Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Francesc BALTASAR, conseller medi ambient i habitatge TERTÚLIA José ANTICH Rafael NADAL Joan B.CULLA Ramon ESPASA Domènec GONZÁLEZ DE LA RUBIA, pres. Ass. Catalana Compositors Xavier CUCHÍ, portaveu Ass. Internautes Guillem-Jordi GRAELLS, pres. Ass. Escriptors en Llengua Catalana Salvador RAMON, gerent col. Enginyers Tècnics Telecomunicacions Catalunya Abel GARRIGA, advocat propietat intelectual Lluís ARCARAZO, guionista i dtor cinema i televisió Lead: El cànon digital: pagar per gravar. NANDO GARCIA Lead: Operació contra la droga a Sant Pere de Ribas DENÚNCIA/ MAGDALENA OLIVER Rachid CHIAD, pare d'una amb cardiopatia a Algèria Lead: Li deneguen el visat per la seva filla malalta LES NOIES D'OR Silvia SOLER Núria FELIU Margarita PUIG Abel FOLK

13:12 TVist - + info
tancar

+ info

Dijous parlarem amb Pepe Rodríguez del món de la cienciologia i dels famosos que la practiquen. També tindrem a la Raquel Mateos que ve disposada a descobrir-nos quines són les dones menys atractives del moment. I per acabar el programa regalarem un pack de regals EDUCA.

14:00 Telenotícies comarques
14:23 El medi ambient - En busca de l'ecojoguina
14:31 Telenotícies migdia
15:39 Cuines - Amanida tèbia de llamàntol i lletons
15:54 El cor de la ciutat - Cap. 1495
tancar

Cap. 1495

La Montse parla amb en Narcís. Mare i fill prenen una decisió important. En David marxa avui cap a París. I la Marta i en Peris no el poden perdonar. L'Ivan farà una operació immobiliària que representa una declaració de guerra als okupes. La Trini sap d'on treure diners per comprar una tele nova.

16:34 El club - + info
tancar

+ info

La model VERÓNICA BLUME passa per "El Club" per parlar-nos dels seus projectes professionals. Ha treballat per firmes reconegudes, com Chanel, Calvin Klein i Tommy Hilfiger entre altres. La parella que ens comentarà l'actualitat i que protagonitzarà el "Cara a cara" del dia està formada pels periodistes MÀRIUS CAROL, NÚRIA RIBÓ i CARLOS PÉREZ DE ROZAS. I el MAG LARI ens soprendrà amb els seus números de màgia. I el cuiner NANDO JUBANY ens cuinarà un menú de Nadal.

18:43 Cine de cine - Els turons ardents
tancar

Els turons ardents

Stuart Heisler (1894-1979) va debutar en el cine com a muntador, fins que el 1936 realitza el seu primer llargmetratge. "Turons ardents" va ser un dels seus últims treballs per al cine. De 1958 a 1963 Heisler va treballar per a la televisió, on va realitzar quasi exclusivament westerns. Natalie Wood, la noia que s'anava fent dona, va ser a "Turons ardents" la mestissa índia que viu un intens amor juvenil amb un vaquer imberbe.

20:22 Bocamoll - Cap. 9
21:00 Telenotícies vespre
21:47 Caçadors de bolets. Operació Cardona - CAÇADORS DE BOLETS. Casting 3.
tancar

CAÇADORS DE BOLETS. Casting 3.

Selecció dels millors moments de la 3a. jornada del casting que 35 parelles de boletaires van fer a les instal.lacions de TV3 per a participar en el concurs "CAÇADORS DE BOLETS. OPERACIÓ CARDONA".

21:58 Polònia - + info
tancar

+ info

TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició Carme Chacón (Mireia Portas) celebra el seu primer míting com a casada i ho fa vestida per a la ocasió. Mentrestant, el president Montilla (Sergi Mas) pronuncia en exclusiva per a "Polònia" el discurs de cap d'any des d'una comissaria catalana. Amb què ens sorprendrà aquest any el president? D'altra banda, Oriol Pujol (Queco Novell) ensenya a Duran (Xavier Serrano) una nova tècnica d'acupuntura i el president Zapatero busca urgentment alguna cosa per inaugurar a Barcelona amb l'ajuda, entre d'altres, de la ministra Magdalena Álvarez (Mireia Portas). Visitaran també "Polònia" el president del Barça, Joan Laporta (Queco Novell), i el del Madrid, Ramón Calderón (Carlos Latre), que celebren el dinar de directives previ al derbi de diumenge. A més, Joan Saura (Cesc Casanovas) ensenya als mossos a fer cagar el tió i el Papa Benet XVI (Toni Albà) mira d'animar els Reis Mags davant la popularitat del Pare Noel. També passaran per "Polònia" Ramon Pellicer (Carlos Latre), el general Franco (Manel Lucas) i Ángel Acebes (Bruno Oro), entre d'altres.

