TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
08:00 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.Equip d'"Els Matins a TV3":Direcció i presentació: Lídia HerediaSubdirecció: Montse MoraRealització: Ramon LarumbeProducció: Lluís BacarditCoordinació: Ferran MartínezEquip de Redacció: Marta Arrufat, Virgínia Arqué, Marta Blanco, Pere Bosch, Xavi Duran, Sara Fernández, Xavier Figueras, Cristina Macias, Ernest Maymó, Isabel Nadal, Olga Nolla, Anna Poch, Marc Prats, Gemma Puig, Eduard Querol, Jordi Ramos, Toni Puntí, Mònica Sanjosé, Equip de Coordinació: Gisele Hebrard, Esther Marquina, Pepa PonsEquip de Producció: Joaquim Arnaiz, Montse Cecília, Núria Pilar Sorribas, Àngels Vandellós, Montse VendrellEquip de Realització: Gemma Piquer, Mònica Úbeda, Montse TrilloSecretària de redacció: Esther Cases

11:30 Notícies 3/24
11:57 Notícies 3/24
12:27 Notícies 3/24
13:27 Notícies 3/24
13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:44 Cuines - Crema de gingebre
tancar

Crema de gingebre

Fem una mena de crema de Sant Josep inspirant-nos en recursos de la cuina de l'antiga Roma. Preparem crema de gingebre amb encenalls.

16:00 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

L'Andreu i l'Eva han fet l'amor. Què han de fer, ara? Sorprenentment, a ell se'l veu il·lusionat i és ella que té por. Queda clar que han de parlar de què passarà a partir d'ara. En Quim comença a treballar a Adalisa. Tothom el rep amablement, menys la Marta, esclar. La Sílvia s'enganxa a la Gemma per no haver d'estar amb en Jordi, i comença a fer-se pesada.

16:39 Tot es mou
20:15 Està passant - + info
tancar

+ info

"Està passant" és un informatiu satíric diari que analitza les claus de l'actualitat. El programa està presentat per Toni Soler i ens acosta als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta. Soler estarà acompanyat al plató per Òscar Andreu, que analitza aquells aspectes de les notícies que ningú ha tingut en compte, i per Jair Domínguez, que, amb la seva reconeguda visió mordaç, mostra amb ull crític com s'ha tractat la informació en altres mitjans. Elisenda Carod s'encarrega dels reportatges."Està passant" no només buscarà l'humor, sinó que també donarà veu a experts perquè donin la seva opinió sobre l'actualitat i entrevistarà els seus principals protagonistes.

21:00 Telenotícies vespre
21:57 Benvinguts a la família - El Miquel
tancar

El Miquel

Tot i que el Miquel ja coneix el secret familiar, en lloc de denunciar-los decideix ajudar l'Àngela i els seus fills prenent el rol de pare de família. Convençuts que ha embogit, decideixen buscar la manera de fer-lo fora i que no parli.

23:01 Al cotxe - + info
tancar

+ info

Santiago Segura, Sílvia Coppulo, Sergi López

00:02 Més 324
01:46 Gran Reserva. Còmics - Lloll 97 (show de la diana; el)
02:42 Joséphine - Tango
tancar

Tango

La Joséphine apareix en plena classe de tango. La seva clienta és la Maria-Sol Jimenez, una famosa coreògrafa i ballarina. Però la Joséphine descobreix que la seva vida és un reguitzell de mentides. Es fa passar per una ballarina argentina i ha mentit al seu fill sobre la identitat del seu pare. Però totes aquestes mentides estan a punt de sortir a la llum. Per sort per la Maria-Sol, la Joséphine l'ajudarà a fer front a la veritat.

04:16 Jazz a l'estudi - Elisabet Raspall
tancar

Elisabet Raspall

Durant el segle XX el jazz s'ha convertit en un llenguatge musical universal. Gèneres com el be bop, el blues o el swing han trencat fronteres geogràfiques i racials per esdevenir una música popular, que músics d'arreu del món han adaptat a la seva manera de fer. Jazz a l'estudi és un programa de seixanta minuts de durada dedicat al gènere musical jazzístic per on passen músics arrelats a Catalunya. Des d'aquest espai es proposa fer un cop d'ull al panorama del jazz i les seves variants al nostre país.I ho fa d'una manera diferent, perquè el programa ofereix la possibilitat de veure els artistes en un dels seus àmbits naturals: l'estudi de gravació on s'enregistren les sessions, com una instantània sonora, i on es couen les millors receptes musicals del jazz a Catalunya.

05:15 Blues a l'estudi - CHINO & THE BIG BET
tancar

CHINO & THE BIG BET

Fa més d'una dècada que en Chino Que va arribar a Barcelona. En aquest temps s'ha fet un nom i s'ha convertit en una referència en l'escena del Blues i el Swing. Amb un directe fresc i energètic "Chino i els Big Bet" proposen un Blues cru i contundent, inspirat en els primers passos del Blues elèctric. El trio està format per: Chino al Dobro i la veu, Rod Deville al contrabaix i Giggs Nother a la bateria.

