Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem a Joan Puigcercós, president ERC. Tractarem de la reobertura dels trams de rodalies i les obres a les carreteres amb amiant de Girona. Parlarem sobre el canvi de sexe a un jove de 16 anys, els fitxatges "bluf" a la lliga de futbol i ens preguntarem si s'han de retirar els símbols religiosos de les escoles públiques. La Teresa Vallcorba ens dirà els millors tractaments hidratants per la cara, veurem l'actuació "Històries desencantades" de Xazzar i parlarem del Concert d'Els Pets a Platja d'Aro.

12:08 Quin país - Cap. 19
12:39 Majoria absoluta - Divertiments
tancar

Divertiments

La Judit se sent anestesiada per la vida que porta i l'abassegadora rutina familiar. Quan veu que la família en ple la deixa de banda i que no tindrà ni amb qui passar la revetlla de Sant Joan, decideix tirar pel dret i buscar-se la vida fora de casa, sense saber que en realitat tots li preparen una festa sorpresa per animar-la.

13:40 Joking around
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Àfrica: aturar la sorra i les onades
14:30 Telenotícies migdia
15:42 Les germanes McLeod - Cap. 21 Quins amics
tancar

Cap. 21 Quins amics

Quan arriben de sorpresa uns amics de la ciutat, es fa evident que no serà fàcil que la distància esborrari la vida anterior de Tess.

16:40 Històries del cor - Cap. 21
tancar

Cap. 21

En el capítol d'avui repàs de la família Vidal-Bosch (temporada 3): resolució trama porters de discoteca. Quim se'n va amb el barco i suïcidi de Jordi.

18:02 Tarda de western - Cowboy
tancar

Cowboy

Frank Harris és un recepcionista d'hotel amb ganes de passar aventures i convertir-se en vaquer. Es fa amic de Tom Reece, que trafica amb bestiar, i aconsegueix que se l'endugui en un trasllat de bestiar a Mèxic. El viatge és accidentat i endureix Harris, que s'acostuma a valorar més els animals que les persones. En canvi, l'experimentat Reece arriba a conclusions oposades: ningú no pot viure sol. Acaba de fer-lo decidir la visió d'un company de feina, Doc Bender, que es penja després d'haver mort el seu únic amic en defensa pròpia.

19:49 Joking around
19:52 Joking around
20:20 Bocamoll
21:00 Telenotícies vespre
21:56 Cicle cinema d'acció - Venjador
tancar

Venjador

Harlan treballa com a conductor d'un furgó blindat que du els diners d'un casino de Las Vegas. Una nit, Bruno, el seu cap, roba el furgó, mata els seus companys i l'implica a ell com a còmplice. Quan la policia els persegueix tenen un accident a causa del qual Harlan perd la memòria. Ara haurà de recuperar-se de l'amnèsia, mirar de reconstruir els fets dins de la seva ment i trobar el furgó per provar la seva innocència.

23:40 Cicle cinema d'acció - Evasió d'Absolom
tancar

Evasió d'Absolom

Robbins és un militar condemnat a cadena perpètua per haver matat el seu general. La presó on ingressa és coneguda amb el nom d'Absolom i es tracta d'una illa salvatge d'on és impossible fugar-se.

01:40 Pel·lícula - Atrapats sense sortida
tancar

Atrapats sense sortida

Eddie Jillette és un policia dur i intransigent que, entestat a venjar la mort d'un seu company, s'embolica en un afer passional amb l'únic testimoni del crim. Es tracta de Michel, la companya de l'assassí, una mestissa apassionada de Nova Orleans que se sent atrapada enmig de l'enfrontament entre Eddie i Losado, el gàngster que la domina. La venjança d'Eddie el porta pels carrers de Chicago fins als baixos fons de Nova Orleans, on segresta Michel per poder eliminar Losado. Però s'haurà d'internar per les terres pantanoses amb la seva ostatge, perseguit pels gàngsters.

