Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem Anna Veiga, directora banc cèl·lules mare del centre de medicina regenerativa de Barcelona. Des de Badalona, Marta Casagolda assisteix a una cadena solidària d'aliments. La Magda Carlas ens porta els aliments per tenir un bon cutis. En el temps de denúncia la Magdalena Oliver porta el cas d'uns pares que no podràsn portar els seus fills a l'IES on els van incriure perquè no es construirà.

13:16 Bocamoll
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Aula de pesca Tarragona Blau
tancar

Aula de pesca Tarragona Blau

Aula de pesca Tarragona Blau Una passejada en barca pel port de Tarragona permet als estudiants veure la diversitat d'activitats que hi ha i conèixer directament la pesca amb tresmall i la subhasta de peix.

14:30 Telenotícies migdia
15:41 Cuines - Amanida de crustacis
15:54 La Riera - Cap. 290 La Maribel descobreix coses que no li agraden gens
tancar

Cap. 290 La Maribel descobreix coses que no li agraden gens

La Maribel fa xerrar la dona de l'okupa que es va autoinculpar del crim del camell. Lliga caps i se'n va a parlar amb en Quintana. L'Elisenda descobreix que el nòvio de la Jordina és en Nil. Això la fa patir pel noi. La Mireia vol i dol amb en Ferran. Avui rebrà consells per totes bandes. A favor i en contra. Sorprenents uns, lògics els altres. I la Victòria descobrirà que en Toni no és el que sembla.

16:49 Divendres - + info
tancar

+ info

Arran de la celebració del certamen Construmat, ens preguntem: Ha tocat fons la crisi del totxo? Mirarem de respondre aquest i altres temes de l'actualitat amb Gonzalo Bernardos, Isabel-Clara Simó, Xavier Sardà i Ernest Folch. Què ens molesta de la gent? Que ens parlin massa a prop? Que quan fan dos petons nomes et toquin amb la galta? Amb l'ajut de les propostes dels nostres espectadors, en parlarem amb Màrius Carol, Imma Sust i Àdam Martín.

18:29 Julie Lescaut - La morta invisible
20:15 Esport Club
20:36 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Anirem amb en Martí Boada fins a una plantació de castanyers procedents de l'Anatòlia plantats fa 50 anys al mig de les Guilleries. Coneixerem un silvicultor que ens tallarà un parell de castanyers per aprofitar-ne la fusta per jàssares i bigues. Un cop tallats, comprovarem que no tenen la malaltia del roig, un defecte que pot causar problemes a l'hora de transformar el castanyer en fusta per mobles.

21:00 Telenotícies vespre
21:57 Àgora: Candidats Municipals 2011 - Candidats Municipals 2011: Alberto Fernández
22:32 Pel·lícula - Tancant el cercle
tancar

Tancant el cercle

Durant la Segona Guerra Mundial, un pilot americà s'estavella a prop de Belfast. Abans de morir, el pilot té temps de donar un anell a un irlandès perquè el faci arribar a la seva promesa, que és als Estats Units. Cinquanta anys després, un home troba l'anell i buscarà la noia, ara ja una anciana.

00:35 Sense ficció - El final de l'espera
tancar

El final de l'espera

Una coproducció de Televisió de Catalunya amb Inicia Films i ITVS (Estats Units) amb el amb el suport de l'ICIC i de la Junta de Comunitats de Castilla-La Mancha. A Uclés, província de Conca, l'estiu de 2006, s'ha acabat d'exhumar la primera fossa comuna d'una presó franquista. Supervivents de la repressió, familiars de les víctimes i joves de la comarca reflexionen sobre el que va succeir i sobre el que suposarà per a les seves vides un esdeveniment tardà, però necessari.

01:28 Julie Lescaut - La morta invisible
02:56 Jazz a l'estudi - Perico Sambeat
03:55 Jazz a l'estudi - Diego Amador
05:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:22 Tendències - + info
tancar

+ info

On busqueu viatges de luxe quan no us podeu permetre la vostra illa particular? Ara, per a aquelles famílies pròsperes, l'opció de la propietat fraccionada es contempla cada vegada més com una bona manera de gaudir d'unes vacances en un lloc privilegiat, d'un Lamborghini o d'un jet privat.