Progrmació BD ....
21:25 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

L'Andreu i l'Eva han fet l'amor. Què han de fer, ara? Sorprenentment, a ell se'l veu il·lusionat i és ella que té por. Queda clar que han de parlar de què passarà a partir d'ara. En Quim comença a treballar a Adalisa. Tothom el rep amablement, menys la Marta, esclar. La Sílvia s'enganxa a la Gemma per no haver d'estar amb en Jordi, i comença a fer-se pesada.

21:59 Tot el temps del món - Colson Whitehead
tancar

Colson Whitehead

En aquesta conversa, Whitehead explica com li va costar afrontar l'escriptura de la novel·la, les seves implicacions personals i familiars, la imatge estereotipada que es té de l'esclavisme sudista.

22:29 La gent normal - Maneres de viure l'amor
tancar

Maneres de viure l'amor

L'amor té mil formes i es pot viure de moltes maneres. En aquest capítol de "La gent normal" diverses persones expliquen com han trobat la felicitat en la seva particular forma de viure les relacions amoroses.La Irune Quevedo té diverses parelles al mateix temps amb el consentiment de tots els implicats, es defineix com a poliamorosa, un nou concepte revolucionari que irromp amb força. A la periodista i escriptora Llucia Ramis no li agrada viure en parella i defuig el compromís, li agrada sentir-se enamorada, però quan la intensitat de la relació decau prefereix trencar-la. Per la seva banda, l'actor Lluís Marco es confessa enamorat de la mateixa dona durant més de 40 anys, una relació que ha hagut de superar crisis i separacions. Jordi Montañés i la seva dona, l'Imma, es van introduir en el món swinger. Els veiem en un local d'intercanvi de parelles, una pràctica que els funciona per donar una nova emoció a la seva vida sexual.Però realment les relacions de parella han evolucionat amb els canvis socials? Per esbrinar-ho, l'Agnès Marquès entrevista el sexòleg Ignasi Puig Rodes, que explica com es viu l'amor i el que és fonamental perquè una relació funcioni.

23:09 A taula - A l'Argentina
tancar

A l'Argentina

Gairebé cada cap de setmana, Daniel i la seva dona Míriam fugen de la frenètica Buenos Aires per trobar pau a la seva finca de la pampa. Avui hi ha una activitat frenètica perquè estan preparant un "asado" amb uns amics de la ciutat.

23:38 A taula - A Cornualla
tancar

A Cornualla

Pete i Dan van crear "Potager Garden". Cada diumenge, els visitants del jardí es relaxen a la cafeteria que hi ha a l'antic conservatori, llegint el diari, contemplant la mainada com juga o senzillament aprofitant-ho per descansar.

00:04 Cinema a mitjanit - REC 3 Gènesi
tancar

REC 3 Gènesi

La història parteix de l'enllaç matrimonial entre Koldo i Clara. Tots dos estan fets l'un per l'altre i han decidicit celebrar el seu casament en companyia de familiars i amics. Però el que no preveuen és que, el dia més feliç de les seves

01:17 Tot el temps del món - Colson Whitehead
tancar

Colson Whitehead

En aquesta conversa, Whitehead explica com li va costar afrontar l'escriptura de la novel·la, les seves implicacions personals i familiars, la imatge estereotipada que es té de l'esclavisme sudista.

01:47 km33 - Guatemala
tancar

Guatemala

La Laila treballa a Guatemala com a cooperant. Abans de tornar a Barcelona fa un viatge per l'altiplà amb la Maria. Visiten llacs i volcans, descobreixen mercats indígenes i viuen la màgia de les cerimònies maies.

02:25 Cinema a mitjanit - REC 3 Gènesi
tancar

REC 3 Gènesi

La història parteix de l'enllaç matrimonial entre Koldo i Clara. Tots dos estan fets l'un per l'altre i han decidicit celebrar el seu casament en companyia de familiars i amics. Però el que no preveuen és que, el dia més feliç de les seves

03:36 Trens singulars - El sud de l'India
tancar

El sud de l'India

L'Índia, amb 64.000 quilòmetres de vies, és el paradís dels aficionats als trens. Aquest recorregut pel sud comença a Bombai, la capital econòmica del país, una ciutat de contrastos brutals. Durant el viatge, en Philippe coneixerà pescadors tradicionals i ensumarà la intensa flaire del pebre en un magatzem d'espècies. I també es dedicarà al seu passatemps favorit: conèixer gent als atapeïts vagons dels trens indis i deixar-se portar per les seves recomanacions.

04:28 Viure com un animal - El colibrí humà
tancar

El colibrí humà

Els tres protagonistes de la sèrie es proposen el repte de viure, menjar i dormir com els colibrís durant 24 hores. Per fer-ho realitat, se n'aniran als Estats Units, primer a veure en directe com ho fan els colibrís reals i després al Zoo de Lincoln Park de Chicago, on hauran de construir un niu elàstic i molt ben teixit a dalt d'una branca. Necessitaran quatre dies de feina dura, més de 300 quilos d'acer, 550 metres de corda i centenars de líquets grapats. Al final del seu experiment, tots tres afirmaran que els colibrís són uns ocells extraordinaris.

05:13 Tot el temps del món - Colson Whitehead
tancar

Colson Whitehead

En aquesta conversa, Whitehead explica com li va costar afrontar l'escriptura de la novel·la, les seves implicacions personals i familiars, la imatge estereotipada que es té de l'esclavisme sudista.

