Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
09:00 Champions Magazin - Champions Magazín
09:25 Travelogue of masterpieces
09:30 PLAN
09:30 Caçadors de perills - Volcans mortals
10:25 Escenaris de la cultura universal - Palmira: per vells camins de soldats i comerciants cap a la núvia del desert
tancar

Palmira: per vells camins de soldats i comerciants cap a la núvia del desert

Aquests dos capítols parlen de la ciutat de Palmira, "La nòvia del Desert", a Síria, per on passaven les antigues rutes comercials i militars. Palmira està situada en un gran oasi, al mig del desert, que oferia descans a les caravanes procedents de Mesopotàmia en ruta cap a l'oest, cap a Damasc i cap a la Mediterrània.

11:30 Món natural - El cucut
tancar

El cucut

Durant milers d'anys, el cucut ha estat a la vegada font d'intriga i font d'inspiració. Ja els filòsofs i poetes grecs, però també Shakespeare, es van referir a aquest ocell i a la seva mala reputació. Aquesta mala fama li ve donada per l'actitud amenaçadora que mostren a l'hora de criar. El cucut pon els ous als nius d'altres espècies, mata alguns dels pollets que hi viuen i ignora completament les seves pròpies cries. Cada cucut està especialitzat a imitar els ous d'un ocell determinat perquè l'amfitrió no detecti els nous hostes. La qüestió és, per què les altres mares no rebutgen les cries del cucut? Per què les alimenten i les cuiden tot i ser tan diferents a vegades?

12:20 Zoom
12:30 Chuck - Cap. 5 En chuck contra el chopsuey de gambes
tancar

Cap. 5 En chuck contra el chopsuey de gambes

Quan els agents Sarah i Casey es neguen a col·laborar en una missió desautoritzada duta a terme a Chinatown per un dels espies xinesos més destacats, en Chuck ha de prendre una decisió difícil: anar en contra del govern dels EUA i els seus amics o fer el que considera correcte. Mentrestant, en Morgan viu el seu propi dilema quan a Buy More el fan participar en un concurs de ventes que li podria costar la feina.

13:15 La salut al cistell
14:00 Zona zàping - Zona zàping
14:20 Tot un món
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Tarda de cine - El Álamo
tancar

El Álamo

L'any 1836, a prop de San Antonio, es produeixen diversos incidents entre els independentistes texans i l'exèrcit mexicà. El general Sam Huston necessita homes per defensar Texas i mentre els busca, ordena al coronel William Travis que defensi un petit destacament on lluita amb el famós David Crockett.

18:30 Just for laughs
19:00 Camins misteriosos - Home de déu
tancar

Home de déu

En Declan investiga un teleenvangelista fraudulent quan aquest fa una curació real. Així en Declan es veu obligat a ajudar a l'home a descobrir la vertadera raó del seu poder curador.

19:50 Quin país - Cap. 10
20:25 El Gran Dictat
21:00 Telenotícies vespre
21:50 El partit - Athletic Club - F. C. Barcelona
00:00 El vestidor - El vestidor
00:35 Pel·lícula - Johnny Mnemonic
tancar

Johnny Mnemonic

L¿any 2021 la revolució tecnològica ha assolit connectar tot el món a través d¿un internet gegantí. Però gairebé la meitat de la població mundial pateix una nova malaltia: la síndrome de l¿atenuació nerviosa, causada per la sobrecàrrega de tecnologia. Johnny Mnemonic és un missatger que transporta dades en un xip implantat al cervell que li permet transportar fins a 160 gigues, però ara el contracten per transportar-ne 320. Les dades inclouen la fórmula del remei de la malaltia, i la corporació Pharmakom vol el cap d¿en Johnny. Si les dades no estan descarregades del seu cervell en tres dies, el seu cap explotarà, i amb ell, la solució per a la malaltia.

02:10 El partit - Athletic Club - F. C. Barcelona
04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Ritmes concert - RITMES CONCERT "UMPAH-PAH"
tancar

RITMES CONCERT "UMPAH-PAH"

Rescatem el concert que el valencià Remigi Palmero va enregistrar pel programa "De prop", al desaparegut teatre L'Espai, de Barcelona, el 1997. En aquella actuació, en Remigi s'acompanyava per la Carme Gandia al baix, i va demostrar la seva gran riquesa musical, que el distingeix com a músic excepcional, amb un gran domini dels estils que van configurar la cultura pop en la qual va créixer aquest artista.

