TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Canal 3/24
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, presentat per Lídia Heredia i Núria Solé.Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal."Els Matins a TV3" és un espai d'informació i magazín que analitza l'actualitat des de diferents punts de vista, servint-se de tots els formats periodístics. Ho fem a partir de dos grans blocs, l'informatiu conduit per Lídia Heredia, de 8 a 11 i el magazine presentat per Núria Solé d'11 a 13.30.Equip d'"Els Matins a TV3":Direcció: Carme Ros.Subdirecció: Meritxell Ortiz.Edició: Josep M. Bolló i Laura Nuñez.Realització: Oscar Lorca i Marga Masoliver.Producció: Lluís Bacardit.Presentació: Lídia Heredia i Núria Solé. Jordi Sanuy (Esports), Gemma Puig (El temps) i Martí Gironell (Trànsit).Coordinació: Ferran Martínez, Marta Jerez, Blanca de la Torre, Esther Marquina i Maria José Pons.Guió: Xavi Abad.Redacció: Sheila Alen, Marta Blanco, Fina Brunet, Xavi Duran, Montserrat Esteve, Lluís Miquel Garcia, Agustí Forné, Cristina Macías, Montse Mora, Isabel Nadal, Erik Van-Hooft, Laura Solé, M. Josep Soler, Montse Jené, Judith Casaprima, Núria Vidal, Juli Rodés i Virgínia Arqué.Producció: Aurora Guindo, Núria Sorribas, Quim Arnaiz i Sònia Romano.Realització: Joan Bastida, Jordi Colomer, Gemma Piquer i Caterina Vallcorba.Secretària de redacció: Esther Cases.Documentació: Carles Prieto.Operadora d'imatge: Pepa Mayo.

13:24 Espai Terra - Dimecres 20 d'abril
tancar

Dimecres 20 d'abril

Sant Jordi és a tocar i aquesta setmana al Joc de Catalunya en parlarem. Com que el 23 d'abril és també l'aniversari de la mort de Cervantes, parlarem de la relació d'aquest geni de la literatura amb Catalunya. Se sap que l'autor del Quixot va visitar Barcelona almenys en una ocasió, tot i que se'n desconeix la data exacta. La visita el devia deixar bastant impressionat, ja que Barcelona és l'única ciutat real que Cervantes cita a la seva obra mestra. El primer cop que don Quixot i Sancho Panza veuen el mar és a les platges de Barcelona. A més a més, Cervantes va dedicar molts elogis a la capital catalana, a la qual va qualificar d'"arxiu de la cortesia", "pàtria dels valents" o "única en bellesa". La tradició diu que Cervantes va viure en un edifici que encara existeix, al passeig de Colom, número 2. De tot plegat en parlarem amb un dels més grans experts en la vida i obra de Cervantes, el professor Jordi Gràcia, catedràtic de la Universitat de Barcelona i autor de l'última biografia que s'ha publicat sobre l'autor del Quixot.

14:00 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies
15:42 Cuines - Pèsols ofegats
tancar

Pèsols ofegats

Ingredients per a 4 persones: 1 kg de pèsols, 200 g de cansalada, 200 g de botifarra negra, 200 g de botifarra crua, un manat de ceba tendra, un manat d'all tendre, un tomàquet, sal, pebre negre, 6 ametlles torrades, 6 avellanes torrades, 2 galetes, una presa de xocolata amb el 70% de cacau i fulles de menta fresca.

15:51 La Riera - + info
tancar

+ info

La Tània descobreix un bony al cotxe que li ha deixat la Sònia. Només li faltava això ara. La Judit entrevista un candidat per ocupar el lloc de la Míriam, i a en Dani li comencen a saltar les alarmes... per gelosia. La Míriam i en Joan s'han empescat una versió "oficial" per al que li ha passat a la noia, però l'Albert no és cap ingenu. La Maribel i en Sergi planegen activitats per fer junts, però algú se'ls enganxa.

16:39 Divendres - + info
tancar

+ info

Tots esperem el divendres. És el millor dia de la setmana, perquè preludia el cap de setmana, la diversió. Divendres és sinònim d'alegria, i és l'estat d'ànim que volem transmetre cada tarda, de dilluns a divendres. "Divendres" és un magazín diari que entra i surt de TV3. Què vol dir això? Per una banda, que l'Helena Garcia Melero en condueix els continguts, en directe, des de plató. Acompanyada de col·laboradors, reporters i convidats, dóna veu als protagonistes i testimonis de l'actualitat des d'una òptica curiosa i amb un to positiu. Per altra banda, significa que l'Espartac Peran és cada setmana, durant quatre dies, en una població catalana diferent des d'on copresentarà el programa. Des d'un plató mòbil l'Espartac ens guia per tots els racons de Catalunya i assumeix els reptes que sorgeixen sobre el terreny.

19:12 El Faro, cruïlla de camins - El Faro, cruïlla de camins
tancar

El Faro, cruïlla de camins

En Ricardo no vol renunciar a la pàtria potestat. Tanmateix, la Lucía avisarà que hi ha una altra persona que el pot forçar a canviar d'opinió. En Ricardo recorrerà a en Luis perquè contacti amb els seus amics de Mèxic i perquè procuri informació sobre aquesta misteriosa amenaça. L'Eva està preocupada pels números de la bugaderia i, després de valorar-los, en Damián i la Fina s'adonen que han de fer fora l'Ángela o la Montse. La Patri se n'anirà i deixarà temps i espai a en Víctor, amb el compromís que quan neixi la nena estigui de nou al seu costat.

20:09 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català"."El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

21:00 Telenotícies
22:00 APM? - + info
tancar

+ info

L'"APM?" analitza de forma desenfadada l'actualitat i el món de la televisió, i alhora incorpora cada vegada més continguts provinents d'internet i de les xarxes socials. Aquesta temporada l'"APM?" compta amb noves seccions i potencia la participació dels espectadors.

22:41 El foraster - Els amics del Foraster
tancar

Els amics del Foraster

Un programa d'humor en què un monologuista ambulant recorre Catalunya a la recerca del paisatge humà dels pobles de menys de mil habitants. Cada capítol, un poble diferent. I a cada poble, un repte: fer un monòleg a mida dels seus habitants.Quim Masferrer arriba a cada poble atent a les sorpreses, sense xarxa, amb la vista i l'oïda a punt per detectar moments irrepetibles, disposat a deixar-se portar pels veïns i descobrir els racons inèdits, els costums locals, els somnis particulars i sobretot el seu sentit de l'humor. Per fer-ho, disposa només de 48 hores.I després reuneix tots els veïns al teatre del poble i exposa la seva visió particular del que ha descobert. Tots hi són presents i tots poden aparèixer en qualsevol moment al monòleg. Durant uns quants segons poden ser el centre d'atenció. El resultat: un programa d'humor on els veïns són, al mateix temps, públic i protagonistes, i amb un format que combina els moments de monòleg amb les entrevistes i recerca dels personatges més entranyables, curiosos, savis, divertits o peculiars.Tortellà, Espolla, Benifallet, Bràfim, Els Muntells... A Catalunya hi ha prop de mil pobles, i més de la meitat tenen menys de mil habitants. El programa és una oportunitat per conèixer el territori i els costums de la Catalunya rural. Cada poble és una reproducció a escala del país.EQUIPPresentador: Quim MasferrerDirecció: Xavier MorralRealització: Toniu XouProducció: Jaume RigualDirecció executiva Brutal Media: Raimon MasllorensDirecció executiva TV3: Reyes MarimonProducció executiva TV3: Mario DazaUna producció de TVC, amb la col·laboració de Brutal Media ("Òpera en texans", "Tornarem", "Hola, Europa!")."El Foraster" és l'adaptació per a TV3 del format danès "Comedy on the edge", que des de fa dues temporades triomfa al canal DR1 de Dinamarca.

23:36 El foraster - Llafranc
tancar

Llafranc

El Foraster s'avança a la temporada i es planta a Llafranc (321 habitants) uns dies abans que ho facin els turistes. En aquest poble del Baix Empordà tot són presses per enllestir els preparatius i aquí es toparà amb nervis, tensió i fins i tot algun estirabot. Això sí, comprovarà que les històries que comencen malament poden acabar bé. Aquí descobrirà dos pobles en un: el de l'estiu, la platja i les nits de passió al far; i el de l'hivern, el temporal, la pesca i la reflexió. El resultat: veïns que neixen, viuen i moren als hotels, un Rambo amb barretina, amigues de Rock Hudson i una vida abocada al mar que obligarà el Foraster a quedar-se una altra vegada mig despullat.

