Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Joan Antoni MARCH, ambaixador d'Espanya a Russia TERTÚLIA Joan B.CULLA Pedro LECUONA Hèctor LÓPEZ BOFILL Milagros PÉREZ OLIVA Bruno VESPA Lead: Una referència del periodisme italià Daniel CÒRDOBA Lead: Els caçadors de tendències a "Coolhunting" REPARACIONS DOMÊSTIQUES/ CLIMENT VERDAGUER Lead: Ciments per petites reparacions DENÚNCIA/ MAGDALENA OLIVER Josep HERNÁNDEZ, patró major Confraria pescadors Masnou i Montgat Maurici PULIDO, patró major Confraria de pescadors d'Arenys Lead: La regeneració de platges perjudica els pescadors catalans ACTUACIÓ Gegants de Costa Rica Ramon PIJUAN, cap de colla gegants de la Llacuna Víctor QUIRÓS, artesà de Costa Rica Lead: Gegants Col.legi Universitari de Cartago a Costa Rica Raquel GIL, advocada immigració i responsable de polítiques d'igualtat de la UGT Begoña SANCHEZ, portaveu SOS Racisme Lam Chueng PING, president unió associacions xineses de Catalunya Dolors FOLCH, professora d'història de la Xina Lead: L'aplicació de la llei d'estrageria en les víctimes d'abusos laborals José Luis TRAPERO, cap de divisió d'investigació criminal dels Mossos d'Esquadra

13:08 TVist
13:50 Tinc un dubte
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Mosaic 19/06/09
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Prepara't per a la TDT - + info
tancar

+ info

Pau té problemes de cobertura, no li pugen la compra a casa perquè l bloc on viu no té ascensor. Traumatitzat i per saber-ho tot sobre la cobertura Pau se'n va d'expedició al Centre de Control de Collserola on li explicaran com es propaga la senyal de TDT per tot el territori.

15:45 Cuines - Galtes de vedella mamet amb múrgoles
16:03 El cor de la ciutat - Cap. 1811
tancar

Cap. 1811

La Patrícia es dóna per vençuda, encara que hi ha una cosa que sí que podria fer encara. Avui donen l'alta a l'Orpinell. El secret del senyor Juan veu la llum. En Pau reacciona molt malament. És l'últim dia per pagar la fiança d'en Fidel. En Quico fa circular el retrat d'en Cris. En Jofre s'assabenta del que passa.

16:37 El club - + info
tancar

+ info

El gaiter gallec Carlos Núñez passa per "El Club" per presentar-nos el seu nou disc "Alborada do Brasil". Com cada divendres, "Passem Revista" als personatges i cares de la setmana, amb Xavier Graset, Sílvia Tarragona, M. J. Jordan, Enric Bayon i Eduard de Vicente. Comptarem amb els Impactes Visuals de Bibiana Ballbè i el Night Club amb Xantal Llavina. I acabarem amb l'actuació del Mag Lari, que ens sorprendrà amb algun truc dels seus.

18:24 Rex - Cap. 78 L'assassí de la lluna plena
19:16 Rex - Cap. 79 Un mort que torna
20:06 Bocamoll
20:37 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Aquest divendres acompanyarem el naturalista Martí Boada als Ports de Beseit, on visitarem la fageda més meridional de la Península. Ens ensenyarà una peònia, una planta medicinal de gran bellesa i molt difícil de veure. També analitzarem la gran varietat d'espècies de plantes que podem descobrir en pocs metres, junt amb les defecacions dels animals que ens informen dels vegetals que conviuen amb ells.

21:00 Telenotícies vespre
21:47 APM 5 anys
21:55 Especial informatiu
23:05 Pel·lícula - Invisibles
tancar

Invisibles

"Invisibles" és una pel·lícula documental feta coincidint amb el 20è aniversari de "Metges sense Fronteres". Consta de cinc històries narrades pels directors Fernando Leon de Aranoa, Isabel Coixet, Mariano Barroso, Win Wnders i Javier Corcuera, sobre accions de l'ONG a zones "oblidades" per la societat occidental.

01:00 APM 5 anys
01:09 Pel·lícula - El quart àngel
tancar

El quart àngel

Jack Elgin viu la tragèdia del segrest de la seva dona i la seva filla en mans d'uns terroristes. Quan els fets acaben amb la mort de totes dues, Elgin se sent decebut de l'actuació de les autoritats i prepara meticulosament la seva pròpia venjança.