22:39 Un lloc per viure - CAPÍTOL 13
tancar

CAPÍTOL 13

El Jaume i l'Úrsula veuran finalment com ha quedat el seu pis després de les obres de reforma que hi han fet. Les obres les ha dirigit una interiorista i ells es deixaran sorprendre pels resultats. Sobretot a la cuina, la peça clau de la reforma. La Sara s'ha de traslladar al pis que s'acaba de comprar amb el seu company a Barcelona. Hauran de fer la mudança abans no neixi el seu fill. El Pep té 67 anys i sempre ha viscut a la mateixa casa a Sant Just Desvern. Ara ha decidit anar a viure en un pis tutelat. Sap que d'aquesta manera estarà millor, però deixar la casa on ha viscut tota la vida costa, i molt. El Jorge és estilista de revistes de decoració. Avui prepara una sessió de fotos en una casa de Girona. Visc en un lloc diferent Can Boter fa 30 anys que existeix. Hi viuen unes 12 persones en comunitat, entre les quals el Lluc. Per a ell és molt enriquidor compartir amb qui vols i no amb qui et toca. Dinen i sopen tots junts. Les feines de la casa no estan estipulades i tot es fa amb generositat. Si només vius en comunitat pels diners, no funciona. Es comparteixen moltes més coses que diners. I l'arquitecte Francesc Pla ens parlarà dels temes següents: - cuines La cuina a les cases ha anat evolucionant amb el pas del temps. La cuina ha recuperat ara el lloc preeminent que havia tingut tradicionalment, quan la vida de les famílies girava entorn de la llar de foc. - trasters Els trasters s'han convertit per a moltes famílies en una extensió de l'habitatge urbà, perquè és més econòmic que invertir en un pis més gran. - edifici Mitre L'edifici Mitre, que l'arquitecte Francisco Juan Barba Corsini va fer a Barcelona a finals dels anys 50, va servir per donar resposta a la demanda d'habitatge assequible que hi havia a la ciutat.

23:25 Material sensible - ALSINA
tancar

ALSINA

Fill de catalans de Sabadell emigrats a Tolosa de Llenguadoc, en Josep Alsina es va casar amb una francesa amb qui aniria a viure a Les Escaldes l'any 1940. En aquella època, Andorra era un país rural i en Josep Alsina va filmar la vida tal com era: mercats, festes i carrers sense asfaltar i també els grans escenaris de muntanya enmig d'una naturalesa desbordant. Començaria a filmar les primeres pel·lícules amb el naixement del primer fill a Tolosa, l'any 1942 i no pararia de fer cinema familiar fins poc abans de morir l'any 2004. Josep Alsina és també d'una extensa i valuosa col·lecció de fotografies de gran valor documental. Al llarg de la seva vida va fer servir diverses càmeres i formats, començant pel 9,5 i acabant per les càmeres de Super8. Pel·lícules i fotografies es troben dipositades a l'Arxiu Històric Nacional d'Andorra.

23:57 La nit al dia - + info
tancar

+ info

el convidat d'avui de La Nit al Dia és: - Gabriel Colomé, director del Centre d'Estudis d'Opinió

01:21 Vic Mackey - Crisi
02:06 Pel·lícula - Terra i llibertat
tancar

Terra i llibertat

Durant la Guerra Civil espanyola David Carr, un comunista anglès que s'ha quedat sense feina, va a Espanya a lluitar contra els feixistes. Un cop a Espanya s'enamora de Blanca, una militant del POUM que lluita amb ell al front d'Aragó. David resulta ferit i el traslladen a Barcelona on, un cop recuperat, decideix lluitar en un altre grup del bàndol republicà.

03:49 Riviera - + info
tancar

+ info

Després de l'acte en memòria del fill de Sybella, Isabelle és declarada innocent i deixa St. Hilaire. Diego s'assabenta de l'aventura amorosa entre Clara i Stefan durant una discussió amb Laurent en una comissaria de policia. Sybella queda perplexa davant la visita d'Isabelle.