00:44 Fringe - De tornada allà on no has estat mai
tancar

De tornada allà on no has estat mai

Què passa quan la ciència pot excedir la nostra imaginació? Què passa quan allò inimaginable pot esdevenir realitat? Del productor J. J. Abrams, responsable d'una de les sèries de més èxit de tots els temps "Lost", arriba a TV3 "Fringe", una revelació en la seva primera temporada als Estats Units, que ja ha tancat la segona amb la fidelitat del públic.Protagonitzada per un tercet tan curiós com competent, Anna Torv, Joshua Jackson i John Noble (nominat al Saturn Award 2010 per aquest paper), "Fringe" combina thriller amb ciència-ficció, sempre navega en la línia entre el possible i l'impossible... i basa algunes de les seves proposicions en la física quàntica. Quan un vol internacional aterra a l'aeroport de Boston sense cap senyal de vida a bord, l'agent especial de l'FBI Olivia Dunham (Anna Torv) s'encarrega de la investigació com a part d'una força especial dins l'agència. El seu company, més enllà de la feina, l'agent especial John Scott (Mark Valley), sembla que és assassinat durant la investigació, i ella, desesperada, busca algú amb característiques especials per ajudar-la. Aquest personatge és el Dr. Walter Bishop (John Noble), una mena d'Einstein actual. Només hi ha un problema: fa 17 anys que està ingressat en un centre psiquiàtric i l'única manera de treure'l és que el seu fill Peter (Joshua Hackson), resident a l'estranger i amb un trajectòria vital poc convencional, se'n responsabilitzi. L'Olivia el troba i el convenç. I així neix un equip explosiu. En Walter recupera el seu antic laboratori i hi fa tot tipus d'experiments per ajudar l'Olivia a resoldre els enigmes amb què es va trobant al llarg d'una investigació que cada cop es va complicant més i fa girs insospitats, on fins i tot ella mateixa es veu involucrada. Navega constantment amb l'experiència del passat que té com a científic d'elit en Walter per entendre situacions inexplicables del present. Sempre sota l'atenta mirada d'en Peter.La sèrie evoluciona capítol a capítol amb bon pols, no fa concessions a tempos allargats ni a situacions estirades i no perd mai la capacitat de sorprendre. I arriba a un clímax final que deixarà tothom satisfet.

01:26 Ventdelplà - + info
tancar

+ info

La Teresa tem que el David no trobi bé la seva relació amb el Julià. Ella, però, és feliç i proposa al Julià que visquin junts. El Julià accepta encantat la proposta de la Teresa i, tant el Biel com la Isona, hi donen el vistiplau. L'Àlex proposa a la Teresa de ser la directora de l'associació de dones maltractades. El Julià fa veure a la Teresa que al Biel i la Isona els en passa alguna. El Biel no acaba de dir què li passa i el Julià l'ajuda a reconèixer que troba a faltar la Gemma. El Ramiro esbronca el Biel perquè ha fallat un penal i té el cap a una altra banda. Ell li contesta de males maneres. El Ramiro creu que el Jonàs pot ser la solució dels problemes del seu equip. El Rafa segueix al·lucinat amb els resultats del Jonàs en la seva assignatura i li proposa d'inscriure's en un taller de guió còmic. El Ramiro vol que el noi entri a l'equip de futbol i pare i fill discuteixen. El Rafa i la Tura sopen al Tramuntana quan arriba el Litus, un ex d'ella. La Tura se sent pressionada per la situació i presenta el Rafa com el seu nòvio. Aquest al·lucina, però a dins seu dubta sobre quina és la relació que manté amb la noia. La Mònica ha acabat la novel·la i es troba sense saber què fer. El Rafa se la llegeix amb atenció i li dóna consells. La Tura presencia una conversa entre el Rafa i la Mònica i s'adona que entre ells encara hi ha alguna cosa. El Paco no tanca el súper per por d'arribar a casa i trobar-la buida. Truca a un telèfon d'ajuda, però penja de seguida. En adonar-se que la gent del seu voltant no està gaire per escoltar els seus problemes, decideix tornar-hi a trucar. Al telèfon, l'Anna l'escolta i l'ànima. Ell vol conèixer-la i després de molt insistir-hi aconsegueix una cita.

02:36 Ritmes a l'estudi - DR. GO
tancar

DR. GO

El trio es mou sota l'estela dels "Organ combos", sorgits a finals dels 90 i amb regust de l'era daurada dels trios de Hammond. El resultat és una trobada entre el jazz modern, l'electrofunk, el rock i, fins i tot, el bolero. Francisco Suárez a l'orgue, Ignasi Cussó a la guitarra i Ramón Díaz a la bateria. Són Dr. Go.

03:36 Jazz a l'estudi - Martí Serra
tancar

Martí Serra

Durant el segle XX el jazz s'ha convertit en un llenguatge musical universal. Gèneres com el be bop, el blues o el swing han trencat fronteres geogràfiques i racials per esdevenir una música popular, que músics d'arreu del món han adaptat a la seva manera de fer. Jazz a l'estudi és un programa de seixanta minuts de durada dedicat al gènere musical jazzístic per on passen músics arrelats a Catalunya. Des d'aquest espai es proposa fer un cop d'ull al panorama del jazz i les seves variants al nostre país.I ho fa d'una manera diferent, perquè el programa ofereix la possibilitat de veure els artistes en un dels seus àmbits naturals: l'estudi de gravació on s'enregistren les sessions, com una instantània sonora, i on es couen les millors receptes musicals del jazz a Catalunya.

04:35 Blues a l'estudi - THE BIRDIE NUM NUM TRIO
tancar

THE BIRDIE NUM NUM TRIO

Aquest projecte ens proposa un viatge en el temps, portant-nos a l'època daurada dels grans trios de soul-jazz dels anys seixanta, com el trio de Ramsey Lewis o el de Les McCan. Jules Bikoko, al contrabaix; Caspar St.Charles, a la bateria, i Xavi Algans, al piano, aconsegueixen un so contundent i ple de dinàmiques.

05:35 Jazz a l'estudi
Progrmació BD ....
21:26 La Riera - + info
tancar

+ info

La Tània descobreix un bony al cotxe que li ha deixat la Sònia. Només li faltava això ara. La Judit entrevista un candidat per ocupar el lloc de la Míriam, i a en Dani li comencen a saltar les alarmes... per gelosia. La Míriam i en Joan s'han empescat una versió "oficial" per al que li ha passat a la noia, però l'Albert no és cap ingenu. La Maribel i en Sergi planegen activitats per fer junts, però algú se'ls enganxa.

22:05 Tria33 - + info
tancar

+ info

Els llibres que ens recomana Laura Sangrà tenen, esclar, accents artístics: el volum que recull l'obra completa d'El Bosco, "El Bosco. La obra completa", "Strangeland", la delirant autobiografia de l'artista britànica Tracy Emin, i "Pausa", llibre d'artista de Mercè Soler.Júlia Bertran entrevista l'artista multidisciplinària i escriptora gironina Alicia Kopf, guanyadora amb "Germà de gel", la seva segona novel·la, del Premi Documenta d'aquest any. A "Germà de Gel" vincula les conquestes polars amb la creació artística a través del text, però també d'esbossos i mapes ficticis, entre altres suports. Per Sant Jordi arriben les novetats tocades per la "nostàlgia".Repassem llibres i parlem amb els autors de "Generació tomàtic", d'Andrés Palomino, "Jo també veia Bola de Drac", de Josep Maria Bunyol, "Aquellas maravillosas series", d'Alberto Rey, o "Yo también leía Superpop", de Javier Adrados i Ana Rius.

22:09 Retrats - Julio Biosca, un alcalde amb estrella.
tancar

Julio Biosca, un alcalde amb estrella.

Julio Biosca, restaurador i alcalde.