07:40 Ritmes poprock
08:15 Ritmes col·leccions
08:45 Ritmes cat
09:15 Ritmes. 50 anys de la Nova Cançó - 25 anys de la nova cançó ( 2a. part )
10:05 Totes aquelles cançons - 1968: De manars i garrotades
tancar

1968: De manars i garrotades

Aquesta setmana toca Eurovisió, l'escàndol que es va organitzar quan l'any 1968, Joan Manuel Serrat, escollit per TVE per representar-la, es va negar a actuar si no ho feia en català. Els protagonistes parlen dels fets i les seves conseqüències. Aquell any publica el primer disc un jove cantautor d'Alcoi, l'Ovidi Montllor, que debutarà al Palau de la Música amb Raimon i Pi de la Serra.

10:35 Sputnik - Tom Dowd (1a. part)
tancar

Tom Dowd (1a. part)

Què tenen en comú músics de jazz com John Coltrane, estrelles del rock com Eric Clapton i el pare del soul, Ray Charles? La resposta és l'enginyer de so i productor Tom Dowd. Al llarg de cinc dècades, aquests músics i molts altres van passar pel seu estudi de gravació, a la discogràfica Atlantic. Pioner de les tècniques que van revolucionar la gravació de la música (l'estèreo, la gravació per pistes), Dowd ha imprès la seva marca en centenars d'àlbums.

11:25 RITMES
11:25 Ritmes.cat - Hit parade
11:50 TR3S C
12:00 L'home dels lleons
12:25 quèquicom - Veure escoltant
tancar

Veure escoltant

"Quèquicom" constata que el so no només es relaciona amb el sentit de l'oïda: també ho fa amb el sentit de la visió. Els ratpenats, els cetacis o els peixos han desenvolupat diferents estratègies per "veure-hi" escoltant. I els humans hem sabut aprofitar aquest principi per fabricar tecnologies com el sonar o l'ecografia, però també per ajudar les persones cegues en l'orientació natural. També aclarirem la diferència entre sons, infrasons i ultrasons i explicarem per què els ultrasons són els més adients per a l'ecolocalització. D'altra banda, el reporter Pere Renom renunciarà durant una estona a la visió per poder experimentar en persona com "sona" la realitat, instruït per Loreto Martínez, una tècnica en rehabilitació de l'ONCE. Descobrirà així la importància de l'eco, la direccionalitat del so i l'efecte de pantalla acústica. Desconcertat per tants estímuls, també experimentarà una mena de borratxera auditiva, en què no discriminarà els sons importants dels sons irrellevants.

12:50 Karakia - Greetings from Austrialia
tancar

Greetings from Austrialia

Austrialia del Espíritu Santo. Així és com va ser batejada el 1606 l'actual Austràlia quan la van descobrir navegants espanyols. L'illa més gran, i alhora el continent més petit de la Terra, és un país extens amb pocs habitants que gaudeixen, en general, d'una alta qualitat de vida. Aquest fet no ha impedit que molts d'ells, acostumats a una vida cosmopolita, hagin triat Catalunya per viure-hi. Provenen d'un país de gran diversitat ètnica, que ha sumat cultures d'arreu del món a la primera colonització anglosaxona. La cuina australiana s'ha enriquit amb tot aquest mestissatge cultural, on també hi ha aromes mediterrànies de grecs, italians o espanyols, com és el cas d'en Robert i les seves germanes, descendents d'emigrants d'Andalusia i Castella que es van traslladar a Austràlia els anys 60. Prepararem amb ells un típic smorgasbord, una taula de plats "finger food", per anar picant fent tertúlia. Les famílies d'en Peter i l'Arthur ja es coneixien a Melbourne i s'han retrobat a Sitges. Ells ens parlaran del creixent sector vitícola australià, ens ensenyaran a fer postres com el lamington o a preparar els millors acompanyaments per al cangur, una carn que ha anat agafant presència a la cuina del continent i que ja es pot aconseguir a Catalunya. També és de cangur el surf'n'turf, un mar i muntanya que prepara l'Andrew perquè en Damien conegui la seva nova família manresana.

13:25 Valor afegit - + info
tancar

+ info

Avui analitzarem l'alça del preu del petroli tot i la profunda crisi econòmica. S'ha convertit el petroli en un refugi per a especuladors? O l'alça dels preus serveix per compensar la devaluació del dòlar, moneda amb què es paga l'or negre en els mercats internacionals? A més de saber l'opinió dels experts sobre el tema, veurem un reportatge sobre les plataformes petroleres que l'empresa Repsol té davant la costa de Tarragona, en un any rècord en troballes de nous jaciments. D'altra banda, parlarem sobre la visita que han fet a Terrassa els responsables de diverses empreses índies, per contactar amb companyies catalanes i aprofundir en les possibilitats de fer negocis plegats.

