Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui a "Els matins" entrevistem a Xavier Sala i Martín, catedràtic d'economia de la Columbia University de Nova York. Parlerem de l'inici de la Champions a TV3 i dels preparatius pel Gamper al Camp Nou. Al tema del dia: un any de l'accident d'Spanair a Barajas. També parlem dels sucs i fruites de temporada i el consum de sucs als mercats de la ciutat. El grup "Rosa Luxemburg" ens presenta el disc "Com cremar una ciutat" i presentarem les festes de Sant Magí a Tarragona.

12:08 Quin país - Cap. 22
12:39 Majoria absoluta - English
tancar

English

Els Anglada es troben en la necessitat d'aprendre o millorar l'anglès. I, a pesar d'actituds antiamericanes i de resistència contra la cultura ianqui, com la del Felip i altres, aterra a la casa una superatractiva professora que reactiva la libido dels més joves i ajuda els Anglada a subjugar-se a la llengua de l'imperi.

13:37 Joking around
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Carib: desequilibris ecològics en cadena
14:30 Telenotícies migdia
15:43 Les germanes McLeod - Cap. 23 La connexió de Drovers
tancar

Cap. 23 La connexió de Drovers

Jodi es debat entre la veritat i els sentiments de Becky, quan s'adona que les visites sobtades de Sean no són tan innocents com semblen. Tess decideix plantar cànem i això l'allunya d'Alex. El coqueteig de Claire amb Peter pren un nou rumb.

16:39 Històries del cor - Cap. 23
tancar

Cap. 23

En el capítol d'avui repàs de la família Vidal-Bosch (temporada 4): les 4 bodes de Fede. Marcel no perdona Núria, que es queda sola i Dani i Clara es separen.

17:58 Tarda de western - L'hora de les pistoles
tancar

L'hora de les pistoles

Earp i Holliday són els únics supervivents d'un tiroteig instigat per Ike Clanton, un personatge fosc que abandona els seus homes enmig de la baralla. Tots dos han d'anar a judici, acusats d'intent d'assassinat, però els declaren innocents. En canvi, Clanton els vol eliminar per evitar que se l'acusi a ell mateix, però justament Earp és nomenat xèrif i es proposa detenir Clanton i els seus sequaços.

19:42 Joking around
19:55 Bocamoll
20:36 Futbol : Champions League - Play-off anada entre Panathinaikos - At. Madrid
21:37 Telenotícies vespre
21:45 Futbol : Champions League - Play-off anada entre Panathinaikos - At. Madrid
22:36 Trofeu Joan Gamper - Gamper
00:26 Zona Champions - Zona Champions
00:57 Sense ficció - RIP: a remix manifiesto
tancar

RIP: a remix manifiesto

"Sense Ficció" emet un documental transgressor sobre les restriccions a la creació que imposa el dret d'autor, o copyright, i la cultura que se'n pot derivar si es remesclen les obres culturals ja existents i es transgredeixen els límits de la propietat intel·lectual. Entrevistarem Ramon Muntaner, director de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) a la Zona Mediterrània. Al documental, el músic preferit del realitzador Brett Gaylor es diu Girl Talk. Gaylor vol fer una pel·lícula sobre Girl Talk, però descobreix que en lloc de transformar-lo en director de cinema això el convertirà en un criminal. Perquè Girl Talk no fa qualsevol tipus de música: fa mash-ups, o cançons a partir de fragments d'altres cançons, els propietaris legals de les quals batallen contra les noves tecnologies i l'ús nou i creatiu que es pot fer a partir de les seves creacions.

01:12 Sense ficció - Un manifest del remix
tancar

Un manifest del remix

En uns dies en què el nomenament de la ministra de Cultura, Ángeles González Sinde, ha estat per molts, polèmic, tenint en compte la seva posició de defensora dels drets d'autor i del cànon per còpia privada i contrària a les descàrregues lliures i a l'intercanvi d'arxius per internet, "Sense ficció" emet Un manifest del remix, un documental que ha aixecat polseguera pel que fa a la nova manera d'entendre el copyright a partir de l'ús de les noves tecnologies.

02:39 CO2 - Cap. 28 ültimes tendències
02:41 CO2 - Cap. 29 L'ascensor
02:43 CO2 - Cap. 30 La marató
02:45 CO2 - Cap. 31 Acció afirmativa
02:47 CO2 - Cap. 32 Coitus interruptus
02:49 CO2 - Cap. 33 Mòbil
02:51 CO2 - Cap. 34 Allô maman Bobo
02:53 CO2 - Cap. 35 Metro
02:55 CO2 - Cap. 36 El conductor
02:58 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui a "Els matins" entrevistem a Xavier Sala i Martín, catedràtic d'economia de la Columbia University de Nova York. Parlerem de l'inici de la Champions a TV3 i dels preparatius pel Gamper al Camp Nou. Al tema del dia: un any de l'accident d'Spanair a Barajas. També parlem dels sucs i fruites de temporada i el consum de sucs als mercats de la ciutat. El grup "Rosa Luxemburg" ens presenta el disc "Com cremar una ciutat" i presentarem les festes de Sant Magí a Tarragona.

