Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem Joan Rosell, president de Foment del Treball, i Joaquím Trigo, director executiu de Foment del Treball. Des de Terrassa, Marta Casagolda ens explica com es desenvolupa el Referèndum per decidir obres socials. L'escriptor Francisco González Ledesma parla de "La dama y el recuerdo", torna el gènere del western literari. La psicòloga Núria Merín parlarà de la frustració de no poder viatjar per l'erupció del volcà islandès.

13:06 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - El parc de Fulufjället, un espai verge a Suècia
tancar

El parc de Fulufjället, un espai verge a Suècia

A l'abril, el parc de Fulufjället, a l'oest de Suècia, es manté cobert de neu i gel. Les seves 35.000 hectàrees estan incloses en la xarxa europea Natura 2000. Dintre el parc hi ha una zona de protecció absoluta. Tot i així, estan autoritzades algunes pràctiques de turisme sostenible.

14:30 Telenotícies migdia
15:39 Cuines - Escopinyes amb gingebre, navalles amb pernil ibèric i cocotxes al pil-pil
15:54 La Riera - Cap. 66
tancar

Cap. 66

L'Ignasi ha estat operat amb èxit. Ara, qui se n'ha de fer càrrec? Notícies d'en Lluís. No especialment engrescadores. Un tal Balló deu diners a en Claudi. I els vol ara. En Joan tira els trastos a la Txell. Però no hi entén, de límits... En Daniel vol recuperar l'Ona.

16:44 Divendres - + info
tancar

+ info

Andreu Buenafuente passa aquest dilluns per "Divendres" per presentar el seu últim treball, "Sigo diciendo". És un llibre de monòlegs del programa "BFN" que s'acaba de publicar. L'expert en moda del programa, el Marc Giró, presentarà les tendències d'aquesta temporada primavera-estiu. A més, el Miki Esparbé portarà un reportatge amb una protagonista excepcional, Jade Jagger, la filla del mític cantant dels Rolling Stones Mike Jagger.

18:29 Les germanes McLeod - Cap. 176 Tornant favors
tancar

Cap. 176 Tornant favors

Jodi està molt ocupada mirant de decidir un assumpte important quan Riley i Matt se li declaren alhora. Mentrestant, Stevie s'arrisca a perdre Alex altre cop quan ajuda Marcus a tancar una venda de bestiar. Jodi passa la nit al parc nacional amb Matt després que una serp mossegui el seu cavall. Tayler va molt equivocada quan es pensa que Riley li va darrere només perquè li demana consell.

19:19 Rex - Cap. 2 Un assassinat perfecte
20:17 Esport Club
20:37 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Avui anirem fins a un abocador ja clausurat, però amb molta activitat. Enric Oller ens explicarà com l'abocador del Garraf utilitza el biogàs provinent de la fermentació de les deixalles, que es converteix en electricitat. D'altra banda, també veurem com és de fàcil fer compostatge a casa.

21:00 Telenotícies vespre
21:57 Crackòvia - Cap. 64
tancar

Cap. 64

Gerard Piqué s'enfronta al seu personatge en l'Un contra un. Pochettino prova de fer posar malalt Messi perquè no pugui jugar el partit. Mourinho, Eto'o i Van Gaal estudien la manera d'aturar el Barça. Laporta i Sánchez Llibre segueixen el derbi des de la llotja i, com sempre, l'anàlisi de Cruyff i Rexach i tots els detalls de tot el que pugui passar a les dues banquetes. I l'última hora del Madrid - València.

22:24 La Sagrada Família - Cap. 9 Sentiments bestials
tancar

Cap. 9 Sentiments bestials

A la mort del pare, dos germans s'enfronten per la manera com han d'enterrar-lo. El que n'ha tingut cura els darrers anys, que no té peles, vol un enterrament senzill, mentre que l'altre, que està forrat i ha passat bastant del pare, vol una cerimònia ostentosa i caríssima. El jutge els deriva al Gabinet de Mediació Familiar perquè decideixin com ha de ser l'enterrament.

