Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Higini CLOTAS, pres. comissió investigació incendi Horta de Sant Joan TERTÚLIA Antonio FRANCO LLuís FOIX Gemma CALVET Joan B. CULLA Eduard PUNSET, escriptor Lead: "El viaje al poder de la mente", nou llibre d'Eduard Punset CONNEXIÓ L'AMETLLA DE MAR/ Marta CASAGOLDA Lead: Limitacions a la pesca de la tonyina vermella RAMON FOLCH Lead: Com es genera l'electricitat CONNEXIÓ BARCELONA/ Pol MARSÀ Lead: Sorteig de les 11.000 places per les colònies d'estiu ESPAI TDT Ramon SANGRÀ, cap tècnic Producció de Programes de TVC Lead: Resolem dubtes sobre la TDT DENÚNCIA / MAGDALENA OLIVER Josep Maria GORRIZ, malalt pulmonar Lead: No va poder pujar a casa seva perquè l¿ascensor estava espatllat CONNEXIÓ PARLAMENT CATALUNYA/ Anna FIGUERA Lead: Avui, les resolucions del cas Horta de Sant Joan SÍNDIC DE GREUGES Rafael RIBÓ, Síndic de Greuges Lead: Queixes per les nevades Lead: En època de crisi, augmenten les queixes per ajudes que no arriben CLUB DELS POETES DESCONEGUTS Núria FELIU Josepa RIBERA, poeta aficionada ACTUACIÓ + ENTREVISTA REFUGI Lead: "Refugi", la Nova Cançó pel sedàs de Joan Reig Interpreten: "Jo vinc d'un silenci"

13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Endolls per als cotxes
tancar

Endolls per als cotxes

Tots els fabricants saben que el bum dels vehicles elèctrics depèn de les prestacions, però també de l'èxit d'una xarxa de subministrament d'energia. Les companyies elèctriques també ho saben i alguns ajuntaments han començat a col·laborar-hi.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Cèrvol amb salsifins, cafè i carbassa
15:50 La Riera - Cap. 50
tancar

Cap. 50

L'Ernest està disposat a afluixar, però en Jordi sap com burxar-lo perquè cometi un error darrere l'altre. Els Flaquer volen que en Joan torni a casa. Però la Núria té uns motius i l'Albert, uns altres. Competició per un caneló: Mauri i Maribel contra Sergi i Valeria. En Mauri fa trampa. Mossèn Esteve explica els seu estrany comportament d'aquests dies a la Mercè.

16:35 Divendres - + info
tancar

+ info

Com cada dijous, analitzarem algunes de les diferències entre d'homes i dones amb Tatiana Sisquella, i una convidada de luxe: l'escriptora Isabel-Clara Simó, que aborda aquest tema en l'últim llibre: "Homes". Analitzarem el que hagi donat de si el Barça-Stuttgart i marxarem fins a Lloret per parlar del començament del cinema del destape amb Isidoro Llorca.

18:30 Les germanes McLeod - Cap. 160 Si grates la superfície
tancar

Cap. 160 Si grates la superfície

Stevie perd el control quan Leo torna al districte just quan mira de demostrar que ell va matar Harry Ryan. Mentrestant, Alex sent una conversa entre Fiona i Sandra i descobreix que Fiona el va enganyar sobre el seu embaràs. Més endavant en parlen i Fiona li confessa tota la veritat amb la intenció de convèncer-lo perquè faci fora Sandra de Killarney pel bé de tothom.

