TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem Joan Tugores, catedràtic d'economia de la UB. En el temps de denúncia la Magdalena Oliver ens porta el cas de la Montserrat Luque, que es troba a l'espera d'un tractament de fertilitat. La Ruth Coso parla amb la mare i una germana d'una noia de 24 anys que ha desaparegut.

13:17 Bocamoll
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Gyotaku: capturar l'ànima dels peixos
tancar

Gyotaku: capturar l'ànima dels peixos

El gyotaku és una tècnica japonesa d'il·lustració. A Mercabarna es du a terme un projecte artístic que la utilitza per captar la imatge de les varietats que s'hi comercialitzen.

14:30 Telenotícies migdia
15:44 Cuines - Arròs, col i fesols
15:51 La Riera - Cap. 289 La Mercè s'està ficant on no la demanen
tancar

Cap. 289 La Mercè s'està ficant on no la demanen

Amb una barreja de sentiments, la Mercè intenta boicotejar la relació Toni-Ester, encara que això suposi arreglar el matrimoni de l'advocat i la Victòria. A en Toni, naturalment, no li fa cap gràcia la intromissió. La Mireia torna a casa amb la Natàlia, però, després de l'agraïment, als Flaquer els comença a fer nosa en Ferran. Bé, a la Mireia no tanta. L'Ernest es convenç que no pot dirigir els dos negocis i busca un substitut per a Can Riera.

16:44 Divendres - + info
tancar

+ info

La nostra vida diària genera contínuament motius de debat; en parlarem amb Carolina Ferre, Imma Sust, Sílvia Soler, Jose Corbacho i Tian Riba, aquesta setmana amb la presència especial d'Eloi Vila. La nit d'avui començarà el període de lluna plena; amb aquest motiu, ens preguntem com ens afecta la lluna. És cert que crea les marees? És cert que pot influir en el sexe d'un embrió?

18:34 Julie Lescaut - Passions cegues
20:19 Esport Club
20:40 Espai Terra - + info
tancar

+ info

El gripau corredor, el gripau paridor, la reineta, el gripau comú... Els amfibis són una espècie amb un important paper ecològic ja que, com que mengen insectes i larves, n'equilibren les poblacions i eviten plagues. Però la seva situació és delicada a causa de la contínua desaparició del seu hàbitat.

21:00 Telenotícies vespre
21:59 Àgora: Candidats Municipals 2011 - Candidats Municipals 2011: Ricard Gomà
22:38 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El programa d'humor "APM?" mostrarà l'Homo APM? celebrant la lliga a la rua del Barça i al Camp Nou i com els jugadors blaugranes el van deixar ben moll de cervesa. L'actor català David Janer, d'"Águila Roja", explicarà com veu la tele a la "Televisió és Cultura". Hi haurà un homenatge a Tomás Roncero amb el tràiler de "Thorcero", una segona edició de "Big Bang Theory", el repàs de l'actualitat en el "Deformatiu" i un ball amb la "Tothomfonia".

23:10 L'endemà - + info
tancar

+ info

L'Anna Morancho té 22 anys i estudia Empresarials. Als 12 anys li van diagnosticar una malaltia hereditària que ara l'està deixant cega i que comparteix amb la seva germana Alba, un any més gran. Elles s'ho prenen amb filosofia i inventen estratègies per fer vida normal tant de temps com puguin. Com diu la seva mare, l'Anna i l'Alba disfruten més la vida que la resta de la gent, potser perquè saben que aviat serà diferent.

00:15 Entre línies - Un dia en un Cap
tancar

Un dia en un Cap

El programa "Entre línies" farà el seguiment d'un dia al Centre d'Atenció Primària més gran de Barcelona, el CAP de Manso. Per aquest centre no només hi passen les persones que tenen consulta amb l'especialista, sinó les que també hi reben altres tipus d'assistència, com teràpies de grup, cursos de prevenció, analítiques i visites a domicili, entre d'altres.

00:36 Infidels - Cap. 26
tancar

Cap. 26

La Paula avança en l'escriptura de la seva novel·la i organitza una festa per presentar el Guillem. L'Arlet hi va acompanyada de la Francina, i la Joana del Pep... Tot plegat acaba com el rosari de l'aurora per l'actitud de la Francina... A més, la Gabriela es presenta buscant la Paula, a qui pren per l'antiga amant del seu marit. El Salva rep un pastís de commemoració.

01:30 Julie Lescaut - Passions cegues
02:59 Jazz a l'estudi - Elisabet Raspall
03:59 Jazz a l'estudi - Francesc Capella
05:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:06 ExperiMental - + info
tancar

+ info

Poseu-vos còmodes i gaudiu del trajecte amb un tren biològic que funciona gràcies a una part de la vaca molt curiosa. També mirarem de reconstruir un pont d'allò més famós. Veurem com s'atrapa un lladre des d'un laboratori forense a partir de l'ADN que hi ha en el que ha menjat durant l'atracament; sembla que robar fa venir gana! Heu desitjat mai la vida eterna? Avui revelarem el secret de la immortalitat.