02:44 El club - + info
tancar

+ info

El gaiter gallec Carlos Núñez passa per "El Club" per presentar-nos el seu nou disc "Alborada do Brasil". Com cada divendres, "Passem Revista" als personatges i cares de la setmana, amb Xavier Graset, Sílvia Tarragona, M. J. Jordan, Enric Bayon i Eduard de Vicente. Comptarem amb els Impactes Visuals de Bibiana Ballbè i el Night Club amb Xantal Llavina. I acabarem amb l'actuació del Mag Lari, que ens sorprendrà amb algun truc dels seus.

03:53 Videoclips catalans - RAYDIBAUM.Maleeixo el temps
03:56 Videoclips catalans - CASUAL Il·luminacions
04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Planeta Terra
07:01 El ratel: el terror de la sabana - El ratel: el terror de la sabana
tancar

El ratel: el terror de la sabana

Richard i Bookey Peek viuen amb el seu fill David en una zona protegida de Zimbabwe, on es dediquen a rescatar i estudiar la fauna local. Fa tres anys els va arribar una cria de ratel, i van decidir pujar-la ells mateixos. No els va espantar la reputació que tenen els ratels de ser "els animals més durs de l'Àfrica". El documental explica les aventures de la família amb el ratel, des que té uns quants mesos fins que ja és un animal adult. Els ratels tenen una fama temible: tot i que són molt més petits que els lleons o els lleopards, se sap de ratels que han atacat aquests dos felins. Els ratels pertanyen a la família dels mustèlids, i estan emparentats amb les llúdries, les mosteles i els goluts.

07:53 El regne salvatge
08:22 Viure Catalunya - Badalona (Barcelonès)
08:32 Els sentits humans - El tacte i la vista
tancar

El tacte i la vista

El tacte: Sense cap por, en Nigel Marven es prepara per descobrir els secrets del nostre sentit del tacte: el plaer i el dolor. Amb persones que han pres el sol, comprova la sensibilitat de diferents zones de la pell. Explora la manera com la ment pot bloquejar la sensació de dolor. I pren part en un experiment al circ per comprovar que se sent quan un faquir jau damunt d'un llit de punxes. La vista: Seguim amb en Nigel Marven mentre compara la nostra visió amb la dels millors ulls del món animal - el què veiem i el que no arribem a veure. En un bar, alguns col·laboradors que porten uns auriculars molt visibles, descobreixen que atrauen les mirades de la gent sense que facin res. En Nigel intenta fer una volta en bicicleta portant unes ulleres de bussejar. Després d'altres experiments, descobreix que tot i sent capaços de fer moltes coses, també podem deixar de veure el que és més obvi.

09:23 Tot un món - Fora de l'aula
tancar

Fora de l'aula

"Fora de l'aula" Les activitats extraescolars afavoreixen l'empatia i la cooperació. Permeten treballar des de l'afecció per tal de superar estereotips i aquest és el cas de l'esport. Ja fa 10 anys que l'Associació Braval de Barcelona acull nens catalans i de 30 paisos més. Un total de 107 nens que juguen en la lliga escolar de Barcelona. Però els lligams i la intenció del Braval van molt més enllà de l'esport.

09:30 Pedres vives - Transjordània, rere els passos de Moisés i dels primers cristians
09:58 Viatge al Planeta Terra - Zones crítiques
tancar

Zones crítiques

En el capítol, Zones crítiques (Hot zones), s'exposa el vincle que hi ha entre els canvis mediambientals i la salut. I, finalment, en el darrer capítol, Future conditional, veurem com el medi ambient afecta i afectarà profundament la salut d'una gran part de la població mundial.

10:53 Pedres vives - Madagascar
tancar

Madagascar

La població de Madagascar la formen diferents ètnies, la majoria arribades de l'Àfrica i d'Indonèsia. De les antigues cançons en va ressorgir popularment un nou concepte musical anomenat salegy, una combinació de ritmes locals amb altres del centre d'Àfrica. El salegy s'ha anat modernitzant gràcies a grups innovadors com Tarika, liderat per la cantant i compositora Hanitra. Discografia: "D" (1998) i "Soul Makassar" (2001).

10:58 Automobilisme - 1a sessió entrenaments lliures G. P. de la Gran Bretanya
12:35 Millennium - Màgia potàgia
tancar

Màgia potàgia

A "Millennium" recuperarem la il·lusió tot fent jocs de màgia. Ramon Colom entrevistarà l'il·lusionista Sergi Buka i també l'escriptor Enrique de Hériz, que acaba de publicar la novelola "Manual de la oscuridad", basada en la vida d'un mag que es queda cec. A la taula de debat indagarem en els orígens religiosos i sociològics d'aquest art amb en Pep Paré, professor de literatura i membre de la Companyia d'Arts Màgiques La Patilla, i en Pere Negre, professor jubilat de sociologia de les religions a la Universitat de Barcelona. Finalment, i de la mà del crític Jordi Jané, recuperarem la figura d'un dels mags catalans més il·lustres: Li-Chang, el xinès de Badalona.

