Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist - + info
tancar

+ info

Avui Pep Plaza ens explicarà les novetats dels seus personatges de Crackòvia i Polònia. A més a més la Laia amb les últimes noticies de la Formula 1. A més a més no us podeu perdre l'informatiu amb les noticies més fresques de la programació de Televisió de Catalunya, el concurs setmanals, els reportatges i moltes més coses!

14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - La sobrepesca a Europa
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Suquet de gambes de Palamós amb patata melosa
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1838
tancar

Cap. 1838

En Max no en vol saber res, d'en David, perquè la Marta li explica que té problemes amb les drogues. L'Eli veu la noia plorant i parla amb l'Ivan. Truca la Marta i s'ofereix per anar-hi ell, a París. En Narcís passa com pot el temps que ha d'estar separat de la Neus. En Iago, que ha trencat amb en Gonzalo, intenta convèncer en Max perquè es quedi. En Fede continua fent mèrits perquè la Sara estigui "contenta". Avui encoloma en Ventura a l'Alba. La Regina tempta en Paco. El fa anar a La Fusteria i ell creu que hi haurà timba, però s'endurà una sorpresa.

16:30 Les germanes McLeod - Cap. 42 Canvi de vent
tancar

Cap. 42 Canvi de vent

La tensió entre Nick i Tess creix. Tess està disposada a fer un pas més, però es frena quan l'helicòpter d'Alex sobrevola Killarney i ruixa amb productes químics la collita de blat orgànic acabada de plantar a Wilgul. Harry mira de calmar els ànims, però Liz s'oposa a la relació cada cop més estreta de Tess amb el seu fill i ho expressa clarament, fet que causa un altre distanciament.

17:30 Tarda de western - La batalla dels turons del whisky
tancar

La batalla dels turons del whisky

La ciutat de Denver s'està quedant sense whisky i els miners s'inquieten. Un comboi es dirigeix cap a la ciutat assedegada i aixeca molta expectació en la regió. Els indis, enllepolits, estan a l'aguait. La cavalleria dels Estats Units arriba per protegir el carregament. Els de l'associació antialcohòlics, amb l'escorta d'un altre destacament de cavalleria, el busquen per destruir-lo. I els miners de Denver surten a trobar-lo. Tota aquesta gent coincidirà al mateix lloc, enmig d'una tempesta de sorra.

20:00 Zona Champions - Zona Champions
20:35 Futbol : Champions League - Inter - F. C. Barcelona
22:40 Zona Champions - Zona Champions
23:20 Pel·lícula - Fargo
tancar

Fargo

El 1987, a Minnesota, Jerry, un venedor de cotxes, té greus dificultats econòmiques. Necessita tan desesperadament els diners que encarrega a dos sicaris que segrestin la seva dona. Jerry pretén cobrar el rescat a l'acabalat pare d'ella, i després pagar els raptors i saldar els deutes amb la resta de diners.

01:00 Pel·lícula - La memòria dels morts
tancar

La memòria dels morts

La pel·lícula es desenvolupa en un futur no gaire llunyà. La tecnologia ha permès crear un xip que s'implanta al cervell de cada persona i en grava tota la vida. Quan algú mor se li retira el xip i les imatges són editades per fer un vídeo de records que es passa durant el funeral. Alan Hackman és el millor editor d'aquesta mena de vídeos. Amb els anys, Alan s'ha convertit en un home fred i distant incapaç de viure emocions. Però mentre treballa en l'edició d'un nou vídeo, descobreix una imatge que el trasbalsa i, a partir d'aleshores, es veurà abocat en una frenètica recerca.

02:25 TVist - + info
tancar

+ info

Avui Pep Plaza ens explicarà les novetats dels seus personatges de Crackòvia i Polònia. A més a més la Laia amb les últimes noticies de la Formula 1. A més a més no us podeu perdre l'informatiu amb les noticies més fresques de la programació de Televisió de Catalunya, el concurs setmanals, els reportatges i moltes més coses!

03:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 El planeta indòmit - El desert del Sàhara
07:45 Secrets de la natura - Els lèmurs coronats: reis d'una selva de butxaca
08:10 Curiositats del món animal - Rapinyaires
08:15 Viure Catalunya - Conesa
08:25 Trasllats colossals - Transports de fusta a l'engròs
tancar

Transports de fusta a l'engròs

Un equip de trasllats intenta moure una casa pairal de quatre plantes que pertany a una dona de 85 anys i que la vol portar a la propietat de la seva filla, a l'altra banda del poble. Mentrestant, a Saskatoon, un grup d'enginyers d'estructures anticipen els perills que pot suposar transportar una casa tot creuant un llac glaçat.

