Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
09:00 Signes dels temps - + info
tancar

+ info

Signes dels temps emet una tanda de 10 programes especials d'estiu en què recupera les entrevistes i reportatges més interessants de la temporada. Signes dels temps és un magazín d'actualitat sobre l'Església catòlica a Catalunya, amb informació sobre diòcesis, parròquies, congregacions religioses, moviments, ONG i associacions.

09:47 Planetari
09:47 Els moments més perillosos de... - Els contactex més espectaculars de National Geographic
tancar

Els contactex més espectaculars de National Geographic

Prepareu-vos per veure cara a cara els moments més horrorosos, els més perillosos, els més fastigosos que s'han registrat mai. Descobrirem animals extraordinaris i veurem la mort de prop.

10:42 Exploradors d'avui - L'escurçó de vellut de Belize
11:08 Destins clàssics - London and Halle: George Frederic Handel(Series II)
tancar

London and Halle: George Frederic Handel(Series II)

Simon Callow enceta una nova sèrie a Londres abans de dirigir-se a Halle, Alemanya, lloc natal de Händel. Aquí és on va transcórrer els seus primers 18 anys de vida abans d'aventurar-se per Europa i establir-se definitivament a Londres. Simon ens parla de la "Música aquàtica" de Händel a les ribes del Tàmesi, repassa la seva trajectòria fins al "Messies" i visita l'abadia de Westminster. Finalment, l'Orquestra de Cambra Australiana interpreta dos moviments de la seva "Música Aquàtica".

11:39 Formatges del món - Netherlands
12:10 La mà de Fàtima - La mà de Fàtima
tancar

La mà de Fàtima

Karina Hollekin, campiona de salt base i d'esquí de telemarc, sempre ha anat al límit. Però l'any passat, una aventura a prop del desert del Sàhara va resultar més extrema del que s'esperava. L'ascensió al cim més alt de Mali, a l'extrem del desert més imponent del món, havia de ser tan sols un capítol d'un documental sobre la vida de Karina al llarg d'un any. Però la sèrie de problemes que Karina i el seu equip es van trobar al desert van convertir aquesta última aventura de l'esportista en una filmació per dret propi.

12:53 Chuck - Cap. 28 En chuck contra els musculets
tancar

Cap. 28 En chuck contra els musculets

Chuck trenca amb Sarah després que Ellie li insisteix perquè ho faci, però la gelosia s'apodera d'ell quan Sarah rep l'ordre de seduir un agent molt ben plantat, Cole Barker, per aconseguir informació sobre Fulcrum. Morgan intenta pair la relació de la seva mare amb Big Mike i es refugia a casa de Chuck, però Ellie i Awesome no ho veuen de bon ull. Mentrestant, Jeff i Lester miren de dir-hi la seva a l'hora de contractar el nou empleat de la botiga.

13:46 Polònia - Temporada 2010-2011
tancar

Temporada 2010-2011

La cursa electoral arrenca a "Polònia". Torna el programa, com també torna Celestino Corbacho al PSC, per intentar ajudar el president Montilla a guanyar les eleccions..., o això diu. Se'n refiarà, el president? Aconseguiran el que busquen? A més, Oriol Pujol es planteja si seria un bon conseller, mentre que Artur Mas visita "La Noria", de Jordi González i Pilar Rahola. A més, Joan Laporta, Puigcercós i Carretero intentaran aconseguir la unió dels independentistes.

14:16 Tot un món - Èxit o Fracàs
tancar

Èxit o Fracàs

Hammid Benhammou treballa d'educador en el projecte d'activitats d'escolarització compartida des d'on es vol donar resposta a les necessitats educatives específiques que tenen els alumnes, complementant la feina que fan els professors. Victòria Carrera ha estat mestra de diversos centres de Ciutat Vella, on ha treballat especialment en l'atenció a la diversitat.

14:30 Telenotícies migdia
15:43 APM? Extra
16:31 Tarda de cine - 16 carrers
tancar

16 carrers

De bon matí, a Nova York, el detectiu de la policia Jack Mosley rep una missió aparentment senzilla: traslladar Eddie Bunker, un delinqüent, de la cel·la al jutjat, que només és a 16 carrers de distància.

18:15 Rex - Cap. 88 La nena i l'assassí
19:10 Tvist setmanal
20:24 El Gran Dictat
21:00 Telenotícies vespre
21:53 30 minuts - Mantingui's a l'espera
tancar

Mantingui's a l'espera

A Espanya, actualment hi ha prop de 53 milions de contractes de telefonia mòbil, 20 milions de contractes de telefonia fixa i 10 milions de llars amb accés a banda ampla d'Internet. Aquest gran volum de clients i d'operacions fa que el sector de la telefonia i internet acapari, amb molta diferència respecte a altres sectors, la majoria de queixes dels consumidors.

