Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

A l'entreviste tindrem a Josep-Lluís CAROD-ROVIRA, president en funcions de la Generalitat. Al tema del dia parlarem de les possibilitats de que ens toqui la loteria. També parlarem del Gamper, de la Convenció mundial de l'ong "Narcòtics Anònims", dels problemes amb la suor, d'Amsterdam i de l'homenatge a les víctimes de l'accident d'Spanair. Actuació: "Aramateix" interpretará "Avel·lina", del seu disc "300anys". I la Cuina amb meduses amb Carme Ruscalleda

12:07 Quin país - Cap. 23
12:38 Majoria absoluta - Paternitats
tancar

Paternitats

La sobtada arribada de l'autèntic fill natural equatorià de l'Eduard contraposa la manera d'entendre la paternitat de l'Eduard i del Felip, alhora que fa que els germans es fascinin amb el nouvingut i el Jairo vegi perillar tots els seus privilegis malgrat ser un impostor.

13:39 Joking around
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - La fageda, el bosc encantat
14:30 Telenotícies migdia
15:45 Les germanes McLeod - Cap. 24 A través del mirall
tancar

Cap. 24 A través del mirall

Durant la plaga de conills, Alex es troba un nadó a la porta. Peter i Claire s'esforcen per negar el que senten l'un per l'altre.

16:40 Històries del cor - Cap. 24
tancar

Cap. 24

En el capítol d'avui repàs a la família Vidal-Bosch (temporada 6-7): tornen Quim i Max. Mort de quim. Els Peris acullen el Max. I Max busca el seu pare i el troba: Beni.

17:59 Tarda de western - Jo sóc la revolució
tancar

Jo sóc la revolució

Durant la revolució mexicana, el govern paga 100.000 pesos a Bill Tate perquè mati el general Elías, cap dels revolucionaris. Per arribar fins a la seva víctima, Tate s'ajunta amb un grup de rebels comandats per "El Chuncho", que assalta els trens militars i les casernes per aconseguir les armes que després vendrà a Elías. Tate i "El Chuncho", després de diverses peripècies, arriben al refugi del general revolucionari, que considera que El Chuncho és responsable de la matança del poble de San Miguel i el condemna a mort. La intervenció de Tate per salvar El Chuncho provocarà la mort del germà d'aquest i del general Elías.

20:04 Joking around
20:21 Bocamoll
21:00 Telenotícies vespre
21:47 Segrestat - Cap. 9 Fes als altres
tancar

Cap. 9 Fes als altres

Després de capturar el comptable, Knapp cau presoner d'un altre implicat en el segrest.

22:36 Segrestat - Cap. 10 Punt mort
tancar

Cap. 10 Punt mort

Els esforços de Knapp per interrogar un dels cervells del segrest acaba amb una trampa possiblement mortal per a King i la seva filla.

23:30 Herois - Cap. 17 L'empleat fidel
tancar

Cap. 17 L'empleat fidel

El Matt Parkman i el Ted Sprague volen a Texas per trobar respostes i agafen com a ostatges l'home de les ulleres de pasta i la seva família. Es revelen noves dades sobre el Sr. Bennet, sobre l'agència per la qual treballa i sobre com va trobar la Claire.

00:20 Herois - Cap. 18 El paràsit
tancar

Cap. 18 El paràsit

A causa de les eleccions i de la pròxima destrucció de Nova York, el Nathan es reuneix amb el Linderman. El Hiro intenta robar l'espasa i això fa que prengui un nou camí. El Suresh i la Sylar fan progressos amb la llista, amb un cost molt alt. D. L. comença a sospitar que hi ha problemes a casa. L'Isaac cada cop pinta més quadres terrorífics. Es descobreix una nova heroïna, la Candice Wilmer..

01:09 Pel·lícula - Paparazzi
tancar

Paparazzi

Bo Laramie, una superestrella, sembla que ho té tot a la vida: una esposa bonica, un fill adorable i una casa a la platja de Malibú. Però la seva fama té un preu: és l'objectiu d'un equip de quatre "paparazzi", encapçalats per Rex Harper. Els reporters persegueixen i espien Bo i la seva família.

