TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
07:30 TN Matí
08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia. Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:00 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya. El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Arròs del mal temps
tancar

Arròs del mal temps

El mal temps pot ser atmosfèric (pluja o mala mar) o econòmic (temps de vaques flaques). L'arròs que farem avui encaixa en les dues definicions. Un arròs al dia quan no anem bé de peles i, a més, plou. És l'arròs del mal temps.

15:55 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

La Xesca ja no haurà de fer repòs. Quan el trio surt de la visita a la ginecòloga, ella es troba amb la seva germana. Preocupada pel rebuig familiar, proposa fer un canvi de vida i anar a viure fora de Barcelona. A la consultoria, la Cèlia i la Gemma s'entenen molt bé, fins que la Gemma l'obliga a emportar-se feina a casa. La Marta es disculpa amb el seu nebot per l'enganxada de la setmana passada i s'ofereix a fer-li una disfressa per a un concurs. L'Ismael, descontent amb la idea de la Marta, demana consell a la Natàlia. La crisi entre la Paz i la Joana es fa més evident encara.

16:35 Tot es mou
20:15 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre. El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta. Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Òscar Andreu, Peyu i Marc Giró, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:10 Sense ficció - Les set vides del Perich
tancar

Les set vides del Perich

Jaume Perich va ser un dels dibuixants més importants d'aquest país. Les seves vinyetes, ens parlen dels problemes polítics i socials que hi havia al final de la dictadura i durant la Transició i els primers anys de democràcia.

23:19 Sense ficció - Joan Bueno, l'últim pintor de carrer
tancar

Joan Bueno, l'últim pintor de carrer

En el documental "Joan Bueno, l'últim pintor de carrer de Barcelona", donem a conèixer un personatge poc convencional: un pintor de 88 anys que cada matí es lleva per sortir a pintar els carrers, edificis, monuments o esdeveniments de Barcelona, tots els dies sense falta des de fa més de 35 anys. Farem un recorregut per tota la seva vida; les seves experiències de joventut viatjant per ciutats europees fins a arribar a Islàndia, on viurà durant un temps i naixerà el seu estil de pintura ultra-ràpid (10-15 minuts per crear les seves obres); el seu retorn a Barcelona, el seu intent fallit d'arribar a l'èxit gràcies a les seves impressionants pintures a l'oli de figures humanes; la consegüent "caiguda de l'artista", desenvolupant una obsessió per pintures que ell denomina "els extraterrestres", que va acabar amb la seva relació familiar i descobrirem la seva faceta de pelegrí en el Camí de Santiago des de fa més de 28 anys, recorrent-lo cada any sense excepció per trobar certa pau. En aquest documental trobarem això i molt més, aprofundint en l'artista com a persona, la seva forma de treballar i les seves motivacions i interessos. Sí, és un personatge que a primera vista pot semblar un rodamón, però del què ràpidament descobrirem el seu gran cor, la seva ment clara, la seva respectable ètica professional i un conjunt de codis morals que denoten en aquest home una atractiva i molt notable personalitat a investigar com a persona i com a artista.

00:20 Més 324
01:59 Notícies 3/24
04:01 Rumba a l'estudi - Sant Pau Rhum Band
05:00 Folc a l'estudi - Cala Joia
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer. El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català". "El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:09 Pel·lícula - La llegenda de Tarzan
tancar

La llegenda de Tarzan

LA LLEGENDA DE TARZAN (The legend of Tarzan) Direcció: David Yates Guió: Craig Brewer, Adam Cozad (Novel·la: Edgar Rice Burroughs) Producció: Warner Bros. Pictures / Jerry Weintraub Productions Durada: 105 minuts Any de producció: 2016 País de producció: Gran Bretanya Fotografía: Henry Braham Música: Rupert Gregson-Williams Intèrprets: Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou, Jim Broadbent, Ella Purnell, Simon Russell Beale, Madeleine Worrall, Laurence Spellman, Lasco Atkins, Casper Crump, Guy Potter, Rory J. Saper, Cali Nelle Ha passat gairebé una dècada des que Tarzan, conegut també com a John Clayton III, comte de Greystoke, va abandonar la selva africana per anar a viure a l'Anglaterra victoriana amb la seva esposa Jane. El perill aguaita a l'horitzó quan Leon Rom, un malvat enviat del rei Leopold II de Bèlgica, idea un pla que du la parella al Congo. Rom vol capturar Tarzan i lliurar-lo al Mbonga, un vell enemic del senyor dels simis, a canvi d'uns diamants. La Jane acaba convertint-se en hostatge de Rom, i Tarzan, amb l'ajuda dels seus amics, farà tot el que calgui per salvar la dona que estima.

23:53 Curtcircuit taller - Curtcircuit taller
tancar

Curtcircuit taller

ACANTILADO / PLANTAE / DEUX ÉTOILES PLEIN LES YEUX

00:21 Insectes - Kenya
tancar

Kenya

En aquest episodi, el Ben i el Josh visiten Kènia, un país on la tradició de consumir insectes s'està recuperant i es veu com una possible solució als problemes alimentaris del continent africà. Des dels tèrmits fins als grills domèstics, passant per les mosques del llac, els insectes són una proposta culinària nutritiva i amb molt de futur.

00:53 Insectes - Uganda
tancar

Uganda

En Ben i en Josh es tornen a embarcar en una altra aventura culinària amb insectes. Aquest cop, a Uganda. En diferents llocs del país tasten les larves del morrut de la palmera i els adults dels grills del tabac, les nsenenes i les abelles sense fibló africanes. Al mateix temps, observen els mètodes de captura i recol·lecció, i constaten la importància de conservar la biodiversitat dels ecosistemes per preservar aquests recursos.

01:21 Volcans i homes - Les illes Vestman, sentinelles volcànics d'Islàndia
tancar

Les illes Vestman, sentinelles volcànics d'Islàndia

En aquest episodi, Arnaud Guérin, geòleg i fotògraf professional, ens porta a les illes Vestman, davant la costa d'Islàndia. Entre d'altres coses, l'acompanyarem en la seva visita al poble d'Heimaey, on un volcà va aparèixer sobtadament al mig del poble, i a Surtsey, una illa volcànica acabada de crear on es pot observar el lent procés de colonització, des de zero, per part de la vida.