07:47 Retalls de món - Zona de pesca
07:58 Trobades llunyanes - La Flora i el llac Atitlan
08:52 Planeta solitari: el millor d'Àsia - Els secrets més ben guardats d'Àsia
09:15 Les illes del litoral francès - L'illa de Groix
09:33 Catalunya des del mar - Catalunya des del mar
tancar

Catalunya des del mar

Tercer dia de navegació. La façana marítima del Baix Empordà des de la cala Montgó fins a Sa Tuna. Un itinerari, arran de costa, pel tram més descomunal i feréstec del litoral gironí. Com part important d'aquest paisatge podríem destacar les Illes Medes, que constitueixen la més gran i important reserva marina de Catalunya.

09:59 Sense ficció - El planeta
tancar

El planeta

"El Planeta" presenta de manera molt accessible els fets, les xifres i els grans temes ¿ l'extinció d'espècies, la contaminació atmosfèrica, l'escalfament planetari i el canvi climàtic, la superpoblació, l'explotació dels recursos naturals o el consum energètic - que mostren el mal estat de salut del planeta terra.

11:19 Signes del temps reportatges - Pena de Mort Juan Meléndez
11:29 Rodasons - Pep Gimeno "Botifarra" (1a part)
tancar

Pep Gimeno "Botifarra" (1a part)

El passat 21 de gener, el XXIV Festival Tradicionàrius i el nou cicle Bandautors van posar-se d'acord per organitzar conjuntament un doble concert al Petit Palau de la Música de Barcelona, on van intervenir dos dels intèrprets amb més projecció de la música tradicional valenciana: Miquel Gil i Pep Gimeno "Botifarra".

11:55 Tot un món - Subfeines
tancar

Subfeines

La Inés Harutyunyan i el Lyudvig Shahumyan fa tres anys que viuen a Catalunya. Són armenis i van escollir Sant Pol de Mar per viure i buscar una vida millor per al seu fill Mikayel, que té nou anys. Tots dos són titulats en Odontologia, però de moment no han trobat feina relacionada amb el seu ofici. Ell treballa fent reformes de pisos, i ella, en el servei domèstic. Encara que els és molt difícil conciliar la vida laboral i la familiar, tots dos tenen clar que la prioritat és treballar del que sigui per oferir una bona formació al seu fill.

12:02 Què en sabem del menjar? - Les mongetes
12:32 Van ser feliços i van menjar...
12:53 Batecs de natura - El riu Foix
13:00 Món natural - Escurçons mortals
tancar

Escurçons mortals

Fins i tot a l'Àrtic hi ha perill de topar-se amb una serp verinosa. Aquests rèptils causen moltes morts cada any i els verins que inoculen al mossegar provoquen paràlisi nerviosa, necrosi dels teixits i, si no es disposa d'antídot, la mort i tot.

13:54 Naturalesa salvatge - UK wild
tancar

UK wild

Durant els últims anys, a la Gran Bretanya, milers de nens han treballat en l'operació UK wild 2000 per a la localització de mamífers, ocells i plantes. En Nick i la Michaela ens en mostraran els resultats.

14:20 A fons - Madagascar
14:44 Urpes i bigotis - + info
tancar

+ info

Moja, el petit guepard, està buscant amics a les vastes planícies del parc de Massai Mara. Primer ho intenta amb un calau terrestre, però aquest està massa enfeinat per jugar. Després ho prova amb un facoquer, però resulta que prefereix descansar. Moja fins i tot mira de fer-se amic d'un elefant amb rodes. Com que veu que avui no està de sort, decideix anar a jugar amb els seus millors amics: el seu germà i la seva germana.

14:56 Ciència bàsica - Comunicació
15:26 ExperiMental - + info
tancar

+ info

Us agrada xutar pilotes? Si hi poseu efecte, no hi haurà qui us aturi -i potser tindrem nous candidats a la Pilota d'Or! En aquest episodi demostrarem com convertir una cervesa freda en gel. Els gossos ho fan i nosaltres, també: d'una manera o una altra ens comuniquem amb l'olfacte. Us explicarem per què els ocells no cauen quan dormen i provarem la millor manera de pujar per una escala de mà. Voleu alimentar-vos amb productes més ecològics?

