Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui a "Els matins" entrevistem a Jordi Rello, cap Servei UCI de l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. Al tema del dia parlem de la onada de calor i donarem consells per a fer-li front. A més, parlem del procés de la verema a Raimat, farem un passeig per l'Anglaterra clàssica i ens preguntarem si s'han de regular les teràpies naturals i, també, quins seran els fitxatges bluf d'aquesta temporada. Connexió amb Canet de mar: una família detinguda per error pels Mossos.

12:07 Quin país - Cap. 21
12:38 Majoria absoluta - Èxit
tancar

Èxit

L'Eduard té un rotund fracàs en l'estrena de l'última òpera que ha dirigit. Després de barallar-se amb el verinós crític que més l'ha humiliat, es fan amics. El crític exerceix una enorme influència sobre ell i provoca que la vena envejosa de l'Eduard es desboqui, fins que arriba a envejar tots i cadascun dels membres de la pròpia família.

13:38 Joking around
14:00 Telenotícies comarques
14:19 El medi ambient - Passeig geològic per Collserola
14:30 Telenotícies migdia
15:44 Les germanes McLeod - Cap. 22 Aigües profundes
tancar

Cap. 22 Aigües profundes

Els esforços de Jodi per recaptar fons per a la senyora Gungellan arriben a un punt malaltís quan decideix organitzar un partit de polo solidari a Drovers Run. Les noies es trasbalsen quan fan una troballa macabra a la presa.

16:42 Històries del cor - Cap. 22
tancar

Cap. 22

En el capítol d'avui repàs a la família Vidal-Bosch (temporada 4): Max no suporta Dani i se'n va amb el Quim. Clara té càncer de mama. Problemes amb Dani. Núria s'enamora de Víctor i enganya Marcel. Marcel descobreix el passat del seu pare i les 4 bodes de Fede.

18:05 Tarda de western - Els caçadors de cabelleres
tancar

Els caçadors de cabelleres

Un caçador topa amb un cap d'una tribu índia que l'obliga a canviar les pells d'animals per un exesclau negre. Tots dos segueixen la pista d'una banda de caçadors de cabelleres que els havien robat les pells. El cap d'aquesta banda vol convèncer l'exesclau perquè treballi per a ell i la seva companya.

20:03 Joking around
20:15 Bocamoll
21:00 Telenotícies vespre
21:50 Estrena't - capítol 7
tancar

capítol 7

El Sidney estrena aquesta nit "Gianni Schicchi", de Puccini, al teatre La Faràndula de Sabadell. Per al Sidney, que havia estudiat per a matemàtic, aquesta òpera és una oportunitat per donar-se a conèixer. La Paula és malaguenya i estudia al Taller de Músics de Barcelona. Vol donar a conèixer la seva música, per això ha decidit gravar la primera maqueta amb temes que ha compost ella mateixa. La Paula no té clar quin ha de ser el seu estil musical. I això l'angoixa.

22:24 Estrena't - capítol 8
tancar

capítol 8

La Martina, que està acabant els estudis de teatre, treballa des de fa un any a la sèrie de TV3 "El cor de la ciutat". A la Martina li coincidirà el final de la feina amb el de la seva formació. S'haurà de buscar la vida. L'Ivan té 32 anys i estudia al Taller de Músics, a Barcelona. L'Ivan no va començar a estudiar música fins als 25 i ara s'està donant a conèixer com a pianista i compositor. La Gabriela té 17 anys i participa en un curs de l'escola de models Francina. En les primeres classes, les alumnes descobreixen de seguida que això de desfilar té la seva tècnica i comporta certes dificultats.

22:57 Il.lusiona't amb el Màgic Andreu - Cap. 1 Cap. 1
tancar

Cap. 1 Cap. 1

Torna el mag més condecorat de la història, amb les seves medalles, el seu humor "punyetero" i uns números que van des d'una pilota que apareix i desapareix a un munt de llances que faran diana ben a prop de voluntàries com la Mari Pau Huguet o la meteoròloga Mònica López.

00:18 Zona Champions - Zona Champions
00:49 Fiscal Chase - El tret
tancar

El tret

Un jugador de bàsquet adolescent afirma que ha disparat i matat accidentalment un company de l'equip. L'Annabeth el porta a judici per assassinat. Tot i així, durant el procés un testimoni confessa que el tret va ser intencionat. Davant d'això, el pare de l'acusat canvia el seu testimoni inicial i s'autoinculpa.

01:29 Fiscal Chase - David i Goliat
tancar

David i Goliat

L'Annabeth s'encarrega d'un cas espectacular. S'enfronta a un advocat molt hàbil que intentarà fer servir la fama d'un jugador de beisbol professional per influenciar i convèncer el jurat. L'esportista va ser arrestat per empènyer una dona pel balcó. La germana de la víctima afirma que va ser testimoni de l'assassinat.