04:14 El club - + info
tancar

+ info

La model VERÓNICA BLUME passa per "El Club" per parlar-nos dels seus projectes professionals. Ha treballat per firmes reconegudes, com Chanel, Calvin Klein i Tommy Hilfiger entre altres. La parella que ens comentarà l'actualitat i que protagonitzarà el "Cara a cara" del dia està formada pels periodistes MÀRIUS CAROL, NÚRIA RIBÓ i CARLOS PÉREZ DE ROZAS. I el MAG LARI ens soprendrà amb els seus números de màgia. I el cuiner NANDO JUBANY ens cuinarà un menú de Nadal.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Horitzons
07:00 Pare Pio exprés - Pare Pio exprés
tancar

Pare Pio exprés

Hi ha una manera de fer turisme per Itàlia, molt bé de preu, però inclou el risc de moure's per aigües perilloses plenes de venedors agressius. Molt popular entre els jubilats, aquests viatges en autocar visitant indrets religiosos i turístics, tenen un cost de 30 euros diaris. Aquest preu inclou transport, menjar, allotjament i l'assistència a unes sessions de venda que no acaben mai. En aquest documental tindrem ocasió d'observar la batalla entre els venedors professionals i els pensionistes espavilats.

07:58 Cròniques de l'oceà - Llatins a Nova York
08:08 El jardí vivent - Inquilins estranys
08:36 Al voltant del món amb Stephane Peyron - Els massais: el secret del volcà
09:28 El món submarí salvatge - Els bonics caçadors del mar d'Andaman. A la llar d'infants del tauró zebra
09:58 Els últims nòmades - Els viatgers de les estrelles
tancar

Els viatgers de les estrelles

Al Sahel africà i al desert del Sàhara trobem gent tan fascinant com els tuaregs, els senyors del desert. Les seves caravanes de camells encara transporten sal des de Bilma, guiats per les estrelles. També hi trobem els boroboro que continuen practicant el més extravagant culte a la bellesa amb unes cançons i balls que són ben poc usuals a l'Àfrica.

10:49 Curts de ciència - Seda artificial
11:04 L'empremta dels dinosaures - L'empremta dels dinosaures
tancar

L'empremta dels dinosaures

A les muntanyes de l'Atles, al Marroc, es troben les petjades d'una espècie desconeguda de dinosaure que podria haver viscut fa 180 milions d'anys. Dos paleontòlegs de renom mundial, Dale Russel, de la Universitat de Carolina del Nord, i Philippe Taquet, del Museu d'Història Natural de París, investigaran i reconstruiran l'esquelet fossilitzat del dinosaure vegetarià més antic de la Terra. Aquesta descoberta dóna una informació vital per saber més coses d'un període força desconegut.

11:56 L'art en qüestió - Les catedrals de Claude Monet
12:03 Togethertv - Davi Batista Félix
12:07 Arquitectures - Les termes de pedra
tancar

Les termes de pedra

Les Termes de pedra de Vals, Peter Zumthor (1990-1996) Presentat per Beth Galí Les termes de Vals a Suïssa concebudes per Peter Zumthor reinventen la idea mateixa del bany. Una posada en escena de l'aigua en tots els seus estats.

12:37 Cronos - Billy el nen: desemmascarat!
tancar

Billy el nen: desemmascarat!

Billy el nen: desemmascarat!

13:30 quèquicom - El pa que s'hi dóna
tancar

El pa que s'hi dóna

Aquest any la farina procedent del blat espanyol ha estat de pèssima qualitat pel seu baix contingut en gluten i una elevada propensió a la colonització per fongs. Els elaboradors han pogut compensar aquests defectes barrejant-la amb farina d'importació, de manera que el pa que es comercialitza no en patirà les conseqüències. Quèquicom investiga quins són els paràmetres de qualitat del pa amb els experts de Laboratoris Girona que s'ocupen d'analitzar la majoria de les farines que es processen a Catalunya. Pere Renom fa un experiment per veure com diferents tipus de farina donen pans diferents. Descobreix la importància cabdal dels llevats, uns microorganismes emparentats amb els bolets, en la textura esponjosa del pa. I, finalment, tasta un nou pa sense gluten desenvolupat a la Universitat Autònoma, apte per a celíacs, molt semblant al pa convencional. Des de plató, Toni Mestres explica quin va ser el procés pel qual l'home va aconseguir transformar el blat silvestre en les varietats conreades actuals i dissecciona un gra de blat per explicar què és el segó i on és l'embrió de la futura planta.

13:56 Loops! Concert - LOS PLANETAS
tancar

LOS PLANETAS

I, a "Loops! Concert", Los Planetas al Primavera Sound del 2007. Escoltes 20 segons d'un tema seu i et ve un nom al cap: Los Planetas. Amb 15 anys de carrera, aquests granadins han aconseguit una sonoritat que els fa inconfusibles i que els ha situat entre els grans de l'indie fet a l'estat espanyol. De fet, només cal repassar la seva trajectòria per entendre que aquesta banda no és una banda qualsevol. I això ho farem ara mateix. A "Loops! Concert", Los Planetas al Primavera Sound 2007.

