Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:04 Club Super3
08:04 Les Tres Bessones - El circ
tancar

El circ

L'Avorrida envia les Bessones a un circ molt especial, un circ que volta pel món mirant de fer somriure nens i nenes de països on hi ha conflictes. Arribaran a un camp de refugiats on compartiran aventures amb els seus habitants.

08:32 Kong - Benvingut Ramón
tancar

Benvingut Ramón

En De La Porta ha fet una oferta a en Jason que li serà difícil de rebutjar. Vol que facin les paus! L'ha convidat a la inauguració del seu museu a Nova York. En Tann i la Lua hi aniran d'incògnit, per si de cas... En realitat, el professor vol proposar a en Jason d'aliar-se per poder dominar el món plegats. Després de la negativa del nostre heroi, comença l'acció...

08:57 Hattori el ninja - Gamberro banys públi./bona idea de la mare/pare és
09:20 Doraemon - El realitzador d'expressions / l'intercanviador d'
tancar

El realitzador d'expressions / l'intercanviador d'

El realitzador d'expressions - L'intercanviador d'habitacions

09:42 Doraemon - El retallador de paisatges / l'avió missatger
tancar

El retallador de paisatges / l'avió missatger

El retallador de paisatges - L'avió missatger

09:59 Doraemon - La vareta transportadora / les càpsules transforma
tancar

La vareta transportadora / les càpsules transforma

La vareta transportadora - Les càpsules transformadores

10:07 Doraemon - El retolador de fer gargots
tancar

El retolador de fer gargots

El retolador de fer gargots

10:25 L'hotel zombi - Vota Zombi
tancar

Vota Zombi

Avui a l'escola hi ha eleccions per decidir qui serà el delegat de la classe. La Maggot ho té claríssim! Plantarà cara a en Chad, que cada any ha sortit elegit per una majoria aclaparadora. En Chad, que no vol sorpreses, cedeix el testimoni a en Fungus... i aquí és on comença la guerra de sexes... i de germans! Qui la guanyarà?!

10:54 Els increïbles germans Adrenalini - Les guitarres del destí
tancar

Les guitarres del destí

Després d'una petita confusió, l'Enk, en Xan i l'Adi acaben tocant en un estadi de Nova York davant d'un públic molt exigent... i ben aviat, molt enfadat! En adonar-se que no són la seva banda de rock, sinó uns impostors, els fans comencen la persecució. Els Adrenalini només es poden salvar amb un miracle, com ara un cocodril sortit de les clavegueres!

11:00 Els increïbles germans Adrenalini - Els cims del perill
tancar

Els cims del perill

L'intent de baixar en trineu per un dels cims de l'Himàlaia el podrien acabar pagant molt car, en Xan, l'Enk i l'Adi. A qui se li acut destorbar l'abominable home de les neus?! Però resulta que el Ieti també té ganes d'apuntar-se a les acrobàcies dels Adrenalini! Això sí, a en Xan que no li toquin la seva estimada capa! Per aquí no hi passa!

11:13 Naturalment Sadie - + info
tancar

+ info

La Sadie es presentarà al concurs de discursos parlant dels animals domèstics. Està convençuda que s'endurà el primer premi... fins que sap, és clar, que s'hi haurà de presentar amb la Leila Hampstedder, la noia perfecta. En realitat, la intenció de la Leila és domesticar la Sadie que, si es descuida, a mig discurs haurà d'acabar fent saltirons com un gosset...

11:37 Naturalment Sadie - + info
tancar

+ info

La Sadie no sap ni on amagar-se! El seu pare ha contractat l'Owen Anthony perquè l'ajudi a fer encàrrecs! Evidentment, està convençuda que quan l'Owen vegi que a la seva família tot són criatures estrambòtiques, fugirà cames ajudeu-me! Ah! I no t'ho perdis que avui en Rain se les tindrà amb en Tad per la Vivian!

12:00 Jugamón - La Júlia i el pitxi
tancar

La Júlia i el pitxi

La Júlia viu al Maresme i al Montseny. Té dues cases perquè els seus pares estan separats. Mai no s'està quieta. En un camp veí organitzarà un partit de pitxi.

12:27 Gossos - GÍNGER
tancar

GÍNGER

La Gínger és una gossa creuada, de vuit mesos, dolça i una mica trapella La van trobar abandonada, viu al refugi de Mataró i busca una llar.