02:11 Fiscal Chase - La tigressa
tancar

La tigressa

L'Annabeth treballa en el cas d'un home de mitjana edat assassinat per un adolescent. El noi intentava protegir una amiga d'un assetjador sexual que va conèixer a través d'Internet. Durant la investigació, la Fiscalia del Districte descobrirà que la víctima era un periodista d'investigació que estava preparant un reportatge sobre els perills d'Internet. Tot i així, l'Annabeth té motius per pensar que el reporter era pedòfil.

02:53 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui a "Els matins" entrevistem a Jordi Rello, cap Servei UCI de l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. Al tema del dia parlem de la onada de calor i donarem consells per a fer-li front. A més, parlem del procés de la verema a Raimat, farem un passeig per l'Anglaterra clàssica i ens preguntarem si s'han de regular les teràpies naturals i, també, quins seran els fitxatges bluf d'aquesta temporada. Connexió amb Canet de mar: una família detinguda per error pels Mossos.

04:22 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Planeta Terra
07:02 Món natural - La costa dels taurons
tancar

La costa dels taurons

La costa de Sud-àfrica acull més de 100 espècies de taurons., uns animals encara més impactants que els seus veïns de la sabana, com els lleons, els lleopards i les hienes. N'hi ha de tota mena, des de solrajos fins a taurons blancs, passant per taurons tigre i taurons balena. Però, per què n'hi ha tanta varietat i abundància? I la resta de residents de la zona, tenen cap possibilitat de sobreviure amb uns veïns tan temibles al voltant? Les cries de foca duen una vida força dura en aquesta regió. A terra les persegueixen les hienes i els xacals famolencs, i en la primera capbussada per anar a buscar aliment, la passen magra amb els enormes taurons tigre. Tanmateix, és tot un conjunt de circumstàncies complexes les que cada any menen aquestes indefenses criatures a enfrontar-se amb monstres d'una tona.

07:52 Mediterrània submarina - Ceuta
08:20 Viure Catalunya - Sant carles de la ràpita
08:30 La Roma antiga: grandesa i decadència d'un imperi - Cap. 1 Neró
tancar

Cap. 1 Neró

La sèrie comença amb Neró obsessionat amb la reconstrucció de Roma després que aquesta ciutat fos destruïda per un incendi que va fer milers de víctimes. Era tan forta la seva dèria que va arribar a coaccionar aristòcrates i a robar dels temples per poder veure complerts els seus desitjos. Va embogir tant que va matar la seva dona i es va casar amb el seu noi esclau.

09:24 Tot un món - Usos lingüístics
tancar

Usos lingüístics

Víctor Coronas va fer fil.lologia a Mèxic, el seu país, i un cop a Catalunya, va orientar la seva tesi sobre els usos lingüístics dels estudiantsde l'Amèrica llatina i els rols que la llengua juga dins i fora de l'escola. Per això durant vuit mesos va entrar en les vides d'un grup de joves que trobava al Parc de la Pegaso, al costat d'un Institut, en hores de classe. Pel Victor, el rebuig al català d'alguns alumnes té més a veure amb l'obligació d'aprendre'l que amb la llengua mateixa i per això proposa mètodes diferents per ensenyar-la.

09:29 Tinc un dubte
09:32 Horitzons
09:32 Fora del mapa - Equador
09:57 Enciclopèdia breu - Francis Drake
10:06 Cròniques mediterrànies - El camí de l'om abdó
10:33 Exploradors d'avui
11:00 Alexandria, la ciutat enfonsada - Alexandria, la ciutat enfonsada
tancar

Alexandria, la ciutat enfonsada

Totes les recerques i estudis que s'han fet al llarg del temps, no han estat suficients per descobrir tota la bellesa i la intel·ligència de la civilització egípcia, la més llarga i més misteriosa de la història de la humanitat. Les troballes que s'han fet a sobre i a sota de la sorra del desert, i també sota l'aigua, demostren la grandesa d'un imperi poderós.

11:47 Les costes d'Europa des del cel
11:55 Van ser feliços i van menjar...
12:17 El món fantàstic d'Albert Khan - + info
tancar

+ info

Amb la guerra finalitzada i el poderós imperi otomà desmembrat, les càmeres de Kahn van presenciar el naixement de nous països i van ser testimonis de la violència que va originar aquell procés.

