Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:05 Club Super3
08:05 Els barrufets - El barrufet bruixot / Geni geniüt
tancar

El barrufet bruixot / Geni geniüt

En Gargamel ha creat la llegenda del Barrufet Bruixot per fer que els barrufets vagin a coneixe'l a la cova de la Muntanya de Glaç. Allà, els espera amb les dents ben esmolades! Els barrufets s'han trobat un geni que es nega a barrufar-los els tres desitjos si no diuen les paraules màgiques. Però si les descobreix abans en Gargamel, ja poden començar a córrer!

08:33 Els quatre fantàstics - Fora del temps
09:03 Hattori el ninja - En giximaro s'ha empass/podem vigilar la cas/cuit
09:32 Doraemon - El controlador de globus / El guant per canviar
tancar

El controlador de globus / El guant per canviar

El controlador de globus - El guant per canviar situacions

09:55 Doraemon - La cadira del director
tancar

La cadira del director

La cadira pel director de somnis - El formigor de la decisió

10:24 Codi: Lyoko - Mala sort
10:56 Codi 3xl
10:56 Turc per principiants - On m'atrapa el llop
tancar

On m'atrapa el llop

El pesadíssim pare de la Doris, en Hermi, apareix de sobte, i la terapeuta, tan segura normalment, s'atabala de mala manera. Com que no vol quedar com una fracassada a ulls del seu pare, li assegura que la seva relació amb el pare de la Lena encara continua. Però la mentida aviat sortirà a la llum de la manera més descarada possible. Mentrestant, la disputa entre l'Axel i en Cem va pujant de to. Per mirar d'arreglar el conflicte, l'Axel proposa a la Lena que aparellin en Cem amb la Ching. Entre els dos preparen una situació perfecta perquè en Cem i la Ching s'enamorin, però al final el tret els surt absolutament per la culata.

11:20 Turc per principiants - On n'haig de triar un
tancar

On n'haig de triar un

Mentre la Yagmur i en Nils intenten en va que la Doris i en Metin no vegin l'avi Hermi, la Lena es troba enmig d'unes autèntiques muntanyes russes emocionals. Tot i això, com que sap que de les emocions no se'n pot fugir, decideix que en farà cas. Mentrestant, però, en Cem no para de mirar-la amb aquells ullets, i l'Axel comença a estar-ne cada cop més gelós. La Lena sap que només és qüestió de temps que el castell de cartes s'enfonsi. Per això s'ha de decidir ben aviat: l'Axel, o en Cem?

11:54 Samantha ups! - Samantha al gimàs 3a part
12:07 L'aventura de Jeff Corwin - Brasil: salvant el tití
13:02 La tata - La tata (ii)
13:25 La tata - La tata (ii)
13:52 Salut ! - Prevenir els accidents
tancar

Prevenir els accidents

La prevenció dels accidents domèstics ocuparà el capítol setè de "Salut!". "Salut!" és una producció de l'Àrea de Documentals, Educatius i Nous Formats de Televisió de Catalunya, amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, que vol fomentar els hàbits de vida saludables i ajudar a prevenir les malalties més comunes. Els accidents domèstics són un dels problemes de salut més importants a tot el món. Segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS), igualen en nombre els accidents laborals i de trànsit. Per exemple, als països de la Unió Europea, cada minut n'hi ha més de cent. Els accidents domèstics més freqüents són les caigudes, les cremades i les intoxicacions. Els dos col·lectius que tenen més probabilitats de tenir-ne són la gent gran, a partir dels seixanta-cinc anys, i els més menuts de casa. En aquest capítol, entre d'altres, la doctora Montserrat Baré coneixerà la Viki i la seva filla Lola, de gairebé tres anys. Les acompanyarà a casa per repassar els punts de més risc a la llar. La infermera Magda Tarrés trobarà a Tona un grup d'àvies que assisteixen a classe de ioga. Aquesta és una bona manera de prevenir caigudes. I el doctor Jordi Schlaghecke anirà a visitar una obra del barri del Poblenou, a Barcelona, on els professionals prenen mesures per millorar la seguretat a la feina. Els professionals que participen a "Salut!" explicaran què es pot fer per reduir el risc de tenir accidents a la llar, a la feina i durant el temps de lleure.

14:19 Tot un món - Viure. Paloma, 9
tancar

Viure. Paloma, 9

Al número 9 del carrer Paloma del Barri de Sant Antoni de Barcelona hi viuen famílies de més de 10 nacionalitats diferents. L'Amjad Hussain, la Sheila Bisarra i la Gladys Riveros expliquen com és la convivència a l'escala i parlen dels principals conflictes. Trencant tòpics, els problemes més comuns són els de qualsevol altra escala: el soroll, la neteja o la conservació dels elements comuns.

14:30 Telenotícies migdia
15:34 Tarda de cine - Indoxina
tancar

Indoxina

Un dels principals propietaris de plantacions de cautxú a Indoxina els anys trenta és Eliane, una francesa orgullosa de mitjana edat. Eliane viu amb el seu pare i Camille, una adolescent indoxinesa, filla adoptiva seva. En una subhasta Eliane coneix Jean-Baptiste, un jove oficial a qui rebutja després de tenir-hi una breu relació. Camille s'enamora de Jean-Baptiste i aleshores Eliane utilitza la seva influència perquè traslladin l'oficial a una illa llunyana. Més tard la noia es casa però emprèn un viatge a la recerca de Jean-Baptiste. Quan el troba, han de fugir tots dos per haver matat un altre oficial francès.

