TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ANÀLISI D'ACTUALITAT: Guillem MIR-MIR, assessor fiscal Lead: reducció de l'impost sobre donacions entre familiars Miquel ROCA, advocat TERTÚLIA Lluís FOIX Arcadi CALZADA Eulàlia VINTRÓ Antonio FRANCO CONNEXIÓ: Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona TEMA DEL DIA Felisa PEREZ, presidenta de la federació catalana drogodependències Anna Ma ROMEU, psicòloga clínica Xavier FERRER, codirector Master Drogodependència UB Gabriel MIRÓ, vicepresident de la Comissió de Drogues del Col.legi d'Advocats de Barcelona Tema: La legalització drogues REPOR TViST/ RAQUEL MATEOS Tema: Póker d'actrius Mayka NAVARRO Lead: Robatoris de coure a l'AVE DENÚNCIA MAGDALENA OLIVER Marta PALLARÉS, mare nen 5 mesos Maite DEL OLMO, membre grup lactància Lead: No li deixen donar llet materna al nen a l'escola bressol LES NOIES D'OR Margarita PUIG Sílvia SOLÉ Núria FELIU Ventura PONS REPARACIONS DOMÈSTIQUES/ CLIMENT VERDAGUER Lead: Penjar una balda a la paret

13:02 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - Les mallerengues i el canvi climàtic
14:30 Telenotícies migdia
15:39 Cuines - Pit de gall del Penedès escabetxat
15:50 El cor de la ciutat - EL COR
tancar

EL COR

Encara que a poc a poc, en Xavi i la Paquita van descobrit cosetes. En Peris i en David s'enfronten a una decisió difícil. En Max i l'Enric toquen fons. Una nova enganxada de la Sandra amb la Trini.

16:24 El club - el club
tancar

el club

L'actor Josep M. Flotats passa per "El Club" per parlar-nos de l'obra de teatre "Stalin", una producció que dirigeix i on interpreta el dictador soviètic. Amb aquesta obra Flotats torna a Barcelona després d'un exili voluntari de deu anys dels escenaris catalans. La parella que protagonitzarà el "Cara a cara" del dia la formen el periodista Màrius Carol i l'actor Carles Flavià. Parlarem del programa "La Masia de 1907", en què dues famílies catalanes han fet un viatge en el temps i han passat dos mesos vivint tal com es vivia a la Catalunya rural de principis del segle passat. I el cuiner Sergi Arola compartirà fogons amb Odette Pinto.

18:29 Cine de cine - Els genets
tancar

Els genets

Uraz és fill d'un dels genets més reputats de l'Afganistan i se sent avergonyit d'haver perdut un torneig important en què s'ha trencat una cama. Ha de tornar a la tribu i tria un camí difícil i solitari per no haver de reconèixer la seva derrota a ningú. L'acompanya un servent i se'ls afegeix una esclava, que convenç el noi per matar Uraz i quedar-se els seus diners i el seu valuós cavall. Uraz aconsegueix intimidar-los i es fa tallar secretament la cama perquè se li ha gangrenat. En arribar a la tribu, el seu pare el fa reflexionar sobre el seu comportament.

20:23 Just kidding
20:29 La cuina de l'Isma
21:00 Telenotícies vespre
21:42 Polònia - + info
tancar

+ info

La tornada del govern de la Fira de Frankfurt domina temàticament el programa d'aquesta setmana. El president Montilla (Sergi Mas) està radiant durant una conversa amb Joan Puigcercós (Cesc Casanovas) i fins i tot li fa un regal. La creu per Montilla és matisar la precipitació per part de Josep Lluís Carod-Rovira (Toni Albà) en anunciar que Catalunya serà la convidada de la propera biennal de Venècia. Precisament Carod-Rovira també protagonitza una situació amb Duran i Lleida en el programa Tengo una pregunta para usted de TVE. Mariano Rajoy (Queco Novell) i el seu patriòtic discurs televisiu just abans del 12 d'octubre també valen un gag així com la crònica detallada de la visita del lehendakari Ibarretxe (Bruno Oro) al president Zapatero (Queco Novell) aquesta setmana a Madrid. Per últim, les presumptes comissions que van cobrar alguns càrrecs de CiU també mereixen un esquetx protagonitzat per Artur Mas (Bruno Oro) i Duran i Lleida.

