TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
07:30 Notícies 3/24
09:27 Notícies 3/24
09:49 Notícies 3/24
10:39 Jet lag - Sinceri...què
tancar

Sinceri...què

Una fuita en una canonada deixa sense aigua el pis de les noies durant uns quants dies. La Carla i la Sílvia no poden acostumar-se a viure sense aigua..., però ho hauran de fer. La Diana i la Mariona s'enamoren les dues de l'operari que ve a solucionar la fuita. Però l'operari en qüestió no s'enamora de qui precisament totes poden pensar.

11:09 Viatges insòlits - Albània
tancar

Albània

A causa del clima, les dimensions i la natura de què gaudeix, Albània és un país ideal per poder-lo recórrer en cotxe; naturalment un Mercedes, el símbol d'estatus dels habitants del país després de la caiguda del comunisme. En Tom i el seu simpàtic guia ens mostraran el vessant més bonic i amable del país, però també un altre, més obscur i esgarrifós.

12:01 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

12:57 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

14:00 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:43 El paradís de les senyores - El somni americà
tancar

El somni americà

En aquest episodi, entre altres coses, al Paradís de les Senyores en Vittorio organitza una setmana dedicada als Estats Units, i anomenada "El somni americà", perquè esperen la visita d'en Rockefeller; l'Elsa s'impacienta amb l'Andreina perquè pensa que no s'esforça prou a sortir de la seva situació, i en Corrado es prepara per al tercer programa del concurs. Però inesperadament els soviètics envaeixen Hongria per posar fi a la revolució hongaresa i tothom pateix per la possibilitat d'una nova guerra europea.

16:38 Vera - Una carretera fosca
tancar

Una carretera fosca

Una dona apareix morta en una zona rural inhòspita. La Vera i el seu equip aviat descobreixen que la víctima tenia algunes característiques especials: feia dos anys que havia tornat a recuperar el contacte amb les seves dues filles després d'haver-les abandonat, havia tingut uns quants amants -algun de molt jove-, tenia conflictes amb els veïns, prenia una medicació molt forta... Però la gent del seu entorn també ho és, d'especial.

18:11 Hudson i Rex - Els boscos tenen ulls
tancar

Els boscos tenen ulls

Una fotoperiodista que és activista ecologista desapareix al parc natural de Terranova. La seva mare en denuncia la desaparició. En Charlie i el Rex comencen a buscar-la i van a parar a unes instal·lacions d'un organisme oficial secret que són al mig de bosc. L'empresa que hi està instal·lada diu que l'Alia és una ecoterrorista que els volia robar tecnologia punta i que ha mort un dels seus guàrdies de seguretat, però en Charlie no s'ho creu. Al final resulta que el lladre i traïdor és el cap de seguretat de l'empresa que ha volgut involucrar-hi la periodista per no ser descobert.

18:56 Shakespeare i Hathaway, investigadors privats - Ultratjant fortuna
tancar

Ultratjant fortuna

La Lu i el Frank reben l'encàrrec de trobar un gos desaparegut, però no és un gos qualsevol. L'animal va heretar una fortuna milionària i viu a cos de rei atès per un munt de criats. L'administrador de la fortuna del gos promet una recompensa molt sucosa, però, quan la bèstia apareix morta, s'esvaeix la possibilitat de cobrar-la. Com que la cosa fa pudor de socarrim, el Frank i la Lu continuen investigant.

19:42 No tenim vergonya
19:59 No tenim vergonya
20:08 No tenim vergonya
20:22 TV3xUnTub - Magí
tancar

Magí

Magí, el guionista irreverent de l'"Està passant", grava la seva "story" per al "TV3xUnTub". Quina és la relació amb els seus companys, què faria si no fos guionista o com és d'addicte al mòbil ho respondrà en aquest programa. Més coses sobre Magí i el resum del millor de TV3, a "TV3xUnTub". "TV3xUnTub" ofereix els millors moments de la programació de TV3. Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen cabuda en un d'aquells moments que qualsevol espectador de TV3 no s'hauria hagut de perdre. I, si no els ha vist, serà un bon moment per recuperar-los. "TV3xUnTub" mostra tot allò amb què l'audiència ha gaudit, rigut, cantat o s'ha emocionat al llarg de la setmana. I, per si no n'hi hagués prou, a cada programa, una cara coneguda de la cadena gravarà la seva "story". Així, l'espectador sabrà més coses de la feina i la vida privada de les persones que surten a la tele.

21:00 Telenotícies vespre
22:08 L'altra mirada - Viacrucis
tancar

Viacrucis

Professores i alumes es disposen a començar les vacances de Setmana Santa i, davant la sorpresa del claustre, la Teresa decideix quedar-se sola a l'acadèmia. D'altra banda, la Macarena confessa a l'Ángela que ha descobert que té una aventura amb la seva mare. Aquest fet trastoca profundament la mestra, que ja no sap com afrontar la situació. Mentrestant, la Flavia descobreix que el Tomás treballa de fotògraf al carrer perquè la seva família l'ha fet fora de casa per haver denunciat el seu germà.

23:21 L'altra mirada - Deixa'l anar
tancar

Deixa'l anar

Un trist succés trastoca emocionalment la vida a l'acadèmia: la germana de la Candela, l'Alicia, ha mort. La inesperada mort de la seva germana afecta de manera peculiar la Candela, que es comporta amb una estranya serenitat que amoïna molt les seves amigues i mestres. Mentrestant, la Luisa se sent incòmoda amb les pressions de l'Arcadio perquè vengui la casa per comprar-se'n ell una altra on començar a fer la seva vida. D'altra banda, el Ramón vol impressionar la Teresa en la seva primera sortida junts, i l'Ángela pateix en silenci l'abandonament del David.

00:37 Pel·lícula Annika Bengtzon - Un lloc al sol
tancar

Un lloc al sol

Director: Peter Flinth Guió: Alex Haridi, basat en la novel·la de Liza Marklund Música: Adam Norden Intèrprets: Malin Crépin (Annika Bengtzon), Björn Kjellman (Anders Schyman), Leif Andrée (Spiken), Kajsa Ernst (Berit Hamrin), Erik Johansson (Patrik Nilsson), Richard Ulfsäter (Thomas Samuelsson), Elvira Franzén (Ellen), Edvin Ryding (Kalle), Hanna Alström (Sophia Grenborg) i Magnus Krepper (Niklas Linde) El nou cap de redacció envia Annika Bengtzon a la Costa del Sol per informar sobre un robatori que ha provocat la mort d'una família sueca. Però aviat es veu que no es tracta d'un simple robatori: les víctimes feien negocis foscos, els lladres també apareixen morts i comencen a sortir relacions entre aquest cas i el tràfic de drogues. El més preocupant és que l'única membre de la família que no ha mort, una noia de setze anys, ha desaparegut.

02:07 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer. El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català". "El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:10 Sputnik, Òrbita 90 - EL DIA QUE VAM SER MESTISSOS AMB MANO NEGRA I ELS CHILI PEPPERS
tancar

EL DIA QUE VAM SER MESTISSOS AMB MANO NEGRA I ELS CHILI PEPPERS

EL DIA QUE VAM SER MESTISSOS AMB MANO NEGRA I ELS CHILI PEPPERS TARDOR-HIVERN, 1994 Un dels fenòmens musicals més explosius dels anys 90 va ser la fusió d'estils i el mestissatge. Dos dels grups capdavanters, a banda i banda de l'Atlàntic, van ser els Mano Negra i els Red Hot Chili Peppers.

22:39 Sputnik, Òrbita 90 - EL DIA QUE MADONNA ENS VA "EROTITZAR"
tancar

EL DIA QUE MADONNA ENS VA "EROTITZAR"

TARDOR, 1992 A l'inici dels anys 90, Madonna ja era una diva, una icona global, però es trobava en un moment delicat: la seva carrera d'actriu no arrencava del tot. Què podia fer? Refer la seva imatge o potenciar la provocació i escàndols del passat?