15:54 Viatge a un món desconegut - Tombuctú
16:43 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Abu Mena, esperant el miracle final. Egipte
16:58 60 minuts - Oceans de plàstic
17:51 Retalls de món - L'escola de mones
18:02 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" tractarà el tema de la possible tornada a casa de les indústries tèxtils. El programa econòmic del 33 oferirà un reportatge sobre quatre empreses del sector que es plantegen la tornada. Després de la deslocalizació de fa uns anys, de portar la producció a països amb mà d'obra barata, sense importar la seva qualificació, ara sembla que ve la relocalització, la tornada a casa per fabricar aquí.

18:33 Latituds
19:03 Salut ! - Prevenir les al·lèrgies respiratòries
tancar

Prevenir les al·lèrgies respiratòries

"Salut!" mostrarà com prevenir les al·lèrgies respiratòries, amb el cinquè capítol d'aquest programa de TV3, una producció de l'Àrea de Documentals, Educatius i Nous Formats de Televisió de Catalunya, amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i que vol fomentar els hàbits de vida saludables i ajudar a prevenir les malalties més comunes.

19:30 Signes del temps reportatges - Pena de Mort Juan Meléndez
19:37 Catalunya, natura viva - Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa
tancar

Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa es troba situat a la Baixa Garrotxa, a la Serralada Transversal. Els valors geològics i paisatgístics van propiciar que l'any 1982 s'aprovés la primera llei de protecció d'un espai natural a Catalunya. Té, en una extensió de 12.007 hectàrees, 26 reserves naturals, gairebé tots els volcans i la Fageda d'en Jordà.

20:05 Què en sabem del menjar? - Les mongetes
20:36 Van ser feliços i van menjar...
20:59 La Riera - Cap. 290 La Maribel descobreix coses que no li agraden gens
tancar

Cap. 290 La Maribel descobreix coses que no li agraden gens

La Maribel fa xerrar la dona de l'okupa que es va autoinculpar del crim del camell. Lliga caps i se'n va a parlar amb en Quintana. L'Elisenda descobreix que el nòvio de la Jordina és en Nil. Això la fa patir pel noi. La Mireia vol i dol amb en Ferran. Avui rebrà consells per totes bandes. A favor i en contra. Sorprenents uns, lògics els altres. I la Victòria descobrirà que en Toni no és el que sembla.

21:44 Loto 6/49
21:48 quèquicom - Defensant les dents
tancar

Defensant les dents

Amb el títol "Defensant les dents", el programa científic del 33 explicarà amb un reportatge de Pere Renom i Cari Pardo, què cal fer per lluitar contra un dels grans enemics de la salut de les dents: la càries. La càries és una perforació de l'esmalt produïda per l'àcid dels bacteris bucals i és, també, de les amenaces principals de les nostres dents. És per això que l'hem de prevenir des de ben petits.

22:20 Generació Digital - + info
tancar

+ info

Al "Generació Digital" mostraran la faceta més digital del director i actor Àngel Llàcer, que confessarà quina és la raó per la qual utilitza les xarxes socials. Amb ell parlaran d'alguns videojocs i cantaran al conegut Singstar, mentre ens dóna algun consell per lligar. Els trolls, uns personatges poc tractats, seran al centre del tercer programa.

22:48 Pop Ràpid - + info
tancar

+ info

The Frederics estan entusiasmats perquè els han ofert fer un concert al bar. El que no saben és que es tracta d'una acció publicitària i hauran de tocar disfressats de porquets per promocionar fuet... El Fede es debat entre la seva integritat i les ànsies de pujar a un escenari...

23:22 Bestiari il·lustrat - + info
tancar

+ info

Penseu en un lloc que faci por. Por de veritat. Què us ve al cap? Una casa senyorial de sostres alts i passadissos estrets, plena de mobles vells i retrats antics? Racons amagats i alguna història secreta? Doncs és on hem descarregat la Bibiana avui. Seria el lloc ideal per gravar un episodi de terror del Bestiari però això no serà avui, perquè ens envolten també amplificadors, cables, instruments i micròfons.

23:53 Taller - Senyora
tancar

Senyora

Aquesta és la història d'un nen que va néixer a la comarca d'Osona i volia dir-se Marta. Sempre s'ha sentit atret cap al joc de les nenes, i després de diverses experiències col·legials s'adona que adoptant una actitud femenina rep més afecte que com a home. El seu gran amor el coneix en l'adolescència, alhora que comença a descobrir-se com una persona diferent de les altres.

