Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Txelui MORENO, portaveu esquerra abertzale TERTÚLIA Juan José LÓPEZ BURNIOL Antoni SEGURA Manel CUYÀS Anna FIGUERA Carles BOIX, catedràtic ciència política Universitat Princeton Lead: "Cartes ianquis", un passeig per Catalunya i el món TEMA: SABEM QUANTES ASSEGURANCES TENIM? Pere PRATS, responsable assessoria tècnica Col·legi Mediadors Assegurances Barcelona Lead: Què cal saber si volem tenir una assegurança de vida Carles TORRECILLA Lead: Quant cosa el manteniment de la llar? CONNEXIÓ CANYELLES / LAURA GIMENO Lead: Com es fan els petards que tirarem aquesta Revetlla de Sant Joan Lead: Com afecta la crisi a les vendes de petards? CONNEXIÓ BARCELONA/ Ferran VERGÉS Lead: Degustació popular de musclos per la revetlla TEMA : TENIM ACTITUDS RACISTES SENSE VOLER? Roger VECIANA, pare d'una nena adoptada Jordi MORERAS, antropòleg URV Lead: Campanya contra les tirites "color pell" Lead: La lluita contra el racisme en el dia a dia DENÚNCIA - MAGDALENA OLIVER Anna MESQUIDA Lead: Demana més transport públic adaptat per poder dedicar-se a la seva afició ACTUACIÓ FOLKINCATS + ENTREVISTA FOLKINCATS Interpreta: "La calma de la mar" (03:13) Lead: Folkincats, una proposta de música tradicional i popular Lisi Andrés Lead: Entrem al Cabaret Enchanté amb les "Divinas" Daniel CÓRDOBA Lead: Brasília, l'única ciutat del món feta a mida Lead: Les ciutats artificials

13:15 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:25 El medi ambient - Colòmbia, el país dels ocells
tancar

Colòmbia, el país dels ocells

Colòmbia, el país dels ocells A Colòmbia hi viuen 1.885 espècies d'ocells. Això afavoreix la difusió de l'ornitologia i els cursos internacionals d'anellatge, com el que ha coorganitzat una entitat catalana: l'Institut de Biodiversitat Tropical.

14:30 Telenotícies migdia
15:42 Cuines - Coca de sorell marinat amb romesco d'algues
tancar

Coca de sorell marinat amb romesco d'algues

Adelf Morales del Restaurant Topik de Barcelona, ens prepara una " Coca de sorell marinat amb romesco d'algues".

15:51 La Riera - Cap. 515
tancar

Cap. 515

En Carlos avisa la Gisela que la Nora s'està ficant en un bon embolic amb en Julià. Mare i filla parlen, però la Nora no pensa afluixar. A la fonda, la Marina queda amb en Lluc per anar a un concert i la cosa es complica una mica. En Toni no té diners per a la casa, i la Mercè va entenent que això s'acaba. La Sònia, aprofitant el disgust de l'Isaac, aconsegueix informació molt útil d'en Víctor.

16:34 Divendres - + info
tancar

+ info

El catedràtic d'Economia Aplicada Josep Oliver ens explicarà la seva visió de la crisi i la situació generada després del rescat dels bancs espanyols i les eleccions gregues. Qui no ha sentit parlar del pollastre del Prat? Coneixerem els detalls d'aquesta raça. El dia del concert de Madonna, en parlarem amb el crític musical Albert Puig i el delegat del club de fans de Madonna a Catalunya, Jordi Garcia. Si no heu visitat mai el delta del Llobregat, "Divendres" us presentarà avui la millor manera per conèixer-lo.

18:33 Julie Lescaut - Un assassinat en pot amagar un altre
20:13 Esport Club
20:34 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Estem a tocar de Sant Joan i aquesta festa no s'entén sense els petards. Per això l'Enric Oller ha anat a una de les pirotècnies més conegudes a Catalunya, la Pirotècnia Igual, on li han explicat tot el procés productiu d'aquests productes. Però, a més, també ha assistit a una classe pràctica: agents de protecció civil donen classes teòriques als nens per evitar el màxim nombre d'accidents a l'hora de manipular els petards. Però també fan una classe pràctica perquè els nens provin el que han après i toquin i encenguin els petards.

21:00 Telenotícies vespre
21:46 Pel·lícula - Pa negre
tancar

Pa negre

PA NEGRE Producció: Massa d'Or Produccions Cinematogràfiques i Audiovisuals en producció associada amb Televisió de Catalunya, 2010 Direcció i guió: Agustí Villaronga basat en la novel·la d'Emili Teixidor Direcció de fotografia: Antonio Riestra Música: Jose Manuel Pagán Intèrprets: Francesc Colomer (Andreu), Marina Comas (Núria) Nora Navas (Florència), Roger Casamajor (Farriol), Lluïsa Castell (Ció), Mercè Arànega (Sra. Manubens), Marina Gatell (Enriqueta), Elisa Crehuet (àvia) i la col·laboració especial de Laia Marull (Pauleta), Eduard Fernández (professor) i Sergi López (Alcalde) En els anys durs de la postguerra rural a Catalunya, L'Andreu, un nen que pertany al bàndol dels perdedors, troba un dia al bosc els cadàvers d'un home i el seu fill. Les autoritats volen carregar-li el mort al seu pare, però ell, per ajudar-lo, intenta esbrinar qui els va matar. En aquest corregut, es produeix en l'Andreu el despertat d'una consciència moral front un món d'adults alimentat per les mentides. Per sobreviure, traeix les seves pròpies arrels i acaba descobrint el monstre que habita en ell.

23:50 Sense ficció - + info
tancar

+ info

"Testimonis del Katrina" recull les gravacions de diversos testimonis de l'huracà Katrina i mostra, de primera mà, l'evolució de l'huracà i la tragèdia que va desencadenar al seu pas.