01:47 Volcans i homes - Islàndia. Els senyors de foc
tancar

Islàndia. Els senyors de foc

En aquest episodi, Arnaud Guérin, geòleg i fotògraf professional, ens porta a Islàndia. Entre d'altres coses, l'acompanyarem en la seva visita al rift de Thingvellir, enmig de les dues plaques tectòniques, a la fractura d'Eldja, el congost de foc, i al centre de control de trànsit aeri de l'aeroport de Reykjavík, que va haver de gestionar les conseqüències en el trànsit aeri de l'erupció del volcà Eyjafjallajökull el 2010.

02:12 Curtcircuit taller - Curtcircuit taller
tancar

Curtcircuit taller

ACANTILADO / PLANTAE / DEUX ÉTOILES PLEIN LES YEUX

02:35 La Terra en bicicleta: L'extrem Nord d'Europa - + info
tancar

+ info

De la mà d'un guia local, en Simon segueix el rastre d'un ant als boscos de la Suècia central. Des d'allà, pedala un bon grapat més de quilòmetres extenuants per acabar dormint sota les estrelles emparat per l'"Allemansrätten", el dret de tothom d'acampar a tot arreu. Coneix una especialista en bolets, i continua cap a les illes Väder, on una parella d'apicultors entusiastes s'encarreguen de la preservació d'una espècie d'abella amenaçada d'extinció.

02:59 Viure als Pirineus - Un guia dels Pirineus (Tardor - Hivern)
tancar

Un guia dels Pirineus (Tardor - Hivern)

Xavier Llongueras és un guia d'alta muntanya, però a qui no sempre li es fàcil guanyar-se la vida. Ara està content, ja que durant una setmana té unes noves clientes canadenques.

03:25 Viure als Pirineus - Un mecànic dels Pirineus (Tardor - Hivern)
tancar

Un mecànic dels Pirineus (Tardor - Hivern)

L'hivern arriba, finalment, al Pic de Migdia. A les instal·lacions del cim, hi retrobem Jean-François Rechoulet, encarregat de les tasques de manteniment d'aquest lloc mític. Tot i que, a l'hivern, hi ha molta menys presència de turistes al Pic, les tasques de què s'han d'ocupar en Jean-François i els seus companys són igualment nombroses. Les condicions climàtiques fan que les estades al cim siguin tot un repte. El Pic, però, es revesteix del seu mantell blanc i els esforços del personal es veuen recompensats, perquè tenen el privilegi de poder gaudir d'un paisatge del tot excepcional.

03:52 El món des de l'aire - Del castell de Berkeley a Wroxeter
tancar

Del castell de Berkeley a Wroxeter

En el viatge d'avui per sobre d'Anglaterra veurem una nova combinació dels elements més característics d'aquest país: castells medievals, com el de Berkeley; grans casals carregats d'història enmig de prats verds com Owlpen Manor o Madresfield Court; restes de la revolució industrial, com ara fàbriques, canals i ponts metàl·lics; i ciutats presidides gairebé sempre per catedrals impressionants, tot plegat perfectament conservat i, molt sovint, encara en ús.

04:18 Karakia - Lamsdorff, paradisos trobats
tancar

Lamsdorff, paradisos trobats

La Núria és artista plàstica i viu a Sitges. S'ha especialitzat en obra mural, la majoria per encàrrec de particulars i empreses, que té repartida en diferents ciutats de quatre continents. Un dels seus temes preferits és el fons marí i part de la font d'inspiració es troba a l'oceà Índic, en un territori on hi ha passat bona part d'aquesta última dècada: Sri Lanka. És en aquesta illa, coneguda i apreciada per les seves espècies, on la Núria va aprendre a fer els "kari", les barreges originals del poble tàmil que fa dos segles van aconseguir captivar el paladar europeu: el curri. Amb ella aprendrem a fer-ne tres de diferents, el "koli kari" (de pollastre), el "parippu" (amb "dhal") i el "pins kerat kari", amb verdures. Un procés, tot plegat, que ens permetrà conèixer de prop l'ús i les tècniques de cocció de més de vint espècies i altres condiments. Cal afegir que aquest capítol és una mica un "curri de cultures". La Núria és filla de catalana i rus, i la seva parella, en Jon, és noruec. Parlarem doncs d'arengs i de salmó, però també d'una interessant història que ens acostarà a la Rússia imperial.

04:53 24h Europa. The Next Generation - 19:00 - 20:00
Progrmació BD ....
06:00 Rovelló - Olor d'aventura
tancar

Olor d'aventura

Segons la Sanda i el Mullat, el Rovelló encara segueix fent olor de gos de botiga i no desenvoluparà mai l'olfacte de gos perdiguer com ells. Un dia, el Rovelló surt a la recerca d'una olor més pròpia d'un gos de pagès. El Fredolic neutralitza l'olfacte dels gossos de mas, tirant-los pebre al menjar. Ara, l'únic que el pot ensumar i enxampar és el Rovelló.

06:28 Home: Aventures amb la Tip i l'Oh - La Boovtravessa / El noi gran
tancar

La Boovtravessa / El noi gran

L'Oh es troba el Terry a Boovslàndia, que li retreu que ha abandonat molts dels costums boovians i s'ha humanitzat. Per tornar a ser més boovià, el nostre amiguet se sotmetrà a una prova difícil./ L'Oh descobreix que els humans se'n van de casa dels pares cap als divuit anys. Ell passa de molt aquesta edat i decideix anar-se'n a viure al pis de dalt, on havia viscut l'Elrod.

06:51 L'equip Spike - Dividides
tancar

Dividides

Entre les Spikes hi ha molt de nerviosisme davant el partit que han de jugar contra l'equip turc. Això afecta el seu rendiment i, tot i que fan un partit discutit, perden davant les turques. La Jo encaixa la derrota molt malament i ho engega tot a rodar. Però acabat el partit, durant el sopar, demana disculpes per la seva actitud. La Patty també es disculpa i en Lucky brinda pel restabliment de l'harmonia a l'equip.

