Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Entrevista a Carlos Ruiz Zafón, escriptor i a Antoni CASTELLÀ, secretari d'Universitats i Recerca. A la tertúlia hi participaran Anna Figuera, Lluís Foix, Eulàlia Vintró, Carles Capdevila i Josep Carles Rius. També parlarem amb l'inspector Carles Martínez del taller que destrossava cotxes per a cobrar de les asseguradores. Jordi Sanuy ens portarà de Rugby amb Jordi Homs i Adrian Wegeyn del Club Natació Poblenou-Enginyers i amb Josep Maria Barberà, Cristina Barceló i Caterina Ortega de selecció catalana hoquei patins femení que acaba de guanyar la Copa Amèrica d'hoquei patins femení. També parlarem dels taps de suro per tenir cura del medi ambient, de la plaga d'escarabat morrut ataca les palmeres, dels escàners que despullen, de l''ajuda del voluntariat que és fonamental per a la gent gran, del retorn de la brillantina de "Grease" a Barcelona, del llibre de Siri Hustvedt esobre la infidelitat en el matrimoni i de la pel·lícula sobre els castellers en 3D "Enxaneta".

13:15 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:23 El medi ambient - El sector del PVC es recicla
tancar

El sector del PVC es recicla

Als anys noranta, la Unió Europea va elaborar un informe en què destacava alguns problemes de la gestió ambiental del PVC. El programa VinylPlus té com a objectiu reduir el consum energètic, augmentar el reciclatge i no utilitzar alguns additius amb possible impacte ambiental o en la salut.

14:30 Telenotícies migdia
15:41 Cuines - Costelletes de porc ibèric farcides de formatge de cabra i cansalada ibèrica
tancar

Costelletes de porc ibèric farcides de formatge de cabra i cansalada ibèrica

Cuiner: Quim Márquez Quim de la Boqueria Barcelona

15:48 La Riera - Cap. 383
tancar

Cap. 383

La Marta continua sentint-se culpable, però l'Ernest descobrirà avui que no és tan fàcil compaginar les dues vides. En Toni s'adona que el iot amb què li van pagar els honoraris no és cap ganga. En Ricard fa veure a en Santi que no s'ha de fer il·lusions amb la Judit, i ell reacciona com un poca-solta... amb ella. La Irene, després de parlar amb en Gerard, s'adona que no és feliç al costat d'en Lluís.

16:41 Divendres - + info
tancar

+ info

Descobrirem alguns dels secrets del cervell acompanyats de la doctora Ester Moral i el doctor Manuel-Jesús Gómez, tots dos especialistes en neurologia. Entrevistarem David Trueba que estrena nova pel·lícula, "Madrid 1987". Parlarem amb Xavier Solà d'instruments musicals que formen part important de la nostra història i que han caigut en desús I sabrem quins son els racons imprescindibles de Móra d'Ebre.

18:32 Julie Lescaut - A mata-degolla
20:18 Esport Club
20:38 Espai Terra - + info
tancar

+ info

A l'"Espai Terra" d'aquest dijous veurem com les pluges d'aquest novembre han fet canviar el paisatge del nostre país. Si les condicions meteorològiques ens ho permeten, amb l'helicòpter del programa recorrerem alguns trams dels rius Llobregat, Ter i Tordera, que baixen carregadíssims d'aigua. Veurem imatges de la tardor al Montseny i intentarem arribar al Pirineu, on les nevades a les cotes altes han estat espectaculars!

21:00 Telenotícies vespre
21:56 Àgora: Candidats Eleccions Generals 2011 - Entrevista a Josep Antoni Duran i Lleida, candidat CiU
tancar

Entrevista a Josep Antoni Duran i Lleida, candidat CiU

Josep Antoni Duran i Lleida (CiU)

22:28 Caçadors de bolets - Xavier Pellicer
23:04 Polònia - Temporada 2011-2012
tancar

Temporada 2011-2012

TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política de TV3. En aquesta edició els expresidents Montilla (Sergi Mas) i Pujol (Carlos Latre) reben la visita del ja expresident d'Itàlia, Silvio Berlusconi (Toni Albà), que mira de trobar el seu lloc entre els antic líders catalans. El protagonisme del programa se l'enduen els últims dies de campanya electoral, amb el rei Joan Carles (Toni Albà) repartint els minuts de "Polònia" que li pertoquen a cada partit polític. Es descobreix per què a Mariano Rajoy (Queco Novell) li diuen el nou Kennedy, i Alfred Bosch (Toni Albà) protagonitza el nou i peculiar espot electoral d'Esquerra. A més, Duran i Lleida (Xavi Serrano) pateix un contratemps just abans del míting final de campanya que el deixa molt acomplexat, i Joan Coscubiela (Marc Rodríguez) procura trobar el seu lloc dins del programa. D'altra banda, el govern català es veu obligat a compartir cotxe oficial per poder estalviar i Tomàs Molina (David Olivares) connecta amb les càmeres del temps des del plató, però es troba que Espartac Peran (Max Marieges) no només vol sortir al "Divendres". També passaran pel programa Oriol Pujol (Queco Novell), Artur Mas (Bruno Oro) i Alícia Sánchez-Camacho (Agnès Busquets).

23:45 Banda Ampla - Salut mental
tancar

Salut mental

"Banda ampla" es preguntarà demà si sobre les persones que tenen una malaltia mental encara hi pesa un estigma social. Els estudis indiquen que, al llarg de la seva vida, una de cada quatre persones tindran algun tipus de trastorn mental, des dels més lleus, com la depressió o l'ansietat, als més greus, com l'esquizofrènia o el trastorn bipolar. El debat ciutadà de TV3, que dirigeix i presenta Lídia Heredia, es preguntarà, entre altres qüestions, si les persones que tenen un trastorn mental ho han d'explicar en el seu entorn o això pot fer que la seva integració sigui més complicada. Tenen les mateixes oportunitats de treballar que tothom? I quin paper hi juguen les seves famílies i parelles? En el programa també es parlarà sobre el tractament i la prevenció de les malalties mentals i sobre el model català de salut mental. Per parlar de tot això, el plató de "Banda ampla" comptarà amb la presència de persones amb diferents trastorns mentals i els seus familiars, a més d'especialistes en psiquiatria i psicologia, metges, infermers i representants d'empreses i departaments de recursos humans. Com cada setmana, també hi participaran convidats de dues poblacions catalanes, en aquest cas, Santpedor i la Garriga.