01:43 Ventdelplà - Cap. 202
tancar

Cap. 202

La Mònica es desmunta amb el Xavi. La Nicole vol parlar amb la Mònica, però el Julià creu que és millot deixar-la estar. El Julià, però, pren consciència que evitar la Mònica al poble serà impossible. La Berta encara no es veu amb cor de parlar amb el Monràs, malgrat que ell ho intenti; la Dora el fa fora del súper. El Jaume es mostra distant amb l'Esteve, des que sap que és gai no sap com tractar-lo. La Marcela es queixa de la humitat de la cuina. El diari del Xavi té problemes econòmics i el Martí els deixa més diners.

02:37 Blues a l'estudi - THE BOOTY HUNTERS
tancar

THE BOOTY HUNTERS

Els seus temes estan inspirats per tota una estètica referida als ambients rurals dels Estats Units, però també pels bandolers de casa nostra. "Blues a l'estudi" obre les portes a Jordi Ollé, a la bateria i washboard, Javi Ollé a la veu, banjo i guitarra acústica, a Dani Banon, a la guitarra elèctrica, a Javi Banon, al contrabaix, i a Lluís Gómez, al fiddle i al banjo.

03:37 Blues a l'estudi - MIGUEL TALAVERA POWER TRIO
tancar

MIGUEL TALAVERA POWER TRIO

Miguel Talavera és un guitarrista incansable a l'hora de defensar el seu so i la seva visió del blues. El "Power Trio" és aquest format de banda que es va definir als anys seixanta i setanta com a rock-blues. Talavera és un músic que ens pot dur des de la tècnica del finger-picking, més pròxima al country, fins al blues més profund i ho farà juntament amb Miki Santamaría, al baix, i Miguel Ballester, a la bateria.

04:38 Divendres - + info
tancar

+ info

El catedràtic d'Economia Aplicada Josep Oliver ens explicarà la seva visió de la crisi i la situació generada després del rescat dels bancs espanyols i les eleccions gregues. Qui no ha sentit parlar del pollastre del Prat? Coneixerem els detalls d'aquesta raça. El dia del concert de Madonna, en parlarem amb el crític musical Albert Puig i el delegat del club de fans de Madonna a Catalunya, Jordi Garcia. Si no heu visitat mai el delta del Llobregat, "Divendres" us presentarà avui la millor manera per conèixer-lo.

05:57 Videoclips catalans - PAU VALLVÉ, Amic dels cirerers
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Aventures increïbles
07:48 Batecs de natura
08:05 França per la costa
08:57 Ferrocarrils romàntics
09:25 Cròniques de cocodrils
09:50 Els animals més letals del món
10:42 Vida: el rodatge
11:01 Segle XX - Felix Kersten, el metge del diable
11:53 Valor Afegit Innovació
12:00 El documental - El quadern de fang
tancar

El quadern de fang

"El quadern de fang" és un documental d'Isaki Lacuesta concebut en col·laboració amb el pintor Miquel Barceló. Fa més de vint anys que l'artista mallorquí passa llargues temporades a l'Àfrica. Allà va aprendre a pintar entre tèrmits i escorpins, abans que la calor assequi la pintura i el vent arrossegui les teles. A dalt del penya-segat de Bandiagara, Barceló representa, juntament amb el coreògraf Josef Nadj, la "performance" "Paso Doble" i ens descobreix per primera vegada els secrets del seu taller africà.

13:01 Itàlia des de l'aire
13:32 Cuiner sota pressió
13:57 Forquilla i motxilla
14:27 Cap al més enllà dins d'una gallina - Cap al més enllà dins d'una gallina
tancar

Cap al més enllà dins d'una gallina

Què tenen en comú un Mercedes, un pollastre o un peix? A Ghana podem comprar taüts que són imitacions perfectes de totes aquestes coses i que serveixen per acompanyar els difunts en el més enllà. Els ghanesos creuen que els morts emprenen un viatge cap als seus avantpassats, i per això els seus rituals d'enterrament són molt elaborats. A Ghana, els enterraments són unes autèntiques festes espirituals, plenes de vida, que també resulten molt cares.

15:11 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
15:29 Ferrocarrils romàntics
15:59 França per la costa
16:54 Via llibre
17:20 Valor afegit
17:49 60 minuts - Quanta gent pot viure al planeta Terra?
18:43 Singulars - Emilio Lledó: un filòsof en primera línia.
tancar

Emilio Lledó: un filòsof en primera línia.

Entrevistarem un filòsof eminent, un savi de 84 anys: Emilio Lledó. Es va llicenciar en Filosofia per la Universitat de Madrid el 1952, però la fosca realitat de la Espanya franquista el va portar a ampliar estudis i horitzons a Alemanya, on va fer la tesi doctoral. A Alemanya va passar gairebé deu anys de la seva vida docent. Com a catedràtic d'Història de la Filosofia va passar 11 anys (1967-1978) a la Universitat de Barcelona. El seu pas per la universitat espanyola de l'època va ser memorable. Es va negar a ensenyar segons els cànons establerts i les seves classes eren multitudinàries. És membre de la Reial Acadèmia Espanyola de la Llengua i ha rebut el premi Alexander Von Humboldt del govern alemany. Autor de nombrosos llibres, l'ètica i el llenguatge són dos dels eixos del seu pensament, i entén la filosofia com a "memòria col·lectiva" de la humanitat. Sentir-lo parlar és un plaer per la precisió amb què utilitza el llenguatge i per la claredat de les seves idees. De la situació actual, Emilio Lledó diu que no és tolerable que la política estigui en mans d'oportunistes i indecents. La política, diu, és la funció essencial de la vida col·lectiva i no té res a veure amb l'"oligarquia democràtica"a què ens arrosseguen alguns comportaments polítics. Segons ell, hem de dir un no rotund als que volen fer una política en què ningú pugui fer política. Si votem els corruptes, potser vol dir que ja estem corromputs. Per Lledó, l¿única manera de superar la dictadura econòmica en què vivim és a través de la cultura, l'ètica i l'educació. Cal tornar a posar en primer terme conceptes com decència, justícia, honradesa i igualtat, perquè la bombolla immobiliària i financera ha anat paral·lela a una gran bombolla d'avarícia i corrupció mental. Emilio Lledó: un filòsof en primera línia. "Singulars", dimarts 19 de juny, a les 22.40, pel 33.