04:27 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Planeta Terra
07:02 Un lloc a l'Àfrica
07:50 Camps de batalla animals - La claror i la foscor
08:14 Viure Catalunya - Riba-roja d'Ebre
08:25 La Roma antiga: grandesa i decadència d'un imperi - Cap. 2 Cèsar
tancar

Cap. 2 Cèsar

Juli Cèsar és, probablement, el romà més famós de tots. Va ser, alhora, un soldat i un geni; salvatge, boig pel poder, oportunista i brillant. El que va aconseguir és segurament una de les gestes més grans de l'imperi romà. Aquest segon capítol comença amb un Cèsar que s'enfronta al desastre. El seu exèrcit es veu superat en nombre per la vasta armada gal·la. Juli Cèsar, però, organitzarà una gesta majestuosa que el durà a una gran victòria.

09:19 Tot un món - Arquitectures
tancar

Arquitectures

Les dificultats a l'hora d'homologar els títols d'arquitectura d'Ethel Baraona i César Reyes els van empènyer a agafar camins alternatius a l'exercici de la professió per a la qual havien estudiat. César s'ha doctorat en arquitectura bioclimàtica i Ethel ha creat una editorial especialitzada en arquitectura en què tots dos treballen. Un dels treballs amb què s'han donat a conèixer és la publicació del primer llibre consultable íntegrament per internet i registrat amb ISBN. Ara preparen l'edició d'un nou treball, aquesta vegada en paper.

09:24 Tinc un dubte
09:28 Horitzons
09:28 Ístria, entre la terra i el mar - Ístria, entre la terra i el mar
tancar

Ístria, entre la terra i el mar

La gent que visita Ístria atreta per les seves platges es sorprenen quan descobreixen l'interior de la península: un paisatge semblant a la Toscana, amb petits pobles renaixentistes, fortaleses a les muntanyes i cases en ruïnes. A la costa sud-occidental hi ha ports a l'estil venecià amb edificis com l'amfiteatre de Pula o la catedral bizantina de Porec, que són testimoni de la presència romana a la zona.

10:14 Els parcs nacionals dels Estats Units - Yosemite
11:10 Escapades saboroses - A l'Alt Egipte
11:39 Biosfera - Biosfera. Els llacs Waterton
12:05 Músiques del món - Noruega
tancar

Noruega

Noruega és el país escandinau que té un relleu més muntanyós. En aquests últims anys, a Noruega les fusions de música tradicional, clàssica i moderna han contribuït a crear un so singular i alhora contemporani. El saxofonista Jan Garbarek, que prové del jazz, és un dels màxims exponents de les noves músiques de Noruega. Discografia: "Legend of the Seven Dreams" (1988) i "Rites" (1998).

12:11 En clau de vi - Bondats i perills del vi. Carles Flavià
13:15 60 minuts - Masacre a Virginia Tech
tancar

Masacre a Virginia Tech

Aquest treball investiga el pitjor assassinat en massa en un centre escolar dels Estats Units. Uns assassinats que es van cometre fa poc més d'un any. El matí del 16 d'abril del 2007, a la universitat Virginia Tech dels Estats Units, un estudiant de 23 anys que es deia Seung-Hui Cho va matar 32 persones i després es va suïcidar. Fins ara, la investigació policial no ha pogut descobrir cap lligam entre Cho i les seves víctimes, ni tampoc cap mòbil clar. Cho va gravar unes declaracions en vídeo i les va enviar a la cadena de televisió NBC. Segons el vídeo, la seva vida era un calvari.

14:09 Ritmes cat
15:00 Planeta Terra
15:00 Els últims cavalls salvatges de Nord-Amèrica - Els últims cavalls salvatges de Nord-Amèrica
tancar

Els últims cavalls salvatges de Nord-Amèrica

L'Oest nord-americà sempre havia estat un territori de cavalls salvatges. De fet, fins al s. XIX hi havia enormes manades de cavalls que convivien amb els bisons. Actualment, només en queden uns quants centenars. En aquest documental es mostren aquests magnífics animals en estat salvatge.