23:06 Curtcircuit taller - Curtcircuit Taller
tancar

Curtcircuit Taller

A MITGES Una parella de ballarins pateix un greu accident que lis canviara la vida. Un any després es tornena reunir per aconseguir tornar a ballar. LA CREU Una parella d'avançada edat lluita cada dia per acceptar la mort de su únic

23:40 Heavies tendres - + info
tancar

+ info

L'anunci del concert de la banda metal Sepultura a Barcelona torna bojos el Miquel i el Juanjo. Però tindran alguns problemes. A la mare del Juanjo no li fa gràcia que el seu fill vagi a aquests llocs tan salvatges, i el Miquel rep una noticia que feia temps que esperava.

00:01 Heavies tendres - + info
tancar

+ info

L'estiu presenta moltes possibilitats, però cap uneix el Juanjo i el Miquel. Per un costat, el Juanjo pensa fer fanzins amb la Clara i portar-la de vacances amb el seus pares. Per altra banda, el Miquel vol tirar endavant amb un grup de música que pensa més en la borratxera que a assajar.

00:22 Sputnik, Òrbita 90 - EL DIA QUE VAM SER MESTISSOS AMB MANO NEGRA I ELS CHILI PEPPERS
tancar

EL DIA QUE VAM SER MESTISSOS AMB MANO NEGRA I ELS CHILI PEPPERS

EL DIA QUE VAM SER MESTISSOS AMB MANO NEGRA I ELS CHILI PEPPERS TARDOR-HIVERN, 1994 Un dels fenòmens musicals més explosius dels anys 90 va ser la fusió d'estils i el mestissatge. Dos dels grups capdavanters, a banda i banda de l'Atlàntic, van ser els Mano Negra i els Red Hot Chili Peppers.

00:51 Sputnik, Òrbita 90 - EL DIA QUE MADONNA ENS VA "EROTITZAR"
tancar

EL DIA QUE MADONNA ENS VA "EROTITZAR"

TARDOR, 1992 A l'inici dels anys 90, Madonna ja era una diva, una icona global, però es trobava en un moment delicat: la seva carrera d'actriu no arrencava del tot. Què podia fer? Refer la seva imatge o potenciar la provocació i escàndols del passat?

01:16 Curtcircuit taller - Curtcircuit Taller
tancar

Curtcircuit Taller

A MITGES Una parella de ballarins pateix un greu accident que lis canviara la vida. Un any després es tornena reunir per aconseguir tornar a ballar. LA CREU Una parella d'avançada edat lluita cada dia per acceptar la mort de su únic

01:48 Heavies tendres - + info
tancar

+ info

L'anunci del concert de la banda metal Sepultura a Barcelona torna bojos el Miquel i el Juanjo. Però tindran alguns problemes. A la mare del Juanjo no li fa gràcia que el seu fill vagi a aquests llocs tan salvatges, i el Miquel rep una noticia que feia temps que esperava.

02:08 Heavies tendres - + info
tancar

+ info

L'estiu presenta moltes possibilitats, però cap uneix el Juanjo i el Miquel. Per un costat, el Juanjo pensa fer fanzins amb la Clara i portar-la de vacances amb el seus pares. Per altra banda, el Miquel vol tirar endavant amb un grup de música que pensa més en la borratxera que a assajar.

02:30 Els habitants de la fi del món - Austràlia: Jim Alston
tancar

Austràlia: Jim Alston

En Ben viatja a una remota illa situada al l'extrem nord-oest d'Austràlia, Wilderness Island, batejada per un dels seus únics habitants, en Jim, un home amb una història tan singular com el paisatge que l'envolta. Un accident va empènyer en Jim a fer realitat el seu somni d'infantesa, viure en una illa deserta. Uns anys després se li va unir la Kim, una noia danesa d'origen vietnamita que també va patir un dramàtic accident que li va canviar la vida.

03:13 Els habitants de la fi del món - Austràlia
tancar

Austràlia

Ben Fogle visita Dave Glasheen, un antic home de negocis de vora setanta anys que va perdre tota la seva fortuna en un crac de la borsa. Decidit a allunyar-se de la civilització, va invertir el poc que li quedava en un arrendament de l'illa Restoration, una illeta paradisíaca situada arran de la Gran Barrera d'Esculls d'Austràlia, prop de Queensland. A vegades en Dave rep la visita del seu fill Kye, que viu a ciutat amb la seva mare. Home de recursos infatigable, en Dave s'ha convertit en una mena de Robinson Crusoe. Ha establert una relació d'amistat amb una comunitat indígena disposada a recuperar les seves terres i de tant en tant intercanvia per peixos la cervesa que ell mateix fa amb els pescadors que passen vora l'illa.

03:55 El convidat - Josep Maria Mainat
tancar

Josep Maria Mainat

Albert Om és el convidat del "ros" de la Trinca, un dels empresaris més importants de la indústria de l'espectacle. Josep Maria Mainat té un passat associat a l'èxit i un present més desconegut que Albert Om podrà conèixer durant dos dies a casa seva, ara que acaba de ser pare passats els 60. Om explica: "És una persona que als 66 anys té molt futur. Després d'haver format part del grup La Trinca durant 20 anys, i d'haver estat un dels productors estrella del país, continua tant o més actiu: l'any passat va posar en marxa quatre negocis i va tenir un fill."

04:46 Karakia - Lala (Abseron, Azerbaidjan)
tancar

Lala (Abseron, Azerbaidjan)

Quan la Lala va deixar Abseron per fer un màster en Ciències Polítiques a la Gran Bretanya, no s'imaginava que acabaria vivint a Tarragona, que li recorda la ciutat on ella va néixer, Sumqayit, a la vora del mar Caspi. Com a la capital del Tarragonès, allà també hi ha un important complex petroquímic, sector en el qual hi havien treballat els avis. Ara, totalment integrada a la vida i a les tradicions del seu nou entorn, ha canviat molts dels seus costums. Quan té gana, per exemple, ho té molt clar: pensa en un bon pa amb tomàquet i un raig d'oli de Siurana. Sovint, però, els records de la seva terra i especialment de Bakú, on va viure més anys, acaben omplint la cuina de casa d'aromes caucàsiques. Aromes com les de les herbes que es posen al "dovga", la sopa de iogurt que va aprendre de l'àvia; el "levengi", un llobarro farcit de ceba, nous i prunes seques, o el suggerent "murabba", un dolç de maduixa que acompanya el te negre.

05:16 Thalassa - El tresor de Cala Prona
05:29 L'illa del tresor - Lluís pasqual
tancar

Lluís pasqual

Té com a objectiu principal oferir "el que al llarg de la setmana veu l¿espectador, però no sap que veu". L'espectador veu coses que no sap que veu. L¿objectiu de "l¿illa del tresor" és dotar d¿intenció poètica, mitjançant la paraula, la música, la imatge o el silenci, totes aquelles coses que es creguin oportunes i que hagin vist la llum- ja que sigui de l¿actualitat o de la mirada dels presentadors- al llarg de la setmana.

05:55 Videoclips - Sabor de Gràcia - En casa
Progrmació BD ....
06:00 Tork - Tempus fugit
tancar

Tempus fugit

Fart de perdre en tots el jocs que fa amb l'Iris, en Tork descobreix un nou encanteri: parar el temps. Primer ho farà servir com un joc, però aviat s'adonarà que parar el temps pot tenir conseqüències negatives. Serà capaç d'arreglar-ho?

06:11 Les Tres Bessones - Tarzan
tancar

Tarzan

Tarzan és un altre mite que rep la visita de les tres famoses gemanes, transportades per la màgia de la Bruixa Avorrida. Tarzan viu instal·lat en un piset del barri de Gràcia, però s'enyora de la selva i els seus animals. Les tres bessones l'ajudaran a retornar.