00:22 De prop - Quimi Portet
tancar

Quimi Portet

Quimi Portet (Vic, Osona, 20 d'octubre del 1957) és, sens dubte, l'artista català més transversal amb més de trenta anys de carrera. Es va iniciar en grups de la seva Osona natal (The Kilimanjaro's, The Dumpers, Kul de Mandril), va passar per Los Rápidos, Los Burros, i va arribar a fundar El Último de la Fila, el grup amb què va assolir un èxit enorme a tot l'estat al llarg dels anys 80 i 90.

01:31 Trobades llunyanes - La Flora i el llac Atitlan
02:23 quèquicom - Defensant les dents
tancar

Defensant les dents

Amb el títol "Defensant les dents", el programa científic del 33 explicarà amb un reportatge de Pere Renom i Cari Pardo, què cal fer per lluitar contra un dels grans enemics de la salut de les dents: la càries. La càries és una perforació de l'esmalt produïda per l'àcid dels bacteris bucals i és, també, de les amenaces principals de les nostres dents. És per això que l'hem de prevenir des de ben petits.

02:51 Generació Digital - + info
tancar

+ info

Al "Generació Digital" mostraran la faceta més digital del director i actor Àngel Llàcer, que confessarà quina és la raó per la qual utilitza les xarxes socials. Amb ell parlaran d'alguns videojocs i cantaran al conegut Singstar, mentre ens dóna algun consell per lligar. Els trolls, uns personatges poc tractats, seran al centre del tercer programa.

03:18 Pop Ràpid - + info
tancar

+ info

The Frederics estan entusiasmats perquè els han ofert fer un concert al bar. El que no saben és que es tracta d'una acció publicitària i hauran de tocar disfressats de porquets per promocionar fuet... El Fede es debat entre la seva integritat i les ànsies de pujar a un escenari...

03:46 Bestiari il·lustrat - + info
tancar

+ info

Bona nit, malparits. Avui comencem en plan "rock and roll animal". Sí; tota gran banda de rock té un recopilatori de grans èxits, i exactament això és el que voldríem fer avui nosaltres: benvinguts als Grans Èxits del Bestiari il·lustrat, part I. El programa que vol demostrar-vos cada setmana que cultura més televisió no és igual a conyàs.

04:09 Taller - Senyora
tancar

Senyora

Aquesta és la història d'un nen que va néixer a la comarca d'Osona i volia dir-se Marta. Sempre s'ha sentit atret cap al joc de les nenes, i després de diverses experiències col·legials s'adona que adoptant una actitud femenina rep més afecte que com a home. El seu gran amor el coneix en l'adolescència, alhora que comença a descobrir-se com una persona diferent de les altres.

04:37 De prop - Quimi Portet
tancar

Quimi Portet

Quimi Portet (Vic, Osona, 20 d'octubre del 1957) és, sens dubte, l'artista català més transversal amb més de trenta anys de carrera. Es va iniciar en grups de la seva Osona natal (The Kilimanjaro's, The Dumpers, Kul de Mandril), va passar per Los Rápidos, Los Burros, i va arribar a fundar El Último de la Fila, el grup amb què va assolir un èxit enorme a tot l'estat al llarg dels anys 80 i 90.

05:44 RITMES
05:44 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - THE PINKERTONES: S.E.X.Y.R.O.B.O.T
06:03 Ritmes.clips - IRAKUNDA. Que Dios reparta suerte
06:07 Ritmes.clips - MENAIX A TRUÀ. Secrets
06:12 El planeta indòmit - La Gran Barrera d'esculls
06:56 ExperiMental - + info
tancar

+ info

En aquest episodi traurem tot el romanticisme dels enamoraments i us demostrarem que tot és qüestió de química. Voleu que el vostre pipí sembli vi? Doncs, sabem com fer-ho! La mida és important? Si parlem de dits, sí! La llargada de l'índex i l'anular diuen molt de com som. I seguint amb els dits, ens els embrutarem tot jugant amb les nostres postres preferides. Visitarem un laboratori que ha inventat una nova manera de caminar, l'únic problema és que ningú se'n surt.

Progrmació BD ....
07:00 Els barrufets - El cervell de l'Azrael / La bona estrella de la ...
07:28 El xai Shaun - Has ficat la pota
tancar

Has ficat la pota

El granger avui està d'obres. Ha fet un terra nou de ciment i, mentre s'asseca, ha deixat en Bitzer que vigili que no hi passi ningú pel damunt. Ja et pots imaginar que per en Shaun i companyia és una temptació molt difícil de resistir. Però, com s'ho poden fer per despistar en Bitzer? Segur que a en Shaun se li encén la bombeta...