03:21 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem a Joan Puigcercós, president ERC. Tractarem de la reobertura dels trams de rodalies i les obres a les carreteres amb amiant de Girona. Parlarem sobre el canvi de sexe a un jove de 16 anys, els fitxatges "bluf" a la lliga de futbol i ens preguntarem si s'han de retirar els símbols religiosos de les escoles públiques. La Teresa Vallcorba ens dirà els millors tractaments hidratants per la cara, veurem l'actuació "Històries desencantades" de Xazzar i parlarem del Concert d'Els Pets a Platja d'Aro.

04:48 Videoclips catalans - MENAIX A TRUÀ: No hi ha ningú com tu
04:52 Videoclips catalans - MARC PARROT: La reina del meu cor
04:55 Videoclips catalans - RAUXA. Por la calle va José
05:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Planeta Terra
07:02 Baby planet - La sala de maternitat de la natura
07:53 Secrets de la natura - El Loris esvelt: el fantasma del bosc
08:21 Viure Catalunya - Belianes
08:31 De la Puna al Manu: la memòria inca - De la Puna al Manu: la memòria inca
tancar

De la Puna al Manu: la memòria inca

En aquests altiplans del Perú hi viu una gent molt especial: els descendents directes dels inques, un poble amb una història i unes tradicions singulars que durant la seva època d'esplendor va arribar a controlar un imperi immens, de la Puna al Manu.

09:25 Tot un món - Plataforma global
tancar

Plataforma global

Quan termes com retroalimentació o web 2.0 ens semblem cada dia més próxims, hi ha iniciatives associatives com Ràdio Paca, una ràdio de dones que emet només per Internet, que aprofiten les possibilitats que ofereix una xarxa de comunicacions cada cop més global. Des d'allà, Lilia Villafuerte ens acostarà al món de les noves tecnologies.

09:30 Tinc un dubte
09:33 Horitzons
09:33 Ciutats de Déu - Roma
10:31 Quaderns de viatge - Cap Verd
10:58 Rutes de l'art - Egipte. El Caire. Els rostres d'una ciutat
11:45 Creant espai
12:12 Quarts de nou
12:36 World sport - World Sport
13:00 Motociclisme - Illa de Man TT Ràcing
13:31 No vulguis morir jove - Els pulmons
14:01 City folk (versió curta)
14:10 Ritmes concert - Olivia Ruiz + Clara Andrés
tancar

Olivia Ruiz + Clara Andrés

Avui us oferim un programa doble al Ritmes Concert. Per una banda, Olivia Ruiz, un dels noms emergents del pop francès. Us presentem una petita mostra de la seva gira, Chocolat Show. Per altra banda, veureu la gravació del concert de la cantant valenciana Clara Andrés, enregistrat als estudis de TV3.

15:01 Planeta Terra
15:01 La frontera blanca - Aventura amorosa amb la banquisa
15:56 Món natural - La costa dels taurons
tancar

La costa dels taurons

La costa de Sud-àfrica acull més de 100 espècies de taurons., uns animals encara més impactants que els seus veïns de la sabana, com els lleons, els lleopards i les hienes. N'hi ha de tota mena, des de solrajos fins a taurons blancs, passant per taurons tigre i taurons balena. Però, per què n'hi ha tanta varietat i abundància? I la resta de residents de la zona, tenen cap possibilitat de sobreviure amb uns veïns tan temibles al voltant? Les cries de foca duen una vida força dura en aquesta regió. A terra les persegueixen les hienes i els xacals famolencs, i en la primera capbussada per anar a buscar aliment, la passen magra amb els enormes taurons tigre. Tanmateix, és tot un conjunt de circumstàncies complexes les que cada any menen aquestes indefenses criatures a enfrontar-se amb monstres d'una tona.

16:45 Mediterrània submarina - Ceuta
17:11 Psicopatologia digital - Recuperació de la memòria
17:17 Amors - Antoni i Maria
tancar

Antoni i Maria

Toni Palou (Pineda de Mar), 81 anys, i Maria Forteza (Sóller), 79 anys, estan jubilats i viuen entre el Maresme, Mallorca i Sao Paulo (Brasil). Tots dos tenen fills i néts dels seus anteriors matrimonis, escampats per Europa i el Brasil. Es van casar fa tres anys, tot i que es coneixen des del 1945.