14:05 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

La senyora Kounovská va conèixer el seu futur marit a Corea. Ell(?) formava part de la delegació txeca, i ell(?) de la delegació polonesa que, a partir del 1953 supervisaven l'observació de la treva al país. Després de setze anys, el seu marit va marxar cap a una destinació desconeguda. Ella es va quedar sola amb un fill adolescent en un pis ple d'aneguets de ceràmica. Però ara, la senyora Kounovská té nòvio. És un noi de l'edat del seu fill, amb qui té una relació magnífica. De fet, juguen junts a moltes coses, com ara al bridge.

14:17 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra. En el capítol d'avui veurem a Arctic Monkeys, Pignoise, The Police, Roisin Murphy, The Pierces, The New Raemon, Antonia Font, Estanislau Verdet, El Petit De Cal Eril, Tote King, Carles Enguix i Egon Soda.

14:59 Automobilisme - 2a sessió entrenaments lliures G. P. de la Gran Bretanya
16:34 Batecs de natura - La Plana Morta
16:40 Batecs de natura - El projecte orenetes
16:47 Secrets de la natura - L'Estiu siberià
17:16 L'esperit del vi - Catalunya, terra de vins
tancar

Catalunya, terra de vins

CAPÍTOL 1. CATALUNYA, TERRA DE VINS L'Esperit del Vi proposa un viatge per tot el Principat i per la Catalunya Nord. Veurem vinyes de la plana, de muntanya i vinyes verdes vora el mar. Recordarem la història vitivinícola del país, visitarem cellers, parlarem amb pagesos, enòlegs i cuiners experts en tast. En aquest capítol presentarem les denominacions d'origen i donarem els consells necessaris per comprar el vi, servir-lo i tastar-lo. Explicarem genèricament la història i l'evolució de la vinya a Catalunya i la revolució que, a partir dels anys 80, s'ha produït en l'agricultura vitivinícola, en la producció i en el consum.

17:43 Barris de Barcelona - Ciutat vella
tancar

Ciutat vella

L'escriptor recentment desaparegut Manuel Vázquez Montalbán introdueix l'espectador a Ciutat Vella, el nucli històric on la ciutat s'expressa amb tota la seva identitat i monumentalitat. A través d'un passeig, d'ençà que surt el sol fins que s'amaga, s'hi descobreix un conglomerat de cultures i colors que conviuen damunt un mateix escenari. Descobrir l'encant de la Ribera, la màgia del Born o l'heterogeneïtat urbana de la Rambla no deixen ningú indiferent, provoquen tot un munt de sensacions difícils de descriure. Aquest recorregut apropa d'una manera clara i directa la realitat diària dels carrers de la Barcelona antiga, admirada tant pels barcelonins com pels visitants d'arreu del món.

18:14 Robots al llom de camells - Robots al llom de camells
tancar

Robots al llom de camells

A Qatar ja no es veuen nens muntant dromedaris. Ara, els genets són robots. Aquest petit emirat del golf Pèrsic ja fa anys que impulsa el desenvolupament de robots. Hi han invertit milions de dòlars i han posat a prova models cada cop més perfeccionats. I per fi sembla que hagin trobat la solució: un robot de tan sols quatre quilos, amb un fuet controlat a distància i uns altaveus per donar les ordres als animals. És tota una revolució en les carreres de camells tradicionals i un gran pas cap al futur. Els camells de carreres actuals no tenen res a veure amb aquells animals del desert d'altres èpoques. Aquests camells nous tenen unes potes molt més llargues, són prims com llebrers i arriben a velocitats de 40 quilòmetres per hora.

