Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:04 Club Super3
08:04 Els barrufets - Sant Barrufet i el drac
tancar

Sant Barrufet i el drac

Saps què passa quan al Gran Barrufet se li acaben els barrufagerds? Que no pot barrufar més pocions màgiques! Sort que avui els barrufets s'han trobat un drac al bosc que els ajudarà més del que es pensen. En Gargamel, però, no trigarà gaire a capturar-lo. Per què el deu voler? Per fer-ne una de les seves, és clar!

08:30 Els quatre fantàstics - Aterridor
tancar

Aterridor

A Nova York ha aparegut un nou equip de superherois que està deixant els 4 Fantàstics en un segon pla. Són en Wizard, en Klaw, en Trapster i l'Home Drac! Aviat en Reed començarà a sospitar que els seus rivals no tenen gaires bones intencions i començarà una investigació que el durà a descobrir la veritable identitat dels nous superherois.

09:03 Hattori el ninja - Ai, un terratremol
09:30 Doraemon - Els caramels per fer reserves
tancar

Els caramels per fer reserves

Els caramels per fer reserves

09:48 Doraemon - La decisió d'en nobita/interés pels llibres
tancar

La decisió d'en nobita/interés pels llibres

La decisió d'en Nobita - Interès pels llibres

10:19 Codi: Lyoko - Record lluny+a
10:50 Codi 3xl
10:50 Turc per principiants - On l'Axel es passa tot el dia de color verd
tancar

On l'Axel es passa tot el dia de color verd

Finalment, la Lena i l'Axel surten junts, però la Lena ja comença a veure que s'acosten problemes. S'ha adonat de seguida que l'Axel no en té prou amb la seva relació platònica de petonets i agafar-se de la maneta. Però quan l'Axel nota que la Lena dubta si han de fer l'amor o no, ell també li assegura que s'estima més esperar-se. La Lena es tranquil·litza... fins que descobreix que l'Axel té molta més experiència amb el sexe del que diu. I, per acabar de complicar les coses, en comptes de sortir amb l'adorable Ching, ara en Cem només té ulls per la Lena.

11:14 Turc per principiants - On sóc bona tia
tancar

On sóc bona tia

La Yagmur és una mestressa de casa perfecta, i no para d'avergonyir la Doris. Sembla que sigui capaç de fer totes les feines domèstiques sense cap esforç! Mentrestant, l'Axel i la Lena s'han reconciliat, i el fet ha provocat la fúria d'en Cem, que li assegura a l'Axel que arribaran a les mans si no toca el dos. L'Axel desapareix del mapa i li deixa el problema a la Lena, que n'hi canta quatre de fresques al seu "germà". Però en Cem li assegura que l'Axel no ha volgut lluitar perquè no l'estima, i deixa la Lena ben confosa.

11:48 Samantha ups! - Samantha al jardí
12:01 L'aventura de Jeff Corwin - Botswana: expedició per l'autopista dels elefants
12:57 La tata - La tata (ii)
13:24 La tata - La tata (ii)
13:51 Zona zàping - Zona Zàping
14:18 Tot un món - Viure. Accés restringit
tancar

Viure. Accés restringit

El problema de l'habitatge no és específic de la població immigrada. Tot i així, els ciutadans d'origen immigrat sovint acaben vivint en pitjors condicions. Amb el seu estudi als barris de Ciutat Meridiana i el Raval, el sociòleg Albert Terrones intenta aïllar quins són els factors pels quals això succeeix. Segons Terrones, la falta de recursos econòmics i la discriminació a l'hora d'accedir al mercat de lloguer són alguns dels factors que limiten l'accés a un habitatge digne.

14:30 Telenotícies migdia
15:39 Cicle James Bond - Alta tensió
tancar

Alta tensió

James Bond és l'encarregat d'ajudar el general Koskov a passar a l'Occident. Durant l'operació Bond es nega a matar Kara Milovy, agent del KGB, que vigilava el desertor. Koskov confirma als anglesos les intencions bel·ligerants de la URSS i suggereix eliminar el general Pushkin. Un assassí a sou, Necros, segresta Koskov, però Bond descobreix que tot ha estat una farsa conduïda pel traficant d'armes Brad Whitaker. Bond i Kara aniran a parar a l'Afganistan i amb l'ajuda de la resistència afganesa plantaran cara als seus enemics.

17:58 Desapareguts - Instrucció
tancar

Instrucció

Jess va d'incògnit a una prestigiosa acadèmia militar per investigar la desaparició d'un nou cadet.