12:58 L'home dels lleons
13:20 L'home dels lleons
13:50 Zona zàping - Zona Zàping
14:15 Tot un món - Literatura mestissa
tancar

Literatura mestissa

Com d'altres escriptors nascuts en països colonitzats de l'Àfrica, l'Agnès Agboton converteix les llengues alienes en el seu mitjà d'expressió artística creant una literatura mestissa. La passió de l'Agnès per les llengües reflecteix la voluntat de l'autora de formar part del món que l'envolta.

14:30 Telenotícies migdia
15:39 Tarda de cine - L'informe Pelicà
tancar

L'informe Pelicà

Darby Shaw, estudiant de Dret, elabora l'informe 'Pelicà', sobre el cas dels assassinats de dos jutges del Tribunal Suprem. Aquest informe revela unes implicacions polítiques que arriben fins a la Casa Blanca. Darby, alarmada per la mort de gent relacionada amb les seves indagacions, demana ajuda a Gray Grantham, un prestigiós periodista del Washington Post, per poder continuar la investigació fins a aconseguir lligar tots els caps.

18:07 Mirall trencat - + info
tancar

+ info

Amb la mort del petit Jaume, la Teresa, desfeta, crida al notari Riera per última vegada. Fa molt de temps que no es veuen. Ella amb la desaparició del nen, ha envellit definitivament i vol fer testament, per això ha cridat al notari. Incapaç de creure que la Maria i el Ramon siguin uns assassins - tot i que Armanda ja li ho va advertir -, trenca la promesa que li havia fet a la seva filla Sofia, de la qual se sent definitivament allunyada, i deixa la casa a la Maria. L'Amadeu Riera li recorda discretament que té un fill (secret ben guardat que només ell coneix) i que a més aquest fill l'estima a ella, però la Teresa, tot i sentir afecte pel noi (en realitat, un home ja fet), el considera un pobre d'esperit incapaç de fer res per la casa. S'estima més afavorir la Maria. Deixar-li la finca serà la bufetada més gran que li pot donar a la Sofia.

19:10 Mirall trencat - + info
tancar

+ info

I passen uns quants anys més. La senyoreta Rosa, secretament enamorada d'un Eladi que, com sabem, es fica al llit amb totes les minyones de la casa, però no amb ella, troba un retall de premsa vell i li ensenya, amb malicioses intencions, a la Teresa. En el retall apareix una artista de music-hall que s'assembla extraordinàriament a la Maria. La Teresa hi treu importància i es queda amb el retall. Crida a Eladi i li demana si la dona de la foto és qui ella suposa. Ell reconeix que sí, que va estimar aquella dona, que li va donar una filla i que li ha perdut el rastre. La Teresa li diu que no se senti avergonyit, i que ella, l'àvia, vetllarà per la Maria. L'Eladi entendrit pel record de la Pilar, la cupletista que feia de Lady Godiva, decideix tenir un altre gest amb una altra dona que estima, ja que no pot tenir-lo amb la seva antiga amant. Va a trobar l'Armanda i, davant la sorpresa d'aquesta, li regala unes arracades d'or. Així la distingeix d'entre totes les minyones que ha empaitat. L'Armanda ha estimat sempre l'Eladi, i el gest d'ell la commou, però al mateix temps li fa pensar que ja és hora de deixar la casa. Va a parlar amb la Sofia, però aquesta, inesperadament la reté. És una dona sola i sense afectes. Ara que el temps ha passat, se sent identificada d'alguna manera amb l'Armanda, i li proposa de ser cap del servei. L'Armanda, perplexa, va a consultar-ho amb la senyora Teresa. Aquesta li demana que sí, que és quedi, però per un altre motiu. Ella, l'Armanda, és l'autèntica espina dorsal de la casa. L'Armanda assumeix el seu destí, es queda. La Sofia no s'ha guanyat l'afecte del Ramon, un fill que mai no li va interessar, i sempre ha sentit una barreja d'atracció/repulsa per la Maria, la sobrevinguda. Allunyada completament del marit, tot i que davant de les amistats dissimulin, no ha conegut mai un autèntic afecte per ningú. Només per la persona que apareix en una fotografia, guardada amb un secret vergonyós: pel seu pare, Salvador Valldaura. El Ramon i la Maria són un parell d'adolescents que van sempre junts a tot arreu. Ell és un noi brusc, però enormement sensible i ple de detalls amb la noia. Tots dos reclamen a la Sofia poder fer una sortida d'uns dies a un lloc de la platja, junts i sense vigilància ni control de ningú. La Sofia decideix que tenen raó, que ja són prou grans per poder anar-hi sols, i que, per tant, no necessiten que la senyoreta Rosa, ni ningú els vigili. La Rosa té un gran disgust, i decideix venjar-se. Va a veure a l'Eladi i, amb paraules ensucrades i enverinades, considera que té el deure, abans d'anar-se'n, d'advertir-li que entre el Ramon i la Maria hi ha una relació que va més enllà dels sentiments fraternals. Desprès d'això fa les maletes i se'n va, i desapareix de la història.

