TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
07:59 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.Equip d'"Els Matins a TV3":Direcció i presentació: Lídia HerediaSubdirecció: Montse MoraRealització: Ramon LarumbeProducció: Lluís BacarditCoordinació: Ferran MartínezEquip de Redacció: Marta Arrufat, Virgínia Arqué, Marta Blanco, Pere Bosch, Xavi Duran, Sara Fernández, Xavier Figueras, Cristina Macias, Ernest Maymó, Isabel Nadal, Olga Nolla, Anna Poch, Marc Prats, Gemma Puig, Eduard Querol, Jordi Ramos, Toni Puntí, Mònica Sanjosé, Equip de Coordinació: Gisele Hebrard, Esther Marquina, Pepa PonsEquip de Producció: Joaquim Arnaiz, Montse Cecília, Núria Pilar Sorribas, Àngels Vandellós, Montse VendrellEquip de Realització: Gemma Piquer, Mònica Úbeda, Montse TrilloSecretària de redacció: Esther Cases

11:00 Notícies 3/24
11:57 Notícies 3/24
12:28 Notícies 3/24
13:27 Notícies 3/24
13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:52 Cuines - Entrepà de llucet
tancar

Entrepà de llucet

El peix també funciona entre pa i pa, sense caure en els calamars a la romana. Per exemple, el llucet. Fem un entrepà de llucet.

16:05 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

La Marta no suporta que el seu cosí hagi entrat amb bon peu a Adalisa i malparla d'ell amb l'Armando. La feina d'en Quim perilla. Sabrà contraatacar? Al dinar de família de can Vilella es posa de manifest que en Vicenç porta molt malament el trencament amb l'Helena. La Gemma demana a en Cesc que treballi amb ella a la nova consultoria, però ell és un informal. La noia es troba en Miquel, que li diu que encara compta amb ella per padrina de boda.

16:43 Tot es mou
20:15 Està passant - + info
tancar

+ info

"Està passant" és un informatiu satíric diari que analitza les claus de l'actualitat. El programa està presentat per Toni Soler i ens acosta als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta. Soler estarà acompanyat al plató per Òscar Andreu, que analitza aquells aspectes de les notícies que ningú ha tingut en compte, i per Jair Domínguez, que, amb la seva reconeguda visió mordaç, mostra amb ull crític com s'ha tractat la informació en altres mitjans. Elisenda Carod s'encarrega dels reportatges."Està passant" no només buscarà l'humor, sinó que també donarà veu a experts perquè donin la seva opinió sobre l'actualitat i entrevistarà els seus principals protagonistes.

21:00 Telenotícies vespre
22:02 Sense ficció - 17A: Lliçons apreses?
tancar

17A: Lliçons apreses?

"17A: Lliçons apreses?" té l'objectiu d'analitzar i comprendre els processos, els comportaments i els patrons de conducta que es donen en els atemptats terroristes jihadistes. El punt de partida és el "No tinc por" dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d'agost del 2017. El documental intenta explicar com uns joves, que no han viscut en la marginació social, han canviat de manera tan radical el rumb de les seves vides sense que ningú se n'hagi adonat. Aquests joves, un cop reclutats i consolidats com a cèl·lula jihadista disposada a atemptar, tenen, en alguns aspectes, uns comportaments semblants a altres cèl·lules que han actuat a Europa; en canvi, en altres, trenquen els esquemes. Es recorden els fets tràgics del 17 d'agost i el seus preparatius amb l'objectiu d'analitzar cada pas, entendre a què responen uns determinats comportaments, i els "modus operandi" de l'anomenada "cèl·lula de Ripoll". I dels molts aspectes que encara queden per saber, dos són essencials: les connexions internacionals (especialment amb França i Bèlgica) i els contactes d'Abdelbaki es Satty amb el Centre Nacional d'Intel·ligència.El documental compta amb la participació de testimonis que havien conegut i tractat aquests joves, i amb diversos experts en la matèria, com Dolores Delgado, fiscal coordinadora de Terrorisme Jihadista de l'Audiència Provincial; el politòleg i especialista en el món àrab Gilles Kepel, i Nuria Perpinyà, tècnica de Convivència i Participació Ciutadana de Ripoll, entre d'altres.

23:27 17 A. Deures pendents - 17A: Deures pendents
01:22 Més 324 - + info
tancar

+ info

Avui, al "Més 324", analitzem les compareixences de Joaquim Forn i Jordi Sánchez al Tribunal Suprem, de la petició de la Fiscalia de llibertat sota fiança de l'exconseller i de l'anunci de la decisió de deixar l'acta de diputat de l'expresident de l'ANC. També continuem parlant de les negociacions per a la investidura. Entrevistem a David Bondia, president de l'Institut de Drets Humans de Catalunya i Andreu Pujol Mas, periodista, historiador i autor de "Vam fer un referèndum".

02:58 Gran Reserva. Cultura - Pilar Rahola
tancar

Pilar Rahola

Té com a objectiu principal oferir "el que al llarg de la setmana veu l¿espectador, però no sap que veu".L'espectador veu coses que no sap que veu. L¿objectiu de "l¿illa del tresor" és dotar d¿intenció poètica, mitjançant la paraula, la música, la imatge o el silenci, totes aquelles coses que es creguin oportunes i que hagin vist la llum- ja que sigui de l¿actualitat o de la mirada dels presentadors- al llarg de la setmana.

03:22 Joséphine - El somriure de la mòmia
tancar

El somriure de la mòmia

La Joséphine té de clienta una egiptòloga encarregada d'ocupar-se d'estudiar una mòmia que ha estat recentment descoberta per un antic amor seu. Es produeixen diversos incidents que posen en perill la vida de la clienta, la Louise, i entorpeixen les feines de conservació de la mòmia. La Joséphine haurà de descobrir qui és l'autor dels sabotatges i per què la mòmia es deteriora a marxes forçades. També s'haurà d'ocupar de la vida sentimental de la Louise.