23:03 Tria33 - + info
tancar

+ info

Els llibres que ens recomana Laura Sangrà tenen, esclar, accents artístics: el volum que recull l'obra completa d'El Bosco, "El Bosco. La obra completa", "Strangeland", la delirant autobiografia de l'artista britànica Tracy Emin, i "Pausa", llibre d'artista de Mercè Soler.Júlia Bertran entrevista l'artista multidisciplinària i escriptora gironina Alicia Kopf, guanyadora amb "Germà de gel", la seva segona novel·la, del Premi Documenta d'aquest any. A "Germà de Gel" vincula les conquestes polars amb la creació artística a través del text, però també d'esbossos i mapes ficticis, entre altres suports. Per Sant Jordi arriben les novetats tocades per la "nostàlgia".Repassem llibres i parlem amb els autors de "Generació tomàtic", d'Andrés Palomino, "Jo també veia Bola de Drac", de Josep Maria Bunyol, "Aquellas maravillosas series", d'Alberto Rey, o "Yo también leía Superpop", de Javier Adrados i Ana Rius.

23:20 60 minuts - La rebel·lió dels drons
tancar

La rebel·lió dels drons

Hi ha una nova generació de robots voladors, els vehicles aeris no tripulats o drons. Estan revolucionant la guerra. Tot i que encara hi ha molta informació que hi està relacionada que és secreta, per primer cop en parlen tècnics, científics i pilots. Ja fa deu anys que els Estats Units els fan servir en les seves operacions militars i la tecnologia no para d'evolucionar. Sembla que això només és el començament d'una nova era en la guerra.

00:14 Peixos grossos i bananes - Peixos grossos i bananes
tancar

Peixos grossos i bananes

L'origen de tot va ser el documental d'una petita productora sueca sobre un grup de treballadors bananers de Nicaragua, que treballaven per la companyia Dole, i que van denunciar l'empresa perquè afirmaven que patien esterilitat i altres malalties a causa dels pesticides utilitzats per l'empresa en les seves plantacions. Una vegada rodat el film, i tot i que un jutjat va donar la raó als treballadors de la plantació, Dole va contraatacar amenaçant i perseguint els cineastes. D'aquí sorgeix un nou documental, el que presenta ara "Sense ficció", un relat clàssic d'enfrontament entre David i Goliat. El seu director, Fredrik Gertten, i l'equip del documental van patir, i enregistrar, uns mesos de constants atacs per part de Dole, que amenaçava de demandar-los. Finalment, i després de fer efectiva la demanda, Gertten va aconseguir una aliança insòlita dels partits de dretes i esquerres del Parlament suec que, units, van conduir a la derrota del gegant bananer. Aquesta és la història d'una petita productora de cinema que s'enfronta contra el gegant de la fruita "Dole", que vol detenir al preu que sigui l'exhibició del documental "Bananas" al Festival de cinema de Los Angeles. Des de demandes fins a tàctiques de la por, d'assetjament i de control dels mitjans de comunicació, el documental esdevé una terrible revelació sobre el que una gran empresa pot arribar a fer per tal de protegir la seva marca. Un relat que esdevé un thriller narrat pel mateix director, Fredrik Gertten, que posa de manifest els límits imposats a la llibertat d'expressió. Com diu obertament la companyia de relacions públiques de Dole, "és més fàcil conviure amb la mala consciència que amb la mala reputació".

01:10 Les aventures culinàries de Sarah Wiener. Àustria - L'or de l'Estíria
tancar

L'or de l'Estíria

Enmig dels turons boscosos de l'Estíria hi ha el poble de Fischbach, on el jove xef Christian Übeleis té el restaurant "Forsthaus", famós per les especialitats locals: uns plats vigoritzants i alhora exquisits amb ingredients alpins basats en receptes casolanes tradicionals. La missió de Sarah Wiener és preparar cuixa de cabirol amb col caramel·litzada, i de postres, raviolis a l'oli de llavor de carbassa farcits de pera seca.

01:53 Bon viatge - Portugal 2
02:00 Retrats - Julio Biosca, un alcalde amb estrella.
tancar

Julio Biosca, un alcalde amb estrella.

Julio Biosca, restaurador i alcalde.

02:50 Ritmes a l'estudi - DAVID PASTOR & SMOTHTIME
tancar

DAVID PASTOR & SMOTHTIME

El trompetista valencià és, sens dubte, un dels solistes més potents i creatius de l'escena a casa nostra. Una de les seves virtuts és la versatilitat. Tant en el jazz, el funk, el pop, com en el latin, Pastor flueix amb el seu llenguatge còmodament. Vicenç Macián al saxo, Albert Palau al piano i als teclats, Jordi Franco al baix, Pere Foved a la bateria i el mateix David Pastor a la trompeta.

03:50 Jazz a l'estudi - Javier Colina
tancar

Javier Colina

Autor de "Lágrimas negras" i protagonista de "Calle 54", del director Fernando Trueba.

04:50 Blues a l'estudi - BIEL & RANDY
tancar

BIEL & RANDY

Biel Ballester i Randy Greer. Dos grans intèrprets, que uneixen forces per acostar-nos al seu univers de música d'arrel i amb cert regust dels anys 50. Aquests dos creadors, defineixen l'estil del seu projecte comú com un blues primitiu i pantanós, barrejat amb el Rockabilly i el country més primari.Acompanyen Biel and Randy, dos dels músics més actius i carismàtics del panorama del Rhythm'n'blues a Catalunya: Anton Jarl, a la bateria, i Ivan Kovacevic, al contrabaix.

05:50 Ritmes.CLIPS
Progrmació BD ....
06:00 Megaminimals - El megamuseu
tancar

El megamuseu

MEGAMINIMALSProducció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012Director: Josep VicianaGuionistes: Josep Viciana i Teo TarrasMúsica: Josep Roig"Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen. Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música... En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia. La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:06 Megaminimals - Colors màgics
tancar

Colors màgics

MEGAMINIMALSProducció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012Director: Josep VicianaGuionistes: Josep Viciana i Teo TarrasMúsica: Josep Roig"Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen. Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música... En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia. La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:12 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i els fantasmes de la Pedrera
tancar

Les Tres Bessones i els fantasmes de la Pedrera

Les Bessones compartiran amb Antoni Gaudí un dels moments més importants de la seva vida: la construcció de la Pedrera! Però abans, tots quatre se les hauran de tenir amb uns éssers fantasmagòrics.

06:41 Yakari - El Yakari i el bisó vell
tancar

El Yakari i el bisó vell

El Yakari i el Fill del Tro troben un bisó vell que no ha pogut seguir el seu ramat i està convençut que li ha arribat l'hora. Però, amb l'ajuda dels seus nous amics, decideix anar a buscar els seus companys.

06:53 Yakari - El fill de l'àguila
tancar

El fill de l'àguila

El Yakari es posa malalt i, mentre es recupera, el Pou de Saviesa li explica la llegenda de l'origen dels sioux. Com que té molta febre, somia que viu el que passa a la història que li ha explicat el Pou de Saviesa. La Trena de Nit li dóna una poció que l'ajuda a recuperar-se, i al final es cura.

07:05 Yakari - El gran mustang
tancar

El gran mustang

El Gran Arc torna a visitar el Yakari i la seva tribu per estar-s'hi uns dies. El Yakari veu que no té cavall i li diu que n'ha de tenir un. Però com que el Gran Arc és tan gros, els costa molt de trobar-ne un de la seva mida. Al final troba un mustang que s'avé a ser el seu cavall igual que el Fill del Tro és el cavall del Yakari.

07:22 Doraemon, el gat còsmic - Doraemon contra Doràcula (1a part)
tancar

Doraemon contra Doràcula (1a part)

Un virus informàtic ha transformat en vampirs tots els robots del futur, que s'han rebel·lat contra els humans. Quan la Dorami viatja al passat per transformar el seu germà, en Nobita i els seus amics decideixen viatjar al futur per acabar amb el malvat comte Doràcula i recuperar la Dorami.

07:45 Doraemon, el gat còsmic - Doraemon contra Doràcula (2a part)
tancar

Doraemon contra Doràcula (2a part)

Un virus informàtic ha transformat en vampirs tots els robots del futur, que s'han rebel·lat contra els humans. Quan la Dorami viatja al passat per transformar el seu germà, en Nobita i els seus amics decideixen viatjar al futur per acabar amb el malvat comte Doràcula i recuperar la Dorami.

08:07 Doraemon, el gat còsmic - El joc de veritat / El detectiu Nobita
tancar

El joc de veritat / El detectiu Nobita

En Gegant li pren un joc a en Nobita i, per castigar-lo, en Doraemon el converteix en un personatge d'un videojoc del futur. Després, en Suneo demostra les seves habilitat com a detectiu i en Nobita el vol imitar i aconseguir fer deduccions tan bones com ell. Per això, en Doraemon li deixarà la lupa de les deduccions.