02:27 Supernanny - La família Pollard Morris
tancar

La família Pollard Morris

Matthew, de tres anys, està complicant la vida a la llar dels Pollard Morris. Nit i dia sotmet als pares Trisha i Daren i als tres germans a un recital de queixes, udols, xiscles i gemecs. Tots n'estan més que tips, però quan la Supernanny Jo Frost arriba veu un panorama ben diferent. De fet, el mal costum de la mare de consentir Matthew amb una dieta a base de biberons i xumets és el factor principal del mal comportament del nen. Trisha li posa el xumet a Matthew tot el dia i el calma amb un biberó vàries vegades a la nit. Per acabar-ho d'adobar, les baralles entre els germanastres Matt i James, de 8 anys, fan que a casa no hi hagi mai pau. La Supernanny ho deixa ben clar. Ja és hora que aquests nens creixin i siguin més responsables. Trobarà Trisha prou forces per resistir el seu instint de malcriar els fills?

03:14 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

A l'entreviste tindrem a Josep-Lluís CAROD-ROVIRA, president en funcions de la Generalitat. Al tema del dia parlarem de les possibilitats de que ens toqui la loteria. També parlarem del Gamper, de la Convenció mundial de l'ong "Narcòtics Anònims", dels problemes amb la suor, d'Amsterdam i de l'homenatge a les víctimes de l'accident d'Spanair. Actuació: "Aramateix" interpretará "Avel·lina", del seu disc "300anys". I la Cuina amb meduses amb Carme Ruscalleda

04:42 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Planeta Terra
07:02 La natura des de dins - La supervivència dels ungulats
07:46 Viure a sang freda - Els carismàtics camaleons
07:57 Històries del zoo
08:22 Viure Catalunya - Castellar del Valles (Valles Occidental)
08:32 La Roma antiga: grandesa i decadència d'un imperi - Cap. 3 La revolució
tancar

Cap. 3 La revolució

Aquest capítol ens mostrarà què tenien de debò els emperadors romans. Roma era una societat democràtica amb eleccions i ningú podia tenir massa poder. Tiberi Grac, un home valent, de paraula d'honor, i un revolucionari inaudit, creu en els ideals de la República: justícia, decència i igualtat per tothom, i aviat haurà de lluitar per ells. El tercer capítol ens descobrirà unes impressionants seqüències d'espases i lluites.

09:26 Tot un món - Investigar la llum
tancar

Investigar la llum

Investigar la llum L'Alejandra Valencia és física i es dedica a estudiar la llum al laboratori de l'Institut de Ciències Fotòniques. Li interessa especialment el comportament individual dels fotons i com es pot utilitzar per a aplicacions més generals com la sincronització del GPS o per fer transaccions més segures.

09:31 Tinc un dubte
09:33 Horitzons
09:33 Veus oblidades - Tailàndia, esperits i homes
10:25 Mons amagats: la Roma subterrània - Mons amagats: la Roma subterrània
tancar

Mons amagats: la Roma subterrània

Els turistes no paren de visitar els espectaculars monuments de Roma, però el que veuen és només la punta de l'iceberg. Sota aquesta metròpoli hi ha una altra "ciutat eterna", amagada sota terra des de la caiguda de Roma. Cases, santuaris, carreteres, aqüeductes ... Aquesta és la història d'una ciutat que ens pensem que coneixem i de la feina d'un equip d'arqueòlegs i exploradors urbans que intenten desvelar els profunds secrets de la ciutat.

11:16 L'ànima viatgera
11:39 Remeis naturals - Les ensenyances dels ancians
12:02 Músiques del món - Cap Verd
tancar

Cap Verd

El Cap Verd és un petit arxipèlag de deu illes, situat a l'oceà atlàntic africà, que va ser una antiga colonia portuguesa. L'artista més popular del país és Cesária Évora. La seva humanitat i el reconeixement internacional han fet que se la conegui al seu país com "l'ambaixadora descalça". Discografia: "Cabo verde" (1997) i "Café Atlántico" (1999).

12:07 La veritat sobre el menjar - Cap. 6 Com ser els millors
tancar

Cap. 6 Com ser els millors

A l'episodi "Com puc ser el millor" explorem quins aliments s'han de consumir per ser més ràpid, més fort i més intel·ligent. Els experiments inclouen: Pasturar en lloc d'endrapar, la cafeïna i el cervell, el peix i l'estrès, vèncer la carn? i el poder dels carbohidrats.

