri. Un milió d'euros, i cap a Nova York! La Lolle, l'Sven i en Hart acompanyen la Rosalie a l'aeroport. "Però jo vull saber si seré o no tieta del fill de la Lolle!", pensa la Rosalie. Tot plegat, se'n torna al pis i val a dir que hi feia falta perquè la Lolle i l'Sven fa una bona estona que no s'atreveixen a mirar el resultat de la prova de l'embaràs. Una mirada, i la Rosalie anuncia: "No estàs embarassada!" La Lolle i l'Sven s'han tret un pes de sobre, i es fan un petó. Però llavors arriba en Daniel, el fill de l'Sven, i, contentíssim, els dóna una notícia: "Papa, la mama vol tornar a viure amb tu!"

12:46 Edgemont - Tornar a començar
tancar

Tornar a començar

En Mark parla amb la Jennifer i l'hi explica tot sobre la seva relació amb la Laurel, i llavors ella el deixa. L'Erin s'ha d'armar de valor perquè tot l'institut s'assabenta del que ha passat entre ella i en Gil. A més a més, ella i l'Anika es tornen a fer amigues i declaren la guerra a en Chris.

13:10 Em dic Eve - El matrimoni
tancar

El matrimoni

L'Eve no es veu amb cor d'explicar-li a en Matt que ha començat a sortir amb l'Adam. L'hi vol dir d'una manera que no li faci mal, però no acaba de trobar ni les paraules ni el moment per fer-ho. Ves que no es quedi sense cap nòvio, ara! La Vivienne també té els seus problemes per acceptar l'imminent matrimoni del seu ex, en Tim, amb l'Alannah.

13:33 15 love - Joc brut
13:57 Domo - + info
tancar

+ info

En Domo s'ho passa tan bé patinant sobre gel! Però, compte, que ha vist un peix a sota del gel! Avui, la curiositat farà que en Domo s'oblidi de totes les pors que té i ens faci una demostració espectacular del que és capaç de fer... fins que s'adoni del que està fent, és clar...

14:01 Bumba
14:09 mic 3
14:09 La Franny i les sabates màgiques - El pantà
tancar

El pantà

La Franny avui anirà a parar a un pantà fangós on hi coneixerà en Lester, la granota més burleta de la comarca. Per allà també hi viu en Graham, una ssserp que essstà tipa de les brometesss d'en Lessster. La Franny, d'entrada, es fa un tip de riure amb en Lester, però aviat s'adona que el que li cal és una bona lliçó. I és que les bromes pesades no fan gràcia...

14:22 La Franny i les sabates màgiques - El tresor pirata
tancar

El tresor pirata

Calaveres! La Franny ha anat a parar a un vaixell pirata enmig del mar! El vaixell de la Long Joanna Silver, néta d'en Barba Silver, el famós pirata. Es mou, parla i es vesteix com un pirata, però ella només es considera una marinera d'aigua dolça. La Franny i el mapa d'un tresor l'ajudaran a aconseguir el seu somni: ser la Reina dels Set Mars.

14:42 Club Super3
14:42 Les Tres Bessones - Robin Hood
tancar

Robin Hood

L'Avorrida ha enviat les Bessones a un bosc preciós, el bosc de Sherwood. Allà, viuran tot d'aventures amb en Robin Hood i els seus amics. Fins i tot acabaran coneixent el rei Ricard, Cor de Lleó!

15:09 Els barrufets - La casa d'en Gargamel / Parla per tu mateix, barrufet pagès
tancar

La casa d'en Gargamel / Parla per tu mateix, barrufet pagès

En Gargamel està decidit a fer-se una casa nova, més gran i més bonica, però de ganes de treballar no en té gaires. I si es mira el Gran Llibre dels Encanteris? Vols dir que se'n sortirà? El barrufet Pagès no s'atreveix a dir-li a la Barrufeta que està enamorat d'ella. Per això s'ha disfressat i li envia poemes d'amagat. Ai, en Bocagrossa, que està molt a la vora!

