Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:59 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui entrevistarem a José Luis Ayllon, secretari general del Grup del PP al Congrés. Al cara a cara parlarem de si s'ha de prohibir totalment fumar a bars i restaurants, també donarem consell per detectar els bitllets falsos i parlarem de llibre "El silenci", de Gaspar Hernández i dels 150 anys del pla Cerdà. El president del grup "24 hores" Ens parlarà de la resistència dalt d'una moto durant 24 hores i en Dario Porras ens acostarà a les havaneres de la festa major de Vilafranca del Penedès.

11:36 Quin país - Cap. 32
12:04 Quin país - Cap. 33
12:35 Majoria absoluta - Figures
tancar

Figures

A l'Eduard se li dispara la vanitat quan li fan una figura de cera per al Museu i es decideix a engegar la seva "biografia oficial". Alhora, una conferència de la Judit es converteix en objectiu d'un boicot per part d'un grup contracultural en què hi ha ficada l'Aida, i el Felip es disposa a demostrar que encara pot lligar mentre a la casa es declara una epidèmia de polls.

13:32 Joking around
14:00 Telenotícies comarques
14:19 El medi ambient - L'alimentació dels microorganismes
14:30 Telenotícies migdia
15:41 Les germanes McLeod - Cap. 33 El fogós
tancar

Cap. 33 El fogós

Mark Howard torna al districte, decidit a arrossegar de nou el seu germà Sean a la delinqüència. Meg descobreix que pot aconseguir l'afecte de Terry, que la policia investiga. L'amor d'un poltre ajuda a calmar el dolor de Claire.

16:37 Històries del cor - Cap. 33
tancar

Cap. 33

En el capítol d'avui repàs a la família Crespo (temporada 4): Teresa ajuda a morir l'Alfons. Narcis i Neus es posen a viure junts. I Ivan, feliç amb la Marta.

17:54 Tarda de western - Els professionals
tancar

Els professionals

Decidit a salvar la seva dona, Maria, segrestada pel revolucionari mexicà Raza, el ranxer de Texas Ralph Carter lloga un grup de mercenaris format per Dolworth, un aventurer cínic i expert en explosius; Fardan, un exrevolucionari; Ehrengard, un especialista en cavalls, i Jake, un expert seguidor de pistes. Els quatre homes passen la mà per la cara a tots els facinerosos amb qui es topen. Són els més ràpids a l'hora de disparar. I el que no poden resoldre a trets ho resolen fent servir explosius.

20:01 Joking around
20:27 Esport Club - Cap. 9
21:00 Telenotícies vespre
21:52 Bocamoll Estiu
23:07 APM? Extra
00:04 Sense ficció - 638 maneres de matar Fidel Castro
tancar

638 maneres de matar Fidel Castro

"Sense ficció" presenta "638 maneres de matar Fidel Castro", un treball únic sobre tots els intents d'atemptat que ha patit el líder cubà durant els 50 anys del seu govern.

00:16 Sense ficció - 638 maneres de matar Fidel Castro
tancar

638 maneres de matar Fidel Castro

"Aquesta és la història d'un assassinat. La víctima, Fidel Castro". Així és com arrenca aquest documental que aporta els testimonis de bona part dels agents, militars i civils, que van intentar assassinar Castro. Companys d'estudis els uns, rivals polítics uns altres, tots ells parlen sense complexos sobre una acció que, la majoria, consideraven necessària i justificada. Van intentar matar Castro fins a 638 vegades. Cap dels intents, però, no li va fer la més petita rascada. Darrere la figura de Fidel Castro sempre hi va haver els membres del seu servei secret, homes entregats que, des de l'ombra, van vetllar per la vida del seu president.

01:39 CO2 - Cap. 46 Gòtic
01:41 CO2 - Cap. 47 Consells d'amic
01:43 CO2 - Cap. 48 El telèfon plora
01:45 CO2 - Cap. 49 CO2 a 0
01:47 CO2 - Cap. 50 L'Stevie Wonder
01:49 CO2 - Cap. 51 Passada total
01:51 CO2 - Cap. 52 Perduts
01:53 CO2 - Cap. 53 En Ted Ripolin
01:55 CO2 - Cap. 54 Sola
01:57 Pel·lícula - Porta per porta
tancar

Porta per porta

Basada en fets reals, la pel·lícula explica la història de Bill Porter. L'any 1955, Bill, malgrat les seves dificultats per parlar i per caminar derivades d'una malaltia neurològica, demana feina com a venedor ambulant, seguint les passes del seu pare.