13:09 City Folk
13:35 Temps d'aventura - Temps d'Aventura
14:01 Què va passar ? - FRANCO I PROPIETATS
14:06 Ritmes Fusió - Ai Ai Ai
tancar

Ai Ai Ai

Ai Ai Ai va ser una de les formacions fonamentals en la resurrecció de la rumba catalana a principis dels 90. Van ser protagonistes del miratge de la Barcelona preolímpica que va fer pensar que la rumba catalana tornaria a viure un gran moment. Però no, ells també van passar pel desert rumber postolímpic i es van haver de desfer enmig de l'oblit d'un públic que estava més atent a altres músiques i estils. Pocs es van adonar de la importància de la rumba catalana com a estil autòcton, com a part de les nostres arrels i com a eina important per arribar a altres mercats, escenaris i països que, a través de la world music, demanaven músiques i estils locals d'arreu del món. Però ara i aquí, els Ai Ai Ai han tornat, i ho han fet publicant un disc que recopila bona part del seu repertori, cançons que el temps ha fet madurar, com als bon vins, i que a hores d'ara, actualitzades i vestides de sonoritats contemporànies, demostren que el temps ha anat al seu favor.

15:00 Planeta Terra
15:00 La frontera blanca - El rei dels dos mons
15:53 Un lloc a l'Àfrica
16:41 Camps de batalla animals - La claror i la foscor
17:06 Psicopatologia digital - L'iPod
17:15 Amors - Lourdes i Berta
tancar

Lourdes i Berta

"Amor de mare": Berta Calvet, 25 anys. Barcelona. Deficient mental. Viu amb els pares. Treballa. Festeja amb un noi deficient, company de feina. Des del moment que va néixer, la vida de tots, però sobretot la de la mare, la Lourdes, va girar al voltant d'ella. Juntes, amb amor, han après a acceptar la diferència, a lluitar per la felicitat.

17:45 Veterinaris - + info
tancar

+ info

La Kuna, la cria de dril que viu a la nurseria del Zoo de Barcelona es recupera de les ferides al cap que li va fer la seva mare. Un cop recuperada, els responsables del zoo es plantegen la reintroducció al grup de drils. L'"Estrella" és la gossa embarassada que va ingressar a la clínica Canis de Girona en estat de coma. L'animal es recupera de l'estat de xoc. Al Jose li van diagnosticar esclerosi múltiple fa 5 anys. La malaltia, que li afecta el sistema nerviós, no es cura. Des de fa dues setmanes fa hipoteràpia, una teràpia assistida per cavall.

18:20 Un món en perill: Trilogia de Kenya - Els òrfes de tsaro
tancar

Els òrfes de tsaro

Un món en perill: Trilogia de Kenya - Els òrfes de tsaro

19:12 Van ser feliços i van menjar...
19:33 Cànon Sons
19:58 Cànon Sons
20:24 Ciberians - Xavier Bovés
tancar

Xavier Bovés

Xavier Bovés, Barcelona, 1978 Autor i director de teatre, dramaturg i titellaire. Premi FAD Sebastià Gasch 2005 per "El cap als núvols". Premis d'Arts Escèniques Lleida 2006 per "El rei de la soledat".

20:32 La Roma antiga: grandesa i decadència d'un imperi - Cap. 2 Cèsar
tancar

Cap. 2 Cèsar

Juli Cèsar és, probablement, el romà més famós de tots. Va ser, alhora, un soldat i un geni; salvatge, boig pel poder, oportunista i brillant. El que va aconseguir és segurament una de les gestes més grans de l'imperi romà. Aquest segon capítol comença amb un Cèsar que s'enfronta al desastre. El seu exèrcit es veu superat en nombre per la vasta armada gal·la. Juli Cèsar, però, organitzarà una gesta majestuosa que el durà a una gran victòria.

21:24 Psicopatologia digital - L'iPod
21:31 Karakia - Acollidora Bohèmia, comunitat txeca
tancar

Acollidora Bohèmia, comunitat txeca

Parlar de comunitat txeca a Catalunya no és fàcil. Potser no tant perquè els veïns que han arribat d'aquell país siguin pocs, actualment superen els tres centenars; sinó més aviat perquè la seva ràpida integració ha fet més ocasionals les seves trobades. Sovint, però, les seves cuines s'omplen de les aromes dels camps i les ciutats de Bohèmia i els plats, especiats i calòrics, els acosten als hiverns de l'Europa central. A través de les històries de quatre dones txeques residents a Catalunya: la Dana, la Katerina, la Monika i la Vera, ens acostarem al tarannà txec, independent i hospitalari, i reviurem amb elles molts dels records, inclosos els gastronòmics, que les han acompanyades fins aquest veïnatge.