07:18 Mike el magnífic - A la recerca dels ous
tancar

A la recerca dels ous

És Pasqua i el Mike organitza una fantàstica cacera d'ous de xocolata per a l'Iris. Però els ossos rentadors també s'hi voldran apuntar, atrets sobretot per l'ou gegant on el Mike ha amagat un regal molt especial per a la gosseta dels seus somnis: un collaret d'enamorats amb la cara de tots dos. El Mercury, en canvi, es pensa que si cova l'ou en sortirà un cadell d'os rentador.

07:25 Mike el magnífic - Les tortugues musicals
tancar

Les tortugues musicals

L'Iris convida el Mike a fer un vermut amb música, però de sobte s'acaba la bateria del mòbil on sonava la música i les tortugues s'ofereixen a posar elles la música fent servir les seves closques com a instruments de percussió. Però el Mercury sent la música i decideix segrestar les tortugues per emportar-se-les al seu cau i fer-li un concert al Freddy. El Mike i l'Iris hauran de trobar la manera de rescatar-les.

07:31 Mike el magnífic - Doble gos
tancar

Doble gos

L'Stephen porta a casa un regal d'allò més curiós: un robot exactament igual que el Mike i que camina si piques una vegada de mans i salta si piques dues vegades. De seguida al Mike se li acut que se'n pot servir per mirar d'impressionar l'Iris, però quan realment li farà servei serà quan apareguin els ossos rentadors disposats a buidar la cuina de casa dels Mikkelsen.

07:39 Mike el magnífic - Com un gos amb sabates noves
tancar

Com un gos amb sabates noves

La Laura li ha comprat dos parells de sabatetes la mar de bufones al Mike, però el pobre gos no les té totes i se sent insegur amb el nou calçat, que a més a més fa molt de soroll quan camina. Mentrestant, els ossos rentadors Freddy i Mercury descobreixen per casualitat una manera per enfilar-se per les parets i el sostre, lluny de l'abast del Mike.

07:46 Mike el magnífic - Per un tall de pizza
tancar

Per un tall de pizza

Ja ha arribat la pizza que han encarregat els Mikkelsen per sopar i la Laura ha de sortir a buscar els nens a l'entrenament. Amb la casa buida, el Mike haurà de resistir la temptació de fer una queixalada a la pizza, molt més apetitosa que el nou pinso amb gust de bròquil que li han comprat. I alhora haurà de foragitar els ossos rentadors, que també acudiran a la casa atrets per l'aroma de la pizza.

07:54 Pat, el gos - Un Halloweeen terrorífic
tancar

Un Halloweeen terrorífic

És la nit de Halloween, i la Lola i les seves mascotes, el gos Pat i el gat Caputxet, van casa per casa demanant llaminadures. L'aparició del Víctor i el seu gos Tanc complicarà una mica les coses. I també hi ajudaran els tres coloms arxienemics del Pat, sempre disposats a fer la punyeta.

08:02 Pat, el gos - El meu gos, un heroi
tancar

El meu gos, un heroi

La Lola i el Víctor han d'escriure una redacció amb el títol "El meu gos, un heroi". Ironies de la vida, el Víctor està convençut que el Tanc és el gos més valent del món. En canvi, la Lola, que es pensa que el Pat és un gandul que es passa el dia fent la becaina, no sap què escriure a la redacció.

08:09 Pat, el gos - Un gat a la ciutat
tancar

Un gat a la ciutat

Mentre miren un documental sobre panteres, el Víctor i el seu gos Tanc confonen el Caputxet amb una pantera i creen l'alarma a la ciutat. La Lola i el Pat l'hauran de trobar abans no prengui mal.

08:17 Pat, el gos - Un dia desastrós
tancar

Un dia desastrós

La Lola i la seva amiga Lucie repassen els deures de matemàtiques que han de presentar a la tarda. El Víctor es vanta de fer-ho més bé que elles i li pren els exercicis resolts a la Lola. Llavors el Pat fa mans i mànigues per recuperar-los i, arrabassant-los primer al Tanc i després als coloms, els torna a posar a la cartera de la nena. Finalment, al Víctor el castiguen per no haver estudiat.

08:27 Comptem amb la Paula - Recordeu la petxina
tancar

Recordeu la petxina

La colla d'amics preparen una capsa plena de coses boniques per a la mare de la Paula, que fa anys. Volen posar-hi una petxina especial i per això van a veure el senyor Pop, convençuts que els en proporcionarà alguna. Però el jardí de petxines del senyor Pop està fet un desastre. Per endreçar-lo hauran d'aprendre a recordar coses i trobar el camí dins d'una cova submarina.

08:38 Comptem amb la Paula - Nord, sud, est, desig!
tancar

Nord, sud, est, desig!

Jugant a volar damunt d'una catifa, la Paula i els seus amics troben una llàntia màgica al quarto de jugar, amb una nota que diu que si tornen la llàntia al seu lloc se'ls concedirà un desig. De manera que se'n van al desert a demanar consell al mercader. Un cop allà, troben una brúixola que els ajuda a trobar la cova de què parlen totes les llegendes.

08:59 La Franny i les sabates màgiques - Quins tremolins!
tancar

Quins tremolins!

Avui unes sandàlies portaran la Franny al desert per conèixer la Tulla, una suricata que li encanta prendre el sol, però com que és la més petita de la família, els seus germans no li deixen lloc al terrat de casa. La Franny l'ajudarà a buscar un altre lloc, fins que s'adonarà que el que ha de fer és aprendre a fer-se sentir! Al terrat de casa hi ha lloc per tots!

09:10 La Franny i les sabates màgiques - Ja ho faré després!
tancar

Ja ho faré després!

Avui unes botes de muntanya portaran la Franny d'excursió pels Alps Suïssos. Allà hi coneixerà en Fritz, un noi molt enjogassat que sempre s'estima més deixar la feina per després. En Peter, el seu germà, ja l'ha avisat que abans d'anar-se'n a jugar ha de muntar la tenda i guardar bé la motxilla. Per què, què passa si es posa a ploure?! Encara haurà de córrer, avui, la Franny!