03:24 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui entrevistarem a José Luis Ayllon, secretari general del Grup del PP al Congrés. Al cara a cara parlarem de si s'ha de prohibir totalment fumar a bars i restaurants, també donarem consell per detectar els bitllets falsos i parlarem de llibre "El silenci", de Gaspar Hernández i dels 150 anys del pla Cerdà. El president del grup "24 hores" Ens parlarà de la resistència dalt d'una moto durant 24 hores i en Dario Porras ens acostarà a les havaneres de la festa major de Vilafranca del Penedès.

04:25 Videoclips catalans - PASTORA: Me tienes contenta
04:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Planeta Terra
07:02 El planeta indòmit - La Història de la terra
07:46 Camps de batalla animals - La ciutat
08:11 Viure a sang freda - El final d'una era
08:21 Zoom - Cap. 42 La pràctica del kathakali - Kerala, l'Índia
08:23 Zoom - Cap. 43 Els gautxos - La Patagònia, Argentina
08:26 Les tribus - La tribu Hamar
tancar

La tribu Hamar

Creuant el riu Omo d'Etiòpia, Bruce Parry arribarà a Hamar i es trobarà amb una gent i un tipus de vida dominats per estranys rituals. Per ser un home entre els Hamar s'ha de superar una perillosa cursa enfilat dalt d'un toro, nu i empastifat de fems de vaca. A Bruce el conviden a participar en la iniciació. A més de la cursa hi ha una cerimònia per a les dones en què són fustigades tan ferotgement que els queda l'esquena amb grans marques. Quan Bruce mira d'aturar-ho, s'adona que les dones hi estan d'acord, ja que si refusen prendre-hi part, queden aïllades.

09:20 Tot un món - De tu a tu
tancar

De tu a tu

El Narcís Geli és un pagès d'Espolla, a l'Alt Empordà. Fa uns anys el seu fill es va morir i va haver de contractar un treballador bolivià perquè l'ajudés a les vinyes i les oliveres. Aquest home li va presentar la seva família i amics i van començar una relació molt estreta que va portar el Narcís a ajudar-los en tot el que li demanaven i ell podia. Aquesta iniciativa s'ha convertit en una de les principals raons de la seva vida. La Judith Pérez és una de les persones que el Narcís va ajudar en el moment que va arribar a Catalunya, ara fa set anys. D'aquesta relació, n'ha nascut una bona amistat.

09:27 Horitzons
09:27 El mar de l'home - + info
tancar

+ info

¿Quantes vegades no hem volgut que el món fos una meravella? Dons hi va haver fa cinc-cents anys una època en què realment tot va somriure encantat: el Renaixement, el Mediterrani llatí convertit en una festa, en la qual l'ésser humà tornava a ser "la mesura de totes les coses" . Aquest tercer i últim capítol de la sèrie "El mar de l'home" presenta la puixança de l'Imperi otomà, el paper fonamental de Solimà I el Magnífic, i segueix amb el període històric que comprèn des del descobriment d'Amèrica i la gran pintura italiana fins a l'art del segle XX i el sorgiment del fenomen sociològic del turisme que conquista l'actual Mediterrani.

10:22 L'oasi de les mòmies daurades - L'oasi de les mòmies daurades
tancar

L'oasi de les mòmies daurades

En un espectacular descobriment a l'oasi Iush Bahariya, a l'oest d'Egipte, l'any 1996 es van desenterrar 105 mòmies daurades. Es pensava que la comunitat que havia viscut en aquell indret a l'antiguitat era pobra, però aquestes tombes eren luxoses com les dels reis. Per què? Una nova recerca amb tecnologia d'última generació ha permès descobrir que en aquell lloc hi vivia una comunitat hedonista que es mantenia gràcies a la fortuna dels mercaders que subministraven vi als faraons.