22:27 Un lloc per viure - CAPÍTOL 6
tancar

CAPÍTOL 6

En el sisè capítol d'"Un lloc per viure" El Jonàs i l'Aurora es traslladaran a la casa de Castellar del Vallès. Per fer la mudança han decidit no buscar cap empresa i fer-la amb l'ajuda de la família. Amb la nova casa guanyaran en espai i comoditat per a la família, però això té un cost. La Mariana i el Fernando finalment han llogat un pis per poder anar-hi a viure junts. El seu pressupost els arriba per a un pis de 30m2, a Terrassa i pel qual paguen uns 500¿ al mes. A l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, aquesta setmana acaba el termini de presentació de sol·licituds per accedir a un habitatge de protecció oficial. L'Arantxa i l'Helena són dues de les persones que s'hi presenten. Cadascuna té els seus motius. Però el futur de totes dues depèn de la sort. Visc en un lloc diferent El Paco viu amb la seva parella en una casa domòtica, una casa intel·ligent. D'una banda és pràctic perquè viatgen molt. Gràcies a la domòtica se't pot avisar no tan sols en cas de robatori, sinó que, per exemple, en el cas d'una fuita d'aigua, el subministrament es tallaria i evitaria una inundació. Però el que també és important és la comoditat ja que es pot activar qualsevol aparell a distància: llums, tendals, persianes, calefacció... Segons el Paco, la domòtica ha de ser el futur. I l'arquitecte Francesc Pla ens parlarà dels temes següents: - Paper pintat Hi ha diferents maneres de donar color a les nostres cases. I una és empaperar. Dins del món dels papers pintats hi ha una gran varietat de formes, colors i materials. Un exemple és la col·lecció Tres Tintas Barcelona. - Les cases com a acumuladors. El que ocupen els armaris Quan canviem de casa, ens adonem que acumulem moltes coses. En un habitatge mitjà, entre un 15% i un 25% de la superfície interior està destinada a armaris. No és estrany doncs, que tal com estan els preus dels pisos, s'hagi recuperat el traster. - La mesura de les coses. El llibre de Neufert La mesura dels mobles i dels àmbits d'un habitatge prenen com a patró el cos humà. L'arquitecte alemany Ernst Neufert, en el llibre "Art de projectar en arquitectura", es va dedicar a recollir i ordenar les mesures de tot el que ens envolta.

23:11 Material sensible - FRANC
tancar

FRANC

La història d'en Joaquim Franc no és una història fàcil. Eren els anys de després de la Guerra Civil, quan aquest empresari del tèxtil, futbolista, amant de l'esport i home de gran vitalitat, va començar a filmar els millors moments de la seva família de cinc fills. Amb la seva càmera retratava unes imatges bucòliques: passejos pel camp amb carro, grups de nens fent gimnàstica en uns prats meravellosos a Cantonigròs, excursions a Núria amb el cremallera, visites a convents de monges, festes de matances del porc o escenes a la plaça de Tetuan de Barcelona amb tota la família, celebrant un diumenge. Aquella era, sens dubte, una història feliç, una família que semblava un paradigma en una època en què el país encara passava moltes penúries; les imatges ho certifiquen. Però com que el cinema familiar només retrata els bons moments, aquella col·lecció de pel·lícules quedaria de cop i volta sospesa en el temps. El pare havia marxat de casa i aquella història feliç acabaria convertint-se en una col·lecció de bobines amagada en un armari fins que els fills, passats molts anys, un dia la van trobar.

23:41 La nit al dia - + info
tancar

+ info

El convidat d'avui de La Nit al Dia és: - Eliseu Climent, president d'Acció Cultural del País Valencià

01:04 Bombers de Nova York - Descobriment
tancar

Descobriment

A mesura que s'acosta l'aniversari del seu pare, Tommy lluita per no perdre el control de la seva vida mentre Sean i Johnny fan els possibles perquè el seu germà no s'assabenti d'alguns secrets penosos. Dirigit per: Peter Tolan Escrit per: Peter Tolan & Denis Leary

01:48 Pel·lícula - Jo vigilo el camí
tancar

Jo vigilo el camí

El xèrif Tawes defensa la llei en un poble de Tennessee i compensa la frustració d'un matrimoni sense amor dedicant-se plenament a la seva feina. Quan coneix Alma McCain, la filla d'un fabricant de licor il·legal, se n'enamora immediatament. Malgrat la diferència d'edat, Alma li correspon, animada pel seu pare, que hi veu l'ocasió de manipular el xèrif per continuar l'activitat il·legal. L'apassionament de Tawes posa en perill el seu matrimoni i la seva professió.