13:50 L'Ànima del 33 - Reportatge: Títols de Crèdit
14:00 Futbol Cat. - Futbol Cat.
14:30 Temps d'aventura - Temps d'aventura
15:00 World sport - World Sport
15:30 Futvòlei - Futvòlei: Open Internacional de Coma-ruga
16:15 Handbol - F. C. Barcelona Borges - Vardar
17:45 Handbol - Esport club
17:45 Esport Club - Cap. 20 Esport club
18:00 Futbol - Nàstic - Rayo
19:50 Futbol - Esport club
19:50 Esport Club - Cap. 20 Esport club
20:30 Parlament
20:55 Tot un món - Mescladís
tancar

Mescladís

Mescladís és un projecte que pretén formar, a través de la cuina, joves en risc d'exclusió social i dones amb dificultats per accedir al món laboral. A banda de ser un espai per a la formació, Mescladís funciona com a casa de menjars. Una de les encarregades de la cuina és Rkia Iksi, una dona marroquina que va arribar a Barcelona fa més d'una dècada i que ha vist com durant els últims anys ha augmentat el nombre d'immigrants a Ciutat Vella.

21:01 Tot un món - Independents
tancar

Independents

Gemma Ros treballa a la Fundació Ser.Gi, que, a través del programa Hàbitat, ajuda persones amb dificultats econòmiques a trobar un lloc on viure. Ho fa a través de la mediació i de l'acompanyament. Glòria Edith Ortiz i Fatiha Khamlichi són dues de les persones a qui la Gemma ha ajudat a buscar pis, el primer pas per començar un nou projecte de vida. La Glòria ha aconseguit portar les seves quatre filles a Catalunya, mentre que la Fatiha ha tingut sempre molt clar que volia ser independent. Per això, tot i que va arribar a Lloret casada i amb la idea de formar una família, ara viu sola i la seva feina li permet gaudir d'aquesta llibertat.

21:05 Nydia
21:30 Loto 6/49
21:40 Cinema 3
22:10 Sala 33 - Després de la pluja
tancar

Després de la pluja

L'acció passa en un edifici d'unes oficines d'alt standing d'una gran ciutat on fa més de dos anys que no hi plou. És una història coral de vides creuades, amb deu personatges: cinc dones i cinc homes. Uns personatges grisos, corrents, solitaris i extraviats, que aprofiten les seves escapades clandestines al terrat per fumar, però també per fugir dels seus problemes quotidians, per conspirar contra els seus superiors, per exterioritzar les seves angoixes, per lligar, per somiar, per omplir les seves solitàries vides i en definitiva per intentar buscar la felicitat...això sí, tot esperant la tan desitjada pluja i el dia de després.

00:30 Filmoteca 33. Cicle Jean-Luc Godard - Tot va bé (v.o.s.)
tancar

Tot va bé (v.o.s.)

Un matrimoni en crisi que viu en una època també de crisi, l'econòmica de la França dels anys 70, es troba atrapat en una fàbrica a causa d'una vaga dels treballadors. La parella haurà de conviure amb l'amo de la fàbrica, que està tancat amb ells.

02:00 Clàssica - L'esperit polonès
tancar

L'esperit polonès

Gaudirem amb l'Orquestra de Cambra Polonesa de "L'esperit polonès" des de la Philharmonic Hall Bydgoszcz de Polònia.

02:40 Nydia
03:05 Rodasons - + info
tancar

+ info

Amanida Folk és un grup del Bages que va néixer com a trio a les ballades a la plaça de Castellgalí. Més endavant va evolucionar i es va constituir en un sextet instrumental amb una gran riquesa rítmica i un ampli ventall de sonoritats. Als seus concerts, ens proposa un viatge musical arreu dels Països Catalans i molts altres indrets de l'àmbit mediterrani, incorporant cercles circasians, masurques, xotis i melodies procedents d'Israel i dels Balcans.

03:30 Zoom
03:35 Curiositats del món animal - Els pinguïns Emperador
03:40 Tresors de l'islam al Mediterrani - Egipte: L'última lluna sobre les piràmides
tancar

Egipte: L'última lluna sobre les piràmides

Un viatge fascinant per la història, la religió i l'art d'Egipte des de l'arribada dels musulmans al segle VII, quan la seva ànsia de conquesta va canviar el món. La trobada entre l'islam i el cristianisme va marcar la història de ciutats com el Caire, que visitarem seguint l'arquitectura, l'escultura i la pintura de l'època.