18:46 Desapareguts - Figura paterna
tancar

Figura paterna

La desaparició d'un prominent bioquímic que té la clau d'un valuós medicament per a la pèrdua de pes posa Brooke cara a cara amb el seu distanciat pare.

19:41 Just kidding
20:03 Mr. Bean - Compte amb el nen, Mr. Bean
tancar

Compte amb el nen, Mr. Bean

Tota la diversió del parc d'atraccions espera a Mr. Bean fins que, inesperadament, es troba amb la feina de cuidar un nen petit. Ell, però, no s'acovarda i es disposa a passar un dia divertit, tot i haver de front a les carreres dels autos de xoc, a uns bolquers voladors i a un cotxe flotant. I encara té temps de guanyar al bingo i perdre un peix de colors. Afortunadament, el seu petit amic surt il.lès d'aquesta aventura i pot tornar amb la seva mare gràcies a un tir amb arc de Mr. Bean.

20:31 Mr. Bean - Tornem a l'escola, Mr. Bean
tancar

Tornem a l'escola, Mr. Bean

La festa de cap d'any de Mr. Bean no té gens d'èxit. Però el primer dia de l'any té les seves consolacions quan utilitza una enginyosa tàctica per assegurar a la baca del cotxe un saldo que ha comprat, encara que s'excedirà una mica. En un atac de fer bricolatge, Mr.Bean intenta endreçar ell sol els mobles a la baca i l'explosió resultant farà que sigui un any per recordar.

21:00 Telenotícies vespre
21:42 Pel·lícula - Mai més
tancar

Mai més

Slim és cambrera en un restaurant de San Francisco. Un dia coneix Mitch, amb qui es casa i que li sembla l'home de la seva vida. Després d'uns anys de matrimoni i de tenir una filla, Slim descobreix que el marit li és infidel. Quan ella l'hi retreu, ell es converteix en un monstre que la maltracta durament. Slim decideix fugir amb la nena i es canvia el nom perquè Mitch no la trobi, però ell no para de perseguir-la implacablement. Slim es veu tan assetjada que l'única solució que troba per acabar el seu malson és intentar matar Mitch.

23:38 Pel·lícula - El gran falcó
tancar

El gran falcó

Eddie Hawkins, àlies "El Gran Falcó", autor de grans robatoris, acaba de complir deu anys de presó. L'acull Tommy "Five Tone" Messina, amic i còmplice. Tot seguit, els Mayflower, una parella de truans, rics i excèntrics, segresten Eddie per obligar-lo a robar una estrella de cristall concebuda per Leonardo da Vinci que pot transformar el plom en or. Kaplan, exmembre de la CIA, s'alia amb els Mayflower, mentre que Eddie s'enamora d'Anna Baragli, que resulta que és una monja al servei del Vaticà.

01:23 Pel·lícula - Sang vermella
tancar

Sang vermella

L'actor veterà Pablo Thevenet havia estat una estrella anys enrere, però ara viu amb desesperació i ràbia el fet que ningú no li ofereix feina. Pablo està indignat per la manca de valors i de professionalitat de tot un seguit de personatges que es fan d'or als mitjans sense tenir ofici ni dignitat. El seu enuig arriba a tal punt que comença a assassinar, un per un, aquests famosos de baixa estofa. Perquè no el descobreixin farà servir les seves grans dots d'actor i de transformista.

02:45 Pel·lícula - El comte de Montecristo
tancar

El comte de Montecristo

Durant l'època napoleònica, el capità d'un vaixell francès que és a punt de morir encarrega a Edmond Dantès, el seu jove oficial, una missió secreta. Un cop a terra, el dia abans de casar-se, Dantès és detingut i empresonat, acusat injustament. Tanquen Dantès a l'inexpugnable castell d'If, on s'hi estarà vint anys. Durant el seu captiveri, Dantès coneix mossèn Faria, també presoner, que li revela el lloc on es troba enterrada una gran fortuna: l'illa de Montecristo. Dantès aconsegueix fugir d'If i, gràcies al tresor, esdevé el comte de Montecristo. Aprofitant la seva nova condició, Dantès torna a París per consumar la seva venjança.

04:24 Riviera - + info
tancar

+ info

Amb una bala al cervell, Gabriella està en coma. Quan la policía interroga Edward, ell es veu forçat a confessar a Sybella la seva relació amb Catherine.

04:49 Riviera - + info
tancar

+ info

Clara no raona quan Diego vol saber on va passar la nit. Martine rebutja contestar les preguntes de Franco sobre el seu passat. Rene troba un tros d'una prova als jardins del casino.