17:45 Veterinaris - + info
tancar

+ info

La "Kuna" és una cria de dril, de només una setmana, que viu a la nurseria del zoo de Barcelona. La van haver de separar de la seva mare perquè l'agredia quan intentava mamar. La "Kuna" té dues ferides al cap que el Conrad,un dels veterinaris del zoo, li ha de curar. El Joan té 72 anys i ha dedicat gran part de la seva vida a criar guarans, o rucs catalans. Té una finca a Olvan, al Berguedà, on hi ha un centernar d'exemplars entre mascles i femelles. A l'hora d'aparellar els rucs el Joan té molt en compte que no hi hagi problemes de consanguinitat, per això porta un control molt estricte del rucs que té i tria molt bé el semental que ha de muntar la femella que està en zel.

18:20 Els rius i la vida - El Mississippi
19:13 Creant espai
19:37 Cànon Visions - Somiava ser un Jedi
tancar

Somiava ser un Jedi

La saga de La Guerra de les Galàxies ha constituït un èxit sense precedents. La primera part es va presentar l'any 1977 i, la darrera, l'any 2005. L'any 1997 va aparèixer a internet una pel·lícula de 10 minuts realitzada per Kevin Rubio, "Troops", que mesclava l'univers de "La guerra de les galàxies" amb la sèrie televisiva "Cops". Així va néixer el primer fan film.

20:32 La Roma antiga: grandesa i decadència d'un imperi - Cap. 1 Neró
tancar

Cap. 1 Neró

La sèrie comença amb Neró obsessionat amb la reconstrucció de Roma després que aquesta ciutat fos destruïda per un incendi que va fer milers de víctimes. Era tan forta la seva dèria que va arribar a coaccionar aristòcrates i a robar dels temples per poder veure complerts els seus desitjos. Va embogir tant que va matar la seva dona i es va casar amb el seu noi esclau.

21:24 Psicopatologia digital - Recuperació de la memòria
21:30 Karakia - El batec dels fogons, comunitat de l'Àfrica austral
tancar

El batec dels fogons, comunitat de l'Àfrica austral

El camí entre l'Àfrica austral i Catalunya és llarg i potser per això no és fàcil trobar gaires habitants d'aquesta regió al nostre país. Angola i Moçambic són les comunitats predominants, però també coneixerem alguns veïns provinents de Botswana o de Zimbabwe. La cuina d'aquests països marca el ritme de la vida dels seus habitants, un compàs que sovint han de canviar dins el tràfec d'Occident.

22:06 City Folk
22:36 Nit d'espectacle al 33 - Els Mandrakes d'or 2006
00:02 Tinc un dubte
00:06 El món fantàstic d'Albert Khan - + info
tancar

+ info

Amb la guerra finalitzada i el poderós imperi otomà desmembrat, les càmeres de Kahn van presenciar el naixement de nous països i van ser testimonis de la violència que va originar aquell procés.

01:01 Taller.doc - Face to face
tancar

Face to face

"Face to Face" és un documental que parla del desconeixement mutu de dues cultures, l'àrab i la jueva, que encara que comparteixen la mateixa terra, no tenen pràcticament cap tipus de contacte entre elles. A través d'una associació que fomenta la pau entre àrabs i jueus (Givat Haviva), el documental, allunyant-se del conflicte pur i dur, tracta d'obrir la ment de la gent fomentant el coneixement mutu independentment de la nacionalitat, raça, religió...

01:32 Cànon Visions - Somiava ser un Jedi
tancar

Somiava ser un Jedi

La saga de La Guerra de les Galàxies ha constituït un èxit sense precedents. La primera part es va presentar l'any 1977 i, la darrera, l'any 2005. L'any 1997 va aparèixer a internet una pel·lícula de 10 minuts realitzada per Kevin Rubio, "Troops", que mesclava l'univers de "La guerra de les galàxies" amb la sèrie televisiva "Cops". Així va néixer el primer fan film.