04:52 Jazz a l'estudi - Perico Sambeat
tancar

Perico Sambeat

Durant el segle XX el jazz s'ha convertit en un llenguatge musical universal. Gèneres com el be bop, el blues o el swing han trencat fronteres geogràfiques i racials per esdevenir una música popular, que músics d'arreu del món han adaptat a la seva manera de fer. Jazz a l'estudi és un programa de seixanta minuts de durada dedicat al gènere musical jazzístic per on passen músics arrelats a Catalunya. Des d'aquest espai es proposa fer un cop d'ull al panorama del jazz i les seves variants al nostre país.I ho fa d'una manera diferent, perquè el programa ofereix la possibilitat de veure els artistes en un dels seus àmbits naturals: l'estudi de gravació on s'enregistren les sessions, com una instantània sonora, i on es couen les millors receptes musicals del jazz a Catalunya.

05:52 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
21:22 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

La Marta no suporta que el seu cosí hagi entrat amb bon peu a Adalisa i malparla d'ell amb l'Armando. La feina d'en Quim perilla. Sabrà contraatacar? Al dinar de família de can Vilella es posa de manifest que en Vicenç porta molt malament el trencament amb l'Helena. La Gemma demana a en Cesc que treballi amb ella a la nova consultoria, però ell és un informal. La noia es troba en Miquel, que li diu que encara compta amb ella per padrina de boda.

21:57 Pel·lícula - Immadurs
tancar

Immadurs

IMMADURS (Immaturi)Un bon dia, un grup d'antics alumnes d'un institut de Roma que ara ronden els quaranta anys, reben la inesperada notícia que, per uns problemes burocràtics al ministeri d'educació, hauran de repetir l'examen de maduresa que havien fet en acabar el batxillerat. Amb motiu d'aquest nou examen, els amics es retrobaran i es veuran obligats a posar al dia antics comptes pendents entre ells. Direcció i guió: Paolo GenoveseIntèrprets: Raoul Bova, Barbora Bobulova, Ricky Memphis, Ambra Angiolini, Luca Bizzarri, Paolo Kessisoglu, Anita Caprioli, Giulia Michelini, Alessandro Tiberi, Daniela Virgilio, Luisa Ranieri, Giovanna Ralli, Maurizio MattioliProducció: Lotus Productions i Medusa Film, 2011 (Itàlia)Durada: 106 minutsIdioma versió original: ItaliàFotorgrafía: Fabrizio LucciMúsica: Andrea Guerra

23:43 Cinema a mitjanit - Pactar amb el gat
tancar

Pactar amb el gat

PACTAR AMB EL GAT Producció: Fermí Marimon i Createl en producció associada Televisió de Catalunya, 2007Direcció i guió: Joan MarimónMúsica: Mercedes Pérez, Aleix Pitarch i Pere MonterdeDirector de fotografia: Elisabeth PrandiIntèrprets: Alberto Jiménez (David), Pau Roca (Aparissi), Rose Avalon (Júlia), Belén Fabra (Sara), Edu Soto (detectiu), Vicky Peña (Consuelo), Violeta Llueca (Alícia) i Núria Megias (Núria)Júlia, de 17 anys, té una gata bòrinia i una enorme depedència del seu oncle David, veterinari, de qui està profundament enamorada. Júlia fa l'impossible per estar la major part del temps al costat del seu oncle David. Però David surt amb una noia molt atractiva, Sara.El millor amic de Júlia és Aparissi. És més que un bon amic, l'estima en secret. Aparissi fa tot el que la Júlia li demana, des d'arreglar un endoll fins a buscar un gat perdut. Això li permet estar al seu costat. La gata bòrnia s'escapa i Júlia, amb l'Aparissi i el seu oncle David, comença una recerca pels terrats del veïnat que dura uns quants dies. En aquest univers de terrats, els personatges coneixen a un detectiu que busca l'origen d'una alarma, a una dona que conviu amb més de 65 gats malalts, a uns videoartistes experimentals situats al cim d'una torre, a unes xineses-filipines fugitives de la politica, a una neuròtica de sorolls i al gat borni pretendent de la gata.

01:20 La gent normal - Maneres de viure l'amor
tancar

Maneres de viure l'amor

L'amor té mil formes i es pot viure de moltes maneres. En aquest capítol de "La gent normal" diverses persones expliquen com han trobat la felicitat en la seva particular forma de viure les relacions amoroses.La Irune Quevedo té diverses parelles al mateix temps amb el consentiment de tots els implicats, es defineix com a poliamorosa, un nou concepte revolucionari que irromp amb força. A la periodista i escriptora Llucia Ramis no li agrada viure en parella i defuig el compromís, li agrada sentir-se enamorada, però quan la intensitat de la relació decau prefereix trencar-la. Per la seva banda, l'actor Lluís Marco es confessa enamorat de la mateixa dona durant més de 40 anys, una relació que ha hagut de superar crisis i separacions. Jordi Montañés i la seva dona, l'Imma, es van introduir en el món swinger. Els veiem en un local d'intercanvi de parelles, una pràctica que els funciona per donar una nova emoció a la seva vida sexual.Però realment les relacions de parella han evolucionat amb els canvis socials? Per esbrinar-ho, l'Agnès Marquès entrevista el sexòleg Ignasi Puig Rodes, que explica com es viu l'amor i el que és fonamental perquè una relació funcioni.

02:00 Formatges del món - Formatges de Bhutan
tancar

Formatges de Bhutan

En Will viatja a Bhutan per conèixer de primera mà els formatges i la mantega típics del país que s'elaboren amb llet de vaca, però sense oblidar-se dels que s'elaboren amb la nutritiva i preuada llet de iac. En aquest viatge exòtic descobrirà que pels bhutanesos la mantega no és només un aliment, sinó que també té un significat religiós.