11:14 Escapades saboroses - A Madagascar
11:43 Biosfera - Biosfera. Mont Arrowsmith
12:10 En clau de vi - Els fòtils del vi.Toni Clapés
13:11 60 minuts - Això no és el Dakar
tancar

Això no és el Dakar

Quatre joves de Barcelona han constituït el primer equip català que ha participat en el ral·li Plymouth-Banjul Challenge, concretament en la cinquena edició. Un ral-li que fa la competència al gran París - Dakar. El Challenge consisteix simplement a viatjar des de Plymouth, a la Gran Bretanya, fins a Banjul, la capital de Gàmbia, amb cotxes que tenen un valor nominal que no passa dels 600 euros. En altres paraules, fer més de 6.000 quilòmetres en velles cafeteres pràcticament sense diners ni assistència mecànica, però amb molt bon humor. No hi ha premis ni guanyadors, i, un cop a Banjul, els cotxes se subhasten per aconseguir fons per a ONG locals. En l'última edició hi van participar més de dos-cents equips, la majoria dels quals van arribar a la meta.

14:06 Ritmes cat
14:57 Planeta Terra
14:57 Illes de somni - Nova Caledònia
15:49 La natura des de dins - Els animals de muntanya i la seva supervivència
16:31 Rèptils i amfibis de Menorca - Rèptils i amfibis de Menorca
16:57 Curiositats del món animal - Veu de granota
17:02 Curiositats del món animal - Atac i mat
17:08 Psicopatologia digital - Organització domèstica
17:13 Catalunya des de l'aire - Pla de l'Estany, Garrotxa i Selva
17:39 Veterinaris - + info
tancar

+ info

El "Doraimon" és un gat que no pot obrir la boca perquè no pot moure la mandíbula i l'única solució és operar-lo, si amb l'operació no es resol el problema, el veterinari es planteja aplicar-li l'eutànasia. La "Nereida" és una femella de dofí que hi ha al Zoo de Barcelona i participa, juntament amb l'"Inuk" i l'"Anak", en l'espectacle del dofinari i ho haurà de deixar de fer perquè està embarassada de 5 mesos. La "Nereida", la traslladaran a una piscina circular, pensada especialment per a parts en captivitat. El Xavier, el veterinari rural, ha d'atendre un vedell de 15 dies que està malalt que té una infecció al melic que li ha donat febre i diarrea i està molt deshidratat. L'Anna treballa a Veterinaris sense Fronteres a Guatemala, fa uns cursos de formació per als camperols de la zona sud-occidental del país i, a més de les classes, acostuma a acompanyar-los quan han de curar animals per ajudar-los. L'objectiu final és que els camperols que han seguit els cursos siguin capaços d'oferir un servei de veterinària a la seva comunitat sense l'ajuda de l'Anna.

18:17 El somni perdut de Bonaparte - El somni perdut de Bonaparte
tancar

El somni perdut de Bonaparte

El 1998, Frank Goddio i el seu equip exploren les restes de l'"Orient", el vaixell que va naufragar fa 200 anys. El vaixell insígnia de la flota francesa que havia de conquerir Egipte, transportava els somnis imperials de Napoleó de dominar els mars. La tragèdia va arribar l'agost de 1798, a la badia d'Abu Qir, a uns vint quilòmetres al nord d'Alexandria, quan França i Anglaterra es van enfrontar en una gran batalla naval que va canviar el decurs de la història.

19:05 Biosfera - Biosfera. Mont Arrowsmith
19:30 Cànon d'autor - Dos museus
tancar