19:34 Itàlia des de l'aire
20:02 Cuiner sota pressió
20:28 Forquilla i motxilla
21:00 Cuines - Coca de sorell marinat amb romesco d'algues
tancar

Coca de sorell marinat amb romesco d'algues

Adelf Morales del Restaurant Topik de Barcelona, ens prepara una " Coca de sorell marinat amb romesco d'algues".

21:09 La Riera - Cap. 515
tancar

Cap. 515

En Carlos avisa la Gisela que la Nora s'està ficant en un bon embolic amb en Julià. Mare i filla parlen, però la Nora no pensa afluixar. A la fonda, la Marina queda amb en Lluc per anar a un concert i la cosa es complica una mica. En Toni no té diners per a la casa, i la Mercè va entenent que això s'acaba. La Sònia, aprofitant el disgust de l'Isaac, aconsegueix informació molt útil d'en Víctor.

21:51 Quèquicom - Detecció precoç del càncer de còlon
tancar

Detecció precoç del càncer de còlon

El càncer de còlon és el més freqüent i, en canvi, el més desconegut, tot i que a Catalunya cada any se'n diagnostiquen més de 4.500 casos nous. Diagnosticar-lo a temps és clau per poder-lo tractar.

22:23 Quèquicom - Suor, salut i llàgrimes, la solució?
tancar

Suor, salut i llàgrimes, la solució?

La suor és una reacció del cos necessària per viure. Sense, moriríem ofegats. Hi ha persones, però, que la pateixen en excés: és el que s'anomena hiperhidrosi. L'Alba Casals és una persona que pateix hiperhidrosi. Li suen les mans en excés i això ha influït tant en la seva vida personal com professional. "Quèquicom" l'acompanya al dermatòleg perquè li aconselli què pot fer, i descobreix que una de les solucions és l'operació. A aquestes persones no els funciona el nervi simpàtic, que és l'encarregat de regular la temperatura del cos. Tallant part d'aquest nervi queda pràcticament resolt el problema. La reportera Samantha Vall vol saber com funciona el mecanisme de la sudoració. El Dr. Jordi Desola, expert en salut en medis extrems, li dóna una sèrie de consells per hidratar-se, que, precisament, són contraris a aquells a què tots estem habituats. Aclimatar-se seria la millor manera de treure un màxim rendiment de nosaltres sense perdre gaire aigua a través de la sudoració. La Samantha Vall es pren una píndola amb un microxip a dins que li dirà constantment a quina temperatura està l'interior del seu cos mentre fa exercici. D'aquesta manera sap si està aclimatada o no. Això ho fa al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat sota la supervisió del Dr. Piero Galilea.

22:56 Òpera en texans - La dama de piques
tancar

La dama de piques

Txaikovski és el creador número 1 de melodies romàntiques. "El llac dels cignes", la cinquena simfonia, l'obertura 1812, "El trencanous"... I en aquesta òpera posa en marxa tota la seva maquinària romàntica amb la ludopatia com a teló de fons. Herman i Lisa units per l'amor i separats per una partida de cartes. Qui guanyarà: l'amor o la passió pel joc? "Pikovaya dama", de Piotr Ílitx Txaikovski (1890).

23:22 Òpera en texans - Butterfly
tancar

Butterfly

Torna Puccini. I torna amb una altra obra mestra. La tragèdia d'una petita Geisha de Nagasaki que comet un error gravíssim: enamorar-se. L'espectador se sentirà commogut per aquesta dona innocent i per la música de Puccini, un creador d'emocions, el pare de la música de Hollywood. Puccini tenia un do: saber en tot moment quina tecla tocar per fer-nos vibrar. Orient i Occident en un drama exòtic, passional i profund. I un final de luxe: "Un bel dì vedremo" versionat per Delafe y Las flores azules.

23:54 Sputnik - Queen: The story of Bohemian Rhapsody
tancar

Queen: The story of Bohemian Rhapsody

La cançó més extravagant de Queen va ser també la seva cançó de més èxit: "Bohemian Rhapsody", publicada com a single l'octubre de 1975, és una fantasia musical que inclou òpera, música a capella, versos sense sentit i passatges de rock del més dur. A més a més, la pel·lícula que es va fer per acompanyar la cançó està considerada un dels primers vídeoclips de la història. Més de trenta anys després, els protagonistes (els músics, el productor, els realitzadors del vídeo) recorden com va nèixer un dels èxit més improbables de la història del pop, mentre fans il·lustres però també acadèmics de la llengua anglesa, en debaten la importància històrica.

00:56 De prop - Marc Ayza
tancar

Marc Ayza

Jazz

01:59 Quèquicom - Detecció precoç del càncer de còlon
tancar

Detecció precoç del càncer de còlon

El càncer de còlon és el més freqüent i, en canvi, el més desconegut, tot i que a Catalunya cada any se'n diagnostiquen més de 4.500 casos nous. Diagnosticar-lo a temps és clau per poder-lo tractar.

02:27 Quèquicom - Suor, salut i llàgrimes, la solució?
tancar

Suor, salut i llàgrimes, la solució?