12:57 Colors - Blanc: del cel a la terra
tancar

Blanc: del cel a la terra

l color més net és el més tòxic. el blanc, originalment, matava. La llum, el cel i els núvols. El color de la innocència, de les núvies i dels ocells blancs ens porta felicitat i bones vibracions. També és el color més funcional que hi ha i amb el qual es fabriquem més objectes. I sobretot, és el color a què s'enfronten tots els creadors.

13:17 A pagès - Cap. 7 Al capdavant de l'explotació
tancar

Cap. 7 Al capdavant de l'explotació

Què vol dir ser titular d¿una explotació agrària? En aquest capítol veurem tres dones que defensen amb ungles i dents la seva propietat agrícola. No escatimen esforços per intentar aconseguir el millor producte. Maria Rovira treballa a les terres que va heretar del seu pare, a la Fortesa (Anoia); Maria Manent es dedica a la producció integrada de porcs a Navès (Solsona), i Alba Casas és una apassionada de la vida. Tot ho fa amb una vitalitat i dedicació extraordinària. Als 22 anys, ja ha tingut la seva primera filla i ha creat una explotació de flors comestibles a Alguaire (Segrià).

13:44 ExperiMental - + info
tancar

+ info

No podeu resistir la temptació de fer un mos a mitja nit? Us demostrarem per què és tan important el que mengem com quan ho fem. També farem esclatar el globus d'aigua més sorollós del món. Té alguna cosa a veure el fet d'agafar un refredat amb passar fred? Sembla que les mares sí que tenien raó¿ Teniu set? Hem trobat la manera de buidar ràpid una ampolla. Us presentarem un científic que ha desenvolupat una nova tècnica per sucar les galetes al te, ja veureu amb quin estil es capbussen! Encara que no us ho creieu, podeu ressuscitar una bombeta al microones, però millor que no us hi apropeu gaire. Finalment, us explicarem la relació entre penjar una mica de menta al cotxe i millorar la conducció.

14:09 Ritmes arrels
15:00 Planeta Terra
15:00 L'Equador
15:59 Viatges per la natura - Els llamàntols, rastrejadors del fons marí
tancar

Els llamàntols, rastrejadors del fons marí

Per uns les llagostes són els crustacis més saborosos i per altres uns objectes de recerca molt interessants. La sobrecaptura d'aquests crustacis n'ha fet minvar perillosament la població. Els biòlegs en saben poques coses sobre aquests delicats "cavallers de les profunditats". Per què les llagostes, de sobte, després de molts segles, canvien els seus hàbitats usuals? Emigren? I si ho fan, per què? L'equip de filmació d'aquest documental ha passat molt temps observant-les a la costa est dels Estats Units i del Canadà.

16:43 El regne salvatge - El refugi de l'aire
17:09 Psicopatologia digital - Anunciar-se al Google
17:15 Amors - Roser i Mohamed
tancar

Roser i Mohamed

"La segona oportunitat": Toni Palou (Pineda de Mar), 81 anys, i Maria Forteza (Sóller), 79 anys, estan jubilats i viuen entre el Maresme, Mallorca i Sao Paulo (Brasil). Tots dos tenen fills i néts dels seus anteriors matrimonis, escampats per Europa i el Brasil. Es van casar fa tres anys, tot i que es coneixen des del 1945.

17:43 Veterinaris - + info
tancar

+ info

El Jaç és un cadell de labrador de 8 mesos que va coix a causa d'una malformació congènita a les potes del davant. El Josep, el veterinari de Canis, l'ha d'operar. L'operació no curarà el gos però sí li rebaixarà l'agressivitat de l'artosi que pateix i farà que tingui menys dolor. El Xavier, que es veterinari rural ha d'anar d'urgència a una granja perquè hi ha una vaca que s'està morint. L'única solució és fer-li una transfusió de sang i esperar com respon l'animal.

18:20 Ístria, entre la terra i el mar - Ístria, entre la terra i el mar
tancar

Ístria, entre la terra i el mar

La gent que visita Ístria atreta per les seves platges es sorprenen quan descobreixen l'interior de la península: un paisatge semblant a la Toscana, amb petits pobles renaixentistes, fortaleses a les muntanyes i cases en ruïnes. A la costa sud-occidental hi ha ports a l'estil venecià amb edificis com l'amfiteatre de Pula o la catedral bizantina de Porec, que són testimoni de la presència romana a la zona.