06:34 Les Tres Bessones - King kong
tancar

King kong

Les tres bessones són enviades a la selva, on uns exploradors capturen King Kong i el porten a Barcelona per exhibir-lo a l'Estadi Olímpic al costat del Floquet de Neu. Les tres bessones passejaran King Kong per la ciutat: la Pedrera, el monument a Colom, la Sagrada Família... King Kong s'enamorarà de l'Anna, la bessona més romàntica, i viurà un somni recreant el món de Joan Miró.

06:57 Pirata i Capitano - La perla
tancar

La perla

Avui és l'aniversari de la Popeta Salma, i la Pirata i el Capitano li tenen preparat un regal que saben que la farà molt feliç: una perla. Però just abans de començar la festa, els cau a terra i se'ls trenca. La Pirata diu que encara tenen temps d'anar a l'illa de les Ostres a buscar-ne una altra, però s'hi hauran d'afanyar molt i ser molt llestos per trobar una ostra que els vulgui donar la perla.

07:08 Pirata i Capitano - Tinkunadent
tancar

Tinkunadent

El Tinkunadent és un monstre que només té un ull i una dent, i que sempre està de mal humor. Avui s'ha enfadat tant que li ha pres l'harmònica a l'Oubò i la col·lecció de dents a la Pirata. Tots junts, amb l'ajuda del Capitano, aniran a l'illa del Tinkunadent a recuperar tot el que els ha robat, però ni s'imaginen la sorpresa que s'enduran. Per què deu estar tan trist, el Tinkunadent?

07:18 Pirata i Capitano - Els dos medallons
tancar

Els dos medallons

La Pirata troba un medalló molt curiós i li pregunta a l'Omàntol Blau què pot ser. Ell li explica que és el medalló de la Maria Lleona-Marina, un personatge que va desaparèixer fa molts anys i que, segons la llegenda, va amagar un tresor. La Murana, que els està espiant, busca aquest tresor, i creu que, si s'apodera del medalló, podrà trobar-lo i quedar-se'l. De tota manera, la Pirata no se'l deixarà prendre tan fàcilment.

07:29 Les investigacions de la Mirette - Delicte flagrant
tancar

Delicte flagrant

Vittorio és a la final del concurs "L'home amb més estil del món". Tot i així, acusa un dels seus rivals, Renato Tarota, de fer trampes: Tarota fa pudor de claveguera per guanyar els altres! És més sospitós quan el jurat considera que aquesta pudor fa bona olor... i situen el Renato en primer lloc! La Mirette i el Jean-Pat descobreixen que el Renato és un "nas" que va crear un perfum que converteix tothom en un autèntic fan! Així és com va guanyar el concurs: era una trampa! Per desgràcia, la Mirette queda captivada per la seva olor i es converteix, inevitablement, en una fan del Renato. Ara és el Jean-Pat qui ha de fer tot el que pugui per aturar el Renato Tarota, perquè la Mirette està decidida a veure'l com a guanyador!

07:40 Les investigacions de la Mirette - Nova York, desperta't!
tancar

Nova York, desperta't!

Nova York és colpejada amb un insomni epidèmic: els habitats de la ciutat, quan no actuen com a zombis, encara caminen atordits. La Mirette, el Jean Pat i en Bob descobreixen l'origen de tot això: hi ha unes joguines que parlen sabotejades reproduint missatges subliminals! El cas és encara més seriós per al Jean Pat: no només que ell és el model de la joguina, sinó que els novaiorquesos estan massa cansats per reconeixe'l com l'estrella que creu que ha esdevingut. Gràcies a les pistes que la Mirette descobreix amb l'ajuda dels seus amics, aconsegueix un retrat robot del sabotejador: un misteriós faquir. L'hauran de trobar abans del vespre, perquè després d'una nit sense dormir, ells també esdevindran uns zombis, si no!

07:53 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Tumult al Túmul
tancar

Tumult al Túmul

Els bandits s'ha escapat de la presó i el príncep Joan vol reforçar els murs de les masmorres. A fi d'obtenir la pedra necessària, es proposa enderrocar el Túmul, un lloc emblemàtic que en Robin no està disposat a deixar destruir. En Tuck es fa passar per l'"esperit del Túmul" i espanta el príncep. Fins que és descobert. Caldrà recórrer a la màgia de la Marian per parar els peus al príncep definitivament.

08:05 Robin Hood, el trapella de Sherwood - A la recerca del llibre de màgia
tancar

A la recerca del llibre de màgia

La Isabelle, la germana petita d'en Ralf i en Rolf, troba el llibre de màgia de la Marian i, pensant-se que és el seu diari, se l'emporta per esbrinar-ne les intimitats. En voler-lo agafar, però, és sorpresa pel príncep Joan, que l'acusa de voler-li robar l'or. Tot i la confusió, és urgent recuperar el llibre de màgia, perquè, si algú el descobreix, la Marian pot ser empresonada per bruixeria.

08:16 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El cavaller del cor de pedra
tancar

El cavaller del cor de pedra

En Peter és un vailet ambiciós a qui el príncep Joan ha promès nomenar cavaller si fa prou mèrits. En Robin i els seus amics, veient que el príncep explota en Peter, acuden a rescatar-lo, però aquest no dubta a trair-los per aconseguir el que vol: presumir de cavaller davant de tothom. Finalment, amb l'ajuda d'en Tuck i el Petit John, que es fan passar per fantasmes, en Robin aconsegueix desemmascarar el jove traïdor.

08:28 Pingu - En Pingu ajuda a incubar l'ou
tancar

En Pingu ajuda a incubar l'ou

Avui en Pingu ha quedat amb un amic, però la mare li ha demanat que vigilés la seva germana. Mentre juguen, la Pinga, que s'havia quedat soleta, desapareix. En Pingu haurà d'explicar a la mare el que ha passat. Ja es pot anar preparant...

08:33 Pingu - En Pingu construeix un iglú
tancar

En Pingu construeix un iglú

Avui en Pingu i el seu amic han decidit de construir un iglú. Com que no es posen d'acord, acaben fent-se cadascú el seu iglú. Vols dir que no és millor fer les coses en equip? Creus que se n'adonaran, en Pingu i el seu amic?

08:39 Pingu - En Pingu aprèn música amb l'avi
tancar

En Pingu aprèn música amb l'avi

En Pingu fa tan soroll amb l'acordió que els pares el fan anar a tocar fora de casa. Aleshores, el nostre amiguet decideix anar a veure l'avi, que és un gran músic. Potser es quedaran ben parats, els pares, quan en Pingu torni a casa...

08:44 Pingu - Una classe molt especial
tancar

Una classe molt especial

Avui, a classe, tots els alumnes s'han de capbussar sota el gel per veure quina mena de peixos hi viuen. En Pingu sap perfectament que a sota el gel no hi viuen només peixos. I sinó, que l'hi preguntin a en Robby!

08:49 Pingu - No s'hi val fer tant soroll
tancar

No s'hi val fer tant soroll

En Pingu avui ha sortit a jugar a la pilota amb els seus amics. De tant engrescats que estan, no s'adonen del soroll que fan. Els grans, és clar, es comencen a enfadar i volen que parin de jugar. Què creus que faran? I tu, què faries?

08:54 Pingu - En Pingu i l'organista
tancar

En Pingu i l'organista

En Pingu ha conegut l'organista i li fa una mica de llàstima. Ell li ha tirat diners al barret, i vol que tots els altres també ho facin. Com s'ho farà perquè els grans tinguin el detall de donar-li alguna cosa? Segur que se li acut alguna idea.

09:00 El Mic i els seus amics - La planteta no creix
tancar

La planteta no creix

El Mic vol veure com creix una planteta, però va molt a poc a poc. En Cincsegons sap un poema: Creix, creix, planteta bonica. Fes-te gran de mica en mica. Així sí que creixerà la planteta!

09:25 BabyRiki - Meow! Woof!
tancar

Meow! Woof!

En Krash juga a fer veure que és un animal. I com que fa "bub-bub", els altres es pensen que és un gos. La Pandy li tira un branquilló perquè el vagi a buscar. I en Chiko li va a buscar un os perquè estigui content. Però en Krash volia fer de gat i s'ha equivocat de so. En aquest episodi, els més menuts aprenen els diferents sons que fan els diferents animals.