23:32 Àgora - + info
tancar

+ info

Xavier Bosch parlarà del deteriorament de la Justícia, de la seva politització, del polèmic procediment obert contra el jutge Baltasar Garzón i de la imatge del Consell General del Poder Judicial a l'hora de dictar sentència sobre l'Estatut de Catalunya. A la taula, s'hi asseuran l'exfiscal Anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo i el membre permanent del Consell d'Estat i exvicepresident del CGPJ, José Luis Manzanares.

00:47 Pel·lícula - Gràcies per fumar
tancar

Gràcies per fumar

Nick Naylor s'encarrega de les relacions públiques d'una empresa tabaquera i defensa els drets dels fumadors enfrontant-se amb els "fanàtics de la salut". Nick va a programes de televisió per convèncer l'audiència que el tabac no és perjudicial i contracta un agent de Hollywood perquè fomenti les escenes de fumadors a les pel·lícules.

02:10 Divendres - + info
tancar

+ info

Andreu Buenafuente passa aquest dilluns per "Divendres" per presentar el seu últim treball, "Sigo diciendo". És un llibre de monòlegs del programa "BFN" que s'acaba de publicar. L'expert en moda del programa, el Marc Giró, presentarà les tendències d'aquesta temporada primavera-estiu. A més, el Miki Esparbé portarà un reportatge amb una protagonista excepcional, Jade Jagger, la filla del mític cantant dels Rolling Stones Mike Jagger.

03:44 Dawson's creek - Totes les coses bones tenen un final. Segona part
tancar

Totes les coses bones tenen un final. Segona part

La gravetat del cas de Jen és cada vegada més evident mentre Dawson i els seus amics tracten de resoldre les seves desavinences.

04:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Identitats - Lluís Pasqual
07:56 Tot un món - + info
tancar

+ info

Fer compatibles les diferents creences i assolir una bona convivència a partir de la coneixença és tot un repte. El Grup de Diàleg Interreligiós de Manresa vetlla per aconseguir la pau però sobretot s'esforça per facilitar la integració intercultural entre les diferents confessions de la capital del Bages. Fa un any, la comunitat musulmana va adquirir un local per establir-hi una mesquita i des de llavors el Grup ha treballat per fer entendre als ciutadans manresans que un lloc de culte no és cap amenaça.

08:02 Planeta Terra
08:02 Agafats de sorpresa
08:53 Animals com nosaltres - L'Agència matrimonial
09:15 Curiositats del món animal - Jugant amb verí
09:20 Curiositats del món animal - Quines rates!
09:25 El medi ambient - Aprendre a llegir la natura
tancar

Aprendre a llegir la natura

La natura és un llibre obert ple de missatges i d'indicis de presència de bestioles de tota mena, però per aprendre a llegir-lo cal saber-ne l'idioma. Aquest és el punt de sortida del curs pràctic sobre identificació de rastres i altres indicis de fauna salvatge que organitza El Raspinell i que comença a l'escola de natura Can Lleonart, al Parc Natural del Montseny.

09:29 Horitzons
09:29 Vora el mar - L'aigua a les Granadines
tancar

L'aigua a les Granadines

Fa 25 anys que Bèquia rep centenars d'aficionats a la vela durant les seves cèlebres regates. En aquesta illa de 6.000 habitants, l'afluència de turistes accentua el problema de l'aigua potable. Aigua transportada amb tancs des de Saint Vincent, murs de ciment i cisternes, estacions de dessalinització, en definitiva, tot un desplegament per poder respondre a la demanda.

09:56 Un estiu a l'Antàrtida - Un estiu a l'Antàrtida
tancar

Un estiu a l'Antàrtida

L'Antàrtida és un continent entregat a la pau i a la ciència. Cada any, l'Institut Polar francès Paul-Emile Victor organitza missions de recerca des de la base Dumont d'Urville, situada a la costa de Terra d'Adèlia, o des de "Dôme C", al cor del continent més hostil del planeta, on la nova estació francoitaliana "Concordia" representa el futur de la investigació científica al pol sud.