22:10 60 minuts - Masacre a Virginia Tech
tancar

Masacre a Virginia Tech

Aquest treball investiga el pitjor assassinat en massa en un centre escolar dels Estats Units. Uns assassinats que es van cometre fa poc més d'un any. El matí del 16 d'abril del 2007, a la universitat Virginia Tech dels Estats Units, un estudiant de 23 anys que es deia Seung-Hui Cho va matar 32 persones i després es va suïcidar. Fins ara, la investigació policial no ha pogut descobrir cap lligam entre Cho i les seves víctimes, ni tampoc cap mòbil clar. Cho va gravar unes declaracions en vídeo i les va enviar a la cadena de televisió NBC. Segons el vídeo, la seva vida era un calvari.

23:01 Tinc un dubte
23:07 En clau de vi - Bondats i perills del vi. Carles Flavià
00:10 El documental - Les cartes de l'oncle Àngel
tancar

Les cartes de l'oncle Àngel

De la mà de l'historiador Manel Ponsa ens endinsem en la història de la música gitana a Catalunya. Ètnia amb sis-cent anys de presència en els territoris de parla catalana, els gitanos reivindiquen avui les arrels de la seva música a casa nostra. Les cartes de l'oncle Àngel són un seguit de manuscrits en què que aquest patriarca lleidatà va transcriure en ortografia natural les lletres de les cançons del repertori tradicional de la família, patrimoni llegat per les generacions precedents. La rondenya, el garrotín i d'altres cants tradicionals emparentats amb el flamenc, formen part d'aquest llegat. Dels barris del Raval, de Gràcia i d'Hostafrancs a Barcelona fins a Perpinyà passant per Figueres i Lleida anem recorrent els espais on perviu la tradició musical del poble gitano a la vegada que se'ns fan evidents alguns dels seus trets distintius i, sobretot, el seu arrelament a la terra i a la llengua catalanes.

01:07 Cànon Sons
01:32 Cànon Sons
01:58 Cases ecològiques - Casa acordió
02:22 Karakia - Acollidora Bohèmia, comunitat txeca
tancar

Acollidora Bohèmia, comunitat txeca

Parlar de comunitat txeca a Catalunya no és fàcil. Potser no tant perquè els veïns que han arribat d'aquell país siguin pocs, actualment superen els tres centenars; sinó més aviat perquè la seva ràpida integració ha fet més ocasionals les seves trobades. Sovint, però, les seves cuines s'omplen de les aromes dels camps i les ciutats de Bohèmia i els plats, especiats i calòrics, els acosten als hiverns de l'Europa central. A través de les històries de quatre dones txeques residents a Catalunya: la Dana, la Katerina, la Monika i la Vera, ens acostarem al tarannà txec, independent i hospitalari, i reviurem amb elles molts dels records, inclosos els gastronòmics, que les han acompanyades fins aquest veïnatge.

02:57 En clau de vi - Bondats i perills del vi. Carles Flavià
03:58 Ritmes Fusió - Ai Ai Ai
tancar

Ai Ai Ai

Ai Ai Ai va ser una de les formacions fonamentals en la resurrecció de la rumba catalana a principis dels 90. Van ser protagonistes del miratge de la Barcelona preolímpica que va fer pensar que la rumba catalana tornaria a viure un gran moment. Però no, ells també van passar pel desert rumber postolímpic i es van haver de desfer enmig de l'oblit d'un públic que estava més atent a altres músiques i estils. Pocs es van adonar de la importància de la rumba catalana com a estil autòcton, com a part de les nostres arrels i com a eina important per arribar a altres mercats, escenaris i països que, a través de la world music, demanaven músiques i estils locals d'arreu del món. Però ara i aquí, els Ai Ai Ai han tornat, i ho han fet publicant un disc que recopila bona part del seu repertori, cançons que el temps ha fet madurar, com als bon vins, i que a hores d'ara, actualitzades i vestides de sonoritats contemporànies, demostren que el temps ha anat al seu favor.

04:52 Expedients de l'espai - El senyor dels anells
05:02 Expedients de l'espai - Urà i Neptú
05:12 Zoom - Cap. 24 Una cursa de cavalls - Mongòlia
05:13 Zoom - Cap. 25 Teatre al carrer - Taiwan
05:15 Zoom - Cap. 26 Els cavalls dels indis - Idaho, Estats Units
05:17 Pedres vives - Heliòpolis-Baalbek: el gegantisme al servei dels déus
05:43 Quaderns de viatge - Cap Verd
06:09 Vida salvatge
Progrmació BD ....
07:05 Club Super3
07:05 Els Fruittis - Expedició perill
tancar

Expedició perill

El Consell del poble creu oportú que els Fruittis petits, a part de matemàtiques i d'història, haurien d'aprendre a l'escola coneixements pràctics sobre els perills que els esperen a la selva. Els nostres amics surten d'expedició per fer un inventari d'aquests perills...