22:30 Ventdelplà - Cap. 361
tancar

Cap. 361

Arriba una noia nova a la casa rural: l'Anabel. La Teresa li dedica una atenció especial i la Míriam i la Rebeca comencen a sentir-se desateses. L'Anabel, a més, els encoloma les seves tasques, cosa que les altres no estan disposades a tolerar. La Teresa i l'Àlex enxampen les noies discutint. A més, els fills de l'Anabel espatllen un ordinador i ella deixa que tothom pensi que és culpa dels fills de les altres dones.

23:57 Infidels - + info
tancar

+ info

Ha passat un any i mig des de l'operació de la Paula. Ella, que havia perdut la memòria, s'ha recuperat físicament, però no emocionalment, i ara regenta un bar. La Cruz, mare d'una nena, ha tornat a trobar feina. Allà ha topat amb la Sònia, una cap molt absorbent. La Lídia fa les gestions per adoptar un nen en acollida, fet que no emociona especialment el Toni, que es troba immers en un negoci il·legal.

01:06 Dawson's creek - De llit en llit
tancar

De llit en llit

Pacey haurà d'escollir entre un antic amor i un de nou; Dawson i Jen intenten trobar un equilibri en la seva nova relació i Jack s'adona que la germandat ja no l'accepta com abans.

01:47 Parlament
02:10 Dawson's creek - Alguna cosa més salvatge
tancar

Alguna cosa més salvatge

Dawson reprèn l'escola de cine i la gran felicitat de Jen posa en perill el seu programa de ràdio; Joey ha acceptat dues invitacions per sopar i s'enfronta a una decisió complicada.

03:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:04 Viatges extraordinaris - Florida
07:55 A fons - Arizona, USA
08:18 Clàssica - Presentació i comiat Malena i Martin
tancar

Presentació i comiat Malena i Martin

Dos grans artistes suecs: una mezzosoprano amb una veu impressionant i un clarinetista d'una tècnica i musicalitat excepcionals. Tots dos, a més, amb una preparació coreogràfica de primer nivell. El concert és un diàleg, a vegades intimista a vegades ple de passió: obres clàssiques, romàntiques, d'autors contemporanis suecs i del mateix Fröst, exposades amb complicitat i grans dosis de bon humor. Sense lligams!

08:21 Clàssica - Malena i Martin: Sense lligams
tancar

Malena i Martin: Sense lligams

Dos grans artistes suecs: una mezzosoprano amb una veu impressionant i un clarinetista d'una tècnica i musicalitat excepcionals. Tots dos, a més, amb una preparació coreogràfica de primer nivell. El concert és un diàleg, a vegades intimista a vegades ple de passió: Obres clàssiques, romàntiques, d'autors contemporanis suecs i del mateix Fröst, exposades amb complicitat i grans dosis de bon humor. Sense lligams!

09:07 Clàssica - Presentació i comiat Malena i Martin
tancar

Presentació i comiat Malena i Martin

Dos grans artistes suecs: una mezzosoprano amb una veu impressionant i un clarinetista d'una tècnica i musicalitat excepcionals. Tots dos, a més, amb una preparació coreogràfica de primer nivell. El concert és un diàleg, a vegades intimista a vegades ple de passió: obres clàssiques, romàntiques, d'autors contemporanis suecs i del mateix Fröst, exposades amb complicitat i grans dosis de bon humor. Sense lligams!

09:08 Rodasons - + info
tancar

+ info

Després d'haver complert setze anys a la pantalla el programa obre un parèntesi en la seva programació habitual de concerts de música folk per presentar una sèrie d'espais dedicats a tres de les convocatòries musicals més importants que es produeixen a Catalunya i que tenen com a protagonista principal o compartida la música d'arrel.

09:35 Nydia - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana, "NYDIA" presenta la primera part del documental "Sons de la Mediterrània". Durant els dos darrers anys, els musicòlegs Jaume Ayats i Joaquim Rabaseda han viatjat per diferents ciutats de la Mediterrània a la recerca de cants amagats i expressions vocals que sovint passen desapercebudes dins del brogit de la vida quotidiana.

10:01 RITMES
10:01 Ritmes cat
10:34 Programa sindical UGT
10:45 Parlament
11:09 Catalans de ... - Catalans del Marroc
tancar

Catalans del Marroc

Com a primera proposta, les nits temàtiques oferiran una nova sèrie de reportatges de producció pròpia, "Catalans de..." (Marroc, Equador, Colòmbia, Romania, Bolívia), elaborats per l'àrea de Nous Formats de TVC. Aquests reportatges de mitja hora presenten un retrat de cadascuna de les comunitats de referència, a partir del testimoni de diversos personatges i del seguiment de la seva vida quotidiana a Catalunya.

