Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem Irene Rigau, consellera d'ensenyament. La Gisela Rodríguez ens parla de l'economia sumergida, que suposa el 20 per cent del PIB a Espanya. En el temps de denúncia la Magdalena Oliver ens porta el cas del Ceip Diputació que no volen una nova línia al seu centre. La Ruth Coso ens parla del cas de la Maria Dolors López, a qui li van robar la cadira de rodes elèctrica. El cara a cara girarà al voltant de la beatificació de Joan Pau II.

13:18 Bocamoll
14:00 Telenotícies comarques
14:22 El medi ambient - Anellar ocells al tròpic
tancar

Anellar ocells al tròpic

Un grup d'estudiants de la Universitat de Lleida fan pràctiques per anellar ocells en una selva tropical seca de Veneçuela, en un curs organitzat per l'Institut de Biodiversitat Tropical. Per tant, tenen l'al·licient de capturar espècies molt diferents de les que veurien a Catalunya.

14:30 Telenotícies migdia
15:38 Cuines - Minihamburgueses de pollastre
15:50 La Riera - Cap. 278 L'ona no suporta en Claudi
tancar

Cap. 278 L'ona no suporta en Claudi

L'Ona no pot perdonar en Claudi i decideix anar-se'n a Mèxic, amb la seva mare. En Nil coneixerà la Jordina, una amiga de la seva germana, i es posa "en marxa". El matrimoni dels Bosch fa aigües, però tots dos ho neguen. La Mercè no acaba de pair la presència de la Laura a casa seva i no se n'amaga gens. Els Flaquer s'han reconciliat, però la fe de la Núria no acaba de tornar. I la Maribel rep una oferta de feina. Sembla interessant.

16:40 Divendres - + info
tancar

+ info

Es començarà la setmana mirant l'altra cara de l'actualitat amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Jaume Barberà i Tian Riba. L'Espartac Peran i l'equip d'exteriors es traslladaran a la població de Vilassar de Mar, on s'ubica el Mercat de la Flor i la Planta de Catalunya. Des d'allà es descobrirà l'apassionant món de les flors: quines flors i plantes estan més de moda, els millors consells per cuidar-les o quina simbologia té cada flor, entre altres coses.

18:34 Julie Lescaut - Conducta esbiaixada
20:17 Esport Club
20:37 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Coneixerem amb Enric Oller dues grans empreses que han apostat per les energies renovables per funcionar. La d'embotits Salgot ha creat un entorn enjardinat amb espècies autòctones del Montseny i un sistema per aprofitar la llum del sol a les seves granges i corts de porcs. La fàbrica Seat de Martorell té instal·lades més de 30.00 plaques fotovoltaiques per generar energia elèctrica i alhora per fer ombra i protegir els cotxes de possibles calamarsades.

21:00 Telenotícies vespre
21:54 Crackòvia - Cap. 102 Crackòvia
tancar

Cap. 102 Crackòvia

En aquesta edició, el programa fa el tercer viatge al futur. Aquesta vegada, a més de seguir escoltant el relat de Mourinho, es descobrirà per què en el futur un Guardiola de la tercera edat passa els seus dies tancat a la presó. Per altra banda, Carles Puyol no dóna per morta la seva cançó "Mou, res", i aprofitant la victòria a la Champions, ens en proposa una versió renovada.

22:32 Polseres vermelles - + info
tancar

+ info

En aquest últim capítol, tots els nens s'han d'enfrontar a les seves pors. En Roc coneix el Sr. Benito, que li donarà una clau important per al seu futur, i el Lleó s'ha de decidir pel que sent per la Cristina.

23:29 Àgora - + info
tancar

+ info

Avui a "Àgora" comença la tanda de debats que, en motiu de les eleccions municipals, emet Televisió de Catalunya. Amb el títol "Els ajuntaments en temps de crisi", "Àgora" abordarà els temes relacionats amb l'economia dels municipis i els serveis que aquests ofereixen als ciutadans. Xavier Bosch reunirà candidats a l'alcaldia de les diferents formacions polítiques.