05:13 Stargate - Enemics (II)
05:55 Videoclips catalans - SOL LAGARTO:EL CIRCO
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 El medi ambient - Recollint la pluja a Kènia
07:03 El medi ambient - Nova vida per a ordinadors usats
07:06 Músiques del món - Martinica
tancar

Martinica

KALI (Martinica) Martinica és una illa al mar de les Antilles, encara avui colònia de l'estat francès amb un règim d'autonomia regional. Kali és el músic més popular d'aquesta illa i un defensor de les cultures del Carib. Toca el banjo i està musicalment influenciat per l'estil del reggae. Discografia: "Racines 2" (1990), "FrancOfaune" (2000), entre d'altres.

07:10 Músiques del món - Turquia
tancar

Turquia

MERCAN DEDE (Turquia) Turquia ha estat sempre una cruïlla de civilitzacions, un pont entre les diferents cultures d'Àsia i d'Europa. El músic i compositor Mercan Dede fusiona els ordinadors i les caixes de ritme més moderns amb instruments tradicionals. El seu espectacle el completa un ballarí que interpreta danses dervixes. Discografia: "Seyahatname" (2001) i "Nar" (2002).

07:15 Els oceans de l'home - De la supervivència al paradís
tancar

De la supervivència al paradís

10.- DE LA SUPERVIVÈNCIA AL PARADÍS La pesca més humil. Famílies nòmades de Karnataka a les aigües de l'Índic. La pesca amb kutumaram a les platges de Kovalam. La vida des dues comunitats religioses a Vizinjam. Pesca als esculls de Polinèsia: els peixos que ploren. Pescar per sobreviure. El declivi de les Ames nipones. Localitzacions: Senegal, Shima (Japó), Índia, Polinèsia francesa.

08:07 Taràntules: les aranyes gegants australianes - Taràntules: les aranyes gegants australianes
tancar

Taràntules: les aranyes gegants australianes

Aquest documental, premiat i nominat a diversos festivals tant a Austràlia com als Estats Units, parla de la taràntula, la "reina" del regne de les aranyes. Algunes de les taràntules més temibles del món viuen a Austràlia, i és aquí on l'expert Robert Raven ens permet ser testimonis de la seva missió: identificar i protegir noves espècies, una tasca difícil que du a terme des de fa molt de temps.

09:00 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - La badia de Halong, un arxipèlag insòlit, Vietnam
09:15 Perills i accidents de les filmacions de la fauna salvatge - Perills i accidents de les filmacions de la fauna salvatge
tancar

Perills i accidents de les filmacions de la fauna salvatge

Els animals i la natura són imprevisibles i quan les càmeres filmen el món natural, hi ha molts detalls que es perden. En aquest documental l'espectador tindrà l'ocasió de veure les escenes que normalment no veu: taurons que tallen els cables de les gàbies que protegeixen els càmeres, elefants que envesteixen els vehicles, lleopards que entren en els espais protegits, hipopòtams que fan fora de l'aigua els realitzadors, o dugongs mascles que prenen els fotògrafs per femelles de la seva espècie i moltes altres escenes on es revelen els comportaments imprevisibles dels animals "actors".

10:07 Els hereus de la Terra - Indis, tancs i canons
tancar

Indis, tancs i canons

PARAGUAY, INDIOS, TANQUES I CAÑONES Cuategui va viure a la selva fins als 35 anys. Per a ell i la seva tribu, els Aché del riu Acunday, tot va canviar a finals dels setanta quan van contactar per primer cop amb els blancs. Cuategui va ajudar a reconstruir aquella trobada i ens acosta als Ayoreo, els Ishir i els Makà, el món dels quals va canviar radicalment després de la guerra del Chaco.

11:00 Han trucat a la porta del sol - Han trucat a la porta del sol
tancar

Han trucat a la porta del sol

Partint del Salar de Uyuni, a Bolívia, Pierre i el seu fill Jean-Marc s'embarquen en un viatge en bicicleta a través de la serralada dels Andes, un viatge que els portarà a la Porta del Sol, a Tiahuanaco, al Perú. Bernard Gillain els acompanya amb la càmera. Recorren més de 2.000 km de pistes a alçades entre 3.500 i 5.300 metres i en el camí coneixen centenars d'indis quètxues i aimares que adoren Pacha Mama, la Mare Terra que els alimenta, i Pacha Tata, el Rei Sol que surt cada dia per donar color a la terra. Un viatge iniciàtic d'un mes de durada, prou temps perquè els tres ciclistes s'adonin que el sol no brilla per tots als Andes.

11:52 Imax - Un mar viu
tancar

Un mar viu

Celebració de la bellesa, el poder i la importància de l'oceà. Gravat en diverses localitzacions d'arreu del món, aquest documental explora la nostra relació amb el mar, amb la banda sonora de Sting.