19:05 Remeis naturals - Les ensenyances dels ancians
19:30 Cànon Art - El robatori dels Klimt
tancar

El robatori dels Klimt

Aquesta és la història real de la lluita de Maria Altmann, ara una dona de 90 anys encara guapa i elegant, per recuperar cinc quadres de Gustav Klimt espoliats pels nazis a la seva família l'any 1938. Des de llavors, les pintures han estat exposades a la Galeria Belvedere de Viena. El documental narra els primers anys de Maria a la Viena de finals de segle, la seva dramàtica escapada del terror nazi i la seva perseverança per aconseguir recuperar els cinc quadres.

20:26 Ciberians - Curro Claret
tancar

Curro Claret

Curro Claret, Barcelona, 1968 Dissenyador industrial. Professor de disseny industrial a Eivissa i membre del FAD, Foment de les Arts i el Disseny. Fa taller per tot el món.

20:32 La Roma antiga: grandesa i decadència d'un imperi - Cap. 4 La revolta jueva
tancar

Cap. 4 La revolta jueva

La revolta jueva que va sacsejar Judea el 66 dC, va ser la rebel·lió més gran de la història dins una província romana. Aquesta rebel·lió va posar fins i tot en perill el temple de Jerusalem. Per poc temps, aquesta rebel·lió va estar a punt de fer tremolar tot l'Imperi sencer. El general Vespasià i el seu fill Titus protagonitzen aquesta quarta entrega de "La Roma antiga". Amb unes gran seqüències de batalla, veurem fil per randa el que va passar en aquesta rebel·lió narrat fidelment partint de documents de l'època.

21:23 Psicopatologia digital - Anunciar-se al Google
21:30 Karakia - "Dulce de milonga 2", comunitat argentina
tancar

"Dulce de milonga 2", comunitat argentina

Els signes d'identitat de la cultura argentina tenen connexions arreu, però hi ha una Argentina no extingida, hereva dels inques, que manté intactes algunes de les seves tradicions més antigues. Coneixerem un fill dels Andes, en Marcelo, que ens descobrirà la veneració per la Terra o el Sol dels seus germans de Salta i Jujuy. També ens endinsarem en el folklore més popular que interpreta al costat de la seva dona, l'Anna Wainer, una argentina d'arrels jueves que s'ha establert a Roses i ha vist acomplert el desig dels seus avantpassats de tornar a Sefarat. Un cop més, toparem amb les arrels italianes mitjançant dos restauradors que han trobat en Barcelona una ciutat perfecta per substituir la seva Rosario natal.

Progrmació BD ....
07:05 Club Super3
07:05 Els Fruittis - Les flors inodores
tancar

Les flors inodores

En Monus traça un altre dels seus plans perversos: vol robar l'olor de totes les flors de la Terra amb un artefacte que s'acaba d'inventar. També ha creat un perfum de flors artificial per substituir el perfum natural. El pensa vendre per guanyar molts diners...

07:32 Els Fruittis - En Gaspatxo, alcalde
tancar

En Gaspatxo, alcalde

En Maduixot se sent massa gran per ser alcalde, per això dimiteix. En Kumba suggereix que se celebrin unes eleccions, però només s'hi presenta en Gaspatxo, que surt elegit. A poc a poc va descobrint que allò implica llevar-se d'hora, assistir a reunions i un munt d'obligacions...

07:55 mic 3
07:55 El teatre de l'Isop - El moliner, el seu fill i l'ase
tancar

El moliner, el seu fill i l'ase

Avui l'Isop ha escrit una obra d'un pare i un fill que canvien de parer cada vegada que senten una opinió diferent. Tot assajant han aparegut unes hienes i l'Isop ha donat tanta importància als seus comentaris que ha començat a canviar els personatges i l'argument. A veure si encara li passarà el mateix que al moliner?!

08:09 Les tres bessones bebès - L'Estel de Nadal
08:15 La Franny i les sabates màgiques - L'estruç covadora
tancar

L'estruç covadora

Les botes per caminar d'una clienta que se'n vol anar de safari portaran la Franny al cor de la sabana, on hi coneixerà la Desta, una estruç que està covant un ou. De fet, l'ou és de la mare i li ha dit que si va amb molt de compte, el pot portar fins a la riba del riu. Però no a dins del riu! Avui toca "operació rescat"! Comença a pensar, Franny!