20:06 Just kidding
20:27 Al vostre gust - Cap. 4
tancar

Cap. 4

TV3 presenta un nou capítol del programa "Al vostre gust", que dirigeix i presenta Tana Collados. El programa presenta tres dones sommeliers i parla de la qualitat dels pèsols del Maresme. Aquesta setmana, el programa "Al vostre gust" mostrarà com la complicitat entre productors i cuiners ha servit per promocionar els "Pèsols del Maresme" (títol del reportatge). Pagesos, com el Joan Grau, explicaran les característiques que diferencien en qualitat els pesòls del Maresme de la resta, quines condicions són les òptimes per cultivar-los i quina és la millor època per collir-los. També s'ensenyaran diferents maneres de cuinar-los a dos coneguts retaurants del Maresme. En el complement del reportatge, des de la Fundació Alícia, s'explicaran diferents tipus de coccions fàcils, ràpides i nutritives per fer a casa amb pèsols congelats, de la mà del cuiner Jordi Puig-Pey i de la nutricionista Elena Roura. En el següent reportatge, "Al vostre gust" parla amb tres dones la professió de les quals és la de sommelier. Tret d'algunes excepcions, aquest ofici ha estat protagonitzat per homes, i no ha estat fins els darrers anys que les sommeliers han començat a ocupar-hi un paper destacat. A "Sentit i sensibilitat", el programa acompanyarà la sommelier Judith Cercós a la "mise en place" diària que ha de fer abans de començar un servei. Una feina delicada i plena de detalls que sovint es desconeixen. La Meritxell Falgueras i la Tamae Imache explicaran la seva experiència com a sommeliers i ens descobrirà per què un sommelier és capaç de reconèixer diversos aromes en una copa de vi. Com a complement d'aquest reportage, l'enòleg i sommelier Àngel Garcia-Petit parlarà de la sensibilitat de les dones en el tast i de l'interès general i creixent per l'univers del vi, cada dia més divers i ple de sorpreses.

21:00 Telenotícies vespre
21:49 Pel·lícula - El monjo
tancar

El monjo

Durant seixanta anys un monjo tibetà tot misteriós i mestre de kung-fu ha voltat pel món per protegir un pergamí. Ha arribat un moment que ha de buscar una altra persona que el guardi perquè el pergamí dóna la clau d'un poder il·limitat. Pels carrers de San Francisco coneix un noi a qui instrueix en aquesta missió.

23:41 Pel·lícula - Borderline (2002)
tancar

Borderline (2002)

La doctora Lila Colleti és una psiquiatra que ajuda criminals en el seu procés de reinserció social. Lila està divorciada i l'exmarit té la custòdia de les dues filles. Però l'exmarit i la seva companya moren assassinats, i un dels pacients de Lila, enamorat d'ella, li fa xantatge amb l'amenaça d'acusar-la de l'assassinat si no accedeix a tenir-hi relacions.

01:16 Pel·lícula - Crupier
tancar

Crupier

Jack Manfred somia ser un escriptor famós i s'afanya escrivint la seva primera novel·la, però ha de guanyar diners. Per aconseguir feina no dubta a utilitzar els contactes del seu pare i li ofereixen de fer de crupier en un casino de Londres.

02:45 Pel·lícula - El ball del governador
tancar

El ball del governador

Charles Forestier, un oficial d'una colònia francesa, està casat amb Marie. El matrimoni és un fracàs i la filla de la parella, Théa, s'adona dels problemes dels pares. Un dia, després d'un passeig a cavall, es desfermen una sèrie de rumors que provocaran la crisi dins la família Forestier.