07:35 El xai Shaun - Dia de bugada
tancar

Dia de bugada

Que n'és de divertit jugar amb la roba que hi ha al penjador! La roba neta del granger, és clar. Llàstima que el joc acabarà malament. En Shaun i companyia s'enredaran amb les cordes i deixaran tota la bugada feta una porqueria. Ara els toca tornar a rentar tota la roba abans que se n'adoni el granger... O en Bitzer!

07:42 El xai Shaun - El detector de metalls
tancar

El detector de metalls

Sembla divertit el detector de metalls del granger. A en Shaun li faria molta gràcia poder-hi jugar una estona. Fa un sorollet molt curiós i es poden trobar un munt de coses. Fins i tot l'anell que porta el toro al nas! Això de córrer davant d'un toro no n'és tant, de divertit! I si no, pregunta-ho a en Shaun i companyia!

07:53 Doraemon - L'escalfador de la felicitat / El telèfon de les suposicions
08:18 Doraemon - El comptador de desgràcies / El casquet de telepatia
08:46 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Avorrit de veure que al seu voltant no hi passa mai res emocionant, en Timmy demana als padrins màgics que la seva vida sigui com una pel·lícula d'acció. De cop i volta, però, s'adona que tota la gent que s'estima està en perill, fins i tot en Cosmo i la Wanda! Avui en Timmy s'haurà d'enfrontar tot sol al malvat Jorgen von Escanyen! No t'ho perdis!

09:01 mic 3
09:01 Els cap de drap - Juguem a lletrejar!
09:10 Pepa, la porqueta - La meva millor amiga
09:19 Bob, el manetes - La patinada del Golut
09:29 Bob, el manetes - El desastre de l'Eixerit
09:41 Bob, el manetes - La caseta de platja d'en Bob
09:51 Bob, el manetes - El pansit fa una casa
10:01 Pingu - Qui ajudarà en Pingu?
10:06 Pingu - En Pingu és al Paradís
10:12 Pingu - En Pingu fa una broma perillosa
10:17 L'hora del Timmy - El Timmy i el picarol
10:27 L'hora del Timmy - El tractor del Timmy
10:37 L'hora del Timmy - El nou amic del Timmy
10:51 Els Teletubbies - Anem a mirar els bassals
11:13 Els Teletubbies - Veniu a veure cactus
11:38 El xai Shaun - La disfressa
tancar

La disfressa

En Pidsley, el gat de la granja, que ha vist un documental sobre animals salvatges a la tele, ha decidit disfressar-se de lleopard per fer una broma al ramat. En Shaun, que està convençut que hi ha una fera que els vol atacar, ja té el pla perfecte per atrapar-la. Avui hi haurà corredisses! No t'ho perdis!

11:45 El xai Shaun - Vull la meva gorra!
tancar

Vull la meva gorra!

El granger li ha regalat una gorra nova a en Bitzer que no li ha agradat gens ni mica. I la veritat és que és horrorosa... El pobre gos està molt enfadat, perquè li encantava la que tenia. El ramat farà les mil i una per animar-lo. En Shaun mirarà de descobrir què n'ha fet el granger, de la vella... Avui toca fer de detectiu!

11:52 El xai Shaun - Romàntic i desesperat
tancar

Romàntic i desesperat

Avui el granger vol organitzar un sopar romàntic per una noia que li agrada molt, però té un petit problema... No sap cuinar! A més, per acabar-ho d'adobar, en Bitzer, de cambrer, és un zero a l'esquerra. Et sembla que hi poden fer alguna cosa, en Shaun i companyia? Aviat ho sabrem!

12:00 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La Lulú l'han escollit per donar el ram al guanyador de l'etapa del Tour de França que s'acaba a la seva ciutat. El pare és a Londres i, si no marxa la boira que hi ha, no podrà anar a veure el moment de glòria de la seva filla. Sortirà a la tele arreu del món! La senyora Mandarina sap que només hi ha una solució: el teletransport. Però del pare, no de la boira!

12:07 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La Manda 3000, una cosina llunyana de la senyora Mandarina, ha vingut al present a advertir-los que si la Vaca guanya la Loto Grolot d'aquest vespre, amb un superpot de 547 milions d'euros, es convertirà en la persona més rica del món i establirà la dictadura mundial de les vaques. Cal evitar-ho com sigui! Encara que sigui... fent-la desaparèixer?!