12:31 Cànon Visions - L'Stanley i nosaltres
tancar

L'Stanley i nosaltres

L'Stanley i nosaltres La inaccessibilitat de Stanley Kubrick era una de les seves característiques més conegudes --indefectiblement, fugia de la premsa i dels seus fans-però, al mateix temps, la seva millor pel·lícula va ser potser la història de la seva vida. Un documental sobre Kubrick hauria d'aconseguir mostrar la realitat que hi ha darrere les llegendes escampades per uns mitjans superficials i impacients.

13:33 TR3S C
13:45 Futbol Cat. - Futbol Cat.
14:14 Futbol int. - Futbol int.
15:00 Forat 18 : Circuit Europeu - Forat 18: Circuit Europeu
15:27 Futbol Cat. - Transworld Sport
16:26 Futbol Cat. - F. C. Barcelona -HC Barnik OKD Karvina
17:59 Trial Indoor - Trial indoor de Girona
18:29 Futbol Cat. - Notícies
18:56 Futbol - Nàstic - R. Societat
21:03 Futbol
21:27 Tot un món - Treball. Pescadors
tancar

Treball. Pescadors

El futur de la pesca és incert. Es tracta d'un món dur i cada cop hi ha menys gent que s'hi vulgui dedicar. La necessitat de mà d'obra fa que es contracti gent en origen a d'altres països. És el cas de Jonny Panaque, del Perú i d'en Magatte i en Kalidou del Senegal. Dos dels 146 ciutadans senegalesos que, després de fer un curs de formació de pesca s'han començat a incorporar a embarcacions com la "Vila de Llançà 3a.". L'adaptació a la barca i a les tècniques d'aquí no sempre és fàcil.

21:32 Tot un món - Amb les mans lligades
tancar

Amb les mans lligades

Fa poc més d'un any que la Nubia Álvarez va arribar de Colòmbia per reunir-se amb el seu marit. Segons la llei d'estrangeria, les persones reagrupades tindran permís de residència, però no de treball. Només després d'un any podran obtenir el permís laboral, però sempre que hi hagi una oferta de feina de 40 hores setmanals amb un mínim d'un any de durada. Les limitacions i la dependència del familiar reagrupant poden ser absolutes.

21:38 Loto 6/49
21:48 Cinema tres - cinema tres
tancar

cinema tres

George Clooney parla de "Michael Clayton" i s'enfronta amb la premsa al festival de Venècia Robert Redford i Brian de Palma davant la politica exterior dels EUA: "Ladrones por corderos" i "Redacted" Ídols de la tele a la pantalla gran: Santi Millan, Hugo Silva i Javier Cámara La nova pel·lícula de Robert Benton, "El juego del amor"

22:21 Sala 33 - El taxista ful
tancar

El taxista ful

Jose R. desenvolupa la seva rutina de conductor de taxi pels carrers de Barcelona. La seva vida seria igual a la de qualsevol taxista de 52 anys, si no fós perquè els taxis que condueix són robats. Jose roba per a poder treballar. Com es pot arribar a una situació tan absurda? Es tracta d'un boig, o d'un treballador sense treball a qui la lògica del Sistema ha abocat sense remei a semblant paradoxa?

23:50 Millennium
23:50 Millennium - COSMOPOLITES
01:15 Clàssica - Daniel Baremboim & West-Eastern Divan Orchestra
02:06 Nydia - + info
tancar

+ info

La dansa "tradinnovació" d'Aukeran Dantza Kompainia i el grup de vents Spanish Brass El primer reportatge de NYDIA ens presenta "Bideak", l'espectacle que la companyai de vasca de dansa d'arrel Aukeran Dantza kompainia va presentar en el marc de la Fira d'Espectacles d'arrel Tradicional "Mediterrània" de Manresa. Una relectura contemporània de la música i la dansa tradicionals. El segon reportatge de NYDIA ens presenta "Metàl.lics", una proposta escènica del grup de vents Spanish Brass en què els músics executen coreografies mentre toquen en directe. A més, recomanacions editorials i discogràfiques, i un clip de dansa a càrrec del coreògraf Joan Serra.