09:10 Enciclopèdia breu - Giocchino Rossini
09:20 Zoom
09:30 Horitzons
09:30 La revolució dels telèfons mòbils - La revolució dels telèfons mòbils
tancar

La revolució dels telèfons mòbils

Aquest és un programa d'entreteniment que analitza amb profunditat diferents productes, aparells i fenòmens socials per donar a conèixer la veritat sobre la clau del seu èxit. A través de comentaris enginyosos, versions de primera mà de persones implicades en aquests productes i processos, i entrevistes amb experts del món industrial farem un seguiment de l'augment de popularitat de cada tema: els inicis, el desenvolupament, els fracassos, els triomfs i fins i tot el futur. Un documental que ofereix una visió única des de dins de coses sense les quals no podríem viure.

10:15 Enciclopèdia breu - Robert Edward Lee
10:20 Paradisos a les altures - Paradisos a les altures
tancar

Paradisos a les altures

Aquest programa ens porta a un lloc insòlit: les teulades de la ciutat de Nova York. Allà dalt podrem conèixer alguns dels personatges que hi viuen i tenir una perspectiva desconeguda fins ara de la Gran Poma.

11:10 Europa a vista d'ocell - Grècia
11:35 Les costes d'Europa des del cel
11:40 El jardiner de ciutat - Cardiff
12:10 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista a l'actor Sergi López, que demà estrena "Non Solum", un monòleg escrit i concebut a partir de la improvisació, a la Sala Tallers del TNC. Fins fa uns dies Sergi ha estat participant al rodatge del film "Pa negre", sota la direcció d'Agustí Villaronga. Actuació de la companyia de dansa Búbulus-Carles Salas, que interpretarà un fragment de "Julius i Florette", l'obra que actualment es pot veure a la Sala Beckett de Barcelona.

12:40 60 minuts - Corea: la guerra inacabada - Cap. 1
tancar

Corea: la guerra inacabada - Cap. 1

"Corea: la guerra inacabada" és un documental dividit en dos capítols que retrata el combat sagnant entre els exèrcits de l'est i l'oest, la guerra calenta que va derivar en la guerra freda. Va ser una guerra de dimensions desproporcionades. Més d'un milió d'homes van combatre sota la bandera de les Nacions Unides, amb la majoria del potencial humà i armamentístic dels Estats Units, juntament amb el de la Gran Bretanya, el Canadà i Europa. En tres anys de conflicte, els EUA van tenir més de 33.000 baixes i dels més de 2,3 milions de xinesos que van participar en el conflicte, un milió van ser ferits o morts. Però Corea es va endur la pitjor part. Tres milions de coreans, del nord i del sud, van ser víctimes de la guerra, i uns altres cinc milions van esdevenir refugiats.

13:35 Temps d'aventura - Rècord d'Europa de busseig en alçada
tancar

Rècord d'Europa de busseig en alçada

Acompanyarem la gent del centre de submarinisme Busseing Pallars, de Tremp, en el seu intent de batre el rècord d'Europa de busseig en alçada. L'escenari: l'estany de Certascan, el més gran i el més profund dels Pirineus, situat a 2.234 metres d'alçada. L'objectiu: arribar als 25 metres de profunditat, una immersió que no s'ha fet mai abans al Vell Continent. Fa uns quants anys que Busseing Pallars es dedica a fer immersions en alçada, en llacs dels Pirineus, i volia deixar constància del seu paper d'escola pionera a Catalunya en el busseig en aigua dolça amb una fita.

14:05 RITMES
14:05 Ritmes cat
15:00 Planeta Terra
15:00 Sentinelles de la natura - El Loira Atlàntic
15:50 La natura des de dins - Foques comunes i animals d'Austràlia
16:35 Secrets de la natura - El manjuarí: el supervivent dels aiguamolls
17:00 Batecs de natura
17:05 Planeta Terra
17:05 Curiositats del món animal - Flamencs
17:15 Catalunya des de l'aire - Gironès
17:40 Veterinaris - + info
tancar

+ info

A l'Aqualeon Safari d'Albinyana hi ha un ualabi que té mal d'orella i això el fa anar tort. Els ualabis són uns marsupials d'origen australià, una mica més petits que els cangurs. L'esparver cendrós és un ocell que fa el niu a terra, enmig d'un camp sembrat. L'època de sega coincideix amb el naixement dels polls. Per això, el Departament de Medi Ambient du a terme, des de fa 10 anys, una campanya, en col·laboració amb els pagesos, per salvar els nius. El José Manuel Rey, el veterinari rural, ha d'operar una vaca que té una torció d'estómac. El César, que és veterinari, ha vingut a una granja d'estruços perquè n'hi ha un de malalt. L'animal ha deixat de menjar. La Fundació Purina ha fet donació d'uns gossos al Centre ASPROS Casa Nostra de Sudanell. L'entrega forma part del programa Nous Nuclis Familiars per a persones tutelades que no tenen família.