03:20 Dones enamorades
04:08 El club - el club
tancar

el club

L'actor Josep M. Flotats passa per "El Club" per parlar-nos de l'obra de teatre "Stalin", una producció que dirigeix i on interpreta el dictador soviètic. Amb aquesta obra Flotats torna a Barcelona després d'un exili voluntari de deu anys dels escenaris catalans. La parella que protagonitzarà el "Cara a cara" del dia la formen el periodista Màrius Carol i l'actor Carles Flavià. Parlarem del programa "La Masia de 1907", en què dues famílies catalanes han fet un viatge en el temps i han passat dos mesos vivint tal com es vivia a la Catalunya rural de principis del segle passat. I el cuiner Sergi Arola compartirà fogons amb Odette Pinto.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Horitzons
07:00 Una odissea tribal - Un cap que parla amb Dèu
07:50 Expedients de l'espai - Grans esperances
08:00 Expedients de l'espai - La recerca
08:10 Detectius d'Egipte - El misteri de les mòmies d'animals
08:34 Horitzons
08:34 Al voltant del món amb Stephane Peyron - El kazakhstan, la caça amb àguiles
09:26 Yakaira: el còndor dels Andes - Yakaira: el còndor dels Andes
tancar

Yakaira: el còndor dels Andes

Els còndors van ser una vegada els esperits voladors dels Andes. Avui possiblement no en quedin més de 200 exemplars. Yakaira és un pollet de còndor que va néixer en captivitat al zoo de Cali, a Colòmbia, a les mans de Germán, un biòleg colombià que es va convertir en el seu pare adoptiu. Seguirem Yakaira fins que Germán creu que ha arribat el moment de reintroduir-lo al seu hàbitat natural, els cims de les muntanyes.

09:53 Fora del mapa - Colúmbia Britànica
10:19 Els hereus de la Terra - Els comerciants de l'aigua
tancar

Els comerciants de l'aigua

VIETNAM, MERCADERES DEL AGUA Can Van és una vietnamita que recorre els milers de braços del delta del Mekong comprant i venent la seva verdura. Ella ens explica el seu món, marcat per les pluges monsòniques, on la gent viu sobre pobles flotants i només toquen terra per conrear els camps d'arròs i pregar a les pagodes davant la imatge del Buda.

11:12 Els apalatxians - + info
tancar

+ info

El president Jackson obliga els indis a retirar-se a l'oest del Trail of Tears, mentre que la població colonitzadora comença a explotar les matèries primeres de la zona i hi fan arribar el ferrocarril.

12:05 Paletes - Piero de la Francesca: El somni de la diagonal (2)
12:35 Viatges de descoberta - El rei del glaç
13:35 quèquicom - Immersió: sota el gran blau
tancar

Immersió: sota el gran blau

El programa de ciència del 33 investiga els límits del cos humà sota l'aigua en apnea i en immersió amb botelles. El rècord mundial d'apnea és capaç d'aguantar set minuts sota l'aigua sense respirar. En aquest episodi del "Quèquicom", Luis Martínez, un dels campions de Catalunya d'apnea, se submergirà en una piscina instal·lada en un plató de TVC per intentar batre el seu rècord personal.

14:01 Loops! Concert - VERDCEL
tancar

VERDCEL

Aquest dimecres a "Loops! Concert" Verdcel al festival Barnasants Barregen cançó, poesia, il·lustració, actitud teatral i videoprojeccions. Tot en una sola proposta. La de Verdcel, una gent d'Alcoi amb uns quants premis a l'esquena i dos àlbums publicats. L'últim, "PaísViatge" és el que van presentar al concert que us proposem avui. El que van fer el 14 de febrer a l'Auditori de Barcelona, dins la programació del festival de cançó de la ciutat, el Barnasants.

14:30 Turmix arrels - + info
tancar

+ info

Recull de videoclips de músiques d'arrel, mestisses i d'autor de casa nostra i d'arreu del món.

15:28 Cançons - Lluís Llach "A l'estació"
15:36 Viatge al Planeta Terra - Mars d'herba
16:37 Campions de la natura - El ximpanzé
tancar

El ximpanzé

El biòleg Colin Chapman treballa amb ximpanzés al parc nacional de Kibale. El govern ugandès l'ajuda a establir un programa de conservació per primats en perill d'extinció.

17:01 Thalassa - Els fugitius del mar Groc, Retrats del Garraf
tancar

Els fugitius del mar Groc, Retrats del Garraf

Els fugitius del mar Groc Va arribar un dia per mar¿ I la seva evasió va ser portada dels diaris. En Soon va fugir de Corea del Nord i el món va seguir la seva increïble odissea al mar Groc. En aquest reportatge ens explica els detalls de la seva fugida que va estar preparant durant set anys. Retrats del Garraf La platja de Garraf va ser un lloc solitari durant molts segles fins que, a començaments del XX, amb la construcció del ferrocarril i l'arribada dels primers automòbils, hi van començar a arribar banyistes i excursionistes. Ben aviat es va convertir en un centre de reunió de caps de setmana per a algunes famílies que, al principi, amb cabanyes de canyes i tendals i, finalment, amb la construcció de les casetes, van fer d'aquesta platja el seu petit paradís. Un poble petit, pintoresc, que no ha sucumbit a l'especulació, i on el pas del temps encara es pot viure assossegadament.