07:31 Els Fruittis - Un missatge d'alegria
tancar

Un missatge d'alegria

Un dels Fruittis dels poblat ha estat agraciat amb un premi de loteria. Malgrat que l'afortunat es manté en l'anonimat, totes les sospites es dirigeixen cap a en Gaspatxo, que casualment en aquells dies està molt feliç i content...

07:54 mic 3
07:54 El teatre de l'Isop - L'avet i l'arç blanc
tancar

L'avet i l'arç blanc

En Libbit ha rebut una invitació del rei lleó per anar a una festa. A l'Isop, que és el director de la companyia, no li ha fet gaire gràcia. L'haurien de convidar a ell! A més, en Libbit li ha demanat la bicicleta a l'Isop per anar a la festa. Aviat, però, un accident deixarà l'Isop sense bicicleta i en Libbit sense invitació. Això sí, d'aquí en sortirà una obra magnífica!

08:04 Les tres bessones bebès - Anem al metge
08:14 La Franny i les sabates màgiques - Regals de paper
tancar

Regals de paper

Vols anar-te'n de festa amb la Franny al Japó?! Avui acompanyarà l'Hiroki a la festa d'aniversari del seu ojiisan, el seu avi, en japonès. El problema és que l'Hiroki no ha pensat a comprar cap regal i, a més, tampoc no té gaires diners. Avui la Franny haurà de deixar volar molt la imaginació per pensar un regal ben original. L'hi vols ajudar?!

08:28 Una mà de contes - El partit de les deixalles
08:40 Club Super3
08:40 Zoe Kezako - Cap. 40 Una bona barreja
tancar

Cap. 40 Una bona barreja

Encara que sembli impossible, la Maripompom ha tret una mala nota en una redacció. Resulta que havia de ser d'amfibis, però ella assegura que la Zoe li va dir que havia de ser de marcians. La Zoe diu que ella no hi té res a veure, però ara han d'escriure una altra redacció d'alguna persona que admirin i llegir-la davant de tota la classe. Ha arribat l'hora de la venjança...

08:55 Els barrufets - Barrufades de peu / El barrufet de Troia
tancar

Barrufades de peu / El barrufet de Troia

En Forçut, tot barrufant pel bosc, s'ha trobat una velleta que li ha demanat que l'ajudi a desfer-se d'un gra que té al nas. Com? Doncs donant-li una bona plantufada. No sap pas la sorpresa que li espera! En Gargamel ha enginyat un nou pla per capturar els barrufets: construir una estàtua gegant amb forma de Gran Barrufet. Espera que els barrufets se l'enduguin cap al poble, i llavors...

09:24 Doraemon - Ha vingut un avantpassat / La pistola de la intenció
tancar

Ha vingut un avantpassat / La pistola de la intenció

Ha vingut un avantpassat - La pistola de la intenció

09:49 Doraemon - El paper per fer un quadern / El paper tornasol
tancar

El paper per fer un quadern / El paper tornasol

El paper per fer un quadern - El paper tornasol

10:16 Espies de veritat - Gimnastes malignes
tancar

Gimnastes malignes

Avui en Jerry s'endurà les noies a París, a la filial europea de la WOOHP, situada a sota de la Torre Eiffel. La missió és a Bucarest, per investigar la desaparició d'una noia de l'equip romanès de gimnàstica. En arribar-hi, però, l'entrenador els explica que, tot plegat, ha estat una falsa alarma. Una pista del zoo de París podria tornar a activar la missió...

10:45 Capità Fracasse - Els orfes
11:12 Hattori el ninja - Quina por, quina por
11:36 En Matt i els monstres
11:48 Els increïbles germans Adrenalini - Les llànties de la confusió
tancar

Les llànties de la confusió

Avui anem fins a Aràbia, a l'aniversari d'un sultà, on els germans Adrenalini es trobaran una llàntia màgica amb un geni que els concedirà tres desitjos. L'Enk demanarà que es vol ficar dins de la llàntia, l'Adi acabarà volant amb una catifa màgica i en Xan... En fi, diguem que en Xan no té gaire el dia, avui. Per cert, no et perdis el seu pentinat afro!

11:56 Els increïbles germans Adrenalini - Les panxes de la bel.ligerància
tancar

Les panxes de la bel.ligerància

Ja saps que l'Adi sempre té un budell buit. Avui, després d'un petit malentès, acabarà reclutat en un camp d'entrenament de sumoques. La veritat és que està molt content que l'engreixin com un bacó. El que no li fa tant el pes és haver de lluitar cada dia. En Xan i l'Enk estan decidits a rescatar-lo, però entrar al campament no és tan fàcil!

12:03 Els pirates robacalçotets - Desfilada de calçotets
12:07 Club Super3
12:07 Angus i Cheryl - El paquet
tancar

El paquet

Quan la Cheryl rep un paquet embolicat immens de part de l'Angus, comença a sospitar. Per què s'està disculpant o quin pèrfid pla hi ha al darrere?