Dos museus

"Dos museus" és una exploració cinematogràfica de la memòria i se situa en el marc incomparable de les praderies canadenques del Southwest Saskatchewan. Aquesta primera pel·lícula de Lea Nakonechny segueix dues dones, una a l'inici de la seva trajectòria vital adulta i l'altra quasi al final, per a retratar la bellesa cíclica de la vida a les granges. La Selma Siemens és l'àvia paterna de la realitzadora. Amb 75 anys, continua vivint sola a la seva granja i té la reputació de ser una gran col·leccionista de trastos. Allison Sambrook és una noia d'un petit poblet que treballa com a directora del museu de Morse, una ciutat a tocar de la granja de la Selma. La realitat viva de la vida agrícola la representa en Carl Siemens, el fill gran de la Selma i únic fill que manté la tradició familiar. "Dos museus" teixeix les vides d'aquestes persones en una experiència universal que ens parla de la natura de la identitat enfrontada als canvis. L'Allison Sambrook va créixer en una petit ciutat i va arribar a Morse amb vint-i-un anys. Degut a la manca de gent jove a la comunitat, es va trobar ràpidament dirigint el museu de la ciutat. El Museu Morse, on treballa, és un monument al somni optimista de la vida a les granges; la seva col·lecció és tot allò que ha quedat de les onades d'immigrants que van establir-se al territori a la recerca de millor fortuna vivint del conreu de la terra. La Selma Siemens és l'àvia de la realitzadora i viu sola a la seva granja, pocs kilòmetres més enllà d'on va néixer. Gran part dels artefactes que són al museu que dirigeix l'Allison són objectes que la Selma recorda haver usat en el passat; va ser testimoni de la Gran Depressió des d'una barraca amb dues habitacions on va viure amb els seus pares i nou germans, cap dels quals va sobreviure. La casa on va viure la seva infància s'està ensorrant i serveix per poc més que de refugi pels ocells i pel bestiar.

20:23 Ciberians - Carles Congost
tancar

Carles Congost

Carles Congost, Olot 1970 Artista visual, músic. Cofundador de The Congosound amb Vicent Fibla.

20:32 Les tribus - La tribu Dassanech
tancar

La tribu Dassanech

En el lloc de naixement del riu Omo, el Llac Turkana, la vida és una lluita per la supervivència. Bruce Parry arriba aquí, a la plana deserta d'Etiòpia, per passar un temps amb els Dassanech o els Delta. Moltes de les tribus depenen de les vaques o les cabres per sobreviure, però algunes obtenen aliment del llac, pescant o capturant cocodrils. Bruce s'afegeix als pescadors i ha de viatjar en una petita canoa i estar molt a prop de la boca dels cocodrils si l'atac inicial amb l'arpó fallés.

21:25 Psicopatologia digital - Organització domèstica
21:30 Loto 6/49
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Els Fruittis - On és l'estiu?
07:31 Els Fruittis - La nova vida
07:54 mic 3
07:54 El teatre de l'Isop - La cigonya i els porquets
tancar

La cigonya i els porquets

Avui a l'Isop li toca fer un regal al Libbit i als Porquets, que estan molt il·lusionats. I saps què passa quan fas regals sense tenir en compte els gustos i les necessitats dels altres? L'Isop aviat ho entendrà i li servirà per escriure l'obra d'uns porquets que no es van portar gaire bé amb una cigonya. Vols saber com s'ho va fer per donar-los una lliçó?

08:05 Les tres bessones bebès - No m'agrada
08:13 La Franny i les sabates màgiques - Bo de debò
tancar

Bo de debò

Vols acompanyar la Franny a una festa mexicana? S'hi fan jocs, curses i hi ha moltes coses bones per menjar! Allà hi coneixerà en Carlos i la seva mascota, la Salsa, un ase que no hi ha manera de fer-li menjar el blat de moro. De fet, no el vol ni tastar. I si no menja, no es farà gran! Avui ho té difícil, la Franny... I és que la Salsa és del morro fort!

08:29 Una mà de contes - Quin Nadal!
tancar

Quin Nadal!

Conte basat en l'obra del MNAC "Nens captaires", finals del segle XVII, pintor desconegut.

08:39 Club Super3
08:39 Zoe Kezako - Cap. 51 En Valentine es converteix en superestrella
tancar

Cap. 51 En Valentine es converteix en superestrella

En Valentine ha guanyat el Gran Premi de Poesia i ha sortit a la portada de la Gaseta del Parc. La Zoe, que n'està molt orgullosa, ha decidit apuntar-lo a un concurs que es diu Cara d'Estrella. L'única pega és que a en Valentine no li fa cap gràcia, sortir a la tele i ja ha dit que no s'hi pensa presentar. Qui pot tenir la solució? El trapella d'en Tony Dingo...?!

08:56 Els barrufets - Els barrufets i el riu del temps / El barrufet de...
tancar

Els barrufets i el riu del temps / El barrufet de...