18:14 Polònia - + info
tancar

+ info

TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, el rei Joan Carles (Toni Albà) i el president de Veneçuela (Carlos Latre) són els protagonistes més destacats del programa. Després de l'enfrontament a la cimera iberoamericana de Xile, el rei i Chávez es troben al plató sota la mirada de Toni Soler, el president Zapatero (Queco Novell) i el president de la Generalitat (Sergi Mas). Precisament Montilla també aporta uns moments històrics a Polònia quan apareix al balcó de la Generalitat per proclamar la independència de Catalunya, tot i que la rauxa inicial és desactivada ràpidament per ZP. D'altra banda, Artur Mas (Bruno Oro) és entrevistat per Mònica Terribas (Agnès Busquets) i demostra que ha adoptat amb molta fidelitat les formes de Sarkozy. En el programa també intervenen Federico Jiménez Losantos (Queco Novell) i José María Aznar (Bruno Oro), el general Franco (Manel Lucas), Berndt Schuster (Carlos Latre), Ángel Acebes (Bruno Oro), Joan Saura i Ferran Adrià (Cesc Casanovas), i Santi Santamaria (Carles Latre).

19:01 APM? Extra - APM? extra
tancar

APM? extra

L'"Alguna Pregunta Més?" extra es desplaça a Tàrrega per veure quins acudits expliquen els veïns. El programa també navegarà pel blog de la Mercedes Milà en "El blog de...", mostrarà més aventures del marit de la Maruja a "La parabòlica", parodiarà el programa casteller "Quarts de nou", estrenarà la secció "Així ens veuen", amb els "millors" comentaris sobre els catalans i Catalunya, i recuperarà la vella sèrie de dibuixos manga "El gran xuxi/sushi(?)". Tot això i molt més en un programa de 35 minuts de durada amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".

19:40 Just kidding
19:57 La Masia de 1907 - Cap. 11
tancar

Cap. 11

L'Àngel Camañes no està fi. Té la sensació que tot li surt malament. El pa se li crema, el sistema de reg no funciona, les maleïdes espardenyes li segueixen fent mal als peus¿ Són dies negres per a ell, que desembocaran en una situació límit provocada per una nova visita de l'amo de la masia. Per primer cop, tothom es posarà en contra de l'Àngel. I per afegir-hi més tensió, a la masia comença a planar l'ombra de l'adulteri. El Fèlix està enamorat, ha trobat una femella que li proporciona tot allò que la Carme no li pot donar i d'aquest flirteig se'n parlarà molt. I qui també està enamorat és el Pere, el venedor ambulant, que visitarà la masia per demanar la mà d'una donzella que ja té pretendent. I enmig de tot això, els masovers viuran la seva experiència més intensa fins ara: el part de la truja farà que les emocions s'intensifiquin com mai.

20:27 La Masia de 1907 - Cap. 12
21:00 Telenotícies vespre
21:48 30 minuts - La funa de Víctor Jara
tancar

La funa de Víctor Jara

"30 minuts", diumenge 18 de novembre del 2007 LA FUNA DE VÍCTOR JARA Fa pocs dies es presentava al festival de Viña del Mar a Xile aquest reportatge, que és una coproducció entre "30 minuts" i "Paral·lel 40". A Xile, centenars de persones van acabar aplaudint i emocionant-se després de veure aquest treball, "La funa de Víctor Jara". El reportatge és precisament la història de la preparació de la "funa" a Edwyn Dimter Bianchi, conegut com "El Príncep", inculpat per l'assassinat del cantautor xilè Víctor Jara. Víctor Jara va ser el cantautor de tot una generació i les seves cançons es van convertir en símbols contra el cop d'estat i la repressió militar en molts països de Llatinoamèrica. "Funar", a Xile, significa delatar o denunciar. A Santiago de Xile hi ha un grup de drets humans anomenat precisament Comissió Funa que s'encarrega de dir en veu alta, a través d'actes i manifestacions, qui van ser els assassins i torturadors de l'època de Pinochet. És una denúncia pública, sense passar pels tribunals, dels col·laboradors i assassins de l'època del cop d'estat i la repressió militar. El grup adverteix als veïns o companys de feina de qui és el personatge acusat d'haver comès assassinats, i això provoca de vegades un fort rebuig social cap al veí o el company de treball, que, de sobte, es descobreix que va ser un dels torturadors o assassins de la dictadura militar. El grup de Drets Humans s'avança així a l'acció de la justícia, massa lenta i molts cops subjecta a pressions polítiques i a les lleis de punt final. En el reportatge se segueix l'organització d'un d'aquests actes públics de denúncia i en aquest cas és "La funa de Víctor Jara". A través del procés anem descobrint en què consisteix exactament una "funa". Es convoca públicament tot aquell que els vulgui acompanyar a cridar davant de la casa o el lloc de treball de l'assassí i torturador per recordar el seu paper durant la dictadura. Es reparteixen fulls on s'informa exactament de què va fer i on surt la seva direcció personal i número de telèfon particular. Després de llegir conjuntament entre tots el seu currículum, es fa una volta pel barri ballant i cantant per tal que els veïns sàpiguen què ha passat i puguin informar-se de qui és el seu veí. Mentre hi era l'equip de rodatge, la Comissió es va reunir en tres oportunitats per definir i planificar la seva quarantena "funa", en aquesta ocasió, a l'assassí de Víctor Jara. En el reportatge, els integrants de la Funa expliquen amb detall com saben qui van ser els còmplices, torturadors i assassins de la dictadura de Pinochet i com arriben a localitzar-los. Boris Navia, expresoner d'El Príncep i testimoni dels últims moments de Víctor Jara, ajuda la Comissió a identificar el seu torturador, el mateix que també va torturar i participar en la mort de Víctor Jara. Es tracta d'Edwyn Dimter Bianchi. La Comissió convoca dos grups pel dia de la "funa": el majoritari al carrer en una marxa guiada per alguns integrants de la Comissió, i l'altre, un grup més petit que entra a l'edifici del Ministeri del Treball. El Príncep era funcionari d'aquest ministeri des del 1986. Amanda Jara, filla de Víctor Jara, ens explica les seves sensacions al trobar-se amb l'assassí del seu pare. El mateix ministre del Treball, Osvaldo Andrade, narra els fets que van succeir dins del Ministeri i ens descobreix que ell també va ser presoner d'"El Príncep", Edwyn Dimter, a l'Estadi Xile. Un grup d'unes 10 persones sorprenen a la seva oficina El Príncep, on ell reacciona violentament. Al carrer es van fent diversos actes en homenatge a Víctor Jara i s'escolta la cançó El derecho de vivir en paz, cantada per les 1.500 persones que es van manifestar. Es descobreix, en definitiva, un fet que havia estat silenciat: qui va matar i torturar Víctor Jara. Algunes de les altres persones que surten en el reportatge són: Julio Oliva. Coordinador i portaveu de la Comissió Funa. Fill d