08:31 Una mà de contes - La paella coqueta
08:40 Club Super3
08:40 Zoe Kezako - Cap. 42 Preparats per l'enlairament
tancar

Cap. 42 Preparats per l'enlairament

La Zoe ha decidit construir un coet per anar a Mart a descobrir nous horitzons. Ja et pots imaginar que tots els seus amics s'han fet un tip de riure quan han sabut la notícia. Però a la Zoe no hi ha res que l'aturi i ja té fet el prototip. D'entrada, hi enviarà el Galeta, la mascota de la classe. Ara, que potser n'hi ha més d'un que no hi està d'acord...

08:57 Els barrufets - El cafè dels barrufets / Fora del seu lloc
tancar

El cafè dels barrufets / Fora del seu lloc

En Golafre i l'Inventor n'acaben d'inventar una que portarà molta cua! Nosaltres en diem "gelat", i tot haurien estat flors i violes si no haguessin començat a discutir... i si no hagués aparegut en Gargamel, és clar... Què és aquesta mena de lluna que baixa del cel?! Pot ser que sigui una família de criatures que s'alimenten de fang?! La veritat és que els barrufets no les tenen totes... D'on surten aquests éssers tan estrambòtics?!

09:28 Doraemon - El mirall traspassable/ El xiclet per la tv
tancar

El mirall traspassable/ El xiclet per la tv

El mirall traspassable - El xiclet per la televisió

09:52 Doraemon - La canya per fer huracans/ L'estora per tranquilitzar
tancar

La canya per fer huracans/ L'estora per tranquilitzar

La canya per fer huracans - L'estora per tranquil·litzar

10:19 Espies de veritat - Un dissenyador de sabates malvat
tancar

Un dissenyador de sabates malvat

L'última missió europea de les nostres heroïnes comença per les misterioses desaparicions de diversos crítics de moda. Després d'unes quantes investigacions, descobriran que la responsable n'és l'Yves Montblanc, el dissenyador de sabates francès, que ha creat les Mega Ema Be, unes sabates concebudes per arrasar tot París... literalment!

10:46 Capità Fracasse - El presoner de la bastilla
11:15 Hattori el ninja - En Kanitxi comença a practicar / La subame proteg / El noi
11:41 En Matt i els monstres
11:54 Els increïbles germans Adrenalini - Els pirates de l'avarícia
tancar

Els pirates de l'avarícia

En Barbarara, el pirata més temut de tots els mars, acaba d'arribar a l'illa del tresor. El cofre és al cim d'un volcà ple de trampes i protegit per un goril·la gegant. Necessita algú que estigui més sonat que la campana de coberta perquè l'ajudi a arribar fins al botí. Aquí entren en acció els Adrenalini, que d'entrada, han pescat la barba del pirata!

12:01 Els pirates robacalçotets - El calçoxip
12:04 Angus i Cheryl - Dia de calor
tancar

Dia de calor

Estiu a casa amb els amics, en Keke i un sol ventilador. De seguida comença la baralla per l'aire fresc... per a fer créixer la calor.

12:07 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La Vaca és l'heroïna del còmic que dibuixa en Chico, però li costa molt estar-se quieta mentre li fa de model. Sort que la senyora Mandarina té la solució als problemes de moviment: l'Estatuador. Llàstima que la Lulú l'ha fet servir per deixar immòbil tota la família! Per cert, no et perdis les aventures de Vacaman, la vaca que fa por a l'instant!

12:18 Rantaro - L'entrenament nocturn / Les preguntes de l'exament / La missió secreta d'en Rikichi
12:43 Angus i Cheryl - Dia de neteja
tancar

Dia de neteja

Com sempre, l'Angus troba mil excuses per no netejar quan toca. Però aquesta vegada la Cheryl en té una de preparada per xuclar-li l'atenció.

12:49 La llei de Ueki - La llei de l'inici de la lluita
tancar

La llei de l'inici de la lluita

En Ueki ha d'estar més alerta que mai. Sap que, a partir d'ara, li pot aparèixer un lluitador en el moment més inesperat. La Mori començar a sospitar de tothom, sobretot d'en Sano, i veu tota la gent com possibles enemics d'en Ueki. Comença la primera fase eliminatòria! Dels 100 escollits, només n'han de quedar 25!

