TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
08:00 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, presentat per Carles Costa, Lídia Heredia i Núria Solé. Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal. Equip d'"Els Matins a TV3": Direcció: Carme Ros Subdirecció: Meritxell Ortiz Edició: Sara Fernández, Olga Nolla Realització: Lluís Palma, Ramon Larumbe Producció: Lluís Bacardit Presentació: Lídia Heredia, Núria Solé, Carles Costa Sheila Alen (Trànsit) Marta Bosch (Esports) Gemma Puig (El temps) Cap de coordinació: Ferran Martínez Coordinació: Marta Jerez, Esther Marquina i Maria José Pons Redacció:Marta Blanco, Fina Brunet, Xavi Duran, Montserrat Esteve, Agustí Forné, Cristina Macías, Montse Mora, Isabel Nadal, Erik Van-Hooft, Laura Solé, Montse Jené, Judith Casaprima, Juli Rodés, Virgínia Arqué, Lourdes Rojas Producció: Raquel Adrados, Joaquim Arnaiz, Aurora Guindo, Àngels Vandellós Realització: Gemma Piquer, Mònica Úbeda, Montse Trillo, Caterina Vallcorba Secretària de redacció: Esther Cases

13:24 Espai Terra - + info
tancar

+ info

El Joc de Catalunya es prepara per a la celebració de la Diada de Sant Jordi i fa dels llibres els protagonistes de l'espai d'aquest dimecres. Però els llibres dels quals parlarem avui són una mica diferents dels que veiem habitualment a les llibreries: no estan impresos en tinta i, de fet, tenen les pàgines en blanc. Parlem dels llibres en braille, dirigits als invidents, que s'editen al Centre de Producció Bibliogràfica de l'ONCE de Barcelona. Amb una producció d'uns 300 títols anuals, és una de les editorials d'aquest tipus més importants a nivell europeu. El Centre publica tant les versions en braille dels últims èxits editorials com llibres adreçats a necessitats específiques, com ara els manuals universitaris, dels quals se'n pot arribar a fer un sol exemplar, si el necessita un estudiant.

14:00 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:44 Cuines - Orada a la sal
tancar

Orada a la sal

Una manera de fer l'orada fàcil, molt sana i sobretot molt neta. Fem orada a la sal amb una mica de rock and roll. Dificultat: BAIXA, Temps d'elaboració: 1 HORA, Producte principal: ORADA, Temporada: TOT L'ANY.

15:53 La Riera - + info
tancar

+ info

En Pasqual parla amb l'Albert i la Núria perquè intercedeixin per ell davant la Mireia, però els pares estan tan ofesos com la filla. La Rita és el seu últim recurs. També parla amb la Susi perquè retiri la denúncia. La Mercè explica a les seves amigues la seva situació personal i financera. I en Lluís encara té la barra de dir que ell ho solucionarà. L'Emili ha d'aguantar que uns empresaris es riguin d'ell per la seva orientació sexual. Almenys es retroba amb la Mercè i recuperen la cordialitat que tenien abans.

16:34 Nashville - No ho puc evitar (però encara t'estimo)
tancar

No ho puc evitar (però encara t'estimo)

La campanya electoral del Teddy tira endavant i la Rayna, de mal grat, s'ha de sotmetre a una investigació que revela uns quants secrets familiars. La Juliette comprova la química que encara existeix entre la Rayna i el Deacon quan els veu actuar junts al Bluebird. L'Scarlett no sap si intentar fer realitat el seu somni de compondre amb el Gunnar o mantenir el seu compromís amb l'Avery.

17:15 Divendres - + info
tancar

+ info

Tots esperem el divendres. És el millor dia de la setmana, perquè preludia el cap de setmana, la diversió. Divendres és sinònim d'alegria, i és l'estat d'ànim que volem transmetre cada tarda, de dilluns a divendres. "Divendres" és un magazín diari que entra i surt de TV3. Què vol dir això? Per una banda, que l'Helena Garcia Melero en condueix els continguts, en directe, des de plató. Acompanyada de col·laboradors, reporters i convidats, dóna veu als protagonistes i testimonis de l'actualitat des d'una òptica curiosa i amb un to positiu. Per altra banda, significa que l'Espartac Peran és cada setmana, durant quatre dies, en una població catalana diferent des d'on copresentarà el programa. Des d'un plató mòbil l'Espartac ens guia per tots els racons de Catalunya i assumeix els reptes que sorgeixen sobre el terreny.

20:08 Tot o res - Tot o res
tancar

Tot o res

"Tot o res" és el nou concurs de TV3 de preguntes i respostes presentat per Ares Teixidó en què l'entreteniment i el coneixement es combinen a parts iguals. Un concurs de preguntes i respostes que jugarà amb coneixements de cultura general on els concursants han de respondre preguntes relacionades amb cinc temes, que cada dia seran diferents. A cada programa hi ha un mestre, el guanyador del dia anterior, que s'ha d'enfrontar a tres nous aspirants que volen ocupar el seu lloc i optar al premi final amb què haurà de jugar a tot o res. El mestre té el poder d'organitzar el joc triant els temes amb què es juga en tot moment i és ell qui decideix el seu propi destí i també el de la resta de concursants.

21:00 Telenotícies vespre
21:56 APM? - + info
tancar

+ info

L'"APM?" analitza de forma desenfadada l'actualitat i el món de la televisió, i alhora incorpora cada vegada més continguts provinents d'internet i de les xarxes socials. Aquesta temporada l'"APM?" compta amb noves seccions i potencia la participació dels espectadors.