15:47 La natura des de dins - La supervivència dels ungulats
16:31 Històries del zoo
16:54 Viure a sang freda - Els carismàtics camaleons
17:04 Curiositats del món animal - Rapinyaires
17:09 Psicopatologia digital - La viquipèdia
17:16 Amors - Olga i Jordi
tancar

Olga i Jordi

"Amor a cegues": Olga Noblet, 42 anys. Cubana. Les penúries econòmiques i les dificultats per trobar una parella estable van fer que es decidís a posar un anunci de contactes en un diari català. El Jordi, un solter de Rubí de 48 anys, va contestar a l'anunci. La relació va anar avançant per carta i telèfon fins que, al cap d'un any, es van casar. El somni s'havia complert per a l'Olga, però ara s'obrien noves incerteses lluny de casa i dels seus. La parella té un fill de dos anys.

17:47 Veterinaris - + info
tancar

+ info

En aquest capítol de "Veterinaris" seguirem l'expedició del "Projecte Llúdriga", de reintroducció d'aquesta espècie als Aiguamolls de l'Empordà. El Deli, que és biòleg, encapçala l'expedició que va fins a la comarca portuguesa de l'Alentejo, on abunda aquesta espècie, per mirar de trobar-hi algun exemplar. La Kuna és la cria de dril que es va criar a la nurseria del Zoo de Barcelona perquè la seva mare la rebutjava quan volia mamar. L'animal ha de tornar amb la resta de drils del zoo, però s'ha de continuar alimentant amb biberons. Els cuidadors de primats hauran d'aconseguir compaginar les dues coses.

18:21 Rutes de l'art - Egipte. El Caire. Els rostres d'una ciutat
19:06 Biosfera - Biosfera. Els llacs Waterton
19:31 Cànon d'autor - Shalom, Abu Bassem
tancar

Shalom, Abu Bassem

Al llarg de quasi dues dècades, Nissim Mossek va filmar dues famílies vivint al carrer Haladiya en el barri àrab de la Ciutat Vella de Jerusalem. La sang vermella i fosca que taca les llambordes del conflictiu carrer encara hi és, donant testimoni de la violència que hi va tenir lloc. I més d'una vegada. Aquesta és una cinta dolorosa, impactant, humana, el poder de la qual rau en la manera, directa i valenta, com el realitzador ha enfocat la complexitat de la història que s'hi narra. La família d'Abu Bassem, àrabs musulmans arrelats des de sempre al barri i la família de Danny Robbins, de colons jueus, viuen una a tocar de l'altra i les seves vides són un reflex dels fets que s'han esdevingut al carrer Haladiya.

20:26 Ciberians - Eugènia Broggi
tancar

Eugènia Broggi

Eugènia Broggi, Barcelona, 1976 Editora, responsable de l'Editorial Empúries.

20:33 La Roma antiga: grandesa i decadència d'un imperi - Cap. 3 La revolució
tancar

Cap. 3 La revolució

Aquest capítol ens mostrarà què tenien de debò els emperadors romans. Roma era una societat democràtica amb eleccions i ningú podia tenir massa poder. Tiberi Grac, un home valent, de paraula d'honor, i un revolucionari inaudit, creu en els ideals de la República: justícia, decència i igualtat per tothom, i aviat haurà de lluitar per ells. El tercer capítol ens descobrirà unes impressionants seqüències d'espases i lluites.

21:25 Psicopatologia digital - La viquipèdia
21:30 Loto 6/49
21:37 Karakia - "Dulce de milonga 1", comunitat argentina
tancar

"Dulce de milonga 1", comunitat argentina

L'Argentina té un ample espectre cultural que ens permet conèixer moltes nacionalitats en una. Les arrels italianes són presents en el costumari popular dels argentins i plats com els nyoquis els permeten repetir un ritual de retrobament el dia vint-i-nou de cada mes. Viurem i tastarem els nyoquis del 29 amb la Mariana, una argentina de Buenos Aires que també ens servirà de pont per acostar-nos al món del tango. Gràcies a la milonga dels dijous que reuneix els ballarins de Barcelona a la Casa València, coneixerem en Juan, que ens descobrirà altres passions argentines com la dels gelats, també hereva dels avantpassats italians.

22:13 ExperiMental - + info
tancar

+ info

No podeu resistir la temptació de fer un mos a mitja nit? Us demostrarem per què és tan important el que mengem com quan ho fem. També farem esclatar el globus d'aigua més sorollós del món. Té alguna cosa a veure el fet d'agafar un refredat amb passar fred? Sembla que les mares sí que tenien raó¿ Teniu set? Hem trobat la manera de buidar ràpid una ampolla. Us presentarem un científic que ha desenvolupat una nova tècnica per sucar les galetes al te, ja veureu amb quin estil es capbussen! Encara que no us ho creieu, podeu ressuscitar una bombeta al microones, però millor que no us hi apropeu gaire. Finalment, us explicarem la relació entre penjar una mica de menta al cotxe i millorar la conducció.