01:32 Les germanes McLeod - Cap. 162 A l'últim moment
tancar

Cap. 162 A l'últim moment

Stevie mira de lligar caps a Drover's abans no comenci el seu judici. Mentrestant, Fiona s'apunta al CFS per demostrar a Alex que és capaç d'integrar-se al poble. Quan Alex i Riley són fora, totes les portes de Killarney queden obertes.

02:13 Ventdelplà - Cap. 49
tancar

Cap. 49

El Miquel es presenta a Ventdelplà per explicar a la Teresa que el Biel està bé i demanar-li perdó per tot el que li va fer, conscient que, una cosa així, no es pot perdonar fàcilment. Però el Damià insisteix en que el Biel encara no està bé del tot i no sap si el tornarà avui. La Teresa vol anar a buscar-lo, però el David li recomana calma.El Josep i la Carme miren de tractar a la Mònica amb tota naturalitat de la que són capaços, però les reaccions de la seva filla els deixa glaçats. El Rafa i el Lari tampoc ho tenen gaire fàcil amb ella.El Jaume reacciona malament quan el Manel li diu que se n'anirà dos mesos a Israel. L'Ester haurà de deixar l'escola bressol si vol continuar amb els estudis. I el Julià, continua amb la seva agitada vida sentimental, sense saber que una detectiva l'està observant.

03:03 Jazz a l'estudi - Amador/Medeiros/Galiana
04:02 Jazz a l'estudi - Gorka Benitez
tancar

Gorka Benitez

Ha estat premiat diverses vegades per l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna com a millor saxofonista, millor disc i millor grup.

05:02 Divendres - + info
tancar

+ info

Descobrirem alguns dels secrets del cervell acompanyats de la doctora Ester Moral i el doctor Manuel-Jesús Gómez, tots dos especialistes en neurologia. Entrevistarem David Trueba que estrena nova pel·lícula, "Madrid 1987". Parlarem amb Xavier Solà d'instruments musicals que formen part important de la nostra història i que han caigut en desús I sabrem quins son els racons imprescindibles de Móra d'Ebre.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:25 El geni francès - La fusta esculpida
07:52 Enciclopèdia breu - Aureli Agustí
07:59 Mars del món - Florida
08:45 Les 7 meravelles de la Xina - El Buda de Leshan
tancar

El Buda de Leshan

El Buda gegant de Leshan és la representació més gran del Buda que s'ha fet mai amb pedra. Són 71 metres d'alçada, 28 d'amplada d'espatlles i un cap de 14,7 d'alçada per 10 d'amplada amb un posat solemne i majestuós. Tot apunta que la talla va començar l'any 713 dC. Segons la llegenda, en la confluència dels dos rius de la zona hi vivia un monstre gegantí.

09:10 El Mediterrani des de l'aire - El balcó dels Balcans
09:26 Comarques.doc - Segrià
tancar

Segrià

La comarca del Segrià està situada al confí occidental de Catalunya, limitant amb les comarques de la Noguera, del Pla d'Urgell, les Garrigues, la Ribera d'Ebre i les terres aragoneses. El paisatge del Segrià ha estat profundament modificat per l'home al llarg dels segles; alzinars i altres espècies arbustives es van anar convertint en terres de conreu, tret d'algunes arbredes de pi blanc al sud del tossal de Montmaneu, i l'aparició d'una vegetació de ribera afavorida per l'extensió del regadiu. Un veritable jardí de fruiters s'estén a l'entorn d'un territori planer. El canal d'Urgell i el de Catalunya i Aragó són els més representatius de la xarxa de canals existents. La indústria de la comarca, de la qual la ciutat de Lleida és la capital, està bàsicament al servei de l'agricultura i la ramaderia, i al Segrià es produeixen els vins amb la denominació d'origen Costers del Segre.

09:56 Formatges del món - Bessones del Mediterrani: Còrsega i Sardenya
10:19 La meva cuina grega
10:42 Retalls de món - Els Mennonites del Yucatán
11:03 Segle XX - L'experiment Goebbels: Primera part
tancar

L'experiment Goebbels: Primera part

Joseph Goebbels havia nascut a Renània el 1897, fill d'un comptable fervorosament catòlic. Nen malaltís, intel·ligent i solitari, afectat des de petit per una coixesa que li va irimpedí servir a l'exèrcit, va arcursà estudis superiors gràcies a les beques i, el 1921, es va ardoctorà en literatura a la Universitat de Heidelberg. Frustrat en les seves ambicions intel·lectuals i amargat per la manca de reconeixement, el 1922 va aringressà en el moviment nazi, on el seu talent com a comunicador i la seva energia el van incorporar aviat al nucli dirigent, malgrata les ferotges rivalitats internes. Cada cop més interessat pels mecanismes ad'endoctrinament de les masses, va arestudià el model de la propaganda soviètica i va artransformà el partit nazi en un partit església, amb el Führer com a déu, els comunistes i els jueus com a dimonis, etcètera.

12:01 City Folk - + info
tancar

+ info

L'Erdogan té 45 anys i dos fills i viu amb tota la seva família en un barri de barraques des d'on hi ha una vista preciosa de les illes Príncep d'Istanbul. L'ajuntament vol destruir un 80 per cent del barri actual, però l'Erdogan no està disposat a perdre ni casa seva ni la seva vida al barri, on tots els veïns viuen com una família.