10:47 L'àtom - La clau del cosmos
11:38 L'art de menjar - Menjar cubista
tancar

Menjar cubista

Amb la gastronomia molecular, els xefs del segle XXI estan canviant la nostra manera de veure el menjar; 100 anys enrere, els cubistes van fer el mateix amb l'art. Tot explorant aquests dos moviments, Oliver Peyton descobreix el lligam inextricable entre l'art i els aliments. Els cubistes van crear un nou llenguatge visual on el menjar va tenir un paper clau.

12:09 RITMES
12:09 Ritmes concert - Jaume Sisa
tancar

Jaume Sisa

En Jaume Sisa va ser protagonista molt especial de les Festes de la Mercè de Barcelona l'any 2008. Primer, perquè va ser el pregoner de lesfestes i el seu pregó va ser memorable, i, segon, perquè va fer un concert a la plaça de Catalunya de la Ciutat Comtal per celebrar el seu 60 aniversari.

13:07 Hat trick Espanyol
13:35 Hat trick Barça
14:39 Tenis - Barcelona Open BancSabadell 2010
15:58 Planeta Terra
15:58 Planeta Terra - Mars d'herba
16:58 Animals com nosaltres - Urgències
17:21 Thalassa - Els batecs del Cabanyal / Escil·la el balneari d'Ulisses?
tancar

Els batecs del Cabanyal / Escil·la el balneari d'Ulisses?

El Cabanyal. La lluita d'un barri mariner per mantenir la seva identitat. Escil·la, a l'estret de Messina, tot l'encant de la Itàlia del sud, origen de llegendes i històries antigues

18:11 Horitzons
18:11 En Paul Merton a la Xina
18:59 Cànon
18:59 Cànon Visions - Francis Ford Coppola
19:24 Cànon Visions - Barry Levinson
19:48 L'Ànima del 33
19:56 Taller - La memòria de la terra
20:26 Futbol Cat.
20:57 La Riera - Cap. 66
tancar

Cap. 66

L'Ignasi ha estat operat amb èxit. Ara, qui se n'ha de fer càrrec? Notícies d'en Lluís. No especialment engrescadores. Un tal Balló deu diners a en Claudi. I els vol ara. En Joan tira els trastos a la Txell. Però no hi entén, de límits... En Daniel vol recuperar l'Ona.

21:36 Cronos - + info
tancar

+ info

"Cronos" presenta la segona part de "Jonestown: el paradís perdut", reconstrucció acurada del pitjor suïcidi col·lectiu conegut del segle passat. La tragèdia de Jonestown, com es va conèixer des d'aleshores, commouria el món. Aquest treball documental impecable, amb testimonis -els pocs que van quedar- dels fets, ajudarà a reviure un drama com poques vegades s'ha vist. La tragèdia de Jonestown va passar a la selva de la Guyana, a la tardor del 1978.

22:32 Singulars - Dues visions de la crisi
23:19 Ànima - + info
tancar

+ info

Sant Jordi arriba a ÀNIMA. El programa dedicarà la seva emissió al món dels llibre seient a la mateixa taula l'últim Premi Nacional de Literatura, Miquel de Palol, els editors Isabel Martí i Ernest Folch i el llibreter Guillem Terribas. El programa ha fet un seguiment del primer Sant Jordi de Iolanda Batallé com a editora a La Galera explicant, en un reportatge, el camí d'un llibre des de la taula d'un escriptor a l'aparador d'una llibreria.