22:37 Zona Champions - Zona Champions
23:45 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" torna una altra temporada a TV3, amb la intenció de continuar la tasca de difondre i divulgar el món de l'economia, a través d'un llenguatge que el faci comprensible a la majoria dels ciutadans, que són, en definitiva, els protagonistes de l'economia, de manera activa i passiva. El programa és una producció dels Serveis Informatius de TVC i porta dotze anys de presència a la graella. Al llarg de les diverses temporades d'emissió i de les més de 500 edicions, s'ha consolidat com un espai de referència a la televisió, mitjà en què cal afinar els missatges per fer-los entenedors per a la majoria. En aquesta nova temporada mantindrà les seccions de reportatges, entrevistes i informes, per tractar a fons i de manera rigorosa els temes que interessen els ciutadans per administrar la seva economia, sense oblidar la informació sobre el futur dels diversos sectors de producció. L'equip Direcció i presentació: Albert Closas Subdirecció: Pere Gavíria Realització: Marta Tobajas Producció: Anna M. Bordas Redacció: Gemma Navés, Gil Toll, Jordi Fortuny Ajudant de realització: Alfredo Bádenas Producció executiva: Belén Samper

00:25 Tria33 - Llibres de fills sobre els pares i entrevista a Gabi Martinez
tancar

Llibres de fills sobre els pares i entrevista a Gabi Martinez

Els dimecres, literatura al TRIA33. Avui Anna Guitart fa un tria de llibres en què els fills parlen dels pares. L'obre amb "Tu no ets una mare com les altres", un homentage que fa Angelika Schrobsdorff a la seva mare, una dona jueva, plena de vitalitat, berlinesa, que va patir les conseqüències del nazisme. Segueix amb"Professió del pare", que es basa en la història real del seu autor, Sorj Chalandon, i ens parla d'un nen maltractat pel seu pare, que inventa històries en què és l'espia protagonista, sense que el nen arribi mai a descobrir a què s'ha dedicat realment el seu pare. I finalment, a "La ciutat de ningú", Antoni Vidal Ferrando ens parla d'un home obsessionat per preservar uns records del seu pare, falangista; però més que la història, el que és apassionant és la manera com l'explica. Tot seguit, Anna Guitart conversa amb l'escriptor Gabi Martínez sobre "Les defenses" (Catedral/Seix Barral), que parteix de la història real d'un neuròleg que va patir una malaltia desconeguda, i que literalment afirma "que es va tornar boig". Gabi Martínez parteix d'aquí per parlar de Barcelona, de com ens afaiçona en el nostre dia a dia, de l'estrès en què vivim.

00:43 Més 324
02:13 Ritmes a l'estudi - PROYECTO ABYECTO
tancar

PROYECTO ABYECTO

Un quartet liderat per Òscar Machancoses, un pianista, compositor i arranjador polifacètic, que tant hem pogut sentir en formacions de jazz com en composicions per a bandes sonores. Proyecto Abyecto és una banda que es basa en la cultura popular i que s'expressa en un llenguatge pròxim al jazz llatí. El seu so neix amb les premisses de la improvisació i l'espontaneïtat.

03:13 Blues a l'estudi - DAVID GIORCELLI
tancar

DAVID GIORCELLI

Amb un estil enèrgic i desenfadat, Giorcelli repassa el seu repertori, que evoca l'ambient dels Honky Tonks i Barrelhouse a l'Amèrica dels anys 50. Avui ens presenta una formació molt original, amb Llorenç Barceló a l'orgue Hammond; Jordi Llaurens a la guitarra, veu i harmònica; Reginal Vilardell a la bateria i la presència de la seductora Ster Wax.

04:14 Jazz a l'estudi - Biel Ballester
tancar

Biel Ballester

Durant el segle XX el jazz s'ha convertit en un llenguatge musical universal. Gèneres com el be bop, el blues o el swing han trencat fronteres geogràfiques i racials per esdevenir una música popular, que músics d'arreu del món han adaptat a la seva manera de fer. Jazz a l'estudi és un programa de seixanta minuts de durada dedicat al gènere musical jazzístic per on passen músics arrelats a Catalunya. Des d'aquest espai es proposa fer un cop d'ull al panorama del jazz i les seves variants al nostre país. I ho fa d'una manera diferent, perquè el programa ofereix la possibilitat de veure els artistes en un dels seus àmbits naturals: l'estudi de gravació on s'enregistren les sessions, com una instantània sonora, i on es couen les millors receptes musicals del jazz a Catalunya.

05:13 Jazz a l'estudi
Progrmació BD ....
21:25 La Riera - + info
tancar

+ info

En Pasqual parla amb l'Albert i la Núria perquè intercedeixin per ell davant la Mireia, però els pares estan tan ofesos com la filla. La Rita és el seu últim recurs. També parla amb la Susi perquè retiri la denúncia. La Mercè explica a les seves amigues la seva situació personal i financera. I en Lluís encara té la barra de dir que ell ho solucionarà. L'Emili ha d'aguantar que uns empresaris es riguin d'ell per la seva orientació sexual. Almenys es retroba amb la Mercè i recuperen la cordialitat que tenien abans.

22:05 Tria33 - Llibres de fills sobre els pares i entrevista a Gabi Martinez
tancar

Llibres de fills sobre els pares i entrevista a Gabi Martinez

Els dimecres, literatura al TRIA33. Avui Anna Guitart fa un tria de llibres en què els fills parlen dels pares. L'obre amb "Tu no ets una mare com les altres", un homentage que fa Angelika Schrobsdorff a la seva mare, una dona jueva, plena de vitalitat, berlinesa, que va patir les conseqüències del nazisme. Segueix amb"Professió del pare", que es basa en la història real del seu autor, Sorj Chalandon, i ens parla d'un nen maltractat pel seu pare, que inventa històries en què és l'espia protagonista, sense que el nen arribi mai a descobrir a què s'ha dedicat realment el seu pare. I finalment, a "La ciutat de ningú", Antoni Vidal Ferrando ens parla d'un home obsessionat per preservar uns records del seu pare, falangista; però més que la història, el que és apassionant és la manera com l'explica. Tot seguit, Anna Guitart conversa amb l'escriptor Gabi Martínez sobre "Les defenses" (Catedral/Seix Barral), que parteix de la història real d'un neuròleg que va patir una malaltia desconeguda, i que literalment afirma "que es va tornar boig". Gabi Martínez parteix d'aquí per parlar de Barcelona, de com ens afaiçona en el nostre dia a dia, de l'estrès en què vivim.