01:02 Julie Lescaut - Conducta esbiaixada
02:27 Jazz a l'estudi - Martí Serra
03:26 Jazz a l'estudi - Joan Diaz
tancar

Joan Diaz

Un dels pianistes de jazz més inquiets, que combina les seves actuacions amb la composició de bandes sonores per al cinema.

04:26 Divendres - + info
tancar

+ info

Es començarà la setmana mirant l'altra cara de l'actualitat amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Jaume Barberà i Tian Riba. L'Espartac Peran i l'equip d'exteriors es traslladaran a la població de Vilassar de Mar, on s'ubica el Mercat de la Flor i la Planta de Catalunya. Des d'allà es descobrirà l'apassionant món de les flors: quines flors i plantes estan més de moda, els millors consells per cuidar-les o quina simbologia té cada flor, entre altres coses.

05:52 Videoclips catalans - PEPET I MARIETA. La pelu
05:56 Videoclips catalans - IRAKUNDA. Que Dios reparta suerte
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:10 Animals extraordinaris
07:33 La batedora, gustos i idees
08:00 Terres, homes, aventures - Les illes de Suècia. L'arxipèlag d'Estocolm
08:44 Extremadura des de l'aire - Amb el vent i l'aigua
09:09 Extremadura des de l'aire - Gata, un lloc de trobada
tancar

Gata, un lloc de trobada

09:35 Catalunya, natura viva - Parc Natural del Delta de l'Ebre
tancar

Parc Natural del Delta de l'Ebre

El Parc Natural del Delta de l'Ebre es troba a les comarques del Baix Ebre i el Montsià. La seva protecció arrenca de l'any 1983, amb una ampliació l'any 1996. Té una superfície de 7.802 hectàrees. Inclou 7 reserves naturals i de fauna i es distribueix entre els municipis de l'Ampolla, Deltebre, Amposta, Sant Carles de la Ràpita i Sant Jaume d'Enveja.

10:04 Segle XX - El museu de Hitler - primera part
tancar

El museu de Hitler - primera part

Avui, a "Segle XX", encetem l'emissió d'un doble documental que tracta el tema del patrimoni artístic europeu, la seva preservació i la seva utilització política, en el marc de la Segona Guerra Mundial. El règim nazi va distingir diverses ciutats del seu imperi amb uns títols que en subratllaven l'especial vinculació amb el nacional-socialisme.

10:58 El documental - 08001
tancar

08001

Instantània de les persones que viuen al barri del Raval de Barcelona: gent de negocis, propietaris de gal·leries, immigrants, artistes de carrer, treballadors de la construcció, turistes, associacions creant de xarxes socials entre les diferents cultures, etc. Totes aquestes històries es combinen en un dia al Raval, en que la situació de la càmera canvia i per tant la perspectiva al llarg del temps, també acompanyant la gent en el seu dia a dia.

11:53 Tot un món - Nomadismes contemporanis 1
tancar

Nomadismes contemporanis 1

Adama Boiro, provinent d'una família de l'ètnia africana peül, tradicionalment trashumant, i Mireia Feliu, creadora del projecte "In-quietuds. Nomadismes contemporanis", un treball d'investigació doctoral basat en la seva experiència al Sàhara Occidental, Nova York i Barcelona, parlen sobre conceptes com el territori, la casa i les identitats nòmades.

11:59 Què en sabem del menjar? - La xocolata
12:29 La meva cuina grega
12:59 En Mike el boig i en Mark - La festa dels depredadors
13:47 Els 60 animals més perillosos del món
14:16 La vida dels dofins
14:39 Batecs de natura - Lpestanho de Vilac
15:00 Ciència bàsica - Insectes i baròmetres
15:30 ExperiMental - + info
tancar

+ info

Prepareu-vos per sentir els pitjors sorolls que hi ha, a part de gratar una pissarra amb les ungles. Anirem a banyar-nos amb la panxa ben plena per comprovar si les nostres mares tenien raó. També us presentarem un peixet molt menut que ajudarà a combatre els marejos al cotxe. Pares d'arreu del món: alegreu-vos-en! Us heu preguntat mai a quina velocitat surten els mocs quan esternudeu? Ho calcularem.