02:26 Cases ecològiques - Chicago house
02:50 Karakia - El batec dels fogons, comunitat de l'Àfrica austral
tancar

El batec dels fogons, comunitat de l'Àfrica austral

El camí entre l'Àfrica austral i Catalunya és llarg i potser per això no és fàcil trobar gaires habitants d'aquesta regió al nostre país. Angola i Moçambic són les comunitats predominants, però també coneixerem alguns veïns provinents de Botswana o de Zimbabwe. La cuina d'aquests països marca el ritme de la vida dels seus habitants, un compàs que sovint han de canviar dins el tràfec d'Occident.

03:25 Nit d'espectacle al 33 - Els Mandrakes d'or 2006
04:52 Ritmes concert - Olivia Ruiz + Clara Andrés
tancar

Olivia Ruiz + Clara Andrés

Avui us oferim un programa doble al Ritmes Concert. Per una banda, Olivia Ruiz, un dels noms emergents del pop francès. Us presentem una petita mostra de la seva gira, Chocolat Show. Per altra banda, veureu la gravació del concert de la cantant valenciana Clara Andrés, enregistrat als estudis de TV3.

05:42 Expedients de l'espai - Asteroides
05:52 Expedients de l'espai - El rei dels planetes
06:03 Zoom - Cap. 21 Els jocs de les Highlands - Braemar, Escòcia
06:05 Zoom - Cap. 22 La vida a Kerala - Kerala, Índia
06:06 Zoom - Cap. 23 La festa de l'Antogo - País dels Dogons, Mali
06:09 Parcs salvatges - Denali
Progrmació BD ....
07:05 Club Super3
07:05 Els Fruittis - De pol a pol
tancar

De pol a pol

En plena canícula estiuenca, en Gaspatxo i els nostres amics viatgen fins al pol Nord i després fins al pol Sud a buscar frescor i noves aventures...

07:30 Els Fruittis - Un empatx de desitjos
tancar

Un empatx de desitjos

En Gaspatxo es troba un geni que li concedirà els desitjos que demani. Viure els somnis li ensenyarà que de vegades sospirem per coses i causes que després no són res de l'altre món...

07:52 mic 3
07:52 El teatre de l'Isop - El lladre i el gos
tancar

El lladre i el gos

En Goddard i l'Audrey s'han trobat dues hienes al bosc que els han donat tot de regals per ser els visitants número mil. Ja et pots imaginar que els han ben aixecat la camisa. Aviat arribarà una carta dient que els regals s'han de pagar. Just després arriba l'Isop amb la mateixa història: també era el visitant número mil del bosc! L'obra d'avui va d'ensarronades. No te la perdis!

08:03 Les tres bessones bebès - Un gegant a la paret
08:11 La Franny i les sabates màgiques - Problema doble
tancar

Problema doble

Avui la Franny coneixerà en un restaurant xinès la Li-Mei i la Li-Wei, dues germanes bessones que estan molt il·lusionades per anar a la desfilada de cap d'any. La seva tieta els ha enviat les disfresses des de la Xina, però resulta que només n'ha arribat una. Com s'ho faran, ara?! Sort que la Franny sempre té una idees frantàstiques! No t'ho perdis!

08:24 Una mà de contes - El ball de màscares
tancar

El ball de màscares

Conte basat en l'obra del MNAC "El minuet". Any 1756. Autor: Giandomenico Tiepolo

08:38 Club Super3
08:38 Zoe Kezako - Cap. 39 El gran secret
tancar

Cap. 39 El gran secret

Com s'ho pot fer la Zoe perquè els seus amics i les seves amigues li parin una mica d'atenció? És clar! S'inventarà un rumor! La senyoreta Lardon i el guarda del parc han quedat per veure's en secret! La pega és que ara, per quedar bé, se les haurà d'enginyar perquè es vegin de veritat! Com s'ho farà? Gaire fàcil no ho té...

08:53 Els barrufets - Barrufa fusta
tancar

Barrufa fusta

Avui en Gargamel es torna a trobar amb l'Esmeralda, l'endevinaire gitana, que ja saps que se la sap molt llarga. Tant, que aquesta vegada enredarà el propi bruixot per prendre-li una moneda d'or. Això farà que els nostres amics, els barrufets, acabin creient-se que l'Arbre de la Bona Sort realment existeix! Què et sembla, a tu, que és veritat?!