02:32 Rodasons - + info
tancar

+ info

KROKE a L'Auditori Aquesta setmana no s'emet el Rodasons en el seu horari habitual de les nou de la nit, per un canvi puntual de la programació del Canal 33. Però sí que que el Rodasons s'emet en horari de matinada, i ho fa amb una durada especial de 40 minuts. Per aquesta emissió, hem recuperat un fragment del concert que el grup polonès Kroke va oferir a L'Auditori de Barcelona el 2 de novembre del 2006, i que vam oferir durant el Nadal de l'any passat. Kroke és un quartet de virtuosos músics de la ciutat de Cracòvia que ha recuperat la tradició de la música klezmer, pròpia dels jueus de l'Europa central, i l'ha barrejat amb altres influències, de la tradició dels Balcans al jazz manouche. 1.- LAVE 2.- MOSKOWITE 3.- RUMENISHER TANTS 4.- SECRETS OF THE LIFE TREE 5.- TIME 6.- NO CONSTA TÍTOL www.tvcatalunya.com/rodasons rodasons@tv3mail.com

03:11 De la terra - De la terra
03:21 De la terra - De la terra
03:31 El jardí vivent - Murs vegetals
03:59 Una odissea tribal - La promesa Himba
04:48 Músiques del món - Martinica
tancar

Martinica

KALI (Martinica) Martinica és una illa al mar de les Antilles, encara avui colònia de l'estat francès amb un règim d'autonomia regional. Kali és el músic més popular d'aquesta illa i un defensor de les cultures del Carib. Toca el banjo i està musicalment influenciat per l'estil del reggae. Discografia: "Racines 2" (1990), "FrancOfaune" (2000), entre d'altres.

04:53 Músiques del món - Turquia
tancar

Turquia

MERCAN DEDE (Turquia) Turquia ha estat sempre una cruïlla de civilitzacions, un pont entre les diferents cultures d'Àsia i d'Europa. El músic i compositor Mercan Dede fusiona els ordinadors i les caixes de ritme més moderns amb instruments tradicionals. El seu espectacle el completa un ballarí que interpreta danses dervixes. Discografia: "Seyahatname" (2001) i "Nar" (2002).

04:56 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - RELK
tancar

RELK

RELK és el nom d'una formació fundada al 2001 a Arenys de Munt. Des dels inicis ha estat un grup molt compromès amb la lluita per l'alliberament dels pobles, la injustícia social i la conscienciació mediambiental. Relk fan una música folk molt espiritual i abstracta alhora, amb característiques pròpies del pop-rock d'avantguarda. Hi són especialment cuidats, d'una banda el component poètic de les seves lletres, i d'altra la música electrònica.

05:18 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - JAUNE TOUJOURS
tancar

JAUNE TOUJOURS

Jaune Toujours és el nom d'una banda de Brussel·les formada per sis músics. Van aparèixer ara fa 16 anys i des de llavors han mantingut la seva barreja d'estils marcada pel so de l'acordió i una bona secció de vents. Una part de la filosofia de Jaune Toujours, es que no entenen la música sense compromís, multicultural i alter-mundista.

05:44 Turmix Pop Rock - + info
tancar

+ info

Recull de videoclips de pop rock de grups i d'artistes de casa nostra i d'arreu del món. QUIMI PORTET - Jo ja m'entenc ANTÒNIA FONT - Alegria GALLYGOWS - i'M Blonde 12 TWELVE - Autobahn Polizei AINA - Hellicopters LO:MUÊSO - Pseudoshot Polaroide CEREBROS EXPRIMIDOS - Ritual AFRAID TO SPEAK IN PUBLIC - bcn KITSCH - Oració MADEE - Fallen Heroes REFREE - Ya no hay pena GLISSANDO - Porexpan AQUITAMXÉ - Contrabaix AN DER BEAT - The Return BERGMAN - Inner

06:42 Ritmes.clip - GOSSOS "CORREN"
06:47 Ritmes.clip - PEP SALA: "DUES LLUNES EN L'ESPAI"
06:51 Ritmes.clip - ARMA BLANCA: "AUTODIDACTAS"
Progrmació BD ....
07:00 mic 3
07:00 L'ós de la gran casa blava - Quan en Harry va conèixer la Hallie
07:24 Ja arriba en Noddy! - La Dina, cap de bombers
tancar

La Dina, cap de bombers

La nina Dinah ha estat nomenada Cap del Cos de Bombers del País de les Joguines. Té un repte molt important: formar un equip de bombers molt ben entrenats i disposats a qualsevol cosa per protegir tots els seus amics. Però sobretot, ha de fer-ho abans que hi hagi cap incendi! Vols dir que hi serà a temps...?

07:35 Ja arriba en Noddy! - El dia de la bona acció dels follets
tancar

El dia de la bona acció dels follets

Els Follets s'han passat tot el dia fent de les seves pel País de les Joguines. Cap al tard, però, s'adonen que avui és el Dia de la Bona Acció dels Follets! L'únic dia de l'any que els follets han de fer una bona obra. Si no, perden els poders màgics! Qui es refiarà d'ells? En Noddy...?