15:58 Nepal - El Nepal: la farmàcia de la selva dels Chepang
tancar

El Nepal: la farmàcia de la selva dels Chepang

Els Chepang són els habitants originals del Nepal. Aquesta ètnia, d'aproximadament 35.000 persones, habita el bosc primigeni de Mahabharat, al sud-oest del país, a una altitud d'entre 800 i 1.900 metres. Lluny de la munió d'assentaments més grans, els Chepang viuen des de fa segles en petites cabanes; els homes cacen i les dones s'encarreguen de la collita de les poques plantes que han conreat, o es limiten a recollir el que la natura els proveeixi.

16:47 Enciclopèdia breu - Abel Janszoon Tasman
16:58 Thalassa - Els homes flor / Joan Vehí, la mirada de Cadaqués
tancar

Els homes flor / Joan Vehí, la mirada de Cadaqués

Els homes flor: Els homes flor a Indonèsia, una comunitat que viu entre els manglars a prop del mar. Joan Vehí, la mirada de Cadaqués: Coneixerem en Joan Vehí, el que va ser fuster de Dalí ha fotografiat els darrers 60 anys tot el que passava a Cadaqués.

17:46 Fotografies - + info
tancar

+ info

El programa acompanya Iñaki Relanzón, un dels grans fotògrafs catalans de vida salvatge, en una excursió per fotografiar ocells a les illes Farne, al nord d'Anglaterra; un grup d'aficionats a la macrofotografia de l'Agrupació Fotogràfica de Catalunya mostra la seva passió per capturar la natura més petita; i "Fotografies" recupera la "Fauna Secreta" de Joan Fontcuberta i Pere Formiguera.

18:12 Retalls de món - Indis que curen
18:26 Km33 - Islàndia. Una terra viva i salvatge
tancar

Islàndia. Una terra viva i salvatge

L'Ignasi i la Mercè visiten Islàndia atrets per la seva naturalesa extrema i per l'ambient modern de la capital. La moda i la marxa nocturna de Reykjavík, sumades a les glaceres, els paisatges misteriosos i els banys d'aigües calentes a l'aire lliure.

19:08 Afectes sonors - Resum
tancar

Resum

Un resum dels millors moments de la primera temporada del programa "Afectes sonors", la sèrie documental, dirigida per Jordi Fàbregas i Lluís Hidalgo, que evidencia la influència de la música en la vida de les persones a partir d'uns personatges que, tot i no dedicar-s'hi de forma professional, no poden explicar la seva història sense la presència destacada de la música.

19:38 Catalunya des del mar - Catalunya des del mar
tancar

Catalunya des del mar

Vuitè dia de navegació: passeig per la façana marítima de Barcelona amb les seves platges tradicionals, resseguint tota la costa fins arribar al Garraf.

20:04 Què en sabem del menjar? - La xocolata
20:33 La meva cuina grega
20:59 La Riera - Cap. 278 L'ona no suporta en Claudi
tancar

Cap. 278 L'ona no suporta en Claudi

L'Ona no pot perdonar en Claudi i decideix anar-se'n a Mèxic, amb la seva mare. En Nil coneixerà la Jordina, una amiga de la seva germana, i es posa "en marxa". El matrimoni dels Bosch fa aigües, però tots dos ho neguen. La Mercè no acaba de pair la presència de la Laura a casa seva i no se n'amaga gens. Els Flaquer s'han reconciliat, però la fe de la Núria no acaba de tornar. I la Maribel rep una oferta de feina. Sembla interessant.

21:42 Cronos - + info
tancar

+ info

L'explosió volcànica més gran de la història de la humanitat. Som a l'any 1883, a Krakatoa, una illa situada en el rosari d'illes que actualment formen Indonèsia. Krakatoa és una illa volcànica, on no és estrany veure senyals de fum o petites erupcions de tant en tant. A la primavera de 1883, el volcà principal de l'illa va començar a expulsar fum i lava, però l'activitat no va durar gaire temps i la majoria de població es va tranquil·litzar.