12:14 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

El dentista ho ha confirmat, en Chico ha de portar ferros a les dents. Té les dents separades, li costa dir certes paraules, tira capellans... És inevitable. Aviat descobrirà, però, que a les nenes els agrada! Et pots imaginar qui més vol que li posin un aparell dental?! La Vaca, és clar! Estàs preparat per a una transformació que passarà a la història?! No t'ho perdis!

12:25 Tom i Jerry - Problemes a hawaii
12:31 Tom i Jerry - Experiments amb gats
12:39 Tom i Jerry - Atrapat amb sortida
12:46 El xou de Tom i Jerry - cangurs de gatets / Tèrmits a l'atac / L'extraterrestre golafre
13:13 Bugs Bunny - En Bugs i l'Elmer artista
13:21 Bugs Bunny - L'acrobata
13:28 Bugs Bunny - El conill equip
13:36 Bugs Bunny - Quins malsons!
13:43 Bugs Bunny - L'hipnotitzador
13:53 Els pingüins de Madagascar - La visita de l'oncle Nigel / En Maurice descansa pau
tancar

La visita de l'oncle Nigel / En Maurice descansa pau

En Nigel, l'oncle del Recluta, s'ha presentat al zoo assegurant que el seu objectiu és l'Esquirol Vermell. Tothom creia que era un mite, una invenció, i avui, per fi, sabrem la veritat del més pèrfid dels malvats! Més tard, els pingüins descobriran que a en Maurice només li queden 24 hores de vida! Avui, fins i tot, el rei Julien li oferirà el tron! T'ho imagines?

14:20 Els pingüins de Madagascar - Pam, patapam! / El casc
tancar

Pam, patapam! / El casc

En Rico, de cop i volta, s'ha posat a les ordres del rei Julien i ha començat a solucionar-li tots els problemes a base de patapams! Ara la feinada serà aturar-lo! Comença l'Operació Recuperem en Rico! No t'ho perdis! Més tard, en Julien robarà l'últim invent d'en Kowalski: un casc que fa realitat tot el que penses! Ja es poden anar preparant els pingüins!

14:46 Els Dalton - Els diamants
14:53 Els Dalton - Embolic de túnels
14:59 Els Dalton - Zzzzzzzz...
15:06 Els Dalton - Els Dalton fan la neteja
15:16 Un drama total, acció! - El tren de les tres i deu
tancar

El tren de les tres i deu

Aprofitant que fa una calor insuportable, aquesta setmana els nostres concursants se'n van cap a l'oest per afrontar reptes encara més salvatges. Primer, la prova de muntar, i despré, el duel... a mort?! Els capitans hauran de triar un cowboy o una cowgirl disposats a deixar la vida al plató. Però, vols dir que és legal, això?! Per cert, avui hi ha un altre expulsat. I no diries mai qui és!

15:37 Un drama total, acció! - El plató - En Trent és un bon noi
tancar

El plató - En Trent és un bon noi

En Geoff i la Bridgette, els dos primers expulsats de l'edició d'aquest any d'"Un drama total, acció!", ja tenen programa propi! Avui, al costat de l'Izzy i d'en Trent, els altres dos eliminats, trauran els drapets bruts dels concursants que encara tenen possibilitats d'endur-se el milió de dòlars. Avui se sabrà tot... i més! No t'ho perdis!

16:01 Doraemon - El despertador humà / El marc per fer un lloc d'esbarjo
16:27 Els barrufets - El barrufet salvatge (1)
16:50 Els barrufets - La capa del barrufet bromista
17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - La gran desfilada del senyor Bonvent
17:25 Pingu - Les escultures de gel d'en Pingu
17:32 Chiro
17:42 La Lua i el món - El Manual Sideral
tancar

El Manual Sideral

La Lua vol ser igual que la Princesa Sideral i avui li podrà demostrar tot el que sap, perquè... la princesa ha vingut a signar llibres al parc i la veurà en persona! Quins nervis...

17:45 La Lua i el món - Unes ulleres pel Demi
tancar

Unes ulleres pel Demi

Tothom sap que el Demi vol ser científic, i ell creu que per ser-ho ha de portar ulleres; així semblarà més intel·ligent! El que passa és que si hi veus bé, no et fa falta portar ulleres.