04:40 Terres místiques - La terra del drac tro
05:05 Les costes d'Europa des del cel
05:10 RITMES
05:10 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: HIDROGENESSE, U MA, CARLES ENGUIX, VERDCEL, ESTANISLAU VERDET, GAROINA XL, ELECTRIC VAILETS, LA PUERTA DE LOS SUEÑOS, VICTOR BOCANEGRA, QUIMI PORTET, SANJOSEX, MINE!, RAYDIBAUM.

06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:10 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra.

Progrmació BD ....
07:00 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
07:30 Zoe Kezako - Cap. 17 colomins
tancar

Cap. 17 colomins

Algú ha escampat el rumor que la Zoe i en Valentine es fan petons... a la boca! Molt enfadada per tot plegat, la Zoe està decidida a demostrar a tots els seus amics que ella no el pot veure ni en pintura, en Valentine. Una manera seria començar a escampar rumors de tots els altres, però de vegades el que comença el rumor és el que n'acaba rebent les conseqüències...

07:43 Zoe Kezako - Cap. 18 Zona borrosa
tancar

Cap. 18 Zona borrosa

Després de l'èxit que ha tingut la Lola a l'escola amb les seves ulleres noves, la Zoe està disposada a convèncer els pares que ella també té malament la vista. De fet, encara que el metge li digui que no li calen, ella farà el que faci falta per aconseguir unes ulleres. Ja t'imagines què passa, oi, quan portes ulleres graduades, si no et calen? Que entres a la zona borrosa...

07:55 mic 3
07:55 La Franny i les sabates màgiques - Molta feina
tancar

Molta feina

Avui unes botes pelades portaran la Franny al bosc on hi viu en Tronquet, un castor que està construint un dic perquè hi puguin nedar els tres pollets de l'Alice. El problema és que en Tronquet va tan de bòlid que no se n'acaba de sortir. La Franny ja li ha dit que abans de fer les coses, se les ha de pensar bé, per no fer feina en va. Ara només falta que li faci cas!

08:05 Figures - La guineu i el cranc
tancar

La guineu i el cranc

Hi havia una vegada una guineu roja que li encantava passejar-se per la platja per veure els seus amics. Un bon dia es va trobar amb un cranc i li va proposar un desafiament: farien una cursa fins a una roca i, si guanyava la guineu, el cranc li havia de dir que era fantàstica. Ara bé: si guanyava el cranc, la guineu s'havia de ficar a l'aigua amb ell!

08:15 Claude, l'entremaliat - Cap. 9 Esports
tancar

Cap. 9 Esports

D'una de les coses que el Claude s'ha adonat, de la seva nova llar, és que hi ha molts esports diferents. A més, aviat serà el Dia dels Esports de Vilaós, i cada família haurà de proposar un esport perquè hi participi tothom. La família del Boris fan la cursa de l'ou i la cullera; els pandes, la cursa de velocitat, i els ossos bruns, la cursa de sacs. I ells, quin esport triaran?!

08:35 Club Super3
08:35 La ciutat dels poppets - Veieu l'abella?
tancar

Veieu l'abella?

Quan a la Cocori se li acaba la mel, els Poppets decideixen visitar la granja de l'oncle Ollie per aconseguir-ne més. D'aquesta manera, la Clara superarà la por a les abelles.

08:50 LMN'S
09:02 LMN'S
09:25 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Un àlien tocat de l'ala amb la dèria de convertir-se en Santa Claus, ha començat a segrestar nois i noies de Singletown per convertir-los en elfs i fer-los treballar a la seva fàbrica de joguines. La Samantha, que també ha caigut a les seves urpes, no podrà ajudar en Mark i en Danny a organitzar la festassa de vacances d'hivern. Arriba el Nadal... i tot es transforma!

09:55 Caçadors de dracs - La glàndula del Mimikar
tancar

La glàndula del Mimikar

L'únic antídot del verí mortal que podria acabar amb la vida d'en Lian Txu és la glàndula de Mimikar, una espècie de drac del qual només en queda un exemplar a l'illa d'Unimak. En Gwizdo no té cap altra sortida. Si vol salvar el seu company de l'ànima, l'haurà d'anar a caçar tot sol.

10:30 Els guerrers Shaolin - Amor de joventut
tancar

Amor de joventut

La desaparició del mestre Fong ha fet que els guerrers shaolin confessessin que una nit el van veure amb una noia tan bonica que tots se'n van enamorar. El mestre Sanzang de seguida ha sabut que es tractava de la Hsi Wang Mu, una fetillera que sedueix homes valents perquè li vagin a buscar fruits de l'arbre de l'eterna joventut. Cal trobar el mestre Fong immediatament!