12:28 Catalunya salvatge - L'accent mediterrani
12:55 L'Àfrica indòmita - El retorn de douma
13:48 Tresors naturals d'Europa - Planes i boscos
14:41 Viure a sang freda - Qüestions familiars
14:51 Reportatges ecosistemes marins - els sards
14:59 Cases ecològiques - Casa Arts and Crafts
15:21 ExperiMental - + info
tancar

+ info

Sintonitzeu-nos i veureu com una parella de científics han decidit popularitzar el gest de tocar la guitarra... com un instrument més! Estan convençuts que tindrà el mateix èxit que la guitarra real. Heu volgut ofegar mai un tauró? Us ensenyarem com fer-ho. Sabíeu que els ocells tenen una visió fantàstica? Són capaços de veure colors i longituds d'ona que nosaltres no podem ni somiar.

15:50 Misteris d'Àsia - Joies a la jungla
tancar

Joies a la jungla

Casos sobrenaturals i inexplicables. Al Comedy Club de Los Angeles, els actors hi veuen éssers sobrenaturals; un castell anglès és presa dels fantasmes i llums inexplicables apareixen a les muntanyes de Carolina del Nord.

16:45 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - El fort d'Al-Bahrayn. La perla del golf Pèrsic
17:01 Latituds - VOLUNTARIAT I COMPROMÍS CÍVIC
tancar

VOLUNTARIAT I COMPROMÍS CÍVIC

Una de cada cinc persones fa de voluntària en alguna entitat sense afany de lucre a Catalunya. Participen en projectes de millora de la societat, sovint vinculats a la defensa dels drets humans o a la justícia social. Malgrat tenir poca visibilitat pública, les persones que fan de voluntàries són centenars de milers i amb el seu compromís cívic modelen de manera significativa la nostra societat.

17:26 El documental - Els del turó
tancar

Els del turó

Una mina d'or de Burkina Faso ha atret un gran nombre de persones en busca de fortuna. Al seu voltant, al remot turó de Diosso, han improvisat una ciutat formada per dinamiters, curanderos, venedors, traficants, prostitutes, nens i perruquers. Aquests homes i dones estan decidits a trobar l'or que canviarà les seves vides. El documental retrata un món efímer i obsessiu. Quan una mina s'esgota o ja no s'hi pot seguir excavant, s'abandona completament. Només si es troba una altra mina d'or, el somni daurat continua i dóna lloc a improvisar una altra ciutat. La febre de l'or és imparable.

18:40 Generació Digital - Humor
tancar

Humor

Aquesta setmana estarem amb en Toni Albà, actor del Polònia. Ens afirmarà que hi ha un costat seriós en tot humorista i que té un compte a Twitter anònim. Podrem veure tots els mòbils que ha utilitzat i jugarem amb ell a videojoc Flock! on hauran d'abduir unes ovelles L'humor serà el tema principal del programa. Parlarem amb en @vedellconsagrat, guionista de ràdio, televisió i cinema i ens confessarà com podem trobar el bon humor a Twitter. Repassarem alguns dels videojocs que tenen grans dosis d'humor com Day of the tentacle del 1993 o Los Simpson. Si voleu riure una estona i de pas aprendre més sobre aplicacions, programes i videojocs ho podeu fer amb nosaltres i amb en Toni Albà el pròxim dimecres.

19:07 Bestiari il·lustrat - + info
tancar

+ info

El "Bestiari" canvia l'asfalt i el CO2 dels tubs d'escapament per les bales de palla i les "olors" de granja. Han matinat i s'han posat l'uniforme de grangers per passar un dia rodejats de vaques, xais, porcs i molts més animals. Viatgen a la Catalunya interior. Visiten terres osonenques amb un objectiu clar: oxigenar les neurones i descobrir què hi ha d'animal en l'actor i còmic Juanra Bonet. I, entre pastura i pastura, desfilaran per davant l'equip: l'actor Àngel Galan, professional de la improvisació; Venga monjas, humor poca-solta en estat pur; Alex Trochut, dissenyador i tipografista que no suporta la lletra comic sans; i el grup Le petit Ramon i el seu "blues de la vedella".

19:41 Les 7 meravelles de la Xina - La Gran Muralla
tancar

La Gran Muralla

Talment un drac gegantí, la Gran Muralla travessa deserts, prats, muntanyes i altiplans al llarg d'uns 6.700 quilòmetres d'est a oest. Amb més de 2.000 anys d'antiguitat, aquesta meravella és una icona de la llarga i variada història de la Xina. La construcció va començar al segle VII aC i es va prolongar fins als segles XVI i XVII. La comunicació entre les unitats de l'exèrcit que ocupaven la Gran Muralla era una qüestió de màxima importància.

20:06 Formatges del món - Bessones del Mediterrani: Còrsega i Sardenya
20:30 La meva cuina grega
21:00 La Riera - Cap. 383
tancar

Cap. 383

La Marta continua sentint-se culpable, però l'Ernest descobrirà avui que no és tan fàcil compaginar les dues vides. En Toni s'adona que el iot amb què li van pagar els honoraris no és cap ganga. En Ricard fa veure a en Santi que no s'ha de fer il·lusions amb la Judit, i ell reacciona com un poca-solta... amb ella. La Irene, després de parlar amb en Gerard, s'adona que no és feliç al costat d'en Lluís.

21:43 Espai Terra 33 - Espai Terra 33
tancar

Espai Terra 33

A l'Espai Terra 33 d'aquesta setmana visitarem el parc de les olors, de Riells del Fai, al Vallès Oriental, on viurem l'experiència del món de les plantes aromàtiques. Seguirem viatjant pel territori. La propera parada és el Pla de l'Estany, allà descobrirem com es treballa per recuperar l'Estany de Banyoles com aiguamolls espais que antigament s'havien d'assecar per a conreu. El doctor Martí Boada ens parlarà de l'albareda, un tipus d'arbre que hi ha a l'Alt Camp. A més, amb l'helicòpter del programa, l'home del temps Toni Nadal sobrevolarà el Penedès i veurem localitats com Vilafranca del Penedès, Santa Margarida i els Monjos o la Granada a vista d'ocell. I per acabar el programa el meteoròleg Dani Ramírez se'n va d'excursió fins al Pla d'Urgell. Allà, la popular Núria Feliu ens ensenyarà un racó molt especial per a la cantant: l'Estany d'Ivars, situat entre les localitats d'Ivars d'Urgell i Vila-sana.