19:20 Rex - Cap. 107 Assassinat a la presó
20:15 Esport Club
20:35 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Aquest dijous, ens traslladarem als segles XVI i XVII, un període fosc en què, a Catalunya, s'atribuïa qualsevol desgràcia als poders malèfics de les bruixes. Cori Calero ens portarà als escenaris del Montseny on es van perseguir i torturar aquestes dones. Llocs que, paradoxalment, tenen molta màgia.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Disculpin les molèsties - La justícia a través de la tele. De "Colombo" a "CSI"
tancar

La justícia a través de la tele. De "Colombo" a "CSI"

La televisió ens ha explicat històries de lladres i policies, de bons i de dolents. Sèries policials com 'Los intocables', 'Los Vengadores' o 'Los hombres de Harrelson', troballes com 'Plinio' de TVE, o 'Colombo', 'Corrupción en Miami', 'Magnum', 'Hill street blues' que amb el temps es va convertir en una sèrie de culte, o 'Twin Peaks' que va suposar una revolució formal...I les actuals 'CSI' o 'Sin rastro'. També parlarem dels policies espanyols amb 'El comisario', 'Policías' o 'Los hombres de Paco'.

22:25 Polònia - + info
tancar

+ info

TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, el programa visitarà la seu d'Endesa, acompanyats dels alcaldes gironins. Mentrestant, José Montilla (Sergi Mas) i el seus companys de govern assajaran un nou pla d'emergències... per si les mosques. I amb ànims de recuperar el seu tarannà conciliador, José Luis Rodríguez Zapatero (Queco Novell) pactarà amb tothom, literalment. D'altra banda, Artur Mas (Bruno Oro) s'engrescarà amb els últims sondejos electorals. A més, us explicarem un conte tradicional protagonitzat per la ministra Carme Chacón (Mireia Portas), de visita a Catalunya. I assistirem a les falles valencianes de la mà de Rita Barberà (Cesc Casanovas). I encara més: Ferran Monegal (Jordi Rios), sempre al dia, ens parlarà de la TDT, mentre la monja Forcades (Mireia Portas) seguirà amb les seves diatribes contra les farmacèutiques. Ah! I Carla Bruni (Agnès Busquets) visitarà el plató de "Polònia"... per motius secrets.

23:00 Danys i perjudicis - Cap. 12 Ja no hi ha un "nosaltres"
tancar

Cap. 12 Ja no hi ha un "nosaltres"

El suïcidi de Ray Fiske obliga Frobisher a deixar tot el que té per recuperar el control de proves que el podrien perjudicar durant el judici.

23:55 Sense ficció - Els horts
01:25 Pel·lícula - Els nous centurions
tancar

Els nous centurions

El policia Roy Fehler i els seus tres companys, Gus Plebesly, un ex-marine, Sergie Duran, d'origen mexicà, i Gladstone, un jove negre, treballen en una gran ciutat. El perill és part de la rutina de cada dia. Amb Kilvinsky, un policia veterà, surten a patrullar, se les tenen amb atracadors de bancs, fan la llesca a les prostitutes, miren de frenar les baralles entre colles i els disturbis racials, fan batudes contra la droga, persegueixen cotxes... Són els gossos guardians de la propietat privada i la moral.

03:05 Divendres - + info
tancar

+ info

Com cada dijous, analitzarem algunes de les diferències entre d'homes i dones amb Tatiana Sisquella, i una convidada de luxe: l'escriptora Isabel-Clara Simó, que aborda aquest tema en l'últim llibre: "Homes". Analitzarem el que hagi donat de si el Barça-Stuttgart i marxarem fins a Lloret per parlar del començament del cinema del destape amb Isidoro Llorca.

04:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Identitats - Josep M. Balllarin
07:55 Tot un món
08:00 Planeta Terra
08:00 La natura des de dins - La supervivència dels ungulats
08:40 Secrets de la natura - El manjuarí: el supervivent dels aiguamolls
09:05 Viure Catalunya - Riudecanyes
09:14 Viure Catalunya - Pinell de brai
09:30 Horitzons
09:30 Trekking pel món - El Camerun
10:25 Pedres vives - Mari, el naixement d'una ciutat vora l'Eufrates
10:50 Descobrint la remota Alaska amb avioneta - Descobrint la remota Alaska amb avioneta
tancar

Descobrint la remota Alaska amb avioneta

A Alaska tot és immens. Glaceres i fiords gegants, boscos que no s'acaben mai, moltíssims rius i llacs i una pila de muntanyes de quatre mil i cinc mil metres d'altitud. De tota aquesta immensitat, només una petita part està unida per carreteres. I a causa de les grans distàncies, els avions cada cop són més important, sobretot les avionetes petites. A Alaska hi ha deu mil avions registrats, per tan sols 60.000 habitants.