00:26 Segle XX - Timewatch: avions segrestats
01:15 Taller - La memòria de la terra
01:44 Cànon
01:44 Cànon Visions - Francis Ford Coppola
02:08 Cànon Visions - Barry Levinson
02:33 Futbol Cat.
03:03 Singulars - Dues visions de la crisi
03:43 Ànima - + info
tancar

+ info

Sant Jordi arriba a ÀNIMA. El programa dedicarà la seva emissió al món dels llibre seient a la mateixa taula l'últim Premi Nacional de Literatura, Miquel de Palol, els editors Isabel Martí i Ernest Folch i el llibreter Guillem Terribas. El programa ha fet un seguiment del primer Sant Jordi de Iolanda Batallé com a editora a La Galera explicant, en un reportatge, el camí d'un llibre des de la taula d'un escriptor a l'aparador d'una llibreria.

04:42 Planeta Terra - Mars d'herba
05:36 Curiositats del món animal - Jugant amb verí
05:42 Curiositats del món animal - Quines rates!
05:47 RITMES
05:47 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - EL GUISANTE MÁGICO:Beautiful
06:04 L'Ànima del 33
06:08 L'Ànima del 33
06:14 Travelogue of masterpieces
06:19 Travelogue of masterpieces
06:24 RITMES
06:24 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: La Brigada, Ton Rullo i La Pegabanda, Whiskyn's, Plouen catximbes, Angelina i Els Moderns, D'Estranquis, Cram, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, OBK, Sedajos.

Progrmació BD ....
07:07 Daniel, el trapella - La bogeria del ninot de neu
07:33 El xai Shaun - Comença el joc
tancar

Comença el joc

El xai Shaun s'acaba de trobar una col que ha caigut d'un camió que passava per la granja. Serà ideal per fer un partit de futbol! Amb tot el ramat hi ha jugadors de sobres! I de ganes, no els en falten! Apa, doncs, que comenci el joc! Llàstima que els porquets trapelles estan decidits a engegar-ho tot a rodar...

07:40 El xai Shaun - Agafa'l!
tancar

Agafa'l!

En Bitzer, el gos que vigila el ramat d'en Shaun, s'ha enamorat d'una gosseta del càmping que hi ha a la vora de la granja. Quin vigilarà, ara, les ovelles?! Si no hi ha algú que posi una mica d'ordre, això acabarà sent un orgue de xais! Sort que en Shaun sap com fer-ho perquè en Bitzer torni a la feina...

07:47 El xai Shaun - El bany
tancar

El bany

Avui toca banyar-se! Sí, home! I un be negre amb potes rosses! L'aigua està tan freda que no hi ha cap ovella del ramat que gosi ficar-hi ni la llana. En canvi, el granger té una banyera plena d'aigua calentona... Quina delícia! En Shaun ja està pensant la manera d'organitzar un escamot per anar... a la recerca de l'aigua calenta! Els hi acompanyes?

07:58 Doraemon - El diari d'en Nobita / El bloquejador d'aire / L'esprai allargador
08:28 Doraemon - L'estel dels desitjos / La gran batalla dels vaixells teledirigits / La càmera fotogràfica penetrant
08:51 Lou! - La feina de casa
tancar

La feina de casa

La Lou, que està tipa del desordre de casa seva, de veure la mare tot el dia amb la consola i de saber que la nevera sempre és buida, ha decidit canviar d'aires i anar a passar el cap de setmana a ca la Mina. Allà, aviat s'adonarà que és cert que hi ha molt més ordre, potser massa i tot, però el que és evident és que no és ni la meitat de divertit que a casa seva!

09:06 mic 3
09:06 Bob, el manetes - El pansit i el monstre
09:19 Louie - Louie, dibuixa'm un dinosaure
tancar

Louie, dibuixa'm un dinosaure

Avui en Louie i la Yoko fan veure que són exploradors. En Louie li donarà una sorpresa a la seva amiga, que està una mica disgustada perquè encara no ha descobert res. Dibuixarà un dinosaure! Un diplodocus que va viure a la Terra fa milions d'anys. La Yoko està a punt de fer un descobriment que farà història! No t'ho perdis!

09:29 Les coses de casa - Els claus i el martell
tancar

Els claus i el martell

El martell diu enfadat, vine aquí, que t'ha tocat, no et facis més l'homenet, que ara et clavo a la paret. Ai, que m'estàs fent molt mal, no siguis tan animal, el clau sempre molt queixós, fa un bon salt i ja s'ha fos. I ara el quadre, quin disgust! Si el clau fa el que li ve de gust...!