02:25 Les costes franceses des de l'aire - Saint-Tropez
02:34 Cinema a mitjanit - Pactar amb el gat
tancar

Pactar amb el gat

PACTAR AMB EL GAT Producció: Fermí Marimon i Createl en producció associada Televisió de Catalunya, 2007Direcció i guió: Joan MarimónMúsica: Mercedes Pérez, Aleix Pitarch i Pere MonterdeDirector de fotografia: Elisabeth PrandiIntèrprets: Alberto Jiménez (David), Pau Roca (Aparissi), Rose Avalon (Júlia), Belén Fabra (Sara), Edu Soto (detectiu), Vicky Peña (Consuelo), Violeta Llueca (Alícia) i Núria Megias (Núria)Júlia, de 17 anys, té una gata bòrinia i una enorme depedència del seu oncle David, veterinari, de qui està profundament enamorada. Júlia fa l'impossible per estar la major part del temps al costat del seu oncle David. Però David surt amb una noia molt atractiva, Sara.El millor amic de Júlia és Aparissi. És més que un bon amic, l'estima en secret. Aparissi fa tot el que la Júlia li demana, des d'arreglar un endoll fins a buscar un gat perdut. Això li permet estar al seu costat. La gata bòrnia s'escapa i Júlia, amb l'Aparissi i el seu oncle David, comença una recerca pels terrats del veïnat que dura uns quants dies. En aquest univers de terrats, els personatges coneixen a un detectiu que busca l'origen d'una alarma, a una dona que conviu amb més de 65 gats malalts, a uns videoartistes experimentals situats al cim d'una torre, a unes xineses-filipines fugitives de la politica, a una neuròtica de sorolls i al gat borni pretendent de la gata.

04:10 km33 - Viatjar és un desig (resum)
tancar

Viatjar és un desig (resum)

Capítol resum les nou destinacions que es visiten en aquesta entrega.

05:03 La gent normal - Maneres de viure l'amor
tancar

Maneres de viure l'amor

L'amor té mil formes i es pot viure de moltes maneres. En aquest capítol de "La gent normal" diverses persones expliquen com han trobat la felicitat en la seva particular forma de viure les relacions amoroses.La Irune Quevedo té diverses parelles al mateix temps amb el consentiment de tots els implicats, es defineix com a poliamorosa, un nou concepte revolucionari que irromp amb força. A la periodista i escriptora Llucia Ramis no li agrada viure en parella i defuig el compromís, li agrada sentir-se enamorada, però quan la intensitat de la relació decau prefereix trencar-la. Per la seva banda, l'actor Lluís Marco es confessa enamorat de la mateixa dona durant més de 40 anys, una relació que ha hagut de superar crisis i separacions. Jordi Montañés i la seva dona, l'Imma, es van introduir en el món swinger. Els veiem en un local d'intercanvi de parelles, una pràctica que els funciona per donar una nova emoció a la seva vida sexual.Però realment les relacions de parella han evolucionat amb els canvis socials? Per esbrinar-ho, l'Agnès Marquès entrevista el sexòleg Ignasi Puig Rodes, que explica com es viu l'amor i el que és fonamental perquè una relació funcioni.

05:42 Videoclips catalans - LDF (La doble vida), "Motivos para hacerlo"
05:47 Videoclips catalans - Jofre Bardagí-Kevin Johansen-Rosario, "Las palabras no dan miedo"
05:51 Videoclips catalans - Pol Cruells, "Les valls del foc"
05:55 Videoclips catalans - Gossos "La llum que portes dins"
Progrmació BD ....
06:01 La vaca Connie - Buscant l'àvia
tancar

Buscant l'àvia

La Connie va a visitar la seva àvia, però no hi és. Així doncs, es posa en marxa per anar-la a trobar. Pel camí coneix molts amics i n'aprèn els costums. Finalment, la Connie troba la seva àvia collint flors. La Connie l'ajuda i juntes fan el jardí més bonic de la comarca.

06:08 La vaca Connie - La vall de les papallones
tancar

La vall de les papallones

S'acosta l'hivern i en Flap i la Bela, les dues papallones, estan molt amoïnades. Aviat ja no hi haurà flors i es quedaran sense menjar. En Henry, el mussol, els parla de la vall de les papallones, un lloc on hi ha flors tot l'any. Quin et sembla que els podria ajudar a trobar-lo...?

06:15 La vaca Connie - Connie i el pomer
tancar

Connie i el pomer

Al prat hi ha un pomer preciós que fa les pomes més delicioses de la comarca, però hi ha un problema: quan maduren, les pomes cauen a terra i es fan malbé. A la Connie se li acudeix una idea perquè no es faci malbé cap poma i se les puguin menjar els seus amics del bosc.

06:21 La vaca Connie - L'animal més fort del bosc
tancar

L'animal més fort del bosc

En Tom, la formiga, està molt trist perquè en Dodger li ha pres el formatge. La Connie i en Patch tenen la solució: buscar algú prou fort i amable que convenci en Dodger que ha de fer servir la seva força per ajudar els altres. Però de forces n'hi ha de molts tipus, alguns ben inesperats...

06:33 Zoom, el dofí blanc - El mestre Ramana
tancar

El mestre Ramana

Al Yann li ha caigut un coco al cap i de cop se sent incapaç d'enfilar-se enlloc. En Ramana creu que el pot ajudar a superar la por al buit, però té uns mètodes massa estranys per al gust del noi. Quan ja es dóna per vençut i està disposat a viure amb aquesta por, passa una cosa que l'obligarà a vèncer-la.

06:45 Zoom, el dofí blanc - L'iceberg
tancar

L'iceberg

Al poble tothom queda molt parat quan en Jack arriba anunciant que ha vist un iceberg prop de Maotou. Al vespre, en Patrick rep un senyal d'alerta, un vaixell ha topat amb l'iceberg i està en perill de naufragar. Quan ell, en Yann i l'Auru arriben al lloc de l'accident, s'adonen que hauran d'ajudar el senyor Van Crook i els seus dos ajudants.