05:44 Videoclips catalans - Pavvla, "Skin"
05:48 Videoclips catalans - Tailor for penguins, "Translation"
05:52 Videoclips catalans - Branca Santa, "Arpons"
05:56 Videoclips catalans - Pepet i Marieta "Me moles"
Progrmació BD ....
06:01 La vaca Connie - La granota cantant
tancar

La granota cantant

En Sam, el conill, seria molt feliç si es pogués llevar d'hora. D'aquesta manera podria menjar herba fresca. Però sempre s'adorm. A en John, la granota, li encanta cantar, però els peixos sempre es queixen. La Connie intentarà trobar una solució que faci content a tothom.

06:07 La vaca Connie - Una pila de nous
tancar

Una pila de nous

En Patch i la Connie troben una pila de nous sota una noguera. Miren d'esclovellar-les però no poden. Tots dos amics demanen ajuda a altres animals, però no serà fàcil, perquè no hi ha gaires animals que sàpiguen trencar nous.

06:14 La vaca Connie - Buscant regals
tancar

Buscant regals

En Patch, la Connie, en Wally i en Rondinaire estan molt enfeinats avui. Han de buscar regals. Per qui deuen ser? En Dodger, el gat, que és molt egoista, ha decidit seguir-los per quedar-se amb els regals dels nostres amics. Es quedarà tan sorprès quan sàpiga per qui eren els regals...!

06:21 La vaca Connie - Cada cosa al seu lloc
tancar

Cada cosa al seu lloc

En aquest episodi la Belinda ensenyarà a en Patch i la Connie un joc nou. Han de trobar animals i plantes que no encaixin amb el lloc on siguin: un pingüí a la platja o una flor de primavera a la neu. Jugant, tots dos amics volten la comarca i van descobrint com és de variada i maca la natura.

06:32 Zoom, el dofí blanc - El mar vermell
tancar

El mar vermell

Just l'endemà de marxar l'oncle Patrick, a tot voltant de l'illa de Maotou, l'aigua del mar es torna vermella. El xaman Ramana té molt clar que és per culpa d'un amulet que s'ha perdut. I tothom sap on és, però és difícil de recuperar, només en Yann, l'Auru i la Timéti ho poden aconseguir, però tenen prohibit ficar-se al mar vermell.

06:44 Zoom, el dofí blanc - El galió enfonsat
tancar

El galió enfonsat

En Jack i en Yann surten a fer una expedició submarina per explorar les restes del vaixell Resolution, un dels galions del capità Cook. La història diu que es va enfonsar amb un gran tresor prop de les costes de Maotou, però es veu que ells no són els únics que li segueixen la pista; en Van Crook, en Blaise i en Rico també hi van al darrere.

06:55 Zoom, el dofí blanc - La màscara del cap
tancar

La màscara del cap

El Papà Tuanaku està la mar de content perquè avui és el seu vintè aniversari com a cap del poble. Per a la festa de celebració es podrà posar una màscara ancestral que fa segles que passa d'un cap a l'altre i que només s'utilitza per aquesta ocasió. Però les coses es compliquen un cop més per les rucades de l'Auru.

07:07 Zoom, el dofí blanc - Sola al món
tancar

Sola al món

Després de sentir el relat d'en Yann sobre la prova de supervivència que ha viscut en una illa deserta, la Marina també vol marxar sola per viure l'aventura. Sense escoltar els grans, s'embarca amb la seva canoa, però de seguida s'adonarà que no és tan fàcil jugar a ser Robinson. Mentrestant, al poble, els seus es comencen a amoïnar per la seva desaparició.

07:22 Doraemon - La llanterna per solidificar els objectes / El segell del terror
tancar

La llanterna per solidificar els objectes / El segell del terror

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon)Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978)"Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem.Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials.Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX.Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar.El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

07:44 Doraemon - L'últim concert d'en Gegant / L'escopeta transformadora
tancar

L'últim concert d'en Gegant / L'escopeta transformadora

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon)Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978)"Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem.Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials.Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX.Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar.El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

08:08 Els germans Kratt - Un gran problema taronja
tancar

Un gran problema taronja

Els germans Kratt són a la selva de Borneo intentant ajudar els orangutans, els únics simis de l'Àsia. Si no fan alguna cosa per salvar-los, en pocs anys ens podrien extingir. I encara més si en Zach hi envia els seus zachbots amb serres mecàniques per tallar la fusta més valuosa de la Terra, uns arbres vitals per a la supervivència dels orangutans.

08:35 Pirata i Capitano - Units pel Gran Oceà
tancar

Units pel Gran Oceà

Fa temps que no se sap res del Barbudo, un pirata molt egoista de la Confraria dels Pirates. L'Omàntol Blau demana a la Pirata i al Capitano que el vagin a buscar per ajudar-lo, però aviat descobreixen que un pop l'ha tancat a dins d'una cova per evitar que destrossi una barrera de corall on hi ha amagat un tresor. Segons el "Llibre de la Pirateria", l'han d'alliberar, però, si ho fan, posaran en perill l'equilibri del Gran Oceà.