15:35 Mila - Lisa, la golosa
tancar

Lisa, la golosa

La Mila avui t'explicarà la història de la Lisa, una nena molt golafre que vivia amb els pares i amb l'Hugo, el seu germà. A casa també hi havia l'Arseni, un ase que se l'estimaven molt, fins que un bon dia el pare els va comunicar que se l'haurien de vendre, perquè no els quedava res per menjar. Sort que de veí tenien en Marcus, un mag extraordinari. Vols saber com els va ajudar?

15:43 Mila - La princesa Rac
tancar

La princesa Rac

Avui la Mila t'explicarà la història de la Cassandra, una princesa que era tan feliç que es passava el dia cantant amb una veu encisadora. La seva madrastra, l'Arxifalsa, li tenia molta enveja i, com que era una mica bruixa, un dia la va convertir en granota i la va fer fora de palau. Vols saber com s'ho va fer per tornar-se a reunir amb el seu estimat pare?

15:52 El xou dels espies - La separació dels caps flotadors
tancar

La separació dels caps flotadors

Els Caps Flotadors han robat la Terra i tot el Sistema Solar, l'han encongit i l'han convertit en un mòbil que han penjat a l'habitació d'una princesa, a bord d'una nau que es dirigeix cap al desconegut. Disfressats de Caps Flotadors gegants, en Victor i l'Anita s'infiltraran a la base dels alienígenes per recuperar la Terra. Bufar i fer ampolles!

16:08 Espies de veritat - Home o màquina
tancar

Home o màquina

La Sam, l'Alex i la Clover intentaran aturar un eixelabrat que substitueix els governants de tot el món per unes màquines que anomena "animatrons". La seva intenció és convertir el món en un parc d'atraccions ple de perills.

16:29 Espies de veritat - Ha nascut una espia
tancar

Ha nascut una espia

Les espies segueixen un criminal anomenat Lumière, que ha segrestat tot d'estrelles del cinema per fer-les sortir a la seva pel·lícula d'acció: una mena de bogeria real i perillosa.

16:52 Codi: Lyoko - Triple sot
17:20 3xl.cat
17:20 Get Backers - Atac! Exèrcit virtual
17:42 Get Backers - El combat final: en ginji contra en makubex
18:04 El detectiu Conan - El codi dels estels i del tabac 1a part
tancar

El codi dels estels i del tabac 1a part

En Conan i els membres de la Lliga de Detectius Júnior (l'Ayumi, en Genta i en Mitsuhiko) i el doctor Agasa van a mirar les estrelles a la pensió d'en Ryoji Amatsuchi. Quan hi arriben, hi troben tres persones que hi han estat convocades per l'Asao Kono, un home que fa més d'un any que va desaparèixer. Aquestes tres persones són l'Etsuko Nonomiya (la nòvia d'en Kono), en Heihachi Mikami, (editor d'una revista d'astronomia) i en Hajime Futagawa, que treballa a les ordres d'en Mikami. Conan i els altres van cap al bosc que hi ha darrere de la pensió a mirar les estrelles, però hi troben... una calavera! Entre tots dedueixen que es tracta d'en Kono, i que uns cigarrets que hi ha escampats a terra representen un últim missatge que va deixar abans de morir. Segurament, es tracta de les inicials de l'assassí. Però com serà possible reconstruir a quines inicials feien referència? I... si en Kono és mort, qui ha convocat les tres persones a la pensió?

18:27 El detectiu Conan - El codi dels estels i del tabac 2a part
tancar

El codi dels estels i del tabac 2a part

En Conan i els seus amics s'han quedat aïllats a la pensió on intenten resoldre el cas de la mort d'en Kono, perquè algú ha punxat les rodes de tots els cotxes de l'aparcament, i ha arrencat el cable del telèfon. Quan veuen que la Nonomiya, la nòvia d'en Kono, se'n va cap al bosc, en Conan i els altres la segueixen... i troben en Futugawa (l'ajudant d'en Mikami, el director de la revista d'astronomia), mort damunt de l'herba. Com podran resoldre aquest cas si estan incomunicats? L'Ai té una idea: farà veure que té un atac d'apendicitis. L'Amatsuchi, l'amo de la pensió, de seguida connecta el telèfon per avisar una ambulància, i tots pensen que això delata que ell és l'assassí. Però... segur que és ell, l'assassí?