13:19 3xl.cat
13:19 Bo-Bobo - Anem al castell de la pasta. Comença el combat!
tancar

Anem al castell de la pasta. Comença el combat!

El grup s'ha dividit per buscar millor l'Halekulani, el seu principal enemic. Com a mínim això és el que diuen, però la veritat és que estan provant totes les atraccions. L'Halekulani sí que els ha fet cas i ha enviat els seus Assassins Infernals contra ells. Sembla que, si estan separats, serà més difícil derrotar-los... Qui a qui, per cert?

13:42 Angus i Cheryl - La màquina espenedora
tancar

La màquina espenedora

Una màquina expenedora que no torna canvi? Demanes un croissant de xocolata i et donen xiclet de clorofil·la? Això no sona a intel·ligència artificial, sinó a jugada de nois suposadament graciosos.

13:45 Angus i Cheryl - La vacuna
tancar

La vacuna

Ha arribat l'hora de vacunar-se. Mentre tots els nois i les noies de la classe fan cua davant de la infermera, l'Angus s'inventa mil i una maneres d'evitar la punxada.

13:50 El detectiu Conan - El desè passatger (part 1)
14:15 El detectiu Conan - El desè passatger (part 2)
14:38 One piece - Kozanen, el guerrer de l'exèrcit rebel, i la seva promesa la Vivi
15:00 One piece - El duel de l'Ace contra l'Escorpí
15:21 Angus i Cheryl - Senderisme
tancar

Senderisme

Tota la colla és a la muntanya passant el dia. L'Angus vol fer-los una mala passada canviant els mapes i les fletxes de direcció. O havia de ser al revés?

15:25 Get Backers - Els nous quatre reis
15:51 Somnis d'estiu
16:21 Club Super3
16:21 Equip Galaxy - Mini brigades
tancar

Mini brigades

Atenció! Acaben de desaparèixer tots els planetes de la galàxia! En plena missió, en Brett, en Josh i la Yoko rebran un senyal de socors de la Terra. Allà descobriran que una nau alienígena està encongint el nostre planeta per endur-se'l! El seu objectiu és crear un univers minúscul per poder-lo governar amb facilitat. Una missió força complicada...

16:48 La màgica Do-Re-Mi - La Do-re-mi es queda de pedra: una nova espantabruixes!
tancar

La Do-re-mi es queda de pedra: una nova espantabruixes!

La Do-Re-Mi, la Hazuki, l'Aiko, l'Onpu i la Momoko comencen sisè de primària. A la pobre Floreta se li ha trencat el penjoll màgic i haurà de repetir tots els examens d'aprenenta per tornar a convertir-se en bruixa. Ara, a la Casa Maho, la botiga màgica, venen teles i objectes de bijuteria.

17:12 Lucy: quina mandra! - Tot net i polit
tancar

Tot net i polit

Avui la Jasmine va a casa de la Lucy a jugar amb la caseta de nines que, per cert, està plena de pols. De fet, tota la seva habitació està plena de pols! La mare li ha deixat ben clar que, abans de posar-se a jugar, ha de fer neteja. Però és clar, si ha de passar el drap per tots els mobles es cansarà moltíssim. Quina una se n'empescarà avui?!

17:18 mic 3
17:18 Zoomix - + info
tancar

+ info

Què és això que es mou a la selva? És el peresós Brady, que s'està tan quiet que fins i tot li creixen plantes al pelatge! S'hi pot estar fins a vint hores sense moure's! Menja fulles de l'arbre on viu i només en baixa un cop a la setmana per anar al lavabo! Ho fa al peu de l'arbre, així el fertilitza. Si en vols aprendre més coses, aquesta és la teva! No t'ho perdis!

17:21 Zoomix - + info
tancar

+ info

El Jambo, el goril·la de muntanya, és el cap de família i es passa tot el dia vigilant. Menja fulles, arrels i brots. Se'n pot arribar a cruspir un carretó ple cada dia! El Jambo és molt gros, pesa tant com dotze alumnes de la teva classe! I té els braços tan llargs que gairebé li arriben a terra! Ah! I també és molt de la broma! Vols saber què els fa als més menuts?! Doncs no t'ho perdis!