11:00 El detectiu Conan - Enfrontament al tribunal 3. Una fiscal com a testimoni. Primera part
11:27 El detectiu Conan - Enfrontament al tribunal 3. Una fiscal com a testimoni. Segona part
12:00 Inuyasha - L'espasa malvada d'en Kaijimbo
tancar

L'espasa malvada d'en Kaijimbo

Totosai ha d'afanyar-se a arreglar l'Ullal de Ferro, abans que un deixeble seu armat amb la poderosa espasa Tokijin acabi amb Inuyasha.

12:23 Inuyasha - En Seshomaru branda "el déu del monstre combatent"
tancar

En Seshomaru branda "el déu del monstre combatent"

Sesshomaru armat amb la poderosa Tokijin lluita contra un Inuyasha que encara no s'ha adaptat del tot al pes de la nova espasa Ullal de Ferro.

12:46 Inuyasha - En Juromaru i en Kagomaru
tancar

En Juromaru i en Kagomaru

Inuyasha i Koga es veuen obligats a formar equip per tal de vèncer els dos nous fills de Naraku: el gran Juromaru i Kageromaru.

13:10 15 love - Alumnus sportivus
tancar

Alumnus sportivus

Comença el nou curs escolar amb una espectacular competició de nois contra noies que ha de servir perquè els alumnes es coneguin entre ells... i també per triar les habitacions! Qui es quedarà el palau? I qui haurà de dormir a les masmorres?! També coneixerem la Cody, que aviat ens demostrarà que li va més el bolígraf i la càmera que no pas la raqueta...

13:33 15 love - Princesa
tancar

Princesa

L'arribada d'una nova alumna, la Sunny Capaduca, portarà molta cua a l'Acadèmia Cascadia. És cert que és un fenòmen del tennis i que la patrocina l'Stormburst, una nova beguda refrescant que s'imposa per tot el país, però aviat es descobrirà que el senyor Bates podria estar cometent una injustícia. De què es deu tractar?

13:55 Creature comforts - La família
tancar

La família

Us heu preguntat mai com se sent una gavina quan els seus pollets abandonen el niu? Què fa un mico quan li comencen a sortir les dents? I què passa quan una ameba es baralla amb els seus pares? De petits, els animalons són bufons i dolços, però quan creixen i arriben a l'edat de la poca-solta no paren de donar maldecaps als seus pares.

14:10 Els Podcats - Cap. 11 L'enemic final
tancar

Cap. 11 L'enemic final

Avui, en Senzo aprendrà a les males que no és tan fàcil ser el "boss" d'un vídeojoc. El "boss" és el que se'n diu l'enemic final, l'últim monstre d'un nivell a qui cal vèncer per passar al nivell següent. Només els temeraris es guanyen el dret a enfrontar-s'hi... I només els més temeraris poden fer d'enemic final! Ja es pot preparar, avui, en Senzo!

14:21 Els Podcats - Cap. 12 L'emoticona
tancar

Cap. 12 L'emoticona

A la Bella li passa sovint que té una crisi d'emoticones, és a dir, que és incapaç de controlar les emocions. I, esclar, vés a saber què pot sortir! Una emoticona és, senzillament, una icona d'emoció. De fet, no és gaire greu...si no és que vols amagar els sentiments per qualsevol cosa... A qui et sembla que li agrada, la Bella? Avui potser ho sabrem!

14:32 Els Podcats - Cap. 13 Buzz
tancar

Cap. 13 Buzz

Els Podcats es moren de ganes de fer concerts amb públic. Per tant, s'han d'organitzar. Per tenir públic el millor que poden fer és fer-se publicitat. Però com?! La idea més genial se li ha acudit a la Gala: crearan un buzz, una tècnica publicitària basada en el mètode boca-orella. Prepara't, que avui comença el rock-and-roll de veritat! No t'ho perdis!

14:35 Quin cap, en Fred! - Cap. 5 El negoci és el negoci
tancar

Cap. 5 El negoci és el negoci

En Fred ha de trobar alguna cosa per fer durant les vacances. Si no, li tocarà fer veure que ajuda els pares a fer la neteja de primavera. En Gregory li ha donat la millor opció: ajudar-lo a cuidar la Botiga dels Pallassos mentre els seus pares són fora. Avui, entre la trituradora de carn, la planta devoradora i la taràntula, en Fred ho té una mica pelut...