07:32 Tendències - + info
tancar

+ info

Temps ençà, el millor lloc de tot Àsia per comprar roba d'home bona, feta a mida i a preu de cost, era Hong Kong. Ara que els preus s'han disparat, Bangkok l'ha rellevat com a capital de la confecció a l'Extrem Orient. Tanmateix, trobar un sastre de primera i evitar tripijocs no és precisament bufar i fer ampolles.

08:00 Les muntanyes del món - Colombie - Sierra Nevada
08:45 Planeta solitari: el millor d'Àsia - A Àsia amb la canalla
09:10 Planeta solitari: el millor d'Àsia - Àsia salvatge
09:34 Catalunya des del mar - Catalunya des del mar
tancar

Catalunya des del mar

Segon dia de navegació. De la punta de la Cala Nans fins a l'Escala. Un recorregut ple de reminiscències clàssiques que acull una de les colònies gregues més importants de la Península Ibèrica. El perfil del litoral és canviant, escarpat a vegades, amb impressionants parets verticals de roca o massissos que s'endinsen en el mar, o bé adoptant formes capricioses per l'erosió del mar i els agents atmosfèrics.

10:03 Cronos - Trafalgar
tancar

Trafalgar

Gràcies a un procediment tecnològic que mescla escenaris reals, actors caracteritzats i imatges virtuals, aquest documental de ficció completament singular relata la batalla de Trafalgar, amb 60 vaixells, 35.000 homes i més de 5.000 canons. Una superproducció llegendària, narrada per l'autor de la derrota francesa, l'almirall Villeneuce, i comentada des de la visió d'experts internacionals.

10:55 Sampler d'amor - Eduard Punset recita Joan Margarit
10:58 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

XEIK PAPA SAKHO, PINTOR El pintor senegalès Xeic 'Papa' Sakho va ser un dels supervivents del famós "incendi de Schiphol", que es va declarar en una presó on estaven tancats tot de sol·licitants d'asil polític situada a prop de Schiphol, l'aeroport de la ciutat d'Amsterdam. El desastre va tenir lloc la nit del 27 d'octubre de 2005. Onze presoners van morir a les cel·les de la presó perquè hi van quedar tancats. En Xeic 'Papa' Sakho va ser l'últim home que en va escapar amb vida. En Sakho va fer tot de pintures sobre el que va passar aquella nit, i va ajudar altres supervivents a superar el que van viure aquella nit terrible. Per aquest motiu li diuen "Papa". D'ençà d'aquella nit del 27 d'octubre, tot un grup de víctimes viuen a prop del Xeic 'Papa' Sakho.

11:08 Signes del temps reportatges - Monjo diàleg interreligiós
11:17 Singulars - Victor Grau, petits grans invents
tancar

Victor Grau, petits grans invents

El convidat és jove, però amb només 32 anys ja codirigeix un programa acadèmic al MIT, el prestigiós Massachusetts Institute of Technology, als Estats Units. Es diu Víctor Grau, és enginyer i té el màster en telecomunicacions per la Universitat Polítècnica de Catalunya i el d'enginyeria electrònica a la Universitat de Maryland. Grau codirigeix un dels programes estrella del MIT.

12:01 Què en sabem del menjar? - La pizza
12:31 Van ser feliços i van menjar...
12:52 Batecs de natura - D'Argentona al Castell de Burriac
13:00 Mones de carrer - Nou ordre
13:54 Naturalesa salvatge - Amazones
tancar

Amazones

Anirem fins al riu Amazones a la recerca de micos, tapirs i capibares, els rosegadors més grans del món. La Dominique ens presentarà unes formigues que han trobat gust a això de fer de jardiner. També descobrirem un mètode per caminar damunt de l'aigua.

14:19 A fons - Alaska
14:42 Urpes i bigotis - + info
tancar

+ info

A Kumi el lleonet li encanta passar temps amb la seva família. És una família gran, amb molts tiets i tietes. Kumi els mira de comptar, però n'hi ha tants que es desorienta. El lleonet està molt orgullós del seu pare Baba, que és molt gran i valent i llueix una cabellera abundant. Baba li dóna classes de rugir, perquè es converteixi ell també en un lleó ben gran i ben valent. Kumi vol arribar a ser com el seu pare, però per ara ja li està bé ser cadell i poder jugar amb la família.