07:47 Bumba
07:53 Pau, la petita guineu roja - El partit de futbol
tancar

El partit de futbol

A en Baxter li encanta el futbol, però es troba que l'única que hi vol jugar és l'Helena, l'eriçó. Però, què li pot passar a la pilota si va a parar a l'esquena de l'Helena? És clar que sí! Que es pot rebentar! Doncs precisament això és el que ha passat avui! Com s'ho farà en Pau per animar en Baxter? Potser si li trobés una altra pilota es posaria content!

08:04 Club Super3
08:04 Els barrufets - Sant Barrufet i el drac
tancar

Sant Barrufet i el drac

Saps què passa quan al Gran Barrufet se li acaben els barrufagerds? Que no pot barrufar més pocions màgiques! Sort que avui els barrufets s'han trobat un drac al bosc que els ajudarà més del que es pensen. En Gargamel, però, no trigarà gaire a capturar-lo. Per què el deu voler? Per fer-ne una de les seves, és clar!

08:30 Els quatre fantàstics - Aterridor
tancar

Aterridor

A Nova York ha aparegut un nou equip de superherois que està deixant els 4 Fantàstics en un segon pla. Són en Wizard, en Klaw, en Trapster i l'Home Drac! Aviat en Reed començarà a sospitar que els seus rivals no tenen gaires bones intencions i començarà una investigació que el durà a descobrir la veritable identitat dels nous superherois.

09:03 Hattori el ninja - Ai, un terratremol
09:30 Doraemon - Els caramels per fer reserves
tancar

Els caramels per fer reserves

Els caramels per fer reserves

09:47 Doraemon - La decisió d'en nobita/interés pels llibres
tancar

La decisió d'en nobita/interés pels llibres

La decisió d'en Nobita - Interès pels llibres

10:18 Codi: Lyoko - Record lluny+a
10:49 Codi 3xl
10:49 Turc per principiants - On l'Axel es passa tot el dia de color verd
tancar

On l'Axel es passa tot el dia de color verd

Finalment, la Lena i l'Axel surten junts, però la Lena ja comença a veure que s'acosten problemes. S'ha adonat de seguida que l'Axel no en té prou amb la seva relació platònica de petonets i agafar-se de la maneta. Però quan l'Axel nota que la Lena dubta si han de fer l'amor o no, ell també li assegura que s'estima més esperar-se. La Lena es tranquil·litza... fins que descobreix que l'Axel té molta més experiència amb el sexe del que diu. I, per acabar de complicar les coses, en comptes de sortir amb l'adorable Ching, ara en Cem només té ulls per la Lena.

11:13 Turc per principiants - On sóc bona tia
tancar

On sóc bona tia

La Yagmur és una mestressa de casa perfecta, i no para d'avergonyir la Doris. Sembla que sigui capaç de fer totes les feines domèstiques sense cap esforç! Mentrestant, l'Axel i la Lena s'han reconciliat, i el fet ha provocat la fúria d'en Cem, que li assegura a l'Axel que arribaran a les mans si no toca el dos. L'Axel desapareix del mapa i li deixa el problema a la Lena, que n'hi canta quatre de fresques al seu "germà". Però en Cem li assegura que l'Axel no ha volgut lluitar perquè no l'estima, i deixa la Lena ben confosa.

11:46 Samantha ups! - Samantha al jardí
11:51 Samantha ups! - Samantha al gimàs 3a part
12:02 Info K dia a dia
12:18 El món perdut - El secret
tancar

El secret

Un assassí misteriós lligat a un antic secret de la Marguerite amenaça la vida d'en Roxton i la dels exploradors. Guió: Judith i Garfield Reeves-Stevens Direcció: Michael Pattinson Actors convidats: Ben Seton, Ron Lee

13:01 quèquicom - Diabetis: quan el dolç amarga
tancar

Diabetis: quan el dolç amarga

13:29 Codi 3xl
13:29 One piece - El secret d'en Chopper, el ren del nas blau
13:51 One piece - El somni del curandero Hiruluk
14:15 Codi 3xl - Codi 3XL - Com al saló de casa
tancar

Codi 3XL - Com al saló de casa

El Codi d'avui ofereix una visió del Saló del Manga molt personal i especial.

14:27 Fruits basket - M'he tornat forta perquè m'han estimat
tancar

M'he tornat forta perquè m'han estimat

La Setmana Daurada arriba a la seva fi, i la Tohru coneix un membre més del Zodíac, la Kisa, el Tigre. Però encara que és molt bufona, la Kisa sembla que té problemes força seriosos. Resulta que s'ha escapat de casa, i que s'ha quedat muda! Però la Tohru té una manera molt especial i molt tendra d'estimar, i potser així sí que la Kisa recuperarà la veu.

