Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Automobilisme - 2a sessió entrenaments lliures G. P. de Malàisia
09:33 Planetari
09:33 Mars de vida - Islàndia entre glaciars i volcans
10:23 Els jocs de l'Amazònia - Els jocs de l'Amazònia
tancar

Els jocs de l'Amazònia

Al Brasil, cada any s'encén la flama olímpica per anunciar la inauguració dels Jocs de la Gent Indígena, els Jocs de l'Amazones. Aquesta vegada, l'esdeveniment té lloc a Porto Seguro i compta amb la participació de 800 atletes de 30 grups indígenes diferents que competeixen en esports tradicionals com ara llançament de javelina, tir amb arc i competició de piragua.

11:19 Tresors del passat - La naturalesa salvatge
11:51 El millor d'Australia - + info
tancar

+ info

El presentador de televisió Yumi Stynes experimenta la meravella natural número d'Austràlia: la selva tropical de Daintree, Patrimoni de la Humanitat. The Ghan és gairebé una tradició entre els viatgers, però Bluelist Australia infon una glopada d'aire fresc en un trajecte antic tot reivindicant la importància d'algunes de les seves parades. A més, el fundador de Lonely Planet Publications i la seva filla ens revelen els seus millors tres viatges per carretera.

12:21 Gossos d'atura - Concurs de Gossos d'atura de Torroella de Montgrí. Campionat de Campions
13:27 Dolça Catalunya - Mona de Pasqua
tancar

Mona de Pasqua

La fascinació per la xocolata és cosa de petits i grans. Però ho sabíeu, que les primeres mones no en portaven? Tot i que l'important era l'ou, ara l'escultura en xocolata ha esdevingut art. Amb la recepta del Dolça, sereu els artistes de casa vostra.

14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Mosaic 02/04/10
tancar

Mosaic 02/04/10

Treballadors de pes per trepitjar el raïm; ocells que no estan de pas; llibre: "Félix Rodríguez de la Fuente. Su vida, mensaje de futuro".

14:30 Telenotícies migdia
15:44 Caravaggio - Cap. 1
tancar

Cap. 1

Michelle Caravaggio és un nen obstinat i valent , amb un talent especial per la pintura que és obligat a treballar des de molt jovenet per tal de mantenir el seu germà petit i ajudar la mare. El pare fa temps que va morir. Per fi alliberat de l'obligació de pagar els estudis del seu germà es trasllada a Roma per ser l'artista més gran de tots els temps. Però el tractament que fa de la pintura s'oposa a les tècniques del moment. Incomprès, vaga pels carrers i cau malalt, inclús té problemes amb la llei fins que és apadrinat pel Cardenal del Monte.

17:34 Caravaggio - Cap. 2
tancar

Cap. 2

Michelle Caravaggio és un nen obstinat i valent , amb un talent especial per la pintura que és obligat a treballar des de molt jovenet per tal de mantenir el seu germà petit i ajudar la mare. El pare fa temps que va morir. Per fi alliberat de l'obligació de pagar els estudis del seu germà es trasllada a Roma per ser l'artista més gran de tots els temps. Però el tractament que fa de la pintura s'oposa a les tècniques del moment. Incomprès, vaga pels carrers i cau malalt, inclús té problemes amb la llei fins que és apadrinat pel Cardenal del Monte.

19:32 Pel·lícula - Dos penjats a Chicago
tancar

Dos penjats a Chicago

Thibault, un noble medieval francès, i la seva promesa pateixen una terrible tragèdia el mateix dia del seu casament. Desesperat, Thibault implora a un bruixot que li proporcioni una poció màgica per tornar enrere en el temps i rectificar el curs dels esdeveniments.