22:37 Singulars - Lourdes Benería i Carmen Sarasúa, crims econòmics contra la humanitat
tancar

Lourdes Benería i Carmen Sarasúa, crims econòmics contra la humanitat

En el programa podrem escoltar dues economistes valentes, que no tenen por de demanar alt i clar un càstig judicial contra els especuladors financers que han causat l'actual crisi econòmica. Per Lourdes Benería i Carmen Sarasúa, el desgavell financer que està deixant sense casa i feina milers de famílies no està causat pel "sistema"o "els mercats".

23:21 Ànima - + info
tancar

+ info

Joves i clàssics. El Quartet Casals, una de les formacions de música de cambra més prestigioses del món, serà protagonista destacat amb la visita a plató dels germans Abel i Arnau Tomàs, violoncel·lista i violinista del grup, i ànimes de la formació. El Quartet Casals, formació resident a l'Auditori de Barcelona, i amb l'agenda plena de concerts a mig món, han estat definits en alguna ocasió com els "indies" de la música clàssica. Els demanarem perquè.

00:20 Territoris Film-Fest - Circuito off Venice
tancar

Circuito off Venice

La Mostra Internazionale de Cinema és un dels referents principals del món cinematogràfic. En paral·lel a aquest festival, i com a alternativa per als nous talents, des de fa més d'una dècada se celebra el Circuito Off Venice Internacional Short Film Festival, un certamen dedicat exclusivament als curtmetratges i pensat per donar a conèixer els creadors emergents i els treballs més innovadors.

00:48 Terres, homes, aventures - Les illes de Suècia. L'arxipèlag d'Estocolm
01:32 Extremadura des de l'aire - Amb el vent i l'aigua
01:58 Extremadura des de l'aire - Gata, un lloc de trobada
tancar

Gata, un lloc de trobada

02:23 Singulars - Lourdes Benería i Carmen Sarasúa, crims econòmics contra la humanitat
tancar

Lourdes Benería i Carmen Sarasúa, crims econòmics contra la humanitat

En el programa podrem escoltar dues economistes valentes, que no tenen por de demanar alt i clar un càstig judicial contra els especuladors financers que han causat l'actual crisi econòmica. Per Lourdes Benería i Carmen Sarasúa, el desgavell financer que està deixant sense casa i feina milers de famílies no està causat pel "sistema"o "els mercats".

03:05 Ànima - + info
tancar

+ info

Joves i clàssics. El Quartet Casals, una de les formacions de música de cambra més prestigioses del món, serà protagonista destacat amb la visita a plató dels germans Abel i Arnau Tomàs, violoncel·lista i violinista del grup, i ànimes de la formació. El Quartet Casals, formació resident a l'Auditori de Barcelona, i amb l'agenda plena de concerts a mig món, han estat definits en alguna ocasió com els "indies" de la música clàssica. Els demanarem perquè.

04:02 Mars del món - Ciutats portuàries
tancar

Ciutats portuàries

En aquest documental visitem ports de tot el món: un recorregut al port de Xangai, de 60 km de llargada, el més llarg del món. La següent parada serà a São Francisco do Sul, al Brasil, on els mariners troben sempre el que busquen.

04:47 Animals extraordinaris
05:10 En Mike el boig i en Mark - La festa dels depredadors
05:57 RITMES
05:57 Ritmes.clips - VITRUVI: El camí dels perdedors
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - S'ALBAIDA: Fandango de les mil flors
06:04 Ritmes.clips - MENAIX A TRUÀ: No hi ha ningú com tu
06:07 Ritmes.clips - MARC PARROT: La reina del meu cor
06:12 Mars del món - Ciutats portuàries
tancar

Ciutats portuàries

En aquest documental visitem ports de tot el món: un recorregut al port de Xangai, de 60 km de llargada, el més llarg del món. La següent parada serà a São Francisco do Sul, al Brasil, on els mariners troben sempre el que busquen.

06:56 Retalls de món - La cuina dels insectes
Progrmació BD ....
07:27 El xai Shaun - A fet i a xisclar
tancar

A fet i a xisclar

El granger està ben espantat perquè ha vist un ratolí voltant per la granja. Ja li ha ordenat a en Pidsley que se'n faci càrrec ell, però el ratolí, que és molt bufó, s'ha refugiat dins de la llana d'en Shaun. Els altres xais l'han convençut que l'ha de protegir de les urpes d'en Pidsley i ha començat el joc de fet i amagar... O, més aviat, fet i xisclar!