06:56 Zoom, el dofí blanc - Els monstres de Maotou
tancar

Els monstres de Maotou

L'Auru, el Yann, la Timéti i la Marina es preparen per passar una nit a la platja sota les estrelles. Però entre els pocs peixos que pesquen per sopar, uns cocos que troben esberlats a terra i les brometes de l'Auru, dormen una mica intranquils. Per això a la matinada la descoberta d'unes criatures estranyes els fa fugir a gairebé tots esperitats.

07:08 Zoom, el dofí blanc - El festí de la Maéva
tancar

El festí de la Maéva

L'endemà d'un sopar a casa de la Maéva, tothom al poble es troba malament menys en Yann, el Zoom i la Marina. Per curar-los cal una alga que és molt difícil de trobar, però en Yann s'ofereix voluntari per anar-la a buscar, com sempre acompanyat pel Zoom i, aquest cop, també per l'Auru. Mentrestant, al poble, la Marina farà d'infermera de tots els malalts.

07:24 Doraemon - Miniatures / L'art de clapar
tancar

Miniatures / L'art de clapar

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon)Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978)"Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem.Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials.Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX.Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar.El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

07:46 Doraemon - La ploma dels vents / Canvi de família
tancar

La ploma dels vents / Canvi de família

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon)Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978)"Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem.Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials.Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX.Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar.El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

08:11 Els germans Kratt - Un ratpenat als brownies
tancar

Un ratpenat als brownies

El ratpenat que ha aparegut als famosos brownies d'en Jimmy Z ha servit a en Martin i a en Chris per demostrar als seus companys que són uns animalons inofensius. Fins i tot se n'aniran a fer un vol nocturn amb ell, amb els Vestits de Poder Animal, esclar! Però atenció, perquè s'acosta una tempesta amb llamps i trons! Com s'ho faran per refugiar-se'n?!

08:36 Pirata i Capitano - Una medalla per a la Calavera Rosa
tancar

Una medalla per a la Calavera Rosa

A la Calavera Rosa tothom està nerviós perquè el Picapinça decidirà si li concedeix la Medalla del Vaixell de Plata, que és la més valuosa que pot tenir un vaixell pirata. Per aconseguir-la, la tripulació ha de navegar per uns llocs molt difícils en molt poc temps. La Pirata demostra que és una capitana valenta i hàbil, però no pot acabar la prova per culpa d'una tempesta. Tot sembla perdut, però...

08:59 El xai Shaun - L'empat
tancar

L'empat

És hora d'esmorzar, el granger s'adona que no té llet, es posa nerviós i se'n va desesperat a buscar-ne amb el cotxe, però acaba encallat enmig d'un embús. En Shaun i les ovelles, que també tenen ganes d'esmorzar i també s'han començat a posar nervioses, al final decideixen arreglar-ho a la seva manera. Si el dia comença així, com s'acabarà?!

09:06 El xai Shaun - Coses de la Shirley
tancar

Coses de la Shirley

En Shaun ha tingut una idea genial per ajudar la Shirley a moure's per la granja. Unes rodes i un bon comandament a distància i tot solucionat. Tot va com una seda, fins que el comandament a distància de la tele del granger comença a interferir amb el d'en Shaun, i la Shirley comença a anar de la cuina al menjador! Com s'ho faran per aturar-la?!

09:12 El xai Shaun - El pastor
tancar

El pastor

Avui hi ha el concurs anual de gossos d'atura, però encara no queda clar si es podrà fer, per culpa de la pluja que està caient. De totes maneres, el granger demana als jutges que li deixin fer una demostració per afegir un altre trofeu a la seva col·lecció. Tot va sobre rodes fins que el petit Timmy aprèn a xiular i el concurs es converteix en una olla de grills!

09:18 El xai Shaun - Astut com una guineu
tancar

Astut com una guineu

Una guineu s'ha presentat a la granja disfressada de moltó molt ben plantat, amb la intenció d'infiltrar-se entre el ramat i cruspir-se en Timmy. Les ovelles estan encantades amb el nouvingut, sobretot la Shirley, que només té ulls per al nou galant. En Shaun és l'únic que no ho veu clar, i menys quan la disfressa de la guineu la comença a delatar...

09:24 El xai Shaun - A esquitxar!
tancar

A esquitxar!

A la granja hi han aparegut tot de grafitis i el granger ha encomanat a en Bitzer que s'encarregui de netejar-ho tot i de trobar-ne els responsables. Quan descobreix qui hi està al darrere, decideix donar-li una lliçó perquè no ho torni a fer mai més, però aviat s'emporta una sorpresa que no s'esperava. Avui més d'un en sortirà ben esquitxat!

09:30 El xai Shaun - Guerra pel territori
tancar

Guerra pel territori

La batalla esclata quan els porcs entren al club privat del Shaun i els roben totes les pizzes. En Shaun, en Bitzer i tot el ramat munten una operació per rescatar el Timmy, que l'han segrestat els porcs.

09:41 Gat i gos - El Gat i Gos i el gran misteri dels pares (1a part)
tancar

El Gat i Gos i el gran misteri dels pares (1a part)

Els nostres herois es dirigeixen a Terra d'Enllà a la recerca dels seus pares. En canvi, es troben amb un munt d'éssers estranys, els Llardosos i una colla d'extraterrestres. Acabaran estavellats en un llac glaçat, on un monstre marí es prepara per amanir-los i fer-ne un ressopó. Continuarà...

10:04 Gat i gos - El Gat i Gos i el gran misteri dels pares (2a part)
tancar

El Gat i Gos i el gran misteri dels pares (2a part)

Després d'empassar-se'ls, i digerir-los parcialment, el monstre marí llança el Gat i Gos cap a Terra Enllà, la llar dels feliços i acollidors gats i gossos. Allà, trobaran els pares, gairebé es casaran, i acabaran embolicats en dos bàndols eternament enfrontats: el dels gossos i el dels gats. Continuarà...