18:59 Kylie Kwong: pura màgia - L'Acadèmia de xefs de Hong Kong
19:30 Cànon Lletres
20:18 Territori Curts - Treitum
20:38 Conservar per viure - Conservar per viure
tancar

Conservar per viure

CONSERVAR PER VIURE Mikel Ardanaz (Catalunya, 2007 - 50 minuts) Una coproducció de Televisió de Catalunya amb PCM (Producciones Cinematográficas del Mediterráneo) i T-Forma Producciones. El medi ambient del nostre planeta està força deteriorat i arribant a un punt àlgid de saturació. Al llarg de cinquanta minuts analitzaren les conseqüències d'anys de contaminació continuada, els efectes produïts a les granges d'acuicultura (salmó i gambeta), la destrucció de tribus indígenes, el problema de l'aigua ...i totes les seves implicacions socials a l'Africa i l' Asia. Fitxa tècnica: Direcció: Mikel Ardanaz Producció executiva PCM: Aureli de Luna Producció executiva TVC: Jordi Ambròs Guió: Natalia Etxarri-Manu Iribarren Edició: Martín Sappia-Miquel Beneït Músiques: Enric Carreras-Musikalis Fotografia: Bernardo Amo, Luis Alonso Traducció: Pepe Sesma Traducció al català: Eugeni Riaza Lingüísta, director de doblatge: Jordi Mir i Bòria Narrador: Ramon Hernández Amb la particiapació de: Joel (refugiat), Aurora (refugiada), Florence Akello (camperola), Modesta Angemo (camperola), Eve Crowley (coordinadora rural FAO), Rubén Castillo (pescador), Araceli Alvarador (treballadora), Julio Cordero (pescador), Genaro Perea (pescador), Lilla Panchpal (tècnica solar), Ashmi Bharti (coordinador Avani), Tito Mata (líder Palawani), César Piguaje (indígena Secoya), Julio Obando (camperol)

21:35 10 cites - Cap. 3 José Luis i Abelard
21:53 Thalassa - "Un hivern a les illes Kerguelen" / "Els reptes de la pesca"
tancar

"Un hivern a les illes Kerguelen" / "Els reptes de la pesca"

Al primer reportatge "Un hivern a les illes Kerguelen": l'arxipèlag de les illes Kerguelen és una autèntica reserva per a la vida salvatge i un somni per a científics i naturalistes com per als anomenats Voluntaris Civils d'Ajuda Tècnica. Són joves científics enviats a les illes pels laboratoris de les ciutats per fer el que s'anomena una hivernada, és a dir, recollir dades sobre el terreny durant tot un any. Després, veurem "Els reptes de la pesca": davant la sobrepesca industrial i la pèrdua massiva de biodiversitat dels oceans que se'n deriva, cada cop són més els pescadors conscients que s'ha de lluitar perquè l'explotació dels recursos marins sigui sostenible. A Gènova, s'acaba de celebrar l'última fira del moviment Slow Fish, un moviment que congrega professionals de tot el món relacionats amb la pesca tradicional i els productes que se'n deriven, per crear estratègies conjuntes de cara al futur.

22:40 Ànima - + info
tancar

+ info

Com cada divendres, Bibiana Ballbè i Toni Puntí faran les recomanacions de l'Ànima per al cap de setmana.

23:03 Sputnik - "Festival Express" (1a part)
tancar

"Festival Express" (1a part)

L'estiu de 1970 un tren creuava el Canadà carregat amb un passatge insòlit. En aquest tren, hi anaven Janis Joplin, The Band, Grateful Dead i altres figures del rock. I amb ells, un equip de gravació que va immortalitzar una gira llegendària. Sputnik estrena el documental "Festival Express", el testimoni d'una gira irrepetible. Organitzadors, músics i públic recorden una festa permanent de tres dies en què la música no s'aturava al final dels concerts: seguia a dalt del tren més esbojarrat de la història del rock. La primera part del documental arrenca a Toronto, punt de partida de la gira, i inclou fragments de concert de The Band, Grateful Dead, The Buddy Guy Blues Band, Mashmakhan i Janis Joplin (que morira pocs mesos després del festival) i actuacions improvisades dalt del tren.

23:51 Ritmes concert - Manel
tancar

Manel

Concert enregistrat a l'Auditori Enric Granados de Lleida el 29 d'abril del 2009, on els Manel van presentar les cançons del seu disc de debut, "Els millors professors europeus".

00:30 Especial videodansa: "Blush" de Wim Vandekeybus - Especial Videodansa : "Blush" de Wim Vandekeybus
01:26 Cànon Lletres
02:15 Museus d'art del món - Cap. 9 La Tate Britain: Les escenes tempestuoses de Turner
02:40 10 cites - Cap. 3 José Luis i Abelard
02:55 Thalassa - "Un hivern a les illes Kerguelen" / "Els reptes de la pesca"
tancar

"Un hivern a les illes Kerguelen" / "Els reptes de la pesca"