Com que no hi ha cap barrufet que tingui temps de jugar amb els barrufetons, els menuts han decidit anar fins al Riu del Temps, el que conté tot el temps del món. La sorpresa que els espera és extraordinària! El Gran Barrufet i la Mare Natura han creat un arbre nou al poble dels barrufets. És un arbre especial, perquè és elàstic! És molt divertit i tot va molt bé, fins que arriba en Pocatraça, és clar...

09:25 Doraemon - La llanterna de la metamorfosi/ L'adobador
tancar

La llanterna de la metamorfosi/ L'adobador

La llanterna de la metamorfosi - L'adobador

09:49 Doraemon - El llibre que prediu el futur/ Els superguants
tancar

El llibre que prediu el futur/ Els superguants

El llibre que prediu el futur - Els superguants

10:16 Espies de veritat - Que continuï l'espectacle, perquè si no...
tancar

Que continuï l'espectacle, perquè si no...

Després d'una actuació penosa de la Clover en una classe de teatre, l'estrany comportament d'en Virgil cridarà l'atenció de les Espies. A més d'anar vestit de cowboy, parla amb un accent desconegut! I no és pas l'únic! La Mandy es presentarà a classe vestida d'astronauta, i la Mindy, de minyona! A més, sembla que estiguin hipnotitzats! Tot un misteri!

10:45 Capità Fracasse - Desterrada de la cort
11:15 Hattori el ninja - Hattori contra les gran / El secret de la sub / La mar
11:38 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

Avui l'Agència Antimonstres s'haurà d'enfrontar a un Cronòvor, un espècimen molt estrany de monstre del temps que destarota els rellotges i s'alimenta del temps que afegeix o pren de la vida de les persones. El cas és que tot els habitants de Ciutat Alegre s'estan convertint en bebès... I el temps no s'atura! Avui toca córrer, encara que sigui cap enrere!

11:50 Els increïbles germans Adrenalini - El petroli de l'avaricía
tancar

El petroli de l'avaricía

Tot foradant el planeta per arribar a la Xina, els Adrenalini han trobat petroli a Texas i han convertit un granger, que era molt pobre, en un dels homes més rics del món. L'avarícia farà que en Xan decideixi abandonar els seus germans, que continuaran la seva aventura cap a la Xina. Però actuar com un duet és molt complicat. Com s'ho faran per recuperar en Xan?!

11:57 Els increïbles germans Adrenalini - Els cascos del tro
tancar

Els cascos del tro

Avui en Xan i l'Adi es disfressaran de cavall per ajudar l'Enk a entrar a l'hipòdrom. Ja et pots imaginar que les curses d'avui no seran gaire tranquil·les. Aviat un genet confondrà el seu cavall pel dels Adrenalini i els germans es trobaran en plena cursa! La victòria de la disputen l'Huracà i el Bòtsna Ràta. Que guanyi el millor... o el més animal!

12:04 Els increïbles germans Adrenalini - La corda fluixa del triomf
12:07 Club Super3
12:07 Angus i Cheryl - Zàping
tancar

Zàping

La final de futbol i la del concurs de patinatge sobre gel. A la mateixa hora, al mateix sofà i davant del mateix televisor. Dos canals diferents i un únic comandament a distància.

12:09 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Ho sabies, que, després del bàrbar Barba-Negra, la pitjor pirata de la història va ser la sanguinària Rita la Roja, la rerererebesàvia de la Vaca?! A més, es va enfonsar amb el seu tresor i el seu vaixell a l'illa de la Tortura. Avui els Mandarina s'han proposat trobar-lo, sense saber que és una illa plena de sorpreses, algunes de no gaire agradables! No t'ho perdis!

12:18 Rantaro - El dringar de les monedes / Pedra, paper o tisores / Ninges a l'aigua!
12:44 Angus i Cheryl - La dieta
tancar

La dieta

La Cheryl nota que l'Angus s'està tornant rondanxó i decideix imposar-li una dieta. Ell ha de concentrar-se en els abdominals i ella en què segueixi fil per randa tots els exercicis.