12:09 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La visita de la cosina de la Vaca, la Heidi, ha trasbalsat tota la família. La Heidi és suïssa i només parla de calés i de llacs, però és que, a més, vol enredar tothom perquè inverteixin en el seu banc! Fins i tot els animals del zoo! De fet, ara tothom està convençut de posar els seus estalvis al banc Heidi... i la Heidi se la sap molt llarga! No t'ho perdis!

12:19 Rantaro - L'amagatall de les kunoichis / LLimacs fregits / El ninja invisible
12:44 Angus i Cheryl - Acampada
tancar

Acampada

L'Angus i la Cheryl van d'excursió al camp per fusionar-se amb la natura. El problema és que arriba la nit i cal encendre un foc. A la manera tradicional?

12:50 Valérian i Laureline - Allò que el temps s'endugué
tancar

Allò que el temps s'endugué

Any 2416. El passat, el present i el futur s'entrellacen. Els Vlagos acaben d'anunciar la seva supremacia. En Tancarville no acaba d'entendre perquè al segle XXVII la Pyrna s'ha convertit en una enemiga. Abans, però, vol obligar la Laureline a casar-se amb ell. El present està molt complicat, però, quin futur li espera a la Galàxia?

13:20 3xl.cat
13:20 Bo-Bobo - Marxem cap a Al·leluialàndia! Ens hi espera l'infern?
tancar

Marxem cap a Al·leluialàndia! Ens hi espera l'infern?

Encara que ha caigut un enemic molt poderós, a l'Imperi Margarita encara li queden enemics per enviar contra en Bo-Bobo. Però a ell li resulta més pràctic anar a buscar-los i, malgrat les emboscades que li han preparat, no hi ha res com tenir un tren que et porti directament a la base enemiga.

13:43 Angus i Cheryl - El lampista
tancar

El lampista

Abans que la Cheryl pugui trucar un llauner per arreglar una fuita, l'Angus apareix com el manetes salvador. Disposat a posar pegats on calgui... i on no calgui també.

13:46 Angus i Cheryl - Aletes i fotos
tancar

Aletes i fotos

Un dia tranquil de pesca. L'Angus fa gala de les seves capacitats marineres fins que s'espanta amb un peixet, just quan la Cheryl ha tret la seva càmera.

13:52 El detectiu Conan - El parany del cotxe (part 1)
14:16 El detectiu Conan - El parany del cotxe (part 2)
14:38 One piece - Erumalu, la ciutat verda, i els Dugogons
15:00 One piece - Aventura al país de la sorra, el mal que plana sobre el desert
15:21 Angus i Cheryl - WC
tancar

WC

L'Angus no pot més i tots els lavabos estan ocupats. Quan la necessitat és tan imperiosa no li fa res passar al de noies. Fins i tot si hi ha la Cheryl!!

15:25 Get Backers - Makubex, el noi desconegut
15:49 Somnis d'estiu
16:19 Club Super3
16:19 Equip Galaxy - Promoció del 2051
tancar

Promoció del 2051

Mentre tornaven d'una missió de rutina, en Josh, la Yoko i en Brett han entrat dins d'una mena de forat de l'espaitemps que els ha fet aparèixer en el futur. Uns alienígenes enganxats al cap del humans controlen l'institut, que és un caos. Com s'ho faran per aturar-los abans que s'apoderin de tot el planeta?! I com tornaran a la seva època?!

16:45 La màgica Do-Re-Mi - Obre els ulls, Momoko!
tancar

Obre els ulls, Momoko!

La Momoko, en veure la bessona de la Majomonroe, ha tingut un moment de debilitat i l'anterior Reina ho ha aprofitat per deixar-la sota els efectes d'un encanteri. Les seves amigues hauran d'unir tots els seus poders per intentar despertar-la. L'encanteri, però, és massa poderós...

17:09 Lucy: quina mandra! - La mànega de pintar
tancar

La mànega de pintar

La Jasmine i la Lucy s'han ofert voluntàries per pintar el taller de la mare de la Jasmine. Han triat el color rosa, però si han de pintar tot el taller a mà, es cansaran moltíssim. Hi d'haver una manera més còmoda de fer-ho i la Lucy està decidida a provar el que faci falta! Fins i tot un globus que es convertirà en el primer aspersor de pintura del món!

17:18 mic 3
17:18 Zoomix - + info
tancar

+ info

La Vispa, la vespa reina, viu en un forat d'un arbre. Ha construït un niu enorme i viu envoltada d'altres vespes. Les obreres s'encarreguen de tenir el niu ben net i endreçat. També construeixen cel·les perquè la reina hi pongui ous i li porten menjar. Per cert, ho sabies que les vespes també mengen carn?! Doncs si encara en vols saber més coses, no t'ho perdis!