22:17 Porca misèria - AMOR DE MENTIDA
tancar

AMOR DE MENTIDA

La Sònia ha de marxar i el Roger li demana de quedar-se amb el Biel. El Pere ha d'introduir product placements d'Ambrospeed a la sitcom. La Natàlia no es refia del Roger i el controla. La Laia descobreix que el Cefa té una nòvia molt particular. El Xavier s'avorreix i fa una substitució a la Casa Encantada.

23:26 Boqueria 357 - + info
tancar

+ info

Lluís Homar i Luis Piedrahita, director i actor de "La habitación de Fermat", passaran aquest diumenge pel pis de "Boqueria 357" per presentar la seva pel·lícula, que s'estrena divendres a tots els cinemes. Es tracta d'un thriller sobre 4 matemàtics que no es coneixen entre ells i que són convidats per un misteriós amfitrió amb el pretext de resoldre un gran enigma. La pròxima edició de "Boqueria 357", programa que dirigeix i presenta Santi Millán a TV3, està dedicada precisament al tema de fins on arriba la nostra capacitat mental, tenint en compte que alguns diuen que és il·limitada i d'altres asseguren que només n'utilitzem el 10%. Durant el programa es proposaran enigmes als convidats, als espectadors i a la gent del carrer. En aquest sentit es convocarà un concurs per trobar la persona més intel·ligent de La Rambla. Entre els concursants hi haurà Miguel Ángel Rodríguez, conegut com "El Sevilla", amb el seu grup "Mojinos Escozíos". La banda presentarà en primícia i enmig del carrer un tema del seu últim àlbum: "Pa pito el mío". La Susi Bergés ha anat aquesta setmana a la sessió de control del Parlament per posar a prova la intel·ligència dels polítics, i a la cuina hi haurà un expert en cafès que ens dirà els secrets de com podem preparar bé aquesta beguda que ajuda a augmentar la concentració i a millorar la capacitat d'aprenentatge. També visitarà el pis i farà una demostració el campió d'Espanya de mentalisme, el català Lluís Pardo.

00:25 Ali G - Conviccions
tancar

Conviccions

Aquesta nit, Ali parla amb una important feminista, Naomi Wolf , aprèn art, actua i fa una xerrada sobre teologia. Borat visita un "rodeo" i Bruno es troba "a la part més gai d'Amèrica", Alabama. Director: James Bobin Producció: Dan Mazer Productora: HBO/Talkback

00:52 Parlament - + info
tancar

+ info

El debat sobre el col·lapse ferroviari serà el tema principal de l'edició de demà de "Parlament". El programa del 33 d'informació i divulgació de les activitats de la cambra catalana oferirà, a partir de les 21.00, un resum dels moments més importants del debat d'aquesta setmana en la sessió de control del govern de dimecres. El programa també es farà ressò de l'inici de la discussió i aprovació del projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2008. En la primera sessió, plenària, els grups que donen suport a l'executiu van rebutjar les tres esmenes a la totalitat del projecte que havien presentat els grups de l'oposició. L'espai d'entrevista l'ocuparà la diputada d'Esquerra Republicana i alcaldessa de Santpedor, Laura Vilagrà.

01:15 Pel·lícula - Fumata blanca
tancar

Fumata blanca

Amb motiu de les trobades entre religions que se celebren a Barcelona, Michael Romero viatja a la ciutat comtal per protegir el seu mentor, el cardenal Giovanello. Però segresten el cardenal i Michael es posa en contacte amb el seu pare, Luis Romero, l¿únic policia en qui pot confiar.

03:01 Pel·lícula - El cor de Dixie
tancar

El cor de Dixie

Alabama, 1957. Maggie DeLoach i les seves companyes de germandat de la univesitat viuen felices estudiant al Randolph College, alienes als moviments socials que es comencen a produir al sud dels Estats Units. Maggie coneix Hoyt Cunningham, un fotògraf que li parla d'aquesta lluita per a la igualtat dels negres, i que li fa veure que la vida d'ella mateixa està a punt de canviar.

04:29 Riviera - + info
tancar

+ info

Amb el tros de vestit vermell, el reportatge al diari i a la pistola que va trobar en el seu poder, Diego relaciona Clara amb l'intent d'assassinat. Sybella i Edward decideixen continuar la seva vida junts.

04:53 Riviera - + info
tancar

+ info

Stefan rebutja cooperar amb la investigació de Daniel, i l'envien a presó. Marguerite anima René a assignar un altre cas a Daniel. Klaus torna a la Costa Blava per estar al costat de Gabriella.