22:40 A pagès - Cap. 7 Al capdavant de l'explotació
tancar

Cap. 7 Al capdavant de l'explotació

Què vol dir ser titular d¿una explotació agrària? En aquest capítol veurem tres dones que defensen amb ungles i dents la seva propietat agrícola. No escatimen esforços per intentar aconseguir el millor producte. Maria Rovira treballa a les terres que va heretar del seu pare, a la Fortesa (Anoia); Maria Manent es dedica a la producció integrada de porcs a Navès (Solsona), i Alba Casas és una apassionada de la vida. Tot ho fa amb una vitalitat i dedicació extraordinària. Als 22 anys, ja ha tingut la seva primera filla i ha creat una explotació de flors comestibles a Alguaire (Segrià).

23:10 Colors - Blanc: del cel a la terra
tancar

Blanc: del cel a la terra

l color més net és el més tòxic. el blanc, originalment, matava. La llum, el cel i els núvols. El color de la innocència, de les núvies i dels ocells blancs ens porta felicitat i bones vibracions. També és el color més funcional que hi ha i amb el qual es fabriquem més objectes. I sobretot, és el color a què s'enfronten tots els creadors.

23:30 Tinc un dubte
23:33 La veritat sobre el menjar - Cap. 6 Com ser els millors
tancar

Cap. 6 Com ser els millors

A l'episodi "Com puc ser el millor" explorem quins aliments s'han de consumir per ser més ràpid, més fort i més intel·ligent. Els experiments inclouen: Pasturar en lloc d'endrapar, la cafeïna i el cervell, el peix i l'estrès, vèncer la carn? i el poder dels carbohidrats.

00:27 Cànon d'autor - Shalom, Abu Bassem
tancar

Shalom, Abu Bassem

Al llarg de quasi dues dècades, Nissim Mossek va filmar dues famílies vivint al carrer Haladiya en el barri àrab de la Ciutat Vella de Jerusalem. La sang vermella i fosca que taca les llambordes del conflictiu carrer encara hi és, donant testimoni de la violència que hi va tenir lloc. I més d'una vegada. Aquesta és una cinta dolorosa, impactant, humana, el poder de la qual rau en la manera, directa i valenta, com el realitzador ha enfocat la complexitat de la història que s'hi narra. La família d'Abu Bassem, àrabs musulmans arrelats des de sempre al barri i la família de Danny Robbins, de colons jueus, viuen una a tocar de l'altra i les seves vides són un reflex dels fets que s'han esdevingut al carrer Haladiya.

01:21 Cases ecològiques - Taprobane
01:45 Karakia - "Dulce de milonga 1", comunitat argentina
tancar

"Dulce de milonga 1", comunitat argentina

L'Argentina té un ample espectre cultural que ens permet conèixer moltes nacionalitats en una. Les arrels italianes són presents en el costumari popular dels argentins i plats com els nyoquis els permeten repetir un ritual de retrobament el dia vint-i-nou de cada mes. Viurem i tastarem els nyoquis del 29 amb la Mariana, una argentina de Buenos Aires que també ens servirà de pont per acostar-nos al món del tango. Gràcies a la milonga dels dijous que reuneix els ballarins de Barcelona a la Casa València, coneixerem en Juan, que ens descobrirà altres passions argentines com la dels gelats, també hereva dels avantpassats italians.

02:21 A pagès - Cap. 7 Al capdavant de l'explotació
tancar

Cap. 7 Al capdavant de l'explotació

Què vol dir ser titular d¿una explotació agrària? En aquest capítol veurem tres dones que defensen amb ungles i dents la seva propietat agrícola. No escatimen esforços per intentar aconseguir el millor producte. Maria Rovira treballa a les terres que va heretar del seu pare, a la Fortesa (Anoia); Maria Manent es dedica a la producció integrada de porcs a Navès (Solsona), i Alba Casas és una apassionada de la vida. Tot ho fa amb una vitalitat i dedicació extraordinària. Als 22 anys, ja ha tingut la seva primera filla i ha creat una explotació de flors comestibles a Alguaire (Segrià).

02:47 Colors - Blanc: del cel a la terra
tancar

Blanc: del cel a la terra

l color més net és el més tòxic. el blanc, originalment, matava. La llum, el cel i els núvols. El color de la innocència, de les núvies i dels ocells blancs ens porta felicitat i bones vibracions. També és el color més funcional que hi ha i amb el qual es fabriquem més objectes. I sobretot, és el color a què s'enfronten tots els creadors.