Al primer reportatge "Un hivern a les illes Kerguelen": l'arxipèlag de les illes Kerguelen és una autèntica reserva per a la vida salvatge i un somni per a científics i naturalistes com per als anomenats Voluntaris Civils d'Ajuda Tècnica. Són joves científics enviats a les illes pels laboratoris de les ciutats per fer el que s'anomena una hivernada, és a dir, recollir dades sobre el terreny durant tot un any. Després, veurem "Els reptes de la pesca": davant la sobrepesca industrial i la pèrdua massiva de biodiversitat dels oceans que se'n deriva, cada cop són més els pescadors conscients que s'ha de lluitar perquè l'explotació dels recursos marins sigui sostenible. A Gènova, s'acaba de celebrar l'última fira del moviment Slow Fish, un moviment que congrega professionals de tot el món relacionats amb la pesca tradicional i els productes que se'n deriven, per crear estratègies conjuntes de cara al futur.

03:40 Ritmes concert - Manel
tancar

Manel

Concert enregistrat a l'Auditori Enric Granados de Lleida el 29 d'abril del 2009, on els Manel van presentar les cançons del seu disc de debut, "Els millors professors europeus".

04:20 Especial videodansa: "Blush" de Wim Vandekeybus - Especial Videodansa : "Blush" de Wim Vandekeybus
05:15 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra. En el capítol d'avui veurem a Arctic Monkeys, Pignoise, The Police, Roisin Murphy, The Pierces, The New Raemon, Antonia Font, Estanislau Verdet, El Petit De Cal Eril, Tote King, Carles Enguix i Egon Soda.

05:55 El medi ambient - Biodièsel sense conreus
05:58 El medi ambient - El balanç dels biocombustibles
06:01 Destins alternatius - Fiji Part A
06:26 Pedres vives - Transjordània, rere els passos de Moisés i dels primers cristians
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Els Fruittis - Viatge al canadà
tancar

Viatge al canadà

La Kumba rep la notícia que els seus pares són al Canadà buscant restes arqueològiques. La Kumba, en companyia dels Fruittis, partirà cap al Canadà. Allà hi trobaran un simpàtic Fruitti natiu que els farà de guia a través dels boscos nevats.

07:33 Els barrufets - El cel barrufa a trossos / El barrufet traïdor
tancar

El cel barrufa a trossos / El barrufet traïdor

El Covard ha arribat al poble esgarrifat, cridant que el cel està barrufant a trossos. Al mateix moment, el Gran Barrufet ha barrufat un atac d'esternuts incontrolable... T'ho creuries si et diguessin que el Savi ha ajudat en Gargamel a trobar el poble dels barrufets? Segur que no. En canvi, hi ha uns quants companys seus que n'estan convençuts...

08:00 Doraemon - /el joc per pescar a l'aire
tancar

/el joc per pescar a l'aire

Un pressentiment - Joc per poder pescar l'aire

08:10 Doraemon - Doraemon (iii)(326-390)
tancar

Doraemon (iii)(326-390)

El xuclador de la son - La pintura per fer animals domètics

08:25 Doraemon - Doraemon (iii)(326-390)
tancar

Doraemon (iii)(326-390)

Els calçotets d'en Tarzan - Els retoladors per canviar el temps

08:49 mic 3
08:49 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Avui la Laia està molt contenta, perquè vindrà en Morten a jugar a casa amb ella. En Morten és el germà d'en Marcel, que se n'anirà amb en Carles al Museu dels Insectes. Ara ella també podrà tenir un amic veí, igual que en Carles! Té una pila de jocs preparats, però el que no sap és que Morten és molt vergonyós i li costa una mica fer amics... Com s'ho farà per fer-lo riure?!

09:02 La vaca Connie - L'estranya petjada
tancar

L'estranya petjada

Ha caigut una tempesta d'aquelles que fan història. La Connie, que ha sortit a passejar, s'ha trobat una papallona molt despistada, que quan plou, sempre se li mullen les ales. La vaqueta i els seus amics li ensenyaran que observant el cel, es pot saber quan caurà un xàfec.

09:10 La vaca Connie - La pilota groga
tancar

La pilota groga

Ha arribat l'hivern i la Connie, com de costum, ha sortit a passejar pel bosc. De cop i volta, comença a nevar i la neu fa desaparèixer el camí. Hi ha altres maneres d'orientar-se? La natura és tan sàvia que ens ajuda fins i tot quan ens perdem pel bosc.

09:20 Tork - La nit dels regals
tancar

La nit dels regals

Avui és la nit dels regals. En Tork, en Batt, l'Iris i els animals del bosc dormen esperant els regals. Però al matí següent no tots els habitants del bosc tenen regal. Hi ha un lladre de regals al bosc i comença la investigació fins que descobreixen el culpable.