11:37 RITMES
11:37 Ritmes concert - Joan Miquel Oliver
tancar

Joan Miquel Oliver

Avui us oferim la segona part del concert que el mallorquí Joan Miquel Oliver, alma mater dels Antònia Font i músic i compositor absolutament singular, va oferir al Palau de la Música Catalana al gener del 2010, dins la programació del Festival del Mil·lenni. Un dels aspectes que segur que descobrireu és la capacitat comunicativa d'aquest artista, d'aparença tímida, però que no amaga una gran profunditat en les seves lletres i observacions.

12:17 TR3S C
12:27 Futbol - F. C. Santboià - Ontinyent C. F.
13:19 Futbol - Espanyol femení
13:28 Futbol - F. C. Santboià - Ontinyent C. F.
14:25 Hípica - Hípica: Copa de la Reina Concurs Internacional de salts
15:05 Hípica
15:32 Automobilisme - Automobilisme: World Series Silverstone
16:33 Esport Club
16:52 Bàsquet - Final Lliga Catalana
17:50 Handbol 100 x 100 - Handbol 100 x 100
17:57 Bàsquet - Final Lliga Catalana
18:57 Gol a gol - Gol a gol
19:36 Zona zàping
20:01 KM 0 - Km 0
20:25 Motor a fons
20:54 Hat trick Barça
21:28 Hat trick Espanyol
22:02 Hat trick Barça
23:01 Hat trick Total - Hat trick Total
00:03 Champions Magazin - Champions Magazín
00:26 Hípica - Hípica: Copa de les Nacions concurs internacional de salts
01:25 Bàsquet - Final Lliga Catalana
03:13 Automobilisme - Automobilisme: World Series Silverstone
04:13 Què en sabem del menjar? - Tea, peppers, onions, bananas 5
04:42 Paisatges a través del temps amb David Dunlop - Els camps d'oliveres de Renoir al sud de França
05:08 De prop - Anímic
tancar

Anímic

Folk Contemporani

05:58 RITMES
05:58 Ritmes.clips
06:01 RITMES
06:01 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen. En el capítol d'avui veurem a: 21 Japonesas, Macaco, Giulia Valle Quintet, Goran Bregovic, Cabo San Roque, Margareth Menezes, Manu Dibango, Malkit Singh i Compay Segundo.

06:36 Planeta Terra
06:36 Mainaderes d'animals
Progrmació BD ....
07:21 Les Tres Bessones - Pinotxo
tancar

Pinotxo

La Bruixa Avorrida pensa totes les situacions possibles per evitar que Pinotxo expliqui mentides. Finalment, l'envia als Estats Units, però les bessones ho descobreixen i amb la col·laboració d'en Gepetto aniran a salvar-lo a bord d'una barca de motor.

07:44 Les Tres Bessones - La bella dorment
tancar

La bella dorment

Aquesta vegada, les tres bessones hauran de trobar el príncep que desperti la princesa encantada. Finalment, aconseguiran trobar-lo i aquest despertarà la Bella Dorment. Un cop desaparegut l'encanteri, les tres nenes seran convidades per la mateixa Cort a assistir al casament.

08:10 Energèdits - Gran energèdit
tancar

Gran energèdit

La ciutat de Ditània es prepara per a veure una nova edició del seu programa anual preferit, El Gran Energèdit, un reality show en el qual set ciutadans triats a sorts entre la població han de conviure en una casa plena de càmeres ocultes que transmeten el que fan per televisió. L'edició d'aquest any, presentada com sempre per la periodista Lluïssa Dotero, està dedicada a l'estalvi energètic, i el guanyador, que s'endurà el Premi Ciutadà de l'Any, serà el concursant que menys energia gasti en les seves rutines quotidianes. L'energia que cadascun gasti es contarà amb un invent d'en Manel Manetes, el energimà.

08:33 Energèdits - La revolució ditbrut
tancar

La revolució ditbrut

En Manel Manetes instal·la un panell solar en la seva casa que és l'enveja dels seus veïns, sobretot des que ha aconseguit despertar l'interès de l'Alcalde Ditifet. En Manel i l'Alcalde decideixen promoure un pla per a animar als ciutadans a instal·lar en les seves llars panells solars que comercialitza l'empresari Mà Oberta. Però això és més del que Ditbrut està disposat a permetre, i obliga a Ditinodit a pensar una idea millor amb la qual substituir els panells solars. Ditinodit acaba tenint una idea, i Ditbrut convida a tota la població a la inauguració de la "Revolució Ditbrut", que no és més que una lupa gegantesca que concentra l'energia solar en un punt. Però Ditbrut no conta amb que la gegantesca lupa que il·lumina Putrefacta S.A. concentra la calor de tal forma, que la central comença a cremar posant en perill la seva vida i la de Ditades. I poc s'espera que serà precisament en Manel qui acabi arriscant la seva pròpia vida per a salvar-los.