05:19 Stargate - El llindar (iii)
Progrmació BD ....
06:56 Ritmes.clip - PAPA:NOES :"TAN REAL"
07:00 El medi ambient - L'estudi dels gels polars
07:03 El medi ambient - Defensar la flora i la fauna
07:06 El medi ambient - Vall d'Aran, la comarca dels cinc pigots
07:09 Músiques del món - Mali
tancar

Mali

OUMOU SANGARE (Mali) Mali és un país africà amb diferències climàtiques acusades: a la part septentrional hi ha el desert i no hi plou, i a la part central i l'extrem sud tenen fortes precipitacions gairebé tot l'any. La cantant Oumou Sangare és coneguda com "La diva de Malia" per la seva personalitat i perquè defensa els drets humans de la dona africana. Discografia: "Ko Sira" (1993) i "Oumou" (2003).

07:13 Músiques del món - Sàhara Occ.
tancar

Sàhara Occ.

NAYIM ALAL (Sàhara Occidental) El Sàhara Occidental és una regió situada entre el Marroc i Mauritània. Tot i ser nòmada, el poble saharaui reclama com a propi aquest territori. Un dels artistes destacats d'aquesta regió és el cantant Nayim Alal, un músic que amb les seves cançons recupera l'autoestimadel seu poble. Discografia: "Nar" (2003).

07:17 Músiques del món - Veneçuela
tancar

Veneçuela

HURACÁN DE FUEGO (Veneçuela) A Veneçuela s'hi troba la cascada més alta del món: "el Salto del Ángel", descoberta el 1927 per dos catalans. La música tradicional d'aquest país té la marca de la influència espanyola i dels avantpassats de l'oest de l'Àfrica. El conjunt Huracán de Fuego barreja estils veneçolans i caribenys amb els ritmes dels tambors anomenats cumacos. Discografia: "Agua 'e Coco" (2003).

07:21 El planeta amb música
07:27 La màgia del Volga - Sota una bandera falsa
08:10 Travessies en camió - Pakistan, the Darakoram highway
tancar

Pakistan, the Darakoram highway

És, sense cap mena de dubte, al Pakistan on s'hi poden trobar els camions amb les decoracions més vistoses del món. Les pintures a la carrosseria representen tot un seguit de proteccions contra els accidents. Als anys seixanta, i seguint els antics camins de la ruta de la seda, els xinesos i els paquistanesoss hi van construir l'autopista de Karakorum, la KKH, símbol de la seva unió davant Rússia i l'Índia. Al volant del seu vell camió, en Chafqat s'aventura des de fa quinze anys a un nou viatge per la carretera que ell anomena "la més alta del món".

09:05 Clàssica - OBC i Michel Camilo II
09:58 Programa sindical UGT
10:10 Parlament - + info
tancar

+ info

El debat sobre el col·lapse ferroviari serà el tema principal de l'edició de demà de "Parlament". El programa del 33 d'informació i divulgació de les activitats de la cambra catalana oferirà, a partir de les 21.00, un resum dels moments més importants del debat d'aquesta setmana en la sessió de control del govern de dimecres. El programa també es farà ressò de l'inici de la discussió i aprovació del projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2008. En la primera sessió, plenària, els grups que donen suport a l'executiu van rebutjar les tres esmenes a la totalitat del projecte que havien presentat els grups de l'oposició. L'espai d'entrevista l'ocuparà la diputada d'Esquerra Republicana i alcaldessa de Santpedor, Laura Vilagrà.

10:33 Signes dels temps - + info
tancar

+ info

La Bíblia segons Perico Pastor Enciclopèdia Catalana ha presentat una nova edició il·lustrada de La Bíblia. Es tracta d'una edició única i luxosa amb il·lustracions fetes pel pintor i dibuixant català Perico Pastor. El text utilitzat correspon al de la Bíblia Catalana Interconfessional, impulsada per l'Associació Bíblica de Catalunya. Signes dels temps presenta la nova Bíblia i entrevista l'artista Perico Pastor. Altres temes: - Germanor 2007. Entrevista a Antoni Matabosch, delegat d'Economia de l'Arquebisbat de Barcelona. - Conversa sobre el Patrimoni Funerari de la Humanitat, amb Lluís Garcia, responsable de l'Àrea de Patrimoni d'Unescocat. - Recull de notícies dels últims dies. - Espai d'idees. - Agenda d'activitats. - L'apunt de l'evangeli.

11:22 Fonaments de la fe - Humanisme
tancar

Humanisme

És una filosofia sense un déu, però que atorga respecte i dignitat als éssers humans i reemplaça els ritus religiosos per ritus propis. Hi ha diversos grups, des dels hedonistes més extrems, fins als grups de pressió polítics vinculats al secularisme.

11:46 Cinema tres - cinema tres
tancar

cinema tres

George Clooney parla de "Michael Clayton" i s'enfronta amb la premsa al festival de Venècia Robert Redford i Brian de Palma davant la politica exterior dels EUA: "Ladrones por corderos" i "Redacted" Ídols de la tele a la pantalla gran: Santi Millan, Hugo Silva i Javier Cámara La nova pel·lícula de Robert Benton, "El juego del amor"

12:12 TR3S C
12:25 Basquetmania - Ricoh Manresa - Akasvayu Girona
14:22 NBA total - NBA total
tancar

NBA total

Pepe Sánchez, l'imaginatiu base argentí del FC Barcelona, és el convidat especial del programa d'aquesta setmana a NBA Total, una edició que rememorarà el notable impacte que Lebron James va tenir a la Xina en l'enfrontament amb l'Orlando de Dwight Howard. El programa dedicarà un reportatge al veterà Rasahrd Lewis, que comença la desena temporada en l'NBA i ho ha fet amb uns números excel·lents, i viatjarà al Congo, per veure com Dikembe Mutombo ha inaugurat per fi el seu hospital, una de les inversions més importants que hagi fet mai un jugador professional. A més, en el programa de divendres Manu Ginobili i Fabrizio Oberto comentaran les aspiracions d'Argentina de cara als Jocs de Pequín i, evidentment, es podran veure les millors jugades de la setmana, amb una atenció especial als jugadors catalans: Gasol i Navarro.

