TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:04 Club Super3
08:04 Els barrufets - L'ós ballador / Barrufant l'unicorn
tancar

L'ós ballador / Barrufant l'unicorn

L'ós ballador d'en Malakoff ha fugit i el firaire s'ha quedat sense espectacle. Ara, que si cacés uns quants barrufetons, potser podria fer un número encara més espectacular! Ho podran evitar l'Ulleres i en Salvatge? El gosset dels barrufets s'ha begut una aigua podrida i s'ha posat molt malalt. El Gran Barrufet diu que només hi ha una manera de salvar-lo: tocant-lo amb un unicorn. Però, d'on el treuran, un unicorn?!

08:31 Missió Odissea - L'arc de l'Ulisses
tancar

L'arc de l'Ulisses

Penèlope s'haurà de casar amb el nou rei, Pellos. Si no ho fa, no podrà veure mai més el seu fill. Ulisses, que per fi acaba d'arribar a Ítaca, decideix atacar el palau per sorpresa. Però Pellos té un aliat que Ulisses no s'espera: Posidó. Podrà impedir el casament i salvar el seu fill, l'Ulisses?

08:57 Spirou - La vall de les Ànimes Perdudes
tancar

La vall de les Ànimes Perdudes

L'Spirou i en Fantàstic, acompanyats d'en Gorpah, un guia molt estrafolari, han arribat a Touboutxan, un país minúscul situat al sostre del món. El seu objectiu és trobar dos exploradors que es van perdre l'any 1938 mentre buscaven la maleïda Vall de les Ànimes Perdudes.

09:28 Hattori el ninja - Les excursions d'en kanitxi són un embolic
09:59 Doraemon - Poció de la soledat/Les joguines d'en Nobita
tancar

Poció de la soledat/Les joguines d'en Nobita

La poció de la soledat - Les joguines d'en Nobita

10:30 Doraemon - Nobita, estudia/El vestit volador
tancar

Nobita, estudia/El vestit volador

En Nobita estudia - El vestit volador

11:01 Els quatre fantàstics - Demolició
tancar

Demolició

L'aparició d'un monstre anomenat Gigantó ha engegat a rodar el dia lliure dels nostres herois, que aviat s'adonaran que té un objectiu molt concret: l'edifici Baxter! En realitat, és tot un misteri. D'on ha sortit? Tot plegat, els farà caure a la trampa de l'Home Talp, que té un pla encara més pervers pels 4 Fantàstics. Arribarà a crear un exèrcit de Gigantós?!

11:34 Codi: Lyoko
12:03 Patates i dracs - Moby Drac
tancar

Moby Drac

En Harry s'ha tornat somnàmbul, però el pitjor de tot és que està convençut que és el rei. També ha arribat el capità Ahab, que fa molts anys que busca una balena blanca i que està convençut que, per fi, l'ha trobada, però que està disfressada de drac. Aquest cop el Rei Hugo ho té en safata de plata...

12:10 L'aventura de Jeff Corwin - Australia - Desequilibri als antípodes
12:57 La tata - La tata (i)(1-24)
13:26 Un cop de mà
13:52 Zona zàping - Zona Zàping
14:18 Tot un món - Treballar: Amb tots els drets
tancar

Treballar: Amb tots els drets

Combatre l'economia submergida, evitar la marginació, facilitar l'entrada dels treballadors immigrants al món laboral i aconseguir la seva integració social. Aquests són els principals objectius del CITE, Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers de CC.OO. La Maria Helena Bedoya és advocada del centre. En aquest capítol, l'Helena ens explica com l'arrelament laboral ha estat essencial per combatre el treball clandestí. Tot i així, encara hi ha moltes situacions injustes que fan que el paper dels sindicats sigui essencial.

14:30 Telenotícies migdia
15:42 Tarda de cine - Madeline
tancar

Madeline

MADELINE (Madeline) Idioma versió original: anglès, francès i castellà Producció: Jaffilms, Madeline Films i TriStar Pictures, 1988 (Estats Units i França) Direcció: Daisy Von Scherler Mayer / Durada: 88 minuts Guió: Mark Levin i Jennifer Flackett, basat en el llibre "Madeline" de Ludwig Bemelmans Fotografia: Pierre Aim (Technicolor) Música: Michel Legrand Intèrprets: Frances McDormand (Miss Clavel), Nigel Hawthorne (lord Covington), Hatty Jones (Madeline), Ben Daniels (Leopold), Arturo Venegas (ambaixador espanyol), Stéphane Audran (lady Covington) París, 1950. Madeline és una nena pèl-roja, rebel i aventurera que viu en un col·legi. La nena sempre es fica en embolics i fa anar de corcoll Miss Clavel, la seva tutora. El món de Madeline s'enfonsa quan s'assabenta que volen tancar el col·legi, i no pararà fins a trobar la manera d'evitar el tancament.