08:58 mic 3
08:58 Elias, el vaixell remolcador - El iot guai enrotllat
tancar

El iot guai enrotllat

Tothom sap que els dies que fa bon temps el Iot, segons la Ruda el pitjor fanfarró del món, sempre es deixa veure per Cala Bonica. Avui, però, encara no ha donat senyals de vida, per això han enviat l'Elias al fiord perquè hi doni un cop d'ull. Pot ser que estigui a punt de fer el seu primer rescat de debò, l'Elias?! Doncs amb el Iot ho té força complicat!

09:11 Els cap de drap - L'ovella perduda
09:21 L'hora del Timmy - El Timmy fa de pintor
09:37 Gasp!
09:49 Gasp!
10:00 Gasp!
10:11 Gasp!
10:22 Gasp!
10:35 La família del Super3
10:58 La lliga dels supermalvats
11:09 La lliga dels supermalvats
11:22 La lliga dels supermalvats
11:33 La lliga dels supermalvats
11:50 Un drama total d'illa - On és, el ieti?
tancar

On és, el ieti?

Avui en Chris és en un lliurament de premis i serà l'animal d'en Hatchet el que farà de mestre de cerimònies. Segons ell, avui els campistes desitjaran no haver nascut. Tenen la missió de sortir d'un bosc... o morir en l'intent! Hi ha dos equips: la Heather i l'Owen contra la Gwen i en Duncan. El primer que toqui el tòtem del campament base, guanya!

12:16 Caçadors de dracs - El príncep encantador
tancar

El príncep encantador

De tornada d'una cacera, amb les mans buides, com de costum, en Gwizdo i en Lian Txu s'han trobat que el Príncep Encantador s'ha instal·lat a l'hostal. El Príncep paga, fa bones obres i, fins i tot, té un joglar. La Jeanneline ho té claríssim... I el joglar també, que la sap molt llarga...

12:41 Caçadors de dracs - La fortuna familiar
tancar

La fortuna familiar

En Gwizdo ha descobert que una família molt rica està buscant el seu únic fill i hereu d'una gran fortuna. Se'n van separar, més o menys, a la mateixa època que ell va entrar a l'orfenat. Si més no, val la pena intentar-ho. Potser encara s'enduran una sorpresa, tant ell com en Lian Txu...

13:07 One piece - Trenqueu el setge! Els soldats contra els res capitans
13:34 One piece - En Roger i en Rayleigh. El rei dels pirates i la seva mà dreta
13:53 One piece - No hi ha escapatòria? La puntada de peu a la velocitat de la llum d'en Kizaru
14:17 Espies de veritat - El paradís oceànic
14:45 Espies de veritat - L'Àlex se'n va a un internat
15:05 Espies de veritat - No facis mímica on no et demanen
15:32 Pel·lícula - Doraemon al màgic món de les aus
17:03 mic 3
17:03 Pingu - En Pingu fa de pilot
tancar

En Pingu fa de pilot

En Pingu i la Pinga juguen amb l'avió dins de l'iglú i fan tant d'enrenou, que la mare els en fa fora. Més tard, veuen un avió de veritat i decideixen fer-se'n un. En Pingu farà de pilot i la Pinga de passatgera. Creus que arribaran gaire lluny?

17:08 Pingu - En Pingu fa la guitza a la Pinga
tancar

En Pingu fa la guitza a la Pinga

En Pingu no ha parat en tot el dia de fer la guitza a la Pinga, fins que ha arribat un punt que gairebé s'ha posat a plorar. El pare, que s'ha adonat de tot, ha decidit fer a en Pingu exactament el que ell li fa a la Pinga. Com acabarà, tot plegat?

17:13 El xou del Pingu
17:18 Pingu - El desig d'en Pingu
tancar

El desig d'en Pingu

En Pingu ha vist un joc de fer màgia en una botiga i el vol tenir com sigui! Tant, que intenta convèncer tothom que no pot viure sense ell. Et sembla que l'hi compraran, els pares, veient que el seu desig és tan gran? No és pas Nadal...

17:23 El xou del Pingu
17:26 Pingu - En Pingu es mor de curiositat
tancar

En Pingu es mor de curiositat

Avui és l'aniversari d'en Pingu i damunt de la taula hi ha un regal molt gros. Evidentment, es mor de ganes d'obrir-lo, però li han dit que s'havia d'esperar. Tot provant d'esbrinar què hi ha dins, li cau a terra i potser se li trenca. Què deu ser?