07:34 El xai Shaun - Romàntic i desesperat
tancar

Romàntic i desesperat

Avui el granger vol organitzar un sopar romàntic per una noia que li agrada molt, però té un petit problema... No sap cuinar! A més, per acabar-ho d'adobar, en Bitzer, de cambrer, és un zero a l'esquerra. Et sembla que hi poden fer alguna cosa, en Shaun i companyia? Aviat ho sabrem!

07:41 El xai Shaun - S'ha de vendre tot
tancar

S'ha de vendre tot

El granger ha muntat una paradeta a la carretera per vendre productes de la granja i hi ha deixat en Bitzer d'encarregat. Ell, que aviat se'n cansa, s'estima més anar-se'n a fer el dropo a la piscina i passa la feina a en Shaun. Ell sí que té traça a l'hora de vendre. De fet, si no l'atura algú, acabarà venent tota la granja!

07:52 Doraemon - El conseller de camins / la medalla protectora
08:15 Doraemon - Fent submarinisme per la ciutat / artefactes...
08:44 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

En Timmy es mor de ganes de conèixer en persona el seu superheroi preferit i ha demanat a en Cosmo i la Wanda que el facin sortir del còmic. El problema és que el Mentó Roig veu enemics per tot arreu i li hauran de parar els peus deixant-lo sense poders màgics. Qui farà, ara, de superheroi?! En Timmy?!

09:00 mic 3
09:00 Els cap de drap - Avui plourà molt
09:08 Pepa, la porqueta - Les golfes dels avis
09:15 Bob, el manetes - La Wendy organitza una festa
09:26 Bob, el manetes - El Llampec i la caseta del gos
09:38 Bob, el manetes - La feian importantíssima del Benny
09:48 Bob, el manetes - Carbassot, el muntador
09:58 Pingu - En Pingu fa esquí de muntanya
10:04 Pingu - En Pingu al Museu d'Art
10:09 Pingu - Avui ve l'avi
10:14 L'hora del Timmy - La bola de neu del Timmy
10:24 L'hora del Timmy - El Timmy patina
10:33 L'hora del Timmy - El trencaclosques del Timmy
10:46 Els Teletubbies - Rentem l'elefant
11:07 Els Teletubbies - Portem l'ernest a dormir
11:28 Pat i Stan - Cap. 105 Bany
11:33 El xai Shaun - Qui ha perdut el cap?
tancar

Qui ha perdut el cap?

Dos extraterrestres científics i una mica eixelebrats han abduït en Shaun i en Pidsley a la seva nau i, per error, els han canviat el cervell. Ara tornen a voltar per la granja l'un amb el cos de l'altre! Si els extraterrestres no tornen aviat a posar les coses a lloc, això pot acabar com el rosari de l'aurora!

11:40 El xai Shaun - La caseta del gos
tancar

La caseta del gos

En Bitzer està convençut que, ara que s'ha quedat sense caseta per culpa d'un accident, el granger n'hi comprarà una altra d'últim model. Però s'equivoca... I quan veu la caseta tan atrotinada que li ha construït el seu amo, decideix fer la maleta i anar-se'n de casa. Et sembla que hi pot fer alguna cosa, en Shaun, perquè s'hi repensi?!

11:47 El xai Shaun - Què passa, gos?
11:57 Tom i Jerry - El ratolí perdut
12:04 Tom i Jerry - El ratolí ve a sopar
12:11 Tom i Jerry - Es ven un ratolí
12:17 El xou de Tom i Jerry - La Ventagallina / Un corb empipador / El nebot d'en Jerry
12:43 Bugs Bunny - En Bugs i l'Elmer artista
12:51 Bugs Bunny - El conill equip
12:58 Bugs Bunny - L'hipnotitzador
13:05 Bugs Bunny - La llebre savia
13:12 Bugs Bunny - El conill tico tocat
13:23 Els pingüins de Madagascar - El senyor Tux / Sobreviure a la selva d'asfalt
tancar

El senyor Tux / Sobreviure a la selva d'asfalt

El Noi d'Amarillo i el senyor Tux, és a dir, el Recluta, tenen un compte pendent. Tenen un historial d'odi i de frustració molt llarg i avui resoldran les seves diferències en un combat brutal de... minigolf?! Te'l perdràs?! Més tard, el Recluta, per superar una prova d'ascens, s'haurà d'enfrontar a la bèstia més temible de la selva d'asfalt: el bus del Cementiri Vuit.