18:15 L'Arcàdia als aiguamolls: els cajuns de Louisiana - L'Arcàdia als aiguamolls: els cajuns de Louisiana
tancar

L'Arcàdia als aiguamolls: els cajuns de Louisiana

L'Atchafalaya Basin, al sud-oest de Louisiana, és un dels aiguamolls més grans dels Estats Units. Durant més de 200 anys, els cajuns, descendents dels colons francesos expulsats del Canadà a mitjans del segle XVIII, han viscut en aquesta zona. Des que van arribar a l'Atchafalaya Basin, han viscut de les riqueses que els ofereix la natura. Però això ha canviat molt amb l'augment imparable de l'extracció de petroli. La pesca està amenaçada, i per tant, també la supervivència dels cajuns, que responen a aquesta amenaça lluitant per preservar el medi ambient i el seu ecosistema.

19:00 El jardiner de ciutat - Cardiff
19:30 CANON
19:30 Cànon d'autor - 37 utilitats d'un xai mort
tancar

37 utilitats d'un xai mort

Els kirguisos del Pamir són una tribu de prop de 2000 individus provinent de la regió del Pamir a l'Àsia Central, una zona de pastures d'alta muntanya en què conflueixen, avui en dia, el Tadjikistan, la Xina i l'Afganistan. Durant els darrers 27 anys els kirguisos del Pamir han viscut a l'exili en un poble construït expressament per a ells a l'est de Turquia. L'any 2005 un equip de filmació anglo-turc arriba al poble per a treballar amb la tribu amb el propòsit d'explicar la seva peripècia. Fruit d'aquesta col·laboració són les seqüències que reconstrueixen cronològicament els fets més remarcables de la història d'aquest poble al llarg del segle XX, des del 1895 fins als nostres dies. Entretant, som testimonis de la vida quotidiana de la tribu a la Turquia dels nostres dies.

20:35 Trasllats colossals - Trasllats històrics
tancar

Trasllats històrics

El propietaris del Minnewasta Country Club, a Manitoba, han adquirit una nova taverna per substituir l'antic local del club, però és a uns 50 km de distància. Mentrestant, a Florida, tindrà lloc el major trasllat d'estructures dels Estats Units: un hotel històric de quatre plantes, el Belle Haven.

21:25 Loto 6/49
21:30 Karakia - Camins de mar afins-2
tancar

Camins de mar afins-2

En aquest segon capítol dedicat als ciutadans catalans d'origen turc, continuarem resseguint els camins d'anada i tornada que han unit els dos països. En general, els turcs vénen a estudiar o a buscar una millora professional, com en el cas de la Gülsah, una economista que s'ha acabat quedant aquí perquè s'hi troba molt a gust. Tot i així, enyora els productes turcs. Ens mostrarà el seu petit rebost, on hi trobarem molt te, una beguda present a tothora i a tot arreu a Turquia. La Isik, que fa un doctorat a Barcelona, ens ensenyarà com es fa un plat amb un nom ben suggerent: "al Sultà li va agradar" (hünkar begendi). La llegenda explica que va ser fruit d'una competició entre els cuiners del sultà d'Istanbul.

22:05 Karakia - Mare Àfrica
tancar

Mare Àfrica

Tanzània, el Gabon, Burundi, Ruanda i els dos Congos són a la zona central de l'Àfrica, habitada majoritàriament per pobles d'ètnia bantu. Molts dels seus habitants, com en Thomas, que és de Ruanda, s'han de traslladar a Europa per completar la seva formació. A Manresa continua preparant plats del seu país, com l'ibirayi n'ubunyobwa, a base d'hortalisses i salsa de cacauets. La Niwaeli ens ensenyarà a fer el m'chuzi wa nyama, un estofat de vedella típic de l'illa de Zanzíbar, a Tanzània.

22:40 ExperiMental - + info
tancar

+ info

Us agradaria nedar com un peix? Per increïble que sembli, els peixos robot ens poden ensenyar a propulsar un submarí amb més eficàcia. També demostrarem que el gust no ho és tot quan es tracta de gaudir d'un àpat. Heu somiat mai fer balls de saló en una biblioteca? Us presentarem un projector de sons acústics que controla exactament des d'on se sent la música. Calceu-vos les sabates de ball! Creieu que teniu un paner una mica massa gros? Hem trobat una manera de reduir-lo, però només funciona des de darrere. També comprovarem que el nostre "Test Demonstrator" pot arribar abans a la línia de meta que la furgoneta blanca, sempre que siguin distàncies curtes. Coneixerem un doctor que investiga per què els estrangers estan més disposats a gastar després d'ensumar una hormona que se segrega de forma natural. També us explicarem el truc per superar la gran prova de força: obrir un pot de melmelada! I com que no acabem d'entendre el mecanisme de caminar, ens fixarem en un estudi fet amb gallines de Guinea.

23:05 A pagès - Cap. 11 Innovant
tancar

Cap. 11 Innovant

Innovar o morir. Aquest podria ser una miqueta el lema de les tres dones protagonistes d'aquest capítol. Productes alternatius i sistemes de producció molt sofisticats són alguns dels recursos que han utilitzat per poder seguir competint en un món de pagès cada dia més globalitzat. Mercè Pascual i el seu marit van començar a treballar de manera gairebé pionera fent productes ecològics; Roser Serret ha instal·lat tecnologia punta a la seva explotació de vaques i Maria Àngels Auguets va deixar l'ensenyament per crear una granja d'estruços a Solsona.