22:17 amb filosofia - La precarietat
tancar

La precarietat

"Precarietat" és una paraula de plena actualitat... Al·ludeix sovint a les condicions immediates i materials, però també a una condició essencial de l'ésser humà. Cal pensar separadament aquestes dimensions de la precarietat per tal d'evitar que la segona vingui a justificar la primera. Som éssers fràgils a la intempèrie, sí, però reconeixent aquesta fragilitat en nosaltres i en els altres podem trobar la nostra força. Amb les intervencions dels filòsofs Marina Garcés, Josep Maria Esquirol i Laura Llevadot i l'escriptora i crítica Simona Skrabec.

22:52 60 minuts - Terror a París
tancar

Terror a París

Els atemptats del 13 de novembre de 2015 a París van sacsejar tot França i van posar al descobert una sèrie de mancances en els protocols de seguretat del país. Un grup d'experts parla de l'origen del moviment jihadista, les seves característiques, els seus objectius i els mètodes que fa servir per captar nous adeptes, mentre que diferents professionals especialitzats en la lluita antiterrorista ens expliquen les dificultats que tenen els serveis d'intel·ligència francesos per fer front a l'amenaça jihadista.

23:52 60 minuts - Dins d'Estat Islàmic
tancar

Dins d'Estat Islàmic

Gràcies a un permís especial, Jürgen Todenhöfer és el primer periodista occidental que entra a l'anomenat Estat Islàmic i en surt viu. Acompanyat del seu fill, que li fa de càmera, ens mostra les interioritats de l'organització des del punt de vista de la gent que hi ha dins i d'uns quants dirigents que, en unes punyents entrevistes, ens expliquen les seves justificacions i els seus objectius.

00:43 Un xef amb una missió - Police College
tancar

Police College

En aquest episodi, el xef neozelandès Simon Gault anirà a la Reial Escola de Policia de Nova Zelanda per oferir un gran banquet a una promoció d'agents acabats de graduar. Per fer-se una idea de tot el que han après, anirà a unes quantes classes, mirarà de passar algunes proves físiques i fins i tot sortirà a patrullar de nit. Aconseguirà impressionar-los amb un menú de quatre plats o acabarà deixant els fogons per fer-se policia?

01:27 Històries del rebost d'Àfrica - Kampala
tancar

Kampala

En aquest episodi, Kiran Jethwa va a Kampala a explorar un dels grans tabús de la cuina occidental: els insectes. En un barri de barraques d'aquesta ciutat, un empresari molt enginyós se les ha empescat per construir una trampa molt gran per caçar saltamartins. Un cop fregits són una delícia, i el Kiran ens prepararà un plat d'inspiració mexicana amb aquest ingredient tan peculiar. I per acabar, unes postres amb kathal, una fruita exòtica.

01:53 60 minuts - Terror a París
tancar

Terror a París

Els atemptats del 13 de novembre de 2015 a París van sacsejar tot França i van posar al descobert una sèrie de mancances en els protocols de seguretat del país. Un grup d'experts parla de l'origen del moviment jihadista, les seves característiques, els seus objectius i els mètodes que fa servir per captar nous adeptes, mentre que diferents professionals especialitzats en la lluita antiterrorista ens expliquen les dificultats que tenen els serveis d'intel·ligència francesos per fer front a l'amenaça jihadista.

02:54 Ritmes a l'estudi - ROSA SÁNCHEZ
tancar

ROSA SÁNCHEZ

Nascuda a Costa Rica, la cantant s'ha passat anys viatjant i descobrint Llatinoamèrica amb la guitarra a l'esquena. Finalment, es va instal·lar i va viure uns anys al sud de Mèxic, on es va capbussar de ple en l'extensa tradició musical d'aquest país i, especialment, dins un gènere en concret, propi de la zona de Veracruz: el son jarocho. Per configurar el seu repertori, Rosa Sánchez s'inspira en aquest gènere, però també en la cançó d'autor i en la cançó sentimental tan pròpia de tot aquest continent.

03:54 Blues a l'estudi - TÒFOL MARTÍNEZ
tancar

TÒFOL MARTÍNEZ

Guitarrista, compositor i productor musical sabadellenc que després del seu debut discogràfic en solitari, ens presenta el seu nou repertori. Del blues més clàssic al funk més contemporani, Martínez combina l'essència d'aire blues, sempre present en els seus projectes, amb lletres que ens mostren un univers molt personal. En aquesta ocasió, entra a l'estudi acompanyat de Josep Buch al baix, Marc Buch a la bateria i Lluís Coloma al piano i l'orgue Hammond.

04:54 Jazz a l'estudi - Clara Luna
tancar

Clara Luna

Durant el segle XX el jazz s'ha convertit en un llenguatge musical universal. Gèneres com el be bop, el blues o el swing han trencat fronteres geogràfiques i racials per esdevenir una música popular, que músics d'arreu del món han adaptat a la seva manera de fer. Jazz a l'estudi és un programa de seixanta minuts de durada dedicat al gènere musical jazzístic per on passen músics arrelats a Catalunya. Des d'aquest espai es proposa fer un cop d'ull al panorama del jazz i les seves variants al nostre país. I ho fa d'una manera diferent, perquè el programa ofereix la possibilitat de veure els artistes en un dels seus àmbits naturals: l'estudi de gravació on s'enregistren les sessions, com una instantània sonora, i on es couen les millors receptes musicals del jazz a Catalunya.

05:53 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
06:01 La vaca Connie - El llop
tancar

El llop

A la granja ha arribat un llop que és un bonàs. Els animals li tenen por i fugen d'ell. Per molt que els intenta demostrar que no té males intencions, no acaba de sortir-se'n. Sort que la nostra amigueta li donarà un cop de mà.

06:12 3-2-1 Pingüins! - La invasió dels cossos canviats
tancar

La invasió dels cossos canviats

En aquest episodi, la Michelle aprèn la importància d'estimar el propi aspecte físic, sense deixar-se arrossegar per modes i propagandes. Voler canviar el físic de manera forçada només porta a perdre la pròpia personalitat.