13:48 Els pingüins de Madagascar - La bondat recompensada / L'ós rentador de l'antifaç
tancar

La bondat recompensada / L'ós rentador de l'antifaç

A contracor, en Rico ha acabat regalant la seva nina a una nena. El Recluta li ha assegurat que quan fas una bona obra, a canvi sempre tens una recompensa. Com ara que et capturi l'Agent X?! Més tard, els pingüins capturaran un ós rentador que es dedicava a robar el menjar dels animals del zoo. Pot ser que ho fes per donar-lo als animals del parc que passen gana?!

14:15 Superveterinaris - + info
tancar

+ info

9. Jocs amb el gos S'ensenya a jugar amb el gos, com el joc de buscar la joguina o el menjar, o el joc d'amagar-nos i que el gos ens busqui. També es responen diverses preguntes: És bo jugar a pilota? Un altre joc, quin pot ser?

14:29 Els Dalton - EL nadal dels Dalton
14:37 Els Dalton - La ratxa de mala sort
14:44 Minúscul - Cap. 51 Eruga de ciutat, papallona de camp
tancar

Cap. 51 Eruga de ciutat, papallona de camp

Avui coneixerem una eruga molt menuda que està tipa de la vida tan atrafegada de la ciutat. Sort que té clar que la millor solució és pujar a l'autobús i anar-se'n a viure al camp. S'hi està molt més tranquil i les activitats que s'hi fan són ben diferents... Aviat, fins i tot ella serà ben diferent. Saps en què es convertirà...?!

14:55 Un drama total d'illa - Els caçadors de cérvols
tancar

Els caçadors de cérvols

Avui arriba el repte més extrem i impactant que s'hagi vist fins ara! Un repte de supervivència, amb caçadors i caçats! Per cert, no et perdis la lluita a mort pel lideratge entre les femelles dels Gòfers! Avui la Leshawna, la Lindsay i la Beth s'ataquen entre elles! Els Gòfers continuen tenint les de perdre. Es poden refer, o ja està segellat, el seu destí?! Aviat ho sabrem!

15:16 Un drama total d'illa - Si no aguantes la pressió
tancar

Si no aguantes la pressió

Avui els campistes posaran a prova les seves ments, el treball en equip i les habilitats a la cuina. Hauran de fer un àpat de tres plats i el serviran a en Chris perquè el jutgi. Els guanyadors tindran una recompensa; els perdedors, enviaran algú a casa. Per trencar la ratxa de derrotes, la Heather assumirà el lideratge del seu equip. Avui n'hi haurà per llepar-se'n els dits!

15:36 Pat i Stan - Cap. 106 Malabarismes
15:41 Doraemon - La caixa de dibuixos animats / El fermail per canviar d'idea
16:03 Doraemon - El micròfon de control remot / El diari del somni premonitori
16:24 Pat i Stan - Cap. 107 Escalada
16:28 Els barrufets - El senyor de l'ided
16:52 Els barrufets - La recepta del quisso / La inspiració del barru...
17:16 mic 3
17:16 Bob, el manetes - L'ajudant del senyor Bonvent
17:28 Chiro
17:38 La Lua i el món - Quan diuen que estic a la lluna...
tancar

Quan diuen que estic a la lluna...

Avui la Lua no fa ni cas del que li diuen el pare i la mare. Ells diuen que està a la lluna, però potser és que no els sent!

17:41 La Lua i el món - Demi l'estrella de...
17:47 mic 3
17:47 L'hora del Timmy - El titella del Timmy
18:02 Una mà de contes - La gran cursa
tancar

La gran cursa

T'imagines una cursa entre una tortuga, amb les potes curtetes, i una àgil i ràpida llebre? El resultat de la competició sembla clar, oi? Però, a vegades, et pots emportar una gran sorpresa. Això li va passar a la llebre, que segura de la seva superioritat...