14:52 Batecs de natura - Els boscos de Montnegre i el Corredor
15:00 Ciència bàsica - El vehicle espacial
15:30 ExperiMental - + info
tancar

+ info

En aquest episodi traurem tot el romanticisme dels enamoraments i us demostrarem que tot és qüestió de química. Voleu que el vostre pipí sembli vi? Doncs, sabem com fer-ho! La mida és important? Si parlem de dits, sí! La llargada de l'índex i l'anular diuen molt de com som. I seguint amb els dits, ens els embrutarem tot jugant amb les nostres postres preferides. Visitarem un laboratori que ha inventat una nova manera de caminar, l'únic problema és que ningú se'n surt.

15:58 La transformació de l'energia - La transformació de l'energia
tancar

La transformació de l'energia

Les solucions per resoldre el problema de l'escalfament global i de la disminució de reserves de petroli no vindran d'alguna innovació tecnològica màgica, sinó d'un recurs molt abundant, renovable i molt potent: la passió, l'enginy i el compromís de persones extraordinàries. Aquesta és la història d'algunes d'aquestes persones: enginyers, empresaris, visionaris, científics i estudiants que ja comencen a transformar el món on vivim amb la seva feina, la seva creativitat i el seu compromís.

17:03 Cronos - El gran terratrèmol de San Francisco
tancar

El gran terratrèmol de San Francisco

Aquestes imatges de desastre, per desgràcia, sovint són actuals. Però ara ens hem de traslladar a fa més d'un segle, al 18 d'abril de 1906, a San Francisco, a la costa oest dels Estats Units. Un gran terratrèmol d'una intensitat propera al 8 de l'escala de Richter va colpejar la ciutat amb l'epicentre del sisme només tres quilòmetres al sud del centre de la població. San Francisco va ser pràcticament destruïda en pocs segons.

17:56 Sampler d'amor - Carme Ruscalleda recita Maria-Mercè Marçal
17:57 Retalls de món - La festa dels morts
18:10 Ànima - + info
tancar

+ info

Toni Puntí conversarà amb Martirio sobre una llarga carrera de més de 25 anys i, especialment, sobre l'últim disc que ha fet amb el pianista cubà José María Vitier,"El aire que te rodea". Més enllà del rigor musical que ha caracteritzat la seva trajectòria, Martirio ha sabut singularitzar-se gràcies al seu aspecte. I aprofitant la seva visita Júlia Bertran, ha sortit a buscar un catàleg original i singularíssim de complements de moda.

19:06 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

XEIK PAPA SAKHO, PINTOR El pintor senegalès Xeic 'Papa' Sakho va ser un dels supervivents del famós "incendi de Schiphol", que es va declarar en una presó on estaven tancats tot de sol·licitants d'asil polític situada a prop de Schiphol, l'aeroport de la ciutat d'Amsterdam. El desastre va tenir lloc la nit del 27 d'octubre de 2005. Onze presoners van morir a les cel·les de la presó perquè hi van quedar tancats. En Xeic 'Papa' Sakho va ser l'últim home que en va escapar amb vida. En Sakho va fer tot de pintures sobre el que va passar aquella nit, i va ajudar altres supervivents a superar el que van viure aquella nit terrible. Per aquest motiu li diuen "Papa". D'ençà d'aquella nit del 27 d'octubre, tot un grup de víctimes viuen a prop del Xeic 'Papa' Sakho.

19:17 Blog Europa
19:38 Sampler d'amor - Tortell Poltrona recita Joan Brossa
19:43 Catalunya, natura viva - Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac
tancar

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac es troba situat a la serralada prelitoral, a les comarques del Bages i del Vallès Occidental, a tocar del Vallès Oriental. La seva protecció arrenca de l'any 1982. Les més de 13.694 hectàrees del parc es reparteixen pels municipis del Pont de Vilomara i Rocafort, Mura, Sant Vicenç de Castellet, Monistrol de Calders, Talamanca, Castellar del Vallès, Matadepera, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Vacarisses i Granera.

20:11 Què en sabem del menjar? - La pizza
20:40 Van ser feliços i van menjar...
21:00 La Riera - Cap. 289 La Mercè s'està ficant on no la demanen
tancar

Cap. 289 La Mercè s'està ficant on no la demanen

Amb una barreja de sentiments, la Mercè intenta boicotejar la relació Toni-Ester, encara que això suposi arreglar el matrimoni de l'advocat i la Victòria. A en Toni, naturalment, no li fa cap gràcia la intromissió. La Mireia torna a casa amb la Natàlia, però, després de l'agraïment, als Flaquer els comença a fer nosa en Ferran. Bé, a la Mireia no tanta. L'Ernest es convenç que no pot dirigir els dos negocis i busca un substitut per a Can Riera.