09:20 La Franny i les sabates màgiques - Les garses trapelles
tancar

Les garses trapelles

Avui els peus de la Franny la portaran a conèixer un parell de garses que són especialistes a recollir coses... i a esbatussar-se! L'Stanford i en Grady es posaran molt contents de saber que la Franny els acompanyarà a buscar tresors al prat, però l'alegria se'l acabarà quan trobin una llauna espectacular. I és que no saben compartir! Et sembla que els en pot ensenyar la Franny?!

09:31 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - The Invisible Man (Story)
09:35 Wow! English Method - Early Primary Green - Fantastic Family Tree (Story)
09:41 Kiwi - A friendly whale
tancar

A friendly whale

En Twini i en Twiki són els divertits germans Kiwi, dos animals de plastilina que introdueixen els nens en paraules angleses a través d'històries divertides. A la cuina o durant una visita al museu, mentre es neteja, es prepara un aniversari o es fan manualitats, totes les circumstàncies són bones per descobrir vocabulari i ortografia. Aquesta sèrie d'edutainment stop-motion va guanyar el premi Educational Film Award al Festival d'Atenes.

09:46 BabyRiki - Squeaky shoes
tancar

Squeaky shoes

La Rosa dirigeix els seus amiguets per tocar el xilòfon. Però quan en Krash passa per allà amb les seves sabates xerricadores, tots se'n van darrere seu i deixen plantada la Rosa. La pobra es troba que no pot tocar la tonada que volia tocar. Sort que en Krash l'acaba ajudant. En aquest episodi, els més menuts aprenen que caminar és divertit.

09:52 Zoobabu - Beaver
tancar

Beaver

Endevina qui s'amaga dins la capsa! És un ocell? És un ós? És Zoobabu! El joc d'endevinalles més divertit al què hagis jugat mai. Has vist mai una trompa tan grossa? I una pell tota tacada de blanc i negre? I has vist aquest, com s'arrossega poc a poc? Pas a pas, tot seguint els indicis, una capsa et donarà les claus per tal d'esbrinar quin animal s'hi amaga, a dins. Zoobaub és la primera sèrie en 3D estereoscòpic per a TV, Blue-Ray i VOD.

09:54 Wow! English Method - Primary Bronze - I can't show you that! (Story)
09:59 Wow! English Method - Primary Bronze - On the Farm (Story)
10:05 La família Teixó-Guineu - Els trastos d'en Timbal
tancar

Els trastos d'en Timbal

En Timbal té una col·lecció de pinyes amagada a l'habitació de convidats, però l'Edmond la descobreix i li demana que es busqui un altre lloc per guardar-la. Després d'unes quantes temptatives infructuoses, aconsegueix desar-la al cau d'en Lludó, però al final les pinyes li serviran per a una cosa inesperada.

10:17 La família Teixó-Guineu - Una noieta una mica pesada
tancar

Una noieta una mica pesada

En un arbre al mig del bosc, la Guineta hi ha trobat un rusc d'abelles ple de mel. La petita guineu hi vol portar els bessons per donar-los una sorpresa: un berenar ben dolç. En Lucien, que en sap molt, d'abelles i de collir mel, li diu que l'acompanyarà a l'arbre i l'ajudarà amb el rusc. Però els pares de la Guineta volen que es cuidi de la Trufa, i l'excursió es complica.

10:30 Espies de veritat - La fira dels monstres
tancar

La fira dels monstres

Últimament han desaparegut moltes persones per la zona de Toronto. Les investigacions de les espies les han dut fins a un circ ambulant ben peculiar, ple de coses extraorinàries, com ara gent segrestada que una màquina converteix en mutants. Qui deu ser el monstre que hi ha al darrere?

10:52 Espies de veritat - Les aranyes robot
tancar

Les aranyes robot

Un dissenyador de programes informàtics ha creat un virus que converteix tota la gent que s'hi exposa en zombis. Les espies han descobert que té intencions d'endollar tots els seus seguidors a un ordinador gegant per infectar el món sencer. Si no l'aturen, els robots envairan el planeta.

11:15 La màgica Do-Re-Mi - Pànic al festival esportiu
tancar

Pànic al festival esportiu

És la primera i l'última vegada que els germans Hamada podran participar al festival esportiu que se celebra cada tardor. En adonar-se que les coses no rutllen gaire bé, les noies sospiten que hi ha d'haver algun objecte que els porta mala sort.

11:36 La màgica Do-Re-Mi - Vull veure la meva mare
tancar

Vull veure la meva mare

La mare de l'Aiko vol veure la seva filla com sigui, però la mala sort fa que no es puguin trobar mai. Quan descobreix que el seu pare li havia amagat totes les cartes que li havia enviat la seva mare, decideix anar-se'n amb les seves amigues a Osaka.

11:58 En Grizzy i els Lèmmings - Os ingràvid
tancar

Os ingràvid

Barallant-se per un pot de crema de xocolata, en Grizzy i els lèmmings provoquen una reacció en cadena que envia el pot a l'espai, on fa malbé l'estació espacial. Entre la ferralla que cau del cel just davant de la cabana, els lèmmings descobreixen una andròmina que anul·la la gravetat. De seguida hi veuen no només una manera de passar-s'ho pipa, sinó també una eina per arrabassar-li la cabana a en Grizzy.

12:05 En Grizzy i els Lèmmings - La crida de l'os
tancar

La crida de l'os

En Grizzy descobreix per casualitat la col·lecció de reclams de caça del guardabosc. En fa sonar un i atreu un estol de perdius que fan tot el que els demana. Per a en Grizzy, és una manera superpràctica de tenir una colla de criats a la seva disposició, mentre que els lèmmings ho veuen com una oportunitat d'or de comptar amb un esquadró que obeeixi les seves ordres cegament.

12:12 En Grizzy i els Lèmmings - Mosca xocolatera
tancar

Mosca xocolatera

Els lèmmings s'adonen que en Grizzy s'allunya del pot de crema de xocolata amb avellanes sempre que persegueix una mosca que li fa la guitza zumzejant al seu voltant. Però no hi ha cap mosca que aguanti prou els embats d'en Grizzy perquè els lèmmings puguin prendre-li el pot. De manera que decideixen entrenar una mosca a fons perquè resisteixi prou estona per poder arrambar amb la crema.