18:15 La Betty atòmica - Els testos s'assemblen a les olles / El planeta pudent
tancar

Els testos s'assemblen a les olles / El planeta pudent

En Màximus ha ajudat a fugir de la presó el seu pare, el lladre felí Màximus Sènior, que de seguida ha reunit els seus nois per tornar a fer de les seves. Serà capaç la Betty d'aturar el pare i el fill més malvats de la galàxia? Més tard, la Betty haurà de parar els peus al Senyor Orus, un sonat que està enviant residus tòxics per tota la galàxia!

18:41 Marsupilami - El Marsupilami va de creuer
tancar

El Marsupilami va de creuer

En Bibu s'ha allunyat de la família i ha acabat amb uns turistes en un creuer pel riu. El Marsupilami, evidentment, l'ha anat a rescatar, però no ha pogut resistir les temptacions que hi ha al iot: banquets, piscines, música... Que comenci la festa!

19:04 Marsupilami - El Marsupilami puja al ring
tancar

El Marsupilami puja al ring

En Pepe està desesperat. Si els seus lluitadors no guanyen aviat algun combat, haurà de llançar la tovallola. Durant uns entrenaments a la selva, coneix el Marsupilami i, meravellat amb les seves habilitats, el convenç perquè s'enfronti amb l'Angelo, un lluitador negre molt perillós.

19:30 Info k
19:46 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

En Shaggy i l'Scooby-Doo han pogut interceptar en Kevin, un virus informàtic d'intel·ligència artificial, abans que el doctor Phibes l'hagi pogut fer servir per infectar el sistema de defensa del país. L'única pega és que ara el virus s'ha apoderat del sistema informàtic la casa intel·ligent dels nostres herois... i té la intenció d'apoderar-se de tot el planeta!

20:13 Els pingüins de Madagascar - La llúdria es torna rara / Operació res-gat
tancar

La llúdria es torna rara / Operació res-gat

Quan els pingüins han decidit endur-se la Marlene de missió a l'exterior del zoo, poc es pensaven que la llibertat la faria tornar tan boja! Ara tenen una altra missió: rescatar-la abans no sigui massa tard! Més tard, serà en Max, el gat, el que necessitarà la col·laboració dels pingüins. I és que els de Control d'Animals li vénen al darrere!

20:40 Tom i Jerry - El gatet enginyós
20:47 Tom i Jerry - Guerra ultramoderna
20:53 Tom i Jerry - El ratolí invisible
20:59 Tom i Jerry - El vell ballarí d'en tom
21:06 El xou de Tom i Jerry - No és cap pícnic / Peus grossos / La gran carrera de lanxes
06:01 mic 3
06:01 La ciutat dels poppets - Poppetsween!
06:13 Megaminimals - Digueu hola a en Sam!
06:19 Tork - El sospitós
06:26 Tork - L'aniversari
06:34 La legió de superherois - + info
tancar

+ info

El Superman i la Fantasma, que han anat a animar el Llampec a l'edició 343 dels Jocs Intergalàctics, han descobert un altre dels plans sinistres dels Cinc Fatals. Però és impossible evacuar tota la gent de l'estadi Olympus 12! Els hauran d'aturar ells sols! Per cert, ni t'ho imagines, quin és el principal rival del Llampec! Ell el coneix molt bé!

06:59 Els barrufets - L'ultim encanteri del gran barrufet
Progrmació BD ....
21:30 One piece - Victòria! La pluja torna a Alabasta
21:56 Chuck - Cap. 13 En Chuck contra el marlí
tancar

Cap. 13 En Chuck contra el marlí

El capità Awesome demana la mà d'Ellie a en Chuck i l'insisteix perquè guardi ell l'anell fins que ho tingui tot a punt. En Chuck desa l'anell a la seva taquilla de Buy More i quan hi torna el dia següent veu que algú ha entrat a robar a la botiga i s'ho ha endut tot. Simultàniament, en Casey i la Sarah descobreixen que la CIA els ha estat espiant per tal de descobrir "la intersecció". La identitat i la vida de Chuck estan en perill, o sigui que l'Agència de Seguretat Nacional hi intervé. Perdrà en Chuck la família i els amics?

