Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
09:00 Signes dels temps - 1 de maig: Església i món obrer
tancar

1 de maig: Església i món obrer

Si a finals del s. XIX els obrers eren els que treballaven a la fàbrica, avui són obrers tots aquells que depenen d'un sou per a viure. La crisi ha posat sobre la taula el drama que pateixen les famílies quan aquest sou desapareix. En aquest context, l'Església treballa per defensar els drets dels treballadors i anunciar l'Evangeli en el context laboral. "Signes dels temps" entrevista Pepe Rodado, director del Secretariat Interdiocesà de Pastoral Obrera de Catalunya.

09:47 Planetari
09:47 Megamàquines - Megamàquines per aire
tancar

Megamàquines per aire

El port de Rotterdam és un dels més grans del món. Rotterdam és al mateix temps un port i un gran centre de distribució. Aquí, la rapidesa representa diners... i també perills. Les grues del port descarreguen els contenidors a unes velocitats increïbles.

10:44 Exploradors d'avui - L'amant de la lava
11:16 Els jocs de l'Amazònia - Els jocs de l'Amazònia
tancar

Els jocs de l'Amazònia

Al Brasil, cada any s'encén la flama olímpica per anunciar la inauguració dels Jocs de la Gent Indígena, els Jocs de l'Amazones. Aquesta vegada, l'esdeveniment té lloc a Porto Seguro i compta amb la participació de 800 atletes de 30 grups indígenes diferents que competeixen en esports tradicionals com ara llançament de javelina, tir amb arc i competició de piragua.

12:07 Les costes d'Europa des del cel
12:21 Casal Rock - + info
tancar

+ info

L'any passat ¿Casal Rock¿ va revolucionar les vides de 25 avis i àvies de més de 70 anys que es van apuntar al repte de defensar un repertori de rock de veritat. Després de l'èxit de la primera temporada i de l'experiència, tant professional com humana, que va suposar el programa, ¿Casal Rock¿ torna amb les mateixes ganes de viure i veure un repte musical i vital. I torna amb eufòria.

13:13 Crackòvia - Cap. 65
tancar

Cap. 65

Avui una estrena: l'himne de la remuntada contra l'Inter. Pichi recorda la seva nit màgica amb un videoclip de la cançó "Göteborg". Guardiola busca maneres de concentrar els seus jugadors per jugar contra el Xerez. Guti i Cristiano es troben per veure l'Inter-Barça. Mourinho prepara la seva arribada al Bernabéu. Núñez visita Iniesta per animar-lo. Sandro i Laporta firmen llibres per Sant Jordi i Tomàs Guasch s'enfronta amb el seu personatge a "l'Un contra un".

13:46 Polònia - + info
tancar

+ info

En aquesta edició, Alícia Sánchez-Camacho i Xavier Garcia Albiol parlaran de seguretat i delinqüència. Mentrestant, el programa seguirà les aventures de Bob l'Estatut, que visitarà el president Zapatero a la recerca d'explicacions. I Artur Mas (Bruno Oro) aprendrà a conviure amb el seu nou escriptor de la guarda: Pilar Rahola . D'altra banda, es descobriran les noves mesures de protocol i seguretat que caldrà seguir a la casa reial.

14:16 Tot un món - Dret a decidir
tancar

Dret a decidir

Denise Vieira, originària del Brasil, va arribar a Manresa fa 13 anys i forma part de l'Associació Veu Pròpia, una entitat de nous catalans que han adoptat la llengua catalana i la fan servir a diari. L'entitat ha donat suport a la plataforma Manresa Decideix. Denise va ser la responsable del vot anticipat a domicili a la consulta sobre la independència que es va celebrar a la capital del Bages el diumenge passat i assegura que, com ella, molts immigrants s'hi han implicat. La portaveu de Veu Pròpia explica que quan va arribar no coneixia la realitat de Catalunya, però apunta que, un cop integrada, va decidir participar en la consulta perquè aspira, un dia, a tenir la nacionalitat catalana. Denise considera que les eleccions del 25-A van ser justes, ja que, per ella, tenir la nacionalitat espanyola o del seu país originari no és rellevant, ja que és de l'opinió que si vius a Catalunya tens dret a dir-hi la teva.

14:30 Telenotícies migdia
15:41 APM? Extra - + info
tancar

+ info

El programa d'humor de TV3 "APM? Extra" recull les millors bufetades que s'han vist mai a la televisió. Una llista en què no falten els cops més ridículs i impactants. El programa també farà la seva particular visió de l'actualitat, en el "Deformatiu". Amb la promo de la pel·lícula "Dante's Peak", demostrarà com la realitat supera la ficció. També farà un homenatge a La Setmana de TV3, que està dedicada a l'aprofitament del temps. No hi faltaran les seccions habituals: el "Cinquè Mil·lenni", on surt un home que el millor amic que té és un gall; o el "Fakebook", que en aquesta ocasió està dedicat al periodista esportiu Manolo Lama. Un espai de 35 minuts, sense pauses publicitàries, amb els moments televisius més divertits de la setmana i amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?"