09:35 Club Super3
09:35 Rovelló - Cop de sol
tancar

Cop de sol

En Llisot, que no es vol posar mai barret quan feineja pel camp, és víctima d'un cop de sol que li fa fer i dir moltes bajanades. Fins i tot arribarà a pensar-se que és en Guifré, el Pelós, i que s'ha d'enfrontar amb un drac.

10:04 Lola & Virginia - Estimada Lola
10:17 Info k
10:29 Méteo K - Cap. 24
10:36 Club Super3
10:36 La màgica Do-Re-Mi - Què és, una bona amiga?
tancar

Què és, una bona amiga?

La Nobuko també va a una classe diferent de la seva amiga de l'ànima, l'Aiko. Aviat, però, es farà molt amiga de la Miho, una nena que dibuixa tan bé, que fins i tot seria capaç de fer un còmic de les històries fantàstiques de l'Aiko!

11:02 Espies de veritat - L'àvia
tancar

L'àvia

Avui en Jerry té una missió molt especial per les Espies: transportar el criminal molt perillós de tota la història a la presó l'alta seguretat de la WOOHP. En realitat, els nervis els passaran quan vegin la persona en qüestió: una velleta de més de 80 anys més dolça que la mel. En Jerry ja les ha avisat que no es poden confiar, però és que és una àvia tan innocent...!

11:25 La tata - The bank robbery
11:47 La tata - The facts of lice
12:14 Rantaro - La lluita contra els ninges bolet / On és, la base enemiga? / Llevar-se d'hora
12:44 Club Super3
12:44 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Els corbs declaren la guerra a verdures Hachi
13:12 Avatar: l'últim mestre de l'aire - La roca bullent, segona part
tancar

La roca bullent, segona part

Ara en Sokka i el príncep Zuko han d'idear un altre pla per fugir des de l'interior de la Roca Bullent. Una possibilitat seria escapar-se amb l'aeri i endur-se un ostatge perquè no els tallin el cable. Això sí, s'ha de tractar d'un ostatge important, com ara el director de la presó. La Suki, cap de les Guerreres de Kyoshi, també els hi ajudarà...

13:41 Tags
13:57 3xl.cat
13:57 Sweesters -virtual room- - Una de pirates
tancar

Una de pirates

La Laia és el pirata mé temut de tots els mars, però l'OLívia , dama raptada, no li posa les coses fàcils.

13:59 Sweesters -virtual room- - Consciència
tancar

Consciència

El Narrador planteja un dilema moral a les tres germanes.

14:06 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat del còctel de mel
14:30 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat enigmàtic al lavabo tancat (1)
14:53 Hattori el ninja - Tassa de te trenc. / Anell casament perdut / Carta am
15:01 3xl.cat
15:01 Fushigi Yugi: el joc misteriós - Guardians de gel
tancar

Guardians de gel

Miaka i els guerrers de Suzaku tenen el shinzaho gairebé a l'abast, però ara topen amb Hikitsu i Tomite, els fantasmes de dos dels set de Genbu que custodien el valuós objecte i que, fins ara, han derrotat tots els que se'n volien servir. El problema és que, com que són esperits eteris, els atacs dels set de Suzaku no els fan cap mal. Miaka s'ofereix per superar una prova de valor i convicció: Hikitsu la congela i ella, amb l'ajuda de Nuriko, aconsegueix alliberar-se del bloc de glaç. Ara res li impedirà accedir al shinzaho, però Chichiri apunta, oportunament, que els problemes tot just acaben de començar i que al país de Byakko hi ha un altre shinzaho.

15:24 One piece - Males notícies clamoroses! Es convoca el Buster call
15:49 Somnis d'estiu
16:18 Club Super3
16:18 Espies de veritat - El professor malvat
tancar

El professor malvat

La Sam, la Clover i l'Alex s'han quedat sorpreses, però molt contentes, en saber que aquest any hi ha una assignatura nova que es diu "Introducció a l'Espionatge". El professor, fins i tot els farà fer un treball de camp: robar una arma secreta que té la capacitat d'inflar la Terra fins a fer-la explotar. Una mica sospitós, tot plegat...

16:43 La màgica Do-Re-Mi - Benvinguda a casa, Floreta!
tancar

Benvinguda a casa, Floreta!

L'Oyajide, que ara treballa a la guarderia màgica, vol anar a l'estrena de l'última pel·lícula de l'Onpu. Per anar-hi, deixarà la Flor a la pastisseria a càrrec de la Momoko. Seria una oportunitat fantàstica perquè es poguessin veure amb les noies, oi?!