11:35 L'Ànima del 33
11:40 Horitzons
11:40 Cuidem el planeta - + info
tancar

+ info

Fundada al segle XI, la universitat d'Oxford és la més antiga del món anglòfon. A la cuina del complex universitari, construïda el 1427, s'està experimentant amb noves maneres de protegir el medi ambient. Un dels projectes consisteix a recollir l'oli de cuina per convertir-lo en biocombustible i provar-lo amb els vehicles de la universitat.

12:10 RITMES
12:10 Ritmes arrels
12:45 Singulars - Marcel Coderch
tancar

Marcel Coderch

El nostre convidat és enginyer de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Barcelona, on va ser el primer de la seva promoció, i és també màster i doctor en enginyeria elèctrica i en ciències informàtiques per l'Institut de Tecnologia de Massachussets, el prestigiós M.I.T.

13:25 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" s'endinsa en les Terres de l'Ebre. El programa que dirigeix i presenta Albert Closas explicarà en un reportatge quins sectors poden agafar el relleu de les empreses que ara estan tancant les portes i fins a quin punt és real la sensació d'estancament econòmic que s'arrossega des de fa dècades.

13:55 quèquicom - Gossos: ensinistrar sense castigar
tancar

Gossos: ensinistrar sense castigar

Experts en comportament animal han aconseguit ensinistrar gallines perquè reconeguin colors i superin circuits d'obstacles utilitzant tècniques que s'apliquen als gossos. Es tracta de reforçar el comportament de l'animal sense castigar-lo ni renyar-lo mai. Aconseguir que un gos obri calaixos o porti el mòbil a un discapacitat no és molt més difícil que aconseguir que un gos no estiri la corretja o faci pipí on toca.

14:30 Planeta Terra
14:30 Rutes per Euskal Herria - El camí del Lea
14:55 Els 60 animals més perillosos del món
15:24 Els 60 animals més perillosos del món
15:55 Quaderns d'expedició - Àfrica. L'or blau sota la sorra
16:45 Secrets de la natura - Els regals de l'illa Christmas
17:15 El documental - L'últim rodeo
tancar

L'últim rodeo

"L'últim rodeo" és una producció francesa dirigida per Andrès Jarach que segueix un pare i un fill a través de la Patagònia argentina per a mostrar-nos l'art de la doma tradicional de cavalls salvatges. A la Patagònia, l'Andrés Retamal, domador de cavalls i campió de rodeos, és tan famós i conegut que fins i tot les milongues en canten els èxits. Però havent passat ja dels quaranta anys, aquest home no té res d'una estrella.

18:05 Horitzons
18:05 Itineraris - Libia. Viatjant pel jardí d'Al.là
18:50 Plaers - Cuir
19:05 Cànon
19:05 Cànon Art - Caravaggio
tancar

Caravaggio

David i Goliat

19:55 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - El fort d'Al-Bahrayn. La perla del golf Pèrsic
20:10 L'Ànima del 33
20:15 Territori Dansa - Burts
20:22 Territori Dansa - L'Etreinte
20:35 NBA.CAT
21:00 La Riera - Cap. 50
tancar

Cap. 50

L'Ernest està disposat a afluixar, però en Jordi sap com burxar-lo perquè cometi un error darrere l'altre. Els Flaquer volen que en Joan torni a casa. Però la Núria té uns motius i l'Albert, uns altres. Competició per un caneló: Mauri i Maribel contra Sergi i Valeria. En Mauri fa trampa. Mossèn Esteve explica els seu estrany comportament d'aquests dies a la Mercè.