16:24 Tarda de cine - Un bon any
tancar

Un bon any

Max Skinner és un home de negocis d'èxit de Londres que devora els seus competidors per mirar de liderar el mercat europeu. La seva filosofia és guanyar per damunt de cap altra cosa a la vida. Però un dia rep la notícia que el seu oncle Henry, l'únic parent que li queda, ha mort.

18:24 Supernanny - La família Nitti
tancar

La família Nitti

Darren, de 10 anys, Matthew, de 8, Devin, de 6 i Jared, de 4, són tan violents que es deixen marques i cicatrius entre ells i a la mare, Lisa. Ella no sap com posar drets els nens sense recórrer sempre a l'enuig i les amenaces de trucar John, el seu xicot, que per domesticar les quatre feres els intimida. Els menjars, els viatges en cotxe i l'hora d'anar a dormir són tragèdies constants.

19:18 Caminant entre dinosaures: L'urpa gegant - Caminant entre dinosaures: L'urpa gegant
tancar

Caminant entre dinosaures: L'urpa gegant

Dels creadors de les innovadores "Caminant entre dinosaures" i "Caminant entre bèsties" arriba aquest especial de "Caminant entre dinosaures", que ens transporta a la Mongòlia Mesozoica per resoldre un dels misteris eterns de la història: la recerca del propietari de les urpes gegants.

19:53 Export.cat - Cap. 9 Arròs
tancar

Cap. 9 Arròs

A la riba del Sena, el prestigiós xef Alberto Herráiz ens explica com amb el seu periple arreu del món a la recerca dels millors productes gastronòmics per als seus plats va trobar un punt d'inflexió molt a prop de l'Ebre, concretament quan va tastar els arrossos conreats pel Joan Trias. Amb ell i amb Arturo Gaya, líder i ànima de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, redescobrim el delta de l'Ebre, la seva gent i la seva tradició.

20:21 El Gran Dictat
21:00 Telenotícies vespre
21:51 Banda Ampla - I ara, el temps
tancar

I ara, el temps

TV3 dedica una setmana al valor del temps i el Banda Ampla s'afegeix a aquest esdeveniment debatint com fer ser servir el nostre temps a la feina o com influeix el nostre temps laboral en la resta del nostre temps. El proper Banda Ampla tractarà també de si aprofitem prou bé el temps que passem treballant i què hauríem de canviar per fer una distribució més equitativa de les hores que passem al lloc de feina respecte a les que passem a casa o a la resta de llocs.

22:00 Banda Ampla - La veu de l'amo
tancar

La veu de l'amo

Com vivim el temps dedicat a la feina? Quin lloc ocupa la feina en la nostra vida quotidiana? Treballar és essencial per a la salut física i mental; per tant, no tenir feina es garantia de patiment. Però el treball també pot fer emmalaltir. La crisi ha fragilitzat tothom; ha fet augmentar la por i el silenci. No és un luxe, doncs, en època de reestructuracions, parlar dels símptomes que ens poden fer detectar que la nostra feina és una font de dolor.

23:24 Banda Ampla - I ara, el temps
tancar

I ara, el temps

TV3 dedica una setmana al valor del temps i el Banda Ampla s'afegeix a aquest esdeveniment debatint com fer ser servir el nostre temps a la feina o com influeix el nostre temps laboral en la resta del nostre temps. El proper Banda Ampla tractarà també de si aprofitem prou bé el temps que passem treballant i què hauríem de canviar per fer una distribució més equitativa de les hores que passem al lloc de feina respecte a les que passem a casa o a la resta de llocs.

