Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Sotavento: un parc eòlic experimental a Galícia
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Carpaccio de cap i pota amb mongetes del ganxet i camagrocs
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1892
tancar

Cap. 1892

En Muñoz colla gairebé definitivament la Montse. En Narcís fa mig disbarat, perquè vol parlar amb en Tomàs. La Pilar vol evitar que l'Íngrid faci mal a en Beni. La Trini vol que la Remei doni a en Perico el final bo del "Vides". L'ambient al pis és insuportable i l'Alba pren una decisió madura. La Cecília li dóna suport.

16:25 Divendres - + info
tancar

+ info

Encesa dels llums nadalencs a Figueres L'Espartac Peran serà l'encarregat d'encendre oficialment la il·luminació nadalenca de Figueres. Parlarà també amb representants dels botiguers per tractar com es presenta la campanya de Nadal. Gerard Jofra (fill Eugenio) Era l'únic capaç de trobar algú que s'acostés a la figura del seu pare, l'humorista Eugenio, i ho ha aconseguit: Reugenio recupera el personatge per fer-nos reviure els seus acudits (també ens actuarà en el programa). Amb el seu fill parlarem de l'espectacle i també de la figura del seu pare des del seu punt de vista.

17:55 Les germanes McLeod - Cap. 95 Secrets i mentides
tancar

Cap. 95 Secrets i mentides

El pla de Tess per demanar a Nick que es casi amb ella se'n va en orris quan Dave fa un descobriment que amenaça de dilapidar la proposta per sempre més.

18:45 Rex - Cap. 36 Hipnotitzada
19:40 Bocamoll
20:15 Esport Club - Cap. 69
20:35 Espai Terra - ESPAI TERRA
tancar

ESPAI TERRA

Aquest dimecres ens aixoplugarem amb Martí Boada a l'interior d'un gran boix grèvol. Acompanyarem el nostre naturalista fins a una plantació d'avets sostenible, on els arbres esperen el moment per acompanyar-nos en aquestes pròximes festes de Nadal.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Caçadors de bolets - "Dekrèpits"
22:25 Banda Ampla
23:50 Esport Club - Cap. 70 Esport Club: especial Xerez - Barça
00:30 Pel·lícula - Cuba
tancar

Cuba

Els últims dies de Batista, Cuba s'enfonsa en la corrupció i la revolució avança. A fi de protegir els seus interessos, els governs britànic i nord-americà contracten un mercenari, Robert Dapes, per fer front als revolucionaris. Quan Dapes arriba a L'Havana, s'adona que ja ha fet tard. La situació és tan crítica que ni tan sols tindrà temps per abandonar el país. Dapes es troba amb Alexandra Pulido, una dona a qui havia estimat i que ara està casada amb un home ric i corrupte. Dapes intenta fugir amb ella, però la segresta un guerriller fanàtic.

02:25 Divendres - + info
tancar

+ info

Encesa dels llums nadalencs a Figueres L'Espartac Peran serà l'encarregat d'encendre oficialment la il·luminació nadalenca de Figueres. Parlarà també amb representants dels botiguers per tractar com es presenta la campanya de Nadal. Gerard Jofra (fill Eugenio) Era l'únic capaç de trobar algú que s'acostés a la figura del seu pare, l'humorista Eugenio, i ho ha aconseguit: Reugenio recupera el personatge per fer-nos reviure els seus acudits (també ens actuarà en el programa). Amb el seu fill parlarem de l'espectacle i també de la figura del seu pare des del seu punt de vista.

03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Els animals, interiorment - La lluita per la vida
tancar

La lluita per la vida

Aquest capítol explica el cost real de la supervivència com a caçador i com a presa. Com planteja un atac el depredador? I quines maniobres ha de fer la presa per esquivar-lo? Entrarem en el cervell d'un tigre afamat mentre espia un cérvol i sent l'impuls de passar a l'acció. A més a més, ens introduirem a la boca de l'animal més gran del món, la balena blava, per veure com es menja una de les criatures més diminutes de l'entorn marí.