14:53 Handbol - Fraikin BM Granollers - HC Lokomotiv Metaleks Bild Varna (Bulgària)
15:33 Handbol - Handbol 100 x 100
15:44 Handbol - Fraikin BM Granollers - HC Lokomotiv Metaleks Bild Varna (Bulgària)
16:21 Basquetmania - Vela: Pro-am Saló Naútic
16:32 Notícies - Notícies
16:57 Futbol - Girona F. C. - Terrassa F. C.
17:48 Vela - Resum Barcelona World Race
17:59 Handbol - Girona F. C. - Terrassa F. C.
18:57 Zona zàping - Zona Zàping
19:27 Temps d'aventura - Geocaching: caçadors de tresors.
tancar

Geocaching: caçadors de tresors.

Geocaching: buscadors de tresors Dijous que ve practicarem una nova activitat esportiva per a la qual ens caldran dos elements imprescindibles: el GPS... i el mapa. Amb aquests mitjans aconseguirem unes coordenades que ens han d'indicar la localització exacta d'un tresor. Ens trobem davant de la versió tecnològica d'aquell joc infantil en què per trobar el tresor calia seguir una sèrie d'enigmes i pistes. La diferència és que, ara, per amagar i trobar els tresors, només cal un GPS. En el programa parlarem del Festival de cinema de muntanya i aventura de Torelló. També podrem veure un grup de submarinistes catalans en aigües del Mar Roig i una excursió, en el nostre apartat de "Racons", a l'emblemàtic cim de Midi d'Osseau. També us farem saber què heu de fer per participar en la segona edició de Racons, el llibre més aventurer de TV3 i com guanyar l'última bicicleta del programa.

19:54 Forat 18 - Forat 18
tancar

Forat 18

"FORAT 18" inicia demà una nova etapa i estrena format visitant tots els camps de golf de Catalunya. El programa del 33 dedicat al golf i al "pitch and putt", que dirigeix l'Enric López Vilalta, oferirà el primer reportatge de la sèrie, sobre el camp PGA Catalunya de Caldes Malavella. El reportatge explicarà les característiques tècniques, serveis, situació, forats més emblemàtics, i oferta cultural i turística que hi ha a la zona del camp de golf de Caldes de Malavella, que inclou dos recorreguts de 18 forats i un hotel de 5 estrelles. A més, "Forat 18" demà mostrarà què porten a la bossa els millors professionals espanyols, com Sergio García o José Manuel Lara.

20:27 Quarts de nou - + info
tancar

+ info

ELS MINYONS TANQUEN L'ANY CASTELLER La temporada 2007 arriba al seu final i el penúltim programa de Quarts de Nou es farà des de Terrassa. L'última gran cita serà el pròxim diumenge amb la diada dels Minyons de Terrassa. Els de la camisa malva volen completar la torre de nou amb folre i manilles que aquest any només han carregat i acompanyar-la del cinc de nou amb folre i el quatre de nou net, dues construccions que ningú ha assolit aquest any. A més dels amfitrions, també actuaran els Xics de Granollers que provaran el quatre de vuit i els Castellers de Barcelona que podrien intentar el tres de nou amb folre. El programa també informarà de la diada dels Castellers de la Vila de Gràcia, que actuaran acompanyats dels Castellers de Sants i els Bordegassos de Vilanova. Completaran aquest Quarts de Nou un reportatge sobre l'eficàcia del casc dels enxanetes en el seu primer any d'aplicació i una entrevista amb Xevi Castellví, el fins ara cap de colla dels Capgrossos de Mataró.

20:57 Nydia - + info
tancar

+ info

Els músics teatralitzats de Quim Lecina i les dones compositores Al primer reportatge de NYDIA l'actor i director Quim Lecina ens parla d'alguns dels espectacles teatrals en què ha treballat la figura i l'obra de músics com Fats Waller, Erik Satie, Mozart, Salieri o el jazz en l'obra d'escriptors com Cortázar i David Rosenthal. Al segon reportatge de NYDIA la compositora Anna Bofill, que acaba d'estrenar una obra a la sala Beckett, fa una reivindicació de les dones compositores de la història. A més, recomanacions editorials i discogràfiques, i un clip amb la cobla La Principal del Llobregat.

21:32 Basquetmania - motor a fons
22:11 Gol a gol - Tot el camp
tancar

Tot el camp

És un programa dedicat al 50è aniversari del Camp Nou. Està dividit en dos capítols. El primer, en companyia de cinc generacions de futbolistes del Barça: Antoni Ramallets, Carles Rexach, "Lobo" Carrasco, Luis Enrique i Carles Puyol, fa un repàs dels millors moments d'aquestes cinc dècades d'història de l'estadi. Aquesta part ofereix imatges de la col·locació de la primera pedra del Camp Nou i de tot el procés de construcció. També de l'enderrocament del vell i històric camp de Les Corts, on el Barça va disputar els partits fins al 1957. En aquest primer capítol es dóna la veu a socis del club, famosos i anònims que expressen els seus sentiments i experiències en relació amb el camp. L'EQUIP Direcció: Joan Buixeda Realització: Xavier Garasa, Àngel Muñoz Producció: Ester Poses , Marta Rigau Redacció: Lluís Canut, Lluís Cervelló Muntatge: Óscar López, Jesús Muñoz