18:50 Planetes - Fase 25: Persones desorientades
tancar

Fase 25: Persones desorientades

L'any 2075 la humanitat ha arribat a un punt on viatjar entre la Terra, la Lluna i les estacions espacials és part de la vida diària. No obstant això, el progrés de la tecnologia a l'espai ha comportat alhora un problema amb els residus espacials, que poden causar grans danys a les naus i als equips. Aquesta és la història de la Secció de Recollida de Residus de Technora, el seu especialista en treballs EVA (Extra Vehicular Activity), Hachirota "Hachimaki" Hoshino, i la nouvinguda al grup, Ai Tanabe.

19:13 Planetes - Fase 26: Els dies que ens tornem a trobar
tancar

Fase 26: Els dies que ens tornem a trobar

L'any 2075 la humanitat ha arribat a un punt on viatjar entre la Terra, la Lluna i les estacions espacials és part de la vida diària. No obstant això, el progrés de la tecnologia a l'espai ha comportat alhora un problema amb els residus espacials, que poden causar grans danys a les naus i als equips. Aquesta és la història de la Secció de Recollida de Residus de Technora, el seu especialista en treballs EVA (Extra Vehicular Activity), Hachirota "Hachimaki" Hoshino, i la nouvinguda al grup, Ai Tanabe.

19:36 Info K dia a dia
19:55 Jugamón - L'Angèlica i les xarranques
tancar

L'Angèlica i les xarranques

L'Angèlica és colombiana. Viure a l'Alt Camp li ha permès descobrir el món casteller. Ha preparat diferents variants de la xarranca, un joc que es coneix tant a Catalunya com a Amèrica Llatina.

20:16 mainaderes d'animals - + info
tancar

+ info

La Gabi és una cuidadora de cangurs del Long Grass Nature Refuge, a Austràlia. I està preocupada. Alguns dels seus petitons no se'n surten gaire bé. I a més, el petit Skippy ha sortit a fora per primer cop. La Laura i la Susanne, que són estudiants, passen unes vacances molt especials a Sud-àfrica, a la Daktari Farm, on cuidaran ratolins, esquirols i una cria d'antílop cega que es diu Emily.

20:43 Invasió - Atzavara blava
tancar

Atzavara blava

Cade retroba Susan Tannen, la millor amiga de la seva difunta dona. L'advocat de Tannen, que s'havia compromès a ajudar-lo, mor sobtadament i Cade hi veu l'ombra d'una conspiració.

Progrmació BD ....
21:31 Plats bruts - Tinc remordiments
tancar

Tinc remordiments

Després que el David i la Guillermina tinguessin un rotllet durant l'absència del Lopes, al David no el deixen viure els remordiments. El Lopes el veu tan desanimat que es preocupa per ell. Mestrestant, la Guillermina prepara el seu debut al Liceu.

21:58 Plats bruts - Tinc "touchdown"
tancar

Tinc "touchdown"

El David va a fer unes proves per què l'agafin als Barcelona Dragons i, finalment, el fitxen per fer de "waterboy" . El "quarterback" de l'equip es lesiona i el substitueix el David. Aleshores, la iaia pren el rol de "watergirl" i, sense adonar-se'n, intoxica a tot l'equip.

22:32 Lo Cartanyà - Le Mans
tancar

Le Mans

En Bardagí ha tornat al poble, però la Tilda no en vol saber res. A més a més, s'ha quedat el pis que tenien a mitges i no té on anar. La Maria, desconsolada perquè en Miquel se n'ha anat a Càceres amb la seva mare, que està molt malalta, decideix acollir en Bardagí. La Maria el tracta com si fos un altre fill o, dit d'una altra manera, com si fos un germanet d'en Vicenç Cartanyà.