08:57 El xai Shaun - La garsa
tancar

La garsa

Una garsa ha decidit fer el niu a l'arbre gran que hi ha a la granja i no para de pispar tot el que troba. Els saquejos del nouvingut comencen a preocupar tothom, i el niu ben aviat es converteix en una mena de tresor digne del pirata més espavilat dels Set Cels! En Shaun s'haurà d'empescar algun pla per engalipar aquest rapinyaire, abans que els deixi sense res!

09:04 El xai Shaun - La foto
tancar

La foto

El granger ha decidit fer una foto de família i li ha manat a en Bitzer que reuneixi tots els animals. D'entrada, aconseguir que s'estiguin tots quiets a la vegada ha sigut una odissea, i quan la foto ha estat feta, en Shaun s'ha adonat que ell n'havia quedat fora, i això en Bitzer no ho pot permetre de cap manera! Avui farà falta una solució ben creativa!

09:10 El xai Shaun - Operació Pidsley
tancar

Operació Pidsley

Aprofitant que el granger ha sortit de nit, les ovelles han ocupat la granja per fer-hi una festa d'aquelles que fan història. El problema és que en Pidsley, el gat, ha fet una foto del festival que han organitzat per ensenyar-la al granger. En Shaun i en Bitzer tenen clar que si no recuperen la foto se'ls acabaran les festes, i potser la bona vida a la granja!

09:16 El xai Shaun - Granellada per calor
tancar

Granellada per calor

Avui hi fa una calor de mil dimonis a la granja i les ovelles han de trobar alguna manera per refrescar-se. Normalment ho farien a la bassa, però com que està buida, hauran de buscar una altra solució més creativa. I aquí és on hi entren en Shaun i en Bitzer, que sempre se'ls acut alguna animalada, encara que el granger no hi estigui gaire d'acord!

09:22 El xai Shaun - El vol dels porcs
tancar

El vol dels porcs

Avui hi ha visita de l'inspector. La granja està neta com una patena i el comportament de tots els animals és immaculat. Fins que l'inspector entra a l'interior de la granja i al camp de pastura hi esclata una batalla entre les ovelles i els porcs que sembla que no hagi de tenir fi. Ara la feina és per a en Bitzer, que haurà d'entretenir l'inspector i mirar de posar pau!

09:28 El xai Shaun - El granger hippy
tancar

El granger hippy

El granger està estressat i ja està fart de la granja i dels animals. Se'n va d'una revolada amb la maleta però torna gairebé immediatament, igual però una mica diferent. La granja es transforma en una comuna hippy on s'aboleixen les feines i les obligacions i s'encoratja els animals a expressar-se lliurement. 1

09:38 Gat i gos - Vampirs
tancar

Vampirs

Avui és Halloween! El Gat s'ha disfressat de Duc Kahanamoku de Hawaii. El Gos, de Comte Góssula. En Nosferacho, però, no pensa deixar escapar cap gos. Els picarà tots i els convertirà en vampirs. Ara, l'únic que els pot salvar és el Gat.

10:01 Gat i gos - El dia de les animalades / Un altre cop a l'escola
tancar

El dia de les animalades / Un altre cop a l'escola

El Gos està molt content, perquè avui és el Dia de les Animalades, el Dia dels Innocents de Vilaveïna. Qui et sembla que la farà més grossa?El Gat, si vol anar a la trobada d'ex-alumnes, i veure la Sally Xenilla, haurà de tornar a l'escola. Resulta que li faltava un dia per acabar!

10:24 Bola & Bill - Els pares ja no són el que eren
tancar

Els pares ja no són el que eren

El Bola està tip que el renyin per qualsevol cosa: per fer soroll, per xarrupar la llet... I de sobte, és el món al revés: el pare i la mare només volen jugar i fer animalades, i el Bola i el Bill els envien a l'escola i els obliguen a fer els deures. Al principi, el Bola està encantat, però a poc a poc les coses se li van complicant.

10:36 Bola & Bill - El deute
tancar

El deute

Un dels passatemps favorits del Caporal és robar-li els frisbis al Bola i que el Bill l'empaiti. Però aquesta vegada, un cotxe està a punt d'atropellar-lo! Sort que el Bill ho veu i el salva. En agraïment, el Caporal li diu que està a la seva disposició per tot el que vulgui. Al principi, el Bill està encantat. Però quan el Caporal es comença a fer pesat, ha de trobar la manera de treure-se'l de sobre.

10:47 Bola & Bill - Sushi a dojo
tancar

Sushi a dojo

El repartidor de sushi no pot entregar les comandes perquè ha tingut un petit accident: la pilota del Bola li ha fet perdre el control de la moto i ha caigut. Per compensar-lo, el Bola i el Bill s'ofereixen a repartir les comandes ells. Al principi, tot sembla bufar i fer ampolles, però una de les capses desapareix, i el repartidor creu que el Bola i el Bill s'han menjat el sushi.

11:01 Yakari - L'orella caiguda
tancar

L'orella caiguda

Som a l'hivern, fa molt de fred i hi ha molta neu. L'Orella Caiguda volta pel campament i es fica a la tenda del Yakari buscant companyia i escalfor. A part del Yakari, també hi ha l'Arc del Cel, que li demana al seu amic que li expliqui una història. Com que hi ha el gos, el Yakari pensa que és un bon moment per explicar-li la història de l'Orella Caiguda, que ella no la sap.