03:08 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: Al Mayurqa; Vitruvi; El Fill Del Mestre; Dani Flaco; Xavier Baro; La Puerta De Los Sueños; La Boina; Santi Vendrell; Pepet I Marieta; At Versaris; Jordi Boixados; Oscar Briz; Quico Pi De La Serra; Quart Creixent.

03:58 Expedients de l'espai - Plutó
04:08 Zoom - Cap. 27 Una vesta vikinga - Moesgaard, Dinamarca
04:10 Viure Catalunya - Belianes
04:20 Viure Catalunya - Sant carles de la ràpita
04:29 La frontera blanca - Aventura amorosa amb la banquisa
05:22 La frontera blanca - El rei dels dos mons
06:13 Alexandria, la ciutat enfonsada - Alexandria, la ciutat enfonsada
tancar

Alexandria, la ciutat enfonsada

Totes les recerques i estudis que s'han fet al llarg del temps, no han estat suficients per descobrir tota la bellesa i la intel·ligència de la civilització egípcia, la més llarga i més misteriosa de la història de la humanitat. Les troballes que s'han fet a sobre i a sota de la sorra del desert, i també sota l'aigua, demostren la grandesa d'un imperi poderós.

Progrmació BD ....
07:05 Club Super3
07:05 Els Fruittis - El món al revés
tancar

El món al revés

La pluja provocada pel Monus fa que els habitants del poblat tinguin canvis sobtats de personalitat. En Gaspatxo es torna treballador i actiu, en Motxil·lo, gandul i indolent, i la Kumba, perversa i sense escrúpols...

07:33 Els Fruittis - Les faules d'en Gaspatxo
tancar

Les faules d'en Gaspatxo

Una mentida dita per en Gaspatxo fa que al poblat el titllin de mentider. En Gaspatxo enfadat, decideix anar-se'n sol al bosc i perdre tothom de vista. Allà li succeeixen una sèrie de fets increïbles, fruit de l'atzar. Quan torna al poble, ningú no el creu, però unes fotos provaran que tot era cert...

07:56 mic 3
07:56 El teatre de l'Isop - L'astúcia de la guineu
tancar

L'astúcia de la guineu

Els Boletes i en Libbit fa estona que se les tenen per un barret. Al final ha aparegut la Presy i ha acabat la baralla quedant-se'l ella. L'Isop, que ho ha vist tot, se n'ha anat corrents al carro a escriure una obra d'un lleó i un ós que es barallaven per un cérvol que tots dos deien que havien caçat, fins que va arribar una guineu i... Vols saber què va fer?!

08:06 Les tres bessones bebès - A la perruqueria
08:15 La Franny i les sabates màgiques - Temps boig
tancar

Temps boig

Avui unes botes d'aigua duran la Franny fins a un estany on hi coneixerà en Randall, un ànec que està refredat com una sopa. A més, no para d'atabalar els altres dient-los que ja és hora de migrar cap al sud, que ja ha arribat l'hivern. La Franny no sap ben bé com fer-s'ho per convènce'l que encara no fa prou fred, però segur que al final se li acut la manera...

08:29 Una mà de contes - Quins temps aquells!!
tancar

Quins temps aquells!!

Conte basat en l'obra del MNAC "Sant Pere i Sant Pau". Anys 1595-1600. Doménikos Theotokópoulos, dit El Greco.

08:39 Club Super3
08:39 Zoe Kezako - Cap. 41 En busca
tancar

Cap. 41 En busca

La Zoe acaba de descobrir que la Dallonses fa de cangur de la Maripompom i li ha caigut el món al damunt. Això no ho pot permetre! És la seva cangur! La solució és fer córrer el rumor que la Dallonses s'espera que els nens s'adormin per dedicar-se a robar tot el que pot. Però, què passa si el rumor arriba a la policia? Això pot acabar molt malament...!

08:55 Els barrufets - L'ós de retall / La barrufeta golafre
tancar

L'ós de retall / La barrufeta golafre

Què deu passar amb el riu que hi ha a la vora del poble dels barrufets? Pot ser que s'hagi assecat? No! Resulta que al lloc on neix, s'ha congelat! Allà és on hi ha l'Ós de Retall. I un altre personatge ben especial! Avui en Golafre fa una fornada de caramels de barrufagerds i els reparteix a tots els barrufets perquè en tinguin per tot l'any. Però, vols dir que li duraran fins a l'any que ve, a la Barrufeta?!