14:53 Codi 3xl - Codi 3XL - A10 pares
tancar

Codi 3XL - A10 pares

Marxar de casa sempre és difícil. La cuina, la roba... Aquest Codi 3XL ho constata.

15:06 Hora Tòquio
15:06 Get Backers - Que soni el son de la vida
15:31 Trigun - El paradís
15:55 Atrapa-sons - El poder de la batuta
16:16 mic 3
16:16 Pingu - + info
tancar

+ info

Avui a l'escola els nostres amics aprendran a fer figures amb paper maxé. Aprofitant que el mestre ha de sortir un moment de la classe, en Pingu i els seus companys comencen a fer de les seves, i a embolicar cada cop més la troca. I amb el paper maxé se'n poden fer molts, d'embolics! I si no pregunta-ho a en Pingu!

16:21 Pingu - + info
tancar

+ info

En Pingu ja s'ha acabat tots els peixets, però encara en vol més. I és que li agraden tant, que no se'n pot estar! N'hi demana a la Pinga, a l'avi, a tothom. Al final, és clar, acaba amb mal de panxa i ha d'anar a l'hospital. T'imagines què li portarà, la Pinga, quan el vagi a visitar?

16:28 Bob, el manetes - El comboi del Bolquet
16:38 Bob, el manetes - En Bob treballa i en Robert s'esplaia
16:54 Hora Local
16:54 Les Tres Bessones - Frankenstein
tancar

Frankenstein

Les bessones apareixen a la consulta del doctor Frankenstein, un veterinari que crea animals al gust del consumidor: gallines amb cua de peix, vaques amb ales... Com que té tanta feina les nenes li faran d'ajudants.

17:19 Rovelló - Enllunats
tancar

Enllunats

Heu sentit parlar mai del poder de la Lluna? Doncs en Rovelló aviat el descobrirà quan la Lluna converteixi la Coloma en la gossa més antipàtica de la comarca. Sort que hi ha llibres que ens desvetllen molts secrets.

17:44 Sidèria
17:44 Invasió - La milla 262
tancar

La milla 262

Cade investiga la desaparició del pilot d'automobilisme Jason Coleman, que ha desaparegut del seu vehicle... quan encapçalava una cursa!

18:30 Els misteris de Roswell - La confrontació
18:51 El món perdut - Finn
tancar

Finn

En Challenger experimenta amb una misteriosa font d'energia que els transportarà, en el temps fins a un Plateau devastat. Guió: Guy Mullally Direcció: Geoffrey Nottage Actors convidats: Lara Cox, Doug Penty, Nathan Kotzur, Jean Marc Russ

19:36 Codi 3xl
19:36 Som així - + info
tancar

+ info

La nova feina fascinant de la Sasha en el món de la moda no és el que s'esperava. Resulta que treballa "d'assistent", que a l'hora de la veritat vol dir que munta els aparadors i prou. Però ella està decidida a no abandonar, fins i tot quan li diuen que haurà d'aprendre a conduir. Mentrestant, la Nicki busca un company de viatge i fa entrevistes.

20:00 Som així - + info
tancar

+ info

La Nicki ha fet l'amor de manera inesperada (i sense protecció) amb un dels seus millors amics i ara corre com una desesperada pels carrers de Londres per prendre la pastilla del dia després. Però resulta que només li queden vint-i-quatre minuts, i amics, possibles pares i d'altres qüestions no paren d'interposar-se en el seu camí. Arribarà a temps de prendre-se-la?

20:25 HUMANG
20:25 El nan roig - Krytie TV
20:54 El nan roig - Pete - Primera part
21:22 Imp - L'experiment
21:24 Imp - Trampes
21:25 Imp - Qui es qui
Progrmació BD ....
21:30 Roseanne - Mares i altres estranys
21:52 Roseanne - Per nadal, cada ovella al seu corral
22:17 Vic Mackey - La banda
23:01 Vic Mackey - Propagació
23:45 Vic Mackey - Dies durs
00:28 Vic Mackey - Revés
01:12 Guàrdia de costes - La dona sense nom
tancar