23:30 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista: Lluís Marco i Joan Carreras, protagonistes de "Nixon-Frost", de Peter Morgan, espectacle dirigit per Àlex Rigola que s'estrena demà al Teatre Lliure de Barcelona. Actuació: El pianista Albert Bover tancarà el programa amb una actuació a ritme de jazz, versionant un tema de Thelonious Monk.

00:05 Colors - Groc: el camí de la contradicció
tancar

Groc: el camí de la contradicció

Van Gogh era un obsés del groc. Va pintar compulsivament en groc fins a la mort. El groc desprèn festa i alegria, però també hi ha gent que l'identifica amb l'odi, la bogeria, la mala sort, la malaltia, el verí, sobretot si es posa al costat del negre. Definitivament, és el color més contradictori de tota la paleta, un color que s'estima o s'odia. Quan ens enfadem, la bilis ens fa tornar grocs...

00:25 La lluïta per la vida - La flor de la vida
01:15 CANON
01:15 Cànon d'autor - 37 utilitats d'un xai mort
tancar

37 utilitats d'un xai mort

Els kirguisos del Pamir són una tribu de prop de 2000 individus provinent de la regió del Pamir a l'Àsia Central, una zona de pastures d'alta muntanya en què conflueixen, avui en dia, el Tadjikistan, la Xina i l'Afganistan. Durant els darrers 27 anys els kirguisos del Pamir han viscut a l'exili en un poble construït expressament per a ells a l'est de Turquia. L'any 2005 un equip de filmació anglo-turc arriba al poble per a treballar amb la tribu amb el propòsit d'explicar la seva peripècia. Fruit d'aquesta col·laboració són les seqüències que reconstrueixen cronològicament els fets més remarcables de la història d'aquest poble al llarg del segle XX, des del 1895 fins als nostres dies. Entretant, som testimonis de la vida quotidiana de la tribu a la Turquia dels nostres dies.

02:15 Grans idees per a un petit planeta - Resar
02:40 Karakia - Camins de mar afins-2
tancar

Camins de mar afins-2

En aquest segon capítol dedicat als ciutadans catalans d'origen turc, continuarem resseguint els camins d'anada i tornada que han unit els dos països. En general, els turcs vénen a estudiar o a buscar una millora professional, com en el cas de la Gülsah, una economista que s'ha acabat quedant aquí perquè s'hi troba molt a gust. Tot i així, enyora els productes turcs. Ens mostrarà el seu petit rebost, on hi trobarem molt te, una beguda present a tothora i a tot arreu a Turquia. La Isik, que fa un doctorat a Barcelona, ens ensenyarà com es fa un plat amb un nom ben suggerent: "al Sultà li va agradar" (hünkar begendi). La llegenda explica que va ser fruit d'una competició entre els cuiners del sultà d'Istanbul.

03:15 Karakia - Mare Àfrica
tancar

Mare Àfrica

Tanzània, el Gabon, Burundi, Ruanda i els dos Congos són a la zona central de l'Àfrica, habitada majoritàriament per pobles d'ètnia bantu. Molts dels seus habitants, com en Thomas, que és de Ruanda, s'han de traslladar a Europa per completar la seva formació. A Manresa continua preparant plats del seu país, com l'ibirayi n'ubunyobwa, a base d'hortalisses i salsa de cacauets. La Niwaeli ens ensenyarà a fer el m'chuzi wa nyama, un estofat de vedella típic de l'illa de Zanzíbar, a Tanzània.

03:50 A pagès - Cap. 11 Innovant
tancar

Cap. 11 Innovant

Innovar o morir. Aquest podria ser una miqueta el lema de les tres dones protagonistes d'aquest capítol. Productes alternatius i sistemes de producció molt sofisticats són alguns dels recursos que han utilitzat per poder seguir competint en un món de pagès cada dia més globalitzat. Mercè Pascual i el seu marit van començar a treballar de manera gairebé pionera fent productes ecològics; Roser Serret ha instal·lat tecnologia punta a la seva explotació de vaques i Maria Àngels Auguets va deixar l'ensenyament per crear una granja d'estruços a Solsona.

04:15 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista: Lluís Marco i Joan Carreras, protagonistes de "Nixon-Frost", de Peter Morgan, espectacle dirigit per Àlex Rigola que s'estrena demà al Teatre Lliure de Barcelona. Actuació: El pianista Albert Bover tancarà el programa amb una actuació a ritme de jazz, versionant un tema de Thelonious Monk.

04:45 Colors - Groc: el camí de la contradicció
tancar

Groc: el camí de la contradicció

Van Gogh era un obsés del groc. Va pintar compulsivament en groc fins a la mort. El groc desprèn festa i alegria, però també hi ha gent que l'identifica amb l'odi, la bogeria, la mala sort, la malaltia, el verí, sobretot si es posa al costat del negre. Definitivament, és el color més contradictori de tota la paleta, un color que s'estima o s'odia. Quan ens enfadem, la bilis ens fa tornar grocs...