21:30 Temps de neu
22:00 Pel·lícula - Gràcies per fumar
tancar

Gràcies per fumar

Nick Naylor s'encarrega de les relacions públiques d'una empresa tabaquera i defensa els drets dels fumadors enfrontant-se amb els "fanàtics de la salut". Nick va a programes de televisió per convèncer l'audiència que el tabac no és perjudicial i contracta un agent de Hollywood perquè fomenti les escenes de fumadors a les pel·lícules.

23:35 Millennium - Bergman : humanitat, complexitat i màgia
tancar

Bergman : humanitat, complexitat i màgia

Recuperarem un dels cineastes que ha reflexionat més profundament sobre les relacions de parella: Ingmar Bergman. Seguint el fil d'algunes de les seves pel·lícules, Ramon Colom entrevistarà l'escriptora Isabel-Clara Simó i també el filòsof Jordi Puigdomènech, bon coneixedor de l'obra del cineasta suec.

01:10 Territori Dansa - Burts
01:17 Territori Dansa - L'Etreinte
01:25 Cànon
01:25 Cànon Art - Caravaggio
tancar

Caravaggio

David i Goliat

02:15 Temps de neu
02:45 Millennium - Bergman : humanitat, complexitat i màgia
tancar

Bergman : humanitat, complexitat i màgia

Recuperarem un dels cineastes que ha reflexionat més profundament sobre les relacions de parella: Ingmar Bergman. Seguint el fil d'algunes de les seves pel·lícules, Ramon Colom entrevistarà l'escriptora Isabel-Clara Simó i també el filòsof Jordi Puigdomènech, bon coneixedor de l'obra del cineasta suec.

04:20 Pel·lícula - La dona de gel
tancar

La dona de gel

En Miquel, un metge separat, atèn a urgències una noia ucraïnesa, la Tània, que presenta contusions greus. La Tània és víctima d¿una xarxa de l'Est que l¿extorsiona i l'obliga a prostituir-se. Decidit a ajudar-la, Miquel topa amb els mètodes criminals dels proxenetes i la por de la noia.

05:50 RITMES
05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 L'Ànima del 33
06:11 L'Ànima del 33
06:15 Travelogue of masterpieces
06:25 RITMES
06:25 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: Cris Juanico, Whyskin's, Gerard Quintana, Òscar Briz, D'estranquis, Angelina i els moderns, La increïble història de Carles Carolina, Delên, Mazoni i Senior.

Progrmació BD ....
07:00 Els desastres del Rei Artús - La corda i el que no se'n recorda
tancar

La corda i el que no se'n recorda

Per fi la princesa Ginebra ha acceptat casar-se amb el rei Artús! Això sí, abans se li haurà de declarar de genolls al balcó de la seva torre. Després de molts intents, en Merlí li suggereix el truc de la corda màgica, que només el coneix un misteriós ermità de les terres Mitjanes. El rei Artús està disposat a qualsevol cosa per arribar al balcó de les seva estimada! Qualsevol cosa!

07:25 LMN'S
07:40 El xai Shaun - Gos de reforç
tancar

Gos de reforç

En Bitzer no té prou temps per fer totes les feines de la granja, i a més de cuidar-se del ramat. Per això el granger ha decidit comprar un gos robot. D'entrada, sembla divertit, pensen les ovelles, però aviat s'adonaran que hi han sortit perdent. Fins i tot és més estricte que en Bitzer! En Shaun té clar que l'han de fer fora. Però, com s'ho faran?

07:50 En Leon - Cap. 20 Salt d'alçada
tancar

Cap. 20 Salt d'alçada

Els springboks són uns animals que salten molt. Però és que avui en Leon s'ha posat entre cella i cella de caçar-ne un que és el campió dels salts d'alçada! Com s'ho pot fer per atrapar-lo? Ell també ha de buscar la manera de saltar ben amunt!