09:30 Counting with Paula - Push and lift
tancar

Push and lift

El president de la fàbrica de joguines ha fet saber a la Paula i la seva colla que els vol ensenyar una joguina nova. Però al camí per arribar-hi hi ha uns bidons que no deixen passar, i la mainada haurà de fer mans i mànigues per franquejar-los. D'altra banda, quan finalment arriben fins on és la joguina, es troben que encara no està a punt. Podran jugar-hi, finalment?

09:41 BabyRiki - Tidy beds
tancar

Tidy beds

La Rosa i en Krash es lleven i es fan el llit. Però la Pandy el deixa sense fer i l'arracona cap a un cantó. Després, quan tenen ganes de fer una becaina, es troben que la Pandy no sap on ha ficat el llit. La Rosa i en Krash l'ajuden a treure'l de sota d'uns blocs. En aquest episodi, els més menuts aprenen que s'han de fer les feines de la casa.

09:46 BabyRiki - Sleepyheads
tancar

Sleepyheads

En Chiko i en Wally estan cansats després d'haver-se passat tot el matí jugant i se'n van a fer una becaina. Però en Chiko no aconsegueix adormir-se i tampoc deixa dormir en Wally. En Wally busca tot de maneres d'ajudar-lo a agafar el son, però cap dona resultat. Fins que li fa comptar ovelles. En aquest episodi, els més menuts aprenen què és la migdiada i que va bé fer-la.

09:51 Els germans Kratt - El pigarg americà que fa quatre
tancar

El pigarg americà que fa quatre

Per estudiar de més a prop el pigarg americà, el Chris i el Martin, amagats a dins d'uns ous d'aquest ocell, van a parar a dins d'un niu. Quan surten de l'ou, els adults els tracten com si fossin dues cries més. Tot va bé fins que el Gormand es disfressa d'os negre per robar ous de pigarg i fer una recepta nova: suflé d'ou de pigarg. L'equip dels germans Kratt farà tot el possible per arreglar-ho.

10:19 Els Mini Ninges - L'alliberament del Sanjoru
tancar

L'alliberament del Sanjoru

El Mestre Ninja demana als Mini Ninges que, com a part del seu aprenentatge, elogiïn un arbre i li expressin el seu agraïment. Però el Hiro ho troba absurd i impropi d'un ninja de veritat. Aleshores el mestre li encarrega una tasca més adequada per a ell: endreçar un munt de pergamins. Però el Hiro aviat descobrirà que, dins d'un pergamí, hi ha un ninja atrapat per un encanteri.

10:30 Els Mini Ninges - La terra on mai es pon el Sol
tancar

La terra on mai es pon el Sol

La Shoko ha manipulat el Rellotge Sagrat del Sol, i ara, a la Terra sota els Núvols, no es fa mai de nit, i els rius i els pous s'estan assecant. El Mestre Ninja envia els Mini Ninges al desert a buscar el rellotge per reparar-lo, però al llarg del camí s'hauran d'enfrontar a la calor extrema i a la set, i hauran d'anar amb molt de compte amb els miratges.

10:42 Els Mini Ninges - El Pandakuji
tancar

El Pandakuji

El Futo es troba una cria de panda abandonada i ferida, i el Mestre li explica que es tracta d'un pandakuji, un animal màgic que té uns poders de curació d'una rapidesa extraordinària. El Hiro de seguida s'adona que, si un animal amb aquests poders caigués a mans de l'Ashida, el podria convertir en un samurai invencible. La missió d'avui és tornar el pandakuji amb la seva família, a les grutes de Myazaka.

10:53 Els Mini Ninges - La trampa dels ossos
tancar

La trampa dels ossos

El Futo, cansat que el Hiro sempre sigui el que té més poders i el que fa més bé les coses, decideix marxar de la nau ninja. Però la Shoko l'acaba capturant i fa un pacte amb l'Ashida: a canvi de dir-li on és el refugi secret dels ninges, el malvat senyor de la guerra li concedirà el poder de fusionar-se amb els animals. Serà capaç de complir el tracte, el Futo?

11:03 Mike el magnífic - Llums, càmera... inacció!
tancar

Llums, càmera... inacció!

El Mike se sent inspirat després de veure una pel·lícula d'acció i decideix rodar-ne una de pròpia. Per fer-ho comptarà amb l'ajuda de la gosseta Iris com a heroïna, del gatet Fluffy en el paper de tigre ferotge i de les tortugues Athos, Portos i Aramis com a directores i càmeres. Però a meitat del rodatge apareixeran els ossos rentadors Freddy i Mercury en el paper d'improvisats dolents de la pel·lícula.

11:10 Mike el magnífic - El Mike, refredat
tancar

El Mike, refredat

El Mike ha agafat un bon refredat, té febre, no para d'esternudar i li fa mal tot. L'Iris i les tortugues miren de cuidar-lo i també s'han d'ocupar d'enfrontar-se al Freddy i al Mercury quan aquests es presenten a la casa per robar. Però els pobres acaben tancats en una gàbia, de manera que el Mike haurà de treure forces de flaquesa per fer fora els ossos rentadors i alliberar els seus amics.

11:17 Mike el magnífic - La pista de gel
tancar

La pista de gel

Fa una calor insuportable i el Mike aprofita per convidar l'Iris a un còctel refrescant. Però quan els ossos rentadors Freddy i Mercury veuen la màquina de fer glaçons miren de robar-la... amb tan mala sort que cau a la piscina i la transforma en una pista de gel. Les tortugues estan encantades amb la novetat i aprofiten per jugar a hoquei sobre gel, però el Mike tindrà problemes per moure's sobre el gel i alhora mirar de foragitar els ossos rentadors.

11:24 Espies de veritat - El paradís oceànic
tancar

El paradís oceànic

Les nostres heroïnes han sortit de cap de setmana per la costa de Califòrnia amb el cotxe que els ha regalat en Jerry, una preciositat plena d'enginys espectaculars. Per increïble que sembli, però, se'ls ha espatllat quan passaven per un poble idíl·lic, on tots els joves són perfectes. Qualsevol diria que són robots¿ I si ho són, els joves de veritat, on deuen ser¿?

11:45 Espies de veritat - L'Alex se'n va a un internat
tancar

L'Alex se'n va a un internat

Després de veure les notes de l'Alex, els seus pares han decidit matricular-la en un internat a Anglaterra, famós per "crear" els millors estudiants de tot el món. Allà, l'Alex aviat s'adonarà que passen coses molt estranyes: tots els alumnes són molt bons nedadors, al menjador només serveixen peix, tothom parla en un idioma secret¿ i a l'Alex li està creixent el cap!

12:06 Les aventures de Riff i Flat - Rat Rank internacional
tancar

Rat Rank internacional

El Riff i el Flat volen aconseguir que els mirin arreu del món. Prepareu-vos per riure en tots els idiomes!

12:18 L'inspector Gadget - El gadgeto lluitador
tancar

El gadgeto lluitador

El doctor Gang té un submarí ultramodern que, a més de ser un creuer de vacances per malvats de tots colors, també és una arma terrible i mortal. Per desgràcia, la Madgat fa de capitana del submarí i aconsegueix enfonsar-lo. L'Agència encarrega a l'inspector Gadget que el rescati i el faci pujar a la superfície, però el doctor Gang fa el mateix encàrrec al seu nebot. Qui arribarà primer?

12:29 L'inspector Gadget - Batalla de talents
tancar

Batalla de talents

El concurs "Metròpolis té molt de talent", presentat per en Nigel Sant De La Peperoni, proposa que el premi del guanyador d'aquesta setmana sigui fer d'alcalde de Metròpolis tot un dia. El doctor Gang hi veu l'oportunitat d'arrasar la ciutat i construir-hi al damunt un parc d'atraccions inspirat en el MAD. El Tristan no està gens content que el seu oncle decideixi presentar-hi la Madgat, ni la Sophie que el Gadget l'obligui a participar-hi!