21:00 Telenotícies vespre
21:49 Zona zàping
22:18 La gran pel·lícula - L'últim samurai
tancar

L'últim samurai

1870. El capità Nathan Algren, un veterà de la guerra civil americana, va al Japó amb la missió d'ensenyar els japonesos com funcionen les armes que els venen els americans. La prioritat de l'emperador japonès, que vol modernitzar el seu país, és acabar amb els últims samurais. Katsumoto, l'últim líder d'aquest llinatge, captura el capità Algren, que ha resultat ferit. Durant la convalescència, Algren i Katsumoto establiran una relació que durà l'americà a aprendre el codi d'honor i les tradicions dels antics guerrers japonesos.

00:57 Pel·lícula - El perdó
tancar

El perdó

A Califòrnia, en l'època de la febre de l'or, Daniel Dillon és el rei de la petita localitat de Kingdom Come. Daniel és amo del banc, de la mina d'or i de l'hotel, i és l'amant de la dona que regenta el bordell. Però la posició de Daniel es veu amenaçada quan dues dones, mare i filla, arriben a Kingdom Come.

02:48 Pel·lícula - Adela
tancar

Adela

A Bolivia de 1945, el jove Timar arriba a la ciutat de San Jacinto per encarregar-se de "La Sacova" una empresa d'importació-exportació. S'instal·la en el Hotel Central, però San Jacinto no és una ciutat tranquil·la i en el seu cercle es produeix un doble crim.

04:26 Videoclips catalans - GUILLAMINO La vida
04:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:55 Tot un món
07:59 Planeta Terra
07:59 Quaderns d'expedició - Pacífic: quan els moais somien
08:52 Secrets de la natura - El xacal de llom negre: El carronyaire de la costa dels Esquelets
09:19 Viure a sang freda - El final d'una era
09:29 Pel·lícula - La línia recta
tancar

La línia recta

La Noèlia encara no ha fet els trenta anys. Viu en un barri perifèric de Barcelona. De nit, treballa en una gasolinera. De dia, reparteix publicitat pels portals. No té temps lliure. No té amics, ni els busca. És un personatge anònim.

11:00 RITMES
11:00 Ritmes poprock - Poprock
tancar

Poprock

El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra. En el capítol d'avui veurem a: Lou Barlow; White lies; Cass McCombs; Anímic; Alex Ubago; Pet shop boys; Hablando en plata; Andrés Calamaro; Plouen catximbres; Animal collective; Delafe y las flores azulez; Ester Andujar; Death cab for cutie; Alesha Dixon; Lily Allen.

12:01 Ritmes poprock
12:21 City folk (versió curta)
12:30 Automobilisme - 2a sessió entrenaments lliures G. P. de Malàisia
14:04 Blog Europa
14:22 L'Ànima del 33
14:27 L'Ànima del 33
14:34 Planeta Terra
14:34 Euskal Herria: la mirada màgica - El Pirineu atlàntic, la muntanya habitada
tancar

El Pirineu atlàntic, la muntanya habitada

Aquest capítol mostra la màgica línia de muntanyes que neix des del mar i s'estira al llarg del cor d'Euskal Herria, on pobles i gent han lluitat i conviscut des de temps immemorials. El recorregut s'inicia a Valcarlos i arriba fins a la desembocadura del Bidasoa, passant per Roncesvalles, Burguete, Baigorri, Elizondo, Ziga, Arrayoz, Amaiur, Urdax, Ainhoa, Zugarramurdi, Sara, Etxalar, Sunbilla, Bera de Bidasoa, Larrun i Askain.

15:04 Sobreviure a la natura - Els elefants
15:59 Els guepards: contra totes les adversitats - Els guepards: contra totes les adversitats
tancar

Els guepards: contra totes les adversitats

Els guepards que viuen al Serengeti no ho tenen gens fàcil. Les femelles han de sortir a caçar, i els cadells sovint queden exposats a la brutalitat d'altres predadors més temibles. Fins i tot els animals carronyaires poden derrotar aquests felins tan àgils, fets per córrer. Els guepards són els felins més ràpids, però també els més vulnerables.