12:49 La llei de Ueki - La llei dels Deu d'en Robert
tancar

La llei dels Deu d'en Robert

En Kamui Rosso, anomenat Ombra Blanca i també membre dels Deu d'en Robert, apareix en ple combat entre en Ueki i en Kageo per ajudar el seu company. En Ueki, molt enfadat, desafiarà en Kamui a un combat. Al cap d'un parell de dies un missatger dels Deu d'en Robert anirà a buscar en Ueki. Què deu voler?

13:17 3xl.cat
13:17 Bo-Bobo - Una lluita ferotge, l'encerto o no? La ceba també hi apareixerà
tancar

Una lluita ferotge, l'encerto o no? La ceba també hi apareixerà

Tot i els esforços, els Ciber-Cavallers no són capaços de vèncer en Bo-Bobo i els seus amics, ni amb els cotxes, ni amb les paraules, ni esborrant records. I encara menys amb concursos de poesia poden vèncer en Bo-Bobo i companyia. De manera que ha arribat el moment del cavaller que domina el sol, però no us donem més pistes, descobriu aquest misteriós cavaller vosaltres mateixos.

13:41 Angus i Cheryl - Sabatilles noves
tancar

Sabatilles noves

L'Angus porta unes sabatilles esportives noves. La Cheryl està farta que es negui a córrer o que s'esforci perquè no se li embrutin, així que se n'empesca una de bona.

13:43 Angus i Cheryl - Cangurs
tancar

Cangurs

L'Angus i la Cheryl fan de cangur de la Nina per treure's uns calers, però de ben segur que no s'imaginen com n'és, de complicat, controlar una nena tan activa i perillosa.

13:47 El detectiu Conan - El secret amagat de l'inspector Megré (part 2)
14:12 El detectiu Conan - Els detectius reunits. En Sinichi Kudo contra en Kid el lladre (part 1)
14:36 One piece - El secret de la família reial, la mil·lenària arma Plutó
14:58 One piece - El secret d'un gran espadatxí, el poder de tallar acer amb el sabre
15:20 Angus i Cheryl - Control remot
tancar

Control remot

L'Angus inventa l'aparell definitiu per guanyar la batalla dels nois contra les noies: un controlador que fa que la Cheryl obeeixi totes les seves ordres.

15:24 Get Backers - Atac! Exèrcit virtual
15:49 Somnis d'estiu
16:16 Club Super3
16:16 Equip Galaxy - Ciberpoli 4000
tancar

Ciberpoli 4000

En Brett, en Yosh i la Yoko, que tenien la missió d'aturar un alenígena que estava escampant el terror en un palenta pacífic, han vist com el Ciberpoli 4000 els ha passat al davant. Es tracta d'un robot amb 4000 funcions increïbles que lluita contra el crim d'una manera tan eficient que aviat farà tancar l'Institut Galaxy. Però, qui hi ha darrere de tot això?!

16:43 La màgica Do-Re-Mi - El viatge de sisè: que dur que és, ser cap de grup!
tancar

El viatge de sisè: que dur que és, ser cap de grup!

La classe de sisè està preparant el viatge més divertit del segle! Primer de tot han de fer grups i escollir un cap de cada grup perquè s'encarregui de l'organització: decidir el trajecte, el mitjà de transport, fer que tothom es posi d'acord... Tot i així, la Floreta està decidida a ser un dels caps!

17:08 Lucy: quina mandra! - La Lucy ataca amb les sabates
tancar

La Lucy ataca amb les sabates

L'avi ha explicat a la Lucy i a en Paul que cultivar maduixes és molt fàcil: es fa un forat a terra, s'hi fica el plançó, es reomple i s'espera que creixi. Ara els toca a ells, però si la Lucy ha de fer mil forats amb una pala tan petita, es cansarà moltíssim. Segur que hi ha una manera més còmoda i divertida de fer-ho. Pot ser fins i tot ballant!

17:14 mic 3
17:14 Zoomix - + info
tancar

+ info

És de color verd brillant, com una fulla tendra, així es confon amb l'entorn. És el Max, un lloro que viu en un arbre de la selva que és com un edifici de pisos on tothom parla a l'hora. Fa servir les urpes per enfilar-se per les branques. Però vols saber com s'ho fa per obrir les llavors que li agraden més?! No t'ho perdis! Té un bec molt especial!