21:23 Sampler d'amor - Benedetta Tagliabue recita Francesc Parcerisas
21:25 La Riera - Cap. 289 La Mercè s'està ficant on no la demanen
tancar

Cap. 289 La Mercè s'està ficant on no la demanen

Amb una barreja de sentiments, la Mercè intenta boicotejar la relació Toni-Ester, encara que això suposi arreglar el matrimoni de l'advocat i la Victòria. A en Toni, naturalment, no li fa cap gràcia la intromissió. La Mireia torna a casa amb la Natàlia, però, després de l'agraïment, als Flaquer els comença a fer nosa en Ferran. Bé, a la Mireia no tanta. L'Ernest es convenç que no pot dirigir els dos negocis i busca un substitut per a Can Riera.

21:44 Km33 - Gàmbia. El somriure d'Àfrica
tancar

Gàmbia. El somriure d'Àfrica

La Karen i la Paula viatgen a Gàmbia, el país més petit del continent negre. Gràcies a un 4x4, coneixeran de ben a prop la costa gambiana i l'interior del país, i entre mercats, canoes, festes i nens, descobriran el secret més ben guardat d'aquest indret: el somriure i l'hospitalitat de la seva gent.

22:23 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" tractarà el tema de la possible tornada a casa de les indústries tèxtils. El programa econòmic del 33 oferirà un reportatge sobre quatre empreses del sector que es plantegen la tornada. Després de la deslocalizació de fa uns anys, de portar la producció a països amb mà d'obra barata, sense importar la seva qualificació, ara sembla que ve la relocalització, la tornada a casa per fabricar aquí.

22:48 Sampler d'amor - Joan Carles Gustems recita Lluís Alpera
22:55 60 minuts - Oceans de plàstic
23:52 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Emili Manzano rep al plató una sèrie de convidats relacionats amb el món de la cultura que recomanaran lectures. Hi seran: la traductora Agata Orzeszek; el professor universitari Raffaele Pinto; Jordi Nopca, crític literari del diari Ara i la revista Time Out; la traductora i fotògrafa Marta Rebó; l'escriptor Ricard Vela i l'escriptor i periodista del diari ADN Miqui Otero.

00:55 Les muntanyes del món - Colombie - Sierra Nevada
01:38 Planeta solitari: el millor d'Àsia - A Àsia amb la canalla
02:00 Planeta solitari: el millor d'Àsia - Àsia salvatge
02:23 Km33 - Gàmbia. El somriure d'Àfrica
tancar

Gàmbia. El somriure d'Àfrica

La Karen i la Paula viatgen a Gàmbia, el país més petit del continent negre. Gràcies a un 4x4, coneixeran de ben a prop la costa gambiana i l'interior del país, i entre mercats, canoes, festes i nens, descobriran el secret més ben guardat d'aquest indret: el somriure i l'hospitalitat de la seva gent.

02:57 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" tractarà el tema de la possible tornada a casa de les indústries tèxtils. El programa econòmic del 33 oferirà un reportatge sobre quatre empreses del sector que es plantegen la tornada. Després de la deslocalizació de fa uns anys, de portar la producció a països amb mà d'obra barata, sense importar la seva qualificació, ara sembla que ve la relocalització, la tornada a casa per fabricar aquí.

03:22 Blog Europa
03:40 Cultures vives - La nena i el mico
04:31 Tendències - + info
tancar

+ info

Temps ençà, el millor lloc de tot Àsia per comprar roba d'home bona, feta a mida i a preu de cost, era Hong Kong. Ara que els preus s'han disparat, Bangkok l'ha rellevat com a capital de la confecció a l'Extrem Orient. Tanmateix, trobar un sastre de primera i evitar tripijocs no és precisament bufar i fer ampolles.

04:58 Mones de carrer - Nou ordre
05:48 RITMES
05:48 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - ESPALDAMACETA : No hay por qué sufrir tanto amor
06:04 Ritmes.clips - ISMAEL COLOMER: Un cant a la llibertat
06:07 Ritmes.clips - JOAN AMAT: Un grapat de cendra
06:14 Cultures vives - La nena i el mico
Progrmació BD ....
07:28 El xai Shaun - Natura morta
tancar

Natura morta

Avui al granger se li ha ficat al cap que vol fer una obra mestra. Ja té les pintures a l'oli a punt i només ha de començar. El que no sap és que a en Shaun i companyia també els faria gràcia fer d'artistes. Esperaran amb paciència la seva oportunitat i quan es despisti un moment s'animaran a fer de Picasso... amb molta dedicació!

07:35 El xai Shaun - Qui és la mare?
tancar

Qui és la mare?