09:36 La Supermots - El pla del senyor Peixgròs
09:48 La Supermots
09:50 La Supermots - Concurs de mots
10:02 La Supermots
10:03 La Supermots
10:05 Info k
10:18 SamSam - Una senyoreta de somni
tancar

Una senyoreta de somni

Avui la classe sobre el planeta Marx es convertirà en un somni de pel·lícula. En SamSam deixarà anar la imaginació i es trobarà immers dins d'un somni romàntic on s'enamorarà de la professora, la salvarà de mil i un perills i, tot seguit, s'hi casarà amb el vist-i-plau d'en Marxel I. Però, segur que només és un somni...?!

10:27 Espies de veritat - Món zeta
tancar

Món zeta

Quan molts nens arreu del món comencen a desaparèixer, les espies descobreixen que es tracta d'un programa de televisió i d'un malvat home que entrena els nens per fer-se amb el món adult. D'altra banda, la Clover ha de completar la seva missió sigui com sigui.

10:49 Espies de veritat - La w.o.w
tancar

La w.o.w

L'Ariel és la líder de la W.O.W., "Women of Wrestling", una tropa militar perversa formada per velles guerreres, mortals, altes i fortes! Per portar a terme els seus plans, el grup s'arma amb "l'Amulet de la germandat", que té una pedra molt antiga i poderosa. L'Ariel pretén que el seu exèrcit de guerreres es facin amb tot el món.

11:15 Tsubasa: les cròniques perdudes - Una carretera perillosa
tancar

Una carretera perillosa

Just en el moment que els nostres herois han arribat a un altre món, un camió s'ha endut la ploma de la Sakura que portava la Mokona. Per sort, s'ha aturat un autobús i el podran perseguir. Dalt del vehicle, en Syaoran i companyia s'adonaran que tots els passatgers són gent que han conegut en altres móns paral·lels. El misteri està servit. L'aventura, també!

11:38 Tsubasa: les cròniques perdudes - El principi d'un adéu
tancar

El principi d'un adéu

Una colla de brètols acaben d'atacar l'autobús dels nostres herois. En Syaoran i companyia fan tot el que poden per aturar-los, però els de la Banda de la Carretera no es queden curts. Van armats i es dediquen a atracar vehicles. La ploma de la Sakura està amagada dins d'un camió. Els nostres amics l'han d'aturar com sigui! Se'n sortiran?!

12:04 Els desastres del Rei Artús - Els cucs que van portar cua
tancar

Els cucs que van portar cua

L'Antoine de la Poulet, el famós dissenyador de moda, farà un vestit a la princesa Ginebra. Però és clar, no pot ser de qualsevol material. Ha d'estar fet amb la millor seda del món, la dels cucs de seda vampirs de Rangun. Això, evidentment, és feina del rei Artús que, en tornar a França, es trobarà la seva estimada princesa empresonada!

12:31 L'abella Maia - Cap. 36 La Maia i en Willi superen l'hivern
tancar

Cap. 36 La Maia i en Willi superen l'hivern

La tardor ja s'acaba, les fulles s'han assecat i el llac es comença a glaçar. Fins i tot han començat a caure els primers flocs de neu. En Willi ja tremola com una fulla, però la Maia no té cap pensament d'hivernar, tot el contrari.

12:58 Espies de veritat - Món zeta
tancar

Món zeta

Quan molts nens arreu del món comencen a desaparèixer, les espies descobreixen que es tracta d'un programa de televisió i d'un malvat home que entrena els nens per fer-se amb el món adult. D'altra banda, la Clover ha de completar la seva missió sigui com sigui.