05:05 RITMES
05:05 Ritmes cat
05:55 Expedients de l'espai
06:05 Zoom
06:10 Sentinelles de la natura - Suècia
Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Starla i les amazones de les joies - La cançó de l'arc iris
tancar

La cançó de l'arc iris

Tot tocant una arpa que li han regalat en una fira d'artesans, la Tamara ha quedat atrapada en un encanteri. La música la guia cap a la Cascada de l'Arc Iris, que és on ha retornat una de les Joies Encantades, precisament la Joia de l'Arc Iris. La Caluixa, però, no li perd la pista...

07:30 Inspector Gadget - El circ
07:55 Doraemon - Capsa per agafar insectes
tancar

Capsa per agafar insectes

La capsa per agafar insectes - El tifó de corda

08:17 Doraemon - El joc de Sherlock Holmes / El fantasma instantani
tancar

El joc de Sherlock Holmes / El fantasma instantani

El joc de Sherlock Holmes - El fantasma instantani

08:50 SamSam - En Fantet es torna net
tancar

En Fantet es torna net

En Fantet havia promès que es portaria molt bé a casa d'en SamSam. Malauradament, la SamMare li haurà de demanar que se'n vagi, perquè no compleix amb la seva paraula. Aviat, però, passarà una cosa increïble! En Fantet, l'amic més entremaliat d'en SamSam, es convertirà en un perepunyetes! Sembla ben bé un altre! Què li ha passat?!

09:00 mic 3
09:00 Bob, el manetes - En Bob torna a començar
tancar

En Bob torna a començar

En Bob i companyia han arribat a la Vall dels Gira-sols per construir-hi tot un poble! No hi ha absolutament res i la primera feina serà fer un terra per la caravana d'en Bob. Es comença a fer fosc i no hi ha electricitat. El Bolquet i el Carbassot hauran d'anar al bosc a buscar llenya per fer un foc a terra... i es perdran! Els espera una nit molt llarga...

09:15 Les tres bessones bebès - Ring-ring
09:20 Tork - Un forat a la lluna
tancar

Un forat a la lluna

Quan en Tork es desperta a mitjanit i descobreix que la lluna té un forat al mig, es pensa que algú l'ha trencada. Comença a buscar el culpable entre els animals del bosc fins que l'Iris li explica que es tracta d'un eclipsi de lluna.

09:30 Club Super3
09:30 Els Hoobs - Refrescar-se
tancar

Refrescar-se

Uf! Com escalfa avui el sol dels badocs! Amb la calor que fa, els hubs no es veuen amb cor ni de contestar una pregunta. Encara que la pregunta sigui per trobar una manera de refrescar-se.

10:05 Info k
10:15 Méteo K - Cap. 2
10:20 Club Super3
10:20 Capità Fracasse - L'espasa venjadora
10:45 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - El fill del professor és un dimoniet
11:10 Combat Xaolín - El poble de l'Omi
tancar

El poble de l'Omi

El mestre Fung ha enviat els nostres herois a descobrir la procedència de l'Omi, que és l'únic que no té cognom. La Wuya aprofitarà l'obsessió que té l'Omi per saber d'on ve per apoderar-se de tots els Shen Gong Wu que pugui, amb la intenció de guanyar més poder i, algun dia, poder fugir del domini d'en Chase Young.

11:35 Els misteris de Roswell - El refugi de la muntanya
11:55 El xou de la granota - Cap. 14 Una granota en caiguda lliure
tancar

Cap. 14 Una granota en caiguda lliure

En Louis i la Bonnie volen robar un diamant que hi ha dins del castell i han fet servir un globus aerostàtic per entrar-hi. La pega és que la fura els l'ha rebentat i a en Louis no se li ha acudit altra cosa que inflar la granota per fer-la servir de globus! Com s'ho farà, ara, la fura per cruspir-se la granota, si és tan grossa?

12:10 Hattori el ninja - Puc anar en monocicle / Que fugi el dimoni
12:40 Vaca i pollastre - Cap. 3 Viuen - Qui és la supervaca? - Viatge al fons del mar
tancar

Cap. 3 Viuen - Qui és la supervaca? - Viatge al fons del mar

La vaca, que s'ha quedat atrapada a la teulada de casa, està convençuda que s'hi haurà de quedar de per vida. Però, i la Supervaca, qui deu ser, en realitat? Algú ha obert una botiga d'uniformes de superherois per desemmascarar la seva identitat. Ah! I no et perdis l'accidentat viatge al fons del mar del Babuí... acompanyat de tot de canalla!

13:00 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

En Gegé Grotube ha vist la manera de remuntar la carrera d'en Buffalo Bull casant-lo amb la Vaca, que se n'ha enamorat només de veure'l. Serà un casament de famosos a Vaca-Vegas: el rei del country Tifa es casa amb la reina vaca! Però, pot ser que la Lulú tingui un motiu per oposar-se a la unió?! No en té un, no. En té deu! No t'ho perdis!