11:13 Yakari - De camí cap a les Fonts Caldes
tancar

De camí cap a les Fonts Caldes

En aquest episodi, el Roc Tranquil i l'Ull Passat Per Aigua volen anar a banyar-se en unes font d'aigua calenta que els van molt bé per relaxar-se i curar-se el dolor i li diuen al Yakari si els hi vol acompanyar. Ell i el Fill del Tro s'afegeixen a l'excursió ben contents. Però, per variar, no serà un trajecte tranquil i plàcid.

11:25 Yakari - Una guia en la nit
tancar

Una guia en la nit

A la tribu comencen a faltar les provisions perquè no troben caça pels voltants. Per això els caçadors decideixen anar a explorar les Males Terres, un territori ple de perills, per veure si hi troben bisons. El Yakari també hi vol anar, però l'Esguard Dret li diu que no, perquè és massa perillós per un nen. Però aquella nit el nostre amic té un somni i arriba a la conclusió que el seu pare està en perill.

11:36 Yakari - Tot a l'inrevès
tancar

Tot a l'inrevès

En aquest episodi, els nens veuen com l'Os Ferotge, un dels membres de la tribu, cavalca a l'inrevés. I, després, quan li demanen que els torni la pilota que ha recollit, ell la tira cap a l'altra banda. Estranyats, observen que tots els altres indis el tracten amb un gran respecte. I el Yakari li pregunta al seu pare per què actua d'aquella manera. Ell li explica que l'Os Ferotge és un "heyoka", un guerrer que ho fa tot a l'inrevés perquè ha estat escollit per l'Ocell Tro.

11:48 Yakari - Dos amics sorprenents
tancar

Dos amics sorprenents

El Yakari i el Fill del Tro cullen cireres al bosc i, de cop i volta, arriba corrent el Collar de Plata, un pècari, i els demana ajuda. L'acompanya un llobató que ha recollit perquè estava sol i perdut. Però ara no sap com fer-s'ho perquè pugui tornar amb la seva manada. El Yakari i el Fill del Tro li diuen que l'ajudaran i tots quatre es posen en marxa cap al territori dels llops.

12:04 Les noves aventures de Peter Pan - La decisió d'en Peter
tancar

La decisió d'en Peter

En Garfi ha pensat que si aconsegueix que en Peter es faci gran, l'illa del país de Mai Més serà tota seva. Quan una persona es fa gran, ha de començar a prendre decisions, per això el capità obligarà en Peter a prendre una decisió molt compromesa: haurà de triar entre la Wendy i la Campaneta. La que no salvi ell, caurà a la Llacuna Maleïda i es tornarà dolenta de per vida.

12:26 Les noves aventures de Peter Pan - Encallats
tancar

Encallats

El capità Garfi i els seus pirates troben per casualitat un sextant màgic que bloqueja l'accés al País de Mai Més just en el moment que en Peter Pan, en John i en Michael hi anaven a entrar. Només la Campaneta i la Wendy, que anaven davant d'ells, han aconseguit creuar-lo. Totes dues tenen interès que el portal es torni a obrir i consulten el cap indi, que els dóna la clau per fer-ho: han d'aconseguir el sextant màgic.

12:51 Salve, rei Julien! - Empastifats d'art
tancar

Empastifats d'art

Després de comprovar els dots artístics d'en Mort i de veure's totalment eclipsat pel seu lacai, el rei Julien decideix il·legalitzar totes les formes d'art hagudes i per haver. Com que aquesta decisió tan dràstica només aconsegueix donar encara més valor a l'obra d'en Mort, l'única opció que li queda al rei Julien és empresonar-lo. Aviat, però, comencen els remordiments i les confessions.

13:17 El detectiu Conan - Cinquè episodi de la història d'amor dels policies (1a part)
tancar

Cinquè episodi de la història d'amor dels policies (1a part)

L'inspector Takagi i la inspectora Sato han quedat per passar el dia a Marine Land. Ell porta un anell a la seva motxilla perquè vol aprofitar la sortida per proposar-li a la Sato que es casin. La relació ha fet posar molt gelosos els altres oficials, i tots han fet cap a Marine Land per vigilar la parella! De sobte, en Takagi s'adona que li han canviat la motxilla i que en la que porta ara... hi ha una bossa amb heroïna! De moment, en Conan -que era al parc convidat per l'inspector Shiratori- només pot deduir que la motxilla és d'un esportista que, a més, és esquerrà...

13:40 El detectiu Conan - Cinquè episodi de la història d'amor dels policies (2a part)
tancar

Cinquè episodi de la història d'amor dels policies (2a part)

El parc de Marine Land s'omple de gent que vol veure l'espectacle de focs artificials. L'home que porta la motxilla de l'inspector Takagi (pensant-se que és la motxilla plena d'heroïna), seu a veure l'espectacle, i al seu costat seu... l'Asakichi Yakura, un delinqüent molt buscat per la policia. La inspectora Sato se li llença al damunt, però el sospitós aconsegueix fugir. Entre en Conan i en Takagi, però, acaben aturant en Yakura. La motxilla, mentrestant, ha caigut al mar, i l'anell s'ha perdut.