00:32 Parlament - + info
tancar

+ info

L'acord Montilla-Mas per demanar des del Parlament de Catalunya la reforma del Tribunal Constitucional ha centrat la setmana parlamentària. Dijous es repetia, una vegada més, la majoria que el 30 de setembre del 2005 havia donat forma a l'Estatut. El PP i el grup Mixt es quedaven sols contra la llei de lleis de Catalunya. Esquerra Republicana hi votava a favor, però no firmava la proposta de resolució. Una resolució que arribarà al Senat i que denuncia la incompetència del Tribunal que, després de quatre anys i cinc intents fallits, encara no ha dictat sentència. Més enllà de la resolució sobre el Constitucional, aquesta setmana, el Parlament també ha donat llum verda a la Llei d'acollida a les persones immigrades i retornades a Catalunya. La llei, que busca promoure l'autonomia dels nouvinguts, crea un servei per a la primera etapa d'arribada, que inclou formació bàsica en el model de societat catalana, en el mercat de treball, en els drets i deures dels ciutadans i en el català. La ratificació del decret pel qual es va nomenar Enric Marín nou president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha estat un altre dels temes que els diputats han resolt aquesta setmana. No sense crítiques i polèmica, això sí. L'oposició va demanar la destitució de Marín i la posada en marxa del procés d'elecció d'un de nou, a més de la derogació del decret. En la segona part del programa, l'espai "L'entrevista" presenta el perfil personal i polític del diputat del grup d'Esquerra Republicana de Catalunya Sergi de los Ríos. I, pel que fa al reportatge, analitzem les preocupants xifres de l'atur i la crisi, que marquen un altre any la diada del Primer de Maig.

00:55 Pel·lícula - Mare Teresa
tancar

Mare Teresa

Calcuta, 1950. Una ciutat caòtica i plena de gent desgraciada, malalts i pobres que, sense esperança de sobreviure, vagaregen pel carrer. El pare Sullivan arriba a Calcuta enviat pel Vaticà per recollir informació sobre la Mare Teresa, una monja que ha demanat la creació d'una nova congregació.

02:43 Dawson's creek - Pilot
tancar

Pilot

A punt de començar l'institut, Josephine "Joey" Potter, de 15 anys, suggereix al seu amic de la infància Dawson Leery que a causa de la seva incipient sexualitat serà millor que deixin de dormir junts. Dawson, un aspirant a cineasta que venera Steven Spielberg, s'hi oposa. Joey està d'acord amb què segueixin sent amics passi el que passi.

03:28 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Planeta viu - El mar obert
07:56 Euskal Herria: la mirada màgica - Natura salvatge
tancar

Natura salvatge

La natura és un dels grans patrimonis del País Basc i la geografia basca té una gamma molt rica de grans superfícies naturals: valls, cims, boscos, planes desèrtiques, paisatges costaners, etc. En aquest episodi coneixem més a fons diverses àrees naturals del País Basc.

08:24 Clàssica - Brahms i Beethoven al Palau
09:14 Rodasons - Pep Gimeno "Botifarra" (4a. part)
tancar

Pep Gimeno "Botifarra" (4a. part)

La inauguració del XXIII Festival Tradicionàrius de Barcelona, que va tenir lloc el 15 de gener, va anar a càrrec de Pep Gimeno "Botifarra" i la seva rondalla. El "cantaor" de Xàtiva va presentar al CAT el seu segon disc, "Te'n cantaré més de mil" (Temps Record, 2009), tot i que també va interpretar temes del primer, "Si em pose a cantar cançons", del qual ha venut més de 10.000 còpies, tot un rècord en l'àmbit del folk dels Països Catalans.

09:38 Nydia - + info
tancar

+ info

La dansa de la mort de Verges vista per Eloi Ysàs & La cerimònia de la llum amb Lídia Pujol El jove realitzador Eloi Ysàs ens ofereix la seva vivència personal de la dansa de la mort de Verges d'enguany. Els assajos, la dansa, el sentit, amb les intervencions de l'especialista Francesc Masip. La cerimònia de la llum és un convit a participar de la bellesa amb cançons de la mediterrània. Lídia Pujol encapçala aquest magnífic projecte de Jesús Montané i Elisabet Arana que es va presentar fa uns dies a l'església parroquial de Sant Llorenç de Morunys. Novetats i l'agenda d'actes que no et pots perdre. NYDIA: música i dansa.

10:04 RITMES
10:04 Ritmes cat - Fira Música al carrer Vila-Seca
tancar

Fira Música al carrer Vila-Seca

El programa d'avui us presenta artistes que formen part del cartell de la Fira de Música al Carrer de Vila-Seca (7-9 maig)

10:35 Parlament - + info
tancar

+ info

L'acord Montilla-Mas per demanar des del Parlament de Catalunya la reforma del Tribunal Constitucional ha centrat la setmana parlamentària. Dijous es repetia, una vegada més, la majoria que el 30 de setembre del 2005 havia donat forma a l'Estatut. El PP i el grup Mixt es quedaven sols contra la llei de lleis de Catalunya. Esquerra Republicana hi votava a favor, però no firmava la proposta de resolució. Una resolució que arribarà al Senat i que denuncia la incompetència del Tribunal que, després de quatre anys i cinc intents fallits, encara no ha dictat sentència. Més enllà de la resolució sobre el Constitucional, aquesta setmana, el Parlament també ha donat llum verda a la Llei d'acollida a les persones immigrades i retornades a Catalunya. La llei, que busca promoure l'autonomia dels nouvinguts, crea un servei per a la primera etapa d'arribada, que inclou formació bàsica en el model de societat catalana, en el mercat de treball, en els drets i deures dels ciutadans i en el català. La ratificació del decret pel qual es va nomenar Enric Marín nou president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha estat un altre dels temes que els diputats han resolt aquesta setmana. No sense crítiques i polèmica, això sí. L'oposició va demanar la destitució de Marín i la posada en marxa del procés d'elecció d'un de nou, a més de la derogació del decret. En la segona part del programa, l'espai "L'entrevista" presenta el perfil personal i polític del diputat del grup d'Esquerra Republicana de Catalunya Sergi de los Ríos. I, pel que fa al reportatge, analitzem les preocupants xifres de l'atur i la crisi, que marquen un altre any la diada del Primer de Maig.