16:52 Secrets de la natura - Les girafes de Namíbia: Rodamons del desert
17:21 Cronos - + info
tancar

+ info

Amb la presentació de: ADAM WILSON com Charles Manson i TAMARA HOPE com Linda Kasabian

18:09 Horitzons
18:09 Els últims nòmades - Els viatgers de les estepes
tancar

Els viatgers de les estepes

Com és la vida d'aquests nòmades a les estepes gelades? Des de la nevada taigà de Sibèria on viuen els Tsatan en els seus tipis i amb els seus ramats de rens, es viatja fins als Andes bolivians on viuen els Callahuayas, hereus del coneixement de l'antic imperi del Tiahuanaco. Finalment veurem els genets mongols, els Darkhad, els fills de Gengis Khan.

19:02 Concert de Cap d'any a Figueres
20:38 Champions Magazin - Champions Magazín
21:02 L'home dels lleons
21:23 L'home dels lleons
21:47 Festival màgia (memorial Li-Chang) - + info
tancar

+ info

En el marc del Teatre Zorrilla es va veure una mostra dels millors il·lusionistes actuals, presentats pel mag italià Aldo Colombini. La innovadora màgia "multimèdia" de l'alemany Timo Marc, les manipulacions de cartes i ocells del jove barceloní Charlie Mag o les aparicions i desaparicions del trio holandès Magic Unlimited són un exemple del millor il·lusionisme que es va aplegar a Badalona i que el 33 ofereix ara als seus espectadors.

22:48 Especial Pere i el llop - Pere i el llop
tancar

Pere i el llop

És un món en què un llop es menja un ànec. Però també és un món en què els infants poden trobar un valor extraordinari i atrapar el llop. La història de Prokófiev sobre el valent Pere ha ressonat profundament en moltes generacions de nens, encantats amb la seva potència i diversió. Ara, Breakthru Films i Se-ma-for Studios, en col·laboració amb la directora guanyadora d'un BAFTA Suzie Templeton i una orquestra filharmònica, porta aquest clàssic captivador i encantador a la pantalla gran.

23:17 Especial Pere i el llop - The making of Peter & the wolf
23:32 Especial Pere i el llop - A look behind the scenes documentary
23:44 El documental - La terra habitada
tancar

La terra habitada

Comença el viatge. Enrere queda una acumulació de sons i d'imatges, on les coses estan perdent el seu nom. Un tren ens porta lluny. A Mongòlia. Pel camí, rostres desconeguts, noves melodies, gestos que es confonen amb el paisatge. Trobar-se en una terra estranya, moure's amb ella. A cada pas, el nostre destí s'esvaeix i en s empeny a seguir, revelant el sentit, que sempre ha estat allà, que emergeix en el simple fet d'existir.

00:40 Concert de Cap d'any a Figueres
02:13 Cànon
02:13 Cànon Lletres - Bram Stoker
tancar

Bram Stoker

Bram Stoker, estudiós, escriptor i actor, va néixer a Dublín el 1847. Entusiasta de la literatura romàntica, Stoker va mantenir correspondència amb Walt Whitman i va ser amic d'Oscar Wilde. Un treball monòton li va proporcionar la inspiració necessària per escriure obres de l'envergadura de Dràcula (1897) i nombroses col·leccions d'històries curtes de terror.

02:58 Festival màgia (memorial Li-Chang) - + info
tancar

+ info

En el marc del Teatre Zorrilla es va veure una mostra dels millors il·lusionistes actuals, presentats pel mag italià Aldo Colombini. La innovadora màgia "multimèdia" de l'alemany Timo Marc, les manipulacions de cartes i ocells del jove barceloní Charlie Mag o les aparicions i desaparicions del trio holandès Magic Unlimited són un exemple del millor il·lusionisme que es va aplegar a Badalona i que el 33 ofereix ara als seus espectadors.