09:23 Doraemon - La tassa que incrementa el contingut/ La bandera de
tancar

La tassa que incrementa el contingut/ La bandera de

La bandera del producte famós - La tassa que incrementa el contingut

09:50 Doraemon - La canya elevadora
tancar

La canya elevadora

La canya elevadora - La còpia robot d'en Nobita

10:16 Espies de veritat - Els pizzers malvats
tancar

Els pizzers malvats

Aprofitant que la feina està de baixa, la Sam, la Clover i l'Alex han decidit anar-se'n de vacances a Itàlia. Aviat, però, es trobaran enmig d'una guerra entre uns germans pizzers. Després d'aconseguir que facin les paus, els germans duran a terme un pla encara més malèfic: fer-se els amos de la indústria pizzera... eliminant tota la competència!

10:44 Capità Fracasse - El nen salvatge
11:13 Hattori el ninja - No hauries d'haver-li dit
11:37 En Matt i els monstres
11:49 Els increïbles germans Adrenalini - La jungla de la ruïna
tancar

La jungla de la ruïna

Als germans Adrenalini no els podia anar pitjor per la selva. L'Enk s'ha perdut i l'Adi i en Xan han caigut a mans d'una tribu d'amazones. Sort que aviat es girarà la truita! L'Enk apareixerà embolicat amb una serp i amb una aranya gegant al cap i el confondran amb un déu! Ara només falta que, amb els seus poders, pugui rescatar els seus germans...

11:56 Els increïbles germans Adrenalini - Els ullals de l'horror
tancar

Els ullals de l'horror

Els germans Adrenalini han tingut un accident en un poble de Transilvània. Més exactament, a l'ombra del castell del comte Dràcula! A més, resulta que en Xan s'assembla tant al comte, que ni tan sols l'Adi no els pot diferenciar! Els camperols estan desesperats! Com pot ser que ara hi hagi dos comtes Dràcula?! Sort que avui el rescat el protagonitza l'Enk!

12:03 Els pirates robacalçotets - El circ dels goril.les
12:07 Club Super3
12:07 Angus i Cheryl - Enamorar-se
tancar

Enamorar-se

L'Amanda cau rendida als encants del seu enamorat, l'Angus. Tanmateix, la Cheryl deixarà molt clar què és el que volen els nois de veritat.

12:09 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Tot jugant a futbol, la Vaca s'ha donat un cop de cap amb l'elefant Denis i s'ha quedat inconscient. Amb tanta mala sort que ara s'ha convertit en una vaca normal i corrent! La senyora Mandarina té clar que només hi ha una solució: entrar al cervell de la Vaca per reparar-li la memòria! En Chico i la Lulú també l'hi acompanyaran! T'hi apuntes?!

12:21 Rantaro - El gran regal d'en Hyogo tercer / La sirena Hipo Hieta / La sirena torna al mar
12:46 Angus i Cheryl - Pel·lícula de por
tancar

Pel·lícula de por

La Cheryl, aterrida a la seva butaca, no pot deixar de mirar la pantalla. L'Angus, concentrat a l'altra butaca, espera el millor moment per fer-se l'home...

12:51 La llei de Ueki - La llei de la justícia
tancar

La llei de la justícia

En Kobase, professor d'en Ueki i candidat a Rei del Món Celestial, concedeix al nostre heroi el do de transformar escombraries en arbres. La Mori, que sempre fica el nas a tot arreu, aviat descobrirà el secret i sospitarà que el seu company de classe, amb els poders sobrenaturlas que té, és un extraterrestre. Comença la batalla per la justícia!

13:20 3xl.cat
13:20 Bo-Bobo - Bola pilosa nasal llampeguejant!
tancar

Bola pilosa nasal llampeguejant!

Ja és la segona vegada que l'Imperi Margarita posa una de les seves bases en un parc d'atraccions. A sobre es tracta del parc més famós del món sencer: Al·leluia-Landia! Però s'haurà d'anar molt amb compte amb les atraccions: algunes esclaten sense més ni més, i altres et deixen molt, molt petitó...

13:44 Angus i Cheryl - Pònting
tancar

Pònting

La Cheryl està aterrida a la plataforma de pònting. L'Angus vol donar-li lliçons de valentia com tot un home que hauria de calcular una mica més abans de saltar.

13:46 Angus i Cheryl - Punt de partit
tancar

Punt de partit

Final de tenis i l'Angus té clar que ha de guanyar costi el que costi. El seu invent de la pilota teledirigida contra la Cheryl sembla que funciona bé, però no està previngut del tot.

13:51 El detectiu Conan - En Kogoro Mouri és el sospitós (part 1)
14:16 El detectiu Conan - En Kogoro Mouri és el sospitós (part 2)
14:38 One piece - Els pirates del desert
15:00 One piece - Kamyu, el cor d'un guerrer o l'orgull d'un mentider
15:21 Angus i Cheryl - Cita accidentada
tancar

Cita accidentada

L'Angus es prepara per tenir una cita amb la Cheryl i de seguida la sort comença deixar-lo de banda. Una conspiració còsmica de botons, autobusos, taxis i bancs per evitar la trobada.