10:59 Missa conventual de Montserrat
12:20 TR3S C
12:30 Handbol - Handbol: tornada de les semis de la Recopa Fraikin BM Granollers - Steaua Bucarest
13:13 Handbol - La Cursa
13:16 Handbol - Laia Sanz
13:22 Handbol - Handbol: tornada de les semis de la Recopa Fraikin BM Granollers - Steaua Bucarest
14:10 Futbol femení - Futbol femení: final anada de la Lliga femenina entre Rayo Vallecano - R. C. D. Espanyol
15:48 Automobilisme - Automobilisme: World Series Spa-Francorchamp (Bèlgica)
16:40 Esport Club
16:57 Futbol - U. E. Sant Andreu - Vila Joiosa C. F.
17:55 Futbol - Handbol 100 x 100
18:06 Futbol - U. E. Sant Andreu - Vila Joiosa C. F.
19:00 Gol a gol - Gol a gol
19:38 Zona zàping
20:00 Motor a fons
20:35 KM 0 - Km 0
21:01 NBA.CAT - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana, "NBA.cat" dedicarà el programa, de manera pràcticament exclusiva, als "play-off". A banda d'oferir les millors imatges de tots els partits de la primera ronda, oferirà dos reportatges en què les estrelles de la Lliga explicaran què significa jugar el "play-off" i com es juga sota la pressió inequívoca d'haver de guanyar.

21:30 Hat trick Espanyol
22:02 Hat trick Barça
23:04 Hat trick Total - Hat trick Total
23:47 Champions Magazin - Champions Magazín
00:11 Motor a fons
00:41 Bàsquet - C. B. Múrcia - Regal F. C. Barcelona
02:02 Handbol - Handbol: tornada de les semis de la Recopa Fraikin BM Granollers - Steaua Bucarest
03:29 World sport - World Sport
03:53 Angola: saudades d'aquell que t'estima - Angola: saudades d'aquell que t'estima
tancar

Angola: saudades d'aquell que t'estima

Per primera vegada a la seva història, Angola està experimentant la llibertat. Després de vint-i-set anys de guerra aquesta antiga colònia portuguesa plena de contrastos ha aconseguit disfrutar des d'en fa més de tres d'un període seguit de pau. Aquest és un motiu de celebració important per als angolesos. No obstant, la gent exhausta per tants anys de guerra, no veu encara massa clares les esperances d'un canvi veritable.

04:53 Curiositats del món animal - La bumslang
04:58 Curiositats del món animal - La cobra
05:04 RITMES
05:04 Ritmes concert - Joan Miquel Oliver
tancar

Joan Miquel Oliver

El mallorquí Joan Miquel Oliver, alma mater dels Antònia Font, és un artista que necessita donar sortida al seu univers creatiu de maneres diverses. Músic i escriptor, aquest esperit inquiet ha enregistrat dos discos i algunes cançons en format single, un llibre de poemes (Odissea trenta mil) i una novel·la (El misteri de l'amor).

05:43 Ritmes.clips
05:53 L'Ànima del 33 - Mónica - What Ever Will Be
06:01 RITMES
06:01 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen.

06:36 Planeta Terra
06:36 Naturalesa fantàstica - Els elefants i els homes: una aliança per a tota la vida - Birmània: Elefant
Progrmació BD ....
07:20 Rovelló - Dues famílies per a un sol gos
tancar

Dues famílies per a un sol gos

La tia Nyera ha decidit provar d'aixecar l'economia del mas aprofitant el boom del turisme rural. Els primers clients que arriben de ciutat tenen alguna cosa que és familiar al Rovelló. Les sospites es dissipen quan un dia comenten que fa temps van perdre un gos per aquella zona... El Rovelló té l'oportunitat de conviure amb els seus primers amos per decidir si se'n va amb ells o es queda al mas...