22:10 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana, a Cinema 3: Entrevistes amb els protagonistes d'"Un Déu salvatge", l'adaptació que ha fet Roman Polanski de l'obra de teatre de Yazmina Reza. Reportatge de "Medianeras" amb entrevistes al director, Gustavo Taretto, i a la protagonista, Pilar López de Ayala. Atenció especial a "Enxaneta", dirigida per Paulí Subirà. Una producció de Televisió de Catalunya en 3D. S'estrena en català "Pànic a la granja", una pel·lícula belga d'animació amb joguines de protagonistes. "Cinema 3" n'entrevista els directors. Parlem amb el públic sobre "5 metros cuadrados". I en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina recorden les parelles més famoses de la història del cinema.

22:40 Pel·lícula - Banderes dels nostres pares
tancar

Banderes dels nostres pares

Bradley ens explica la història del seu pare, que va ser un dels sis soldats que van hissar la bandera americana a la batalla d'Iwo Jima, donant lloc a la mítica imatge que va immortalitzar el periodista Joe Rosenthal i que va guanyar un premi Pulitzer.

00:42 De prop - SENIOR I EL COR BRUTAL
tancar

SENIOR I EL COR BRUTAL

Miguel Àngel Landete és l'ànima de SÈNIOR I EL COR BRUTAL, un projecte individual que cristal·litza com a banda. Un grup inspirat en el rock americà contemporani que sap transportar-lo al seu paisatge immediat, el de la seva ciutat: València, el Mediterrani ultramarí, viatger, d'horitzons amplis. Al DE PROP ens presenten el seu nou disc (el segon), que es titula "Gran" un treball diferent del primer, enregistrat entre Montevideo (Uruguai), EUA i València. Aquest segon disc ha tingut la producció de Raül Fernández (REFREE) i ha estat enregistrat d'una manera més reposada, més treballada. El resultat afavoreix l'esperit crític de Sènior apropant-lo a l'actitud del cantautor elèctric, amb una poderosa banda de rock cobrint-li les espatlles. Sènior i el Cor Brutal és una de les propostes més sòlides del rock català actual. Imprescindible.

01:39 Mars del món - Florida
02:25 Les 7 meravelles de la Xina - El Buda de Leshan
tancar

El Buda de Leshan

El Buda gegant de Leshan és la representació més gran del Buda que s'ha fet mai amb pedra. Són 71 metres d'alçada, 28 d'amplada d'espatlles i un cap de 14,7 d'alçada per 10 d'amplada amb un posat solemne i majestuós. Tot apunta que la talla va començar l'any 713 dC. Segons la llegenda, en la confluència dels dos rius de la zona hi vivia un monstre gegantí.

02:50 El Mediterrani des de l'aire - El balcó dels Balcans
03:03 Espai Terra 33 - Espai Terra 33
tancar

Espai Terra 33

A l'Espai Terra 33 d'aquesta setmana visitarem el parc de les olors, de Riells del Fai, al Vallès Oriental, on viurem l'experiència del món de les plantes aromàtiques. Seguirem viatjant pel territori. La propera parada és el Pla de l'Estany, allà descobrirem com es treballa per recuperar l'Estany de Banyoles com aiguamolls espais que antigament s'havien d'assecar per a conreu. El doctor Martí Boada ens parlarà de l'albareda, un tipus d'arbre que hi ha a l'Alt Camp. A més, amb l'helicòpter del programa, l'home del temps Toni Nadal sobrevolarà el Penedès i veurem localitats com Vilafranca del Penedès, Santa Margarida i els Monjos o la Granada a vista d'ocell. I per acabar el programa el meteoròleg Dani Ramírez se'n va d'excursió fins al Pla d'Urgell. Allà, la popular Núria Feliu ens ensenyarà un racó molt especial per a la cantant: l'Estany d'Ivars, situat entre les localitats d'Ivars d'Urgell i Vila-sana.

03:28 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana, a Cinema 3: Entrevistes amb els protagonistes d'"Un Déu salvatge", l'adaptació que ha fet Roman Polanski de l'obra de teatre de Yazmina Reza. Reportatge de "Medianeras" amb entrevistes al director, Gustavo Taretto, i a la protagonista, Pilar López de Ayala. Atenció especial a "Enxaneta", dirigida per Paulí Subirà. Una producció de Televisió de Catalunya en 3D. S'estrena en català "Pànic a la granja", una pel·lícula belga d'animació amb joguines de protagonistes. "Cinema 3" n'entrevista els directors. Parlem amb el públic sobre "5 metros cuadrados". I en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina recorden les parelles més famoses de la història del cinema.

03:58 Trasllats colossals - Màquines immenses
tancar

Màquines immenses

A Anglaterra, Alf Arnold, transportista de mercaderies pesants, du a terme la proesa gens envejable de dur durant més de 300 km uns vagons de metro nous de trinca per les carreteres britàniques. A Manitoba, el Canadà, seguim atentament el viatge de dos buscadors de derelictes que intenten rescatar un avió del fons d'un llac.

04:48 Tresors naturals d'Europa - Planes i boscos
05:39 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - El fort d'Al-Bahrayn. La perla del golf Pèrsic
05:54 Videoclips catalans
06:00 Videoclips catalans - KIBO, Dorm
06:03 Videoclips catalans - CESK FREIXAS, La petita rambla del Poble Sec
06:08 Trasllats colossals - Màquines immenses
tancar

Màquines immenses

A Anglaterra, Alf Arnold, transportista de mercaderies pesants, du a terme la proesa gens envejable de dur durant més de 300 km uns vagons de metro nous de trinca per les carreteres britàniques. A Manitoba, el Canadà, seguim atentament el viatge de dos buscadors de derelictes que intenten rescatar un avió del fons d'un llac.