17:50 mic 3
17:50 L'hora del Timmy - Els problemes del Timmy amb la mascota
18:07 Una mà de contes - El gegant egoista
tancar

El gegant egoista

Els nens i nenes d'un poblet anglès acostumaven a jugar, en sortir de l'escola, al jardí d'un gegant. Però un bon dia el gegant va construir una paret per evitar que hi entressin. Durant molt de temps, mentre al poble era primavera i lluïa el sol, al jardí del gegant egoista continuava el dur hivern. Però un dia hi va haver el miracle...

18:18 La Betty atòmica - Dos malvats malalts / L'escrivà
18:45 Marsupilami - El guardià dels marsupilamis
tancar

El guardià dels marsupilamis

En Puntdemira ha descobert una pedra molt estranya, un meteorit, que anul·la els poders extraordinaris dels marsupilamis. Ara ja té l'arma perfecta per debilitar-los i poder-los caçar. Per sort, els nostres amics tenen uns quants aliats: el bruixot Yamatunga, en Theo i tots els altres animals de la selva, que també els faran costat.

19:07 Marsupilami - La senyoreta Tret Segur
tancar

La senyoreta Tret Segur

En Jean-Pierre i l'Amanda, que no s'atrapen la feina i no poden estar gaire per en Zoe, han decidit contractar una cangur. Després d'entrevistar unes quantes candidates, s'han decidit per una velleta una mica estranya, però adorable. Massa estranya i massa adorable, segons en Theo. I té tota la raó! És ni més ni menys que en Puntdemira disfressat!

19:30 Info k
19:44 Què hi ha, Scooby-Doo? - L'oncle Scooby i l'Antàrtida
tancar

L'oncle Scooby i l'Antàrtida

En Shaggy s'ha estat fent càrrec d'un pingüí al zoo i ara té la gran missió d'acompanyar-lo a l'Antàrtida, perquè pugui continuar fent vida en el seu hàbitat natural. Hi anirà amb tota la colla, a l'estació antàrtica de Cap Dart. I sort en tindrà! Perquè aviat descobriran que un monstre mig humà mig peix s'ha endut el doctor Zola, un científic molt important!

20:09 Els pingüins de Madagascar - La truita cap de serp / Amor de falcons
tancar

La truita cap de serp / Amor de falcons

Un peix monstruós té aterrits tots els habitants de l'estany. El comando dels pingüins aviat s'adonaran que no es tracta d'un peix qualsevol. És, ni més ni menys, que la truita cap de serp! Més tard, el capità se'ns enamorarà d'un falcó femella que ha hagut de fer un aterratge d'emergència al zoo. El problema és que més d'un pot acabar convertint-se en el seu sopar!

20:35 Tom i Jerry - Final de fotografia
20:41 Tom i Jerry - L'any del ratolí
20:47 Tom i Jerry - El cangur
20:53 Tom i Jerry - Touche petit gat
21:00 Tom i Jerry - Te per dos
21:06 El xou de Tom i Jerry - Pobrisson polissons / La gateta esquiadora / Prohibit dormir
06:01 mic 3
06:01 La ciutat dels poppets - El dia dels oposats
06:13 Megaminimals - Avions de paper
06:19 Tork - Juguem tots plegats
06:26 Tork - La marxa de l'Iris
06:34 La legió de superherois
Progrmació BD ....
21:30 One piece - L'amagatall del tresor. El pirata Zeny a l'atac!
tancar

L'amagatall del tresor. El pirata Zeny a l'atac!

L'ambició del vell Zeny sempre ha estat ser pirata i, animat per en Luffy compleix el seu somni baixant el vaixell de la muntanya amb el seu exèrcit de cabres per salvar la banda del "Barret de palla", que està lluitant contra els marines.

21:56 Els informàtics - Des de l'infern
22:24 Waterloo Road - Cap. 38
23:24 Porca misèria - Adéu a l'esperança
tancar

Adéu a l'esperança

La Laia vol convèncer el Pere perquè vagi a viure a Utah, però el Pere no les té totes. La Maria està molt irascible. La Natàlia intenta que la Cristina declari a favor seu en el judici. L'Àlex descobreix el negoci del segle, i munta la seva oficina a casa de la Natàlia, cosa que al Jordi no li fa cap gràcia.