08:00 Doraemon - Volem saber-ho tot de tu / La ronyonera de la Quarta Dimensió
08:22 Doraemon - Lupa per fer deduccions / Els peus informatius
08:50 Mila - En Gustau, el rei massa consentit
tancar

En Gustau, el rei massa consentit

La Mila avui t'explicarà la historia d'en Gustau, un rei que de petit l'havien consentit molt i que tenia tot el poble passant gana, fred i tota mena de misèries. Ell només pensava a divertir-se, fins que un dia la superfada Miopeta va decidir que ja n'hi havia prou d'aquell color. Vols saber què li fa ver per donar-li una bona lliçó? No t'ho perdis!

09:00 mic 3
09:00 Carrer del zoo 64 - Cap. 70 La història de la balena Thelma
09:10 Megaminimals - La porta dels secrets
tancar

La porta dels secrets

La Bonnie proposa als Megaminimals anar a buscar la porta dels secrets, una porta que està enmig de la jungla i que guarda un secret molt important. Els Megaminimals es preparen per viure una aventura com autèntics aventurers.

09:15 Bumba
09:30 L'aneguet lleig i jo - Cap. 19 L'ou desaparegut
tancar

Cap. 19 L'ou desaparegut

Algú ha robat un ou fossilitzat molt valuós de casa de l'alcaldessa i en Ratso n'és el principal sospitós. Si no el troba ben aviat, el faran fora del corral. A més, cada vegada ho té més pelut. Ara resulta que l'ou ha aparegut a la seva caixa d'eines! En Lletget està decidit a demostrar els seus dots de detectiu per deixar clar que tot plegat és un complot. Però, qui hi ha al darrere?!

10:05 Info k
10:20 Explica'm un conte - El petit pirata molt, molt i molt modern
10:25 Espies de veritat - Espies no tan de veritat (2a part)
10:46 Espies de veritat - Espies al camp
11:05 Inuyasha - El gamberro cagadubtes que porta la felicitat!
11:28 Inuyasha - L'error del passat d'en Miroku
11:55 El xou de la granota - Cap. 39 Una granota lletjota
tancar

Cap. 39 Una granota lletjota

Avui la bruixa s'ha mirat al mirall màgic per comprovar que continua sent la criatura més lletja del regne. I ha passat una cosa terrible! El mirall màgic li ha contestat que no! Ara resulta que la més lletja és la granota! Com s'ho pot fer per desfer-se'n? I si la converteix en una princesa preciosa? L'únic que està clar és que ho acabarà pagant és la fura...

12:10 L'hotel zombi - El millor amic del zombi
tancar

El millor amic del zombi

La Maggot i en Fungus estan amb l'ai al cor, perquè els seus pares han decidit anar a veure l'obra de teatre que fan a l'escola. En Rictus i la Funerella es faran amics dels Mortimer, els pares d'en Basil, i fins i tot els convidaran a passar uns quants dies a l'hotel, perquè la canalla es puguin conèixer més bé. La Maggot i en Fungus estan ben decidits a fer-los fora!

12:40 Els pingüins de Madagascar - El regne dividit / L'intocable
tancar

El regne dividit / L'intocable

Arran d'una discussió, en Julien ha decidit que a partir d'ara dividiran el regne. Ell es quedarà sol en una meitat i en Maurice i en Mort viuran a l'altra. La pega és que, com que se sent sol, ha començat a fer la punyeta als pingüins, que ara faran el que calgui perquè els lèmurs facin les paus! Per cert, al zoo ha arribat una granota que li diuen l'Intocable. Vols saber per què?