15:25 Get Backers - Explosió: la tècnica Fuuchouin dels fils
15:50 Somnis d'estiu
16:18 Club Super3
16:18 Equip Galaxy - Crisi còsmica
tancar

Crisi còsmica

En Josh i companyia han d'anar a investigar una sèrie d'explosions espacials que estan afectant la Terra. Aviat en descobriran l'origen: una guerra entre dues tribus d'alienígenes que fa mil·lennis que dura. I el pitjor és que el conflicte podria provocar la ruptura del seu planeta i desencadenar una reacció en cadena que podria destruir tot l'univers!

16:45 La màgica Do-Re-Mi - Adéu a les aprenentes de bruixa!
tancar

Adéu a les aprenentes de bruixa!

Les noies han aconseguit arribar fins a l'anterior Reina, que tastarà el pastís que han proposat de la recepta fantasma. Creus que seran capaces d'alliberar-la de la màscara? Les nostres heroïnes podrien estar a punt de convertir-se en bruixes amb totes les de la llei! T'ho perdràs?!

17:09 Lucy: quina mandra! - Els superrespalls de dents
tancar

Els superrespalls de dents

A la Lucy li agrada molt tenir les dents blanques i precioses, però això d'haver-se-les de raspallar cada dia amb la mà, cansa moltíssim. Hi ha d'haver una altra manera més còmoda i més divertida de fer-ho. A més, ja saps que d'idees rai, no n'hi falten! Encara que n'hi hagi que siguin un xic esbojarrades... No t'ho perdis!

17:16 mic 3
17:16 Zoomix - + info
tancar

+ info

A l'Àrtic, envoltada de gel, la Lina treu el cap de l'aigua per mirar què té al seu voltant. Ha sortit a respirar. La foca Lina és una nedadora excel·lent. Neda més de pressa que l'orca i li encanta capbussar-se a l'aigua per capturar tota mena de peixos. Abans de cruspir-se'ls, fins i tot hi juga una estona! Vols saber què més fa, la Lina?! Doncs no t'ho perdis!

17:19 Zoomix - + info
tancar

+ info

Qui neda en aquest llac tan tranquil? És un cocodril? O el tronc d'un arbre mort? És clar! És la Tueri, la femella d'hipopòtam! És a l'aigua, vigilant que no s'acosti cap perill. La Tueri neda molt bé i li encanta jugar amb els altres hipopòtams. Les seves cries van néixer a l'aigua i van aprendre a nedar abans que a caminar. En vols saber més coses?!

17:26 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

És una nit de lluna plena amb moltes estrelles... i ombres a les roques que tenen els nostres amics amb l'ai al cor. D'on deuen sortir, totes aquestes ombres?! En Teo està convençut que ha vist un monstre amb un coll llarg i unes orelles gegants! A més, les ombres els empaiten! Qui deuen ser?!

17:36 Bob, el manetes - El Golut i el ninot de neu
tancar

El Golut i el ninot de neu

El Golut es mor de ganes de participar al concurs de ninots de neu que es fa al poble. Però quina mala sort! Al senyor Sabatini se li ha rebentat una canonada i s'ha d'anar a arreglar. Tindrà temps de participar al concurs, el Golut?

17:50 Una mà de contes - Hermenegild i Top
17:58 Club Super3
17:58 Mila - En Puboule i l'ós
tancar

En Puboule i l'ós

Avui la Mila ens explicarà la història d'en Piboule, un nen que no havia tingut mai sort, però que sempre estava content. Resulta que un bon dia un ós es va escapar d'un circ i el propietari va oferir 100 monedes d'or a la persona que el trobés. En Piboule sabia que ho tenia molt difícil, però ben aviat es va fer amic d'una abella que li canviaria la vida...

18:11 Pau, la petita guineu roja - Un dia al gel
tancar

Un dia al gel

L'hivern ja és aquí i el llac del parc s'ha quedat totalment congelat. És ple de nens i nenes que patinen... Sembla tan divertit! S'ho passen molt bé! En Pau es mor de ganes de provar-ho i, com que és tan decidit, de seguida s'hi llença. Però, què ho fa que s'ha quedat al mig? No pot tornar! Rellisca tant, que no es pot moure d'on és. Qui l'ajudarà?!

18:17 Tinc un coet - Coses de noies
tancar

Coses de noies

La Crystal està decidida a demostrar a en Vinnie i al Coet que és una germana guai, però per molt que ho intenta, no se'n surt. En realitat, és perquè hi ha algú que es dedica a escampar coses lletges d'ella per deixar per terra la seva reputació. Qui deu ser?! En Vinnie i el Coet, si ho volen descobrir, s'hauran de disfressar de noies! Te'ls imagines?!