13:19 Espies de veritat - La w.o.w
tancar

La w.o.w

L'Ariel és la líder de la W.O.W., "Women of Wrestling", una tropa militar perversa formada per velles guerreres, mortals, altes i fortes! Per portar a terme els seus plans, el grup s'arma amb "l'Amulet de la germandat", que té una pedra molt antiga i poderosa. L'Ariel pretén que el seu exèrcit de guerreres es facin amb tot el món.

13:41 Tags
14:03 Tsubasa: les cròniques perdudes - Una carretera perillosa
tancar

Una carretera perillosa

Just en el moment que els nostres herois han arribat a un altre món, un camió s'ha endut la ploma de la Sakura que portava la Mokona. Per sort, s'ha aturat un autobús i el podran perseguir. Dalt del vehicle, en Syaoran i companyia s'adonaran que tots els passatgers són gent que han conegut en altres móns paral·lels. El misteri està servit. L'aventura, també!

14:28 Tsubasa: les cròniques perdudes - El principi d'un adéu
tancar

El principi d'un adéu

Una colla de brètols acaben d'atacar l'autobús dels nostres herois. En Syaoran i companyia fan tot el que poden per aturar-los, però els de la Banda de la Carretera no es queden curts. Van armats i es dediquen a atracar vehicles. La ploma de la Sakura està amagada dins d'un camió. Els nostres amics l'han d'aturar com sigui! Se'n sortiran?!

14:51 Els Podcats - Cap. 10 Mp3
tancar

Cap. 10 Mp3

La Gala ha decidit comprimir tota la seva col·lecció de cedés en format MP3, perquè no li ocupin tant espai. De fet, per fer-li una broma, també ha decidit comprimir en Mimo, en format MP3! Una broma una mica forta, tenint en compte que els arxius de música de la Gala són plens de punks! Per cert, com s'ho faran per descomprimir-lo?!

15:01 Doraemon - El diari d'en Nobita / El bloquejador d'aire / L'esprai allargador
15:21 Doraemon - L'estel dels desitjos / La gran batalla dels vaixells teledirigits / La càmera fotogràfica penetrant
15:45 Espies de veritat - El lladre més guapo de tots
16:06 Espies de veritat - Enxampades de veritat (1a part)
16:30 Un drama total d'illa - Uns campistes descontents - segona part
tancar

Uns campistes descontents - segona part

Després d'adonar-se que són en un campament fet pols i que el menjar és vomitiu, avui els concursants hauran de fer front al primer repte, que té tres parts. La primera prova consisteix a saltar a un llac ple de taurons psicòpates i devoradors d'homes des d'un penya-segat de 300 metres! La segona prova és construir un jacuzzi... I la tercera, què deu ser?!

16:56 Els petits fantasmes - L'últim misteri
tancar

L'últim misteri

Avui els Petits Fantasmes es convertiran en Petits Detectius. Al castell han començat a desaparèixer coses. L'Enric ha perdut l'última peça del seu trencaclosques, l'Eduard l'últim tall del seu pastís, i la Lucy l'última nota de la seva arpa! Però el pitjor de tot és que l'Enric no troba l'última paraula de les seves frases! I això ja comença a ser més greu!

17:03 Els petits fantasmes - L'Eduard perd la veu
tancar

L'Eduard perd la veu

A l'Eduard se li ha ficat al cap que vol fer de ventríloc i, de tant assajar, al final s'ha quedat sense veu! El pitjor de tot, però, és que la seva veu volta per tot el castell i no hi ha manera d'atrapar-la. Sort que aviat arribarà el doctor Au amb una poció màgica de les seves. Ara l'únic misteri és saber si la veu de l'Eduard tornarà a ser la mateixa d'abans.

17:13 mic 3
17:13 Pingu - En Pingu per l'aposta
tancar

En Pingu per l'aposta

En Pingu diu a la Pinga que ell en sap més, d'encistellar pilotes dins d'una llauna i, evidentment, comença guanyant. Això fins que l'amo de la parada dóna un cop de mà a la Pinga i la cosa canvia. Qui se l'emportarà, al final, el premi?