14:30 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - MEDIAEVAL BAEBES
tancar

MEDIAEVAL BAEBES

Mediaeval Baebes és el nom d'un grup anglès format per set joves veus femenines, liderat per la seva fundadora i directora, Katharine Blake. El seu objectiu és recrear, a partir de cançons, petits moments de la vida medieval. Per aconseguir-ho, recuperen textos dels segles XIII i XIV i els posen música amb instrumentació clàssica i de l'època. Les Mediaeval ho canten amb una veu seductora, i el resultat dona un aire d'autenticitat que permet situar-se per uns moments a l'època medieval més dramàtica però també més encantadora.

14:54 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - CD's del MOMENT
tancar

CD's del MOMENT

Sota el títol "CD's del Moment", emetrem una mostra dels millors CD's sortits al mercat mundial de "World Music", a partir dels seus respectius videoclips. Podrem veure, la formació de Nova Zelanda TE WAKA, el duet txec TARA FUKI, el grup de bluegrass californià NICKEL CREEK, els músics residents a Catalunya IÑAKI ETXEPARE i TENSY KRISMAN, el baixista cubà ALAIN PEREZ, i el grup polonès ZAKOPOWER.

15:18 Cançons - Si es vol, es pot
15:34 Aventures a la naturalesa - El tresor del paradís
16:28 Els diaris de la riera dels cangurs - La tempesta
16:55 Hi havia una vegada... - El tracte de la tortuga
17:00 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Bukhara, una joia a la ruta de la seda, Uzbekistan
17:16 Els cercles del gel - El dilema de l'àrtic
tancar

El dilema de l'àrtic

Moltes zones àrtiques acumulen grans quantitats de contaminants orgànics i industrials que produïm els països del sud. Vents, corrents i rius els envien cap al nord i allà, les condicions particulars de la zona els fan entrar a la cadena alimentària, on s'han convertit en un problema. Hi ha comunitats inuits que registren unes quantitats de contaminants a la sang quaranta vegades més elevades respecte a les que registrem els habitants de les zones industrials. Parlem de com els contaminants arriben a l'Àrtic i dels problemes que hi provoquen. I sobretot, de com en un dels ambients més nets de la terra, la dieta és una de les més contaminades.

17:41 Llum àrtica - Aurora borealis
17:46 El medi ambient - Predicció de tsunamisa Europa
17:51 Vides privades - La terra de les mil històries
tancar

La terra de les mil històries

El capítols d'aquesta setmana planteja la supervivència de la màgia i la superstició al segle XX a través de relats lligats a la terra i a creences ancestrals encara completament vigents. Sanadors, nigromants, bruixes, espiritistes i buscadors de veus del més enllà donen una visió personal desl misteris amb què conviuen. També s'ofereix el testimoni de persones amb ocupacions alienes al món esotèric, que parlaran de la seva relació amb l'inexplicable. En definitiva, una galeria de vides amb resposta que van més enllà de la raó i entren en el territori de al fe. El capítol "La terra de les mil històries" ha estat rodat al Barcelonès, la Garrotxa, el Priorat, el Baix Camp, el Baix Ebre, el Berguedà, el Bages, l'Alt Urgell i el Pallars. "Vides privades" és una sèrie ideada i dirigida per Francesc Escribano i Joan Úbeda. Guió i realització del reportatge de "La terra de les mil històries": Miquel Garcia i Paulí Subirà. Imatge: Francesc Concellón. Muntatge: Eugeni de Haro. Producció: Ruth Casanovas.

18:26 Tarasca - Fotògrafs - Els Busquets
tancar

Fotògrafs - Els Busquets

ELS BUSQUETS Els Busquets, de Reus, més coneguts com a "Niepce", una nissaga de reporters que durant mig segle han viscut pendents de l¿actualitat.

18:54 Tot un món - Esperits de Nadal
tancar

Esperits de Nadal

(Gironès) L'Associació Àkan de Girona fa temps que treballa per a l'acollida d'immigrants a la ciutat. Els ensenyen català i també els acompanyen en els diferents tràmits necessaris per tirar endavant: habitatge, feina, menjar, salut... El Mohamed va arribar a Catalunya l'any 2001 amagat sota la caixa de càrrega d'un camió. El Nicolas és llicenciat al seu país, però aquí el títol no li serveix i treballa en una companyia aèria carregant i descarregant equipatge. Tots dos han pogut tirar endavant gràcies a l'ajuda dels voluntaris que treballen a Àkan. 70 persones de 33 països diferents es reuneixen cada setmana a l'associació per aprendre català, cantar i, en definitiva, per passar una estona agradable amb els companys. Per tots ells, Àkan s'ha convertit en la seva segona família.