17:46 Bona cuina - CAN ARMENGOL(SANTA COLOMA GRAMANET)P.PUIG: PUDING BOLETS/CREMA MOIXERNONS
17:50 Cuines - Mil fulls de tòfona fresca amb foie, patata i pa c
17:59 Cuines - Múrgules farcides amb crema de tòfones
18:07 Cuines - Pasta fresca amb trompetes de la mort i parmesà
18:17 Cuines - Conserva natural de bolets
18:25 Cuina x solters - Bolet: Vedella amb bolets
tancar

Bolet: Vedella amb bolets

1. Salpebreu la vedella i enfarineu-la. 2. Fregiu-la en oli de girasol, però només perquè es dauri per fora. 3. Reserveu-la al damunt d'un paper absorvent, perquè xucli l'excés de sang que pugui segregar la vedella. 4. Poseu el sofregit en una cassola de fang o ferro colat, i quan estigui calent, afegiu el vi negre i deixeu que el conjunt es redueixi a foc moderat-lent. 5. Incorporeu la vedella i el caldo, però només la quantitat necessària per a cobrir la carn. Espereu que arrenqui a bullir i manteniu la cocció a foc lent. 6. Peleu i talleu la pastanaga en daus d'1 cm. Reserveu-la submergida en aigua. 7. Esberleu les patates en daus de 2 cm i també reserveu-les en aigua. La pregunta.: Com preparar els bolets per la cocció o conservació? 8. Remulleu-los en aigua tèbia perquè desprenguin tota la sorra. 9. Talleu el peu i arrenqueu a bullir-los amb una mica d'aigua i a foc molt lent fins que quedin cobert pel líquid que segreguen. 10. Si els heu de conservar, feu-ho en aquest mateix líquid, ja que conservarà al màxim el sabor inicial. Si els bolets són d'una mida considerable, talleu-los a meitats iguals o a quarts i reserveu-los per incorporar-los a la cassola més endavant! 11. Al cap d'uns 45min de cocció, afegirem les patates i la pastanaga a la cassola, mantenint el foc molt suau, ja que la carn començarà a ser tendre. 12. Mentre es couen els tubercles, fem la picada. En el cas de triturar amb el minipimer posem 1/2 cassó de caldo que ens ha quedat de la cocció de la cassola, i hi afegim les avellanes, les ametlles, 1/2 gra d'all, l'anís dolç i l'orenga torrada. Ho triturem tot al màxim i ho reservem pel final de la cocció. 13. En una paella i a foc viu, fregim lleugerament l'altra 1/2 gra d'all i abans de que sigui ros, saltem els bolets, sense l'aigua i els salpebrem. Reservem. 14. Quan la patata, la pastanaga i la vedella siguin ben tendres, afegirem els bolets i la picada a la cassola. Deixarem que arrenqui el bull novament i ho amalgamarem tot bé.

18:37 Cuines - Sopa de fredolics
18:43 Cuines - Timbal de patata, tòfona i fetge d'ànec
18:50 Cuines - Calamars amb trompetes de la mort
18:58 La cuina de l'Isma
19:28 Canon Art - Berlín amb Jean-Louis Cohen
19:54 Bàsquet - DKV Joventut - AXA F. C. Barcelona
21:45 Temps d'aventura - Sergi Fernàndez i el seu últim repte.
tancar

Sergi Fernàndez i el seu últim repte.

Per al "Temps d'aventura" d'aquest dijous us hem preparant un reportatge molt especial. D'aquells que ens donaran una lliçó magistral. Acompanyarem Sergi Fernández en el seu últim repte desèrtic. Farem 5.000 quilòmetres a través del Sàhara, amb tot el que això pot arribar a suposar. Aquest dijous acomiadarem Sergi Fernández com "el ciclista solitari" amb un programa especial dedicat a la seva gesta. Recordeu que, des del debut de la sisena temporada, "Temps d'aventura" s'ha convertit en el primer programa televisiu que s'emet abans per internet que per la televisió. Cada dijous, a les 10 del matí, es pot veure el programa a la xarxa, unes hores abans d'estrenar-se a la televisió. Una aposta revolucionària que confirma novament "Temps d'aventura" com un dels programes més innovadors del panorama televisiu.