14:02 Shin Chan - Ei, que a la Himawari no li agrada l'assecador! / Ei, que sempre anem tard! / Ei, que els nens també saben aco
tancar

Ei, que a la Himawari no li agrada l'assecador! / Ei, que sempre anem tard! / Ei, que els nens també saben aco

La Misae i en Hiroshi suen la cansalada per assecar-li els cabells a la Himawari, perquè no li agrada gens l'aire calent. Als Nohara els hi costa molt llevar-se al matí i sempre arriben tard: el pare a la feina, en Shin Chan a l'escola i la Misae a les ofertes del súper. En Shin Chan i els seus amics munten un consultori sentimental a l'escola i enganxen la pobra senyoreta Matsuzaka.

14:26 Shin Chan - Ei, que ens en anem a fer una foto / Ei, que anem a l'escola dels nostres rivals / Ei, que la mare té al·lèrgi
tancar

Ei, que ens en anem a fer una foto / Ei, que anem a l'escola dels nostres rivals / Ei, que la mare té al·lèrgi

Ei, que ens en anem a fer una foto / Ei, que anem a l'escola dels nostres rivals / Ei, que la mare té al·lèrgia al pol·len

14:53 Bola de drac Z - Destruir o no destruir l'androide 18: un problema per a en Krilin
tancar

Destruir o no destruir l'androide 18: un problema per a en Krilin

En Cèl·lula per fi convenç en Vegeta que li permeti aconseguir la perfecció del cos per poder lluitar contra ell i l'ajuda a localitzar l'androide 18. Mentrestant, en Krilin, que ja ha trobat l'A-18, li perdona la vida per algun motiu i destrueix l'aparell d'autodestrucció que havia creat la Bulma per acabar amb els androides.

15:16 Bola de drac Z - En Cèl·lula aconsegueix la perfecció del cos
tancar

En Cèl·lula aconsegueix la perfecció del cos

Amb l'ajuda d'en Vegeta, que ataca en Trunks, el seu propi fill, en Cèl·lula finalment absorbeix l'androide 18 i aconsegueix la perfecció del cos. Acaba de néixer l'ésser més poderós que ha conegut mai l'univers i la seva energia es pot detectar fins a Namek. Pot ser que hagin desaparegut totes les esperances de salvar la Terra?!

15:43 Quin crac, l'Angelo! - Cridem Toia!
tancar

Cridem Toia!

L'Angelo, la Lola i en Sherwood estan gravant vídeos per convertir-se en estrelles d'internet, però en Peter i en Cooper, que els ha fet molta gràcia la paraula toia, no paren de fer-los la guitza. Se'ls ha de fer callar com sigui. L'Angelo té moltes estratègies perquè el seu germà petit li faci cas, però la toia té molt poder, fins i tot per convertir-se en un fenomen viral a internet!

15:54 Quin crac, l'Angelo! - Premi al més graciós
tancar

Premi al més graciós

L'Angelo, com cada any, està decidit a guanyar el premi al nen més graciós de l'escola. Més que res perquè sap que li dóna certs privilegis, com el de tenir el millor lloc del menjador, amb accés directe a les postres! El que no sap és que aquesta vegada tindrà competència de la seva millor amiga, la Lola, que tindrà l'ajuda incondicional de la seva millor enemiga, la Tracy! Qui la dirà més grossa?!

16:04 Quin crac, l'Angelo! - Operació parc aquàtic
tancar

Operació parc aquàtic

L'any passat, quan l'Angelo va anar al parc aquàtic amb la seva família, no va poder pujar a la millor atracció, el Doll del Diable, perquè van arribar molt tard. Aquest any ho té tot preparat perquè tothom es llevi a l'hora i siguin els primers d'arribar al parc. De fet, fa dies que prepara l'estratègia i ho té tot controlat. Ara només falta que es descuidi de posar el despertador!

16:15 Quin crac, l'Angelo! - La tele a judici
tancar

La tele a judici

Els pares de l'Angelo han decidit comprar-se una tele nova, i això vol dir que la tele vella té dos possibles destins: l'habitació de l'Angelo, o l'habitació de l'Elena. L'Elena té clar que per llei li toca a ella, perquè és la més gran. L'Angelo, en canvi, diu que si ho han de fer seguint la llei, toca fer un judici com cal. Tothom dempeus! Comença el judici més emocionant de la història de cal Lawrence!

16:28 Turbo F.A.S.T - El Turbo fa la bugada (1a part) / El Turbo fa la bugada (2a part)
tancar

El Turbo fa la bugada (1a part) / El Turbo fa la bugada (2a part)

El Turbo se'n va a la bugaderia per rentar la col·lecció que té de bigotis. El que sembla que serà un dia ben tranquil acabarà sent un dia ple d'incidents i aventures per tota una colla d'amics i coneguts seus. Per exemple, hi ha una bomba fètida programada per esclatar a Ciutat Turbo.

16:50 Turbo F.A.S.T - 137 hores / Cargols a l'avió
tancar

137 hores / Cargols a l'avió

El Marxa-Marxa fa veure que s'ha lesionat per escaquejar-se d'anar amb la resta de l'equip a passar uns dies de vacances a treballar per una ONG, però accidentalment li cau un altaveu al damunt i es queda atrapat i sol al local.Els cargols, juntament amb altres cuques, participen en un concurs per guanyar un avió i, tot i que són amics, cadascú farà el que calgui per fer la punyeta als altres i guanyar el premi sense contemplacions.