03:58 El documental - La terra habitada
tancar

La terra habitada

Comença el viatge. Enrere queda una acumulació de sons i d'imatges, on les coses estan perdent el seu nom. Un tren ens porta lluny. A Mongòlia. Pel camí, rostres desconeguts, noves melodies, gestos que es confonen amb el paisatge. Trobar-se en una terra estranya, moure's amb ella. A cada pas, el nostre destí s'esvaeix i en s empeny a seguir, revelant el sentit, que sempre ha estat allà, que emergeix en el simple fet d'existir.

04:53 Euskal Herria: la mirada màgica - Sant Sebastià, la ciutat del mar
tancar

Sant Sebastià, la ciutat del mar

Es recorre, des de l'aire, la capital guipuscoana i els seus voltants. Sant Sebastià s'obre al món a través del mar, viu la història i la intensa complicitat amb un Cantàbric que és generós, però cruel. Sant Sebastià es mostra com una postal que protegeix la secular personalitat darrere un aspecte tranquil. El vol de l'helicòpter la sorprèn i revela els seus misteris, en un viatge insòlit pels últims paisatges secrets d'una ciutat universal.

05:24 Euskal Herria: la mirada màgica - El Pirineu atlàntic, la muntanya habitada
tancar

El Pirineu atlàntic, la muntanya habitada

Aquest capítol mostra la màgica línia de muntanyes que neix des del mar i s'estira al llarg del cor d'Euskal Herria, on pobles i gent han lluitat i conviscut des de temps immemorials. El recorregut s'inicia a Valcarlos i arriba fins a la desembocadura del Bidasoa, passant per Roncesvalles, Burguete, Baigorri, Elizondo, Ziga, Arrayoz, Amaiur, Urdax, Ainhoa, Zugarramurdi, Sara, Etxalar, Sunbilla, Bera de Bidasoa, Larrun i Askain.

05:52 L'Ànima del 33
05:57 RITMES
05:57 Ritmes.clips - VITRUVI: El camí dels perdedors
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - lLA PUERTA DE LOS SUEÑOS: "ENTRE NOSALTRES"
06:04 L'Ànima del 33
06:11 L'Ànima del 33
06:17 Travelogue of masterpieces
06:23 RITMES
06:23 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen. En el capítol d'avui veurem a: R.L. Burnside; Khaled, Rachid Taha i Faudel; Seu Jorge; Nour; La boina; David Byrne; Compay Segundo; Madredeua i Donovan.

06:58 Identitats - Mónica Zgustova i Bernard Anwar
Progrmació BD ....
07:00 Les Tres Bessones - Pare Noel
tancar

Pare Noel

Som als volts de Nadal. Les bessones, tot passejant, veuen el Pare Noel i li estiren la barba. No s'havien adonat que era l'Avorrida, que les castiga a conèixer el país on viu el Pare Noel.

07:24 Les Tres Bessones - Kim de l'Índia
tancar

Kim de l'Índia

L'Avorrida castiga les Bessones a seguir una aventura amb en Kim, un noi molt llest que viu a l'Índia. Amb ell aconseguiran acabar amb una xarxa d'explotadors de nens i nenes, i els faran tornar a l'escola del seu poble.

07:49 El xai Shaun - El vol dels porcs
07:56 El xai Shaun - Coses de la Shirley
08:02 El xai Shaun - Astut com una guineu
08:08 El xai Shaun - En Shaun ho soluciona
08:18 mic 3
08:18 Spirello - El primer dia del panda
08:23 Bob, el manetes - La Panxona vigila
08:33 Bob, el manetes
08:44 La Neli i en Cèsar - Cap. 52 El gran espectacle. Putxinel.lis als dits
tancar

Cap. 52 El gran espectacle. Putxinel.lis als dits

La Neli, en Cèsar i la Mina són a l'escola jugant amb putxinel·lis. La Neli té una princesa, en Cèsar un ogre i la Mina una sirena. Volen fer una obra, però no se'ls en acut cap que tingui aquests tres personatges. La solució és inventar-se'n una! Els hi ajudes?! No t'ho perdis, que avui t'ensenyaran a preparar un espectacle de putxinel·lis!