15:05 La casa de la Dani - Cap. 5 L'escoltafantasmes
tancar

Cap. 5 L'escoltafantasmes

La Dani sempre ha pensat que el Halloween és un rotllo. Tot de canalla vestits que fan llàstima, fins al capdamunt d'additius alimentaris, trucant al timbre per demanar llaminadures... Evidentment que no serà ella la que sortirà amb en Max i en Ben a fer el pena pel carrer! El que passa és que en Max i en Ben tenen uns altres plans preparats per a la Dani!

15:35 Noies enamorades - Cap. 5 Expressa't
tancar

Cap. 5 Expressa't

Ha arribat el gran dia del casament i el pare ha demanat a l'Ellie que vol que sigui la padrina. Ella està convençuda que sortirà fatal, més que res perquè ha de fer el discurs... I és incapaç d'expressar els sentiments. El pare tampoc és que estigui gaire tranquil. I ja no parlem de l'Anna, que està feta una sac de nervis! Avui la festa es prepara mogudeta!

16:00 Doraemon - 1ª Hist.: Això no són uns dibuixos animats. 2ª Hist.: El forat negre d'en Nobita
tancar

1ª Hist.: Això no són uns dibuixos animats. 2ª Hist.: El forat negre d'en Nobita

En Suneo ha muntat un petit estudi d'animació i hi ha convidat tots els seus amics. Menys en Nobita, és clar... Ell, decidit a crear la seva pròpia sèrie de dibuixos, ja té clar com s'ho farà... Doraemon!!! Més tard, després d'haver-se passat tota la tarda berenant a casa d'en Suneo, en Nobita no es pot fer baixar el sopar. Una altra vegada... Doraemon!!!

16:25 Doraemon - 1ª Hist.: La nena de les sabates vermelles. 2ª Hist.: Terror al descampat
tancar

1ª Hist.: La nena de les sabates vermelles. 2ª Hist.: Terror al descampat

Tot remenant trastos per l'habitació, en Nobita ha trobat una sabata que en Gegant i en Suneo el van obligar a prendre-li a una nena quan encara anaven a la guarderia. Ara està disposat a trobar-la per demanar-li perdó. Més tard, en Nobita, tip de sentir les historietes d'en Suneo de quan va a pescar, sortirà a pescar amb en Doraemon... al descampat?! Com s'ho farà?!

16:55 mic 3
16:55 Zoomix - + info
tancar

+ info

El tucà Toco és un ocell molt especial que viu a la selva. Amb prou feines sap volar i salta de branca en branca per buscar menjar. Té un bec enorme de molts colors que fa gairebé la meitat del seu cos. És un expert a l'hora d'obrir fruits i no deixa mai que se li escapi cap llangardaix! En Zoomix en sap moltes més coses! No t'ho perdis!

17:00 Pepa, la porqueta - La visita del senyor Patata
17:05 Pepa, la porqueta - El viatge amb tren
17:15 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Els avis els han regalat un joc a en Carles i la Laia que es diu "La meva ciutat". Sembla molt divertit, això de construir tota una ciutat, però primer s'han de posar d'acord. La Laia la vol plena de flors, d'arbres i de papallones. En Carles, en canvi, vol una ciutat moderna, amb avions, aeroports, autopistes... Qui se sortirà amb la seva?!

17:35 Una mà de contes - Veig veig
tancar

Veig veig

Conte basat en l'obra del MNAC "Campament de Jaume I", anys 1285-1290. Mestre de la conquesta de Mallorca.

17:45 Petites faules - + info
tancar

+ info

La tortuga, amb tota la tranquil·litat del món, ha proposat a la llebre de fer una cursa per veure quina de les dues corre més. La llebre és àgil i seductora, salta i corre tant que sembla voladora. La tortuga, en canvi, no té mai pressa, però no s'atura mai. Avui aprendrem que el talent i la capacitat poden no servir de res sense la constància i la voluntat.

18:00 Bali - Cap. 31 Au, vinga, papa, afanya't!
tancar

Cap. 31 Au, vinga, papa, afanya't!

Avui, en Bali està molt content perquè sortirà amb el pare a fer un volt en bicicleta. El que passa és que el pare no acaba mai d'arreglar les bicicletes... i en Bali ja comença a estar una mica impacient. En somnis, el capità d'un vaixell li ensenyarà a en Bali que s'ha d'aprendre a tenir paciència. I, més tard, potser serà en Bali el que ho haurà d'ensenyar al pare!

18:13 Bali - Cap. 32 Ostres, tu, m'he perdut!
tancar

Cap. 32 Ostres, tu, m'he perdut!