17:14 Nils Holgersson - Ull per ull, bec per bec
tancar

Ull per ull, bec per bec

L'estol està descansant tranquil·lament en un prat quan, tot d'una, apareix la guineu Riota i els ataca. Les oques i el Nils aconsegueixen fugir-ne per poc, però el Nils no pensa perdonar el mal tràngol que els ha fet passar la guineu i se'n vol venjar. Esclar que primer haurà de convèncer l'Akka que el pla que té previst per venjar-se del Riota no comportarà cap perill per a les oques de l'estol.

17:26 Nils Holgersson - No culpable
tancar

No culpable

El Martin està collint fruits per a l'estol. Fa molt de sol, i quan l'Ulls d'Or l'ha de substituir en aquesta feina, li demana al Martin que li deixi el casquet d'aviador, però ell li diu que no perquè no se'n vol separar. Més tard, mentre dorm, el casquet li cau, i el Nils el fa servir per collir fruits. Quan el Martin es desperta, s'enfada molt, perquè es pensa que el Nils l'hi ha agafat sense permís.

17:38 Nils Holgersson - Estimada càrrega
tancar

Estimada càrrega

El Follet Negre escampa el rumor que ha aconseguit una altra Llavor de la Longevitat com la que té l'Athanor. L'Athanor cau a la trampa, es presenta al cau del Follet Negre amb el Nils i el follet malvat els atrapa. Ara, per completar la seva col·lecció d'objectes màgics, només li falta la flauta de la Lina, que serà la seva pròxima víctima.... si el Nils i el Martin no ho impedeixen, esclar!

17:49 Nils Holgersson - El desterrat
tancar

El desterrat

Mentre l'estol d'oques vola cap al seu nou destí, es troben un ocell que diu al Nils que hi haurà un eclipsi total de Sol. El Nils el vol veure tant sí com no, però l'Akka decideix acampar fins l'endemà al mig del bosc, on és impossible no tan sols veure l'eclipsi, sinó el cel i tot. El Nils no vol deixar passar l'oportunitat de veure l'eclipsi, i per aconseguir-ho acaba posant en perill l'estol d'oques.

18:01 El Mic i els seus amics - Fruites i verdures de colors
tancar

Fruites i verdures de colors

Al Mic i els seus amics, els encanten les fruites i les verdures. Els agraden per menjar, i també per jugar!

18:26 La caleta de la Lily - Un cérvol desbocat
tancar

Un cérvol desbocat

La Lilly es troba a la platja una eina estranya que la transporta a un viatge imaginari a la Caleta del Tronc. Allà Lord Cérvol ha encarregat a la Conilleta que li faci una estàtua de grans dimensions per posar-la al jardí del Castell Cerví amb les dels seus avantpassats. Però l'estàtua de Lord Cérvol és tan grossa que durant el transport cau al mar, on, per a sorpresa de tothom, resultarà de molta utilitat.

18:33 La caleta de la Lily - Un joc nou
tancar

Un joc nou

La Lily troba a la platja el manubri del cabrestant de la Dalila, la barca d'en Salat. En senyal d'agraïment, en Salat li regala el que vulgui del seu magatzem del port. Allà, tot jugant amb una pilota xopa, la Lily i en Gavi s'inventen un joc nou: el "pilotaesquitx". La Lily engresca tothom a jugar-hi, però no s'adona que els seus amics de la Caleta del Tronc ja jugaven a un altre joc.

18:44 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Reflekta
tancar

Reflekta

A l'institut, arriba el dia de fer-se la foto de grup de tota la classe, però la Juleka creu que està maleïda, perquè mai aconsegueix sortir a cap foto. Sembla que aquesta vegada la maledicció es trencarà, però els tripijocs de la Chloé per situar-se al costat de l'Adrien faran que la Juleka tregui el seu costat més fosc, cosa que aprofitarà l'Esfinx immediatament per crear una nova súper-malvada.

19:05 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El Dibuixant
tancar

El Dibuixant

El Nathaniel és un noi tímid que està enamorat de la Marinette, però la Choé el posa en evidència. L'Esfinx aprofita la ràbia i la frustració del noi per convertir-lo amb un akuma en Dibuixant, un súper malvat que fa realitat tot el que dibuixa. El Nathaniel aprofitarà els seus nous poders per venjar-se de la Chloé.

19:30 Info K - + info
tancar

+ info

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS.Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip:Direcció i presentació: Laia ServeraProducció: Edgar GerRealització: Marta De LucasCap d'edició: Eva VarasRedacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria VilanovaAjudant de realització:Jordi YsasPostproducció vídeo: Lluís XufréProducció Executiva: Belén Samper

19:45 Pat, el gos - Un dia desastrós
tancar

Un dia desastrós

La Lola i la seva amiga Lucie repassen els deures de matemàtiques que han de presentar a la tarda. El Víctor es vanta de fer-ho més bé que elles i li pren els exercicis resolts a la Lola. Llavors el Pat fa mans i mànigues per recuperar-los i, arrabassant-los primer al Tanc i després als coloms, els torna a posar a la cartera de la nena. Finalment, al Víctor el castiguen per no haver estudiat.