08:58 Bali - Cap. 13 El coet d'en Saixa!
tancar

Cap. 13 El coet d'en Saixa!

Trist perquè ha perdut el seu helicòpter preferit, en Bali se n'ha anat al parc amb el pare i s'ha trobat, enterrat a la sorra, un coet de joguina molt bonic. Ara ja està més content, però resulta que el coet és d'en Saixa, i és clar, l'hi hauria de tornar. En somnis, en Bali pujarà a una nau espacial on aprendrà una lliçó molt important. No t'ho perdis!

09:10 Bali - Cap. 14 Rum! Rum!
tancar

Cap. 14 Rum! Rum!

En Tito i en Bali estaven a punt de jugar a un nou videojoc de curses de cotxes, però resulta que està espatllat. En somnis, en Bali es trobarà enmig del gran premi dels Campions de Fórmula U, pilotant un cotxe... que no arranca! Aviat s'adonarà que, per arreglar les coses, no es pot tenir pressa. Potser la lliçó també li servirà per arreglar el videojoc! No t'ho perdis!

09:22 Bali - Cap. 15 L'hortet de l'avi!
tancar

Cap. 15 L'hortet de l'avi!

Avui en Bali està molt content perquè anirà a l'hortet de l'avi i segur que podrà recollir uns quants gira-sols per regalar-los a la mare. Són les seves flors preferides! La pega és que ara no és època de gira-sols... Decebut, en Bali entrarà en un dels seus somnis per aprendre que amb les plantes cal tenir molta paciència... I si li regala un dibuix de gira-sols?!

09:37 Doraemon - El te camaleó / L'equip dels ninges
10:05 Doraemon - L'esprai per fer de trampolí / El cèrcol per amorosir
10:29 El meu amic gegant - Cap. 17 El dilema
tancar

Cap. 17 El dilema

En Linus s'ha apuntat a una cursa de jetboard, sabent que el que la guanyi anirà al cine amb la Jenny. Avui és el seu dia! La pega és que l'Iris ha interceptat un S.O.S. d'un grudj que s'ha quedat atrapat en un camp gravitatori. Si no l'ajuden, l'oxigen de la Terra el podria fer tornar boig. Quin dilema! En Linus no té gens clar què ha de fer...

10:42 El meu amic gegant - Cap. 18 La meva millor enemiga
tancar

Cap. 18 La meva millor enemiga

L'agent Chase per fi ha descobert la identitat secreta d'en Boom. Just després, però, s'ha donat un cop al cap i ho ha oblidat tot. No sap ni qui és! Fins i tot s'ha unit als nostres herois per combatre l'SDC! Convençuda que és la tieta de l'Iris, la Wanda, es convertirà en un dels seus millors aliats. El que encara no sabem és què passarà quan recuperi la memòria...

10:54 El meu amic gegant - Cap. 19 El formidable Wormby
tancar

Cap. 19 El formidable Wormby

Avui tot són malentesos. En Linus i l'Iris no es volen ni veure. En Cornell, en canvi, s'ha convertit en un dels seus millors amics. Fins i tot la Chase sembla que es vulgui lligar en Sandborn! Tot plegat ho provoca un wormby, un alienígena que emet unes ones ultrasòniques que capgiren el que sent tothom que és a la vora. L'han de trobar com sigui!

11:06 El meu amic gegant - Cap. 20 Te'l menjaries
tancar

Cap. 20 Te'l menjaries

En Linus avui s'ha compromès a fer-se càrrec del gosset de la Jenny. El que no s'esperava és la reacció d'en Boom, que tremola només de veure'l. A més, resulta que se'ls ha escapat! Més tard, els agents Chase i Sandborn posaran en marxa el seu últim projecte: fer servir un zgrumpf per patrullar la ciutat, el depredador natural d'en Boom, que és clavat al gosset de la Jenny!