07:43 Rovelló - L'heroi de Navell
tancar

L'heroi de Navell

El Rovelló troba un animaló ben estrany: un nadó. La seva feina serà protegir el nen de les bèsties salvatges... i, sobretot, del temible Gran Circus...

08:10 Les Tres Bessones - Les tres bessones i el timbaler del bruc
tancar

Les tres bessones i el timbaler del bruc

Les Bessones han anat a parar a l¿època napoleònica, on coneixen el Timbaler del Bruc i els plans que té el general Beixamel de conquerir el seu poble. Les nenes enganyaran la Bruixa Avorrida per tornar a l¿època moderna: volen anar-hi a buscar una bateria i una orquestra de rock. Amb ella, tornaran al passat per mirar d¿espantar l¿exèrcit del general Beixamel!

08:34 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la cigala i la formiga
tancar

Les tres bessones i la cigala i la formiga

Al costat d¿un toll, en una pila de totxos que sembla un poblet de la Costa Brava, hi estiuegen tota mena d¿insectes. La Bruixa hi ha enviat les Bessones, que venen gelats al bar de la Formiga. Un dia hi arriba una Cigala bohèmia que triomfa tocant la mandolina i que no ha vist ploure mai.

09:00 mic 3
09:00 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

L'Ava, quan es mira el seu reflex a l'aigua, hi veu una princesa molt maca amb una corona al cap. I és que les seves banyes semblen una corona! Tant de bo tingués la roba i les coses d'una princesa... Avui en Riko i en Teo jugaran a ser dissenyadors de moda per convertir l'Ava en la princesa més bonica que s'hagi vist mai. Els vols ajudar?!

09:10 La Franny i les sabates màgiques - Desfilada de tulipes
09:23 Pepa, la porqueta - Ve en Ricard a jugar
tancar

Ve en Ricard a jugar

En Jordi està molt content, perquè avui ha vingut en Ricard a jugar a casa. La Pepa, que s'avorria una mica, també li ha demanat a la Susanna si volia venir a jugar amb ella. Ara, el problema és que els nens i les nenes no volen jugar als mateixos jocs, i es destorben una mica. Vols dir que no hi ha cap joc que els agradi a tots?! La Pepa en sap un! Te l'imagines?!

09:37 Asha - Cap. 40 Si però no
tancar

Cap. 40 Si però no

Els components del grup musical Gana reben notícies de la discogràfica. Enregistraran el seu primer disc i els donaran suport en el llançament, però... volen canviar totalment el seu estil i que el Roc es tregui les ulleres i es tenyeixi els cabells de lila! A canvi, la discogràfica ofereix unes condicions econòmiques molt temptadores...

09:50 Asha - Cap. 41 La ciutat del supositori
tancar

Cap. 41 La ciutat del supositori

Una reconeguda cadena de notícies internacional vol emetre un reportatge en directe sobre la ciutat, mostrant-ne la cara més atractiva i glamurosa i oblidant moltes realitats dels barris i manipulant moltes dades. Els Carotes entraran en acció per interferir el reportatge i oferir al món la seva visió de la ciutat, més ajustada a la realitat...

10:02 Asha - Cap. 42 Ying i Yang
tancar

Cap. 42 Ying i Yang

El Roc i l'Asha viuen de manera oposada les seves responsabilitats. L'Asha creu que a casa en té moltes i el Roc desitjaria que la seva mare n'hi donés alguna. Per això, a escola, l'Asha no està gaire motivada per assumir-ne més i el Roc, tot el contrari, es presenta voluntari a totes les que surten. Aviat, però, les coses canviaran...

10:14 Asha - Cap. 43 Un món millor
tancar

Cap. 43 Un món millor

Avui l'Asha s'ha discutit amb tothom i, farta de tot, formula a la Sra. X el desig de viure en un món "millor", on tothom veiés les coses exactament com ella. Dit i fet! Entrarà en un joc "on-line" on podrà jugar a viure en un món com el que desitja on es compleixen els seus desitjos, però de manera massa literal...

10:30 La família del Super3
11:00 Els pingüins de Madagascar - L'agulla no mola / L'eclipsi
tancar

L'agulla no mola / L'eclipsi

El Capità, quan ha vist el veterinari amb la injecció a la mà, ha fugit corrents. Li fan pànic, les agulles! Si els seus amics no l'ajuden a superar la por, haurà d'abandonar el zoològic... per sempre! Més tard, aprofitant un eclipsi solar, en Phil i en Mason convenceran el rei Julien que els esperits del cel estan enfadats amb ell. Vols saber com reaccionarà?!

11:27 Els pingüins de Madagascar - En Mort perd el cap / Companyes
tancar

En Mort perd el cap / Companyes

En Mort, que per accident ha quedat exposat al superaig d'en Kowalski, s'ha convertit en un lèmur gegant i superforçut. Ara es venjarà de tots els que s'han aprofitat d'ell... I en Julien ja pot començar a córrer! Per cert, la Marlene està molt contenta de tenir una companya nova... fins que descobreix els costums que té, és clar... Que desagradable!