06:33 3-2-1 Pingüins! - Reuniu el bestiari
tancar

Reuniu el bestiari

Respondre a les males paraules amb insults o més males paraules no porta a res de bo. En canvi, respondre als insults i a la mala educació amb bones paraules aconsegueix que l'altre acabi canviant de manera de veure les coses.

06:56 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i en Patufet
tancar

Les Tres Bessones i en Patufet

La Bruixa envia les Bessones a casa d'en Patufet. Elles ho troben molt divertit, això de ser tan petit, però els pares d'en Patufet no el deixen ni sortir de casa sol. Animat per les nenes, en Patufet surt tot sol de casa i acaba a la panxa del bou.

07:23 Doraemon - L'elefant que dóna vida / El xiclet de les transformacions
tancar

L'elefant que dóna vida / El xiclet de les transformacions

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon) Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978) "Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem. Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials. Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX. Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar. El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

07:46 Doraemon - El tauler de jocs virtuals / L'aparició de la Nobiko
tancar

El tauler de jocs virtuals / L'aparició de la Nobiko

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon) Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978) "Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem. Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials. Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX. Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar. El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

08:13 Dora, l'exploradora - Anem a collir nabius!
tancar

Anem a collir nabius!

La Dora i el Botes volen anar a collir nabius. El mapa els diu que els més grossos i sucosos són al turó dels Nabius. Per arribar-hi, han de creuar un riu d'aigües glaçades, i després han de travessar un bosc ple de punxes i espines. Un cop siguin al turó, hauran de vigilar molt, perquè la guineu Pispa té el cau just allà! Anar a collir nabius serà una aventura molt emocionant.

08:43 Loopdidoo - No vull deixar la Petúnia!
tancar

No vull deixar la Petúnia!

En aquest episodi, en Loopdidoo veu que la Petúnia fa una maleta, i ella li diu que se'n va a l'escola de neu tres setmanes. En Loopdidoo pregunta si ell la pot acompanyar i la Petúnia li diu que sí, i després també està d'acord que els acompanyi en Bagú. Per tant, els dos amics fan exercicis per posar-se en forma per als esports d'hivern i acostumar-se al fred. I llavors resulta que...

08:49 Loopdidoo - La història segons en Loopdidoo
tancar

La història segons en Loopdidoo

En aquest episodi, la Petúnia arriba a casa molt carregada de llibres perquè l'endemà té un control d'història i ha portat molt de material per estudiar. En Loopdidoo s'ofereix a ajudar-la portant-li els llibres, però, mentre van caminant, s'entrebanca i n'hi cau un al riu. La Petúnia no se n'adona, i després telefona a en Basili perquè vingui a estudiar per l'examen amb ella. I llavors resulta que...

09:07 L'hora del Timmy - El Timmy surt a la funció
tancar

El Timmy surt a la funció

La Yabba, l'anegueta, vol que tothom li faci cas durant els assajos per a la funció de teatre que estan preparant a l'escola. És l'única que fa i desfà, tot ho ha de manegar ella! De fet, ha clavat tants crits a tots els seus companys que al final s'ha quedat sense veu i no podrà ni representar el seu personatge! T'imagines qui farà el seu paper?!

09:17 L'hora del Timmy - El Timmy vol el barret
tancar

El Timmy vol el barret

El Ruffy, el gosset, s'ha presentat a l'escola amb un barret que s'ha convertit en l'atracció de tots els seus companys. El Timmy faria qualsevol cosa per quedar-se'l i, de fet, al final ho aconsegueix. Tot seguit, també es queda amb el putxinel·li de l'Otus, el mussol, i amb el carretó de la Mixeta. Potser si desapareix el seu osset de peluix s'adonarà que a ningú li agrada que li prenguin les coses!

09:25 L'hora del Timmy - Al Timmy li agrada el blau
tancar

Al Timmy li agrada el blau

Avui el Timmy s'ha llevat amb el color blau al cap. Només li interessa jugar amb joguines de color blau, i les vol totes per a ell, es vol quedar amb tots els coixins de color blau, i si no són blaus, no els vol ni veure... Fins que arriba l'hora de pintar un dibuix. Potser ara s'adonarà que no el pot pintar fent servir només el color blau!

09:34 L'hora del Timmy - El Timmy juga a futbol
tancar

El Timmy juga a futbol

El mestre està ensenyant a jugar a futbol el Ruffy, el Paxton, l'Otus i el Timmy, però la veritat és que l'únic que domina una mica la pilota és el Timmy. El Ruffy, el cadell, i el Paxton, el porquet, de seguida se'n cansen i el pobre Timmy es queda tot sol jugant amb l'Otus, que és força sapastre. Potser si n'hi ensenya i té una mica de paciència, acabarà trobant un bon company d'equip!

09:43 L'hora del Timmy - El pícnic del Timmy
tancar

El pícnic del Timmy

Avui el Timmy i companyia estan molt contents, perquè se'n van de pícnic tots plegats. Quan arriben es posen a jugar a futbol, però la pilota s'estavella amb una de les punxes de la Marroneta, l'eriçó, i es rebenta. La pobra Marroneta es posa molt trista, però aviat descobreix que les seves punxes també poden servir per a una altra cosa molt interessant. T'imagines què pot ser?!

09:58 Ella Bella Bingo - Abracadabra
tancar

Abracadabra

En Henry fa uns trucs de màgia molt bons, però n'hi ha un que no el pot fer. No pot treure un conill del barret perquè no té conill. Sort de l'Ella, que està disposada a trobar-n'hi un com sigui.

10:05 Ella Bella Bingo - El gat gros
tancar

El gat gros

En Henry es fa amic d'un gat molt gros. Quan l'Ella i ell tornen de buscar-li menjar, no el troben enlloc. Després de buscar-lo pertot arreu, s'emporten una bona sorpresa.

10:11 Ella Bella Bingo - Mirem les estrelles
tancar

Mirem les estrelles

L'Ella i en Henry s'han proposat veure les estrelles sigui com sigui. Fins i tot decideixen fer-se un gran telescopi. Al final, però, les veuran gràcies a un sistema ben curiós.