13:05 Espies de veritat - Espies no tan de veritat (2a part)
13:26 Espies de veritat - Espies al camp
13:50 Tags
14:10 Inuyasha - El gamberro cagadubtes que porta la felicitat!
14:33 Inuyasha - L'error del passat d'en Miroku
14:55 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Després d'haver analitzat el malson que ha tingut la Vaca, la senyora Mandarina ha arribat a la conclusió que els seus cosins prehistòrics estan a punt d'entrar en la pitjor era glacial de tots els temps. Més que un somni és un crit de socors! Dit i fet! Avui aniran tota la família a l'any -250.000 a donar-los un cop de mà! Els hi acompanyes?!

15:00 Doraemon - Volem saber-ho tot de tu / La ronyonera de la Quarta Dimensió
15:22 Doraemon - Lupa per fer deduccions / Els peus informatius
15:50 Espies de veritat - Les metamorfosis
tancar

Les metamorfosis

En Tim Scam té la venjança molt ben planificada. Encara no ha paït que les espies el tanquessin a la presó, per això ha construït un robot capaç d'adoptar la forma humana que desitja. Què passa quan els teus millors amics es converteixen en els teus pitjors enemics?

16:15 Espies de veritat - El cafè hipnotitzador
tancar

El cafè hipnotitzador

Das Coffeehaus, una nova cadena de cafeteries, acaba d'obrir portes i, d'un dia per l'altre, s'ha convertit en el local de moda. El secret és la Cafetera Elèctrica Nou Mil, una màquina que submergeix els clients en un bany de cafè i els deixa literalment "enganxats". Ni la Sam, no se n'escaparà!

16:40 Keroro - Un intent d'assassinat al balneari Nishizawa. A formar! / Kururu, un mala bèstia
tancar

Un intent d'assassinat al balneari Nishizawa. A formar! / Kururu, un mala bèstia

Poc es pensaven en Keroro i companyia, quan van decidir d'anar a un balneari del grup Nishizawa, que passaria el que ha passat! En Kogoro ha aparegut desmaiat en unes circumstàncies ben estranyes. Si aconsegueixen treure'n l'entrellat, encara hauran de resoldre un altre misteri. I és que en Kururu s'ha convertit en un bebè que no para de plorar!

17:05 Pau, la petita guineu roja - En Pau va a pescar
tancar

En Pau va a pescar

En Pau no ha pogut resistir la temptació i, d'amagatotis, ha seguit el pare, que avui se n'anava a pescar. I és que ha de ser tan divertit, això de pescar amb el pare! La canya, el fil, l'ham, el cuc... Quantes coses! A més, a en Pau li agrada molt aprendre coses noves. I si el que les hi ensenya és el pare, encara millor! Ep, que de vegades l'alumne supera el mestre!

17:10 Pau, la petita guineu roja - El partit de futbol
tancar

El partit de futbol

A en Baxter li encanta el futbol, però es troba que l'única que hi vol jugar és l'Helena, l'eriçó. Però, què li pot passar a la pilota si va a parar a l'esquena de l'Helena? És clar que sí! Que es pot rebentar! Doncs precisament això és el que ha passat avui! Com s'ho farà en Pau per animar en Baxter? Potser si li trobés una altra pilota es posaria content!

17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - La visita de l'inspector
tancar

La visita de l'inspector

El senyor Filiprim, cap d'inspectors d'Urbanisme, ha vingut a veure com van les obres de la Vall dels Gira-sols. El senyor Bonvent ha deixat clar a en Bob i a la Wendy que li han de causar molt bona impressió. Però sembla que el senyor Filiprim només es fixa en les coses que han fet malament... Hi poden fer alguna cosa les màquines?! No t'ho perdis!

17:25 El carrer dels ocells - El ball del Samuel
tancar

El ball del Samuel

Tothom està assajant el seu ball per a la festa que faran aquesta nit. Hi haurà música i llums, i tots els ocells de la ciutat hi presentaran el seu ball especial. En Samuel ja ha provat el twist del tucà, però no acaba d'estar fet per a ell. Ara se'n va al Carrer dels Ocells, a veure si troba algú que el pugui ajudar, però poc s'imagina que acabarà sent el rei de la festa!