07:50 El diari dels grans fèlids
08:20 Viure Catalunya - Salas de Pallars
08:35 Una odissea tribal - Avions, porcs i dots
tancar

Avions, porcs i dots

Una odissea tribal - Avions, porcs i dots

09:30 Horitzons
09:30 Rutes de l'art - Hunan: monjos, pintors,mòmies
tancar

Hunan: monjos, pintors,mòmies

A la Xina s'ha disparat el turisme internacional, que ja és un dels sectors de més creixement del país. Els viatgers se senten atrets pels tresors culturals del país, i són rebuts amb els braços oberts. Aquesta nova obertura ens permet veure millor aquesta civilització que té milers d'anys d'antiguitat. Poques cultures hi ha que generin tanta curiositat com la xinesa, amb tots els aspectes contradictoris que té.

10:15 Terres, homes, aventures - Seychelles, un somni. L'illa del nord. Retorn al paradís
11:15 Fonaments de la fe - Hinduisme
tancar

Hinduisme

Els hindús creuen en un déu que pot tenir moltes formes, ja siguin humanes o animals. L'hinduisme no és una religió en si mateixa; és més aviat una família de religions conformada pels devots que veuen Déu de maneres diverses. En tot cas, la majoria d'aquestes tradicions comparteixen les mateixes festivitats de color i consideren la vaca com un animal sagrat.

11:35 L'Ànima del 33 - REPORTATGE DIGITAL KITCHEN
11:40 Horitzons
11:40 El restaurant xinès més gran del món - Empenta
12:10 Ànima
12:40 Singulars - ELISABETH VINCENT
tancar

ELISABETH VINCENT

Elisabeth Vincent Nascuda a Cambodja, de pares francesos. Va ser la primera metge que va operar amb cirurgia laparoscòpica a Espanya, coincidint, pel que fa a les dates, amb el doctor Enric Laporte, que va fer-ho a Barcelona. Professora del Departament de Cirurgia de la Universitat Complutense de Madrid. Presidenta de l'Institut de Cirurgia Laparoscòpica que porta el seu nom. L'any passat va rebre el premi a l'Excel·lència de la Federació Espanyola de Dones Directives, Executives, Professionals i Empresàries. Va venir a Espanya per amor, quan només tenia 20 anys. Va llicenciar-se en medicina quan van néixer els seus dos fills i es va doctorar mentre canviava bolquers i preparava biberons. La doctora Vincent no ho va tenir fàcil. Es va topar amb la resistència dels "barons" de la cirurgia d'elit. Explica que el món dels cirurgians és agressiu, vanitós i exclusiu. En aquella època, els professionals masculins no veien bé que una dona tingués tanta ambició professional. El 1989 va veure la primera operació amb laparoscòpia a França. Allà va descobrir que volia especialitzar-se en aquesta tècnica. Així que va comprar un equip amb diners de la seva pròpia butxaca i el va fer instal·lar a l'Hospital Carlos III de Madrid. Al principi li va costar molts disgustos, perquè els seus col·legues no creien en aquesta tècnica. Ara ho recorda tot amb un somriure. Elisabeth Vincent, una dona entusiasta. "Singulars", dimarts 1, a les 22.25, pel Canal 33.

13:25 City folk (versió curta)
13:35 Quarts de nou
14:00 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ ALADO SINCERA
14:05 RITMES
14:05 Ritmes cat
15:00 Planeta Terra
15:00 Els nous paradisos - Laos
15:45 La natura des de dins - La supervivència en un medi canviant
16:35 El diari dels grans fèlids
17:05 L'Ànima del 33 - REPORTATGE DIGITAL KITCHEN
17:10 Planeta Terra
17:10 Curiositats del món animal - L'ós polar
17:20 60 minuts - Indestructible
tancar

Indestructible

"60 minuts" escalfa motors per a "La Marató" de TV3 d'enguany emetent un documental sobre una de les malalties minoritàries que tindran cabuda en aquest programa: l'esclerosi lateral amiotròfica (ELA). El documental segueix durant els últims tres anys i mig la vida del seu director i protagonista principal, Ben Byer, que emprèn un viatge per trobar curació per a la malaltia, un viatge que el portarà a visitar sis països. Durant el trajecte, Ben es trobarà amb altres malalts d'ELA i també amb el reconegut neuròleg Oliver Sacks, inspirador de la pel·lícula "Despertar". "Indestructible" va ser rodat càmera en mà i narrat en primera persona, i és el retrat del drama humà que s'amaga darrere d'una de les malalties minoritàries més estranyes i que ha passat a ser un dels reptes de la medicina moderna.