El pare ha decidit portar en Bali, en Tito i la Tamara a una fira d'atraccions. Avui, però, el nostre amic sabrà què se sent quan et perds en un lloc d'aquests tan grans. I el problema és que li fa por demanar ajuda! En somnis, en Bali es trobarà dins d'un laberint gegant ple de marcians amb el seu superheroi preferit: en Robobot! No t'ho perdis!

18:35 La llei de Ueki - + info
tancar

+ info

L'aparició de la Marilyn podria ser el final de l'equip d'en Ueki. Ella sola, amb el poder que té, podria deixar fora de combat en Sano, la Mori i en Hideyoshi d'un sol atac. L'última esperança que tenen és en Ueki, però la Marilyn és molt conscient dels punts febles de les armes divines del nostre heroi. La cosa està molt complicada. No pinta gens bé...

18:58 La llei de Ueki - + info
tancar

+ info

L'equip de la Marilyn han derrotat la Rinko i en Hideyoshi. Només queden en Sano, la Mori i en Ueki, que ja ha descobert el poder de la seva rival, però encara està en desavantatge. En Sano, que està lluitant contra en Matthew, desitjarà per primera vegada tornar-se més fort i experimentarà un canvi que ni ell es podria haver imaginat...

19:25 One piece - Lluita explosiva de peus! En Sanji contra en Perla, l'intocable
tancar

Lluita explosiva de peus! En Sanji contra en Perla, l'intocable

El capità Zeff i els cuiners defensen el seu restaurant davant els diversos atacs d'en Don Krieg. En Sanji i el en Zeff fan servir les seves habilitats i fan diverses claus espectaculars.

19:50 One piece - El somni d'en Zeff i en Sanji, l'All Blue
tancar

El somni d'en Zeff i en Sanji, l'All Blue

En Sanji recorda que està en deute per tota la vida amb el capità pirata Zeff i decideix lluitar. Ha de protegir el restaurant encara que li costi la vida, perquè el restaurant és allò més preuat que té el capità.

20:15 Avatar: l'últim mestre de l'aire - Els contes de Ba Sing Se
tancar

Els contes de Ba Sing Se

Arribats a Ba Sing Se, els nostres herois viuran tots d'aventures ben diferents a la ciutat. Aventures plenes de sorpreses, perills... i també moment romàntics. Aviat coneixeràs les peripècies de la Toph i la Katara, el conte de l'Iroh, el conte de l'Aang, el conte d'en Suko, el conte d'en Zuko i, evidentment, el conte de la Momo. No te'ls perdis!

20:38 Avatar: l'últim mestre de l'aire - Els dies perduts de l'Appa
tancar

Els dies perduts de l'Appa

Un dels enigmes més grans dels nostres herois és la desaparició de l'Appa. Avui és un dia molt especial, perquè sabrem amb pèls i senyals, i de primera mà, com van robar l'Appa, què li va passar exactament, on ha estat tot aquest temps... i, sobretot, on és actualment! A partir d'aquí, l'Aang i companyia potser tindran més pistes per trobar-lo!

06:00 Zoomix - + info
tancar

+ info

El tucà Toco és un ocell molt especial que viu a la selva. Amb prou feines sap volar i salta de branca en branca per buscar menjar. Té un bec enorme de molts colors que fa gairebé la meitat del seu cos. És un expert a l'hora d'obrir fruits i no deixa mai que se li escapi cap llangardaix! En Zoomix en sap moltes més coses! No t'ho perdis!

06:05 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Els avis els han regalat un joc a en Carles i la Laia que es diu "La meva ciutat". Sembla molt divertit, això de construir tota una ciutat, però primer s'han de posar d'acord. La Laia la vol plena de flors, d'arbres i de papallones. En Carles, en canvi, vol una ciutat moderna, amb avions, aeroports, autopistes... Qui se sortirà amb la seva?!

06:15 Pepa, la porqueta - La visita del senyor Patata
06:20 Pepa, la porqueta - El viatge amb tren
06:30 Els Fruittis - El bosc misteriós
Progrmació BD ....
21:00 3xl.cat
21:00 Vampirs a l'internat - Pares i monstres
tancar

Pares i monstres

La Fúria envia un monstre que s'apodera del cos de Nick i captura el professor amb la intenció de posar fi a l'experiment. Mentrestant, el pare de Sherry decideix fer una visita a l'Acadèmia Mansbridge.