12:18 En Grizzy i els Lèmmings - Os irressistible
tancar

Os irressistible

En Grizzy troba una ampolleta que conté un elixir d'amor: tot aquell que en beu s'enamora immediatament del primer que veu. En Grizzy ja s'imagina encaterinant irresistiblement la seva ossa adorada. Però no pensa en la potineria dels lèmmings ni preveu que el caribú amb qui solen jugar a domadors de "rodeo" es pugui beure la poció màgica. I encara menys que, veient-lo a ell primer que a ningú, se n'enamori perdudament!

12:27 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Un bon camp de croquet
tancar

Un bon camp de croquet

Un projectista persuadeix el príncep Joan de construir un camp de croquet a la zona de les ruïnes de Sherwood. El projecte inclou desviar el riu per regar-lo. En Robin i la seva colla se separen per desbaratar els plans del príncep Joan i el projectista. Però el príncep no renunciarà al seu projecte així com així. Finalment, la sort del paratge es decideix en una partida de croquet d'infart entre el príncep John i en Robin disfressat de bufó.

12:38 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Treball en equip
tancar

Treball en equip

En Robin ha recollit joguines i diners per a l'orfenat del comtat. Però s'adona que una banda de lladres té previst assaltar el carro pel camí. A falta dels seus amics, en Robin ha d'actuar sol i decideix infiltrar-se a la banda dels lladres. Però el descobreixen. Per sort, els seus amics l'han anat a buscar. Reunits, en Robin i la seva colla derroten els lladres i acaben portant les joguines i els diners a l'orfenat.

12:52 Les Sisters - Una selfie amb el Joi-D
tancar

Una selfie amb el Joi-D

El Joy D. és a Pom-les-Bains d'incògnit i disfressat per promocionar el seu últim disc. El primer que el reconegui i es faci una selfie amb ell guanyarà un viatge a les Bahames. La Wendy i el Maxence i els pares no volen deixar escapar aquesta oportunitat. I perquè la Marine no se'ls enganxi com una paparra, no l'hi expliquen. Però com que la Wendy i els pares actuen de manera molt estranya, la Marine decideix espiar-los...

13:04 Les Sisters - Quin coco!
tancar

Quin coco!

La Marine contesta correctament les preguntes d'un famós concurs de ràdio... sense dir-li a la Wendy que era una reemissió i que el dia abans havia sentit totes les respostes. La Wendy queda bocabadada amb la nova intel·ligència de la seva germana. La Marine hauria d'estar contenta, però es veu que la Wendy estima més la nova Marine, amb la seva passada de quocient intel·lectual, que la Marine de tota la vida.

13:16 Les Sisters - El mètode Zendy
tancar

El mètode Zendy

Des que la Wendy es dedica a la meditació, la Marine se sent abandonada. S'han acabat les guerres de coixins. Ara els dies comencen amb els vídeos de ioga que la Wendy grava pel seu blog. Per recuperar la seva germana, perquè torni a ser com abans, la Marine intenta que perdi els nervis. Però se'n sortirà, ara que la Wendy s'ha convertit en la germana més tranquil·la del món?

13:29 Un drama total, acció! - Cadena perpètua
tancar

Cadena perpètua

Avui és el dia de la pel·li de la presó: confinament, claustrofòbia, menjar fastigós, desconfiança... Cada capità haurà de triar un presoner de l'altre equip, que serà l'encarregat de superar els reptes. El primer: menjar-se el ranxo vomitiu que prepararan els xefs de cada equip. Qui guanya? L'últim de treure les tripes, és clar!

13:51 Un drama total, acció! - Algú va emmalaltir sobre el cucut
tancar

Algú va emmalaltir sobre el cucut

La tornada de l'Izzy ha deixat tothom descol·locat. Ningú s'imaginava que la Gwen fos capaç de fer un pacte amb l'altre equip, però les traïcions estan a l'ordre del dia, ja se sap. Per cert, avui toca jugar a metges! El primer repte, després d'haver memoritzat una pila de llibres de medicina, serà reconstruir un mort amb les parts desmembrades de dos cadàvers! Vols saber el segon?!

14:11 La Pantera Rosa - Brilla, brilla, petita rosa
14:17 La Pantera Rosa - La Pantera Rosa escridassa
14:22 La Pantera Rosa - Rosa prehistòric
14:27 La Pantera Rosa - La pimpinella rosada
14:33 La Pantera Rosa - Esmorzar rosa
14:39 El xai Shaun - Tot nevat
tancar

Tot nevat

Avui en Shaun, en Bitzer i companyia s'han despertat i s'han trobat tota la granja recoberta de neu. De seguida ha començat la guerra de boles de neu, les corredisses, les rialles, la diversió... Avui és un dia fantàstic per a tothom, menys per al granger, que s'ha quedat tancat dins de la granja i està fent les mil i una per intentar sortir-ne!

14:45 El xai Shaun - En Bitzer cangur
tancar

En Bitzer cangur

Les ovelles se'n van de festa a la nit i deixen en Bitzer perquè faci de cangur d'en Timmy. No passa gaire estona que el petit ja comença a deixar ben clar a tothom qui mana a can Ribot.

14:51 El xai Shaun - En Timmy ha crescut
tancar

En Timmy ha crescut

En Timmy, sense adonar-se'n, s'ha cruspit un tomàquet que havien regat amb un fertilitzant miraculós i s'ha convertit en una mena de King Kong dels xais. En Shaun té dues feines: mirar que no el descobreixin i procurar que torni a la seva mida normal. I no sé pas quina de les dues és més complicada!

14:59 El detectiu Conan - El nocturn dels detectius: El cas
tancar

El nocturn dels detectius: El cas

En Kogoro Mouri és al seu despatx esperant una clienta que, a última hora, li envia un correu per canviar el lloc de la reunió i el cita en un restaurant. Com que la clienta no apareix, en Kogoro i els altres decideixen tornar a l'agència, on hi troben la dona tancada al lavabo amb un home que aparentment s'ha suïcidat. La dona volia que en Kogoro l'ajudés a buscar l'armariet que s'obre amb una clau misteriosa.