17:17 Zoomix - + info
tancar

+ info

El mosquit Pica acaba de sortir de l'ou en una bassa. Encara és una larva i viu a l'aigua, però aviat li sortiran ales i començarà a volar. El mosquit Pica beu nèctar de les flors, però també li agrada beure sang! Té unes antenes molt llargues que li permeten detectar qualsevol animal situat a menys de 36 metres! Vols saber com s'ho fa perquè no l'enxampin?!

17:23 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

L'Ava, en Riko i en Teo s'han trobat una vaca plorant perquè que vol ser la nòvia d'un esquirol que no li fa cas. Decidits a ajudar-la, primer li buscaran un ram de roselles, però resulta que la fan esternudar... Després li diran que provi de fer alguna cosa que li faci riure, però resulta que la vaca no és gaire còmica. I si ho proven amb gerds? Segons en Teo els encanten als esquirols!

17:32 Bob, el manetes - Bob, el ballarí
tancar

Bob, el ballarí

En Bob ha estat anant d'amagat amb la srta. Cartipàs perquè li ensenyés a ballar salsa. Avui, al ball, vol impressionar tothom. Però és clar, fa tanta calor, que el ball s'haurà de fer a la granja del senyor Rasclet. Quina feinada que se li ha girat, a en Bob!

17:47 Una mà de contes - Txa Txa Txa
tancar

Txa Txa Txa

"Txa-txa-txa" és un conte que parla de dues persones en aparença ben diferents però que comparteixen un secret ple de romanticisme, petons i llunes plenes. Es tracta d'una narració original de Montse Ginesta adaptada a la televisió per Eulàlia Carrillo. La música ha estat enregistrada en directe per Jaume Sisa i les il·lustracions són de l'artista internacional Gino Rubert.

17:55 Club Super3
17:55 Mila - En Quintí i el seu drac
tancar

En Quintí i el seu drac

Avui la Mila t'explicarà la història d'en Quintí, que estava enamorat de la princesa Pruna. El rei no permetia que s'hi casés perquè deia que no era prou valent i en Quintí va idear un pla per fer veure que caçava el seu drac davant del castell. En Bibou era un drac molt especial, es pensava que era un gos mansoi. El rei Krack, en canvi, era més viu que una centella.

18:07 Pau, la petita guineu roja - Al Supermercat
tancar

Al Supermercat

Avui en Baxter ha explicat a en Pau, la Poppy i en Carbasseta que a la ciutat hi ha uns llocs que estan sempre plens de menjar. Hi ha absolutament de tot! També els ha explicat que es diuen supermercats. I si li demanen a l'Eixerit que els acompanyi a un d'aquests supermercats? Vols dir que no serà perillós? Calla, que potser encara s'atiparan!

18:12 Tinc un coet - Treves i conseqüències
tancar

Treves i conseqüències

L'arribada de la infermera Rebona ha revolucionat tot l'institut. La substituta de la senyora Ducky té tothom al·lucinat. Fins i tot l'hora el càstig s'ha convertit en una delícia. Aviat, però, en Vinnie i el Coet descobriran que, després de passar una estona amb la infermera, els alumnes es comencen a comportar d'una manera ben estranya. Això s'ha d'investigar a fons!

18:31 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La festa de tirar soja! Ens convertirem en ogres!
19:00 Combat Xaolín - El nou ordre
19:27 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

Avui l'Agència Antimonstres s'haurà d'enfrontar a un Cronòvor, un espècimen molt estrany de monstre del temps que destarota els rellotges i s'alimenta del temps que afegeix o pren de la vida de les persones. El cas és que tot els habitants de Ciutat Alegre s'estan convertint en bebès... I el temps no s'atura! Avui toca córrer, encara que sigui cap enrere!

19:39 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

En Gegé Grotube ha vist la manera de remuntar la carrera d'en Buffalo Bull casant-lo amb la Vaca, que se n'ha enamorat només de veure'l. Serà un casament de famosos a Vaca-Vegas: el rei del country Tifa es casa amb la reina vaca! Però, pot ser que la Lulú tingui un motiu per oposar-se a la unió?! No en té un, no. En té deu! No t'ho perdis!

19:46 Angus i Cheryl - Zàping
tancar

Zàping

La final de futbol i la del concurs de patinatge sobre gel. A la mateixa hora, al mateix sofà i davant del mateix televisor. Dos canals diferents i un únic comandament a distància.