08:34 Quin crac, l'Angelo! - Dinar fora de l'escola
tancar

Dinar fora de l'escola

Cada primer dimarts de mes al menjador de l'escola toca "Tuf al forn", una mena de carn que no hi ha qui se la mengi. Una manera d'evitar-ho seria que, un cop al mes, l'Angelo i companyia tinguessin autorització per poder sortir a dinar fora de l'escola. Però si no tenen autorització, sempre tenen l'opció d'escapar-se, sense que els enxampi el senyor Foot, evidentment. Ni la Tracy, que és la més perillosa!

08:55 L'hora del Timmy - El carter Timmy
tancar

El carter Timmy

Aprofitant que és el dia de Sant Valentí, la senyoreta Harriet està ensenyant a tots els animalons de l'escola a fer targetes ben boniques per regalar-les als amics i a les amigues. El Timmy s'ha ofert voluntari per fer de carter i repartir les targetes, però pel camí les ha perdut totes. Sort que el Ruffy, el cadell de gos, té un nas molt fi i l'ajudarà a buscar-les!

09:05 L'hora del Timmy - L'amic del Timmy que bota
tancar

L'amic del Timmy que bota

Avui el Timmy ha fet un amic nou que és gros, rodó, juganer i, sobretot, no para de fer bots. Es tracta d'un botador de color groc que el Timmy vol que l'acompanyi a fer les mateixes activitats que fa ell per l'escola, però al final, de tants accidents que provoca, la senyoreta Harriet li acaba prenent. Vols saber què passarà quan el Timmy sàpiga com es fa servir, en realitat, un botador?!

09:14 L'hora del Timmy - El camió del Timmy
tancar

El camió del Timmy

Avui l'Otus, el mussol, s'ha presentat a l'escola amb un camió teledirigit que de seguida s'ha convertit en la nineta dels ulls del Timmy. Quan l'hi ha deixat, el Timmy ha començat a fer peripècies cada vegada més arriscades fins que, al final, l'ha destrossat. La senyoreta Harriet l'està ajudant a reconstruir totes les peces, però encara no està clar si se'n sortiran.

09:23 L'hora del Timmy - El germà bessó del Timmy
tancar

El germà bessó del Timmy

El Ratllat, el teixó, estava jugant a disfressar-se i ha acabat assemblant-se tant al Timmy que ara sembla que tingui un germà bessó. El Timmy s'ha posat molt content, però després s'ha adonat que el Ratllat no sap belar ni mou la cua, i el pitjor de tot és que no sap jugar a futbol! El Ratllat se n'ha anat tot moix, però quan el Timmy s'ha adonat que el seu amic estava trist, ha tingut una idea genial. Te la imagines?!

09:38 El cavaller rovellat - El refugi del Rovellat
tancar

El refugi del Rovellat

A Ferrallàndia un malvat emmascarat amenaça de segrestar el rei Peus de Plom. Mentre el rei es refugia al castell del cavaller Rovellat i el fa parar boig, el príncep Novell ocupa el tron reial i fa parar boig l'Ernie Brut de Tinta. L'Ernie, el Rovellat i la Bo busquen el suposat segrestador i fan un interessant descobriment al castell del príncep Novell.

09:50 El cavaller rovellat - Rovellatenstein
tancar

Rovellatenstein

El Rovellat ha d'arreglar el vàter del seu castell, però en comptes d'arreglar-lo, fa que cobri vida i el Rovellat es converteix en ensinistrador de vàters. El rei Peus de Plom i la princesa Magnèsia van a prendre el te al castell del Rovellat i quan descobreixen que té un vàter viu, l'actitud dels dos és molt diferent. La princesa l'acusa de ser un monstre que s'ha de destruir i en canvi, al rei, li agrada tant que se'l vol endur al seu castell.

10:02 El meu robot i jo - Un guitarrista de llegenda
tancar

Un guitarrista de llegenda

Quan la Maia i en Joseph han sabut que en Kevin deixava el grup de rock s'han quedat destrossats. L'únic que el pot substituir de cara al pròxim concert és en Vince, però la Maia no en vol ni sentir parlar. Per això l'escollit ha estat, ni més ni menys, que l'Eugene, que no té gens d'oïda musical! Sort que el Chip li donarà un cop de mà des de darrere de l'escenari!

10:15 El meu robot i jo - Joc làser
tancar

Joc làser

Aquesta nit l'Eugene i companyia han organitzat una partida làser clandestina a l'escola. L'equip guanyador serà el que trobi la bandera que la Ruby ha amagat a fora i aconsegueixi col·locar-la al mig de la biblioteca. La gran diferència és que avui en Vince farà equip amb la Maia, i l'Eugene amb la Tulip! Ara només falta esperar que en Nikils no els enxampi!

10:31 Súper 4 - El comboi de l'honor
tancar

El comboi de l'honor

Els nostres herois reben l'encàrrec d'anar a buscar l'espasa del poder. És una espasa que ha de brandar el rei Kenric un dia determinat, en el moment de la posta del sol, perquè il·lumini amb els seus reflexos, i d'una manera màgica, tot el regne. Si no ho fa, perd la corona. El Baró Negre s'ofereix per acompanyar els expedicionaris, argumentant que ha canviat i que ara vol ajudar el rei. Tot i la malfiança que desperta al principi, es va guanyant els diferents membres del grup. Al viatge de tornada, un trol barra el pas al Camaleó, però això només és el principi de les proves a què hauran de fer front els nostres amics.

10:43 Súper 4 - El llibre de màgia en perill
tancar

El llibre de màgia en perill

A l'Espurna se li trenca la vareta màgica i l'única que n'hi pot fer una de nova és la Gran Fada. Quan li ho demana, la Gran Fada diu que ha d'anar a la Cova Màgica a buscar cristalls per fer-la i que mentre no torni l'Espurna ha de vigilar un llibre de màgia daurat. Però un drac s'empassa el llibre i la feina és dels super4 per fer-li escopir. Al final ho aconsegueixen, però tot plegat només era una prova de la Gran Fada per veure si l'Espurna es mereixia una vareta nova, cosa que resulta que sí.

10:55 Léonard - Un geni previngut
tancar

Un geni previngut

Per demostrar que en Basile és més previsible que un rellotge, el gran mestre s'ha inventat la màquina de les prediccions. La primera predicció del robot ha estat que en Basile avui caurà al pou. I la segona... que també hi caurà en Léonard! Ara el mestre es nega a sortir del seu taller. I és que si ho diu una màquina que ha construït ell, és que es farà realitat!

11:04 Léonard - Telecinesi
tancar

Telecinesi

En Basile sempre ha pensat que seria fantàstic tenir un aparell per poder moure objectes sense haver de fer res. Així podria dormir les 18 hores que li fan falta cada dia! Doncs avui està de sort! El gran Léonard s'acaba d'inventar un amplificador d'ones cerebrals per poder moure a voluntat els objectes a distància. Ara només falta provar-lo!

11:12 Léonard - Super-super
tancar

Super-super

Està clar que si mai algú aconseguís que en Basile es posés a treballar, hauríem de dir que aquesta persona és un geni amb totes les de la llei. Avui en Léonard ho intentarà amb el seu nou invent, el vestit de Superleoman, que converteix en superheroi fins i tot l'ésser menys agraciat per la natura. Te l'imagines en Basile, pencant sense parar?! Sembla gairebé impossible, oi?!

11:20 Léonard - Tallada recta
tancar

Tallada recta

Els genis sempre pensen en els altres. En Léonard, per exemple, avui s'ha inventat un tallagespa especial per al seu veí, que li fa molt mal l'esquena i cada dia se li fa més difícil tallar-la. Només li falten quatre retocs, però segur que quan l'hagi provat en Basile, si és que es lleva, anirà com una seda i acabarà sent l'invent del segle. Oi, Basile?!

11:32 La casa d'Anubis - La casa de l'hostilitat
tancar

La casa de l'hostilitat

La Nina i companyia decideixen tornar a baixar al soterrani per aconseguir una mica d'elixir i intentar desxifrar l'última pista. Aquesta vegada li tocarà a l'Alfie, però s'hi endurà uns walkie-talkies. Ho faran aquesta nit, perquè saben que en Victor sortirà fins tard. El que no tenen present és que en Jerome els podria sabotejar tota la missió.