12:39 L'inspector Gadget - Respon, esfinx
tancar

Respon, esfinx

L'esfinx de Gizeh converteix en pedra qualsevol que no sàpiga respondre un dels seus enigmes, i el doctor Gang vol aprofitar la seva energia per fabricar una arma que li permeti fer-se l'amo del món. Mentre la Sophie i en Tristan volten pel món resolent enigmes, l'inspector Gadget treu de polleguera l'esfinx, que queda literalment de pedra davant de les respostes estrafolàries que l'inspector troba a les seves endevinalles.

12:49 L'inspector Gadget - Un pícnic amb plaga
tancar

Un pícnic amb plaga

Aprofitant que l'Agència celebra el seu pícnic anual, el doctor Gang ordena a en Tristan que hi porti un digitalp, un recopilador d'informació d'última generació, per robar-los tots els secrets i saber qui està escampant els seus secrets més ben guardats (com ara que té una mainadera que li talla el menjar). Com que la Sophie està encegada amb el torneig del pícnic, sembla que avui en Tristan tindrà via lliure!

13:01 En Grizzy i els Lèmmings - Rock'n'lemming
tancar

Rock'n'lemming

Els lèmmings s'ho passen pipa amb la guitarra elèctrica del guardabosc, fent tremolar les parets de la cabana amb el seu estil de rock esbojarrat. Quan està a punt de destruir l'instrument, en Grizzy s'adona que se'n podentreure acords més harmoniosos. Ideal per fer les delícies de l'ossa dels seus amors? Això, esclar, si els lèmmings hi renuncien, cosa que està molt lluny de passar.

13:08 En Grizzy i els Lèmmings - Control remot
tancar

Control remot

Han robat el comandament del televisor d'en Grizzy! El lladre és una perdiu que li agrada recol·lectar objectes tecnològics i portar-los al niu, que és en una branca que sobresurt del penya-segat. Aquest és un cas d'emergència total i en Grizzy no té cap altra alternativa que fer servir el dron dels lèmmings per recuperar-lo. Però cal tenir bona sort per mirar de fer entendre això a un lèmming!

13:14 En Grizzy i els Lèmmings - Ós polar
tancar

Ós polar

Nutty Hill pateix una terrible onada de calor, i en Grizzy cerca, en va, una manera de refrescar-se. De sobte, se li acudeix de refugiar-se dins de la nevera, on les temperatures són més suportables. Només hi ha un petit problema: el frigorífic és ple de lèmmings.

13:21 En Grizzy i els Lèmmings - L'ós dels ous d'or
tancar

L'ós dels ous d'or

Prop del supermercat, hi ha un expenedor que ven ous amb sorpresa. Entre els premis hi ha un coet artificial molt gros, que és el somni dels lèmmings, i una joia que en Grizzy vol regalar a la seva estimada.

13:27 En Grizzy i els Lèmmings - Estampat d'ós
tancar

Estampat d'ós

En Grizzy està molt content, perquè ha descobert que pot fer fotos amb la càmera del guarda forestal i imprimir-les automàticament a una impressora d'última generació. Llavors, l'os decideix immortalitzar-se i emmarcar una foto seva. No obstant això, quan arriba el moment d'imprimir-ho, veu que no hi ha més paper. Resulta que els lèmmings s'han dedicat en cos i ànima a l'antic plaer dels avions de paper.

13:35 En Grizzy i els Lèmmings - Bitlles lèmming
tancar

Bitlles lèmming

Els lèmmings s'ho passen d'allò més bé amb un joc de bitlles que troben al cobert del guardabosc. En Grizzy s'afanya a destruir les bitlles per assegurar-se la tranquil·litat. Els Lèmmings descobreixen llavors un comandament a distància que permet modificar el pes de la bola. Augmentant-lo al màxim, la bola pot fer caure molt més que unes simples bitlles: els mobles, un os o una cabana i tot!

13:41 En Grizzy i els Lèmmings - Per molts anys, lèmmings
tancar

Per molts anys, lèmmings

Els lèmmings fan una festa sorpresa d'aniversari per a un membre del grup. En Grizzy, però, fa la migdiada després d'haver fet. Per evitar que s'assabenti de la festa, els lèmmings li tapen les orelles i els ulls, però justament quan canten "Per molts anys", en Grizzy es desperta i intenta aturar l'escàndol, que només empitjora la migranya que té. Però els lèmmings continuaran la seva festa tant sí com no.

13:48 En Grizzy i els Lèmmings - Os ancestral
tancar

Os ancestral

En Grizzy i els lèmmings descobreixen un calendari indi que permet visualitzar els esdeveniments del passat. Reviuen així les primeres batusses dels seus avantpassats de temps prehistòrics i aprenen de passada que la crema de xocolata amb avellanes que tant els agrada es va inventar fa molt de temps. Total, només era qüestió de barrejar cacau, avellanes i ou... de dinosaure?!

13:54 En Grizzy i els Lèmmings - Festa de crispetes
tancar

Festa de crispetes

Els lèmmings han inventat un joc que consisteix a tirar les crispetes enlaire i agafar-les amb la boca. En Grizzy s'adona que l'olor de les crispetes atreu la seva estimada ossa i decideix convidar-la a menjar-ne, tots dos sols. Però primer haurà de recuperar ràpidament les crispetes dels lèmmings.

14:01 Les Sisters - Adéu vacances!
tancar

Adéu vacances!

La Marine i la Wendy tenen grans plans per passar les vacances amb els seus amics, però els seus pares les volen enviar a casa l'avi i l'àvia. Ni parlar-ne! La parella de germanes decideix portar-se supermalament perquè els pares les castiguin sense anar a casa els avis. Finalment, però, les coses no surten com esperaven.

14:13 Les Sisters - Una estrella a casa!
tancar

Una estrella a casa!

La Marine guanya un concurs televisiu i podrà passar un dia amb l'estrella de moda, el Joy D. Però la Wendy, completament boja pel cantant, intenta acaparar la seva atenció. La Marine i les seves amigues obliguen l'estrella a jugar amb elles i el Joy D acaba demostrant que no sempre és tan simpàtic com ho és amb les seves fans.

14:24 Les Sisters - La vida secreta dels preadolescents
tancar

La vida secreta dels preadolescents

La Wendy vol passar una nit tranquil·la amb el Maxence sense els pares, però la Marine convida les seves amigues Nath i Loulou a dormir a casa. Per treure-se-les de sobre, la Wendy s'inventa una història per fer-los por: el Flop, el nan del jardí de la veïna, és un monstre diabòlic...

14:36 Les Sisters - El peluix de la sort
tancar

El peluix de la sort

Els amics de la colla de la Wendy estan convençuts que el peluix preferit de la Marine porta bona sort. La Wendy és l'única que no s'ho creu, però els esdeveniments s'entossudeixen a demostrar-li que s'equivoca. Ara tothom vol el peluix de la sort.

14:47 Les Sisters - Enguixades
tancar

Enguixades

La Marine es trenca una cama patinant i l'hi han d'enguixar. La seva germana gran s'ocupa d'ella, però la Marine s'aprofita de la situació i acaba convertint la seva germana en una esclava que ha de complir tots els seus desitjos. Quan la Wendy, farta, està a punt d'explotar s'acaba trencant la cama també.

15:01 El detectiu Conan - "El crit" de Munch desapareix
tancar

"El crit" de Munch desapareix

Al Museu Suzuki està a punt de celebrar-se una exposició d'obres de Munch. "Desesperació" i "Ansietat" arriben a l'aeroport de Narita, mentre que "El crit" arriba a l'aeroport de Haneda. El camió que transporta els quadres des de Narita arriba puntualment al museu, mentre que el que transporta "El crit" de sobte es desvia de la seva ruta i desapareix. Curiosament, arriba al museu 30 minuts més tard amb l'obra intacta. Què ha passat?