10:28 Bola & Bill - Una nit en blanc
tancar

Una nit en blanc

El Bola vol dormir amb el Bill, i perquè els pares l'hi deixin fer, els promet que al matí endreçarà l'habitació. El problema és que el Bill no para de roncar i de bellugar-se, i el pobre Bola no pot aclucar l'ull en tota la nit. Al matí, està totalment zombi! Si els pares se n'adonen, no tornaran a dormir junts mai més, i el Bill ha de fer veure que el Bola està fresc com una rosa.

10:39 Bola & Bill - Cinc gossos a casa
tancar

Cinc gossos a casa

A vegades sembla que els gossos criden els gossos: quan el Bola s'ofereix a cuidar una estona el Rocket i la Lulú, la Júlia ve i li endossa el Ming, i el Pelut també s'hi apunta. Amb el Bill ja en són cinc! Les ordres del Bola són molt clares: fer bondat, jugar al jardí i no entrar a casa. Creieu que aquesta colla de gossos eixelebrats li farà cas?... Nosaltres tampoc.

10:51 Bola & Bill - És màgia
tancar

És màgia

El Bola i el Bill volen fer un espectacle de màgia per als seus amics; el problema és que només tenen un truc. El pare, que de petit era molt aficionat a la màgia, s'ofereix a ajudar-los. Amb els seus consells i el llibre del famós Mag Màgic, l'espectacle va prenent forma. Ara només falta assajar el gran número final amb la Carolina i la cotorra Nala, que no deixarà ningú indiferent.

11:07 Yakari - Un os molt mandrós
tancar

Un os molt mandrós

El Yakari es desperta en plena nit per un crit de l'Arc del Cel, que s'espanta perquè li ha entrat un uapití al tipi i ha llepat una pedra blanca. El Yakari li ensenya la pedra al Pou de Saviesa i ell li diu que és una pedra de sal i que els uapitís necessiten sal per créixer. Com que no convé que tornin al campament a causa dels caçadors, el Yakari decideix aclarir per què es comporten d'aquella manera.

11:19 Yakari - A la recerca dels arbres de neu
tancar

A la recerca dels arbres de neu

El Yakari s'estranya quan veu que l'Ull Passat Per Aigua i el Cérvol Lent estan a punt d'anar-se'n del campament de bon matí. I és que la Trena de Nit els ha demanat que li portin escorça d'arbre de neu per curar una malaltia dels ulls del Roc Tranquil. Aquests arbres només creixen en un lloc determinat, i al Yakari també li agradaria anar-hi. Però els dos indis li diuen que val més que se'n vagi a jugar.

11:30 Yakari - El son del Golut
tancar

El son del Golut

En aquest episodi, el Cérvol Lent repara canoes a prop del campament dels sioux i, de cop i volta, l'ataca un golut. Aconsegueix desfer-se'n tirant-li menjar i se'n torna al campament caminant sota la canoa. Tothom se n'estranya, i el Yakari li pregunta per què ho fa. I quan el Cérvol Lent li explica el que li ha passat, s'adona que ha de trobar la manera d'allunyar el golut d'allà perquè, si no, els caçadors el mataran.

11:42 Yakari - El gran Yakari
tancar

El gran Yakari

Un linx persegueix l'Ulls Grossos perquè se'l vol menjar. En plena persecució, el bassarisc es troba el Yakari i el Fill del Tro que van a buscar flors d'àrnica per dur-les a la Trena de Nit, que en farà una pomada per calmar els dolors. Els demana ajuda, i el Yakari fa fugir el linx. Amb l'enrenou li cau a terra una figureta de fusta del seu tòtem, i el bassarisc la recull i l'hi dona. Però quan el Yakari li explica què és un tòtem, l'Ulls Grossos es queda molt intrigat.

11:53 Yakari - L'arbre Sol
tancar

L'arbre Sol

Ha arribat la temporada de caça del bisó, però el xaman de la tribu, el Pou de Saviesa, no aconsegueix entrar en contacte amb l'esperit de Tatanka, el Gran Bisó Blanc, que cada any garanteix una bona cacera a la tribu. Els caçadors estan molt inquiets, i el Yakari també té molt d'interès a saber què passa. Aquella nit, veu que el Pou de Saviesa se'n va del campament amb el seu cavall i decideix seguir-lo.

12:08 Les noves aventures de Peter Pan - El temple dels Xumbes
tancar

El temple dels Xumbes

En Michael, que se n'ha anat enfadat del Parc de les Cabrioles dels Nens Perduts, s'ha trobat l'Smee i en Jake i els ha seguit fins al temple dels xumbes, un temple fet tot d'or. Sense saber com, s'han quedat tots tres atrapats a dins del temple i ara els pirates, en Peter, la Wendy, en John i els Nens Perduts els busquen per tota l'illa. Però, qui són exactament els xumbes?

12:30 Les noves aventures de Peter Pan - Quan els problemes es multipliquen
tancar

Quan els problemes es multipliquen

En Michael somia a tenir una mascota, però la seva mare no creu que sigui prou responsable, encara. Al País de Mai Més, tanmateix, el gran cap indi, abans de sortir a explorar l'illa amb tota la tribu, confia a en Michael una granota màgica, que ha de menjar sempre abans de dormir. Els pirates, per la seva banda, quan saben que els indis han marxat, planegen assaltar el poblat per emportar-se la pedra sagrada amb què es comuniquen amb els seus avantpassats.

12:55 Salve, rei Julien! - La fossa llesta
tancar

La fossa llesta

En un atac de les fosses contra els lèmurs, la Clover aconsegueix capturar-ne una. Llavors el rei Julien té una de les seves brillants idees: vol convertir la fossa en lèmur. Tothom l'hi vol treure del cap, però ell, tossut, ho intenta de moltes maneres sense èxit, fins que, per casualitat, en descobreix una que funciona: la música. El rei ensenya a ballar la fossa i la converteix en el lèmur perfecte, fins que la cosa s'espatlla.