22:17 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Assagista, crític i traductor literari. És catedràtic de Teoria de la literatura i literatura comparada de la Universitat de Barcelona. Entre les seves traduccions al català destaquen les de obres de Paul Valéry, Gustave Flaubert, Friedrich Hölderin, Reiner Maria Rilke i Robert Musil. Recentment ha dirigit l'edició de l'obra completa de Kafka per a l'editorial Círculo de Lectores. Llovet compartirà plató amb l'Emilio Manzano i els col·laboradors Lolita Bosch, Carles Álvarez i Víctor Amela, que presentaran llibres traduïts, escrits o prologats pel convidat. En el reportatge, Marina Espasa i Enric Juste repassen aspectes de l'obra de Gustave Flaubert, un dels escriptors de capçalera del convidat. El programa es tancarà amb l'actuació de Ramon Colomina.

23:15 Sputnik - The Police des de dintre
tancar

The Police des de dintre

L'any 1978, quan encara eren uns desconeguts, The Police van anar per primera vegada als Estats Units. El bateria del grup, Stewart Copeland, va comprar una càmera de súper-8. La portava a tot arreu: a la furgoneta de la gira, a les rodes de premsa, a les sessions de fotos, als camerinos i fins i tot a l'escenari. La càmera de Copeland mostra com el món del rock es va rendir a l'energia, les melodies i el carisma de Sting, Stewart Copeland i Andy Summers que en el moment de la seva disol·lució, l'any 1984, era la banda més gran del món. Coincidint amb la gira de retorn de The Police, Copeland ha desenterrat aquelles gravacions i ha donat forma a un documental que mostra la banda des d'un punt de vista privilegiat. La relació entre els músics, els egos, la manera en que donaven forma a les cançons i la forma d'encarar l'èxit.

00:35 Canon Art - Berlín amb Jean-Louis Cohen
01:01 Canon Art - Superfícies. La pintura envaeix les parets
01:28 Paletes - Piero de la Francesca: El somni de la diagonal (2)
01:59 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Assagista, crític i traductor literari. És catedràtic de Teoria de la literatura i literatura comparada de la Universitat de Barcelona. Entre les seves traduccions al català destaquen les de obres de Paul Valéry, Gustave Flaubert, Friedrich Hölderin, Reiner Maria Rilke i Robert Musil. Recentment ha dirigit l'edició de l'obra completa de Kafka per a l'editorial Círculo de Lectores. Llovet compartirà plató amb l'Emilio Manzano i els col·laboradors Lolita Bosch, Carles Álvarez i Víctor Amela, que presentaran llibres traduïts, escrits o prologats pel convidat. En el reportatge, Marina Espasa i Enric Juste repassen aspectes de l'obra de Gustave Flaubert, un dels escriptors de capçalera del convidat. El programa es tancarà amb l'actuació de Ramon Colomina.

02:46 Sputnik - The Police des de dintre
tancar

The Police des de dintre

L'any 1978, quan encara eren uns desconeguts, The Police van anar per primera vegada als Estats Units. El bateria del grup, Stewart Copeland, va comprar una càmera de súper-8. La portava a tot arreu: a la furgoneta de la gira, a les rodes de premsa, a les sessions de fotos, als camerinos i fins i tot a l'escenari. La càmera de Copeland mostra com el món del rock es va rendir a l'energia, les melodies i el carisma de Sting, Stewart Copeland i Andy Summers que en el moment de la seva disol·lució, l'any 1984, era la banda més gran del món. Coincidint amb la gira de retorn de The Police, Copeland ha desenterrat aquelles gravacions i ha donat forma a un documental que mostra la banda des d'un punt de vista privilegiat. La relació entre els músics, els egos, la manera en que donaven forma a les cançons i la forma d'encarar l'èxit.

04:01 Turmix arrels - + info
tancar

+ info

Recull de videoclips de músiques d'arrel, mestisses i d'autor de casa nostra i d'arreu del món.

05:00 De la terra - De la terra
05:10 El medi ambient - Gestió sostenible de la punta de la Móra
05:13 Enginy natural - Caps, cordes, nusos i xarxes
05:42 Viatge al Planeta Terra - Mars d'herba
06:36 Campions de la natura - El ximpanzé
tancar

El ximpanzé

El biòleg Colin Chapman treballa amb ximpanzés al parc nacional de Kibale. El govern ugandès l'ajuda a establir un programa de conservació per primats en perill d'extinció.

Progrmació BD ....
07:05 Club Super3
07:05 Enigma - Recepta per venjar-se
tancar

Recepta per venjar-se

A l'Oscar Niorvo, un famós cuiner, li han tancat el restaurant per haver intoxicat totes les persones que havien assistit a la inauguració i l'han empresonat. La venjança està preparada. A la presó, també fa de cuiner...