21:25 Jet lag - De Cine
tancar

De Cine

La Sílvia pot marxar de vacances amb la seva filla al Carib, però descobreix que, com a passatgera, té por a volar! L'Esther i la Carla intentaran ajudar-la a superar-ho. El Mario és un addicte a la feina, però ho nega davant la Mariona i s'agafa uns dies de vacances, seran els pitjors de la seva vida! La Diana està enganxada al cine...

21:56 Jet lag - Il·lusions perdudes
tancar

Il·lusions perdudes

La relació entre la Mariona i el Mario es troba en un moment plàcid... Podríem dir que tot va bé, però...massa bé...Potser caldria sacsejar una mica la vida per no perdre la il.lusió...? D'altra banda, les hostesses de la Fly decideixen ser solidàries i col·laborar amb l'ONG Hostesses en Acció. Què faran? Hores extres sense cobrar? No! Donaran una part del sou? No! Un calendari amb fotografies de les hostesses despullades?

22:30 Extres Coproduccions - Los ojos de Julia
22:35 Dinamita
22:59 Dinamita
23:25 De professio: API - Petits anuncis
23:55 Carme i david - Poesia a domicili
tancar

Poesia a domicili

Reunió excepcional a casa: la Carme rep una famosa poetesa que va pel món vestida amb mirinyaque i pamela. Ella, la Sinfonia Mac.Greggor, vol fer una lectura poètica exclusivament per a dones i, si de cas, algun jove ambigu com el psiquiatra de la Carme. David es tanca a la seva habitació, consagrat al video. I l'aparició de la més pintoresca poetesa que han vist les lletres catalanes desencadena una bojeria de la famosa marca Rosa Maria Sardà.

00:25 Quart segona - Entre l'espasa i la paret
tancar

Entre l'espasa i la paret

Quan s'està habituat a pagar un llogues molt baix, si se'ns afegeix la possibilitat de comprar el pis que tenim llogat; l'hem de comprar o no, malgrat que, fets els comptes, no ens acabin de sortir els números? L'Eulàlia fa aquesta consulta a la gent que, quotidianament, es mou per casa.

00:50 Jet lag - De Cine
tancar

De Cine

La Sílvia pot marxar de vacances amb la seva filla al Carib, però descobreix que, com a passatgera, té por a volar! L'Esther i la Carla intentaran ajudar-la a superar-ho. El Mario és un addicte a la feina, però ho nega davant la Mariona i s'agafa uns dies de vacances, seran els pitjors de la seva vida! La Diana està enganxada al cine...

01:21 Jet lag - Il·lusions perdudes
tancar

Il·lusions perdudes

La relació entre la Mariona i el Mario es troba en un moment plàcid... Podríem dir que tot va bé, però...massa bé...Potser caldria sacsejar una mica la vida per no perdre la il.lusió...? D'altra banda, les hostesses de la Fly decideixen ser solidàries i col·laborar amb l'ONG Hostesses en Acció. Què faran? Hores extres sense cobrar? No! Donaran una part del sou? No! Un calendari amb fotografies de les hostesses despullades?

01:55 Lobster comedies
02:10 Clàssics del cinema - El carrer de la tristesa (v.o.s.)
tancar

El carrer de la tristesa (v.o.s.)

Tot just acabada la primera guerra mundial, la ciutat de Viena viu una època dura: la feina escasseja, la gent passa fam i hi ha assassinats i corrupció. Greta, la filla d'un exoficial, acaba de perdre la feina i busca diners desesperadament per poder sobreviure. Greta viu amb el pare i una germana petita i li lloga una habitació de casa seva al tinent Davis, un oficial americà de la Creu Roja. Malauradament, però, els diners del tinent se n'aniran de pressa perquè el pare de Greta té molts deutes.

03:10 Clàssics del cinema - El ring (v.o.s.)
tancar

El ring (v.o.s.)

Jack Saunders i Bob Corby són dos boxejadors que no només són rivals en el ring. Tots dos estan enamorats de la mateixa dona, Mabel. Jack n'és el marit i Bob, l'amant. Mabel deixa Jack per marxar amb Bob i Jack, buscant la revenja, el repta a un combat.

04:40 Clàssics del cinema - Esposes frívoles (v.o.s.)
tancar

Esposes frívoles (v.o.s.)

Poc després de la primera guerra mundial, a Montecarlo, un rus viu dels diners que treu a les dames de l'alta societat fent-se passar per noble. Es diu Karamzin i té l'ajut de dues de les seves amants, que es fan passar per les seves cosines. Karamzin té un objectiu: seduir la senyora Hughes, la dona de l'ambaixador dels Estats Units.