13:21 El detectiu Conan - El misteriós escarabat de la primavera
tancar

El misteriós escarabat de la primavera

En Genta convida en Conan, l'Ayumi i en Mitsihiko a visitar una botiga d'animals, però quan hi fan cap, la troben tancada. Un client que arriba en aquell moment, diu que ahir va trucar l'amo i li va prometre que avui hi seria. Quan obren la persiana troben l'amo, en Shirai, mort a dins de l'establiment. De seguida descobreixen que han d'anar al museu d'insectes de Gunam perquè en Shirai hi havia estat el dia abans.

13:43 El detectiu Conan - La història de fantasmes de l'Institut Teitan (1a part)
tancar

La història de fantasmes de l'Institut Teitan (1a part)

A l'institut de Teitan, on va la Ran, tothom està espantat perquè diuen que hi ha un fantasma. Asseguren que és l'esperit de l'Hosaka, un noi que fa uns dos anys va caure per les escales i es va matar. I és cert que passen coses estranyes: un dia troben el pupitre de l'Hosaka al gimnàs, un altre dia els llibres que havia demanat a la biblioteca apareixen fora dels prestatges i, per acabar-ho d'adobar, el pupitre torna a aparèixer a fora de l'Institut amb un paper que diu: "el meu rancor encara no ha desaparegut".

14:08 Shin Chan - Ei, que ens falta una perla! / Ei, que vull Xocolín! / Ei, que hi ha cua al restaurant!
tancar

Ei, que ens falta una perla! / Ei, que vull Xocolín! / Ei, que hi ha cua al restaurant!

En Shin Chan li dona el collaret de perles a la Himawari perquè s'entretingui, la nena en trenca el fil, les perles van per terra i les acaben trobant totes menys una. En Shin Chan vol que la Misae li compri unes galetes diferents de les habituals perquè hi surten cromos de l'Ultraheroi. En Hiroshi i en Shin Chan volen anar a dinar a un restaurant de fideus, però hi ha molta cua.

14:33 Shin Chan - Ei, que la Himawari ho imita tot / Ei, que la Mitzi i el Yoshirin s'han de separar / Ei, que no sabem on són e
tancar

Ei, que la Himawari ho imita tot / Ei, que la Mitzi i el Yoshirin s'han de separar / Ei, que no sabem on són e

Ei, que la Himawari ho imita tot / Ei, que la Mitzi i el Yoshirin s'han de separar / Ei, que no sabem on són els diners de la mare

14:58 Bola de drac Z - En Cèl·lula: la destrucció feta monstre
tancar

En Cèl·lula: la destrucció feta monstre

El somni del doctor Guero per fi s'ha fet realitat: en Cèl·lula ha aconseguit la perfecció del cos i ha creat un monstre capaç de destruir tot el món. En Krilin serà el primer de comprovar-ho de primera mà. Mentrestant, en Son Goku continua entrenant en Son Gohan a la Sala de l'Esperit del Temps per convertir-lo en l'última esperança per salvar la Terra.

15:20 Bola de drac Z - En Vegeta corre perill
tancar

En Vegeta corre perill

Després de permetre que en Cèl·lula aconseguís la perfecció del cos, en Vegeta podrà tirar endavant el repte que tant desitjava. Malauradament, el poder de l'androide perfecte supera totes les expectatives i en Vegeta corre un perill més gran que ningú s'esperava. D'altra banda, en Son Gohan comença a controlar el seu poder de superguerrer.

15:45 Quin crac, l'Angelo! - L'amicsbook
tancar

L'amicsbook

L'Angelo es vol fer amic de la Cindy a l'Amicsbook, però sap que si se'n fa, ella podrà veure totes les coses que hi penja la seva família, com ara fotos d'ell en bolquers i coses d'aquestes. Solució: fer que el pare, la mare i l'Elena surtin del seu Amicsbook, però sense que es noti, és clar. L'Elena i el pare no costaran gaire. L'Angelo té clar que l'os dur de rosegar serà la mare.

15:56 Quin crac, l'Angelo! - Comandament espatllat
tancar

Comandament espatllat

L'Angelo encara no se'n sap avenir! El pare s'ha comprat el Domo Z 3.0, un comandament per controlar tots els aparells de casa. És com una vareta màgica, però encara més guai! En Sherwood i la Lola l'han animat a fer-los una demostració i l'Angelo se l'ha acabat carregant. L'Angelo té poc temps per aconseguir-ne un altre. Si no, li tocarà tallar la gespa del jardí fins als 21 anys!

16:07 Quin crac, l'Angelo! - Els Wiznimals
tancar

Els Wiznimals

Demà, per l'Angelo, serà el millor dia del món. El pare li ha demanat que vigili en Peter, i com que ja té el cangur que li farà la feina, li esperen cinc hores seguides de llegir còmics i de jugar amb la consola. El que no sabia era que l'hauria de vigilar a la Fira dels Wiznimals! Hi ha una última opció: convènce'l de no anar a la fira. Comencen les estratègies!

16:18 Quin crac, l'Angelo! - Atrapem el gat!
tancar

Atrapem el gat!

La Cathy, a canvi d'uns quants cupcakes, li ha demanat a l'Angelo i a la Lola que li vigilin la seva gata, la Tiramisú. L'Angelo diu que hi entén molt de gats, i que no han de fer res per vigilar-la, perquè els gats són independents i ja es cuiden sols. El problema és que si no els vigiles, també s'escapen sols! I si no hi ha Tiramisú, tampoc hi haurà cupcakes!

16:29 Turbo F.A.S.T - Corre com un boig
tancar

Corre com un boig

El Turbo torna a casa després d'una gira triomfal i es retroba amb els seus amics. Junts volen participar a la cursa inaugural del circuit d'Estrellòpolis, però apareix un escarabat tigre que es diu Closcadura i desafia el Turbo a una cursa: qui guanyi es quedarà la ciutat d'Estrellòpolis. El Turbo encara no coneix el circuit i els amics l'hauran d'ajudar a guanyar.