18:59 Tot un món - Un dia a Ribes de Freser
tancar

Un dia a Ribes de Freser

Ripollès La Zhora va venir del Marroc a Ribes de Freser ara fa uns anys. Quan va arribar només parlava àrab i francès. Ara ja parla perfectament el català. Acostumar-se a un poble d'alta muntanya com és Ribes, amb les seves construccions de pedra i envoltat de rius i muntanyes, no li va ser gens fàcil. Larraix, la seva ciutat natal, és molt diferent: l'estructura dels carrers i de les cases, l'horari dels comerços, el ritme de vida, la manera de viure... Des del balcó del seu pis de Ribes, contemplant el riu i les pedres, pensa en Larraix; quan és allà vol tornar a Ribes.

19:03 Cançons - Joan Amèric "La lluna dels peixos"
19:12 Bàsquet - Fenerbahce Ulker - AXA F. C. Barcelona
20:52 Esports en joc - Polo
21:05 Temps de neu - Les ales als peus
tancar

Les ales als peus

"Temps de neu" emetrà un programa especial de 45 minuts de durada dedicat a les vacances de Nadal. Durant el programa s'oferirà un reportatge sobre el telemarc, la modalitat més antiga de l'esquí, però, alhora, la més moderna i actual. A més, hi haurà un repàs exhaustiu de l'estat de la neu a les principals estacions del Pirineu i la previsió meteorològica dels dies de les festes, perquè els espectadors tinguin tota la informació necessària per poder esquiar en les vacances nadalenques. En aquest especial es donaran també tots els detalls del gran esdeveniment que preparen TV3 i Masella pel 26 de gener: la baixada de torxes més gran del món.

21:51 L'hora del lector - L'hora del lector
tancar

L'hora del lector

Convidada: Ana María Matute (Barcelona, 1926) Emilio Manzano entrevista Ana María Matute, escriptora autora de novel·les tan conegudes com "Pequeño teatro" (Premi Planeta, 1954), "En esta tierra" (Premi de la Crítica, 1958), "Los hijos muertos" (Premi Nacional de Literatura, 1959), "Primera memoria" (Premi Nadal, 1959), "La trampa" (1970), "La torre vigía" (1971), 2Olvidado Rey Gudú" (1996) i "Aranmanoth" (2000). En la segona part, Carles Álvarez continuarà parlant de curiositats editorials i Mita Casacuberta i Víctor Amela recomanaran novetats editorials. El programa acaba amb la intervenció de Tornasol.

22:52 Sputnik - Go: un documental sobre Moby
tancar

Go: un documental sobre Moby

"Moby: Go!" El protagonista del programa d'aquesta setmana es diu Richard Melville Hall, però tothom, fins i tot la seva família, el coneix pel seu nom artístic. Moby és un dels pocs músics electrònics que ha arribat a la categoria d'estrella del pop. A principis dels anys noranta va canviar el punk per la nova música de ball, i les seves primeres cançons sonaven a discoteques gai de Nova York. Però l'any 2000, el director de cinema Danny Boyle va triar una cançó seva per la banda sonora de la pel·lícula "The Beach" i la carrera de Moby va fer un salt enorme. Actualment, les seves cançons sonen en pel·lícules i anuncis de cotxes i de targetes de crèdit, i del seu disc més famós, "Play", se n'ha venut 9 més de milions de còpies. Per alguns, com els DJs i productors Laurent Garnier i Pete Tong, Moby és un músic visionari. Per altres, un oportunista que ha sabut aprofitar la febre per la música electrònica. Aquesta setmana repassem la carrera i la vida de Moby. Músics, amics i familiars ajuden a completar un retrat molt proper del músic electrònic més popular que han donat els Estats Units en l'última dècada.

23:49 Acords amb Leonard Cohen - Acords amb Leonard Cohen
tancar

Acords amb Leonard Cohen

Per celebrar els 50 anys del primer llibre de poemes del poeta i cantautor canadenc, Let us compare mythologies (1956), el gener d'aquest any es va fer un concert al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès que ara s'emet per primera vegada. Cohen va introduir la poesia al rock a mitjans dels anys 60 i avui dia és un referent en la història de la música moderna.

01:33 Cànon Art - Les pinzellades mestres de Rembrandt
tancar

Les pinzellades mestres de Rembrandt

Rembrandt, probablement el pintor més important de l'edat d'or holandesa, volia que les seves pintures tinguessin una brillantor especial. El mestre aconseguia reflexos lluminosos donant volum a algunes seccions de la superfície pintada mitjançant pinzellades gruixudes. Però no només ho feia amb els pinzells; també necessitava pintures molt especials, amb uns ingredients i unes mescles que sempre va voler mantenir en secret.

02:01 Cànon Art - El model. El pintor i el model, una parella mil·lenària
02:29 Arquitectures - Les termes de pedra
tancar

Les termes de pedra

Les Termes de pedra de Vals, Peter Zumthor (1990-1996) Presentat per Beth Galí Les termes de Vals a Suïssa concebudes per Peter Zumthor reinventen la idea mateixa del bany. Una posada en escena de l'aigua en tots els seus estats.