11:51 Els pingüins de Madagascar - Intercanvi de papers / L'imitador de lèmurs
tancar

Intercanvi de papers / L'imitador de lèmurs

En Roger, el cocodril, que està tip que les rates el martiritzin, ha anat a demanar ajuda als pingüins. La solució és agafar la brutalitat d'en Rico i ficar-la a dins d'en Roger amb un intercanviador de cervells, i que la natura segueixi el seu curs... Ah! I no et perdis l'imitador de lèmurs! Un robot amb una missió espacial!

12:17 Un drama total d'illa - El joc de matar
tancar

El joc de matar

Després d'haver perdut dos reptes seguits, les Perques Assassines ja no tenen gaires esperances de guanyar res. La Heather ha reforçat l'aliança amb la Lindsay i la Beth, però la Lindsay no veu clar això de no poder sortir amb membres de l'altre equip. I és que en Tyler és irresistible! El repte d'avui és el clàssic joc de matar! A esquivar pilotes!

12:43 One piece - Sanji, el cavaller en flames! Cop de peu al casament fictici!
13:06 One piece - La connexió del destí és la invisibilitat? El somni robat d'en Sanji
13:31 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - Els ninges infernals. L'equip dels servents del mal
13:53 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - El suplici d'en Kurama. Els cosmètics de la mort
14:15 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - En Bakken, destrossat. El cop de ràbia d'en Yusuke
14:41 Els pingüins de Madagascar - L'agulla no mola / L'eclipsi
tancar

L'agulla no mola / L'eclipsi

El Capità, quan ha vist el veterinari amb la injecció a la mà, ha fugit corrents. Li fan pànic, les agulles! Si els seus amics no l'ajuden a superar la por, haurà d'abandonar el zoològic... per sempre! Més tard, aprofitant un eclipsi solar, en Phil i en Mason convenceran el rei Julien que els esperits del cel estan enfadats amb ell. Vols saber com reaccionarà?!

15:03 Els pingüins de Madagascar - En Mort perd el cap / Companyes
tancar

En Mort perd el cap / Companyes

En Mort, que per accident ha quedat exposat al superaig d'en Kowalski, s'ha convertit en un lèmur gegant i superforçut. Ara es venjarà de tots els que s'han aprofitat d'ell... I en Julien ja pot començar a córrer! Per cert, la Marlene està molt contenta de tenir una companya nova... fins que descobreix els costums que té, és clar... Que desagradable!

15:24 En Leon - Cap. 20 Salt d'alçada
tancar

Cap. 20 Salt d'alçada

Els springboks són uns animals que salten molt. Però és que avui en Leon s'ha posat entre cella i cella de caçar-ne un que és el campió dels salts d'alçada! Com s'ho pot fer per atrapar-lo? Ell també ha de buscar la manera de saltar ben amunt!

15:27 En Leon - Cap. 21 Dos són companyia
tancar

Cap. 21 Dos són companyia

Un voltor que és una mica fastigós, tot s'ha de dir, està decidit a fer-se amic d'en Leon al preu que sigui. De fet, la seva intenció és substituir l'ocell que té al cap en Leon aguantant-li la cabellera. Avui li toca triar, al nostre amic... O engegar a córrer per desfer-se del voltor!

15:33 Pel·lícula - L'Scooby-Doo i els germans Boo
tancar

L'Scooby-Doo i els germans Boo

L'SCOOBY-DOO I ELS GERMANS BOO (Scooby-Doo meets the Boo brothers) A en Shaggy, l'Scooby-Doo i el petit Scrappy els espera una terrorífica aventura quan van a visitar les terres que en Shaggy ha heretat del seu oncle. S'hi trobaran una mansió embruixada amb un esgarrifós criat geperut, uns inquilins fantasmagòrics, i una fortuna en joies de la família amagades en algun lloc a la finca! Aterrits, l'Scooby i en Shaggy contracten els serveis dels Germans Boo - en Freako, l'Shreako i en Meeko -, un curiós equip d'exterminadors de fantasmes. Però seran l'Scooby, l'Scrappy i en Shaggy els que acabaran sent perseguits per tota la finca, a través de portes trampa i túnels secrets. Els enxamparan?

17:05 mic 3
17:05 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Demà és la nit de Halloween i a l'escola hi faran una festa molt especial. En Carles hi anirà disfressat de mag, però la Laia encara no s'ha acabat de decidir. Sort que aquest any en Carles, la Laia, la Júlia i en Marcel han preparat la carbassa més grossíssima i més tarongíssima que hi ha hagut mai... que en Morten acaba de destrossar! Ni disfressa, ni carbassa... Quin desastre!