17:06 Curiositats del món animal - Colònies: el búfal africà
17:11 Món salvatge - El pelicà blanc
17:17 mic 3
17:17 Bumba
17:23 L'Ava, en Riko i en Teo
17:33 Bob, el manetes - El quiosc de la banda
tancar

El quiosc de la banda

En Bob està refent l'entarimat del parc per un concert que ha de dirigir el senyor Rasclet. Quan en Rasclet se'n va al poble per fer còpies de la partitura, perd els papers al tractor del Trac. El Carbassot els troba i decideix fer-ne avions de paper.

17:50 Una mà de contes - Les bruixes de Bruixis
tancar

Les bruixes de Bruixis

Conte basat en l'obra del MNAC "Poble escalonat", cap a l'any 1909

17:58 Club Super3
17:58 Mila - Les cireres d'hivern
tancar

Les cireres d'hivern

Avui en Maxime, un nen que sempre empipa la Mila a l'escola, li ha fet recordar la història d'un soldat molt malcarat que cada cop que l'Anatole es presentava a palau per regalar-li fruita al rei, li feia la punyeta. Un dia, però, va tenir una idea genial... Vols saber com s'ho va fer l'Anatole per acabar sent el Jardiner en Cap dels Jardins Reials?

18:05 Loopdidoo
18:16 El gat d'en Frankenstein
18:33 Doraemon - 1ª Hist.: El recipient de fantasmes. 2ª Hist.: Què és veritat i què és mentida? El fusell de la incredulitat!
19:04 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Un error ha fet que un alienígena anomenat Dodoo confongui en Chris amb l'emperador Trumfador, el monarca més estimat de la galàxia. A en Chris li ha fet gràcia i li ha seguit la veta. El Club dels Caçamonstres aviat descobrirà l'existència del malèfic Krungnar, i això ja no els en farà tanta, de gràcia. Avui toca treballar, i de valent!

19:30 Info k
19:42 3xl.cat
19:42 One piece - Cinc namis? El contraatac amb miratge!
20:07 Sweesters -virtual room- - Una de pirates
tancar

Una de pirates

La Laia és el pirata mé temut de tots els mars, però l'OLívia , dama raptada, no li posa les coses fàcils.

20:10 Tags
20:25 3xl.cat
20:25 Sweesters -virtual room- - Consciència
tancar

Consciència

El Narrador planteja un dilema moral a les tres germanes.

20:28 Minúscul - Cap. 62 El mandrós
tancar

Cap. 62 El mandrós

En una columna de formigues atrafegades portant pedretes al formiguer, en veiem una que abandona la feina per fer una becaina. Com que no és pas la primera vegada que ho fa, el cap no li treu la vista del damunt i la va despertant perquè continuï treballant. Com s'ho pot fer per dormir tranquil·la? Això de pencar tant és molt dur...!

20:33 Minúscul - Cap. 64 El camembert
tancar

Cap. 64 El camembert

Avui coneixerem una mosca que s'està llepant els bigotis en un pícnic. I una aranya groga que també se'ls llepa només de pensar que es cruspirà la mosca. La pega és que per molt que ho intenta, no hi ha manera d'atrapar-la. La solució podria estar en la capsa on hi ha el formatge Camembert, però allà també hi ha una sorpresa...

20:39 La tata - Fran's roots
21:02 La tata - The nanny and the hunk producer
21:23 Minúscul - Cap. 47 Insecte de gran velocitat
tancar

Cap. 47 Insecte de gran velocitat

Avui hi ha una libèl·lula que s'ha llevat amb ganes de fer-se el xulo. És la que vola més de pressa i ho pensa demostrar a tothom, encara que sigui fent la guitza a més d'un. Però compte, que li ha sortit competència! Ha aparegut una vespa disposada a fer-li ombra... i a fer molt més soroll que ella! Qui et sembla que serà la campiona?

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1811
tancar

Cap. 1811

La Patrícia es dóna per vençuda, encara que hi ha una cosa que sí que podria fer encara. Avui donen l'alta a l'Orpinell. El secret del senyor Juan veu la llum. En Pau reacciona molt malament. És l'últim dia per pagar la fiança d'en Fidel. En Quico fa circular el retrat d'en Cris. En Jofre s'assabenta del que passa.