11:43 La casa d'Anubis - La casa dels llums
tancar

La casa dels llums

Després del fracàs de la missió del soterrani, en Jerome queda com el salvador de l'Alfie i el comença a pressionar perquè faci de doble agent i li passi informació del Club Sibuna. D'altra banda, la Nina descobreix que la pròxima pista podria ser a l'aranya de cristall, però aquesta vegada en Victor hi podria arribar abans que ells.

11:53 La casa d'Anubis - La casa de la lleialtat
tancar

La casa de la lleialtat

Després de molts entrebancs, en Mick i la Mara per fi fan les paus. L'Alfie té un daltabaix quan descobreix que en Jerome està treballant per en Rufus Zeno. L'última pista diu: "Dins el cor de l'orgull del meu rival, és on rau la relíquia final". La Nina i companyia busquen l'última pista, que es troba en un lloc d'allò més sorprenent... i fastigós.

12:04 Una mà de contes - Lola Anglada's Dream
tancar

Lola Anglada's Dream

"Una mà de contes" és un espai dedicat a explicar els contes de tota la vida mentre un il·lustrador els va dibuixant.A "Una mà de contes", una veu en "off" explica un conte mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques pictòriques diverses: aquarel·la, dibuix, collage... El procés es mostra en pla curt, de manera que només es veuen la il·lustració i les mans de l'artista plàstic; d'aquí el nom d'"Una mà de contes" i dels blocs, que agrupen els contes de cinc en cinc, com els dits de la mà.En principi es faran contes clàssics, i la intenció, a la llarga, és crear una antologia de contes populars en català que sigui de referència per a les famílies catalanes. La durada de cada conte és, aproximadament, de 7 minuts.Aquest espai no incorpora cap tècnica d'animació. Pretén fonamentar el seu interès en la fascinació que pot provocar en els nens el fet de veure el procés d'elaboració de les il·lustracions. D'altra banda, pot resultar especialment estimulant per a nens i nenes amb interessos dirigits a l'expressió plàstica i artística.Els autorsTots els dibuixants tenen experiència en el món de la il·lustració, encara que els seus noms no són especialment coneguts. La banda sonora de cadascun dels contes també està composta originalment per un músic. Les locucions en "off" van a càrrec de veus amb experiència reconeguda en el mitjà.Versió radiofònicaTots els contes tindran una versió especial adequada a la seva emissió per ràdio a Catalunya Cultura. Aquesta versió es diferencia principalment de l'audiovisual pel fet que els personatges protagonistes dels contes parlen i dialoguen entre ells. L'acció argumental i, evidentment, els personatges són totalment comuns.EquipDirecció i realització: Manuel BarriosAdaptació guió: L. M. Hernández Ripoll, "Txusqui"Producció: Laia GimóLocucions TV: Dolors MartínezMúsica original: "Pantxulo"Il·lustracions: Toni Llobet, Martí Ribas, Pep Presas, Toni Benages, Marie NigotDirecció versió ràdio: Dolors MartínezLocucions ràdio: Dolors Martínez i altres veus de l'equip de dramàtics de Catalunya Cultura(Abril 2001)

12:11 Una mà de contes - Gianni Rodari and his Fantastic Tales
tancar

Gianni Rodari and his Fantastic Tales

"Una mà de contes" és un espai dedicat a explicar els contes de tota la vida mentre un il·lustrador els va dibuixant.A "Una mà de contes", una veu en "off" explica un conte mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques pictòriques diverses: aquarel·la, dibuix, collage... El procés es mostra en pla curt, de manera que només es veuen la il·lustració i les mans de l'artista plàstic; d'aquí el nom d'"Una mà de contes" i dels blocs, que agrupen els contes de cinc en cinc, com els dits de la mà.En principi es faran contes clàssics, i la intenció, a la llarga, és crear una antologia de contes populars en català que sigui de referència per a les famílies catalanes. La durada de cada conte és, aproximadament, de 7 minuts.Aquest espai no incorpora cap tècnica d'animació. Pretén fonamentar el seu interès en la fascinació que pot provocar en els nens el fet de veure el procés d'elaboració de les il·lustracions. D'altra banda, pot resultar especialment estimulant per a nens i nenes amb interessos dirigits a l'expressió plàstica i artística.Els autorsTots els dibuixants tenen experiència en el món de la il·lustració, encara que els seus noms no són especialment coneguts. La banda sonora de cadascun dels contes també està composta originalment per un músic. Les locucions en "off" van a càrrec de veus amb experiència reconeguda en el mitjà.Versió radiofònicaTots els contes tindran una versió especial adequada a la seva emissió per ràdio a Catalunya Cultura. Aquesta versió es diferencia principalment de l'audiovisual pel fet que els personatges protagonistes dels contes parlen i dialoguen entre ells. L'acció argumental i, evidentment, els personatges són totalment comuns.EquipDirecció i realització: Manuel BarriosAdaptació guió: L. M. Hernández Ripoll, "Txusqui"Producció: Laia GimóLocucions TV: Dolors MartínezMúsica original: "Pantxulo"Il·lustracions: Toni Llobet, Martí Ribas, Pep Presas, Toni Benages, Marie NigotDirecció versió ràdio: Dolors MartínezLocucions ràdio: Dolors Martínez i altres veus de l'equip de dramàtics de Catalunya Cultura(Abril 2001)

12:25 Els Dalton - La senyoreta Betty es rebel·la
tancar

La senyoreta Betty es rebel·la

En Peabody es nega a donar-li vacances a la senyoreta Betty perquè pugui anar a visitar la seva germana. I ella es vesteix de justiciera emmascarada i segresta els Dalton. Si en Peabody no cedeix a les seves exigències, els alliberarà. Els germans s'avenen a participar en el pla i plantegen demandes cada cop més exagerades. L'objectiu és que en Peabody es planti i la senyoreta Betty els hagi d'alliberar.

12:32 Els Dalton - La dolça velleta
tancar

La dolça velleta

En Peabody s'avé a la petició d'una dona gran que viu sola que hi vagin els Dalton a ajudar-la i a fer-li companyia. En Joe ja està a punt d'agafar la vella d'ostatge per poder tocar el dos quan descobreix que és amiga de la seva mare. O sigui que no li poden tocar ni un cabell. Quan la dolça velleta els diu d'anar a comprar al poble passant primer pel banc a treure diners, a en Joe se li il·lumina la cara. Però aquesta velleta té cops amagats!

12:39 Els Dalton - Els Dalton i la tortuga
tancar

Els Dalton i la tortuga

Els Dalton disfressen l'Averell de tortuga i el fan passar per una espècie protegida. D'aquesta manera, tothom hauria de marxar del penal per deixar-li el seu hàbitat a la tortuga i els Dalton tindrien l'oportunitat de fugir. Però en Peabody vol fer diners amb la tortuga i la ven a un zoo. Mentrestant, els altres tres Dalton, que també s'havien disfressat de tortuga, acaben amb l'Averell al zoo.

12:45 Els Dalton - El penal inflable
tancar

El penal inflable

A Washington tenen la idea de les presons itinerants. Com que són inflables, es poden portar allà on fan més falta. I al penal d'en Peabody els encarreguen fer una prova amb una d'aquestes presons inflables. En Joe de seguida es frega les mans perquè, amb pensa que, amb una punxada d'una agulla, adéu parets. Però no compta que el director ha confiscat tots els objectes punxeguts.

12:56 Tom i Jerry - El ratolí solitari
tancar

El ratolí solitari

El refrany popular diu que "quan el gat no hi és, les rates ballen", però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, en Jerry és feliç corrent davant d'en Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. I és que en Tom i en Jerry sempre estan com gat i gos (encara que siguin gat i ratolí!), però en Jerry és expert en les persecucions d'en Tom i sempre aconsegueix escapar-se de les urpes del seu company inseparable!

13:04 Tom i Jerry - Estima'm a mi i estima el meu ratolí
tancar

Estima'm a mi i estima el meu ratolí

El refrany popular diu que "quan el gat no hi és, les rates ballen", però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, en Jerry és feliç corrent davant d'en Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. I és que en Tom i en Jerry sempre estan com gat i gos (encara que siguin gat i ratolí!), però en Jerry és expert en les persecucions d'en Tom i sempre aconsegueix escapar-se de les urpes del seu company inseparable!

13:10 Tom i Jerry - Alerta amb el meu fill
tancar

Alerta amb el meu fill

El refrany popular diu que "quan el gat no hi és, les rates ballen", però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, en Jerry és feliç corrent davant d'en Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. I és que en Tom i en Jerry sempre estan com gat i gos (encara que siguin gat i ratolí!), però en Jerry és expert en les persecucions d'en Tom i sempre aconsegueix escapar-se de les urpes del seu company inseparable!