10:17 Ella Bella Bingo - La regata
tancar

La regata

Els nens del barri del Sol Solet estan molt engrescats amb una regata de vaixells de paper que faran a l'estany. Però un problema inesperat els obligarà a canviar de plans.

10:23 Ella Bella Bingo - Pluja i fred
tancar

Pluja i fred

Pou a bots i barrals al barri del Sol Solet i els nens estan amoïnats per la Gloria, l'ocellet. Decideixen fer-la entrar perquè no es mulli, però, un cop dins, tot es complica. Als ocells no els agrada estar tancats.

10:33 Paquets del Planeta X - Bombolles problemàtiques
tancar

Bombolles problemàtiques

En Dan es queda vigilant els nens de la guarderia, mentre la seva mare va a veure el director de l'institut. Quan en Dan ja està mig histèric per culpa de la canalla, rep un paquet del planeta X que és una joguina per fer bombolles. Unes bombolles que formen part d'un pla diabòlic d'en Copernicus per aprofitar l'energia dels nens de Port Ferrós. El podran aturar aquesta vegada?

10:44 Paquets del Planeta X - Els gelats congelats
tancar

Els gelats congelats

El paquet que rep en Dan aquest cop és una màquina de fer gelats de gel. Com que fa molta calor, en Dan i en Troll no dubten a tastar-los, però de seguida s'adonen que aquests gelats no només et fan el típic mal de cap de fred, sinó que et congelen de cap a peus. I això és ideal per a algú que vulgui immobilitzar els humans i conquerir la Terra.

10:54 Paquets del Planeta X - Un embolic de festa
tancar

Un embolic de festa

En Terrance organitza una festa de les grosses i l'Amanda s'hi apunta, però en Dan i en Troll no hi volen anar. Quan en Dan rep un nou paquet, resulta que és un altaveu gegant i els dos amics decideixen muntar una festa alternativa per robar-li els assistents a en Terrance. Però en comptes d'això, tot el poble acaba embolicat en capolls i els nostres amics els hauran de salvar.

11:04 Paquets del Planeta X - El porexpan d'embolicar
tancar

El porexpan d'embolicar

En Dan rep un paquet estrany: una capsa amb una figureta a dins. L'Amanda no aconsegueix identificar-la amb el diari de l'oncle Rory i dedueix que es tracta d'un dispositiu apocalíptic que, segons el seu oncle, els extraterrestres disfressarien de cosa inofensiva. Però del que no s'adonen els nostres amics és que el porexpan que protegeix la figureta podria arribar a ser més perillós.

11:14 Paquets del Planeta X - Per qui toquen les campanes
tancar

Per qui toquen les campanes

En Troll està fart que en Dan li trenqui les coses que tenen més valor per ell. I com a disculpa en Dan li regala un rellotge que li acaba d'arribar del planeta X. El problema és que quan el rellotge marca zero, la persona que el porta és transportada automàticament al planeta X. I una vegada posat en el braç d'en Troll és impossible de treure'l.

11:28 La Supermots - La Supermots i el noi de les nines
tancar

La Supermots i el noi de les nines

En TJ, que es vol comprar un megagronxador per al pati de casa, ha decidit començar a vendre nines de la Supermots. I ho farà a tots els llocs on la Supermots derroti algun superdolent! El problema és que això ha distret tant la Supermots, que ara ha sigut en Chuck el que l'ha derrotat a ella! Avui aprendràs què volen dir les paraules "sacsejar" i "record"!

11:40 La Supermots - Delicte en clau de v
tancar

Delicte en clau de v

La Victòria Millor, decidida com sempre a ser la millor en tot, vol demostrar a la Supermots que també es pot convertir en la millor superheroïna de la ciutat. I ho farà capturant l'Home de les Cordes! Pot ser que deixi la Supermots sense feina? Aviat ho sabrem! Avui aprendràs què vol dir "excepcional" i "ficar el nas"!

11:51 La Supermots - Què se n'ha fet, de tots els dolents?
tancar

Què se n'ha fet, de tots els dolents?

La senyora Preguntes ha tingut una idea genial per desfer-se de la Supermots: desfer-se de tots els superdolents de la ciutat! Si no hi ha superdolents, no caldrà que hi hagi cap superheroïna! Però, què n'ha fet, de tots els dolents, la senyora Preguntes?! Aviat ho sabrem! Avui aprendràs què volen dir les paraules "eliminar" i "completament"!

12:08 Els Dalton - El quisso dels Dalton
tancar

El quisso dels Dalton

En Peabody, tip que en Rantamplan es pixi sempre al fanal del pati, ha decidit que a partir d'ara els presos s'encarregaran de treure'l a passejar perquè faci les seves necessitats. En Joe i companyia ja hi han vist una altra oportunitat per escapar-se, però abans hauran de superar les proves per avaluar les seves capacitats com a passejadors de gossos!

12:16 Els Dalton - Qüestió de gustos
tancar

Qüestió de gustos

En Peabody ha autoritzat l'Averell perquè vagi a ajudar la Betty a decorar el seu apartament. No ho sabies, que l'Averell té molt bon gust a l'hora de triar colors? En Joe, convençut que el totxo del seu germà serà incapaç de pispar-li les claus del penal a la Betty, es farà passar per ell enfilant-se damunt d'en Jack. El problema és que en Joe no té gens de gust!

12:22 Els Dalton - Crisi d'ostatges
tancar

Crisi d'ostatges

Amb el forat fet i a punt de fugir de la presó, els Dalton s'han trobat amb una sorpresa d'última hora: en Bill Pudent amb una arma fent-los xantatge! Comencen les negociacions, en Bill té les armes, ells el forat per fugir, en Peabody també hi diu la seva i això acaba sent una olla de grills. El que està clar és que en Peabody no pensa perdre cinc clients de cop!

12:29 Els Dalton - El testament
tancar

El testament

"La lectura obre moltes portes. És un mitjà formidable d'evasió i una finestra oberta a la llibertat." Aquestes paraules de la Betty han obert els ulls a en Joe, que ha començat a devorar llibres com un boig. Fins que li ha caigut a les mans "El comte de Montecristo" i ha decidit que es faran els morts per poder fugir. Però, vols dir que és tan fàcil, això de fer-se el mort?!