17:33 Pingu - En Pingu s'organitza
tancar

En Pingu s'organitza

Avui el pare li diu a en Pingu que s'endreci totes les seves coses. En Pingu, molt obedient, li fa cas i endreça totes les seves joguines i les de la Pinga. El pare, aleshores, els diu que ja poden jugar. I si ho tornen a desendreçar tot...?

17:39 El xou del Pingu
17:42 Pingu - En Pingu construeix una torre
tancar

En Pingu construeix una torre

En Pingu ha vist un dibuix de la Torre de Babel i està decidit a construir-ne una d'igual, per arribar a ser més alt que els ocells. A tu et sembla que és possible, fer una torre d'aquestes dimensions? A en Pingu, sí.

17:54 El xai Shaun - Els porcs la fan grossa
18:01 El xai Shaun - En Bitzer, el monstre
18:08 El xai Shaun - Ànecs zebrats del Serengeti
18:15 El xai Shaun - Bufa que bufaràs
18:22 El xai Shaun - La gran persecució
18:34 Martin Mystery - El malson de les bruixes
tancar

El malson de les bruixes

Les alumnes d'una escola per noies, tot jugant a fer espiritisme, han fet aparèixer una bruixa que té intenció de convertir l'internat en una mena de Hogwart. La Diana s'hi matricularà, però aviat esdevindrà una de les protegides de la bruixa. En Martin i en Java ho tenen molt complicat.

19:00 Martin Mystery - Sortir d'una capsa
tancar

Sortir d'una capsa

Els nostres herois són al poble més tètric que et puguis imaginar per investigar tot de fenomens que no tenen explicació: tots els camins que en surten tornen al poble i hi ha un noi amb cos de cabra... En una botiga d'antiguitats hi descobreixen una capsa que els duu a una altra dimensió.

19:22 Martin Mystery - Glaçats de por
tancar

Glaçats de por

En un centre turístic dels Alps Suïssos ha aparegut un monstre de neu que té tothom glaçat de por. Només arribar-hi, els nostres herois són testimonis d'un dels atacs d'aquesta bèstia descomunal. L'única solució és localitzar el seu cau i plantar-li cara. És fàcil de dir, però...

19:48 Agents secrets - Cap. 3 Escola d'espies
tancar

Cap. 3 Escola d'espies

Avui, en Jack té la missió d'infiltrar-se a l'Escola d'Espies Pledegrans per descobrir qui ha al darrere d'uns robatoris que podrien posar en perill la seguretat mundial. Hi podria tenir res a veure, la Natasha, l'espia russa que sembla que ha robat el cor d'en Jack? En Jack, d'altra banda, descobrirà una cosa de la vida del seu pare que li farà obrir els ulls...

20:10 Agents secrets - Cap. 4 Operació làctica
tancar

Cap. 4 Operació làctica

L'Agència ha ordenat a en Jack, al Número 8 i a les bessones que investiguin les Sugar Kitten, un grup de pop que està arrasant per tot el món, literalment! Tot plegat podria ser cosa de la discogràfica Sunnyside, que amb la seva música estan decidits a controlar el cervell dels adolescents amb l'objectiu d'acabar dominant tot el planeta.

20:38 Tom i Jerry - El gatet enginyós
20:45 Tom i Jerry - Cent mètodes per enxampar un ratolí
20:52 Tom i Jerry - Festa nacional
20:58 Tom i Jerry - Riu bé qui riu darrer
21:07 Tom i Jerry - El magnifico
21:14 Tom i Jerry - Crida a les mixetes
21:21 Tom i Jerry - Història d'un cadell
06:01 mic 3
06:01 Teo - En teo i en pau juguen
06:08 Teo - L'aniversari d'en teo
06:15 La bruixa avorrida - A nova york
tancar

A nova york

Aquesta vegada l'Avorrida se'ns en va a Nova York, la ciutat dels gratacels. Saps què és Broadway? Saps què és un blues? Doncs si ho vols saber, no et perdis aquest capítol, perquè l'Avorrida, precisament, ens cantarà un blues a Broadway.

06:22 La bruixa avorrida - Les vacances de la bruixa avorrida
tancar

Les vacances de la bruixa avorrida

Quan ets una persona famosa, la gent no et deixa descansar ni un moment. I això és el que li passa a l'Avorrida. Què ha de fer? Anar-se'n de vacances, evidentment. Però fins i tot estant de vacances, la gent no para de perseguir-la.

06:29 Rovelló - On ets, rovelló?
tancar

On ets, rovelló?