16:51 Turbo F.A.S.T - Invasió de formigues / El monstre cloïssa
tancar

Invasió de formigues / El monstre cloïssa

Una colònia de formigues de foc envaeix la ciutat. La Foc s'ofereix per competir amb la seva reina: qui guanyi es quedarà a la ciutat. Però la reina de les formigues no es vol arriscar a perdre.L'equip F.A.S.T. viatja al Mississipí per participar en una cursa. Hi ha diversos itineraris, però el més curt no el tria ningú, ja que passa per un pantà on diuen que viu el temible monstre Cloïssa.

17:14 Nils Holgersson - Vol solitari
tancar

Vol solitari

En Nils decideix que vol volar com les oques, en solitari, en comptes de volar sempre amb en Martin, però tots els intents que fa són en va. Tot d'una, veu un esquirol que plana des d'un arbre i creu que això també ho pot fer ell. Vet aquí, doncs, que se'n va amb l'esquirol perquè l'ensenyi a volar, però l'esquirol està més interessat a recollir aglans que no pas a ensenyar a volar el Nils.

17:26 Nils Holgersson - Perduts
tancar

Perduts

L'estol continua la migració, però l'Akka està molt cansada i està a punt de xocar contra un penya-segat. Després d'aquest incident, l'Akka decideix que ja és massa gran per guiar l'estol i que li ha arribat l'hora de jubilar-se. Així doncs, plega i se'n va a viure amb la Frija. Les altres oques fan torns per guiar l'estol, però no se'n surten i decideixen que han d'anar a buscar l'Akka perquè torni a ser la seva cap.

17:37 Nils Holgersson - El golut
tancar

El golut

És l'hivern. L'estol aterra en un bosc nevat on és difícil trobar menjar. Com que el Gorgo té tanta gana que no s'aguanta dret, els altres han d'anar a buscar-li cucs, però el que troben és un golut, una bèstia molt grossa que fa molta por però és molt pacífica. Tot buscant menjar, l'Ala Bella i l'Ulls d'Or topen amb un llop que les persegueix i les acorrala. Per salvar-les, el Nils demana ajuda al golut.

17:48 Nils Holgersson - El tresor perdut
tancar

El tresor perdut

El Nils descobreix una ampolla a prop de la platja amb un missatge a dins. Quan l'obre, veu que és un mapa d'un tresor dels vikings, i demana al Gorgo que l'acompanyi a buscar-lo. Seguint les indicacions del mapa i després de moltes peripècies, arriben a la cambra del tresor. Però la cambra és plena de trampes, i el Nils i el Gorgo han de fugir per no quedar-hi atrapats.

18:00 El Mic i els seus amics - Se m'escapa l'autobús!
tancar

Se m'escapa l'autobús!

El Mic fa veure que condueix un autobús i en Cincsegons és un senyor que té molta pressa perquè ha d'anar a la feina. Gairebé se li escapa! Oh, però aquest autobús no va cap a la feina, va cap a París!

18:28 La caleta de la Lily - Al rescat!
tancar

Al rescat!

La Lily es troba a la platja una brúixola vella que després li resultarà útil a la Caleta del Tronc. Allà la Lily troba la Conilleta, que va a veure en Bou al Gran Cingle del Nord. La Lloca es pensa que en Bou està en perill, i ella i la Lily corren a rescatar-lo. Però, quan arriben al cingle, resulta que en Bou està la mar de bé menjant dents de lleó.

18:35 La caleta de la Lily - Temps per pensar
tancar

Temps per pensar

La Lily troba un curiós objecte a la platja i se l'emporta a la Caleta del Tronc. Allà la Lloca va més de bòlit que mai i, a sobre, tothom li demana favors. Al final, la Lloca va tan atrafegada amb el seu tren Txuc-Txuc, que ha de fer una pausa per... pensar. Preocupada per la seva desaparició, la Lily va a buscar-la i prova de comprendre-la.

18:45 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - La Titellaire
tancar

La Titellaire

Quan fa de cangur de la Manon, la Marinette la deixa jugar amb uns ninos de Ladybug i del Gat Noir que s'ha fet ella mateixa amb roba. Són les joguines preferides de la nena, i se les vol endur a casa. Però quan la seva mare li diu que no, la Manon s'enrabia i obre les portes a la invasió d'un akuma malèfic enviat per l'Esfinx.

19:06 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El Mim
tancar

El Mim

El Fred Heprèle, el pare de la Mylène, és mim i està a punt d'estrenar un espectacle a París, però el Chris, el seu suplent a l'obra, s'ho manega per quedar-se el paper que havia d'interpretar el Fred. L'Esfinx aprofita el disgust i la frustració del Fred per akumatitzar-lo i així aconseguir els Miraculus de Ladybug i Gat Noir.

19:30 Info K - + info
tancar

+ info

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS.Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip:Direcció i presentació: Laia ServeraProducció: Edgar GerRealització: Marta De LucasCap d'edició: Eva VarasRedacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria VilanovaAjudant de realització:Jordi YsasPostproducció vídeo: Lluís XufréProducció Executiva: Belén Samper

19:44 Pat, el gos - Innocentada
tancar

Innocentada

Mentre la Lola ensenya al Pat a jugar a bitlles, el Víctor es proposa fer-li una innocentada: li diu que han vist el Caputxet al metro. Ella deixa el Pat vigilant per si torna i se'n va amb el Víctor a buscar el gat. En veure que no el troben enlloc, la Lola s'adona de l'enganyifa i, de tornada a casa, es revenja del Víctor fent-li una innocentada semblant.

19:51 Pat, el gos - Uns ulls com unes taronges
tancar

Uns ulls com unes taronges

El Caputxet té una petita infecció als ulls, i la Lola decideix que, ficant-lo dins d'una pilota inflable, es curarà més de pressa. Com que ha d'anar a escola, li demana al Pat que el vigili. En un descuit, però, pilota i Caputxet van a parar al Museu d'Història Natural, on el Pat haurà de fer front a serioses dificultats per dur a terme l'encàrrec de la seva mestressa.