17:21 Zoomix - + info
tancar

+ info

Una flor, un brunzit... Sembla una abella, però no ho és. És un ocell, el colibrí Hugo. És més petit que el teu nas i lleuger com un tros de paper. Té les plomes de colors llampants i quan mou les ales dibuixa un vuit a l'aire. El Hugo és un ocell, però menja nèctar de flors, com una abella. Que curiós, oi?! En vols saber més coses?! Doncs no t'ho perdis!

17:25 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

S'acosta el Nadal i l'Ava, en Riko i en Teo estan decidits a fer l'arbre més bonic que s'hagi vist mai. En Teo està convençut que l'han de fer amb un avet. En Riko, en canvi, s'estimaria més un arbre petit ben mono... i més fàcil d'adornar. L'Ava està decidida a fer-ho amb una palmera, perquè les troba precioses. I si el fan amb tres arbres?! Ara només falta adornar-lo!

17:37 Bob, el manetes - Els animalets de la Mixa
tancar

Els animalets de la Mixa

L'alcalde ha demanat a en Bob que construeixi un espai tancat al parc on hi hagi animals. El senyor Rasclet hi ha fet portar tot d'animals de la seva granja, fins i tot una xinxilla. I si s'escapen? Qui els vigilarà? La Mixa?

17:51 Una mà de contes - Joan el fatxenda
tancar

Joan el fatxenda

Conte basat en l'obra del MNAC "Jean-Claude Richard, l'abbé de Saint-Non, vestit a l'espanyola". Cap a l'any 1769. Autor: Jean Honoré Fragonard.

17:57 Club Super3
17:57 Mila - L'última mentida d'en Djoha
tancar

L'última mentida d'en Djoha

Vols saber qui era en Djoha? Avui la Mila ens explicarà la història d'un senyor molt mentider que gràcies a una mentida petita es va convertir en l'home més ric de la ciutat. Un bon dia va ensopegar amb en Boubouche, un geni que li va concedir un desig a canvi de dir l'última mentida de la seva vida. Vols saber què va passar?! No t'ho perdis!

18:04 Pau, la petita guineu roja - L'hora del bany
tancar

L'hora del bany

En Pau i la Poppy són tan enjogassats que es passen tot el dia rebolcant-se per terra i fent de les seves pel jardí. No paren quiets ni un segon! I, és clar, sempre van bruts de dalt a baix! I els humans, com s'ho fan per anar sempre tan nets? Avui els nostres amics entraran a casa a espiar, a veure si troben la manera d'anar una mica més polits...

18:11 Tinc un coet - Doblement compromès
tancar

Doblement compromès

En Vinnie ha decidit fer-se un clon d'ell mateix per poder arribar a ser un membre del club dels súperespatarrants. Dos Súpervinnies equivalen al doble de diversió. A més, si el clon fa tota la feina, en Vinnie tindrà tot el dia per anar de festa! Ara, què passa si el clon acaba sent més popular que en Vinnie?! Això no pot ser! Però, com s'elimina un clon?!

18:30 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - En Kumahachi i la síndrome de quedar en primer lloc
19:00 Animàlia - + info
tancar

+ info

Convençut que les paraules que surten al Llibre del Guardià del Nucli que s'ha trobat a les catacumbes serviran per restaurar el Nucli, l'Alex té tots els números per convertir-se en el nou aprenent d'en Livingstone. Aviat, però, l'Alex convertirà el Nucli en una màquina tocadiscos i els animalians no podran parar de cantar! I potser no hi ha marxa enrere!

19:32 En Matt i els monstres
19:44 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Un productor de televisió ha fitxat la Vaca per fer un programa d'humor que es dirà "Recuperació vacuna". Tot ha vingut arran d'un acudit que ha explicat a en Chico, que la preadolescència el té una mica moix. Però, és clar, amb un sol acudit no es fa un programa de televisió. Sort que aviat arribaran tots els animals del zoo! No t'ho perdis! Això és una animalada!

19:52 3xl.cat
19:52 Angus i Cheryl - El paquet
tancar

El paquet

Quan la Cheryl rep un paquet embolicat immens de part de l'Angus, comença a sospitar. Per què s'està disculpant o quin pèrfid pla hi ha al darrere?

19:54 Angus i Cheryl - Acampada
tancar

Acampada

L'Angus i la Cheryl van d'excursió al camp per fusionar-se amb la natura. El problema és que arriba la nit i cal encendre un foc. A la manera tradicional?