04:18 Riviera - + info
tancar

+ info

Stefan entra sobtadament a l'oficina de Diego exigint els diners de la part del negoci que corresponen al seu pare. Beatrice culpa Sam de l'atac de cor de Laurent. Gabriella està dolguda quan Christophe li diu que provi la colònia d'home que ella s'ha creat.

04:42 Riviera - + info
tancar

+ info

El Dr. Rocher inventa una altra mentida quan Edward i Sybella intenten aclarir la mort del seu bebé. Elizabeth avisa Sam dels enganys de Jennifer. Diego usa Chloe per informar-se de com Stefan pensa fer servir els diners. Bernardo guanya molt al casino.

05:07 Stargate - Amenaça
05:49 Videoclips catalans - PEDRO MARÍN:Aire
05:53 Videoclips catalans - LAX'N'BUSTO: No és massa tard
05:56 Videoclips catalans - MISHIMA: Un tros de Fang
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 El medi ambient - Boscos: tasca ambiental i social
07:02 El medi ambient - Xina: el repte energètic
07:06 Músiques del món - Sierra Leone
tancar

Sierra Leone

SEYDU (Sierra Leone) Sierra Leone té una selva densa que ocupa una quarta part del seu territori. La fusta i les mines de diamants són la seva principal riquesa. El jove cantant Seydu reivindica la pau i l'esperança per al seu poble a través de les seves cançons, crítiques amb la corrupció i la guerra que sacseja aquest territori. Discografia: "Diamond Teras" (2003).

07:10 Músiques del món - Califòrnia
tancar

Califòrnia

NICKEL CREEK (CALIFÒRNIA - EUA) Califòrnia, als EUA, és també conegut amb el sobrenom de Golden State (la nació daurada), per la riquesa natural del seu territori. El bluegrass és un dels estils més genuïns dels EUA, rejovenit ara pels Nickel Creek, una jove banda de l'àrea de San Diego formada per dos nois i una noia. Discografia: "Nickel Creek"(2000).

07:14 Músiques del món - Sud-àfrica
tancar

Sud-àfrica

LUCKY DUBE (Sud-àfrica) La República de Sud-àfrica va ser el primer estat africà que va desenvolupar una indústria musical amb editores discogràfiques i estudis de gravació. Lucky Dube és un intèrpret de música reggae i les seves cançons parlen de problemes socials amb una dosi de fina ironia. Discografia: "Trinity" (1995) i "Soul Taker" (2001), entre altres.

07:18 Mars del món - Les illes del Canal
tancar

Les illes del Canal

Les illes Anglonormandes de Guernsey, Sark, Herm i Jersey són molt més que paradisos fiscals. En una combinació única de cortesia anglesa i "savoir vivre" francès, hi trobem platges i penya-segats, ports pesquers i fortaleses, jardins tropicals i pubs tradicionals.

08:03 Ciutats misterioses de l'Àsia - Katmandu
Progrmació BD ....
07:00 mic 3
07:00 L'ós de la gran casa blava - Visca la música!
07:25 La Lua i el món - L'ota està malalta
07:28 La vaca Connie - La muntanya parladora
tancar

La muntanya parladora

L'àvia Clara sempre surt amb jocs ben curiosos. Avui, amb la Connie i en Patch, jugaran a buscar una muntanya que parli. N'hi ha, de muntanyes que parlen? Convençuts que sí, els dos amics voltaran per tota la comarca amb les orelles ben obertes.

07:35 La vaca Connie - La cabanya secreta
tancar

La cabanya secreta

Plou a bots i barrals, i la Connie no pot sortir a jugar al bosc. Però tots els animals estan igual; s'han de quedar a casa. Quan arriba el bon temps, la vaqueta proposa als seus amics de construir un regufi al costat d'un arbre. A partir d'ara serà el seu punt de reunió.

07:43 Bumba
07:48 Les tres bessones bebès - Pa per als ànecs
07:54 Les tres bessones bebès - Un, dos, tres
08:04 Club Super3
08:04 Les Tres Bessones - El circ
tancar

El circ

L'Avorrida envia les Bessones a un circ molt especial, un circ que volta pel món mirant de fer somriure nens i nenes de països on hi ha conflictes. Arribaran a un camp de refugiats on compartiran aventures amb els seus habitants.