17:35 Les endevinalles de la Rac-Rac - La tortuga
17:50 Una mà de contes - La filla del sol i la lluna
18:00 El xai Shaun - Gos de reforç
tancar

Gos de reforç

En Bitzer no té prou temps per fer totes les feines de la granja, i a més de cuidar-se del ramat. Per això el granger ha decidit comprar un gos robot. D'entrada, sembla divertit, pensen les ovelles, però aviat s'adonaran que hi han sortit perdent. Fins i tot és més estricte que en Bitzer! En Shaun té clar que l'han de fer fora. Però, com s'ho faran?

18:10 L'aneguet lleig i jo - Cap. 19 L'ou desaparegut
tancar

Cap. 19 L'ou desaparegut

Algú ha robat un ou fossilitzat molt valuós de casa de l'alcaldessa i en Ratso n'és el principal sospitós. Si no el troba ben aviat, el faran fora del corral. A més, cada vegada ho té més pelut. Ara resulta que l'ou ha aparegut a la seva caixa d'eines! En Lletget està decidit a demostrar els seus dots de detectiu per deixar clar que tot plegat és un complot. Però, qui hi ha al darrere?!

18:35 En Leon - Cap. 20 Salt d'alçada
tancar

Cap. 20 Salt d'alçada

Els springboks són uns animals que salten molt. Però és que avui en Leon s'ha posat entre cella i cella de caçar-ne un que és el campió dels salts d'alçada! Com s'ho pot fer per atrapar-lo? Ell també ha de buscar la manera de saltar ben amunt!

18:40 El meu amic gegant - Cap. 27 La meva mare és una alienígena!
tancar

Cap. 27 La meva mare és una alienígena!

Per evitar que el castiguin per haver faltat a l'escola, en Linus ha convençut un alienígena que acaba de salvar perquè es faci passar per la seva mare i vagi a parlar amb el director. Després de descobrir-los, salta l'alarma i arriben la mare d'en Linus i els agents de l'SDC, que la confonen amb l'alienígena i la capturen. Avui toca salvar la mare!

19:00 Gat i gos - Gatigos especialistes / Greixosos en...
19:30 Info k
19:40 Espies de veritat - Les metamorfosis
tancar

Les metamorfosis

En Tim Scam té la venjança molt ben planificada. Encara no ha paït que les espies el tanquessin a la presó, per això ha construït un robot capaç d'adoptar la forma humana que desitja. Què passa quan els teus millors amics es converteixen en els teus pitjors enemics?

20:05 Espies de veritat - El cafè hipnotitzador
tancar

El cafè hipnotitzador

Das Coffeehaus, una nova cadena de cafeteries, acaba d'obrir portes i, d'un dia per l'altre, s'ha convertit en el local de moda. El secret és la Cafetera Elèctrica Nou Mil, una màquina que submergeix els clients en un bany de cafè i els deixa literalment "enganxats". Ni la Sam, no se n'escaparà!

20:30 Els Podcats - Cap. 49 Solo
tancar

Cap. 49 Solo

En Mimo, sense voler, s'ha carregat una corda de la guitarra d'en Senzo, la Red Fire. Està disposat a arreglar-l'hi, però les cordes de la Red Fire estan fetes de bigoti de Gromor, el terrible drac de les Planures Negres de l'Est, l'enemic final del nivell 20 del Dark Dragons 2! Què passarà quan ho sàpiga en Senzo?! Avui hi ha concert!

20:45 Tom i Jerry - El gatet enginyós
21:04 Tom i Jerry - Guerra ultramoderna
21:14 Tom i Jerry - El ratolí invisible
21:15 Tags
21:24 Tom i Jerry - El vell ballarí d'en tom
06:00 mic 3
06:00 Bumba
06:05 Tork - En Batt perd les piles
tancar

En Batt perd les piles

En Batt perd una pila jugant i se li acaben totes les forces, ni ell ni els seus companys no ho entenen fins que troben la pila que li falta.