13:17 Tom i Jerry - Anem al cinema
tancar

Anem al cinema

El refrany popular diu que "quan el gat no hi és, les rates ballen", però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, en Jerry és feliç corrent davant d'en Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. I és que en Tom i en Jerry sempre estan com gat i gos (encara que siguin gat i ratolí!), però en Jerry és expert en les persecucions d'en Tom i sempre aconsegueix escapar-se de les urpes del seu company inseparable!

13:23 Tom i Jerry - Espectacle sobre gel
tancar

Espectacle sobre gel

El refrany popular diu que "quan el gat no hi és, les rates ballen", però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, en Jerry és feliç corrent davant d'en Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. I és que en Tom i en Jerry sempre estan com gat i gos (encara que siguin gat i ratolí!), però en Jerry és expert en les persecucions d'en Tom i sempre aconsegueix escapar-se de les urpes del seu company inseparable!

13:29 Tom i Jerry - El ressopó
tancar

El ressopó

El refrany popular diu que "quan el gat no hi és, les rates ballen", però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, en Jerry és feliç corrent davant d'en Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. I és que en Tom i en Jerry sempre estan com gat i gos (encara que siguin gat i ratolí!), però en Jerry és expert en les persecucions d'en Tom i sempre aconsegueix escapar-se de les urpes del seu company inseparable!

13:43 Shin Chan - Ei, que el pare va a comprar d'amagat / Ei, que la mare té una vida secreta / Ei, que no es pot fer tard
tancar

Ei, que el pare va a comprar d'amagat / Ei, que la mare té una vida secreta / Ei, que no es pot fer tard

En Hiroshi vol aprofitar una oferta especial per comprar una reproducció d'un bastó de golf d'en Tiger Woods, però haurà d'agafar els seus estalvis secrets sense que la Misae se n'adoni. / En Hiroshi ha de deixar mil iens a la Misae perquè ella no troba la seva bitlletera. Quan li demana que repassi què ha fet durant tot el dia, queda esgarrifat del molt que menja i el poc que treballa la seva dona. / Com que en Shin Chan sempre fa tard, els seus amics decideixen que qui faci tard no podrà parlar amb cap noia en tot el dia.

14:04 Shin Chan - Ei, que descobrim el secret de la senyoreta Ageo / Ei, que jugem a voleibol
tancar

Ei, que descobrim el secret de la senyoreta Ageo / Ei, que jugem a voleibol

La senyoreta Ageo fa una bufanda per regalar-l'hi a en Kuroiso, el guardaespatlles de l'Ai Chan, però l'hivern ja s'acaba i potser no estarà a temps de donar-l'hi. / La veïna de la família Nohara convida la Misae a jugar a voleibol amb el seu equip de mestresses de casa. La Misae va a l'entrenament i descobreix que gairebé tot l'equip es retira, de manera que serà responsabilitat seva i de la veïna buscar jugadores per fer-ne un de nou.

14:28 Shin Chan - Shin Chan amb llapis / Ei, que en Boo Chan té un secret
tancar

Shin Chan amb llapis / Ei, que en Boo Chan té un secret

Avui és el primer dia que en Shin Chan va a l'escola de Primària i la Mochida, l'alumna de sisè responsable de passar a recollir els nens del seu sector, el va a buscar a casa per assegurar-se que cap nen farà tard, cosa que no ha passat els últims deu anys. En Shin Chan, però, li posarà molt difícil mantenir aquest rècord. / Els amics d'en Boo Chan estan intrigats perquè és el segon dia que diu que té coses a fer i no pot anar a jugar amb ells. Per això, decideixen seguir-lo i comprovar quin secret amaga.

14:54 Doraemon, el gat còsmic - El cotxe d'en Nobita / Una casa refrescant / Invasió telefònica
tancar

El cotxe d'en Nobita / Una casa refrescant / Invasió telefònica

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon)Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978)"Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem.Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials.Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX.Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar.El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

15:19 Sailormoon - El final d'un malson
tancar

El final d'un malson

La Chibiusa, mentre intenta despertar en Mamoru, continua desapareixent lentament. L'Hotaru, que veu que la reina està totalment posseïda pels somnis malèvols, decideix fer servir el poder de destrucció per acabar amb ella. Més tard, la Bunny arriba al palau i sap que té fins a l'aurora per evitar que el seu estimat príncep no es desperti mai més.

15:41 Sailormoon - El nou enfrontament
tancar

El nou enfrontament

La Bunny està molt trista perquè en Mamoru se n'anirà una temporada llarga a estudiar als Estats Units, però abans de marxar, ell li regala una cosa que la fa molt feliç. Més tard, la Bunny coneix en Seiya, un cantant molt famós que amaga un secret molt ben guardat. També apareix Galàxia la Gran, que fa que la Marinera Rata de Ferro ataqui l'Alícia Itsugi.

16:07 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - Una nit en blanc a la casa blanca
tancar

Una nit en blanc a la casa blanca

El president dels Estats Units ha demanat a l'Scooby-Doo i companyia que passin la nit a la Casa Blanca per resoldre el misteri del fantasma que fa temps que hi volta. Pot ser que vagi darrere dels plànols de la nova estació espacial de la NASA? Aviat ho sabrem! La Màquina dels Misteris ja està a punt per una altra missió fantasmagòrica i delirant!

16:30 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - En Dooby Dooby Doo, cantant número u !/ L'Scooby i el vaixell-teatre
tancar

En Dooby Dooby Doo, cantant número u !/ L'Scooby i el vaixell-teatre

La Màquina del Misteri han anat a Las Vegas a veure el cosí de l'Scooby, el famós cantant Dooby Dooby Doo... i a salvar-li la pell! Des que una admiradora li va regalar un collar, té una sensació molt estranya... Després, tota la colla anirà a veure l'espectacle de la Dixie Doo, en un vaixell encantat d'on tothom fuig corrents! Un altre misteri per resoldre!

16:57 El llibre de la selva - Vine a volar amb mi
tancar

Vine a volar amb mi

El Mowgli vol seguir les grues que fan una parada a la selva durant la seva migració. L'alyona proposa al Mowgli que migri amb elles. El Mowgli demana al Bagheera i al Baloo que l'ajudin a volar, tot i que no n'estan gaire convençuts. El Mowgli fa diversos intents per volar però no se n'acaba de sortir. Després d'un atac dels micos, troba l amanera de fer un planador per saltar del Cau Fred. El Shere Khan espera que caigui per menjar-se'l, però el Mowgli se'n surt i finalment es queda amb el Baloo i el Bagheera.

17:07 El llibre de la selva - De pesca
tancar

De pesca

El Mowgli està convençut que amb una canya de pescar farà molta més feina que no pas fent servir el mètode del Baloo, per això han decidit fer un concurs. El que agafi més peixos, guanya. Però el Baloo ha tingut la mala sort de donar-se un cop al cap i ha caigut damunt d'un tronc que baixa riu avall... cap a la cascada! Corre, Mowgli, que s'acaba el temps!

17:17 El llibre de la selva - Veritat o penyora
tancar

Veritat o penyora

El Bala i el Mowgli fan una cursa que, segons la Lali, guanya el Mowgli. Després juguen a veritat o penyora i, amb l'engany del Tabaqui, el Bala repta el Mowgli a agafar un pèl del bigoti al Shere Khan. Després de diverses peripècies i de perills, finalment el Mowgli aconsegueix arrencar-li un pèl del bigoti al Shere Khan i escapar-se. El Bala finalment reconexi que el cadell d'home és tan valent com un llop.

17:28 El llibre de la selva - El vol de l'aguilot
tancar

El vol de l'aguilot

El Cheel, l'ocell més gros i poderós de la selva, s'ha emportat la Lali, la germana del Bala. Més tard, quan el Mowgli acompanyava el Bala al cau dels llops, també ha anat a parar a les urpes de l'aguilot, que l'ha dut fins al seu cau. Aviat descobrirà que el que ha fet el Cheel és salvar-lo d'un perill encara més gran. Però, què pot ser més perillós que el Cheel?!