18:15 Itineraris - Sabó oriental a Alep, Trípoli i Beirut
19:00 Enciclopèdia breu - Maria Stuart
19:05 Canon Panorama - La càmera humana
tancar

La càmera humana

Stephen Wiltshire és un dels artistes britànics joves més prolífics i amb més talent. També és autista. En aquest documental es descriu la història d'aquest xicot mut i autista que va sorprendre el món amb el seu primer dibuix de la catedral de Salisbury quan només tenia vuit anys i que s'ha convertit en un jove artista enèrgic i carismàtic, una de les promeses més prodigioses. A més, veurem com Stephen s'enfronta al major repte de la seva vida: dibuixar la vista panoràmica de Londres més gran que s'hagi fet mai per després exhibir-la en públic.

19:55 L'Ànima del 33 - REPORTATGE MAYUMANA
20:00 Una odissea tribal - Els Massai. L'últim ball dels guerrers
tancar

Els Massai. L'últim ball dels guerrers

Set joves guerrers d'una petita població de Kenya, a l'Àfrica oriental, estan a punt de passar per la cerimònia més important de la seva vida. El ritual de l'Eunoto farà que deixin de ser uns guerrers despreocupats, atractius i de cabells llargs i es converteixin en uns adults calbs i reflexius en tan sols cinc dies. Quan hagin superat la cerimònia de l'Eunoto, els guerrers abandonaran la vida de llibertat, es casaran i acceptaran les responsabilitats d'un massai adult.

20:50 In situ
21:00 Els meus nois - Cap. 29 L'oportunitat truca a la porta
tancar

Cap. 29 L'oportunitat truca a la porta

La reputació de Jack com a home que sap portar les dones fa que P. J. es replantegi tornar a quedar amb ell. Mentrestant, Andy accepta a contracor fer teràpia de parella amb Meredith.

21:20 Pendent
21:30 Loto 6/49
21:35 Karakia - Un niu al continent-1
tancar

Un niu al continent-1

És indubtable que la cultura anglosaxona ha acabat influenciant mig món. L'idioma, les modes o la música que s'hi generen omplen el dia dia. Però cada vegada són més, els britànics interessats en la cultura mediterrània. Molts anglesos que s'instal·len a Catalunya vénen buscant un clima amable, sol i paisatges nous. En Martin, que és periodista, i la seva família, tenien a més un motiu afegit: criar els seus fills amb més temps per disfrutar-los.

22:15 Il trovatore. 10 anys del nou Liceu
01:15 Canon Panorama - La càmera humana
tancar

La càmera humana

Stephen Wiltshire és un dels artistes britànics joves més prolífics i amb més talent. També és autista. En aquest documental es descriu la història d'aquest xicot mut i autista que va sorprendre el món amb el seu primer dibuix de la catedral de Salisbury quan només tenia vuit anys i que s'ha convertit en un jove artista enèrgic i carismàtic, una de les promeses més prodigioses. A més, veurem com Stephen s'enfronta al major repte de la seva vida: dibuixar la vista panoràmica de Londres més gran que s'hagi fet mai per després exhibir-la en públic.

02:00 Tresors animals - El corall: les joies del mar
02:25 Karakia - Un niu al continent-1
tancar

Un niu al continent-1

És indubtable que la cultura anglosaxona ha acabat influenciant mig món. L'idioma, les modes o la música que s'hi generen omplen el dia dia. Però cada vegada són més, els britànics interessats en la cultura mediterrània. Molts anglesos que s'instal·len a Catalunya vénen buscant un clima amable, sol i paisatges nous. En Martin, que és periodista, i la seva família, tenien a més un motiu afegit: criar els seus fills amb més temps per disfrutar-los.