13:15 3xl.cat
13:15 Bo-Bobo - El parc aquàtic infernal / Prou de fer el ximple!
tancar

El parc aquàtic infernal / Prou de fer el ximple!

Després de superar la primera zona, el següent repte se situa als tobogans aquàtics. Però els antics caps d'esquadró que hi ha allà han segrestat la Beauty i ara caldrà actuar amb decisió per salvar-la. I hi ha un personatge a qui no falta decisió en absolut. I sabeu per què? Perquè aquesta justament és la seva missió!

13:40 Tags
13:55 Sweesters -virtual room- - Rosa
13:57 Sweesters -virtual room- - Complicacions
14:05 3xl.cat
14:05 El detectiu Conan - El celler tancat
14:29 El detectiu Conan - El viatge misteriós per la platja del sud de Kishu (part 1)
14:50 Club Super3
14:50 Els increïbles germans Adrenalini - Les navalles de l'atracció
tancar

Les navalles de l'atracció

En Xan no podia començar pitjor la seva carrera cinematogràfica a Bollywood. Un director l'havia agafat per fer de dolent en una pel·lícula, però després de quedar-se sense bigoti, també s'ha quedat sense paper. L'Adi, en canvi, ha tingut molta més sort. També sense bigoti, sembla que té tots els números perquè li donin el paper d'heroi!

15:00 3xl.cat
15:00 Inuyasha - Els lladres de l'esfera
tancar

Els lladres de l'esfera

Inuyasha intenta matar Kagome però és dominat immediatament per un encanteri molt ximple. Shikon, la pedra sagrada, queda fragmentada i escampada per tot el planeta.

15:25 Get Backers - Recuperar la deesa immortal
15:55 Somnis d'estiu
16:20 Club Super3
16:20 Equip Galaxy - Super spavid
tancar

Super spavid

Avui els cadets de l'espai de l'Institut Galaxy assistiran a una cerimònia molt especial, el Merthozodododo, el ritu iniciàtic merthozià que marca l'entrada a l'edat adulta. Això vol dir que l'Spavid serà considerat oficialment un alienígena adult... amb uns poders increïbles que el convertiran en el cadet de moda! I amb certs canvis de personalitat...

16:40 La màgica Do-Re-Mi - La Momoko busca el seu somni!
tancar

La Momoko busca el seu somni!

Avui la senyoreta Seki ha demanat a tota la classe que escriguin què els agradaria ser de grans. La Momoko no acaba de tenir gaire clar quin és el seu somni. No sap ben bé si vol ser grangera, hostessa, infermera, cantant o professora. Tens ganes de saber què volen ser, de grans, totes les bruixetes?

17:10 Lucy: quina mandra! - Ens ha tocat la rifa
tancar

Ens ha tocat la rifa

Avui a la Lucy i a la Jasmine els toca vendre números de la rifa, però si han d'anar a trucar a la porta de tots els veïns, es cansaran moltíssim. Segur que hi ha d'haver una manera més còmoda de fer-ho, com ara fer que els veïns vinguin a casa a comprar els números. Però, com ho poden anunciar?! En Paul té un estel que potser els podria anar bé...

17:15 mic 3
17:15 Saari - El barret
tancar

El barret

La Buu busca per tot arreu el seu barret favorit però no el troba enlloc. Els seus amics estan segurs que en trobaran un d'igual a la maleta d'en Rikitiki. Hi serà?

17:18 Saari - L'ombra
tancar

L'ombra

En Pulpo fa ioga a la platja al capvespre i quan veu la seva pròpia ombra s'espanta i fuig de pressa cap a casa de la Buu. Ella li demostrarà que no ha de tenir por. Com s'ho farà?

17:25 Chiro - + info
tancar

+ info

En Chiro, que està una mica tip que el renyin i té una mica d'enveja de la Chis perquè està convençut que és la preferida dels pares, ha decidit fer-se passar per ella. En Chico, l'Ullala i la Kuri s'ho han ben empassat! Vols dir que no el descobriran quan en comenci a fer de les seves? A més, tard o d'hora arribarà la Chis de veritat! No t'ho perdis!

17:35 Bob, el manetes - El cobert d'en Pansit
tancar

El cobert d'en Pansit

Avui les màquines es construiran el nou cobert que faran servir a partir d'ara. Al Pansit, que al cobert vell sempre dormia a fora, també li agradaria que comptessin amb ell, però no sap ben bé com dir-li, a en Bob. A més, cada cop que ho prova, passa alguna cosa. Aviat, però, coneixerà una cabra i unes ovelles que li explicaran com s'ho pot fer. Se'n sortirà?!