22:41 Gol a gol - Tot el camp
tancar

Tot el camp

En la segona entrega s'explica com es prepara l'estadi per acollir un partit del Barça. El Camp Nou s'ha consolidat com una icona de la ciutat de Barcelona i és, amb el Museu Dalí de Figueres, un dels llocs més visitats pels turistes a Catalunya. Des que surt el sol fins que s'acaba l'espectacle esportiu, hi ha moltes històries al voltant d'un partit de futbol. Històries que afecten el club, però també la resta de la ciutat. Veurem com els treballadors del Barça preparen el recinte i el terreny de joc per a la festa del futbol; entrarem als vestidors i en altres espais d'aquest escenari sovint desconeguts per al gran públic; veurem com la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra tenen cura de la seguretat; com els Transports de Barcelona posen en marxa el seu dispositiu especial per als partits; com afecta un espectacle d'aquesta magnitud els veïns de Les Corts; com una penya barcelonista prepara el seu habitual viatge del cap de setmana per veure el partit; o com el Manel Vic, l'"speaker" del camp des de 1957, fa la seva feina. L'EQUIP Direcció: Joan Buixeda Realització: Xavier Garasa, Àngel Muñoz Producció: Ester Poses , Marta Rigau Redacció: Lluís Canut, Lluís Cervelló Muntatge: Óscar López, Jesús Muñoz

22:59 Zona Mixta - Zona Mixta
23:34 Bowling - Bowling: European Masters femení
00:03 Basquetmania - Transworld Sport
00:56 Basquetmania - Ricoh Manresa - Akasvayu Girona
02:40 Basquetmania - F. C. Barcelona -HC Barnik OKD Karvina
03:59 Mons perduts - El refugi dels monstres
tancar

El refugi dels monstres

Aquesta vegada ens aproparem al millor observatori de balenes del món. A la península de Valdés, cada any, durant el mes de juliol, la balena franca del sud hi arriba per parir i criar els seus fills. El seu caràcter tranquil ens permet d'acostar-nos-hi i gaudir de l'espectacle de les seves evolucions. Des d'aquest punt també s'hi poden observar els lleons marins durant el període de cria. A terra ferma, hi trobem la fauna patagònica molt ben representada pels guanacs, les llebres i els nyandús.

04:51 Músiques del món - Sàhara Occ.
tancar

Sàhara Occ.

NAYIM ALAL (Sàhara Occidental) El Sàhara Occidental és una regió situada entre el Marroc i Mauritània. Tot i ser nòmada, el poble saharaui reclama com a propi aquest territori. Un dels artistes destacats d'aquesta regió és el cantant Nayim Alal, un músic que amb les seves cançons recupera l'autoestimadel seu poble. Discografia: "Nar" (2003).

04:56 Turmix concerts - + info
tancar

+ info

Fragments dels concerts enregistrats en el Festival Primavera Sound de Barcelona de 2007 dels grups: DIRTY THREE, HERMAN DUNE i MELVINS

05:54 Turmix clàssics - Beat Club
tancar

Beat Club

Beat Club va ser un programa musical molt popular de la TV britànica que es va emetre també a la TV alemanya durant els anys 60 i 70. Pel seu plató van passar els artistes de més èxit del pop i del rock d'aquelles dècades prodigioses pel que fa a la música popular. Cada dimecres us n'oferim una mostra. THE WHO - We're not gonna take it THE KINKS - Muswell Hillbilly BEACH BOYS - Surfin' USA BEE GEES - World CANNED HEAT - Future blues ARTHUR CONLEY - Sweet Soul music DAVE CLARK FIVE - Mulberry tree DONOVAN - Atlantis EASYBEATS - Hello, how are you DUANE EDDY - Peter Gun EVERLY BROTHERS - Stories we could tell GERRY & PEACEMAKERS - Ferry across the mercury ROBIN GIBB - Saved by the bell STEVE HARLEY - Here comes the sun THE HOLLIES - Listen to me IT'S A BEAUTIFUL DAY - Soapstone mountain BEN E. KING - What is Soul TAJ MAHAL - Sweet Mamma Jenice

06:53 Ritmes.clip - FACTO DELAFÉ Y LAS FLORES AZULES:LA FUERZA
Progrmació BD ....
07:00 mic 3
07:00 L'ós de la gran casa blava - Els deures
07:24 Ja arriba en Noddy! - En Noddy és el millor conductor del món
tancar

En Noddy és el millor conductor del món

La mona Marta està disposada a fer el que faci falta perquè en Noddy li deixi pilotar l'avioneta. Per enredar-lo, li proposarà un repte, que és que en Noddy ha de portar vuit vehicles diferents en un sol dia. Serà capaç de fer-ho? O li haurà de deixar portar l'avioneta a la Marta?! Ja podem tremolar!

07:35 Ja arriba en Noddy! - Els regals dels follets
tancar

Els regals dels follets

volten per l'arbre on viuen, en Pillet ha tingut una idea fantàstica: repartiran tot de "regals misteriosos" als habitants del País de les Joguines. Més ben dit, faran que el que els reparteixi sigui en Noddy... Ja es pot preparar!

07:47 Bumba
07:53 Pau, la petita guineu roja - Els tres desitjos
tancar

Els tres desitjos

En Pau, la Poppy i en Carbasseta han demanat tots tres un desig, cadascun un de diferent, és clar. La senyora Òliba els ha explicat el seu desig només es farà realitat quan la Lluna caigui del cel. Què deu haver volgut dir amb això, la senyora Òliba? Que pot caure del cel, la Lluna? S'hi hauran de fixar molt bé, si ho volen veure! I, sobretot, no adormir-se!

08:04 Club Super3
08:04 Els barrufets - El barrufet bruixot / Geni geniüt
tancar

El barrufet bruixot / Geni geniüt

En Gargamel ha creat la llegenda del Barrufet Bruixot per fer que els barrufets vagin a coneixe'l a la cova de la Muntanya de Glaç. Allà, els espera amb les dents ben esmolades! Els barrufets s'han trobat un geni que es nega a barrufar-los els tres desitjos si no diuen les paraules màgiques. Però si les descobreix abans en Gargamel, ja poden començar a córrer!