Avui en Shaun ha ensopegat amb una colla de pollets acabats de néixer. D'entrada, li ha fet molta gràcia, però de seguida s'ha adonat que els pollets estan convençuts que ell és la seva mare. Aviat se'n cansarà i decidirà desempallegar-se'n. Però com s'ho pot fer? Primer potser els haurà de buscar una altra mare. Però d'on la treurà?

07:42 El xai Shaun - Esquilats
tancar

Esquilats

El granger ha decidit que avui és dia d'esquilar el ramat. Només de pensar-ho totes les ovelles s'han posat a tremolar. I després de la primera esquilada, en Shaun i companyia tenen més clar que mai que han d'idear un pla per fugir. Però com s'ho faran?! En Bitzer té molt males puces i és allà, al peu del canó. Sort que en Shaun sempre té molt bones idees.

07:52 Doraemon - En gegant i la yaiko / la galleda de fotomuntatge
tancar

En gegant i la yaiko / la galleda de fotomuntatge

En Gegant i la Yaiko - La galleda de fotomuntatge

08:17 Doraemon - Les pigues copiadores / els minisatèl·lits
tancar

Les pigues copiadores / els minisatèl·lits

Les pigues copiadores - Els minisatèl·lits

08:44 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

En Timmy té tantes coses que els pares comencen a sospitar que no les ha tret d'internet, sinó que es dedica a pispar-les. Com els ho explicarà? A més, avui en Jorgen von Escanyen, l'ens màgic més dur de l'univers, fa inspecció a en Cosmo i la Wanda, que si no fan prou regals a en Timmy hauran de tornar a l'acadèmia a fer mil anys de formació!

08:58 mic 3
08:58 Els cap de drap - La senyora mofeta
09:08 Pepa, la porqueta - El dinosaure s'ha perdut
09:15 Bob, el manetes - Corró, el gat verd
09:25 Bob, el manetes - Munta-ho, Bob!
09:38 Bob, el manetes - Eixerit, el camió de la llet
09:49 Bob, el manetes - Els tres moscamions
09:59 Pingu - En Pingu fa d'arquer
10:04 Pingu - En PIngu està avisat
10:09 Pingu - En Pingu i l'imant
10:15 L'hora del Timmy - El Timmy troba un tresor
10:25 L'hora del Timmy - El carter Timmy
10:35 L'hora del Timmy - El camió del Timmy
10:50 Els Teletubbies - Construïm una barbacoa
11:12 Els Teletubbies - saltem
11:37 El xai Shaun - Prou de ballar!
tancar

Prou de ballar!

En Shaun i companyia estan tips de tant rebombori. El granger està intentant aprendre a fer balls de saló amb en Pidsley, el gat, i fan tant xivarri que els xais ja n'estan fins al capdamunt. En Shaun té clar que ha de fer alguna cosa per aturar-los... i al final ha tingut una idea de les seves. Te la imagines?!

11:44 El xai Shaun - Presa de pèl
tancar

Presa de pèl

El granger ha quedat per sortir amb una noia i vol estar impecable. Fins i tot es posarà el postís de cabells! La pega és que en Shaun, tot fent broma amb la perruca davant de tot el ramat, l'ha perduda. Ara en Shaun i en Bitzer l'han de recuperar abans que arribi el gran moment... I el temps s'acaba!

11:51 El xai Shaun - En Timmy ha crescut
tancar

En Timmy ha crescut

En Timmy, sense adonar-se'n, s'ha cruspit un tomàquet que havien regat amb un fertilitzant miraculós i s'ha convertit en una mena de King Kong dels xais. En Shaun té dues feines: mirar que no el descobreixin i procurar que torni a la seva mida normal. I no sé pas quina de les dues és més complicada!

11:59 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

En Bebè, el gos de la senyora Grolu, ha desaparegut. Qui el pot haver segrestat?! És clar que és un cas per a la senyora Mandarina i tots els seus aparells dignes d'un Premi Nobel: l'analitzador, l'espectropetjades i l'holoscopi, entre altres. La pega és que tots els sospitosos tenen coartada, però resulta que tots són sospitosos! El misteri està servit! No t'ho perdis!

12:06 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La senyora Mandarina ha convidat en Dennis a menjar pizza a casa per provar amb ell el seu nou reductor. Segons ella, Premi Nobel segur, és clar! La pega és que n'hi ha donat una dosi massa alta i el pobre elefant s'ha tornat de la mida d'un microbi. I a més ha caigut dins la pizza! Ara tota la família s'haurà de reduir per salvar-lo d'uns perills gegantins! Els hi acompanyes?!

12:13 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La Lulú té hipermetropia i ha de portar ulleres. Només de pensar-ho li ha vingut de tot, està convençuda que quedarà molt lletja amb ulleres. La Vaca, en canvi, quan l'ha vista ha quedat tan impressionada, que faria qualsevol cosa perquè ella també n'hagués de dur. Qualsevol cosa! De fet, està convençuda que seria una estrella, si portés ulleres! No t'ho perdis!