17:21 Els cap de drap - La combinació secreta
17:31 L'hora del Timmy - El Timmy juga a futbol
17:44 Una mà de contes - Els quatre músics
17:54 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

Precisament avui que fa tant de vent en Bagú s'ha trobat un estel. I no et pensis que és un estel normal i corrent, no! En Loopdidoo de seguida comprovarà que es tracta d'un estel tocat del bolet! Ben aviat aniran tots a parar a la teulada de casa, l'estel, en Loopdidoo i una pilota que també és ben esbojarrada. Com s'ho farà per baixar-ne?! En Bagú potser té la solució!

18:04 La Supermots - El pla del senyor Peixgròs
18:16 La Supermots
18:17 La Supermots - Concurs de mots
18:30 La Supermots
18:31 La Supermots
18:37 Animalades al corral - Vacaman, el venjador mamellut -1
tancar

Vacaman, el venjador mamellut -1

El malvat Professor Parres Cargolades, que viatja pel món sembrant el terror amb les seves esgarrifoses creacions botàniques, aquesta vegada s'ha unit a la senyora Beady per fer que tothom es posi en contra d'en Vacaman i del Noi Rata. Ara la notícia és que en Vacaman és un malfactor! I l'heroi és el Professor Parres Cargolades!

19:03 Animalades al corral - Vacaman, el venjador mamellut - 2
tancar

Vacaman, el venjador mamellut - 2

El professor Parres Cargolades està disposat a convertir un blat de moro juràssic en un monstre horrible. En Vacaman, el superoheroi de la regió, s'ha convertit en un malfactor. La senyora Beady ha capturat el Ramat Justicier: en Freddy, en Bec i en Porc. Això comença a ser molt preocupant! Què més pot passar?! Avui sabrem com s'acaba!

19:30 Info k
19:43 Els Podcats - Cap. 69 Passadís secret
tancar

Cap. 69 Passadís secret

En Mimo ha activat un passadís secret per accedir directament al nivell 6 de la torre de "Troll i Trolls" i la Bella en comença a estar fins al capdamunt. Resulta que l'estan aprofitant paladins, trolls, elfs i nans per escurçar camí per totes bandes. Per cert, abans d'entrar en un passadís secret, sempre és interessant saber cap on va...

19:54 Espies de veritat - El lladre més guapo de tots
20:21 Espies de veritat - Enxampades de veritat (1a part)
20:45 Els Tom i Jerry petits - Pump um up pal/droopyland/exterminator comet again
21:08 Tags
21:25 Sincopats - En Cop i la caixera
21:28 Pat i Stan - Cap. 4 Patates fregides
21:29 Pat i Stan - Cap. 5 El sorbet
06:00 mic 3
06:00 Bumba
06:05 Tork - el ratolí amagat
tancar

el ratolí amagat

Al bosc s'ha organitzat un mega joc de fet i amagar en què tothom busca el ratolí. Els nostres amics també hi participaran, però hauran d'enfrontar-se a les pistes falses dels animals que no volen que els guanyin. Podran trobar el ratolí abans que els altres?

06:12 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Després de veure en Carles i en Marcel barallant-se mentre jugaven a pirates, la Laia està convençuda que han deixat de ser amics. A més, acaba d'arribar en Jack, que sembla que és el nou millor amic d'en Marcel. Sort que la Laia i la Júlia ja s'han empescat la manera de fer que en Carles i en Marcel facin les paus. Estàs prepara't per l'abordatge?!

06:25 SamSam - Una senyoreta de somni
tancar

Una senyoreta de somni

Avui la classe sobre el planeta Marx es convertirà en un somni de pel·lícula. En SamSam deixarà anar la imaginació i es trobarà immers dins d'un somni romàntic on s'enamorarà de la professora, la salvarà de mil i un perills i, tot seguit, s'hi casarà amb el vist-i-plau d'en Marxel I. Però, segur que només és un somni...?!