06:59 Som 6.000 milions - God
Progrmació BD ....
07:23 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la volta al món el 80 dies
tancar

Les tres bessones i la volta al món el 80 dies

Se sent el Big Ben. Som a Londres, i les tres bessones es troben just a l'inici d' una cursa molt important. Acompanyen Willy Fogg en la seva aventura i recorren tot el món. Durant el viatge, coneixeran Juli Cèsar i Cleopatra, els déus de l'Olimp, el poblet de les 7 cabretes i la selva on viu el Drac Vermell. Però la Bruixa Avorrida els va posant entrebancs perquè no arribin a la meta.

07:56 Doraemon - El cartró simulador de terratrèmols / L'ona de la sinceritat
08:21 Doraemon - El robot fantasma guardià / El canguret de l'obediència
08:50 Léonard - Una túnica amb dues cames
08:58 Léonard - El mètode feble
09:09 mic 3
09:09 Pingu - En Pingu i l'avió de joguina
09:16 En Thomas i els seus amics - En Thomas i en Ronya
09:30 L'Ava, en Riko i en Teo
09:41 Carrer del zoo 64 - Cap. 16 La història de l'ou de l'Audrey
09:52 Bob, el manetes - El pansit fa una casa
10:02 Bob, el manetes - La gran idea d'en Bob
10:12 Bob, el manetes - El Corró ensorra un cobert
10:22 Bob, el manetes - El túnel de rentat
10:32 Les endevinalles de la Rac-Rac - La cabra
10:36 Pat i Stan - Cap. 52 Rellisca
10:37 Pat i Stan - Cap. 54 Calor tòrrida
10:38 Pat i Stan - Cap. 56 Tàndem
10:38 Pat i Stan - Cap. 58 Competició d'avionetes
10:39 Pat i Stan - Cap. 60 Karateka
10:39 Pat i Stan - Cap. 62 Polls
10:40 Pat i Stan - Cap. 67 La pastanaga
10:40 Pat i Stan - Cap. 64 Lego
10:44 Els barrufets - Els barrufets pirates
11:06 Els barrufets - La font de la joventut / Febre saltadora
11:34 Daniel, el trapella - Pastís al ull/escavada del segle/espect.sobre gel
11:57 Daniel, el trapella - Una visita inesperada
12:22 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Amb la intenció de fer que el treball de microbiologia sigui més interessant, els padrins màgics han convertit en Timmy en un organisme tan petit que és capaç d'entrevistar protozous, gèrmens i altres formes de vida microscòpiques. Tot seguit la Vicky, sense adonar-se'n, s'ha cruspit en Cosmo i la Wanda. Comença l'operació rescat a l'interior del cos de la cangur!

12:34 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Per fer un treball sobre la Revolució Americana, en Timmy ha demanat a en Cosmo i a la Wanda que li facin aparèixer tres personatges molt importants: en George Washington, en Benjamin Franklin i en Thomas Jefferson. El que no sabia ell és que canviaria el curs de la història. Resulta que ara Amèrica és una colònia britànica... sense electricitat!

12:50 Els germans Kratt - Octopus kratticus
tancar

Octopus kratticus

L'Aviva ha enviat en Chris i en Martin a recuperar el Vestit de Poders Animals que han perdut en una fossa de l'Àrtic amb el Robopop, un supersubmarí inspirat en el món animal. Allà es trobaran amb el Set, un animal que d'entrada sembla una espècie de pop nova, però que ben aviat s'adonaran que té molts cops amagats. Què deu ser?!

13:17 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

Gràcies a un error del senyor de la tintoreria, ara la Lliga dels Supermalvats tenen l'exosquelet del Gran Esquelet. Amb els poders del vestit podran fer-se amos de tota la ciutat, i fins i tot del món! El problema és que, quan se l'ha emprovat en Voltar, el vestit s'ha tornat boig i ha començat a sembrar el caos i la destrucció per tota la ciutat. Com l'aturaran?!

13:31 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

En Voltar està convençut que a sota del jardí de casa hi ha un tresor enterrat amb més riqueses de les que es poden imaginar. L'únic que és capaç de desenterrar-lo és en Caos Total, però està tan deprimit que no hi ha manera de fer-lo creure. I si li busquen un amic?! El doctor Gripau ja té a punt el Blegh, el Gos Diabòlic Dos... Aparteu les criatures!

13:50 Els pingüins de Madagascar - Operació: Rescat d'en Mort / Bon dia del Rei Julien
tancar

Operació: Rescat d'en Mort / Bon dia del Rei Julien

Als nens cada dia els agraden més els Morts de peluix que venen a la botiga del zoo. De fet, en Julien, que n'està molt gelós, ja se n'ha encarregat. Els ha fet tornar tots a la fàbrica, fins i tot el Mort de veritat! Més tard, en Maurice subornarà tots els animals del zoo perquè celebrin el Dia del Rei Julien. L'únic que no hi està d'acord és el Capità, però què pot fer-hi?!

14:15 Els pingüins de Madagascar - El dormilega poruc / L'abraçada letal
tancar

El dormilega poruc / L'abraçada letal

Sense voler, els pingüins han llançat en Leonard, el coala, fora del zoo i ha anat a parar enmig de Manhattan. Ara l'únic que han de fer és rescatar-lo..., però abans que es faci fosc! Més tard, els pingüins començaran a sospitar de la nova boa constrictor que acaba d'arribar de Hoboken. I és que estan desapareixent tots els mamífers menuts del zoo!

14:42 Capità Bíceps - El Senyor Paper
tancar

El Senyor Paper

El temible Senyor Paper ha arribat a la Capital amb la dèria de construir-hi el seu regne gegantí de Paperlàndia. D'entrada, necessitarà tot el paper de la ciutat, fins i tot els pamflets de la campanya política del President! Està clar que és una missió per al Capità Bíceps, que abans d'anar a salvar la humanitat ha de podar la bardissa del jardí de casa!