Tothom troba a faltar en Rovelló. A Navell tothom està tan trist que els carrers estan deserts. L'oncle Pauet es posa malalt del disgust i en Llisot se'n vol anar per oblidar-lo. Ni tan sols en Meu no se'n sap avenir, del que ha passat

06:52 Rovelló - Foc!
tancar

Foc!

El pitjor que pot passar a un bosc és que es cremi. Però per desgràcia això passa força sovint... Una vegada es va calar foc al bosc que hi ha a prop del Mas Tolosa. Molts arbres es van cremar... i els animals del bosc van córrer un gran perill. El Rovelló i el Guitarra van haver de lluitar per evitar que els seus amics prenguessin mal.

Progrmació BD ....
21:31 Bleach
21:56 The inbetweeners
22:22 Death note
22:50 Borat: aprenentatges culturals a Amèrica per fer contribució - Borat: aprenentatges culturals a Amèrica per fer contribució
tancar

Borat: aprenentatges culturals a Amèrica per fer contribució

Borat viatja des del seu país natal, el Kazakhstan, als Estats Units per fer un documental. Durant el seu viatge, Borat coneix molta gent que reacciona de diverses maneres davant del seu capteniment del tot estrafolari i de la seva sinceritat.

00:12 Bleach
00:37 The inbetweeners
01:02 Death note
01:31 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El programa estrena la secció "La televisió és cultura", per on aniran passant cares conegudes per expressar les seves opinions sobre la televisió. D'altra banda mostrarà les aventures de l'Homo APM? a la Diada, amb detenció inclosa. A més a més, el president Montilla repetirà el discurs institucional que ha generat tanta polèmica, s'oferirà en primícia el segon comunicat d'ETA i Josep Cuní descobrirà que Mònica Terribas l'estima molt.

02:07 Bleach
02:32 Crackòvia - Cap. 72 Crackòvia
tancar

Cap. 72 Crackòvia

En aquesta edició, Pep Guardiola explica la veritat del "cas Ibra" a Andoni Zubizarreta. Sandro Rosell i Toni Freixa presenten el nou codi ètic del Barça a la premsa. Tamudo ensenya a Sánchez Llibre com s'adapta a Euskadi. Jordi Robirosa i Guti coincideixen a la final del Mundial de Bàsquet. Joan Laporta, Núñez i Gaspart es troben al partit del Camp Nou. A més, Guardiola explica als seus jugadors què és l'11 de Setembre.

03:05 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El programa estrena la secció "La televisió és cultura", per on aniran passant cares conegudes per expressar les seves opinions sobre la televisió. D'altra banda mostrarà les aventures de l'Homo APM? a la Diada, amb detenció inclosa. A més a més, el president Montilla repetirà el discurs institucional que ha generat tanta polèmica, s'oferirà en primícia el segon comunicat d'ETA i Josep Cuní descobrirà que Mònica Terribas l'estima molt.

03:45 APM? Extra
04:24 Crackòvia - Cap. 72 Crackòvia
tancar

Cap. 72 Crackòvia

En aquesta edició, Pep Guardiola explica la veritat del "cas Ibra" a Andoni Zubizarreta. Sandro Rosell i Toni Freixa presenten el nou codi ètic del Barça a la premsa. Tamudo ensenya a Sánchez Llibre com s'adapta a Euskadi. Jordi Robirosa i Guti coincideixen a la final del Mundial de Bàsquet. Joan Laporta, Núñez i Gaspart es troben al partit del Camp Nou. A més, Guardiola explica als seus jugadors què és l'11 de Setembre.

04:54 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El programa estrena la secció "La televisió és cultura", per on aniran passant cares conegudes per expressar les seves opinions sobre la televisió. D'altra banda mostrarà les aventures de l'Homo APM? a la Diada, amb detenció inclosa. A més a més, el president Montilla repetirà el discurs institucional que ha generat tanta polèmica, s'oferirà en primícia el segon comunicat d'ETA i Josep Cuní descobrirà que Mònica Terribas l'estima molt.

05:28 CO2 - Cap. 1 No ens respecten
05:30 CO2 - Cap. 2 Els amics són els que en parlen millor
05:32 CO2 - Cap. 3 El Club T-Rex
05:34 CO2 - Cap. 4 Els transbigudins
05:37 Bleach
Progrmació BD ....
07:07 Pel·lícula - Wendy placa 20957
tancar

Wendy placa 20957

El Roger Dueso i la Wendy Aguilar, companys de patrulla i també parella, inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d'un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L'homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d'on ha desaparegut una joia.