12:24 Tom i Jerry - Anem de safari
12:31 Tom i Jerry - L'ànec viatger
12:37 Tom i Jerry - Ha arribat la primavera
12:45 El xou de Tom i Jerry - No és cap pícnic / Peus grossos / La gran carrera de lanxes
13:11 Bugs Bunny - L'heroi
13:18 Bugs Bunny - L'Elmer vol una mascota
13:26 Bugs Bunny - Conill a la carta
13:33 Bugs Bunny - Quin lleomes ferotge
13:41 Bugs Bunny - Vull dormir
13:53 Els pingüins de Madagascar - Simpatiscàstrofe / Rei Julien per un dia
tancar

Simpatiscàstrofe / Rei Julien per un dia

Després de comprovar que els humans cada dia els donen menys menjar, en Kowalski ha decidit fer servir el seu nou invent amb el Recluta, l'Adorabilitzador, i fer-lo arribar al Súmmum de la Hipersimpatia. Ara segur que s'atipen de valent! I segur que no pot anar res malament! Per cert, què passaria si el rei Julien i el Capità s'intercanviessin els papers?

14:18 Els pingüins de Madagascar - L'esquirol roig / Ja era hora!
tancar

L'esquirol roig / Ja era hora!

En Boc Rocdur, l'heroi pingüinià més famós d'Amèrica, ha convençut tot el zoo que l'Equirol Roig és l'enemic número U de tots els pingüins. El Recluta és l'únic que sap la veritat... i el que ha de convèncer tots els altres! Com s'ho farà?! Més tard, en Kowalski amenaçarà tothom de partir en dos el contínuum espai-temps. Avui pot passar de tot!

14:47 Els Dalton - Un mal vent per als Dalton
14:54 Els Dalton - Els Dalton, delators
15:01 Els Dalton - El quisso dels Dalton
15:07 Els Dalton - Crisi d'ostatges
15:18 Un drama total, acció! - Moguda al plató
tancar

Moguda al plató

La relació entre la Gwen i en Trent cada vegada és més tensa. Aquest parell d'enamorats van ser els guanyadors de la prova anterior i seran els que hauran de triar els equips. Això vol dir que a partir d'ara i fins a final de concurs seran rivals! Avui, més reptes monstruosos, més tibantor que mai... i un altre expulsat. Qui et sembla que serà?!

15:40 Un drama total, acció! - Frenesí a la platja
tancar

Frenesí a la platja

Els dos equips, Maquinistes Assassins i Elèctrics Xiscladors, continuen competint pel milió de dòlars. Avui els toca fer de surfistes a la platja, en un plató, és clar, i ple de taurons i tornados! Més tard, arribarà l'hora de fer castells de sorra, a l'estil Drama Total, evidentment! I si hi ha empat, la prova de ball! No te la perdis!

16:00 Doraemon - El joc de les petxines / El robot adulador
16:26 Els barrufets - El pou dels canvis
16:49 Els barrufets - Les dues cares de Gargamel
17:14 mic 3
17:14 Bob, el manetes - La casa Bob
17:24 Pingu - Tal el pare, tal en Pingu...
17:30 Chiro
17:39 La Lua i el món - Maquinetes
tancar

Maquinetes

La Lua s'ha passat el dia enganxada a una consola de videojocs... potser és molt divertit, però tot acaba cansant.

17:42 La Lua i el món - La princesa rondinaire
tancar

La princesa rondinaire

No fa gaire temps, en un lloc gens llunyà, hi havia una princesa que es passava el dia rondinant per tot! Tant que... se li va oblidar com es fa per somriure.

17:50 mic 3
17:50 L'hora del Timmy - Trail
18:05 Una mà de contes - El ninot de neu
18:17 La Betty atòmica - El malastruc / Robo-Betty
18:45 Marsupilami - El marsu primitiu
tancar

El marsu primitiu

Un amic de l'Amanda, que és arqueòleg, acaba de descobrir un ou de marsupilami que té uns quants milions d'anys. Si poden fer que la cria surti de l'ou, en Marsupilami podria saber com era la vida dels seus avant-passats. Però, com s'ho faran perquè surti de l'ou, després de tants anys?! Vés a saber, potser l'Amanda té alguna idea...

19:07 Marsupilami - El marsupilami volador
tancar

El marsupilami volador

Últimament a Chiquito hi ha hagut una sèrie de robatoris espectaculars i cap dels sistemes de seguretat no n'ha pogut localitzar l'autor. A en Theo li sembla una història fascinant. I avui, precisament, la policia s'ha presentat a casa d'en Jean-Pierre per detenir-lo! Resulta que una càmera de seguretat ha filmat el pispa en acció. T'imagines qui pot ser?!