22:42 Pel·lícula - Joc assassí
tancar

Joc assassí

Un agent de l'FBI, cansat de l'estressant vida que porta, decideix retirar-se i marxa a viure a Chicago. Allí es troba amb un psicòpata perillós a qui havia perseguit temps enrere. Ara, l'assassí li envia pistes sobre les seves futures víctimes i l'exagent haurà de trobar-les per poder salvar-les.

00:16 Els informàtics - El sopar
tancar

El sopar

Jen s'ha enamorat i decideix organitzar un sopar amb el seu nou xicot, Peter, i sis amics seus solters. Però quan els tres convidats masculins es fan enrere endesapunten a l'últim moment, Jen té un dilema: o ho deixa córrer o convida Moss, Roy i Richmond per substituir-los.

00:39 Traveler - Cap. 1 Pilot
tancar

Cap. 1 Pilot

Després de ser inseparables els últims dos anys, Jay Burchell (MATTHEW BOMER), Tyler Fog (LOGAN MARSHALL-GREEN) i Will Traveler (AARON STANDFORD), que s'han acabat de llicenciar, emprenen un viatge per carretera cap a Nova York. En un dels museus d'art més antics de la ciutat una broma innocent ho capgira tot. Jay i Tyler es corden els patins i fan una cursa per dins i per fora del museu; després van a retrobar-se amb Will, però just abans explota l'edifici. Jay i Tyler sobreviuen, però són inculpats d'atac terrorista. És llavors quan s'adonen que probablement el seu "amic" Will els ha parat un parany. Com que no poden trobar-ne cap rastre ni cap prova que demostri que existeix, Jay i Tyler s'han d'escapar de la ciutat. Mentre l'FBI els busca per terrorisme, els dos amics, que ara depenen només l'un de l'altre, hauran de respondre dues preguntes per demostrar la seva innocència: qui és Will Traveler? I per què els ha fet això? Jay i Tyler busquen pistes en el present i en el passat i de mica en mica van destapant una conspiració on amics seus i membres de la seva família hi estan implicats. I això posa en dubte la mateixa naturalesa de la democràcia nord-americana. L'actriu de sèries PASCALE HUTTON representa la nòvia d'en Jay, Kimberly Doherty; VIOLA DAVIS, també actriu de sèries, fa d'agent Jan Marlow i, finalmen,t l'actor de sèries STEVEN CULP és el nou cap Fred Chambers. Escrit per: David DiGilio Dirigit per: David Nutter

01:22 One piece - Victòria! La pluja torna a Alabasta
01:47 Eureka seven (v.o.s.)
02:11 Eureka seven (v.o.s.)
02:41 Waterloo Road - Cap. 35
03:39 Comedy Inc.
04:03 Lo Cartanyà - Xanghai
tancar

Xanghai

La Tilda enreda el Cartanyà per fer de cangur de la seva nebodeta mentre ella aprofita per anar a un sopar romàntic amb el Bardagí. La colla del Cafè de l'Amargura prepara la clàssica sortida dels divendres a la nit a la discoteca "Xangai". L'Anselmo pren el lideratge de la marxa davant l'absència inesperada del Cartanyà, que, estranyament, està fent de cangur.

04:34 Lo Cartanyà - Paris
tancar

Paris

El Vicenç Cartanyà s'ha enamorat de la Laura, una noia de Barcelona que li confessa que ha tingut múltiples relacions sexuals. El Cartanyà no ho encaixa gaire bé i ho encaixa pitjor quan descobreix que la Laura i el Bardagí es coneixen. El Miquel, el pare del Cartanyà, intenta preparar un suquet, però la Maria l'atabala constantment.

05:04 Comedy Inc.
05:27 Imp - Educació
05:29 Imp - L'instrument
05:30 Imp - Senderisme
05:32 Imp - Llamps
05:33 Imp - La Flama eterna
05:34 Imp - Luxe
05:36 One piece - Victòria! La pluja torna a Alabasta