18:34 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Adéu, Korosuke! Adéu, gran llibre del mestre Kiteretsu!
19:05 Animàlia
19:34 En Matt i els monstres
19:47 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Ho sabies, que, després del bàrbar Barba-Negra, la pitjor pirata de la història va ser la sanguinària Rita la Roja, la rerererebesàvia de la Vaca?! A més, es va enfonsar amb el seu tresor i el seu vaixell a l'illa de la Tortura. Avui els Mandarina s'han proposat trobar-lo, sense saber que és una illa plena de sorpreses, algunes de no gaire agradables! No t'ho perdis!

19:54 3xl.cat
19:54 Angus i Cheryl - Enamorar-se
tancar

Enamorar-se

L'Amanda cau rendida als encants del seu enamorat, l'Angus. Tanmateix, la Cheryl deixarà molt clar què és el que volen els nois de veritat.

19:56 Angus i Cheryl - Pel·lícula de por
tancar

Pel·lícula de por

La Cheryl, aterrida a la seva butaca, no pot deixar de mirar la pantalla. L'Angus, concentrat a l'altra butaca, espera el millor moment per fer-se l'home...

20:00 One piece - Kamyu, el cor d'un guerrer o l'orgull d'un mentider
20:22 One piece - Kozanen, el guerrer de l'exèrcit rebel, i la seva promesa la Vivi
20:43 Angus i Cheryl - Cita accidentada
tancar

Cita accidentada

L'Angus es prepara per tenir una cita amb la Cheryl i de seguida la sort comença deixar-lo de banda. Una conspiració còsmica de botons, autobusos, taxis i bancs per evitar la trobada.

20:47 Dawson's creek - Secrets i mentides
tancar

Secrets i mentides

Jen fa d'amfitriona en una trobada d'antigues Homecoming Queens i Andie vol tornar amb Pacey.

Progrmació BD ....
21:30 Històries del cor - Cap. 23
tancar

Cap. 23

En el capítol d'avui repàs de la família Vidal-Bosch (temporada 4): les 4 bodes de Fede. Marcel no perdona Núria, que es queda sola i Dani i Clara es separen.

22:35 Speer i Hitler - + info
tancar

+ info

Se situa a la sala del tribunal durant els judicis de guerra de Nuremberg. Exposa la fabricació del nou Speer com el principal funcionari nazi supervivent que es distancia del règim nazi, admet la culpabilitat i proclama el seu penediment. Així es presenta com un dels milions d'alemanys que no sabien res.

00:05 Extres Coproduccions - La memòria i el perdó
tancar

La memòria i el perdó

Elena Satta i Daniel Olivier, es coneixen a Buenos Aires on han anat a la recerca dels seus nets desapareguts. La filla d'Elena i el fill de Daniel Olivier van desaparèixer durant la dictadura argentina i ara, l'obertura dels arxius d'un militar colpista, permet indagar en l'assignació que es va fer dels fills d'aquests desapareguts. Elena i Olivier col·laboren en aquesta recerca en un univers de gent que no vol o no pot recordar un passat massa dolorós per a tothom.

00:10 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

El Salvador se'n surt una vegada més: això destrossarà el Quim. La Raquel està a punt de descobrir el passaport de la Gina. L'Esteve ha agafat la feina, però, per la seva por de volar, li farà més mal que bé.

00:40 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

La Mati fa un descobriment important sobre el Salvador. El Sr. Miramon ha convençut el David. Ara queda convèncer l'Aurora. De què? L'Ernest està decidit a matar la seva mare. Però l'Helena s'aterroreix... Novetats en el cas Salvador Borés...

01:05 Beverly Hills - Detencions i desercions
01:48 Beverly Hills - Temps era temps
02:30 Riviera - + info
tancar

+ info

Ghislaine recorda el dia que va conèixer Daniel i somia tenir una llar per aells dos sols...però el seu dolç somni es converteix aviat en un malson.

02:55 Riviera - + info
tancar

+ info

Ghislaine recorda el dia que va conèixer Daniel i somia tenir una llar per aells dos sols...però el seu dolç somni es converteix aviat en un malson.

03:20 Speer i Hitler - + info
tancar

+ info

Se situa a la sala del tribunal durant els judicis de guerra de Nuremberg. Exposa la fabricació del nou Speer com el principal funcionari nazi supervivent que es distancia del règim nazi, admet la culpabilitat i proclama el seu penediment. Així es presenta com un dels milions d'alemanys que no sabien res.

04:50 Extres Coproduccions
04:55 Nova ficció
05:25 Joking around
05:35 Beverly Hills - Detencions i desercions
06:18 Beverly Hills - Temps era temps