La dona sense nom

El tinent de guàrdia de costes Angelo Sammarco és enviat a Tropea per esclarir la posició del comandant de l'oficina del port, el tinent Giacomo Onorato, acusat d'obstruir la investigació de l'assassinat d'una dona no identificada. Angelo, que abandonà Tropea 16 anys enrere quan el seu pare desaparegué misteriosament al mar, té certa reticència a tornar-hi i intenta concloure la missió el més aviat possible. Tot i això, el tinent Onorato no està disposat a cooperar amb Angelo i decideix emprendre la seva pròpia investigació. Amb l'ajut del seu amor adolescent, la Dra. Margherita Scanò, Angelo descobreix la identitat de la dona misteriosa i s'assabenta que havia estat amant d'Onorato. El capità dels carabinieris locals, Mario Zannoni, està convençut que Angelo està protegint el seu company i que Onorato és culpable d'un crim passional. Onorato truca Angelo per dir-li que està a punt d'esbrinar la veritat però després desapareix. Els carabinieris creuen que ha fugit però Angelo sap que passi el que passi primer l'ha de trobar.

02:06 Guàrdia de costes - El banc del Drac
tancar

El banc del Drac

Una patrulla en helicòpter identifica un bot a la deriva al mar. La Guàrdia de costes de seguida descobreix que es tracta d'un pare i un fill que han quedat varats i comencen a cercar-los desesperadament per trobar-los abans no es faci fosc. Onorato encara està desaparegut i el capità Zannoni segueix convençut de la seva culpabilitat, però l'obstinació d'Angelo acaba obtenint resultats: algú ha vist com un cotxe queia en picat per un penya-segat. La cerca conclou amb els homes de l'oficina del port reunits al voltant del cos del seu comandant a peu del penya-segat. El capità Zannoni veu clarament que l'accident confirma la seva tesi, però Angelo sospita que Onorato ha estat assassinat. Els treballadors de l'oficina del port estan desitjant contribuir a la investigació, que els durà a l'escar de Gegè Compatri, on trobaran el revòlver de servei d'Onorato. Compatri fa l'intent de fugir amb la seva moto. D'allí es derivarà una persecució que acabarà amb Angelo i Compatri forcejant al mar. Angelo finalment el guanya, però Compatri resulta ferit en la lluita. Aquest dia tan intens fa que Angelo es repensi la invitació de Margherita d'assistir a la festa d'aniversari d'un vell amic del pare d'ell, Carmine Amitrano. Decideix anar-hi i és ben rebut per l'afectuosa família amb qui va transcórrer la infància. Tot i així... Margherita li oculta un secret a Angelo, fet que enfosquirà l'alegre celebració.

02:59 Roseanne - Mares i altres estranys
03:21 Roseanne - Per nadal, cada ovella al seu corral
03:47 Cinema tres - cinema tres
tancar

cinema tres

George Clooney parla de "Michael Clayton" i s'enfronta amb la premsa al festival de Venècia Robert Redford i Brian de Palma davant la politica exterior dels EUA: "Ladrones por corderos" i "Redacted" Ídols de la tele a la pantalla gran: Santi Millan, Hugo Silva i Javier Cámara La nova pel·lícula de Robert Benton, "El juego del amor"

04:14 Lobster comedies - Ben enganxat
04:33 Clàssics en blanc i negre - A l'ombra dels molls
tancar

A l'ombra dels molls

Eli Kirk és un contrabandista que llença per la borda un dels seus passatgers clandestins perquè els guardacostes no l'arrestin. Joe Miller, un reporter, jura que enxamparà Eli Kirk. Però la lluita de Miller contra el crim es complica quan coneix i s'enamora de Julie, la filla de Kirk. Seguint una pista que el porta als molls, Miller troba el cos de l'ofegat, rescatat del fons de les aigües en una operació de salvament. N'informa als guardacostes i Julie, fidel al seu pare, refusa les atencions de Miller. El mar serà testimoni mut del definitiu enfrontament entre Kirk i Miller.

05:49 Clàssics en blanc i negre - El món perdut
tancar

El món perdut

EL MÓN PERDUT (The lost world) Pel·lícula muda Producció: First National Pictures, 1925 (Estats Units) Direcció: Harry O. Hoyt / Durada: 69 minuts Guió: Marion Fairfax, basat en la novel·la d'Arthur Conan Doyle Fotografia: Arhtur Edeson (blanc i negre) Música: R.J. Miller Intèrprets: Bessie Love (Paula White), Lewis Stone (John Roxton), Wallace Beery (professor Challenger), Lloyd Hugues (Edward Malone), Alma Bennett (Gladys), Arthur Hoyt (professor Summerlee) A Londres, el professor Challenger exposa davant la premsa i la comunitat científica l'existència d'un món perdut a les profunditats de la selva amazònica, on encara hi viuen dinosaures. Una petita expedició encapçalada per Challenger viatja a la remota selva del Brasil on, efectivament, troben una tribu d'homes prehistòrics i tota mena de dinosaures.