15:22 El detectiu Conan - El gran detectiu, entre l'espasa i la paret (1a part)
tancar

El gran detectiu, entre l'espasa i la paret (1a part)

El detectiu Kogoro Mouri col·labora amb la policia i s'infiltra en una perillosa banda d'atracadors per obtenir proves per detenir-los. Però tot fa un gir inesperat quan el cap de la banda descobreix qui és i l'amenaça de matar la Ran si no l'ajuda a descobrir quin dels seus homes va ser el responsable de l'assassinat del seu fill.

15:45 El xai Shaun - Noves de trinca
tancar

Noves de trinca

El granger rep la gran novetat de la moda d'aquesta temporada. Un parell de sabatilles esportives de disseny. Mirar que no s'embrutin mentre fa les tasques normals de la granja es converteix en tot un repte. Per sort el Bitzer fa tot el que pot perquè estiguin sempre immaculades.

15:51 El xai Shaun - La Beeergarita
tancar

La Beeergarita

Quan el granger es descuida de donar menjar a les ovelles, el Shaun i el ramat veuen que tenen la gran oportunitat de regalar-se amb una pizza. Però quan corre la veu que les millors pizzes les fan a la granja, el Shaun i el ramat es veuen obligats a augmentar el volum i muntar un sistema per començar la producció en sèrie. 1

15:57 El xai Shaun - El granger ovella
tancar

El granger ovella

Quan en Timmy veu que el granger està molt irritable i es fica sense motiu amb un del ramat, decideix que el millor és ensenyar-li què és ser una ovella. Però quan arriba l'hora que torni a ser el granger, les coses no són tan fàcils com es pensaven.

16:03 El xai Shaun - L'inquilí astut
tancar

L'inquilí astut

Quan un dels porcs intenta fer-se amic del Timmy, els seus companys el desterren per tenir un comportament molt poc porcí. Les ovelles el porten a la granja i intenten convertir-lo en l'arquetip de la sofisticació porcina. Però ja saben bé qui han convidat a casa seva?

16:10 Les Tres Bessones - Les set cabretes
tancar

Les set cabretes

Les bessones són enviades al popular conte de les set cabretes, però aquesta vegada el llop s'haurà de fer passar per repartidor de pizzes o venedor d'enciclopèdies, per no despertar les sospites de les cabretes que la mare ha deixat soles a casa.

16:34 Les Tres Bessones - Leonardo da Vinci
tancar

Leonardo da Vinci

Aquesta vegada, la Bruixa envia les nenes al Renaixement italià perquè coneguin la vida del gran humanista Leonardo da Vinci. Les tres bessones ajuden Leonardo en els seus ginys i també l'ajuden a convèncer els governants de l'època que les guerres són inútils i és millor treballar per la pau.

16:58 Pingu - En Pingu s'escapa de casa
tancar

En Pingu s'escapa de casa

Avui en Pingu està de molt mal humor i no para de portar-se malament. Al final, en fa una de tan grossa, que els pares el castiguen a estar-se una estona fora de l'iglú mentre netegen tot el merder que ha fet. Què et sembla que passarà?

17:03 Pingu - En Pingu i la Pinga no se'n volen anar a dormir
tancar

En Pingu i la Pinga no se'n volen anar a dormir

Avui els dos germanets faran les mil i una per no haver s'anar a dormir. Primer diuen que han de tornar a anar al lavabo, després que tenen set, després que volen que els deixin el llum encès... Ai, quanta comèdia!

17:08 Pingu - Problemes al lavabo
tancar

Problemes al lavabo

En Pingu ha d'anar corrents al lavabo, perquè ha begut massa. Però al lavabo hi ha el pare i s'ha d'esperar. Quan hi pot entrar, s'adona que el vàter és massa alt i que no hi arriba. Ai, quin merder! Aquí s'ha de buscar alguna solució...

17:13 Pingu - Els pares d'en Pingu van de concert
tancar

Els pares d'en Pingu van de concert

Avui el pare i la mare se'n van a veure un concert. En Pingu i la Pinga els han promès que es portarien bé. Ben aviat, però, l'iglú sembla un camp de batalla. Hi seran a temps a deixar-ho tot tal com estava? O els enxamparan?

17:19 Pingu - L'avi d'en Pingu està malalt
tancar

L'avi d'en Pingu està malalt

Avui, la mare, en Pingu i la Pinga se'n van a casa de l'avi, que està malalt. Els dos menuts fan tant d'enrenou que la mare els ha d'enviar cap a casa. Allà, es pinten la cara per fer veure que també estan malalts. Què hi dirà, la mare?

17:24 Pingu - El circ d'en Pingu i la Pinga
tancar

El circ d'en Pingu i la Pinga

En Pingu, la Pinga i en Robby han muntat un circ. I quines actuacions més boniques que fan! Ara bé, no totes surten tal com tenien assajat. De vegades, però, com més malament surten les coses, més riure fan, no trobes?

17:29 El Mic i els seus amics - L'estiu dels gelats!
tancar

L'estiu dels gelats!

En Cincsegons i el Mic es banyen al mar, i en Cincsegons no encerta l'estació. Com m'agrada banyar-me al mar a l'hivern! Nooo, Cincsegons, que no som a l'hivern. Que som a l'estiu! És l'estiu dels gelats.

17:55 Una mà de contes - L'Ulrich i l'illa de glaç
tancar

L'Ulrich i l'illa de glaç

Malgrat que els vikings creuen que el món s'acaba a l'horitzó, l'Ulrich es fa a la mar desafiant aquesta creença, convençut que descobrirà noves terres. La seva empenta es veurà recompensada amb el descobriment d'una illa de glaç que bateja amb el nom d'Islàndia.

18:03 Una mà de contes - La llei de Moctezuma
tancar

La llei de Moctezuma

En Xoco és un nen viatger. Caminant, caminant es troba un home i la fan petar. L'home convida en Xoco a fer una foguera i li demana que arrenqui unes quantes branques d'un arbre. El nen s'empipa molt i diu que no pot fer mal a cap arbre, la llei del rei Moctezuma ho prohibeix.

18:10 Bob, el manetes - Pallissa en reparació
tancar

Pallissa en reparació

És època de collita, però el graner del senyor Rasclet és a punt d'esfondrar-se. Li podrà reparar el graner en un sol dia, en Bob? Per acabar-ho d'adobar s'acosta una tempesta d'estiu que els ho posarà encara més difícil.

18:19 Bob, el manetes - La gran sorpresa d'en Bob
tancar

La gran sorpresa d'en Bob

La Wendy ha de passar el dia fora i fa anar la senyora Fogons a l'oficina. Aprofitant que la Wendy no hi és, li volen arreglar el jardí per sorpresa. La senyora Fogons es posa malalta i en Bob no és a temps de fer-ho tot. Ai, quin enrenou a l'oficina!

18:28 Bob, el manetes - La Panxona vigila el niu
tancar

La Panxona vigila el niu

En Bob i el Pansit descobreixen un ou d'ocell a sota d'una pila de pneumàtics vells al taller. La Panxona és l'encarregada de vigilar-lo. Tot i la feina que té, tindrà temps de veure néixer el pollet i de veure com aprèn a volar.

18:37 Bob, el manetes - Les figures de la Panxona
tancar

Les figures de la Panxona

Avui en Bob ha de fer dues feines, una a l'ajuntament i l'altra a casa de la senyora Fogons: li ha de col·locar unes estàtues al jardí. Una petita confusió farà que les coses no surtin bé del tot, però no hi ha res que no tingui solució.

18:45 Bob, el manetes - El taller més polit
tancar

El taller més polit

En Bob s'ha apuntat a un concurs per veure qui té el taller més polit. Mentrestant, la Wendy ha de preparar el camp de futbol pel partit d'aquesta nit. Tindran temps de fer tota aquesta feinada i de poder guanyar el concurs?