09:19 Doraemon - Mirage candle / little love
tancar

Mirage candle / little love

El canelobre dels miratges - El petit amor

09:44 Doraemon - El fusell per marcar els insectes/ el videojoc rea
tancar

El fusell per marcar els insectes/ el videojoc rea

El fusell per marcar els insectes - El videojoc real

10:11 Espies de veritat - L'associació femenina malèfica
tancar

L'associació femenina malèfica

La Clover té molt clar que vol entrar a la Fi Èpsilon Fi, l'associació femenina del campus. La Sam i l'Alex, en canvi, no hi estan tan interessades. I menys quan saben que la Mandy i la Mindy també se'n volen fer. La Sam i l'Alex aviat començaran a notar els canvis en la seva companya: està més contenta que mai! Massa i tot! I això fa sospitar...

10:37 Spirou i Fantàstic
11:04 Hattori el ninja - Tecnica ninja
11:29 En Matt i els monstres
11:41 Els increïbles germans Adrenalini - Les góndoles de la gelosia
tancar

Les góndoles de la gelosia

En Xan ha convençut l'Enk que l'ajudi a enamorar una noia emmascarada que va en góndola per Venècia. És carnaval i els carrers són plens de gent disfressada. L'Adi, de fet, s'ha començat a atabalar una mica amb tot el rebombori, i ja et pots imaginar que aviat en farà alguna de les seves. Que comencin a tremolar, els venecians!

11:49 Els increïbles germans Adrenalini - Les selles de la bogeria
tancar

Les selles de la bogeria

L'autobús dels germans Adrenalini ha fet parada en un poblet de l'Oest Americà. L'Enk, sense pensar-s'ho dues vegades, ha entrat en una timba de cartes amb un parell de vaquers amb cara de deixar-te fet un colador en un obrir i tancar d'ulls. L'Adi i en Xan encara ho tenen més pelut! Vols dir que no en sortiran cames ajudeu-me, d'aquest poblet?!

11:57 Els pirates robacalçotets - La princesa i les calcetes
12:00 Club Super3
12:00 Angus i Cheryl - La moto
tancar

La moto

La Cheryl té una moto nova. Després de pregar-li i suplicar-li, l'Angus aconsegueix que l'hi deixi per fer un tomb, però la seva demostració d'habilitat no serà del tot espectacular.

12:02 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

L'últim invent de la senyora Mandarina, el súper tònic bio-vitaminat, ha provocat una reacció en cadena, és a dir, un desastre rere l'altre. Ella té clar que contra aquest encadenament fatal només hi ha un remei: el Rebobinador, la màquina que rebobina la realitat. Avui se'n faran un tip, de rebobinar! Primer cal saber on ha començat la cadena de desastres! No t'ho perdis!

12:12 Rantaro - Qui és, l'enemic? / El senpai Fuwa Raizo / La meta de la cursa
12:37 Angus i Cheryl - La biblioteca
tancar

La biblioteca

Temps d'exàmens i tensions, i qui hi ha millor que l'Angus per treure de polleguera la Cheryl... i tothom que li passi pel davant.

12:45 Valérian i Laureline - Una pausa en el temps
tancar

Una pausa en el temps

Any 2416. En Valérian i la Laureline per fi han trobat en Raymond de Tancarville i han descobert que, amb el seu sistema de vigilància de l'espaitemps, ha estat seguint amb molt d'interès la conquesta dels Vlagos. De fet, s'acaben de proclamar amos de l'univers. I en Tancarville ha capturat la Laureline... Ara tot és a mans d'en Valérian... i del doctor Albert!

13:15 3xl.cat
13:15 Bo-Bobo - Noia torpede! En nom de la Terra, t'ajusticiaré!
tancar

Noia torpede! En nom de la Terra, t'ajusticiaré!

L'espai pilovirtual és l'arma secreta d'en Bo-Bobo contra els enemics massa poderosos, com la Noia Torpede, per exemple. I si amb això no n'hi hagués prou, no passa res: als nostres herois els queden alguns trucs més. De fet, hi ha un univers sencer que espera que jutgin la Noia Torpede per les seves males accions.