19:30 Info k
19:47 Què hi ha, Scooby-Doo? - Un gran drac desbocat
tancar

Un gran drac desbocat

La fira de Glasborough és l'única fira medieval que se celebra en un castell de l'Edat Mitjana de veritat. I segurament també és l'única amb un drac. De fet, diuen que hi ha un tresor rere els murs del castell, però ningú que l'ha trobat ha arribat a vell. Els que han buscat fortuna han trobat l'escalfor d'un drac centenari, el vell Glassie i el seu foc...

20:13 Els pingüins de Madagascar - El Gelatí / El clip del zoo
tancar

El Gelatí / El clip del zoo

En Kowalski ha aconseguit donar vida a una massa de gelatina, que ara es dedica a robar fruita als animals del zoo. Com el convenceran que se'n desfaci? I com se'n desfarà?! Més tard, els animals hauran de fer alguna cosa perquè els humans tornin al zoo. De fet, els han de demostrar que els animals del zoo són tan ximples o més que els de la tele!

20:40 Tom i Jerry - Tom i cherie
20:47 Tom i Jerry - Munti-s'ho vostè mateix
20:53 Tom i Jerry - L'orquestra de hollywood
21:00 Tom i Jerry - Energia tom-ica
21:06 El xou de Tom i Jerry - En Trampós MacTruit / Els reis del tenis / El gat còsmic i el ratolí meteorit
06:01 mic 3
06:01 La ciutat dels poppets - La fada Patty
06:13 Megaminimals - Juguem a fet i amagar
06:19 Tork - En Batt perd les piles
06:26 Tork - El tresor dels cargols
06:34 La legió de superherois
06:59 Els barrufets - El barrufet llenyataire / El barrufet salvatge (2)
Progrmació BD ....
21:30 One piece - Què et sembla, el negoci? El somni del prestador Zeny
tancar

Què et sembla, el negoci? El somni del prestador Zeny

El vell de les cabres ha fet un vaixell pirata en plena muntanya com a futur taüt, ja que no creu que pugui sortir de la seva illa. Arriben un parell de marines a l'illa que es volen emportar el suposat tresor del prestador, però resulta que en realitat el va perdre perquè... les cabres es van menjar els bitllets!

21:56 Comedy Inc.
22:24 Doctor Who - Cap. 59 La decisió de l'Amy
tancar

Cap. 59 La decisió de l'Amy

Ja han passat 5 anys des que l'Amy i el Doctor van deixar de viatjar junts per l'espai temps. Ara ella està a punt de tenir el seu primer fill, quan de sobte el Doctor torna a caure de nou al jardí de casa seva. Evidentment, en passa alguna de grossa.

23:17 Els visitants - Cap. 7 En John May
tancar

Cap. 7 En John May

Erica, Ryan i Jack emprenen una missió angoixant per localitzar el llegendari John May per poder rescatar Georgie, capturat pels visitants. El que no saben Erica i Jack és que fa deu anys, a la localitat de Reedsville, un noi anomenat James va sentir un soroll i es va pensar que provenia d'un ovni, però el seu padrastre li va explicar que els ovnis no existien. Més tard, aquell padrastre seria atacat per un visitant anomenat Ryan Nichols.

00:02 Crackòvia - Cap. 104 Crackòvia
tancar

Cap. 104 Crackòvia

En aquesta edició, Guardiola s'emporta tot l'equip a Montserrat per intentar allunyar-se de l'eufòria blaugrana regnant i preparar-se per la final de Wembley. Es descobrirà si els monjos de Montserrat estan tan aïllats de l'actualitat barcelonista com a Guardiola li agradaria. La celebració blaugrana pel títol de lliga també és protagonista del programa. Es mostrarà una altra vegada la rua pels carrers de Barcelona, els parlaments al Camp Nou i l'entrega del trofeu de lliga, que comptarà amb un convidat molt especial. A més, se sabrà quines diferències hi ha entre Sandro Rosell i Joan Laporta a l'hora de celebrar un títol. El programa entra al vestuari de l'Espanyol per saber com viuen els homes de Pochettino la lluita per aconseguir una plaça a Europa. I al club de golf, Cruyff i Rexach volen evitar que el Barça de Guardiola es converteixi en el millor de la història, per sobre del seu Dream Team.

00:34 Blog Europa
00:53 One piece - Què et sembla, el negoci? El somni del prestador Zeny
tancar

Què et sembla, el negoci? El somni del prestador Zeny

El vell de les cabres ha fet un vaixell pirata en plena muntanya com a futur taüt, ja que no creu que pugui sortir de la seva illa. Arriben un parell de marines a l'illa que es volen emportar el suposat tresor del prestador, però resulta que en realitat el va perdre perquè... les cabres es van menjar els bitllets!