14:49 Capità Bíceps - Superosset
tancar

Superosset

El malvat Superosset, que encara es penedeix d'haver llançat el seu osset de peluix quan era petit, ha arribat a la Capital amb la seva banda de "motards" per salvar tots els ossets maltractats que hi pugui trobar. I per fer-se'n l'amo, esclar! Fins i tot el President ha trucat desesperat al Capità Bíceps! I és que li ha desaparegut el Toby, el seu osset de peluix!!

14:56 Capità Bíceps - El Supernena
tancar

El Supernena

El Supernena acaba de convertir el President en la seva nova nina i s'ha fet amo i senyor de la Capital. A partir d'ara s'han acabat les pel·lícules de l'Oest i de guerra a la tele. Només s'hi emetran pel·lis de princeses! Les estirades de cabells, les esgarrapades i els xiscles estaran a l'ordre del dia. Sort que el Capità Bíceps ja ha posat fil a l'agulla...

15:03 Capità Bíceps - La Superminyona
tancar

La Superminyona

La Superminyona només té un enemic: la brutícia. Aquest cop ha arribat a la Capital per fer-hi una repassadeta amb la seva aspiradora hidràulica i el seu netejaterres centrífug. Tot rellisca, les mosques s'enclasten als vidres de tan nets que estan! El Capità Bíceps s'haurà de posar les piles, perquè la Superminyona acaba d'entrar al Banc Central per fer-hi una neteja a fons!

15:14 El detectiu Conan - El xoc entre el vermel i el negre. El testament. Desena part
15:37 El detectiu Conan - El xoc entre el vermel i el negre. La sospita. Onzena part
16:01 Blue dragon - Cap. 91 El temple perdut
tancar

Cap. 91 El temple perdut

En Shu i la Prímula continuen fent camí i ajudant tot de gent que es veu amenaçada pels dracs d'en Rudolf. En Noy per fi ha arribat al temple de Zmei i s'ha trobat amb el grup d'en Conrad i en Legolas. La Buquet i en Marumaro són els que estan més desesperats. I és que cada cop veuen més llunyana la possibilitat de trobar la Kluke.

16:23 Blue dragon - Cap. 92 El camp de flors
tancar

Cap. 92 El camp de flors

La Buquet i en Marumaro estan fent mans i mànigues perquè no es compleixi la profecia de la Prímula, l'Adveniment del Drac Blanc, que deia que travessaria el cos de la Kluke. L'escenari era la terra de l'arc iris etern, un lloc ple de flors... El botxí, la Lotta!

16:49 Les Tres Bessones - Les tres bessones a l'espai
tancar

Les tres bessones a l'espai

Les Bessones senten l'anunci d'un viatge que faran els fills dels astronautes que estan voltant per l'espai. Aprofitant tres baixes d'última hora s'hi apuntaran i s'adonaran que l'ambició no té límits, ni a l'espai intergalàctic.

17:16 mic 3
17:16 Bob, el manetes - El pessic i la caseta de somni
17:27 La Lua i el món - El dia de les estrelles
17:30 La Lua i el món - El dia passat per aigua
17:36 En Thomas i els seus amics - La festa del ninot de neu
17:49 L'hora del Timmy - Els comptes del Timmy
18:05 Una mà de contes - Txa Txa Txa
tancar

Txa Txa Txa

"Txa-txa-txa" és un conte que parla de dues persones en aparença ben diferents però que comparteixen un secret ple de romanticisme, petons i llunes plenes. Es tracta d'una narració original de Montse Ginesta adaptada a la televisió per Eulàlia Carrillo. La música ha estat enregistrada en directe per Jaume Sisa i les il·lustracions són de l'artista internacional Gino Rubert.

18:19 Lila - L'espectacle de màgia
tancar

L'espectacle de màgia

La Lila desitja que un mag "de debò" vagi a fer l'espectacle de l'escola, en lloc de l'avi -que està convençuda que farà el ridícul. Però el mag, per molt de debò que sigui potser no guanyaria a l'avi en simpatia...

18:24 Lila - Anem en cotxe
tancar

Anem en cotxe

La Lila desitja anar en cotxe al centre, així arribarà abans i sense cansar-se... o no! Segur que anant-hi a peu hauria arribat a l'hora i el carrer no faria aquella pudor de "pets de cotxe".

18:33 Els Dalton - La nòvia del director
tancar

La nòvia del director

Els Dalton han descobert que el director de la presó ha posat un anunci al diari per buscar nòvia i en Joe ha decidit contestar-lo i presentar-s'hi disfressat de Samantha Culgròs. En Peabody l'ha trobat molt femenina i l'ha convidat a sopar i a passar la nit a la presó. En Joe està convençut que aquesta serà la seva, res no pot sortir malament... O sí?!

18:40 Els Dalton - El testament
tancar

El testament

"La lectura obre moltes portes. És un mitjà formidable d'evasió i una finestra oberta a la llibertat." Aquestes paraules de la Betty han obert els ulls a en Joe, que ha començat a devorar llibres com un boig. Fins que li ha caigut a les mans "El comte de Montecristo" i ha decidit que es faran els morts per poder fugir. Però, vols dir que és tan fàcil, això de fer-se el mort?!

18:47 Els Dalton - Qüestió de gustos
tancar

Qüestió de gustos

En Peabody ha autoritzat l'Averell perquè vagi a ajudar la Betty a decorar el seu apartament. No ho sabies, que l'Averell té molt bon gust a l'hora de triar colors? En Joe, convençut que el totxo del seu germà serà incapaç de pispar-li les claus del penal a la Betty, es farà passar per ell enfilant-se damunt d'en Jack. El problema és que en Joe no té gens de gust!

18:53 Els Dalton - La cortina d'aigua
tancar

La cortina d'aigua

Després del taller de "Dansa de la pluja a l'estil disco" que ha ofert en Falcó Fabulós, l'Averell ha descobert que té un do per fer canviar el clima. Sobretot, per provocar cortines d'aigua! En Joe ja ha ideat el pla perfecte per una nova evasió, però a la tribu d'en Llop Boig no els ha fet cap gràcia que els rostres pàl·lids juguin amb els seus costums...