19:59 One piece - Aventura al país de la sorra, el mal que plana sobre el desert
20:20 One piece - Els pirates del desert
20:42 Angus i Cheryl - WC
tancar

WC

L'Angus no pot més i tots els lavabos estan ocupats. Quan la necessitat és tan imperiosa no li fa res passar al de noies. Fins i tot si hi ha la Cheryl!!

20:46 Dawson's creek - L'estiuet
tancar

L'estiuet

Dawson intenta descobrir el misteri que envolta Eve i el cap de Joey es fixa en Andie.

Progrmació BD ....
21:30 Històries del cor - Cap. 22
tancar

Cap. 22

En el capítol d'avui repàs a la família Vidal-Bosch (temporada 4): Max no suporta Dani i se'n va amb el Quim. Clara té càncer de mama. Problemes amb Dani. Núria s'enamora de Víctor i enganya Marcel. Marcel descobreix el passat del seu pare i les 4 bodes de Fede.

22:35 Quan es fa fosc - Quan un es llança
tancar

Quan un es llança

Un jugador d'altes apostes se sent atret per un joc d'atzar molt perillós, la ruleta russa. El seu contrincant de pòquer és assassinat i en veure-s'hi implicat decideix tornar amb la seva companya, l'assistenta del jutge Marshall, a qui utilitza per posar un parany al jutge.

23:21 Quan es fa fosc - Hi havia una vegada a krestidge
tancar

Hi havia una vegada a krestidge

Durant les vacances, el jutge Marshall i Maria Martí visiten una petita ciutat. El propietari de la ciutat atemoreix els ciutadans amb la seva manera de governar. Quan la curiositat fa que Nick investigui un cas d'assassinat a la ciutat, el sheriff comença a posar-se nerviós.

00:10 Extres Coproduccions - El provador de coses
tancar

El provador de coses

L'Aureli Mercader és un home solitari i hipersensible amb una estranya professió: provador de coses. Quan l'Aureli es deixa portar per la seva sensibilitat, la seva ment el trasllada a mons imaginaris. L'Aureli ja no es relaciona com abans amb els seus veïns i viu fora del poble, en una petita finca envoltada per les obres que estan transformant el seu entorn. Són les obres d'un projecte promocionat per un poderós grup amb interessos econòmics i revistit d'un catolicisme extremista que s'ha proposat convertir els voltants de la mítica Muntanya de Montserrat en una reserva espiritual per a famílies respectables: blanques, creients i de classe alta. Tots els plans del grup fincionen segons el previst mentre que en el món de l'Aureli, la distància entre la imaginació i la realitat s'escurça cada cop més.

00:15 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

La Gemma i el Guillem, després de fer l'amor... Els Pedrós llegeixen la carta de la Sra. Cèlia demanant auxili. Però l'Ernest ja ha pres mesures... Ara, el perseguit és l'Aguiló. L'apartaran del cas.

00:46 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

El David continua consumint-se de gelosia. Els Pedrós, contra rellotge, decidits a rescatar la Sra. Cèlia. Ara serà l'Alícia qui investigarà la Raquel... Tot i la suspensió del Tomàs i la presencia de l'Alícia, el Guillem no es fa enrere. El Salvador ensenya una altra carta amagada...

01:10 Beverly Hills - Canvi de parella
01:52 Beverly Hills - De porcs i de gossos
02:35 Riviera - + info
tancar

+ info

Daniel intenta que marguerite li expliqui tot sobre el suïcidi del seu pare. Beatrice fa passar Marguerite per la seva nova secretària. Chloe comença una perillosa aventura. Beatrice i Laurent intenten estimar-se un altre cop.

03:00 Riviera - + info
tancar

+ info

Daniel intenta que marguerite li expliqui tot sobre el suïcidi del seu pare. Beatrice fa passar Marguerite per la seva nova secretària. Chloe comença una perillosa aventura. Beatrice i Laurent intenten estimar-se un altre cop.

03:25 Quan es fa fosc - Quan un es llança
tancar

Quan un es llança

Un jugador d'altes apostes se sent atret per un joc d'atzar molt perillós, la ruleta russa. El seu contrincant de pòquer és assassinat i en veure-s'hi implicat decideix tornar amb la seva companya, l'assistenta del jutge Marshall, a qui utilitza per posar un parany al jutge.

04:11 Quan es fa fosc - Hi havia una vegada a krestidge
tancar

Hi havia una vegada a krestidge

Durant les vacances, el jutge Marshall i Maria Martí visiten una petita ciutat. El propietari de la ciutat atemoreix els ciutadans amb la seva manera de governar. Quan la curiositat fa que Nick investigui un cas d'assassinat a la ciutat, el sheriff comença a posar-se nerviós.

05:00 Extres Coproduccions
05:05 Nova ficció
05:35 Beverly Hills - Canvi de parella
06:17 Beverly Hills - De porcs i de gossos