11:20 Espies de veritat - Superwoohp!
tancar

Superwoohp!

L'Alex i la Sam encara no s'ho poden creure. I és que aquest any, el premi a l'agent més SuperWOOHP ha sigut per la Clover, per haver detingut el senyor Midó. A partir d'ara tindrà accés exclusiu a la limusina voladora, una ajudanta-robot i un despatx al costat d'en Jerry! Aviat, però, li pujaran els fums al cap i comenceran els problemes de debò...

11:46 Espies de veritat - Tampoc és tan divertit...
tancar

Tampoc és tan divertit...

Després de passar-se tot el dia de compres al centre comecial The Groove i d'adonar-se que hi passen coses força estranyes, les noies es trobaran atrapades per un camp de força invisible que els impedirà sortir del recinte. Els atacs dels androides només seran un entrenament per una missió molt especial: detenir el temible Tecnobot de Tòquio!

12:07 Espies de veritat - Un pare Noel dolent
tancar

Un pare Noel dolent

En plena febre de vacances de Nadal, i en plena festa de la universitat!, en Jerry ha enviat les espies de missió. Avui els toca investigar un objecte volador no identificat que sobrevola Beverly Hills. De seguida s'adonaran que no es tracta d'un OVNI. Només és un globus sonda, que d'entrada sembla inofensiu... Però només d'entrada...

12:32 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
13:00 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
13:25 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
13:54 Els Podcats - Cap. 56 Correu brossa
tancar

Cap. 56 Correu brossa

La Bella ha fet tantes compres per Internet i ha deixat l'e-mail dels Podcats a tants llocs que els han inundat de correu brossa. El problema és que de vegades el correu brossa, a més de ser publicitat, també conté virus o programaris encarregats d'apropiar-se de les teves dades. Avui els Podcats declaren la guerra al correu brossa!

14:01 Els Podcats - Cap. 58 Jocs clàssics
tancar

Cap. 58 Jocs clàssics

Avui, en Senzo ha desenterrat un joc de tota la vida, el primer videojoc del món, una autèntica relíquia, el joc clàssic de ping-pong. En Mimo està disposat a jugar-hi, però abans el modernitzarà una mica, esclar. La que s'ha quedat ben enganxada al "Laberint", que també és un dels clàssics, és la Bella. O més aviat s'hi ha quedat atrapada! Com se'n sortirà?

14:13 Tsubasa: les cròniques perdudes - La força de creure
tancar

La força de creure

Els nostres herois per fi han descobert el motiu de la desaparició de tants nens. Ara saben que són al castell i aviat en Syoran es trobarà cara a cara amb el responsble dels segrestos. Un accident en una resclosa provocarà la inundació del castell i en Syoran i la Sakura quedaran separats d'en Kurogane i en Fay. Vols saber com s'acaba...?!

14:38 Tsubasa: les cròniques perdudes - Força i bondat
tancar

Força i bondat

En Syoran, la Sakura, en Kurogane, en Fay i la Mokona arriben al país d'Shtorm, on s'hi celebra un torneig ben peculiar, fent servir el poder del raig de Zora, que tots els homes del país posseixen de naixement. El guanyador s'endurà el tresor sagrat, guardat en una església on la Mokona creu que hi podria haver una ploma de la Sakura.

15:05 Doraemon - El te camaleó / L'equip dels ninges
15:27 Doraemon - L'esprai per fer de trampolí / El cèrcol per amorosir
15:53 Gat i gos - Bob el malvat, que poc et coneixíem/...
16:16 Gat i gos - El gat es torna murri / el vell...
16:41 Keroro - En Tararu i la Karara... i la invasió de Pokopen! A formar!
tancar

En Tararu i la Karara... i la invasió de Pokopen! A formar!