17:39 Mic - + info
tancar

+ info

El "Mic", l'espai per als més menuts, estrena un nou format per al cap de setmana al matí. Es tracta d'"El Mic i els seus amics", un programa en què es podran veure d'una manera continuada, i durant 30 minuts, històries protagonitzades per en Mic, en Cincsegons, el Cargol i la Mosca. Aquestes històries també aniran acompanyades de la presència de nens i nenes explicant les seves experiències i descobriments."El mic i els seus amics" ocuparà la franja matinal de dissabtes i diumenges adreçada als més menuts. En cada capítol, les petites aventures del Mic s'enllacen una darrere l'altra, mantenint un fil temàtic. (Setembre, 2013)

18:06 LazyTown - Vilamandra - El castell encantat
tancar

El castell encantat

Després d'un incident amb la bugada de la Bessie, els nens volen construir un parc de jocs al lloc favorit del Robbie per fer la migdiada. El Milford els ha demanat que no s'acostin a un castell en ruïnes, però la Nyiqui els convenç per entrar-hi. Mentrestant, el Robbie es disfressa de fantasma per espantar els nens i que no tornin a jugar allà mai més. I a sobre el castell es comença a ensorrar. Aquesta vegada, hi arribarà a temps, l'Sportacus?

18:34 Súper 4 - El rei sóc jo
tancar

El rei sóc jo

Els nostres quatre amics fan presoner un bruixot dolent, en Fourchesac, i se l'emporten al castell del pare de l'Alex, el rei Kenric, per tancar-lo a les masmorres. Però en Fourchesac té un flascó amb una substància màgica que fa que intercanviï el cos amb el del rei. De moment, ningú s'adona del que ha passat i el fals rei comença a organitzar una guerra contra el regne de les Fades.

18:47 Súper 4 - L'ogre afamat
tancar

L'ogre afamat

El malvat Baró Negre para una trampa als nostres herois i els tanca en una cova. Mentrestant se'n va al castell del rei Kenric, fa veure que un ogre ha segrestat el príncep li demana un rescat al seu pare en nom de l'ogre. Però l'Alex i els seus amics es troben amb la desagradable sorpresa que, efectivament, un ogre afamat es presenta a la cova i els agafa. Tots plegats acaben a l'olla i han de fer mans i mànigues per salvar-se.

19:00 Info K - + info
tancar

+ info

"Info-K" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet en directe de dilluns a dijous a les 19.00 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS.Les notícies que apareixen a l'Info-K intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip:Direcció i presentació: Laia ServeraProducció: Edgar GerRealització: Marta De LucasCap d'edició: Albert AguileraRedacció: Mireia Prats, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria VilanovaAjudant de realització:Jordi YsasPostproducció vídeo: Lluís XufréProducció Executiva: Belén Samper

19:12 Super3 - La família - La família - Capítol 383
tancar

La família - Capítol 383

Les històries de la familia del Super3. La Lila, el Desmond, l'Àlex, el Pau i el Fluski gestionen el Super3 amb l'ajuda de la Pati Pla. El seu tiet, el malvat Sr. Pla, i el seu ajudant, el Rick, els volen fer fora de la casa on viuen.

19:35 K3 - El creuer dels cors trencats
tancar

El creuer dels cors trencats

Les K3 embarquen al "Creuer dels Cors Trencats", un creuer molt popular en què els solters poden trobar la seva ànima bessona. A bord els autèntics sentiments surten a la llum: en Jean-Pierre està enamorat de l'actriu Carlita Chica Rumba, però a ella li agrada l'X. Els 2D actuen d'una manera estranya quan estan amb les K3. Amb l'ajuda de l'X, les noies guien en Jean-Pierre perquè conquereixi el cor de la Carlita.

19:47 K3 - Princeses del pop
tancar

Princeses del pop

Les K3 se'n van a Àsia a fer un concert amb motiu del l'aniversari i la coronació de la Princesa de Laoba, un petit país que viu d'una manera molt tradicional, com a l'Edat Mitjana. El camarlenc de Laoba ha convidat les noies per fer una sorpresa a la Princesa, que n'és una gran fan. Però sembla que al darrere hi ha un motiu ocult que fa que les K3 acabin empresonades. Podran desemmascarar el dolent i resoldre la situació?

20:03 Tom i Jerry - Cal rescatar en Robin
tancar

Cal rescatar en Robin

El refrany popular diu que "quan el gat no hi és, les rates ballen", però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, en Jerry és feliç corrent davant d'en Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. I és que en Tom i en Jerry sempre estan com gat i gos (encara que siguin gat i ratolí!), però en Jerry és expert en les persecucions d'en Tom i sempre aconsegueix escapar-se de les urpes del seu company inseparable!

20:12 Tom i Jerry - Dins la gossera
tancar

Dins la gossera

El refrany popular diu que "quan el gat no hi és, les rates ballen", però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, en Jerry és feliç corrent davant d'en Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. I és que en Tom i en Jerry sempre estan com gat i gos (encara que siguin gat i ratolí!), però en Jerry és expert en les persecucions d'en Tom i sempre aconsegueix escapar-se de les urpes del seu company inseparable!

20:19 Tom i Jerry - Llevant àncores
tancar

Llevant àncores

El refrany popular diu que "quan el gat no hi és, les rates ballen", però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, en Jerry és feliç corrent davant d'en Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. I és que en Tom i en Jerry sempre estan com gat i gos (encara que siguin gat i ratolí!), però en Jerry és expert en les persecucions d'en Tom i sempre aconsegueix escapar-se de les urpes del seu company inseparable!

20:25 Tom i Jerry - El gat mecànic
tancar

El gat mecànic

El refrany popular diu que "quan el gat no hi és, les rates ballen", però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, en Jerry és feliç corrent davant d'en Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. I és que en Tom i en Jerry sempre estan com gat i gos (encara que siguin gat i ratolí!), però en Jerry és expert en les persecucions d'en Tom i sempre aconsegueix escapar-se de les urpes del seu company inseparable!

20:31 Tom i Jerry - L'Spike i en Tyke van al camp
tancar

L'Spike i en Tyke van al camp

El refrany popular diu que "quan el gat no hi és, les rates ballen", però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, en Jerry és feliç corrent davant d'en Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. I és que en Tom i en Jerry sempre estan com gat i gos (encara que siguin gat i ratolí!), però en Jerry és expert en les persecucions d'en Tom i sempre aconsegueix escapar-se de les urpes del seu company inseparable!

20:38 Tom i Jerry - Tecnologia i robòtica
tancar

Tecnologia i robòtica

El refrany popular diu que "quan el gat no hi és, les rates ballen", però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, en Jerry és feliç corrent davant d'en Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. I és que en Tom i en Jerry sempre estan com gat i gos (encara que siguin gat i ratolí!), però en Jerry és expert en les persecucions d'en Tom i sempre aconsegueix escapar-se de les urpes del seu company inseparable!

20:44 Tom i Jerry - L'a-tom-inable home de les neus
tancar

L'a-tom-inable home de les neus

El refrany popular diu que "quan el gat no hi és, les rates ballen", però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, en Jerry és feliç corrent davant d'en Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. I és que en Tom i en Jerry sempre estan com gat i gos (encara que siguin gat i ratolí!), però en Jerry és expert en les persecucions d'en Tom i sempre aconsegueix escapar-se de les urpes del seu company inseparable!

20:55 Bola de Drac - El rival de Goku
tancar

El rival de Goku

Amb les set boles de drac escampades de nou pel món, els nostres herois segueixen cadascú el seu camí a la recerca de noves aventures. En Son Goku es dirigeix cap a l'illa del Follet Tortuga per intentar que l'accepti com a alumne. Però no és pas l'únic. En Krilin també se sotmetrà a la prova per convertir-se en deixeble del gran mestre Muten Roshi.

Progrmació BD ....
06:28 Efectivament - + info
tancar

+ info

Espai d'opinió i de debat en què Lluís Canut i els seus col·laboradors i convidats ens ajuden a interpretar l'actualitat informativa del dia. S'emet cada nit, de dilluns a divendres, a les 23.00

07:56 Zona zàping
08:22 Efectivament - + info
tancar

+ info

Espai d'opinió i de debat en què Lluís Canut i els seus col·laboradors i convidats ens ajuden a interpretar l'actualitat informativa del dia. S'emet cada nit, de dilluns a divendres, a les 23.00

09:50 Zona de ball - Zona de ball: Camp. Europa Standard Cambrils 2015
10:57 Gran Recorregut - + info
tancar

+ info

Ruta en bicicleta que transcorre en paral·lel a la via verda. Entrem al taller d'un del últims cistellers que queden a Catalunya, veiem com es fa la mel de les abelles gironines, fem una pipa artesanal amb l'Stradivarius de les pipes i fem una ruta accessible amb un expert en accessibilitat.