03:00 Curiositats del món animal - Els pinguïns Emperador
03:05 Curiositats del món animal - El Kea, el lloro de muntanya
03:10 Viure Catalunya - Salas de Pallars
03:20 Tresors de l'islam al Mediterrani - Sicília: paradís dels sarraïns
04:05 Els nans més forts d'Europa - Mònaco - Societat privada
04:50 Destins clàssics - Budapest: Franz Liszt, Bella Bartok & Zoltan Kodaly
tancar

Budapest: Franz Liszt, Bella Bartok & Zoltan Kodaly

La pintoresca ciutat de Budapest fou la llar de tres famosos compositors hongaresos: Liszt, Bartók i Kodály. Aquest episodi ens proposa un tomb per una magnífica ciutat que alberga exemples de la música i del llegat memorable de Liszt. L'Orquestra de Cambra Australiana ens obsequia amb una commovedora interpretació de les melodies folklòriques romaneses de Bartók.

05:15 Els nous paradisos - Laos
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:15 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ ALADO SINCERA
06:20 RITMES
06:20 Ritmes clàssica - Gala from Berlin 2001: Invitation to the dance
tancar

Gala from Berlin 2001: Invitation to the dance

La Gala desde Berlín és un concert que l'Orquestra Filharmònica de Berlín ofereix desde la seva seu habitual la nit de Sant Silvestre, és a dir la nit de cap d'any. En aquesta ocasió, el director i pianista Daniel Barenboim, fa una tria amena i variada del repertori més dansable de la música clàssica.

Progrmació BD ....
07:00 Gat i gos - Energia canina
07:30 Erky Perky - + info
tancar

+ info

L'Erky i el Perky estan convençuts que han trobat la fabulosa ciutat perduda de la floridura, una font de menjar que la Margaret Malcarada no coneix! L'avellana del Moldy! Ell diu que fa anys que la té i que a dins hi ha un tresor. L'únic que han de fer l'Erky i el Perky és obrir-la i repartir-se el botí. Sense acabat tocats de la closca, és clar!

07:40 Al país del Pare Noel
07:50 Doraemon - 1ª Hist.: Que en Doraemon és d'en Suneo?. 2ª Hist.: La bruixa Shizuka!
tancar

1ª Hist.: Que en Doraemon és d'en Suneo?. 2ª Hist.: La bruixa Shizuka!

En Suneo faria qualsevol cosa per convèncer en Doraemon que se'n vagi a viure amb ell, fins i tot fer servir un dels seus aparells màgics! I en Nobita, com et sembla que s'ho agafarà?! Més tard, en Doraemon farà realitat un dels somnis de la Shizuka: convertir-se en una bruixa bona per ajudar l'altra gent. Te la imagines la Shizuka fent de bruixa?!

08:13 Doraemon - El rellotge del temps / La bandera de la veritat
tancar

El rellotge del temps / La bandera de la veritat

Només queda un dia de vacances i en Nobita li ha demanat a en Doraemon que l'ajudi a aprofitar-lo bé. Amb el rellotge del temps aquest últim dia es pot arribar a convertir en una experiència inoblidable. No t'ho perdis! D'altra banda, en Nobita està fart de veure que ningú no se'l creu. Avui, amb la bandera de la veritat, fins i tot se li creuran les mentides!

08:50 Contes clàssics - L'ase i la campana
09:00 mic 3
09:00 Carrer del zoo 64 - Cap. 33 La història de la Isabel, la flamenc
tancar

Cap. 33 La història de la Isabel, la flamenc

Després d'haver aixafat el pastís que havia fet la Lucy, la Molly li ha deixat clar que el que compta és el que hi ha a dins, no pas l'aspecte que tingui. Això li ha recordat a la Georgina la història de la Isabel, la flamenc, que era tan elegant que tothom imitava el que feia. Fins que va conèixer la Pauline, és clar, que va posar les coses a lloc...