17:18 Pingu - Els pares d'en Pingu no tenen temps
tancar

Els pares d'en Pingu no tenen temps

A en Pingu i a la Pinga se'ls ha espatllat l'estel i volen que els pares els ajudin a arreglar-lo. Però resulta que els pares no tenen temps. I l'avi? Potser ell els hi ajudaria...

17:25 El xou del Pingu
17:29 Pingu - El regal d'en Pingu
tancar

El regal d'en Pingu

Avui en Pingu vol fer un regal d'aniversari a l'avi. La Pinga, però, s'ha presentat amb un regal molt més gran que el seu. En Pingu no pot pas ser menys, i ha tingut una idea genial per fer que el seu regal sigui gran com el de la seva germaneta.

17:42 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
18:08 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
18:34 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
18:59 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
19:28 L'abella Maia - Cap. 43 La maia dóna un cop de mà als tèrmits
tancar

Cap. 43 La maia dóna un cop de mà als tèrmits

La Maia ha arribat just a temps per salvar una abella que ha capturat una formiga lleó dins del seu cau. Ara només ha de trobar algú que l'ajudi a treure-la d'allà dins. El problema és que els insectes, només de sentir parlar de la formiga lleó, ja tremolen.

19:50 L'abella Maia - Cap. 44 El grill cadell que no tenia amics
tancar

Cap. 44 El grill cadell que no tenia amics

Avui la Maia i en Willi han conegut un grill que viu sota terra i que es troba molt sol. Els nostres amics li han promès que l'endemà l'aniran a veure. El que no saben és que per dues abelletes com elles, això no és gens ni mica fàcil.

20:17 L'abella Maia - Cap. 45 Ous per tot arreu
tancar

Cap. 45 Ous per tot arreu

La Maia i en Willi s'han passat tota la tarda jugant amb unes pilotes, sense saber que eren ous de mosca, de mosquit i de papallona. De cop i volta, els insectes comencen a sortir dels ous i passa una cosa espectacular. Te la perdràs?

20:40 Info K dia a dia
21:06 Els Tom i Jerry petits - El Zorrito / En Droopy dormilega / L'oreneta
06:01 mic 3
06:01 Teo - En teo juga a l'aire lliure
06:08 Teo - En Teo està malalt
06:15 La vaca Connie - El ninot de neu
tancar

El ninot de neu

La Belinda sap un joc molt divertit: descobrir com són els animals del bosc. En Patch i la Connie s'hi apunten de seguida. Els agrada molt aprendre coses dels seus amics. Però també descobriran un munt de sorpreses d'ells mateixos, com ara perquè serveixen les seves cues.

06:22 La vaca Connie - El llop
tancar

El llop

En Dodger, el gat, ha convençut en Patch que està molt gras per enredar-lo perquè li doni un pastís que li havia fet l'àvia. La Connie està decidida a posar les coses a lloc. Intentarà que en Patch recuperi la confiança i, a més a més, farà escarmentar en Dodger, per dolent...

06:30 Els Fruittis - Remolatxin Mónrou
06:53 Els Fruittis - Els Fruittis al país del drac
Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Els meus nois - Cap. 6 Les cinc virtuts
tancar

Cap. 6 Les cinc virtuts

P. J. accepta, a contracor, conèixer la promesa de Brendan i decideix que ja ha arribat l'hora d'integrar el seu nou xicot, Hank, a la colla d'amics.

21:50 13 anys... i un dia - Cap. 2
tancar

Cap. 2

Ricard, després de fugar-se de la presó, sense voler, aprofitant le pla de fuga de Pedro, s'instal·la a casa seva, on viuen magníficament el seu fill Roger i el seu amic Google.El caràcter neuròtic de Ricard, que trenca tots els esquemes, fa que ningú suporti la seva presència. La situació es veu agreujada perquè els mossos el busquen per pròfug i es fa insostenible.

22:15 Guaita que fan ara - Guaita que fan ara
22:40 La memòria dels Cargols - El sermó de l'amor
tancar

El sermó de l'amor

En Bernat Cargol ha estudiat teologia i ha esdevingut un ambiciós jesuïta. Després de dotze anys d'absència, torna al mas per passar uns dies de repòs. La seva fanàtica intolerància topa amb els encants de l'Estranya, que continua enamorada d'ell.

23:20 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana al Cinema 3 repasem als guanyadors del Festival de Màlaga amb destacada participació de pel·lícules catalanes, farem un ampli reportatge d'Ingrid, l'última pel·lícula d'Eduard Cortés, Iron man 2, l'estrena més comercial de la setmana, una història d'una adolescent enfrontada en tot el que l'envolta "Fish tank", premi especial del jurat a Canes 2009 i la guerra dels Balcans en mans del director serbi, Goran Pascaljevik.