La suor és una reacció del cos necessària per viure. Sense, moriríem ofegats. Hi ha persones, però, que la pateixen en excés: és el que s'anomena hiperhidrosi. L'Alba Casals és una persona que pateix hiperhidrosi. Li suen les mans en excés i això ha influït tant en la seva vida personal com professional. "Quèquicom" l'acompanya al dermatòleg perquè li aconselli què pot fer, i descobreix que una de les solucions és l'operació. A aquestes persones no els funciona el nervi simpàtic, que és l'encarregat de regular la temperatura del cos. Tallant part d'aquest nervi queda pràcticament resolt el problema. La reportera Samantha Vall vol saber com funciona el mecanisme de la sudoració. El Dr. Jordi Desola, expert en salut en medis extrems, li dóna una sèrie de consells per hidratar-se, que, precisament, són contraris a aquells a què tots estem habituats. Aclimatar-se seria la millor manera de treure un màxim rendiment de nosaltres sense perdre gaire aigua a través de la sudoració. La Samantha Vall es pren una píndola amb un microxip a dins que li dirà constantment a quina temperatura està l'interior del seu cos mentre fa exercici. D'aquesta manera sap si està aclimatada o no. Això ho fa al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat sota la supervisió del Dr. Piero Galilea.

02:57 Òpera en texans - La dama de piques
tancar

La dama de piques

Txaikovski és el creador número 1 de melodies romàntiques. "El llac dels cignes", la cinquena simfonia, l'obertura 1812, "El trencanous"... I en aquesta òpera posa en marxa tota la seva maquinària romàntica amb la ludopatia com a teló de fons. Herman i Lisa units per l'amor i separats per una partida de cartes. Qui guanyarà: l'amor o la passió pel joc? "Pikovaya dama", de Piotr Ílitx Txaikovski (1890).

03:23 Òpera en texans - Butterfly
tancar

Butterfly

Torna Puccini. I torna amb una altra obra mestra. La tragèdia d'una petita Geisha de Nagasaki que comet un error gravíssim: enamorar-se. L'espectador se sentirà commogut per aquesta dona innocent i per la música de Puccini, un creador d'emocions, el pare de la música de Hollywood. Puccini tenia un do: saber en tot moment quina tecla tocar per fer-nos vibrar. Orient i Occident en un drama exòtic, passional i profund. I un final de luxe: "Un bel dì vedremo" versionat per Delafe y Las flores azules.

03:52 Blues a l'estudi - BERNAT FONT TRIO
tancar

BERNAT FONT TRIO

Aquest jove pianista barceloní ha consolidat la seva formació després de la publicació del primer disc. Va rebre el guardó de Millor Nova Proposta de la revista "Jaç" i no ha parat de tocar per tot l'estat. El repertori d'avui veu dels clàssics i oscil·la entre el blues i el swing. Ivan Kovacevic al contrabaix, Martí Elías a la bateria i el mateix Font al piano: un trio que desprèn una energia càlida i sincera.

04:52 Blues a l'estudi - THE WALKING STICK MAN
tancar

THE WALKING STICK MAN

L'ànima d'aquest projecte és el multiinstrumentista i compositor barceloní Jordi Llaurens. Amb una densa trajectòria i desenes de col·laboracions amb el grans noms del blues com Alvin Young Blood Heart, James Harman o Barrel-House Chuck. Jordi Llaurens ens visita avui al programa, acompanyat de David Giorcelli, Reginald Vilardell, Josep Martí i Llorenç Barceló.

05:52 Videoclips catalans - JOAN MASDÉU, Desapareixo
05:55 Videoclips catalans - 4t1ª, El món en un cafè
06:00 Videoclips catalans - AMELIE, Per tu
06:03 Videoclips catalans - LAX'N'BUSTO, Les nits del Liceu (simfònic)
06:06 Videoclips catalans - TERÀPIA DE SHOCK, Tota la nit
06:11 Dins de l'úter: animals insòlits
Progrmació BD ....
07:22 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Cleopatra
tancar

Les tres bessones i Cleopatra

Les tres bessones ajuden Juli Cèsar a aconseguir l'amor de Cleopatra i a desfer els entrebancs que els posa Potino, que naturalment s'alia amb la Bruixa Avorrida per tirar endavant el seu pla d'esdevenir faraó d'Egipte.

07:50 Doraemon - El sabó per ressaltar qualitats / En Kotodama
08:14 Doraemon - L'Eneson, el generador d'electricitat / La diadema per ser dolent
tancar

L'Eneson, el generador d'electricitat / La diadema per ser dolent

08:42 Lila - Faig primer!
tancar

Faig primer!

La Lila desitja no haver d'anar a l'escola. Avui és el primer dia de Primer curs i la Lila està segura que no li agradarà ni la mestra nova ni haver d'estudiant tant ni res de res! Així, aquest matí el pany es trenca i s'han de quedar tota la família tancats a casa. Però la veritat és que la Lila, per por al que es trobarà, potser s'està perdent un munt de coses guais, a l'escola...

08:48 Lila - Joguines velles
tancar

Joguines velles

La Lila desitja tenir una joguina nova... però de què li serveix, si ni en té cura ni la valora?

08:57 mic 3
08:57 Zoobabu - Sargantana
09:01 Els cap de drap - Els cap de drap fan de bombers
09:11 Pingu - En Pingu es mor de curiositat
09:16 Pingu - En Pingu construeix una torre
09:24 Animals divertits - Sóc el facoquer
09:27 En Thomas i els seus amics - En Toby i en Paf
09:37 En Thomas i els seus amics - Els amics nous d'en Percy
09:48 Bob, el manetes - L'amagatall d'en bob
09:58 Bob, el manetes - La gran glaçada
10:08 Bob, el manetes - Bob, l'esquimal
10:18 Pepa, la porqueta - Llamps i trons
10:23 Pepa, la porqueta - Rentem el cotxe
10:28 Pepa, la porqueta - El dinar
10:37 Asha - Cap. 38 Germà bo, germà dolent
tancar

Cap. 38 Germà bo, germà dolent

En Nabil, que té fama de mal estudiant, treu un 10 en un examen i el seu professor diu a la Rosa que sospita que el xicot ha copiat. En canvi, ningú no veu res d'estrany en el fet que l'Asha també hagi tret un 10 en el darrer examen... Mentrestant, la velleta s'ha ofert per fer de cangur de les bessones xineses, la Yè i la Zhòu.