15:21 El detectiu Conan - El nocturn dels detectius: El segrest
tancar

El nocturn dels detectius: El segrest

En Conan, en Kogoro Mouri, en Toru Amuro i la Ran acompanyen la Kei Kashizuka a casa seva. Mentre escorcollen el pis perquè sospiten que hi ha micròfons ocults, descobreixen que la noia amaga un secret, però ella ja ha fugit i s'ha emportat en Conan com a ostatge. La Ran demana al doctor Agasa que l'ajudi a localitzar-lo, i la jove detectiu Masumi Sera també s'hi afegirà per conèixer en Toru.

15:40 Les Tres Bessones - El circ
tancar

El circ

En aquest capítol, la Bruixa Avorrida s'enfada amb les tres bessones quan les enxampa burlant-se d'ella en un teatret de titelles. Per castigar-les, les envia a un circ que volta pel món per fer somriure nois i noies de països en conflicte. És així com les tres germanes van a parar a un camp de refugiats, on comparteixen aventures amb els seus habitants.

16:03 Les Tres Bessones - L'espai
tancar

L'espai

Les Bessones senten l'anunci d'un viatge que faran els fills dels astronautes que estan voltant per l'espai. Aprofitant tres baixes d'última hora s'hi apuntaran i s'adonaran que l'ambició no té límits, ni a l'espai intergalàctic.

16:25 Bob, el manetes - El Llampec tot-terreny
tancar

El Llampec tot-terreny

Avui el Llampec està molt il·lusionat amb la planta d'assecatge que han de construir pel senyor Rasclet. El Trasto també està molt emocionat i no para de fer la guitza a tothom. Quina desil·lusió que s'endurà el Llampec! Avui la seva feina serà endur-se el Trasto a fer un volt perquè pari de molestar. El que no sap és que descobriran una pista de curses al·lucinant!

16:34 Bob, el manetes - La Wendy l'encerta a la primera
tancar

La Wendy l'encerta a la primera

La Wendy s'endú les màquines a construir un camp de minigolf i en Bob es queda al taller a muntar un dels forats, on hi ha un molí de vent en miniatura. Quan el té muntat, resulta que s'ha quedat a dins i no en pot sortir.

16:43 Bob, el manetes - Us presentem la Marjorie
tancar

Us presentem la Marjorie

Avui és un dia molt important. En Bob i companyia construiran la fàbrica que convertirà els gira-sols del senyor Rasclet en oli de gira-sol. A més, tothom té moltes ganes de conèixer la Marjorie, que ve expressament per fer d'encarregada de la fàbrica. La primera sorpresa és que arriba en bicicleta... i una bicicleta que portarà molta cua!

16:53 La Franny i les sabates màgiques - El ball de miralls
tancar

El ball de miralls

"Franny i les sabates màgiques" és una sèrie d'animació que narra la història de la Franny, una nena de cinc anys i mig que, gràcies a unes sabates màgiques, viatja arreu del món per fer nous amics i ajudar-los a resoldre els seus problemes. La producció té una clara vocació educativa i, a la vegada que ajuda els més petits a entendre el món, els aporta nou vocabulari i alguns coneixements científics.

17:03 La Franny i les sabates màgiques - El rescat del ren
tancar

El rescat del ren

Avui unes botes d'esquí de muntanya portaran la Franny a la terra del Pare Noel. Allà es farà amiga d'en Renouer, un ren que té moltes ganes de fer-se gran per tenir unes banyes enormes com les del pare. La Franny mirarà d'ajudar-lo, però quan més tard hauran de rescatar la Blanqueta, un conillet molt bonic, s'adonaran que és cert que en el pot petit hi ha la bona confitura.

17:14 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Get dressed! Part 2 (song)
17:16 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - The Invisible Man (Story)
17:20 Wow! English Method - Early Primary Green - Dont' be Scared! Part 2 (song)
17:24 Wow! English Method - Early Primary Green - Fantastic Family Tree (Story)
17:30 El Mic i els seus amics - Una capseta blanca
tancar

Una capseta blanca

El Mic i en Cincsegons ho tenen tot a punt per fer un pastís. Hi posaran farina, sucre i una cosa que és una endevinalla. És una capseta blanca que, quan s'obre, ja no es tanca. Sabeu què és?

17:55 Una mà de contes - El Patufet
tancar

El Patufet

El protagonista d'aquest conte és molt i molt petit. Tant, que un dia que plovia molt es va refugiar a sota d'una col. En Patufet va tenir la mala sort que un bou se la va menjar i, per tant, ell també va anar a parar a l'estómac de l'animal! Fer que en sortís no va ser gens fàcil...

18:04 Una mà de contes - Gràcies!
tancar

Gràcies!

Al Cristian li agraden molt els superherois i cada vegada que es renta les mans, s'imagina que lluita contra un virus dolent que va envair el planeta i va obligar a tothom a quedar-se tancat a casa.

18:13 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas del regal dels Minis
tancar

El cas del regal dels Minis

El Xip i la Pat-Pat fan uns quants regals amb material reciclat per regalar-los als seus amics. També en fan un per als Minis, naturalment, i l'hi donen al Noddy perquè els hi porti, però quan el nostre detectiu arriba a la Casa-arbre s'adona que l'ha perdut. El Noddy no li vol dir al Xip que ha perdut el regal perquè no s'endugui un disgust, però com s'ho farà per trobar-lo si no sap ni què és?!

18:24 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas del quadre empastifat
tancar

El cas del quadre empastifat

La lectura de contes de la reina Aleslluents d'aquest vespre perilla, perquè el quadre que havia pintat ella mateixa per il·lustrar els contes ha aparegut empastifat de pintura blava. El Noddy vol descobrir qui ha sigut abans que ho vegi la reina, però tot fa pensar que no ha sigut obra d'una sola persona. Aquesta investigació sí que és difícil! Sort que el Noddy no es cansa mai d'investigar.