17:50 Una mà de contes - Quin número
18:00 Club Super3
18:00 Mila - La vaca i el conill
tancar

La vaca i el conill

Vols saber la història d'en Babin, el conill que venia caramels de pastanaga? Doncs la Mila te l'explica, a la seva manera, és clar! Resulta que en Babin tenia una parada de caramels de pastanaga megabons, però un bon dia la Ruby, la vaca, li va muntar una parada de gelats just al davant. En Babin es va quedar sense clients i no s'ho va agafar gens bé. Vols saber què va passar?!

18:05 Contes clàssics - El gat amb botes
tancar

El gat amb botes

Fa molt temps, en un país molt llunyà, hi vivia un moliner pobre que tenia tres fills. Quan es va fer vell va decidir donar als seus fills tot el que posseïa, que no era gran cosa. A l'hereu, li va donar el molí. Al segon, li va donar l'ase. Però al petit només li va poder donar... un gat que li va canviar la vida! I només amb una bossa i unes botes noves!

18:15 Petites faules - + info
tancar

+ info

El lleó, després d'haver ajudat el ratolí a agafar un menjar molt exquisit de dalt d'un arbre, té clar que el ratolí no li podrà pas tornar el favor. Ben mirat, ell és gran i fort, i el ratolí és menut i no és capaç ni d'escalar un arbre! El que no sap el lleó és que la vida és plena de sorpreses. I ja ho diuen, que al pot petit hi ha la bona confitura!

18:25 Bali - Ben guapo per a la foto
tancar

Ben guapo per a la foto

Ho sabies que en Bali no havia anat mai al perruquer? Avui, el pare l'hi portarà per primera vegada, a Cal Senyor Giuseppe, el perruquer més simpàtic del món. Això sí, abans de triar el pentinat, en Bali s'endinsarà en un somni amb totes les fotos de la perruqueria, que l'ajudaran a escollir. De totes maneres, encara no ho té gaire clar...

18:40 Asha - Una nova era
tancar

Una nova era

La Sita està molt sorpresa amb alguns canvis que ha experimentat la vida del seu veí Roc. Per això, ella i la seva companya de classe, la Clara, espien el Roc i la seva nova amiga Asha a l'escola. Al Daniel i el Mutala, que comparteixen curs amb l'Asha i el Roc, també se'ls desperta la curiositat. D'aquesta manera, tots quatre descobriran alhora el secret de l'Asha i el Roc: l'ordinador amb capacitat d'interferir els senyals dels aparells digitals, l'origen de la "nova era còsmica"...

19:00 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La Lulú, que li ha caigut una dent de llet, vol que la mare li avanci els diners abans que vingui la rateta. La mare li ha deixat clar que el procediment és el següent: ficar la dent a sota del coixí, tancar els ulls i fer nones, i esperar que aparegui la rateta... La Lulú no ho acaba de veure gaire clar, però la senyora Mandarina pensa mantenir la tradició, encara que hagi de fer de rateta!

19:10 Combat Xaolín - El tresor de l'espadatxí cec
tancar

El tresor de l'espadatxí cec

Avui el mestre Fung ha enviat els joves monjos a la recerca del Tresor de l'Espadatxí Cec. Pel camí aniran descobrint les noves armes que tindran com a guerrers Wudai, i que hauran d'aprendre a dominar. El més curiós és que no seran ells el que escolliran les armes. Seran les armes que triaran a quin guerrer han de pertànyer...

19:30 Info k
19:40 3xl.cat
19:40 Erky Perky - + info
tancar

+ info

Convençut que ha trobat la manera de tornar volant a la seva estimada parada de frànkfurts, el Perky està decidit a posar-se en forma. I està de sort, perquè el Frenzel té l'aparell ideal: el "tonificador de panxes" 5000 "tot en un" pot transformar una cuca grassa en una esvelta ameba en pocs minuts. Només cal que s'apuntin al seu gimnàs... i a volar! O no...?!

19:50 Inuyasha - El camí de retorn a través del pou
tancar

El camí de retorn a través del pou

En aquest episodi coneixem la temible Yura. Kagome torna al seu món normal i espera no veure mai més els dimonis.

20:15 Sweesters -virtual room- - Rosa
20:17 Sweesters -virtual room- - Complicacions
20:20 Tags
20:40 Minúscul - Cap. 57 És Nadal
tancar

Cap. 57 És Nadal

Ha arribat el Nadal i no para de nevar. A fora hi fa un fred que pela... I si no, pregunta-ho a un mosquit que ha tingut la sort de poder entrar dins d'una casa... L'escalforeta de la llar de foc és ideal. També hi ha l'arbre decorat, els regals... i un altre mosquit! Però, què passa si no s'entenen?

20:45 3xl.cat
20:45 Dawson's creek - Els dos cavallers de Capeside
tancar

Els dos cavallers de Capeside

Un huracà posa en perill les vides de Pacey i Jen i Dawson i Joey corren a rescatar-los.