12:36 Codi: Lyoko - Curs intensiu
tancar

Curs intensiu

El nostra planeta Terra i l'univers paral·lel anomenat Lyoko s'encaren a una amenaça d'aniquilació. Un super virus ha infectat les unitats de procés central de X.A.N.A. Només quatre nois poden lluitar contra els designis de la demoníaca computadora boja! Yumi, Ulrich, Odd i Jeremy porten dobles vides: estudiants ordinaris en el dia a dia i herois d'acció en el món digital virtual. La ciència ficció ens porta, amb comèdia, a un espectacle de gènere creuat que tindrà els joves espectadors entusiasmats amb "Codi: Lyoko".

13:00 Codi: Lyoko - M'estimo més no parlar-ne
tancar

M'estimo més no parlar-ne

El nostra planeta Terra i l'univers paral·lel anomenat Lyoko s'encaren a una amenaça d'aniquilació. Un super virus ha infectat les unitats de procés central de X.A.N.A. Només quatre nois poden lluitar contra els designis de la demoníaca computadora boja! Yumi, Ulrich, Odd i Jeremy porten dobles vides: estudiants ordinaris en el dia a dia i herois d'acció en el món digital virtual. La ciència ficció ens porta, amb comèdia, a un espectacle de gènere creuat que tindrà els joves espectadors entusiasmats amb "Codi: Lyoko".

13:27 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de la companyia de teatre itinerant (1a part)
tancar

El cas de l'assassinat de la companyia de teatre itinerant (1a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan. El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils. D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran. La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

13:51 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de la companyia de teatre itinerant (2a part)
tancar

El cas de l'assassinat de la companyia de teatre itinerant (2a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan. El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils. D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran. La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

14:18 Shin Chan - Ei, que venem moniatos / Ei, que la Marichan ve a Kasukabe / Ei, que comprem una nevera nova
tancar

Ei, que venem moniatos / Ei, que la Marichan ve a Kasukabe / Ei, que comprem una nevera nova

Ei, que venem moniatos / Ei, que la Marichan ve a Kasukabe / Ei, que comprem una nevera nova

14:41 Shin Chan - Ei, que vaig a classes de ballet / Ei, que ens conectem a internet / Ei, qe anem a fer un té amb el pare
tancar

Ei, que vaig a classes de ballet / Ei, que ens conectem a internet / Ei, qe anem a fer un té amb el pare

Ei, que vaig a classes de ballet / Ei, que ens conectem a internet / Ei, qe anem a fer un té amb el pare

15:05 Bola de drac GT - El superpoderós! En Goku es converteix en un superguerrer de quart nivell
tancar

El superpoderós! En Goku es converteix en un superguerrer de quart nivell

Convertit en un superguerrer de quart nivell, els poders d'en Son Goku són increïbles. Comença el combat contra en Baby, que no té res a fer davant d'un Son Goku indestructible. Amb un sol kamehame podria acabar amb el seu contrincant, però a l'últim moment apareix la Bulma amb un raig que podria transformar en Baby en un mico gegantí.

15:27 Bola de drac GT - Un monstre immortal? Ara en Baby és un malvat mico gegantí
tancar

Un monstre immortal? Ara en Baby és un malvat mico gegantí

En Son Goku i en Baby continuen el combat. En Baby ara és molt més poderós, però el seu nou estat fa que no tingui prou control i comença a destrossar el seu propi planeta i a matar la seva gent. Aleshores, en Baby decideix llançar un primer atac contra la Terra, que en Son Goku no pot aturar. Amb un segon atac, acabaria per sempre amb el planeta.

15:52 Raa Raa, el lleó escandalós - La Zebi fa un mos
tancar

La Zebi fa un mos

En Raa Raa troba la Zebi just quan està a punt de fer un mos. La zebra li explica que li agrada molt asseure's tranquil·lament a menjar una mica a mig matí. En Raa Raa vol fer un mos amb ella, però en un lloc que hi hagi pau i tranquil·litat. Comencen a donar voltes per buscar el lloc perfecte, van trobant gent, conviden a tothom i, al final, què passa?

16:01 Raa Raa, el lleó escandalós - Coses sorolloses
tancar

Coses sorolloses

Avui en Raa Raa descobreix què és una col·lecció. Veu que tots els seus amics col·leccionen coses diferents. Un fa una col·lecció de coses que floten, un altre col·lecciona coses gronxadisses... Ell s'engresca i també en vol fer una, però primer ha de triar de què la vol fer. Sort que els seus amics li donaran un cop de mà.

16:10 Raa Raa, el lleó escandalós - Els tambors de l'Uh Uh
tancar

Els tambors de l'Uh Uh

En Raa Raa descobreix que amb dues canyes es pot fer soroll, i que amb aquest soroll pot marcar el ritme d'una tonada, i s'inventa el ritme d'en Raa Raa. De mica en mica, el ritme es va encomanant a tots els seus amics i tots es volen afegir a la rua musical. Però a l'Uh Uh li costa una mica seguir el ritme. Hauran de veure què fan per ajudar-lo.

16:19 Raa Raa, el lleó escandalós - Les pedres musicals de la Gigi
tancar

Les pedres musicals de la Gigi

Avui en Raa Raa i tots els seus amics juguen a un joc que ha organitzat la Gigi. Es tracta de saltar sobre unes pedres que fan soroll. Quan la Gigi ho té tot a punt, li demana a en Raa Raa que vigili que ningú hi salti mentre ella va a buscar els altres. Però a en Raa Raa li costa molt resistir la temptació de saltar-hi. I si ho prova un cop i prou?

16:29 Bola & Bill - Història d'os
tancar

Història d'os

Tot buscant una pilota perduda, el Bill troba un os. El Bola i el Puf es pensen que és de dinosaure, perquè abans han trobat un empleat del museu que estava buscant un os desesperadament. Però el Bill no vol ni sentir parlar de tornar aquell os que fa tan bona olor. Quan, finalment, el Bola el convenç que l'ha de tornar, resulta que l'os ha desaparegut, i comença una persecució d'allò més complicada.