08:32 Els quatre fantàstics - Fora del temps
09:03 Hattori el ninja - En giximaro s'ha empass/podem vigilar la cas/cuit
09:30 Doraemon - El controlador de globus / El guant per canviar
tancar

El controlador de globus / El guant per canviar

El controlador de globus - El guant per canviar situacions

09:53 Doraemon - La cadira del director
tancar

La cadira del director

La cadira pel director de somnis - El formigor de la decisió

10:22 Codi: Lyoko - Mala sort
10:54 Codi 3xl
10:54 Turc per principiants - On m'atrapa el llop
tancar

On m'atrapa el llop

El pesadíssim pare de la Doris, en Hermi, apareix de sobte, i la terapeuta, tan segura normalment, s'atabala de mala manera. Com que no vol quedar com una fracassada a ulls del seu pare, li assegura que la seva relació amb el pare de la Lena encara continua. Però la mentida aviat sortirà a la llum de la manera més descarada possible. Mentrestant, la disputa entre l'Axel i en Cem va pujant de to. Per mirar d'arreglar el conflicte, l'Axel proposa a la Lena que aparellin en Cem amb la Ching. Entre els dos preparen una situació perfecta perquè en Cem i la Ching s'enamorin, però al final el tret els surt absolutament per la culata.

11:18 Turc per principiants - On n'haig de triar un
tancar

On n'haig de triar un

Mentre la Yagmur i en Nils intenten en va que la Doris i en Metin no vegin l'avi Hermi, la Lena es troba enmig d'unes autèntiques muntanyes russes emocionals. Tot i això, com que sap que de les emocions no se'n pot fugir, decideix que en farà cas. Mentrestant, però, en Cem no para de mirar-la amb aquells ullets, i l'Axel comença a estar-ne cada cop més gelós. La Lena sap que només és qüestió de temps que el castell de cartes s'enfonsi. Per això s'ha de decidir ben aviat: l'Axel, o en Cem?

11:51 Samantha ups! - Samantha celebra el Halloween
11:58 Bit@bit
12:15 El món perdut - Finn
tancar

Finn

En Challenger experimenta amb una misteriosa font d'energia que els transportarà, en el temps fins a un Plateau devastat. Guió: Guy Mullally Direcció: Geoffrey Nottage Actors convidats: Lara Cox, Doug Penty, Nathan Kotzur, Jean Marc Russ

12:58 Ritmes.clip - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana al Ritmes.clips... Filippo Landini, Skafam, Lilith o La Pegatina debuten amb el seu primer disc. Nosaltres te¿ls ensenyarem. Apunta¿t a una de les cites més importants de la temporada. La final del Sona 9 està a punt d¿arribar amb els finalistes Manel, Bikimel i The Gruixut¿s i uns convidats de luxe: Xazzar i Lax¿n¿Busto. Aquesta setmana t¿expliquem tots els detalls i t¿hi convidem per la cara. Continuem amb la nostra secció d¿El Personatge, en aquesta ocasió amb Pau Debon dels Antònia Font, d¿actualitat perquè tenen un nou disc sota el braç. Ens explicarà, per exemple, per què no el veuríem mai en un creuer. I per si això et sembla poc, ho acompanyarem tot amb els nous clips de Marc Parrot i Muchachito Bombo Infierno... i moltes coses més!

13:25 Codi 3xl
13:25 One piece - El somni d'en Hiruluk es manté viu!
13:48 One piece - Lluita contra en Wapol, el poder de la fruita Baku-Baku
14:14 Codi 3xl - Codi 3XL - Per un grapat d'euros
tancar

Codi 3XL - Per un grapat d'euros

Que fas tu per aconseguir un grapat d'euros? N'hi ha que es busquen la vida i treballen mentre estudien... Quina és la teva fòrmula?

14:27 Fruits basket - El codi més estricte - La germana i el germà de les ones elèctriques maleïdes
tancar

El codi més estricte - La germana i el germà de les ones elèctriques maleïdes

El club de fans d'en Yuki té tota la intenció d'acaparar-lo completament, i per això els seus membres han preparat un pla que es diu: "Operació destrucció de la Tohru Honda". Però com que no poden acostar-se a la Tohru mentre la Hana sigui a prop d'ella, la Minani i les altres noies van a casa de la Hana amb la intenció de descobrir-hi els secrets de les ones elèctriques que aquesta noia fa servir. Però resulta que no comptaven amb una cosa: amb en Megumi, el germà de la Hana, que llança tota mena de malediccions.

14:52 Codi 3xl - Codi 3XL - Amics pels pèls
tancar

Codi 3XL - Amics pels pèls

Si creus que el teu millor amic és la parella, un germà o un col·lega de classe... t'equivoques. El Codi 3XL descobreix els vostres millors amics de debò. Et sorprendrà!

15:05 Hora Tòquio
15:05 Get Backers - Recuperar els gira-sols. Misteriosos. Primera part
15:29 Trigun - Crim
15:54 Jugamón - L'Alba i l'aualé
tancar

L'Alba i l'aualé

L'Alba és de Santa Coloma de Farners. No li fan por les abelles i ajuda al seu pare a cuidar-les. Ha triat ensenyar-nos l'aualé, tal i com la seva mare africana hi juga a Burkina Fasso.

16:18 mic 3
16:18 Pingu - + info
tancar

+ info

En Pingu està tan content, que no se'n sap avenir! Avui el pare l'ensenyarà a conduir! Quina emoció! De sobte, però, es trenquen els frens del vehicle i comença el caos! Si no l'aturen aviat, destrossaran totes les paradetes del poble. I vés a saber on aniran a parar! Com s'ho faran?