18:35 Wow! English Method - Primary Bronze - Who put my toilet there? (song)
18:38 Wow! English Method - Primary Bronze - I can't show you that! (Story)
18:43 Wow! English Method - Primary Bronze - On the Farm (Story)
18:48 Perduts a Oz - El mapa màgic
tancar

El mapa màgic

La Dorothy, l'Espantaocells i el Roquat surten de Mansió Roquat i continuen avançant pel Desert Mortal. Per casualitat, la Dorothy descobreix que el mapa amb què es guien és màgic i que, si el doblega, crea dreceres. Però, quan millor els va tot, arriba l'enviat del Guph, el rodador Tred, per detenir-los. Mentrestant, el Nom de les Ombres arriba a Ciutat Maragda amb la intenció de capturar l'Oest, l'Ojo i el Reigh.

19:10 Pat, el gos - La casa encantada
tancar

La casa encantada

El Caputxet es fica en una casa misteriosa. Els coloms han vist com hi entrava. La Lola vol recuperar el seu mixet, però el Víctor li explica que la casa està encantada i intenta fer-li por. El Pat haurà d'ajudar la Lola a trobar el Caputxet.

19:18 Pat, el gos - Un regal per a la Lola
tancar

Un regal per a la Lola

La Lola i el seu pare se'n van de compres, i ella li demana que li compri un nou nino col·leccionable que ha sortit. Però resulta que el Víctor i el Tanc també en volen un, i estan a punt d'esgotar-se. El Pat hi haurà d'intervenir.

19:24 Pat, el gos - On és el telèfon?
tancar

On és el telèfon?

La Lola està farta que la seva mare estigui tot el dia enganxada al mòbil. Amb l'ajuda del Pat, l'hi amaga... però els coloms el troben. El Pat s'haurà d'afanyar a recuperar-lo, perquè resulta que la mare esperava una trucada important.

19:31 Pat, el gos - El Tanc té amnèsia
tancar

El Tanc té amnèsia

El Víctor li demana a la Lola que cuidi el Tanc una estona. A casa d'ella, al Tanc li cau una pila de llibres al cap que fa que li canviï completament el comportament: de sobte és amable i juganer. Més tard, per culpa dels coloms, rep un altre cop al cap que li torna a canviar el comportament. Aquest cop es torna un gos esporuguit. El Pat haurà de fer el possible perquè el Tanc torni a ser el d'abans.

19:38 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, desmunto en Benny
tancar

Jo, Elvis Riboldi, desmunto en Benny

En Benny convida l'Elvis a una festa molt avorrida a casa seva, i l'Elvis anima el seu poruc company de classe a deixar-se anar una mica¿ però l'acaba convertit en un temerari imprudent i haurà de fer que torni a comportar-se amb mesura!

19:49 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i l'aventura amb la cangur
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i l'aventura amb la cangur

Aquesta nit els pares de l'Elvis surten i el deixen amb una cangur adolescent. Però aquesta vegada no és l'Elvis qui dona problemes, sinó els amics de la cangur. I què passa quan l'Elvis ha de fer de cangur d'uns adolescents descontrolats? Aconseguirà fer-los marxar i que tot torni a la normalitat abans que arribin els pares?

20:00 Info K - + info
tancar

+ info

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS. Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip: Direcció i presentació: Laia Servera Producció: Edgar Ger Realització: Marta De Lucas Cap d'edició: Eva Varas Redacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria Vilanova Ajudant de realització:Jordi Ysas Postproducció vídeo: Lluís Xufré Producció Executiva: Belén Samper

20:13 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Tumult al Túmul
tancar

Tumult al Túmul

Els bandits s'ha escapat de la presó i el príncep Joan vol reforçar els murs de les masmorres. A fi d'obtenir la pedra necessària, es proposa enderrocar el Túmul, un lloc emblemàtic que en Robin no està disposat a deixar destruir. En Tuck es fa passar per l'"esperit del Túmul" i espanta el príncep. Fins que és descobert. Caldrà recórrer a la màgia de la Marian per parar els peus al príncep definitivament.

20:24 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Mana la Marian!
tancar

Mana la Marian!

El rei Ricard ha decidit tornar la Terrible, l'espasa de Lord Godofred, al seu amo. Però el príncep Joan la desitja i l'hi pren, tot fent veure que ha estat cosa de la princesa Marian, que és la responsable del reialme durant l'absència del monarca. Ofès, Lord Grodofred li declara la guerra, i tot el castell es prepara per repel·lir un eventual assalt. La victòria serà dolça, però, aquest cop, la derrota, també.

20:36 L'equip Spike - Dividides
tancar

Dividides

Entre les Spikes hi ha molt de nerviosisme davant el partit que han de jugar contra l'equip turc. Això afecta el seu rendiment i, tot i que fan un partit discutit, perden davant les turques. La Jo encaixa la derrota molt malament i ho engega tot a rodar. Però acabat el partit, durant el sopar, demana disculpes per la seva actitud. La Patty també es disculpa i en Lucky brinda pel restabliment de l'harmonia a l'equip.

21:02 Sam Fox: Aventures extremes - Esquer per a taurons
tancar

Esquer per a taurons

En Sam es dirigeix amb bicicleta a fer l'examen de submarinisme, però, de cop i volta, sent els crits de socors d'una estrella de la música que ha ignorat les advertències de no banyar-se per la presència d'un tauró tigre. Ell es tira a l'aigua per salvar-la, tot i que és temporada de meduses, però els corrents els acaben arrossegant lluny de la costa i les seves vides corren perill.

21:27 La Pantera Rosa - Rosa per sempre
21:33 La Pantera Rosa - La Pantera Rosa escridassa
21:38 La Pantera Rosa - L'instructora de vol rosa
21:44 La Pantera Rosa - Visca la Pantera Rosa!
21:49 La Pantera Rosa - Paradís rosa
Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:21 Programes Externs Esports - GSeries 2021 Cursa 2
06:50 Onze
08:22 AMA Supercross - Houston 3
09:44 Programes Externs Esports - NBA: Best Play from every team 2020
09:54 Viure als Pirineus - Un arqueòleg dels Pirineus (Tardor - Hivern)
tancar

Un arqueòleg dels Pirineus (Tardor - Hivern)

La tardor, amb els seus càlids colors, acaba d'arribar a la Vall d'Aran, i la Maria Pau i en Pèir Cóts participen activament en tota activitat destinada a la recuperació i preservació de la cultura i llengua araneses.