08:32 Kong - Benvingut Ramón
tancar

Benvingut Ramón

En De La Porta ha fet una oferta a en Jason que li serà difícil de rebutjar. Vol que facin les paus! L'ha convidat a la inauguració del seu museu a Nova York. En Tann i la Lua hi aniran d'incògnit, per si de cas... En realitat, el professor vol proposar a en Jason d'aliar-se per poder dominar el món plegats. Després de la negativa del nostre heroi, comença l'acció...

08:58 Hattori el ninja - Gamberro banys públi./bona idea de la mare/pare és
09:20 Doraemon - El realitzador d'expressions / l'intercanviador d'
tancar

El realitzador d'expressions / l'intercanviador d'

El realitzador d'expressions - L'intercanviador d'habitacions

09:42 Doraemon - El retallador de paisatges / l'avió missatger
tancar

El retallador de paisatges / l'avió missatger

El retallador de paisatges - L'avió missatger

09:59 Doraemon - La vareta transportadora / les càpsules transforma
tancar

La vareta transportadora / les càpsules transforma

La vareta transportadora - Les càpsules transformadores

10:07 Doraemon - El retolador de fer gargots
tancar

El retolador de fer gargots

El retolador de fer gargots

10:25 L'hotel zombi - Vota Zombi
tancar

Vota Zombi

Avui a l'escola hi ha eleccions per decidir qui serà el delegat de la classe. La Maggot ho té claríssim! Plantarà cara a en Chad, que cada any ha sortit elegit per una majoria aclaparadora. En Chad, que no vol sorpreses, cedeix el testimoni a en Fungus... i aquí és on comença la guerra de sexes... i de germans! Qui la guanyarà?!

10:54 Club Super3
10:54 Els increïbles germans Adrenalini - Les guitarres del destí
tancar

Les guitarres del destí

Després d'una petita confusió, l'Enk, en Xan i l'Adi acaben tocant en un estadi de Nova York davant d'un públic molt exigent... i ben aviat, molt enfadat! En adonar-se que no són la seva banda de rock, sinó uns impostors, els fans comencen la persecució. Els Adrenalini només es poden salvar amb un miracle, com ara un cocodril sortit de les clavegueres!

11:01 Els increïbles germans Adrenalini - Els cims del perill
tancar

Els cims del perill

L'intent de baixar en trineu per un dels cims de l'Himàlaia el podrien acabar pagant molt car, en Xan, l'Enk i l'Adi. A qui se li acut destorbar l'abominable home de les neus?! Però resulta que el Ieti també té ganes d'apuntar-se a les acrobàcies dels Adrenalini! Això sí, a en Xan que no li toquin la seva estimada capa! Per aquí no hi passa!

11:13 Naturalment Sadie - + info
tancar

+ info

La Sadie es presentarà al concurs de discursos parlant dels animals domèstics. Està convençuda que s'endurà el primer premi... fins que sap, és clar, que s'hi haurà de presentar amb la Leila Hampstedder, la noia perfecta. En realitat, la intenció de la Leila és domesticar la Sadie que, si es descuida, a mig discurs haurà d'acabar fent saltirons com un gosset...

11:38 Naturalment Sadie - + info
tancar

+ info

La Sadie no sap ni on amagar-se! El seu pare ha contractat l'Owen Anthony perquè l'ajudi a fer encàrrecs! Evidentment, està convençuda que quan l'Owen vegi que a la seva família tot són criatures estrambòtiques, fugirà cames ajudeu-me! Ah! I no t'ho perdis que avui en Rain se les tindrà amb en Tad per la Vivian!

12:00 Jugamón - La Júlia i el pitxi
tancar

La Júlia i el pitxi

La Júlia viu al Maresme i al Montseny. Té dues cases perquè els seus pares estan separats. Mai no s'està quieta. En un camp veí organitzarà un partit de pitxi.

12:21 Info K dia a dia
12:40 Sheena - Dives de la selva
13:22 quèquicom - El mal d'esquena
tancar

El mal d'esquena

D¿un dia per l¿altre, l¿Amina, una nena de 13 anys, descobreix que té la columna desviada 90 graus. A l¿hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona l¿operen amb èxit. Li han posat un ferro que li aguanta l¿espina dorsal. Aquest és un dels casos que relata la Samantha Vall en el "Quèquicom" dedicat als problemes de columna vertebral.