16:25 Bob, el manetes - Les tres feines d'en Bob
16:35 Bob, el manetes - El Golut ho sap tot
16:47 Hora Local
16:47 Les Tres Bessones - Les mines del rei Salomó
tancar

Les mines del rei Salomó

A l'Avorrida cada cop se li fa més difícil trobar llocs on castigar les Bessones i decideix no fer-ho. Davant de la insistència de les nenes, les envia a les Mines del Rei Salomó. Allà, l'aventura està assegurada!

17:11 Rovelló - Els jocs florals a Navell
tancar

Els jocs florals a Navell

A Navell tothom es prepara per participar en els Jocs Florals. A en Belluguet li agradaria escriure un poema, però en Fredolic també està decidit a guanyar el primer premi. En Rovelló haurà d'ajudar el seu amo a descobrir si hi ha cap trampós.

17:39 Sidèria
17:39 Invasió - Hotel califòrnia
tancar

Hotel califòrnia

Lady Lumina manté Elroy Dunn en un estat d'al·lucinació permanent.

18:25 Time Jam, Valerian & Laureline
18:50 El món perdut - Sospita
tancar

Sospita

Quan un grup d'arqueòlegs mor assassinat a Plateau, les sospites d'una possessió demoníaca planen sobre cadascún els membres de l'expedició d'en Challenger. Guió: Judith i Garfield Reeves-Stevens Direcció: Ian Gilmour Actors convidats: Ian Bliss, Robert Mammone, Verity McIntyre

19:35 Codi 3xl
19:35 Som així - + info
tancar

+ info

Són les pràctiques d'un curs que segueix a la universitat, però no s'adona dels problemes que li arribarà a portar perquè allà hi coneix un estudiant descarat, l'Allen, que s'enamora d'ell. Quan l'Allen li fa un petó, l'Alex ha de lluitar per no sobrepassar els límits que s'han de mantenir entre professor i alumne.

19:59 Som així - + info
tancar

+ info

La Sooz era una persona força tancada i depressiva. En temporades anteriors de "Som així", ho havíem vist molt sovint, sobretot en els moments en què va tocar fons i es va intentar suïcidar dues vegades. Però últimament la Sooz és una persona molt més feliç que abans. Té molta més confiança en ella mateixa i en tot el que fa. La Sooz que veiem és molt més madura i adulta.

20:24 HUMANG
20:24 El nan roig - Pete - Segona part
20:51 El nan roig - Només els bons ...
21:21 Imp - L'entrepà
21:22 Imp - Talps
21:24 Imp - Retallades
21:25 La màgia dels il·lusionadors - .
Progrmació BD ....
21:30 Roseanne - Digue'm que no és veritat
21:52 Roseanne - En marxa
22:15 Pel·lícula - La febre
tancar

La febre

Mario és un jove aparellador que vol fer realitat el somni de tenir el seu propi negoci. L'entusiasme i la vitalitat de Mario queden colgades sota el munt de burocràcia que les administracions italianes imposen a qui vol obrir un local i guanyar-se la vida de manera independent. Mario viurà la mediocritat i la humiliació de totes les traves legals amb sentit de l'humor.

00:05 Acapulco H.E.A.T. - El ratolí que va xisclar
00:46 Casats... i amb fills - Bud on the side
01:09 Roseanne - Digue'm que no és veritat
01:31 Roseanne - En marxa
01:54 Pel·lícula - La febre
tancar

La febre

Mario és un jove aparellador que vol fer realitat el somni de tenir el seu propi negoci. L'entusiasme i la vitalitat de Mario queden colgades sota el munt de burocràcia que les administracions italianes imposen a qui vol obrir un local i guanyar-se la vida de manera independent. Mario viurà la mediocritat i la humiliació de totes les traves legals amb sentit de l'humor.

03:47 Acapulco H.E.A.T. - El ratolí que va xisclar
04:29 Lobster comedies - El seu passat prehistòric
04:36 Clàssics en blanc i negre - El món perdut
tancar

El món perdut

EL MÓN PERDUT (The lost world) Pel·lícula muda Producció: First National Pictures, 1925 (Estats Units) Direcció: Harry O. Hoyt / Durada: 69 minuts Guió: Marion Fairfax, basat en la novel·la d'Arthur Conan Doyle Fotografia: Arhtur Edeson (blanc i negre) Música: R.J. Miller Intèrprets: Bessie Love (Paula White), Lewis Stone (John Roxton), Wallace Beery (professor Challenger), Lloyd Hugues (Edward Malone), Alma Bennett (Gladys), Arthur Hoyt (professor Summerlee) A Londres, el professor Challenger exposa davant la premsa i la comunitat científica l'existència d'un món perdut a les profunditats de la selva amazònica, on encara hi viuen dinosaures. Una petita expedició encapçalada per Challenger viatja a la remota selva del Brasil on, efectivament, troben una tribu d'homes prehistòrics i tota mena de dinosaures.

05:47 Clàssics en blanc i negre - A l'ombra dels molls
tancar

A l'ombra dels molls

Eli Kirk és un contrabandista que llença per la borda un dels seus passatgers clandestins perquè els guardacostes no l'arrestin. Joe Miller, un reporter, jura que enxamparà Eli Kirk. Però la lluita de Miller contra el crim es complica quan coneix i s'enamora de Julie, la filla de Kirk. Seguint una pista que el porta als molls, Miller troba el cos de l'ofegat, rescatat del fons de les aigües en una operació de salvament. N'informa als guardacostes i Julie, fidel al seu pare, refusa les atencions de Miller. El mar serà testimoni mut del definitiu enfrontament entre Kirk i Miller.