01:19 Eureka seven (v.o.s.)
01:47 Comedy Inc.
02:18 Doctor Who - Cap. 59 La decisió de l'Amy
tancar

Cap. 59 La decisió de l'Amy

Ja han passat 5 anys des que l'Amy i el Doctor van deixar de viatjar junts per l'espai temps. Ara ella està a punt de tenir el seu primer fill, quan de sobte el Doctor torna a caure de nou al jardí de casa seva. Evidentment, en passa alguna de grossa.

03:04 Eureka seven (v.o.s.)
03:30 Crackòvia - Cap. 104 Crackòvia
tancar

Cap. 104 Crackòvia

En aquesta edició, Guardiola s'emporta tot l'equip a Montserrat per intentar allunyar-se de l'eufòria blaugrana regnant i preparar-se per la final de Wembley. Es descobrirà si els monjos de Montserrat estan tan aïllats de l'actualitat barcelonista com a Guardiola li agradaria. La celebració blaugrana pel títol de lliga també és protagonista del programa. Es mostrarà una altra vegada la rua pels carrers de Barcelona, els parlaments al Camp Nou i l'entrega del trofeu de lliga, que comptarà amb un convidat molt especial. A més, se sabrà quines diferències hi ha entre Sandro Rosell i Joan Laporta a l'hora de celebrar un títol. El programa entra al vestuari de l'Espanyol per saber com viuen els homes de Pochettino la lluita per aconseguir una plaça a Europa. I al club de golf, Cruyff i Rexach volen evitar que el Barça de Guardiola es converteixi en el millor de la història, per sobre del seu Dream Team.

04:01 Blog Europa
04:19 Blog Europa - + info
tancar

+ info

- Cracòvia - El Macià Florit i la gent gran. Habitualment parlem de la jubilació a través de números, estadístiques i percentatges i ens oblidem que estem tractant amb persones. A Polònia, la situació dels jubilats és insostenible: reben ajudes ridícules mentre els preus pugen amb rapidesa com a resultat de la consolidació del capitalisme. Hem pogut parlar amb Zofia, una jubilada que ens explica la seva experiència: escolteu-la. - Roma - El Marc Farràs i la gent gran. "Un home que no passa temps amb la seva família no pot considerar-se un home" (Vito Corleone) Per més que la cita vingui d'un gàngster d'antologia, les paraules de Don Corleone mantenen tota la seva vigència. Itàlia és un país estructurat al voltant de les famílies. La gent gran, els avis i àvies, vetllen per la felicitat i el benestar de fills i néts... però qui es preocupa per ells? Qui en té cura? Al Trastevere romà, un grup d'irreductibles que resisteixen ara i sempre l'invasor (en forma de turista, de retallades de pensions o de pèrdua de valors) representen la cara més autèntica d'una Itàlia que semblava perduda en el temps. - Roskilde - El Dídac Pérez i la gent gran. A simple vista, el sistema de benestar de què gaudeixen els danesos hauria de permetre una jubilació perfecta, tranquil·la i alegre. El conte de fades s'acaba ràpidament quan veiem que no tots els problemes es poden resoldre amb diners o temps: fa falta un component més humà. Veieu com ho solucionen a Dinamarca. - Praga- La Montserrat Martínez i la gent gran. Els avis de Praga van viure la foscor del seu passat històric, que va marcar no només la trajectòria d'una llarga vida, sinó també la del seu país. La senyora Confortiová, professora de la FAMU, ens contraposa la vellesa actual amb la de l'era comunista, i recorda un moment clau: la Revolució de Vellut del 1989, que va suposar un gran impuls per a la millora de la situació de la gent gran.

04:36 Més Dinamita - Cap. 3 El secret de la felicitat
tancar

Cap. 3 El secret de la felicitat

Tothom està revolucionat perquè Oriol Sugranyès, el prestigiós estudiós de Buñuel, ha trobat la fórmula de la felicitat.

05:01 Comedy Inc.
05:24 Imp - Ser famós
05:26 Imp - Atrapats
05:27 Imp - El test
05:29 Imp - La varicel·la
05:30 Imp - Els gripaus de la guerra
05:32 Imp - Qui es qui
05:36 One piece - Què et sembla, el negoci? El somni del prestador Zeny
tancar

Què et sembla, el negoci? El somni del prestador Zeny

El vell de les cabres ha fet un vaixell pirata en plena muntanya com a futur taüt, ja que no creu que pugui sortir de la seva illa. Arriben un parell de marines a l'illa que es volen emportar el suposat tresor del prestador, però resulta que en realitat el va perdre perquè... les cabres es van menjar els bitllets!