13:48 La federació de lluita dactilar - En Fuego contra la Pei Pei, la panda lila
13:56 One piece - Victòria! La pluja torna a Alabasta
14:18 One piece - Adéu a les armes. Pirates i una mica de justícia
14:40 Codi 3xl
14:40 Codi 3xl - Codi 3XL - Internet centre comercial
tancar

Codi 3XL - Internet centre comercial

Cansat o cansada de mirar aparadors i de patejar-te els carrers? Al Codi3XL d'avui els secrets per comprar i vendre per Internet.

14:52 Kimagure Orange Road - Fixant la mirada: La gran transformació de la Hikaru
tancar

Fixant la mirada: La gran transformació de la Hikaru

La Hikaru ha canviat de look radicalment i tots la troben molt més maca, fins i tot en Kyosuke. Decideix convidar-la a un concert de rock. Tots dos s'ho passen molt bé, però en Kyosuke s'equivoca i li diu Ayukawa a la Hikaru. Aquesta marxa plorant. En Yuhsaku s'entrena per barallar-se amb en Kyosuke i defensar l'amor que sent per la Hikaru. Finalment acaben prenent un cafè al bar on treballa l'Ayukawa.

15:18 Codi 3xl - Codi 3XL - Amb cor de fan
tancar

Codi 3XL - Amb cor de fan

Ets un fan del Cor de la Ciutat? Fins a quin punt? Al Codi3XL d'avui hem agafat dos fans i els hi hem fet un regalet...

15:32 Hora Tòquio
15:32 Get Backers - Uns assassins enigmàtics: els germans Miroku
15:56 Love Hina - Una boda reial? El príncep de l'altra banda del mar
tancar

Una boda reial? El príncep de l'altra banda del mar

S'estan acabant les vacances d'estiu. De sobte, Kaora té una recaiguda de la malaltia que la fa tornar adulta. La Kaora adulta té un caràcter molt violent i Naru demana ajuda a Amara, la germana de la malalta. Mentrestant, sembla que Keitaro també té problemes de salut, perquè s'ha tornat molt atent i seriós. Tothom està molt estranyat fins que es descobreix que en realitat no és Keitaro, sinó el príncep Rampa Rou, un cosí de Kaora que és clavat a Keitaro.

16:18 Atrapa-sons - Corda fregada i corda polsada
16:37 mic 3
16:37 Pingu - Pingu and Pinga go camping
tancar

Pingu and Pinga go camping

En Pingu i la Pinga han plantat una tenda i, aquesta nit, la mare els hi deixarà dormir. Quina emoció! Però en Pingu diu que els exploradors valents no s'emporten ninots quan van d'acampada. La Pinga, en canvi, es vol endur el seu conillet, tant sí com no... Vols dir que seran prou valents...?

16:47 Pau, la petita guineu roja - Al vol
tancar

Al vol

Que divertit que és jugar amb la roba que voleia al penjador! En Pau, la Poppy i en Carbasseta s'han llevat molt d'hora i s'ho estan passant molt bé. A més, amb el vent que fa, encara és més entretingut! Compte, però, que la roba se'n pot anar volant amb la brisa que fa! I si no la recullen abans que es llevin les persones, encara rebran!

16:55 Capelito - Capelito bus
tancar

Capelito bus

En Capelito ha transformat el seu barret en un vaixell de paper. De sobte, de l'estany li surt una sirena molt bonica. El nostre amic està decidit a trobar-la al fons de l'estany, i per fer-ho, fins i tot s'ha fet un escafandre. Creus que la trobarà?

17:02 Hora Local
17:02 Rovelló - Comte Rovelló
tancar

Comte Rovelló

En Rovelló veu la pel·lícula de "Dràcula" i se'n va a dormir amb por. Durant la nit l'ataca una rata-pinyada, i quan es desperta està convençut que l'ha mossegat i que s'ha transformat en un vampir.

17:28 La brigada dels fossers - La venjança del gall
tancar

La venjança del gall

El doctor Frankenstein ressucita l'esquelet d'un gall que en Taüt s'ha menjat. De nou amb vida, el gall es disposa a perseguir incansablement en Taüt per venjar-se, sense importar-li massa haver d'amargar el dia de compres dels fossers.