19:08 Què hi ha, Scooby-Doo? - Un safari de por
tancar

Un safari de por

La Daphne és a l'Àfrica amb tota la colla per fer un vídeo-safari. Resulta que hi desapareixen moltes espècies últimament, i no només les que estan en perill. Es tracta d'un fenomen que fins i tot l'està estudiant la doctora Goodfew, la famosa zoòloga. A més, arriben històries de l'oest del riu Okuzi sobre aparicions de dimonis amb forma d'animals!

19:30 Info k
19:43 El llibre de la selva - El Cheel i el foc de la muntanya
19:54 El llibre de la selva - El secret dels elefants
20:10 Els pingüins de Madagascar - Els que s'amaguen / Rei per un dia
tancar

Els que s'amaguen / Rei per un dia

La Marlene, que ha anat a donar la benvinguda als nous veïns, que encara no els ha vist ningú, ha desaparegut misteriosament. Els pingüins i els lèmurs l'han volgut rescatar, però també han desaparegut. De fet, només queda en Kowalski! Més tard, aprofitant que en Julien és a l'hospital, en Maurice farà de rei... I quin rei! Això és de bojos!

20:35 Els pingüins de Madagascar - Bona acció / Un empatx de xips de formatge
tancar

Bona acció / Un empatx de xips de formatge

Després d'observar que els nois escoltes fan una bona acció cada dia, el capità ha decidit que els pingüins van curts de bones accions. Això vol dir que comença l'Operació Bona Acció, a la seva manera, és clar. Aparteu les criatures! Més tard, el Recluta i en Mort quedaran atrapats dins d'una màquina expenedora! Com en sortiran, sense agafar un empatx?

20:58 Tom i Jerry - El gat amunt i el ratolí avall
21:04 Tom i Jerry - El gat i el ratolinet mari
21:15 Bugs Bunny i els seus amics - La llebre del Sahara
21:22 Tom i Jerry - Hi ha un ratolí a manhattan
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - De vacances
06:04 La Lua i el món - Animal de companyia
06:07 Megaminimals - La cursa d'obstacles
06:13 Megaminimals - L'estrella de rock
06:19 Zoomix
06:22 Zoomix
06:25 Zoomix
06:33 Kamichama Karin - + info
tancar

+ info

Per fi a arribat el dia de la funció! La classe de primer de secundària de l'institut Sakuragaoka representaran l'obra que ha escrit la Miyon! La Karin està tan emocionada que fins i tot li ha agafat mal de panxa! En Kyrio en té una de preparada per robar-li l'anell a en Michiru i la Karin aprofitarà per confessar-li a en Kazune tot el que sent per ell. No t'ho perdis!

06:55 Kamichama Karin - + info
tancar

+ info

Després del concurs de teatre la Himeka s'ha posat malalta. En Kazune també està molt dèbil, per això avui la Karin i companyia posaran en marxa un pla per aconseguir que en Michiru es faci dels seus. El millor esquer que tenen, sens dubte, és la capacitat de seducció d'en Kazune que, per gelosia li farà un petó a la Karin. I la Himeka ho veurà!

Progrmació BD ....
21:34 Bola de Drac Z Kai - La batalla al límit. en songoku, en freezer i en gineu un altre cop?
22:03 Plats bruts - Tinc nació
tancar

Tinc nació

Al David el convoquen a un càsting a Madrid i el Lopes expressa les seves fòbies mesetàries al respecte. El David marxa a Madrid i el Lopes decideix anar-hi per "recuperar-lo"; al cap de poc els seus prejudicis esdevenen elogis. Convidats: madrileny: Camilo Rodríguez; director de cine: Patxi Barco; cambrer Casa Mauricio de Madrid: Piero Steiner.

22:35 Breaking bad - Cap. 30 La mosca
23:24 Món 3xl - 1949. LEVIATAN (KA)
tancar

1949. LEVIATAN (KA)

L'Espam té una reunió amb el Cap del Claustre i del Nou Ordre, en Decoi, que té una nova missió per a ell. En Decoi també li explicarà a l'Espam l'origen d'un personatge clau: el líder original, el creador del Nou Ordre.

23:37 Jokebox - + info
tancar

+ info

El gat de la família Pinto explica dibuixant què li ha passat al canari. A "Compra-t'ho ara!" venen un peix dissecat que canta. Rational Geographic descobreix la relació dels humans amb l'alcohol. Els 3 humans més preparats de la Terra conquereixen un planeta habitat per imitadors d'Elvis. Guy, el ventríloc, confessa a Doll, la seva nina, que li és infidel. DJ Pokito presenta el seu DVD per mantenir-se en forma. La tarotista Rossita reb una trucada del seu marit. Al consultori sexològic, el DrX parla de la virginitat. String, el cantautor, interpreta una cançó sobre el respecte als nòvios de les mares. Mahatma Gandhi és el candidat a l'habitació de lloguer. El líder de la secta, Luciel, oficia un matrimoni.

00:01 Jokebox - + info
tancar

+ info

L'avi de la família Pinto fa una confessió important tot dibuixant. A 'Compra-t'ho ara' venen 'Guerra i pau', un clàssic per falcar taules. Els humans arriben a un planeta habitat per ninots defectuosos d'una gran multinacional de l'entreteniment. Guy&Doll parlen de pornografia. Rossita, la tarotista, rep la trucada d'algú molt proper. 'Rational Geographic' analitza la mandra humana. Luciel alliçona la secta sobre qüestions relacionades amb el sexe. String canta a favor de les balenes.

00:28 Jokebox - + info
tancar

+ info

El pare dels Pinto informa la família que ha conegut una persona molt especial. A "Compra-t'ho ara!" ens venen un clàssic de la literatura que també serveix per falcar taules: "Guerra i pau". Guy (un ventríloc) descobreix que la seva dona (la Nina) no li és del tot fidel. Jutgen el senyor Culpable per haver assassinat un cambrer que li va servir un cafè massa calent. A Tarot Rossita truca una menor embarassada. DJ Pokito presenta les seves classes per a ser el millor disc-jòquei.