09:10 Louie - Louie, dibuixa'm un tractor
tancar

Louie, dibuixa'm un tractor

Avui en Louie i la Yoko estan decidits a plantar unes quantes llavors. Només hi ha una pega. La terra està molt dura i no la poden llaurar. Com s'ho poden fer? En Louie, com sempre, ha tingut una bona pensada: dibuixarà un tractor amb una arada! Que n'és, de divertit, portar un tractor! I així és molt fàcil llaurar! Vols veure com ho fan?!

09:20 Pingu - Ha arribat el Nadal
tancar

Ha arribat el Nadal

Aviat serà el Dia de Nadal! En Pingu i la Pinga estan molt emocionats! Tenen tantes ganes de veure els regals! A fora, el pare i la mare decoren l'arbre i, de cop i volta, es comencen a discutir. Què els ha passat? Això no pot ser.

09:30 Els Hoobs - Sota terra
tancar

Sota terra

En Groove té una nova mascota: l'Erf, un cuc de terra. A ell també li agradaria poder viure sota terra, però ja sap que és impossible. Ara bé, segur que hi ha alguna manera perquè un hub es diverteixi sota terra. O no...?

10:05 Info k
10:20 En Matt i els monstres - El monstre de les escombraries
tancar

El monstre de les escombraries

Després de saber que algú ha atacat una pila d'escombraries gegant, l'Agència Antimonstres ha sortit immediatament al rescat. Aviat descobriran que es tracta d'un Detritus Kiffus, un monstre que, d'entrada, és força inofensiu. És clar que alguna cosa l'ha fet enfadar. Què deu ser? Avui en Matt i companyia hauran de fer la feina bruta!

10:40 Sakura, la caçadora de cartes - Congelació a la pista de patinatge
11:05 Blue dragon - Cap. 25 Esquadró mòbil independent
tancar

Cap. 25 Esquadró mòbil independent

El gran mestre Homeron s'ha jugat la vida per saber qui és la persona que té els Extra Set, que ha resultat ser el General Logi. La Zola i companyia, tan bon punt ho han sabut, s'han mobilitzat de seguida. Tenen clar que atacaran la nau d'en Logi per sorpresa. No compten, però, amb la resistència de l'Esquadró Mòbil Independent!

11:25 El detectiu Conan - La veritat de la caiguda mortal
tancar

La veritat de la caiguda mortal

En Conan, en Kogoro i la Ran són a l'andana d'una estació i veuen que, a resultes d'una lluita, un home cau d'un pas elevat, i mor. Tot sembla indicar que l'incident ha estat causat per un malentès. Però en Conan serà capaç d'explicar amb tota mena de detalls què hi ha darrere d'aquell accident fortuït...

11:49 El detectiu Conan - Els quatre Porsche. 1ª part
tancar

Els quatre Porsche. 1ª part

L'Ai es troba malament i en Conan i el doctor Agasa la porten a un hospital que hi ha a l'interior d'un centre comercial perquè resulta que és diumenge, i els altres hospitals dels volts estan tancats. Un cop allà, s'han d'esperar dues hores que atenguin l'Ai i, sorprenentment, veuen que al garatge hi ha quatre Porsche, un al costat de l'altre. Són els cotxes de quatre amics: en Kureki, en Hotei, en Banba i la Kaoru, que sempre van junts a jugar al golf. Mentre en Conan i el doctor Agasa fan temps en un restaurant xinès, un equip de la televisió entrevista els clients, i en Conan apareix a la pantalla. Immediatament vol marxar d'allà perquè té por que l'hagin reconegut. Baixa corrents a l'aparcament i allà sent el crit d'en Kureki. Ha trobat en Banba mort al seu cotxe.