17:28 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Avui els nostres amics són a la selva. Hi han anat a jugar a fet i amagar. Para en Riko, que li costa molt trobar l'Ava i en Teo. En saben molt, ells, d'amagar-se! Sort que en Riko té una ajudant molt experta, la Polka, una serp que es coneix molt bé el terreny. El que passa és que en Teo no és enlloc... Pot ser que s'hagi quedat encallat dalt d'un arbre?!

17:38 Bob, el manetes - La traginada del Pansit
tancar

La traginada del Pansit

Avui el Pansit ha anat amb la Wendy i la Panxona al magatzem d'en J.J. a buscar una biga d'acer i altres materials. Com s'ho farà el Pansit per travessar el pont amb la biga? Vols dir que no és massa llarga? I si no passa...?

17:53 Una mà de contes - La família Forn
tancar

La família Forn

Conte basat en l'obra del MNAC "Cala Forn", any 1917.

18:00 Club Super3
18:00 Mila - L'Strabilou, l'espieta
tancar

L'Strabilou, l'espieta

Tothom ho sap que l'Strabilou és un bocamoll. I avui en Zako, la guineu, l'ha ben espifiada. Li ha dit que li era igual que el rei estigués malalt. L'Strabilou, com era d'esperar, ha sortit cames ajudeu-me a explicar-ho a sa majestat, pensant ja en la recompensa. Vols saber qui va acabar sent la riota del poble? La Mila t'ho explicarà... a la seva manera, és clar!

18:11 Pau, la petita guineu roja - La tempesta
tancar

La tempesta

S'acosta una tempesta molt forta i tothom s'ha d'aixoplugar, que la pluja i el vent se'ls podria endur. Però, i la Fromage, la granota, on s'ha ficat? No és enlloc i la tempesta cada cop és més a prop. En Pau, encara que sigui una mica perillós, està decidit a trobar-la. Són molt amics i no vol que li passi res. A més, segur que ella també ho faria per en Pau!

18:17 Tinc un coet - Compartir com bons germans
tancar

Compartir com bons germans

La Crystal s'ha quedat sense cotxe per culpa d'en Vinnie i del Coet, que l'hi han destrossat. Per això el Professor Q ha decidit que, a partir d'ara, en Vinnie i la seva germana hauran de compartir... el Coet! A en Vinnie no li fa gaire gràcia, i menys quan el Coet comença a canviar de personalitat després de sortir amb la Crystal... i els seus col·legues.

18:35 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Invitació a la paciència
19:04 Animàlia
19:34 En Matt i els monstres
19:46 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Tot fent proves amb el Telèpator, l'invent que li farà guanyar el Premi Nobel, aquest cop sí, la senyora Mandarina s'ha acabat canviant el cervell pel de la Vaca! De fet, la seva intenció era una altra, però ara per fi sabrà què pensa una vaca... I a la Vaca li tocarà fer de mare, i això vol dir que podrà manar! Avui pot passar de tot!

19:53 3xl.cat
19:53 Angus i Cheryl - Dia de calor
tancar

Dia de calor

Estiu a casa amb els amics, en Keke i un sol ventilador. De seguida comença la baralla per l'aire fresc... per a fer créixer la calor.

19:55 Angus i Cheryl - Dia de neteja
tancar

Dia de neteja

Com sempre, l'Angus troba mil excuses per no netejar quan toca. Però aquesta vegada la Cheryl en té una de preparada per xuclar-li l'atenció.

20:00 One piece - El duel de l'Ace contra l'Escorpí
20:22 One piece - Perduts a les ruïnes, la Vivi, l'amistat i un model de país nou
20:43 Angus i Cheryl - Senderisme
tancar

Senderisme

Tota la colla és a la muntanya passant el dia. L'Angus vol fer-los una mala passada canviant els mapes i les fletxes de direcció. O havia de ser al revés?

20:47 Dawson's creek - Fugida de l'illa de les Bruixes
tancar

Fugida de l'illa de les Bruixes

Dawson recluta els seus amics per filmar un documental sobre la llegenda d'una bruixa de la seva regió.

Progrmació BD ....
21:30 Històries del cor - Cap. 24
tancar

Cap. 24

En el capítol d'avui repàs a la família Vidal-Bosch (temporada 6-7): tornen Quim i Max. Mort de quim. Els Peris acullen el Max. I Max busca el seu pare i el troba: Beni.