23:50 Pel·lícula catalana - Hot milk
tancar

Hot milk

Esther, innocent i màgica, es una noia de camp somniadora que gasta el seu temps munyint vaques en una granja perduda a les muntanyes. Ella es troba incompleta i molt distant dels seus desitjos vitals, però pas a pas i també quasi per una errada comença a tenir una nova dimensió de la seva pròpia realitat.

01:15 Just for laughs
01:35 Nova ficció - La ciutat de la sort
tancar

La ciutat de la sort

Max va arribar a Barcelona amb la sort de cara. Durant un temps, amb la sort somrient-li, la ciutat va ser seva. Els amics l'envoltaven i les dones l'estimaven. Però la sort és una amant possessiva i rancuniosa. Va donar l'esquena a en Max de forma subtada i ell no va saber reaccionar. Des de llavors, Max s'arrossega pels submons de la ciutat tractant de canviar la seva mala fortuna sense gaire èxit. Quan sembla que tot està perdut, després de l'última partida, on ha perdut fins l'últim alè d'esperança de tornar a guanyar, de recuperar-se, algú li parla de l'existència d'una carta que canvia la sort del que la posseeix. Amb la possibilitat d'una partida amb els peixos grossos, comença un recorregut per la ciutat a la recerca de la seva sort, del seu destí. Repartiment: Pep Tosar (Max), Toni Sevilla (Lucas), Miguel A. Morales (Márquez), Carles Punyet (Rubio), Josep M. Domènech (Rino), Manel Mena (Xino), Manel Solàs (cambrer), Antonio Palomo (jugador A), Vicens Sendra (barber), Eduard Cruz (client barberia), Pedro Antonio Segura (guardaespatlles Márquez) Amb la col·laboració de: Holly One Música: Toni Sigi "Chupi" i Juan Sánchez "Cuti" Muntatge: Jordi Puig Director postproducció: Xavier Cabrera Coordinadora continguts: Rosa Duque Coordinador producció: Eduard Vallès Decorador: Josep M. Botines Director fotografia: Xavier Giménez Director producció: Montserrat Bou Guió i direcció: Jaume Balagueró Productors executius: Arturo Duque i Fèlix Riera Productora delegada TVC: M. Lluïsa Farré

02:05 13 anys... i un dia - Cap. 1
tancar

Cap. 1

El Ricard (Joan Pera) i el Roger (Roger Pera) són pare i fill però, per dir-ho d'alguna manera, ja fa temps que no exerceixen. Des del dia en què en Ricard, conxorxat amb el Pedro, va fugar-se amb un furgó carregat amb 200 milions de pessetes, la relació del Roger i el seu pare ha estat més aviat una no-relació. Entre el robatori, la fugida a la República Dominicana i la presó, ja han passat 9 anys.

02:35 13 anys... i un dia - Cap. 2
tancar

Cap. 2

Ricard, després de fugar-se de la presó, sense voler, aprofitant le pla de fuga de Pedro, s'instal·la a casa seva, on viuen magníficament el seu fill Roger i el seu amic Google.El caràcter neuròtic de Ricard, que trenca tots els esquemes, fa que ningú suporti la seva presència. La situació es veu agreujada perquè els mossos el busquen per pròfug i es fa insostenible.

03:00 Guaita que fan ara - Guaita que fan ara
03:25 La memòria dels Cargols - El sermó de l'amor
tancar

El sermó de l'amor

En Bernat Cargol ha estudiat teologia i ha esdevingut un ambiciós jesuïta. Després de dotze anys d'absència, torna al mas per passar uns dies de repòs. La seva fanàtica intolerància topa amb els encants de l'Estranya, que continua enamorada d'ell.

04:05 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana al Cinema 3 repasem als guanyadors del Festival de Màlaga amb destacada participació de pel·lícules catalanes, farem un ampli reportatge d'Ingrid, l'última pel·lícula d'Eduard Cortés, Iron man 2, l'estrena més comercial de la setmana, una història d'una adolescent enfrontada en tot el que l'envolta "Fish tank", premi especial del jurat a Canes 2009 i la guerra dels Balcans en mans del director serbi, Goran Pascaljevik.

04:35 Pel·lícula catalana - Hot milk
tancar

Hot milk

Esther, innocent i màgica, es una noia de camp somniadora que gasta el seu temps munyint vaques en una granja perduda a les muntanyes. Ella es troba incompleta i molt distant dels seus desitjos vitals, però pas a pas i també quasi per una errada comença a tenir una nova dimensió de la seva pròpia realitat.