12:10 Hattori el ninja - El treball temporal de l'hattori
12:45 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - El viatge de final de curs sense en Goril.la...ni en Korosuke
13:10 Al país del Pare Noel
13:15 Sakura, la caçadora de cartes - Congelació a la pista de patinatge
13:40 Sweesters -virtual room- - El pols xinès
tancar

El pols xinès

La Laia i la Ji Lan es juguen un torn de neteja a una baralla de polzes.

13:45 Sweesters -virtual room- - Olívia presidenta
13:50 Tags
14:05 Imp - El test
14:15 El detectiu Conan - Els quatre Porsche. 2ª part
tancar

Els quatre Porsche. 2ª part

L'inspector Megure i els seus homes comencen les investigacions. Però en Conan té una idea millor: per què no deixar que sigui la Sonoko qui tregui l'entrellat de tot plegat? Perquè... com es poden combinar les finestres elèctriques d'un Porsche, un cotxe teledirigit i un fil gairebé invisible per cometre un assassinat sense deixar cap pista?

14:39 El detectiu Conan - El secret amagat al lavabo. 1a. part
tancar

El secret amagat al lavabo. 1a. part

El doctor Agasa ha descobert que el doctor Miyano, el pare de l'Ai tenia un amic de la infantesa, en Dejima, que és dissenyador. En Dejima que va ajudar el pare de l'Ai a fer un llibre que li va suposar el reconeixement de tota la professió. Potser si localitzen el seu amic podran descobrir més coses dels homes de negre i dels pares de l'Ai... Quan van a veure en Dejima, descobreixen que la germana gran de l'Ai va amagar alguna cosa al lavabo de l'estudi de disseny en una ocasió en què va visitar-lo. I per acabar de complicar les coses, mentre ells són allà, en Dejima es menja l'hamburguesa del dinar i cau rodó a terra: l'han enverinat.

15:00 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - El viatge de final de curs sense en Goril.la...ni en Korosuke
15:30 Doraemon
16:10 Gat i gos - Energia canina
16:40 Keroro - En Keroro i la Natsumi: al festival, cara a cara! A formar! / La invasió radiofò
tancar

En Keroro i la Natsumi: al festival, cara a cara! A formar! / La invasió radiofò

L'estiu és temps de fires i de festivals! La tropa Keroro ja ho tenen tot a punt per recaptar diners! I ho faran a costa dels Hinata! D'altra banda, en Keroro ha descobert que la ràdio té molta influència i ha decidit piratejar les ones per emetre el seu propi programa! Et pots imaginar de què anirà?! Doncs no t'ho perdis, que promet ser molt interessant!

17:10 Pau, la petita guineu roja - La guineu de neu
tancar

La guineu de neu

Quina nevada que ha fet! El jardí ha quedat tot recobert de neu! Sembla ben bé una postal. Tot és preciós, però hi ha una pega... En Pau, la Poppy i en Carbasseta no troben res per menjar! I si se'n van al parc? Potser allà hi ha coses per omplir el pap. El que està clar és que l'aventura que viuran serà molt emocionant, però, què menjaran...?!

17:15 mic 3
17:15 Megaminimals - L'espantapingüins
tancar

L'espantapingüins

Els Megaminimals descobreixen que algú s'ha menjat les verdures de l'hort. Creuen que ha estat un cuc, però el cuc delata l'autèntic culpable: els ocells. Els Megaminimals construeixen un espantaocells per protegir les seves verdures, però un cop l'acaben s'adonen que el Pickle s'espanta cada vegada que el veu. Creuen que potser han fet un espantapingüins en comptes d'un espantaocells, però el que en realitat passa és que els pingüins són aus, com els ocells. Finalment, els Megaminimals decideixen deixar l'espantaocells i apartar una mica de menjar al pati perquè els "familiars" d'en Pickle puguin menjar sense espantar-se.

17:20 La Neli i en Cèsar - Cap. 33 El planador d'en Fred
tancar

Cap. 33 El planador d'en Fred

En Fred està tan content amb el seu planador nou, que ha anat corrents a ensenyar-lo a la Neli i a en Cèsar. Primer el provarà la Neli, i després li tocarà a en Cèsar, que està molt impacient. Tant, que sense voler, se li trencarà una ala. Com s'ho pot fer per arreglar-la? En Fred és el seu millor amic i no vol que s'enfadi. La Neli sempre té solucions. O gairebé sempre...