13:39 Angus i Cheryl - El vestidor
tancar

El vestidor

L'Angus es canvia al vestidor mentre en Keke demostra per què és una mascota adorable. No és el desig de qualsevol noi, que el vegin les noies semidespullat?

13:41 Angus i Cheryl - Cara o creu
tancar

Cara o creu

L'Angus i la Cheryl troben una moneda i ara han de decidir qui l'ha vista primer. Mai un "a cara o creu" va ser tan decisiu per acabar una baralla de nois contra noies.

13:43 Els increïbles germans Adrenalini - Les llànties de la confusió
tancar

Les llànties de la confusió

Avui anem fins a Aràbia, a l'aniversari d'un sultà, on els germans Adrenalini es trobaran una llàntia màgica amb un geni que els concedirà tres desitjos. L'Enk demanarà que es vol ficar dins de la llàntia, l'Adi acabarà volant amb una catifa màgica i en Xan... En fi, diguem que en Xan no té gaire el dia, avui. Per cert, no et perdis el seu pentinat afro!

13:53 El detectiu Conan - Una capsa de música reveladora (part 2)
14:17 El detectiu Conan - L'arma invisible - El primer cas de la Ran
14:38 3xl.cat
14:38 One piece - Els bons es tornen a trobar! L'Ace, puny de foc!
15:00 One piece - Els germans Ace i Ruffy
15:23 Angus i Cheryl - L'ascensor
tancar

L'ascensor

Ell es tira un pet a l'ascensor però te'n donen les culpes a tu? Per a la Cheryl la venjança es paga amb la mateixa moneda... i amb màscara de gas.

15:26 Get Backers - Infiltrar-se a la fortalesa il·limitada. Missió: recuperar l'il
15:52 Somnis d'estiu
16:20 Club Super3
16:20 Equip Galaxy - Quant val aquell humà de la gàbia?
tancar

Quant val aquell humà de la gàbia?

Els nostres herois han caigut a mans d'una GIA, una Grua Intergal·làctica Alienígena, una mena de gossera còsmica, però molt pitjor. Sense saber ni com ni per què, el fill d'un alienígena, entremaliat com ell sol, adoptarà la Yoko com si es tractés d'una mascota. En Josh i en Brett ho tenen molt complicat per salvar la seva companya, que ja està desesperada!

16:45 La màgica Do-Re-Mi - No tenim cap pista per fer l'última prova!
tancar

No tenim cap pista per fer l'última prova!

Per fi ha arribat el gran dia! Avui les noies es presenten a l'últim examen! Si l'aproven, es convertiran en bruixes. La prova consisteix a reproduir la recepta fantasma que l'anterior Reina va arrencar del llibre màgic de receptes. El problema és que aquesta recepta no la coneix ningú.

17:10 Lucy: quina mandra! - L'endreça de les coses
tancar

L'endreça de les coses

L'habitació de la Lucy sembla un camp de batalla! Està clar que avui toca fer dissabte. Però és clar, si ha d'endreçar totes les coses per tornar-les a treure, es cansarà moltíssim. Hi ha d'haver una manera més còmoda de fer-ho. De fet, ella està convençuda que amb unes quantes gomes elàstiques i clips pels cabells, s'endreçaria tota sola, l'habitació!

17:17 mic 3
17:17 Zoomix - + info
tancar

+ info

El conill Pookie està a punt d'amagar-se a casa seva. Viu en un cau llarg amb moltes entrades. És ràpid i molt espavilat. Així fuig del perill. Li agrada sortir a buscar menjar de nit, i pot menjar dues vegades el seu propi pes! És si fa no fa com una pilota de bàsquet i hi veu en totes direccions, com els mussols! En vols saber més coses?! No t'ho perdis!

17:20 Zoomix - + info
tancar

+ info

El cavall Mel és el líder del ramat. Viu amb unes quantes eugues i els seus poltres. Un dels menuts acaba de néixer. S'haurà d'esperar unes tres hores abans de poder-se posar dret tot sol. El petit del Mel beu llet de la mare i no triga a seguir-la vagi on vagi. El Mel, mentrestant, vigila el ramat i el porta allà on hi ha aigua i herba fresca. En vols saber més coses?!