18:55 El xai Shaun - Joc d'ombres
tancar

Joc d'ombres

Avui en Timmy està tan cansat que la seva mare no el pot fer adormir. No hi ha manera de tranquil·litzar-lo, fins que en Shaun, sense adonar-se'n, fa una ombra molt divertida a la paret. Solucionat! Faran un espectacle d'ombres xineses perquè el petit Timmy s'adormi! Però és clar, ja se sap que quan en Shaun fa un espectacle, pot acabar passant qualsevol cosa!

19:01 El xai Shaun - L'ala delta
tancar

L'ala delta

El granger s'ha aficionat a l'ala delta, però de seguida s'ha adonat que no és tan fàcil com sembla. Mentre en Bitzer intenta ajudar-lo a baixar de dalt d'un arbre, en Shaun i companyia aprofiten per posar a prova les seves habilitats amb un aparell que no tenen gaire clar com funciona. Això de volar és molt divertit, però també té els seus riscos!

19:07 El xai Shaun - El monopatí
tancar

El monopatí

En Shaun té ganes d'aprendre a anar en monopatí i ha decidit construir un parc de patinatge amb tot de ferralla que s'ha trobat en un abocador. La construcció és espectacular, però aviat s'adona que això del monopatí és molt més perillós del que es pensava. Si en Bitzer no hi fa alguna cosa, avui en Shaun s'hi pot acabar deixant les totes dents!

19:13 El xai Shaun - Fòssils
tancar

Fòssils

En Bitzer té un olfacte privilegiat per descobrir tresors enterrats, sobretot si es tracta d'ossos, però aquesta vegada n'ha trobat un que és incapaç de pair tot sol. Avui necessitarà l'ajuda d'en Shaun i companyia per acabar de desenterrar el que ha trobat, però ni en els somnis més esbojarrats no s'imaginen el que tenen entre potes!

19:21 El xai Shaun - Nit de cine
tancar

Nit de cine

En Bitzer descobreix en Shaun a l'estable veient pel·lícules antigues de la vida a la granja, records d'altres temps que els fan reviure moments de ridículs espantosos. La cosa es comença a escalfar tant l'un com l'altre es comencen a treure els drapets al sol. Pot ser que sigui el final d'una gran amistat? O més aviat el principi d'una nova enemistat?!

19:27 El xai Shaun - Missió incapsible
tancar

Missió incapsible

Aprofitant que el granger està enfeinat intentant posar en marxa l'ordinador que s'acaba de comprar, les ovelles decideixen organitzar un partit de futbol, però a la primera de canvi la pilota va a parar a dins de la casa i el granger els la confisca. Ara toca recuperar-la, i en Shaun té la disfressa perfecta per fer-ho! Ara només falta que el granger s'ho empassi!

19:33 El xai Shaun - A esquitxar!
tancar

A esquitxar!

A la granja hi han aparegut tot de grafitis i el granger ha encomanat a en Bitzer que s'encarregui de netejar-ho tot i de trobar-ne els responsables. Quan descobreix qui hi està al darrere, decideix donar-li una lliçó perquè no ho torni a fer mai més, però aviat s'emporta una sorpresa que no s'esperava. Avui més d'un en sortirà ben esquitxat!

19:42 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Enredaire enredat
tancar

Enredaire enredat

El príncep John pretén capturar en Robin infiltrant en Ralf a la banda per descobrir el seu amagatall. El primer intent d'en Ralf fracassa; així i tot, el xèrif captura en Tuck i en Ralf l'ajuda a escapar-se a fi que l'admetin a la colla. En Tuck, agraït, critica en Robin, que dubta de la bona fe del bessó. I amb raó! La Marian fa xerrar el príncep Joan i avisa en Robin.

19:54 Robin Hood, el trapella de Sherwood - L'or invisible
tancar

L'or invisible

Els tres lladregots roben un anell molt valuós i en Robin i els seus amics el recuperen sense saber que ha sigut gràcies a la màgia de la Marian. Però després no volen que la Marian els acompanyi a empaitar els lladres i la fan quedar al castell, on ella i la Scarlett miraran de tornar a recuperar l'anell, aquest cop confiscat per l'avar príncep Joan com a pagament d'impostos.

20:07 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Un vol principesc
tancar

Un vol principesc

En Trevor, un savi inventor de Nottingham, s'ha empescat un aparell que permet volar, però la notícia arriba a orelles del príncep Joan que, endut com sempre per l'enveja, mirarà d'arrabassar-li l'aparell per poder volar ell. Per sort, en Robin i la seva colla ajudaran en Trevor alhora que fastiguegen el príncep.

20:18 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Un xèrif com cap altre
tancar

Un xèrif com cap altre

En Robin deixa el xèrif en ridícul per enèsima vegada, i el Príncep Joan decideix trobar-li un substitut. El príncep creu que els tres bergants són els candidats perfectes. Naturalment, això no porta res de bo per al poble, que de seguida és víctima dels abusos dels bandits. En Robin i els seus amics decidiran desfer-se d'aquests brètols desacreditant-los a ulls del príncep.

20:30 Mike el magnífic - De cap a la piscina
tancar

De cap a la piscina

El Mike vol impressionar l'Iris saltant a la piscina des del trampolí, però no sap que les tortugues han buidat l'aigua per fer-hi un skatepark i cau de cap al fons de la piscina. Mentre el pobre gos busca la manera de sortir-ne, els ossos rentadors aprofiten per robar unes salsitxes del congelador per fer-les a la barbacoa. Podrà sortir el Mike a temps per impedir-ho?

20:37 Mike el magnífic - Qui mana, aquí?
tancar

Qui mana, aquí?

En Tom està una mica avorrit de tenir una mascota com el Mike i somia a domesticar una bestiola salvatge, de manera que quan troba l'os rentador Mercury robant al garatge de casa seva decideix adoptar-lo. I li fa prometre al Mike que cuidarà el Mercury mentre ell és a l'escola. A les tortugues no els farà cap gràcia la presència de l'os rentador a la casa i miraran de fer-lo fora.

20:43 Mike el magnífic - La campana de la vergonya
tancar

La campana de la vergonya

L'Stephen li ha hagut de posar una campana al Mike perquè no es pugui gratar, però la campana li impedeix de moure's normalment i a més li fa molta vergonya que el vegi l'Iris. El Freddy i el Mercury, els ossos rentadors, aprofitaran l'ocasió per mirar d'entrar a la casa a robar menjar. El Mike s'haurà d'espavilar per impedir-ho i alhora vigilar que el gatet Fluffy no prengui mal.

20:50 Mike el magnífic - El rival
tancar

El rival

Els plans del Mike per sortir amb l'Iris se'n van en orris quan la troba al pati de casa seva jugant amb un altre gos. És la guerra! El Mike i el Cassius començaran una competició sense treva per mirar d'impressionar l'Iris, que s'ho mira horroritzada. Però quan els ossos rentadors es colen a la casa per robar, els dos rivals pels amors de l'Iris hauran d'unir forces per fer fora els intrusos.

20:58 Dinàmiks - El molinet d'aigua
tancar

El molinet d'aigua

En aquest programa, el Dani ensenyarà a fer un molinet d'aigua. "La pregunta curiosa" ens explicarà per què esternudem. "El repte" d'aquest programa ens proposa aconseguir que afegint 1 a 20 en doni 19.

21:28 En Grizzy i els Lèmmings - Abracadabra pota de lèmming
tancar

Abracadabra pota de lèmming

Els lèmmings descobreixen un antic tractat de màgia amb una fórmula que permet adoptar l'aparença de qualsevol altre ésser viu. De seguida se'ls acut la idea que un d'ells es transformi en l'ossa de la qual en Grizzy està enamorat per aixecar-li la camisa. No es pot negar pas a donar-li el pot de crema de xocolata amb avellanes a la seva enamorada? O sí?

21:35 En Grizzy i els Lèmmings - Genia animal
tancar

Genia animal

En Grizzy i els lèmmings troben un gerro indi que conté un geni capaç de fer realitat tots els desitjos de qui el fa sortir fregant-nela superfície. Hi ha un petit inconvenient, però: els efectes de la màgia del geni desapareixen tan bon punt torna al gerro i es tanca la tapa. Es tracta d'aprofitar les entrades i sortides del gerro del geni enfavor propi.