19:58 Pat, el gos - Tirurí
tancar

Tirurí

La Lola troba un petit papagai al jardí de casa i li vol fer una foto per penjar-la a internet, però els coloms pesats de sempre es posaran gelosos i miraran de ser ells els protagonistes de la foto.

20:05 Pat, el gos - Ballant amb puces
tancar

Ballant amb puces

La Lola i el Pat assagen uns passos de ball per participar en una flashmob al centre comercial de la ciutat, en la qual també hi haurà el Víctor i el Tanc. Tot sembla perfecte fins que unes puces comencen a fer la guitza al Pat. Se'n podrà deslliurar a temps?

20:12 Pat, el gos - Foto bomba
tancar

Foto bomba

La Lola es vol presentar a un concurs de fotografies d'animals, però quan hi arriba per lliurar les seves fotos resulta que només en té tres i que en calen cinc per participar-hi. Per sort hi ha el Pat per treure-li les castanyes del foc

20:26 Les aventures del gat amb botes - El Llop de Sang
tancar

El Llop de Sang

És la Nit de Walpurgis, i com ja estava anunciat, el Llop de Sang ha tornat de l'inframon per destruir la Terra. Primer arriben els seus avatars, llops alats que ataquen per tots costats. El Llop s'alimenta de la por dels mortals i, després d'una letargia tan prolongada, està famolenc. Un per un, agafa els membres de l'escamot sènior del Gat i els arrenca un deliciós crit de por; ara bé, el Gat l'ha perdut tota després de la desaparició de la Dulcinea i amb ell no se'n sortirà.

20:53 El detectiu Conan - Un segrest dels colors de l'arc de Sant Martí
tancar

Un segrest dels colors de l'arc de Sant Martí

L'amo de la fàbrica de bosses de mà Nijimura demana a en Kogoro Mouri que investigui les empreses de la competència que li copien els productes, però just quan s'anaven a trobar, algú segresta l'empresari. La seva dona rep una carta en què els segrestadors reclamen un rescat. El detectiu i la policia segueixen la dona quan va a portar els diners del rescat en una bossa de mà, però els diners desapareixen.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:21 La volta ciclista a Catalunya - Volta ciclista Catalunya: 1a.etapa Calella-Calella
07:22 El Club de la Mitjanit
09:19 X-Games 2018 - Aspen Ski SuperPipe masculí
10:05 Temps de neu
10:33 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià RocaRealització: Albert Medina

10:55 Les costes de Brasil - L'Est
tancar

L'Est

En la tercera etapa del viatge per les costes del Brasil descobrirem el litoral de l'estat de Bahia. A Pirambu, veurem què es pot fer per salvar les cries de les tortugues marines. A Salvador, la Mary ens prepararà un entrepà típic. Al barri del Pelourinho, ballarem al ritme de la música del grup Olodum, i després d'una passejada amb una barca tradicional, visitarem els esculls de coral. I, finalment, anirem a observar un grup de iubartes.

11:47 Thalassa - La revolució els gliders
12:06 Viure com un animal - El castor de la gran ciutat
tancar

El castor de la gran ciutat

Els tres protagonistes de la sèrie s'han proposat construir un cau de castor a la vora d'un llac de Londres situat a l'Alexandra Palace i intentar viure, menjar i dormir com els castors durant 24 hores. Els castors construeixen uns caus immensos i semisubmergits, amb troncs petits i fang i, per imitar-los i poder viure aquesta experiència, caldran unes quatre tones de fusta, una immensa bastida, cinc dies i un esforç monumental. Al final de l'experiment, tots tres sentiran una gran admiració per aquests animals tan traçuts i tan extraordinaris.

12:53 km33 - Islàndia. Una terra viva i salvatge
tancar

Islàndia. Una terra viva i salvatge

L'Ignasi i la Mercè visiten Islàndia atrets per la seva naturalesa extrema i per l'ambient modern de la capital. La moda i la marxa nocturna de Reykjavík, sumades a les glaceres, els paisatges misteriosos i els banys d'aigües calentes a l'aire lliure.

13:34 Formatges del món - Formatges de Bhutan
tancar

Formatges de Bhutan

En Will viatja a Bhutan per conèixer de primera mà els formatges i la mantega típics del país que s'elaboren amb llet de vaca, però sense oblidar-se dels que s'elaboren amb la nutritiva i preuada llet de iac. En aquest viatge exòtic descobrirà que pels bhutanesos la mantega no és només un aliment, sinó que també té un significat religiós.

14:01 Snowboard: Copa del món a La Molina - Snowboardcross: Copa del Món
15:28 Campiones - C.P.A. Olot, col.leccionistes de títols
tancar

C.P.A. Olot, col.leccionistes de títols

El Club Patinatge Artísitc Olot és l'autèntic dominador mundial de la categoria de grups show grans de patinatge artístic. Descobrim quin és el secret del seu èxit, el mètode de treball del club gironí; a través de les veus dels seus protagonistes.

15:40 La volta ciclista a Catalunya - Volta ciclista Catalunya: 2a.etapa Mataró-Valls
18:07 X-Games 2018 - Aspen Snowmobile Freestyle
18:33 X-Games 2018 - Aspen Snowboard Big Air masculí
19:00 La volta ciclista a Catalunya - Volta ciclista Catalunya: 2a.etapa Mataró-Valls
20:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

20:24 Bàsquet: Eurolliga - València-R. Madrid
22:12 Programes Externs Esports - Kangas Mountain 2018
22:29 Zona UFEC
22:42 Top gols La Lliga - Jornada 29
23:00 El Club de la Mitjanit
01:01 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

01:25 La volta ciclista a Catalunya - Volta ciclista Catalunya: 2a.etapa Mataró-Valls
02:27 El Club de la Mitjanit
04:28 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

04:52 Fórmula E - Fórmula E Punta del Este