07:31 Jacob Dos-Dos - En Jacob Dos-Dos i el pillet pelut
07:57 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La campanya de prevenció d'incendis d'en Goril·la
08:31 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Què li passa al tren bala que porta l'amor d'en Goril·la?
08:55 En Pat i en Mat - El gronxador
09:03 mic 3
09:03 L'ós de la gran casa blava - Veiem imatges
09:29 Ja arriba en Noddy! - El gran esternut
tancar

El gran esternut

En Murri i en Pillet estan decidits a fer un encanteri a en Noddy perquè no pari d'esternudar. Resulta, però, que són tan capsigranys que s'equivoquen i l'hi fan al senyor Jumbo, l'elefant. Quin desastre! Al final, de tant esternudar, s'infla i surt volant. Sort que en Noddy té una avioneta!

09:41 Bumba
09:46 Pau, la petita guineu roja - La guineu de neu
tancar

La guineu de neu

Quina nevada que ha fet! El jardí ha quedat tot recobert de neu! Sembla ben bé una postal. Tot és preciós, però hi ha una pega... En Pau, la Poppy i en Carbasseta no troben res per menjar! I si se'n van al parc? Potser allà hi ha coses per omplir el pap. El que està clar és que l'aventura que viuran serà molt emocionant, però, què menjaran...?!

09:51 Explica'm un conte - El monstre al país de les princeses
09:57 Explica'm un conte - El gos monstruós i al princesa de les roses
10:04 Els inicis de la ciència - La vida i la mort
tancar

La vida i la mort

La vida i la mort En aquest capítol, un grup de nens ens ensenya a apreciar les diferències entre la vida i la mort dels animals i que les plantes també són vives. També veurem com un taxidermista disseca una guineu per a un museu d'història natural.

10:18 Ciències: Segon nivell - La llum
10:32 Terra de gegants - El carril interior
11:20 Terra de gegants - Jugada mortal
12:10 Club Super3
12:10 Mona la vampira - Ciutat petita
tancar

Ciutat petita

La Mona descobreix el senyor Williams, un veí, al soterrani de casa seva amb una rèplica en minuatura de la ciutat, amb casetes, cotxets i fins i tot gent petita! El veí enxampa la Mona i els seus amics i els converteix en habitants de la seva creació.

12:28 Inspector Gadget - Arriba en capeman
12:53 Els insòlits misteris d'en Ripley - El crani del lama
tancar

El crani del lama

En Rip, la Sam i en Cyril han anat a la Xina a fotografiar el Crani del Lama, un objecte que protegeix tot allò que veu. Immediatament després de la desaparició del Crani del Lama, el temple de Hu-Nan queda destrossat i tota la gent del poble es comencen a posar malalts. Els nostres herois aviat descobriran un campament militar d'allò més sospitós.

13:26 Corrector Yui - Anem a les termes
tancar

Anem a les termes

Els correctors s'han agafat descans per anar a unes termes. Només d'arribar-hi, en Synchro se'n va de cap a l'aigua i, sorprenentment, es torna a transformar en en Wolf. Abans que el vegin els altres, però, torna a canviar d'aspecte. Aquestes aigües tenen alguna cosa estranya...

14:01 Codi 3xl
14:01 El detectiu Conan - Una de picant, una d'amargant i una de dolça
tancar

Una de picant, una d'amargant i una de dolça

El cos de la Fumie Ozawa, una dona que treballa en una institució financera, apareix al lavabo del seu pis. La primera persona que veu el cadàver és l'Etsuko Aikawa, la propietària de la botiga de dolços de la cantonada. La policia assegura que es tracta d'un suïcidi, però l'Etsuko insisteix que en Kogoro investigui el cas més a fons perquè està segura que es tracta d'un cas d'homicidi. En Kogoro, en Conan, l'inspector Megure i companyia decideixen investigar el cas.

14:28 One piece - Picaparet al penya-segat
tancar

Picaparet al penya-segat

En Foxy, que ha guanyat la primera prova, pot triar un membre de la tripulació adversària i tria la Nico Robin. La segona prova és una mena de joc de picaparet, i els pirates del barret de palla se'n surten prou bé. Però un dels pirates de l'equip Foxy, el monstre Hamburg, per una casualitat absolutament casual acaba tocant l'objectiu abans que els altres, que ja el tenien a tocar dels dits. L'equip Foxy ha tornat a guanyar...

14:52 Beverly Hills - Febre primaveral
15:36 Codi 3xl
15:36 Turc per principiants - On "when a metin loves a woman"
tancar

On "when a metin loves a woman"

La Doris finalment ha acceptat el casament, però vol que no sigui convencional. A la Diana li fa por -justificadament- que, a part de poc convencional, el casament sigui un autèntic avorriment. Per altra banda, resulta que en Costa té un problema de quequeig i se sent inferior. En Cem hauria de demostrar la seva sensibilitat, però per desgràcia demostra que no en té gens ni mica. I la Yagmur? Resulta que ha estat estudiant el llenguatge dels sord-muts però li espera una altra sorpresa. S'ha confós de persona i, en realitat, no ha conegut el seu admirador secret.