00:59 Farscape - No em tornareu a enredar
tancar

No em tornareu a enredar

El mòdul de transport de John Crichton topa amb una ona electromagnètica però, en lloc de ser absorbit per un túnel espacial com a l'episodi pilot, Crichton perd el coneixement i es desperta en un hospital de la Terra amb el seu pare al costat. El problema és que recorda haver tingut alguna experiència desagradable anterior de falsos retorns a la Terra i decideix atacar el seu suposat pare per veure si és de veritat. La doctora Bettina Fairchild, que és exactament igual que Aeryn, li injecta un tranquil·litzant.

01:45 One piece - Foxy, el guineu platejada, i el seu reguitzell de trampes
tancar

Foxy, el guineu platejada, i el seu reguitzell de trampes

La Nami és qui més bé se n'està sortint en la cursa perquè ha sabut trobar el corrent marí adequat per superar els obstacles. L'equip d'en Ruffy, en canvi, ha estat desqualificat, però fins i tot la mateixa Nami, al final, no pot fer res contra les estratagemes d'en Foxy, que ha guanyat la primera prova i s'emporta en Chopper a la seva tripulació. Ara, en Zoro i en Sanji hauran de lluitar sense en Chopper...

02:09 Berlín, Berlín - Sigueu com en Hart
tancar

Sigueu com en Hart

La campanya "Sigues com en Hart", ha tingut un efecte afrodisíac i ell i la Sarah tornen a fer l'amor. Però finalment en Hart haurà de decidir si vol ser en superHart o només en Hart de tota la vida. Davant de la visita de la seva mare, la Lolle ha llogat uns actors aficionats perquè facin veure que són clients a la botiga, però el seu pla s'acaba desmuntant. Tot i això, aquest cop la Lolle té prou esma per retreure-li a la seva mare que només l'estima quan les coses li surten bé. La seva mare s'ho agafa molt a la valenta.

02:35 Vampirs a l'internat - Instints ancestrals
tancar

Instints ancestrals

Drew intenta comunicar-se amb Sherry a través del seu tauler de connexió amb els esperits, mentre Marty torna als seus vells trucs. L'altiva Essie s'enamora perdudament del modest i senzill Neil, el conserge nocturn. Marty experimenta un sobtat i irresistible desig de sang que el porta a escollir un estudiant del torn de dia com a pròxima víctima.

02:58 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - El desvetllament. La represa del combat
03:23 Plats bruts - Tinc nació
tancar

Tinc nació

Al David el convoquen a un càsting a Madrid i el Lopes expressa les seves fòbies mesetàries al respecte. El David marxa a Madrid i el Lopes decideix anar-hi per "recuperar-lo"; al cap de poc els seus prejudicis esdevenen elogis. Convidats: madrileny: Camilo Rodríguez; director de cine: Patxi Barco; cambrer Casa Mauricio de Madrid: Piero Steiner.

03:54 Berlín, Berlín - Vint minuts
tancar

Vint minuts

L'Alex i la Lolle saben que, passats exactament 20 minuts, el director, el senyor Hagen, arribarà a l'Acadèmia. Abans han de fer desaparèixer tots els fullets, si no, expulsaran la Lolle. L'Sven corre com un boig amb el cotxe per la ciutat. Només té 20 minuts abans d'haver-se de presentar a l'aeroport. I en aquests 20 minuts ha d'aconseguir esborrar el missatge que ha deixat a la bústia de veu del mòbil de la Lolle.

04:18 Berlín, Berlín - No t'estimo. No m'estimes
tancar

No t'estimo. No m'estimes

Els problemes no vénen mai sols. La Lolle ha deixat l'Acadèmia d'Art. Va enviant dibuixos a les editorials però els hi tornen tots, acompanyats d'unes notes amables. El banc li bloqueja el compte, i la seva mare deixa de passar-li diners. I, per acabar-ho d'arreglar, enxampa l'Sven al llit amb un tros de vampiressa, l'Alexis. Un altre disgust, encara. Però la situació empitjora: l'Alexis emmanilla l'Sven al llit i marxa.

04:47 Jokebox - + info
tancar

+ info

El gat de la família Pinto explica dibuixant què li ha passat al canari. A "Compra-t'ho ara!" venen un peix dissecat que canta. Rational Geographic descobreix la relació dels humans amb l'alcohol. Els 3 humans més preparats de la Terra conquereixen un planeta habitat per imitadors d'Elvis. Guy, el ventríloc, confessa a Doll, la seva nina, que li és infidel. DJ Pokito presenta el seu DVD per mantenir-se en forma. La tarotista Rossita reb una trucada del seu marit. Al consultori sexològic, el DrX parla de la virginitat. String, el cantautor, interpreta una cançó sobre el respecte als nòvios de les mares. Mahatma Gandhi és el candidat a l'habitació de lloguer. El líder de la secta, Luciel, oficia un matrimoni.

05:11 Plats bruts - Tinc nació
tancar

Tinc nació

Al David el convoquen a un càsting a Madrid i el Lopes expressa les seves fòbies mesetàries al respecte. El David marxa a Madrid i el Lopes decideix anar-hi per "recuperar-lo"; al cap de poc els seus prejudicis esdevenen elogis. Convidats: madrileny: Camilo Rodríguez; director de cine: Patxi Barco; cambrer Casa Mauricio de Madrid: Piero Steiner.

05:38 Berlín, Berlín - Sigueu com en Hart
tancar

Sigueu com en Hart

La campanya "Sigues com en Hart", ha tingut un efecte afrodisíac i ell i la Sarah tornen a fer l'amor. Però finalment en Hart haurà de decidir si vol ser en superHart o només en Hart de tota la vida. Davant de la visita de la seva mare, la Lolle ha llogat uns actors aficionats perquè facin veure que són clients a la botiga, però el seu pla s'acaba desmuntant. Tot i això, aquest cop la Lolle té prou esma per retreure-li a la seva mare que només l'estima quan les coses li surten bé. La seva mare s'ho agafa molt a la valenta.