23:03 Lo Cartanyà - Sant Sebastià
tancar

Sant Sebastià

La mort sobtada d'un membre de l'equip de Canal In fa que en Cartanyà, en Bardagí i l'Angawa canviïn de manera d'actuar i de veure la vida, ja que tots tres, d'una manera o d'una altra, se senten partícips de la mort del company. En Cartanyà buscarà costat en la seva mare i el mossèn del poble. D'altra banda, l'Anselmo no aconsegueix el suport del poble per treure una estàtua franquista del padrí d'en Garretó, i decideix actuar pel seu compte, fet que el porta a enfrontar-se amb en Garretó.

23:40 Desapareguts - Mort a la família
tancar

Mort a la família

Els somnis de la Jess la porten a descobrir que la religió està involucrada en el segrest de dues germanes bessones.

00:21 Desapareguts - Heu vist aquest home?
tancar

Heu vist aquest home?

Els agents investiguen, en el despertar de l'accident de la Nicole, la desaparició del fill d'un magnat del petroli.

01:03 Invasió - Atzavara blava
tancar

Atzavara blava

Cade retroba Susan Tannen, la millor amiga de la seva difunta dona. L'advocat de Tannen, que s'havia compromès a ajudar-lo, mor sobtadament i Cade hi veu l'ombra d'una conspiració.

01:49 Plats bruts - Tinc remordiments
tancar

Tinc remordiments

Després que el David i la Guillermina tinguessin un rotllet durant l'absència del Lopes, al David no el deixen viure els remordiments. El Lopes el veu tan desanimat que es preocupa per ell. Mestrestant, la Guillermina prepara el seu debut al Liceu.

02:17 Lobster comedies - Veïns
02:29 Clàssics del cinema - El desconegut
tancar

El desconegut

L'inspector Wilson, de la comissió contra els crims de guerra, deixa sortir de la presó un antic cap d'un camp de concentració nazi, perquè creu que li servirà per descobrir on s'oculta el seu superior, Franz Kiddler. L'inspector el segueix fins a la petita ciutat de Harper, però el nazi se n'adona i el deixa fora de combat. Se'n va a veure Kinddler, que ara s'anomena Charles Rankin, i aquest, per evitar que el delati, el mata. Les recerques de Wilson el condueixen a casa de Rankin, que s'acaba de casar amb la filla del jutge. Wilson sospita de Rankin i intenta desemmascarar la seva veritable personalitat.

04:01 Clàssics del cinema - Dimecres boig
tancar

Dimecres boig

Gràcies a les proeses de Harold Diddlebock, el seu equip de futbol guanya un partit important. El patrocinador de l'equip li dóna feina de comptable a la seva empresa de publicitat. Vint anys després és un empleat model, però això no impedeix que l'acomiadin sense explicacions. Decebut i amargat, s'emborratxa per primera vegada a la seva vida i l'alcohol l'ajuda a alliberar-se de molts prejudicis. Juga a les curses i guanya molts diners, amb els quals compra un circ. Amb l'ajuda d'un lleó ensinistrat, aconsegueix tirar endavant el negoci.

05:33 Clàssics del cinema - Cita d'amor
tancar

Cita d'amor

En un vaixell, tornant d'Europa cap a Amèrica, Nickie Ferrante troba Terry McKay i s'enamoren. Ella està promesa amb el milionari Bradley i ell s'ha de casar amb la rica hereva Lois Clarke. Decideixen que, per fer possible el seu amor, han de trencar amb un passat de vida luxosa a costa d'altres i que se separaran sis mesos per trobar cadascun una feina que els faci autosuficients. Passat aquest temps es trobaran al cim de l'Empire State Building. Les coses els van bé: ella canta en un club nocturn i ell pinta quadres que es venen. El dia de la retrobada a l'Empire State, un cotxe atropella Terry i la deixa paralítica. Per això ella no fa res per retrobar Nicky, que se sent abandonat. Lentament, tots dos refan les seves antigues relacions, ella amb Bradley i ell amb Lois, fins que un dia coincideixen casualment en un teatre.