21:42 En Grizzy i els Lèmmings - Lèmmings en òrbita
tancar

Lèmmings en òrbita

Els lèmmings han desenterrat una capsa plena de fonts lluminoses d'aniversari que deixen anar una ràfega de llum. Als rosegadors, els encanta cavalcar els focs artificials com si fossin coets i fer voltes en totes direccions! Aquest joc nou, però, no és gaire compatible amb la migdiada d'un os.

21:48 En Grizzy i els Lèmmings - L'esperit de l'àguila
tancar

L'esperit de l'àguila

Els lèmmings han trobat una figureta índia en forma d'àguila que té el poder de donar al seu portador les capacitats de la rapinyaire. A en Grizzy li agradaria impressionar l'ossa dels seus amors volant majestuosament, però, per confiscar el tòtem màgic als lèmmings, que ara tenen la rapidesa de l'àguila, el nostre os galant haurà de ser murri... com un puma.

Progrmació BD ....
06:00 Bàsquet - Bàsquet The 5 Tournament (11): Miami-Sacramento
07:00 CrossFit - CrossFit 2017 Homes dia 1
07:51 Zona UFEC
08:02 CrossFit - CrossFit 2017 Dones dia 1
08:58 Zona UFEC
09:09 Programes Externs Esports - La cursa de la seva vida cap.1
10:01 Programes Externs Esports - WSL Surf 2019 Preview Show
10:46 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.8
10:59 Pel món amb Te Radar - Aigua
tancar

Aigua

El Te Radar descobreix com la pluja que a vegades tant ens incomoda, en realitat és un tresor caigut del cel. Per exemple, a Austràlia, un país considerat afortunat per la gran quantitat de minerals que té, s'han de gastar ara milers de milions de dòlars per potabilitzar aigua.

11:21 Pel món amb Te Radar - El futur
tancar

El futur

El Te Radar es planteja què ens durà el futur i viatja fins a Ruanda per veure com el país ha canviat la seva cultura per conservar els goril·les de muntanya. Després visita Masdar, una ciutat d'Abu Dhabi, per veure com es pot construir un futur sostenible amb l'ajuda de les ments joves més privilegiades del planeta.

11:45 Alaska salvatge - Estiu
tancar

Estiu

L'estiu a Alaska avança ràpidament i està marcat per l'allargament del dia, fins al punt que, a l'extrem septentrional de l'estat, el sol pràcticament no es pon. Un dels esdeveniments més importants de l'estació és la remuntada del salmó, de la qual s'aprofiten els ossos i també els humans. És una època d'una gran abundància, en què tant els animals com les persones miren d'acumular el màxim d'aliment per a l'hivern, que no trigarà a arribar.

12:36 Xarxa Natura - Plans de Sió
tancar

Plans de Sió

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

12:41 Bèsties - Bèsties del mar
tancar

Bèsties del mar

L'àguila pescadora, la gavina corsa, el gavià argentat, les baldrigues i els dofins són els protagonistes d'aquest capítol dedicat a conèixer les bèsties del mar. A Catalunya hi viu el setanta per cent de la població d'una de les espècies de gavines més amenaçades del món, la gavina corsa i, en canvi, aquest fet és totalment desconegut. A més, a les costes catalanes hi viuen diverses espècies de dofins, caps d'olla i fins i tot balenes i catxalots, que els espectadors podran veure una mica més de prop.

13:09 Riu avall - FRESER
tancar

FRESER

El Freser es un dels principals rius del Pirineu Oriental. Las seves aigües i les dels seus afluents travessen un paisatge amb molta força, on la natura es manté gairebé intacta i encara es pot gaudir de la pau de les muntanyes. En el nostre capítol d'avui visitarem pobles de pissarra tant encisadors com Queralbs o indrets tant espectaculars com la vall de Núria.

13:34 Riu avall - RIBERA SALADA
tancar

RIBERA SALADA

Travessant una natura intacta, entre el Solsonès i l'Alt Urgell, la Ribera Salada es probablement el riu més net de Catalunya. Els convidem a comprovar-ho en aquest viatge per les transparències d'un dels grans protagonistes de Riu avall, on descobrirem com podrien ser els nostres rius si els haguéssim respectat una mica més.

13:59 Karakia - Tayssir, un català de Tunísia
tancar

Tayssir, un català de Tunísia

Tot i la seva joventut, en Tayssir ha viscut als Estats Units, al Japó, a Israel, a Egipte... Però per acabar els seus estudis universitaris, aquest tunisià de naixement, ha escollit Catalunya, enamorat de la llengua i la cultura catalanes. Després d'un temps vivint a Perpinyà, nosaltres l'hem trobat a Tarragona, on prepara la tesi sobre Anselm Turmeda. D'alguna manera, el nostre protagonista ha fet el viatge invers a aquell que el frare franciscà va fer a finals del segle XIV. Turmeda, nascut a Mallorca, va renunciar a la visió occidental de l'època i es va instal·lar a Tunis, atret per l'Islam. Lluny de semblar un personatge fora d'època, algunes de les seves idees són ben actuals, com veurem al programa. Aquest serà un capítol on a més, parlarem de llengües, de l'oportunitat que representa la globalitat ben entesa o del sa cosmopolitisme dels pisos actuals d'estudiants. La Laura, la Clàudia i en Rubén, els companys de pis d'en Tayssir, bé que ho saben. Amb tots ells, compartirem la preparació d'un àpat típic de Tunis amb amanides com la tunsia, d'ou i sardina, o la fakous, amb cogombre. "Nuàcers bil aaluix ue khodra" és el nom del plat principal a base de pasta amb xai i verdures que ens portarà a l'època dels hàfsides, la dinastia que regnava a Tunis a l'època de Turmeda. Però tot plegat, comença amb la recerca d'un ingredient per a les postres, l'"zgugu".

14:35 Cuina nòrdica amb Tareq Taylor - Sjaelland septentrional
tancar

Sjaelland septentrional

Coneguda com el lloc d'esbarjo dels reis o "la Riviera danesa", la regió de Sjaelland septentrional ha rebut els rics i famosos des del segle XV. En Tareq descobreix la llum d'aquesta zona, que ha atret molts pintors, i troba baies i herbes silvestres a les seves precioses platges. Les receptes d'aquest episodi són daina amb escalunyes i remolatxes, porc amb salsa de julivert i llissa vera amb verdura.

15:04 Viatge a peu - Adeu, infància
tancar

Adeu, infància

La Sonam Wangmo té 16 anys i viu a Ladakh, a l'Índia, amb els seus pares i els seus germans. La seva família és molt pobra i, per alleujar-los la càrrega econòmica als seus pares, la noia decideix fer-se monja. És una decisió molt difícil. Les pors i els dubtes la fan patir. Però finalment emprèn un viatge de 450 dies a l'Himàlaia, a 5.200 metres d'altitud, en unes condicions molt dures i amb unes temperatures extremament baixes. Un viatge que la convertirà en una persona adulta.

16:00 Programes Externs Esports - WSL Surf Gold Coast
16:44 Transmissions esportives - Futbol Americà XXVI Superbowl 1992: Washington Redskins-Buffalo Bills
20:26 No tenim vergonya
20:57 Zona UFEC
21:08 Zona zàping
21:39 Nascar - Nascar Daytona
23:13 Programes Externs Esports - Hot Wheels a Indianàpolis
23:36 Stunt Heroes - Stunt Heroes: Els millors moments
00:03 Vòlei Platja - Vòlei Platja: Campionat Catalunya Final femenina (Vilanova i la Geltrú)
00:48 Vòlei Platja - Vòlei Platja: Campionat Catalunya Final masculina (Vilanova i la Geltrú)
01:36 Transmissions esportives - Hípica: CSIO Barcelona Copa de les Nacions