16:41 Bola & Bill - Veto al veterinari
tancar

Veto al veterinari

El Bill s'ha d'anar a vacunar de la ràbia però fa les mil i una per escapolir-se'n, perquè li fa por que el punxin. S'acaba amagant a ca la senyora Stick, però, com que ha menjat sabó, li surt escuma per la boca. La bona dona es pensa que té la ràbia i l'agafa perquè se l'enduguin els de la gossera. El Bola i la Carolina miren de salvar-lo

16:52 Bola & Bill - Lladrucs virtuals
tancar

Lladrucs virtuals

Al Bola li regalen un videojoc nou i només està per jugar amb la consola. El Bill i la Carolina se senten abandonats perquè el seu amo ja no els fa gens de cas. Llavors el Bill, desesperat, li pren la consola al Bola. L'hi torna amb la condició que jugui amb ell. El Bola accepta, però no compleix la promesa perquè està enganxat al videojoc.

17:08 Loopdidoo - Pas barrat
tancar

Pas barrat

En aquest episodi, en Loopdidoo i en Bagú se'n van a explorar una zona desconeguda sense fer cas d'un cartell que diu "Pas barrat". I és així com els nostres amics es ficaran en un bon embolic i els costarà molt de sortir-ne.

17:15 Loopdidoo - Un autèntic braç trencat
tancar

Un autèntic braç trencat

En aquest episodi, en Loopdidoo espera que la Petúnia torni d'escola perquè ell té moltes ganes de jugar. Però aquell dia triga molt, i al final arriba amb la Gladis, que s'ha trencat el braç i va enguixada. I, és clar, la Gladis s'emporta totes les atencions. Això no li agrada gens, a en Loopdidoo, i llavors pren una decisió...

17:21 Loopdidoo - Petxines i crustacis
tancar

Petxines i crustacis

En aquest episodi, en Loopdidoo i en Bagú trenquen, sense voler, un collaret de petxines que ha fet la Petúnia. Llavors intentaran solucionar el problema però això els portarà noves complicacions.

17:32 Vicky, el viking - Ostatges
tancar

Ostatges

El pirata Sven segresta en Vicky i dos vikings més pels quals demana un rescat. En Halvar se les empesca per arribar al vaixell pirata amb un parell de cofres plens de còdols i prova d'alliberar els seus, però en Pox se n'adona i frustra l'operació. Finalment, els vikings aprofiten un moment de distracció dels pirates per escapar-se bussejant gràcies a les banyes dels seus cascos, que els serveixen per respirar sota l'aigua.

17:44 Vicky, el viking - Pols d'estrelles
tancar

Pols d'estrelles

Un endeví arriba a Flake i fa creure a tothom que tot els anirà a cor què vols. Però en Vicky sospita d'ell i fa veure que es deixa hipnotitzar per desemmascarar-lo. Quan en Halvar torna, decebut perquè no ha derrotat l'Sven tal com l'hi havia predit l'endeví, el troben emportant-se tot el que ha pogut prendre amb les seves males arts a la gent de Flake i el fan fora amb les mans buides.

17:56 Vicky, el viking - El túnel
tancar

El túnel

En Halvar i els seus homes entren en un túnel on el nan Gondrel té un tresor amagat. Després de moltes peripècies, amb la por de perdre's i de no sortir amb vida del túnel, aconsegueixen el tresor, que no és altra cosa que un mapa per trobar el tresor del fonedís nan. Escarmentats, però, ho deixen córrer i s'acontenten d'haver descobert el millor tresor que posseeixen: el seu valor.

18:08 El Mic i els seus amics - + info
tancar

+ info

El "Mic", l'espai per als més menuts, estrena un nou format per al cap de setmana al matí. Es tracta d'"El Mic i els seus amics", un programa en què es podran veure d'una manera continuada, i durant 30 minuts, històries protagonitzades per en Mic, en Cincsegons, el Cargol i la Mosca. Aquestes històries també aniran acompanyades de la presència de nens i nenes explicant les seves experiències i descobriments. "El mic i els seus amics" ocuparà la franja matinal de dissabtes i diumenges adreçada als més menuts. En cada capítol, les petites aventures del Mic s'enllacen una darrere l'altra, mantenint un fil temàtic. (Setembre, 2013)

18:38 Lulú Brum-brum - L'ou de la Lulú
tancar

L'ou de la Lulú

La Lulú i els seus amics troben un ou per terra. Es pensen que ha caigut d'algun niu i es posen a buscar els seus pares. Però, com que no el reclama cap ocell, decideixen vigilar-lo fent guàrdia per torns. Quan els toca cuidar-se'n a en Mus i la Tela, per això, l'ou desapareix. Busca que buscaràs, al final, troben la closca esberlada i, resseguint-ne els bocins, descobreixen que l'ou no era de cap ocell.

18:50 Lulú Brum-brum - Gelosia
tancar

Gelosia

La Lulú i els seus amics s'estan avorrint d'allò més quan arriba en Txac-txac i els ensenya un joc nou. Però a en Tant-li-fa no li agrada el joc i s'enfada amb la Lulú. Pot ser que estigui gelós d'en Txac-txac?

19:05 Dora, l'exploradora - El bastó màgic
tancar

El bastó màgic

Un bon dia, tot explorant, la Dora i el Botes descobreixen un bastó que resulta que és màgic, però els animals del bosc canten una cantarella que diu que el bastó màgic només farà la seva màgia a dalt del turó més alt. Per això els nostres amics van cap allà. Pel camí, fan servir el bastó per a moltes coses diferents, però quan arriben a dalt del turó descobreixen la seva autèntica màgia.