16:01 Codi 3xl - Codi 3XL - Els Matats
tancar

Codi 3XL - Els Matats

Els Matats són un grup local de Torroella de Montgrí, en el CODI d'avui els hem anat a conèixer allà on tenen més fans, al seu poble.

16:13 Som així - As if
16:40 Club Super3
16:40 Naturalment Sadie - + info
tancar

+ info

Sadie no pot dormir per la nit per culpa d'uns sons animals molt estranys, cosa que posa en risc tant la seva salut com el projecte que fa sobre mitjans de comunicació. Mentrestant, la casa dels Hawthorne es converteix en un refugi pels amants de la carn quan Hal s'entrena per guanyar Owen Anthony en un concurs per veure qui menja més bistecs.

17:01 Món salvatge - L'ós rentador
17:07 mic 3
17:07 Ja arriba en Noddy! - La goma d'esborrar màgica
tancar

La goma d'esborrar màgica

En Rodanxonet s'ha trobat una goma d'esborrar màgica de l'Orelles! Quina sort! Pot fer desaparèixer tot el que vulgui! Quina mà d'entremaliadures que podrà fer! La pega és que aviat caurà a mans dels Follets, que la faran servir per fer entremaliadures encara més grosses. Qui et sembla que els pot aturar?

17:19 Bumba
17:25 Pau, la petita guineu roja - Per molts anys!
tancar

Per molts anys!

On s'han ficat els pares dels tres cadells? En Pau, la Poppy i en Carbasseta estan una mica amoïnats. Només despertar-se s'han adonat que els pares han desaparegut. No són enlloc. A més, tots els seus amics es comporten d'una manera molt estranya. Que ha passat alguna cosa? O potser és que els preparen una sorpresa?! No t'ho perdis!

17:42 Club Super3
17:42 L'illa de la Lili - Els Kilts exprés
tancar

Els Kilts exprés

Tot i que no han trobat l'Héctor Córtex, el genial inventor, la Lili, la Mary-pega i en Matthew han decidit apoderar-se de tres de les seves faldilles màgiques teletransportadores. L'illa és plena de perills i, en un moment de desesperació en Matthew comet l'error de tornar al càmping. Aviat l'Héctor els parlarà dels Rebomboris, una colònia de cultivadors que els podrien ajudar!

18:01 Rei - A glass of memory
tancar

A glass of memory

En Cliff, antic rei de Sota, no para de molestar en Russell perquè localitzi, al Regne de Sota, un record que hi va perdre. Mentrestant, en Bob Filat busca la segona corona de Sota, que es diu que qui la trobi, es convertirà en rei. En Xiroi explicarà a en Russell que en Cliff va perdre el record al riu que esborra els records, mentre amagava la segona corona!

18:33 Equip Galaxy - L'emperador Brett
19:01 Keroro - La Natsumi i la Koyuki s'estrenen a l'escenari! En Keroro i els paparazzi! A for
tancar

La Natsumi i la Koyuki s'estrenen a l'escenari! En Keroro i els paparazzi! A for

La Natsumi i la Koyuki s'han apuntat a participar en una obra de teatre, però la Natsumi es posa molt nerviosa quan ha d'actuar en públic i no les acaba de tenir totes. Sort que en Keroro i companyia l'ajudaran! Això si els col·laboradors del diari de l'escola no el descobreixen! Ja sospiten que és extraterrestre i avui han entrat a casa dels Hinata!

19:30 Info k
19:42 Un forat a la butxaca - Internet II
19:50 Naturalment Sadie
20:17 Faules delirants - La vaca, el llop i el lleó
20:23 Som així - As if
20:48 Codi 3xl
20:48 Codi 3xl - Codi 3XL - Visual què?
tancar

Codi 3XL - Visual què?

Saps que és el J-Rock? És fàcil, és la música que arrasa al Japó, el rock nipó. El Codi3XL acompanya a un parell de fans d'aquest estil musical a un Meet and Greet a conèixer als Ayabie.

21:00 Fòrum Júnior - Éssers estimats: Complicitats i pèrdues
21:25 Imp - El pastís
21:26 Imp - Creació Animal
21:28 Imp - Rock
Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - EL COR
tancar

EL COR

Encara que a poc a poc, en Xavi i la Paquita van descobrit cosetes. En Peris i en David s'enfronten a una decisió difícil. En Max i l'Enric toquen fons. Una nova enganxada de la Sandra amb la Trini.