10:50 Asha - Cap. 40 Si però no
tancar

Cap. 40 Si però no

Els components del grup musical Gana reben notícies de la discogràfica. Enregistraran el seu primer disc i els donaran suport en el llançament, però... volen canviar totalment el seu estil i que el Roc es tregui les ulleres i es tenyeixi els cabells de lila! A canvi, la discogràfica ofereix unes condicions econòmiques molt temptadores...

11:06 Lou!
11:19 Lou!
11:34 Contes clàssics - La llavor
11:39 Contes clàssics - El rei Canut i el mar
11:45 Un minut al museu - El cavall blanc
11:46 Un minut al museu - Nit estrellada
11:48 Un minut al museu - Xiva Natajara, rei de la dansa
11:49 Un minut al museu - La garsa
11:50 Un minut al museu - El pescador pobre
11:56 Léonard - Desperta't, Basile
tancar

Desperta't, Basile

El gran Léonard està tip de perdre temps despertant el seu deixeble. És temps que hauria de dedicar a treure profit de la seva genialitat. No pot esperar que el "senyor" Basile es llevi. La ciència no pot esperar! Per això ha redactat un document perquè en Basile es comprometi a llevar-se així que soni el despertador. Ara només l'ha de convèncer perquè el signi...

12:05 Léonard - De dia i de nit
tancar

De dia i de nit

Les finestres del taller no tenen porticons i per l'experiment d'avui en Léonard necessita foscor absoluta. Una solució és fer que en Basile les tapi amb taulons, i tregui els taulons quan faci falta llum, i torni a clavar els taulons quan calgui foscor. No, no, no! Massa lent! En Léonard està a punt d'inventar-se les persianes elèctriques! I en Basile, a punt de posar-les a prova!

12:14 Léonard - La pilota d'en Basile
tancar

La pilota d'en Basile

Avui el gran mestre Léonard s'ha inventat un aparell i no té gens clar l'ús que li ha de donar. D'entrada, havia de servir per espolsar catifes, però la Mathurine diu que ja té l'aspiradora, que curiosament va bé i tot. I per escórrer els espaguetis? No, massa perillós. I per volar, amb una a cada mà? En Basile no ho veu gens clar... Per què serveix, doncs, la raqueta?!

12:27 Master Hamsters - Estrella de ninja! El Mestre Superior de les set cares
tancar

Estrella de ninja! El Mestre Superior de les set cares

En Gaudi, la Sylvie, l'Alec, la Jean i l'Steve s'han adonat que gairebé no saben res del Mestre Superior. Aviat descobriran que és un Mestre Ninja, però que un mestre com ell, pot tenir fins a set cares diferents. I això vol dir que té sis habilitats més! Un secret molt ben guardat, que els nostres amics hàmsters estan decidits a desemmascarar. T'hi apuntes?!

12:49 Master Hamsters - Estrella de fideus! Els supercuiners contra el mestre fideuer!
tancar

Estrella de fideus! Els supercuiners contra el mestre fideuer!

L'amo d'Els Tres Cuiners del Dai-Nippon, segons ell el millor restaurant de fideus del món, està decidit a enfonsar el restaurant de la Yuku i l'ha desafiat a fer un concurs de fideus. El Mestre Superior ha demanat als nostres herois que li donin un cop de mà. La Sylvie, mestre pastissera de tres estrelles, ha estat la primera d'acceptar aquest repte tan llaminer!

13:16 Què hi ha, Scooby-Doo? - Li han fet un encanteri, a la màquina del misteri?
tancar

Li han fet un encanteri, a la màquina del misteri?

Després d'haver portat la Màquina del Misteri al mecànic, tot fa pensar que s'ha tornat boja. I és que no para de perseguir l'Scooby-doo i tota la colla! Ara, que el pitjor encara ha de passar... Aviat els la robaran i, segons l'Scooby-doo i en Shaggy ha sigut cosa d'un fantasma. Ells sempre en veuen, de fantasmes, però aquest cop potser és veritat!

13:36 Què hi ha, Scooby-Doo? - Destrucció en 3D
tancar

Destrucció en 3D

La desaparició dels ossos sagrats de "El Oloroso" del museu de Costa Rica portarà molta cua! És ben sabut que a qui toca els ossos, li cau damunt una maledicció terrible. Encara que sigui el responsable de l'exposició de dinosaures, en Melbourne O'Reilly! I compte que si els dinosaures es comencen a moure, ja pot fugir tothom cames ajudeu-me!

14:01 Fanboy i Chum Chum - Cap. 30 Les dents o la vida / El gran tustador
tancar

Cap. 30 Les dents o la vida / El gran tustador

Per culpa del Fanboy i el Chum Chum, al Kyle li ha caigut una dent. Això vol dir que ara vindrà el bruixot de les dents i se li emportarà totes les que li queden! Com s'ho faran, per evitar-ho?!

14:23 Fanboy i Chum Chum - Cap. 24 El senyor de les anelles / L'increïble Chulk
tancar

Cap. 24 El senyor de les anelles / L'increïble Chulk

En Fanboy fa un truc de màgia molt senzill però en Kyle es tornarà boig per trobar la manera de fer-lo. Els nois se sorprenen quan, de sobte, en Chum Chum es converteix en un Chulk enorme. Potser ara podran venjar-se d'en Boog...

14:49 Martin Mystery - Els pirates maleïts
tancar

Els pirates maleïts

En Martin, que és al Museu Marítim i s'ha separat de la classe amb en Java per poder veure un vaixell que havia estat tripulat per un pirata fantasmagòric, ha alliberat l'esperit del malèfic bucaner. A l'escola, en Martin i en Java comencen a canviar... i no pas per fer cap bé...