02:57 L'hora del lector - L'hora del lector
tancar

L'hora del lector

Convidada: Ana María Matute (Barcelona, 1926) Emilio Manzano entrevista Ana María Matute, escriptora autora de novel·les tan conegudes com "Pequeño teatro" (Premi Planeta, 1954), "En esta tierra" (Premi de la Crítica, 1958), "Los hijos muertos" (Premi Nacional de Literatura, 1959), "Primera memoria" (Premi Nadal, 1959), "La trampa" (1970), "La torre vigía" (1971), 2Olvidado Rey Gudú" (1996) i "Aranmanoth" (2000). En la segona part, Carles Álvarez continuarà parlant de curiositats editorials i Mita Casacuberta i Víctor Amela recomanaran novetats editorials. El programa acaba amb la intervenció de Tornasol.

03:48 Sputnik - Go: un documental sobre Moby
tancar

Go: un documental sobre Moby

"Moby: Go!" El protagonista del programa d'aquesta setmana es diu Richard Melville Hall, però tothom, fins i tot la seva família, el coneix pel seu nom artístic. Moby és un dels pocs músics electrònics que ha arribat a la categoria d'estrella del pop. A principis dels anys noranta va canviar el punk per la nova música de ball, i les seves primeres cançons sonaven a discoteques gai de Nova York. Però l'any 2000, el director de cinema Danny Boyle va triar una cançó seva per la banda sonora de la pel·lícula "The Beach" i la carrera de Moby va fer un salt enorme. Actualment, les seves cançons sonen en pel·lícules i anuncis de cotxes i de targetes de crèdit, i del seu disc més famós, "Play", se n'ha venut 9 més de milions de còpies. Per alguns, com els DJs i productors Laurent Garnier i Pete Tong, Moby és un músic visionari. Per altres, un oportunista que ha sabut aprofitar la febre per la música electrònica. Aquesta setmana repassem la carrera i la vida de Moby. Músics, amics i familiars ajuden a completar un retrat molt proper del músic electrònic més popular que han donat els Estats Units en l'última dècada.

04:41 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - MEDIAEVAL BAEBES
tancar

MEDIAEVAL BAEBES

Mediaeval Baebes és el nom d'un grup anglès format per set joves veus femenines, liderat per la seva fundadora i directora, Katharine Blake. El seu objectiu és recrear, a partir de cançons, petits moments de la vida medieval. Per aconseguir-ho, recuperen textos dels segles XIII i XIV i els posen música amb instrumentació clàssica i de l'època. Les Mediaeval ho canten amb una veu seductora, i el resultat dona un aire d'autenticitat que permet situar-se per uns moments a l'època medieval més dramàtica però també més encantadora.

05:05 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - CD's del MOMENT
tancar

CD's del MOMENT

Sota el títol "CD's del Moment", emetrem una mostra dels millors CD's sortits al mercat mundial de "World Music", a partir dels seus respectius videoclips. Podrem veure, la formació de Nova Zelanda TE WAKA, el duet txec TARA FUKI, el grup de bluegrass californià NICKEL CREEK, els músics residents a Catalunya IÑAKI ETXEPARE i TENSY KRISMAN, el baixista cubà ALAIN PEREZ, i el grup polonès ZAKOPOWER.

05:27 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - Guardar el CO2 sota la terra
05:31 Cròniques de l'oceà - La tortuga marina i les illes Balears
05:43 Aventures a la naturalesa - El tresor del paradís
06:33 Els diaris de la riera dels cangurs - La tempesta
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Nono Chan - El punt feble d'en Kubo / Perseguim el subdirector / Ànim, Noboru!
tancar

El punt feble d'en Kubo / Perseguim el subdirector / Ànim, Noboru!

En Kubo no vol veure les pastanagues ni en pintura. Només de pensar-hi, li ve de tot! - La Nana està molt contenta amb el nou subdirector i està decidida a saber on viu. - En Noboru està molt desanimat perquè no sap fer de germà gran. Segur que no...?

07:32 Martin Mystery - El retorn de les bèsties
tancar

El retorn de les bèsties

A Nova York han començat a aparèixer tot de criatures prehistòriques. Els nostres herois han localitzat un científic boig que, amb l'ajut d'una geoda màgica, té la intenció de recrear un món juràssic. Si no l'aturen, en Java aviat se sentirà com a casa, en plena era prehistòrica.