17:30 Bob, el manetes - El llenyataire Carbassot
17:50 Una mà de contes - ELS TRES AMICS I EN PATUFET
tancar

ELS TRES AMICS I EN PATUFET

Taller fet amb la col.laboració dels nens de l'Escola El Puig d'Esparreguera.

18:10 El xai Shaun - Enganxat
tancar

Enganxat

En Bitzer, que és molt manetes, ha enganxat les ulleres trencades del granger amb cola. En Shaun i companyia s'han quedat de pedra! La cola és màgica! I deu ser molt divertit jugar-hi! T'imagines què són capaces de fer, les nostres amigues, amb un pot de cola? Doncs no t'ho perdis, que avui més d'una s'hi enganxarà les potes!

18:20 En Leon - Cap. 16 Piqui-rasqui
tancar

Cap. 16 Piqui-rasqui

Saps què fa un porc senglar quan està ple de puces? Es grata per tot arreu, és clar! Amb les roques, amb els troncs dels arbres, amb l'esquena d'en Leon... Pobre Leon! Encara es farà un tip de rascar-se, avui, també!

18:30 Pat i Stan - Cap. 33 Lligam nasal
18:40 Al país del Pare Noel
18:45 En Matt i els monstres - El monstre de les escombraries
tancar

El monstre de les escombraries

Després de saber que algú ha atacat una pila d'escombraries gegant, l'Agència Antimonstres ha sortit immediatament al rescat. Aviat descobriran que es tracta d'un Detritus Kiffus, un monstre que, d'entrada, és força inofensiu. És clar que alguna cosa l'ha fet enfadar. Què deu ser? Avui en Matt i companyia hauran de fer la feina bruta!

19:05 Blue dragon - Cap. 26 El deliri de la Cíntia
19:30 Info k
19:45 Els Podcats - Cap. 35 Demo
19:55 Els Podcats - Cap. 36 Nivell
20:20 Tags
20:35 La missió dels Maddigan - Cap. 7 Newton
06:00 Megaminimals - La planta de la Cassie
tancar

La planta de la Cassie

Alguna cosa li passa a la planta de la Cassie, està tota mústia. Els Megaminimals intentaran saber què li passa repassant pas a pas quins elements necessiten les plantes per a viure.

06:10 mic 3
06:10 La Neli i en Cèsar - Cap. 32 El joc de la memòria. L'hora de memoritzar
tancar

Cap. 32 El joc de la memòria. L'hora de memoritzar

En Cèsar i en Fred han decidit ajudar la Neli a endreçar l'habitació. L'única pega és que en Cèsar no recorda on van les coses, i en Fred no ho sap, perquè no és la seva habitació. La Neli té la solució: els donarà una foto de quan estava endreçada... i que comenci la cursa! Ah! I no t'ho perdis, que avui t'ensenyaran un joc molt divertit! Estigues atent!

06:15 Bob, el manetes - El gran encàrrec del Robust
06:25 Els Hoobs - Pares i mares
tancar

Pares i mares

La Roma ha de fer de cangur d'un xiquipitibadoc. Però què ha de fer, exactament? Què fan els pares i les mares per cuidar els xiquipitibadocs? La Tula, l'Iver i en Groove jugaran a pares i mares. A veure si endevines qui farà de bebè?

06:55 Explica'm un conte - El gat que es pensava que era un llimac
Progrmació BD ....
21:00 3xl.cat
21:00 Turc per principiants - On tornen els anys vuitanta
tancar

On tornen els anys vuitanta

Juntament amb el seu pare, que ha après els secrets del xamans, la Lena prepara la seva ofensiva secreta contra l'Ulla. Per recuperar en Cem ha organitzat una festa d'aniversari on es repartiran còctels xamànics. I en Markus també espera seduir algú en aquesta festa: la Doris. I la Yagmur? Doncs resulta que s'ha adonat que ella i el seu suposadament inacceptable admirador tenen una cosa en comú. El que passa entre ells simplement és màgic.