En Taruru i la Karara ja volten un altre cop per la Terra. La Karara s'ha tornat a enamorar d'un membre de la tropa Keroro i l'ha vingut a veure. T'imagines qui pot ser? D'entrada, ha de ser una visita innocent, però que tindrà unes conseqüències desastroses per tot el planeta. I és que a aquest parell, quan s'hi posen, no hi ha qui els aturi!

17:09 mic 3
17:09 Bob, el manetes - La Panxona vigila
17:18 Bob, el manetes
17:29 Spirello - El lleó savi
17:41 Una mà de contes - El somni d'en Pau
tancar

El somni d'en Pau

Conte basat en l'obra del MNAC "Exposició pública d'un quadre", cap a l'any 1888,. Autor: Joan Ferrer Miró.

17:52 El xai Shaun - El vol dels porcs
17:59 El xai Shaun - Coses de la Shirley
18:05 El xai Shaun - Astut com una guineu
18:11 El xai Shaun - En Shaun ho soluciona
18:24 El meu amic gegant - Cap. 43 Un conte de fades
tancar

Cap. 43 Un conte de fades

S'altesa reial Larva von Zkrüg de Grzfr, princesa hereva de la galàxia de Baves, s'ha presentat a l'escola per demanar la mà a en Linus. Davant la negativa i les mofes dels seus companys, la princesa Larva ha decidit crear una arma nuclear capaç de destruir tot el planeta, però tot seguit l'han capturat l'SDC. En Linus ha de prendre una decisió... S'hi casarà?! O no?!

18:37 El meu amic gegant - Cap. 44 L'atleta
tancar

Cap. 44 L'atleta

Amb la intenció de lligar-se la Leslie, una noia molt esportista, en Monroe ha decidit fer servir la tecnologia de camuflatge d'en Boom per canviar d'aspecte. La pega és que tot el que ha guanyat en musculatura, ho ha perdut en intel·ligència! Un spidromi ha col·lapsat el rellotge de Scire... i el que hauria de resoldre el problema és en Monroe!

18:49 El meu amic gegant - Cap. 45 La font de la joventut
tancar

Cap. 45 La font de la joventut

Amb l'objectiu de localitzar un alienígena que sempre els esguerra els plans i que s'amaga entre els alumnes de l'escola, els agents Chase i Sandborn han fet servir un Rugatror Juvinescus per tornar-se 15 anys més joves. D'aquesta manera podran fer-se passar per estudiants i investigar des de dins. La pega és que en Taki s'ha enamorat de la Chase!

19:09 Gat i gos - Bob el malvat, que poc et coneixíem/...
19:31 Gat i gos - El gat es torna murri / el vell...
19:59 Espies de veritat - Uns nois de somni
20:25 Espies de veritat - Viatge al futur
20:50 Tom i Jerry - Tom i cherie
20:57 Tom i Jerry - Munti-s'ho vostè mateix
21:03 Tom i Jerry - L'orquestra de hollywood
21:10 Tom i Jerry - Energia tom-ica
21:19 Els Podcats - Cap. 57 Jocs de gestió
tancar

Cap. 57 Jocs de gestió

Està clar que els jocs de gestió no són el fort de la Gala. I és que són com una cadena: si falla una cosa, tot a fer punyetes! S'ha de tenir sentit de la planificació i de l'estratègia, i cal gestionar bé tots els recursos. La Bella, en canvi, és molt més organitzada. I en Senzo i en Mimo, com ho porten, això dels jocs de gestió? Aviat ho sabrem...

21:27 Imp - L'arbust
06:01 mic 3
06:01 Bumba
06:06 Tork - L'encarregat
tancar

L'encarregat

En Tork decideix provar sort com a substitut de l'Iris per demostrar-li que pot ser igual de bo que ella. Ho serà realment? O portarà el desastre al bosc?