08:04 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La batalla entre la carn i la verdura
08:38 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - No hi sóc! Una reunió d'antics alumnes d'aquí a 30 anys!
09:06 mic 3
09:06 L'ós de la gran casa blava - Aviat et curaràs
09:32 Louie - Louie, dibuixa'm un lleó marí
tancar

Louie, dibuixa'm un lleó marí

Avui en Louie s'ha llevat amb ganes de fer malabars, però de seguida s'ha adonat que és més difícil del que sembla. No se n'acaba de sortir. Qui l'hi podria ajudar? És clar! Els lleons marins en saben molt, de fer malabars! En dibuixarà un perquè n'hi ensenyi! La Yoko també s'hi apunta, a aprendre a fer malabars! I a tu, que t'agraden els malabars?

09:39 Bumba
09:44 Tork - + info
tancar

+ info

Una discussió entre un ocell i un escarabat origina una competició multitudinària per decidir qui és el més ràpid del bosc. En Tork i en Batt hauran de fer servir totes les energies per poder guanyar la cursa. Aconseguirà el cargol acabar entre els primers?

09:52 Explica'm un conte - La vampira i el destista
09:58 Explica'm un conte - En Trintrín, la Pepeta i en Pistrinc
10:05 El cos humà per a nens - Tot sobre el cervell
tancar

Tot sobre el cervell

El cervell és més complex en els humans que en cap altra ésser. És com un ordinador que ens indica quan hem de menjar, envia els senyals que ens permetran el moviment i ens fa recordar un número de telèfon. El cervell és la clau que mou tot el nostre sistema nerviós.

10:27 Món salvatge - El llop
10:31 Món salvatge - La foca comuna
10:36 Beverly Hills - Presumpció d'innocència
11:20 Beverly Hills - El destí cavalca de nou
12:07 Club Super3
12:07 SamSam - El tresor d'en Barbaferotge
tancar

El tresor d'en Barbaferotge

Tot buscant el seu tresor, que només pot trobar dins dels seus somnis, en Barbaferotge ha decidit segrestar en Malsòmines perquè l'ajudi a trobar on està amagat. Potser sí que és el seu enemic, aquest monstre que sempre li fa la punyeta, però en SamSam no pot abandonar en Malsòmines en una situació com aquesta. Hi ha de fer alguna cosa!

12:18 Marsupilami - El Marsupilami i la reina Cata
tancar

El Marsupilami i la reina Cata

L'alegria de ser pare li ha durat poc al Marsupilami. Després de néixer els dos primer fills, el tercer ou l'han robat uns lladres que formen part d'una expedició que recull ous per la col·lecció de la Reina Cata, governadora de Catapampa. El nostre amic els seguirà fins al Palau.

12:45 Lola & Virginia - Jardí màgic
12:57 Lola & Virginia - El club secret
13:18 Rantaro - Un dia de neu / Em sembla que algú s'ha confós / El pare troba feina
13:53 Codi 3xl
13:53 El detectiu Conan - Una deducció massa esplèndida
14:26 One piece - Un altre tren de mar? El rocketman surt rabent!
14:51 Dawson's creek - Pel.lícules fetes a casa
tancar

Pel.lícules fetes a casa

Dawson fa un documental sobre Jack, l'estrella gai del futbol de Capeside. Dirigit per: Nick Marck Guió: Jeffrey Stepakoff

15:35 Codi 3xl
15:35 Turc per principiants - On en Metin n'està fins els pebrots
tancar

On en Metin n'està fins els pebrots

La Lena, amb l'ajuda del seu pare ha sortit del recte camí. Qui és la fresca, ara? L'Ulla? O potser la mateixa Lena? En Metin s'ha assabentat de la por pre-nupcial de la Doris, que no es vol convertir en una persona avorrida i convencional, i en Markus, l'ex de la Doris sembla que pot jugar més d'una carta per evitar la imminent celebració de la boda. Mentrestant, surt a la llum l'amor primerenc de la Yagmur. En Cem i en Metin queden esgarrifats.

15:59 Codi 3xl - Codi 3XL - Ginàpolis 1
tancar

Codi 3XL - Ginàpolis 1

Vols saber quines són les propostes de lectura i de música que ens fa la Gina? Vols veure com passa la prova del polígraf la Laura Gallego, una de les escriptores més joves i amb més èxit del país? Vols saber per què la Gina vol aprendre a ballar el para-para? En el Codi 3XL trobaràs la resposta.

16:11 Tots cinc - Party of five
17:01 mic 3
17:01 Louie - Louie, dibuixa'm un pelicà
tancar

Louie, dibuixa'm un pelicà

En Louie i la Yoko han pescat un munt de coses al llac, però ara es troben que no les poden portar. Qui els hi podria ajudar? És clar! En Louie dibuixarà un pelicà perquè els ho carregui tot. Hi ha un despertador, una sabata vella, una pila de coses... És increïble, oi, el que es pot arribar a trobar dins d'un llac?! Per cert, saps com es dibuixa un pelicà?