08:25 Aràbia - Aràbia - Resum
09:27 Ull per ull - + info
tancar

+ info

Barcelona 1919, Enric és un jove obrer a Teixits Torrents. Quan el germà, molt ficat en assumptes sindicals, és mort a trets a la sortida de la fàbrica l'Enric creu que el responsable és el senyor Torrents, i decideix unir-se a la causa anarquista i matar-lo. Però els fills decideixen venjar-se i l'Enric se n'adona que l'assassí del seu germà era el fill, el Gregori Torrents.

10:43 Ull per ull - + info
tancar

+ info

L'Enric amaga l'Eulàlia i negocia el seu rescat amb l'ajuda del seu company Murciano. Amb els diners aconseguiran armes per combatre la repressió contra els anarquistes. L'Eulàlia i l'Enric comencen a sentir-se atrets i l'alliberament surt malament: els han delatat i el Murciano acaba mort. Quan la noia és alliberada, ell es posa a preparar la revolució mentre es veuen en secret.

12:01 Enxinant-me - + info
tancar

+ info

A partir de les experiències personals d'un occidental acabat d'arribar, descobrirem els contrastos de la Xina de manera directa. Roger, un encantador i a la vegada infortunat antiheroi, ens guiarà. La història d'en Roger és simple i podria passar-li a més d'un executiu europeu d'una petita empresa: el seu cap l'envia a la Xina, els socis xinesos el traeixen i el seu cap l'acomiada amb un simple e-mail.

13:02 Doraemon - 1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!
tancar

1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!

Avui plou molt i en Nobita ha d'anar a recollir el pare a l'estació, però com que sempre té el cap ple de pardals, s'ha descuidat el paraigües. En Doraemon té la solució, però prepara't per veure els paraigües més estrambòtics que et puguis imaginar! I t'imagines què pot passar si en Nobita transforma un convidat de la mare en un cavall?!

13:28 Els últims artesans - Manel Bauzó - Culleraire
tancar

Manel Bauzó - Culleraire

L'ús de les culleres a les cultures antigues estava restringit a les classes altes. Avui dia, els estris metàl·lics han desplaçat els de fusta. Manel Bayzó, mestre culleraire de Tortellà, ens ensenya el procés de fer una cullera de fusta amb un troc de faig.

13:35 Segle XX - Espies de Franco
tancar

Espies de Franco

Franco va guanyar la Guerra Civil espanyola gràcies en part a la xarxa d'espies que va organitzar a França. Aquesta documental narra per primer cop per televisió qui formava part d'aquesta xarxa, com es movien, quins objectius perseguien i quines conseqüències van tenir les seves accions.

14:35 Pel·lícula - Wendy placa 20957
tancar

Wendy placa 20957

El Roger Dueso i la Wendy Aguilar, companys de patrulla i també parella, inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d'un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L'homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d'on ha desaparegut una joia.

15:54 Aràbia - Aràbia - Resum
16:56 Ull per ull - + info
tancar

+ info

Barcelona 1919, Enric és un jove obrer a Teixits Torrents. Quan el germà, molt ficat en assumptes sindicals, és mort a trets a la sortida de la fàbrica l'Enric creu que el responsable és el senyor Torrents, i decideix unir-se a la causa anarquista i matar-lo. Però els fills decideixen venjar-se i l'Enric se n'adona que l'assassí del seu germà era el fill, el Gregori Torrents.

18:12 Ull per ull - + info
tancar

+ info

L'Enric amaga l'Eulàlia i negocia el seu rescat amb l'ajuda del seu company Murciano. Amb els diners aconseguiran armes per combatre la repressió contra els anarquistes. L'Eulàlia i l'Enric comencen a sentir-se atrets i l'alliberament surt malament: els han delatat i el Murciano acaba mort. Quan la noia és alliberada, ell es posa a preparar la revolució mentre es veuen en secret.

19:30 Enxinant-me - + info
tancar

+ info

A partir de les experiències personals d'un occidental acabat d'arribar, descobrirem els contrastos de la Xina de manera directa. Roger, un encantador i a la vegada infortunat antiheroi, ens guiarà. La història d'en Roger és simple i podria passar-li a més d'un executiu europeu d'una petita empresa: el seu cap l'envia a la Xina, els socis xinesos el traeixen i el seu cap l'acomiada amb un simple e-mail.

20:31 Doraemon - 1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!
tancar

1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!

Avui plou molt i en Nobita ha d'anar a recollir el pare a l'estació, però com que sempre té el cap ple de pardals, s'ha descuidat el paraigües. En Doraemon té la solució, però prepara't per veure els paraigües més estrambòtics que et puguis imaginar! I t'imagines què pot passar si en Nobita transforma un convidat de la mare en un cavall?!