19:48 Angus i Cheryl - La dieta
tancar

La dieta

La Cheryl nota que l'Angus s'està tornant rondanxó i decideix imposar-li una dieta. Ell ha de concentrar-se en els abdominals i ella en què segueixi fil per randa tots els exercicis.

19:54 3xl.cat
19:54 One piece - El secret d'un gran espadatxí, el poder de tallar acer amb el sabre
20:16 One piece - En Koza alça la bandera blanca, final de la batalla
20:38 Angus i Cheryl - Control remot
tancar

Control remot

L'Angus inventa l'aparell definitiu per guanyar la batalla dels nois contra les noies: un controlador que fa que la Cheryl obeeixi totes les seves ordres.

20:41 Minúscul - Cap. 33 De color rosa
tancar

Cap. 33 De color rosa

Quina feinada que tenen avui les formigues! Ara és l'època de treballar. Han d'omplir el formiguer de menjar per poder passar l'hivern. Hi ha una formiga, però, que no para de portar objectes llampants, de tota mena de colors... Fins i tot un de color rosa! Llàstima que al cap no li fan cap gràcia... Com s'ho farà per entrar sense que la vegin?

20:47 3xl.cat
20:47 Dawson's creek - Per en Green, amb amor
tancar

Per en Green, amb amor

Joey aplega amics i família per fer pinya entorn de l'assetjat director de Capeside High.

Progrmació BD ....
21:30 Històries del cor - Cap. 33
tancar

Cap. 33

En el capítol d'avui repàs a la família Crespo (temporada 4): Teresa ajuda a morir l'Alfons. Narcis i Neus es posen a viure junts. I Ivan, feliç amb la Marta.

22:35 Speer i Hitler
00:05 Extres Coproduccions - El provador de coses
tancar

El provador de coses

L'Aureli Mercader és un home solitari i hipersensible amb una estranya professió: provador de coses. Quan l'Aureli es deixa portar per la seva sensibilitat, la seva ment el trasllada a mons imaginaris. L'Aureli ja no es relaciona com abans amb els seus veïns i viu fora del poble, en una petita finca envoltada per les obres que estan transformant el seu entorn. Són les obres d'un projecte promocionat per un poderós grup amb interessos econòmics i revistit d'un catolicisme extremista que s'ha proposat convertir els voltants de la mítica Muntanya de Montserrat en una reserva espiritual per a famílies respectables: blanques, creients i de classe alta. Tots els plans del grup fincionen segons el previst mentre que en el món de l'Aureli, la distància entre la imaginació i la realitat s'escurça cada cop més.

00:10 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

La maduresa desconeguda de l'Alfred. Baralla a ALA entre la Mireia, el Tentacle i el Quim. El Salvador obté el resultat de la prova de paternitat. El Guillem ho pateix amb l'Aurora. L'estat de l'Esteve empitjora per moments. L'Alfred serà el seu millor aliat.

00:36 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

El Salvador ja sap que el fill no és seu. Res no li priva de matar la Gemma. Però... Comença, de debò, l'enrenou pel viatge inaugural. La senyora Cèlia hi vol anar. L'Andreu Menestral sent el cognom Pedrós: hi haurà més informació per a l'Esteve. La Raquel lliga caps amb l'estranya prova que li van fer a la Gemma.

01:10 Beverly Hills - Vodú per a mi i per a tu
01:53 Beverly Hills - La nit del foc
02:35 Riviera - + info
tancar

+ info

Marguerite s'ofereix per ajudar Ghislaine a comprar la casa dels seus somnis a canvi que accepti convèncer Daniel que deixi el departament de policia. Sybella fa una escena al cafè Bernardo.

03:00 Riviera - + info
tancar

+ info

El "matí següent" és molt estrany per a Christophe i Elizabeth. Clara visita per primer cop Villa Olympia. Laurent demana a Jackie ajuda per convèncer Christophe que torni a Parfums de Courcey.

03:25 Speer i Hitler
04:55 Extres Coproduccions
05:00 Nova ficció
05:30 Joking around
05:35 Beverly Hills - Vodú per a mi i per a tu
06:18 Beverly Hills - La nit del foc