17:09 Bumba
17:17 Tork - + info
tancar

+ info

L'Iris practica els seus encanteris i en Tork i en Batt s'ofereixen com a conillets d'Índies, però tan sols fan trapelleries per fer-la enrabiar. Al final, l'Iris els fa invisibles i després els immobilitza.

17:25 Una mà de contes - El nòvio de la meva mare
17:44 Club Super3
17:44 La Creepie creix - Pesca d'incauts
tancar

Pesca d'incauts

Avui la Creepie se'n va a pescar amb la Crisàlide i el seu pare. A més de passar-s'ho molt bé, coneixerà la llegenda de la Cranca Vella, un cranc gegant que diuen que viu al llac!

18:03 El xou dels espies - L'himne mundial
tancar

L'himne mundial

En Victor i l'Anita tenen una missió secreta. Es faran passar per músics al Concurs per l'Himne Mundial per intentar aturar el pla de la Doctora Doctora d'hipnotitzar el món. Amb el cap al piano, el Professor Professor al xilòfon, l'agent Ray a la trompeta i l'Alphonse a la bateria, la gresca està assegurada! I les corredisses també!

18:16 El xou dels espies - Quin món d'hàmsters
tancar

Quin món d'hàmsters

El cap acaba de confessar que la Lucy Woo va trair l'UZZ en la seva última missió per convertir-se en la reina peluda de l'Home Hàmster. El cap i la Lucy formaven parella d'agents secrets, una relació que va acabar plena de misteris. Ara, vint anys més tard, torna a aparèixer l'Home Hàmster i la possibilitat que s'aclareixi tot... o gairebé tot.

18:37 Equip Galaxy - Cadets indomables
19:02 Faules delirants - La vaca, el llop i el lleó
19:06 Keroro
19:30 Info k
19:42 Un forat a la butxaca - El mòbil
19:50 Tots cinc - Party of five
20:37 Codi 3xl
20:37 Codi 3xl - Codi 3XL - Primera, segona, tercera...
tancar

Codi 3XL - Primera, segona, tercera...

És car, es passa malament, requereix hores d'estudi, demana moltes hores... tot i així esteu disposats a passar per aquest mal tràngol... el Codi3XL t'acompanya en aquesta odissea.

20:50 Programa curt
21:15 Un poble anomenat Pànic - El tresor indi
21:20 Un poble anomenat Pànic - La cursa de bicicletes
21:27 Imp - El maletí
21:28 Imp - De nenes
Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1495
tancar

Cap. 1495

La Montse parla amb en Narcís. Mare i fill prenen una decisió important. En David marxa avui cap a París. I la Marta i en Peris no el poden perdonar. L'Ivan farà una operació immobiliària que representa una declaració de guerra als okupes. La Trini sap d'on treure diners per comprar una tele nova.

22:03 Estació d'enllaç - Objectius indiscrets
tancar

Objectius indiscrets

El Tito és un periodista gràfic amb pocs escrúpols. Poc que s'imagina tot el que li caurà a sobre, en qüestió de minuts, a l'estació. I l'Eduard del quiosc en té força culpa.

22:46 Estació d'enllaç - Ser o no ser
tancar

Ser o no ser

Tant el Manel com l'Eduard reben unes visites que, per raons molt diferents, no els fan cap gràcia. Però el Manel té una cita fora de l'estació que, pel que sembla, té una importància extraordinària per a la seva vida.

23:30 Jutjant l'Amy
00:12 Pel·lícula - Els reis del crim
tancar

Els reis del crim

Michael Zane i Thomas Murphy són els líders d'un quintet de delinqüents que volen donar un cop magistral: aprofitant que es fa una convenció d'imitadors d'Elvis Presley a Las Vegas, es disfressen de reis del rock i atraquen el casino Riviera.

02:07 Dallas - Mare estimada
02:56 Pel·lícula - Els reis del crim
tancar

Els reis del crim

Michael Zane i Thomas Murphy són els líders d'un quintet de delinqüents que volen donar un cop magistral: aprofitant que es fa una convenció d'imitadors d'Elvis Presley a Las Vegas, es disfressen de reis del rock i atraquen el casino Riviera.

04:51 Dallas - Mare estimada
05:38 Videoclips de cinema
05:45 Jutjant l'Amy
06:27 El cor de la ciutat - Cap. 1495
tancar

Cap. 1495

La Montse parla amb en Narcís. Mare i fill prenen una decisió important. En David marxa avui cap a París. I la Marta i en Peris no el poden perdonar. L'Ivan farà una operació immobiliària que representa una declaració de guerra als okupes. La Trini sap d'on treure diners per comprar una tele nova.