15:11 Martin Mystery - El retorn del geni
tancar

El retorn del geni

La Diana, que fa molt temps que no surt amb cap noi i se sent una mica sola, ha començat a rebre missatges d'un admirador secret. Malauradament, es tracta d'en Geni, que la hipnotitzarà amb la intenció de venjar-se del Centre. En Martin ho tindrà molt difícil per desfer l'encanteri...

15:36 Els pingüins de Madagascar - La visita de l'oncle Nigel / En Maurice descansa pau
tancar

La visita de l'oncle Nigel / En Maurice descansa pau

En Nigel, l'oncle del Recluta, s'ha presentat al zoo assegurant que el seu objectiu és l'Esquirol Vermell. Tothom creia que era un mite, una invenció, i avui, per fi, sabrem la veritat del més pèrfid dels malvats! Més tard, els pingüins descobriran que a en Maurice només li queden 24 hores de vida! Avui, fins i tot, el rei Julien li oferirà el tron! T'ho imagines?

15:57 Els pingüins de Madagascar - L'agulla no mola / L'eclipsi
tancar

L'agulla no mola / L'eclipsi

El Capità, quan ha vist el veterinari amb la injecció a la mà, ha fugit corrents. Li fan pànic, les agulles! Si els seus amics no l'ajuden a superar la por, haurà d'abandonar el zoològic... per sempre! Més tard, aprofitant un eclipsi solar, en Phil i en Mason convenceran el rei Julien que els esperits del cel estan enfadats amb ell. Vols saber com reaccionarà?!

16:22 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la princesa i el pèsol
tancar

Les tres bessones i la princesa i el pèsol

Per casar el seu fill amb una princesa autèntica, un rei fa una prova reial a totes les candidates. El príncep, però, està enamorat de la princesa Lluna, que ha desaparegut. Al final descobriran que la princesa és al palau disfressada de minyona.

16:45 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Hansel i Gretel
tancar

Les tres bessones i Hansel i Gretel

En Hansel, la Gretel i les tres bessones entren en una ciutat feta de caramel. De seguida s'adonen que és una trampa, però la bruixa Sacarina ja ha tancat en Hansel i la Gretel per engreixar-los a base de pastissos i menjar-se'ls.

17:10 mic 3
17:10 Bob, el manetes - El primer dia del Fardell
17:21 La Lua i el món - El planeta partit
17:25 Zoobabu - Gos
17:30 En Thomas i els seus amics - En Thomas fa "pum"
17:42 L'hora del Timmy - El Timmy fa de ballerina
18:00 Una mà de contes - La mort per padrina
tancar

La mort per padrina

L'Ambrós, el protagonista d'aquest conte, era un metge molt famós que, només amb una ullada, endevinava si el malalt es recuperaria o no. Però ningú no sabia que tenia una ajudant: la mort. Era ella qui li deia si els pacients sobreviurien o no. Sempre anaven junts, fins que un dia la mort...

18:11 Clifford, el gran gos vermell - Adéu, Bistecs / La veritat dels gats i els gossos
tancar

Adéu, Bistecs / La veritat dels gats i els gossos

El Clifford i la Cleo estan convençuts que el Bistecs se'n va a viure a un altre lloc i estan decidits a fer que l'últim dia a l'illa sigui el més feliç de la seva vida. I és veritat que el Bistecs es canvia de casa, però potser no se'n va gaire lluny! Més tard, descobrirem si és veritat tot el que diuen dels gats i dels gossos. És cert que els gats tenen por dels gossos? O només són coses que s'inventa la gent?

18:43 La Supermots - Prohibida l'entrada
tancar

Prohibida l'entrada

El senyor alcalde, després d'acceptar el desafiament de llançar un vas de plàstic, ha cedit el control de la ciutat a un personatge misteriós. Però el misteri ben aviat desapareixerà, quan el senyor Peixgròs prohibeixi l'entrada a la ciutat a la Supermots i al Capità Galtes. Ara ja no hi ha ningú que el pugui aturar... En Peixgròs té via lliure! O no?!

18:55 La Supermots - Torna-ho a dir, Eileen
tancar

Torna-ho a dir, Eileen

Demà es fa una venda de pastissos per recollir diners per la biblioteca de l'escola i la Beti hi portarà la recepta secreta de la família. El problema és que avui a l'Eileen li ha agafat la dèria d'imitar la Beti, i cada vegada que la Beti intenta impedir-ho, l'Eileen es comença a convertir en la Nena de l'Aniversari! Avui aprendràs què volen dir les paraules "impedir" i "aconsellar".

19:06 La Supermots - Heu vist el comandament?
tancar

Heu vist el comandament?

En Tobi s'ha quedat sense el comandament a distància dels seus robots, que ara no paren de fer ximpleries. Avui haurà de fer equip amb la Supermots, i ben aviat s'adonarà que tenen moltes coses en comú... potser massa i tot! La veritat és que li fa molta gràcia passar un dia sencer amb la Supermots, i mentre no trobin el comandament hauran d'estar junts!

19:17 La Supermots - El minigolf colossal del senyor Peixgròs
tancar

El minigolf colossal del senyor Peixgròs

Avui, a la Convenció Anual de Dolents, coneixerem en Paio Ric, un home de negocis molt dolent que ha estafat milions de dòlars als seus clients. El senyor Peixgròs, en canvi, pensa que en aquesta ciutat només hi ha lloc per un home de negocis ric i amant del golf... i està disposat a demostrar-ho a tothom! I la Supermots no té res a dir-hi?!

19:30 Info k
19:48 Espies de veritat - L'Àlex se'n va a un internat
20:13 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - Scoo-be or not Scoo-bee? / El fulgor de la mirada petrificant
tancar

Scoo-be or not Scoo-bee? / El fulgor de la mirada petrificant

Avui toca anar fins a Dinamarca, a investigar l'aparició d'un monstre marí en una plataforma petroliera, una altra missió plena de teatre i de fantasmes! Més tard, l'Scooby-Doo i companyia hauran d'evitar que el malvat senyor Wimp robi la Màscara de la Medusa. I és que té intenció de convertir tots els líders mundials en estàtues de pedra!