19:30 Info K - InfoK - 19/04/2017
tancar

InfoK - 19/04/2017

"Info-K" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet en directe de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS. Les notícies que apareixen a l'Info-K intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip: Direcció i presentació: Laia Servera Producció: Edgar Ger Realització: Marta De Lucas Cap d'edició: Albert Aguilera Redacció: Mireia Prats, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria Vilanova Ajudant de realització:Jordi Ysas Postproducció vídeo: Lluís Xufré Producció Executiva: Belén Samper

19:42 Zoom, el dofí blanc - La desaparició de la tortuga
tancar

La desaparició de la tortuga

Els nostres amics troben a alta mar una tortuga verda que va a pondre els ous a la platja on va néixer. Però l'endemà, quan la van a veure, descobreixen que ha desaparegut misteriosament. En Yann, el Zoom i en Patrick la van a buscar, però la Marina, volent-hi ajudar, embolica encara més la troca i acaba dins del vaixell d'uns pescadors furtius molt dolents.

20:00 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - La princesa i el panda
tancar

La princesa i el panda

El Po, la Tigressa i el Pregadéu han d'escortar la filla de l'emperador, la princesa Mei Li, al regne de Qidan en una visita per reforçar els llaços d'amistat entre els dos pobles. Quan descobreix l'autèntica naturalesa de la missió, el Po s'hi rebel·la.

20:24 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - La fiblada de l'amor
tancar

La fiblada de l'amor

El pare del Po li demana que li doni un cop de mà per preparar els pastissets de lluna per la Festa de la Tardor. El Po li diu que aquest any no podrà ajudar-lo a causa de les obligacions que té com a Guerrer del Drac. Perquè el seu pare no se senti sol, el Po li busca una nòvia, però descobreix que ja en té. Per desgràcia, al Po l'alegria li dura ben poc quan descobreix qui és la misteriosa dama.

20:50 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de la trobada de fans de Holmes (2a part)
tancar

El cas de l'assassinat de la trobada de fans de Holmes (2a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan. El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils. D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran. La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

Progrmació BD ....
06:32 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:54 Top gols La Lliga - Jornada 32
07:11 Futbol: Champions League - R.Madrid - Bayern Munic
09:33 El Club de la Mitjanit
11:00 L'aventura del jaguar
11:46 Batecs de natura - Ocells als regadius
11:59 Xarxa Natura - Montnegre
tancar

Montnegre

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

12:05 Els Estats Units des de l'aire - La crida de la naturalesa d'Alaska
tancar

La crida de la naturalesa d'Alaska

L'ésser humà va trepitjar el territori d'Alaska fa 20.000 anys. Des d'aleshores, milers de persones s'han sentit fascinades per la bellesa del seu paisatge indòmit i per les grans riqueses naturals que oculta. Cims majestuosos, glaceres immenses i extensions inacabables de tundra atrauen aventurers, buscadors d'or, esportistes i científics de tot el món. La duresa de les condicions climatològiques i l'existència de grans depredadors provoquen, encara avui, que moltes d'aquestes aventures no tinguin un final feliç. Però l'home també és el causant de desastres que posen en perill tots aquests tresors, com el cas del vessament de petroli de l'"Exxon Valdez", del qual avui dia encara es noten les conseqüències.

12:57 Per avió - Anglaterra: de Chichester a l'illa de Wight
tancar

Anglaterra: de Chichester a l'illa de Wight

Avui, en Vincent sobrevola el comtat de Hampshire, a Anglaterra. La primera escala és el fort de Hurst, construït pel rei Enric VIII per defensar les costes britàniques de l'Armada espanyola. A l'illa de Wight, descobrirà el bressol de les regates i de la Copa Amèrica, i per últim, a Goodwood, coneixerà un grup d'aficionats als mítics Spitfire de la batalla d'Anglaterra.

13:22 Per avió - Anglaterra: Sussex
tancar

Anglaterra: Sussex

En aquest episodi, el pilot Vincent Nguyen sobrevola el comtat anglès de Sussex. Fa una primera escala a Brighton, ciutat que té molta tradició com a estació balneària. Visita els famosos penya-segats de Sussex i el far de Belle Tout, a prop d'Eastbourne. I finalment visita el fastuós palau de Jordi IV a Brighton.

13:48 Històries del rebost d'Àfrica - Amhara
tancar

Amhara

El Kiran Jethwa se'n va a Etiòpia a descobrir més productes i receptes. En aquest episodi, primer va cap al sud, a Butajira, per visitar un camp on conreen els bitxos que fan servir per fer una famosa barreja d'espècies, el "berbere". I després va cap al nord, a Dejen, la terra dels amhares, on aprèn a fer una mena de crep, la "injera" i un plat de la zona, el doro wat.

14:15 Un xef amb una missió - Samoan Wedding
tancar

Samoan Wedding

En aquest episodi, la missió del xef Simon Gault serà ajudar a preparar el convit d'un gran casament samoà al qual assistiran més de 300 persones. Per poder estar a l'altura, farà un viatge llampec a Samoa per aprendre quatre nocions de la seva gastronomia. Durant el viatge descobrirà un plat que l'entusiasmarà i decidirà preparar-ne la seva versió.

15:00 El món salvatge de Dominic Monaghan - El loris lent
tancar

El loris lent

El Dominic és un enamorat de Tailàndia, sobretot de la seva cuina. Aquesta vegada hi torna amb la missió de trobar un animal molt curiós: l'únic primat verinós del món. Però, encara que sigui verinós, aquest animal, el loris lent, és d'allò més pacífic. Ara bé, no és gaire fàcil de trobar. Abans de descobrir-lo, el Dominic veurà molts altres animals: des de formigues fins a tigres, passant per serps, dragons i arnes.

15:45 Thalassa - El fotògraf dels pescadors
16:04 Xarxa Natura - Delta de l''Ebre
tancar

Delta de l''Ebre

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

16:13 Futbol: Champions League - R.Madrid - Bayern Munic
18:37 Zona Champions - Resum Leicester-At. Madrid
19:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

20:35 Minut a minut - Barça-Juventus
22:37 Zona Champions - Zona Champions
23:50 El Club de la Mitjanit
01:03 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

01:27 Zona Champions - Zona Champions
02:38 El Club de la Mitjanit
03:49 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

04:13 Bàsquet: Eurolliga - R. Madrid-Darussafaka 1r partit play-off quarts