19:53 Pat, el gos - Ha passat una estrella
tancar

Ha passat una estrella

La Lola està emocionada: ha estat elegida per passar un dia amb el Justin Bibberlake, el seu cantant preferit. Però el Víctor intercepta l'estrella dient-li que la Lola està malalta i que ell la substitueix. La Lola espera i es desespera, mentre el Justin Bibberlake s'avorreix a cal Víctor i se'n va. Però el seu cotxe està a punt de ferir el Pat, i és llavors quan coneix la Lola i passa la tarda amb ella.

20:00 Pat, el gos - La geocerca
tancar

La geocerca

Com que fa un bon dia, la mare de la Lola li instal·la una aplicació de geocerca al mòbil perquè surti a trobar un tresor misteriós. Però en la recerca del tresor tindrà competència: d'una banda el seu veí Víctor amb el seu gos Tanc; i de l'altra, els tres coloms. Però la Lola compta amb un avantatge important: l'enginy del seu gos Pat.

20:06 Pat, el gos - Fent pinya
tancar

Fent pinya

Mentre juguen al parc, la Lola i el Pat veuen que un jardiner municipal es disposa a tallar el roure gros que hi ha al bell mig del parc, un arbre d'un gran valor sentimental per a ells... i també per al Víctor, el Tanc i fins i tot per als tres coloms. Tots faran pinya per defensar-lo.

20:13 Pat, el gos - La síndria monstruosa
tancar

La síndria monstruosa

La Lola ha fet un experiment per a un treball d'escola. Ha cultivat dues síndries, una regant-la i prou i l'altra amb fertilitzant. D'entrada, la segona fa molt més goig que la primera, però al cap d'una estona, quan la Lola es disposa a fer-li fotos, la troba tota pansida, mentre que la que només ha regat continua esplèndida. Això l'anima a enfocar el treball d'una altra manera: val més deixar fer a la natura.

20:26 Les aventures del gat amb botes - Xaiet
tancar

Xaiet

Gràcies a l'Esfinx, la colla arriba a la Gruta de les Riqueses, on suposadament s'amaga l'Obelisc de la Nit. La Gruta realment fa honor al seu nom perquè és plena d'objectes preciosos i molt valuosos, custodiats, això sí, per un moltó amb una història molt peculiar. L'Angus, el moltó, ha amassat aquest tresor només per presumir davant la Maria, que el va abandonar per anar a l'escola quan era un xaiet. Finalment, entre tots arriben a un acord: si troben la Maria, ell a canvi els donarà l'Obelisc.

20:55 El detectiu Conan - La Mansió de la Mort i la paret vermella. L'estratègia del fort buit
tancar

La Mansió de la Mort i la paret vermella. L'estratègia del fort buit

En Conan i els inspectors estan a punt de resoldre el misteri de la paret vermella. Mentre eren a l'hospital, un comentari casual de la Ran sobre el color de les bates dels cirurgians els en ha donat la clau. Per desxifrar el missatge de la primera víctima, s'ha de mirar cap a una altra banda. Entre tots tres, posen en pràctica una estratègia tradicional xinesa per enxampar el culpable in fraganti.

Progrmació BD ....
06:06 Fórmula E - Fórmula E Punta del Este
07:06 Programes Externs Esports - GSeries Round 5
07:32 Ral·li - WRC Ral.li Mèxic resum final
08:25 Waterpolo - Waterpolo femení Eurolliga: La Sirena Mataró-Astralpool Sabadell
09:46 Gol a gol - Gol a gol
tancar

Gol a gol

Diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de TV3 el veterà programa "Gol a gol", que, al llarg de 60 minuts, oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol.

10:43 Futbolint
11:46 Futbol Sala - Copa d'Espanya: Final
13:52 Zona zàping
14:26 Temps de neu
14:55 Champions Magazín
15:18 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià RocaRealització: Albert Medina

15:39 La volta ciclista a Catalunya - Volta ciclista Catalunya: 1a.etapa Calella-Calella
17:28 Atletisme - Mitja Marató de Nova York
18:56 La volta ciclista a Catalunya - Volta ciclista Catalunya: 1a.etapa Calella-Calella
20:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

20:59 Nascar - Nascar Auto Club Fontana
22:21 Mitja marató costa-Barcelona Maresme - Mitja Marató Costa Barcelona - Maresme
22:35 Futbol Cat. - + info
tancar

+ info

A "FutbolCat", mirem de passar una bona estona al voltant del futbol català de Segona Divisió i les categories inferiors. No només resumim i analitzem els partits de la jornada a Segona A, Segona B, Tercera i Primera Divisió femenina, sinó que també sentim els protagonistes, repassem l'actualitat i les millors imatges de la setmana, recuperem partits històrics i proposem jocs visuals a l'espectador. Tot, sota la direcció de Lluís Cervelló, la realització de Marià Ejarque i la participació dels redactors especialitzats en els equips catalans a TV3.

23:00 El Club de la Mitjanit
01:01 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

01:26 La volta ciclista a Catalunya - Volta ciclista Catalunya: 1a.etapa Calella-Calella
02:27 Nascar - Nascar Auto Club Fontana
03:58 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

04:21 Atletisme - Mitja Marató de Nova York