20:38 Scooby-Doo, on ets? - La nit dels maleficis
tancar

La nit dels maleficis

La Sharon ha convidat tota la colla a passar un cap de setmana a la finca dels Wetherby, però només d'arribar-hi ja els ha deixat anar que fa unes quantes nits que s'hi senten uns sorolls d'allò més estranys. A més, l'oncle Stewart ha desaparegut i podria ser a la mansió abandonada dels Kingston. Misteris i maleficis a dojo per a l'Scooby-Doo i companyia!

21:03 Tom i Jerry - Gat o gos
21:09 Tom i Jerry - Alerta amb el xarampió
21:17 Bugs Bunny i els seus amics - L'heroi
21:24 Tom i Jerry - Ha arribat la primavera
06:01 mic 3
06:01 La vaca Connie - El dia de la natura
06:08 Megaminimals - Exploradors
06:14 Megaminimals - A l'aigua !
06:21 Megaminimals - Avions de paper
06:27 La Lua i el món - Els pets i els rots fan riure?
06:35 Inuyasha - Guerra contra els dimonis secs a l'institut!
06:57 Inuyasha - En Chokyukai i les esposes captives
Progrmació BD ....
21:36 Bola de drac Z - El meu pare és en Vegeta
tancar

El meu pare és en Vegeta

Per fi queda resolt el gran enigma que envolta el jove superguerrer. Es tracta d'en Trunks, el fill d'en Vegeta i de la Bulma, que ha viatjat vint anys enrere per avisar en Son Goku d'una futura amenaça. D'aquí a tres anys el doctor Guero crearà dos androides amb una força increïble que mataran tots els guerrers que s'hi enfrontin.

22:06 Bola de drac Z - La nova tècnica d'en Son Goku
tancar

La nova tècnica d'en Son Goku

Després d'haver posat tothom al corrent de la profecia del jove del futur, tots els guerrers decideixen dedicar els pròxims tres anys a entrenar-se més que mai per esperar l'arribada dels dos androides. A més, en Son Goku farà una demostració de la nova tècnica que ha adquirit i que li permet transportar-se de manera instantània a qualsevol lloc de l'univers.

22:29 Shameless - T2E1
tancar

T2E1

El Neville, el pare d'en Frank, es presenta a casa de la Sheila per conèixer els seus nous néts, el Nigel i la Delia. El problema és que el Neville és tot el contrari del Frank i està disposat a buscar-li una feina com cal al seu fill, passi el que passi! D'altra banda, la Karen comença a treballar de cambrera al Jockey i de seguida se les té amb la Veronica.

23:13 Jet lag - CLAUSURA
tancar

CLAUSURA

La Mariona rep la visita del seu exnòvio, que està molt content i a punt de casar-se amb una noia. La Mariona li diu que ella també està molt contenta amb el seu nòvio actual... el Mario. Però el Mario no serà l'única persona que la Mariona involucrarà amb les seves mentides. La Sílvia, per la seva banda, serà víctima d'un enquestador sense escrúpols. Actors convidats: Eduard Farelo, Cati Solivellas i Carles Martínez.

23:36 Jet lag - EM FAS MAL
tancar

EM FAS MAL

La Mariona veu que el sofà, el lloc on ella dorm, ha desaparegut perquè l'Esther ha decidit fer-lo entapissar i ha d'anar a viure amb la Diana. L'Esther veu que la Mariona cada cop s'apropa més a la Diana i s'allunya d'ella i això li fa mal. A la Carla li fa mal una altra cosa, el peu que s'ha trencat per culpa de la Sílvia. La Sílvia, per compensar, decideix tenir cura de la Carla mentre estigui de baixa. Però a vegades és pitjor el remei que la malaltia.

00:05 Misfits - T3E8
tancar

T3E8

Un paio que es fa passar per mèdium amb un nou superpoder ha començat a invocar cares conegudes del passat de la colla del centre social, com la Sally i en Tony, els dos supervisors que van assassinar. És evident que les ànimes d'aquests difunts han tornat del món dels morts amb motius obscurs i cada cop més perillosos. L'únic que pot salvar la colla d'aquesta amenaça és en Simon, que avui descobrirà el seu destí final.

00:53 Blog Europa - Cap. 104
tancar

Cap. 104

- París - L'Ariadna Duran i els colors pastel. L'Isabelle no és artista però també viu de l'art. És la propietària dels Pastel Roché, una de les marques més famoses d'aquests colors que van fer servir durant l'impressionisme pintors com Sisley o Degas per pintar els seus quadres més reconeguts. Encara avui en dia, el pastel és una de les tècniques preferides pels artistes i l'Isabelle, des del seu taller a les afores de París, dedica tots els seus esforços perquè la creativitat i les possibilitats cromàtiques dels pintors no tinguin límits. - Louvain-La-Neuve - La Sara Canals visita la Línia Maginot a França. Aquesta vegada marxem de Lovaina-la-Nova per conèixer una mica més la història d'aquest país. Ens dirigirem a la frontera amb França, on s'hi troba part de la Línia Maginot, una línia de defensa que va construir l'exèrcit francès per a protegir-se dels alemanys durant la Segona Guerra Mundial. Però l'objectiu de la meva excursió és més aviat personal: el meu avi patern, Josep Canals, va treballar en la construcció d'aquestes fortificacions junt amb altres refugiats republicans catalans. M'acompanyeu a descobrir una mica millor aquesta part del meu passat ? - Amsterdam - L'Ariadna de Vilallonga i els Museus Frikis. Tothom coneix el Rijkmuseum i el Van Gogh, però en a Amsterdam hi ha un munt de museus que no trobareu en cap guia ni en cap senyal del carrer: el museu del Sexe, el museu de la Pipa, el museu de la Pianola, el dels Gats, el de l'Art Fluorescent... Només en una ciutat tan extravagant com Amsterdam hi podríem trobar uns museus tan friquis. - Gant- L'Albert Carnicé i el licor Roomer. El Marteen i el Jeroen són dos germans crescuts a Gant que fa menys d'una dècada van decidir emprendre un negoci propi: l'elaboració d'un licor casolà a base de la recepta de la seva àvia. Aquesta idea esbojarrada ha triomfat a la ciutat i s'està expandint per tot Bèlgica. Roomer, el nom que li van posar, creix un 30% cada any i, a més, ho fa de forma sostenible. Són un model a l'hora d'integrar persones a la societat i tenir una filosofia d'empresa social.