21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1892
tancar

Cap. 1892

En Muñoz colla gairebé definitivament la Montse. En Narcís fa mig disbarat, perquè vol parlar amb en Tomàs. La Pilar vol evitar que l'Íngrid faci mal a en Beni. La Trini vol que la Remei doni a en Perico el final bo del "Vides". L'ambient al pis és insuportable i l'Alba pren una decisió madura. La Cecília li dóna suport.

22:00 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Emília ha intentat matar l'Antonio però en Ferran i la Victòria ho han impedit. l'Emília és traslladada a l'hospital en un estat de xoc. En Xavier ha entrat a treballar de xofer. L'Andreu deixa unes entrades al Ricard. La Victòria obre el sobre i es pensa que les entrades són per ella i en Ricard.

22:26 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Helena i l'Enric convencen en Marc perquè interni la seva mare en un centre. En Ferran va malament de diners i el seu pare s'enfada. En Ricard convida la Rosa al concert del Palau. L'Antonio està nerviós perquè la Rosa no ha tornat i ja és de matinada.

22:59 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Antonio té un atac de gelosia: es pensa que la Rosa ha sortit amb en Bernat. En Ricard menteix a la Victòria i diu que les entrades eren per un amic. La Mercè farà un anunci per a l'empresa de publicitat d'en Joan Grau. En Bernat i la Rosa munten "el racó de casa". La Victòria troba la dedicatòria a l'entrada del Palau dins de la bossa de la Rosa.

23:25 Extres Coproduccions - Les dues vides d'Andrés Rabadan
23:30 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Sembla que la Rita s'ha tornat a sortir amb la seva. El Víctor obté dades importants sobre el Teo. La Irina, pressionada per totes bandes, rep una trucada que podria ser fatal.

23:58 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

La Rita, malalta, es queda a casa de la Isabel. El Guillem creu que obtindrà informació de la Irina, però la noia ha desaparegut. Ningú no aconsegueix fer reaccionar la Cèlia. A can Aymerich reben una cinta de vídeo. Una foto que va fer la Marina posa en evidència el Recasens.

00:30 Beverly Hills - Sóc casat
01:12 Beverly Hills - Mal dia de St. Valentí
01:55 Riviera - + info
tancar

+ info

Ghislaine es preocupa quan Marguerite es consola amb objectes del seu passat. Encara que Edward insisteix a portar sol el seu dolor, Catherine li ofereix el seu cor, i el seu llit. Diego pressiona Clara perquè prengui la decisió de crear una família. Gabriella i Sam es diverteixen a París fins que els arriben notícies de Christophe i del casino.

02:20 Extres Coproduccions
02:25 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Emília ha intentat matar l'Antonio però en Ferran i la Victòria ho han impedit. l'Emília és traslladada a l'hospital en un estat de xoc. En Xavier ha entrat a treballar de xofer. L'Andreu deixa unes entrades al Ricard. La Victòria obre el sobre i es pensa que les entrades són per ella i en Ricard.

02:51 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Helena i l'Enric convencen en Marc perquè interni la seva mare en un centre. En Ferran va malament de diners i el seu pare s'enfada. En Ricard convida la Rosa al concert del Palau. L'Antonio està nerviós perquè la Rosa no ha tornat i ja és de matinada.

03:24 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Antonio té un atac de gelosia: es pensa que la Rosa ha sortit amb en Bernat. En Ricard menteix a la Victòria i diu que les entrades eren per un amic. La Mercè farà un anunci per a l'empresa de publicitat d'en Joan Grau. En Bernat i la Rosa munten "el racó de casa". La Victòria troba la dedicatòria a l'entrada del Palau dins de la bossa de la Rosa.

03:55 Joking around
04:05 Nova ficció
04:35 Beverly Hills - Sóc casat
05:17 Beverly Hills - Mal dia de St. Valentí