20:57 Els últims artesans - Manel Bauzó - Culleraire
tancar

Manel Bauzó - Culleraire

L'ús de les culleres a les cultures antigues estava restringit a les classes altes. Avui dia, els estris metàl·lics han desplaçat els de fusta. Manel Bayzó, mestre culleraire de Tortellà, ens ensenya el procés de fer una cullera de fusta amb un troc de faig.

21:04 Segle XX - Espies de Franco
tancar

Espies de Franco

Franco va guanyar la Guerra Civil espanyola gràcies en part a la xarxa d'espies que va organitzar a França. Aquesta documental narra per primer cop per televisió qui formava part d'aquesta xarxa, com es movien, quins objectius perseguien i quines conseqüències van tenir les seves accions.

22:04 Pel·lícula - Wendy placa 20957
tancar

Wendy placa 20957

El Roger Dueso i la Wendy Aguilar, companys de patrulla i també parella, inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d'un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L'homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d'on ha desaparegut una joia.

23:23 Aràbia - Aràbia - Resum
00:25 Ull per ull - + info
tancar

+ info

Barcelona 1919, Enric és un jove obrer a Teixits Torrents. Quan el germà, molt ficat en assumptes sindicals, és mort a trets a la sortida de la fàbrica l'Enric creu que el responsable és el senyor Torrents, i decideix unir-se a la causa anarquista i matar-lo. Però els fills decideixen venjar-se i l'Enric se n'adona que l'assassí del seu germà era el fill, el Gregori Torrents.

01:41 Ull per ull - + info
tancar

+ info

L'Enric amaga l'Eulàlia i negocia el seu rescat amb l'ajuda del seu company Murciano. Amb els diners aconseguiran armes per combatre la repressió contra els anarquistes. L'Eulàlia i l'Enric comencen a sentir-se atrets i l'alliberament surt malament: els han delatat i el Murciano acaba mort. Quan la noia és alliberada, ell es posa a preparar la revolució mentre es veuen en secret.

02:59 Enxinant-me - + info
tancar

+ info

A partir de les experiències personals d'un occidental acabat d'arribar, descobrirem els contrastos de la Xina de manera directa. Roger, un encantador i a la vegada infortunat antiheroi, ens guiarà. La història d'en Roger és simple i podria passar-li a més d'un executiu europeu d'una petita empresa: el seu cap l'envia a la Xina, els socis xinesos el traeixen i el seu cap l'acomiada amb un simple e-mail.

04:00 Doraemon - 1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!
tancar

1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!

Avui plou molt i en Nobita ha d'anar a recollir el pare a l'estació, però com que sempre té el cap ple de pardals, s'ha descuidat el paraigües. En Doraemon té la solució, però prepara't per veure els paraigües més estrambòtics que et puguis imaginar! I t'imagines què pot passar si en Nobita transforma un convidat de la mare en un cavall?!

04:26 Els últims artesans - Manel Bauzó - Culleraire
tancar

Manel Bauzó - Culleraire

L'ús de les culleres a les cultures antigues estava restringit a les classes altes. Avui dia, els estris metàl·lics han desplaçat els de fusta. Manel Bayzó, mestre culleraire de Tortellà, ens ensenya el procés de fer una cullera de fusta amb un troc de faig.

04:33 Segle XX - Espies de Franco
tancar

Espies de Franco

Franco va guanyar la Guerra Civil espanyola gràcies en part a la xarxa d'espies que va organitzar a França. Aquesta documental narra per primer cop per televisió qui formava part d'aquesta xarxa, com es movien, quins objectius perseguien i quines conseqüències van tenir les seves accions.

05:33 Notícies 3/24
06:00 Doraemon - 1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!
tancar

1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!

Avui plou molt i en Nobita ha d'anar a recollir el pare a l'estació, però com que sempre té el cap ple de pardals, s'ha descuidat el paraigües. En Doraemon té la solució, però prepara't per veure els paraigües més estrambòtics que et puguis imaginar! I t'imagines què pot passar si en Nobita transforma un convidat de la mare en un cavall?!

06:25 Els últims artesans - Manel Bauzó - Culleraire
tancar

Manel Bauzó - Culleraire

L'ús de les culleres a les cultures antigues estava restringit a les classes altes. Avui dia, els estris metàl·lics han desplaçat els de fusta. Manel Bayzó, mestre culleraire de Tortellà, ens ensenya el procés de fer una cullera de fusta amb un troc de faig.

06:32 Segle XX - Espies de Franco
tancar

Espies de Franco

Franco va guanyar la Guerra Civil espanyola gràcies en part a la xarxa d'espies que va organitzar a França. Aquesta documental narra per primer cop per televisió qui formava part d'aquesta xarxa, com es movien, quins objectius perseguien i quines conseqüències van tenir les seves accions.