06:31 SamSam - El planeta dels monstres
tancar

El planeta dels monstres

El SamPare i en SamSam, els homes de la casa, se'n van d'acampada cap a un planea desconegut. El nostre superheroi còsmic, aprofitant que el seu pare dorm, coneixerà una colla de monstres esgarrifosos que l'únic que saben fer és espantar la gent. Ara que, per variar, també podrien aprendre a jugar a algun joc divertit. T'hi apuntes, tu?

06:42 Els desastres del Rei Artús - Els cucs que van portar cua
tancar

Els cucs que van portar cua

L'Antoine de la Poulet, el famós dissenyador de moda, farà un vestit a la princesa Ginebra. Però és clar, no pot ser de qualsevol material. Ha d'estar fet amb la millor seda del món, la dels cucs de seda vampirs de Rangun. Això, evidentment, és feina del rei Artús que, en tornar a França, es trobarà la seva estimada princesa empresonada!

Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - Fent de cangur a la casa rural 1
21:37 Samantha ups! - Fent de cangur a la casa rural 2
21:40 Freqüència 04
22:05 Extres Coproduccions - Ermessenda
22:10 El joc de viure - + info
tancar

+ info

L'Eulàlia sospita que el Rafael Arbret se'n va de viatge amb la seva dona, però en realitat és una sorpresa que ell li prepara. En Sergi està preocupat. El seu pare vol que li ensenyi l'expedient acadèmic i demana al Pere que l'hi modifiqui d'estranquis a través de la xarxa informàtica, però ell s'hi nega.

22:32 El joc de viure - + info
tancar

+ info

La Dolors retroba el motorista, en Carles. El Sergi aprofita que el Pere s'emborratxa per utilitzar el seu ordinador i intenta modificar el seu expedient, però sense voler se'l carrega. El Ramon s'enfada amb la Cristina perquè ha dut el Sergi a dormir al pis.

22:55 Laura - Predictor
tancar

Predictor

Algú troba un predictor és normal que es pensi que hi ha alguna dona embarassada. Molt bé, però quina? I de qui?

23:45 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Els dubtes de l'Iñaki augmenten després dels últims episodis en què s'ha vist barrejat el Salvador. A ca la Cèlia hi ha una baralla. Arriba l'Ernest. La Gemma pren consciència del problema de bulímia de l'Aurora.

00:17 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Símptomes d'embaràs per a la Fàtima. Torna el Ximo. Ara és ell que fa coses estranyes. La Carla, rebutjada pel Salvador, troba consol en el Jordi.

00:50 Babylon 5 - Dia de conflictes
tancar

Dia de conflictes

Una nau alienígena entra en contacte amb l'estació.

01:31 Babylon 5 - Passant per getsemaní
02:10 Samantha ups! - Fent de cangur a la casa rural 1
02:17 Samantha ups! - Fent de cangur a la casa rural 2
02:20 Freqüència 04
02:45 Extres Coproduccions
02:50 El joc de viure - + info
tancar

+ info

L'Eulàlia sospita que el Rafael Arbret se'n va de viatge amb la seva dona, però en realitat és una sorpresa que ell li prepara. En Sergi està preocupat. El seu pare vol que li ensenyi l'expedient acadèmic i demana al Pere que l'hi modifiqui d'estranquis a través de la xarxa informàtica, però ell s'hi nega.

03:12 El joc de viure - + info
tancar

+ info

La Dolors retroba el motorista, en Carles. El Sergi aprofita que el Pere s'emborratxa per utilitzar el seu ordinador i intenta modificar el seu expedient, però sense voler se'l carrega. El Ramon s'enfada amb la Cristina perquè ha dut el Sergi a dormir al pis.

03:35 Laura - Predictor
tancar

Predictor

Algú troba un predictor és normal que es pensi que hi ha alguna dona embarassada. Molt bé, però quina? I de qui?

04:25 Just for laughs
04:35 Babylon 5 - Dia de conflictes
tancar

Dia de conflictes

Una nau alienígena entra en contacte amb l'estació.

05:16 Babylon 5 - Passant per getsemaní