11:21 Grans migracions. La ciència de les migracions - Grans migracions. La ciència de les migracions
tancar

Grans migracions. La ciència de les migracions

Alguns animals migratoris recorren distàncies memorables per tot el món, fent milers de quilòmetres. D'altres viatgen de manera vertical, girant en espiral cap avall, fins a les profunditats de l'oceà. Sabem que ho fan per trobar aliment, una parella o un bon lloc per formar una família. Però hi ha molts més aspectes per investigar sobre l'estil de vida nòmada. Quines són les forces subjacents i la física que impulsa la migració? I què ens diuen els patrons migratoris sobre els efectes del canvi climàtic i la destrucció de l'hàbitat en els animals? Aquest documental ens convida a fer la volta al món: a la gran migració de nyus al Serengueti, on l'ímpetu per traslladar-se cap a on hi ha bon aliment supera la probabilitat de ser devorat per cocodrils afamats. A la Patagònia, on elefants marins de tres tones, totalment fofos, es transformen en ballarines tan bon punt entren a l'aigua i es capbussen fins a 1.500 metres per aconseguir menjar. A Kansas, on la papallona monarca fa escala en el seu pelegrinatge èpic de gairebé 3.000 quilòmetres per trobar el lloc perfecte per pondre els ous. Seguirem insectes i ocells, bancs i bandades, tot presentant una infinitat de raons que originen els moviments de massa, però alhora dilucidant les forces que impulsen aquest estil de vida itinerant i que comparteixen totes les criatures migratòries.

12:12 Dolça França - Roine-Alps
tancar

Roine-Alps

En aquest episodi de "Dolça França" recorrerem una part de la regió francesa de Roine-Alps, una regió molt especial pels seus extraordinaris paisatges, que van des de les neus perpètues del massís del Mont Blanc fins a les fèrtils planures que envolten el Delfinat, on prosperen cultius tan propis com la vinya i les nogueres.

13:04 La cuina del Brasil - La cuina popular de Rio de Janeiro
tancar

La cuina popular de Rio de Janeiro

Rio de Janeiro és la segona gran ciutat del Brasil, molt coneguda pel sol i les platges, la Bel Coelho ens ensenya que als seus carrers també hi podem degustar plats emblemàtics brasilers, tant en la seva forma tradicional, com amb receptes més innovadores i sorprenents. Des de les platges fins a les faveles, trobarem sucs de fruites, guisats elaborats i platets per picar que ens faran venir aigua a la boca.

13:30 Transmissions esportives - Barcelona Open Banc Sabadel
18:43 L'home més fort del món 2014 - + info
tancar

+ info

La competició de l'Home Més Fort del Món comença la 37a edició i la seu amfitriona és l'hotel Commerce de Los Angeles, als EUA. Els atletes del grup 1 de les rondes eliminatòries són el cubà Tomás Rodríguez, el noruec Oevyind Rein, el sud-africà Frankie Scheun, l'australià Warrick Brant, l'anglès Terry Hollands i el nord-americà Mike Burke. Les sis proves d'aquest grup són la Cursa d'Encluses, la Prova d'Arrossegar el Camió, l'Esquat, el Superjou, la Prova d'Halterofília i les Pedres d'Atles.

19:10 Programes Externs Esports - Monster Jam Houston
19:35 Km 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià RocaRealització: Albert Medina

20:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:15. Presenten Xavier Valls i Bernat Soler. Compta també amb la col·laboració de Jordi Ramos i Lluís Canut.

20:58 Crackòvia - + info
tancar

+ info

El "Crackòvia" 2015-2016 tornarà a la tardor amb energies renovades. Als personatges ja habituals i consolidats al programa com el trident, Luis Enrique, Collet, Florentino, Cristiano... s'hi sumaran els flamants fitxatges de la temporada encapçalats per Arda Turan o l'entrenador del Reial Madrid Rafa Benítez.El programa seguirà l'intent de sextet del Barça, l'intent de resurrecció del Reial Madrid i l'intent de superar les baixes de l'estiu de l'Espanyol a través de la seva fórmula de sketchos intercalats amb resums del partit, escenes entre les bambolines del plató, peces gràfiques i moltes altres sorpreses.Aconseguirà Luis Enrique igualar a Guardiola? Aconseguirà Florentino quedar-se sol al Reial Madrid? Aconseguirà Collet no patir gaire? Tot això ho veurem en la propera temporada de "Crackòvia".

21:33 Zona UFEC
21:50 Hat-trick Barça - Depor-Barça
tancar

Depor-Barça

Televisió de Catalunya us ofereix un programa que en realitat són tres per analitzar en detall el cap de setmana futbolístic. El "Hat-trick", cada diumenge a la nit, es basa en tres versions ben diferenciades per diseccionar cadascun dels punts d'interès.Si no et vols perdre ni un detall de tot el que fa referència al Barça, el "Hat-trick Barça" és el teu programa. Bernat Soler i Gerard López fan cada diumenge al vespre una anàlisi detallada de les últimes actuacions de l'equip blaugranaEdició: Santi PadróPresentació: Bernat Soler i Gerard LópezRealització: Bernat MiróProducció: Maria Colomer i Àngel SerralabósEl "Hat-trick Espanyol", conduit per Raquel Mateos i David Balaguer, fa un anàlisi exhaustiu de tot el que faci referència a l'equip blanc-i-blau.Edició: Manel FanloPresentació: Raquel Mateos i David BalaguerRealització: Ferran GràciaProducció: Anna Maria López i Àngel SerralabósEl "Hat-trick total", conduït per Jordi Sunyer i Joan Valls, recull tot allò que sigui rellevant i que no tingui cabuda en els anteriors "Hat-tricks": partits i incidències de Primera, les actuacions dels equips catalans de Segona, i el millor de la jornada a les lligues estrangeres.Edició: Josep SánchezPresentació: Jordi Sunyer i Joan VallsRealització: Ferran GràciaProducció: Anna Maria López i Àngel Serralabós

23:15 Efectivament - + info
tancar

+ info

Espai d'opinió i de debat en què Lluís Canut i els seus col·laboradors i convidats ens ajuden a interpretar l'actualitat informativa del dia. S'emet cada nit, de dilluns a divendres, a les 23.00

00:24 Hat-trick Barça - Depor-Barça
tancar

Depor-Barça

Televisió de Catalunya us ofereix un programa que en realitat són tres per analitzar en detall el cap de setmana futbolístic. El "Hat-trick", cada diumenge a la nit, es basa en tres versions ben diferenciades per diseccionar cadascun dels punts d'interès.Si no et vols perdre ni un detall de tot el que fa referència al Barça, el "Hat-trick Barça" és el teu programa. Bernat Soler i Gerard López fan cada diumenge al vespre una anàlisi detallada de les últimes actuacions de l'equip blaugranaEdició: Santi PadróPresentació: Bernat Soler i Gerard LópezRealització: Bernat MiróProducció: Maria Colomer i Àngel SerralabósEl "Hat-trick Espanyol", conduit per Raquel Mateos i David Balaguer, fa un anàlisi exhaustiu de tot el que faci referència a l'equip blanc-i-blau.Edició: Manel FanloPresentació: Raquel Mateos i David BalaguerRealització: Ferran GràciaProducció: Anna Maria López i Àngel SerralabósEl "Hat-trick total", conduït per Jordi Sunyer i Joan Valls, recull tot allò que sigui rellevant i que no tingui cabuda en els anteriors "Hat-tricks": partits i incidències de Primera, les actuacions dels equips catalans de Segona, i el millor de la jornada a les lligues estrangeres.Edició: Josep SánchezPresentació: Jordi Sunyer i Joan VallsRealització: Ferran GràciaProducció: Anna Maria López i Àngel Serralabós

01:44 Efectivament - + info
tancar

+ info

Espai d'opinió i de debat en què Lluís Canut i els seus col·laboradors i convidats ens ajuden a interpretar l'actualitat informativa del dia. S'emet cada nit, de dilluns a divendres, a les 23.00

02:50 Tennis: Comte de Godó - El partit de Nadal
04:21 Transmissions esportives - Camp. Món Trial Outdoor Espanya
05:13 Km 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià RocaRealització: Albert Medina

05:36 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.