01:13 One piece - La mansió del caos. El Don enfadat i la tripulació empresonada
tancar

La mansió del caos. El Don enfadat i la tripulació empresonada

El Don per fi revela el poder de la Fruita Calor Calor, la capacitat de fondre qualsevol substància. En Zolo no pot fer-hi res, davant de la seva ira, i acaba empresonat en una presó feta de gel amb la resta dels Pirates del Barret de Palla. Ara els tocarà esperar l'ajuda de la Robin i la Lil. Per sort, en Puzzle decideix seguir en Ruffy i companyia a Lovelyland per recuperar la bandera.

01:39 Evangelion - La unió de dos cors
02:05 Shameless - T2E1
tancar

T2E1

El Neville, el pare d'en Frank, es presenta a casa de la Sheila per conèixer els seus nous néts, el Nigel i la Delia. El problema és que el Neville és tot el contrari del Frank i està disposat a buscar-li una feina com cal al seu fill, passi el que passi! D'altra banda, la Karen comença a treballar de cambrera al Jockey i de seguida se les té amb la Veronica.

02:52 El nan roig - Cap. 43 L'epidema
03:20 El nan roig - Cap. 44 Nanarquia
03:50 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

TV3 presenta una nova edició del programa d'humor "APM?", en què Mariano Rajoy anunciarà que l'"APM?" no es deixa rescatar per Europa ni per ningú. D'altra banda, l'Homo APM? farà una entrevista "diferent" a l'actor Fernando Tejero, i l'inclassificable Andoni González, un curiós personatge televisiu, se sotmetrà al "Pressing APM?". A més, temps per a la música amb l'"Sputnik"; Rajoy, convidat a un capítol de "Los protegidos"; hi haurà una trucada de Justin Bieber; Salvador Alemany apareix a "Singulars"; novetats sobre Eurovegas, i Karlos Arguiñano dient veritats com una catedral.

04:22 Shameless - T2E1
tancar

T2E1

El Neville, el pare d'en Frank, es presenta a casa de la Sheila per conèixer els seus nous néts, el Nigel i la Delia. El problema és que el Neville és tot el contrari del Frank i està disposat a buscar-li una feina com cal al seu fill, passi el que passi! D'altra banda, la Karen comença a treballar de cambrera al Jockey i de seguida se les té amb la Veronica.

05:07 Blog Europa - Cap. 103
tancar

Cap. 103

- Copenhaguen - L'Aina Pociello i la sol·licitud d'asil a Dinamarca. El sistema d'asil danès ofereix un sostre i diners per a necesitats bàsiques als sol·licitants d'asil però a la vegada els condemna a una vida aïllada de la resta de ciutadans, amb cap possibilitat de progressar. Per tal de fer una mica més suportable aquesta llarga espera el nou govern socialdemocràtic està treballant en una nova llei per millorar les seves condicions de vida. - Roma - El Joan Mitjans va de viatge a Grècia per viure la Pasqua grega. La meva amiga Kiriaki m'ha convidat a Grècia durant la Setmana Santa. És una de les festes més importants del país, en què la gent es reuneix amb tota la família. Però, tot i la celebració, es respira la desesperança dels grecs, just abans de les eleccions parlamentàries del 6 de maig (de resultats inestables i extrems). Les tradicions els mantenen units en un dels moments més crítics del país. - Praga - L'Amanda Sànchez i la legalització de la marihuana a la República Txeca. El consum de marihuana és habitual entre la població txeca, tot i que el procès per a legalitzar-la encara estigui en curs. Són molts els txecs que reivindiquen el poder-la cultivar, sobretot amb una finalitat terapèutica, sense haver-se de sentir acosats per la llei, ja que ho consideren una forma d'ajudar als malalts a no patir. És per això que un cop a l'any, els carrers i parcs de Praga es transformen en l'escenari d'una manifestació a favor de la legalització de la marihuana que cada cop te més assistència. - Florència- La Marta Alemany i la Nit Blanca a Florència. La Nit Blanca és una de les jornades més esperades pels florentins. Es tracta d'un esdeveniment únic on des de les sis de la tarda del 30 d'abril fins les sis de la matinada de l'1 de Maig, es desenvolupen una sèrie d'activitats sense parar, tan d'oci com culturals i amb artistes coneguts o més independents. Una nit única per descobrir la màgia d'una ciutat que normalment, tanta les seves portes a les dues o tres de la matinada.

05:22 Imp - Tecnologia
05:23 Imp - De pesca
05:25 Imp - El passeig del mal
05:26 Imp - Ser famós
05:29 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

TV3 presenta una nova edició del programa d'humor "APM?", en què Mariano Rajoy anunciarà que l'"APM?" no es deixa rescatar per Europa ni per ningú. D'altra banda, l'Homo APM? farà una entrevista "diferent" a l'actor Fernando Tejero, i l'inclassificable Andoni González, un curiós personatge televisiu, se sotmetrà al "Pressing APM?". A més, temps per a la música amb l'"Sputnik"; Rajoy, convidat a un capítol de "Los protegidos"; hi haurà una trucada de Justin Bieber; Salvador Alemany apareix a "Singulars"; novetats sobre Eurovegas, i Karlos Arguiñano dient veritats com una catedral.