22:00 Ventdelplà - Cap. 181
tancar

Cap. 181

La gent del poble comença a estar cada cop més empipada amb el brètol que ronda pel poble. El Paco està disposat a anar a buscar-lo i fer-li una cara nova. La Teresa, però, planteja la possibilitat que el causant de tot plegat no sigui el brètol. La Cristina s'interessa per l'edifici on es farà el centre comercial. El Manel declara que continuarà sent fidel al súper. La Isabel fa veure a la Carme que tant ella com el Francesc s'estimen i es troben a faltar.

22:55 Extres Coproduccions - La Ratjada
tancar

La Ratjada

En un antic poble pesquer, actualment bolcat al turisme, es troben uns dits humans en un restaurant. La investigació policial porta a sospitar de Marc Estella, un expresidiari que ha tornat al poble després de passar-se 20 anys a la presó per assassinat. Aquest fet desferma una cadena de sospites i posa al descobert amors secrets, drames familiars i trames professionals i delictives fins aleshores ocultes en la comunitat. Res no és el que sembla.

23:00 Ventdelplà - Cap. 182
tancar

Cap. 182

La Teresa troba a faltar una polsera de plata. Ella i el David ja no dubten que algú ha entrat a casa, així que truquen de seguida als mossos. La Teresa es planteja la possibilitat de marxar de Ventdelplà, però el David no està disposat a permetre que ningú els faci fora de casa. El Pau pregunta al Martí si li fa res que s'emboliqui amb la Cristina i ell li diu que pot fer el que vulgui.

23:55 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Els Pedrós s'enduen una sorpresa a l'hora de cobrar la feina.La Gemma rep presions de tothom perquè solucioni el problema del Salvador. El Sergi Roquer parla amb la Gemma d'una carta que va enviar al seu pare. La Mati segueix patint quan veu el Cesc a prop de la Gemma.

00:23 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

La Mercè comença a ser conscient que l'Esteve, sol, no se'n sortirà. La Gemma, que no està gaire pel Salvador, segueix la pista de la seva mare. Sembla que s'hi acosta. El Víctor està en dificultats per un préstec no retornat.

00:50 Beverly Hills - Aloha Beverly Hills (segona part)
01:37 Beverly Hills - Perdona i oblida
02:20 Riviera - + info
tancar

+ info

Jennifer està preocupada perquè sembla que Elizabeth reconeix el Dr. Rocher.

02:44 Riviera - + info
tancar

+ info

Klaus s'impacienta perquè Gabriella no accepta la seva proposta de matrimoni. Chloe i Solange estan a punt de barallar-se. Sybella està realment impressionada pel talent d'Edward en la seva feina a Perfums Courcey.

03:10 Ventdelplà - Cap. 181
tancar

Cap. 181

La gent del poble comença a estar cada cop més empipada amb el brètol que ronda pel poble. El Paco està disposat a anar a buscar-lo i fer-li una cara nova. La Teresa, però, planteja la possibilitat que el causant de tot plegat no sigui el brètol. La Cristina s'interessa per l'edifici on es farà el centre comercial. El Manel declara que continuarà sent fidel al súper. La Isabel fa veure a la Carme que tant ella com el Francesc s'estimen i es troben a faltar.

04:05 Extres Coproduccions - La Ratjada
tancar

La Ratjada

En un antic poble pesquer, actualment bolcat al turisme, es troben uns dits humans en un restaurant. La investigació policial porta a sospitar de Marc Estella, un expresidiari que ha tornat al poble després de passar-se 20 anys a la presó per assassinat. Aquest fet desferma una cadena de sospites i posa al descobert amors secrets, drames familiars i trames professionals i delictives fins aleshores ocultes en la comunitat. Res no és el que sembla.

04:10 Ventdelplà - Cap. 182
tancar

Cap. 182

La Teresa troba a faltar una polsera de plata. Ella i el David ja no dubten que algú ha entrat a casa, així que truquen de seguida als mossos. La Teresa es planteja la possibilitat de marxar de Ventdelplà, però el David no està disposat a permetre que ningú els faci fora de casa. El Pau pregunta al Martí si li fa res que s'emboliqui amb la Cristina i ell li diu que pot fer el que vulgui.

05:05 El cor de la ciutat - Cap. 1811
tancar

Cap. 1811

La Patrícia es dóna per vençuda, encara que hi ha una cosa que sí que podria fer encara. Avui donen l'alta a l'Orpinell. El secret del senyor Juan veu la llum. En Pau reacciona molt malament. És l'últim dia per pagar la fiança d'en Fidel. En Quico fa circular el retrat d'en Cris. En Jofre s'assabenta del que passa.

05:35 Beverly Hills - Aloha Beverly Hills (segona part)
06:22 Beverly Hills - Perdona i oblida