22:35 Extres Coproduccions - El provador de coses
tancar

El provador de coses

L'Aureli Mercader és un home solitari i hipersensible amb una estranya professió: provador de coses. Quan l'Aureli es deixa portar per la seva sensibilitat, la seva ment el trasllada a mons imaginaris. L'Aureli ja no es relaciona com abans amb els seus veïns i viu fora del poble, en una petita finca envoltada per les obres que estan transformant el seu entorn. Són les obres d'un projecte promocionat per un poderós grup amb interessos econòmics i revistit d'un catolicisme extremista que s'ha proposat convertir els voltants de la mítica Muntanya de Montserrat en una reserva espiritual per a famílies respectables: blanques, creients i de classe alta. Tots els plans del grup fincionen segons el previst mentre que en el món de l'Aureli, la distància entre la imaginació i la realitat s'escurça cada cop més.

22:40 Investigadors - Trial
tancar

Trial

Harlan i Leslie s'enfronten a un jutge molt poderós i a una important empresa constructora perquè es faci justícia amb el vidu Jason Hunter (JEFFREY D. SAMS) en un cas de mort improcedent. Jeff manipula un company de JRM per poder accedir a informació privilegiada sobre l'empresa pel seu propi interès. Escrit per: Tom Smuts Dirigit per: Fred Keller

23:25 Investigadors - Shots
tancar

Shots

El company esporàdic de Leslie rep un tret i Harlan es veu implicat en el cas. Meg i Trish treballen plegades per enxampar un conegut violador i Nora queda parada amb el que esbrina del seu germà. Escrit per: Sera Gamble Raelle Tucker Dirigit per: Robert Duncan McNeill

00:00 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

L'Ernest, a punt de matar la Cèlia... El Salvador torna a casa. Encara hi ha qui dubta... La casualitat fa que es trobi amb els nanos, que estan jugant amb el passaport de la Gina... Mentre el Guillem, destrossat, és consolat per l'Aurora, tenim notícies de la Mireia...

00:29 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

La Mireia explicarà tot el que ha passat durant el temps que ha passat amb el Tentacle. Ara ha fugit, però el Tentacle no es donarà per vençut. La noia s'instal.la amb l'Aurora i el David. La trobada entre Frederic Roquer i Esteve Pedrós porta records misteriosos al primer. Això angoixarà encara més l'Esteve, que provocarà una segona trobada fatal. El Salvador ha d'explicar a la Mati per què ha amagat que el seu pare és viu. Parlant amb el seu pare, el Salvador ens descobrirà els seus plans. El Tomàs segueix prevenint la Raquel contra el Salvador. Aquest farà una confessió sorprenent sobre les cremades que s'ha fet al pit.

00:55 Beverly Hills - Punt cec
01:38 Beverly Hills - Dives
02:20 Riviera - + info
tancar

+ info

Laurent visita Christophe per demanar-li que torni a Parfums de Courcey i descobreix un secret terrible.

02:45 Riviera - + info
tancar

+ info

Laurent no pot creure que Beatrice hagi tornat al seu llit. Algú ha robat la duquessa, però Daniel creu que no ha estat el mateix lladre dels diamants. Nicolas descobreix que Chloe ha passat la nit fora de casa. Laurent es proposa fer tot el que calgui per fer les paus amb Christophe.

03:10 Extres Coproduccions
03:15 Investigadors - Trial
tancar

Trial

Harlan i Leslie s'enfronten a un jutge molt poderós i a una important empresa constructora perquè es faci justícia amb el vidu Jason Hunter (JEFFREY D. SAMS) en un cas de mort improcedent. Jeff manipula un company de JRM per poder accedir a informació privilegiada sobre l'empresa pel seu propi interès. Escrit per: Tom Smuts Dirigit per: Fred Keller

04:00 Investigadors - Shots
tancar

Shots

El company esporàdic de Leslie rep un tret i Harlan es veu implicat en el cas. Meg i Trish treballen plegades per enxampar un conegut violador i Nora queda parada amb el que esbrina del seu germà. Escrit per: Sera Gamble Raelle Tucker Dirigit per: Robert Duncan McNeill

04:35 Nova ficció
05:05 Nova ficció
05:35 Beverly Hills - Punt cec
06:18 Beverly Hills - Dives