21:58 Investigadors - Shots
tancar

Shots

El company esporàdic de Leslie rep un tret i Harlan es veu implicat en el cas. Meg i Trish treballen plegades per enxampar un conegut violador i Nora queda parada amb el que esbrina del seu germà. Escrit per: Sera Gamble Raelle Tucker Dirigit per: Robert Duncan McNeill

22:37 Investigadors - Burglary
tancar

Burglary

Harlan col·labora amb un antic company per frustrar una operació de falsificació i amb un detectiu força reticent de Las Vegas, Vincent Novella (STEPHEN BALDWIN - "Sospitosos habituals"), per aturar una banda de lladres. Escrit per: Aaron Zelman Dirigit per: Chris Long

23:17 Jutjant l'Amy - Matrimoni d'inconveniència
00:01 Pel·lícula - Starman
tancar

Starman

STARMAN (Starman) Producció: Larry J. Franco / Columbia, 1984 Direcció: John Carpenter / Durada: 115 minuts Guió: Bruce A. Evans, Raynold Gideon Música: Jack Nitszche Fotografia: Donald M. Morgan Intèrprets: Jeff Bridges (Starman), Karen Allen (Jenny Hayden), Charles Martin Smith (Mark Shermin), Richard Jaeckel (George Fox), Robert Phalen (el major Bell), Tony Edwards (el sergent Lemon) En un bosc de Wisconsin es localitza i s'abat un artefacte no identificat. El seu ocupant, Starman, es refugia a casa de Jenny Hayden, una jove viuda. Starman ha pres l'aparença del difunt marit de Jenny, però només pot sobreviure a la Terra tres dies i ha de trobar-se amb una nau espacial que el vindrà a recollir a Arizona, a més de 2.000 km d'on és ara. Jenny l'ajuda i han de fugir junts de la NORAD, una organització estatal que va darrera de Starman. Mark Shermin, responsable de l'operació de recerca, comprèn que Starman no representa cap perill per a la humanitat i està disposat a ajudar-lo.

01:52 Casats... i amb fills - Breaking up is easy to do 1
02:14 Dallas - Com es fa un president
tancar

Com es fa un president

JR vol donar una imatge immillorable d'home de negocis americà i per arribar a realitzar els seus plans col·loca en el lloc de relacions públiques una dona bastant provocativa. A Southford, les coses no marxe gaire bé, i la tensió va augmentant. D'una banda Ellie està summament disgustada amb Jock per la seva actuació en els darrers esdeveniments a la família Ewing, i per l'altra, Pam fa un descobriment sobre Sue Ellen que no li agrada gens.

03:02 Pel·lícula - Starman
tancar

Starman

STARMAN (Starman) Producció: Larry J. Franco / Columbia, 1984 Direcció: John Carpenter / Durada: 115 minuts Guió: Bruce A. Evans, Raynold Gideon Música: Jack Nitszche Fotografia: Donald M. Morgan Intèrprets: Jeff Bridges (Starman), Karen Allen (Jenny Hayden), Charles Martin Smith (Mark Shermin), Richard Jaeckel (George Fox), Robert Phalen (el major Bell), Tony Edwards (el sergent Lemon) En un bosc de Wisconsin es localitza i s'abat un artefacte no identificat. El seu ocupant, Starman, es refugia a casa de Jenny Hayden, una jove viuda. Starman ha pres l'aparença del difunt marit de Jenny, però només pot sobreviure a la Terra tres dies i ha de trobar-se amb una nau espacial que el vindrà a recollir a Arizona, a més de 2.000 km d'on és ara. Jenny l'ajuda i han de fugir junts de la NORAD, una organització estatal que va darrera de Starman. Mark Shermin, responsable de l'operació de recerca, comprèn que Starman no representa cap perill per a la humanitat i està disposat a ajudar-lo.

04:52 Videoclips de cinema - LA NOVIA CADÀVER "Remains Of The Day"
04:53 Videoclips de cinema - LA PROMESA
04:56 Videoclips de cinema - EL SENYOR DELS ANELLS "Gollum's song"
05:00 Dallas - Com es fa un president
tancar

Com es fa un president

JR vol donar una imatge immillorable d'home de negocis americà i per arribar a realitzar els seus plans col·loca en el lloc de relacions públiques una dona bastant provocativa. A Southford, les coses no marxe gaire bé, i la tensió va augmentant. D'una banda Ellie està summament disgustada amb Jock per la seva actuació en els darrers esdeveniments a la família Ewing, i per l'altra, Pam fa un descobriment sobre Sue Ellen que no li agrada gens.

05:48 Jutjant l'Amy - Matrimoni d'inconveniència
06:32 El cor de la ciutat - EL COR
tancar

EL COR

Encara que a poc a poc, en Xavi i la Paquita van descobrit cosetes. En Peris i en David s'enfronten a una decisió difícil. En Max i l'Enric toquen fons. Una nova enganxada de la Sandra amb la Trini.