10:21 Viure als Pirineus - Un pilot dels Pirineus (Tardor - Hivern)
tancar

Un pilot dels Pirineus (Tardor - Hivern)

El dia a dia de Jean Brosset, el nostre pilot d'helicòpter, consisteix a volar entre les muntanyes i entre els núvols. Durant l'hivern, però, aquestes missions adquireixen una dimensió especial. En efecte, la seguretat es converteix en una qüestió primordial, en un moment en què milers d'esquiadors envaeixen les pistes. En Jean és l'encarregat de socórrer les víctimes dels accidents que hi ha perquè amb el seu helicòpter és l'únic que pot arribar en el mínim de temps al lloc on ha passat. Durant l'hivern, la muntanya és especialment perillosa i, per tant, també ho són les missions d'en Jean. Per millorar la seguretat de les pistes, treballa en col·laboració amb un equip d'artificiers que provoquen allaus artificials per evitar que acabin passant sobre les pistes. Les jornades de treball d'en Jean són absolutament trepidants i plenes de sorpreses. El pilot, que viu la seva feina amb passió, no podria desitjar res de millor!

10:45 Thalassa - RAMON MARGALEF: EL PARE DE L'ECOLOGIA
11:08 Obrint plaça - La rivalitat
tancar

La rivalitat

Encara hi ha molta rivalitat entre les colles castelleres, o amb les noves generacions s'ha perdut? Ens ho preguntarem confrontant les dues colles de Valls, la Vella i la Joves, que tradicionalment han estat les dues colles amb més rivalitat en el món casteller. I de rivalitat, en aquest futbolística, també en parlarem amb els periodistes Ricard Torquemada i Joan Maria Pou, a qui sotmetrem a un derbi particular: qui guanyarà una competició de llançar penals? I també comptarem amb la participació del presentador Ramon Gener, que ens explicarà rivalitats històriques del món de la música

11:33 Obrint plaça - L'assaig
tancar

L'assaig

Sense assajar, sense entrenar, és molt difícil aconseguir els objectius previstos. Descobrirem com assaja una de les colles que ha assolit en els darrers anys castells de gamma extra, la Jove Xiquets de Tarragona. Serem testimonis privilegiats de la rigorositat i la planificació amb què encaren cada assaig. I també conversarem amb l'exjugador Ferran Martínez, un mite del bàsquet, que ens explicarà la importància dels entrenaments per arribar a ser esportista d'elit. I descobrirem una manera molt útil d'aprendre a pilotar un avió: amb un simulador de vol, una manera idònia per assajar una professió molt complicada sense cap mena de risc

11:58 Boscos - Boscos de Faig (Montseny)
tancar

Boscos de Faig (Montseny)

El faig és un arbre que conforma boscos irregulars, atapeïts, foscos i humits: les fagedes. En Martí anirà fins a la fageda del Montseny, on en Salvador Carranza, un dels descobridors del tritó del Montseny, localitzarà un dels pocs exemplars d'aquest amfibi que hi ha al món. I passejant entre faigs trobarà l'Edmon Ribatellada, un dels últims flabiolaires que queden per aquelles contrades. Coneixerem un bosquerol que fa més de 60 anys que viu del bosc i contemplarem els dibuixos d'en Carles Puché, un il·lustrador especialitzat en natura. També se sabrà què tenen en comú la salamandra, i els taxis de Barcelona.

12:24 Karakia - Chisato (Hida, Japó)
tancar

Chisato (Hida, Japó)

La Chisato va arribar a Barcelona l'any dels Jocs Olímpics. A aquesta artista originària del centre del Japó, de Hida, li va agradar tant l'ambient de la ciutat, la llibertat que s'hi respirava, que va decidir quedar-s'hi i perfeccionar aquí els coneixements sobre ceràmica que havia après al seu país. Sempre que pot torna a Hida i a Takayama, la seva ciutat, però sap que, de moment, no canviaria per res ni el clima ni la brisa del Maresme on viu, als afores de Cabrils. En l'antiga masia del segle XVIII que comparteix amb altres amics i artistes organitza, de tant en tant, cursos de "raku", un tipus de ceràmica japonesa que fa servir tècniques especials de cocció. Però el gruix de la seva activitat i la major part dels tallers els fa a Barcelona, a l'estudi-galeria que acaba d'obrir al barri de la Ribera. Assistirem a la inauguració i a la preparació dels seus "makizushi", però també a la comprensió utilitària de la ceràmica més enllà del seu valor decoratiu. Un dels plats més tradicionals a la cuina de Hida són els "mohei gochi", una mena de pastissets d'arròs, cuits a la brasa, que s'acompanyen amb una salsa feta a base de "sèsam salvatge", unes llavors pròpies de la zona que reben el nom d'"egoma".

12:56 Onze
14:28 Futbolint - Futbolint
15:00 NHL - Vancouver Canucks-Montreal Canadiens
16:36 X-Games 2021 - Aspen Men's Snowboard Knuckle Huck
17:08 X-Games 2021 - Aspen Women's Ski Superpipe
17:47 X-Games 2021 - Aspen Men's Ski Superpipe
18:27 Roda de Premsa - Roda de premsa Koeman
18:55 Handbol: lliga asobal - Fraikin BM Granollers-BM Benidorm
20:37 Zona UFEC
20:50 Ok Lliga - CE Lleida Llista Blava-Noia Freixenet
tancar

CE Lleida Llista Blava-Noia Freixenet

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

22:46 Programes Externs Esports - NBA: Best Play from every team 2020
23:00 Onze
00:34 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

00:58 Onze
02:31 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

02:54 Roda de Premsa - Roda de premsa Koeman
03:10 Ok Lliga - CE Lleida Llista Blava-Noia Freixenet
tancar

CE Lleida Llista Blava-Noia Freixenet

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

04:42 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

05:06 Automobilisme - Automobilisme: Andros Trophy Lans en Vercors