06:10 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Ja saps que de vegades la Laia es creu absolutament tot el que li diuen. Avui, a més, li ha agafat la dèria de les supersticions. En Carles, d'entrada, li segueix la veta. Fins i tot li ha explicat que si trepitja les ratlles entre les rajoles vindran els óssos que viuen sota terra i l'agafaran. O són els cocodrils? També n'hi ha que diuen que són lleons... Ai, pobra Laia...!

06:25 Pau, la petita guineu roja - Al vol
tancar

Al vol

Que divertit que és jugar amb la roba que voleia al penjador! En Pau, la Poppy i en Carbasseta s'han llevat molt d'hora i s'ho estan passant molt bé. A més, amb el vent que fa, encara és més entretingut! Compte, però, que la roba se'n pot anar volant amb la brisa que fa! I si no la recullen abans que es llevin les persones, encara rebran!

06:30 Explica'm un conte - Frederic, l'escarabat piloter enamorat
06:35 L'hotel zombi - El millor amic del zombi
tancar

El millor amic del zombi

La Maggot i en Fungus estan amb l'ai al cor, perquè els seus pares han decidit anar a veure l'obra de teatre que fan a l'escola. En Rictus i la Funerella es faran amics dels Mortimer, els pares d'en Basil, i fins i tot els convidaran a passar uns quants dies a l'hotel, perquè la canalla es puguin conèixer més bé. La Maggot i en Fungus estan ben decidits a fer-los fora!

Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - Consignes de seguretat
21:37 Samantha ups! - A Correus fan vaga
21:40 Freqüència 04
22:05 Extres Coproduccions - Febrer
22:10 Pel·lícula catalana - Entre viure i somiar
tancar

Entre viure i somiar

Ana recorda el seu primer amor, un jove francès que va conèixer l'estiu del 68 i quese semblava a l'Alain Delon. Amb ell va aprendre tres sabors: el sabor dolç dels petons, el sabor fresc de la vichyssoisse i el sabor amarg del comiat. No el va tornar a veure mai més, però ara se li presenta l'oportunitat d'anar a Paris a buscar-lo. Aquest és el seu somni però els somnis mai no són com un se'ls imagina. Entre viure i somiar, una pel·lícula dolça com el primer amor, amarga com la vida i saborosa com la bona cuina.

23:55 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

L'Aurora i el Quim són plenament conscients del que els està passant. La Mercè i l'Esteve rumien noms per a la criatura. I padrins... El Tomàs visita la Carla i la deixa intranquil·la. La setmana que ve, l'Aurora i el David han de marxar a Califòrnia amb la Fàtima.

00:27 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Entre desconfiances amb la Carla, el Salvador s'assabenta de l'accident de l'Abel. El Tomàs i la Mati comencen a veure clar que alguna cosa no acaba de quadrar amb el Cesc. Els sentiments de la Marina... i els de la Bea. L'Iñaki regira els papers del Salvador.

00:50 Babylon 5 - Els arxius púrpura
01:32 Babylon 5 - Infecció
02:15 Extres Coproduccions
02:20 Pel·lícula catalana - Entre viure i somiar
tancar

Entre viure i somiar

Ana recorda el seu primer amor, un jove francès que va conèixer l'estiu del 68 i quese semblava a l'Alain Delon. Amb ell va aprendre tres sabors: el sabor dolç dels petons, el sabor fresc de la vichyssoisse i el sabor amarg del comiat. No el va tornar a veure mai més, però ara se li presenta l'oportunitat d'anar a Paris a buscar-lo. Aquest és el seu somni però els somnis mai no són com un se'ls imagina. Entre viure i somiar, una pel·lícula dolça com el primer amor, amarga com la vida i saborosa com la bona cuina.

04:05 Just for laughs
04:10 Cròniques de la veritat oculta
04:35 Babylon 5 - Els arxius púrpura
05:17 Babylon 5 - Infecció