17:41 La brigada dels fossers - En Taüt assassí
tancar

En Taüt assassí

En Làpida ha convidat a sopar el comissari Mario i encarrega en Taüt que mati un pollastre per al sopar. A en Taüt se li escapa la mà amb la serra mecànica i no sols li talla el cap al pollastre, sinó també a en Boris. El pobre ho passarà malament per desfer-se del mort...

17:55 Sidèria
17:55 Invasió - El robatori
18:40 Evangelion - La unió de dos cors
19:04 Sheena - La reserva
19:48 Codi 3xl
19:48 Freqüència 04 - Confidències (1a part)
20:10 Freqüència 04 - Confidències (2a part)
20:31 HUMANG
20:31 El nan roig - Moments baixos
20:58 El nan roig - Més que una broma
21:26 Imp - El pastís
21:28 Imp - La silueta
Progrmació BD ....
21:30 Laura
22:23 Laura - + info
tancar

+ info

Arriba el cap de la Laura amb el seu fill, que també és advocat, i ofereixen a la Laura un ascens al despatx però ella no les té totes... D'altra banda els fills, el Joan i el Pere, pateixen les conseqüències de la separació dels pares. El Joan està convençut que la seva mare té un amant i el Pere creu que la Laura li ha agafat mania.

23:14 Vic Mackey - Orientals
23:58 Vic Mackey - Perill: foc!
00:42 Vic Mackey - Tots ficats
01:27 Vic Mackey - Descontrol
02:15 Guàrdia de costes - S'estreny el setge
tancar

S'estreny el setge

En una operació conjunta amb els carabinieris, la Guàrdia de costa planeja una batuda a l'alba per interceptar una banda de contrabandistes de drogues que arribaran per mar. En el tiroteig que se'n deriva, Angelo i el general de brigada Culicchia resulten ferits. Les ferides de Paolo desemboquen en una primera conversa oberta amb el seu pare, a qui confessa que manté una relació amb una dona casada. El capità localitza el detectiu i Salvatore i descobreix que Marina està embarassada. Paral·lelament, porten a Marina a l'hospital. Angelo examina la brúixola que li donà a Diego Onorato, on hi troba una foto amagada del seu pare, de Carmine i d'un tal Tommaso quan eren joves. Bonanni identifica el tal Tommaso amb Nicotera, molt conegut per la seva reputació de perillós cap de la 'ndrangheta. Rebecchi s'adona que Gloria està enamorada d'ell. Arran de la batuda surten a la llum els negocis de contraban de Carmine amb Nicotera. Amb el carabinieris, la Guàrdia de costes i la policia judiciària als talons, Carmine porta Sofia davant de Nicotera i aquest aprova l'elecció de la nova hereva dels Amitrano. Tots plegats estan d'acord que només hi ha una manera d'aturar Angelo.

03:02 Lobster comedies - El comte
03:21 Clàssics en blanc i negre - El senyor de la casa
tancar

El senyor de la casa

Viktor és un home tirànic amb la seva dona i els seus fills que només es doblega davant la figura de la seva antiga mainadera. La mainadera, una dona ja vella, intel·ligent i assenyada, vol fer-li veure a Viktor que ha de tractar bé la família i li donarà una lliçó fent-lo passar per una experiència humiliant.

05:08 Clàssics en blanc i negre - Gertrud
tancar

Gertrud

GERTRUD (Gertrud) Idioma versió original: danès Producció: Palladium Film, 1964 (Dinamarca) Direcció: Carl Theodor Dreyer / Durada: 112 minuts Guió: Carl Theodor Dreyer, basat en una obra de teatre de Hjalmar Söderberg Fotografia: Henning Bendtsen (blanc i negre) Música: Jorgen Jersild Intèrprets: Nina Pens Rode (Gertrud Kanning), Bendt Rothe (Gustav Kanning), Ebbe Rode (Gabriel), Baard Owe (Erland Jansson), Axel Strobye (Axel Nygen), Vera Gebuhr (la minyona) Gertrud va abandonar la carrera de cantant quan es va casar amb un polític. Gertrud no és feliç en el seu matrimoni i també se sent frustrada per la seva relació extramatrimonial amb un pianista famós. En aquest moment de crisi, apareix un poeta, antic amor de joventut de Gertrud, que li du records del passat i li proposa reprendre la seva relació. Però Gertrud s'adonarà que cap d'aquests tres homes la pot estimar realment, perquè tots tres posen altres prioritats per davant de l'amor.