17:17 Just kidding
17:29 Automobilisme - Entrenaments G. P. del Brasil
19:10 Zona Zaping 100 - Zona Zàping 100
tancar

Zona Zàping 100

"Zona Zàping"" celebra les 100 edicions amb l'emissió de l'especial Zona Zàping 100, un programa d'una hora de durada, que oferirà les millors 100 imatges que ha emès aquest espai. L'especial tindrà la col·laboració de conductors de programes del Departament d'esports de TVC, i dels esportistes Adam Raga, campió del món de Trial; Xevi Pons, pilot de World Rallie Car; jugadors veterans de la secció d'hoquei gel del FC Barcelona; i Travis Pastrana, campió del món de Freestyle. "Zona Zàping" és un programa del Departament d'Esports de Televisió de Catalunyaque recull imatges del món de l'esport que destaquen per la seva espectacularitat, curiositat i simpatia. S'emet els dissabtes al migdia a TV3, amb una reemissió els diumenges al 33. Va començar la seva emissió el mes d'octubre del 2004 i ha estat en antena, des d'aleshores, totes les setmanes, sense interrupció, oferint espais especials durant les vacances d'estiu, Nadal i Setmana Santa.

20:07 Just kidding
20:28 Mr. Bean - Faci-ho voste mateix, Mr. Bean
tancar

Faci-ho voste mateix, Mr. Bean

Un dia d'Educació per a Adults fa tornar Mr. Bean a la seva escola local, on té diverses lliçons per aprendre. El caos és gairebé equivalent a la confusió que es forma per entrar, per casualitat, a una classe d'art. Després de ser esbronçat pel professor de judo, Mr. Bean s'adona que ha perdut uns pantalons d'anar a caçar. La seva alegria quan, per fi, troba els pantalons s'acaba ràpid en veure que el seu estimat cotxe ha estat aixafat per un tanc. Però, fins i tot llavors, troba que la vida té les seves compensacions

21:00 Telenotícies vespre
21:39 Sorteig especial 20è aniversari de les Loteries de Catalunya
21:43 Avantmatx
21:58 El partit - R. C. D. Espanyol - R. Madrid
22:54 Zona futbol - Zona Futbol
22:59 El partit - R. C. D. Espanyol - R. Madrid
00:00 El vestidor
01:04 Pel·lícula - 24 hores al límit
tancar

24 hores al límit

Michel Vaillant es un campió del món de l'automòbil que ha guanyat els rallies més importants. Els seus èxits fan que el seu equip, el Vaillant, desperti enveges entre els seus rivals. Ruth Wong, la directora de l'equip Leader, està decidida a trencar la supremacia del Vaillant per venjar la mort del seu pare. Ruth és una dona molt atractiva que no dubta a fer servir els seus encants femenins. Arriba el dia de les 24 hores de Le Mans. Michel i el seu amic Steve, un pilot americà, són a la graella de sortida junt amb dos cotxes de l'equip Leader. Comença la competició, però la cursa esdevindrà un malson.

02:44 Pel·lícula - Duel a Comanche Creek
tancar

Duel a Comanche Creek

Una banda de Colorado fa negoci alliberant de la presó delinqüents reclamats amb recompensa, obligant-los a robar a cara descoberta per pujar el seu preu, i entregant-los després morts per cobrar. La policia decideix desarticular aquesta banda i envien l'inspector Gifford fent-se passar per un delinqüent reclamat. Gifford aconsegueix ser detingut i posteriorment alliberat per la banda que el porta al ranxo on s'amaguen. Des d'allà Gifford aconsegueix establir contacte amb un altre policia perquè enviï reforços per detenir-los a tots. Però la banda descobreix els plans de Gifford, que es veu a les portes de la mort.

04:11 Pel·lícula - Hi havia una vegada...
tancar

Hi havia una vegada...

Aquesta pel·lícula d'animació explica la història d'Alan, un jove pagès que viu en una vall entre el país de Lunària i el país de la Terra d'Ombra. Els dos pobles estan a punt d'enfrontar-se en una guerra a causa de l'aigua del llac, perquè l'emperadriu de Lunària la restringeix i Draco, el rei dels ombrencs, envia un sabotejador a obrir les comportes. Paral·lelament, la història d'amor entre Roland, fill de Draco, i Verònica, filla de l'emperadriu de Lunària, perilla a causa de les diferències entre els seus pares. L'amenaça de la guerra preocupa Alan, que parla amb els altres pagesos de com evitar el conflicte. Quan torna cap a casa, uns desconeguts que treballen per a Draco li encomanen la missió de ser mediador entre les dues parts.

05:42 Videoclips catalans - Ja t'ho diré: "L'univers"
06:00 Notícies 3/24