17:23 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Avui els nostres amics s'han trobat un arc de Sant Martí preciós i s'han pensat un desig. L'Ava vol un arbre tan alt com ella ple de fulles tendres, en Teo un pila de... Ep, que l'arc de Sant Martí s'ha trencat! N'han caigut tres colors: el taronja, el verd i l'indi! Si volen que se'ls compleixin els desitjos els hauran de recuperar! Però, com s'ho poden fer?!

17:36 Bob, el manetes - La Panxona va de càmping
tancar

La Panxona va de càmping

El senyor Rasclet ha decidit d'obrir un camping a la seva finca i en Bob l'ha de tancar i instal·lar-hi dutxes. La Wendy i la Jenny se n'han anat de vacandes, i la Panxona, que també hi volia anar, demana a en Bob de sortir una nit a acampar.

17:51 Una mà de contes - L'àvia Pepa i el refredat
17:59 Club Super3
17:59 Mila - La bruixa babaiaga
tancar

La bruixa babaiaga

Avui la Mila ens explicarà la història de la Natacha, una nena que tenia una madrastra molt dolenta que la va enviar a casa de la bruixa Babaiaga, famosa perquè es menjava tota mena de nenes. Sort que la Natacha era molt espavilada i de seguida es va fer amiga d'un gat que la va ajudar a fugir. I de la madrastra, vols saber què se'n va fer?!

18:07 Pau, la petita guineu roja - Mudances
tancar

Mudances

Avui els nostres amics se les ha tingut. S'han enfadat, s'han discutit, s'han esbatussat... Al final han decidit que cadascun se n'aniria a viure a un lloc diferent, pel seu compte, tot sols... Potser no saben que, això de viure sol, sense els pares i en un ciutat tan gran, no és tan fàcil com sembla. Ben mirat, sempre s'hi és a temps a aprendre coses...!

18:13 Tinc un coet - La suplència del papa
tancar

La suplència del papa

Segons el Coet la millor manera d'estudiar és sortir a passar-s'ho bé. Potser per això en Vinnie només ha tret un "sufi" de ciències. El Coet, per no decebre el pare, ha canviat la nota i li ha posat un "excel·lent". A més, aquesta setmana el senyor Sever no podrà assistir a classe i hi anirà un substitut. T'imagines qui és?! Exacte! El pare d'en Vinnie!

18:32 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La maledicció dels peixos estel d'en Tongari
19:03 Animàlia - + info
tancar

+ info

L'Alex i la Zoe han decidit escriure una història de ciència-ficció sobre un asteroide que caurà sobre Animàlia d'aquí a 24 hores. La qüestió és comprovar què faria tothom si sabés que demà s'acaba el món, però és que, a més, els animalians estan convençuts que l'asteroide caurà de veritat! S'acosta la fi del món i tot són presses... i malentesos! No t'ho perdis!

19:33 En Matt i els monstres
19:45 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Avui tota la família se'n va a veure una tieta de 106 anys que viu a la platja. La mala notícia és que la Vaca s'ha de quedar a casa, tota sola, tot el cap de setmana! La senyora Mandarina li ha deixat clar que res de jugar amb el gas, ni de fer festes sorpresa, ni de mirar la tele després de les 12. La Vaca es queda sola a casa! Estigues atent, que comença el xou!

19:52 3xl.cat
19:52 Angus i Cheryl - La moto
tancar

La moto

La Cheryl té una moto nova. Després de pregar-li i suplicar-li, l'Angus aconsegueix que l'hi deixi per fer un tomb, però la seva demostració d'habilitat no serà del tot espectacular.

19:55 Angus i Cheryl - La biblioteca
tancar

La biblioteca

Temps d'exàmens i tensions, i qui hi ha millor que l'Angus per treure de polleguera la Cheryl... i tothom que li passi pel davant.

19:59 One piece - Els germans Ace i Ruffy
20:21 One piece - Erumalu, la ciutat verda, i els Dugogons
20:42 Angus i Cheryl - L'ascensor
tancar

L'ascensor

Ell es tira un pet a l'ascensor però te'n donen les culpes a tu? Per a la Cheryl la venjança es paga amb la mateixa moneda... i amb màscara de gas.