00:29 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El programa d'humor "APM?" mostrarà l'Homo APM? celebrant la lliga a la rua del Barça i al Camp Nou i com els jugadors blaugranes el van deixar ben moll de cervesa. L'actor català David Janer, d'"Águila Roja", explicarà com veu la tele a la "Televisió és Cultura". Hi haurà un homenatge a Tomás Roncero amb el tràiler de "Thorcero", una segona edició de "Big Bang Theory", el repàs de l'actualitat en el "Deformatiu" i un ball amb la "Tothomfonia".

01:03 One piece - L'amagatall del tresor. El pirata Zeny a l'atac!
tancar

L'amagatall del tresor. El pirata Zeny a l'atac!

L'ambició del vell Zeny sempre ha estat ser pirata i, animat per en Luffy compleix el seu somni baixant el vaixell de la muntanya amb el seu exèrcit de cabres per salvar la banda del "Barret de palla", que està lluitant contra els marines.

01:28 Waterloo Road - Cap. 38
02:25 Porca misèria - Adéu a l'esperança
tancar

Adéu a l'esperança

La Laia vol convèncer el Pere perquè vagi a viure a Utah, però el Pere no les té totes. La Maria està molt irascible. La Natàlia intenta que la Cristina declari a favor seu en el judici. L'Àlex descobreix el negoci del segle, i munta la seva oficina a casa de la Natàlia, cosa que al Jordi no li fa cap gràcia.

03:34 Eureka seven (v.o.s.)
03:58 Eureka seven (v.o.s.)
04:24 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El programa d'humor "APM?" mostrarà l'Homo APM? celebrant la lliga a la rua del Barça i al Camp Nou i com els jugadors blaugranes el van deixar ben moll de cervesa. L'actor català David Janer, d'"Águila Roja", explicarà com veu la tele a la "Televisió és Cultura". Hi haurà un homenatge a Tomás Roncero amb el tràiler de "Thorcero", una segona edició de "Big Bang Theory", el repàs de l'actualitat en el "Deformatiu" i un ball amb la "Tothomfonia".

04:56 Blog Europa - + info
tancar

+ info

- Cracòvia - El Macià Florit i la gent gran. Habitualment parlem de la jubilació a través de números, estadístiques i percentatges i ens oblidem que estem tractant amb persones. A Polònia, la situació dels jubilats és insostenible: reben ajudes ridícules mentre els preus pugen amb rapidesa com a resultat de la consolidació del capitalisme. Hem pogut parlar amb Zofia, una jubilada que ens explica la seva experiència: escolteu-la. - Roma - El Marc Farràs i la gent gran. "Un home que no passa temps amb la seva família no pot considerar-se un home" (Vito Corleone) Per més que la cita vingui d'un gàngster d'antologia, les paraules de Don Corleone mantenen tota la seva vigència. Itàlia és un país estructurat al voltant de les famílies. La gent gran, els avis i àvies, vetllen per la felicitat i el benestar de fills i néts... però qui es preocupa per ells? Qui en té cura? Al Trastevere romà, un grup d'irreductibles que resisteixen ara i sempre l'invasor (en forma de turista, de retallades de pensions o de pèrdua de valors) representen la cara més autèntica d'una Itàlia que semblava perduda en el temps. - Roskilde - El Dídac Pérez i la gent gran. A simple vista, el sistema de benestar de què gaudeixen els danesos hauria de permetre una jubilació perfecta, tranquil·la i alegre. El conte de fades s'acaba ràpidament quan veiem que no tots els problemes es poden resoldre amb diners o temps: fa falta un component més humà. Veieu com ho solucionen a Dinamarca. - Praga- La Montserrat Martínez i la gent gran. Els avis de Praga van viure la foscor del seu passat històric, que va marcar no només la trajectòria d'una llarga vida, sinó també la del seu país. La senyora Confortiová, professora de la FAMU, ens contraposa la vellesa actual amb la de l'era comunista, i recorda un moment clau: la Revolució de Vellut del 1989, que va suposar un gran impuls per a la millora de la situació de la gent gran.

05:13 Els informàtics - Des de l'infern
05:38 One piece - L'amagatall del tresor. El pirata Zeny a l'atac!
tancar

L'amagatall del tresor. El pirata Zeny a l'atac!

L'ambició del vell Zeny sempre ha estat ser pirata i, animat per en Luffy compleix el seu somni baixant el vaixell de la muntanya amb el seu exèrcit de cabres per salvar la banda del "Barret de palla", que està lluitant contra els marines.