06:13 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Ja deus saber que quan en Carles i la Laia van a casa dels avis sempre fan un castell de sorra gegant a la platja, i que quan el tenen acabat sempre hi posen una bandera molt especial a dalt de tot. Avui, en canvi, les coses aniran d'una altra manera. I és que una altra nena els hi voldrà ajudar! A la Laia, d'entrada, no li fa gaire gràcia... però potser s'acaben fent amigues!

06:25 Els Fruittis - Cadascú a la seva
tancar

Cadascú a la seva

Els nostres amics no es posen d'acord sobre què volen fer per vacances: en Punxa vol anar al bosc; en Gaspatxo, a la Xina; en Motxillo, a les Canàries; la Kumba, a un lloc on sembla que han vist els seus pares. Així que decideixen anar-se preparant...

06:50 Explica'm un conte - La balena del tresor
Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - La Samantha a la recepció
21:37 Samantha ups! - Un mafiós a la casa rural 1
21:40 Freqüència 04
22:00 Ventdelplà - Cap. 263
tancar

Cap. 263

Enric neteja la sang del cotxe. De cop, el penediment i la idea de portar aquest pes a la consciència tota la vida l'aturen. Isona queda parada quan veu que una grua s'emporta el cotxe d'Enric. Jordi comunica a Jaume i Isabel que té pensat abandonar el poble. Isabel no gosa explicar-ho a Nuri. Alba està impossible i Nuri la castiga sense televisió. Raquel veu un gest d'afecte entre Teresa i Julià.

22:55 Extres Coproduccions - Caravaggio
23:00 Ventdelplà - Cap. 264
tancar

Cap. 264

L'Enric i la Isona temen haver-se equivocat. L'Enric agraeix a la Thaïs la seva ajuda en haver detectat la seva addicció. La Thaïs i el Martí s'eviten, però és evident que continuen sentint-se atrets l'un per l'altre. L'Alba reacciona amb il·lusió quan s'assabenta que el Jordi serà el seu pare adoptiu.

23:50 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

L'Elisa no està disposada a perdre el Víctor. El tiet ja està en ple "negoci" il·legal. L'obsessió del Salvador amb la Gemma obsessiona també la Carla. La Mati comença a preguntar-se si el Salvador no deu estar curat de debò. La Raquel interromprà violentament una sessió del Salvador i l'Iñaki. En una conversa amb la Lara, el Quim descobrirà que la mort de la Mireia no va ser accidental.

00:20 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

La Mati va a trobar-se amb el Salvador... Trobada del Víctor amb el Robert Lamb. El Víctor es posa nerviós... El Salvador demana a la Mati que el deixi parlar amb l'Abel.

00:50 Babylon 5 - La geometria de les ombres
01:31 Babylon 5 - Una estrella distant
02:20 Samantha ups! - La Samantha a la recepció
02:25 Freqüència 04
02:27 Samantha ups! - Un mafiós a la casa rural 1
02:50 Ventdelplà - Cap. 263
tancar

Cap. 263

Enric neteja la sang del cotxe. De cop, el penediment i la idea de portar aquest pes a la consciència tota la vida l'aturen. Isona queda parada quan veu que una grua s'emporta el cotxe d'Enric. Jordi comunica a Jaume i Isabel que té pensat abandonar el poble. Isabel no gosa explicar-ho a Nuri. Alba està impossible i Nuri la castiga sense televisió. Raquel veu un gest d'afecte entre Teresa i Julià.

03:40 Extres Coproduccions
03:45 Ventdelplà - Cap. 264
tancar

Cap. 264

L'Enric i la Isona temen haver-se equivocat. L'Enric agraeix a la Thaïs la seva ajuda en haver detectat la seva addicció. La Thaïs i el Martí s'eviten, però és evident que continuen sentint-se atrets l'un per l'altre. L'Alba reacciona amb il·lusió quan s'assabenta que el Jordi serà el seu pare adoptiu.

04:35 Babylon 5 - La geometria de les ombres
05:16 Babylon 5 - Una estrella distant