20:45 Dawson's creek - Pel.lícules fetes a casa
tancar

Pel.lícules fetes a casa

Dawson fa un documental sobre Jack, l'estrella gai del futbol de Capeside.

Progrmació BD ....
21:30 Històries del cor - Cap. 21
tancar

Cap. 21

En el capítol d'avui repàs de la família Vidal-Bosch (temporada 3): resolució trama porters de discoteca. Quim se'n va amb el barco i suïcidi de Jordi.

22:35 Extres Coproduccions - La memòria i el perdó
tancar

La memòria i el perdó

Elena Satta i Daniel Olivier, es coneixen a Buenos Aires on han anat a la recerca dels seus nets desapareguts. La filla d'Elena i el fill de Daniel Olivier van desaparèixer durant la dictadura argentina i ara, l'obertura dels arxius d'un militar colpista, permet indagar en l'assignació que es va fer dels fills d'aquests desapareguts. Elena i Olivier col·laboren en aquesta recerca en un univers de gent que no vol o no pot recordar un passat massa dolorós per a tothom.

22:40 De professio: API - La nau
tancar

La nau

En Roca té problemes amb la seva dona. Cal trobar-hi una socució. Mentrestant, un client, que havia comprat una nau industrial, vol comprar un apartament discret.

23:10 Tot un senyor - Una declaracio de principis
tancar

Una declaracio de principis

Ha arribat l'hora. El senyor Pons i la fornera s'estimen i. naturalment han de formalitzar les seves relacions... Ell li fa una declaració com cal.

23:40 Sóc com sóc - Arribar i moldre
tancar

Arribar i moldre

Per a l'amo d'uns grans magatzems no tots els problemes es desprenen del negoci, pròpiament. N'hi ha que es desprenen de la intolerància de les persones, en la seva relació de parella.

00:05 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

La senyora Cèlia s'empesca la manera de sortir-se'n. Ara serà el Tomàs Aguiló el perseguit: és un torturador. Es compliquen les coses entre la Raquel, la Isabel i el Tomàs. Comença el rodatge de la pel.lícula del Guillem. La Gemma i el Salvador tindran una trobada íntima a la presó.

00:34 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

Al rodatge de la pel.lícula esclata tot: el Guillem sabrà per què és allà... Trobada fatal amb la Gemma. Els nens arriben a la bòvila d'en Puig... han trobat el cadàver. La senyora Cèlia aconsegueix contactar amb els Pedrós.

01:00 Beverly Hills - La penúltima
01:41 Beverly Hills - Oda a l'alegria
02:25 Riviera - + info
tancar

+ info

Diego regala a Clara perles del mar de la Xina per demostrar-li que no ha passat res amb Ghislaine. Beatrice s'enfada amb Laurent per la seva amistat amb Sam Layton. Klaus s'ofereix per ajudar Gabrielle.

02:50 Riviera - + info
tancar

+ info

Chloe es disfressa per espatllar la festa d'aniversari de Ghislaine a la discoteca. Elizabeth menteix Sam sobre la seva història amb els Courcey. Gabriella diu a Christophe que el nou home de la seva vida és Sam Layton.

03:15 Extres Coproduccions
03:20 De professio: API - La nau
tancar

La nau

En Roca té problemes amb la seva dona. Cal trobar-hi una socució. Mentrestant, un client, que havia comprat una nau industrial, vol comprar un apartament discret.

03:50 Tot un senyor - Una declaracio de principis
tancar

Una declaracio de principis

Ha arribat l'hora. El senyor Pons i la fornera s'estimen i. naturalment han de formalitzar les seves relacions... Ell li fa una declaració com cal.

04:20 Sóc com sóc - Arribar i moldre
tancar

Arribar i moldre

Per a l'amo d'uns grans magatzems no tots els problemes es desprenen del negoci, pròpiament. N'hi ha que es desprenen de la intolerància de les persones, en la seva relació de parella.

04:45 Nova ficció
05:15 Joking around
05:35 Beverly Hills - La penúltima
06:16 Beverly Hills - Oda a l'alegria