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1838
tancar

Cap. 1838

En Max no en vol saber res, d'en David, perquè la Marta li explica que té problemes amb les drogues. L'Eli veu la noia plorant i parla amb l'Ivan. Truca la Marta i s'ofereix per anar-hi ell, a París. En Narcís passa com pot el temps que ha d'estar separat de la Neus. En Iago, que ha trencat amb en Gonzalo, intenta convèncer en Max perquè es quedi. En Fede continua fent mèrits perquè la Sara estigui "contenta". Avui encoloma en Ventura a l'Alba. La Regina tempta en Paco. El fa anar a La Fusteria i ell creu que hi haurà timba, però s'endurà una sorpresa.

22:00 Poble Nou - + info
tancar

+ info

La família Aiguadé és una família de classe mitjana baixa, que viu en un barri obrer d¿una gran ciutat. Tenen dos fills, una filla i una tieta que és propietària d¿una taverna al mateix barri, però per un atzar, la seva vida comença a canviar.

22:47 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Antoni i la Rosa estan desesperats, no troben la butlleta i l'Antoni culpa al seu fill Ferran, que es troba completament xafat, en conèixer la feina de la Mònica, la seva nòvia.

23:10 Poble Nou - + info
tancar

+ info

En Ferran s'ha barallat amb el seu pare i es queda a viure a casa de la Mònica, però això li porta problemes. L'Antoni ja ha cobrat i explica a la familia els seus plans de futur.

23:35 Extres Coproduccions - Pa negre
tancar

Pa negre

En els anys durs de la postguerra rural a Catalunya, l'Andreu, un nen que pertany al bàndol dels perdedors, troba un dia al bosc els cadàvers d'un home i el seu fill. Les autoritats volen culpar-ne el seu pare, però ell, per ajudar-lo, intenta esbrinar qui els va matar. En aquest recorregut, es desperta en l'Andreu una consciència moral davant d'un món d'adults alimentat per les mentides. Per sobreviure, traïciona les seves pròpies arrels i acaba descobrint el monstre que habita en ell.

23:40 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Cesc ja està clarament contra el Salvador. És la guerra. El Salvador intentarà guanyar-se'l. Involucren el Salvador amb la qüestió del deute de la Raquel. El Ferran acabarà comptant amb l'agraïment de la Raquel i entrarà a treballar a Viatges d'Acció. L'Alfred descobrirà els sentiments de la senyora Cèlia envers el Martorell. El Tronera donarà una sorpresa a l'Alfred i la Mònica.

00:17 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Segueix la guerra entre la Ció i la Mati. L'Alfred vol treure partit de la situació del Tronera. El Salvador té una altra visió i creu que s'està tornant boig. El Guillem torna de Tunísia.

00:50 Beverly Hills - P.S. T'estimo (2a part)
01:31 Beverly Hills - Can Seixanta / Les noies de Buffalo
02:20 Riviera - + info
tancar

+ info

Clara i Diego fan un dinar per celebrar el tracte del casino, però els invitats no creuen que Christophe s'hi presenti. A la festa d'aniversari de Gabriella, Christophe parla a la família dels intents de Laurent per fer fracassar el negoci del casino.

02:45 Riviera - + info
tancar

+ info

Diego descobreix que el constructor està retardant les obres del casino. Laurent contracta un detectiu privat, que descobreix una sobtada i misteriosa mort en el passat de Diego. La carta que Lydia va enviar a Laurent ha caigut en altres mans.

03:10 Extres Coproduccions
03:15 Poble Nou - + info
tancar

+ info

La família Aiguadé és una família de classe mitjana baixa, que viu en un barri obrer d¿una gran ciutat. Tenen dos fills, una filla i una tieta que és propietària d¿una taverna al mateix barri, però per un atzar, la seva vida comença a canviar.

04:02 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Antoni i la Rosa estan desesperats, no troben la butlleta i l'Antoni culpa al seu fill Ferran, que es troba completament xafat, en conèixer la feina de la Mònica, la seva nòvia.

04:25 Poble Nou - + info
tancar

+ info

En Ferran s'ha barallat amb el seu pare i es queda a viure a casa de la Mònica, però això li porta problemes. L'Antoni ja ha cobrat i explica a la familia els seus plans de futur.

04:50 El cor de la ciutat - Cap. 1838
tancar

Cap. 1838

En Max no en vol saber res, d'en David, perquè la Marta li explica que té problemes amb les drogues. L'Eli veu la noia plorant i parla amb l'Ivan. Truca la Marta i s'ofereix per anar-hi ell, a París. En Narcís passa com pot el temps que ha d'estar separat de la Neus. En Iago, que ha trencat amb en Gonzalo, intenta convèncer en Max perquè es quedi. En Fede continua fent mèrits perquè la Sara estigui "contenta". Avui encoloma en Ventura a l'Alba. La Regina tempta en Paco. El fa anar a La Fusteria i ell creu que hi haurà timba, però s'endurà una sorpresa.

05:20 Joking around
05:30 Beverly Hills - P.S. T'estimo (2a part)
06:11 Beverly Hills - Can Seixanta / Les noies de Buffalo